PLATGES


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
ILIMIT Comunicacions. Serveis Internet.(93)7333375


WEBS relacionades amb el tema
Arenal de sa Ràpita
La Platja de sa Ràpita, o Arenal de sa Ràpita és un arenal del terme de Campos, a l'illa de Mallorca, de gairebé 1.100 m. de longitud. Se situa al fons de la Badia de sa Ràpita o Badia de Migjorn, al sud-est de l'Illa, aprop del Club Nàutic de sa Ràpita.
Beach Trotters
Desenvolupa equips i elements que realcin la bellesa de la platja, millorant la seguretat amb components atractius i lúdics, respetuosos amb el medi ambient. Neteja platges, barques neteja, xiringuitos, dutxes, seguritat, entreteniment, …
BeachBarcelona.com
Informació de platges de Barcelona, Castelldefels, Sitges, Costa Brava. Platges a prop de Barcelona i platges recomanades per fer esports, platges romantiques. Les millors platges de la Costa Brava. Indicacions per arribar fins les platges.
Begur - Platges de Begur
Informació de l’ajuntament, de la totalitat de les platges d’aquest municipi de la Costa Brava: El Racó, Illa Roja, Sa Riera, Aiguafreda, Sa Tuna, Platja Fonda, Fornells, i Aiguablava. Fotografies i plànols.
Cala en Baster - Platges de les Illes Balears
Cala en Baster està situada al nord-est de l’illa de Formentera. S’hi troben petits varadors de pescadors resguardats dels vents. També hi ha petites coves on es pot bussejar i trobar un fons marí amb molta biodiversitat. Són aigües tranquil·les.
Cala en Baster - Viquipèdia
Cala en Baster està situada al nord-est de l’illa de Formentera. A l’ancorada longitudinal de Tramuntana. Tancada per les puntes Prima i de Sa Creu. Es una cala rocosa amb forma de “u” rodejada de penya-segats i no te vegetació.
Cala en Porter
La platja de Cala en Porter es troba al municipi d'Alaior a l'illa de Menorca. Està situada a 11 km al sud del poble d'Alaior. La platja té forma d'escopinya tenint una entrada molt sinuosa. A la platja desemboca el torrent de Cala en Porter.
Cala Llonga
Cala Llonga és una de les platges més turístiques de l'illa d'Eivissa al municipi de Santa Eulària. Té un accés molt fàcil, amb transport privat i públic des de Santa Eulària. Té 200 m. de longitud i 100 m, d´amplària, té un tipus d'arena.
Cala Millor
Cala Millor és un nucli turístic de Mallorca que pertany als municipis costaners de Sant Llorenç des Cardassar i Son Servera. La part de Son Servera, la més important, té una població empadronada de 5967 habitants (2007).
Cala Montjoi - Ciutat de Vacances
Web de la Cala Montjoi, ciutat de vacances a la Costa Brava. Cala Montjoi, pertany al terme municipal de Roses. Submarinisme, grups, reserves, visita virtual, llocs d’interès, tarifes i mapa. Temperatures i com arribar-hi.
Cala Saona - Enciclopèdia.cat
Petita cala situada a l'est de l'illa de Formentera i al llevant de Punta Rasa, que pertany a la parròquia de Sant Francesc Xavier. Aquest nom prove del català Savona. Una Cala és una entrada d'aigua de la mar. Té casetes varador amb barques de pesca.
Cala Saona - Viquipèdia
Petita cala situada a l'est de l'illa de Formentera i al llevant de Punta Rasa, que pertany a la parròquia de Sant Francesc Xavier. El nom prove del català Savona. La cala té casetes varador, on els pescadors tenen les seves barques de pesca.
Cala Vidre - L’Ametlla de Mar
L’estació de Cala Vidre es troba al sud de Tarragona, a la població de l’Ametlla de Mar, en el costat sud de la punta rocosa sobre la qual es troba el castell de Sant Jordi d’Alfama. Cala petita de sorra fina resguardada per parets rocoses, de 60 m.
Cales Coves
Cales Coves són dues cales de Menorca de sorra gruixada i que està a nou quilòmetres d'Alaior. És propera al municipi de Sant Climent i a les urbanitzacions Cala en Porter i Son Vitamina. Situada entre vuitanta penya-segats verticals.
Costa Blanca
Patronat Provincial de Turisme de la Costa Blanca de la Diputació Provincial d’Alacant. Promoure la presència activa de la Costa Blanca en el mercat turístic. Més de 218 quilòmetres de costa replets de platges d'aigües tranquil·les i arenes suaus.
Costa Daurada
Web del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona. Allotjaments i serveis. La Costa Daurada gaudeix d’un clima típicament mediterrani, amb unes temperatures suaus a l’hivern i uns estius càlids amb escasses pluges. A l’hivernm vent de mestral…
Costes i Platges de Llucmajor
A Llucmajor (Mallorca), són: Cala Blava, Cap Blanc, Cap d'Enderrocat, Maioris - Davallador des Carros, Platja de Cala Pi, Platja de S'Arenal, i S'Estalella-Racó de s'Arena, situada a S'Estanyol, entre el Club Nàutic i el Racó de S'Estelella.
El Temps 324.cat - Platges
Previsió meteolològica de les platges de les costes: Catalana, valenciana, balear, murciana, andalusa, gallega, catàbrica i canària. Es subdibideix per costes i platges de cada costa, amb les seves característiques.
El Vendrell Les nostres platges - El Vendrell Turístic
A 3,5 km de la vila, les platges dels barris marítims de Sant Salvador, Coma-ruga i el Francàs constitueixen de les principals atraccions del municipi. La costa, de set quilòmetres de longitud, és baixa, rectilínia i formada per platges de sorra fina.
Es Pujols - Turisme Formentera
Platja de la zona turística d'Es Pujols, en la qual hi ha tots els serveis: allotjament, compres, restaurants, esports nàutics. Està separada de la zona residencial per un passeig de vianants on a l'horabaixa munten llocs de souvenirs "hippies".
Estellencs - Platges de Balears
Cala situada entre Punta Rotja i Cala de Can Pruaga, on desemboca el Torrent de Son Fortuny, amb platja de còdols i petit port i escars de pescadors. La cala realitza la funció de platja per a banyistes i de port petit per a pescadors.
Gestió de platges - Ajuntament de Sitges
Informació sobre l'estat actual de les platges durant la temporada de bany. Les dades s'actualitzen dos cops al dia, a les 11 h. i a les 14 h. aproximadament. L'estat de les platges i les banderes, serveis i usos, socorrisme i salvament, senyalització, …
Illes Balears: Platges
Portal de l’Institut Balear del Turisme (IBATUR) del turisme de Balears. Informació sobre totes les platges de les Illes Balears. Localització i fitxa amb descripció de les platges a Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera.
La Pineda Platja - lapinedaplatja.info - Patronat de Turisme de Vila-seca
Web de La Pineda Platja del Patronat de Turisme de Vila-seca - Oficina Municipal de Turisme. Informació turística sobre aquest municipi de la Costa Daurada, Catalunya, on passar les teves vacances. Dades sobre allotjaments, gastronomia, etc.
Les cales de Banyalbufar
Platges de Govern de les Illes Balears a Banyalbufar (Mallorca). Cales de Cala Banyalbufar, platja de Son Bunyola, Port de sa Pedra de s'Ase, Port des Canonge, Punta de sa Galera també coneguda com Sa Galera.
Les nostres platges - Llançà
Excel·lent oferta de platges i cales de Llançà (Costa Brava). La tranquil·litat que ofereix Llançà queda palesa en els 7 km d'extensió del seu litoral. Petites i acollidores cales on és pot gaudir del seu paisatge i de la qualitat de les seves aigües.
Les Platges de Tossa de Mar
Informació de totes les platges del terme municipal de Tossa de Mar, fins al seus límits territorials, Sant Feliu de Guíxols (Platja de Vallpresona, al nord), i Lloret de Mar (Platja de Cala Morisca, al sud del terme).
Les platges i cales de l'Escala
Un món per gaudir el Mediterrani. Més de 7Km. de litoral de l’Escala. El racó que s’adapta al gust de qualsevol banyista. Des d’extenses platges de sorra amb serveis al voltant, fins a petites cales de còdols envoltades de pinedes i penya-segats.
Les Platges Metropolitanes - Àrea Metropolitana de Barcelona
Informació de totes les Platges de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. De Montgat a Castelldefels el litoral de la Mancomunitat compta amb prop de 30 km de platges de diferents característiques. Dades de totes.
Les platjes - Pavillon Bleu
El Pavillon bleu és la bandera blava concedida segons criteris relatius a la qualitat de l'aigua. Les platjes tenen còdols fins i mitjans. La platja principal de Cervera obté cada any el "pavillon bleu" que garanteix la qualitat de l'aigua i la seguretat.
Miami Platja - Viquipèdia
Miami Platja, conegut com a Miami, és una població costanera del municipi de Mont-roig del Camp, situat a uns 20 km del nucli antic de Mont-roig, i que és contigu al poble de l'Hospitalet de l'Infant, del qual només es troba separat pel riu de Llastres.
Mòdul de Salvament Santa Pola
Conjunt d’atenció mèdica i vigilància a la platja de Santa Pla (Baix Vinalopó). La instal·lació acull un punt d’auxili, infermeria, primers auxilis i tots els usos on siguin necessàries les instal·lacions de salvament.
Municipi de Creixell - La platja
El municipi de Creixell disposa d'una magnifica platja (Costa Daurada), fàcil accés desde la N-340. Creixellencs i visitants d'arreu poden gaudir de 1900 metres i uns 40 metres d'amplada mitja de sorra fina. Ocupació i grau d'urbanització moderats.
Panorama Platja Es Calo Des Mort
Pàgina que conté una visió panoràmica 360º de la Platja Es Calo Des Mort, situada a Es Calo, a l’Illa de Formentera (Illes Pitiüses). A 42 persones els agrada. Sigues el primer de les teves amistats. La pàgina és gràfica i no conté text.
Platges - Ajuntament de Roses
Roses ofereix una costa plena de contrastos, amb penya-segats i recollides cales d’aigües transparents, i unes platges de sorra fina, amb aigües d’un blau intens i poc profundes, ideals per a famílies i per a la pràctica d’esports nàutics.
Platges - Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Informació de les platges de Sant Feliu de Guíxols: La platja de Sant Feliu de Guíxols, la platja de Sant Pol, i la Platja Els Canyerets. Aquest any tenim la Bandera Blava a la Platja gran de St. Feliu. Estat i neteja de les platges.
Platges - Malgrat de Mar
Programa de vigilància i informació de l'estat de les platges i zones de bany continentals. La platja de Malgrat Centre llueix aquest estiu la Bandera Blava, que li ha atorgat novament la Fundació Europea d’Educació Ambiental (FEE) i l’Adeac.
Platges - Turisme de la Comunitat Valenciana
Guia on trobar informació sobre totes les nostres platges i cales. Platges de bandera blava, platges accessibles, platges naturistes entre altres. Imatges i webcams en platges, informació meteorològica online. Costa blanca, Costa Azahar, Benidorm, ...
Platges Costa Brava - CostaBravaOnline
Platges de la Costa Brava. La Costa Brava ofereix un paisatge meravellós de mar i muntanya que amaga platges i petites cales. Catàleg per municipis. Moltes platges i cales de la Costa Brava han estat guardonades amb bandera blava.
Platges Cubelles
Un dels grans atractius de Cubelles són les seves platges, més de 3 quilòmetres de litoral al servei de la població i els visitants. El blog ofereix informació actualitzada de l’estat de cada una de les platges, característiques i serveis que ofereixen.
Platges d’Orpesa
Pàgina descriptiva del les platges del terme municipal d’Orpesa (PlanaAlta): Concha, Morro de Gos, Les Platgetes de Bellver, Amplàries, La Renegà, Cala del Retor i la Cala d'Orpesa la Vella.
Platges de Badalona
Les platges de Badalona són les que conformen el litoral marítim de Badalona: Platja de la Barca Maria, Platja del Cristall, Platja del Pont d'en Botifarreta, dels Pescadors, dels Patins a Vela, de l'Estació, del Pont del Petroli, del Coco i de la Mora.
Platges de Balears
Complet portal de Platges del Govern Balear, punt d'entrada a la xarxa de 4 llocs web (un per illa). Catàleg de les platges de Illes Balears, dirigit tant al turista com al resident. Cerca per condicions de bany (bandera) o d’altres característiques.
Platges de Barcelona - Parcs i Jardins
Completa informació de totes les platges de la ciutat de Barcelona. Estat de les platges de la ciutat: Sant Sebastià. Barceloneta, Nova Icària, Bogatell. Mar Bella, Nova Mar Bella i Llevant.
Platges de Felanitx
S'Arenal, també coneguda com s'Arenal gran. S'Algar, caleta verge situada a 500 m. de la part vella de Portocolom. Cala Marçal, urbanització en creixement constant. Ca Sa Nau a 2 Km. de s'Horta i Cala Ferrera és darrera Cala de Felanitx.
Platges de Formentera - Institut Balear del Turisme
Les platges d’aigües cristal·lines de Formentera, a les Illes Balears ofereixen una varietat inigualable que va des de platges o cales verges a aquelles que disposen de tots els serveis. Descripció detallada de les sis platges de Formentera.
Platges de Formentera - Portaltour.net
La Savina, Sa Cala, Cala Savina, Cala Punta d'Ensenat, Platges Ses Bassetes, Platges Estany des Peix, Cala Saona, Platja de Migjorn-Ca Marí, Platja de Migjorn, Platja des Pujols, Cala des Recó des Pujols, Sant Ferran, Platja de ses Canyes, Es Caló.
Platges de la Província de Barcelona - Diputació de Barcelona
Pàgina informativa dels 25 termes municipals de la província de Barcelona, amb espai de platja. Des del sud a Cubelles (Garraf), fins al Nord, Malgrat de Mar (Maresme). Completa fitxa informativa de cada platja.
Platges de Moncofa
Pàgina de l’Oficina Municipal de Turisme de l’Ajuntament de Moncofa. Amb informació turística d’aquest municipi de la costa, pertanyent a la comarca de la plana Baixa. Web en castellà, només petites frases en valencià.
Platges de Montgat
Informació de la Viquipèdia de les Platges de Montgat. Les Platges de Montgat són tres platges situades al municipi de Montgat a la comarca del Maresme. Amb una superfície de 87.000 m². Contingut: Accessos, equipaments, serveis, i referències.
Platges de Salou - Salou Uncovered
Les platges de Salou estan equipades amb serveis de dutxes exteriors, equips de salvament i socorrisme de la Creu Roja, neteja diària de l'arena i de l'aigua, bars i restaurants, etc. Platges i fotos.
Platges de Sardenya - Aka's Blog
Blog personal amb informació i unes fotos meravelloses dels paratges de Sardenya, les platges de Sardenya i les muntanyes de Sardenya. Altres informacions del blog accessibles: Muntanya, disseny, esport, cultura, ...
Platges del País Valencià
Llista de platges del País Valencià. Les platges de la Costa Blanca, Costa de la Tarongina i Costa de València. Categories accesibilitat, platges paratges naturals. També a través d’un enllaç podeu anar a totes les Platges de la Península Ibèrica.
Platges des Mercadal
Informació de les Platges des Mercadal. En el terme des Mercadal hi ha aproximadament 19 platges, unes d’elles són: Na Macaret, cala Molí, cala’s Morts, Arenal d’en Castell, arenal de son Saura i la Platja de Son Saura.
Platges i Badia de Sant Carles de la Ràpita
Informació d’accessibilitat, tipus, aspectes mediambientals, seguretat, transports de les platges del terme. Platges: de Garbí, dels Hortets, del Capri, d’Aiguassera, Aldea Blanca, de les Delícies, del Suís, Salvatge Trabucador i Badia d’Alfacs.
Platges i Cales
La costa perellonenca s’extén en 4 Km des del Barranc de Perales fins al Pont de l’Àlia, per on hi passa el GR 92 que va des de l’Ametlla de Mar, passant pel Perelló fins arribar a l’Ampolla, recorregut on descobrir paisatges naturals espectaculars.
Platges i Cales de la Comunitat Valenciana
Web de les Platges i Cales de la Comunitat Valenciana. En esta completa guia de platges, podràs trobar informació sobre totes les nostres platges i cales. Platges de bandera blava, platges accessibles, platges naturistes entre altres.
Platges i Cales del litoral de l'Ebre
El litoral de les Terres de l’Ebre s’extén per 150 quilòmetres entre formacions rocoses abruptes, cales idíl·liques i nombroses platjes daurades entre un seguit de pobles i urbanitzacions amb tot tipus d’instal·lacions i serveis nàutics.
Platges Nudistes a Catalunya
46 platges a la demarcació de Girona. 62 platges a les comarques de Barcelona. 87 platges a Tarragona. Aquesta llista no pretén limitar només als llocs indicats la pràctica del nudisme. Club Catala de Naturisme.
Platges s'Amarador i Cala Santanyí
Web de les millors platges de Mallorca. S'Amarador: Lloc tranquil i aigües transparents, al Parc de Mondragó. Pinars on hi ha animals autòctons. Cala Santanyí: Els serveis que ofereix la platja són molts. Com arribar-hi, serveis i fotos.
Platja a Llançà - Mapfactory.net
Informació, sobre un mapa interactiu de totes les platges del terme municipal de Llançà amb carrerer/vialer. Hi podeu trobar la situació de les platges, i cada un dels seus detalls i fotografies ampliables automàticament, serveis, etc.
Platja Casablanca
Plànol de carrers, descripció general i una mica d’història d’aquesta platja d'Almenara (Plana Baixa), Casablanca, té una extensió de 3 km de longitud i es troba situada a 4 km del nucli urbà. Característiques, serveis i gastronomia.
Platja d’Es Pujols - Platges de les Illes Balears
És la platja de la localitat homònima, situada entre les puntes Prima, que alberga els racons des Cinges i des Fornet, i Pedrera d’en Coix, i l’urbanització Punta Prima, la torre homònima (atalaia sense artilleria) i sepulcre megalític de Ca na Costa.
Platja de Badalona
El litoral de Badalona s'estén en quasi 5 quilòmetres, dels quals 3,7 és platja. Platges: de la Mora, del Coco, del Pont del Petroli, de l'Estació, dels Patins de Vela, dels Pescadors, del Pont d'en Botifarreta, del Cristall, i platja de la BarcaMaria.
Platja de Bellreguard
Platja tranquil·la d'arena fina i aigües netes, de 800 metres de costa, situada al centre de la Comunitat Valenciana, a cinc quilòmetres de la ciutat de Gandia. La platja és guardonada amb una bandera blava.
Platja de Castelldefels
La platja de Castelldefels té 500.000 m² de superfície total, els sectors: barri de la Pineda, barri les Lluminetes, barri del Baixador, s’hi poden practicar esports acuàtics, banyar-se, etc. De 2006 a 2014, la platja de Castelldefels fou bandera blava.
Platja de Castelldefels
Platja de Baixador, platja de Lluminetes, i platja de La Pineda, amb un total de 4.840 metres de longitud. Mobiliari: Dutxes, rentapeus, lavabos, papereres, bancs, bar, passeres d’accés a la sorra, per persones amb mobilitat reduïda, àrees de jocs, …
Platja de Gavà
Disposa de zona costanera privilegiada amb platges de sorra fina, a 4km del nucli urbà. Sistema de dunes i camins recrea la imatge d’una platja mediterrània poc humanitzada. Pineda litoral, de 400 m d’amplada, incrementa el valor paisatgístic de l’espai.
Platja de la Barceloneta - Àrea Metropolitana de Barcelona
Dades d’aquesta platja barcelonina (la més antiga de l’Àrea Metropolitana de Barcelona). Longitud de 900 m. Superfície de 54.000 m². Accesos en: Metro: Línia 4 (Barceloneta i Ciutadella) o autobús. Equipaments i serveis.
Platja de la Mata - Comunitat Valenciana
La platja de la Mata és una platja situada a la Costa Blanca, al municipi de Torrevella (Baix Segura, País Valencià). És la platja més extensa de Torrevella, pel que està ven comunicada amb vint accessos amb un passeig marítim. L'atractiu; l’entorn.
Platja de la Renegà
Acollidora i tranquil·la, per l'entorn natural que la rodeja. Platja dividida en multitud de cales, combina zones rocoses i d’arena. El bosc mediterrani que conforma l’entorn i uns fons per a la pràctica del submarinisme són els seus majors atractius.
Platja de Llevant (Formentera)
La Platja de Llevant està situada a la part nord-est de la petita illa de Formentera. Té 1.450 metres de longitud per 90 metres d'amplària. És una platja aïllada, la composició de la qual és de sorra. Descripció i serveis que ofereix.
Platja de Migjorn
La platja més meridional de les Illes Balears, a l'illa de Formentera. Abasta gran part de la costa sud, des del Cap de Barbaria fins a la Mola. L’espai forma part de l'Àrea Natural d'Especial Interès de Platja de Migjorn - Costa de Tramuntana.
Platja de Montgat
Platja de les Moreres, de Sant Joan, i del Pla de Montgat. 1.830 m. de platja de sorra daurada, separats pel sortint rocallós, la caleta de Montgat, que dóna encant al paisatge. Valorades internacionalment, sobretot a l’hivern, per a la pràctica del surf.
Platja de Muro
La platja de Muro, que juntament amb la Platja d'Alcúdia conforma la restinga dunar de l'Albufera de Mallorca, és una de les platges més llargues de les Illes Balears de gran extensió (5,2 km²). A causa d'això, s'ha dividit en diferents sectors.
Platja de Palma - Viquipèdia
El districte de Platja de Palma és una de les cinc zones en què s'ha dividit el terme municipal de Palma i està format pels següents barris: L'Arenal, Can Pastilla, Can Pere Antoni, El Coll d'en Rabassa, Les Meravelles i El Molinar.
Platja de Piles
La platja que presenta la imatge característica d'una xicoteta colònia de vacances. Un passeig marítim separa la platja de la zona urbana, on destaca una primera línia de xalets, i apartaments. La platja d'arena fina està equipada amb tots els serveis.
Platja de Portals Vells II (Portals Vells II, Platja del Mago)
Plaja naturista a Calvià. Està a 8 km de Magaluf i forma part de Cala Portals Vells, entrant de mar entre les puntes des Xisclet i s’Estaca, que es divideix a diversos braços que finalitzen en aquest arenal, sa Caleta, sa Platgeta i Platja del Rei.
Platja de Sant Adrià
Platja del Fòrum i platja del Parc Litoral amb 750 m. total. La posada en funcionament de la depuradora del Besòs donà un gir en l’estat de la platja de Sant Adrià, per millorar de la qualitat de l’aigua, i eliminar les pudors. Actualment de qualitat.
Platja de Santa Eulària
Platja integrada al poble mateix. Té unes condicions de vent i de profunditat que la fan molt segura per al bany i per iniciar-se en la vela lleugera, a més d’una àmplia dotació de serveis gastronòmics i d’oci. Accessos, dimensions, tipus i serveis.
Platja de Ses Illetes - Platges de les Illes Balears
Està a 4 Km de la Savina, a la península de Trucadors, entre Punta des Pas i Platgeta des Carregador. Des de la seva costa s’entreveuen els illots Illa des Ponent, Illa de Tramuntana, Escull des Pou, Illa Rodona, Escull d’en Paia i Racó des Palo.
Platja de Tramuntana
La Platja de Tramuntana és una platja de Formentera que es troba entre Cala en Basté i es Caló de Sant Agustí, a la zona longitudinal de Tramuntana, la qual dóna nom a la platja. Té una longitud de 2000 m., amplària de 30. Composició de roca i grava.
Platja de Viladecans
S'estén des de la desembocadura de l’estany del Remolar fins a la de l'estany de la Murtra. Platges: Platja de la Murtra, platja de la Pineda, platja de Cal Francès, platja del Remolar. Es tracta d’una platja de 2.700 m., sense urbanitzar, amb dunes.
Platja del Bogatell
Informació d’aquesta platja, ubicada al districte de Sant Martí, a Barcelona. Té una longitud de 640 m., i comprés des de l’Espigó del Bogatell fins al del Ferrocarril. Transport Pùblic: com anar-hi. Informació i serveis.
Platja del Miracle de Tarragona
Pàgina amb diferents prespectives fotogràfiques de la Platja del Miracle de Tarragona. Galeries fotogràfiques per a cada angle de visió aeri de la platja. Conté 287 fotografies. Ministeri de Medi Ambient - Govern d’Espanya.
Platja del Prat
Platja del Prat, de 5.790 m., separada de l’aeroport pel parc del Litoral. Recuperada per a l’ús prt la posada en funcionament de la depuradora. Platges: Platja dels Militars, platja del Prat, platja dels Carrabiners, platja de Ca l'Arana (protegida).
Platja del Racó
Des de Sa Riera, anant a la Platja de Pals, hi ha un camí de ronda que porta fins a l’Illa Roja i tot seguit arriba fins a la Platja del Racó. És una cala que respira quietud i calma, molt adient per a tots aquells que es vulguin relaxar prenent el sol.
Platja del Raco de l'Albir
Informació de la platja del Racó de l'Albir, situada a l’Alfàs del Pi, Costa Blanca. Està considerada com una de les millors platges de la comunitat valenciana i d’Espanya.
Platja d'en Bossa - Ibiza Hotels Guide!
Eivissa Hotel, la guia d’hotels d’Eivissa. Informació dels 14 establiments hotelers situats a la preciosa platja d’en Bossa, al costat del mar i a 5 km del centre d’Eivissa. Hotels i característiques amb fotos panoràmiques de la platja.
Platja des Cavall d'en Borràs
Platja al nord de Formentera entre la cala Savina i la platgeta des Carregador que la separa de ses Illetes. Pertany a la vénda de ses Salines, de la parròquia de Sant Ferran de ses Roques, i està dins del Parc natural de ses Salines.
Platja des Cavall d'en Borràs - Platges de les Illes Balears
Cavall d'en Borràs o Cala d'en Borràs. Està a 2km de la Savia, situada a Cala Savina i Platgeta des Carregador. A aquest entorn natural es practica nudisme i des d’aquí es pot admirar la silueta dels illots eivissencs es Vedrà i es Vedranell.
Platja d'Ibersol - Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Platja urbana a Vilanova i la Geltrú, de sorra fina d’uns 40 m. d’amplada per uns 700 m. de llargada, situada en una urbanització. En tràmit el guardó europeu del Sistema de Gestió Ambiental (EMAS) i la Q de Qualitat de platja.
Platja Fonda
Informació de la Platja Fonda. Es tracta d’una cala de tonalitats fosques, tant en les seves aigües com en els rocams que l'envolten. És la platja més gran de Begur i la més propera al municipi, amb fàcil accés.
Platja Migjorn
Pàgina que conté un catàleg de fotografies de l’anomenada Platja Migjorn de Sant Jaume d'Enveja (Montsià), Tarragona. Un meravellós paratge natural, entre l’Ebre i la Mediterrània.
Platja Morro de Gos, El Perelló
A 6 km del centre del Perelló, 10 m d'amplària 330 m de longitud. Accés en cotxe i a peu, dutxes, serveis, WC, neteja diària. Passarel·les Passeig Marítim Hotel a menys de 50 m Restaurant a menys de 50 m Aparcaments a menys de 50 m.
Sa Roqueta
Petita cala situada al nord-est de l'illa de Formentera, entre les platges des Pujols i Llevant. És una platja urbanitzada amb les cuades urbanístiques de la platja des Pujols i amb algunes casetes aïllades rústiques. Al fons es veu l'illa d'Eivissa.
Ses Illetes
Ses Illetes és el tram de costa nord de Formentera, a part de ponent i central de la punta des Trucadors. Està situat en el parc natural de ses Salines. Pertany a la vénda de ses Salines, de la parròquia de Sant Ferran de ses Roques.
Son Bou
Son Bou o Platges de Son Bou. és una platja situada a vuit quilòmetres d'Alaior, situada entre Punta Rodona i Cap de ses Penyes, així com al costat de les urbanitzacions de Son Bou, Sant Jaume de la Mediterrània i Torre Solí Nou.
Tinet - Platges
Butlletí informatiu de l’actualitat de les platges catalanes, en especial de les comarques tarragonines. Cerca pel tag 'platges'. Notícies, de l’actualitat i l’estat de les platges. Costa Daurada.
TotMenorca. Platges
Informació d’aquest portal de Menorca, de les platges de l’illa balear. La costa que envolta Fornells, és com si un eix imaginari que divideix la illa en dues meitats, nord i sud. Informació sobre Menorca, la seva gent i la seva màgia.
Trebalúger
La platja de Trebalúger representa l'essència que cercava la UNESCO quan va declarar l'illa de Menorca Reserva de la Biosfera. Es troba a la part sud de l'illa entre el municipi d'Es Migjorn i Ferreries. És una platja verge.
Turisme d’Elx : Platges
El municipi d’Elx, compta amb una franja litoral de 9 km de blanques platges, dotades amb tot tipus de servicis perquè els usuaris puguen gaudir de bonics espais naturals. naturals. Platges d’arena fina.
Webcam Guardamar del Segura
Situada en la costa sud de la Costa Blanca, Guardamar del Segura alberga un litoral amb unes platges d'arena de gran qualitat, que podem contemplar en webcam. L'exotisme de les seues dunes que guarden vestigis de civilitzacions passades…
Xàbia / Jávea -Platges-
Pàgina d’aquest municipi de la Marina Alta, amb informació de les platges del terme municipal: Reserva Marina del Cap de Sant Antoni i Port de Xàbia. Dades de submarinisme, plànol de la costa, natura, cultura, gastronomia, ...

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT