PILOTA


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
Club de Frontenis Benifaió
Plana del Club de Frontenis de Benifaió, entitat fundada en l'any 2000, formada per persones amb moltes ganes de jugar a Frontenis i competir, per a disfrutar al mateix temps que ajudem a diversificar l'oferta esportiva del nostre poble.
Club de Frontenis Incusa-Silla
Informació no oficial d’aquest club de l’Horta que, recentment s’ha proclamat subcampió d'Espanya, al Campionat Nacional de Frontenis per Parelles en modalitat preolímpica. Final realitzada el maig passat a a Guadassuar (Ribera Alta).
Club de Frontennis La Font d'en Carròs
Va de bo, cavallers!: Club de Frontennis La Font d'en Carròs. Informació de Juli Capilla del Club de Frontennis La Font d'en Carròs (La Safor). Activitats, fotos, membres i informació de l’entitat esportiva saforenca.
Club Frontenis Oliva
Informació de l’entitat d’Oliva (La Safor), técnica i específica del frontenis. El Frontenis és un esport molt conegut popularment a la Comunidad Valenciana. Als 70 i principis dels 80, milers de persones practicaven aquesta modalitat esportiva …
Club Frontennis Agullent
Pàgina oficial del Club Frontennis Agullent, a la comarca de la Vall d’Albaida. L’entitat organitza cada any les 24 hores en frontennis, tennis i futbet. Resultats, classificacions i fotografies d’aquestes proves esportives.
Club Frontennis Cerdanyola
Informació del Club Frontennis Cerdanyola, de Cerdanyola del Vallès (Vallès Occidental). L’entitat està dedicada al frontennis de competició en categoria sènior i veterà. Dades generals del club i adreça de contacte.
Club Frontennis Miramar - Frontennis Comarques Centrals Valencianes (nord)
Blog del Club Frontennis Miramar, i dades del frontennis comarques centrals valencianes. Club creat l’any 2005, gràcies als seus integrants per a competir amb altres equips. Ximo Capellino, desinteressadament es va fer càrrec de l'equip.
Club Frontennis Mollerussa
Club que sempre ha destacat pel seu afany d'innovació i superació. A la dècada dels anys 50 del segle passat, els germans Balet, campions del món de "cesta punta" van fer conèixer l'esport a la ciutat amb la construcció del frontó del col·legi La Salle.
Club Frontennis Sant Martí de Sesgueioles
Web del Sant Martí Sesgueioles, a l’Alta Segarra (comarca de l’Anoia). El frontó principal( i únic) del club frontennis Sant Martí, no és del tot reglamentari, fa 9 m. de alçada de frontis, 5 m. de alçada de rebot, 10 m. d'amplada i 25,50 m. de llargada.
Club Natació Igualada
Històrica entitat esportiva igualadina fundada l’any 1934. Competeix al nou centre esportiu municipal INFINIT del carrer de l'Estadi Atlètic. El club disposa de seccions de Natació, waterpolo, natació màster, pilota, excursionisme, i pàdel.
Club Natació Terrassa
Web del C.N. Terrassa. Àrea social i seccions de Natació, waterplo, patinatge, bàsquet, futbol, futbet, excursionisme, karate, judo, pàdel, frontennis, pilota a mà, atletisme, triatló i hoquei herba. Instal·lacions a l’àrea olímpica i al Pla de Bonaire.
Federació Catalana de Pilota
Web on hi podràs trobar tot el que busques a sobre la pilota a Catalunya. En 1924 es va constituir aquesta Federació. La primera junta de la qual es té noticia en formalitzar-se com a associació la Federació Catalana de Pilota fou el 1925.
Frontó Colom
Web oficial del Poliesportiu Municipal Frontó Colom. L’antic Frontó Colom està situat a les Rambles, al costat del Raval, i al ben mig de ciutat vella de Barcelona. És un club poliesportiu privat. Dades, intal·lacions i modalitats esportives.
Nou de Trinca - Joc de Pilota
Associació Nou de Trinca, protagonista del renaixement del joc de pilota al Vallespir. Actualment l'associació té uns 50 jugadors. El joc va desaparèixer en les escoles i les centres de lleure, a favor del rugbi. Aquest és un èxit encoratjador…
Pilota basca - Viquipèdia
Joc en què contrincants competeixen llançant una pilota, amb la mà, contra una paret d'un frontó. L'estil directe, popular fins al s. XIX, avui només és practica a la vall de Baztan. Al País Valencià, arriba com una variant menor de la pilota valenciana.
Tenis Pineda Gavá
Pàgina web del Tenis Pineda Gavá, a Gavà (Baix Llobregat). Les seves instal·lacions són un espai esportiu dedicat exclussivament als esports de la raqueta: el tennis, el pàdel i el frontennis. Informació general i activitats.
Trofeu Platges de Moncofa de Frontó - Viquipèdia
Torneig de pilota valenciana, modalitat de frontó, organitzat pel club de Moncofa, i disputat a l'estiu a la canxa de Palafangues. Hi competeixen els millors jugadors de frontó valencià (per parelles) i els millors professionals d’altres disciplines.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT