PARTITSSEUSPP


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
Noves Generacions del PP Sant Feliu de Llobregat
Pàgina de les Noves Generacions del Partit Popular de Sant Feliu de Llobregat, comarca del Baix Llobregat. Inclou informacions polítiques relacionades amb el partit, tant en català com en castellà. Arxiu del blog i altres dades personals.
Partido Popular Torrent
El Partit Popular en Torrent obre una seu online en la que puedes informarte de lo que debes hacer para unirte a nosotros como afiliado/a, sugerir cosas, informarte de nuestras actividades, hacerte voluntario popular en Torrent, etc.
Partit Popular d'Alginet
El Partit Popular d'Alginet vos dona la benvinguda a la seua pàgina i continua avançant al ritme de les noves tecnologies. Dades d’utilitat per a militants, afiliats, simpatitzants i amics del Partit Popular d'Alginet i de tota la Ribera Alta.
Partit Popular de Balaguer
Web en català i castellà del Partit Popular de Balaguer (La Noguera). Les seves popostes, informació i dades de la seu nacional. A Balaguer l’assemblea general del Partit Popular de la comarca de la Noguera amb bona assistència de militants.
Partit Popular de Barcelona
Volem que aquest sigui un lloc de trobada el més obert possible i d'informació útil sobre el nostre projecte polític i l'activitat que desenvolupem al servei dels. Grup municipal, eleccions municipals, propostes programàtiques, notícies i fòrum de debat.
Partit Popular de Girona
El PP de Girona manté l’Oficina d’Atenció al Ciutadà a la seva seu. Els interessats poden contactar trucant per tel. Actualitat gironina, articles, comunicació, participació, segueix-nos al Facebook! blocs d’Enric Millo i de Concepció Veray, i contacte.
Partit Popular de Lleida
Pàgina oficial del Partit Popular de Lleida. El PP de Lleida treballa conjuntament amb el PPC per fer una Lleida i una Catalunya forta i unida en la que prevalgui el benestar dels ciutadans. Presentació, eleccions, articles, afiliació, webs, …
Partit Popular de Manacor
Pàgina oficial del Partit Popular de Manacor i Porto Cristo, a Mallorca. Treballam, informam i consultam per conèixer les necessitats i opinions de la gent. Revista Populars, notícies locals i apartat multimèdia.
Partit Popular de Massamagrell
Web del Partit Popular de Massamagrell. El partit aconseguix la majoria absoluta en les eleccions municipals del 27 de maig de 2007 a l'Ajuntament de Massamagrell. Miguel Bailach és l’alcalde. Programa, projectes, propostes i dades partit.
Partit Popular de Menorca
Comité executiu i junta insular, i relació dels membres dels diferents municipis de l’Illa de Menorca. Reglament d’organització, notes de premsa, activitat institucional, oficina d’atenció al simpatitzant.
Partit Popular de Morella
Espai web del Partit Popular de Morella. Notícies, Noves Generacions, programa electoral i dades de Morella. El Partit Popular de Morella presenta la candidatura a les pròximes eleccions municipals amb l'alcaldable popular, Noelia García.
Partit Popular de Sa Pobla
Pàgina del Partit Popular del municipi de Sa Pobla, a l’Illa de Mallorca. Feim una oposició en positiu, iniciatives a plenari, crítiques i denúncies, notes de prensa, Sa Pobla en viu, butlletí municipal, humor, galeria fotogràfica i vídeos.
Partit Popular de Santa Eugènia
Web del PP de Santa Eugènia (Mallorca). Mocions, notícies, fulls, … Seguim amb la mateixa força, convençuts que ha arribat l’hora del canvi. Volem transmetre un aire nou i fresc, amb nous projectes i noves persones.
Partit Popular de Santa Maria, Mallorca
Web del grup popular de Santa Maria del Camí (Mallorca). Salutació de la candidata a batlessa de Sant Maria del Camí. Informació del grup local i dades diverses. Estam a la Plaça Espanya. Horari: dijous de 18h a 20h.
Partit Popular de Sueca
Web del Partit Popular de Sueca, i publicació local d’informació creada per la secció local de Sueca. A les reunions debatem temes d’interés local, sense deixar de banda tot allò que es produeix a nivell nacional. Situació, publicacions i afiliats.
Partit Popular de Vilanova i la Geltrú
Santi Rodríguez Serra, nascut a Vilanova i la Geltrú, casat amb dos fills. Oscar Carretero Ariza. Regidor del Partit Popular a l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, és diplomat en empresarials i professional mitjà tècnic electrònic.
Partit Popular del Baix Llobregat
Lloc web del Partit Popular del Baix Llobregat, dades i informació del Partit Popular dels municipis de la comarca del Baix Llobregat. El contingut en català de la web, es limita a algunes notícies.
Partit Popular Sa Pobla
El PP de sa Pobla ha liderat a la darrera dècada, la intensa transformació que ha viscut el nostre poble al llarg del segle XX. Visió de l’actual situació del partit i propostes de millora per al debat de la nova etapa. Publicació Sa Pobla en Viu .
Partit Popular Sant Boi
Web del Partit Popular de Sant Boi de Llobregat. L'espai presenta els seus projectes i activitats, vol compartir amb els ciutadans i ciutadanes de Sant Boi, un lloc de trobada, debat, comunicació i coneixement on poder-se expresar. Traductor automàtic.
Partit Popular Sants-Montjuïc
La reunión convocada tenia lobjetiu de restructurar càrrecs de Nuevas Generaciones de Sants, però no hi ha cap cap restructuració i per tant Nuevas Generaciones de Sants-Montjuïc desapareix, per no tenir ja cap afiliat. Contingut en català mínim.
Partit Popular Xeraco
Pàgina oficia del Partit Popular Xeraco, a la comarca de la Safor. Notícies, fòrum, gavinots, informació general del partit, campanyes, informacions, i els membres de Noves Generacions de Xeraco.
Populares de Benirredrà
Blog que s'utilitzara per a informar a tothom del que passa en Benirredrà i especialment del que passa a l'ajuntament, avui en dia, sota el poder dels socialistes, mijançant una moció de censura aconseguida amb el vot del regidor dels Verds.
Populars Berga
Blog de les Noves Generacions de Berga, neix per donar a conèixer, la nostra organització a la comarca, els nostres punts de vista en política berguedana i les activitats que desenvolupem. Som contraris a la celebració d’una consulta independentista.
PP Castelldefels
Web bilingüe del Partit Popular de Catalunya de Castelldefels. El seu cap Manuel Reyes és l’alcalde de Castelldefels. Entrevista a Manuel Reyes: “Tenir alcaldes del PP és una situació de normalitat, no ha d'estranyar ningú". Informació del partit.
PP d’Abrera
Pàgina de l’Agrupacio local de Partit Popular a Abrera. Grup municipal, formació, eleccions i informació i notícies del partit dretà. Els representants populars al teu municipi: Isabel Ruíz Bautista.
PP d'Albalat de la Ribera
Web del Grup Popular del Ajuntament d'Albalat. El PP d'Albalat va presentar una moció per al reconeiximent de la ONG Intervención, Ayuda y Emergencias per la participació a Haití, i en particular, al veí José Sala Pérez per la seua participació.
PP de l'Alcúdia
Web del Partit Popular de l'Alcúdia. Carta de la presidenta del PP de l'Alcúdia Celia Ortega. El partit es troba a l’oposició, en el govern municipal. Gavina informativa, Noves Generacions, campanya 2008, i dades diverses.
PP Genovés
Espai oficial del Partit Popular a Genovés (la Costera). Inclou informació sobre l’actualitat política al municipi; La veritat es que el Partit Socialista de Genovés, ja no pot caure més baix (ho això esperem) amb la seua falta de rigor, ...
PP Guadassuar
Web oficial. No hi ha millor acte de solidaritat que destinar el temps a una fi sense retribució, és el que fan els regidors del PP de Guadassuar, que treballen per a Guadassuar. Idees, programa, afiliació, butlletins i medi ambient.
PP Lloret de Mar
Espai web del Partit Popular Català del municipi de Lloret de Mar, a la comarca de La Selva. Enric Martinez és el portaveu del Grup Municipal Partit Popular Català (PPC) i vicesecretari d'organitzacio provincial de la demarcació territorial de Girona.
PP Reus
Al Barri Fortuny, el candidat del Partit Popular de Reus, Sebastià Domènech ha presentat les propostes d’Urbanisme i Barris per a ciutat de Reus. L’Urbanisme de Reus del segle XXI ha de comptar amb tota la societat en el seu conjunt.
PP Ripollet
Destinarem més recursos al patronat d’ocupació, no farem servir els 5 milions d’euros per un nou Ajuntament, avalem amb aquest diners petits projectes que donin feina a Ripollet. Prioritat als pressupostos i l’acció de govern per reduir l’atur a Ripollet.
PPC a Roda de Barà
Informació, comunicació, afiliacions i zona multimèdia. Pedro Figueiredo, Regidor durant els darrers vuit anys a l’Ajuntament de Roda de Barà i candidat a l’alcaldia en les actuals eleccions municipals.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT