PATINATGE


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


WEBS relacionades amb el tema
Agrupació de Clubs de Patinatge Artístic de les Comarques Tarragonines
Web oficial de l’ACPACT, amb seu a Reus. L’activitat esportiva principal dels clubs que formen part de l’ACPACT és de caràcter federat i no en poden formar part tots els clubs de la delegació territorial de Tarragona, pero si els que són federats.
Agrupació Patí La Verneda
Pàgina oficial de l’Agrupació Patí La Verneda, del barri del mateix nom, del districte de Sant Martí de la ciutat de Barcelona. Entitat privada sense finalitat de lucre, que té com a objectiu el foment, desenvolupament i pràctica del patinatge artístic.
Associació de Patinadors de Barcelona - APB
Web de l’associació de patinadors de Barcelona APB: patinar-bcn.cat. Aquí podeu trobar totes les activitats que es realitzen: Rutes dels divendres, assegurança pels socis, les rutes organitzades i classes gratuïtes. Vine a patinar amb nosaltres!
Associació de Patinatge Artístic Granollers
Club dedicat al patinatge artístic i pensat per millorar la qualitat d'aquest esport entre les nostres patinadores amb el mínim cost pels nostres associats. Està formada per uns cent esportistes entre patinadores, patinadors, entrenadors/es i monitores.
Associació Egaraskate
Associació juvenil d'skaters de Terrassa - Egaraskate. Som un grup de persones, que sense cap ànim de lucre, volem mirar de tirar endavant en la mida que podem el món de la patineta a la nostra ciutat. La major part dels membres de Terrassa.
Associació Juvenil Breakers de Figueres
Pàgina de Brefig, l’Associació Juvenil Breakers de Figueres. El món dels patinadors, ... La pàgina es troba en fase de construcció.
Athlètic Silenc
Web del Club Athlètic Silenc de Sols (La Selva). L’entiat desenvolupa activitat en diversos esports: Futbol, bàsquet, patinatge i judo. Calendaris, resultats i classificacions. A la seu els dilluns, dimecres i divendres de 18h a 21h. Enllaços d'Interès.
Barcelonainline - Patinadors de Barcelona
Grup de patinadors que volta per Barcelona cada dimarts i dijous per la nit, des de fa 10 anys. Sóm uns amics que en acabar la jornada gaudim de l’afició. Tothom hi és benvingut, només cal un cert nivell, doncs les rutes són llargues. Rutes noves.
Brave Coast Skateboarding Associació
L’Associació Braveskate de Palafrugell neix de la necesitat per part de certes persones de voler practicar l’esport del skate. Es va construir una rampa i la vam posar junt a la pista de skate que hi ha a Pals. El contingut en català és mínim.
C. H. Cadí
Pàgina oficial del Club d’Hoquei Cadí, entitat esportiva de la Seu d’Urgell, dedicada a la pràctica de l’hoquei patins i el patinatge artístic. Localització, notícies, equips, estades esportives de tecnificació, classificació, enllaços i fòrum.
C.N. Reus Ploms
Històric club esportiu creat l’any 1915, Seccions: Atletisme, bàsquet, billar, ciclisme, escacs, gimnàstica rítmica, muntanyisme, hoquei patins, natació i waterpolo, patinantge artístic, salvament/socorrisme, tennis, triatló i FotoSport.
C.P.A. Sant Joan Despí
Club de Patinatge Artístic Sant Joan Despí (Baix Llobregat). Es tracta d’una entitat esportiva, secció de Patinatge Artístic del Club Hoquei en Línia Jujol. Neix de la necessitat d'oferir patinatge per la gran demanda que sempre hi hat a Sant Joan Despí.
CE Molins de Rei
Web oficial del Club Esportiu Molins de Rei, entitat esportiva d'aquest municipi del Baix Llobregat. Hi podràs trobar la història del club, notícies, resultats, fotos, etc. El Club i les seccions esportives: Hoquei Patins, bàsquet, handbol i Patinatge.
Cercle de Patinatge
Web dels clubs de patinatge artístic de Porqueres i el Club de Patinatge Serinyà. A la web hi trobareu els enllaços per visitar el lloc web. En construcció. Hi posarem les fotos i adreces dels pavellons, calendaris de competicions i d'entrenaments.
Club de Patinaje Artístico de Pallejá
Pàgina bilingüe del Club de Patinaje Artístico de Pallejá, entitat esportiva d’aquest municipi del Baix Llobregat. El 7 de Juliol celebrem el Trofeu de l'Amistat Vila de Pallejà (XIa edició 2013) al Pavelló Municipal d'Esports Fernando Muñoz Carrasco.
Club de Patinatge Artístic d'Alginet
El club es va formar allà per l’any 1991 i en aquests anys han estat funcionant dinàmicament. les patinadores i la junta directiva. A nivell d’èxits el club ha assolit un nivell considerable dins del patinatge artístic de la nostra comunitat valenciana.
Club de Patinatge Artístic de Santa Perpètua
Club de Patinatge Artístic de Santa Perpètua, organitza la seva tradicional Prova Social, on tots els patinadors i patinadores del club mostren davant el seus pares, familiars i companys
Club de Patinatge Artístic Sant Vicenç de Montalt
Pàgina del Club de Patinatge Artístic Sant Vicenç de Montalt. Grup d'iniciació i grup de 1a estrella endavant. Per a nens i nenes a partir de 4 anys. Al Pavelló Poliesportiu Toni Sors de Sant Vicenç.
Club de Patinatge Sant Sadurní
Informació de portal d’entitats de Sant Sadurní del Club de Patinatge Sant Sadurní d’Anoia (Alt Penedès). El servei només conté les dades de contacte. La seva pàgina oficial “http://clubpatinatge.santsadurni.cat/” no opera de manera funcional.
Club d'Esports Vendrell
Club fundat al 1913, per a fomentar l'esport i integrar esport i cultura, donant cabuda als màxims esports possibles. Va començar amb un camp de futbol i mica en mica va créixer en instal·lacions. Hoquei, gimnàstica, patinatge artístic, futbol i natació.
Club Esportiu Laietà
Espai oficial del CE Laietà, entitat poliesportiva del districte de Les Corts de Barcelona. El bàsquet va ser l’esport pioner als orígens del Club Esportiu Laietà. Seccions: Tennis, bàsquet, hoquei patins, patinatge artístic, padle, gym i futbol sala.
Club Esportiu Molins de Rei
Entitat esportiva de Molins de Rei que neix el 1977. Les entitats EBAC (handbol femení), Handbol St. Miquel, Hoquei St. Miquel i Bàsquet St. Miquel van constituir-se en club en fer-se el pavelló poliesportiu, més tard s’incorporà el patinatge i el judo.
Club Esportiu Rebufos
Espai del Vendrell Esports dedicat a informació del Club Esportiu RR Rebufos de la capital del Baix Penedès. L’activitat del club esportiu es dedica, majoritàriament, als esports sobre rodes. La web oficial “http://www.rr-rebufos.com”, no és operativa.
Club Esportiu Samà Vilanova
Aquesta és la pàgina del Club Esportiu Samà Vilanova, de Vilanova i la Geltrú, dedicat a l'hoquei patins i al patinatge artístic. El nostre club ha estat ser pioners a Catalunya en la implantació de l’hoquei femení.
Club Hoquei Juneda Patinatge
Pàgina oficial del Club Hoquei Juneda. És una entitat fundada l’any 1952, dedicada a l'hoquei patins i al patinatge. Equips, calendari, torneig propi, galeria de fotos, Memorial R. Quer, i secció de patinatge. El primer equip juga a preferent.
Club Lleida Llista Blava
Pàgina oficial del Club Lleida Llista Blava. És una entitat esportiva de Lleida, que es va fundar l'any 1951. Informació de l'entitat, els equips de hoquei, patinatge artístic i de velocitat in-line. Novetats i revista informativa interna.
Club Natació Terrassa
Web del C.N. Terrassa. Àrea social i seccions de Natació, waterplo, patinatge, bàsquet, futbol, futbet, excursionisme, karate, judo, pàdel, frontennis, pilota a mà, atletisme, triatló i hoquei herba. Instal·lacions a l’àrea olímpica i al Pla de Bonaire.
Club Olesa Patí
Web oficial del Club Olesa Patí (COP). L'entitat neix l'any 2002, com a continuació de l'Escola Esportiva Municipal (EEM). Actualment tenim uns 30 nens i nenes que estan començant iniciació i uns altres 30 ja estàn ja a iniciació d'hoquei patins.
Club Patí Calafell
Club fundat l’any 1952. Un dels èxits més importants del club s’assoleix a la temporada 1980-1981, quan el primer equip es proclama campió d’Espanya de primera divisió i l’ascens a la divisió d’honor. Sènior 1a catalana. Secció patinatge.
Club Patí Cambrils
Lloc web del Club Patí Cambrils. Informació i activitats. Un grup de pares del Col·legi Vedruna de Cambrils, amb ganes d’augmentar els serveis escolars, es van constituir en Junta Gestora de la nova secció de patinatge artístic del col·legi ...
Club Patí Camprodon
El Club Patí Camprodon és una institució esportiva del mateix poble, amb una història al darrere. Remuntem als anys 1975-1976, anys en els quals es va construir el primer Pavelló d’Esports Municipal del municipi on, hi havia hagut el Casino …
Club Patí Congrés
Web del Club Patí Congrés, del barri Congrés, districte de Sant Andreu, a Barcelona. Disposa de seccions de hoquei patins i patinatge artístic. Informació general, presentació de l’entitat, història, escola de hoquei i enllaços.
Club Patí El Pla de Santa Maria
Formació i educació dels nois i noies en la pràctica esportiva com a mitjà per a obtenir una millor qualitat de vida. Més important que la formació de grans campions està la nostra feina d’educar en els valors universals de l’esport…
Club Patí Guixolenc
Web oficial del Club Patí Guixolenc de Sant Feli de Guíxols (Baix Empordà). El Club Patí Guixolenc es va fundar l'any 2005, per poder practicat el patinatge. Donat el fet que a la nostra ciutat s'estava construïnt una altra instal·lació esportiva.
Club Patí l'Aldea
Blog oficial i informatiu del Club Patí l'Aldea, entitat esportiva, d’aquest municipi de la comarca del Baix Ebre, que està dedicada a la pràctica del patinatge. Informació dels esdeveniments en els que participen el seus patinadors.
Club Patí Lloriana
Pàgina oficial del Club Patí Lloriana, entitat dedicada al patinatge artístic des del municipi de Sant Vicenç de Torelló (Osona-Barcelona). La web es troba en procés de manteniment. Disculpeu les molèsties. Intranet.
Club Patí Lloriana
Web del Club Patí Lloriana, entitat esportiva dedicada al patinatge artístic des del municipi de Sant Vicenç de Torelló (Osona). Elisabet Oró és la monitora. La web està en manteniment. Disculpeu les molèsties.
Club Patí Lluçanès
Bloc del Club Patí Lluçanès de Prats de Lluçanès. L’espai del patinatge i de l’hoquei patins al Lluçanès. Hoquei, patinatge artísitc, proves individuals, federació, tornejos, cos tècnic, el club, racó de 2a mà, horaris i enllaços.
Club Patí Manresa
Pàgina oficial del Club Patí Manresa La Font. L'equip juga a la Font dels Capellans de Manresa. La nova generació de l'hoquei patins va tornar a Manresa ara fa 3 anys. Patinatge, competició, fotos, notícies, activitats del club i dades diverses …
Club Pati Masquefa
Web del Club Pati Masquefa. La historia de l'hoquei a masquefa, com tantes coses al poble, comença en una vinya, a l'any 1959. Una mica de historia, el hoquei base, l’equip de 1a catalana, la secció de patinatge artístic, col·laboradors i enllaços.
Club Patí Matadepera
Espai oficial del Club Patí Matadepera, entitat esportiva d’aquest municipi del Vallès Occidental. Hoquei patins i patinatge de l’entitat. La web està en manteniment. Disculpeu les molèsties. Accés a la intranet del club.
Club Patí Polinyà
El Club Patí Polinyà va iniciar-se a l'any 2010. És una entitat sense afany de lucre que està orientada a la promoció i foment del patinatge artístic en totes les disciplines. Ensenyem a patinar i, els esportistes que ho desitgen, també a competir.
Club Pati Premià
Ens trobareu a la pista del Pavelló de Premià els dilluns, dimecres i divendres a partir de les 17.30 h en horaris segons categoria. A més a més d’impartir patinatge, també tenim l’objectiu de l’educació en valors basats en els principis de sociabilitat.
Club Patí Sant Celoni
Pàgina oficial del Club Patí Sant Celoni. L'entitat té dues seccions: la hoquei patins i la de patinatge. Dades de les seccions. La secció de patinatge ha destacat en diferents campionats d'Espanya.
Club Patí Sant Josep-La Selva
Blog del CP Sant Josep-La Selva de Sant Hilari Sacalm. Entitat dedicada a la formació i la promoció esportiva a través del patinatge. L'activitat es porta a terme d'acord amb el calendari escolar i participa als Jocs Esportius Escolars de Catalunya.
Club Patí Sant Ramon
Club fundat al 1982 que representa al Col·legi Sant Ramon de Penyafort de Vilafranca del Penedès. Hoquei patins, patinatge i bàsquet als Pavellons del Col·legi Sant Ramon de Penyafort i Zona esportiva i futbol als camps municipals de la zona esportiva.
Club Patí Torrelles
A principis del 2010 un grup de pares i mares vam constituïr el Club Patí Torrelles. Club esportiu que té l’objectiu de fomentar el desenvolupament i la pràctica continuada de l'activitat física i esportiva sense finalitat de lucre.
Club Patí Tremp
El Club Patí Tremp es una entitat esportiva dedicada a la pràctica del patinatge artístic sobre rodes. Els/les patinadors/es participen en certificats, campionats d'iniciació, competicions catalanes, competicions estatals, trofeus i festivals.
Club Patí Viladecans
Pàgina oficial del Club Patí Viladecans, entitat esportiva d’aquest municipi del Baix Llobregat dedicada la pràctica del patinatge. Notícies, blog, enllaços i contacte amb el club. El Club Patí Viladecans Col·labora amb el Festival Solidari.
Club Patinatge Artístic Arenys de Mar
Lloc web del Club Patinatge Artístic Arenys de Mar, estitat esportiva dedicada a la pràctica del parinatge des d’aquest municipi del Maresme. Festival Arenys de Mar, al festival d'aquest any amb el tema Disney està carregat de sorpreses i novetats.
Club Patinatge Artístic Caldes
Les activitats del Club Patinatge Artístic Caldes estan orientades a nens i nenes que volen dedicar-se al patinantge artístic participant en competicions individuals, fent actuacions de Grup Xou i en diferents festivals a nivell provincial.
Club Patinatge Artístic Caldes de Montbui
Associació esportiva dedicada al patinatge, fundada al desembre de l’any 2010. Informació general de l’activitat, la botigueta del club, el CPA Caldes de Montbui. Per a més infotmació: Els dijous a la pista del Farell de 17:30h a 19 hores o per e-mail.
Club Patinatge Artístic Castellar del Vallès
Web del Club Patinatge Artístic Castellar del Vallès, Vallès Occidental. L’entitat s’inicià per voluntat d'uns pares que volien satisfer el desig dels seus fills de practicar un esport que era tot desconegut en el nostre poble, el patinatge artístic.
Club Patinatge Artístic d’Olot
El CPA Olot s'ha proclamat per diverses vegades consecutives campió de Catalunya de Grups de Show Grans. L’entitat, gent del club i una miscel·lània de coses, ... Instal·lacions: Pavellons Municipals d'Esports.
Club Patinatge Artístic Iluro
Web del Club Patinatge Artístic Iluro, associació fundada el 2009. El club, el què ofereix, horaris i quotes i pistes on patinen. El nostre festival anual de final de curs. Compta amb la participació d'una seixantena de patinadors, d'entre 4 i 45 anys.
Club Patinatge Artístic Porqueres
Crub fundat l’any 2009, que gestiona l’activitat de patinatge al municipi de Porqueres. En l’actualitat l’integren uns 50 patinadors/es, un equip tècnic sota la direcció de les germanes Gemma i Laura Fructuoso, junta directiva i el suport de les famílies.
Club Patinatge Artístic Premià
El Club Patinatge Artístic Premià neix a l’any 1996. Entitat esportiva dedicada a ensenyar el patinatge artístic sobre rodes. El club realitza dues modalitats de patinatge individual: figures obligatòries i la modalitat de lliure. Festival Festa Major.
Club Patinatge Artistic Principat d’Andorra
El Patinatge Artístic a Andorra neix de l’hoquei sobre patins pel 1983. Amb petites exhibicions entre partits d’hoquei es va donar a conèixer aquest esport. Al 1985 la junta directiva de l’Andorra Hoquei Club d’aquell moment va independitzar-la.
Club Patinatge Artístic Ribes
El Club Patinatge Artístic Ribes som una entitat esportiva que des de l’any 1987 fem realitat la pràctica del patinatge artístic entre els nens i nenes de la nostra població. Contribuïm a incrementar la participació del jovent en activitats esportives.
Club Patinatge Artístic Ripollet
Web oficial del Club Patinatge Artístic Ripollet, patinatge d'iniciació, patinatge de competició i informació del patinatge al Vallès. Mapa de pavellons esportius, horaris, fotoblog, videos i altres dades del club.
Club Patinatge Artistic Sagnier
Entitat esportiva que fomenta l'esport, en concret el patinatge artístic juvenil. Campionats i festivals entorn d'aquest esport artístic. Som un grup de nenes que gaudim del patinage artístc sobre rodes, al Poliesportiu Sagnier del Prat de Llobregat.
Club Patinatge Artístic Tàrrega
Club creat l'any 2011, amb la finalitat de perfeccionar la pràctica del patinatge artístic sobre rodes a Tàrrega i contrades, assistint a festivals d'interclubs i proves de certificats de categoría i a campionats, provincials, nacionals i internacionals.
Club Patinatge Artístic Vendrell
Blog del Club Patinatge Artístic Vendrell, club esportiu de la capital del Baix Penedès, dedicat al patinatge, El lloc inclou diferents informacions, enllaços de patinatge, calendari temporada, horaris, venda de material, assegurança, i arxiu del blog.
Club Patinatge Artístic Viladecans
Lloc web del Club Patinatge Artístic Viladecans, entitat esportiva fundada l’any 1999 en aquesta ciutat del Baix Llobregat. Pràctica esportiva. Campionats i classificació. De dilluns a diumenge de 9h. a 14h. i de 17h. a 20h. Web en construcció.
Club Patinatge Bescanó
Completa pàgina del Club Patinatge Bescanó, a la comarca del Gironès. El patinet (tècnica), club, activitats, gent, links, botiga, … Tot va començar amb la construcció del pavelló polisportiu a Bescanó.
Club Patinatge Castelldefels
Entitat dedicada a la promoció del patinatge sobre rodes a Castelldefels (Baix Llobregat), en les diferentes manifestacions impulsades per les federacions de patinatge. Horari iniciació, pre-competició i competició. Poliesportiu Municipal Can Roca.
Club Patinatge l’Hospitalet de l’Infant
El CP de l'Hospitalet de l'Infant, és un club jove, es va fundar l'any 2013, tot i que va tenir un antecessor, el Club Patí de l'Hospitalet de l'Infant. En aquest club esportiu es promou no solament la part tècnica si no també la part artística i humana.
Club Patinatge La Garriga
Associació de paninatge garrigenca. És la pàgina web del club patinatge de la Garriga. Aquí pots trobar la informació necessària per venir a patinar amb nosaltres. T'ho passaràs molt bé prova-ho! Estem al Pavelló de Can Violí i pista 1 (Puiggraciòs).
Club Patinatge Llagostera
Pàgina d’aquest club de patinatge gironí. Informació del club, noticies de l’esport, fotografies i enllaços. Pàgina informativa de l'ajuntament. La web oficial s'ha quedat sense funcionament.
Club Patinatge Sabadell
El club es va formar el 1971, com a Secció del C.E. Sabadell, amb estatuts propis el 1987. Ensenyar el patinatge artístic en els programes de la FCP i participa en proves i campionats. Coordina la iniciació en escoles de prop de 100 patinadors.
Club Patinatge Sant Jordi Desvalls
Informació del municipi de Sant Jordi Desvalls (Gironès) a càrrec del Club Patinatge Sant Jordi Desvalls.
Club Patinatge Santa Eulàlia
Pàgina del Club Patinatge Santa Eulàlia de Santa Eulàlia de Ronçana (Vallès Oriental - Barcelona). Presentació de l’entitat, història, organització, serveis, activitats, objectius, notícies, interclubs, fotogaleries, documents i membres.
Club Patinatge Solsonès
Entitat esportiva, fundada l’any 2006 i afiliada a la Federació Catalana de Patinatge Artístic, a Territorial de Lleida. Dins les seves línies de treball, cal esmentar el foment de l’aprenentatge, la pràctica i l’educació, mitjançant un projecte pedagògic
Club Patinatge Vilassar de Dalt
Els inicis del club daten de l'any 1993. El 27 de setembre d'aquell any, reunits en Assamblea General Extraoridinària de Socis, es decideix la legalització definitiva del club com a tal. Acabava de nèixer el Club Patinatge Vilassar de Dalt. Activitat.
Club Patins Bordeta
Web del Club Patins Bordeta de Lleida. Aquí hi podreu trobar informació sobre la seva història, competicions que participa, fotografies i links interessants de l'esport del patinatge sobre rodes. Informació del Show 2009.
Club Reus Deportiu
Pàgina oficial del Reus Deportiu, esport i cultura a Reus, inicialment club de futbol. Notícies, dades de l'històrica entitat reusenca, creada l'any 1909. Club poliesportiu. Seccions, escoles esportives i dades de l'hoquei, un dels grans del país.
CPA Mollet
És la página web del Club Patinatge Artístic Mollet. Hi podreu assabentar-vos de tot tipus d'informació relacionada amb el club i l'esport que més ens agrada, el patinatge. Estem realitzant la página. La web “http://www.cpamollet.com”? no és operativa.
eight8skate
Botiga virtual de material d’hoquei patins i patinatge. Presenta la innovació en el mercat del patinatge, platina Synergyc Carbon, platina de carboni per a patinadors d'èlit, disponible en 6 colors. Altres productes i patinatge.
EPA Sant Cugat
Pàgina de l’Escola de Patinatge artístic de Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental). Els inicis de l'EPA Sant Cugat són l'any 1977, quan Cristina Muñoz empren aquesta iniciativa que esdevé fins a dies d'avui.
Farners Patinatge Artístic
Facebook oficial del Farners Patinatge Artístic en llengua alemanya, però amb tots els comentaris en català. L’entitat selvatana es dedica a la promoció del patinatge. La seva web oficial “http://www.patinatgeartisticfarners.blogspot.es” no és operativa.
Federació Catalana de Patinatge
Pàgina oficial de la Federació Catalana de Patinatge. Les disciplines d'aquesta federació són: hoquei patins. hoquei línia, patinatge artístic i velocitat. Calendaris, clubs i recopil·lació històrica del patinatge a Internet i altres dades d'interès.
Federació Catalana de Patinatge - Territorial de Tarragona
Des de la FC de Patinatge de Tarragona volem agrair el suport dels clubs de la territorial a la nostra junta i als seus comitès, enco-ratjar-los a continuar el treball perquè els clubs i els esportistes aconsegueixin cada dia fites i èxits més importants.
Foment Deportiu Cassanenc
Web del Foment Deportiu Cassanenc, entitat poliesportiva fundada a l’any 1964 a Cassà de la Selva (Gironès). Basquet, hoquei, natació, patinatge i tennis taula. Petita hitòria, himne, seccions, situació, esponsors i contacte.
Girona C.H.
Web del Girona C.H. El club disposa d’una secció de patinatge artístic amb gran quantitat de patinadores, i una secció d’hoquei i utilitzen les instal·lacions del Pavelló de Palau II de Girona. Girona va ser bressol de l'hoquei sobre patins a Catalunya.
Lleida Patinatge Artístic C.E.
Blog del Lleida Patinatge Artístic Club Esportiu. Per a més informació: directament als pavellons en horari d'entrenament al Pavelló Onze de setembre (Av/ 11 de setembre, s/n). Informació de les activitats i dels campionats en les quals participa.
Patinatge Artístic Argentona
Entitat fundada l’any 1986. Ja fa uns quants anys, un grup de persones predisposades a potenciar l'esport del patinatge artístic, van fundar el club. Argentona ha tingut a nois i noies practicant aquest esport. Actiualment té uns 75 patinadors. Horaris.
Patinatge Artístic Sant Just
Web del Patinatge Artístic Sant Just (Sant Just Desvern-Baix Llobregat). Fomenta la pràctica del patinatge artístic. Prepara proves individuals per pujar de categoria. Participa en campionats interclubs. Manteniment d’una escola de patinatge artístic.
Patinatge Artístic Sitges
Espai Facebook del Club de Patinatge Artístic sobre rodes de Sitges. Guardons importants: Mar Aleacar 1a class. Final Interclubs 2011, menors: Núria Rosell 1a class. Final Interclubs 2012, menors: Gisele Da Conceiçao 1a class final interclubs 2013.
Reno
Seu de Reno Espanya de Cerdanyola del Vallès. Reno és una de les principals marques en material d’hoquei i patinatge. Estics, botes, patins, rodes, proteccions per a jugadors, proteccions per a porters i material per al patinatge artístic.
Ribes Club Patí
Web del Ribes Club Patí- Hoquei patins, patinatge, cursets per a aprendre a patinar, dades del torneig Montgròs, pàgines d'Hoquei Patins i equips de les diferents categories del club de Sant Pere de Ribes. En construcció, disculpin les molèsties.
Rollers Terrassa
Web dels rollers de Terrassa. Som un grup de gent de totes les edats amb l’afecció comuna de patinar. Ens trobem, patinem i muntem un partidet de hockey patins a la plaça. També fem ruta i els cons, altres activitats i tobades/excursions.
Secció de Patinatge - Club Joventut Ulldecona
Web de la Secció de Patinatge del Club Joventut Ulldecona (Montsià). Horari d'atenció al soci, al poliespotiu. El Joventut Ulldecona compta amb seccions de natació, tennis, tennis taula, patinatge, i bàsquet. La pàgina es troba en construcció.
Secció de Patinatge Artístic del Club Patí Vic
Web de la Secció de Patinatge Artístic del Club Patí Vic. Inclou el calendari, assajos, resultats, fotos, videos, entrenadores i patinadors/es, la junta, normativa interna, técnica i figures, normes federació, botiga virtual, situació i dades de contacte.
Secció de Patinatge del Foment Cardoní
Pàgina de la secció de patinatge artístic del Foment Cardoní, fundada l’any 1965. La secció està formada per una quarantena de patinadors. Esportistes de tots els nivells, els que s'inicien o els que competeixen individualment, en parelles i en grup.
Skate Donkeys
Web del Skate Donkeys, un club esportiu de joves que comparteix un interès comú: el skateboard. Aquest club, fundat el 2005 a l’Ametlla del Vallès, té com a objectiu promoure l‘esport en el poble de l‘Ametlla del Vallès organitzant activitats i events.
Skateboarding Barcelona
Des de ja fa molt de temps l'Skateboarding a Barcelona va ser l'últim crit. Tot això té una història … L'skate es va inventar als EEUU. Tothom anava al Estats Units a patinar als carrers de la ciutat, ja que la arquitectura era perfecte ...
Skateporqueres
Associació que promou la pràctica del monopatí i vol oferir un espai adequat als aficionats de la comarca. Gestió, manteniment i desenvolupament de les instal·lacions de la zona esportiva Miànigues (Porqueres), i activitats del món del monopatí.
Skateporqueres
Associació que pretén promoure la pràctica del monopatí i oferir un espai adequat. Comparteix instal·lacions amb tothom qui ho vulgui, bicicletes, patins, patinets, etc. No creiem en les diferències d'edat, tothom pot gaudir-ne de la manera adequada.
Skating Club - Pista de Gel
Skatingclub.cat. Skating Club és una pista de gel, oberta des de l’any 1974 a l’Eixample de Barcelona. Escola d’Skating, patinatge curtling, hoquei kids, Sessió pública, escoles i grups, festes d’aniversari. Horaris i informació de la instal·lació.
Tarracopatina
Web de l'asociació Tarraco-patina. TarracoPatinA és una associació sense ànim de lucre i les seves finalitats es poden resumir en una: promocionar la pràctica del patinatge. Notícies, material, fotos, articles, fòrum, i rutes.
Territorial de Lleida de Patinatge Artístic
Informació de la Territorial de Lleida de la Federació Catalana de Patinatge Artístic. Inclou les notícies i l’històric de notícies, patrocinadors, accessos directes, clubs de la territorial lleidana, calendari oficial i serveis de la Fecapa.
Unió Clubs Esportius Skateboard Catalunya
Comitè Català d’Skate (C.C.S) és una entitat sense ànim de lucre que aglutina les associacions i clubs catalans d’skateboard a Catalunya. L’Objectiu principal d’aquesta entitat és la promoció de l’skateboard professional com educatiu (classes, campus…).
Unió Patinatge Barberà
Web de la U.P. Barberà, associació esportiva fundada l’any 1992, al Vallès Occidental. Actualment té 17 patinadors. T'agradaria ser un gran patinador i disfrutar del patinatge artístic sobre rodes? Aquesta web l'informació per l’esport.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT