PEDIATRIA


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


WEBS relacionades amb el tema
Acaronar, Grup de Recolzament a l'Alletament Matern
Acaronar, Grup de Recolzament a l'Alletament Matern dóna suport a les mares que volen alletar o alleten al seus nadons. Té la seu a Terrassa i, com a particularitat, va néixer amb la idea d'omplir el buit d'espais d'intercanvi sobre lactància en català.
Accidents Infantils
Els accidents infantils són, per desgracia, més habituals del que pensem. Quines són les causes més freqüents, com tractar-los i prevenir-los. Hospital de Nens de Barcelona.
AGRUPANS, Agrupació de Pares i de Nens Superdotats de Catalunya.
Agrupació de Pares i de Nens Superdotats de Catalunya. Direccions s'interès. Revista. Notícies. Xat. Seccions interessants pel mòn de la superdotació a Catalunya. Ajuda Psicologica. Tallers pels més petits.
Alba Lactància Materna VNG
Associació formada per mares que donen o han donat el pit als fills i han fet una formació teòrica i pràctica per tal d’ajudar altres mares a solucionar dubtes i resoldre problemes sobre la lactància. Activitats d'atenció a la dona i a la infància.
Alimentació Maternoinfantil
Bloc del Grup de Treball per a l'Alimentació en la Gestació i la Infància de l'ACDN. Alimentació i infertilitat, alimentació i embaràs, alimentació del nadó, alimentació 1-3 anys, alimentació 4-9 anys, notícies d’actualitat, tallers i calendari.
ALLETA - Associació Lleidatana Prolactància Materna
Associació formada per mares que donem suport a l'alletament natural i a tot el que aquest comporta tant a nivell afectiu com alimentari per als nostres fills. La iniciativa neix de la falta d'informació i dels missatges contradictoris que hi ha.
Alletar i Criar de Valls
El formem un grup de mares de Valls, que durant l’embaràs, la lactància i la criança dels fills senten la necessitat d’informació. Suport, comprensió i respecte, i que volem compartir les experiències per ajudar altres mares i embarassades.
ARCC Centre pediàtric
Web d'Arcc Centre Pediàtric, un portal dinàmic i actiu orientat a ser una font d'informació sobre el món de la pediatria i la cura de les nostres famílies. Especialitats, facultatius, clíniques i horaris.
Areola
Associació social i grup de suport a l'alletament matern i criança, ubicada a Begues (Baix Llobregat). Reunions el segon dimarts de mes a l'Escorxador de 17.00 a 19.00 h. Activitats Areola, reunions mare a mare, articles i notícies, rauló d’anuncis, ...
Areola Grup de suport a l'alletament matern i criança
Al setembre i tornem a l’activitat després de les vacances d’estiu. Avancem alguns canvis importants en els grups de mares i activitats noves que començarem a realitzar aquest últim trimestre. Activitats Areola, reunions mare a mare, articles i notícies.
ASPANOB Associació de Pares de Nens Oncològics de les Balears
L’Associació de Pares de Nins amb Càncer de Balears es va crear el 1987, al voltant d’un grup de pares que es van unir amb la intenció de treballar per millorar la qualitat de vida de tots els nins i nines de 0 a 18 anys malalts de càncer a Balears.
Associació APYDA
Associació provincial de Tarragona de pares i mares amb fills amb dèficit d’atenció amb o sense hiperactivitat. Fundada a l'any 2002, amb l'objectiu de facilitar informació, assesorament, recursos i suport a les persones afectades amb TDAH i famílies.
Associació Barberà Creix, Lactància i Criança
Reunions setmanals del grup d'embarassades, mares, pares i nadons de 0 a 6 anys, compartint inquietuds, dubtes i experiències de criança i lactància. Activitats culturals com conferències amb professionals de la salut i activitats lúdiques per a infants.
Associació Catalana d’Infermeria Pediàtrica
Entitat que pretén donar solucions al col·lectiu d'infermers i infermeres pediàtrics del nostre país en els àmbits laboral, tècnic, formatiu, preventiu, tractament i rehabilitació (secundària i terciària). Jornades i congressos, documents i publicacions.
Associació Catalana d'Atenció Precoç
Associació de professionals que treballen als Centres de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç de Catalunya. L'Atenció Precoç és el conjunt d'intervencions dirigides a la població infantil de 0 a 6 anys, a la família i a l'entorn, per donar respostes.
Associació Catalana de Llevadores
Associació científica que representa a les llevadores de tota Catalunya. Activitats, activitats d'altres entitats relacionades amb els nadons, jornades i congressos.
Associació Dona Dóna Alt Empordà
Dona Dóna Gramae. Grup de recolzament a l’alletament matern de l’Alt Empordà. Perquè un bon recolzament a la dona ajuda a tenir una lactància d'èxit. Grup recolzament alletament matern, atenció Individualitzada, activitats socials i sanitàries.
Associació Espanyola de Massatge Infantil - AEMI
AEMI és la branca espanyola de L'IAIM (International Association of Infant Massage), i promou la comunicació i estimulació afectiva entre pares i fills mitjançant el tacte. Oferim cursos de formació.
Associació Mareus Grup De Suport A La Maternitat Conscient I Criança Respectuosa
Mareus és un sentiment. El sentiment d'unió i complicitat entre dones que es troben en l'etapa més preciosa de les seves vides: la maternitat. D'aquesta emoció neix l’associació Mareus. Ens reunim per parlar sobre dubtes, emocions i tot el necesari.
Associació Naixença
Per un embaràs, part-naixement i criança amb respecte. Entitat fundada l’any 1999 amb l’objectiu de treballar en defensa d’un part-naixement fisiològic respectat i, la intenció de ser un punt de trobada per a totes les persones afins a aquesta iniciativa.
Associats del Pòlio i Postpòlio de Catalunya
Constituïda per persones que pateixen seqüeles de la poliomielitis o la síndrome postpolio (SPP), també denominada paràlisis infantil. Treballa per a què la SPP, sigui reconeguda i els afectats rebin atenció medica, sanitària i social.
Batec
Associació amb caràcter laic, d’ajut i suport als familiars i afectats de cardiopaties infantils i congènites. Creiem important estar informat de què són aquestes malalties, les seves conseqüències, el seguiment, etc. És important no sentir-se sol/a.
CDIAP Mollet del Vallès
Punt de comunicació entre persones interessades en l'atenció precoç. El Centre de Desenvolupament Infantil i d'Atenció Precoç, és un servei d'atenció precoç, públic i gratuït, de l'IMSD de l'Ajuntament de Mollet del Vallès. Part de la xarxa de CDIAP.
CDIAPs - fundaciolespiga.com
El Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç és un servei de prevenció, detecció, avaluació, diagnòstic i intervenció, adreçat a infants de 0 a 6 anys amb dificultats en el desenvolupament, a les famílies i als professionals relacionats.
Centre CRID
Pàgina d'aquest centre de rehabilitació i diagnòstic de Barcelona. El Centre CRID és un centre de Psicologia, Logopèdia i Optometria on realitzem l'avaluació, diagnòstic i tractament de trastorns en nens, adolescents i adults.
Centre d'Atenció a la Dona i a l'Infant (CADI)
Web del Centre d'Atenció a la Dona i a l'Infant (CADI) de l’Hospital de Sabadell. Informació general, activitat assistencial, medicina i cirurgia pediàtrica, medicina reproductiva i perinatal. Informació per als professionals i pels usuaris.
Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç DAPSI
L’any 1988, es crea el DAPSI, constituït com SCCL, concertada pel Departament de Benestar Social i Família. Gestió Atenció Precoç als infants de Cerdanyola, Ripollet, Montcada i Reixac i Rubí. S’inicià a Sant Cugat, en col.laboració de l’Ajuntament.
Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç del Garraf
El CDIAP Garraf 1 inclou els municipis: Cubelles, Cunit, Segur de Calafell i Calafell. El CDIAP Garraf 2 inclou els municipis de: Vilanova i la Geltrú, Les Roquetes, Sant Pere de Ribes, Sitges, Canyelles i Olivella). Horaris recepció i primeres visites.
Centre de Pediatria Berga
Centre privat de pediatria, que combina experiència i innovació. Pediatres properes als pares i als nens, amb atenció personalitzada, intentant que l’empatia sigui la base de la nostra relació. Dediquem part del temps a la formació continuada.
Centre Mèdic Pediàtric i Familiar
Centre Mèdic Pediàtric i Familiar d’Arenys de Mar (Maresme). Si teniu dubtes sobre la salut física i/o emocional del vostre fill, podeu fer-nos arribar la vostra consulta mitjançant al formulari. Us respondrem al més aviat possible. Dr. Albert de Luis.
Centre Ninaia de Teràpia Infantil
Atenen a nens i nenes d’entre 0 i 14 anys que presenten dificultats en el desenvolupament. En alguns casos també atenem a infants més grans i joves. Treballen des de la teràpia ocupacional, utilitzant l’enfoc de la teoria d’Integració. Sabadell.
CirC de PuCes
Associació d'acompanyament a la criança al barri de Sant Martí de Barcelona, formada per famílies i educadors. El projecte s'emmarca en l'educació lliure, iniciat l'any 2010 per famílies que buscaven alternativa a l'atenció de la petita infància.
Com es pot fer de pares?
Blog i punt de trobada de persones que reflexionen i comparteixen opinicons sobre com es pot fer de pares en l'actualitat. Per què és difícil fer de pares? Equip de redacció: Regina Debón, Miquel Gómez, Psicòlegs del CDIAP Mollet del Vallès.
Criant
Grup de suport a la criança i a la lactància de Castalla (L’Alcoià). som un grup de mares i pares que ens hem associat per oferir suport i informació a qualsevol persona sobre la lactància i criança, compartir experiències per fer més fàcil la criança.
Departament de Pediatria, Obstetrícia i Ginecologia UV
Òrgan encarregat de coordinar els ensenyaments d’acord amb la programació de la Universitat, fomentar la investigació i les activitats universitàries referents a una àrea de coneixement o àrees, l’afinitat o relació de les quals justifiqui l’agrupament.
Descobreix, grup de suport a la lactància materna
Grup de suport a la lactància materna. Dona suport a mares i pares amb infants, donguin lactància materna o artificial. Activitats: Trobades cada dimarts a l'aula Rosa Sensat de l'Hort d'Iglésies de 17 a 19h. A més a més, també fan tallers i xerrades.
Desenvolupa - Revista d’Atenció Precoç
Publicació oficial de l’Associació Catalana d’Atenció Precoç. L’objectiu és fomentar el diàleg i l’intercanvi d’experiències entre professionals de les disciplines que es dediquen o s’interessen en el desenvolupament infantil i l’atenció precoç.
Do de mare, associació per l'alletament matern
Grup terrassenc de suport a la lactància materna fundat al 2007. Format per mares que han alletat els fills-lles i volen compartir la seva experiència amb totes aquelles persones que puguin necessitar del seu suport i/o coneixement entorn de l'alletament.
Dra. Meritxell Ponce Dachs - pediatria i homeòpata
Visites a hores convingudes (excepte urgències). Estic al centre de Cornellà, a prop de la carretera d'Esplugues, i a tocar del Mercat Marsans. Entenc l'exercici de la pediatria, com un posar al servei de les famílies que atenc els meus coneixements.
Edukame
Edukame és un servei de la xarxa amb tot d’informació sobre el nadó, l'educació infantil, i les seves etapes. El servei permet consultar els teus dubtes. El més llegit, entrades recents, categories, etiquetes, i enllaços relacionats.
El Circ de Puces
Educació lliure a Sant Martí, Varcelona. Espai web del El Circ de Puces. El Circ de Puces és una associació d’acompanyament a la criança sense afany de lucre i legalment constituida. El nostre projecte està adherit a la Xarxa d’Educació Lliure, XELL.
El llegat de la maternitat d’Elna
Programa de TV3 (2008). L'any 2005, la Generalitat va recuperar la història de la maternitat amb una exposició i va donar suport al llibre "La maternitat d'Elna", d'Assumpta Montellà. Total 597 infants, fills d'exiliades, van néixer a la maternitat…
El Sonall
Associació de suport a la maternitat i la criança creada per mares de l’Ametlla i de La Garriga que ens vam conèixer assistint a un curs de preparació al part i postpart l’any 2010. Sovint les mares vivim la nostra maternitat amb un cert grau de solitud …
Entre Mares Granollers
El grup de criança Entre Mares de Granollers. Activitats, articles interessants, concert solidari, curs vademames, exposicions, recull d'entrades a la xarxa de noticies relacionades amb Entre Mares, resum d’activitats, xerrada Carlos Gonzalez, …
Enuresi
Si la majoria dels nens presenten continència urinària durant el dia a partir dels 2-4 anys d'edat, l’enuresi és la incontinència urinària a partir d’aquesta edat. Consells pràctics pels pares. Dra. N. Ruggeri. Servei d’Urgències. Hospital de Nens de Bcn
Espai Familiar Creatiu
Associació sense afany de lucre formada per mares, pares, fills i filles. Ofereix espais de criança, on la comunicació i l'intercanvi de coneixements i experiències entre les famílies participants en són els protagonistes. També té espais d’aprenentatge.
Espai Mima’m
Espai de criança natural ubicat a Sant Andreu de Llavaneres (Maresme) que ofereix diversitat de serveis per a embarassades: reflexologia podal infantil, doula, assessorament en lactànica materna o massatge infantil entre d'altres.
Espai Nadó Les Franqueses del Vallès
Bloc d’una associació de mares de Les Franqueses que organitza activitats i té links relacionats amb la maternitat, la lactància i la criança. Som unes mares que alletem als fills. Fomentem la criança respectuosa dels nadons i la lactància materna.
Faros - Hospital Sant Joan de Déu
Portal de salut per les famílies de l’hospital de nens de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona (Esplugues). Consells per ensenyar al fill a tolerar la frustració, tornada a l'escola, trastorns alimentaris, educació emocional en l'àmbit familiar, …
Federació Catalana de Grups de suport a la Lactància
Web de la Federació Catalana de Grups de suport a la Lactància. L’entitat impulsa la creació de grups i associacions de suport a la lactància materna a Catalunya i també organitza cursos de formació específica per a assessores de lactància.
Fundació Privada d'Oncologia Infantil Enriqueta Villavechia
Fundació Privada d'Oncologia Infantil Villavecchia, constituïda a Barcelona l'any 1989, és una entitat de caràcter benèfic assistencial, que té com a finalitat la cobertura integral de les necessitats dels nens i joves en tractament oncològic a Catalunya.
Gastroenteriris Infantil
Consells alimentaris en cas de patir una gastroenteritis i recepta per a preparar aigua d'arròs i aigua de pastanaga. Dr. O.Urraca. Servei d'Urgències de l'Hospital de Nens de Barcelona.
Grup Nodrissa
Associació que promociona la lactància materna i la salut familiar, format amb professionals, per aconseguir resultats més eficients per a la salut de les famílies de la comarca. Concurs Fotogràfic Lactància Materna Hospital Marina Alta.
Grup Nodrissa - Educació i Salut Familiar
Associació, formada de professionals sanitaris i no sanitaris. Objectius: promoció de la lactància materna i la salut familiar per aconseguir més salut per les famílies de la comarca. Organitza el Concurs Fotogràfic Lactància Materna Hospital Marina Alta.
Hospital de Nens de Barcelona
Centre nascut entre els anys 1886 i 1890 gràcies a l’esforç efectuat per la Companyia de les Filles de la Caritat de Sant Vicenç de Paül. El Patronat, història, especialitats, guies informatives i àrea professional.
Hospital Sant Joan de Déu - Aula Pediatría
Hospital Sant Joan de Déu, Aula de pediatría. Oferta formativa. El Centre de Simulació Mèdica Darwin de l'Hospital Sant Joan de Déu té l’objectiu de millorar l'entrenament de professionals sanitaris de l'àmbit pediàtric i obstètric. Traductor automàtic.
Informació sobre la salut infantil
Informació per al client: Informació mèdica per als pares, informació per als nens, l'escola a l'Hospital (Aula Hospitalària). Consells útils tant per a pares, nens, com per les escoles. Centre d'Atenció a la Dona i a l'Infant (CADI).
La Casa dels Xuklis
Projecte de la Fundació Privada de Nenes i Nens amb Càncer, impulsat per l’AFANOC. Casa d’acollida per a famílies de nens i nenes amb càncer diagnosticat que necessitin desplaçar-se als hospitals de referència per a seguir el tractament mèdic.
La Diarrea Infantil
Causes de la diarrea infantil, complicacions, tractament i prevenció. Dr. Xavier Miró i Bedós del Servei d'Urgències de l'Hospital de Nens de Barcelona. La diarrea és una inflamació dels intestins, i habitualment de l'estómac.
La Fundació Catalana de Pediatria
La Fundació Catalana de Pediatria, creada l'any 1995, és una institució vinculada a la Societat Catalana de Pediatria que té com a finalitat facilitar la tasca que aquesta realitza. Serveis, direcció i mitjans.
La Magarrufa, projecte de criança compartida
Projecte experiment de criança compartida que cerca la solució complementària a la manca d'oferta de places a les escoles bressol municipals de Barcelona a través d'una iniciativa innovadora en la gestió i en la conciliació de la vida familiar i laboral.
La pediatria del dia a dia
Bloc d'una pediatra d'atenció primària dedicat als seus petits pacients i als seus pares. Bloc de recull de pàgines interessants per la criança dels nens-nes i sobre salut infanto-juvenil. Consells dels odontòlegs pediàtrics. Aferrament al pit correcte
L'Alletament del Nodrissó
Característiques de la llet materna i de la llet adaptada. Article sobre l'alimentació del nodrissó. Col·legi de Farmacèutics de Barcelona. Autora: Dra.Marta Castells Cuixart, vocal d'alimentació del Col·legi de Farmacèutics de Barcelona.
L'Aventura de la Vida
Programa educatiu que s'emmarca dins de l'educació per a la salut, com a eix transversal del currículum escolar, i s'inspira en un concepte de salut com a manera de viure autònoma, joiosa i solidària. Es tracta d'un programa creat al País Basc.
Lliga de la Llet de Catalunya - LLLC
Organització internacional (La Leche League International, LLLI), que assessora i estimula l'alletament matern dels nadons. Reunions a les cinc seus de Barcelona, Cambrils, Girona, Martorell, Mataró i Sant Sadurní d’Anoia.
Mal de cap dels Nens
El mal de cap o cefalea és un símptoma que en moltes ocasions es presenta associat a malalties infantils. Causes, classificació, migranya, tractament i prevenció… Dr. M.A. Hernández Latorre. Hospital de Nens de Barcelona.
Malalties Hereditàries
La determinació del sexe dels humans. Els arbres genealògics. Les malalties hereditàries, El diagnòstic prenatal consisteix en l’anàlisi genètic de l’individu abans del naixement.
mamaGuinarda
Grup de criança del barri del Guinardó de Barcelona. A mamaGuinarda estem treballant de valent per començar la temporada amb noves ofertes d’activitats i projectes interessants per a tota la família, en l’entorn del nou portal web de mamaG.
Mamimamo - Grup de Suport a la Maternitat
Espai dels grups de criança i lactància. Amb grups establerts a Arbúcies, Sant Hilari Sacalm i Cerdanyola del Vallès. Ofereix suport en la gratificant tasca de portar-los al món i criar-los en base a criteris de respecte infinit. Contingut català mínim.
Mares d’Orient
Grup de suport a l'alletament matern, un lloc de trobada on les dones que vulguin conèixer els avantatges i beneficis de la lactància materna puguin compartir les seves experiències, les inquietuds, els seus dubtes i entre totes ens poguem ajudar…
Mares Doules
L'Associació de Mares Doules neix l'any 2007 i es la primera associació espanyola de doules. Porta 4 anys organitzant reunions mensuals d'intercanvi de coneixements entre doules i cursos formatius per estabilitzar a les doules que ho desitgin.
massatge infantil.com
Web des d'on es difon la pràctica d'una de les tècniques més beneficioses per la salut integral de la família. El contacte cos a cos proporciona benestar, tranquil·litat, una relació natural entre la família, i es una eina per un bon desenvolupament.
Maternitat Suïssa d'Elna
Des de la creació l'any 2006, l'associació DAME reuneix els descendents i amics de la Maternitat d’Elna, per promoure la seva història a través la recepció de grups de persones sensibilitzades per els llocs i optimitzar la Maternitat a caràcter social.
Mor la infermera de la maternitat d’Elna - Sàpiens Publicacions
Elisabeth Eidenbenz va salvar 597 nadons de la mort. Dilluns, 22 de maig, moria Elisabeth Eidenbenz, als 97 anys i una gran experiència de vida. Entre 1939 i 1944, la suïssa Elisabeth Eidenbenz va salvar la vida a 597 nens, fills de refugiats.
Nascuts per Llegir
Projecte de lectura des del primer any de vida, estableix un vincle afectiu d’adults i petits al entorn del llibre. Treball conjunt entre pediatres, llevadores, infermeres pediàtriques i bibliotecaris i altres professionals. Societat Catalana de Pediatria
Observatori de Drets Sexuals i Reproductius
L’Observatori dels Drets Sexuals i Reproductius (ODSiR) és un projecte impulsat des de l’Associació de Planificació Familiar de Catalunya i Balears (APFCIB). Drets de la sexualitat i la reproducció. Debat sobre la salut sexual i reproductiva.
Odontopediatria
Pàgina de la Clínica Dr. IX Bon de Juana dedicada a l’Odontopediatria. Prevenció odontològica en edad infantil. És important l'inici de visites odontológiques a partir dels 3-5 anys, per a poder establir un diagnòstic precoç.
Pediatres de Ponent
Col·lectiu que agrupa pediatres, en sentit ampli, que treballen a la demarcació de Lleida (Terres de Ponent). La informació del web es dirigeix a pediatres que treballen a les terres de Lleida i, als professionals de la salut interessats en la pediatria.
Pediatria catalana: butlletí de la Societat Catalana de Pediatria - Dialnet
Pediatria Catalana, publicació oficial de la Societat Catalana de Pediatria, editada des del 1928. El mes de gener de 1928 s'inicià la publicació amb el nom de butlletí. S'ha publicat ininterrompudament fins a l'actualitat excepte per la guerra civil.
Pediatria de l'Alt Penedès. Blog de salut infantil SAP Alt Penedès
Som l'Equip Pediàtric Alt Penedès que atén a més 17.000 nens i nenes de la comarca de l’Alt Penedès. Continguts: Demanar visita, l’equip, pacients i famílies, viatjar amb nens. En cap cas la informació recollida aquí pot substituir la consulta …
Pediatria dels Pirineus
Web de Pediatria dels Pirineus, amb consultori virtual i xarxes socials. Pediatria dels pirineus és una societat Catalana de professionals que gestiona l’atenció pedagògica a la comarca de l’Alt Urgell. Fundació Sant Hospital la Seu d'Urgell.
Pediatria Dexeus | Paido - Salut Infantil
Paido Salut Infantil es dedica al tractament integral de la salut infantil i juvenil. L’equip multidisciplinari d’experts de pediatria general i de les especialitats pediàtriques acompanya i atén al nen des del seu naixement fins a la majoria d’edat.
Pediatria Magda Gallardo
Pàgina web de la Dra. Gallardo. En aquesta pàgina trobareu informació dirigida als pares en relació als recursos amb els que podeu disposar. També podreu obtenir informació pràctica i accessible per vetllar per la salut i benestar dels vostres fills.
Per Pares i Mares
Portal espai per consultar i resoldre dubtes sobre afeccions respiratòries infantils, com ara asma, bronquitis o faringitis. És un lloc on trobar guia o consell, però en cap cas substitueix la visita al metge. Respostes d’un equip de metges especialistes.
Pescallunes - grup de criança
Pescallunes és un projecte d’educació viva i criança natural per a infants nascuts el 2013-2014, que va començar el 2015 al barri de Gràcia. Actualment, plaça per al curs 2016-2017, que comença el setembre’16. El projecte. es va gestar l’any 2014.
Petits amb Llum
Web de l’Associació Petits amb Llum. Petits amb llum, és una associació sense afany de lucre, formada per mares, pares i familiars que hem sofert la pèrdua d'un o més fills durant l'embaràs o després del part. Suport en el dol perinatal i neonatal.
Petits Somriures
Projecte solidari creat un grup de persones del Foment Martinenc per pal·liar les mancances el camp de la salut. Hi ha necessitats que no cobreixen la Seguretat Social i són indispensables pels infants i per a la seva salut, sovint no hi poden accedir.
Pit de Mar
Grup de suport a la lactància materna de Premià de Mar (Maresme). Grups d’ajuda mútua, coordinat per una assesora de lactància, que es reuneixen amb periodicitat. Embaraçades, mares, pares, bebes, familiars i amics comparteixen un espai.
Porta'm a prop: Maternitat i Criança a Tarragona
Grup de suport a la maternitat conscient i criança respectuosa, és una associació tarragonina formada per un grup de famílies que hem buscat un espai en comú on compartir els nostres dubtes, les nostres idees i les nostres inquietuds sobre criança.
PrisMa Edicions Psicopedagògiques
Atenció a infants i joves amb dificultats d'aprenentatge, i a famílies. Formació permanentment el professorat. Edita material psicopedagògic en llengua catalana, atenció psicopedagògica d'infants amb dificultats d'aprenentatge i atenció a les famílies.
Salut i nens
Sobre la pediatria, la paternitat i fills. Consells peque els nens mengin sà Guia per interpretar la tos Adolescents i xarxes socials. Les distraccions al mòbil Tabaquisme passiu durant l'embaràs Dieta i intel·ligència Com evitar les picades de mosquit.
Societat Catalana de Pediatria
Entitat científico-cultural en Ciències de la Salut de la infància i adolescència, adherida a l'Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i de Balears, associada a l’Asociación Española de Pediatría. Vinculada a la Fundació Catalana de Pediatria.
som la Tribu
Una tribu es defineix com a un grup de persones, que poden ser de la mateixa família o no, que tenen la necessitat de formar una comunitat, creant una xarxa de convivència i unió. Ells coneixen les diferències entre elles, entre les diferents tribus...
som la Tribu d'Arenys
Som la Tribu és la unió de diferents professionals relacionats amb la Maternitat. Formem una xarxa maternal, una petita comunitat que treballa unint les seves forces, els seus recursos per oferir-te les millors promocions, tallers, xerrades i activitats.
som la Tribu de Badalona
Som la Tribu és la unió de professionals relacionats. Formem una xarxa maternal, una petita comunitat que treballa unint forces, els seus recursos per oferir-te les millors promocions, tallers, xerrades i activitats. Qui en forma part i les activitats!
som la Tribu de Barcelona
Som la Tribu és la unió de professionals. Junts formem una xarxa maternal, una petita comunitat que treballa unint forces, recursos per oferir les millors promocions, tallers, xerrades i activitats. Aquí podreu descobrir qui en formem part i activitats!
som la Tribu de Blanes
Som la Tribu és la unió de diferents professionals. Gormem una xarxa maternal, una petita comunitat que treballa unint forces, recursos per oferir les millors promocions, tallers, xerrades i activitats. Podreu descobrir qui en forma part i l’activitat!
som la Tribu de Calella!
Som la Tribu és la unió de diferents professionals relacionats. Junts formem una xarxa, una comunitat que treballa unint forces, recursos per oferir les millors promocions, tallers, xerrades i activitats. Qui en formem part i les nostres activitats!
som la Tribu de Camprodon!
Som la Tribu és la unió de professionals. Junts formem una xarxa maternal, una petita comunitat que treballa unint les seves forces, els recursos per oferir-te les millors promocions, tallers, xerrades i activitats. Qui en forma part i les activitats!
som la Tribu de Cerdanyola del Vallés
Som la Tribu és la unió de professionals relacionats. Junts formem una xarxa maternal, una comunitat que treballa unint les forces, els seus recursos per oferir-te les millors promocions, tallers, xerrades i activitats. Qui en forma part i activitats!
som la Tribu de Granollers
Som la Tribu és la unió de professionals relacionats. Junts formem una xarxa maternal, una petita comunitat que treballa unint forces, els seus recursos per oferir-te les millors promocions, tallers, xerrades i activitats. Qui en forma part i l’activitat!
som la Tribu de les Mares i Pares Bloguers
Som la Tribu la unió de professionals relacionats amb la maternitat. Formem la xarxa maternal, una comunitat que treballa unint forces, els recursos per oferir les millors promocions, tallers, xerrades i activitats. Mares creatives, amb coses a dir.
som la Tribu de L'Escala
Som la Tribu és la unió de professionals relacionats amb la maternitat. Junts formem una xarxa maternal, una petita comunitat que treballa unint les seves forces, els seus recursos per oferir-te les millors promocions, tallers, xerrades i activitats.
som la Tribu de Llavaneres
Som la Tribu és la unió de diferents professionals relacionats amb la Maternitat. Formem una xarxa maternal, una petita comunitat que treballa unint les seves forces, els seus recursos per oferir-te les millors promocions, tallers, xerrades i activitats.
som la Tribu de Mataró
Som la Tribu és la unió de diferents professionals relacionats amb el món de la maternitat. Junts formem una xarxa maternal, una petita comunitat que treballa unint forces i recursos per oferir-te les millors promocions, tallers, xerrades i activitats.
som la Tribu de Salou
Som la Tribu és la unió de diferents professionals relacionats amb el món de la Maternitat. Formem una xarxa maternal, una comunitat que treballa unint forces i tots els seus recursos per oferir-te les millors promocions, tallers, xerrades i activitats.
som la Tribu de Tordera
Som la Tribu és la unió de professionals relacionats amb el món de la maternitat. Formem una xarxa maternal, una petita comunitat que treballa unint les seves forces, els seus recursos per oferir-te les millors promocions, tallers, xerrades i activitats.
som la Tribu de Vilassar
Som la Tribu és la unió de professionals relacionats amb la maternitat. Junts formem una xarxa maternal, una petita comunitat que treballa unint les seves forces, els seus recursos per oferir-te les millors promocions, tallers, xerrades i activitats.
som la Tribu de Vulpellac
Som la Tribu és la unió de professionals relacionats amb el món de la maternitat. Formem una xarxa maternal, una petita comunitat que treballa unint les seves forces, els seus recursos per oferir-te les millors promocions, tallers, xerrades i activitats.
som la Tribu dels Nòmades
Som la Tribu és la unió de professionals relacionats amb la maternitat. Junts formem una xarxa maternal, una petita comunitat que treballa unint les seves forces, els seus recursos per oferir-te les millors promocions, tallers, xerrades i activitats.
Tics
Són moviments o vocalitzacions involuntàries, repetitives i ràpides que imiten certs moviments o sons (són estereotipats) com el parpelleig, raspera, etc. Causes, classificació, malaltia de Gilles-La Tourette, què cal fer i consells pel tractament.
Vademècum Alternatiu Pediàtric
El VAP és un projecte col·laboratiu 2.0 desenvolupat per farmacèutics i pediatres. Ho fan per la col·laboració el Centre d'Informació de Medicaments del Servei de Farmàcia de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron i el Grup de Pediatres de Ponent.
Xantala, Acompanyament a la Criança
L’Associació Xantala té la finalitat l’acompanyament respectuós de la criança en tot el procés des de la concepció fins a l’accés de l’infant a l’Educació Primària. És una associació sense ànim de lucre, constituïda per un grup d’educadors i de famílies.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT