PARTITSSEUSESQUERRA


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
ILIMIT Comunicacions. Serveis Internet.(93)7333375


WEBS relacionades amb el tema
Ara Mollet
Eina de comunicació per la candidatura d’Ara Mollet-Esquerra. L’espai posa en valor el canvi de paradigma que signifiquen les eines 2.0 per la transparència publica i la millora democràtica. Les eines tecnològiques ofereixen una xarxa de col·laboració.
Blocs amb Estrella
Portal de blocs que vol donar suport a la renovació d’Esquerra Republicana de Catalunya. Els blocs militen en favor d’un canvi de rumb del partit. Opinió individual i lliure dels blocaires compromesos amb Esquerra, però que no hi pertanyen necessàriament.
Campredó el poble on la gent fa paraules
Gràcies!!! Als que van creure amb la gent de paraula, als que no hi creuen, als que no creuen amb res, als que hi poden creure, als que els hagués agradat creure, als que no van poder o voler creure, als que no els van deixar creure, a tothom... Gràcies.
Continuem progressant!
Bloc de campanya de la candidatura d'Esquerra a Les Masies de Voltregà. Hem governat aquests quatre anys, compromesos amb el creixement de Les Masies de Voltregà i convençuts de l'aportació positiva a les decisions municipals.
Entesa per Flix-AM
Nova web de la secció de Flix d’Esquerra Republicana de Catalunya. Una eina més al servei de la causa de la independència del nostre país. Perquè Catalunya serà independent i, com a nació mil·lenària que ha fet, fa i ha de fer la seua aportació …
ERC Deltebre
ERC Deltebre considerem que destinar 50.000€ en reformes dels despatxos i 11.500€ en mobiliari del pressupost local suposa una despesa innecessària en els temps de crisi que vivim. Informació genral i activitats des d’ERC-AM de Deltebre.
ERC Junts / CiU Torroella de Montgrí i L'Estartit
Acord per a la governabilitat de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí, CiU i ERC-Junts. Després d’anàlisi del resultats de les eleccions, el ple de constitució del consistori, va ser proclamat alcalde el Sr. Jordi Cordón i Pulido com a cap de la llista.
ERC Móra la Nova
Pàgina d’Esquerra Móra la Nova (Ribera d’Ebre). Un equip cohesionat, treballador i decidit que busca un canvi d’actituds i un relleu generacional en la responsabilitat que comporta atendre i governar un poble. Un canvi al poble …
ERC Vacarisses
Espai d’Esquerra Republicana de Catalunya a Vacarisses. Està representada a l’ajuntament per: Toni Masana i Ubach (2n tinent d'alcalde i regidor de Cultura i Joventut) i Meritxell Ricart i Miró (regidora de medi ambient, imatge, i participació).
Esquerra Abrera
En aquesta web podreu trobar l'actualitat tant de la Secció Local com del Grup Municipal a l'Ajuntament. Hem renovat el nostre espai web per poder-nos comunicar millor amb vosaltres. Aprofitem també per dir-vos que tenim un projecte renovat.
Esquerra Abrera - Blog
Secció Local d'Esquerra d'Abrera. Ens interessa la política municipal del nostre municipi, i treballem per fer una Abrera millor. Som com tu, gent preocupada per Abrera amb ganes de convertir el poble on vivim en un poble millor per viure.
Esquerra Aiguafreda
Web d'ERC Aiguafreda. Des de fa 10 anys la secció local d’ERC, ha treballat pel poble i per la nació. Ara que complim aquest deceni, la nova junta vol continuar treballant amb més força per fer d’Aiguafreda un lloc millor i de Catalunya un país lliure.
Esquerra Alacant
Web de la secció local d'Alacant, recull de premsa, articles d'opinió, notícies webs, etc. Informació a diferents nivells; de la comarca de l'Alacantí, del País Valencià i dels Països Catalans en general.
Esquerra Alaró
Amb la vostra confiança treballarem per un centre de dia amb qualitat tant material com humana i integrada a la pròpia comunitat. Crearem itineraris i espais complementaris on practicar exercicis físics com a prevenció en la salut, …
Esquerra Alcoi
Pàgina de la secció local d'Esquerra Republicana del País Valencià a Alcoi (Alcoià). Presentació, notícies, resultats electorals i enllaços. A Esquerra des d'Alcoi, lluitem per un País just, un País republicà i d'esquerres, com tu.
Esquerra Alcoià
El Grup d'ERPV de l'Alcoià-Comtat treballem des de la web local de la ciutat d'Alcoi; la web roman sense actualitzar. Si vols conèixer-nos millor et convidem a pegar una ullada als diferents enllaços que hi adjuntem en la web més avall.
Esquerra Alella
Composició de l’executiva local d'Esquerra Alella. També les activitats, les notícies comarcals i nacionals del partit, entre d'altres. Treballem per les les necessitats de les ciutadenes i ciutadans, per intentar resoldre els seus problemes ...
Esquerra Algemesí
Secció local d'Esquerra Republicana del País Valencià. Aposta per una política integral que aborde globalment els problemes. La complexitat d’àrees socials requereix la implicació de les regidories i ens públics per fer una política efectiva ...
Esquerra Alternativa per Barberà
Esquerra Alternativa per Barberà és un espai polític municipalista i d'esquerres. Treballa per la unitat popular barberenca, no hipotecant el municipi, des del punt de vista de les persones, del territori i defensant una relació ajuntament-veïnat.
Esquerra Arbúcies
Espai web de la secció d'Esquerra Republicana de Catalunya d'Arbúcies. Pàgina oficial de la secció local d'Esquerra Republicana de Catalunya. Inclou informació, notícies, agenda, comunicats, opinió …
Esquerra Artesa de Segre
Secció local d''Esquerra Republicana de Catalunya a Artesa de Segre. Des de la secció local d’ERC d’Artesa de Segre un dels objectius que tenim és la construcció d’un espai sobiranista-independentista al municipi. Tots som importants …
Esquerra Avinyó
Des de la Secció Local d'Esquerra Avinyó us donem la benviguda al nostre espai virtual, que pretén ser un espai de trobada de tots els avinyonencs i avinyonenques. La pàgina vol ser una eina per fer arribar i aplicar el nostre projecte pel poble.
Esquerra Badalona
Web de la Secció Local de Badalona d'Esquerra. Aquesta és una eina de comunicació. Informació puntual sobre allò que pensem, allò que diem i allò que fem. També volem conèixer les vostres opinions i que ens digueu què en penseu vosaltres, que hi dieu.
Esquerra Baga de Cerdanya
La secció local de la Baga de Cerdanya va formar-se el 2001 per militants d'ERC de Puigcerdà residents a Alp. Un bon nombre d'homes i dones dels pobles de la baga (Urús, Das, Alp, La Molina). Informació i activitats.
Esquerra Barcelona
Web de la Federació de Barcelona d’Esquerra Republicana de Catalunya. Agenda, localització, ERCbcn TV, som, Facebook, Twitter, fotografies, fer-se militant, reporesentants, la ciutat, documents, propostes per l’ajuntament, Consell de Barcelona, ...
Esquerra Barcelona Vella
Web del Casal Martí Marcó de Barcelona Vella d'Esquerra Republicana de Catalunya. Informació a la ciutadania, als veïns i veïnes, als militants, simpatitzants i amics d'ERC de Barcelona Vella de l'activitat que duem a terme.
Esquerra Begues
Les persones de la Secció Local d'Esquerra a Begues és gent compromesa amb el poble. Si tu també et sents compromès, contacta amb nosaltres per correu electrònic. També ens trobaràs els dijous a Cal Pere Vell a partir de 2/4 de deu del vespre.
Esquerra Blanes
Web d’Esquerra Republicana de Catalunya de Blanes. Presentació, organització, actualitat, vídeos, documents, enllaços, programa, electoral, resultats, electorals i butlletí. La presidenta és Assumpta Pla (Blanes, 1949). Actualment és comerciant.
Esquerra Borriana
Pàgina web d’Esquerra a Borriana (Plana Baixa). Notícies: Actuals, últimes i anteriors. Premsa, documents, resultats electorals i dades diverses de l’agrupació local de Borriana i de la seu central del partit.
Esquerra Breda
Pàgina official d’Esquerra Republicana de Catalunya de Breda (La Selva). Últimes notícies de l’agrupació local, documents, butlletí i enllaços. ERC-Breda dòna suport a l'oficialitat de les seleccions esportives catalanes.
Esquerra Calafell
Una nova eina per apropar-se a la gent, per poder debatre, compartir i dialogar. Això és el que volem que sigui aquesta web, un espai on trobar-se totes aquelles persones que volen un Calafell diferent. Aquest web explica les iniciatives i accions.
Esquerra Caldes de Malavella
Secció local d'ERC de Caldes de Malavella, a La Selva. Vol ser un mecanisme d’informació tant pels militants i simpatitzant com pels nostres veïns, que volen i necessiten estar informats tant de les nostres opinions com dels actes que organitzem.
Esquerra Calella
Web d'aquesta secció local de Calella (Maresme). Informació de les activitats d'ERC de Calella, organització, càrrecs electes, activitat institucional, i el seu butlletí 'l'Opinió', que surt periòdicament des de fa quinze anys.
Esquerra Calonge i Sant Antoni
Secció local d'Esquerra Republicana de Catalunya de Calonge i St Antoni. Política i dades de l’agrupació. El Senador d'ERC,Sr. Mique Bofill, fará una exposició del estat de les gestions en relació al tema dels espigons de Sant Antoni.
Esquerra Cambrils
Esquerra Republicana de Catalunya. Si analitzeu propostes dels nous presidents a nivell nacional, regional, comarcal i local, tots, i tothom, ens omplim la boca quan parlem de saber aprofitar les noves tecnologies, Internet, twiters, facebook, etc.
Esquerra Camp de Morvedre
Esquerra Republicana del País Valencià vol generar-te interés pel nostre ideari polític d’esquerres, social i valencià, de compromís amb el país, amb la nostra terra. Pretenem dotar d’una ferramenta actual pel que tinga interés en el nostre projecte.
Esquerra Camp de Tarragona
Web del Camp de Tarragona. La regional del Camp de Tarragona té nova web dins d'esquerra.cat. Per seguir-nos i estar informat del territori. Notícies, opinió, agenda, multimèdia, documentació, enllaços, premsa i seccions locals del Camp de Tarragona.
Esquerra Camp de Tarragona
Pàgina web de la de la federació intercomarcal d'ERC del Camp de Tarragona. Trobaràs informacions constantment actualitzades, l'agenda d'actes, campanyes, notícies i fets recents, agenda, comunicats de premsa, i dades d'interès.
Esquerra Camp de Tarragona
Federació local d'ERC al Camp de Tarragona. Esquerra viu el moment de màxima expansió de la seva història recent al nostre territori. A les últimes eleccions municipals consolidem majoritàriament un projecte nou de fer política.
Esquerra Campredó
Gràcies!!! Als que van creure amb la gent de paraula, als que no hi creuen, als que no creuen amb res, als que hi poden creure, als que els hagués agradat creure, als que no van poder o voler creure, als que no els van deixar creure, a tothom... Gràcies.
Esquerra Canovelles
Web d’Esquerra-Canovelles, municipi de la comarca del Vallès Oriental. Esquerra Canovelles s'absté en les votacions a les ordenances fiscals. Esquerra proposa com a festa local la data de celebració del Milenari de Canovelles . Presentació i activitats. .
Esquerra Carlet
Secció local d'Esquerra Republicana PV. Esquerra Carlet aposta per la integració en les noves xarxes socials amb les seue web. Ens uneix un doble compromís; compromís social, de millorar les condicions de vida i un compromís nacional.
Esquerra Cassà de la Selva
Hem aprovat el pressupost municipal del 2017 que incideix amb els serveis oferts a les persones i el manteniment de la via pública. Com és tradició, un any més, la secció local d'ERC Cassà de la Selva, igual que treballem dia a dia pel nostre poble.
Esquerra Castelldefels
Un altre Castelldefels és possible! ERC treballa des de la coherència i el compromís per avançar cap l'altre Castelldefels. Per un Castelldefels de les persones, de la llibertat, de la convivència, del respecte a la natura, de la participació...
Esquerra Castellfollit de la Roca
Web d’Esquerra a Castellfollit de la Roca. Els mitjans de comunicació demanaven la nostra opinió sobre la interlocutòria del jutge executador de la sentència que obliga a enderrocar part del nou edifici de l’Ajuntament de Castellfollit de la Roca…
Esquerra Castelló
Web d'ERPV-Castelló. Porta oberta al món del nostre partit des de les seues comarques d'influència i servei del partit a la societat. Per un país lliure, una societat més justa. Activitats, organització, premsa i documents.
Esquerra Castellvell del Camp
Web oficial de la secció local. Notícies, activitats, política local del grup municipal d'ERC a Castellvell del Camp, a la comarca del Baix Camp. Ja tenim les persones per poder formar la primera executiva de la secció local.
Esquerra Catalunya del Nord
Podràs conèixer les activitats i les propostes que tenim per Catalunya Nord. També hi trobaràs les adreces electròniques d'ERC al conjunt del territori, i podràs accedir amb els lligams a altres webs d'organitzacions germanes d'arreu del món.
Esquerra Cerdanyola
Secció local de Cerdanyola del Vallès d’Esquerra Republicana de Catalunya. A Cerdanyola ens uneix la voluntat de treballar pel poble i amb el poble. Si encara no participes activament del projecte de l’esquerra nacional que encapçala ERC
Esquerra Cervera
Web de la secció local d'Esquerra Republicana de Catalunya de Cervera. Locals d'Esquerra Republicana de Catalunya, l'esquerra dels Països Catalans. Actualitat documents programa electoral, resultats electorals, butlletí i presència institucional.
Esquerra Constantí
Pàgina de la secció de Constantí (Tarragonès), d’Esquerra Republicana de Catalunya. Informació d’Esquerra a Constantí. Josep Maria Sabaté, és el nou cap de llista d’Esquerra per Constantí. Programa i accions. No al POUM de Constantí.
Esquerra Cornellà
Web la secció local de Cornellà d'Esquerra Republicana de Catalunya. Aqui podreu trobar informació sobre l'activitat del grup municipal, les activitats de la secció local, les nostres idees, les nostres campanyes. El Full de Cornellà.
Esquerra Cornellà de Llobregat
Secció Local de Cornellà d'Esquerra Republicana de Catalunya. Activitat del grup municipal, de la secció, idees, campanyes, podeu llegir i informar-vos sobre el poble, el projecte polític i fer un tomb pels continguts de la revista que s’edita en paper,
Esquerra Cubells
Grup Municipal d'Esquerra Republicana de Catalunya a a l'Ajuntament de Cubells. Blog de la canditatura i informació sobre la llei de la dependència. Esquerra es presenta amb renovada fermesa, idees i objectius de ser a l'ajuntament per servir al poble.
Esquerra Cunit
Web d’Esquerra-Cunit. Informació de la delegació local a Cunit (Baix Penedès), del partit republicà català. Notícies locals de la secció i l’Auca de Cunit. Dades del partit centrals: Història, premsa, organització i enllaços.
Esquerra Eivissa
ERC, des de la secció local d'Eivissa i Formentera, posem en funcionament la nostra pàgina web, per donar-nos a conèixer als ciutadans. Ens hem proposat de fer un espai on la secció local digui la seua sobre la política local, l’autonòmica i l’estatal.
Esquerra El Palau d'Anglesola
Pàgina d’Esquerra El Palau d'Anglesola, la delegació del partit en aquest municipi de la comarca del Pla d’Urgell. Servei d'Assessorament Municipal. Informació corporativa i notícies diverses del partit.
Esquerra El Papiol
Web d’Esquerra del Papiol, el grup municipal d’Esquerra. Reforçar la comunicació recíproca entre els papiolencs i papiolenques. Podreu conèixer qui som, en què creiem i en què treballem, a més de poder seguir l’actualitat local, comarcal i nacional.
Esquerra El Prat
Espai web de la secció local d’Esquerra Repúblicana per Catalunya (ERC) al municipi del Prat de Llobregat (Baix Llobregat). Inclou la seva presentació, actualitat, vídeos, agenda, opinió, documents, programa electoral, butlletí, i les dades de contacte.
Esquerra El Vendrell
Executiva local d'Esquerra Republicana de Catalunya. Esquerra El Vendrell es va reunir en assemblea de militants per votar una nova junta executiva i va escollir al Jaume Vallès com a nou president. Vallès va deixar palès treballar per la independència.
Esquerra Els Hostalets de Pierola
En aquests temps claus pel futur del poble i del país: troballa d’en Pau, nova organització territorial, nova llei electoral, nou estatut, la constitució europea. Cal treballar per garantir el nostre municipi, i evitar l’absorció pel cinturó metropolità.
Esquerra Els Pallaresos
Secció Local d’ERC a Els Pallaresos (Tarragonès). Les noticies relatives a allò que passa al nostre municipi, el pronunciament del nostre grup municipal vers les mesures que prengui el govern municipal i moltes més coses del dia a dia.
Esquerra Federació del Berguedà
Pàgina oficial de la secció del Berguedà, d'Esquerra Republicana de Catalunya. Informacions diverses del partit, ajuntaments de la comarca, l'oficina parlamentària, enllaços i recursos. Escriu-nos!
Esquerra Fonollosa
Ens sentim reforçats perquè hem sabut canalitzar la preocupació i el rebuig per les agressions al territori. La cohesió social ara és el nostre gran repte, perquè cada cop ens sentim més valents per a fer un municipi fort.
Esquerra Fornells de la Selva
ERC Fornells continua a part de la feina dels regidors al plens de l’ajuntament (Francesc Triola, Joan Busquets i Susanna Casquero), de la tasca de Francesc com a conseller comarcal i del lideratge d’Albert Rosa, president comarcal d’ERC Gironès.
Esquerra Gavà
Lloc web de la secció local d'Esquerra Republicana de Catalunya a Gavà. Notícies, informació sobre les nostres activitats, les nostres idees, les nostres campanyes... i informació de l’agrupació municipal.
Esquerra Girona
Delegació fundada l’any 1977. Pel reconeixement dels drets nacionals, imprescindible per a l’assoliment ple de les llibertats i del progrés social. Aconseguir la República catalana i acabar amb les injustícies socials i els desequilibris econòmics.
Esquerra Granollers
Web d'Esquerra Republicana de Granollers. Des de l’executiva local, el Grup Municipal i el Grup Municipal ampliat, treballem per tenir una ciutat més justa, moderna i humana. Creiem que des del partit podem ajudar a fer de Granollers una ciutat oberta...
Esquerra Horta-Guinardó
Pàgina oficial de la secció local del districte d'Horta i El Guinardó de Barcelona. Llegiu el nostre butlletí, programa Municipal Districte d'Horta-Guinardó d'Esquerra, informació d'activitats, i vincles del partit.
Esquerra Horta-Guinardó
Bloc del Casal Josep Irla, de l'agrupació comarcal d'Horta Guinardó d'ERC de la Federació de Barcelona. El casal porta el nom del Molt Honorable Josep Irla i Bosch, qui fou president de la Generalitat de Catalunya a l'Exili entre els anys 1940 i 1954.
Esquerra Hostalric
Web de la secció local d’Esquerra a Hostalric (Selva). Presentació, documents i burlletí. Satisfets per l’adjudicació de l’ajut de la llei de barris d’Hostalric, que servirà per afrontar el deteriorament que, en els darrers anys, ha patit el nucli antic.
Esquerra i Gent de Cervelló
Junts creiem que és possible una millora en la gestió de govern de Cervelló. Volem un municipi respectuós amb el medi ambient, amb una societat justa, on es potenciï la identitat històrica i cultural, entorn de la qual es manifestin totes les pluralitats.
Esquerra Illes Balears i Pitiüses
Seu virtual d'Esquerra Republicana de Catalunya a les Illes Balears i les Pitiüses. L'agenda d'actes i campanyes, les notícies i declaracions més recents i les propostes que els nostres càrrecs electes fan a les institucions on som presents.
Esquerra Independentista
Moviment de base d'Esquerra que defensa la constitució d'un estat propi com a garantia de llibertat i progrés social. Agenda, manifest, i signatures. Pretén aglutinar a tota la militància d’Esquerra que vol un canvi de rumb en l’actuació del partit.
Esquerra Junt per Puig-reig
Pàgina d’Esquerra Republicana de Catalunya a Puig-reig, a la comarca del Berguedà. Presentació del gup municipal, opinió, premsa I enllaços a altres webs. Moisès Rial és el candidat de la secció local de Puig-reig.
Esquerra La Fuliola
Web d’Esquerra La Fuliola, municipi de la comarca de l’Urgell. Notícia primera: Sempre hi haurà d'haver, com a mínim, una notícia activa, sense caducar. En cas contrari, el web donarà error.
Esquerra La Ràpita
Web d’Esquerra Republicana de Catalunya, ERC La Ràpita. Notícies de la secció i grup municipal, agenda, documents i dades. El portaveu Josep Caparrós, nou president del Consorci de Serveis Agroambientals del Baix Ebre-Montsià (Code).
Esquerra La Riera
Blog del grup municipal d'Esquerra a la Riera de Gaià. Volem que sigui un espai de trobada de tota la gent interessada amb el nostre poble. I un punt d'informació política, distribució de notícies i fomentador de projectes.
Esquerra La Selva del Camp
Presenta les teves preguntes o propostes i ens comprometem a presentar-ho al ple o informar-te directament del tema proposat, La Selva, el programa d'esquerra. Idees, opinions, iniciatives, com ha de ser La Selva del futur, quines mancances…
Esquerra La Seu d'Urgell
Pàgina de la secció local d'ERC de La Seu d'Urgell. Comentaris de Política municipal, novetats, i nous enllaços del partit. Només el vot a Esquerra Republicana de Catalunya farà possible mantenir lliures de PP les comarques de Lleida.
Esquerra L'Aleixar - Acord Municipal
Som-hi l'Aleixar. Eleccions municipals. Enllaços: Ajuntament de l'Aleixar, Assemblea Nacional Catalana, Espai Waldorf La Come-lla, Esquerra Republicana de Catalunya, Històries de l'Aleixar-Josep Pàmies i Miquel Giribets, L'Aleixar Creix, …
Esquerra Les Borges del Camp
Pàgina d’Esquerra Republicana de Catalunya de Les Borges del Camp, municipi del Baix Camp. Presentació, notícies i la moció d'ERC Les Borges relativa a la directiva europea sobre pirotècnia.
Esquerra Les Borges del Camp
Us donem la benvinguda de nou a la nostra pàgina web que havia quedat adormida, que no morta, un període força llarg. Els re-sultats del passat 24 de maig, tant reeixits per a la nostra formació, ens ha permès doblar el nombre de regidors.
Esquerra Les Corts
Esquerra Republicana de Catalunya a Les Corts. un nou espai de llibertat i independència al Districte de les Corts. Una nova eina de debat, de treball i d'informació ERC a Les Corts posen en funcionament per a treballar i millorar el nostre districte.
Esquerra L'Hospitalet
Amb la web volem facilitar tot tipus d'informació sobre la tasca a la ciutat i preten ser un canal obert als ciutadans de L'Hospitalet. Una eina que permet tenir un constant intercanvi de comunicació, no només per explicar-vos allò en que treballem.
Esquerra Llagostera
ERC de Llagostera vol conèixer de primera mà allò que preocupa els llagosterencs i aclarir tots els dubtes que la població tingui sobre el grup que es presenta a les properes eleccions municipals. En línia de transparència màxima que practica Esquerra.
Esquerra Lliçà de Vall
Web local del grup d'Esquerra Republicana de Catalunya de Lliçà de Vall. Informació de les activitats d'ERC de Lliçà de Vall. Amb informacions sobre diferents campanyes i actes què la secció local realitza. Notícies i dades.
Esquerra Lloret de Mar
Pàgina oficial d’Esquerra Republicana de Catalunya, Esquerra al municipi de Lloret de Mar (La Selva). Presentació de la secció local, actualitat, agenda, opinió, documents, enllaços, programa electoral local, presència institucional, i dades de contacte.
Esquerra Lloret de Mar - Bloc
Bloc de la secció i grup municipal d'Esquerra Republicana de Catalunya al municipi de Lloret de Mar, comarca de La Selva. Segueix els plens i l'actualitat de Lloret de Mar, informa’t de l'actualitat de Lloret de Mar, notícies locals, arxiu del bloc, …
Esquerra Maçanet
Esquerra Republicana de Catalunya a Maçanet de la Selva. Som un grup de persones que ens hem unit per construir un projecte comú sota les sigles d'ERC. Hi ha militants d'aquest partit, qui n'és votant o simpatitzant, i també qui mai s’hauria dit.
Esquerra Malgrat de Mar
Secció local d'ERC de Malgrat de Mar. Volem emular els antics casals republicans, que eren llocs de continu debat i aferrissades discussions on la gent donava opinions, idees, etc., per millorar, dia a dia, el nostre barri, el nostre poble, ...
Esquerra Marina Alta
Secció comarcal d'Esquerra Republicana del País Valencià. Presentació, notícies i enllaços. Mitjà per a comunicar i d'opinió que no recullen els mitjans de comunicació. Convidem a tothom a que ens envien les noticies i comunicats que estimeu oportuns.
Esquerra Matadepera
Grup municipal de Matadepera (Vallès Occidental) d’Esquerra. Informació i activitat al poble. El govern municipal ha anunciat l’obertura del pàrquing i ha calgut un any perquè la companyia elèctrica instal·lés l’escomesa …
Esquerra MésxVallromanes
Col·lectiu de persones i entitats provinents de diversos camps socials, cívics i polítics. Esquerra Republicana, membre de Més x Vallromanes ha coincidit plenament en els objectius. Presentació, documents, programa, butlletí i enllaços.
Esquerra Mollerussa
Pàgina d’Esquerra Mollerussa, la delegació del partit a la capital de la comarca del Pla d’Urgell. Servei d'Assessorament Municipal, Ignasi Serret i Palau és el candidat a l'alcaldia de Mollerussa. Lluis Vila Llaudet és president de la secció local.
Esquerra Mollet del Vallès
Web d’Esquerra Mollet del Vallès. Navegueu pel seu interior. Doneu-nos idees per tal de millorar-la. Sigueu exigents amb el seu contingut. Entreu en polèmica si no esteu d'acord amb els seus arguments. I feliciteu-nos quan sigui del vostre grat...
Esquerra Montgat
La plana de la secció local d'ERC de Montgat. Des de la Federació Comarcal d'Esquerra Maresme, volem agrair el suport de totes les persones que ens han donat la confiança, i a la militància i simpatitzants que han treballat en aquesta campanya.
Esquerra Mont-roig del Camp
Em dic Núria Rivera Parra. Sóc nascuda a Barcelona i vaig viure 30 anys a Montcada i Reixac, on vaig militar 9 anys a les JERC, amb el càrrec de secretaria de finances. He estiuejat tota la vida a Colldejou, passat molts dies a Mont-roig del Camp,
Esquerra Móra la Nova
Blog de la secció local d'Esquerra a Móra la Nova. Contacte amb els regidors, agenda d'activitats, comunicats de premsa, ajuntament, Catalunya, Móra la Nova, Priorat, Ribera d'ebre, secció Local d'Esquerra, Terra Alta, Terres de l'Ebre.
Esquerra Nou Barris
Tota la informació sobre les promocions del partit al barri; Campanyes, activitats, publicacions, Districte i adreces d'ERC. Cada dilluns, a les 8 del vespre, fem una assemblea de militants d'ERC Nou Barris. És totalment oberta.
Esquerra Òdena
La gent d’Esquerra Òdena venen demostrant que hi ha altres maneres de gestionar la vida d’un poble, sense caure en la crispació, l’enfrontament i la divisió social. Ara el partit vol arribar al govern del consistori. Informació sobre la població.
Esquerra Olesa de Bonesvalls
Pàgina oficial d’Esquerra Republicana de Catalunya a Olesa de Bonesvalls, a la comarca de l’Alt Penedès. Presentació. Programa electoral. Enllaços. Últimes notícies. Reunió de quadres d'Esquerra.
Esquerra Olesa de Montserrat
Aquesta és la pàgina web de la secció local d'Esquerra Republicana de Catalunya d'Olesa de Montserrat. Una web realitzada gràcies al treball desinteressat i la il·lusió de persones que creuen en el projecte de ciutat, de comarca i de país d'Esquerra.
Esquerra Organyà
Web d’Esquerra-Organyà. L’entrada de nous militants ha permés dotar-nos de més recursos humans i econòmics. Aquest increment de militants ha estat paral·lel als bons resultats d’ERC a les últimes convocatòries. President Toni Alet.
Esquerra País Valencià
Candidatura, programa, resultats, serveis, butlletins. La nostra ideologia, els darrers documents elaborats, la nostra presència a les institucions, les adreces electròniques d'Esquerra al conjunt del territori, els i les membres de la nostra direcció.
Esquerra Pallejà
Web d’Esquerra a Pallejà (Baix Llobregat). Trobaràs unes breus dades històriques del partit al nostre poble, informació de la secció local i les seves activitats. Les nostres proposicions per a un Pallejà millor.
Esquerra Piera
Web d'ERC-Piera. Fes-hi una passejada i sabràs moltes coses. Notícies, amb la informació més destacada i que per saber que anem fent. En format PDF els números de la nostra revista, l'Opció on expliquem el que passa a Piera i als Plens.
Esquerra Pineda de Mar
Activitats d'ERC de Pineda de Mar. Campanyes, actes de la secció local, notícies i dades. Des de ERC de Pineda tenim un projecte, una idea de com ha de ser Pineda de Mar diferent del que ha aplicat els diferents governs de CIU-PP.
Esquerra Polinyà
La nostra ideologia, els darrers documents, el programa electoral, la versió electrònica del butlletí, membres de l’executiva, accés a enllaços a webs d'ERC o de Polinyà. Informacions actualitzades, agenda d'actes i campanyes, notícies i opinions.
Esquerra Pollença
Pàgina web d’Esquerra Pollença, Mallorca (Illes Balears). Inclou informació general: presentació, actualitat, agenda, opinió, documents, enllaços, contacte, … El PP i el Pi no accepten rebaixar un 25% el preu del festival de Pollença als residents.
Esquerra Portbou
Bloc informatiu del grup d'ERC de Portbou, a l’Alt Empordà. Informació de les activitat del grup i actualitat local del municipi de Portbou. Menú, cerques, calendari, recentment, categories, subcripció i altres dades d’interès.
Esquerra Prats de Lluçanès
Web d'Esquerra de Prats de Lluçanès. Un espai de comunicació que té com a finalitat esdevenir una eina de transmissió d’informació entre el conjunt de la ciutadania i el nostre projecte de poble, de comarca i de país. Conèixer l’opinió de la gent.
Esquerra Premià de Dalt
Pàgina d’Esquerra Republicana de Catalunya de Premià. Comunicats de premsa, informació del grup municipal, notícies i enllaços. Perquè estimem el poble on vivim i a les persones amb qui el compartim. Esquerra Republicana a Premià de Dalt.
Esquerra Premià de Mar
El grup municipal d'ERC-Junts x Premià ha editat un butlletí anomenat 'FEM!' on s'explica tota la feina feta a Premià de Mar durant aquests dos anys a l'oposició. ERC-Junts x Premià mitjançant escoltar la gent fa propostes constructives al poble.
Esquerra Regencós
Benvinguts al web d'Esquerra Republicana de Catalunya del municipi de Regencós, a la comarca del Baix Empordà. La pàgina es troba en procés de construccio. Els càrrecs electes, programa electoral, resultats electorals, butlletí, i enllaços.
Esquerra Republicana del País Valencià - Baix Vinalopo
Secció d’Esquerra Republicana del País Valencià a Crevillent i Esquerra Verda, Consideren que cal portar a terme els tràmits necessaris, davant l'Estat, per tal de garantir la presència i la participació directa del País Valencià.
Esquerra Reus
Enguany la parada d'ERC-Reus situada a la plaça del Castell va estar especialment activa amb les signatures en favor del referèn-dum i la participació en la porra Madrid-Barça. Aquesta diada estimada per nosaltres va servir per visualitzar la part social.
Esquerra Ribera Alta
Secció comarcal d'Esquerra Republicana del País Valencià. Podreu conèixer la ideologia, els darrers documents elaborats, la seva presència a les institucions, les adreces electròniques d'Esquerra i informacions actualitzades.
Esquerra Ribera d'Ebre
Pàgina web de la secció comarcal d'ERC de la comarca de la Ribera d'Ebre. Projecte polític. Organigrama. Política municipal. Seus territorials. Història. Arxiu documental. Enllaços. Webs territorials.
Esquerra Ripollet
Web d’Esquerra Republicana de Catalunya de la secció local de Ripollet. En aquesta web trobareu tota la informació de les activitats realitzades pel grup municipal, exposarem articles d’opinió i la nostra posició davant de fets sorgits al nostra municipi.
Esquerra Riudecols
Facebook d’Esquerra Riudecols. Esquerra Riudecols som un partit polític d'esquerra, que treballa per un Riudecols transparent i que es favorable a la Independència dels Països Catalans. Candidatura de Beatriz Mayordomo d’Esquerra Riudecols.
Esquerra Riudoms
Web d'Esquerra Republicana de Catalunya de Riudoms, espai de trobada sobre l'actualitat informativa riudomenca i d'informació del nostre partit tant a nivell local com nacional. Hi trobaràs les notícies a nivell polític, i els documents bàsics.
Esquerra Roquetes
Web d'Esquerra Republicana de Catalunya de Roquetes. El nostre projecte republicà progressista i nacionalment català. L'objectiu d'aquesta plana és esdevenir una eina útil al cercar-hi informació sobre la tasca que ERC duu a terme a Roquetes.
Esquerra Rubí
A Rubi, molt aprop teu, és la pàgina web local d'esquerra.cat, el grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya, l'esquerra dels Països Catalans. Activitat, Butlletí setmanal, premsa, executiva, contacte, enllaços, fotografies, juventuts, xarxes, …
Esquerra Sabadell
Pàgina de la secció d’Esquerra Republicana de Catalunya a la ciutat de Sabadell (ERC). En aquesta Web, t'oferim informació de la nostra activitat tant municipal com d'altres ens locals, i de notícies relacionades amb nosaltres. Activitat general.
Esquerra Salou
Web d’Esquerra Republicana de Catalunya a Salou (Tarragonès). Dades de la secció republicana local, opinió, documents, presentació de la candidatura municipal, el sopar de la República, notícies, i informacions del partit.
Esquerra Salt
L'Ajuntament de Salt va rebre el guardó Reconeixement d'Administració Oberta en la categoria de municipis entre 20.001 i 50.000 habitants per ser un dels consistoris catalans destacats pel que fa al grau d'implantació d'administració digital.
Esquerra Sant Adrià de Besòs
Web de la secció local de Sant Adrià de Besòs d'Esquerra Republicana de Catalunya. Treballem pel compromís social de resoldre problemes i plantejar alternatives per la ciutat, per millorar la vida de la gent, l’habitatge, la sanitat, l’educació, etc.
Esquerra Sant Boi de Llobregat
Secció local d’Esquerra Republicana de Catalunya a Sant Boi, Casal Joan Sardà. Amb aquesta web volem facilitar-vos tot tipus d’informació sobre la nostra tasca a Sant Boi i pretenem que sigui un canal obert a tots els santboians i santboianes.
Esquerra Sant Celoni i la Batllòria
Web d'ERC Sant Celoni. Ara que ERC, cada cop més, va aconseguint nous espais de govern arreu de la nostra nació i també a la nostra vila, és el moment que tot allò que tant havíem defensat i per la qual cosa tant s’havia lluitat, es pugui dur a terme.
Esquerra Sant Climent de Llobregat
Si fem una breu pinzellada al recorregut d'ERC a Sant Climent, durant els darrers 15 anys hi trobem un seguit d' alts i baixos. A nivell municipal va presentar llistes en solitari en les eleccions del 91 i va treure un regidor, en Josep Raventós.
Esquerra Sant Cugat
Activitats d'ERC de Sant Cugat del Vallès, Valldoreix, Mira-Sol, La Floresta i Les Planes. Grup Municipal, butlletí, oficines, fòrums, les JERC locals, cultura, educació i esport, joventut, polítiques socials i ciutadania.
Esquerra Sant Esteve Sesrovires
Pàgina d'Esquerra Republicana de Sant Esteve Sesrovires (Baix Llobregat), a on es parla de Sant Esteve, de les seves gents, de política municipal, de l'activitat institucional i de la independència dels Països Catalans.
Esquerra Sant Feliu de Guíxols
Benvinguts al web d'ERC de Sant Feliu de Guíxols. Expliquem qui som el grup municipal, organització, documents, el nostre butlletí, agenda d'actes, fundació Josep Irla, diada de Catalunya a Sant Feliu de Guíxols, …
Esquerra Sant Feliu de Llobregat
Pàgina web feta amb les últimes tecnologies, de la secció local d'Esquerra Republicana de Catalunya a Sant Feliu de Llobregat, la capital de la comarca del Baix Llobregat. Infomacions del grup i activitats.
Esquerra Sant Gregori
Lloc web d’Esquerra Sant Gregori, al Gironès. Un any més La Secció Local d'Esquerra a Sant Gregori ha organitzat la ja tradicional jornada castellera, que enguany ha arribat a la cinquena edició. Jornada informativa sobre Turisme i Comerç.
Esquerra Sant Jaume dels Domenys
Bloc de la secció local d'Esquerra Republicana de Catalunya a Sant Jaume dels Domenys. En Joan Ignasi encapçala la llista a Sant Jaume dels Domenys, viu a Lletger des de 2001, és advocat; va ser president de l’AMPA de l’escola Quatre Vents.
Esquerra Sant Joan de les Abadesses
La gent d’Esquerra Republicana de Catalunya ja fa un temps que treballem per tu i per Sant Joan. Som a l’equip de govern des del 1999, i hem aconseguit portar l’estabilitat de Sant Joan i fer que la nostra població creixi en serveis.
Esquerra Sant Julià de Ramis
Espai web del grup d’Esquerra Republicana de Catalunya a Sant Julià de Ramis, municipi de la comarca del Gironès. Presentació, actualitat, vídeos, programa electoral, contacte, i programa electoral de Sant Julià de Ramis, en la versió completa.
Esquerra Sant Just Desvern
La secció local d'Esquerra Republicana de Catalunya a Sant Just Desvern. El context polític actual, caracteritzat pel pas d'una democràcia representativa a una de participativa; per la desafecció ciutadana i el creixement del sentiment independentista...
Esquerra Sant Martí de Tous
Web d’ERC-Tous. Tous s'afageix oficialent a la iniciativa promoguda per la Comissió 100 anys d'estelada. Serveix de punt de trobada de tots els touencs i touenques que estimen la seva vila i a l'hora els Països Catalans com a nació.
Esquerra Sant Sadurní d'Anoia
Delegació local a Sant Sadurní d'Anoia d'ERC. Campanyes, compromissos, revista, JERC, agenda, notícies, biblioteca, Sant Sadurní, enllaços, i l'història dels anys de la Segona República. Història de la secció local és tan antiga com la del partit.
Esquerra Santa Coloma de Cervelló
Pàgina de la secció local d'ERC. Dades de la secció local de Santa Coloma, a la comarca del Baix Llobregat, links a altres seus vistuals del partit, càrrecs electes, programa electoral, butlletí, i altres dades.
Esquerra Santa Coloma de Gramenet
Si no participes en el projecte nacional que encapçala Esquerra Republicana de Catalunya, us convida a afegir-vos. A Santa Coloma de Gramenet ens pots trobar al carrer del Pedró, prop de l’ajuntament. Si estàs interessat et saludarem personalment.
Esquerra Santa Margarida de Montbui
Secció Local d’ERC de Montbui. Informació de les actuacions previstes per la secció. Esquerra obre aquesta web als montbuiencs perquè coneguin la realitat i propostes del partit i ajudar-nos a fer un Montbui més de tots.
Esquerra Santa Maria de Palautordera
Web de la delegació d'ERC a Santa Maria de Palautordera (Vallès Oriental). El grup municipal i la campanya. Palau és un repte, un motor engegat, un potencial que ens encoratge i ens preocupa. Esquerra ens creiem responsables del seu desenvolupament.
Esquerra Santa Maria d'Oló
Web d’ERC de Santa Maria d’Oló (Moianès). Aquí hi trobaràs informació de les activitats de la secció local i del grup municipal. Hi trobaràs també l’edició del nostre informatiu en versió electrònica. El nostre, és un petit municipi del Bages.
Esquerra Santa Oliva - Acord Municipal
Esquerra-Acord Municipal per Santa Oliva passa pàgina i recuperar l’esperit participatiu de proximitat. El candidat, Josep Carreras, presenta la candidatura i el programa electoral per als comicis davant d’un centenar de persones que van participar-hi.
Esquerra Santa Perpètua de Mogoda
Pàgina de la secció local d'ERC a Santa Perpètua de Moguda, ala comarca del Vallès Occidental. Presentació del grup municipal, el butlletí, informatiu de la secció local i enllaços amb altres seus virtuals del partit.
Esquerra Sants-Montjuïc
Web d'Esquerra Republicana de Catalunya a Sants-Montjuïc. Podràs conèixer els més de 75 anys d'història, les activitats, accions al barri, propostes... A més, també tens la possibilitat d’apuntar-te al projecte d'Esquerra al nostre districte.
Esquerra Sarrià de Ter
Sempre hem destinat els esforços a millorar el municipi. Ens hem sumat als veïns/nes implicats en el progrés de Sarrià de Ter. La nostra tasca municipal, una contribució a la construcció d’un espai públic més amable, més proper, i millor.
Esquerra Sentmenat
ERC. Pàgina oficial de la Secció de Sentmenat al Vallès Ocidental d'ERC. Dades i activitats que es desenvolupen a la Secció local. Convergència i Unió va convidar a Esquerra i al PP a sumar-se al govern municipal …
Esquerra Sineu
A Sineu, l'esquerra + útil. Actualitat i activitats. Campanya local d’Esquerra Sineu, a Mallorca. Esquerra ha demanat de al batle Pep Oliver ‘Boter’ que es facin les passes necessàries per accelerar la reforma del Clàustre de Sant Francesc.
Esquerra Sitges
Esquerra Republicana de Catalunya ERC. L’objectiu d’aquest web és oferir-te informació de la nostra activitat política. Si estàs interessat en col·laborar en qualsevol sectorial o territorial d'ERC Sitges, no dubtis en contactar amb nosaltres.
Esquerra Sitges - Bloc
Esquerra Republicana de Catalunya ERC. L’objectiu d’aquest web és oferir-te informació de la nostra activitat política. Si estàs interessat en col·laborar en qualsevol sectorial o territorial d'ERC Sitges, no dubtis en contactar amb nosaltres.
Esquerra Sueca
Sueca, web ERPV. Carta a la Conferència Episcopal Espanyola, comunicats d'ERPV-Sueca. Aquesta vegada ens havíem de quedar fora del govern, encara que es donara un hipotètic pacte de progrés i se’ns proposarà.
Esquerra Tàrrega
Secció local de Tàrrega. El web vol ser un reflex de l'activitat d'Esquerra Republicana de Catalunya al municipi de Tàrrega així com a l'Ajuntament. També és una via de comunicació que esperem que ens permeti explotar totes les possibilitats 2.0.
Esquerra Térmens
Esquerra no té representació al consistori municipal. La situació no ha comportat que Esquerra s’hagi desentès del rumb de l’ajuntament i amb ell, el del municipi. Des de fora estant, hem observat com tot continua seguint la línia dels darrers anys…
Esquerra Terrassa
L'Esquerra Nacional al Vallès Occidental, Esquerra Republicana de Catalunya a Terrassa. Treballem des de Terrassa pel país, però també per fer d’aquesta ciutat una ciutat més sostenible, més compacta, més cohesionada, …
Esquerra Tivissa
Des de la secció local de Tivissa, posem en funcionament la nostra pàgina web per donar-nos a conèixer als ciutadants. Ens hem proposat fer un espai on la nostra secció local digui la seua sobre la política local, comarcal, autonòmica i estatal.
Esquerra Tordera
Secció local Esquerra Republicana de Catalunya a Tordera. La informació de la secció local, i espai enllaç entre els internautes torderencs i foranis, políticament inquiets. Tots aquells actes o propostes que poden ser del vostre interès.
Esquerra Torelló
Benvingut/da a la web de la Secció Local d'Esquerra Republicana de Catalunya de Torelló, et convidem a visitar-la i compartir el nostre projecte polític i social, compartir el camí per aconseguir la justícia social i la llibertat nacional, encarnat en un
Esquerra Torrefarrera
Després d'un temps d'inactivitat, la secció local d'ERC Torrefarrera, treballa de nou pel poble. Necessitem l'ajuda de tothom que és vulgui implicar amb la nostra secció local i fer de Torrefarrera un poble més proper a la gent. Temes farrerins.
Esquerra Torroella de Montgrí
Secció Local d'ERC a Torroella de Montgrí, a la comarca del Baix Empordà. Programa electoral, els candidats, links a altres seus del partit. El grup municipal té la intenció de continuïtat després de les eleccions.
Esquerra Tortosa
Secció Local d'ERC de Tortosa. A través d’aquesta web, d’altres mitjans i xarxes socials, facilitem el contacte entre la societat tortosina i Esquerra Republicana de Catalunya, partit amb llarga i fructífera història, a nivell nacional o local i ebrenc.
Esquerra Tortosa
Des de la seció local d'Esquerra de Tortosa (Baix Ebre) plantejem aquest bloc com una eina més per potenciar la comunicació. El nostre objectiu és donar-nos a conèixer com a partit, i com a persones, mitjançant els escrits que anirem publicant.
Esquerra Tortosa - Bloc
Olívia Curto, Josep Esquerré, Damià Grau, Emigdi Subirats, i Robert Tajada, han dinamitzat Campredó (Tortosa), amb els certàmens firals i les activitats culturals-educatives-patrimonials. Cents anys del seu naixement, una rondalla d'Enric Valor.
Esquerra Tremp
Web d’ERC a Tremp. La reconquesta comença al Pallars!. Foto del Castell de Mur coronat per una estelada. L'activitat d'ERC en les diferents institucions. Resultats electorals a Tremp. Executiva local. Butlletí.
Esquerra Vallbona d’Anoia
Web oficial d’Esquerra Vallbona d’Anoia (Anoia). Grup municipal d'Esquerra Republicana de Catalunya, les accions que hem realitzat fins ara, les nostres propostes de futur i per fer-te partícip del nostre projecte de poble.
Esquerra Valls
Espai oficial d’ERC de Valls. Esquerra Republicana de Catalunya ha proposat al món dels emprenedors tenir per a la propera legislatura una gestió política metropolitana del Camp de Tarragona. Presentació i organització.
Esquerra Vilablareix
Esquerra Republicana ha registrat aquest dimarts al Senat una moció en què es demana declarar immediatament el litoral mediterrani i de les Illes Balears com a zona catastròfica i engegar un pla d'ajudes per a ajuntaments que hagin vist afectats...
Esquerra Viladecans
Lloc web de la secció local d'ERC a Viladecans. Des de la seu local d'ERC Viladecans estem començant a posar en marxa un altre cop aquesta pàgina web que ens ha de servir com un mitjà més per poder-nos comunicar amb tots vosaltres.
Esquerra Vilafranca del Penedès
Web de la secció local de Vilafranca del Penedès, d'Esquerra Republicana de Catalunya. Informació sobre la secció local, el grup municipal i tot el relacionat amb la gent d'Esquerra. Si voleu fer suggeriments, comentaris, preguntes ho podeu fer.
Esquerra Xàbia
Secció local d'Esquerra Republicana del País Valencià ERPV-Xàbia, una porta oberta als ciutadans-nes que volen, amb nosal-tres, construir un projecte des del compromís per afrontar els problemes que ens afecten diàriament. Agenda 21 local.
Esquerra Xixona
Web del grup municipal d’Esquerra Republicana. Proposa a l’Ajuntament que faça cursos pels aturats. Segons el regidor d’Esquerra Republicana Joan de Déu Martines, “Plantegem al govern del PSOE que faça cursos sobre treballs”.
Esquerra-Guissona
Últimes notícies i anteriors. Esquerra Guissona al Facebook, ja tenim presència al Facebook. Després dels darrers anys al govern municipal, Esquerra-Guissona presenta el seu programa en la línia seguida fins ara. Els resultats ens avalen.
Esquerra-Roda de Ter i el Cabrerès
Informació i participació dels veïns en la vida local, actuacions d’alcaldes i regidors electes als ajuntaments d’ERC, les propostes, els butlletins, i enllaços amb altres seccions i entitats. L'any 1995, ERC recuperava la presència a Roda de Ter.
Esquerra-Simat de la Valldigna
Esquerra de Simat de la Valldigna (La Safor). És la secció local d'Esquerra Republicana del País Valencià, en aquest municipi saforenc. Actualitat local, documents del partit, butlletí i enllaços a altres seus del partit.
Esquerra-Valls de Valira
Pàgina oficial d’Esquerra al municipi de les Valls de Valira, es un poble que està situat a la comarca de l’Alt Urgell. Últimes notícies, notícies anteriors i vincles amb els blocs d’Esquerra.
Esquerres per Molins de Rei
Esquerres per Molins de Rei és la suma d’Esquerra Republicana de Catalunya + Esquerra Nacionalista + un grup de molinencs i molnenques independents de l’associacionisme i l’organització de la consulta per a la independència Molins Decideix.
gent nova, aires nous - ERC Viladrau
En aquest bloc podreu consultar les activitats que duem a terme des del grup d'esquerra de Viladrau, així com la nostra opinió sobre l'actualitat política al municipi i a la comarca. Us agraïm des d'aquí el vostre interès.
Independents per Esquerra - Argelaguer
Blog espai obert de diàleg i debat. A Argelaguer hem esmicolat el tòpic i presentem una candidatura jove, forta, amb interès, opinió i ganes, però, sobretot, presentem una candidatura amb valors tolerants, respectuosos i democràtics.
Iniciativa d'Esquerres d'Alginet
Espai de convergència de les sensibilitats de l'esquerra, on treballar conjuntament tots els que pensem que per contribuir a un món millor, sense opressió ni explotació, podem començar per intentar canviar moltes coses al nostre poble.
Joan Lluís Puig
Web de Joan Lluís Puig Molero, candidat del PSC a l’alcaldia de La Quar (Berguedà). El meu nom és Joan Lluís Puig i em presento com alcaldable per a La Quar. Les meves intervencions, què penso, què proposo. Discursos.
Junts Fem Alella
Coalició municipal formada per Esquerra Republicana de Catalunya + Sumem per Alella. Treballem perquè Alella sigui un poble amb alta qualitat de vida, pel benestar de les persones i per la cura del medi ambient. L'eina fonamental: el nou POUM…
Junts per Sant Quirze (ERC)
Candidatuda ciutadana a l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès. Quirze és un projecte ciutadà no partidista que té com a missió millorar la gestió municipal. Els eixos que defineixen el projecte són transparència, participació, eficiència i honestedat.
La República que farem
La República Catalana és l’oportunitat per redissenyar un model territorial més equilibrat que faci dels nostres municipis indrets més habitables i amb millor relació amb l’entorn natural. Un país divers, ben connectat, amb transports públics eficients …
Memòriaesquerra.cat - Enciclopèdia Interactiva d'Esquerra Republicana de Catalunya
Projecte de recuperació de la memòria històrica d’Esquerra Republicana de Catalunya impulsat per la Fundació Josep Irla. Personalitats, publicacions, entitats, fets, etc. relacionats amb els més de 75 anys d’història d’Esquerra.
Moviment d'Esquerres l'Albiol
Web del grup municipal Moviment d'Esquerres l'Albiol, un partit format per veïns i veïnes de l'Albiol preocupades i compromeses amb aquest. Avui Mes-Moviment d’Esquerres és una força ascendent, amb la diputada al Parlament, Magda Casamitjana.
Per Una Esquerra Forta - Unitat i Responsabilitat
Manifest d’alcaldes i alcaldesses d’Esquerra Republicana de Catalunya, adreçat a la direcció nacional del partit i al conjunt de la militància. Els alcaldes i alcaldesses signats i les adhesions de diferents àmbits al manifest.
Reagrupament.cat
Web d’aquest corrent crític d’ERC, presentat el 30 de juny de 2007. Disidents del sector oficial, com Joan Carretero i Oriol Beltran i el suport de Rafael Niubó i Heribert Barrera. Aposta per l’eix vertabrador nacional enfront l’eix d’esquerres-dretes.
repúbli.cat
La festa de l’esquerra nacional a Barcelona. Espai ciutadania, espai infantil i jovenil, espai republicà. Dia 1 de juny al Passeig dels Tlllers de Barcelona, al Parc de la Ciutadella. Des de les 11 h. A les 14 hores. Totes les activitats són gratuïtes.
Riudecols Fem-ho Possible!
Candidatura Beatriz Mayordomo. Comença la campanya d’eleccions municipals. Els membres de la llista d'Esquerra Riudecols estem preparats per fer realitat ?#?NouPais? i un ?#?NouRiudecols?. Tenim compromís i podem-ho fer realitat.?????????????????????
rr22m-Esquerra Santa Perpètua
Més i millor Festa de l’esport amb el seu canvi de format: més esportiva, més lúdica, més participativa. Més i millor comerç amb l’obertura tot el dia cada primer dijous de mes del mercat ambulant i dissabte al matí a l’entorn del mercat municipal, ...
TorrEsquerra
Aquest espai, pretén ser un lloc de reflexió, debat i suport a Esquerra dins del municipi de Torredembarra (Tarragonès). Aquest espai, vol construir una esquerra per a tots i de tots. Participativa i propera. L'Esquerra del futur…

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT