PODOLOGIA


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


WEBS relacionades amb el tema
A-vital Mallorca : Podologia a domicili
Podologia a domicili infantil i esportiva als municipis de l’illa de Mallorca. No confii el peu a qualsevol. En A-vital comptem amb personal professional i especialitzat en tot tipus de patologies, ferides, micosis, ... i sense oblidar el peu diabètic…
Catalana de Podologia - Especialistes en Podologia
Empresa especialitzada en la podologia, dedicada al subministrament i fabricació de material per a la podologia. Després de la consolidació al mercat, oferim la millor assistència a l’empresa. Qualitat, bon preu, professionalitat i servei excel·lent.
Centre d’Estudis del Peu Martin Rueda
Especialistes en l'estudi del peu, valoració morfologica i funcional, estudi postural, analisi biomecànic de la marxa, la carrera, el recoçament i els gestos, assessorament esportiu. Unitat dedicada exclusivament a l’análisis de la marxa i del gest.
Centre de Podologia Antem
A El Masnou (Maresme). Problemes ungueals: ungles atrofiades, clavades, infectades, reeducació ungueal, problemes dermatològics, durícies, ulls de poll, infeccions fúngiques o bacterianes, dermatitis, verrugues, moluscos i alteracions de la marxa.
Centre de Podología Maria Teresa Cruset
Som un equip de podòlegs i fisioterapeutes ubicats a Barcelona, al costat de la Sagrada Família. Som especialistes en: malalties i afeccions del peu, estudi biomecànic de la marxa, cirurgia del peu, i plantilles a mida. Servei bàsic de podologia.
Centre de Podologia Terrassa
El Centre Podologia Terrassa és una clínica podològica en funcionament des de fa 20 anys i a l'avantguarda en instal·lacions i equipaments per tal d'oferir el millor servei possible. Tracta, preveu i educar sobre qualsevol patologia que hi tingui relació.
Centre Integral de Podologia de Barcelona
Clínica podològica des de fa 15 anys amb unes instal·lacions dissenyades i un equip preparat per oferir el millor servei possible per resoldre les malalties dels peus.La filosofía del centre és tractar, prevenir i educar sobre les patologies dels peus.
Centre Podologia Integral
El Centre Podologia Integral es va inaugurar l’any 2000 al barri de Gràcia de Barcelona oer oferir un bon servei professional. Després de més de 15 anys d’experiència, com al principi, sempre amb interés constant per l’elecció dels tractaments adequats.
Centre Podològic
Centre Podològic és un centre especialitzat en la salut dels peus amb més de 35 anys d'experiència. A les nostres clíniques hi trobareu un equip de professionals compromesos dedicats exclusivament a conèixer, cuidar i tractar els vostres peus.
Centre Podològic M.Dolors Puigsech
Centre especialitzat en podologia clínica i esportiva, a Vic des del 1999. Per de les necessitats dels pacients i de la societat, hem incorporat tècniques de treball i sistemes d'anàlisi de la petjada i tractament de les patologies del peu i extremitats.
Centre Podomèdic - Tractament del peu
Centre Mèdic Podològic Esportiu especialitzat en el tractament integral del peu. A Barcelona i Sant Feliu de Guíxols des de 1979. Alta tecnologia pels seus peus. Líders en equipament per a l'anàlisi de la marxa biomecànica, de la postura i gest esportiu.
Clínica Mayral - foot center
Tractem les alteracions en el peu, des d'una alteració en la pell, fins a una deformitat morfològica. Estudis de la marxa i de la postura. Fem plantilles de tot tipus depenent de la patologia. Especial atenció al deportista. Fisioterapia i osteopatía.
Clínica Podològica Caminàs
Web de la Clínica Podològica Caminàs de Puçol (València). Ací trobaràs el benestar per als teus peus, Quiropodia consistix en l'alliberar al peu de pressions, dolors i l'embelliment, per al dia a dia berrugues plantares L'ungla encarnada peu diabètic.
Clínica Podològica de la Universitat de València
La Clínica Podològica de la Universitat de València forma part de les Clíniques de la Universitat gestionades per la Fundació Lluís Alcanyís i està ubicat al c/ Emili Panach i Ramos de València. Podologia Clínica i el de Cirurgia Podològica,
Clínica Podològica DyN
Web de la Clínica Podològica DyN de Barcelona. Els dos centres ofereixen serveis sobre la salut dels peus: Plantilles personalitzades, estudis biomecànics, teràpia làser, cirurgia podològica, podologia esportiva. Equip de metges i servei cites online.
Clínica Podològica Luján Ducet
Des de l'any 1987 al centre podològic s'ofereix una assistència podològica de qualitat. Som experts en el tractament de les malalties que afecten al peu i disposem dels mitjans tecnològics i humans indispensables per garantir els millors resultats.
Clínica Podològica Soriano
Clínica dedicada a la salut del peu, des de fa més de 35 anys. Disposa de centes a Ontinyent, Xella, i Canals (València). El més alt nivell de formació, atenció i modernitat en tractaments, compta avui amb experts als diferents àmbits de la podologia.
Clínica Térmens - Centre de podologia
Centre de podologia a Vilafranca del Penedès. Som un centre de podologia a Vilafranca del Penedès, especialitzat en el tractament integral del peu. El nostre centre està equipat amb les últimes tecnologies per poder oferir un diagnòstic ràpid i eficaç.
Col·legi Oficial de Podòlegs de Catalunya
Web del Col·legi. Informació de l’entitat i sobre la podologia en general. Teniu accés a articles, noticies, recomanacions, enllaços d´interès i a través de la finestreta única podreu cercar els col·legiats, realitzar consultes i o reclamacions, etc.
Enric Violan Fors, Podòleg
La meva feina aporta benestar, confort, salut i rendiment. I recordar-vos que l'esport aporta valors inherents a la vida. Com no llençar mai la tovallola. Aprendre a guanyar i perdre. Lluitar contra els problemes i adversitats a nivell esportiu o personal
Espofis: Fisioterapia, Podologia, Coaching Esportiu
Una consulta de medicina interdisciplinar a Barcelona. Orientats a fisioterapia i la podologia, tractaments de rehabilitació o d’acupuntura. Especialistes en podologia esportiva. Última tecnologia digital i mètodes informàtics per evaluar la morfologia.
Facultat d'Infermeria i Podologia - Universitat de València
La Facultat d’Infermeria i Podologia té els orígens en la integració a la Universitat de València de les Escoles d’Ajudants Tècnics Sanitaris de la Facultat de Medicina. Amb la incorporació els estudis d’infermeria assoliren la categoria d’universitaris.
Fita - Centre de Salut
Centre de serveis de medicina de l'esport i podologia, ubicats al Carrer Bisbe Iglésias Navarri de La Seu d'Urgell (Alt Urgell). Professionals especialitzats que treballem amb l’objectiu de garantir tractaments multidisciplinaris a mida de necessitats.
Hospital Podològic Universitat de Barcelona
L’Hospital Podològic Universitat de Barcelona és part dels centres assistencials der la Fundació Josep Finestres i està ubicat a la 3a planta de l’edifici de Govern del Campus de Ciències de la Salut de Bellvitge, carrer Feixa Llarga de l’Hospitalet.
Il·lustre Col·legi Oficial de Podòlegs de la Comunitat Valenciana
Ens esperen 4 anys de treball, dedicació, pèrdues d’hores familiars, etc. en definitiva, de dedicació al Col·legi. Però estem disposats a afrontar-los i esperem respondre en el nivell exigit, donant compliment als reptes que se’ns presenten i treballar …
Institut Català del Peu
L’Institut Català del Peu, entitat amb estructura corporativa, primer Centre de Catalunya que reuneix totes les especialitats sanitàries participants en la cura del peu. L’experiència personal i professional ens demostra l’èxit en podologia.
La Clínica de Podologia
La clínica de podologia ha estat durant els últims 30 anys el centre de referència de la salut del peu a Lleida, per la qualitat assistencial i el tracte humà com pel rigor mèdic. El 2011 hem ampliat serveis, amb motiu de la inauguració del nou centre.
Marta Molí Osteopatia·Fisioteràpia·Podologia
El Centre Marta Molí ofereix serveis en osteopatia, fisioteràpia, homeopatia i podologia, des d’Alaior, Menorca (Illes Balears). Marta Molí inicià estudis de fisioteràpia amb la il·lusió de dedicar-me a una professió sanitària i poder ajudar les persones.
Marta Molí Osteopatia·Fisioteràpia·Podologia
El Centre Marta Molí ofereix serveis en osteopatia, fisioteràpia, homeopatia i podologia, des d’Alaior, Menorca (Illes Balears). Marta Molí inicià estudis de fisioteràpia amb la il·lusió de dedicar-me a una professió sanitària i poder ajudar les persones.
Miguel Ángel Baños - Podòleg Barcelona
L'Institut Català del Peu és un centre mèdic de podologia situat a Barcelona. Entre la direcció podem destacar en Miguel Ángel Baños, un podòleg de renom que també imparteix classes de formació específica per a podòlegs en la mateixa clínica.
Plantillas Coimbra - Fabricants de plantilles, cordons i complements calçat
Plantillas Coimbra, neix l'any 1941 amb el nom de "La Corchera de Valles", de mans del Sr. Amadeo Estradé i associada a dues empreses. a mercats com: Portugal, Holanda, Bulgària, Malta, Egipte, Jordània, Suècia, Finlàndia, Itàlia, Israel, ...
Podòleg Dr. Joan Figueras - Girona
El podòleg, el professional sanitari universitari amb coneixements, habilitats i aptituds per realitzar activitats dirigides a la prevenció, diagnòstic i tractament de les afeccions i deformitats dels peus, mitjançant procediments terapèutics podològics.
Podòleg Sergi Sánchez
Podòleg Sant Feliu Codines. Centre especialitzat en tractament d’afeccions i deformitats del peu i en cirurgia i ortopèdia. El centre ofereix tractaments quirúrgics, farmacològics i ortopèdics, tot personalitzats i dirigits a millorar la salut dels peus.
Podologia Bosch
Centre especialitzat en podologia general i esportiva nascut al centre de Reus, l’any 2012. Un bon servei de podologia a la ciutat. A l’any 2014 va incorporar el servei de fisioteràpia, ja que la podologia va lligat a la fisioteràpia. Centre a Vila-seca.
Podologia Equina Adaptada
Blog de Marc Sánchez i Carbó, ferrador i ortopeda equí des del 1999. Podreu trobar-hi les últimes tècniques i recursos que estic emprant, en Bare Foot i del Trimming que s’està fent un lloc a la resta dels països d'Europa i establert als Estats Units.
Podologia Vic - Vegara·Bruguera
Centre de Podologia Vic, des de l’any 1984. Està situat en el centre històric de la ciutat de Vic des de la seva creació. S’hi tracten tot tipus de patologies dels peus i possibles lesions que puguin derivar-ne. Està dirigit per la Mº Rosa Vegara Parera.
Podomat Podologia Integral
Clínica podológica de Mataró. Problemes, dolors i molesties en les extremitats inferiors (malucs, cames, genolls, tormells, peus) en el transcurs de la marxa humana, i problemes originats en els peus que poden donar símptomes dolorosos a l'esquena.
Remei Moix, Centre podològic
Centre podològic situat a Sabadell (Vallès Occidental), dirigit per Remei Moix, diplomada en podologia a l’any 1976 per la Universitat de Barcelona. Curriculim, tractaments, serveis a domicili, articles, reserva d’hora i dades de contacte amb el centre.
Sanna Podologia
Sanna és un centre mèdic i de salut a Girona que ofereix serveis de podologia. A Sanna posem al teu abast un equip de podòlegs especialitzats en el diagnòstic i el tractament de tots aquells tipus de malalties i alteracions que afecten el peu.
Tot Peus
Tot Peus va neixer l'any 1991. Amb el temps em esdevingut un referent per la nostra professionaliat i el tracte familiar. Diversificació de serveis en l'estètica, la quiropedia (callista), massatges i teràpies alternatives per millorar el benestar.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT