PARTITSSEUSEU


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
El Siurell de Marratxi
Alternativa de Marratxi. Bloc que recull les propostes, actuacions, opinions i tot el relacionat amb Alternativa - Esquerra Unida - Els Verds de Marratxí. Pots partiticipar al bloc amb els teus comentaris. Notícies, arxius, àlbums, calendari i enllaços
Els Verds Esquerra Ecologista PV
Web dels Verds, Esquerra Ecologista del País Valencià. Som un partit jove que arreplega als fundadors històrics del primer partit verd valencià. L'acord entre el PSPV, Nova Esquerra i el BNV per concórrer conjuntament a les eleccions municipals.
Esquerra Unida Algemesí
És part activa en l’organització d’EUPV, essent el referent a la ciutat. EUPV és un moviment polític i social que aspira a transformar les pautes econòmiques, socials, culturals i polítiques capitalistes en un sistema socialista democràtic.
Esquerra Unida Borriana
Esquerra Unida ofereix a tots i totes una manera diferent de fer política, de cara als borrianencs i borrianenques, i no d'esquenes com ens tenen acostumbrats. Esquerra Unida proposa un model de ciutat basat en la participació ciutadana.
Esquerra Unida Camp de Morvedre
Pàgina d’Esquerra Unida Camp de Morvedre. EU treballa per una esquerra del segle XXI. Documents d’EUPV Camp de Morvedre, butlletí, agenda. El contingut en valencià de la pàgina és mínim, restringit a algún apartat o secció concreta.
Esquerra Unida Catarroja
Web del grup d’EU de Catarroja (L’Horta). Inclou informació de les activitats del grup municipal. Llista de la seua candidatura a les eleccions municipals del maig. Denúncia la política urbanística de destrucció del territori que fa el PP i UV.
Esquerra Unida Comarques del Nord
Bloc d’Esquerra Unida Comarques del Nord. Agrupa els municipis de les comarques del nord de Castelló. Informació completa i selecció de notícies per pobles. Vincles d’Esquerra Unida del País Valencià.
Esquerra Unida de Barxeta
Esquerra Unida del País Valencià de Barxeta (la Costera). Butlletí digital d'informació municipal. Punt d'informació i atenció del Grup municipal d'EU a l'ajuntament. El blog inclou informació del municipi i del grup municipal en notícies i esdeveniments.
Esquerra Unida de Benicull
Aquesta és, a falta d'una millor infraestructura, la pàgina oficial d'Esquerra Unida de Benicull de Xúquer, a la comarca de la Ribera Alta. Inclou informació de les activitats de l’ajuntament i del municipi de Benicull, arxiu i dades.
Esquerra Unida de Burjassot
Esquerra Unida del País Valencià és un moviment polític i social que es configura com una organització políticament i jurídicament sobirana, d'àmbit territorial valencià. L'objectiu d'EUPV és la transformació en un sistema socialista democràtic.
Esquerra Unida de La Pobla Llarga
Web d’EU La Pobla Llarga. Organització, política local, simulador electoral de La Pobla Llarga. Pots rebre puntualment informació dels actes que l'agrupació local d'EUPV organitza, participa o considerem destacables.
Esquerra Unida de Riola
Aquesta és, a falta d'una millor infraestructura, la pàgina oficial d'Esquerra Unida de Riola, municipi de la comarca de la Ribera Alta. Inclou informació de les activitats de l’ajuntament i del municipi de Riola, arxiu del blog i dades.
Esquerra Unida del País Valencià - Alacant
Web oficial d'Esquerra Unida del País Valencià de la ciutat d'Alacant, visita la secretaria de drets humans i solidaritat, el fòrum de la dona, joventut, activitat dels nostres parlamentaris i del nostre regidor, notes de premsa.
Esquerra Unida i Alternativa Cornellá de Llobregat
Pàgina del Grup Comunicació d'Esquerra Unida i Alternativa EUiA de Cornellà Llobregat. Inclou informació, l’activitat, notes de premsa del PSUC-viu de Cornellá de Llobregat, i d’altres informacions d’interès.
Esquerra Unida i Alternativa de Cabrera de Mar
Esquerra Unida i Alternativa de Cabrera de Mar informa des de la web als ciutadans de les seves activitats i reb propostes. El nostre programa polític, Julio Anguita, enllaços, actes dels plens municipals, i arxiu documental.
Esquerra Unida i PCPV de Les Valls i Almenara
Blog dels comunistes de La Vall de Segó. Almenara, Benifairó, Quart de les Valls, Quartell, canal PCPV Les Valls, comerç just, crisi capitalista, Cuba, defensa del territori, dona, ensenyament públic EUPV, Falsimedia, JCPV Joventut Les Valls, ...
Esquerra Unida L'Eliana
Col·lectiu d’Esquerra Unida PV de l’Eliana, actualment formem coal·lició amb Els Verds de l’Eliana, Sumem per L’Eliana per optar a l’Alcaldia de l’Eliana. La seu d’Esquerra Unida - Els Verds: Sumem per l’Eliana és Carrer Major, 10 de l’Eliana.
Esquerra Unida Mutxamel
Blog d'Esquerra Unida Mutxamel, moviment polític i social d'esta localitat de la comarca de l´Alacantí. Pretén ser un mitjà de comunicació àgil i versàtil, on trobar articles i notes de premsa del col·lectiu i informació de les nostres activitats.
Esquerra Unida Ontinyent
Actualitat, documents, agenda, organització, enllaços, contacte i portal de transparència. EUPV demana coherència i que el canvi que propugna Puig com a president de la Generalitat ho impulse a Madrid defensant un gran pacte de progrés i d’esquerres.
Esquerra Unida València ciutat
L'esquerra de la ciutat de València. Col·lectiu d’Esquerra Unida de València Ciutat (EU València). Col·lectiu pertanyent a Esquerra Unida del País Valenciá (EUPV) i Esquerra Unida. Per una zonificació escolar a València que garantisca el dret a ...
Esquerra Unida Xàtiva
Pàgina de la secció d’Esquerra Unida del País Valencià (EUPV) de la ciutat de Xàtiva. Presentació de la candidatura local, actualitat municipal, apartat de participació, organització, agenda, afiliació, enllaços, vídeos, blogs, …
Esquerra Unida-Entesa per Cabanes
Bloc oficial d’Esquerra Unida-Entesa per Cabanes (Plana Alta). Notícies d'EU-Cabanes, es publiquen les nostres notícies del grup municipal de l'Entesa. Actualitat de Cabanes i La Ribera. Notícies recents, enllaços, categories, …
EU Benetússer
Pàgina d’Esquerra Unida del País Valencià, EU Benetússer (l’Horta Sud). Inclou diferents informacions dels actes i les campanyes que organitza. Notícies, el grup municipal a l’ajuntament, el debat “Clar i Ras”, fòrum de debat, fotografies i enllaços.
EU Esquerra Unida de Paiporta
Web d’Esquerra Unida Paiporta. Ara fa 20 anys que Esquerra Unida va començar el seu camí. Convocatòries, novetats, tot sobre la taxa del fem a Paiporta, imatges de la concentració, manifest, mocions, comparativa amb altres municipis.
EU i Alternativa de la Llagosta - La Llagosta sempre a l'esquerra
Pàgina informativa del municipi de La Llagosta (Vallès Oriental). Benvingudes i benvinguts al blog d'Esquerra Unida i Alternativa de la Llagosta. Pel canvi de Llei Electoral. Notícies, arxius del blog i enllaços.
EU La Pobla de Vallbona
Pàgina d’Eequerra Unida de La Pobla de Vallbona (Camp de Túria). La seua revista “Clar i Ras” en podeu descarregar el document. Hi destaca les seues propostes en temes relatius a participació ciutadana i en mesures per eixir de la crisi,
EUA Salt
Espai oficial d’Esquerra Unida i Alternativa al municipi de Salt, al Gironès. La pàgina inclou informacions diverses: Portada, notícies, documents, agenda i contacte. Si ets d’esquerres, ecologista, republicà, solidari i estàs per la igualtat...
eu-albuixech
Ens agrada la llibertat, la pluralitat, el mediambient i la cultura i tradicions valencianes. Rebugem el feixisme, els deshonrats que al front de les institucions no fan més que omplir-se les butxaques, la corrupció. Activitats i tallers, vídeos i dades.
EU-Bloc
La política valenciana és així. Som simpatitzants d'EU i Bloc satisfets perquè aquestes formacions hagen pactat amb el Verds per crear Compromís pel País Valencià. Sostenibilitat, drets humans, igualtats i altres dades.
EUiA Assemblea de base Transport i Telecomunicacions
Blog de l’Assemblea de base del sector transport i telecomunicacions d’EuiA. Buscador de temes, temes tractats, webs dels nostres amics o amigues. Som una assemblea participativa i volem saber la teva opinió. No et tallis! Contacta amb nosaltres.
EUiA Badalona
Bloc d’EUiA - Esquerra Unida i Alternativa, grup integrat a ICV-EUiA a Badalona. L'espai de l'esquerra transformadora a la ciutat. A la pàgina es mostren els esdeveniments puntuals, agenda EuiA, a la xarxa, moviments socials, moviments veïnals, ...
EUiA Blanes
Web oficial de Esquerra Unida i Alternativa de Blanes (La Selva). Botícies, documents i enllaços. Si ets d’esquerres, ecologista, republicà, solidari, estàs per la igualtat, si ets votant d’EUiA-ICV. Omple el formulari i rebràs resposta inmediata!
EUiA Blanes - Blog
Blog d’EUiA assemblea de Blanes. EUiA està organitzat en assemblees locals i d’àrea. A les comarques gironines estem organitzats en 13 assemblees locals i cinc temàtiques: Moviment Obrer, Dona, Solidaritat i Immigració, Joves i Medi Ambient.
EUiA de Cerdanyola
Esquerra Unida i Alternativa de Cerdanyola som un col·lectiu de persones que formem part de l'esquerra plural. Provenim de tradicions com la comunista, la socialista d'esquerres, de moviments llibertaris, del trotsquisme, de moviments socials de lluita …
EUiA de Gavà
Esquerra Unida i alternativa de Gavá som l'organització local d'EUiA a la ciutat de Gavá, Baix Llobregat, Catalunya. Si vols sumar-te a aquest projecte revolucionari engrescador, ja trigues a posar-te en contacte amb nosaltres!
EUiA El Vendrell
Espai d’EUiA El Vendrell. Esquerra Unida i Alternativa és un Moviment Polític i Social, nacional català i republicà, federal, anticapitalista, internacionalista i solidari en què conflueixen forces polítiques, socials i persones d'esquerres.
EUiA EPM A peu de carrer
Web municipalista d’Iniciativa per Catalunya Els Verds - Erquerra Unida i Alternativa. Inclou diferents informacions: Notícies, publicacions, galeria de vídeos, articles/opinió, enllaços, agenda, galeria d’imatges, directori, documents, butlletí, ...
EUiA Esplugues de Llobregat
EUiA d’Esplugues no té representació a l’Ajuntament. Forma part del Consell de Cooperació i Solidaritat, el Pacte Ciutadà contra la Violència Masclista, i treballa per a què el consell de salut sigui una eina per millorar l’assistència sanitària pública.
EuiA Girona
Web d’Esquerra Unida i Alternativa Verda a Girona, un projecte de l'esquerra transformadora generant dinàmiques participatives i concretant les propostes programàtiques. Lluita pels drets humans i democràtics i alternativa de transformació real.
EUiA L’Hospitalet
Comissió local de L’Hospitalet, la comissió local està formada per 22 persones amb diferents responsabilitats. Esquerra Unida i Alternativa és una formació políticament compromesa en un projecte autònom de l´esquerra transformadora.
EUiA Mataró
Web oficial d’EUiA Mataró. Continuen a Mataró les mobilitzacions contra la situació d’empobriment de cada vegada més sectors de la societat. EUiA és una formació políticament compromesa en un projecte de l’esquerra transformadora.
EUiA Mollet del Vallès
Comissió d’Esquerra Unida i Alternativa de Mollet del Vallès. EUiA és una formació políticament compromesa en un projecte autònom de l’esquerra transformadora. Per a ICV-EUiA la crisi econòmica ha estat causada pels excessos dels poderosos.
EUiA Montgat
Web oficial d’ Esquerra Unida i Alternativa del municipi de Montgat (el Maresme). Inclou l’activitat i informació local. Esquerra Unida i Alternativa és una formació políticament compromesa en un projecte autònom de l’esquerra transformadora.
EUiA Polinyà
Les forces polítiques CiU, ICV-EUiA i ERC, amb l’objectiu de fer possible un canvi polític a la vila de Polinyà. Esquerra Unida i Alternativa és una formació políticament compromesa en un projecte autònom de l’esquerra transformadora.
EUiA Sant Adrià
Portal web de la secció local d’Esquerra Unida i Alternativa de Sant Adrià de Besòs (comarca del Barcelonès). Portada, notícies, documents, agenda, enllaços i contacte. També inclou l’edició digital de la veu del Pla del Besòs, la revista del col·lectiu.
EUiA Sant Joan Despí
A nivell municipal lluitem per defensar polítiques d’esquerres, ecologistes i socialistes de debò, dirigides a millorar el nivell de vida dels ciutadans i ciutadanes, garantint cobrir totes les seves necessitats, des de la gent gran fins als joves.
EUiA Santa Coloma de Gramenet
Pàgina de la comissió local d’Esquerra Unida i Alternativa de Santa Coloma de Gramanet (Barcelonès). Esquerra Unida i Alternativa és una formació política i socialment compromesa en un projecte autònom de l’esquerra transformadora.
EUPV - La Vila Joiosa
Pàgina d’Eequerra Unida del País Valencià a La Vila Joiosa (Marina Baixa). Titulars de Prensa, referents a IU, butlletí informatiu d'EU La Vila, campanya contra la guerra d’Iraq, els Joves d’EUPV a la Vila Joiosa. Arxius i informació.
EUPV Benicàssim
Blog oficial del col·lectiu d’EUPV de Benicàssim. Informació de la secció local, en aquest municipi de la Plana Alta i notícies d’actualitat. Si vols col·laborar, contacta amb nosaltres. Articles anteriors, temes d'interès i enllaços.
EUPV Mislata
Pàgina d’Esquerra Unida del País Valencià, EUPV Mislata (l’Horta Oest). Inclou diferents informacions dels actes i les campanyes que organitza. Notícies, el grup municipal a l’ajuntament, programes del partit, organització, documents i enllaços.
EUPV Rocafort
Hola rocafortan@s, oriünds i immigrats, aquest és el nou blog de EUPV Rocafort. Benvinguts tots els comentaris i apunts que vulgueu fer-nos arribar per correu o formulari. El contingut de la pàgina en valencià és mínim, només inclou alguna notícia.
EUPV Sant Joan d'Alacant
Web del Col·lectiu Local de EUPV de Sant Joan d'Alacant. Notícies relacionades i vincles ideològicament propers. Manifestació Dia de la Dona Treballadora, presentació a Alacant del Compromís pel País Valencià, i altres dades d'interès.
Grup Municipal d’ICV-EUA Premià de Mar
Espai web roig i verd de la coalició municipal d’Iniciativa per Catalunya Verds i d’Esquerra Unida Alternativa del Grup Municipal a l'Ajuntament de Premià de Mar. L’esquerra verda i roja de Premià de Mar. Espai de debat, acció, proposta i alternativa.
ICV-EUA Premià de Mar
Espai roig i verd de la coalició municipal d’Iniciativa per Catalunya Verds i d’Esquerra Unida Alternativa de Premià de Mar (Maresme). Plataforma Premià Port, Premià per l'Escola Pública, agenda del grup municipal, transparència, i programa electoral.
ICV-EUiA Lloret
Web d’Inciativa per Catalunya Verds - Esquerra Unida i Alternativa a Lloret de Mar. Aquesta seu està oberta a la població per fer efectiva la participació política dels ciutadans i ciutadanes que desitgin ser protagonistes de la seva pròpia història.
ICV-EUiA Olot
15M a peu, nuclears, cultura popoular, democràcia, dempeus, desafecció política, diferent, drets socials, ecologia, economia, ecosocialisme, energia, energies renovables, entron, feixisme, Fukushima, Greenpeace, ICV-EUiA, ideologia, indignats, ...
ICV-EUIA Pineda de Mar
Actualitat, noticies, butlletí, comunicats, opinió, transparencia, multimèdia, municipals 2015, contacta ICV-EUIA PIneda de Mar. Solucions urgents per les escoles bressols. El portaveu del grup municipal d'ICV-EUiA de Pineda és Marcos Ortega.
ICV-EUiA Salt
L'esquerra transformadora saltenca presenta candidatura a les eleccions municipals a l'Ajuntament de Salt. “No hi ha gestió sense política, ni política sense valors”. Aquesta idea és a tot el nostre programa electoral. No canviarem mai drets per vots.
Iniciativa per Alberic
Homes i dones d'Alberic que intenten tornar-li a la política, la serietat i fer d'Alberic un poble com mereix. Som d’EU, independents, comunistes, socialistes, llibertaris, i ecologistes. Vuit anys de govern del PP han portat al poble a la ruïna.
Iniciativa per La Pobla
Volem una plataforma amb ganes de canviar esta realitat, que els interessos generals estén per damunt dels particular, que tots tinguin opció a traves del col·lectiu, Iniciativa per La Pobla - L'Entesa, a gestionar la vida social d'aquest poble.
Iniciativa Verds de Riba-roja
Bloc d'Iniciativa Verds de Riba-roja del Túria (Camp del Túria). Hi ha l'informació del municipi i de la secció local, actualitat amb tot d'informació. Recorden que vam presentar la candidatura conjunta EU-Bloc de Riba-roja.
Izquierda Alternativa de Buñol - Els Verds del PV
Web d’Izquierda Alternativa de Buñol, actualment vinculat a Els Verds del País Valencià. Foros, información, propostes i debats. El contingut en valencià de la web, es redueix a algunes notícies d’actualitat.
Nova Esquerra (PDNE) - Gandia
El Partit Democràtic de la Nova Esquerra a Gandia fa arribar a la militància, persones simpatitzantes i ciutadania, per donar a conèixer el partit. Naixem a la vida publica com a força democràtica plenament independent i sobirana.
Nova Esquerra de Castelló
Web de la nova esquerra de la ciutat de Castelló, publicacions, activitats, notes de premsa. Iniciativa critica la política de regalar espais i recursos públics a entitats privades. Informació, arxius i categories.
Palmalternativa. Alternativa Esquera Unida - Els Verds
Bloc fotogràfic que us mostra la Palma abandonada per l'Ajuntament. Està creat amb les imatges que remeten els ciutadans i ciutadanes. Necessitam les teves fotos, els teus comentaris i els teus suggeriments!
Primer Rodalies - ICV-EUiA
Weblog on podreu trobar la documentació sobre el treball que ICV ha realitzat al voltant de Rodalies, i les darreres actuacions. Estableix un espai d’intercanvi, de proposta i de denúncia sobre la situació que patim els usuaris i usuàries de Renfe.
Retirem Franquisme
Web creada pel grup municipal d’EUPV a l’Ajuntament de València. Vol eliminar els símbols franquistes dels carrers places, edificis i col·legis, per fer efectiva la resolució del Ajuntament de València. Podeu fer arribar fotografies d’elements detectats.
Units per Orpesa - EU Orpesa
El col·lectiu local d’Esquerra Unida, País Valencià a Orpesa (Plana Alta). Ha lamentat la manca de compromís de l’ajuntament del municipi, per dotar a la població d’un transport públic. Arxius del bloc, campanyes i denúncies.
Urxella - Alternativa, Esquerra Unida - Els Verds de Pollença
Publicació d’Alternativa, Esquerra Unida - Els Verds de Pollença (Mallorca). Convocatòries, arxius, àlbums i molta informació crítica sobre el municipi i l’entorn a Mallorca. Fins 19 de novembre II concurs fotografia Urxella.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT