PARTITSSEUSCOMUNISTES


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


WEBS relacionades amb el tema
Alteritat
Revista, integrada en la RRR (Revistas Rojas en la Red), renova el seu contingut de forma contínua. Les aportacions es poden fer en català, castellà, anglés, francés, italià o portugués. Convocatòries de caràcter alternatiu, no violent i no lucratiu.
ARA Assemblea Revolucionària d'Artés
Pàgina oficial de l’ARA, l’Assemblea Revolucionària d'Artés, municipi de la comarca del Bages. Només inclou les dades de contacte. La resta del servei de la pàgina web es troba en procés de construcció.
Avant
L'Avant és l’òrgan d'expressió dels i les comunistes de Catalunya. Més de 20 anys al servei de la classe treballadora del país. Opinions per a comprendre el món que ens envolta. Informació de Catalunya, de l’Estat Espanyol, internacional, economia, …
Brigada Julio Antonio Mella
Blog de la brigada de solidaritat amb Cuba formada per joves de Gramenet del Besòs amb intenció de conèixer de primera mà quina és la realitat de Cuba i donar-la a conèixer a la nostra ciutat. Estem al Casal d'Amistat amb Cuba José Sánchez.
Brigada Vallesana Simón Bolívar
Associació de solidaritat del Vallès amb els països germans de la Patria Grande. Dóna suport als processos de transformació social dels moviments i governs revolucionaris en el Socialisme del S XXI a Amèrica i al nostre país Catalunya. Activitat.
Casal Català Cubà de Barcelona
Associació que practica la solidaritat entre Catalunya i Cuba i promou intercanvis socio-culturals entre ambdós pobles. El Casal neix l’any 1979, d’una primera associació anomenada Casal d’Amistat Català-Cubà de Catalunya, amb seu a Terrassa.
Casal d'Amistat Català-Cubà de Sant Boi
Espai del Casal d'amistat catalano-cubana de Terrassa, al Vallès Occidental. Informació de les activitats que el cassal organitza, festes, activitats, aniversaris de la revolució cubana a la comarca, etc.
Col·lectiu a les Trinxeres - Terres de Ponent
Pàgina del Col·lectiu a les Trinxeres de les Terres de Ponent. Inclou informació del grup de l’esquerra revolucionària i de tots els col·lectius de les Terres de Ponent i dels centres socials akupats de la demarcació de Lleida.
Comunistes Balears
Web del Partit Comunista del Pobles d’Espanya a les Illes Balears. L'activitat està dirigida actualment a establir i enfortir la unitat de les forces de l'esquerra, per a la consecució dels objectius. La base social és la unitat de la classe obrera…
Comunistes d’Osona
Espai dels Comunistes d’Osona, dels Joves Comunistes del Poble Català en aquesta comarca. Inclou la informació d’actualitat de l’organització comunista, col·laboracions, biblioteca, documents i enllaços comunistes d’arreu del món.
Comunistes del Vallès
Del Partit Comunista del Poble de Catalunya. El PCPC és un partit de la classe treballadora, on s’organitzen els elements més conscients, que lluita per dirigir-la i convertir-se en la seva avantguarda i la seva forma superior d’organització.
Esquerra Unida i PCPV de Les Valls i Almenara
Blog dels comunistes de La Vall de Segó. Almenara, Benifairó, Quart de les Valls, Quartell, canal PCPV Les Valls, comerç just, crisi capitalista, Cuba, defensa del territori, dona, ensenyament públic EUPV, Falsimedia, JCPV Joventut Les Valls, ...
Festa Revolució
Pàgina informativa de la Festa Revolució, que es celebra el 2 de juliol al Parc Central del Poblenou, districte de Sant Martí, a la ciutat de Barcelona. Organitza el CJC - Joventut Comunista de Catalunya, amb grups de bona música i compromesos!
Fundació Andreu Nin
Activitats, noticies, ruta POUM, articles, biografia, llibres, videos, fotos, agenda, documents, procés, blocs, … Demanem col·laboració per treure profit de la memòria del POUM. Andreu Nin i Pérez neix a Vilanova i la Geltrú, Garraf, 4 de febrer de 1892.
Història del PSUC de Blanes
Treball de recerca de Ricard Bruguera Sais. Aquí he anat posant molts materials, com documents, vídeos, etc, que he anat recollint durant el meu treball de recerca. Sempre vaig voler centrar-me en totes aquelles petites històries curioses…
Jornada sobre Moviment Obrer i Sobiranista
Podeu descarregar-vos el full d'inscripció per a la 1a Jornada sobre Moviment Obrer i Catalanisme. L'esgotament de l'autonomisme i del pacte constitucional del 78 té com a denominador comú la mobilització social de la majoria de la societat catalana.
Joventut Comunista de Catalunya
Els CJC-Joventut Comunista som una organització juvenil nacional de Catalunya que lluita per transformar la societat en què vivim. Informació del col·lectiu, activitats, documents, enllaços polítics i informacions diverses.
Joventut Comunista de Catalunya
Web oficial. Els CJC-Joventut Comunista som una organització juvenil nacional de Catalunya que lluita per transformar la societat en què vivim. Informació del col·lectiu, activitats, documents, propostes, enllaços polítics i informacions diverses.
Joventut Comunista del País Valencià
La Unió de Joventuts Comunistes d’Espanya (UJCE) és l’organització juvenil del Partit Comunista d’Espanya (PCE) al conjunt de l’Estat. Independent en l’organitzatiu i autònoma en el polític, la JC es considera una organització-escola de comunistes.
Joventut Comunista del País Valencià
La JCPV és una organització política de jóvens en què convergixen treballadors i estudiants que estiguen interessats en les transformacions polítiques i socials, democràtiques i revolucionàries, sense discriminació de cap tipus.
Joves Comunistes Barcelonès Nord
Quan alguns no es cansen de repetir-nos que ja hem arribat a la fi de la història, que el capitalisme és el sistema definitiu i les coses no es poden canviar, molts d’altres no ens resignem i considerem que es pot i s’ha de lluitar per una societat justa.
Joves Comunistes de Catalunya
Joves Comunistes és una organització de joves, revolucionaria, democràtica i independent que s’organitza per lluitar pels drets de la joventut estudiant i treballadora de Catalunya. Basa la seva acció en els principis del marxisme revolucionari.
Joves Comunistes del Poble Català
CJC-Joves Comunistes del Poble Català. Organització juvenil comunista, organitzada per lluitar pels legítims drets i interessos, unint a la joventut, enfortint el moviment juvenil. Emmarcat en el projecte Joves Comunistes de l'estat espanyol.
L'Aurora - Organització Marxista
El POR es va fundar en la clandestinitat el 1974. Els darrers crims del dictador Franco mataven la por, provocaven l'ira dels treballadors i de la joventut i la solidaritat de tots els pobles d'Europa. Seus a Barcelona, Lleida i Girona. Lluites …
Lluita Internacionalista LI
Partit polític, secció catalana a Barcelona i Girona. La revolució socialista, per acabar amb el capitalisme i construir el socialisme, impulsar la lluita obrera jove i la democràcia obrera, defensar el dret d'autodeterminació del poble. Revista mensual.
Militant
Portaveu del corrent marxista internacional. Per a la immensa majoria de la població mundial el capitalisme és un veritable infern… Uneix-te al corrent marxista agrupada en el periòdic obrer Militant i lluita amb nosaltres per una alternativa socialista.
Miquel Àngel Soria
Miquel Àngel Sòria és professor i va ser alcalde de Martorelles des de l'any 2004. És professor de l'IES Sant Fost i viu a Santa Maria de Martorelles, d'on va ser regidor durant quatre anys. A l'any 2003 encapçalà la candidatura d'ICV-EUiA de Martorelles.
Notícies PCC
Notícies del Partit dels i les Comunistes de Catalunya. Espai per a la unitat dels i les comunistes de Catalunya. Hi ha notícies, informació del partit, les lluites, les persones, l’escola del partit del comunistes, el territori, i informació de contacte.
Partit Comunista de Catalunya PCC
Web del Partit Comunista de Catalunya PCC. Es pronuncia per l'exercici del dret a l'autodeterminació. Informació del 150 aniversari del Manifest del Partit Comunista en català. El Partit, Joventut Comunista, revista Avant, realitat i enllaços.
Partit Comunista del Poble de Catalunya
Web oficial del Partit Comunista del Poble de Catalunya, amb seu a Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès). Noticies, Comitè Central, CJC-JCPC, organitzacions, biblioteca, campanyes, video, lluita comunista, cultura PCPE i programa.
Partit dels i les Comunistes de Catalunya
Un espai per a la Unitat dels i les Comunistes de Catalunya. Junts, perquè un altre món és possible. Xarxa, ciberactivisme, eines, televisió, publicacions, subscripcions i dades de contacte. La pàgina encara es troba en procés de construcció.
Partit Obrer Revolucionari
Partit Obrer de tendència Marxista-Leninista. És un dels grups de l'extrema esquerra extraparlamentaria. Actualitat, qui som i on estem, programa, publicacions, enllaços, La Internacional, Timor Oriental, Kosova, ... El partit ja no té web oficial.
PCPC Santa Coloma de Gramenet
Partit Comunista del Poble Català Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès). No renunciem al dret a l’autodeterminació del poble català, dret que està a l’ADN dels i les marxistes-leninistes, la nostra proposta és la República Socialista Confederal…
PCPE Alacant
Bloc local de l’òrgan d’expressió del Partit Comunista dels Pobles d’Espanya a la ciutat d’Alacant. Informació general i del partit i enllaços comunistes. La versió en valencià és mínima, només resta reduïda a algunes notícies.
PCPE País Valencià
Comissió política i permanent, activitats, resolucions, seu, documents, xarxes, Manifest Comunista, congressos, RedRoja Internacional, planes alternatives i rojes. Informe aprovat en la Comissió Política de 14 de desembre de 2007.
PSUC Terrassa
Partit Socialista Unificat de Catalunya Terrassa. La política ha canviat molt, però, alguns veterans del PSUC veuen, en el moviment del 15-M, moltes de les reivindicacions que, fa 36 anys, van portar 6.000 persones a omplir el pavelló de l’Sferic...
PSUC viu de Sabadell
Blog del Partit Socialista Unificat de Catalunya (Viu) a Sabadell i Vallès Occidental. La Festa del Nou Treball, aniversari de la fundació del PSUC, amb una sèrie d'activitats i debats durant el dia i l'entrada és lliure. El butlletí Altaveu Comunista.
Realitat
Realitat és una revista teòrica per als i les comunistes de Catalunya. Analitzem el món, transformem la realitat. Per a donar a l'esperança fonament científic. Revista, editorial, revista en PDF, subscripcions, i maneres de seguir la Realitat…
Roigesfera Blocosfera Roja Catalana
A causa de la caiguda del servei on s'allotjaven els blocs de la Roigesfera, no ha funcionat i hem perdut els llistats de blocs. Després de trobar una alternativa tècnica, només hem pogut recuperar els blocs llistats que havien publicat als darrers mesos.
Treballem per Cuba, Treballem per Boyeros
Entitat que organitza la Brigada III República, de tendència comunista i republicana, que té com a missió especial la pràctica de la solidaritat política i activa a favor del poble cubà i de la seva revolució, sense descartar el nostre suport puntual.
Universitat Comunista dels Països Catalans
La Universitat Comunista del Països Catalans (UCPC), neix d’una llarga meditació entorn de la necessitat expressada des de 1998 per l’Esquerra Independentista de forma cada cop més clamorosa: Necessitem formació sòlida per a poder lluitar millor.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT