PARTITSSEUSCUP


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
ILIMIT Comunicacions. Serveis Internet.(93)7333375


WEBS relacionades amb el tema
Candidatura d'Unitat Popular de Tarragona
L'11 de setembre, la independència només? Sí, si entenem que ser independents i per tant lliures i solidaris equival a tenir educació, sanitat, transport, casa, menjar, vida... per a tothom i totdon, no només per a qui tingui diners per pagar-ho...
Capgirem Blanes
La CUP de Blanes, una assemblea de blanencs i blanenques que creiem que el treball municipal és la base per a qualsevol canvi social i polític. L’assemblea és un espai d’autoorganització, debat i treball, i un espai obert a treballar amb altres entitats.
Capgirem Gavà
Jordi Casanova i Gràcia és el cap de llista, és militant d'Endavant, CUP i soci fundador de l'Ateneu Popular La Màquia. La seva militància l'ha basat sobretot en la solidaritat internacional. Actualment treballa com a Inspector d'Aigües de Barcelona.
Capgirem Girona
Vol tornar la ciutat a les persones. Capgirem Girona és un projecte col·lectiu per construir una ciutat que sigui de tothom. Feta des de i per a la ciutadania. Creiem que cal canviar la ciutat del vol gastronòmic, dels privilegiats i dels barris oblidats.
Capgirem Reus
Volem crear un mosaic de cares que demostrin que la nostra feina no és en va, ni de quatre jovenets amb ganes de menjar-se el món. Volem demostrar que tenim un gruix de gent al darrera que també vol canvis i una ciutat millor. David Vidal Caballé.
Capgirem Sitges
Espai de confluència per construir un model alternatiu per Sitges des de l'esquerra. Candidatura de l'esquerra transformadora de Sitges: CUP-Procés Constituent-Capgirem Sitges. Capgirem Sitges apareix a l'any passat amb doble voluntat…
Capgirem Vic
Capgirem Vic neix de la realitat política i social de la ciutat de Vic. Del context i de l’acció col·lectiu. En un context de triple crisi, social, nacional i democràtica, que han accentuat les mobilitzacions populars. Emergeixen els nous actors socials …
CUP Alfés
L’Assemblea Territorial de la CUP Ponent i la CUP d’Alfés, convidem a la jornada de debat oberta a entitats, associacions, veïns, veïnes i a persones interessades en el projecte de la CUP a Alfés. Ens hi aplegarem per a parlar de participació ciutadana.
CUP Arenys de Mar
La CUP és una organització política assembleària d'abast nacional, arreu dels Països Catalans i que treballa per un país independent, socialista, ecològicament sostenible, territorialment equilibrat i deslligat de les formes de dominació patriarcals.
CUP Assemblea Local de Reus
Web de la CUP Reus. Informació sobre la campanya per eliminar els símbols de caire franquista i falangista que encara resten a Reus. Notícies d’actualitat, actes previstos, opinió, documents i enllaços a altres seus.
CUP Badalona
Web de la CUP Badalona (Barcelonès). Diverses dades locals; Cohesió social, urbanisme, territori i mobilitat, participació i democracia, cultura, eleccions municipals, repressió, alliberament nacional, estatuts d'autonomia, opinió, etc.
CUP Banyoles
La CUP és una organització política assambleària d'abast nacional, estesa arreu dels Països Catalans, treballa per un país independent, socialista, ecològicament sostenible, territorialment equilibrat i deslligat de les formes de dominació patriarcals.
CUP Barcelona
La CUP, organització política assambleària d'abast nacional, que s’estèn pels Països Catalans i que treballa per un país independent, socialista, ecològicament sostenible, territorialment equilibrat i deslligat de les formes de dominació patriarcals.
CUP Berga
Pàgina de la Candidatura d'Unitat Popolar a Berga (Berguedà). Informació de les activitats i actes que aquest col·leciu local organitza. Dades i informació de la seu central de la CUP: programa, activitats i declaració de principis del partit.
CUP Bescanó
La Candidatura d'Unitat Popular de Bescanó està oberta a la participació de totes les persones i col·lectius que, des de l'àmbit local, treballem per bastir un poble lliure i socialment just. Notícies, opinió, documents i enllaços a altres seus.
CUP Biosca
Comunicat de les CUP de Torà i Biosca davant del projecte d'un abocador residus industrials a Pinós. La CUP de Biosca denuncia l’abandó del municipi. Complementa la informació del web amb la presència que tenim a les xarxes socials.
CUP Blanes
Pàgina oficial de la Candidatura d'Unitat Popular de Blanes (CUP Blanes), a la comarca de La Selva. Informació d’aquest moviment, notícies d’actualitat, opinió, documents i enllaços a altres seus virtuals del partit.
Cup Bordils - Candidatura d'Unitat Popular
La CUP és l’organització política assembleària nacional, que s'estèn arreu dels Països Catalans i que treballa per un país independent, socialista, ecològicament sostenible, territorialment equilibrat i deslligat de formes de dominació patriarcals.
CUP Burjassot
Web de la Candidatures d’Unotat Popular CUP de Burjassot (L’Horta Nord). Actualitat, comunicació i premsa, agenda, contacte, i botiga. Informació general i de la secció i es complementa la informació amb la presència a les xarxes socials.
CUP Calldetenes
Web de la CUP Calldetenes (Osona), un poble en marxa. La CUP Calldetenes presenta una moció perquè les entitats, veïns i veïnes puguin participar als plens. Complementa la informació del nostre web amb la presència que tenim a les xarxes socials.
CUP Candidatura d'Unitat Popular
Les Candidatures d’Unitat Popular (CUP) som candidatures independentistes i d’esquerres del Països Catalans que, des de l’àmbit local, treballem per bastir un país més lliure i més just. Entenem que la política local és l’àmbit més proper al ciutadà.
CUP Canet de Mar
La Candidatura d’Unitat Popular s’articula com a espai útil per les persones i col·lectius amb voluntat transformadora que lluiten per la llibertat del nostre poble, amb la intenció de ser un espai de confluència dels moviments cívics i populars.
CUP Capgirem Barcelona
La CUP Capgirem Barcelona és una candidatura de persones, col·lectius i moviments implicats en lluites que hem creat una eina política de ruptura a la ciutat de Barcelona. Es l’hora de fer fora els responsables de les polítiques desenvolupades…
CUP Cardedeu
La Candidatura d'Unitat Popular de Cardedeu (CUP Cardedeu) està oberta a la participació de totes les persones i col·lectius que, des de l'àmbit local, treballem per construir un poble lliure i socialment just. La CUP vota a favor de la Tèxtil Rase ...
CUP Celrà
Candidatura d'Unitat Popular de Celrà, CUP Celrà (Gironès). Informació d’aquest partit polític, notícies, opinió, documents i links a les altres seus virtuals del partit. La CUP de Celrà col·labora en els actes del 8 de març, Dia Internacional de la Dona.
CUP Celrà | Més Poble
La Candidatura d’Unitat Popular de Celrà va guanyar les eleccions municipals per majoria absoluta. Ens heu donat més força per fer més poble! Després d’un procés participatiu obert a ciutadania i entitats, la CUP de Celrà elabora programa municipal.
CUP de Balaguer
Web de la Candidatura d'Unitat Popular de Balaguer (La Noguera). Defensem lo tren i la sanitat, l’educació i els serveis socials. Notícies, actualitat, comunicació i premsa, agenda, contacte, botiga i els diferents actes de l’esquerra independentista.
CUP de Barxeta
Lloc web de la CUP de Barxeta, a la Costera. Organització política assambleària d'abast nacional, que s'’estèn arreu dels Països Catalans i que treballa per un país independent, socialista, ecològicament sostenible, territorialment equilibrat…
CUP de Figueres
Candidatura d'Unitat Popular de Figueres, CUP Figueres (l’Alt Empordà) està oberta a la participació de totes les persones i col·lectius que, des de l'àmbit local, treballem per construir un poble lliure i socialment just. Menú i dades.
CUP de La Garriga
Web de la Candidatura d'Unitat Popular de La Garriga (CUP La Garriga). La CUP La Garriga està oberta a la participació de totes les persones i col·lectius que, des de l'àmbit local, treballem per construir un poble lliure i socialment just.
CUP Deltebre
Pàgina oficial de la Candidatura d'Unitat Popular del municipi de Deltebre (Baix Ebre). Qui som, documents, agenda, participa, InfoCup Deltebre, correu electrònic, i d’altres informacions d’interès... Argumentaris del Plens Municipald de l’any 2016.
CUP Districte de Ciutat Vella
Bloc del districte de Ciutat Vella de la Candidatura d’Unitat Popular de ciutat de Barcelona. Inclou diferents informacions: Agenda d’activitats, contacta a la seu, informació de l’activisme veïnal al districte de Ciutat Vella, i les piulades al Twitter.
CUP Districte de l’Eixample
Reinventem l'Eixample, el bloc del districte de l'Eixample de la CUP de Barcelona. Inclou els barris de la Sagrada Família, el Fort Pienc i la Dreta de l'Eixample, Sant Antoni i l’Esquerra de l'Eixample. Informació de les activitats de la territorial.
CUP Districte de Les Corts
La Candidatura d’Unitat Popular s’articula com espai per a persones i col·lectius amb voluntat transformadora que lluiten per la llibertat del poble. Espai de confluència dels moviments cívics i populars, en lluita per l’alliberament nacional i social.
CUP Districte de Nou Barris
Bloc del Districte de Nou Barris de la Candidatura d’Unitat Popular de la ciutat de Barcelona. Inclou informació de les activitats i programa. Per col·laborar amb o fer-nos arribar qualsevol comunicació, contacteu-nos a l’adreça de correu electrònic.
CUP Districte de Sant Andreu
Reinventem Sant Andreu, el bloc de la Candidatura d’Unitat Popular del Districte de Sant Andreu de la ciutat de Barcelona. Inclou xarxes socials, comunicació, cultura popular, entitats veïnals i vincles de l’esquerra independentista a Sant Andreu.
CUP Districte d'Horta-Guinardó
La CUP d’Horta-Guinardó rebutgem l’urbanització del Parc Natural de Collserola, defensem l’autogestió dels equipaments públics i volem l’elecció directa dels consellers del districte. Som gent compromesa i inconformista. Volem transformar la societat.
CUP Dosrius
Pàgina de la CUP a Dosrius (Maresme), Candidatura d'Unitat Popular de Dosrius, Canyamars i Can Massuet-El far. És una organització d’abast nacional, dels Països Catalans, que articula la lluita de l’Esquerra Independentista en l’àmbit local.
CUP El Masnou
La Candidatura d'Unitat Popular de El Masnou (CUP El Masnou), Oberta a la participació de persones i col·lectius que, des de l'àmbit local, treballem per construir un poble lliure i just. Rebuig a la moció en reconeixement a Lluís Maria Xirinacs.
CUP El Vendrell
Assemblea oberta del procés de construcció d'una plataforma unitària d'esquerres al Vendrell. Un camí que es va començar a recórrer fa anys. La CUP del Vendrell anuncia que hi haurà una candidatura de l'esquerra alternativa per les municipals de 2015.
CUP Elx
Web de la Candidatura d'Unitat Popular d'Elx (CUP Elx). És l'unica seu local del partit, al País Valencià. Oberts a la participació de totes les persones i col·lectius que, des de l'àmbit local, treballem per construir un poble lliure i socialment just.
CUP Gràcia
Bloc del districte de Gràcia de la CUP de Barcelona. El 1986 es va constituir l’AMEI, arran dels contactes que el MDT va iniciar amb diversos col·lectius locals per mirar de bastir candidatures per a les eleccions municipals de juny del 1987…
CUP Granollers
La Candidatura d'Unitat Popular de Granollers (CUP Granollers) s'afegeix a les Candidatures d'Unitat Popular amb web propi. Posem a disposició dels veins i veïnes de Granollers una nova eina de difusió per a comunicar amb la CUP.
CUP Guíxols
La Candidatura d'Unitat Popular és un projecte polític que neix a Sant Feliu de Guíxols amb l'il·lusió que vol retornar a la nostra ciutat la categoria i el prestigi perdut durant els darrers anys. Notícies, opinió, documents i enllaços a altres seus.
CUP Igualada
Et presentem un document basat en 10 eixos i més de 350 mesures, que dibuixa la nostra proposta política per a la ciutat. El programa és fruit d’un intens treball col·lectiu; de les persones, entitats i moviments socials que construïm ciutat cada dia.
CUP La Bisbal d'Empordà
El nou lloc web de la Candidatura d'Unitat Popular de La Bisbal d'Empordà. Aquest web vol ser una eina de difusó de la nostra actualitat i un instrument de comunicació amb la població de La Bisbal d'Empordà. Notícies, documents i links.
CUP La Garrotxa
La Candidatira d’Unitat Popular esdevé tercera força a la comarca de la Garrotxa per davant del PSC, ICV, PP i PxC. La gran sorpresa d'aquestes eleccions municipals ha estat la irrupció amb força de la CUP en tots els municipis on es presentava.
CUP Les Borges Blanques
Candidatura d'Unitat Popular (CUP) a les Borges Blanques, cat de la comarca de les Garrigues. Treballar per avançar de manera organitzada, seguint unes pautes. Per això defensem que qui treballa en la direcció correcta és les CUP.
CUP L'Hospitalet de Llobregat
Actualitat general, eleccions municipals, urbanisme i territori, participació, pressupostos, educació, medi ambient, alliberament nacional, moviments socials, solidaritat, memòria històrica, repressió, comunicació i premsa,
CUP Lleida
La CUP ha emplaçat a les persones que creuen que el dret a decidir és un dret irrenunciable a no votar cap dels partits que es presenten a les eleccions espanyoles del pròxim 9 de març. No els votis! La CUP demana que no es voti cap dels partits.
CUP Manlleu
Web de la CUP a Manlleu (Osona). La Candidatura d'Unitat Popular de Manlleu (CUP Manlleu) està oberta a la participació de totes les persones i col·lectius que, des de l'àmbit local, treballem per construir un poble lliure i socialment just.
CUP Manresa
La Candidatura d'Unitat Popular de Manresa (CUP Manresa) està oberta a la participació de tots. Hi ha diferents espais a la ciutat que tenen una falta evident de manteniment i arranjament. Un d'aquests espais és l'entorn de la plaça del Carme.
CUP Martorell
La Candidatura d'Unitat Popular de Martorell (CUP Martorell) està oberta a la participació de totes les persones i col·lectius que, des de l'àmbit local, treballem per construir un poble lliure i socialment just.
CUP Mataró - Casal Independentista Fèlix Cucurull
(1997). L’'esquerra independentista a Mataró i bona part de la comarca del Maresme, xerrades, àpats populars, barraques, etc. Agrupa: Associació Fèlix Cucurull, Maulets, Candidatura d'Unitat Popular i Coordinadora d'Estudiants dels Països Catalans.
CUP Molins de Rei
Seu local. El 2000 a Manresa en una trobada nacional de l’AMEI, es ratificà la definició política i es traçà un pla de treball per als propers tres anys, els objectius principals del qual eren augmentar el nombre de CUPs i elaborar un programa marc.
CUP Mollerussa
Cabdidatira d’Unitat Popular Mollerussa. Actualitat, comunicació i premsa, agenda, contacte, botiga, notícies de la seu nacional, vídeos i blocs relacionats. Complementa la informació del web amb la presència que tenim a les xarxes socials.
CUP Montesquiu
Treballem per bastir un poble lliure i socialment just. Programa electoral de la CUP Montesquiu, les nostres linies de treball per aquesta legislatura. Ja s'ha repartit a totes les cases del poble el darrer InfoCUP. Visualitza'l
CUP Navarcles
Col·lectiu autofinançat i autogestionat, a diferència de les sucursals polítiques de Navarcles que poden permetre's el luxe de viure de les cúpules dels partits i de subvencions que reben dels governs de l'Estat, de Catalunya i del municipi.
CUP Palamós
Web del CUP Palamós. Posem a disposició dels veins i veïnes de Palamós una nova eina de difusió que pretenem que serveixi facilitar-vos la comunicació amb la CUP. Notícies, opinió, documents i enllaços a altres seus.
CUP Pineda de Mar
Web de la Candidatura d'Unitat Popular de Pineda de Mar, oberta a la participació de persones i col·lectius. Josep Burjons cap de llista i Marta Buch segona de la llista per Pineda de Mar. Notícies, opinió, documents i enllaços a altres seus.
CUP Plana d'Urgell
La Candidatura d'Unitat Popular de la Plana d`Urgell (CUP Plana d`Urgell) està oberta a la participació de totes les persones i col·lectius que, des de l'àmbit local, treballem per construir un poble lliure i socialment just.
CUP Premià de Mar
La Candidatura d'Unitat Popular de Premià de Mar. Posem a disposició dels veins i veïnes de Premià de Mar una nova eina de difusió que pretenem que serveixi per facilitar la comunicació. Notícies, opinió, documents i enllaços a altres seus.
CUP Reus
Pàgina de la CUP de Reus, on trobar tota la informació de la tasca que realitza l'Assemblea de Reus a l'Ajuntament, el carrer i el territori. L'assemblea de la CUP de Reus és l'òrgan bàsic a través de qual es decideix i coordinen les línies de treball.
CUP Ripoll
Les CUP de Ripoll i Sant Joan de les Abadesses són dues més de la cinquantena de candidatures que des d'arreu dels Països Catalans defensen un projecte municipalista rupturista, d’esquerra real i independentista. Agrupem veïns-nes de moviments populars
CUP Ripollet i Cerdanyola del Vallès
Posem a disposició dels veins i veïnes de Cerdanyola i Ripollet una nova eina de difusió que pretenem que serveixi facilitar-vos la comunicació amb la CUP. Notícies, opinió, documents i enllaços a altres seus. La seu és a Cerdanyola.
CUP Riudoms
Candidatura d'Unitat Popular de Riudoms. La CUP és una organització política assembleària d'abast nacional, que s'estèn arreu dels Països Catalans i que treballa per un país independent, socialista, ecològicament sostenible i territorialment equilibrat.
CUP Sabadell
Web oficial de la CUP Sabadell. Des de la CUP volem fer una aposta ferma i decidida per la República dels Països Catalans en aquest context de qüestionament de la monarquia. Notícies, opinió, documents i enllaços a altres seus.
CUP Sallent
Formada per gent que prové del món associatiu i que fa quatre anys van apostar per la política municipal com a eina de treball per executar els seus projectes en l’àmbit municipal i esdevenir així la punta de llança de construcció d’un poble més just.
CUP Salt
La CUP de Salt s'afegeix a les Candidatures d'Unitat Popular amb web propi. Posem a disposició dels veins i veïnes de Salt (Gironès) una nova eina de difusió que pretenem que serveixi facilitar-vos la comunicació amb la CUP.
CUP San Cugat
La Candidatura d'Unitat Popular de Sant Cugat aposta per l'abstenció activa perquè mai s'ha aconseguit res fent política a Madrid. Proposa votar a les urnes que la Plataforma pel Dret a Decidir posarà el carrer el mateix dia de les eleccions.
CUP Sant Boi
Web de la CUP-AE Sant Boi de Llobregat. Celebra l'acte central a la comarca del Baix Llobregat a Sant Boi de Llobregat. L'acte polític conta amb la presència dels caps de llista de la CUP-AE per Barcelona, en David Fernandez i na Georgina Rieradevall.
CUP Sant Celoni
La Candidatura d'Unitat Popular de Sant Celoni es va constituir el 2004, en una gelada tarda d'hivern, a Can Ramis. Si estàs interessat/da a conrear un hort a Sant Celoni i la Batllòria o a participar-hi, envia un missatge. Notícies i opinió.
CUP Sant Esteve
El 1986 es va constituir l'AMEI (Assemblea Municipal de l'Esquerra Independentista), arran dels contactes que el MDT va iniciar amb diversos col·lectius locals per mirar de bastir i coordinar candidatures que concorreguessin a les eleccions municipals.
CUP Sant Joan de les Abadesses
Les CUP de Ripoll i Sant Joan de les Abadesses són dues més de la cinquantena de candidatures que des d'arreu dels Països Catalans defensen un projecte municipalista rupturista, d’esquerra real i independentista. Agrupem veïns-nes de moviments populars
CUP Sant Martí
Les persones que formem el nucli de Sant Martí de la CUP de Barcelona, provenim de diversos moviments socials. Ens considerem independentistes i anticapitalistes. Ens trobem de ple en tres crisis coetànies (econòmica, institucional i ecològica) …
CUP Santa Maria de Palautordera
CUP Santa Maria de Palautordera. Vídeo que serveix per a explicar els primers motius que fan que ens presentem a les eleccions i el nostre programa electoral. Complementa la informació del nostre web amb la presència que tenim a les xarxes socials.
CUP Sants Montjuïc
Web oficial. Amb una primera encartellada, aquest dijous passat el nucli del districte vam començar la campanya Estació de Sants: Km0 dels despropòsits. Ara que s’inicia el procés d’elaboració del nou PAD (Pla d’Actuació de Districte).
CUP Sarrià-Sant Gervasi
Bloc del districte de Sarrià-Sant Gervasi de la CUP Barcelona. El nostre enuig prové de la manca de responsabilitat que es tradueix en especulació d’habitatge, encariment del nivell de vida, pèrdua d’identitat nacional, manca polítiques participatives...
CUP Seva
La CUP, organització política assembleària d'abast nacional, que s'’estèn arreu dels Països Catalans i que treballa per un país independent, socialista, ecològicament sostenible, territorialment equilibrat i deslligat de formes de dominació patriarcals.
CUP Sitges
Davant l’abdicació del rei, la Candidatura d'Unitat Popular fa crida a fer concentracions avui a les 20h davant de tots els ajuntaments del país a favor de la República dels Països Catalans davant de l'anunci de l'abdicació del rei espanyol Joan Carles.
CUP Terrassa
La Candidatura d’Unitat Popular existeix a Terrassa des del 2002. Formada per terrassencs/ques que creiem que Terrassa està perdent personalitat, qualitat de vida i cohesió social. Englobada en les Candidatures Alternatives del Vallès.
CUP Tiana
Assemblea Local de la Cup Tiana. L’Alba Garcia i la Clàudia Bosch, vam trobar-nos amb la cap de llista de CIU, l’Olga Rué i el seu equip. El motiu d’aquesta trobada era valorar els resultats obtinguts a les eleccions municipals celebrades el 24 de maig.
CUP Torà
Web de la Candidatura d'Unitat Popular de Torà, CUP Torà (comarca de La Segarra). Llista de candidats i candidates de la CUP per a les eleccions municipals de Torà. Notícies, opinió, documents i enllaços a altres seus virtuals del partit.
CUP Torelló
La proposta de CUP Torelló - Som Poble defugia l’esquema clàssic de formar un govern d’unitat de les esquerres i es fomentava en la voluntat de no cedir la iniciativa a la dreta local per garantir les polítiques socials durant els pròxims quatre anys.
CUP Torroella
Pàgina de la Candidatura d'Unitat Popular de Torroella (CUP Torroella). Suport de la CUP als processats per la crema antimonàrquica. Independentisme, ecologisme, notícies, opinió, documents i enllaços a altres seus virtuals.
CUP València
Lloc web de la seu de València, de la Candidatura d'Unitat Popular. Informació del web amb la presència que tenim a les xarxes socials. Complementa la informació del nostre web amb la presència que tenim a les xarxes socials.
CUP Valls
La Candidatura d'Unitat Popular de Valls (CUP Valls) està oberta a la participació de totes les persones i col·lectius que, des de l'àmbit local, treballem per construir un poble lliure i socialment just. Proposta pel barri antic de Valls.
CUP Vic
La Candidatura d’Unitat Popular de Vic (CUP) va fer lliurament a la Llar Juvenil de Vic d’un xec de 600 euros procedents dels sous dels regidors, que, com ja es va anunciar a l’inici de la legislatura, anirien destinats a entitats diverses de Vic.
CUP Vila de Capellades
Projecte, iniciat a l’any 2006, que pretén dur a la pràctica diferents idees de persones i col·lectius que viuen o participen activament en el dia a dia de la nostra vila, posant en comú diferents inquietuds personals i col·lectives. Informatiu La Roda.
CUP Viladamat
Web de la Candidatura d'Unitat Popular de Viladamat (Alt Empordà). La CUP està satisfeta per l'èxit de la Quina, i vol felicitar a les entitats del poble de l'èxit de l'edició d'aquest any. Notícies d’actualitat, opinió, documents i enllaços.
CUP Vilafranca del Penedès
Web del CUP Vilafranca del Penedès. Casal Independentista de Vilafranca "El Cep". Notícies, opinió, documents i enllaços a altres seus. El projecte del Ministeri d’un sistema de peatges a les entrades de Vilafranca. El periòdic l'Arrel en PDF.
CUP Vilanova i la Geltrú
Candidatura d'Unitat Popular de Vilanova i la Geltrú (CUP Vilanova). Programa electoral de la CUP de Vilanova. Pregunta a l'equip de Govern amb la CUP. Participar és decidir! Notícies, opinió, documents i enllaços a altres seus.
CUP Vilassar de Dalt
CUP Vilassar de Dalt. El projecte de la CUP necessita del recolzament de tots i totes per avançar. Tenim les nostres portes obertes. Recuperem Vilassar: poble actiu, poble viu! Notícies, opinió, documents i enllaços a altres seus.
CUP Vilassar de Mar
El projecte de la CUP necessita del recolzament de tots i totes per avançar. Les nostres portes estan obertes i en aquest web trobareu com contactar-nos. També podeu col·laborar econòmicament fent aportacions al compte corrent.
CUP-Crida per Girona
Web de la CUP Girona. El grup local té la seva seu al Casal Independentista El Forn de Girona. La CUP denuncia la celebració del Firahabitatge a Girona, el projecte del pavelló de la Devesa. Notícies, opinió, documents i enllaços.
Independència - Anem més enllà
El 9N votarem sobre la independència de part dels Països Catalans. L'Estat Espanyol, amb el govern i l’aparell judicial, ho voldrà impedir, la CUP defensa, el dret a l'autodeterminació, inalienable, i el 9N ha de ser una mobilització popular massiva.
La Botiga de la CUP
Espai de la web online de La Botiga de la CUP (Casdidatura d’Unitat Popular). Tèxtil: Samarretes unisex, samarretes de noia, de nadó, roba esportiva, altres tèxtils, banderes, bosses, brodats, .. També: Complements, adhesius, música, llar, llibres, …
Parlament - CUP
Actiivitat al Parlament de Catalunya de la CUP Cadidatura d’Unitat Popular-Alternativa d'Esquerres. Inclou molta informació del Parlament: notícies, diputats i diputades, propostes del partit, programa polític, principis d’acció política, contactes, …
Per la Ruptura | CUP Crida Constituent
Els 10 punts cap a la Candidatura de Ruptura el 27S en favor de les classes populars, contra les desigualtats i en defensa dels drets socials i ecològics. El full de ruta es materialitza en dos grans eixos que es retroalimenten i avancen conjuntament.
Um9 Ribes
Organització política municipal, de unitària i popular, i un referent clar d'identificació política per als ciutadans i ciutadanes de Ribes i les Roquetes. Um9 forma part del Moviment d'Alliberament Nacional Català a través de l'AMEI.
Veu dissident - Pau Romero
Bloc d’en Pau Romero militant de la CUP de Sant Boi de Llobregat. Interessos: Justícia social, natura, senderisme, ciclisme, educació en el lleure, amics, cultura en general i la catalana en particular. Enllaços amb la esquerra nacional independentista.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT