PARTITSSEUSINICIATIVAVERDS


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
A Horta-Guinardó marquem la diferència
Durant 8 anys ICV-EUiA hem encapçalat la regidoria del districte d’Horta Guinardó de la mà de l’Elsa Blasco. S’ha fet molt, però encara volem fer molt més. Hem avançat en accessibilitat, en equipaments, en recuperació d’edificis i espais, …
Cartipàs de l'Amable
Bloc personal d’Amable Pallisé, on hi plasmo comentaris d’opinió, notícies, afers de la vida política municipal i cabòries varies de les quals en soc l’únic responsable. Nascut a Tivissa a l’any 1965, adherit a ICV i afiliat a CONC.
Dones amb Iniciativa
Dones amb Iniciativa és un espai autoorganitzat, vinculat a Iniciativa per Catalunya Verds, que promou l’afirmació, la comunicació, l’intercanvi, la suma de sinergies i la solidaritat entre dones. És un espai de diàleg amb el moviment feminista.
Ecosocialistes de Les Corts
El bloc de la gent d'Iniciativa per Catalunya Verds de Les Corts. Aquest bloc serveix de mitjà d'expressió pública de tots aquells que, d'una manera o d'una altra, estem relacionats amb Iniciativa per Catalunya Verds al districte barceloní de Les Corts.
Els Verds d'Alaquàs
Blog del Els Verds d'Alaquàs. La lluita per l'ecologia i la defensa de la terra. Barreres arquitectòniques d'Alaquàs. Arxiu del blog, webs amigues, grups musicals, mitjans de comunicació, temes i informacions de la política municipal.
Els Verds d'Aldaia
Blog oficial dels Els Verds d'Aldaia, municipi de la comarca de l’Horta Oest. Solucions a la crisi, dels Verds d'Aldaia, que s’ha instal·lat oficialment. Ho afirmen polítics, economistes i premsa en general. Notícies i temes i arxiu.
Els Verds de Benirredrà
Blog de Els Verds PV de Benirredrà, a la Safor. Jesus Juan Clavier "Sito" és regidor a l'Ajuntament de Benirredrà i és el seu reprensentant a Benirredrà. Els Verds PV som la suma de les forces polítiques verdes valencianes amb implantació.
Els Verds de Gandia
Els valors fonamentals que el nostre projecte verd pretén preservar per a llegar-los com a patrimoni col·lectiu a les futures generacions de valencians i valencianes: llibertats individuals i col·lectives i els bens naturals i paisatge del territori.
Els Verds de la Vall d’Uixó
Bitàcola dels Verds de la Vall d’Uixó. Candidatura que integra voluntats i idees per tal de defensar un desenvolupament harmònic i global del nostre municipi. Un eco-municipi per al segle XXI. El nostre compromís, candidatura i arxius de notícies.
Els Verds de L'Eliana
Benvingudes i benvinguts al bloc d'Els Verds del País València en L'Eliana, a la comarca del Camp de Túria. 10 raons per a la defensa de l'ensenyament públic, laic i de qualitat. marxa contra la crisi. Pura Peris. Els Verdspv L'Eliana.
Els Verds de Mallorca - Santa Maria del Camí
Secció de Sta Maria. Reivindica des dels 14 anys de majoria absoluta del PSM: espais de vianants, carrils bici, control urbanistic, protecció d'elements arquitectonics, protecció d’arbres, limitacions al trànsit, retirada de simbologia feixista, …
Els Verds de Menorca
Pàgina oficial dels Els Verds de Menorca. Des de la Junta dels Verds de Menorca considerem necessari compartir les nostres reflexions envers els resultats obtinguts a les passades Eleccions Generals ...
Els Verds de Silla
Web del grup a Silla. Agraïm la confiança despositada a les 937 persones que com nosaltres creuen en altra forma de fer política, més participativa, transparent, amb sentit comú, real, de present i futur, de Tots... Amb més força arribem més lluny.
Els Verds Dénia
Web dels Els Verds Dénia. Dades generals. El seu candidat Toni Roderic va nàixer a València pels volts dels anys cinquanta del segle passat al barri mariner del Cabanyal fill d’una família modesta i republicana. Contingut en valencià mínim.
Els Verds-Esquerra d’Artà
Pàgina oficial del Els Verds-Esquerra d’Artà (Mallorca). Accés a la presentació del regidor, candidatures, el programa electoral, comunicats de premsa, enllaços, fòrum de debat, blog i dades per a que contactau amb nosaltres.
Els Verds-Esquerra d’Artà - Blog
Blog del Els Verds-Esquerra d’Artà (Mallorca). Accés al Manifest: No al Pla Director Sectorial de Carreteres! Properes activitats Plataforma Pro Camins Públics i Oberts. No al Pla Director de Carreteres! Refugis de Caça. Etiquetes i arxiu.
Fundació L’Alternativa
Vinculada a Esquerra Unida i Alternativa, fomenta l’estudi i la recerca en les ciències polítiques i socials, des de l’òptica d’esquerres. El principal objectiu: la recuperació de la memòria històrica. Activitats del 75è aniversari de la II República.
Fundació Nous Horitzons
Fundació vinculada a Iniciativa per Catalunya, formació hereva de la tradició política del PSUC i l'Entesa dels Nacionalistes d'Esquerra. Activitats, publicacions, informacions, fòrum, enllaços, quiosc, staff, dades i activitats.
girem rubí
Bloc del Grup Municipa d’Iniciativa-Verds - Esquerra Unida i Alternativa. És necessari que Rubí sigui una ciutat més sostenible i integradora, còmoda i igualitària. Aporta un punt de vista propi sobre les coses que passen o no, es fan i es desfan a Rubí.
Grup Municipal d’ICV-EUA Premià de Mar
Espai web roig i verd de la coalició municipal d’Iniciativa per Catalunya Verds i d’Esquerra Unida Alternativa del Grup Municipal a l'Ajuntament de Premià de Mar. L’esquerra verda i roja de Premià de Mar. Espai de debat, acció, proposta i alternativa.
ICV - El Prat del Llobregat
Més enllà de les responsabilitats com a membres del consistori, la voluntat del Grup Municipal d'ICV-EUiA és donar cobertura a la ciutadania en tots els temes i espais. El Prat del Llobregat, notícies, articles/opinió, agenda, documents, publicacions, …
ICV - Sant Adrià de Besòs
CIU va reduir les ajudes a l'escola bressol i l'escola de música de Sant Adrià, amb una retallada retroactiva, que castiga la delicada situació econòmica de l'ajuntament que ha avança l’import del curs i obliga a plantejar si recaurà sobre les famílies...
ICV - Santa Coloma de Gramenet
El grup municipal d’ICV-EUiA està al vostre servei, per qualsevol problema, queixa o dubte que tingueu podeu contactar amb nosaltres a la primera planta de l’ajuntament, a la Plaça de la Vila, al telèfon del grup municipal o al nostre correu electrònic.
ICV als Pallaresos
El bloc d'ICV als Pallaresos. Estem incidint en els projectes del nostre programa electoral. Volíem un cicle educatiu complet al nostre poble. Inma Sánchez amb el suport de l'equip de govern ha assegurat que l'IES serà una realitat.
ICV Barberà del Vallès
A ICV, aspirem a aconseguir una societat basada en la democràcia i el socialisme de persones lliures i autònomes en una terra habitable; i treballem per transformar la societat d'oportunitats, les llibertats, la pau, els drets nacionals, l'emancipació ...
ICV Boadella i Les Escaules
Emili Santos, membre del grup municipal d'ICV a Boadella i les Escaules, va presentar Joan Boada, president d'ICV i cap de llista d'ICV-EUiA per Girona a les properes eleccions autonòmiques. Publicacions, enllaços i articles.
ICV Cambrils
Iniciativa per Catalunya Verds és una formació política democràtica, catalanista, republicana, d’esquerres, ecologista, feminista, municipalista, d’homes i dones que fan seu el patrimoni i la història del PSUC i de l’ENE i del moviment obrer compromès.
ICV Constantí
Espai d’ICV a Constantí (Tarragonès). IC es funda el 1987 com a federació de partits que té l’objectiu d’impulsar una alternativa nacional d'esquerres. Primer la federació e composava del PSUC, el PCC i l'Entesa dels Nacionalistes d'Esquerra.
ICV de Cerdanyola
El debat electoral es va celebrar al MAC Can Domènech. Jordi Miró, en representació d'ICV-EUiA, va destacar l'aposta per les polítiques socials i l'exercici del dret a decidir. La diputada i candidata d'ICV-EUiA, Dolors Camats, visita Cerdanyola.
ICV- EUIA Sarrià-Sant Gervasi
ICV-EUiA denuncia la manca de compromís social del Govern de CiU a Sarrià-Sant Gervasi. La tensió social creix a la ciutat de Barcelona. El Ple ho evidencia al Districte de Sarrià-Sant Gervasi amb un torn de paraula ciutadana es va allargar dues hores.
ICV Girona
Pàgina de la seu d’Iniciativa per Catalunya Els Verds a la vegueria de Girona. Iniciativa per Catalunya Verds, és un partit que desenvolupa la seva activitat a la demarcació de Girona des de l’any 1987. Participa en l'activitat política.
ICV Horta-Guinardó
Espai de la secció local d’Iniciativa de Catalunya Verds del districte VII d’Horta-Guinardó, a la ciutat de Barcelona. Informació institucional del partit, actualitat, temes, campanyes, puvlicacions, butlletí, articles, enllaços i galeria d’imatges.
ICV Iniciativa per Catalunya Verds - Barcelona
ICV és un partit creat l’any 1987, que té com a objectiu impulsar una alternativa nacional d'esquerres. Inicialment, la federació estava composta per: el PSUC (l'històric partit dels comunistes catalans), el PCC i l'Entesa dels Nacionalistes d'Esquerra.
ICV La Riera de Gaià
Espai d’ICV a La Riera de Gaià (Tarragonès). IC es funda el 1987 com a federació de partits que té l’objectiu d’impulsar una alternativa nacional d'esquerres. Primer la federació e composava del PSUC, el PCC i l'Entesa dels Nacionalistes d'Esquerra.
ICV L'Ametlla del Vallés
Espai a Internet d’Iniciativa per Catalunya - Verds a l'Ametlla del Vallés, municipi del Vallès Oriental. Informació general del partit, agenda d’esdeveniments, notícies, documents i enllaços vinculats.
ICV Molins de Rei
El passat Ple municipal del mes de juliol va aprovar sense el suport de CiU, una moció presentada per Iniciativa per Molins de Rei que demanava el rebuig al repagament per accedir als medicaments i la defensa de l’atenció sanitària de qualitat.
ICV Mollerussa
Pàgina d’Iniciativa per Catalunya - Els Verds de Mollerussa (Pla d’Urgell). Informació de Mollerussa, notícies, articles/opinió, agenda d’esdeveniments, documents, galeria d'audio, galeria d'imatges, butlletí, Ico-rss i contacte.
ICV Perafort
Espai d’ICV a Perafort (Tarragonès). IC es funda el 1987 com a federació de partits que té l’objectiu d’impulsar una alternativa nacional d'esquerres. Primer la federació e composava del PSUC, el PCC i l'Entesa dels Nacionalistes d'Esquerra.
ICV Reus
L’agrupació local d’ICV de Reus ha posat en marxa la maquinària per a l’elaboració del programa i de les llistes de cara als comicis municipals. La intenció d’ICV és de ser “un subjecte actiu en la creació de polítiques d’esquerra rupturista a Reus”.
ICV Rubí
Són les dues primeres propostes de resolució sobre temes de Rubí que la diputada rubinenca Marta Ribas ha entrat al Parlament. En elles es reclama la construcció de l’escola El Bosc i la rehabilitació integral del col·legi Pau Casals.
ICV Sant Boi de Llobregat
Espai d’ICV a Sant Boi de Llobregat. El seu cap de llista Lluís Tejedor Ballesteros és l’alcalde del Prat de Llobregat. Va estudiar Ingenieria tècnica electrònica. És alcalde des de 1982, primer a les files del PSUC i posteriorment per IC Verds.
ICV Sants-Montjuïc
El districte més extens de Barcelona (2294 Ha.). Els barris del Poble Sec, La Marina del Prat Vermell, La Marina de Port, La Font de la Guatlla, La Bordeta, Hostafrancs, Sants i Sants-Badal, i els territoris AEI Parc de Montjuïc i AEI Zona Franca.
ICV Tarragona
Pàgina oficial d'Iniciativa per Catalunya Verds de Tarragona. És el grup municipal de la ciutat de Tarragona d'Iniciativa-Verds-La Plataforma. Projectes i activitats del grup municipal Iniciativa-Verds-La Plataforma.
ICV Tàrrega
Pàgina oficial d’Iniciativa per Catalunya Verda de Tàrrega, capital de la comarca de l’Urgell. Grup municipal, notícies i activitats del partit. Agenda, articles, subscripció al butlletí, publicacions i documents.
ICV Tivissa
Pàgina de l’agrupació local de Tivissa d’ICV, Iniciativa per Catalunya Verds. Activitat municipal, grup municipal, resultats electorals, documents, forum, enquestes, adhesions, parla amb nosaltres i dades diverses.
ICV Vallromanes
Web de l’agrupació local d’Iniciativa per Catalunya - Verds a Vallromanes (Vallès Oriental). Activitat municipal, els exemplars d’àligues a Vallromanes, Compromís per les persones, el patrimoni cultural i mediambiental.
ICV-EUA Premià de Mar
Espai roig i verd de la coalició municipal d’Iniciativa per Catalunya Verds i d’Esquerra Unida Alternativa de Premià de Mar (Maresme). Plataforma Premià Port, Premià per l'Escola Pública, agenda del grup municipal, transparència, i programa electoral.
ICV-EUiA Badalona
Web del grup municipal d’ICV-EUiA Badalona. Demana crear una comissió d’Investigació, per aclarir la responsabilitat i les irregularitats en l’adjudicació d’obres realitzades, en edificis municipals, per l’exregidor del del PP, David Gómez.
ICV-EUiA Lloret
Web d’Inciativa per Catalunya Verds - Esquerra Unida i Alternativa a Lloret de Mar. Aquesta seu està oberta a la població per fer efectiva la participació política dels ciutadans i ciutadanes que desitgin ser protagonistes de la seva pròpia història.
ICV-EUIA Mollet
Felicitem als estudiants i centres educatius públics de secundària, i reclamem més inversió en educació i serveis públics. La Coalició ICVEUiA de Mollet demana que es posin tots els mecanismes per garantir la correcta alimentació dels infants a la ciutat.
ICV-EUIA Pineda de Mar
Actualitat, noticies, butlletí, comunicats, opinió, transparencia, multimèdia, municipals 2015, contacta ICV-EUIA PIneda de Mar. Solucions urgents per les escoles bressols. El portaveu del grup municipal d'ICV-EUiA de Pineda és Marcos Ortega.
ICV-EUiA Salt
L'esquerra transformadora saltenca presenta candidatura a les eleccions municipals a l'Ajuntament de Salt. “No hi ha gestió sense política, ni política sense valors”. Aquesta idea és a tot el nostre programa electoral. No canviarem mai drets per vots.
Iniciativa Les Useres
Informació arxivada pel municipi de Les Useres (Alcalatén), d’Iniciativa Verds de les comarques de Castelló. Notícies d’actualitat, arxiu de notícies, entrades recents, categories del bloc i digues les teves paraules…
Iniciativa Per Catalunya - Esplugues de Llobregat
En aquesta pàgina trobareu informacions sobre Esplugues i sobre la nostra activitat política. Agenda, documents, grup municipal, activitat municipal, enllaços del partit, notícies de la seu nacional, i informació diversa.
Iniciativa per Catalunya Verds - Badalona
Webl d'Iniciativa per Catalunya Verds a Badalona. El grup municipal d'Iniciativa per Catalunya a l'ajuntament de Badalona. Per fer possible l'alternativa d'esquerres, aquí hi ha un lloc per a tu. Documents, grup municipal, activitat municipal, i enllaços.
Iniciativa per Catalunya Verds - Barcelona
Pàgina oficial d'Iniciativa per Catalunya Verds - Barcelona. Inclou totes les activitatats del grup municipal i la seva candidata Imma Mayol. Organitzacions dels districtes, publicacions, participació a la web, i enllaços vinculats.
Iniciativa per Catalunya Verds - Cambrils
Secció territorial de Cambrils (Baix Camp) de IC i grup municipal. Butlletí Informatiu "Cambrils amb Iniciativa", edicions anteriors, mocions d'IC-Verds al ple, valoració dels 10 anys de funcionament dels Consells Comarcals.
Iniciativa per Catalunya Verds - Cubelles
Web oficial d'Iniciativa per Catalunya Verds a Cubelles (Garraf). Contingut polític municipal. ICV, sempre treballant i proposant pel bé del poble de Cubelles. Programa, iniciatives, butlletí de debó i àrees sectorials.
Iniciativa per Catalunya Verds - Montmeló
Webl d'Iniciativa per Catalunya Verds a Montmeló. El grup municipal d'Iniciativa per Catalunya a l'ajuntament de Montmeló. Per fer possible l'alternativa d'esquerres, aquí hi ha un lloc per a tu. Documents, grup municipal, activitat municipal, i enllaços.
Iniciativa per Catalunya Verds - Montortès del Vallès
Pàgina oficial d'Iniciativa per Catalunya Verds a Montortès del Vallès (Vallès Oriental). L'informació social, cultural i politica local a la plana d'iniciativa-verds de Montornès del Vallès. Agenda, documents, grup municipal, i informació diversa.
Iniciativa per Catalunya Verds - Osona
La federació comarcal d’ICV-EUiA-EPM, que engloba totes les candidatures presentades a les darreres eleccions municipals i amb representació als ajuntaments de Vic, Torelló, Centelles, Sant Pere de Torelló, Balenyà, Sant Julià de Vilatorta i L’Esquirol.
Iniciativa per Catalunya Verds - Parets del Vallès
Web oficial d'Iniciativa per Catalunya Verds de Parets del Vallès (Vallès Oriental). Inclou el programa electoral eleccions 2007. Blog i informació dels actes que el col·lectiu local organitza. Notícies de la seu nacional del partit.
Iniciativa per Catalunya Verds - Regió de Girona
Iniciativa per Catalunya Verds a la Regió de Girona, presenta la web gironina de la força ecosocialista catalana. Ara pots descarregar la versió catalana (música i lletra) de La Internacional o fons de pantalla per a mòbil.
Iniciativa per Catalunya Verds - Sitges
Web d'ICV l'Esquerra Verda, seu a Sitges (Garraf), Catalunya. Entra i coneix les nostres propostes. Activitats, publicacions, agenda, documents, grup municipal, activitat municipal, enllaços del partit, notícies de la seu nacional i dades.
Iniciativa per Catalunya Verds - Vilanova i la Geltrú
Web d'Iniciativa per Catalunya Verds de Vilanova i la Geltrú (Garraf). És un col·lectiu de ciutadans i ciutadanes ue dono suport al projecte obert, heterogeni, motl preocupat per la millora dels serveis i la convivència al nostre poble
Iniciativa Vilanova d'Alcolea
Informació arxivada pel municipi de Vilanova d'Alcolea (Alcalatén), d’Iniciativa Verds de les comarques de Castelló. Notícies d’actualitat, arxiu de notícies, entrades recents, categories del bloc i digues les teves paraules…
La Mà Esquerra de Sant Cugat
Pàgina de La Mà Esquerra de Sant Cugat (Vallès Occidental). ICV i ecosocialistes.cat. Pàgina elaborada per Xavier Boix, darrer cap de llista, el portaveu del Grup Municipal d'ICV-EUiA a la ciutat de Sant Cugat del Vallès.
La Veu de Sils - EUiA
EUiA escolta les opinions dels silencs i silenques. Fes sentir la teva veu. El govern en minoria de IdS-PM acomiada dues educadores de la Llar d’infants. Dos acomiadaments d’empleats municipals, per primera vegada en la història local.
La Veu d'Esquerres
Pàgina de La Veu d'Esquerres, la coalició ICV-EUiA de Montgat (Maresme). Som una coalició de dos partits d'esquerres i ecologistes, amb vocació de ser presents en tots els àmbits de la vida del nostre poble.
Primer Rodalies - ICV-EUiA
Weblog on podreu trobar la documentació sobre el treball que ICV ha realitzat al voltant de Rodalies, i les darreres actuacions. Estableix un espai d’intercanvi, de proposta i de denúncia sobre la situació que patim els usuaris i usuàries de Renfe.
Raül Romeva
Pàgina oficial del candidat per Iniciativa Per Catalunya Verds i Esquerra Unida a les Eleccions Europees de 2009. Crisi de dretes, solucions d’esquerres. Programa, candidatura, participació i apartat multimèdia.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT