PILOTAVALENCIANA


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


WEBS relacionades amb el tema
a dos i dos ratlles
Pilota a la Vall Blanca... i resta de comarques del Club Pilota Albaida (Vall d’Albaida). El frontó internacional recupera la versió més bàsica del joc indirecte: Una sola paret en la qual els jugadors han de fer rebotar la pilota. La canxa.
Alberto Todolí Monparler
Alberto Todolí Monparler (Aielo de Rugat, 24 d'agost de 1971), més conegut com a Alberto, és un pilotaire valencià, mitger en la modalitat de raspall. Campió per equips de raspall: 1992, 2000, 2007 i 2008. Altres palmarés.
Álvaro Navarro Serra
Álvaro Navarro Serra (Faura, 17 de desembre de 1973), més conegut com a Álvaro en el món de la pilota valenciana, és un dels pilotaires a batre en qualsevol de les modalitats en què jugue gràcies ser un esquerrà molt poderós.
Amics de la Pilota Xilxes
La web xilxera de la pilota, amb informació sobre les properes partides dels equips xilxers de galotxa, frontó, escala i corda. Fòrum de converses. L'equip de Xilxes format per Ximo, son pare i Jose Romà ha jugat la final provincial d'escala i corda.
Blog de Pilota d’Infoesport.es
Espai col·laboratiu i complementari, dedicat a l’atletisme, en valencià d’Infoesport.es, el diari digital del poliesportiu autonòmic en castellà. Informació del principals esdeveniments sobre la pilota valenciana a la Comunitat Valenciana.
Botiga de la Federació de Pilota Valenciana
Pàgina de la botiga virtual d'article esportius de la Federació de Pilota Valenciana. Catàleg d'actualitat d'objectes relacionats amb el món de la pilota valenciana de la Federació de Pilota Valenciana.
Campionat Galotxa El Corte Inglés
Web del Campionat Pilota Valenciana en Galotxa de El Corte Inglés. Ha quedat en 50 x 5 que haguera sigut "sabatera" de no haver-hi canviat les posicions. Res més que dir i a l'aguait de la propera partida que jugarem en Lliria, en trinquet.
Carxots - Fòrum obert de Pilota Valenciana
Fòrum que té l’objectiu de ser el punt de trobada dels amants de la pilota valenciana. Vol ser un fòrum actiu, plural i que ompli el buit que han deixat altres fòrums que ja han mort. Podreu accedir a apartats per a usuaris registrats i voreu continguts.
Club de Galotxa de Benifaió
Arriba l'hora de què algú posi al Club de Pilota Valenciana de Benifaió (modalitat de galotxa) al seu veritable lloc en la història de l'esport d'aquest poble. La canxa de Benifaió s’inaugura al 2005 amb les finals del Campionat Trofeu Interpobles.
Club de Pelotaris de Massalfassar
En l'actualitat el poble té deu equips en competició i una escola municipal de pilotaris entre juvenils, alevins i infantils, sent campions en diverses modalitats com "galotxa", "raspall" i "llarges". Trinquet a Massalfassar.
Club de Pilota Albuixech
Espai oficial del Club de Pilota Albuixech, entitat dedicada a la pràctica de la pilota valenciana des d’Albuixec, a la comarca de L’Horta Nord. La web oficial del Club de Pilota Albuixech (http://www.pilotalbuixech.es/) ja no és operativa.
Club de Pilota de Benidoleig
Pàgina del Club de Pilota de Benidoleig, municipi de la comarca de la Marina Alta. Informació de l’entitat i els seus resultats. Les cròniques i articles són en valencià però la web bàsica és en castellà.
Club de Pilota de Faura
El Club de Pilota de Faura té com a objectiu la recuperació de la il·lusió per aquest esport, i que els aficionats tornen a gaudir de partides tan magnífiques com aquella final. Integrants, resultats.
Club de Pilota de Meliana
Entitat esportiva de la ciutat de Meliana, dedicada a la pràctica, el foment i la formació de les modalitats de l'esport de la pilota valenciana. El Meliana toca gairebé totes les vessants, com el frontó, l'escala i corda, el raspall o la galotxa.
Club de Pilota de Piles
El Club arreplega a un grup de gent a la que ens unix el gust de vore i de jugar a pilota, i les ganes de passar-ho bé. En esta web podràs trobar l’actualitat de la pilota al nostre poble, algunes fotos de partides que anem jugant, enllaços, qui som, etc
Club de Pilota Dénia
Espai del Club Pilota Dénia i de l'Escola Municipal de Pilota Valenciana de Dénia. El club es va fundar l’any 1992 i ha realitzat una tasca incansable des de fa més de divuit anys. Juga al nou Trinquet de Vista Alegre “El Rovellet”.
Club de Pilota d'Orba OrbaSport
Club Pilota Orba. Tots els esdeveniments que organitza el Club. Esperem comptar amb bons jugadors en el futur, gràcies a la labor que s'està realitzant en la cantera que hi ha actualment i que s'està formant en l'Escola de Pilota.
Club de Pilota Faura
Facebook del Club de Pilota Faura amb dades del club. El Club de Pilota Faura fa el seu debut al trofeu El Corte Inglés al grup 2 de 4a categoria. Els seus rivals seran: Albuixec, Foios, Nàquera, Benaguasil, Alcubles, Massamagrell i Albalat.
Club de Pilota Pedreguer
Pàgina oficial del Club de Pilota Pedreguer, entitat esportiva dedicada a la pilota valenciana i la modalitat de raspall, des de El Pedreguer, municipi de la comarca de la Marina Alta. Lliga de raspall local, activitats, galeria de fotos i contacte.
Club de Pilota Tibi
Pàgina blog oficial del Club de Pilota Tibi. El Club de Pilota Tibi, és una entitat, de Tibi (l’Alcoià), dedicada a la pilota valenciana, que darerament ha obtingut valuosos èxits esportius. Dades, equips, modalitats i resultats.
Club de Pilota Valenciana de Crevillent
¡¡Tot el que vulgueu saber sobre el club de pilota valenciana crevillentí es troba açí!! Club de Pilota Valenciana de Crevillent. ¡¡La Pilota Valenciana .. Prensa, palmarès, competicions, dades del club, …
Club de Pilota Valenciana de Meliana
Es funda en 1969 però la seua legalització no és fins l’any 1986-1987 en la qual participa per primera vegada en competició oficial i per la documentació apareguda en els últims anys. En 1995 es torna a legalitzar, ja que els registres són extraviats...
Club de Pilota Valenciana de Relleu
És la societat esportiva més recent formada al poble de Relleu. La seua creació esdevé d'una il·lusió personal d'un cert grup de jovens, així con del suport de persones, empreses i altres institucions del mateix poble.
Club de Pilota Valenciana del Campello
L'esport del País Valencià. Tot el que es refereix a aquest esport al Campello. Competicions, Escola de Pilota, Reglamentació. Divulgació de les modalitats de pilota. El trinquet.
Club de Pilota Valenciana del Campello
Espai del Club de Pilota Valenciana del Campello (L’Alacantí). El club de pilota, els equips, l’escola de pilota, any rera any, articles, galeria d'imatges, enllaços i informació d’un campió del món format en aquesta entitat esportiva.
Club de Pilota Valenciana Godella
Club que lluita per la conservació i difusió de la pràctica de la pilota valenciana al poble. Dona a conéixer al públic la feina que duu a terme. Informació d'actualitat sobre l’esport nacional i la seua vinculació amb el poble, seguiment dels equips.
Club de Pilota Valenciana Real de Gandia
Facebook del Club de Pilota Valenciana Real de Gandia. Tenim un carrer artificial que és on juguem. La modalitat que es practica al nostre club és la de raspall. El club té les portes obertes a tot aquell que vulga practicat l’esport autocton.
Club de Pilota Valenciana Traiguera
Pàgina oficial del Club Pilota Valenciana Traiguera. Podràs trobar història de la pilota valenciana, modalitats de joc i en especial el frontó en frares. Aquesta modalitat només es juga a Traiguera. Campionats que organitza.
Club de Pilota Valenciana Valiratlla Castell de Castells
Blog del Club de Pilota Valenciana Valiratlla Castell de Castells, municipi de la comarca de La Marina Alta. Guardonat com el millor blog d’esports. Preparació de la mà, partida de festes Castells, històric, col·laboradors i patrocinadors.
Club de Pilota Valenciana Xixona
Bloc oficial del Club de Pilota Valenciana de Xixona, a la comarca de l’Alacantí. Informació dels campionats en els que participa i vincles relacionats i amics. El blog és en castellà, però els continguts estàn escrits en valencià.
Club de Raspall Quatretonda
Aquest és el bloc del Club de Raspall Quatretonda (Vall d’Albaida). Ací podeu consultar tota la actualitat, fotos i partides de raspall al nostre poble. Compta amb equips absoluts A i B. Informació dels partits del Club de Raspall Quatretonda.
Club Pelotari Gaibiel
Informació no oficial del projecte de recuperació de la pilota en l’Alt Palància. Tot i que la gran part de la gent associa l’esport de la pilota a les comarques valencianoparlants cal destacar que en esta comarca es va jugar, i molt a pilota valenciana.
Club Pilota Castelló de Rugat
Blog "A Dos i Ratlla ¡Pilota Encala! Del trinquet de Castelló de Rugat. Aci intentarem portar l’actualitat del que està fent-se al trinquet de Castelló de Rugat, gràcies al Club Pilota Castelló de Rugat i a la coordinadora "Rojos i blaus".
Club Pilota Ciutat d'Albaida
Nova pàgina oficial del Club Pilota d'Albaida (Vall d'Albaida). L’esport autòcton a la web del Club Pilota Valenciana Ciutat d’Albaida. Presentació, directiva, patrocinadors, equips, notícies, galeria, visites i enllaços.
Club Pilota Ciutat d'Albaida - Viquipèdia
Entitat esportiva del municipi d'Albaida, dedicada al foment i a la pràctica de les diverses modalitats de la pilota valenciana. Fundada al 2005. També disposa d'una escola de pilota per formar als més menuts en l'esport de pilota a raspall.
Club Pilota Cocentaina
Espai del Club Pilota Cocentaina, entitat adscrita a la Federació Valenciana de Pilota. A vore si anem guanyat alguna partideta perquè l’equip no té bona ratxa. Els dissabtes per la vesprada i diumenges pel matí tenim partides de pilota.
Club Pilota Parcent
Blog del Club Pilota Parcent, entitat dedicada a la pilota valenciana des d’aquest municiì de la Marina Alta. El blog reagrupa els articles de tots els teus sub-blogs. Calendari, equips, enllaços i els resultats del torneig local d’enguany.
Club Pilota Raspall Xeraco
Espai bilingüe del Club Pilota Raspall Xeraco, a la comarca de La Safor. És una escola de pilota raspall, formació de jugadors de raspall de la comunitat valenciana. Partides d'aquesta setmana a Xeraco. El contingut en valencià és mínim.
Club Pilota Sella
Blog del Club Pilota Sella. La pilota valenciana en aquest poble de la Marina Baixa. Els comentaris i la informació del nostre esport autòcton, el club, l’escola de pilota, dades generals, juvenil, llargues, palma, perxa, tornejos, partides de fira …
Club Pilota Valenciana Alacant / Club Pilota Alacant
informació, estructura, palmarès, fotos, partides del club de pilota valenciana d'Alacant. Volem animar als alacantins a acostar-se al carrer a vore este espectacle esportiu, i a sumar-se a la pràctica de la pilota valenciana amb el Club Pilota Alacant.
Club Pilota Valenciana Nou Trinquet de Castalla
Web d'aquest club de pilota valenciana, amb informació sobre els seus membres, campionats i altres notícies al voltant d'aquest esport. Partides que es juguen en el Nou Trinquet de Castalla corresponents al Interprovincial d'escala i corda.
Club Pilotari de Benavites
Web oficial del Club pilotari de Benavites, al Camp de Morvedre. Informació de l’activitat del club i de l’Escola de Pilota Benvites. En la fase final del campionat Interpobles EDICOM l'equip de Benavites s'ha classificat per a les semifinals.
Club Pilotari Massamagrell
Pàgina oficial del Club Pilotari Massamagrell, a la comarca de L’Horta Nord (València). Recentment s’ha celebrat el 25é aniversari del Club Pilotari de Massamagrell. Informació, serveis del club i les activitats que realitza.
Comité de Jocs a Ratlles - Federació Valenciana de Pilota
Pàgina del Comité de Jocs a Ratlles de la Federació Valenciana de Pilota. Assambees, llargues i palmes, el campionat de perxa, comunicats, documents, enllaços, adreces i dades de la selecció calenciana de pilota.
Comité de Perxa - Federació Valenciana de Pilota
Web oficial de la lliga de “perxa” en la que el comité comunicarà els resultats, cròniques i classificacions de cada jornada de lliga. Ací trobareu noticies, informació, història, fotos,... per a jugadors i aficionats i podreu fer consultes i aportacions.
Daniel Gómez Giménez
Daniel Gómez Giménez (Benavites 1974), Dani, és un pilotari valencià en nòmina de l'empresa ValNet. Va començar jugant a galotxa però destaca com a mitger de l'Escala i corda. Ha estat membre de la Selecció Valenciana de Pilota. Palmarés.
Emili Revert i Martínez
Emili Revert i Martínez, el Xiquet de Llanera (Llanera de Ranes, 1910) fou un pilotari favorit en les apostes de començaments del segle XX. D'ells es recorden diverses anècdotes i competicions de pilota en les que l’Emili va participar.
Escola de Pilota
Complet bloc sobre el món de la pilota valenciana a Internet. Coneixement de la pilota, món professional i aficionat, tecnificació, activitats de promoció, món internacional, la pilota als pobles, reflexions, calendaris, convenis activitats de promoció.
Escola de Pilota Benavites
Després de 20 anys a l'ombra, la Vila de Benavites torna amb la seua cantera d'élit, campions de València en cadets, campions de la Comunitat Valenciana en juvenils, subcampions autonòmics en infantils i seniors i dos dels millors mitgers del món.
Escola de Tecnificació de Pilota Valenciana de Xeraco
Pagina informativa de l’Escola de Tecnificació de Pilota Valenciana de Xeraco. L’Escola té més de 20 joves preseleccionats amb l'esperança de que alguns puguen ser professionals de la modalitat de raspall.
Escola Pilota Valenciana de Relleu
Pàgina de l’Escola de Pilota Valenciana de Relleu (Marina Baixa). És l’escola del Club Pilota Relleu, de l’esport tradicional del nostre poble. Escola/club, notícies, gent, fotos, competicions i informació diversa.
Escola Pilota Valenciana de Relleu Blog
Blog de l’Escola de Pilota Valenciana de Relleu (Marina Baixa). És l’escola del Club Pilota Relleu, de l’esport tradicional del nostre poble. Vincles de Relleu, història pilota valenciana, escala i corda Alvaro-Genoves II, …
Federació de Pilota Valenciana
Plataforma informativa de la Federació de Pilota Valenciana (única d'aquest esport). Normativa, informació general de la pilota valenciana, campionats, reportatges i opinions d'un dels esports més bonics i emocionants per a l'espectador.
Francisco Cervera Giménez
Francisco Cervera (Godelleta 1983), més conegut com a Fran, és un jugador professional de pilota valenciana, rest en la modalitat d'Escala i corda, tot i que començà en la Galotxa. És germà de Raül II. Va debutar al trinquet de Vilamarxant.
Frediesport
Frediesport és una botiga de la ciutat de València, on podreu comprar tot material relacionat amb la pilota valenciana, que culgue. Pots entrar i mirar les diferents tipus de pilotes, indumentària, complements, powerball the original.
Jaume Morales Moltó
Jaume Morales Moltó (Altea 1973), conegut com Tato, pilotari professional, mitger d'escala i corda, en l'empresa ValNet. El seu estil és l'estil del carrer, va començar jugant a llargues i ha estat convocat per a la Selecció Valenciana de Pilota.
José Seguí Cardona
José Seguí Cardona (Daimús, 1 de setembre de 1970), més conegut com a Gorxa, és un pilotari valencià, rest en la modalitat de raspall. En el seu palmarès hi ha el ser campió per equips de raspall de l’any 2008, entre d’altres.
Josep Antoni Martínez i Asensi
Josep Antoni Martínez i Asensi (El Campello, 1969), conegut com a Martines, és un jugador professional de pilota valenciana. És membre i banca titular en Llargues i Joc europeu de la Selecció Valenciana de Pilota des de 1997.
Juan Gràcia Escrivà
Juan Gràcia Escrivà (Potries, 22 de març de 1970) és un pilotari valencià, que participa en la modalitat de raspall. El seu palmarés: Sub-campió de l'individual de Raspall en les temporades 1997 i 2001 i campió per equips de raspall en 2006.
La Pilota a Polinyà
Apunts històrics sobre la pilota valenciana a Polinyà de Xúquer fins a l’actualitat. Polinyà de Xúquer és actualment un nom de referència quan es parla de pilota valenciana. Això és generalment reconegut al País Valencià.
Llagues - Pilota Valenciana
El portal web de les llargues, la modalitat mare de la pilota a mà en la pilota valenciana. Les Llargues és l'espectacle de la pilota valenciana al carrer. Lligues, clubs, escoles, classificació, estadístiques, calendari, …
Melchor Fauli Garces
Melchor Fauli Garcés (Benavites 1981), més conegut com a Melchor, és un pilotari professional en nòmina de l'empresa ValNet. En l'escala i corda juga com a mitger. Va debutar l’any 1993 al Trinquet de Pelayo de València. Palmarés.
Museu de la Pilota Valenciana de Genovés
Web del Museu de la Pilota Valenciana de Genovés. La pretensió del museu de la pilota és la de formar un recinte que reunisca de forma ampla i precisa la màxima expressió d’elements i documentació relacionats amb aquest esport.
OrbaSport
Espai del Club Pilota Orba. Informació de diferents campionats de pilota a la Comunitat Valenciana. L'escola d'Orba en la seua participació autonòmica del Trofeu El Corte Inglés de Galotxa, s'ha convertit en la revelació de la present edició.
Pablo Vidal Climent
Pablo Vidal Climent (Sella, 1992), conegut com a Pablo, és un jugador no professional de pilota valenciana. Fill d'una nissaga pilotaire (son pare, Fermín, va ser 5 voltes campió de la Lliga a Perxa), Pablo s'ha format a l'escola del Club de Pilota Sella.
Paco Cabanes, "El Genovés"
El Genovés està considerat com un dels millors jugadors de pilota, per no dir el millor. Actualment i després de la seua retirada, El Genovés, del món professional s'ha convertit en un autèntic mite vivent de la pilota valenciana.
Parlem de Perxa
Este es el blog dedicat al món de la perxa en particular i al de la pilota valenciana en general, ací podreu desenvolupar els vostres comentaris. Endavant i a gaudir d’esta nova oportunitat de parlar de pilota. Amunt la perxa.
Penya Pilotaris Amics del Frontó del Puig
Blog informatiu del soci de la Penya Pilotaris Amics del Frontó del Puig, a la comarca de L’Horta Nord. L’espai inclou diverses informacions, serveis preferents del soci de la penya, arxius del blog i els seus seguidors.
Pilota Murla
Web del Club Pilota Murla. Murla és un dels pocs reductes de terres valencianes on es conserva intacta una de les pràctiques esportives més autòctones del poble valencià: la pilota valenciana en la seva modalitat més antiga i bella, 'les llargues'.
Pilota Valenciana
Web de Paco Barceló i Juan Carlos Alabau Des de la Universitat de València. Aci volem oferir-te una breu introducció al joc per tal que conegues la seua història, les competicions i els principals jugadors. Carrers i Trinquets.
Pilota Valenciana - Tomaset
Blog d’en Tomaset del Campionat de Galotxa JECV de Pilota Valenciana. Almussafes fa el bot i el feridor de Godelleta, assessorat per Ferdi (l'entrenador i jugador de 1a), ha buscat al galotxer, Moisés, al qual ha agafat gelat. Altres blogs.
Pilota Valenciana a La Pobla Llarga
Blog de la Pilota Valenciana a La Pobla Llarga (Ribera Alta). del Campionat Autonòmic de Raspall per l'equip representat de La Pobla Llarga. Totes les informacions sobre la modalitat de raspall a La Pobla.
Pilotaris valencians del Genovés - Viquipèdia
10: José Cabanes Corcera, Paco Cabanes Pastor, Juan Cabanes Sanchis, Juan Llopis Tomás, Joaquín Oltra Sanchis, Eduardo Sanchis Moscardó, Pasqual Sanchis Moscardó, Enric Sarasol Soler, José María Sarasol Soler, Rafael Soler i Tomás.
Pilotavalenciana.com
Pilotavalenciana.com és el portal de la pilota valenciana; Informació de les diferents competicions de cada modalitat, calendaris, fòrum de converses, botiga de la pilota, arxius i les entrades més recents… València.
PilotaVeu
Diari digital exclusiu del nostre esport. Projecte d’un grup de gent, de diverses localitats, perfils i edats, units per la mateixa passió: la Pilota Valenciana. L’obligada necessitat de promocionar-la i donar-li difusió, ens motiva a tots a treballar-hi.
Raúl Cervera Giménez
Raúl Cervera (Godelleta, 1986), més conegut com a Raül, és un jugador professional de pilota valenciana, mitger en la modalitat d'Escala i corda, en nòmina de l'empresa ValNet. És germà de Fran. Començà a la Sociedad Pelotari Godelleta.
Revista Vaqueta
Pàgina de la revista Vaqueta, sobre Pilota Valenciana en Acrobat Reader. Selecciona l'hipervincle per tal de descarregar-te'l al teu ordinador.
Salvador Hervàs Llàcer "Voro"
Salvador Hervàs Llàcer (Montserrat, 1967), conegut com a Voro, és un pilotari valencià. Com a aficionat començà en Galotxa, i debutà professionalment de l'Escala i corda el 1988 al Trinquet de Pelayo (València), com a mitger de forta braçada.
Tallant Corda
Blog d'actualitat sobre la Pilota Valenciana d'un aficionat a la Pilota Valenciana, un esport autènticament valencià, irreductible, minoritari, popular, "de poble", reservat per a caballers, espectacular, elegant, etc.
Trinquet amb Frares
El Frare és una modalitat de pilota valenciana practicada només a l'Alt i Baix Maestrat, la Plana Alta i Baixa, els Ports, tot i que sembla que també s'hi jugà al sud del Principat (Alcanar i Ulldecona, al 1936 hi havia una canxa de joc a Tortosa).
Trinquet de Manises
És el trinquet de capçalera del poble, situat a la comarca valenciana de l'Horta Oest. El trinquet és de propietat municipal i està regentat pel Club Pilotari de Manises. Dimensions: 58,1 m. de llarg i 10,05 d'ample. Superfície de 1.802 m².
Trinquet del Pla de l'Arc - Viquipèdia
El Trinquet del Pla de l'Arc és el trinquet de capçalera a Llíria. L'actual, inaugurat l'any 1997 i de titularitat municipal, és el tercer trinquet en la història de la vila. Els pilotaris el consideren un trinquet difícil de jugar.
Trofeu de Frontó Valencià Platges de Moncofa'07
Web de la IV edició del trofeu. La pilota valenciana, esport i cultura d’un poble. Les partides es disputen al fronto de Palafangues. Del d’1 de juliol al 26 d’agost (gran final). Després de la gran final, Copacabana convidarà a tots a orxata i fartona.
Val Net S.L.
Completíssim portal d’aquesta empresa de Bellreguard (La Safor) del món de la pilota valenciana. Calendari, notícies, events, medicina esportiva, jugadors, trinquets, cartells de pilota a les festes dels municipis.
ValldignaEsports
Portal simater de la pilota i l'esport. el primer portal dedicat al Joc de la Pilota i als pilotaris de La Valldigna, i més concretament de Simat de la Valldigna. Informació dels pilotaris professionals en actiu i punters actualment de Simat.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT