PINTURA


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
ILIMIT Comunicacions. Serveis Internet.(93)7333375


WEBS relacionades amb el tema
A. Orell, artista de Mallorca | Pintura. Escultura. Humor
Pintor, escultor i dibuixant (Palma, 1927). Estudià Belles Arts a l’Escola d’Arts Aplicades i Oficis Artístics, de Palma. Com a pintor, ha exposat individualment a Sóller (1970) i a Palma (1979), i ha participat en nombroses exposicions col·lectives.
addiccions
Reflexions sobre art contemporani i la meva pròpia obra i d'altres addiccions, amb dibuix d'acompanyament quasi diari... estic a punt de renovar el disseny de tot això o fer-ne un de nou, potser també un nom de blog nou, no sé... ja neguitejo…
Adrià Lanuza - Casa de la Caritat de Barcelona
Nascut a Bétera, cursà estudis de Belles Arts a l'Escola de Sant Carles de València. La seva trajectòria com a pintor s'enquadra en coordinades ben definides: el rigor tècnic i la saviesa del coneixement dels recursos del dibuix i els colors.
Albert Guasch - Creació pictòrica
Espai web del pintor Albert Guasch. Una figuració que fuig de l'espectacularitat i la fascinació pels mitjans, que s'allunya de la precisió fotogràfica. Una mirada "tranquil·la" que es mou pels intersticis d'allò poètic i allò incisiu.
Albert Tarragó
Lloc del pintor Albert Tarragó. Albert Tarragó, autor del capítol "Guia d'espais de treball i projectes culturals per a artistes en trànsit"; el que vol ser un manual col·laboratiu obert a l'aportació d'altres artistes i entitats promotores. Traductor.
albert vidal - pintura
Web de l'Albert Vidal, jover pintor català del realisma barceloní. L'ultima exposició individual del pintor, ha estat el juny de 2007 a la Galeria Uniglavas de Toquio, al Japó. Biografia, premsa i obres.
Alcoceba Serrà
La cerca incansable de plasmar pictòricament la bellesa de la naturalesa, muntanyes, arbres i rius. Masies de pedra en les quals sembla que el temps no passa. La mà de l'artista immortalitza la realitat visual; en les quals les sensacions són latents.
Alexandre G. Cuadras
Obra Gràfica d’Alexandre G. Cuadras (Figueres, 1976) és un artista autodidacta amb un estil influenciat pel surrealisme i el simbolisme que es reflexa en les seves obres gràfiques. Integra una vessant pictòrica on predomina l"aquarel·la amb aire naïf.
Alfons Borrell
Galería virtual de l'artista Alfons Borrell. Hi podeu trobar una extensa mostra d'exposicions individuals i exposicions col-lectives. Des de 1983 es dedica a la docència a l’Escola Municipal d’Art Illa de Sabadell.
Alpicatures
Pàgina web dels pintors, d’Alpicat (Lleida), Albert Corretgé i Àngel Piulats. Pintures a l’oli. Biografia, exposicions, galeria, textos i pretextos, … Són dos. Caçadors d'horitzons, perseguidors d'instants, domadors de silencis, ...
Andreu Orell, Pintor
Pintor, escultor i dibuixant mallorquí, nascut a Palma el 1927. Estudià Belles Arts (1947-48) a l'Escola d'Arts i Oficis. Com a pintor, ha cultivat el paisatge i el retrat, a l'oli i a l'aquarel·la.
Andreu Romera
Lloc web de l’Andreu Romera, jove artista, pintor i escultor de Granollers, al Vallès Orientalí. Exposa part de la seva obra en pintura i escultura al seu blog personal. Altres informacions: el seus amics artistes, arxiu del blog i el meu perfil complert.
Àngel Martinez - Pintor
L’obra del pintor Àngel Martínez. Galeria de fotos, curriculum, exposicions, crítiques publicades i dades de contacte. Àngel Martínez imparteix la docència a l’Escola Superior de Disseny i d’Art La Llotja de Barcelona i col·labora amb entitats de l’art.
Anna Cayuela
Neix a Manresa (1964), llicenciada en belles arts, comparteix activitat artística en docència i l’estudi d’art. Escultura, pintura, objec-tes personals, culturals i material. La creativitat d’una vida consisteix en la capacitat d’articular el seu idioma.
Anna Mª Cobstanteu
Escola de pintura i dibuix. Aquí hi trobareu un resum de la meva obra, els cursos que imparteixo, fotos dels meus quadres, de mi ... Es tot un plaer, poder gaudir de la teva visita. Gràcies per entrar en el meu mòn virtual. Espero que t’agradi.
Antoni Bachs
Seleccionat per participar a la Biennal Internacional de l'esmalt 2013 a Vilnius, Lituania. Diverses exposicions de pintura, esmalts i joies a: Barcelona, Sant Cugat, Arenys de Mar, Premià de Mar, L’Ametlla del Vallès, Mataró, Vallvidrera, Vilassar, …
Antoni Blanco Grané
Web de Blanco Grané, pintor. Neix a Barcelona, el 1954. Estudis. Realitza viatges d'estudis a París. Pinta als estudis de Joaquim Urgell, Joaquim Hidalgo i de Joan Abelló. Actualment té l'estudi a Tossa de Mar. Realitza exposicions des del 1978.
Antoni Miró
Web de l’artista alcoià, nascut en 1944. Viu al Mas Sopalmo. En 1960 rep el primer premi de pintura de l'Ajuntament d'Alcoi. En Gener de 1965 realitza la seua primera exposició individual i funda el Grup Alcoiart (1965-72). Pintura de conscienciació.
Antoni Roig Aquarel·les
Blog de la col·lecció de pintures i aquarel·les d'Antoni Roig des de Portocolom, Felanitx, a Mallorca (Illes Balears). Informació visual de les obres esposades al XIV Simposium Nacional d'Aquarel·les d’aquest artista mallorquí.
Antonio Ponz Piquer
Antonio Ponz Piquer (Begís, 28 de juny de 1725 - Madrid, 4 de desembre de 1792), va ser un pintor i escriptor il·lustrat valencià. L'any 1773 fou elegit membre de la Reial Acadèmia de la Història i el 1776 de la Reial Acadèmia de Belles Arts de St Ferran.
Apellániz Pintor - apellaniz.com
Pintor impressionista. Els seus quadres sorgeixen del contacte amb la natura. Apellániz, neix a Logroño (La Rioja), afincat a Cata-lunya, té l’estudi i resideix a Castellvell del Camp (Baix Camp). Figures, natures mortes, paisatges, flors, i marines.
Aquareles Laura Sanz Masdeu
Aquest és el lloc web de les aquareles de l’artista moianesa Laura Sanz Masdeu. Es un blog destinat a les persones interesades per l’art en l’aquarel·la. Una mostra completa del seu treball. El servei disposa de traductor automàtic en primer terme.
Arnau Casanoves de la Hoz - Pintura, escultura
Em dic Arnau Casanoves, vaig néixer a Reus el 1988. Des de fa anys tinc la pintura el principal mitjà d’expressió, més tard tècniques com l’escultura, gravat, fotografia, ceràmica, … Al la meva vida com artista, he procurat hibridar-los tant com puc.
Arola, artista pintor, muralista
Muralisme, diferents procediments pictòrics murals com la pintura al fresc, l'estuc brunyit al foc, policromia i retaule, el trompe-l’oeil, tècniques de restauració, galeria de fotografies i l'obra mural d'En Carles Arola.
art .joan.hurtado.canano.pinturas.
A partir del 85 i amb motiu del seu ingrés a l'Escola d'Arts i Oficis del Penedès, es quan comença a dedicar gran part del seu temps a la creació. Mitologia, odin, simbolisme, surrealisme, aficions, senderisme, cuina, podràs veure rutas y recetas
Art a Pratdip - Taller de pintura de Carme Bassa
La seu de l'Associació és als afores de Pratdip (Baix Camp), al peu de la Serra de Llaveria i a 11 Km del mar (L'Hospitalet de l'In-fant, Costa Daurada), en un indret preciós i tranquil, que proporciona un ambient excel·lent per al treball i la meditació.
Art Fàbregas - CoolArtBarcelona
Art Fàbregas, CoolArtBarcelona. Us ofereix creacions pictòriques d'art contemporani de qualitat, úniques i exclusives, dirigides a un públic que es trobi còmode entre ambients moderns, sofisticats i avantguardistes de l’art. Des de Barcelona.
Art llum, cirera del bosc
Quadren de l'artista cerdanyolenca Montse Cogul, on exposa i raona la seva obra. Darrerament tinc el bloc ... una mica abandonat .. i el que passa és que per poder seguir, només necessito temps. Encara no el tinc, però tornaré. Cirera de bosc.
Art Pere Planells
Exposició sistemàtica de l’obra de l’artista eibissenc Pere Planells realitzada a Eibissa, Alt Empordà, Olot, Barcelona, Canàries i Arenys de Mar. Pintura, escultura, grabat, dibuixos, audiovisuals...
Arts Fité - galeria d'art online
Galeria d'art en línia que li ofereix l'oportunitat de visitar diferents exposicions d'artistes de reconegut prestigi i comprar quadres originals. Estils des de l’art realista tradicional, al art modern més actual. Té dues galeries a Sabadell.
Artur Aldomà Puig
Artur Aldomà (1935, Reus, Tarragona) és un historietista, dibuixant, pintor i escultor català. Va començar fent historieta i durant els anys 50 i 60 va publicar la seva obra gairebé exclusivament a l'estranger, col·laborant amb guionistes com Víctor Mora.
Artur Duch
40 anys d'exposicions, L'Artur Duch és un artista apassionat per la seva feina. Cada obra seva és una aventura intensa. Galeries amb obra: Exposicions individuals i col·lectives, Obra actual: Pintura. Escultura. Llibres: Biblìofil, Il·lustracions, …
Aurembiaix Sabaté
Web d’Aurembiaix Sabaté, Bell-lloc d'Urgell (Lleida), 1980. Artista plàstica que fa un viratge de l'expressionisme. L’obra mostra, descarnades, les arrels que estem perdent. Biografia, obres, contacte, notícies i enllaços.
Benet Sarsanedas. Exposició de Pintura
Trajectoria artística del pintor Benet Sarsanedas. Exposició d'olis i dibuixos de diferents époques. Nascut a Rupit (Barcelona), l'any 1942. Inicià la seva formació a l'Ateneu de Girona i, més tard, la continua al Cercle Artístic de Sant Lluc de Barcelona
Bernat Pàmies
Pintor nascut a Barcelona l'any 1990. De petit destacà el seu interès per les arts plàstiques. Als set anys va començar a rebre classes de pintura i dibuix. També treballa tècniques de disseny i dibuix digital i està interessat en la fotografia artística.
Blai Sevé
Pintor innovador atípic. Polèmic avanguardista tanmateix introvertit. Transvisual abstracte. Pintura síntesi de formes en colors. Cromatisme exhuberant, pinzellada enèrgica decidida incisiva travessant els quadres amb la seguretat de voluntad expressiva.
Blaucasa
Ens dediquem a la decoració infantil artesanal: quadres infantils personalitzats, llenços, siluetes, plaques per a portes, penjadors, etc. realitzats de forma exclusiva i també per encàrrec. Blau Casa és marca registrada.
Bonaventura Ansón: Artista escultor i pintor
Pàgina web d'en Bonaventura Ansó, artista de les comarques gironines, fill de Tossa i resident a Quart. Portafoli de pintures, escultures, gravats i dibuixos. La complexitat que comporta en el meu cas, varietat de disciplines i tècniques en cada una…
Borlänsa
Pintor nascut l’any 1961 a Benavarri, Ribagorça Oriental. Borlänsa és el nom artístic amb què aquest pintor, escultor i dibuixant s'ha donat a conèixer en el món de l'art. Món conduït pel motor dels pinzells, on el dia i la nit el marquen els clarobscurs.
Boronat
Vaig néixer al 1936, el casc Antic de Barcelona i Santa Coloma de Gramenet m’ha inspirat en la meva vida artística. Ja de ben petit, a l’escola, el professor em deia que de gran seria un Sorolla. Ho porto a la sang, i la meva vida està lligada a l’art…
Calull
Mostra d'olis d'aquesta pintora barcelonina Rosa López Calull, neix a Barcelona el 1960, és pintora, mestra i psicoanalista. Ocupa el càrrec de directora de Tangram des de la seva fundació l'any 2002.
Camil Bofill - Realisme
Artista català, Neix a Torelló el que respon a una necessitat creativa a partir de l'inconscient, rastrejant a través dels somnis. Una temática plena de figuracions que plasmen un ventall de sensacions oníriques en l'espectador. Pintures i escultures.
Carles Blázquez - Dissenys
Pintures i dissenys. Disseny de samarretes. Art dels indis hopi d'Arizona i els aborigens australians. És llicenciat bioquímica per la UV, amb el grau d'excel·lent. Estudis de pintura i dibuix en l'Escola d'Arts i Oficis d´Eivissa.
Carme Bassa
Natural de Barcelona. Una mostra de la meva pintura, exposada a Mèxic i als EEUU, el currículum vitae i algunes paraules sobre la meva obra. Pintures en exposició i la obra. Tècnica encàustica tradicional, amb cera d'abelles, resines i pigments.
Catalina Verger
Expocisió d'olis d'aquesta pintora, historiadora i mestra d'escola. Quadres de flors, paisatges i natures mortes. Un aplec pictòric amb aire impressionista, irradiant joia, serenor, ric de plasticitat i poesia.
Cati Gelabert
Web de Cati Gelabert, artista pintora (Sineu, Mallorca 1970). Amb un esperit somiador i imaginatiu, l'artista ofereix una visió molt personal del paisatgisme. Les seves obres ens mostren una gran exuberància i generositat en l'ocupació de tons i matisos.
Cinta Balleste
Pàgina personal de la pintora Cinta Ballesté, amb una petita exposició de les seves obres. La meva obra és quasi sempre una interpretació de la naturalesa, la captació d´un moment i la impressió d´un instant.
Clariana
Pintura, dibuix, arquitectura, escultura, història de l'art, disseny. Natura, animals, els arbres, les plantes, els paissatges, la contemplació, el romanticisme. Passejar sense rumb concret, mullar-me quan pluvisqueja, sentir l'aire en el meu rostre.
Concurs de Pintura Ràpida del Poble Sec
Concurs al juliol. Tema: El Poble-Sec i el parc de Montjuic. La tècnica lliure. Poden participar-hi els majors de 18 anys, la inscripció és gratuïta. Els interessats han de fer la preinscripció, trucant a l’Associació d’artistes plàstics del Poble-Sec.
Concurs de Pintura Ràpida d'Hostafrancs
Es celebra a l’octubre. Hi participen els artistes majors de 18 anys que ho desitgin i la inscripció és gratuïta. Tema: El barri d’Hostafrancs - Parc de l’Espanya Industrial. La tècnica serà lliure i cada autor o autora podrà presentar una sola obra.
Crespí Alemany: Artista pintor i escultor de Mallorca
Pàgina web oficial de l'artista pintor i escultor de Mallorca Guillem Crespí Alemany. L’art en mi raja com una espècie d’albelló natural. Així com l’aigua surt de les pedres, de vegades d’una forma permanent i espontània. Les imatges mentals de les obres.
Crespi i Alemany - Artista pintor
Mostra dels quadres de Crespi i Alemany. Guillem, domina les pautes del temps amb capacitat analítica i pragmàtica. La seva plàstica engendra cèl·lules hipertròfiques. El llenguatge dels seus pigments un dia de tardor...
Cristòfol Almirall (Pintor)
Pintor abstracte impressionista. Exposicions, premis, obra, currículum. En la seva obra, Tòfol llegeix del natural i ens ho dona traduït en pintura, apassionadament, sintetitzant, deixant en el camí tot el que és palla, donant directament el gra.
Custo, Pintures
Blof de les pintures de Custo. Les meves pintures: Sèrie, Capitells, Reflexes, La tombarella, Balconada, Platja, Les Casetes, París, Le Cartier, París, Botiga a París, Cadaqués, Composició L´Estany, Somni, el petó, Al jardí, El Patiinterior, Cadaqués, …
de pintures i vides
Blog personalde Lluis Pifarré, el Pifa, sobre pintura i vida en general. Ciutat Vella (Bcn). Quan vaig començar això no em pensava que tindria tantes coses per dir, calculava que hi hauria quatre o cinc entrades per any i gràcies.
D'Est a Oest
D'Est a Oest és un blog de ressenyes d'il·lustració, pintura i d'altres coses per l’estil. Inclou multitud d’enllaços del món de la pintura la il·lustració, literatura infantil i juvenil, cinema, fotografia, museus, miscel·lània i darreres entrades.
Dibuix i Pintura a Barcelona
Classes de dibuix i pintura a Barcelona. Classes de dibuix i pintura per a grups a tots els nivells: iniciació, baix, mig i alt. No cal pagar matrícula. Classes particulars per a nens i adults. Els nivells iniciació, baix, mig i alt. Horari a convenir.
Dibuixos, gravats i cartells del MNAC
Blog de dibuixos, gravats i cartells del Museu Nacional d'Art de Catalunya. Col·lecció, un cop d'ull, catàleg, nova presentació d'art modern, història de la col·lecció, la col·leció creix, conservació i restauració, el museu al món, i glossari de temes.
Dionís Baixeras i Verdaguer
Dionís Baixeras i Verdaguer (Barcelona, 1862-1943) va ser destacat paisatgista del tombant de segle, arrelant la seva obra en el realisme pictòric amb paisatges que mostraven la varietat de les terres catalanes des de llurs costes fins els Pirineus.
Edu López de Haro
Web de l’Edu López de Haro (Premià de Mar, 1982), fill d'una família dedicada al ... Artista plàstic, en les seves obres s'aprecia marcada influència de dos corrents pictòriques: el surrealisme figuratiu i el surrealisme abstracte. Vii a Vilassar de Dalt.
Elu Bravo
Web de la pintora Elu Bravo. Galeria virtual de la pintora artística Elu Bravo, on exposa les seves pintures i quadres, les persones interessades poden contemplar-los i comprar-los. Vaig néixer a Córdoba, a principis del 1968.
Emile Ramis - Artista Pintor, Fotògraf
Artista pintor i fotògraf autodidacte cátala. Viu a la Catalunya Nord. Va començar a pintar les primeres pintures autodidactes en 1961 de tornada dels seus estudis escolars. Aïllat pel seu handicap, va combatre l'ociositat en expressar per llums i colors.
Enric Maurí
Lloc web de l’artista Enric Maurí. Enric Maurí es va iniciar com a pintor a principis dels anys vuitanta. Des de fa temps treballa de manera multidisciplinar en pintura, escultura, fotografia, vídeo, instal·lació... i ara s’estrena com a cantautor…
Enric Riera
Web del pintor de Formentera Enric Riera. L’obra i la seua carrera. Nascut el 1963, va cursar Belles Arts a la UB i ara és professor de l'IES Marc Ferrer de Sant Francesc. Ha exposat a Formentera, Eivissa, Mallorca, Madrid, Suïssa i Barcelona.
Enric Roca pintor
Visita a l'estudi del pintor Enric Roca i exposició d'una mostra de les seves obres. Enric Roca i Vallet va nèixer a Cabrils (El Maresme). Es considera alumne del mestre Bilbeny. “Vaig aprendre a aprendre, una actitud que no he abandonat.”
Escola de Pintura de Godella
Escola de Pintura que porta més vint-i-cinc anys funcionant des de es va posar en marxa el 1990. Després d’alguna incertesa, en la primera dècada del 2000 va estabilitzar-se. Ara consolidem amb un increment d’alumnes (vuit grups que fan 120 alumnes).
Espai Eat Art Lluís Vilà
Web de Lluís Vilà, Banyoles (Girona) 1952 - 2010 pintor i escultor. S’inicià a principis dels anys 70 a la Mostra Col·lectiva del Grup TINT-2, a la Llotja del Tint a Banyoles. Fins a mitjans dels anys 80 treballà investigant l’eat art i l'art fungible.
Espai pictòric de Pons Tello
Espai pictòric i notícies d'exposicions de l'artista barcelonina Pons Tello (1960). Pons Tello exposa 30 obres als dos edificis de la Clínica Eugin de Barcelona, dins del programa Eugin Art. Obra de Pons Tello i blog.
Ester Besolí
Pintora i il.lustradora tortosina.Exposicions: Im-Perfectes, Víctimes del Maltractament, Deesses, Els dibuixos dels ontes de Muniatto. Descargable qüestionari Im-Perfectes, la meva llista de blocs, creació de tallers infantils, manualitats, disfreses, ...
Esteve Terrús
Esteve Terrús (Elna, 1857 - 1922) va ser un pintor nord-català que es va destacar en el gènere de l'aquarel·la. Juntament amb molts altres artistes de la Catalunya del Nord fou un impulsor dels moviments artístics del país. Biografia.
Estudi Joan Puig Aquarel·les
Retorn als origens del pintor Joan Puig Bertran amb les seves aquarel·les -return to the origins. Des d’aquí vull mostrar la meva obra, aconseguir que us agradi i penseu que aquest lloc s’alimenta dels vostres comentaris!. Salut!
Eulàlia Valldosera i Guilera - Viquipèdia
Eulàlia Valldosera i Guilera (Vilafranca del Penedès, Alt Penedès, 1963) és una artista guardonada amb el Premi Nacional d'Arts Plàstiques l'any 2002. La seva obra forma part d'algunes de les col·leccions d'art contemporani més destacades del món.
Eusebi Vila Delclòs
Eusebi Vila Delclos born in Barcelona in 1962. Degree in Fine Arts, specialising in painting and doctorate in Fine Arts, University of Barcelona. His latest exhibitions have been in Barcelona, Madrid and Bilbao. He has also exhibited in Europe.
Exposició de Jean Capdeville a Perpinyà
Vídeo de l’Exposició de Jean Capdeville a Perpinyà. Jean Capdeville és un dels pintors contemporanis més rellevants de la Catalunya Nord. Per conèixer la seva obra, Perpinyà acull, durant el mes d'agost, una retrospectiva de l'artista.
Fina Casali
L’interès per a la pintura comença a l’estudi del pintor Martí Comas. Principalment autodidacta, fa servir l’oli, l’aquarel·la o l'acrílic amb combinació de materials diversos per a treballar aspectes dels seus temes bàsics: la figura humana, paisatges…
Francesc Carulla, Escultor-Pintor
Web de Francesc Carulla Serra (Barcelona 1927) . Apren escultura al taller del pare l’escultor Francesc Carulla i Ribera l’any 1944. Estudis d’escultura a l’Escola Superior de Belles Arts de Sant Jordi de Barcelona. També té títol de professor de dibuix.
Francesc Llop i Marqués
Sensacions amb Francesc Llop i Marqués, pintor campredonenc. A redós de la seva figura, s'inspira especialment el pintor i pagès campredonenc Eduard Gas, el qual porta una interessant carrera amateur pictòrica que l'ha portat a moltes exposicions.
Francesc Vayreda, de l’impressionisme al Noucentisme a Catalunya
L’exposició i el llibre que presentem sobre la figura i l’obra de Francesc Vayreda ens han permès saldar un deute pendent que la ciutat d’Olot tenia envers un pintor olotí amb una obra l’evolució de la qual, fins aquests moments, desconeixíem en detall.
Francesc Ventura
Artista plàstic multidisciplinar en la pintura i el gravat totalment conceptual i de forma gestual. Treballa la fotografia com a obra artística i l’incorpora a les seves obres pictòriques. També té treballs fets com a llibre d'artista o llibre objecte.
Francisco Gimeno Barón
Pintor nascut a Vila-real, el 30 novembre 1912. Cultivà temes costumistes, paisatges de la seua terra, composicions de figures i el retrat. Seguidor del luminisme sorollista. En 1952 començà a estiuejar a Aín on moria l’any 1978. És “Fill Adoptiu" d’Aín.
Frederic Vinyals i Yscla
Exposició de ceres, aquarel·les, dibuixos i olis de l'artista Frederic Viñals i Yscla (1913-2012). Pintor. Autodidacte. Començà la seva activitat els anys trenta, relacionant-se amb els casals i grups artístics del Poblenou, Sant Martí de Provençals.
Fundació Àngel Planells
La Fundació Àngel Planells té com a objectiu recuperar i donar a conèixer l'obra del pintor surrealista Àngel Planells i ser una plataforma cultural per la vila de Blanes. La seva pàgina web oficial “http://www.fundacioplanells.com/” no és operativa.
Fundació Cultural Coll Bardolet
Fundació que es va constituir el mes de gener de 2005, fruit del desig de l’artista Josep Coll Bardolet (Campdevànol, Girona 1912 - Valldemossa, Illes Balears 2007) de llegar part de la seva col·lecció de pintures al poble on va viure des de 1944.
Fundació Durancamps-Casas
Divulga el coneixement de la vida i l'obra del pintor Rafael Durancamps (1891-1979). Estudi i conserva les seves obres a la casa-taller, que recrea l'ambient dels habitatges on va viure el pintor. La seva web “http://www.durancamps.org” no és operativa.
Fundació Joan Capella
La Fundació Joan Capella entitat al servei de l’interès general. Té per objecte conservar unida, promoure i difondre al públic l’obra artística del pintor Joan Capella Arenas, Fill Predilecte del municipi de Montcada i Reixac. Art i cultura al municipi.
Fundació Joan Miró
Poseeix la col·lecció pública més completa d'obra de Joan Miró, integrada per pintures, escultures, ceràmiques, tèxtils, gravats i dibuixos de l'artista. L'edifici, obra de Josep Lluís Sert dels 70 és un referent del moviment racionalista.
Fundació Josep Cañas
Institució de l'Ajuntament de Banyeres del Penedès constituïda com a organisme autònom local, amb personalita jurídica i patrimoni propis. Objectiu: estudiar, recuperar, exposar i promocionar l'obra de l'escultor Josep Cañas, conforme al seu desitg.
Fundació Sorigué
Construida al 1985 per Julio Sorigué i Josefina Blanco, per a garantir el retorn a la societat del grup empresarial Sorigué. Gestió del centre de dia per a una cincuantena de joves discapacitats intel·lectuals. Col·lecció de pintura catalana del s. XIX.
Fundació Vila Casas
Situada al districte tecnològic del 22@, l’antiga fàbrica de Can Framis acull el fons pictòric de la Fundació Vila Casas. Exposició de més de 3.500 m² d’exposició i contemplació d’art contemporani català, dels seixanta fins avui. Compta amb cinc seus.
Gabriel Picart
The Art of Gabriel Picart Gabriel Picart és un pintor especial. Un pintor realista clàssic amb reverència per la figura humana, tècnica mestra i un repertori d'imatges sense temps d'exquisida bellesa. Però la veritable màgia rau al seu interior…
Galeria Bells Marcs
Galeria d'art fundada l'any 2008. Ens apassiona el món de l'art i una prioritat és apropar-lo als clients. Amb aquesta finalitat, disposem d'una sala d'exposicions a l'espai de Vic on es poden visitar mostres pictòriques temporals de forma ben gratuïta.
Galeria virtual d'art Jordi Mas Gomez
Jordi Mas, olis, aquarel·les i dibuixos. Ermita de Gallecs (Vallès Oriental), Pont del Petroli (Badalona), Sta Maria de Les Llosses, Can Besora (enderrocada), Ateneu de Mollet (enderrocat), Can Torras de Gallecs (Mollet del Vallès), Casalot (Calonge), ...
Galeria Virtual de Carles Galindo
Web oficial de la galeria virtual de Carles Galindo. Exposició d'olis i dibuixos de l'artista de la comarca de la Marina Alta, amb venta on-line des de la web. El llenguatge de les ones; les ones acarícien la teua absència.
Gerard Roca i Ayats
Web de l’artista Gerard Roca i Ayats (9 desembre 1972). Membre de 9Art Anglès, La palette du monde, l’Atelier Art i Artistes de Girona. Professor d'escultura i aerografia. Dibuix, pintura i escultura, tècniques de les seves obres d’influència clàssica.
Graffic Impact
La web presenta treballs de pintura creats per Radok i Kene sobre multitut de superfícies, mitjançant diverses tècniques com l'aerografia, acrílics, graffiti. Personalitzacions de vehicles, façanes, persianes, roba, cascs, taules d'snowboard/skat, …
Guillem Mateu Gelabert
Artista balear que presenta a la xarxa una mostra de la seva pintura, amb olis, aquarel·les i obres amb la tècnica del watercolor. He optat per recollir a aquestes pagines una mostra de la meva obra recent (1998, 1999 i 2000). Des de Mallorca.
Ignacio Pinazo Camarlench
Ignacio Pinazo Camarlench, en valencià Ignasi Pinazo Camarlench (València 1849 - Godella 1916) va ser un pintor valencià. És un dels més destacats artistes valencians de fi de segle, d'estil impressionista. La seua obra i galeria d'imatges.
Ignasi Pinazo i Camarlench
Ignacio Pinazo i Camarlenc, en valencià Ignasi Pinazo i Camarlenc (València, 11 de gener de 1849-Godella, 18 d'octubre de 1916) va ser un pintor valencià. És un dels més destacats artistes valencians de la fi de segle, i d'estil impressionista.
Isabel de Yzaguirre, La Colorista
Em va ensenyar a mirar i entendre els colors la mestra d’art, Marina Berdalet. I em vaig iniciar en el món de la consulta de color amb Kate Smith, de Sensational Color. A elles l’agraïment. La meva formació segueix, des d'aleshores, i el meu camí...
Isidre Manils
Galeria virtual de l'artista Isidre Manils. Hi podeu trobar una extensa mostra d'exposicions individuals i exposicions col·lectives. Portafoli, pintura, i altres, … Isidre Manils és pintor i professor a l'Escola Massana de Barcelona.
Isidre Nonell
Isidre Nonell (Barcelona, 1872-1911) fou pintor i dibuixant. El catàleg raonat d'olis d'Isidre Nonell, figura capdvantera en el panora-ma artístic català en el tombant dels segles XIX i XX. El treball l’elabora Glòria Escala, doctora en història de l'art.
Isidre Nonell - Viquipèdia
Isidre Nonell i Monturiol (Barcelona, 1872 - 1911) fou pintor i dibuixant. Fou dels artistes catalans més destacats del principi del s XX i figura bàsica del postmodernisme català amb una obstinació per pintar temes que no estaven de moda en el seu temps.
Jacint Rigau-Ros i Serra
Jacint Rigau-Ros, conegut en francès com Hyacinthe Rigaud (Perpinyà, 1659 - París, 1743) fou un pintor rossellonès. Nascut a Perpinyà quan pertanyia a la Monarquia Hispànica, poc després passà a domini francès pel Tractat dels Pirineus.
Jaume Canut
Galeria de obres de l'artista Jaume Canut. Ha vist exposada la seva obra gràfica al Drouot de Paris. De profundes arrels catalanes, son pare del Pallars Sobirà, sa mare de La Segarra, en Jaume Canut i Permanyer nasqué a Barcelona el 1.950
Jaume Carbonell
Pàgina oficial de l'artista i pintor barceloní, Jaume Carbonell. Hi trobareu una mostra retrospectiva des de 1.962 de l'obra del pintor Jaume Carbonell. Visiti també el joc "PatimPatamPatum" il·lustrat pel Jaume Carbonell.
Jaume Crespiera, pintures
Blog del pintor de la comarca del Moianès Jaume Crespiera, de les seves pintures a l’oli. També inclou informació diversa de l'autor i la seva trajectòria. Una sèria de l’obra pictòrica de Jaume Crespiera. Premis i exposicions (secció en construcció).
Jaume Pla i Pallejà
Web que us presenta l'obra del pintor, gravador i escriptor Jaume Pla i Pallejà (1914-1995). Som la família i els amics de Jaume Pla i anirem ampliant aquestes pàgines amb informacions diverses -sempre de primera mà- sobre l'obra i la vida de l'artista.
Jeroni Jacint de Espinosa
Jeroni Jacint de Espinosa (Cocentaina, 1600 - València, 1667), fou un pintor barroc de la generació que Esteve March, fill del pintor val·lisoletà Jerónimo Rodríguez de Espinosa. Aquest s'havia traslladat a Cocentaina cap el 1596.
Joan Abelló i Prat - Viquipèdia
Joan Abelló (Mollet del Vallès, 1922-Barcelona, 2008) fou pintor i col·leccionista. Nascut a l’any 1922 a Mollet del Vallès, estudià a l'Acadèmia Baixas i fou deixeble de Carles Pellicer, Joaquim Mir i de Pere Pruna, destacant com a paisatgista.
Joan Barrera i Ferrer
Joan Barrera (Arenys de Mar, 1872-1961) dibuixant, pintor i escultor. Compagina l'activitat docent artística amb la d'escultor de làpi-des i monuments funeraris. De caràcter esquerp, tímid i retret va propiciar una obra no nombrosa però rica en matisos.
Joan Carles Roca Sans
Artista Barceloní, clàssic i contemporani alhora, que, conviu en la captura de la vida i l'exercici de la memòria en la cerca d'un paradís perdut. Propostes i els seus espais d’art: Atrium a Torroella de Montgrí i la galleria Guillem de Peratallada.
Joan Carles Quintans
Pintures de l'artista Joan Carles Quintans a la sala Triarts de Bàscara a l'Alt Empordà. Durant els períodes lectius 96-97-98 imparteix classes d'Expressió artística als cursos de monitor i director en el lleure a l'Escola de Formació Galligants.
Joan Ciuró Gatell, pintor
L’obra de Joan Ciuró no descriu, evoca. Tampoc és xerraire, parla. De què? No s’hi troba cap anècdota, no s’hi veuen hortets i masies, senyores i fills, xarxes i veles, no- més terra i mar o millor dit territori i per dir-ho d’una altra manera, país ...
Joan Coch - Pintura Ràpida
Blog-galeria de Joan Coch, íntegrament dedicat a la pintura ràpida- obra actual- 2008-2011. Inclou les fotografies de totes les obres d’aquests artista bagenc, realitzades durant l’esmentat trimestre (2008-2011). Joan Coch special artistic works.
Joan Coch - Regal'Art
Art a l’abast. Mostra de la proposta, Obra i fotografia format i tècniques de l’obra. Aquarel·la 0.20x0.25cm. amb porta-foto. Tot en imatges, retrats, espais, paisatges, urbans, .... de l`obra, porta foto inclós. Certificat d`autenticitat de l’autoria.
Joan Coch - Watercolors
Blog dedicat a l’aquarel·la en directe. Bàsics, eïnes, pincellades, seguidors, arxiu, artistes, musicans, galeria virtual, exposició pròxima, col·lectiva, entrades populars i informació de la International Watercolor Biennale FCA, en la qual participa.
Joan Colom i Agustí
Joan Colom i Agustí (Arenys de Mar, 1879-1969) fou pintor amb una trajectòria particular, doncs de l'impressionisme d'origen francès evolucionà cap al realisme espanyol i finalitzà realitzant pintures de paisatge arrelades a la tradició més catalana.
Joan Francesc Cruella
Joan Francesc Cruella (Morella-1804 -1886), fou un pintor neoclàssic nascut a la capital d'els Ports, al País Valencià. Es tracta d'un muralista dedicat gairebé exclusivament a la temàtica religiosa. Utilitza en la seva majoria la tècnica al temple.
Joan Pasqual
Web oficial de Joan Pasqual, Neix a Barcelona l’any 1953. Formació artística en dibuix i pintura a la secció de Belles Arts del Museu de Badalona. Estudis de Pintura i Dibuix a l’Escola Tècnica d’Art i Oficis (Art la Industrial) de la ciutat de Barcelona.
Joana Frontera
Joana Frontera és una artista mallorquina que viu i treballa entre Palma i Alaró. Des de ben nina va començar a dibuixar. Després va passar a la pintura, sentint gran curiositat pel color. És una pintora autodidacta amb una gran curiositat per les coses.
Joaquim Agrasot Juan
Joaquim Agrasot Juan (Oriola, 24 de desembre de 1836 - València, 8 de gener de 1919) va ser un pintor valencià. Molt jove es va traslladar a València, on estudià pintura amb Francisco Martínez Yago, pare del pintor Salvador Martínez Cubells.
Joaquim Oliet
Joaquim Oliet (Morella 1775-1849), fou pintor neoclàssic. És dels artistes valencians de la primera meitat del s. XIX amb una producció més extensa, fonamentalment decorant esglésies i ermites amb conjunts iconogràfics de gran unitat compositiva.
Joaquim Sorolla i Bastida
Joaquim Sorolla (València, 27 de febrer de 1863-Cercedilla, 10 d'agost de 1923) fou pintor i artista gràfic valencià. Els seus treballs mostren retrats, paisatges i monuments de temàtica social i històrica, caracteritzats pels paisatges sota el sol.
Joaquim Sunyer i de Miró
Joaquim Sunyer (Sitges, 1874-Barcelona, 1956) va ser pintor català, considerat un dels màxims representants de l'estètica noucentista. Escriptors com Joan Maragall, Eugeni d'Ors i Joan Salvat-Papasseit van establir amistat amb el pintor ...
Joaquim Vayreda i Vila
Joaquim Vayreda i Vila (Girona, 23 de maig de 1843 - Olot, 31 d'octubre de 1894), fou un pintor català, un dels més destacats paisatgistes catalans del segle XIX. Al 1868 s'estableix a Olot, on crearà una Escola d'Olot, dedicada al paisatge.
Jocs de Colors
Exposició de l’artista mallorquí Víctor Pons Arnau, Crec que d`avegades deixam de recordar que els essers humans som uns més dins el conjunt d`essers vius , però que noltrus sols podem produir tan de mal com un sunami. Acrílics sobra tela.
Jordi Bofill
Web oficial de Jordi Bofill. És un jove pintor nascut a la Bisbal d’Empordà fa 32 anys. Viu a Foixà. S'inicià en el món de les belles arts fent exposicions en cafès i bars. Tot i la seva joventut, Jordi Bofill és un pintor format i en constant producció.
Jordi Cervera
Jordi Cervera, pintor i dibuixant del Port de la Selva. Em vaig iniciar en l'art del dibuix i la pintura de la mà d'en Joan Sibecas a principis dels anys 60 a l'escola del Casino Menestral. He treballat amb el que m'ha vingut de gust.
Jordi Cevera
Pintures i dibuixos d’en Jordi Cevera. Em vaig iniciar en dibuix i pintura de mà d'en Joan Sibecas a primers dels 60 a l'Escola del Casino Menestral. Després, al meu aire i ritme, primer des de la Selva de Mar i a partir 1968 des del Port de la Selva.
Jordi Isern, Artista Pintor
En el seu anar i venir, va conèixer Montblanc, la Conca de Barberà, i des del primer moment es va enamorar del poble. No ho va dubtar i va muntar el seu segon estudi. Jordi Isern ha exposat en les més prestigioses Galeries d'Art del nostre país.
Jordi Poquet
Artista pintor mallorquí, fortament arrelat amb la mediterrània ens captiva amb les seves creacions pictòriques. La seva pintura és sèria i consegueix un gran equilibri entre el color i la forma. Resum i plasma sense excés de pinzellades ni de pintura.
Jordi Rodríguez Amat, Art, Vida i Obra
Artista, nascut a Sta. Coloma de Gramenet al 1944. Escrits sobre art del creador del Centre que porta el seu nom, per ajudar a artistes al desenvolupament de l'art contemporani. Residencia d'artistes d'arreu, exposicions, fons d'art, escola, ...
Jordi Sanahuja
Web del pintor igualadí Jordi Sanahuja i Ferrer. Dibuixat autodidacta, que va començar a pintar el 1993. Ara, fa de tot relacionat amb l'art. Després d’etapes i de trobar un propi llenguatge pictòric, ara em trobo dis l'etapa Intentan't alliberar-se.
José López - Pintor
Pintor d’obres realistes i pintor d'obres simbòliques oníriques, com a pintor simbolista. Els seus somnis acolorits, són expressions de l'inconscient. Representa certs estats del somiador i tradueixen les diverses tendències de pulsacions psíquiques.
Josep Baqués
Pintor i comunicador visual (Montmeló, 1931). És un dels artistes més singulars de l'època actual. El 1931 neix a Montmeló, Vallès Oriental, en una família dedicada a la pagesia. Es fusiona amb la tràgica Guerra Civil de l’any 1936. Viu a Premià de Dalt.
Josep Berga i Boix
Josep Berga (La Pinya, La Garrotxa, 1837-Olot, La Garrotxa, 1914), també conegut com l'Avi Berga, fou un pintor paisatgista que, influenciat per l'Escola de Barbizon, fundà junt amb el seu amic Joaquim Vayreda l'Escola d'Olot de Pintura.
Josep Cañas i Cañas - Viquipèdia
Josep Cañas (1905-2001, Banyeres del Penedès) fou dibuixant i escultor. L’aprenentatge fou autodidacte, però va fer cursos a l'Escola d'Arts i Oficis de Vilanova amb Damià Torrents i Joaquim Mir. Els primers quadres de temàtica mediterrània i camperola.
Josep Ferré Revascall
Josep Ferré Revascall (Vilaplana, 1907 - Reus, 2001) fou un pintor català del Baix Camp. Després d'estudiar i viure uns quants anys a Barcelona, amb professors com Fèlix Mestres i Lluís Labarta, s'establí a Reus el 1934, on tingué el seu estudi.
Josep Fonts
Aquest es el meu blog i on vull mostrar tota la creativitat que he materialitzat des del moment amb que em vaig jubilar. Em dic Josep Fonts Canellas i aquest és el meu blog personal on vull plasmar les obres i experiències en l'ambit artesà i artístic.
Josep Malats
Artista empordanès, pintor de la llum. Actualment compagino la pintura i classes de dibuix i pintura a l’Escola d’Art J. Martínez Lozano de Llançà. L’estius exposo la meva obra en l’hotel-restaurant Gri-Mar de Llançà a la segona quinzena de juliol.
Josep Maria Martínez Lozano
Web del fundador del Museu de l'Aquarel·la Fundació Martínez Lozano. Josep Maria Martínez Lozano (Barcelona, 29 de març de 1923 - Llançà, 7 de juny de 2006) fou un pintor i aquarel·lista català especialitzat en paisatges i marines.
Josep Maria Solà
Les composicions el revelen un pintor del s. XXI a contrapèl de moviments postmoderns, que té gran personalitat, sensibilitat i domini d’una cuina pictòrica que l’acrediten com un gran representant de l’escola catalana, i en particular de l’olotina.
Josep Mayans i Juncosa
El bloc de Josep Mayans i Juncosa (1931-1999), dibuixant, escenògraf i pintor capelladí, que va morir a l’any 1999. La Font Cuitora, segurament aquest quadre, o quadres simliars a aquest, és l’obra que més vegades féu Josep Mayans per encàrrec.
Josep Nin i Tudó
Josep Nin i Tudó (El Vendrell, Baix Penedès, 20 d'agost de 1843-Madrid, Espanya, 1908) fou un pintor. Era germà de l'escriptor Joaquim Nin i Tudó. A ell se li deuen diverses pintures en el Palau Anglada (avui marquès de Larios) a Madrid.
Josep Obiols
Imatges de l'exposició Josep Obiols, pintor de Montserrat, que va finalitzar el dia 1 de novembre de 2009. La Universitat de Barcelona ofereix en format digital El poema de la rosa als llavis, de Joan Salvat-Papasseit, amb il·lustracions de Josep Obiols.
Josep Perpinyà i Citoler, Pintor
Nascut l’any de 1945 a Girona, és llicenciat en belles arts (en pintura) per la Facultat de Barcelona. Premis Exposicions Individuals. Exposicions Col.lectives. Cartells Museus i Pinacoteques Publicacions Obra: Girona del Riu Onyar Animalia. Barques.
Josep Puigmartí, Pintor
Viu i treballa a Sitges. És l'artista amb més presència a l'Hotel Estela Barcelona. Es poden admirar obres de les diferents etapes plàstiques, des d'obres recolzades en un surrealisme eròtic dels 70 fins la seva pintura de gestualitat automàtica d’avui.
Josep Torrent Bruch
Amb l'exposició antològica, la ciutat de Sant Feliu ret homenatge a la seva figura, i així recupera el millor de la seva obra, no exposada des de fa una colla d'anys, perquè estigui durant uns mesos a l'abast de tothom.
Karrisart
Portal de l'artista-pintor olotí Karris que recull la llum del mediterrani, el color de la costa brava i l’espontaneïtat de les formes de l’artista llatí per realitzar el seu particular món del Surrealisme-Figuratiu-Mediterrani.
Kdekids - Quadres infantils personalitzats fets a mà
Les mares poden trobar quadres i complements de decoració infantil fets artesanalment i personalitzats. També joies com collarets i polseres personalitzades per fer un regal amb amor. A la botiga online trobaran col·leccions de diversos tallers.
La Pintura de Valeri Farràs
L’exposició va començar el dia 4/11/08 i finalitzà el 18/11/08. La inauguració d’aquesta exposició es celebrà el dimarts dia 4 a les vuit del vespre, acompanyat d’un còctel i un breu recital de guitarra clàssica a càrrec del concertista Albert Noriega.
La Web de l'Anna
Dissenyadora artística. Entra i descobreix un nou concepte de dibuix. Dibuix artístic personalitzat; targetes, invitacions, publicitat, i moltes coses més. Gràcies per la vostra visita. Poseu-vos en contacte amb mi.
L'edat d'or de la pintura catalana (1885-1930)
Exposició edat d'or de la pintura catalana (1885-1930). Pintors i les seves pintures destacades. Laureà Barrau (Barcelona, 1863-Santa Eulària des Riu, Eivissa, 1957, Eliseu Meifrèn (Barcelona, 1859-1940), Jaume Morera (Lleida, 1854-Madrid, 1927), ...
Les tres germanes
Les tres germanes és un taller artesà de seda pintada a mà. Fem mocadors, fulars, ventalls, bosses, bijuteria en seda i sota comanda: regals per empreses o reproduccions de quadres per botigues de museus, institucions, etc.
L'Habitació d'Arle de Vincent van Gogh
Adaptació hipertextual de varis documents en suports diversos, sorgida d'un exercici d'Història de l'Art de la carrera d'Humanitats de la Universitat Oberta de Catalunya. WEB finalista del Premi Möebius-99 Multimèdia.
Liliana Altarriba
Web de l’artista Liliana Altarriba (Barcelona, 1961), pintura a l'oli. Altarriba és membre de l’Associacio d’Artistes de Sants ha participat en exposicions. Després de treballar en diferents tècniques torna a la pintura a l’oli per la riquesa cromàtica.
Lluís Cercós
Web oficiosa del pintor Lluís Cercós (Vilafranca del Penedès, 1956-1993). Obra, documentació, exposició, vincles, crèdits, i contacte. Els textos i imatges estan subjectes a una llicència de Creative Commons. Podeu copiar-los, etc., citant l'autor.
Lluís Cercós - Bloc
Aquesta pàgina és una invitació a recordar en Lluís Cercós (Vilafranca del Penedès, 1956-1993). Textes, imatges, documents, records, pensaments, desitjos, … Qualsevol aspecte serà ben rebut per mantindre viva la nostra memòria d’ell.
Lluís Cercós Casalé - Viquipèdia
Lluís Cercós (Vilafranca del Penedès, 1956-1993) pintor, professor de dibuix i pintura. Estudià a l'escola Sant Ramon de Penyafort i viatjà a Grècia amb Antoni Piqué qui l'inicià en l'escriptura de la poesia i li despertà l’interès per la cultura clàssica
Lluis Llop - Art Contemporani
Web oficial de l'artista Lluís Llop Bosch, dedicat a la creació en diferents projectes de l'art contemporani. Galeria, obra gràfica, botiga virtual, mostra per presentar 21 noves obres realitzades entre els anys 2005 i 2006.
Lluís Puiggròs
Web del pintor Lluis Puiggròs (St.Joan de Vilatorrada, 1970), on trobaràs obres realitzades pel pintor i les seves inquietuts, exposicions i premis. Considerat pintor autodidacta. Té estudis de pintura i disseny gràfic a l'Escola d'Arts i Oficis de Vic.
Lluis Roura. Artista pintor escalenc
Pintor autodidacte. Des de la seva primera exposició individual el 1970 a Vic, i des d'aleshores la seva obra sobrepassa el centenar d'exposicions arreu de l'Estat. El 1985 celebra la primera exposició individual a l'estranger, concretament a la galeria
Lourdes Fisa - Artista Plàstic
Pàgina web de Lourdes Fisa, artista plàstic, nascuda a Corbera de Llobregat i resident a Manresa. Presenta una breu mostra del seu treball més actual, obra, textes i les seves exposicions arreu del món.
Lourdes Santamaria
Pirogravadora i pintora que treballa a mitja jornada d'administrativa i l'altra amb l'art. Fa exposicions, participa en concursos i també realitza encàrrecs. Treballa en un petit estudi i a l'aire lliure dibuixa i pinta o als tallers d'art on fa cursos.
Luisa Sallent
Persegueix en les seves obres la puresa de la línea i el volum. La seva pincellada és solta, impresionista. Les pintures es poden inclou-re en aquesta tendència anomenada Mediterránea, que va inaugurar entre nosatres el pintor Joaquín Sunyer.
M. Dolors Villadelprat
Pàgina de M. Dolors Villadelprat, artista. Mostra de l'exposició de quadres a l'oli i gravats d'aquesta artista de Sant Boi de Llobregat. Obra gràfica origina, litografies d'estampació artesanal. L'autora, la seva escola, biografia i botiga online.
Maite Tor - Olis i Aquarel·les
Visc en una casa de pagès, un lloc privilegiat: el Lluçanès, i encara que ja havía tingut contacte amb el món de la pintura, quan vaig arribar vaig començar a gaudir pintant. M'agrada el color i la llum, la meva pintura té influència impresionista.
Manel Bayo / artista contemporani
Web de l'artista Gironí Manel Bayo. Els seus treballs utilitzen els formats tecnològics: net art, arts digitals vídeo creació, etc. He exposat a Girona a les Sales Municipals d'Exposició, a la Mercé, al Museu d'història i a un bon grapat de llocs més.
Manel Doblas
Neix a Humilladero (Màlaga) el 1957. Estudia dibuix i disseny gràfic a l'escola Massana de Barcelona i Serigrafia a Zurich (Suïssa). Premiat en més de 300 cetàmens de pintura per tot l'Estat Espanyol. Obra, col·leccions, biografia i contacte.
Manuel Gallardo
Nat a Oliva (València) l’any 1958. Llicenciat en Història de l'art i en Belles arts -especialitat pintura-, compaginant ambdues. Des de 1992 dona classes de dibuix al IES Gabriel Ciscar d'Oliva. Compagina la seua tasca amb els projectes artístics.
Manuela Trasobares
Web oficial de l’artista plàstica i lírica Manuela Trasobares, influïda per Salvador Dalí. Va néixer a Figueres i estiuejava a Cadaqués, on rebé les primeres classes de pintura. Altres mestres seus: el dibuixant Ferrandis o el compositor Carles Santos.
Manuela Trasobares Haro - Viquipèdia
Manuela Trasobares (Figueres, Alt Empordà, 1962). Artista i política transsexual. Després de dedicar-se a l'òpera, l'escultura i la pintura, l'any 2007 es presenta a les municipals del poble on resideix, Geldo (Alt Palància). És la 1a edil transsexual.
Marc Prat pintura.painting
Bases és el títol de la sèrie que he estat pintant darrerament. A continuació podeu veure una mostra d'algunes obres d'aquesta sèrie. Obra, currículum, premsa i contacte amb aquest jove artista mataroní de talla internacional.
Maria Assumpció Raventós i Torras
Maria Assumpció Raventós i Torras (Sant Sadurní d'Anoia, Alt Penedès 1930) és una pintora, gravadora i tapissera catalana. Va estudiar a l'Escola de Belles Arts de Sant Jordi de Barcelona, de la qual en fou després. professora de dibuix.
Marià Climent i Viñolas - Ajuntament de Santa Coloma de Farners
(Santa Coloma de Farners, 1915-2001), artista. En la seva obra, busca intensament el misteri de la realitat de la naturalesa; per aquest motiu la seva pintura és qualificada de “naturrealista”. La biografia es troba al llibre “Marià Climent, vida i obra”.
Maria Fabré Gras
Pinturas de l'artista Maria Fabré. Biografia, obres per anys, comentaris, links, premis, mencions i properes activitats.
Maria Martí
Espai de l’obra gràfica de Maria Martí Capell, artista mallorquí de la il·lustració: personatges, món vegetal, artefactes, estampats, i de la pintura. Informació de l’artista inclosa en publicacions, dades de contacte i descàrrega de part de la seva obra.
Maria Rosa Vila
Pintora de Sant Cugat del Vallès. En la seva web hi podeu trobar una selecció de les seves pintures comentades. Aquest weblog recull una selecció dels meus quadres. Sota cada foto, hi podeu escriure de manera anònima el vostre comentari.
Marià Vayreda i Vila
Marià Vayreda (Olot, 1853-Olot, 1903) va ser un escriptor i pintor català. Signava com Marian Vayreda. Els seus interessos artístics el van empènyer, en principi, envers la pintura. El 1876 viatja a París per estudiar amb Jean-Léon Gérôme.
Marina Berdalet
Artista visual llicenciada en belles arts (1989) per la Universitat de Barcelona. Recerca plàstica centrada especialment en el dibuix i en la pintura. Nascuda a Barcelona, fa uns quants anys que va deixar la ciutat i viu al poble de l'Estany (el Moianès).
Mariona Millà
Website oficial d'aquesta pintora catalana. Hi trobareu les mostres virtuals de vàries de les seves obres. Currículum de l'artista, les obres temàtiques, el taller, crítiques i textos sobre la seva obra …
Marta Bou · Pintura
Pintora que crea un univers amb el cos humà i amb la base d'aquarel·la. Neix l'any 1977 a Granollers (Barcelona), actualment viu a Menorca. La seva pintura parteix de la figuració per a arribar a una essència més poètica de l'assumpció de la realitat.
Marta Griful, Pintora
Web de Marta Griful Barrieras, artista/pintora de Sabadell, que presenta la seva pintura creativa. Aquí no està exposada tota la meva obra, pretenc que qualsevol interessat pugui tenir una referència dels estils que treballo, tècnica mixta.
Matilde Salvador - Vidres Innocents
Informació d'aquesta artista valenciana, que treballa el vidre, i la seva completa col·lecció a la web. Dades dels viatges continuats de la Matilde a l'illa catalana de L'Alguer (Sardenya), que va visitar per primera vegada l'any 1985.
Mestre d'Estopanyà
El mestre d'Estopanyà fou un pintor italià actiu a Aragó o Catalunya, al segon terç del segle XIV. Va ser l'autor del retaule de Sant Vicenç d'Estopanyà a (Osca), conservat al Museu Nacional d'Art de Catalunya. Referències i la biografia.
Mima Sant, Pintora i Muralista
Pintora i muralista sobre fusta, tela, ferro i paper. Grans murals amb la tècnica de l'esgrafiat, vitralls i escultura. La carrera ha culminat amb l'exposició a Barcelona "Vivint amb Rilke", molt ben acollida per la crítica.
Miquel Angel Pintanel - Obra
Pàgines de Miquel Àngel Pintanel, pintor expressionista de Barcelona. Podeu consultar l'exposició anomenada "Com va poder aquest nen convertir-se en el monstre que pinta això?" o potser podeu preferir una de peixos, d'icones o dibuixos.
Miquel Barceló
Web oficial amb el fons documental relacionada amb l’artista felanitxer internacional. El FDMB es creà al 1997, pel Ajuntament d’Artà i l’artista, en col·laboració amb la UIB. El material cedit pel pare de l’artista s’amplià per les donacions dels museus.
Miquel Barceló - MallorcaWeb
Miquel Barceló (Felanitx, Mallorca 1957). En aquesta plana de MallorcaWeb s’agrupem les informacions publicades a Internet sobre l'artista mallorquí Miquel Barceló: El seu currículum, informació relacionada i articles sobre Barceló a Internet diversos.
Miquel Duran
Miquel Duran. Pàgina web oficial d’aquest artista pintor català, afincat al poble d’Agullana (l’Alt Empordà). La pàgina, de moment, està en procés de construcció.
Miquel Esparbé
Artista pintor que viu i treballa al casc antic de Manresa, envoltat de gòtic i barroc, que el van veure a néixer, en el 1942. La temàtica princiapl és la figura humana, i consequentment, el relat. Mes de 35 exposicions individuals i 110 col·lectives.
Miquel Utrillo i Morlius
Miquel Utrillo (Barcelona, 1862 - Sitges, Garraf, 1934) ca ser enginyer, pintor, decorador, crític d'art i promotor artístic. Juntament amb Santiago Rusiñol i Ramon Casas, Utrillo formà el nucli més representatiu del Modernisme plàstic a Catalunya.
Miquel Wert Jirheden
Pàgina oficial d'aquest artista suec, resident a Barcelona. Hi trobareu les seves pintures, dibuixos i films de l'artista Miquel Wert. Currículum, exposicions, galeria, obra sobre paper, ... També podeu visitar el taller de Barcelona.
Mira Qui Pinta - Galeria d’art online
Obres de Marta Fortuny, autodidacta i aficionada, nascuda a Barcelona l’any 1946. Filla i neta d’artistes, es decantà per la pintura. Viu a països de diferents maneres de pensar. Colors arreu del món variats i de tons diferents; però a ella li agraden…
Mirant Miró
L'Escola de Pràctiques 1 de Lleida va realitzar el Projecte d'escola curs 2012-13 al voltant de Joan Miró. Informa de qui era Joan Miró i la seva obra. El primer contacte ha estat a través dels següents vídeos, que hem visionat amb els ordinadors d'aula.
Míriam Grau Millaret
Web de l’artista Míriam Grau Millaret, resident a Collbató. Neix a El Bruc (Osona) el 1987. Des de jove s’encamina cap a una formació interdisciplinària, on combina les arts visuals amb la dansa i la música. El 2009 es llicencia en Belles Arts per la UB.
Montserrat Marfany
Espai artistic de la pintora i ceramista Montserrat Marfany. Hi trobareu una galeria fotogràfica de les pintures i ceràmiques d’aquesta artista catalana.
Museu Abelló
Història i exposició del mestre Abelló. El Museu Joan Abelló està emplaçat en un edifici modernista, construït el 1908, i reformat els anys noranta, moment en què es convertí en un espai modern i funcional.
Museu Can Framis
Museu de pintura contemporània Can Framis, museu de pintura de la Fundació Vila Casas. Col·lecció permanent de pintura contemporània i exposicions temporals. Can Framis, darrer projecte de la fundació a Barcelona, creat el 2009.
Museu de Fotografia Contemporània de Torroella de Montgrí
Museu Palau Solterra, Torroella de Montgrí. Col·lecció permanent de fotografia contemporània i exposicions temporals. Palau Solterra és el Museu de Fotografia Contemporània Nacional i Internacional de la Fundació Vila Casas, inaugurat l'any 2000.
Nicolau Borràs Falcó
Nicolau Borràs Falcó (Cocentaina 1530-1610) fou un pintor renaixentista valencià seguidor i continuador de l'estil de Joan de Joanes. Era fill de Jeroni Borràs, sastre de professió, i d'Úrsula Falcó. Es va formar a València al taller de Joan de Joanes.
Nuria Gich - Pintures
La pintura com una subtil manifestació dels sentiments mes profunds, com a suport, la tela i les pintures, mitjà d'expressió la utilització de la bellesa més pura i fràgil, els bells colors harmonisos de la natura.
Núria Saloni
Artista barcelonina, de disseny i realizació de joies. Ha fet estudis a l'Escola d'Arts i Oficis i diversos seminaris a l'escola Massana. Peces úniques i sèries limitadas en or, pedres precioses i argent. Característiques principals de l'obra.
Núria Vives - Exposició de l'Artista
Artista barcelonina. Exposició d'olis, pastels i dibuixos. Paisatges de Rupit. Núria Vives es pot considerar una pintora autodidacta; pero sempre està atenta a l'obra dels grans mestres i d'ells intenta treure'n les lliçons més essencials.
Nusseta Pintures
El llargmetratge on vaig treballar fa dos anys, Eva, està de cel·lebracions constantment. Ara ens ha tocat de prop el Goya. I estem a l'espera de veure si serà nominat a millor direcció artística, ha estat una d'entre les 12 nominacions que té als premis.
Olga Molina
Bloc on hi exposo el meu treball artístic. Nascuda a Barcelona l'any 1976, actualment visc a Cerdanyola del Vallès. Sóc diplomada en restauració pictòrica a l’Escola Superior de Conservació i Restauració de Béns Culturals de Catalunya.
Paulí Josa Fenés
Pauli Josa, neix a Barcelona el 1963. Des del 1985 s'interessa per la pintura i rep classes de Rafael Quartielles, professor de la Facultat de Belles Arts de la UB. Alhora coneix els pintors Narcís Serinyà, Jordi Samsó i l'uruguaià Fernando Olivieri.
Pep Cortes
Pintor i poeta (Terrassa, 1950). Viu a Vacarisses i és militant d’ERC i de L’ANC. Pare, pintor i poeta, ha exposat la seva obra pictòrica en diverses galeries i sales d’art de Terrassa i Vacarisses. Ha publicat el poemari “Fer camí” al febrer de 2010.
Pep Manresa, Artista plàstic
El pintor, es preocupa per l'estudi de la creació de la naturalesa, la seva composició o descomposició. La preocupació es veu cada vegada més reflectida en el treball centrant-se en la recerca de les formes primàries; en l'orígen matèric de la natura.
Pepi Capella
Web oficial de Pepi Capella, jova artista, pintora i escultora de Granollers, Vallès Oriental. Exposa part de la seva obra en pintura i escultura al seu blog personal. Altres informacions: el seus amics artistes, arxiu del blog i el meu perfil complert.
Pere Bosch Morera
La seva pintura és un pretext per donar sortida a sensacions interiors. Complaent-se en la representació plàstica d'elements extrets de la natura, l'autor desenvolupa un procés de simplificació cercant la poètica de la identitat d'allò representat. Obra.
Pere Garcia-Fons
Pere Garcia-Fons (Badalona, 1928) és un pintor català que des del 1976 viu i pinta a Vilanova de la Ribera (Rosselló). Les seves estades entre Vilanova i París el permeté conèixer intel·lectuals nord-catalans de la talla de Jordi Pere Cerdà.
Pierre Brune
Pierre Brune (Épinay-sur-Seine, 26 de gener del 1887 - Ceret, 1 de juny del 1956) va ser un pintor francès ceretà d'adopció, fundador i primer director del Museu d'Art Modern de Ceret del 1950 al 1956. Al 1910 exposà al Salon des Indépendants de París.
Pintor Alejo
Nascut a Girona, on es van conèixer els seus pares de Cuenca i de Santander, Leo Alejo de ben petit ja es va sentir atret per la pintura. Ho passava molt bé a la classe de dibuix i durant les visites a la biblioteca. Reproduia quadres de calendaris…
Pintores al Barri
Treballs de pintura i dibuix de les pintores del barri de La Torrassa, L'Hospitalet de Llobregat: Encarna, Francina, Isabel i Marian. Formen part del Taller d’Art Josep Jané i Olivé de La Torrassa, grup heterogeni en formació i capacitat artística.
Pintor-Escultor Àngel Rigall
Informa i mostra pintura, escultura, elements de faràndula i classes. Escultures, pintures, faràndula i classes. Observo el cel des del taller de la Vall d'en Bas, m'inspiro fent pintures en tècnica mixta; acrílics, olis, esponjats, aerografia i espàtula.
Pintors Barri Gòtic de Barcelona
El Col·lectiu Pintors del Barri Gòtic de Barcelona és integrat per un conjunt de persones que van portar la pràctica artística, fonamentalment pictòrica, durant els anys 1960-1980, vinculats d’alguna manera al barri del Casc Antic de Barcelona.
Pintors Catalans
Galeria on podreu comprar obres de pintors catalans, i d’artistas nacionals i internacionals. Art en majúscules, i per a totes les butxaques. T’assessorarem de forma gratuita, i et donarem tot tipus de facilitats. La versió en valencià no és operativa.
Pintors i dibuixants catalans (Col·lecció F.B.)
Museus i Col.leccions, Galeries d'Art, Subastes d'Art, Enllaços, Contacte, Alfred Opisso Cardona, Antoni Utrillo Viadera, Artur Carbonell Carbonell, Carme Navarra Pruna, Dàrius Vilàs Fernàndez, Enric Trapero Ballestero, Eugeni Giner Martí, …
Pintors valencians
Pintors en la Comunitat Valenciana, galeria d'autoretrats. Agustín Esteve, Alberto Pla i Rubio, Alejandro Cabeza, Alejandro Marco Montalvo, Alejandro Martínez, Benet Alfredo Claros García, Alonso Sánchez Coello, …Contingut en valencià mínim.
Pintura catalana al segle XVII
Durant el sis-cents, l’esplendor per la pintura barroca produïda a bona part de la Península Ibérica -de la mà d’artistes com Diego Velázquez, Francisco de Zurbarán o Bartolomé Esteban Murillo- contrasta amb el llegat pictòric dels mestres catalans.
Pintura Ràpida Catalunya
La millor informació per ,amternir-vos informats sobre els concursos de pintura que es realitzen a l'aire lliure. Consulta les bases dels principals concursos a Catalunya. Ens agradaria que si sabeu d’algun concurs ens el feu arribar a aquesta adreça.
Pintures Planell - Indústria, Decoració, Manualitats
Pintures per indústria, decoració, belles arts, tintometria, manualitats, parquet, papers pintats, eines i materials, professionals, ... Exemples de treballs realitzats amb imatges pels nostres professionals, materials ulititzats, i acabats.
Pintures. Lluís Estopiñan
Pàgina de Lluís Estopiñan i Canals, graduat per l'Escola Massana en procediments pictòrics. Artista, currículum, escrits, pintures, instal·lacions artístiques, art contemporani, creació mediterrània, barcelona.
Plouen Fulles de Baladre
Plouen fulles de baladre és el blog de l’artista i pintor Jordi Albinyana, des de l’Olleria (Vall d’Albaida). Un blog més de mirar, que de llegir. Inclu una retrospectiva de part de la seva obra, comentada. Vídeos i arxius del blog.
Portes i Voltes a la Ciutat de Tarragona
Pàgina dedicada a l'artista Tarragoní, en Pere Camarasa i Brunet, pintor i escriptor, presentan el seu últim treball, un llibre dedicat a les més de 160 portes i voltes existents a la ciutat de Tarragona, des de l'epoca romana, fins l'actual.
Premi Centelles
Obres seleccionades per a l'exposició del Premi Centelles. Els guanyadors es donen a conèixer a l'acta de lliurament de premis, el 31 d'agost, a les 12 del migdia, al Centre d'art el Marçó vell de Centelles. Convocatòria del LXXII concurs de pintura.
Premi de Pintura Miquel Viladrich
L'any 1887 nasqué a Torrelameu en Miquel Viladrich. Cent anys desprès, l'ajuntament va decidir celebrar-ho i amb l’aleshores secretari municipal, varen creure oportú crear aquest premi bianual de pintura que porta el nom de l'artista torrudà.
Quadres Blangar
Quadres moderns originals de venda exclusiva a la nostra botiga online. Quadres per encàrrec, de grans dimensions pintats totalment a mà. Estan pintats sobre llenc (tela) i muntats en bastidor de fusta doble de 3,5 cm de costat que no necessita marc.
Ramón Castañer Segura - Viquipèdia
Ramón Castañer Segura (Alcoi, 1929) des de fa més de 30 anys viu a Madrid, lligat a Alcoi i esta regió, en la seua pintura destaca la llum pròpia dels pintors mediterranis. En 1948 ingressa en l'Escola Superior de Belles Arts de Sant Carles de València.
Ramon Moscardó
Ramon Moscardó és des de fa 35 anys un pintor de l’equip de la Sala Parés i un continuo portador d’èxits. Ell es descriu com un pintor de poble i de gent i això defineix, les seves visions urbanes o de paisatge. La versió en català no és ben operativa.
Ramon Trulls Pons - ArteLista.com
Pàgina d’aquest pintor manresà que viu a Casserres (Berguedà) des de fa molt anys. El retorn d’un pintor. Biografia i obres a la venda d’aquest artista impressionista. Pinta aquells camps de blat, roselles, muntanyes blaves, cels nets...
Rat Soriano
Racó de la Rat (Montserrat Soriano), artista terrassenca. Ha treballat en el dibuix, pintura, manualitats i fang. Ara em dedico professionalment a la pintura entre el figuratiu i l'abstracte, però sense temari concret.
Recordant Barrera
Recordant Joan Barrera i Ferrer (Arenys de Mar, 1872-1961). L’home, l’artista i el mestre. Joan Barrera morí el 1961, després d'una llarga vida que no sempre fou fàcil. Fou excel·lí en dibuix i amb aquesta tècnica col·laborà en moltes publicacions.
Remigio Soler
Web oficial de Remigio Soler i de l’Associació Cultural Pintor Remigio Soler Tomás. La seu de l’Associació Cultural del pintor i artista Remigio Soler està ubicada a la ciutat de València. La seua obra i informació de les finalitats d’aquesta institució.
Rodríguez-Amat, Art, Vida i Obra
Vida i l'obra d'aquest pintor contemporani i la seva fundació: Fundació Rodríguez-Amat. Aquestes pàgines mostren la vida i l’obra des dels inicis fins avui es presenta resumida les etapes i característiques importants de la seva obra i pensament.
Romà Panadès, Artista
Pàgina de l’artista barceloní Romà Panadès, nascut l’any 1956. Biografia, currículum i obra del 1975 al 2005. Mostra de les diferents tècniques emprades. La pàgina no ofereix servei en català. No entra al directori.
Rosa Lloveras
Espai d’aquesta pintora de composicions florals. Últimes obres, flors, naturalesa, bodegons, pastels. Vaig néixer a Campllong petit poble del Gironès, de sempre aficionada a la pintura, fins que baix poder aprendre amb diferents professors.
Rosendo Esteller Navarro
Pintor: paisatges, pintura figurativa i abstracta. Rosendo Esteller és un històric de la pintura castellonenca que apostà per l'abstracció, després d'una exegesi de la seua pintura paisatgista. Esteller és el procés autèntic de l'abstracció.
Sabrina Sampere
Web de l’artista Sabrina Sampere. Activitats, novetats, esposicions, obres representatives del seu treball. La seva pintura parla de la seva vida i l’actualitat a través d’objectes, espais, colors. Viu i treballa a Sabadell i l’Estartit (Girona).
Salvador Dalí i Domènech - Viquipèdia
Salvador Domènec Felip Jacint Dalí i Domènech, marquès de Dalí de Púbol (Figueres, 1904-1989). Pintor, decorador i escriptor empordanès, gran representant del surrealisme. Les seva habilitat pictòrica s’atribuieix a la influencia pel Renaixentisme.
Salvador Llosà i Selvi - Pintura i Paissatge
Has entrat a la web de Salvador Llosà i Selvi, pintor i autor de totes les obres ací exposades. Pots ampliar les imatges clicant a sobre. Pots descarregar-les al teu ordinador i imprimir-les, però no modificar-les.
Santiago Rusiñol i Prats
Santiago Rusiñol (Barcelona, 1861-Aranjuez, 1931) fou pintor, escriptor, col·leccionista, periodista i dramaturg. Artista polifacètic i un líder del Modernisme a Catalunya. La producció pictòrica, és d’un miler d'obres, i la literària, d’un centenar.
Sath.es - Pintura Disseny
Pàgina de pintura i disseny de Sath, un artiste que va treure el cap, per primera vegada, des de Son Servera, a l’Illa de Mallorca. Catàleg portafoli dels treballs realitzats tant en disseny com en pintura, com d’obres mixtes. Dades de contacte.
Sebastià Massanet
Pàgina d’en Sebastià Massanet, gran pintor artanenc (Mallorca). Pintures de la Mediterrània. Catàleg d’obres i exposicions de l’artista. Oli sobre tela, aquarela i tècnica mixta. Biografia i exposicions del pintor.
Sergi Bonacase
Sergi Bonacase (Oms 1924 - 1977) va ser un pintor nord-català. Es reclogué en un poble de la Vauclusa i allí abandonà la pintura figurativa per dedicar-se a l'abstracta, de factura lineal i evocadora de moviment. Bibliografia.
Sugrañes Artista Pintor
Web de Jordi Sugrañes, artista pintor de quadres de paisatges a l'oli. Els quadres de paisatges i quadres de marines que aquí es mostren, estan realitzats amb la tècnica de la pintura a l'oli. Pintures originals, realitzades i signades pel seu autor.
Surroca
Web del pintor camprodoní Manel Surroca i Claret (1917-2007), exiliat i format a Paris. Cerca la profunditat del color que s’entrellaça i forma prismes i reflexes lligats a línies, origen de formes geomètriques, en un bloc compacte que no surt del quadre.
Taller Amarè
Al Taller del Pintor Amarè des de fa 20 anys teniu la possibilitat d'encarregar qualsevol obra que vulgeu, així com la d'aprendre a fer-les vosaltres mateixos aplicant tècniques pictòriques, de dibuix i artísitiques assistint a les classes que impartim.
Talybont
Talybont estrena pàgina web! Benvinguts a la cosmoweb de Talybont. Avui l'artista berguedà Lluís Sanchez treballa des del seu estudi amb feines de disseny web, programació i adaptació PHP: ProduccionsMC. Web autogestionada pel propi artista.
Tomeu Coll
Pàgina de Tomeu Coll (Lloseta, Mallorca 1979), artista, pintor autodidacte que comença a exposar l'any 2001. La seva obra es caracteritza per la mescla d'elements figuratius, on destaquen la figura humana i elements geomètrics simbòlics.
Tomeu l'Amo
Artista polifacètic. Fa 40 anys, que cada dia començo. Aprenent a dialogar amb els pigments, amb deixalles que perden el nom demanant l’última voluntat. Aprenent a mirar amb el meu ull de vidre. Unes 3.000 pintures, 650 estructures i 500 fotografies.
Toni Cassany
Sempre he volgut compaginar la docència i la pintura. A partir de 1988 vaig descobrir el paisatge de l'Empordà com una imatge que reflectia millor que cap altre, els sentiments de l'ànima, em sento tan bé pintant aquest paisatge.
Toni Dionís
Toni Dionís pinta, en va aprendre d'infant, tot passejat per les cales del vell marí. Va aprendre, Toni, a escoltar la muda remor del sol i els enlluernaments del mar. Processó dels temps, obra, exposicions, biografia i textos sobre el pintor de Pollença.
Toni Grané Diví
Dibuixant de Sant Feliu de Llobregat. Als 16 estudia classes particulars amb el Sr Estapé. Als 18 anys, estudia a la Llotja de Barcelona amb el mestre Barrenechea. 16 anys d’experiència en retrats al natural i de fotografies en carbó, pastel i oli.
Valeri Farrás
Va néixer a l'Estany (Barcelona) el 1950 i ha après l'art de la pintura de manera autodidacta. La seva obra es troba dispersa pel món: Alemanya, Holanda, Bèlgica, Rússia, Estats Units, Dinamarca, Escòcia, França, Marroc, Argentina, Costa Rica, …
Vicent Macip - Enciclopèdia.cat
Fou un pintor valencià. Una sèrie de documents apareguts darrerament comencen a aclarir una personalitat absorbida sovint pel seu fill Joan de Joanes, mentre que continua essent problemàtic de discernir l'obra de l'un de la de l'altre.
Vicent Macip - Viquipèdia
Vicent Macip (Andilla, 1475 - València, 1545) fou un pintor valencià d'estil quattrocentista, pare del també pintor renaixentista Joan Vicent Macip, més conegut com Joan de Joanes. Eclipsat per l'enorme fama del seu fill, d'estil més emotiu i manierista.
Victòria Pujadas - reimaginar el món
Victòria Pujadas viu i treballa a El Masnou (Barcelona). En els seus treballs trobem a més a més de la basant plàstica, referències al món de les instal·lacions i accions, amb una constant temàtica de reflexió sobre la condició humana. Els seus premis.
Villadelprat, M. Dolors: Artista Pintora
ova web oficial d'aquesta exposició dels quadres de M. Dolors Villadelprat artista pintora de Sant Boi de Llobregat, a la comarca del Baix Llobregat. Bodegons, interiors, flors, gravats… Pintura colorista i intimista.
Xavier Rodés i Torras
Pàgina de la pintura i les seves variants de l’artista i pintor Xavier Rodés i Torras, llicenciat d’art. Inclou informació general de l’artista masnouenc, les seves exposicions individuals i exposicions col·lectives, galeria, trajectòria, i variants.
Xevi Vilaró i Planas
Pàgina oficial d'aquest pintor de la Cellera de Ter. Col·lecció d’imatges de pintura, bloc i propòsit de la web. Colecció d’anotacions que es produeixen mestres en Xevi pinta i galeria d’imatges d’interiors, exteriors, personatges i altres.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT