PITCHANDPUTT


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


WEBS relacionades amb el tema
Aigües Club Pitch&Putt
Tota la actualitat del nostre Club i de la resta de noticies i activitats del Pitch&Putt en general. El Club també disposa de tres equips que participen a l'interclubs i que son l'Aigües Club, l'Aigües Club Blau i l'Aigües Club Verd Pitch&Putt.
Anàlisi dels Camps de P&P a Catalunya
Comparativa sobre Adreça, Preus, Web, Correu electrònic, Valoracions i Anàlisis, dels camps de Catalunya. Informació dels camps de Pitch&Putt: Adreça, preus, web, correu electrònic, valoracions i anàlisis dels camps, …
Anoia Golf Club
És un club sense camp d’Igualada. Organització de torneigs, cursets, bateigs de golf, assessorament en tramitació de llicències ..... tot per a socis i simpatitzants del club. Golf, golf parelles i Pitch & Putt. Activitats.
Associació Catalana de Pitch and Putt
Associació fundadora de l'Associació Europea de Pitch and Putt. Agrupa els clubs esportius d’aquest esport a Cataluya. Notícies, camps, campionats, resultats, rànquing i enllaços.
Bola al cap! Spt
Som un grup de santperencs que anem a jugar i passar l'estona. Un dia vam acabar a l'hospital de Girona per culpa d'una... bola al cap! Per cert! tenim una norma, qui fa un 'hole in one' paga el sopar als companys de partida! Que quedi clar...
Cargols P&P
Espai oficial de l’equip Cargols del Pitch and Putt Lleida, a Torre-serona (Segrià). Pàgines d’informació de les activitats i campionats de l'equip Cargols del P&P Lleida. Calendari, classificació, l’equip de l’ascens a 1a, i àlbums.
Castell de Godmar - P&P Badalona
Un dels edificis més emblemàtics de Badalona. Des de l’estiu de 1.998 oferim un cicle de música clàssica als jardins del Castell. Escola de P & P. El recorregut consta de 9 forats amb doble sortida (la segona amb mides EPPA).
Club bonÀrea Pitch&Putt
Golf P&P. Campionat social inaugura, creació del club, composició junta directiva, patrocini un dels nostres tornejos. Inscripció als propers tornejos. preus i serveis complementaris. Casa-club amb serveis. Massoteres (La Segarra - Lleida).
Club de Golf d'Aro
Club Golf d'Aro -Mas Nou- es troba entre els pobles de Platja d'Aro i Santa Cristina d'Aro, a les muntanyes de "Les Gavarres“ a 300 metres sobre el nivell del mar. Essent un dels camps de golf més antics de la Costa Brava. Camp, seerveis, tarifes i dades.
Club Esportiu Lopi
En aquesta pàgina podreu trobar informació del nostre club i del Pitch&Putt en general. Informació, partides, fotos, interclubs i circulars. Informació de tots els jugadors i les seves estadístiques. Club sense camp propi.
Club Esportiu Lopi
Web del Club Esportiu Lopi. A la seva pàgina hi podreu trobar informació del club i del Pitch&Putt en general. Si voleu col·laborar a millorar la nostra web no dubteu en contactar amb nosaltres. Equip fet i preparat per la primera prova de l'Interclubs.
Colla: Els Matiners
Colla de jugadors de pitch & putt, integrada dins PiPcat, que sempre començem a jugar a les 8:00 am. 11 jugadors a la colla, imatges a l'àlbum de fotos i campionats. Correu electrònic de l'administrador de la colla.
De Tee a Green
Completa web de Ricard Camó, amb informació de competicions i campionats de golf i P&P de les comarques gironines. Notícies, imatges i agenda de tornetjos a celebrar.
Ecogolf Lloret Pitch & Putt
Web no oficial. Tota la informació de l’Ecogolf Lloret Pitch & Putt de Lloret de Mar. Dades Generals, recorregut i anàlisi forat a forat, targeta de joc. Situació i característiques. Pàgina de Quim Riera.
elQuiosc.net - Golf
Notícies de golf/pip. Sel·lecció de fonts de notícies relacionades amb el golf i el pitch and putt. Fonts de titulars per paraules clau - golf.
Els Tigres del Vendrell
Nova web dels Tigres del Vendrell, integrada dins PiPcat, i ja implantada (res de proves). El Club, agenda, enquestes, seccions, notícies, àlbums de fotos, jugadors, resum per Jugador, comparatives, destacats, classificació, Top 10, ...
Els Xarrupets
Club Pitch & Putt Els Xarrupets. El club es va crear l'any 2009, actualment no té cap equip en competició. La Pissarra dels Xarrupets, àlbums de fotos, videos dels Xarrupets, classificacions interclubs, regles P&P a Catalunya i competicions oficials.
Fora Límits
Pàgina oficial del Fora Límits. És un club esportiu destinat a la pràctica del pitch & putt i el golf. Junta directiva, notícies i rànking. Dades, opinió i notícies. Anualment es farà un rànking amb els millors resultats de sis torneigs.
Forat en 1 - Diari del P&P Català
Informació sobre el món del Pitch and Putt (P&P) a Catalunya. Vol ser un punt de referència pel jugador habitual de pitch and putt a casa nostra. Notícies sobre tornejos, competicions i circulars de la FCPP, entrevistes, i agenda setmanal.
Forat18 - Pitch&Putt
Golf i pitch and putt a Catalunya. Revista Forat18, golf platja, PDGP. Projectes de Pitch & Putt. Reglament, notícies, resultats, rànking, àlbum fotogràfic.
Golf El Vendrell Pitch & Putt
Camp 18 forats i pràctiques amb 22 estores il·luminat a l’estiu, Putting green, botiga vestidors i bar-restaurant amb menú diari. Classes individuals i grups, campionats mensuals i esdeveniments per a grups. Tarifes reduïdes per a dones, júnior i sènior.
Golf i Pitch & Putt Mas Gurumbau
El Golf i Pitch & Putt Mas Gurumbau, està situat a la finca del mateix nom, a Taradell (Osona). Camp de Pitch & Putt de 18 forats i camp de pràctiques. El Camp, reserves, serveis, preus, situació i enllaços.
Golf i Pitch&Putt Mas Gurumbau
Situat en un Mas de l’any 1076 al bell mig de la Plana de Vic (Osona). És un camp par 3/pitch&putt de 18 forats amb un recorregut llarg de 1777 metres. Reserves, serveis, preus, situació,competició i dades del camp i del Mas.
Golf La Figuerola Resort P&P
Pàgina del Pitch & Putt La Figuerola Resort, a la Finca La Figuerola Vandellòs - L'Hospitalet de l'Infant (Tarragona). Tota la informació d’aquest meravellosa instal·lació; el camp i el recorregut, serveis complementaris i l’hotel de la finca.
Golf Pitch & Putt Gualta
Golf p&p Gualta. Dins la comarca de l’Empordà i els seus mil·lenaris pobles, trobem un nou concepte de camp de golf en un entorn d’alzines, pins, flora i fauna. Par3 de distàncies curtes, és tant bo per a novells com per experimentats golfistes.
Golf Pitch & Putt Hotel Can Rafel
Hotel. Restaurant. Banquets. Rutes. Golf Pitch & Putt. Després de 40 anys fent, en un entorn incomparable, les delícies d’un bon paladar, hem assumit el repte d’oferir activitats més àmplies amb l’incorporació d’un camp de Pitch & Putt de 9 forats.
Golf Tennis Mora
Pàgina del Golf Tennis Mora. El club disposa d'un camp de Pitch & Putt a Sant Andreu de Llavaneres (Maresme). També instal·lacions per a jugar a tennis, pàdel, esquaix/frontó i gimnàs. Instal·lacions i contacte amb el club.
Golf Urgell P&P (Bellpuig)
Inagurat el 2001, té camp de pràctiques, putting green, zona d'aproach, zona bunquer, botiga de golf, escola de golf i cafeteria. Dades Generals, recorregut i anàlisi forat a forat, targeta de joc. Situació i característiques. Quim Riera. Web no oficial.
InterColles.com
Campionats de P&P per equips entre els jugadors de les colles de PiPcat. Encara no està decidit quan i com serà la competició. Equips, jugadors, missatges, notícies, …La pàgina està sense contingut.
jocPIPCAT
Joc que recrea l'esport del Pitch & Putt, una variant del golf molt popular a Catalunya. Hi ha diferents camps on jugar, i n'anirem incorporant més progressivament. Inclús podràs dissenyar-ne de nous tu mateix. És un joc força senzill de jugar-hi.
Mas Pagès Golf
Des de 1988 el golf és una activitat de Mas Pagès. Té un recorregut par 3 de 18 forats homologat i federat a la FCG i un recorregut de Pitch & Putt, també de 18 forats inscrit a l'ACP&P. Escola i allotjament. Sant Esteve de Guialbes (Girona).
Penya Espanyolista Pericos del Golf i Pitch & Putt
Penya fundada l’any 2004. Vol potenciar la imatge del nostre estimat RCD Espanyol i fomentar l'espanyolisme arreu de Catalunya mitjançant activitats esportives (fonamentalment amb la pràctica del Golf i del Pitch and Putt).
PiPcat.com » Colles de Pitch and Putt
Un portal per colles i jugadors catalans de Pitch&Putt. Comunitat de jugadors de Pitch&Putt oberta a tothom. Informació, estadístiques, comparatives, gràfiques, fotos, missatges, postals de nadal, Camps de P&P, preus, etc....
Pitch & cat
Portal dedicat a tot el Pitch & Putt català. Notícies, agenda, torneigs, torneigs matxplay, historial esportiu, àlbums de fotos, vídeos, pagaments on-line, connexió usuaris, nous usuaris, xarxes socials, campionats de Catalunya, Rànquing FCPP, …
Pitch & Pro
Primera botiga online (també és a Lloret de Mar), especiatitzada en reparació i venda de productes especifics pel Pitch and Putt: pals, bosses, ferros, wedges, putters, bosses i boles noves i recuperades i de tot. Notícies de Pitch & Putt.
Pitch & Putt - Golf Fornells
Camp de P&P a Fornells de la Selva (Gironès). Serveis, tarifes, escola, el camp, la gent, recorregut i contacte. Instal·lacions, el calendari de les nostres activitats, resultats de competicions i tot allò relacionat amb el món del Golf i del Pitch & Putt
Pitch & Putt Barcelona Teià
El recorregut del Pitch & Putt Barcelona Teià és un reflecteix les característiques orogràfiques del Maresme, amb ondulacions que fa que els divuit forats del recorregut siguin divertits i variats. Serveis, tarifes, el camp, competicions i links.
Pitch & Putt Golf Franciac
A cinc minuts de Caldes es troba el camp de 18 forats amb magnífiques instal·lacions i un entorn esplèndid. El perfecte estat dels carrers i especialment dels seus greens, sempre impecables, el fan destacar per sobre d'altres camps de pitch & putt.
Pitch & Putt Golf Montseny
Pàgina del Pitch & Putt Golf Montseny, situat a Gualba. Informació de les instal·lacions i el camps, activitats i l’escola de Pitch & Putt, botiga i serveis. Dades generals, recorregut, anàlisi forat a forat, targeta de joc, i situació.
Pitch & Putt L'Ampolla
Web oficial. El club té una casa club, camp de pràctiques amb 11 estores, putting-green, zona d'approach i 18 forats, els quals tenen una distància entre 55 m i 105 m, en un recorregut de 1.388 m, amb llac, d'obstacle de joc en els forats 10 i 11.
Pitch & Putt Lleida
Club de Pitch and Putt a Lleida. Golf per a tots !! ... rànking 2006, rànking equips, ranking individual Lleida, interclubs, sortides, notícies i anuncis. Som a Torre-Serona (Lleida).
Pitch & Putt Papalús Lloret
Web oficial amb les dades del Pitch & Putt Papalús Lloret de Lloret de Mar. Dades Generals, recorregut i anàlisi forat a forat, targeta de joc. Situació i característiques. Pàgina amb la descripció forats, esdeveniments, vídeos i xarxes socials.
Pitch & Putt Penedès Club
La divertida pàgina del Pitch & Putt Penedès Club. Un club a Vilafranca del Penedès, sense camp de Pitch & Putt. Hàndicaps de P&P i golf actualitzats diariàment. Reglament, calendari i possibilitats de formar equips, ...
Pitch and Putt Can Pascual
Esport al bell mig del Montseny, a prop de la Villa d’Arbúcies i als peus de l’impressionant Castell de Montsoriu hi trobareu el P&P Can Pascual. Integrat en un antic camp de fruiters, amb prat autòcton i rodejat de natura hi trobareu nou forats amples.
Pitch and Putt Femení
Blog creat amb la intenció de fer arribar a tothom interessat en el món del Pitch and Putt , tota la informació relacionada amb el col·lectiu femení. D’aquesta manera vull donar a conèixer el gran nivell que hi ha actualment de les nostres jugadores.
Pitch and Putt Sant Cebrià
Situat en el cor de la comarca del Maresme amb un clima i un entorn natural envejable. Recorregut del camp tècnic i al mateix temps amè, perquè hi gaudeixin tant els bons jugadors com els principiants. Tarifes, serveis, competicions, …
Pitch and Putt Vendrell
El P&P El Vendrell s’inaugurà el 1993 amb 9 forats i camps de pràctica. Al 1995 es van acabar els altres 9 per completar el recorregut de 18 forats. A la fi de 1997 es va inaugurar la casa club amb restaurant i vestuaris. El 2004 es van fer 2 forats més.
Pitch&putt - Viquipèdia
Variant del golf en la que els forats tenen distàncies més curtes, el nombre de pals és més reduit, se surt des de superfície artificial i té sistema de hàndicap propi. Neix a Irlanda la principis del s. XX, té l’orígen en les colònies de vacances.
Pitch&Putt Capmany
Sota la denominació de "Escuelas de Golf Reunidas, SL" es trobava el P&P Capmany, un dels camps pioners del Pitch&Putt català. Era un recorregut de 18 forats amb distàncies entre 50 i 115 metres i un total de 1471 metres totals, molt difícil.
Portal del Roc - Pitch&Putt
Camp de pitch & putt de 18 forats en molt bones condicions. La qualitat de la gespa i les instal·lacions que disposa el fan un dels camps més atractius i cuidat fins el més mínim detall i el jugador disfrutarà. Vilanova i la Geltrú.
Quimriera.com
La web del Pitch and Putt. Quim Riera ofereix tota mena d'informació del món que rodeja el Pitch and Putt inclós un fòrum de debat. Handicap21, Hall Of Fame, fòrum, quadre d'honor, entrevista, fora límits, …
Sant Cugat Pitch & Putt
En un entorn de tranquil·litat i bellesa natural, Angel Mora, greenkeeper va dissenyar nou forats sobre tres par 4 existents. El recorregut és ideal per pitch&putt, amb bons trets, tirs a uns greens d'igual qualitat als del camp de 18 forats.
Selecció Catalana de Pitch and Putt - Viquipèdia
La Selecció Catalana de Pitch and Putt és l'actual campiona de la Copa del Món, en vèncer la selecció d'Andorra a la final del campionat disputat a Teià (el Maresme) l'any 2006. Campionat d'Europa i Copa del Món.
Vall d'Ordino Golf Club i P&P
Web del Vall d'Ordino Golf Club i Pitch & Putt. És un camp de golf de 9 forats i par 3 i Pitch&Putt a la vall d'Ordino al centre natural del Principat d'Andorra. Aquest camp de golf de 9 forats amb doble sortida (Par 54) i de l'únic camp de pràctiques.
www.dedeagreen.tv
Benvinguts al món del golf i del P&P, pels malalts de golf i P&P, de veritat. Servei íntegre d'informació esportiva a càrrec de Ricard Camó. Camps i recorreguts, agenda, federacions, reglament, lliçons, salut, club , història, i enllaços de golg i P&P.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT