PARTITSSEUSCIU


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
Blocs CiU
Espai dels blocs personals relacionats amb la coalició Convergència i Unió. Informació del servei: Com crear un bloc, com millorar el teu bloc, llistat de blocs disponibles, fem campanya, notícies, afegeix el teu bloc, …
Cativistes.cat
Web dels Cativistes.cat. Convergents a la xarxa. Els cativistes són tots els militants de Convergència Democràtica de Catalunya que són presents a les xarxes socials activament i que ajuden el partit a fer difusió del seu missatge i posicionaments.
CDC Banyeres del Penedès
Blog informatiu del grup municipal de Convergencia Democràtica de Catalunya a Banyeres del Penedès. Reciclatge a Banyeres. Com és que tallen els arbres de les zones verdes? L'equip de govern diu No a l'AMI. Alteració del terme municipal. Una imatge…
CDC Cubelles
Web de l'agrupació local de Convergència Democràtica de Catalunya a Cubelles, a la comarca del Garraf. Informació de l'agrupació, índex de la revista "Parlem-ne", diàleg, CiU a la ràdio, i dades diverses …
CDC del Maresme
Aquest és la pàgina blog del col·lectiu de Convergència Democràtica de Catalunya al Maresme. El Maresme, necessita de la nostra dedicació molt prioritària com a militants d'un partit polític. Temes, arxius i notícies del blog.
CDC Federació Comarques de Lleida
Federació de les comarques de Lleida. Notícies, comitè executiu i agrupacions municipals. Informació, de les activitats, notícies i vincles a les altres seus virtuals. Ramon Alturo i Lloan és el president de la federació.
CDC Flix
Tenim una bonica població que des d'uns anys enrera està governada per un equip socialista que no dona la imatge que nosaltres, els convergents, voldríem per a Flix. Volem que sigui una vila atractiva turística, industrial i comercial.
CDC Polinyà
Som un equip de persones compromeses amb fer un Polinyà millor. Una millor qualitat de vida. Volem que tots els que participen a la cursa de la historia de Polinyà, tinguin garantía d'arribar al final, amb condicions idònies d’ésser guanyadors.
CDC Puigdàlber
Bloc de la coalició de Convergència i Unió a Puigdàlber (Alt Penedès), amb notícies relacionades amb CiU. Entrades, comentaris, enquestes d’opinió del poble, plens de l’ajuntament, i d’altres dades.
CDC Ripollet
Web del grup de Convergència Democràtica de Catalunya a Ripollet (Vallès Occidental). Ripollet, entre els més de 900 municipis que recolzen el 9N. Executiu local, Grup Municipal, Contacta, Galeria fotografica, Edicions Parlem-ne, revista local del partit.
CDC Sant Boi de Llobregat
Pàgina blog oficial de CDC Sant Boi de Llobregat. Agrupació Local de Sant Boi de Convergència Democràtica de Catalunya. Portaveu Grup Municipal de CIU Ajuntament de Sant Boi: Jaume Pujadas i Rosich. Dades i arxius del blog.
CDC Sant Cugat del Vallès
Web de CDC de Sant Cugat del Vallès, la ciutat més gran de Catalunya governada per CiU i en la que el partit dirigeix el govern municipal des de fa més de 20 anys. Hem liderat la transformació de la ciutat a un model de ciutat moderna i sostenible.
CDC Sant Feliu de Codines
Benvinguts i benvingudes al web de Convergència de Sant Feliu de Codines el grup municipal de Convergència i Unió a l’Ajuntament, projectes que estem portant a terme i informacions diverses de Sant Feliu de Codines i de Convergència.
CDC Sants Montjuïc
Espai de l’agrupació local de Sants Montjuïc de Convergència Democràtica de Catalunya - Sants Montjuïc. És un lloc que volem que sigui un pont, que a través del món digital, i salvant distàncies, condicions físiques i socials i naixement.
CDC Tarragona
Web de Convergència Democràtica de Catalunya a les comarques tarragonines. Informacions ideològiques del partit, organigrama i composició de la junta, notícies d'actualitat i activitats de l'àmbit d'aqueste comarques.
CiU - Badalona
Grup Municipal CiU Badalona, Arxiu de campanya electoral. Arxiu de notícies. Recull de premsa. Publicacions. Fes l'anunci del canvi a Badalona. Salvem l'entrada de Ca l'Arnús. Grup Municipal de CiU a l'Ajuntament i Comitè Executiu.
CiU - Teià
Grup municipal de Convergencia i Unió a Teià (Marcéeme). Activitats, dades de la federació local, membres, publicacions, fòrum i notícies nacionals.
CiU - Vallromanes
Pàgina informativa de Convergència i Unió a Vallromanes (Vallès Oriental). Ensenyament, cultura, esports, programa, premsa. Informació de Maria Cabot, Alcaldessa i Regidora d’Urbanisme, Governació i Mobilitat.
CiU a Tivissa
Benvingut al web del grup municipal de CiU a Tivissa (Ribera d’Ebre). Notícies, composició i contacte. Jordi Jardí i Pinyol, primer candidat, és l’alcalde de Tivissa i el grup compta a més a més, amb tres regidors a l’ajuntament.
CiU Abrera
Grup municipal. Tornem a ser al consistori i el compromís, el de les persones que integren la llista, és el de continuar treballant per Abrera ara amb representació a l'Ajuntament i des de l'oposició, una oposició que vetllarà per tots els ciutadans.
CiU Badalona
Estem traslladant a la política el clam de la societat badalonina. Ferran Falcó destaca la campanya en positiu. Els regidor de CiU a Badalona són Ferran Falcó i Isern (Cap de llista), Josep Pera i Colomé (regidor): Maria Mercè Rius i Serra (regidora).
CiU Badia del Vallès
Durant tots aquests anys, CIU ha fet molt per millorar la qualitat de vida dels ciutadans de Badia. Només uns quants exemples. Per a més informació podeu consultar l'opinió de la regidora de CiU Marta Figueras, la candidata a Badia al seu blog.
CiU Barberà del Vallès
Pere Ramon i Nadal, ha estat president de CiU-Barberà els últims 14 anys, regidor a l’Ajuntament de Barberà a les 3 últimes legislatures i cap de llista de CiU a les dues darreres. També membre del Consell Comarcal del Vallès Occidental.
CiU Blanes
Pàgina de la Federació Convergència i Unió i del Grup Municipal de Convergència i Unió a Blanes (La Selva). Segueix-nos! Cada dilluns, local obert a la ciutadania de 18h a 20h. Imatges del berenar de Festa Major amb militants i simpatitzants.
CiU Bot
El grup de Convergència i Unió de Bot (Terra Alta). Eina de comunicació directa amb els botencs i botenques. Informació i participació ciutadana, per apropar-nos encara més a tots vosaltres, perquè ens feu arribar les vostres opinions i les crítiques.
CiU Breda
Lloc oficial del Grup Municipal de CiU de Breda (La Selva). Activitats i dades del Grup Municipal. El nostre cap de llista i alcalde de Breda, Jordi Iglesias, està participant activament en la campanya europea 2009.
CiU Caldes d'Estrac
El Pedrís Digital de CiU Caldes d'Estrac (Maresme), el Grup Municipal i l’Agrupació Local. Bloc per tal de fer públiques les nostres opinions, explicar les decisions i també justificar les actuacions portades a terme o replicar les acusacions.
CiU Calldetenes
Convergència i Unió i Independents de Calldetenes ha presentat oficialment als mitjans de comunicació la candidatura encapçalada per a Marc Verdaguer. Normatives de la seguretat SES de Calldetenes, noticies, informació, Calldetenes, …
CiU Calonge Sant Antoni
Bloc de Convergència i Unió a Calonge-Sant Antoni. Espai on hi surt l'activitat política que duu a terme el grup de CiU a Calonge-Sant Antoni. A més s'hi publiquen reflexions, articles, comentaris així com el seguiment de la política municipal.
CiU Castellgalí
A la gent de CiU, i en especial als que composem la candidatura de Convergència i Unió a Castellgalí per a les properes eleccions municipals, ens preocupen les persones. Jordi Oliveras Casals, és el cap de llista per Castellgalí.
CiU Castellterçol
Faceboook de la secció local. Anna Fornell, deixa la regidoria, després de 12 anys. En tinc ganes, però mira, ara fa una mica de recança; sempre queden tantes coses per fer. El nostre sincer agraïment a les persones que han votat el nostre equip.
CiU Cervera
Agrupació política local. Web del grup municipal de CiU a Cervera. Il·lusió, canvi i govern amb els millors. També volem ser, en general, la teva veu a les institucions del país, als ajuntaments, a la Generalitat, a Madrid i a la Unió Europea.
CiU de Cerdanyola
Espai del grup de CiU de Cerdanyola del Vallès (Vallès Occidental). Presenta el seus regidors i els seus blocs: Alfons Escoda, Montse Soley, Jaume Folch i Marc Costa. Informació d’actualitat, els seus regidors, col·laboracions i les dades de contacte.
CIU de Lloret de Mar
Equip local de Lloret de Mar. President: Lluis Austrich i Gimeno. Comitè executiu: Judit Bach i Feliu, Rafel Baltrons i Molson, Bartomeu Comas i Geremias, Fermí Fornaguera i Alcazar, Salvador Obiols i Comas, Marc Piña i Jurnet, Romà Ribas i Artau, …
CiU Deltebre
La candidatura de CIU Deltebre presenta la guia del canvi per sostobar i enlairar Deltebre. El candidat a l'alcaldia de Deltebre, Lluís ºSoler, i una bona part de la candidatura de CIU Deltebre, han donat a conèixer un innovador programa de govern ..
CIU El Prat
Web del grup municipal. Volem ser la teva veu a les institucions del país, als ajuntaments, a la Generalitat, a Madrid i a la Unió Europea. A El Prat, volem progrés i identitat, serveis, un entorn natural ben protegit i un paisatge urbà cuidat i net.
CiU Fogars de la Selva
Informació del grup municipal de CiU a Fogars de la Selva, a la comarca de La Selva. La gent gran i el joves Una política d’integració a Fogars de la Selva La gent gran ha de saber que comptem amb ells!
CIU Gavà
Pàgina del grup municipal de Convergència i Unió del municipi de Gavà (Baix Llobregat). Inclou informació corporativa del grup, els seus membres, el seu butlletí “La Ciutat”, actualitat municipal, actuacions, enllaços i dades de contacte.
CiU Gelida
Pàgina de Convergència i Unió de Gelida i del Grup Municipal de Convergència i Unió de Gelida. Propostes municipals de la coalició, el candidat municipal, la candidatura local 11-15, sabies que, dades del municipi de Gelida i les dades de contacte.
CiU Gramenet
Regidors del grup municipal: Carles Combarros i Vilaseca, tinent d'alcalde de Promoció Econòmica i Ocupació. Susana Abelló Barbero, Regidora de Promoció de la Ciutat. Santiago Martínez. Coordinador de Promoció Econòmica i Ocupació.
CiU L’Aldea
El Parlament reclama, a proposta de CiU, convertir els trams de travessera de l’Aldea en vies urbanes dins del teixit urbà. Meritxell Roigé defensa una resolució d’ampli consens, que demana que l’Aldea recuperi la titularitat de la carretera N-340.
CIU L’Espluga de Francolí
Espai del grup municipal de CIU de l'Espluga de Francolí (la Conca de Barberà). David Rovira, es presenta com a cap de llista de Convergència i Unió a les eleccions municipals. Rovira vol revalidar el seu lloc a l'alcaldia per tercera vegada…
CIU La Palma d'Ebre
Gràcies a tots els que ens heu votat per la vostra confiança, no us fallarem, farem el millor per la Palma d'Ebre i per tots els seus veïns sense exepció. La Palma avança cap als "nous temps" amb molta força i un gran esperit de superació.
CiU Les Corts
Blog del Grup Municipal de Convergència i Unió al districte de Les Corts (Barcelona). El canvi positiu per Les Corts. El grup municipal de districte a Les Corts estem a la teva disposició. Si vols parlar amb nosaltres, posa't en contacte al formulari.
CiU L'Hospitalet
Manera d’organitzar-nos, per a tenir un coneixement exhaustiu dels temes que afecten a la ciutat i conèixer la realitat dels barris, ens dividim en àrees. Qui som, composició, actualitat, notícies, agenda, L'informaCiU, actua, mocions, digues la teva, …
CiU Moià
Partit que governa Moià (Bages). Només quan, després d'un temps, es mira enrere i es contempla la feina feta, hom s'adona de l'extensió i la qualitat de les accions dute a terme. Feina feta, programa i candidatura.
CiU Molins de Rei
Des de CiU Molins de Rei, creiem que la vostra opinió és fonamental, ens hem proposat oferir-vos aquest espai perquè ens feu arribar tot allò que creieu, que ens suggeriu coses, que ens digueu allò que no us agrada, allò que us agrada... que participeu!
CiU Mollet del Vallès
Mitjà de comunicació de CiU a Mollet, recull la vida de la nostra federació, i també de la ciutat. Volem que la web estigui al vostre servei i el feu servir com a mitjà per connectar-vos amb nosaltres, expressant el vostres desitjos en pro de Mollet.
CiU Móra La Nova
Espai de CiU Móra La Nova (Ribera d’Ebre). Últimes notícies i informació del grup minicipal. Després de quatre anys de govern, podem sentir-nos orgullosos del nivell de progrès, de benestar, de serveis i d’equipaments que hem assolit.
CiU Parets del Vallès
Pàgina del grup municipal de Convergència i Unió Parets del Vallès (Vallès Oriental). Us convidem a que vingueu a treballar amb nosaltres. Tenim les portes obertes per a tothom. Dades municipals, informacions i càrrecs.
CiU Pontons
Estem molt contents del resultat! Vots de CiU 133, vots del PP 169. 3 nuls i 2 blancs. Per ser el primer cop que ens presentem hem aconseguit un molt bon resultat. Agrair el suport dels pontonencs i pontonenques.
CiU Port de la Selva
Blog de la Federació Convergència i Unió del Port de la Selva, municipi de l’Alt Empordà. Informació general: El nostre equip a l'ajuntament, una banda sonora que il·lusiona, enllaços, notícies de CiU, Facebook, …
CiU Prats de Lluçanès
Pàgina a la xarxa Twitter de la delegació local de Convergència i Unió a Prats de Lluçanès. Programa electoral, candidatura, la revista digital “Parlem-ne”, i dades de Lluís Vila, el candidat de Ciu a l’alcaldia de Prats.
CiU Preixana
El grup municipal de CiU. Obtingué un ampli suport electoral, aporta l’experiència de gestió de les darreres legislatures, tot i la renovació del cap de llista, així com l’aval i la garantia que han materialitzat les realitats de les quals avui disposem.
CiU Puigcerdà
Pàgina bloc de la secció local de Convergèncioa i Unió a Puigcerdà. És un espai per a totes aquelles persones que estimin Puigcerdà. El partit ha quedat en segon lloc en les eleccions municipals 2007.
CiU Riudarenes
Espai oficial de CiU Grup municipal de Riudarenes. Narcís Colomé reivindica la feina feta durant els primers mesos del seu mandat i legitima la manera com CiU va accedir a l'alcaldia, pactant amb un trànsfuga d'AIR-PSC.
CiU Riudoms
Josep M Cruset Domènech, alcalde per CiU. Les noves tecnologies de la comunicació i la informació fan possible establir nous canals de contacte entre les persones. Convergència, present a Internet des de l’onze de setembre de 1995, és pionera.
CiU Sabadell
Pàgina oficial del Convergència i Unió de Sabadell (Vallès Occidental). Agenda, candidatura, denúncies, notíces i dades. Carles Rossinyol candidat de Convergència Sabadell, és un altre estil per a Sabadell. La vitamina Compromís.
CIU Sant Andreu de Llavaneres
Pàgina de Convergència i Unió de Sant Andreu de Llavaneres (Maresme), partit a l’oposició al govern municipal. Informació del partit i de la política municipal, fotografies, notícies, webs i blocs del partit.
CiU Sant Boi
Convergència i Unió, agrupació de Sant Boi de Llobregat. Convergència neix a Sant Boi a finals de 1976, repassar encara que sigui breument quina ha estat la nostra trajectòria, mereix un capítol exprés que trobareu en aquesta web. El partit a Sant Boi.
CiU Sant Joan Despí
Convergència i Unió al municipi de Sant Joan Despí (Baix Llobregat). Amb la renovació: ciutats, viles i pobles participatius i compromesos. Farem avançar el municipi gestionant-lo amb la societat civil. Cap de llista Pere Àngel Montserrat i Ollé.
CiU Sant Julià de Ramis i Medinyà
Projecte per a la nova escola Castellum St. Julià de Ramis. Nosaltres farem que es materialitzi la nova escola en els propers anys. No mirem cap a un altre costat i, farem que la escola sigui l'objectiu principal de la propera legislatura a l'Ajuntament.
CiU Sant Julià de Ramis i Medinyà
Projecte per a la nova escola Castellum St. Julià de Ramis. Nosaltres farem que es materialitzi la nova escola en els propers anys. No mirem cap a un altre costat i, farem que la escola sigui l'objectiu principal de la propera legislatura a l'Ajuntament.
CiU Sant Martí Sesgueioles
A St. Martí Sesgueioles, Primer les Persones !!! Grup CiU Sant Martí Sesgueioles (Anoia). Candidatura CiU a Sant Martí Sesgueioles, esdeveniments locals amb fotografies i vídeos, i pàgines web d’interès.
CiU Santa Eulàlia de Ronçana
Pàgina del Grup Municipal de Convergència i Unió a l’Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana, comarca del Vallès Oriental (Barcelona). Dades del grup, escrits de CiU a l'ajuntament, actes dels plens de l'ajuntament, etc.
CiU Sils
Aquest és el blog on el grup municipal de Convergència i Unió al municipi selvatà de Sils anirem publicant alguns articles referent al nostre poble. Esperem crear un espai de debat amb les qüestions que preocupen als vilatants de Sils.
CiU Sitges
Web de Convergència i Unió de Sitges. El canvi arriba a Sitges. Recuperem la confiança. Convergència i Unió lamenta que el Ple Municipal s’utilitzi, per altres partits de Sitges i de les corrents d’opinió, per amagar el cap sota l’ala en l’Atlàntida...
CiU Tordera
Espai oficial del grup de Convergència i Unió a Tordera (Maresme). Des d'aquest espai podeu consultar els diferents actes que està programant el grup de CIU a Tordera durant la campanya, i us emplaça a seguir l'actualitat diària del partit.
CIU Torrefarrera
Espai oficial de la secció de Convergència i Unió del municipi de Torrefarrera, al Segrià. Informació dels resultats de les eleccions 2007 i els membres de CiU elegits regidors de Torrefarrera. Notícies, últimes novetats i accés al vídeo bloc.
CiU Torrelles de Foix
Pàgina oficial de Convergència i Unió de Torrelles de Foix, a la comarca de l’Alt Penedès. Composició del grup municipal de CiU a l’ajuntament, on hi governa altra vegada, i on hi té quatre regidors/res. Un cop més, gràcies!
CIU Viladecans
Pàgina web de Convergència i Unió CiU a Viladecans ((Baix Llobregat)). Publicat dins de noticies, Catalunya, ciu, Euskadi, pacte fiscal, Viladecans. Darrera les idees hi ha un equip per portar-les a terme. Programa electoral, vídeos i contacte.
CiU Viladecavalls
Programa electoral. Governar bé requereix esforç, honestedat, seriositat i transparència. Els veïns i veïnes de Viladecavalls necessiten mirar el futur amb la tranquil·litat d'estar en bones mans. Sebastià Homs i Padrissa, l'alcalde.
CiU Vilafranca del Penedès
Pàgina de Convergència i Unió, grup municipal de Vilafranca del Penedès. A la candidatura de CiU a Vilafranca Pere Regull, ha estat proclamat candidat a l’alcaldia per Convergència i Unió a Vilafranca. Inclou el Programa de Govern 2011-2015.
CiU-ViA Sant Pere de Ribes
Informació política de Sant Pere de Ribes (Garraf) difosa per CiU-ViA, Convergència i Unió, Veu i Acció, Unió Democràtica de Catalunya. L'actualitat política de Sant Pere de Ribes per correu electrònic. Francesc Pérez, portaveu CiU-ViA.
Convergència de Sant Andreu de Llavaneres
Les d’aquestes precaucions semblen ridícules als ulls de qualsevol ciutadà que entengui el que vol dir la paraula democràcia. Però lamentablement, a l’Estat espanyol al qual encara pertanyem, la democràcia ha estat segrestada per govern central.
Convergència Democràtica de Catalunya a Almacelles
L’agrupació ha fet una aposta clara pel futur i les noves tecnologies. Una tecnologia que volem que ens serveixi per estar molt més a prop dels militants, els simpatitzants i els ciutadans del municipi. Composició i notícies.
Convergència Democràtica de Catalunya a Les Corts (Barcelona)
Web de l'agrupació local de Convergència al districte de Les Corts de Barcelona. Informació del partit i les actuacions que es fan, le JNC de Les Corts, el districte, documents, notícies i dades diverses.
Convergència Democràtica de Catalunya de Gavà
Convergència Democràtica de Catalunya de Gavà. Partit polític català. Federació del Baix Llobregat. Delegació de Gavà. Associació política d'àmbit local. Benvinguts al nostre poble. Uns dels pobles mes bonics i tranquils del area metropolitana, ...
Convergència Democràtica de Catalunya de Masquefa
Secció local a Masquefa de Convergència. Benvinguda, informació d'activitats, el comitè executiu local i el grup. En aquest web trobareu informació relativa a qui som i que fem els membres del Comitè Executiu Local (CEL) i les nostres activitats.
Convergència i Unió - La Garriga
Pàgina web de Convergència i Unió a La Garriga. Informació d'interés sobre les properes eleccions municipals, així com dels nostres projectes i candidats. Marixell Budó és la candidata de CiU a La Garriga. Canviat x millorar.
Convergència i Unió de Castelldefels
Volem un Castelldefels fort dins d'una Catalunya forta, una Catalunya que ocupi un lloc destacat en el panorama econòmic europeu i mundial. Castelldefels, com a gresol de cultures, és a més un bon exemple del que ja són les societats actuals a Occident…
Convergència i Unió de La Torre de l'Espanyol
Espai web del grup municipal de Convergència i Unió de La Torre de l'Espanyol, municipi de la comarca de La Ribera d’Ebre. Informació general, casdidatura de govern i altres dades relacionades amb la seu nacional del partit.
Convergència i Unió d'Olesa de Montserrat
Espai de diàleg i de reflexió, podent intercanviar opinions, idees, etc. que de ben segur ens ajudaran a millorar la nostra vila. Articles personals dels nostres col·laboradors i també articles de la federació de CiU. Esperem els vostres comentaris!
Convergència i Unió Pallejà
La nova llista electoral de Convergència i Unió a Pallejà per les properes eleccions municipals. El nostre candidat i alcalde, en Ismael Àlvarez va presentar la llista a l'executiva i militància. Es va procedir a l'aprovació per unanimitat de l'assemblea.
Convergència i Unió Sant Pere de Vilamajor
Espai de Convergència i Unió, grup municipal de Sant Pere de Vilamajor (Vallès Oriental). Informació, municipals, actuacions, actualitat i dades de contacte. Martí Artalejo ha estat nomenat, enguany, nou alcalde de Sant Pere de Vilamajor.
Convergència i Unió Vilanova i la Geltrú
Convergència i Unió, web oficial del grup municipal de Vilanova i la Geltrú, comarca del Garraf. Portada, informació de la cap de llista Neus Lloveras, el grup municipa de CiU a Vilanova, notícies d’actualitat, afiliació al partit i les dades de contacte.
Convergència Les Corts
Us convidem a la nostra web i l’agrupació, a conèixer-nos i així, saber com som, com pensem, com sentim. I us convidem i animem a dir-hi la vostra, a col·laborar. Volem, des del nostre humil gra de sorra, contribuir a retornar la grandesa al nostre país.
CUP a l'Ajuntament d'Olot
El blog de la comissió institucional de la CUP Olot. Temes, opinió, mocions de l'ajuntament, qui és qui, contacte, contractació pública, joves, LGTBI, mocions, ocupació. La CUP demana que l'Ajuntament d'Olot faci una contractació pública responsable.
CUP Calafell
La CUP és una organització política assambleària nacional, que s'’estèn arreu dels Països Catalans i que treballa per un país independent, socialista, ecològicament sostenible, territorialment equilibrat i deslligat de les formes de dominació patriarcals.
ERC Junts / CiU Torroella de Montgrí i L'Estartit
Acord per a la governabilitat de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí, CiU i ERC-Junts. Després d’anàlisi del resultats de les eleccions, el ple de constitució del consistori, va ser proclamat alcalde el Sr. Jordi Cordón i Pulido com a cap de la llista.
FUPS Formació Unitat per Salou (CiU)
Partit polític local de Salou, independent i obert a inquietuds i sensibilitats, amb l’objectiu d’aglutinar les aspiracions, idees i reptes de tots al voltant d’un objectiu: Salou i els seus interessos, la seva gent, els seus col.lectius i les entitats.
Més Badia
Bloc de CiU Badia del Vallès (Vallès Occidental). Badia del Vallès, abans anomenada Ciutat Badia, fou una mancomunitat gestionada pels dos municipis limítrofs, Barberà del Vallès i Cerdanyola del Vallès. Informació amb vídeos.
nouscatalans.cat
Espai d’integració impulsat pel projecte del candidat de CiU Artur Mas “Casa Gran del Catalanisme”. Notícies, opinió, món, municipis, entitats, legislatiu, treball, societat, esports, llengua, música, gastronomia, etc.
Palau, Parlem-ne
Palau, parlem-ne. Publicació del Grup Municipal de CiU de Santa Maria de Palautordera. Hi trobareu l'actualitat política, cultural i social del nostra municipi. Visita el nostre bloc. En ell hi podrà llegir les notices i fets d'actualitat.
PDEC Sant Gregori
Web del Partit Demòcrata Europeu Català a Sant Gregori i Convergència i Unió a l’Ajuntament de Salt. Junts fem més. Set pobles I un municipi: Sant Medir, Cartellà, Constantins, Ginestar, Taialà, Sant Gregori, Domeny. Propostes presentades pel municipi.
Pdecat Sarria de Ter
Bevinguts a l'espai web del grup municipal de CiU de Sarria de Ter, a la comarca del Gironès. Últimes notícies, bloc de Lluis Aymerich, el nou contingut web i dades i informació de la coalició local. Lluís Aymerich i Vinyals és tinent d'alcalde.
Torn Obert
Després de mesos de debat del procés participatiu del Torn Obert, va culminar en el Superdissabte, vam decidir que Convergència Democràtica de Catalunya havia de crear una nova formació política, a partir dels millors valors CDC…
UDC Blanes
Facebook d’Unió Democràtica de Catalunya, UDC de Blanes. Vincles de la xarxa: Ciu Alella, Convergència i Unió, Unió de Joves-Barcelona Ciutat, Unió de Joves, Unió de Joves-Barcelona Comarques, Unió Joves de Reus, Ciusenat Senat, …
UDC Prat
Espai facebook de la seu local d’Unió Democràtica de Catalunya al Prat de Llobregat (Baix Llobregat). Inclou informació de les seves activitats i fotografies diverses. El partit polític. La seva web oficial “http://www.unioprat.cat” no és operativa.
Unió de Sitges
Web d'Unió Democràtica de Catalunya, en la seva secció local de Sitges. Informació de les activitats que fan fòrum de debat local i butlletí d'informació local on-line. Articles, comissions, ple, comunició i premsa.
Unió Democràtica de Catalunya - Barcelona Ciutat
Secció de Barcelona d'UDC. Seu intercomarcal de Barcelona ciutat. Idees, història, activitats, persones del partit i butlletí informatiu. CiU denuncia que en època de crisi el Govern d’Hereu s’ha gastat 3 milions en 10 setmanes de campanyes publicitàries

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT