PARTITSSEUSPS


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
ILIMIT Comunicacions. Serveis Internet.(93)7333375


WEBS relacionades amb el tema
Agrupació Local Aielo de Malferit PSPV-PSOE
En les últimes eleccions municipals, i després de 24 anys, la ciutadania d’Aielo va voler confiar el govern del poble al Partit Popular. Des d’ací agrair a totes les persones que ens van dipositar la seua confiança. Dir-los que no els defraudarem.
Agrupació Local Onda PSPV-PSOE
Les inquietuts i preocupacions dels nostres veïns i de tot el que pugui ajudar a que la nostra ciutat sigui un lloc millor per viure. El nostre projecte de futur pretén ser de tots i totes. Cada colaboració serà una gota més per omplir el vas.
Agrupació Socialista d'Almàssera
Socialistes d'Almàssera. Les passades eleccions municipals, del dia 24 de maig, han deixat una situació a l’Ajuntament d’Almàssera que no ocorria des de feia més de 20 anys, els partits d’esquerra som majoria en nombre de vots i de regidors.
Agrupació Socialista de Es Mercadal i Fornells
Benvinguts a sa pagina de l´Agrupació Socialista de Es Mercadal i Fornells a Facebook. Informació, notes, fotos i enllaços. La pàgina oficial de l’agrupació (http://www.psoeesmercadal.es/), ara ja no és operativa.
Agrupació Socialista de la Ciutat d’Eivissa
La ciutat tornarà a ser un lloc en el qual les persones importin. On les decisions es prendran escoltant la gent i pensant en el seu futur. El caos de la dreta toca a la seva fi. Rafa Ruiz diu que l’atenció a les persones serà la prioritat del seu govern.
Agrupació Socialista de Llucmajor
Blog del grup municipal socialista de Llucmajor, l’agrupació socialista d’aquest municipi de l’Illa de Mallorca. Inclou la informació general del grup, el seu calendari, recentment, categories, enllaços, comentaris recents, subscripció, ...
Agrupació Socialista de Montuïri
Pàgina de l’Agrupació Socialista de Montuïri, el grup socialista de Montuïri, a l’Illa de Mallorca. Informació d’actualitat i dades corporatives. Ha aconseguit que en la creació de la nova rotonda del cementiri, que es conservi el traçat antic.
Agrupació Socialista de Porreres
Aquest es el blog de l'Agrupació Socialista de Porreres. En ell pretenem donar difusió a totes les noticies que considerem interessants i opinar sobre els temes d'actualitat que afecten al nostre estimat poble. Per un poble millor, per Porreres.
Agrupació Socialista de Sant Antoni
Sant Antoni necessita una gestió eficient, transparent i participativa. És el moment del canvi, d’escollir un futur millor. El psoe es compromet a recuperar el projecte de Sa Coma com a campus acadèmic d’emergències d’instal·lacions esportives.
Agrupació Socialista de Sant Joan de Labritja
Perquè pel nord també existeix i mereix més atenció. Sant Joan necessita un canvi, després de tants d’anys amb el mateix alcalde. El PSOE de Sant Joan vol que el municipi recuperi la inversió de 3 milions d’euros perduda per l’eliminació del carril bici.
Agrupació Socialista de Santa Eulària des Riu
Som de Santa Eulària encara que les arrels estan a Sant Carles i Es Canar. Vaig ser alumne, uns dels que vàrem inaugurar el col·legi de Sant Ciriac, col·legi en el qual fa uns anys i durant 8 cursos vaig ser professor d’anglès d’activitats extraescolars.
Agrupació Socialista de Vilassar de Mar
20 anys de socialisme a Vilassar. El grup municipal, deb@t on line, periòdic electrònic, informacions sobre Vilassar de Mar i vincles amb organitzacions socialistes.
Agrupació Socialista Sant Josep de Sa Atalaia
L'Agrupació socialista de Sant Josep (Eivissa) es posa en marxa, per tal de recollir les propostes que tota la gent del municipi josepí que ens vulgui fer arribar, per tal de conèixer les mancances i les millores que es poden realitzar al nostre muncipi.
Bloc per Palma
Eberhard i Nanda en Bloc per Palma. Un bloc per participar i per discutir la manera de millorar la nostra ciutat... en Bloc. El vàrem pensar per donar notícia de les nostres activitats preelectorals i ja ha complert la seva funció.
CITE, PSC - Terres de l'Ebre
Consell Intercomarcal de les Terres de l'Ebre, òrgan previst en els estatuts del PSC. Coordina les comarques de les Terres de l'Ebre: Baix Ebre, Montsià, Ribera d'Ebre i Terra Alta. Documents, opinions, notícies, revistes, JSC-Ebre, fòrum i links.
Clar i Ras
Espai del Clar i Ras, creat per l'equip del PSPV-PSOE d'Alcàsser (l’Horta Sud). Volem donar-te la nostra més cordial benvinguda a aquesta, la nostra llar i la nostra seu "virtual", esperem que el temps que passes amb nosaltres et siga grat.
Crida socialista pel referèndum
Els signants expressem el suport als diputats socialistes que en la històrica votació del Parlament de Catalunya amb d’altres diputats favorables a la celebració d’un referèndum i a aquells que s’han negat a votar en contra del seu compromís electoral.
Diputats Socialistes del Camp de Tarragona
Bloc dels Diputats Socialistes del Camp de Tarragona, Grup parlamentari del Camp de Tarragona. Davant d’aquest context, extraordinàriament dramàtic i alarmant, el Consell de Federació del PSC del Camp de Tarragona proposa unes alternatives.
Escola de Formació Xavier Soto
L’Escola de Formació Xavier Soto treballa per oferir recursos i habilitats directives a càrrecs públics orgànics del PSC. Benestar, salut, educació, universitats, formació professional, dependència, habitatge, esports, cultura, llengua, federalisme, …
Esquerra Sant Pere de Riudebitlles
Espai web d’Esquerra, secció de Sant Pere de Riudebitlles (Alt Penedès). Presentació del candidat a les municipals: Jesús Salius i Gumà. Opinió, documents, programa per Riudebitlles, butlletí i enllaços nacionals.
FSE-PSOE | Socialistes d'Eivissa
La Federació Socialista d’Eivissa és una de les tres federacions del PSIB-PSOE. Les Federacions Insulars són responsables de l’organització territoriali dels grups de treball temàtics (sectorials). Les federacions insulars s’organitzen en agrupacions.
Fundació Ernest Lluch
La Fundació té la finalitat fonamental de mantenir la memòria de l’Ernest Lluch, el seu pensament i la seva obra, desenvolu-pant una tasca de continuïtat de la seva reflexió intel·lectual, de la seva activitat acadèmica, dels seus compromisos cívics, etc.
Fundació Rafael Campalans
Laboratori d'idees del PSC. La Fundació Rafael Campalans és una entitat que es constitueix el 1979 que, a través de la recerca i l'anàlisi, té com a objectiu la difusió del pensament socialista democràtic. Estudis en l’àmbit de les ciències socials.
Fundació Societat i Progrés
La Fundació Societat i Progrés es definix com un fòrum per a la reflexió, el debat, estudi i difusió d'idees o propostes encaminades al progrés de la societat a través de l'acció pública al país Valencià.
Grup Municipal Socialista de Gilet
Web del Grup Municipal Socialista de Gilet. informa als ciutadans de Gilet de totes les activitats, opinions i informació del oartit. Inclou “4 anys de gestió”, publicació resum del que s’ha fet com a grup polític amb la responsabilitat de governar.
Jorge Rodríguez
Blog de comunicació política de Jorge Rodríguez del PSPV Ontinyent. Ha fet una roda de premsa, acompanyat per l’equip, per denunciar que l’equip de govern del PP ha sigut incapaç d’aprovar encara els pressupostos municipals d’Ontinyent.
Junts ho fem Possible - Socialistes de Tiana
Sóc l’alcaldessa des de 2011. Quatre anys han passat volant i m’han permès contribuir, a fer un poble millor; sense exclusions i amb independència de la ideologia de cadascú; perquè vius a Tiana i és responsabilitat meva complir amb les expectatives.
La Rosa
Publicació electrònica informativa i d'opinió política de la delegació d'Ulldecona del PSC Partit del Socialistes de Catalunya. La Rosa en format PDF. Per a la seua lectura necessitaràs el programa d'Adobe Acrobat Reader.
M'estime Picanya PSPV-PSOE
Des del PSPV-PSOE apostem per un poble a mesura de les persones, que faça de l'educació, cultura, integració, solidaritat, serveis públics de qualitat que ens defineixi. Picanya és un poble que pot resistir-se als interesos de l'especulació urbanística.
Partit dels Socialistes de Catalunya
Secció local del PSC, amb notícies sobre el municipi, la comarca i la resta del país. Amb l'objetiu de donar la màxima informació possile us fem a mans aquesta web del PSC de Vallbona d'Anoia. Aquí podreu trobar les nostres notícies.
Partit dels Socialistes de Catalunya Manresa
El Partit dels Socialistes del Catalunya és dipositari dels valors de la tradició política de la Revolució Francesa i del Socialisme Democràtic. El PSC proposa a partits i agents socials i cívics de Manresa un pacte social de governabilitat aquest estiu.
Peramola per a tu!
Aquesta és la pàgina web "no oficial" de Peramola, la web disenyada i construida per l'agrupació local del PSC de Peramola, en la què esperem poder compartir amb tu, les inquietuds, els problemes, les solucions, les propostes, les millores ...
President Montilla
Web del novament candidat, actual president Josep Montilla. Programa, agenda, notícies i les dades del Canvi Real en gestió de l'aigua, així com el programa electoral en matèria de polítiques de medi ambient. Actes i possibilitat d’escriure’l.
Progressistes del Matzem
Blog dels Progressistes del Matzem. Mitjà de comunicació digital del grup socialista a l’ajuntament del municipi de Muro, a la comarca del Comtat, País Valencià. Informació amb notícies, enllaços, blogs, i arxiu del blog.
PSC Abrera
Pàgina del PSC Abrera. Estàs a PSC al territori / Abrera. Maria Soler és Primera Tinent d’Alcalde del Ajuntament d’Abrera i portaveu del Grup Municipal Socialista. Notícies i dades de la formació socialista.
PSC Aldover
Web del PSC Aldover (Bais Ebre). Benvingut/da a la web del territori del PSC; un canal d'informació i de contacte amb la gent del municipi. T'animem a participar amb nosaltres per fer un territori millor. El PSC, el partit de la gent!
PSC Alfara de Carles
Web del PSC Alfara de Carles. Benvingut/da a la web del territori del PSC; un canal d'informació i de contacte amb la gent del municipi. T'animem a participar amb nosaltres per fer un territori millor. El PSC, el partit de la gent!
PSC Almacelles
Web del Partit del Socialistes de Catalunya, delegació d’Almacelles. Notícies de la delegació a l’oposició del govern municipal, i dades del PSC a nivell general. Posicionament del Grup Municipal del PSC envers el POUM.
PSC Alpicat
Web del Partit del Socialistes de Catalunya, delegació d’Alpicat. Notícies de la delegació a l’oposició del govern municipal, i dades del PSC a nivell general. Posicionament del Grup Municipal del PSC.
PSC Anglès
Web del Grup Municipal Socialista d'Anglès. Inclou el programa de l'agrupació local, així com la feina feta pel seu equip al municipi. Actuarem responsablement i buscarem un acord coherent amb la nostra manera de fer.
PSC Argentona
Lloc web oficial del Partit Socialista de Catalunya d’Argentona (el Maresme). Inclou información d’actualitat, noticies, agenda L'Endavant! Digital, documents, videos, imatges, idees i propostes, participación, transparencia, el PSC Denúncia, etc.
PSC Badalona
Pàgina de l’Agrupació del Partit dels Socialistes de Catalunya a la ciutat de Badalona (a l’oposició). L'Agrupació és el punt de trobada de tots els i les Socialistes de Badalona, i de totes les persones d'esquerres que es preocupen per la seva ciutat.
PSC Badia del Vallès
Web del eerritori del PSC; un canal d'informació i de contacte amb la gent del municipi. T'animem a participar amb nosaltres per fer un territori millor. El PSC, el partit de la gent! Informació del Partit Socialista de Catalunya de Badia del Vallès.
PSC Balsareny
Pàgina del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC-PSOE) al municipi de Balsareny (Bages). Informacions de l'àmbit socialista i dades de la seu local. Notícies d’actualitat comarcal i socialista.
PSC Barberà del Vallès
El PSC, és una organització democràtica d'homes i dones que comparteixen els valors de la llibertat, la igualtat i la justícia social. Les persones que constituïm el PSC estem compromeses amb el progrés de la nostra ciutat i hi volem fomentar la cultura.
PSC Barcelona
Web oficial de la seu del PSC a la ciutat de Barcelona. Notícies, agenda, comissió executiva, documents, agrupacions, sectorials, botiga del PSC, etc. El partit governa la ciutat des de fa vàries dècades. Actualment Jordi Hereu és l'alcalde de Barcelona.
PSC Berga
Pàgina del grup municipal socialista a l'Ajuntament de Berga, El Berguedà. Plens, documents, el program per Berga, els càrrecs electes, activitats, questions locals i enllaç amb la seu central del partit.
PSC Blanes
Pàgina del Grup Municipal Socialista de l’Ajuntament de Blanes. Inclou informació general i de la seu central del Partit dels Socialistes de Catalunya. Alguns representants empresarials blanencs avalen la creació del Consell Econòmic i Social.
PSC Breda
Benvingut/da a la web del Territori del PSC; un canal d'informació i de contacte amb la gent d’aquest municipi, de la comarca de la Selva. T'animem a participar amb nosaltres per fer un Territori millor. El PSC, el partit de la gent!
PSC Calafell
Pàgina de l’Agrupació local del Partit del Socialistes de Catalunya a Calafell (Baix Penedès). Informació de l’agrupació, agenda, comissió executiva, resutats electorals, enquestes, i articles d’en Jordi Sànchez i Solsona.
PSC Camarles
Pàgina del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC-PSOE) a Camarles (delegació del Baix Ebre). camarles.socialistes.org. Estàs a PSC al territori / Camarles. Notícies i dades. L'agrupació, fotos, directori i enllaços.
PSC Cànoves i Samalús
Pàgina de l’agrupació local de Cànoves i Samalús, del Partit dels Socialistes de Catalunya. Dades del municipi i de l’entorn socialista i informació al voltant de Loreto Romero, alcaldessa de Cànoves i Samalús.
PSC Castellar del Vallès
Espai web del Partit dels Socialistes de Catalunya al municipi de Castellar del Vallès. Els socialistes de Castellar escullen Ignasi Giménez com a candidat a l’alcaldia en les properes eleccions municipals. José Leiva, nou primer secretari de Castellar.
PSC Castellbell i el Vilar
Web del PSC Castellbell i el Vilar (Bages). Com a partit polític desenvolupa propostes polítiques públiques que es desenvolupin dins del marc de la igualtat i justícia social, amb un compromís ferm vers un medi ambient sostenible.
PSC Castellet i la Gornal
Pàgina oficial del Partit del Socialistes de Catalunya de Castellet i la Gornal (Alt Penedès), castelletig.socialistes.cat. Estàs a PSC al territori / Castellet i la Gornal. Actualitat, adreça, notícies i directori.
PSC Castellgalí
PSC al territori /Castellgalí castellgali.socialistes.cat. Temes, elpartit i actualitat del municipi. Inauguració d’un equipament del qual s’havia posat la primera pedra 15 mesos enrera. El salt qualitatiu del servei del dispensari, al poble, és notable.
PSC Castellserà
Pàgina blog del Partit dels Socialistes de Catalunya a Castellserà, municipi de la comarca de l’Urgell. Candidatura a les eleccions municipals. L’actualitat amb informació econòmica, local del poble, i del partit socialista.
PSC Castellví de Rosanes
Pàgina del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC-PSOE) a Castellví de Rosanes (Baix Llobregat). Informació de la delegació local, agenda, directori, notícies i actualitat del partit socialista.
PSC Cerdanyola del Vallès
Seu del Partit dels Socialistes de Catalunya a Cerdanyola del Vallès. L'alcaldessa de Cerdanyola i presidenta del PSC local presenta a les tres candidates al Parlament de Catalunya. Hi ha les dues cerdanyolenques: Alexandra Moreno i Montse Montiel.
PSC Cervelló
Agrupació local de Cervelló (el Baix Llobregat) del Partit dels Socialistes de Catalunya. Actualitat, esdeveniments, i informació dels seus menbres. El PSC és dipositari d’uns valors que formen part de la tradició política del socialisme democràtic…
PSC Collbató
Eva Granados és la portaveu del Grup Socialista a la Comissió de Benestar i Família. Acusa de “generar inquietud a la ciutadania i a les entitats del sector” i d’utilitzar “eufemismes com prioritzar per no parlar clarament de retallar”. Dades locals.
PSC Comarques de Lleida
Actualitat. T'interessa. Idees i propostes. Participació. Transparència. El PSC a prop teu. Per una reforma constitucional federal, el PSOE la defensa, i hi ha 5 documents federalistes (València, Aragó, Illes Balears, Andalusia i la Fundació CV).
PSC Cornellà de Llobregat
Web de Cornellà de Llobregat del Partit dels Socialistes de Catalunya. El PSC és dipositari d’uns valors que formen part de la tradició política de la Revolució Francesa i del Socialisme Democràtic: de la llibertat, la igualtat i la solidaritat.
PSC Cubelles
Pàgina de Cubelles (el Garraf) del Partit dels Socialistes de Catalunya. Informació d’actualitat, els membres i la candidatira municipal del partit, El programa municipal suposa un compromís de Maria Lluïsa Romero i el seu equip amb les persones.
PSC de Caldes d'Estrac
Benvingut/da a la web del territori del PSC a Caldes d'Estrac (Maresme). És un canal d'informació i de contacte amb la gent del nostre municipi. T'animem a participar amb nosaltres per fer un poble millor.
PSC de Calonge
Pàgina dels socialistes de Calonge, PSC de Calonge. Notícies d’actualitat política i informació sobre la delegació local. El PSC de Calonge vol que es prioritzin inversions a llocs amb esllavissades pels aiguats.
PSC de Sant Andreu de Llavaneres
Pàgina del PSC de Sant Andreu de Llavaneres. El grup municipal del PSC de Sant Andreu de Llavaneres forma part del govern municipal, com a tercer partit i està composat per 2 regidors. Infomació de la delegació, revista, fotos, …
PSC de Santa Bàrbara
Pàgina de santabarbara.socialistes.org. Estàs a PSC al territori de Santa Bàrbara, a la comarca del Montsió. Directori, agenda, notícies i activitats del grup socialista local de Santa Bàrbara. Notícies de la seu central del partit.
PSC El Catllar
Pàgina del Partit dels Socialistes de Catalunya al Catllar, a la comarca del Tarragonès. Informació de la delegació local, noticiari, els membres i dades de la seu central i de la campanya electoral al municipi.
PSC El Papiol
Web del PSC El Papiol. Informació de El Papiol i del Partit dels Socialistes de Catalunya. El PSC Partit dels Socialistes del Catalunya és dipositari dels valors de la tradició política de la Revolució Francesa i del Socialisme Democràtic: la Llibertat.
PSC El Pla de Santa Maria
Pàgina del Partit del Socialistes de Catalunya a El Pla de Santa Maria (comarca de l’Alt Camp). La delegació local, notícies del partit, agenda, enllaços, càrrecs i electes i altres temes d’interès.
PSC El Prat de Llobregat
Web de El Prat de Llobregat (Baix Llobregat) del Partit dels Socialistes de Catalunya. El PSC Partit dels Socialistes del Catalunya és dipositari dels valors de la tradició política de la Revolució Francesa i del Socialisme Democràtic: la Llibertat, ...
PSC El Vendrell
Secció local del Vendrell del Partit dels Socialistes de Catalunya. Martí Carnicer presenta el programa 'per avançar' amb propostes per generar llocs de treball. Presentació, notícies, agenda, l'Endavant! Digital, monogràfics, documents, videos i imatges.
PSC Figaró Progrés
Web del PSC - FP, coalició de forces formada pel Partit dels Socialistes i Figaró Progrés per el poble del Figaró (Vallès Oriental). Estàs a PSC al territori / El Figaró elfigaro.socialistes.cat. Noticies de interès per tots els veïns del nostre poble.
PSC Fogars de la Selva
Espai del Partit dels Socialistes de Catalunya, grup municipal socialista de Fogars de la Selva (La Selva). Notícies i dades. Explicació del perquè el PSC-PM de Fogars de la Selva, va votar en contra de l'aprovació del compte exercici 2007.
PSC Fonollosa
Web del Grup Municipal del PSC a Fonollosa. El grup ha reclamat públicament que l'equip de govern (format per CiU, CUIF i ERC) aclareixi i concreti quan té previst portar a terme les obres d'urbanització del nucli de Canet.
PSC Gallifa
PSC a Gallifa gallifa.socialistes.cat. El partit i la delegació de Gallifa, a la comarca del Vallès Occidental. Dades del municipi de Gallifa com ara; població, situació, socioeconomia, ajuntament, etc. L’Estatut de Catalunya aprovat a Gallifa.
PSC Gavà
Web a Gavà del Partit dels Socialistes de Catalunya Acord per Gavà. Bases per un acord social, econòmic i polític a la nostra ciutat. 08850: La Nova Revista Del PSC Gavà que explica què fem i què volem els socialistes, per a Gavà. Premis de la Rosa…
PSC Ginestar
Espai del PSC de Ginestar (Ribera d’Ebre). Després de vint anys, el PSC presenta una llista electoral en les municipals a Ginestar. La llista, sota les sigles PSC-PM, l'encapçala Josep Maria Domènech, Amb tu millorarem Ginestar. Programa.
PSC Gironella
Secció local del Partit dels Socialistes de Catalunya, amb notícies sobre el municipi, la comarca i la resta del país. tenim l’objetiu de donar la màxima informació possible. Notícies centrals del partit socialista.
PSC Granollers
Josep Mayoral l’alcalde socialista de Granollers. L'Assemblea del PSC Granollers acorda, amb Grup Municipal Socialista de l’Ajuntament, l'abstenció en la votació de la moció sobre el dret a decidir. L’agrupació del PSC de Granollers s'adhereix …
PSC Hostalets de Pierola
Web de la secció local del Partit dels Socialistes de Catalunya a els Hostalets de Pierola, a la comarca de l’Anoia. Notícies del municipi i el partit, agenda, enllaços, càrrecs i electes, i dades en general.
PSC Hostalric
Pàgina oficial del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC), agrupació d’Hostalric (La Selva). Informació de l’agrupació, agenda d'esdeveniments, directori, notícies locals i les notícies centrals del partit.
PSC L’Ametlla del Vallès
Pàgina del PSC L’Ametlla del Vallès. Maria Àngels Cabello, nova alcaldessa de l'Ametlla del Vallès. Maria Àngels Cabello ja és la nova alcaldessa de l'Ametlla. Va ser escollida en un ple extraordinari gràcies als vots dels sis regidors del PSC.
PSC La Fuliola i Boldú
Pàgina blog del Partit dels Socialistes de Catalunya a La Fuliola i Boldú, municipi de la comarca de l’Urgell. Candidatura a les eleccions 2007. lafuliolaiboldu.socialistes.cat. Estàs a PSC al territori / La Fuliola i Boldú. En construcció.
PSC La Llagosta
Estàs a PSC al territori / La Llagosta. Web del Partit del Socialistas de Catalunya a La Llagosta (Vallès Occidental). Tota la informació del grup municicipal, les iniciatives i projectes que es porten a terme a La Llagosta. Membres, activitats i agenda.
PSC La Roca del Vallès
Espai web del Partit dels Socialistes de Catalunya al municipi de La Roca del Vallès (Vallès Oriental). L’Agrupació Socialista de la Roca del Vallès ha escollit en assemblea a Miquel Estapé candidat del PSC a l’alcaldia de la Roca de cap de llsta.
PSC La Torre de Claramunt
Nova junta encarregada d'organitzar les diferents activitats Soci-culturals que és realitzin al local que el PSC de La Torre de Claramunt ... Web del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC-PSOE) a La Torre de Claramunt (Anoia).
PSC L'Aldea
Pàgina de la delegació del Partit del Socialistes de Catalunya a l'Aldea (terres de l’Ebre). Càrrecs i electes, notícies, agenda, activitats i informació, la seu nacional, ... La delegació és al Raval de Fesol, 52 de l’Aldea.
PSC L'Ampolla
Espai del PSC L'Ampolla (Baix Ebre). Dades del grup loca i notícies. La massiva participació ciutadana en la jornada electoral va demostrar una vegada més, la solidesa d'una resposta cívica contundent contra els intolerants i violents.
PSC Les Corts
Grup Municipal del Partit dels Socialistes de Catalunya. El PSC es va fundar el juliol de 1978 en el Congrés de la Unitat Socialista, que va unificar tres formacions: el PSC (Congrés), la Federació Socialista Catalana (PSOE), i el PSC (Reagrupament).
PSC L'Hospitalet
Partit dels Socialistes de Catalunya a L'Hospitalet de Llobregat. Presenta als seus representants polítics encapçalats per Celestino Corbacho Chaves i Mariano Porras Gomez, president Consell Federal de L'Hospitalet. Activitat i notícies locals.
PSC Lleida
Cap de llista del PSC Lleida el Sr.Àngel Ros, alcalde de la ciutat de Lleida. El PSC és dipositari d’uns valors que formen part de la tradició política de la Revolució Francesa i del Socialisme Democràtic: valors de la llibertat, igualtat i solidaritat.
PSC Lliçà de Vall
Web del PSC Lliçà de Vall, a la comarca del Vallès Oriental. Històricament ens hem resignat a patir una manca crònica de serveis que ajuden i milloren la qualitat de vida de la nostre societat i del nostre poble.
PSC Lloret de Mar - Tossa de Mar
Espai de Lloret de Mar i Tossa de Mar del Partit dels Socialistes de Catalunya. Notícies, agenda, documents, imatges, vídeos, convocatòries de premsa, i el discurs de Joan Bernat al Ple de Constitució de l'Ajuntament de Lloret de Mar (vídeo).
PSC Maçanet de la Selva
Blog del PSC Maçanet de la Selva. La feina que volem fer està lligada amb la que hem dut a terme els últims 8 anys en la nostra participació al govern municipal. En aquest espai podeu trobar les nostres propostes per a la propera legislatura.
PSC Masies de Voltregà
Website del Partit del Socialistes de Catalunya de les Masies de Voltregà, a la comarca de l'Osona. Notícies i informacions d'aquesta agrupació local, agenda, butlletí local, directori, enllaços i actualitat delk partit.
PSC Masquefa
Pàgina del PSC Masquefa. Diferents activitats soci-culturals que és realitzan al local que el PSC de Masquefa ... Web del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC-PSOE) a Masquefa, a la comarca de l'Anoia.
PSC Mataró
Pàgina del Partit dels Socialistes de Catalunya de Mataró, capital administrativa del Maresme. Per a qualsevol aclariment, suggeriment o activitat. Biografia i bloc de Joan Antoni Baron, l'alcalde de Mataró. Notícies articles, documents, …
PSC Mediona
Pàgina del Partit Socialista i Independents de Mediona. El cap de llista de la coalició és Servand Casas, l’Alcalde de Mediona. Presentació, actes, notícies i informació del Partit Socialista de Catalunya.
PSC Molins de Rei
Molins de Rei del Partit dels Socialistes de Catalunya. El PSC Molins de Rei recolza les manifestacions en contra de les retallades del Govern Central. L'Agrupació assisteix a la Festa de la Rosa, El PSC és dipositari dels valors de la tradició política…
PSC Mollet
Prioritats a Mollet: reactivació econòmica i defensar l’estat del benestar. Per als socialistes, el Ple de l’Estat de la Ciutat, posà de manifest el lideratge i el realisme de l’alcalde socialista Josep Monràs i el bon treball del govern municipal.
PSC Montesquiu
Informació oficial del Partit del Socialistes de Montesquiu, a la comarca de l’Osona. Les pròximes eleccions generals del 9 de març, informació del vot per correu. Mercè Noguera és la cap de llista del partit a Montequiu.
PSC Olesa de Bonesvalls
Blog oficial del Partit del Socialistes de Catalunya d’Olesa de Bonesvalls (Alt Penedès). Actualitat i enllaços. Recull la proposta d'acceptació renúncia del càrrec d'alcalde Sr. Joan Parera i Serramià i nomenament de l'alcalde en funcions.
PSC Olesa de Montserrat
Web del PSC d’Olesa de Montserrat. Olesa de Montserrat i Partit dels Socialistes de Catalunya. El Partit dels Socialistes del Catalunya és dipositari dels valors de la tradició política de la Revolució Francesa i del Socialisme Democràtic: la Llibertat.
PSC Olivella
PSC Olivella. Pàgina de la delegació del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC-PSOE), secció local d’Olivella, a la comarca del Garraf. Estàs a PSC al territori Olivella; Càrrecs i electes, el partit, actualitat, agenda, directori, i enllaços.
PSC Palau Solità Plegamans
PSC Palau Solità Plegamans. Pàgina informativa del PSC Partit dels Socialistas de Catalunya a Palau-solità i Plegamans (Vallès Occidental). Noticies locals i del partit i dades de l’agrupació socialista municicipal, agenda i directori.
PSC Pallejà
Pàgina oficial del Partit dels Socialistes de Catalunya a Pallejà, municipi de la comarca del Vallès Occidental. Presentació del futur alcalde i les propostes del partit pel municipi. Enquestes, comissions, grups, agenda i directori.
PSC Parets
Web del PSC Parets. Sergi Mingote, és el candidat del PSC a l’alcaldia de Parets del Vallès. L'Agrupació del PSC de Parets aprova per unanimitat la candidatura de Sergi Mingote per encapçalar la llista socialista a les properes eleccions municipals.
PSC Premià de Mar
Població al Sud del Maresme. La seva gent és tranquil·la i hospitàlaria. No som pocs, passem ja dels vint-i-tres mil. Hom no diria que aquest poble, fundat de pescadors fa més de 150 anys, tingués tantes "ànimes".
PSC Rellinars
Dades del partit i la delegació de Rellinars, a la comarca del Vallès Occidental. Dades del municipi de Rellinars com ara; població, situació, socioeconomia, ajuntament, etc. Carme Hernández, candidata a Alcaldessa pel PSC. rellinars.socialistes.cat.
PSC Riells i Viabrea
Pàgina del Partit Socialista de Catalunya a Riells i Viabrea (Selva). riellsiviabrea.socialistes.cat. Estàs a PSC al territori / Riells i Viabrea. Informacions locals i del grup municipal i dels seus candidats.
PSC Ripollet
Web de la secció local de Ripollet del Partit dels Socialistes de Catalunya. Presenta l’equip de govern i article del PSC de Ripollet per a la Revista de Ripollet. El PSC és dipositari dels valors de la tradició política de la Revolució Francesa …
PSC Roda de Barà
PSC Roda de Barà. Agrupació Socialista de Roda de Barà, a la comarca del Tarragonès. Des de 1979 al servei de Roda de Barà. La delegació, les joventuts del poble, informació i notícies tant locals con d’àmbit general.
PSC Rubí
Web oficial del PSC de Rubí, ala comarca del Vallès Occidental. S'hi ofereix informació política del Partit del Socialistes de Catalunya de Rubí (Vallès Occidental): Comissió Executiva, estatuts, documents, resultats electorals, etc.
PSC Sabadell
Web del grup municipal de Sabadell del Partit dels Socialistes de Catalunya. És dipositari d’uns valors que formen part de la tradició política de la Revolució Francesa i del Socialisme Democràtic: els valors de la llibertat, la igualtat i la solidaritat.
PSC Salou
Web oficial del Partit Socialista de Catalunya a Salou (Tarragonès). Dades del grup municipal, articles, entrevistes, acció de govern, documents, directori, fòrum i dades de l’alcalde socialista, Antonio Banyeres.
PSC Sant Adrià
Pàgina de la secció local del Partit dels Socialistes de Catalunya a la ciutat de Sant Adrià de Besòs (Barcelonès). El PSC és dipositari dels valors de la tradició política de la Revolució Francesa i del socialisme democràtic: la llibertat. Qui és qui.
PSC Sant Boi de Llobregat
Grup municipal del Partit dels Socialistes de Catalunya PSC-PM a Sant Boi de Llobregat (Baix Llobregat). El Partit dels Socialistes de Catalunya es va fundar el juliol de 1978 en el Congrés de la Unitat Socialista, que unificava tres formacions…
PSC Sant Cugat Sesgarrigues
Benvingut/da a la web del PSC a Sant Cugat Sesgarrigues (Alt Penedès). És un canal d'informació i de contacte amb la gent del municipi. T'animem a participar amb nosaltres per fer un territori millor. El PSC, el partit de la gent!
PSC Sant Esteve Sesrovires
Web a Sant Esteve Sesrovires del Partit dels Socialistes de Catalunya. Sant Esteve Sesrovires, el Partit dels Socialistes de Catalunya, actualitat, esdeveniments, informació dels membres, vídeos, documents, imatges, webmail, sociates, …
PSC Sant Feliu de Codines
Pàgina dels Socialistes de Sant Feliu de Codines, a la comarca del Vallès Oriental. Activitats i propostes per Sant Feliu de Codines del nostre grup. Butlletins, agenda, càrrecs electes, documents i fotografies, …
PSC Sant Feliu de Llobregat
Web a Sant Feliu de Llobregat del Partit dels Socialistes de Catalunya. CiU i PP no volen servei nocturn d'urgències sanitàries... Suport cap a els concessionaris del Mercat Municipal. Contra de les noves tarifes per a escoles bressol municipals…
PSC Sant Hipòlit de Voltregà
PSC al territori a Sant Hipòlit de Voltregà (Osona). Els regidors legislatura 2007-2011: Xavier Vilamala Bastarras Lluís Serrallonga Gutiérrez Toni Riera Masferrer Salvador Pujol González Francina Puig Suriñach Elisabet Contreras Barceló.
PSC Sant Iscle
Pàgina oficial del Partit dels Socialistes de Catalunya, de Sant Iscle de Vallalta, municipi de la comarca del Maresme. Informació de l’agrupació local, del municipi i de la comarca del Maresme. El cap de llista és Eduard Turon Mainat.
PSC Sant Llorenç Savall
Agrupació socialista de Sant Llorenç Savall amb militants i simpatitzants del PSC del poble. És un pas important per consolidar l’organització d’un dels principals partits polítics del país. Gestió del medi natural a Sant Llorenç Savall. Notícies.
PSC Sant Quirze del Vallès
Pàgina web de l’agrupació municipal de Sant Quirze del Vallès, del Partit dels Socialistes de Catalunya. Actualitat a Sant Quirze del Vallès. Idees i propostes en totes les àrees temàtiques de l’ajuntament, participació ciutadana, transparència, etc.
PSC Sant Vicenç dels Horts
Web de Sant Vicenç dels Horts (Baix Llobregat) del Partit dels Socialistes de Catalunya. El Partit dels Socialistes del Catalunya és dipositari dels valors de la tradició política de la Revolució Francesa i del Socialisme Democràtic: la Llibertat, ...
PSC Sant.Jaume D'Enveja
Web de la delegació del Partit Socialista de Catalunya a Sant.Jaume D'Enveja (comarca del Montsià). Adreça de la seu de la delegació de Sant Jaume i notícies de la delegació central del partit. Estàs a PSC al territori / Sant Jaume d'Enveja.
PSC Santa Coloma de Cervelló
Santa Coloma de Cervelló Partit dels Socialistes de Catalunya. Militants i simpatitzants del PSC de Santa Coloma mantenen una reunió amb la Diputada Eva Granados, al Parlament de Catalunya. Dades locals del PSC Santa Coloma de Cervelló.
PSC Santa Coloma de Gramenet
Web del Partit dels Socialistes de Catalunya de Santa Coloma de Gramenet. Manuela De Madre Ortega, ara diputada, va ser una de les primeres alcaldeses socialistes de Catalunya. Núria Parlon Gil, és avui l’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet.
PSC Santa Eulàlia de Riuprimer
Lloc web del PSC Santa Eulàlia de Riuprimer, a la comarca de l’Osona. El Partit del Socialistes de Catalunya, estarà present per primera vegada a Santa Eulàlia de Riuprimer amb una llista encapçalada per Imma Gonzàlez.
PSC Santa Margarida de Montbui
Web de la secció local del Partit dels Socialistes de Catalunya a Santa Margarida de Montbui, a la comarca de l’Anoia. Notícies del municipi i el partit, agenda, enllaços, càrrecs i electes. Té majoria absoluta.
PSC Santa Maria de Martorelles
Delegació municipal del Partit dels Socialistes de Catalunya a Santa Maria de Martorelles. stamariademartorelles.socialistes.org Estàs a PSC al territori / Santa Maria de Martorelles. Vallès Oriental. Informació.
PSC Santa Oliva
Web de l’agrupació local del PSC a Santa Oliva (Baix Penedès). Dades de l’agrupació, del partit de de la cap de llista que és l’alcaldesa del PSC a Santa Oliva. Trobades setmanals a de l’agrupació de Santa Oliva.
PSC Sants-Montjuïc
Web de la seu del districte PSC-Sants-Montjuïc. L’encapçala Núria Garcia Garcia (Barcelona, 1983). Llicenciada en Ciències Polítiques i de l'Administració. Consellera de Districte (2007-2011) afiliada al PSC des de 2006 i a l’UGT des de 2010.
PSC Sarrià de Ter
Benvingut/da a la web del PSC de Sarrià de Ter, un canal d'informació i de contacte amb el grup municipal del PSC de Sarrià de Ter. T'animem a participar amb nosaltres per fer un Sarrià de Ter millor. El PSC, el partit de la gent!
PSC Sarrià-Sant Gervasi
Sara Jaurrieta Guarner, Toc Torrell, Blas Navalon, Jordina Sabaté, César Millán. Àngel Marcos, Pedro Lloret, Núria Busquests, Carles Campdepadrós, Miquek Ridríguez, Josep de Barberà, Ignasi Fernández, Pep Martí, Cavier Osta i Eliana Camps.
PSC Tivenys
Partit dels Socialistes de Catalunya a Tivenys (Baix Ebre). Notícies, agenda, L'Endavant! Digital, documents, videos, imatges, benestar, federalisme, economia, ciutadania, governança Tivenys. Una nova política per a un nou temps. Afilia't.
PSC Tordera
Agrupació local de Tordera al Maresme. Benvingut/da a la web del territori del PSC; un canal d'informació i de contacte amb la gent del municipi. T'animem a participar amb nosaltres per fer un territori millor. El PSC, el partit de la gent!
PSC Torelló
Pàgina del Grup Municipal Socialista de Torelló (Osona). Inclou la relació d'activitats que realitza; campanyes municipals i tasques del grup municipal socialista d'Ajuntament de Torelló. Dorectori i agenda.
PSC Torrefarrera
Pàgina de la secció local de Torrefarrera del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC-PSOE). Estàs a PSC al territori / Torrefarrera. La pàgina està buida de contingut del PSC local. Informació de la seu central.
PSC Torregrossa
PSC Torregrossa. Pàgina del Partit dels Socialistes de Catalunya del municipi de Torregrossa (comarca del Pla d’Urgell). Informació de la delegació local, notícies, agenda, càrrecs electes, el partit i el PSC al territori.
PSC Torrelles de Foix
Pàgina oficial del Partit del Socialistes de Catalunya de Torrelles de Foix, municipi de la comarca de l'Alt Penedès. torrellesdefoix.socialistes.catEstàs a PSC al territori / Torrelles de Foix. Escriu.nos ! La web no té contingut.
PSC Tortosa
PSC Tortosa- Pàgina del Partit dels Socialistes a Tortosa, la capital administrativa del Baix Ebre. Hi podeu trobar noticies, articles, executiva, fotos, documents, informació del partit, agenda, directori, etc. Blog de Joan Sabaté.
PSC Uldecona
Passades les primeres Eleccions Generals de la democràcia el 15 de juny de 1977, amb la victòria del PSC-PSOE a Ulldecona, un grup de gent majoritàriament jove ingressen al PSC-Congrés, formant-se la primera Agrupació local.
PSC Ullastrell
Pàgina del PSC d’Ullastrell , comarca del Vallès Occidental. Alta participació per un gran sÍ a Ullastrell ... una de les taxes més altes de participació de tot Catalunya, Ullastrell ha dit ben fort sÍ al nou Estatut.
PSC Vacarisses
Espai a Internet del Partit del Socialistes de Catalunya al municipi de Vacarisses (Vallès Occidental). Inclou l’actualitat local, la composició del grup municipal, enllaços, recursos i l’actualitat i informació corporativa de la seu nacional.
PSC Vallès Oriental
Pàgina web del Vallès Oriental del Partit dels Socialistes de Catalunya. El PSC demana al Govern que respongui sobre els criteris emprats per tancar els CAP de Caldes, Lliçà i La Garriga i quines són les alternatives que dóna als ciutadans.
PSC Vallromanes
Erenas: "Hem treballat molt per aconseguir infraestructures que no teníem, i ara cal seguir al govern per a mantenir-les bé i a l'abast dels vilatans i també per incidir i millorar els serveis. Isabel Erenas candidata.
PSC Vespella de Gaia
Pàgina del PSC Vespella de Gaia. És l’espai del Partit dels Socialistes de Catalunya de la Vespella de Gaià, municipi de la comarca del Tarragonès. Informacions de caire general sobre el partit i informació local.
PSC Vic
Pàgina de la delegació de Vic, la capital administrativa d'Osona, del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC-PSOE). Notícies d’actualitat comarcal i socialista. Diferents referències del Partit del Socialistes de Catalunya a Vic.
PSC Viladecavalls
Nosaltres som un grup d’homes i dones progressistes que estimem Viladecavalls, que ens sentim identificats amb el que representa el PSC. Primer Secretari: Antonio Navarro Ramírez. Vice-primera Secretària: Cristina Sánchez Aguado.
PSC Vilafranca del Penedès
Francisco Romero Gamarra, Primer secretari Vilafranca del Penedès, Daniel Sancho París, Secretari d'Acció Vilafranca del Penedès. Montserrat Arroyo Ferrando, Regidora Vilafranca del Penedès, Jordi Solà Sebastià, Regidor Vilafranca del Penedès…
PSC Vilanova del Vallès
Pàgina del Partit dels Socialistes de Catalunya de Vilanova del Vallès, municipi de la comarca del Vallès Oriental. Notícies del poble, de la comarca, i relacionades amb la política, documents, agenda i candidatura.
PSC Vila-rodona
Pàgina del Partit del Socialistes de Catalunya a Vila-rodona, municipi de la comarca de l'Alt Camp Nord. La delegació té la seva seu a la Plaça Vella. Notícies, agenda, enllaços, càrrecs i electes i altres temes d’interès.
PSIB- PSOE Pollença
Els grups municipals PSOE, Esquerra Republicana, Alternativa per Pollença, PSM hem votat en contra de l'ordenança de preus del Festival de Pollença i hem demanat l'ampliació del descompte als residents del 10 al 25 % i que els preus els fixi el ple.
PSIB-PSOE de Llubí
Tracta els temes que afecten el poble de Llubí des del punt de vista del PSM-Entesa Nacionalista. Per això, tot i que el nom del bloc representa el cap de llista a les eleccions, és el punt d'informació, reflexió i opinió de l'agrupació local.
PSIB-PSOE Manacor
Socialistes de Manacor. Lloc web de l'Agrupació Socialista de Manacor. En els darrers temps, Manacor ha estat protagonista d’importants canvis socials, econòmics, culturals i de costums. El s XXI presenta nous problemes i nous reptes ...
PSIB-PSOE Santa Margalida, Ca'n Picafort i Son Serra
Bloc d'opinió per a difondre i compartir les noticies actuals sobre aquestl municipi mallorquí. Socialistes no per estimar en silenci les vostres idees, ni per a recrear-vos amb la seva grandesa, sinó per a dur-les a totes parts (Pablo Iglesias).
PSM de Campanet
Pàgina del Partit Socialista de Mallorca - Entesa de Campanet (Mallorca). Notícies, informació del grup municipal que està al govern del municipi, documents, àlbum fotogràfic, realitzacions i comunicats.
PSM Entesa Nacionalista de Menorca
Estatuts vigents del partit, una mica d’història, les nostres adreces i les informacions que el PSM EN genera des de la seva activitat com a partit, notícies, convocatòries, argumentaris i els locals de la federació a les poblacions de Menorca.
PSM Entesa Nacionalista de Sóller
El PSM de Sóller és a la candidatura Progressistes per Sóller que encapçala Catalina Esteva. Hem treballat de valent per fer possible una llista nacionalista, d’esquerra i ecologista que donàs veu i representació a tots els sollerics.
PSM Entesa Nacionalista d'Inca
Web del PSM-Entesa Nacionalista d'Inca, el municipi de la part septentrional del Raiguer i, al peu de la Serra de Tramuntana.PSM-Entesa Nacionalista i Alternativa Esquerra Unida-Els Verds d'Inca. Per Mallorca, per la llengua, per la cultura, …
PSM Pollença
Agrupació Local de Pollença (Mallorca) del Partit Socialista de Mallorca - Entesa Nacionalista (Full informatiu provisional en proves). Notícies, arxius, àlbums, calendari, enllaços i informació de la Plataforma Pro-Camins Públics Oberts.
PSM-EN Montuïri
Espai oficial de l’Agrupació PSM-EN a Montuïri (Mallorca). Aquesta agrupació local es remunta als primer anys de la Transició Democràtica. L'any 1979 el cadidat del PSM Francesc Trobat fou elegit primer batle de la nova democràcia.
PSM-Entesa Nacionalista de Llucmajor
Pàgina del Partit Socialista de Mallorca - Entesa Nacionalista de Llucmajor, a l’Illa de Mallorca. Inclou informació general, arxius, àlbums, blogosfera PSM, calendari, recentment, categories, enllaços, comentaris recents, subscripció, ...
PSOE Alcoi
Pàgina bilingüe castellà valencià del PSOE de la ciutat d’Alcoi, Alcoià. Notes de premsa, el grup municipal, l’executiva local, opinió, agenda d’actes i enllaços del partit locals i nacionals.
PSOE Benavarri
Més Benavarri és la pàgina del PSOE Aragó a Benavarri, comarca de la Ribagorça. El suport rebut en els comicis municipals ha permès tornar a governar amb majoria absoluta, essent reelegit Alfredo Sancho com alcalde de Benavarri…
PSOE Cocentaina
Sempre fent poble, perquè una altra manera de pensar és possible. D'esquerres, progressistes, inconformistes, tolerants, optimistes, amb idees, somiadors... És així com som i és així com volem ser. Si t'identifiques amb els valors, posa't en contacte.
PSOE Inca
El socialisme a Inca neix el 1936. A Inca té l’origen en la societat de treballadors fusters “El desarrollo del Arte” el 1900, “La Societat de Talladors”, “La Unió Tèxtil”, la societat de picapedrers “El Progrés” i als sabaters “La Justícia”.
PSOE La Pobla de Vallbona
El PSPV-PSOE de la Pobla de vallbona celebrà el 30 aniversari de la constitució formal de l'agrupació. Demanava l'esforç del joves del partit per tal que perdure i es mantinga viva la lluita pels valors i ideals del socialisme a la Pobla de Vallbona.
PSOE Sant Mateu
Web dels socialistes de Sant Mateu. Canal de comunicació bidireccional amb la gent i, informació dels temes municipals, i mitjà de diàleg permanent entre els membres del Partit Socialista de Sant Mateu i els veïns. Presentació i dades.
PSOE-PSPV Cullera
Agrupació local de Cullera dels socialistes valencians. Des d’aquesta web intentarem mantenir una comunicació fluida amb tots aquells que la consulten comunicant-los totes les nostres accions polítiques, opinions i totes les noticies.
PSOE-PSPV L’Alcúdia
Web del Partit Socialista de l'Alcúdia, municipi de la comarca de la Ribera Alta. Eleccions, racó socialista, història de PSPV, líders històrics, cartells electoral, xarxes socials i links. L’horari de reunions és dilluns i dijous de 6 a 8 de la vesprada.
PSOE-PSPV L'Olleria
Agrupació local de l’Olleria dels socialistes valencians. Des d’aquesta web intentarem mantenir una comunicació fluida amb tots aquells que la consulten comunicant-los totes les nostres accions polítiques, opinions i totes les noticies.
PSOE-PSPV Xixona
Hem penjat una pancarta a La Plaça amb un missatge clar. Hem de guanyar les pròximes eleccions europees perquè a Europa també hem de fer sentir la nostra veu i defensar lo nostre. Si vols pots llegir les propostes socialistes ací.
PSPV - PSOE Albalat de la Ribera
Blog oficial de l’Agrupació del Partit Socialista del País Valencià d’Albalat de la Ribera (La Ribera Baixa). Presentació de diapositives, llista de blocs interesants, diaris informatius, himne del PSOE, i informació local diversa.
PSPV Beniarjó
Espai de Partit Socialista del Partit Valencià al municipi de Beniarjó, comarca de La Safor. El secretari general del PSPV-PSOE del municipi és Vicent Mascarell. Canal PSOE, enllaços d’interès, seguidors, arxius del blog.
PSPV Benissanó
Des d'ací, podreu conèixer la nostra agrupació local i, també, podreu informar-vos de les darreres novetats en Benissanó i en el nostre partit. Visiteu-nos sovint perquè incorporem novetats puntualment.
PSPV Llosa de Ranes
Web dels socialistes de la Llosa de Ranes (Costera), una nova manera de governar. En este racó podrà obtindre informació de la política local i del nostre partit. Notícies, llista local, enllaços d’interès, humor, multimèdia associacions, cercadors, ...
PSPV Massalavés
Espai oficial. Entre tots hem de fer el Massalavés del segle XXI i obrir el camí als nostres fills, als joves; i al temps honrar la memòria de les nostres persones grans. Vos anime'm a participar amb nosaltres en aquest apassionant projecte.
PSPV Montaverner
La candidata del PSPV a l'Ajuntament de Montaverner és l’alcaldessa Belén Esteve. Participeu activament en l’elaboració del nostre programa electoral, aportant iniciatives i idees per entre tots, fer un Montaverner més humà i més participatiu.
PSPV-PSOE
Socialistes del País Valencià. Partit, programa, idees i valors, historia, iniciatives, primàries 2014, atenció al mlitant, estructura, terri-tori, esquerra socialista, Joves Socialistes País Valencià, Unió Musical Socialista. Fundació Societat i Progrés.
PSPV-PSOE Agrupació de Russafa
Pàgina de l’Agrupació local de Russafa (València), del Partit Socialista del País Valencià-PSOE. Informació de l’agrupació local de València, i informació d’actualitat, i dades del partit en general. Agenda, opinió, enllaços i titulars en RSS.
PSPV-PSOE Agrupació Jesús-Patraix
Pàgina de l’Agrupació local de Jesús-Patraix (València), del Partit Socialista del País Valencià-PSOE. Informació de l’agrupació local de València, i informació d’actualitat, i dades del partit en general. Agenda, opinió, enllaços i titulars en RSS.
PSPV-PSOE Agrupació Local de Nàquera
Lloc web de PSPV-PSOE Agrupació Local de Nàquera (Camp de Túria). Elisa Martínez Rovira va ser escollida per l’agrupació local com a candidata a l’alcaldía. La lista va tenir unaminitat dels integrants. Víctor Navarro Ibáñez és número 2.
PSPV-PSOE Algemesí
Agrupació Local Algemesí PSPV-PSOE. Comissió executiva local, grup municipal, notícies, agenda, documents i dades de contacte. Informació de la visita a Algemesí d’Enrique Ponce. Visita'ns al bloc de l'Agrupació del PSPV-PSOE d'Algemesí.
PSPV-PSOE Bellreguard
Pàgina oficial del socialistes de Bellreguard (La Safor). Els socialistes locals han recuperat l’alcaldia del municipi al 2007, després d’estar en l’anterior legislatura a l’oposició, per la pinça del Bloc amb el PP. Dades del partit i del poble.
PSPV-PSOE Benaguasil
Pàgina del Partit Socialista del País Valencià - PSOE de Benaguasil, Camp de Túria. Santa Clara de propietat municipal. La web està, bàsicament en castellà, només alguna notícia i el vídeo de presentació són en valencià.
PSPV-PSOE Benifaió
Pàgina oficial del Partit Socialista del País Valencià - PSOE de Benifaió, a la comarca de la Ribera Alta. Inclou diferents informacions de l’agrupació: dades d’actualitat, esports, cultura, política local, grup municipal i dades de contacte.
PSPV-PSOE Càlig
L'agrupació local del PSPV-PSOE de Càlig. Ha governat durant els últims 4 anys, i el progrés a Càlig ha sigut evident i el podeu constatar, un mèrit de tot l'equip de govern amb molt de temps, esforç i sacrifici. Informació i fotos del poble.
PSPV-PSOE Callosa d’en Sarrià
Pàgina i blog de participació i informació del Partit Soscialista del País Valencià - PSOE de Callosa d’en Sarrià, a la comarca de la Marina Baixa. Notícies, enllaços, categories, arxius, entrades més recents, galeria i calendari.
PSPV-PSOE Carcaixent
Pàgina del PSPV-PSOE Carcaixent. Agraïm als votants que ens han encomanat encapçalar la oposició a L'Ajuntament de Carcaixent com la segon força més votada. Nosaltres sóm el canvi. Programa municipal i informació.
PSPV-PSOE Castelló
Web de l’Agrupació Local del PSPV-PSOE de Castelló així com del Grup Municipal Socialista en l’Ajuntament de Castelló. Vol convertir-se en la veu de la gent de progrés de Castelló. Dades, opinió, fòrum, galeria, multimèdia, …
PSPV-PSOE Daimús
Espai dels Socialistes de Daimús, a la comarca de la Vall d’Albaida. Informació del grup municipal, notícies del partit, membres del Grup Municipal Socialista de l'Ajuntament, notícies del poble, i butlletí informatiu del PSPV-PSOE de La Safor-Valldigna.
PSPV-PSOE de Bonrepòs i Mirambell
Web de la Agrupació local del PSPV-PSOE de Bonrepòs i Mirambell (L’Horta Nord). Notícies, programa, enllaços i tota l’actualitat de Bonrepòs i Mirambell i de l’agrupació socialista local. Vicenta Bosch Palanca, es l’alcaldesa del PSPV-PSOE.
PSPV-PSOE de Gandia
Pàgina dels Socialistes de Gandia PSPV-PSOE. El secretari general del PSPV Gandia és José Manuel Orengo. Dades generals. El vicepresident del Grup Socialista al Parlament Europeu s’interessà per les polítiques d’Orengo a Gandia.
PSPV-PSOE de Sella
Pàgina i blog de participació i informació del Partit Soscialista del País Valencià - PSOE de Sella, a la comarca de la Marina Baixa. Notícies, invitació, plens, enllaços, categories, arxius, entrades més recents, galeria i calendari.
PSPV-PSOE El Puig
Els Socialistes de El Puig, cafa dia treballem amb l'objectiu de millorar la vida dels nostres veïns i veïnes. Perque ser socialista és solidaritat, igualtat, respecte, tolerància. Per a qualsevol qüestió no dubteu en posar-se en contacte amb nosaltres.
PSPV-PSOE Faura
Web del PSPV-PSOE Faura. El grup municipal està format per: Antoni F. Gaspar Ramos, Silvia Broch Martin, Rosario Gil Montolio, Vicent Lluch Vilar, Bàrbara Asensi Martínez, Eduardo Escobar Martí, Ma Teresa Izquierdo Escrig i Javier Queralt Vila.
PSPV-PSOE Godella
Som un grup de persones compromeses amb la construcció d'una societat millor, més lliure, més igualitària i més solidària. Les nostres polítiques estan guiades pels valors de la llibertat, la igualtat i la solidaritat. Uns valors sempre presents.
PSPV-PSOE Horta Nord
Pàgina de l’Agrupació local de l'Horta Nord (València), del Partit Socialista del País Valencià-PSOE. Informació de l’agrupació local de València, i informació d’actualitat, i dades del partit en general. Agenda, opinió, enllaços i titulars en RSS.
PSPV-PSOE L’Alcora
Web del Partit Socialista del País Valencià-PSOE de L’Alcora (Alcalatén). Informació del grup municipal que governa el ajuntament, membres, fotografies, projectes i vídeo de Javier Peris, un bon alcalde de L’Alcora.
PSPV-PSOE La Pobla Llarga
Espai oficial de l’agrupació local del Partit Socialista del País Valencià - PSOE de la Pobla Llarga, a la comarca de la Ribera Alta. Inclou informació general de l’ajuntament, del municipi i la informació extreta de la seua revista Avant.
PSPV-PSOE La Vila Joiosa/Villajoyosa
Agrupació Local del PSPV-PSOE de La Vila Joiosa (Marina Baixa). El partit ha fet un canvi radical en la manera de fer les coses, de saber ajudar amb dignitat a la ciutadania en els seus problemes, d’escoltar a tots, de conéixer les seues inquietuds.
PSPV-PSOE Meliana
Web odicial. Secretari General: Mario Mollà Tormo, secretaría d’organització: Julián Medrano Molina, secretaría de política municipal, president: Alfons Guillem Molins, vocals: Susana Marín Traura, Pilar Grifol Ballester, i Toni Marín Gómez.
PSPV-PSOE Moixent
PSPV-PSOE de Moixent (la Costera). Visita qualsevol de les seccions, coneix qui som i quin poble volem. Tu també pots participar, les teues opinions i suggeriments també conten. Serveis, xarxes, agenda, fòrums, enquestes i hemeroteca.
PSPV-PSOE Moncada
Els regidors sobre els quals pes la querella del Fiscal, no haurien d’acudir a declarar al Jutjat sent regidors de la Corporació Municipal de Moncada, per la qual cosa se’ls exigix que dimitisquen de forma immediata per responsabilitat ètica i política.
PSPV-PSOE Morella
Web-blog dels socialistes morellans. Informació sobre actes, projectes, fotos, videos, ... L’agrupació actual de Morella es va crear en 1978, el van formar els més veterans socialistes de Morella. Comarca del Ports.
PSPV-PSOE Muro
Som l'Agrupació Local de PSPV-PSOE de Muro. El nom de l'agrupació és Raimundo Cots. Volem que envieu els vostres suggeriments. Volem la participació de tots els que conecteu amb les nostres idees progressistes.
PSPV-PSOE Museros
Pàgina oficial dels socialistes de Museros, a la comarca de L’Horta Nord, un lloc per fer un Museros millor. L’actualitat de Museros, arxiu, documents i enllaços. El contingut de la web, en valencià, és mínim.
PSPV-PSOE Ontinyent
Pàgina web del PSPV-PSOE d'Ontinyent. Informació sobre l'Agrupació i l'activitat del grup municipal. composició del grup municipal socialista, documents d’interès i d’actualitat política, la història del nostre partit a nivell local, enllaços d’interès.
PSPV-PSOE Rafelbunyol
Pàgina de l’agrupació local del PSPV-PSOE de Rafelbunyol. El socialistes ho tenim clar, i en l'últim Ple Ordinari del mes de juliol vam decidir acatar el dictamen emès per la Direcció General de Reformes Democràtiques i complir les realitzades.
PSPV-PSOE Riba-roja de Túria
Agrupació Local del PSPV-PSOE de Riba-roja de Túria. Robert Raga, és el secretari general. Candidatura, ejecutiva, història, i situació. En l’actualitat, l’Agrupació Socialista de Riba-roja de Túria compta amb més de 300 afiliats i comissió executiva.
PSPV-PSOE Sant Joan de Moró
Blog oficial del grup municipal socialista de Sant Joan de Moró, municipi de la comarca de la Plana Alta, a la província de Castelló. Informació del grup municipal, dels esdeveniments del municipi, actes, notícies i altres dades d’interès.
PSPV-PSOE Tavernes Blanques
L'alternativa de tots per a Tavernes Blanques: Tornem a ser poble! Coneix el teu projecte per a canviar el poble. Si ets progressista, preocupat per millorar la nostra societat, per fer-la més justa i estendre els valors de la tolerància i la solidaritat,
PSPV-PSOE Torrent
Web dels Socialistas Torrent Torrent. Notícias, contacte i informació del partit socialista en la ciutat de Torrent (València). Socialistes no per a amar en silenci vostres idees ni per a recrear-vos amb la seua grandesa. Contingut en valencià mínim.
PSPV-PSOE València - Agrupació Comarcal
Pàgina oficial del PSPV-PSOE, Agrupació Comarcal de València. Informació de l'executiva comarcal, grup municipal, actualitat, documents, agenda, opinió, apartat multimèdia, i sindicació de notícies socialistes.
PSPV-PSOE Vall d'Alba
Cada quatre anys, els veïns/nes de Vall d’Alba triem als nostres representants i el també el poble en el qual volem viure. Ací els mostrem les nostres propostes, el projecte. Estem preparats i estem il·lusionats amb la possiblitat de dur-lo endavant.
PSPV-PSOE Vinalesa
Web de l'Agrupació Socialista de Vinalesa (l’Horta). Us presente aquesta pàgina com responsable de la Secretaria General del PSPV-PSOE del poble. Aquesta finestra virtual, vol ser un vincle de comunicació entre la nostra agrupació i la ciutadania.
PSPV-PSOE Xàbia
Agrupació local socialista, espai 2.0 i finestra d'opinió de l'Agrupació Socialista del Pspv-Psoe Xàbia. Per possar-te en contacte amb nosaltres i comunicarmos: informació, opinió, i divulgació. Notícies i activitats de l'agrupació socialista de Xàbia.
PSPV-PSOE Xàtiva
Espai a Internet de l’agrupació socialista de Xàtiva. Tu pots participar, les teues opinions i suggeriments també conten. Serveis, xarxes, agenda, fòrums, enquestes, hemeroteca i la seua publicació Més x Xàtiva. Dades de l'Ajuntament de Xàtiva.
PSPV-PSOE Xirivella
Web del Partit Ssocialista del País Valencià-PSOE de Xirivella, a l’Horta Oest. Notícies. Pedro Sanchez a Xirivella noviembre, Grup Municipal Socialista de filluns a divendres a partir de les 19:00 hores. Contingut en valencià mínim. Programa valencià.
Socialistes d’Estellencs
Pàgina web de la Agrupación Socialista de Estellencs (Mallorca). Banyalbufar i Estellencs disposats a col·laborar amb el Departament de Territori per fer complir la disciplina urbanística. Revista, l’agrupació i programa eleccions.
Socialistes d'Algemesí
Bloc de l'Agrupació Socialista d'Algemesí. Per primera vegada, una dona serà candidata a l'alcaldia d'Algemesí pel Partit Socialiata. Marta Trenzano, llicenciada en filologia anglesa, vicesecretària general de l'Agrupació Socialista d'Algemesí.
Socialistes de Benirredrà
Vol informar a tots els usuaris d'aquelles coses que passen al poble de Benirredrà, des d'una òptica progressista, creant articles i comentaris des de la nostra visió de la realitat. Sempre acceptant la crítica constructiva i animant a participar.
Socialistes de Carlet
Web dels Socialistes de Carlet, PSPV-PSOE de Carlet (Ribera Alta). Ací trobaràs les notícies relaciones amb Carlet, temes d’actualitat nacional i internacional. Si tens alguna cosa que dir-nos pots fer-ho enviant el teu comentari al correu.
Socialistes de Foios
La consellera valenciana de Justícia, Gabriela Bravo, ja té llest l'informe favorableper a la reclamació via judicial del finançament just per a la Comunitat Valenciana. Hi ha base jurídica per a reclamar la igualtat de recursos, diu l'informe.
Socialistes de Menorca
La web neix com un mitjà per apropar-se a la ciutadania i perquè puguis estar informat sobre les activitats, sobre les nostres posicions polítiques, els documents de feina, sobre notícies… Però també perquè aportis el que trobis oportú.
Socialistes de Simat
Web oficial dels Socialistes de Simat de la Valldigna, a la comarca de La Safor. La moció a l’alcalde del PP Sebastian Mahiques. L’agrupació coordina esforços amb altres forces de l’esquerra nacional i el Bloc Nacionalista Valencià.
Socialistes del Real
Blog dels Socialistes del Real de Gandia, a la comarca de la Safor. Dades de l’agrupació local, notícies i fotos denúncia dels Socialistes del Real de Gandia sobre, diuen, la degradació del municipi, governat pel Partit Popular.
Unitat d'Aran - PSC
Unitat d’Aran se considère un partit progressista, aranesista e de clares conviccions ena defensa des drets nacionaus d’Aran, atau coma ena afirmacion dera sua cultura pròpia e deth sòn estatus politic diferenciat en Catalonha.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT