PESCA


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
ILIMIT Comunicacions. Serveis Internet.(93)7333375


WEBS relacionades amb el tema
Agrupació de Societats Caçadors i Pescadors de Catalunya
Pàgina oficial de l’Agrupació de Societats de Caçadors del Pirineu i la Catalunya Central, amb seu a Avià (Berguedà). L’agrupació va nàixer l’any 2004 fruit de les preocupacions de les diferents societats de caçadors que la formen.
Almaebre Fishing Camp
Es tracta d'una empresa de turisme fluvial situada al terme municipal d’ Almatret (Segrià), al conegut embassament de Riba-Roja (Riu Ebre). Compren 40 km de pantà navegable que manté el mateix nivell tot l’any.
Amics del Ripoll
Pàgina oficial de l’Associació Amics del Ripoll, amics dels rius. Entitat formada per pescadors sensibilitzats per la qüestió mediambiental. vetllar i treballar per fer efectiva la millora integral del riu Ripoll; fomentar la recerca, ...
APE Torredembarra
Portal de la APE Torredembarra, l’Associació de Pesca Esportiva Torredembarra (Tarragonès). Hi podreu trobar notícies de l'entitat i tot el que envolta la pesca esportiva. La pàgina segueix en procés de construcció.
Àrea Mar-Costa FCP
Pàgina de l’Àrea Mar-Costa de la Federació Catalana de Pesca Esportiva i Càsting. Busquem el màxim consens amb tots els clubs i esportistes. Activitats, competicions, calendaris, bases i reglaments, selectiu Catalunya, selecció catalana, ...
Associació Catalana per una Pesca Responsable
Promociona una pesca responsable entre el col·lectiu de pescadors recreatius i la millora de l’estat del mar i els recursos naturals. Segueix el consell de la Direcció General de Pesca de la Generalitat. Participa en una associació de marc mediterrani.
Associació d'Amics de n'Agustina
Associació del Port d'Alcúdia. L'associació es va crear al 2002 per salvar del desballestament el llaüt de pesca Agustina. El llaüt restaurat s'ha convertit en l'emblema de l'associació per defensar el patrimoni marítim del Moll d'Alcúdia. Blog.
Associació de Clubs de Pesca Esportiva de la Província de Castelló
Pàgina oficial de l’Associació de Clubs de Pesca Esportiva de la Província de Castelló, amb seu a Castelló de la Plana. Inclou informació general de l’associació: Junta directiva, estatuts, clubs associats, concursos, notícies i enllaços.
Associació Pesca amb Canya Monistrol de Montserrat
Web de l’ Associació Pesca amb Canya Monistrol de Montserrat. Aquest és el petit espai de la pesca a la nostra web. Hi ha el que necessites i pots trucar-nos si necessites més informació. Així doncs disfruta aquesta pàgina i dóna la teva opinió.
Caça i Pesca de Les Coves
Blog amb informació de la caça i la pesca del municipi de Les Coves de Vinromà, a la comarca de la Plana Alta. Si vols col·laborar, pots enviar les teves fotos a aquesta direcció. Arxius i fotos.
Caça i pesca fluvial - Consell de Mallorca
Tramitació telemàtica de llicències de caça i pesca fluvial. Convocatòria de subvencions pel desenvolupament d'activitats so-cioambientals en matèria cinegètica o de pesca fluvial. Informació, cartografia, boc balear, cabra salvatge mallorquina, …
Centre d'Interpretació de la Pesca CIP - L'Ametlla de Mar
El CIP de l'Ametlla de Mar és una sala d'exposicions polivalent on es duen a terme diverses activitats relaciones en l'àmbit marítim pesquer i la cultura marinera. L’ Ametlla és filla del mar. Els orígens de la població al segle XVIII.
Club de Pesca Costa Brava
Des del Club Pesca Costa Brava, volem que els socis i d’altra gent pescadora, estiguin ben informats de la normativa actual de pesca desde embarcació, (a Catalunya i en molts casos en general, sempre en el cas dels recreatius), donarem resposta.
Club de Pesca i Submarinisme Quatre Jotes
Pàgina del Club de Pesca Quatre Jotes de Cassà de la Selva (Gironès). La classificació final amb els resultats per mànigues de la surfcasting, concurs de pesca social d'hivern, informació d’activitat en pesca esportiva i submarinisme de l’entitat.
Club de Pesca Mar-Sport d'Arenys de Mar
La fundació del Club de Pesca Mar-Sport, primer nomenat Club Mar Sport, és de l'any 1925. El club és el segon en antiguitat del país. A nivell esportiu, en competició de pesca marítima, es al màxim al nivell de Catalunya, d’Espanya i internacionals.
Club de Pesca Riu de l’Ingla
Club de Bellver de Cerdanya amb 37 anys d’antiguitat i 463 socis. Compta amb 47 km de rius on s’hi pot pescar; El Segre, amb 11 km, l’Ingla, el Ridolaina, el de la Fou de Bor, i el Duran. Els rius de Pedra i Pi són refugis de pesca.
Club Marítim Montgat
Esports de mar i de platja, activitats pels nens, joves i adults al CM Montgat i aprèn a estimar el mar. El club és una entitat nascuda ja fa 25 anys per iniciativa dels veïns, per a potenciar les activitats relacionades amb el mar entre els montgatins.
Club Nàutic Portocolom
Web del Club Nàutic Portocolom, amb secció de vela (lleugera, creuer i llatina)i secció de pesca. Meteorologia i instal·lacions. Portocolom és el nucli costaner del municipi de Felanitx, anomenat pels felanitxers "Port de Felanitx". Mallorca.
Club Nàutic Vic Sau
Pàgina oficial del Club Nàutic Vic Sau. Intal·lacions situades al Pantà de Sau, al terme de Vilanova de Sau. Activitats: Esquí Nàutic: Exhibició i espectacle, esquí nàutic, windsurf, windsurfing, pesca, excursions. Nivell d'aigua al Pantà de Sau.
Club Nàutic Vilanova
Web del Club Nàutic Vilanova i la Fundació Nàutic Vilanova, a Vilanova i la Geltrú. Vela, pesca, submarinisme, regates, concursos socials, ... L’escola esportiva agrupa a totes les escoles que el club ofereix als seus usuaris per la pràctica esportiva.
Club Pesca Benicàssim
Pàgina bilingüe del Club Pesca Benicàssim, entitat composta de pescadors d’aquest municipi de la comarca de la Plana Alta. Calendari, components, junta, classificacions, fotografies, etc. El contingut en valencià és mínim.
Club Pesca Esportiva Badamar
Pàgina web oficial del Club Pesca Esportiva Badamar, de Badalona, associació per a gaudir de la pesca a aquesta ciutat i altres àrees costaneres. Proves amb embarcacions dels distints ports del Maresme. El contingut de la seva web en català, és mínim.
Comerç Joan - Pescaventura
Lloc web de Comerç Joan i Pescaventura. Tenim la major varietat de novetats del Pas d’articles de pesca, ganivets, objectes de defensa personal, caça, complements i accessoris. Dues botigues al Pas de la Casa (Principat d’Andorra).
Comercial Pujol
És la botiga de pesca online de Comercial Pujol de Flix (Ribera d’Ebre). Amb els millors preus garantits, els productes més nous, les millors marques, i un servei acurat per atendre-us com us mereixeu. Gràcies per la confiança dipositada, no el decebrem.
Conveni Pallaresa
Agrupació creada per les Societats de Pescadors de Rialp, Sort, Soriguera, Gerri de la Sal, la Pobla de Segur i Tremp, amb l'objectiu principal de recuperar la truita autòctona. Captura, recuperació, permisos, dades i societats.
Delta Game Fishing
Delta Game Fishing és una empresa de xàrter privat nascuda de la nostra passió per la pesca esportiva, que per la seva ubicació única, embarcacions i equips fan possible la pràctica de diferents tècniques de pesca tant en mar com en riu.
Documare: centre de documentació de la pesca i el mar
Servei d'informació públic, del mar i la pesca en l'àmbit català, al Museu de la Pesca de Palamós. Informa, assessora i suport tècnic-documental a projectes de recerca per a conèixer, difondre i valorar el litoral, la pesca, el patrimoni i la gent.
El Llobarro Boig
Societat de pesca de Sant Andreu de Palomar, fundada l’any 1998. Som un grup d'amics andreuencs que dediquem el nostre temps lliure a gaudir de la pesca. Calendari i dades de concursos, platjes on els celebrem, puntuacions i els socis.
Federació Andorrana de Caça i Pesca
Web de la Federació Andorrana de Caça i Pesca. Dades de la caça a Andorra; obertura, mapa de caça, l’isard, el muflo, el senglar, el cabirol. La pesca al Principat: llicències, dades, repoblacions, reglamentacions. Andorra la Vella.
Federació Catalana de Pesca Esportiva i Càsting
Web oficial de la Federació Catalana de Pesca Esportiva i Càsting, que ofereix informació específica per practicar aquest esport: normativa, reglaments, àrees esportives, competicions, societats, medi i natura, entre d'altres coses.
Fira Marítima Costa Daurada
Del 11 al 14 de maig Cambrils celebra la X edició de la Fira Marítima Costa Daurada, fira d’àmbit nacional. Enguany és la 10a edició d’aquesta prova que té una periodicitat anual. Ubicada al Moll de Ribera del Club Nàutic Cambrilsi al Passeig Marítim.
Focus Submersible
Fabricants de focus submergibles per a la pesca del calamar i altres espècies. Servei tècnic i reparacions. A Empordà Solar Energia, S.L., som especialistes en ingenieria i instal·lacions de sistemes fotovoltaics.
Forumdepesca.com
Fòrum de pesca en català. Fòrum dedicat a la pesca recreativa íntegrament en català. Galeria de fotos, espècies comunes, talles mínimes, legislació, etc. Podreu comentar amb els amics les vostres sortides de pesca i penjar les fotos de les pescades.
Gran Kaptura
Botiga especialitzada en caça i pesca més gran de la província de Girona, sitauda a Vilatenim (Figueres). A Gran Kaptura trobaràs les millors marques i un gran assortiment de productes i serveis, perquè gaudeixis com mai del teus moments de lleure.
Històries de Mar
Històries de mar a peu, històries de mar en àudio, històries de mar en caiac. La fi dels xarxaires? Sota la denominació de xarxaires s’acostuma a anomenar a aquells pescadors artesanals que van al tresmall, a les soltes o als boleros. Més informació.
Housing & Fishing
25 anys organitzant vacances al Parc Natural del Delta de l'Ebre. La millor selecció de cases de lloguer per a les vacances i si t'agrada el mar també podem oferir-te les nostres embarcacions i personal per a les teves excursions i sortides de pesca.
Kayak-ing
Empresa de la Pobla de Massaluca, dedicada a activitats en caiac. Pesca i lloguer de caiacs totalment equipats per dies o mig dia. Lloguer d’equips, tramitació de permissos i allotjament en cases rurals de La Pobla. Versió en català en construcció.
La Palomera
Espai de les Botigues La Palomera. Botiga de pesca i submarinisme online. Venda d'accessoris, complements, articles de pesca i de submarinisme. La botiga presencial de La Palomera està situada a Blanes, a la comarca de La Selva.
Les reserves marines a les Illes Balears
Protecció i gestió pesquera de les reserves marines de la Badia de Palma, Sud de Mallorca, Illa del Toro, Illes Malgrats, Nort de Menorca i Els Freus de Eivissa i Formentera. Direcció General de Pesca del Govern de les Illes Balears.
MarcFly
Més de 25 anys d'experiència en la pesca a mosca en els rius i llacs d'alta muntanya, la col·lecció Marcfly, és un altre concepte de mosques artificials. Les mosques estan realitzades artesanalment. El muntatge incorpora noves tècniques.
Museu de la Pesca de Palamós
El treball de l'home a la mar esdevé espectacle quan arriben les barques i descàrreguen el peix. El món pesquer continua al Museu, únic a la Mediterrània. Passat, present i el futur de la pesca en l’exposició permanent i activitats sobre el fet marítim.
OAPC Organització d'Armadors de Pesca de Catalunya
Portal web de l'Organització d'Armadors de Pesca de Catalunya, OAPC, on hi podràs trobar tota la informació sobre l'entitat, els seus afiliats, els seus productes pesquers, les normatives, documents i notícies d'interès, així com les galeries d'imatges.
Pesca - Generalitat Valenciana
Informació general, política pesquera comuna, Fons Europeu Marítim i de la Pesca, dades del sector protecció dels recursos pes-quers, zones de producció de mol·luscos bivalves i gasteròpodes, acuicultura, activitat promoció pesca recreativa.
Pesca Bahia Pujol
Web de l’empresa que ofereix servei de guia per a la pesca incloent barca, material, menjar i guia. Pesca de la dorada (muixarra). Experiència de generacions dedicades a la pesca al delta de l'Ebre. Embarcació de 5 m. d'eslora.
Pesca CB
Pàgina dedicada a la pesca caiac a la Costa Brava. Pesca en Kayak per la Costa Brava, diferents indrets de l’Alt i Baix Empordà, pesca a curri, spinning, jigging, a fons. Pesca responsable, captura i solta Pesca caiac. Més informació a la web.
Pesca continental - Generalitat de Catalunya
Espai del Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat de Catalunya dedicat a la pesca continental. Zones de pesca controlada. Zones lliures sense mort (rius), reserva genética de truites, zones de salmònits i ciprimids.
Pesca Cosmar
Pàgina de la botiga de pesca Pesca Cosmar. La botiga de pesca online des d’Eivissa (Illes Balears). Compra al millor preu amb enviament gratuït al vostre domicili. Botiga de rodets Shimano, canyes, línies, esquers i altres accessoris de pesca.
Pesca de Riu - Pesca de Mar
Àlbum de fotografies de les nostres aventures. Fotos de pesca i captures de tota clase d'espècies de la geografia catalana. Esl pescadors són el Quim, el Tete i el Pitu. Accés a la web del Pavelló de Sant Pere i Sant Pau.
Pesca Ebro
L‘empresa posa a disposició el servei per a que la cerimònia sigui un acte íntim. El punt de partida prop de la desembocadura del riu Ebre, on s’ubica l’empresa, amb un catamarà de 10 metres d'eslora i amb capacitat per a 12 persones La pesca al silur.
Pesca Turisme
Portal que l'OAPC desenvolupa en una iniciativa comunitària d'ajuda a la pesca. Donar a conèixer i promociona l'activitat del pescaturisme. Projecte desenvolupat per l'OAPC en col·laboració amb d'altres entitats i les activitats que podràs dur a terme.
Pesca. Aqüicultura
Sector pesquer i aqüícola, ajut i comercialització de la pesca i l'aqüicultura, plans relatius als recursos marins. Relacions amb les confraries de pescadors i d'altres organitzacions del sector a Catalunya.
Punt Pesca
Pàgina de la botiga Punt Pesca de Sant Feliu de Llobregat (Baix Llobregat), dedicada als articles i complements per a la pesca esportiva. Especialitzats en esquers vius. La pàgina es troba en construcció.
Reial Club Marítim de Barcelona - RCMB
Si vols fer rem a Barcelona acostat al Reial Club Marítim de Barcelona, al port de la ciutat. Un club amb més de 100 anys d’història i un palmarès impressionant esta a la teva disposició davant del monument de Colom, al final de les Rambles.
Revista Pesca d’Illes
Pesca d’Illes és la primera i única revista de pesca de les Illes Balears. L’idea de crear una publicació en format paper sorgí de la necessitat de tenir, tant per empreses, institucions com per pescadors un mitjà de referència del sector.
Salmon Club 2000
Viatges de pesca de riu; el Salmó Atlàntic, als rius de Noruega, els millors llocs de caça d'Islàndia. Viatges Alternatius amb sortides en grup, alguns lligats a una experiència de pesca i d’altres simplement es tracten de circuits turístics. Fly shop.
Societat Carpa i Daurada
Web de la Societat Carpa i Daurada, associació de pesca carpa i daurada de Sant Idelfons, a Cornellà de Llobregat. La pàgina inclou dades generals, serveis i activitats ordinàries, notícies, fotogaleries, documents, participa, anuncis, agenda, enllaços, …
Societat de Pesca Esportiva la Vall de Boí
Web de la SPE de la Vall de Boí, fundada l’any 1.989, compta amb 450 socis, i el president és Ramon Aixalá Vila. Gestiona 51 Km. de rius pirinencs, 2 embassaments truiters (Cavallers i Barruera) i 8 llacs i estanys. Temporada, notícies, restauracions, …
Societat de Pesca la Gorga
Web de la Societat de Pesca La Gorga, que lluita per mantenir els rius nets i amb la seva vida. El llibre de la pesca a Sant Hilari parla dels origens de la Societat de Pesca la Gorga i de la seva evolució fins el dia d'avui. Pesca amb mosca.
Societat de Pescadors d’Esparraguera
Web dels pescadors d’Esparraguera. Noticies de la societat, història, dades, calendari, fotos, i fòrum. Esparreguera, al Baix Llobregat, està situada al marge esquerre del riu Llobregat, entre Olesa, Abrera, Collbató i els Hostalets de Pierola.
Societat de Pescadors d'Alòs de Balaguer
Societat formada per un col·lectiu de pescadors que ens agrada la pesca recreativa, però amb una prioritat: Recuper els rius del nostre vedat, per poder-hi exercir la nostra afició, que és la pesca de salmònids, d'una manera equilibrada i sostenible.
Societat de Pescadors de Tremp
Zones de pesca, socis, preus tiquets, expedició tiquets, llicència federativa continental, repoblacions, nous socis, assegurançes, enllaços, telèfons, normativa de pesca, ordre de vedes (pdf), nova llei de pesca continental, escola de pesca i fòrums.
Societat de Pescadors Esportius de Mar de Barcelona
Club de pescadors de prestigi, situats prop del Port de Barcelona, amb una marcada empremta a la ciutat. La societat fou fundada el 12 de gener de 1932 per apassionats de la pesca esportiva, passió que encara es manté entre els nostres socis.
Societat de Pescadors Esportius Egara
Web de la Societat de Pescadors Esportius Egara, fundada a Terrassa (Vallès Occidental), l’any 1970. Preus dels permisos, segons la modalitat, de les taxes per permisos de pesca controlada per la temporada.
Societat de Pescadors Esportius Manlleu
La nostre Societat es crear l’any 1891. Fomenta la pesca conservant el medi ambient. Concursos de pesca, festa del pescador, i conservació de l'entorn del riu Ter. Enguany farem canvis en el sistema de pesca i l’entrega de premis als concursos.
Societat de Pescadors Esportius Oliana
Web oficial de l’SPEO, la Societat de Pescadors Esportius d’Oliana, a l’Alt Urgell. La Speo, normativa, història de l’entitat, estat del riu, informació sobre repoblacions, zones de pesca, apartats pels socis, notícies i dades de contacte.
Societat de Pescadors Esportius Sant Feliu Sasserra
Pàgina amb les dades bàsiques, proporcionades per l’Ajuntament de Sant Feliu Sasserra, de la Societat de Pescadors Esportius Sant Feliu Sasserra. La seva web oficial, a la URL “http://santfeliusasserra.cat/pescadors/” ja no és operativa.
Societat Esportiva de Pesca i Cultural La Gavina
Associació fundada l’any 1933. Concursos de pesca, excursions, sortides culturals, trobades de pesca i lleure. Compta amb més de 300 membres. La societat està oberta els dimarts i divendres de 19 a 21 h. Web en manteniment. Disculpeu les molèsties.
Societat Esportiva de Pesca la Bagra
Web de l’entitat montblanquina. La Societat Esportiva de pesca la Bagra va ser fundada l’any 1994 per un grup de pescadors de la vila de Montblanc per tal de poder intercanviar experiències i inquietuds. Actualment la societat té 54 membres.
Societat Esportiva de Pescadors de Canya
Societat dedicada a la pesca esportiva fundada l'any 1927 amb el nom de "Sociedad Tarraconense de Pescadores de Caña y Volantín" essent presidida per Josep Nogués i March amb seu social als baixos del far de la punta del moll de Llevant.
Societat Unió Pescadors Esportius d'Olesa
Pàgina web de la Societat Unió Pescadors Esportius d'Olesa de Montserrat (Baix Llobregat). Informació, notícies i activitats. Envia'ns la teva adreça de correu electrònic si vols rebre periòdicament els titulars de l’entitat. Web en construcció.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT