PETANCA


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
Amics Petanca Gaudí
Aquesta es la pàgina web, on os mostrarem quí sóm, a qué ens dediquem, etc. Esperem que us serveixi com a punt d'informació sobre nosaltres i les nostres activitats.També podeu consultar el nostre blog, on informem sobre el día a día del club.
Associació Petanca Platja d'Aro
A l’Associació de Petanca a Platja d'Aro ens dediquem a promocionar i practicar. Una associació dedicada la pràctica i promoció de la petanca. Ens trobem cada dia a les pistes del Centre Cívic a l’estiu a partir de les 17h i a l’hivern a les 15h.
Club At. Cerdanyola - Serraparera
Web del Club Petanca Atlètic Cerdanyola, Serraparera de Cerdanyola del Vallès (Vallès Occidental). L’equip juga a la Zona Esportiva de Montflorit, Carretera a Sant Cugat (Gasolinera Renom). Versió en català mínima.
Club de Petanca de la Selva del Camp
Pàgina del Club de Petanca de la Selva del Camp, a la comarca del Baix Camp. Som un grup de joves de la Selva que volem donar a conèixer el món de la petanca al nostre poble.
Club de Petanca Teià
La trajectòria del club, podem dir senzillament que ha estat normal, que el veritable mèrit és l’haver estat 25 anys participant en torneigs lliures i competicions federatives.
Club Deportiu Terrassa Hockey - Secció de Petanca
Pàgina de la Secció de Petanca del Club Deportiu Terrassa Hockey. Informació dels campionats i jornades de petanca que organitza: Torneig de Reis, la lliga de germanor, les XII hores de petanca, i el Torneig Sant Jordi.
Club Natació Sabadell
Històric club, fundat l’any 1916. 25.000 socis. Entitat, instal·lacions, formació i seccions de: Natació, waterpolo, atletisme, bàsquet, esquaix, frontó, fulbet, futbol sala, natació, petanca, tennis, tennis taula, triatló i voleibol.
Club Petanca Adrianense
Informació del Club Petanca Adrianense, entitat de Sant Adrià de Besòs (Barcelonès), dedicada a la petanca. Disposa de 12 pistes de petanca 16 m. x 4 m. 64 m². Espai a l'aire lliure, terra, petanca general: Bar, oficines. salut i estètica i enfermeria.
Club Petanca Baix Montnegre
Club fundat fa més de 20 anys i hem tingut més d’un equip, però ara només en som un. Actualment el formem uns 30 socis. Les nostres pistes, que abans estaven situades a la plaça de les Basses, en l’actualitat estan sotuades a la zona esportiva.
Club Petanca Can Cabassa de Mira-sol
Lloc web oficial del Club Petanca Can Cabassa de Mira-sol, al municipi de Sant Cugat del Vallès. Es tracta d’una associació esportiva fundada l’any 2006. Només conté les dades de contacte. Web en manteniment. Disculpeu les molèsties. Intranet.
Club Petanca i Bitlles Sant Feliu Sasserra
Facebook oficial del Club Petanca i Bitlles de Sant Feliu Sasserra, municipi del Lluçanès, a la comarca del Bages. És un equip d’aficionats a aquestes dues especialitats, la petanca i les bitlles. Club creat l'any 2012 el 12 de marzo de 2012.
Club Petanca Sant Cugat Atlètic
Informació bàsica de l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès sobre el Club Petanca Sant Cugat Atlètic. Inclou les dades de contacte i l’horari d'atenció al públic que és de 10 a 14h i de 16 a 20h. L’horari de l'activitat: Tots els dies de la setmana.
Club Petanca Sants
Pàgina del Club Petanca Sants, club fundat l’any 1985 al barri de Sant de Barcelona. El Club Petanca Sants és el campió de tercera. Participació de l’equip en campionats tant locals com a l’estranger. Web en construcció.
Club Petanca Seu
El primer president va ser Jaume Condomines, i el maig del 1990 va quedar format el Club Petanca Seu. L’objectiu del Club Petanca Seu és fomentar la pràctica de l’esport de la petanca. I amb aquesta finalitat, hem arribat a aplegar més de 300 socis.
Club Petanca Tiana
Fundat l'any 1986 com a secció de l'Agrupació Recreativa del Casal. Al 1994 es registra com entitat esportiva a la Federació Catalana de Petanca com Club Petanca Tiana. Organitza les 12 hores de petanca al juny, el campionat de Festa Major al setembre.
Club Petanca Vilamajor
Fundat l’any 1987, per veïns del poble, que van fer de la petanca la seva distracció dels diumenges. El club va començar a jugar la lliga del Montseny i al any 1.996 es va federar. Actualment el 1r equip juga a 5a federada i el segon a 2a del Montseny.
Club Unió Esportiva Petanca Porqueres
A meitat dels anys 90 es va fundar l’activitat. Ara el Club compte amb 50 socis, estan federats, juguen amb clubs de tot Catalunya. Però és un club jove, de pocs anys d’existència.
Establiments Pantebre
Pàgina de Establiments Pantebre. Empresa d'Andorra, distribuïdor exclusiu pel Principat d'Andorra. Especialitzats en boles de petanca de tot tipus. Les millors marques: La boule Noire - Obut - Jb - Vms - Ton´r - Okaro - Ms 2110.
Federació Catalana de Petanca
Web oficial de la Federació Catalana de Petanca. Hi trobareu l'agenda dels propers aconteixements en el món de la petanca a Catalunya. Delegacions i vocalies i organigram del comitè d'arbibres de la federació. Promoció de la petanca a Catalunya.
G.E. Petanca Jafre
Pàgina del Grup d’Esplai Petanca Jafre. Es tracta d’un grup d'esplai d'afeccionats a la petanca del municipi de Jafre (Baix Empordà). Tots els membres en fotos: Tripletes titulars i reserves. Instal·lacions, la Lliga de l’Amistat i fotografies.
La Petanca al Casal del Parc
Una de les modalitats més antigues del Casal ... Des de l'any 1999, hem passat a un nou emplaçament, també al Parc, però amb local nou: l'Associació del Casal de la Gent Gran del Parc de Mataró. Lliga Catalana, Comarcal, Torneig de l'Esplanada...
La petanca i jo
La petanca i jo és el blog que està dedicat al món de la petanca en general i en particular al Club Amics Petanca Gaudi, de Barcelona. Os convido a visitar el blog, asseguro uns quants minuts de distracció, per aixó l'he elaborat. Espero aconseguir-ho!
La Web de la Petanca
La Web de la Petanca, és una pàgina amb tot d'informació sobre el món de la petanca. Història, quadrants, reglament i opinions. Tota la petanca. Els historiadors xifren en 26 secles d'història a l'esport de les boles.
Petanca al Club Esportiu Moià
Practica la petanca al Club esportiu Moià. Tenim dos equips i formem part de la Unificació de Petanca Catalunya Central. Oferim vàries pistes de petanca per practicar aquest esport a Moià, el Moianès (Bages).
Secció Ciclista Club Petanca Rocafort
Club fundat l’any 1995, quan un grup de ciclistes esforçats volien consolidar un grup d’afeccionats al cicloturisme. Això es va fer creant una secció dins del Club Petanca Rocafort que ja existia a la nostra població.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT