POLIART


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


WEBS relacionades amb el tema
A r t G a l e o n
Portal Associatiu d'Art de Sant Pere de Vilamajor. Disseny, il·lustració, pintura, escultura, artesania, fotografia, poesia, galeries, museus… Rectoria.
Aglaia
Això és un atapeït i desendreçat taller virtual d'uns petits artesans on s'amunteguen peces, unes força acabades, altres a mig fer. Unes antigues, altres recents. Aquí el temps no compta, és un espai intemporal i les peces es poden anar polint i retocant…
Albert Tadeo
Espai de la galeria virtual del pintor i artista plàstic de la comarca del Bages, Albert Tadeo. Multitud de treballs realitzats i actualització del blog amb les obres noves i la mostra feta a Rovereto (Trentino-Itàlia). Gràcies x la vostra paciència.
Amics de les Arts i Joventuts Musicals de Terrassa
Amics de les Arts i Joventuts Musicals de Terrassa, entitat fundada el 1927, treballa per promoure la cultura i l'art en totes les seves formes i per ser un espai de debat i de reflexió entorn a la creació i a la societat. Avui compta amb vuit seccions.
Andreu Martínez Aquarel·les & Photos
Personal amb galeries d'aquarel·les i fotos. L'interès pel dibuix des de jove, em transformo en un autodidacta en l'entorn de les arts plàstiques tant en coneixements com en les tècniques.
Anna Mª Cobstanteu
Escola de pintura i dibuix. Aquí hi trobareu un resum de la meva obra, els cursos que imparteixo, fotos dels meus quadres, de mi ... Es tot un plaer, poder gaudir de la teva visita. Gràcies per entrar en el meu mòn virtual. Espero que t’agradi.
Antoni Bachs
Seleccionat per participar a la Biennal Internacional de l'esmalt 2013 a Vilnius, Lituania. Diverses exposicions de pintura, esmalts i joies a: Barcelona, Sant Cugat, Arenys de Mar, Premià de Mar, L’Ametlla del Vallès, Mataró, Vallvidrera, Vilassar, …
Art al Ras
Proposta cultural per a la comarca de la Terra Alta. Diferents artistes plàstics, escultors, poetes i escriptors estan realitzant una sèrie d'actuacions escultòriques per aprofundir en les possibilitats de l'art en contacte amb la natura.
Art Pere Planells
Exposició sistemàtica de l’obra de l’artista eibissenc Pere Planells realitzada a Eibissa, Alt Empordà, Olot, Barcelona, Canàries i Arenys de Mar. Pintura, escultura, grabat, dibuixos, audiovisuals...
Artdelaterra
Artdelaterra neix el 2004, d’unir les 2 grans passions, l’art i la nostra terra, així van sorgir els “quadres catalans” amb la senyera, l'escut català, l'estelada blava i l'estelada roja... S'ha consolidat el projecte i al 2013, hem ampliat els productes.
Artesania Catalunya
Botiga virtual d’artesania qur comercialitza una selecció de peces artesanes del catàleg d'Empremtes de Catalunya. A més d’oferir la possibilitat de comprar online, recull una presentació de productes destacats i enllaços a xarxes socials de la botiga.
Arxiu Jujol
Pàgina divulgativa de l'obra de l'arquitecte tarragoní Josep Ma. Jujol. Biografia: Infantesa Joventut Maduresa Els darrers anys. La seva obra: Camp de Tarragona i voltants Barcelona (àrea metropolitana) Col·laboracions amb Gaudí. L’artista i pubicacions.
Associació Cultural Anima't
L'Associació Cultural Anima't va néixer amb la programació musical del Magatzem de la Cooperativa Obrera a Tarragona el 1994. Concerts, cinema VO i cinema infantil a tarragona. Organitzat per Anima't.
Atalis Digital
Revista de difusió i divulgació d'arts plàstiques visuals i escrites. Fomenta moviments culturals amb mpaxim interès per corrents emergents seguint els criteris de pur concepte contemporani salvaguardant sempre les corrents històriques.
Block W. B. de Francesc Abad al Museu de Granollers
A la 4a Pl. del Museu, projecte de visibilització de l’activitat artística centrat en treballs d’Abad en referència al filòsof alemany Walter Benjamin; instal·lacions, imatges, documentació, objectes, llibres d’artista, esbossos, projectes i materials.
Boada Art :: Sebastià Boada Original Art :: Escultura Pintura
Sebastià Boada, pintor, escultor i dibuixant, va nèixer a Barcelona, barri de Gràcia, el 1935. De ben petit, demostra tenir gran habilitat pel dibuix i la pintura. En el mercat, hi ha molt material gràfic imitant l'obra i la signatura d'en Sebastià Boada.
Carles Blazquez
Pintures i dissenys. Disseny de samarretes. Art dels indis hopi d'Arizona i els aborigens australians. És llicenciat bioquímica per la UV, amb el grau d'excel·lent. Estudis de pintura i dibuix en l'Escola d'Arts i Oficis d´Eivissa.
Catalan! Arts
Portal de les indústries culturals catalanes. La marca vol identificar i difondre internacionalment la producció de les indústries culturals: empreses i segells discogràfics, editorials, galeries d’arts, companyies teatrals, i d’audiovisual-multimèdia.
Catalonia in Venice - Biennal d’Art de Venècia
Catalunya consolida la seva presència a Venècia amb un nou treball d'Albert Serra. L’Institut Ramon Llull presenta Catalonia in Venice. La singularitat a la Biennal d’Art de Venècia. Disseny d’Omar Sosa i Ana Domínguez. Guri Casajuana, arquitectes.
Centre Can Serrat
Masia antiga classificada i protegida de 1187m², rehabilitada a l’any 1989 en una comunitat d’artistes/centre de creació i producció artística, gràcies a 11 artistes Noruecs. Està situat en un entorn immillorable, del Bruc, a la falda del Montserrat.
Centre de Formació i Creació Artística d’Igualada
Pàgina del Centre de Formació i Creació Artística d’Igualada. Formació i creació en música, tatre, dansa, arts visuals i plàstiques. L’àmbit és a Igualada i a tota la comarca de l’Anoia. Informació de les activitats i els serveis.
Congrés Internacional d’Art Efímer
IV Congrés Internacional d'Art Efímer. Organitza la federació Catalana de Catifaires, del 21 al 24 de setembre 2012 sala d’actes del Museu Marítim de Barcelona i antiga Escola Drassanes. Aplega 32 delegacions d’arreu del món i 150 congressistes.
Cori Torroja Marsal
Artista plàstica i visual reusenca, llicenciada en belles arts. Amb el nou any arriben per la meva part, noves apostes de futur. Tot i la delicada situació de crisis en la que ens trobem immersos, tiro endavant un projecte que fa temps que tenia aparcat.
CRAC Centre Rubinenc d'Alternatives socio-Culturals
Centre cívic d'activitats de lleure, tallers, exposicions, cursos i oci alternatiu. El CRAC un projecte de dinamització cultural, social, política, artística i comunitària que neix amb voluntat d’oferir un espai on relacionar-se i treballar conjuntament.
Crafty Days
Portal especialitzat en craft: Artesania, il·lustració, moda i disseny, fet a mà, i últimes tendències. Parla del que es fa aquí, però també del que ens agrada i que té interés més enllà de casa nostra. Notícies, entrevistes, reportatges, propostes, ...
Cristina Guzman Traver
Gran artista d’Aldaia (València). Remarca la importància i dificultat que comporta l’adaptació dels espais expositius per fomentar la interacció social dels espectadors respecte a les obres mostrades. Encara que puguin semblar nimis o inadvertits.
David Balart
Informàtic autodidacta que investiga las noves tecnologies, i l’aplicació en el món de l’art actual. Treballa en la Net, per que és la millor connexió del món. Treball amb móns virtuals a Internet, vídeo digital, animació Stop-motion i programació web.
Davis Lisboa: Ilustració, Infografia, Pintures
Davis (1965, São Paulo, Brasil) viu i treballa a Barcelona, Espanya. És un productor i autor visual hispà-brasiler, polifacètic i multidisciplinar que treballa esborrant les fronteres entre les arts aplicades i plàstiques.
Del Ex-Libris al Ex-Webis
Posa un ex-libris en els teus llibres. Posa un ex-webis a la teva web. Qué és un ex-libris? Qué és un ex-webis? Entra i veuràs l'explicació… Un ex-libris consisteix en una etiqueta o segell de contingut artístic que s’ha reproduït.
Edu López de Haro
Web de l’Edu López de Haro (Premià de Mar, 1982), fill d'una família dedicada al ... Artista plàstic, en les seves obres s'aprecia marcada influència de dos corrents pictòriques: el surrealisme figuratiu i el surrealisme abstracte. Vii a Vilassar de Dalt.
El Llop Ferotge: Revista d'Art i Poesia
Aquest estiu el Llop Ferotge, projecte de difusió literària, us ofereix activitats per compartir la nostra passió per la literatura, la creativitat. També oferirem regals en el nostre habitual sorteig ferotge, gràcies als nostres amics col·laboradors.
El Londres de Les Arts
No us cal entrar als museus! les arts. Els anglesos es diu son més donats a les ciències que a les arts. Això és veritat. Repasseu la història de la pintura, de l'escultura, de les arts... Els italians destaquen més i els anglesos són pràctics...
Elisa Munsó .·.
Web de l’Elisa Munsó Griful, artista professional multitemàtica. Viu al barri de Gràcia de Barcelona. Una mostra dels seus treballs diversos en: Il·lustració, autoedició, dissenys, exposicions, instal·lacions, minivídeos, … Informació i portafoli.
endende - art en joc
Endende és una empresa, ubicada a El Prat de Llobregat (Baix Llobregat), dedicada a l’art. Disseny interactiu de pàgines web a través de l’art. Art, joguines i tallers. Alguns apartats de la pàgina es troben en construcció.
Enric Frère
Enric Frère (Sant Genís de Fontanes, 1908 - 1986) va ser un artista, escultor i pintor, i professor de castellà rossellonès. Ensenyà a diverses poblacions occitanes (Liborna, Clarmont d'Albèrnia i Limós), i a Perpinyà. Estudià castellà a Madrid.
Enric Maurí
Lloc web de l’artista Enric Maurí. Enric Maurí es va iniciar com a pintor a principis dels anys vuitanta. Des de fa temps treballa de manera multidisciplinar en pintura, escultura, fotografia, vídeo, instal·lació... i ara s’estrena com a cantautor…
Enric Servera - art fotogràfic i plàstic
Arquitecte tècnic i artista plàstic multidisciplinari. Cpmençà amb la pintura de jove, després aprofundí amb la fotografia, i més endavant formar-se amb el gravat. Actualment s’expressa i experimenta amb les tècniques segons el projecte a desenvolupar.
Enric Servera Carreras
Arquitecte tècnic per l’UPC i artista plàstic multidisciplinari. Començà amb pintura de molt jove, aprofundí amb la fotografia, i va formar-se amb el gravat. Actualment s’expressa i experimenta amb altres tècniques. Exposicions individuals i col·lectives.
Espai de Creació Amistat 14
Espai de Creació Amistat 14. Músics, artistes i creadors treballen en aquest espai del Poblenou. La Sala Ramona acull concerts i exposicions d'obra gràfica. Caps de setmana de portes obertes al Poblenou Crea. Treballs del concurs On Paper (gravat).
Eulàlia Queralto
Pàgina oficial d'Eulàlia Queralto. Complements artesanals, peces úniques i exclusives, fetes totalment de manera artesanal. Es tracta de peces úniques amb la seguretat que portes una peça personalitzada, però ireproduïble.
Fàbrica de les Arts
Emblemàtic projecte de l’Ajuntament de Granollers que converteix la fàbrica tèxtil Roca Umbert en equipament cultural públic local i supramunicipal per a les arts i la cultura. Biblioteca, Centre Tecnològic, locals d’assaig músics, cultura popular…
Francesc Casanellas
Pàgina de Francesc Casanellas, artista d’Aiguafreda (Vallès Oriental), dedicada a la seva professió dins l’àmbit de les belles arts. Mostra de l’obra de Francesc Casanellas amb treballs amb pintures, gravats, dibuixos, etc. Electrònics i downloads.
Francesc Xavier Cáliz i Chena
Col·legiat núm 298 del Col·legi Professional de Disseny Gràfic de Catalunya. Nat a Loja (Granada) l’any que en va fer cent de la publicació de l’Origen de les Espècies de Darwin i el que els germans Marx van oferir la seva darrera aparició televisiva.
Fusiònica
Edició del Festival Fusiònica. Pàgina de la 15a edició del Festival independent i no comercial de música i art visual. Es celebra a l’octubre-novembre de 2011. Bandes, edicions anteriors del festival, notícies, vídeos, sales i llibre de visites.
Galeria internacional d'artistes de l'ex-libris
Pàgina de la mostra internacional d'artistes de l'ex-libris i de l'ex-webis. Galeria d'artistes de tot el món: Europa, Amèrica, Àsia, … Galeria de mussols. De l'ex-libris a l'ex-webis. Afloren els ex-webis …
Galeria Virtual
Espai de la Galeria Virtual. Galeria Virtual és un equip de recerca i producció experimental dedicat a projectes interdisciplinaris que integren l'art contemporani i les tecnologies audiovisuals digitals, amb especial atenció a la Realitat Virtual.
Georges Daniel de Monfreid
Georges de Monfreid, dit Daniel (París, 1856 - Cornellà de Conflent, 1929), fou un pintor, gravador i col·leccionista d'art francès. Va ser amic íntim i apoderat de Paul Gauguin. Establert a la Catalunya Nord, casa seva fou un centre de trobada artística.
Globalmon
Espai Globalmon, una botiga de comerç solidari a Gandia, seu de l’organització. Venda d’objectes d’artesania dels països en què es desenvolupa. Figures tallades en fusta, joguines amb cartró i decorat a mà, joies ètniques, carteres, bosses, sandàlies, …
Grup d'Artistes Plàstics i Visuals d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals de Terrassa
El grup d’artistes plàstics i visuals, aplega un centenar de socis que treballen les disciplines de la pintura i l’escultura, es va crear el 2005, per impulsar el diàleg i l’intercanvi d’idees, i la participació d’aquests artistes en la vida de l’entitat.
Institut Valencià d'Art Modern (IVAM)
L'Institut Valencià d'Art Modern és el museu més important d'art modern de la ciutat de València i del País Valencià. El seu objectiu és investigar i difondre l'art del segle XX. Presentació, exposicions, publicacions, didàctica, activitats i serveis.
Interferències
Una Terrassa tropical, 6a edició cicle d’art contemporani a Terrassa. Difón la creació contemporània, i apropar-la al ciutadà. Del 6-28 novembre, Biblioteca Central de Terrassa, Casa Soler i Palet, i Sala Muncunill de Terrassa. Arts Visuals de Terrassa.
Inund’Art Girona
Trobada i mostra d'art multidisciplinari, espai de trobada i intercanvi entre artistes que dona lloc al debat i a la reflexió i a la possibilitat de realitzar treball en xarxa. Mostra artística multidisciplinària a la ciutat de Girona, pels joves creadors
Jean Capdeville
Jean Capdeville (L'Albera, 1917 - Ceret, 2011) va ser un pintor, il·lustrador i gravador nord-català que visqué a Ceret, on també tenia el taller. Si bé nasqué a un mas de Sant Joan de l'Albera, a l'edat de dos anys els seus pares s'instal·laren a Ceret.
Joan Abras
L’artista en la pintura i l'escultura a impregnat en la seva obra l'aire, la llum i els colors de l'Empordà. La natura amb les formes i el volum són presents en els seu treball. Moltes obres de Joan Abras estan al carrer i són contemplades per tothom.
Joan Brossa i Cuervo - Viquipèdia
Joan Brossa (Barcelona 1919-1998) fou poeta, dramaturg i artista plàstic català en tots els gèneres: Lliterari, visual, escènic, instal·lacions, poemes objecte, poemes corporis, ... El poeta avantguardista català més important de la 2a meitat del s XX.
Joan Tauleria Visa
Web del creador plàstic Joan Tauleria Visa (Caldes de Malavella, 1967). Resident a Campllong (Girona) té inquietuts plàstiques són de carácter autodidacte, però amb el mestre Domenec Fita, va començar a materialitzar l’expresió artística.
Jordi Benito
Des del Museu de Granollers obrim un espai documental sobre l’artista Jordi Benito (Granollers 1951-Barcelona 2008). La web se situa dins la proposta de projectes residents del Museu de Granollers. Ralitza la catalogació de tota la seva obra.
Jordi Güell - Art Contemporani
Pintura, Ads-Arts, assaigs, poesia - Jordi Güell. Mentre l'intermediari que valida la realitat sigui humà, la mirada de la màquina sols és una eina que ens permet veure. I per tant l'Art Contemporani no pot ser sols una experiència estètica.
Jordi Santiso, artista
Pàgina web de Jordi Santiso, pintor, fotògraf i dissenyador barceloní. Projecte actual. Sensacions. Bosc prohibit. Fotografia informalista. Essències. Impacte psiquiàtric. Shakuhachi-Didgeridoo. Màscara. Altres. Vídeos. Currículum art.
José Camarón Boronat
José Camarón Boronat (Sogorb, 1731 - València, 1803) va ser un pintor, gravador i il·lustrador valencià, un dels més destacats de la segona meitat del segle XVIII. Va ser l'origen d'una nissaga artística que es va estendre fins a la meitat del segle XIX.
Josep Alfonso Chorques
Nova web de Josep Alfonso Chorques, ací el artista i pintor de Castelló de la Ribera, exposa les seues obres en la seua botiga galeria d'art, així com també podeu comprar les seues obres. Preguem una miradeta que no te desperdici.
Josep Aragay i Blanchart
Josep Aragay i Blanchart (Barcelona, 1889 - Breda, 1973) fou un pintor, ceramista i teòric d'art català. Fou deixeble del pintor Francesc d'Assís Galí. El 1911, Eugeni d'Ors li encarregà la direcció artística de l'Almanac dels Noucentistes.
Josep Baqués
Pintor i comunicador visual (Montmeló, 1931). És un dels artistes més singulars de l'època actual. El 1931 neix a Montmeló, Vallès Oriental, en una família dedicada a la pagesia. Es fusiona amb la tràgica Guerra Civil de l’any 1936. Viu a Premià de Dalt.
Josep Grau-Garriga
Josep Grau-Garriga (Sant Cugat del Vallès, 1929-Angers, França, 2011) fou artista català que conreà moltes tècniques: Pintura, dibuix, gravat, pintura mural, escultura i sobretot tapís. Fou director de l'Escola Catalana del Tapís i exposà a tot el món.
Josep Llopis
Pàgina web de Josep Llopis de pintures, escultures i altres escrits d’aquest artista nacut a Rafelbunyol (Horta Nord) en 1955. Exposicions de l’obra personal en pintura i escultura, biografia, enllaços i altres dades.
La Farinera Centre d'Arts Visuals de Vic
Centre docent de gestió d'activitats culturals en relació a les arts visuals, que neix el 2010 a partir de l’evolució de l’Escola Casa Masferrer. Cursos i tallers, servei escolars en activitats de comunicació visual i creació d'imatges. Espai de recerca.
lafragua
Lafragua és un espai multifuncional i multidisciplinar, on es potencia la creació, exhibició i difusió de qualsevol expressió artística, sigui fotografia, pintura, escultura, còmic, música, narrativa, poesia, cinema i, teatre. Programació lafragua.
L'Art del Gustavo
Pàgina de l'art del Gustavo. És una artista, dansaire rodamón i observadora perceptiva d'estranys fenómens socials. Presenta aquí dos còmics; Estanis i strong o els problemes d'un anglo que xampurreja el català.
L'Art dels Totalitarismes
Al període entre 1922 i 1945, en els països sota règims totalitaris, l'arquitectura i les altres arts visuals es convertiren. Marc general, l'Itàlia feixista, l'Alemanya nazi, l'URSS stalinista, l'Espanya franquista, exercicis mediateca.
L'espai Korominas - Artista santsenc
Pintura, escultura, fustes, ceràmica i tapis. Els estudis d'Arts i Oficis em van deixar emprempta en la figuració, concretament la figura humana. Actualment he canviat de material a l'hora de pintar, m'implico amb materials nous. Ara treballo el Tapís.
Mabel Nieto - Art
Sols una petjada en l’espai del pensament eteri; les formes dansant enfollides; unes mans sortides de les entranyes de la vida acompanyen els extrems dels teus dits informes i et giren amb somriure insinuat, mentre el vent acarona el teu cos nu.
Madola - Viquipèdia
Madola (Barcelona, 1944), pseudònim de Maria Àngels Domingo Laplana, és una ceramista, escultora, pintora i artista polifacètica, establerta a Premià de Dalt. Coneguda per les seves peces de formes orgàniques d’elements d'arrel tradicional.
Malcontents
Malcontents és una galeria virtual, on hi trobareu una mostra de diversos artistes catalans en diferents especialitats artístiques. Està subdividit en espais dels diferents artistes del col·lectiu.
Manuel Bellver i Bayo
Manuel Bellver i Bayo (Sagunt, 1956) artista plàstic i escriptor valencià. Ben aviat va deixar els estudis d'art i optà per una formació allunyada dels cànons acadèmics. A la dècada dels 70 va començar a fer exposicions de pintura, escultura i gravat.
Manuel Boix
Introducció al món creatiu de Manuel Boix. L’rtista plàstic naix a l'Alcúdia, en la Ribera del Xúquer, el 1942. Estudia a l'escola de Belles Arts Sant Carles de València. Obra en pintura, escultura, il·lustració, obra gràfica i cartells. Catàleg i botiga.
Marc Sellarès Artista visual
Marc Sellarès Cots, (Guardiola de Bages 1973). Treball en escultura, fotografia, i instal·lacions. Marc Sellarès és llicenciat en belles arts, especialitat escultura (2007-2012) Màster en creació, realismes i entorns (2012-2013). Es caporal dels bombers.
Maria Pujol, Artista gràfica
Creació i edició d'obra gràfica i llibres d’artista. Maria Pujol neix a Barcelona, formada en grabat i estampació a l’escola superior d’art i disseny La Llotja de Barcelona, al conservatori de les arts del llibre. És tècnic superior en arts plàstiques.
MIAU Mostra Independent d'Art Urbà
Pàgina oficial del MIAU Mostra Independent d'Art Urbà que es celebra anualment al municipi de Caldes de Montbui (Vallès Oriental) a mitjans del mes de setembre. Hi trobareu Les MIAU dels anys anteriors i la programació de la propera mostra.
Mollerussa Mostra d’Art Contemporani - MMAC
Pàgina de la Mostra d’art contemporani de Mollerussa, comarca del Pla d’Urgell. Informació general de la mostra, les seves bases, jurat, premis, artistes, anys anteriors i els guanyadors de la mostra. El compromís de Mollerussa amb l'art.
Mostra d'Arts Vives MAV
Web oficial de la Mostra d'Arts Vives del Castell de Montesquiu, durant la segona quinzena de juliol. Programació completa MAV + xambades. La programació de les xambades se centra bàsicament en el moviment: la dansa.
Museu Josep Cañas
Josep Cañas (Banyeres del Penedès, 1905-Vendrell, 2001), artista polifacètic que s'interessà per la figura humana i animals. Fundació, Museu, Amics de Josep Cañas, biografia, monuments, escultura, rostres, animals, Estats Units, Mèxic, dibuixos, ...
Neil Harbisson - Viquipèdia
Neil Harbisson (Londres, 1984) és un artista contemporani i activista cíborg britànic i irlandès amb residència a Nova York i vincula-ció amb Mataró. És la primera persona del món reconeguda com a cíborg per un govern i té una antena implantada al cap.
Nitis Designs
Nitis Designs genera estratègies de comunicació per suports físics i digitals. Realitza direcció d’art i creativa, campanyes publicitàries, branding, naming, disseny gràfic, web i editorial, il.lustració, tipografies, video i animació.
nomesart Art Gallery
Galeria d’Art Contemporani d’artistes catalans. Promoció d’artistes, serveis d’art, art clàssic, venda, inversions, escultures i pintures. Còpies d'art, pàgines personals... Galeria virtual d’Eivissa, Arenys de Mar, Barcelona ...
Osikeka - Tarragona
Pàgina d’Osikeka. És una botiga d'artesanies del món ubidada a la part alta de Tarragona al històric acarrer de la Merceria. Botiga a Altafulla. Presentació del servei, productes, extres, contacte i vincles.
Othon
És una botiga de regals, objectes de decoració, artesania, bijuteria, complements i mobles. Othon ven joies i complements de plata, quars, ametistes, pell cuir. Dissenys propis i exclusius, Othon també està especialitzada en productes d'Indonèsia.
Palmira Rius Tormo. Creació Artística
Línies de treball: Teixint Natura, Tapissos Metallfils, docència, recerca, audiovisuals, fotografia, texts, tapissos. Mitjançant la trama i ordit es confeccionen tapissos amb llana i cotó. Inclouen elements com pedres, plomes, llavors i branques petites.
Papallones en la Llum 2.0
Blog de Sandra Dominguez Roig. El meu romanç amb les lletres rau amb el meu primer poema sobre una pedra de riu, i vuit diaris secrets, però aquestes son altres històries. L'única cosa que puc dir és que sóc un prisma polièdric.
Petits Grans Artistes
Un bloc ple de creativitat. I cal vigilar! La creativitat s'encomana! Viu creativament en tots els àmbits aplicant solucions creatives als problemes de cada moment! Sóc una apassionada de l'art, les arts plàstiques i la literatura infantil …
Plataforma d’Arts Visuals de Catalunya
Els agents de les Arts Visuals de Catalunya ens trobem per debatre la situacio´ del nostre sector. Volem que les nostres arts recuper-in la forc¸a cultural i la implantacio´ social que mai no havien d’haver perdut. Models per a la producció i difusió.
Potag'08
Petit festival independent als tallers de Gràcia. 11 espais, col·lectius de la Barcelona més emergent, 24 tallers i més de 90 artistes de barri en les portes obertes dels tallers creatius. Dies 2, 3, 4 i 5 d'octubre, barri de Gràcia de Barcelona.
Premis Laus
Premis Laus organitzats per l’Associació de Dissenyadors Gràfics i Directors d’art del FAD (ADG-FAD). L’ADG, associació privada d’àmbit estatal, té l’objectiu de promoure el disseny gràfic i la comunicació visual en la vida cultural i econòmica del país.
Quaderns de Taller
Aplega accepcions complementàries. Publicació de periodicitat indefinida que reuneix obra artística d’arquitectura, plàstica, pintura, dibuix, gravat, fotografia, música i literatura. L’altre concepte és el col·lectiu artístic de persones que el formen.
Quadres Tridimensionals
A través d'aquesta pàgina web pretenc donar a conèixer el conjunt d'obres que sota la denominació "Quadres tridimensionals", he anat realitzant al llarg del darrers anys i que confio anar ampliant en el futur.
Quinzena d'Art de Montesquiu
Del 6 al 20 de Juliol al castell de Montesquiu, al bell mig del Parc Comarcal de Montesquiu, a l'extrem nord de la comarca d'Osona a 90 de Barcelona. Gestionat pels municipis que l'integren i la Diputació.
Ràdio Art
Ràdio universitària que emet per Internet. Un nou mitjà de comunicació de la comunitat universitària: estudiants, associacions, professors … Ràdio ART és un projecte dels estudiants de Telecos de l'ETSETB(UPC). En directe, programació i ràdio a la carta.
Rafa Amorós
Artista plàstic d'Albaida, València, que naix en l’any 1964. De molt jove s’interessa per la pintura, i és en 1981, de la mà de l’artista i amic Francesc Messa descobreix la plàstica contemporània. Escultura, fang, pintura, i gravats.
RBF-soft [producing]
David & Iván Rodríguez. Visual Art. Col·lectiu d'Art electrónic i disseny digital, dedicat a l'experimentació. l'Art-Electronik performance-and digital design. Barbera del Vallès. Pàgina en construcció.
Ricard Gratacos Batlle
Web de Ricard Gratacos Batlle. Hi trobaràs: Articles, arquitectura, ciutats, exlibris, fotografia, i un observatori polític. En l'apartat de ciutats hi ha una base documental sobre Governança Metropolitana, problemes de les grans aglomeracions urbanes.
Ricard Ramón Camps
Web personal, de Ricard Ramón Camps, professor de secundaria, investigador de l'art, l'estètica i la cultura visual i creador. Des d’ací pots accedir a les distintes pàgines temàtiques. Almàssera (Horta Nord).
SAC Santpedor Art i Creació
Associació artística multidisciplinària de Santpedor, per moure art, artistes, creadors i creadores de Santpedor, per interactuar amb el llenguatge i de forma social i plural. Qui aporti la seva vivència amb una lectura d'un poema, s'hi podrà afegir.
sacaix
arnAu bellavista mogas artista multidisciplinar, resident a l'espai d'arts de Roca Umbert a Granollers. Al web trobareu treballs artístics representatius com sèries pictòriques, reportatges fotogràfics, instal·lacions, il·lustracions i pàgines web.
Salvador Riera
Salvador Riera i Fàbregas (Breda, Selva, 1927 - Barcelona, 1994), fou un galerista i col·leccionista d'art contemporani català. De jove, en la seva època a Breda, va publicar el llibre de poemes d'humor Breda, pinzellades a tort i dret (1948).
Sath.es - Pintura Disseny
Pàgina de pintura i disseny de Sath, un artiste que va treure el cap, per primera vegada, des de Son Servera, a l’Illa de Mallorca. Catàleg portafoli dels treballs realitzats tant en disseny com en pintura, com d’obres mixtes. Dades de contacte.
Secció d'Arts Visuals | Ateneu Barcelonès
Web de la Secció d'Arts Visuals de l’Ateneu Barcelonès. Lluís Utrilla Robert, és el ponent de la secció, és promotor cultural amb més de quaranta anys d’experiència en el disseny i implementació d’estructures museístiques. Taules rodones.
Sento Masià. Una passió per l’art
Biografia i obra d’ aquets artista contemporani nascut a Alcoi l'any 1940. Etapes i característiques de la seva obra, feta al llarg de més de 50 anys de creació artística. Va iniciar els seus estudis d'art a València.
Swab - Fira d’Art Contemporani
Vol ser fira on descobrir, no veure de nou obres presentades a altres fires d’art. Fundada per un col·leccionista d’art, aporta una singular visió des del punt de vista del visitant i del receptor de l’obra. Trenca amb la imatge hermètica i elitista.
TAV-CC Taula de les Arts Visuals de la Catalunya central
Entitat autònoma que recull la inquietud d’agents de la cultura de les comarques centrals per donar visibilitat als projectes del sector de les arts visuals. Vol vertebrar els agents dedicats a la producció o difusió de les arts visuals al territori.
Te de Bojos - Alice's Page
Lewis Carroll i el seu món. Exposició amb motiu del centenari Lewis Carroll (1832-1898) amb materials procedents de col·leccions privades. Muntatges audiovisuals cedits de l'exposició "Els Miralls de Carroll".
Torretes de Geranis
Torretes de Geranis és un blog de modificació posterior de peces d’art ja creades o conegudes. Està creat per OledeBon : Anguilla, des d’Olesa de Bonesvalls, a la comarca de l’Alt Penedès. Informació, imatges i algún vídeo.
UNZIP Torre Muntadas - Arts visuals
UNZIP el dispositiu que desenvolupa el programa d’arts visuals de l’Ajuntament del Prat de Llobregat amb l'objectiu de promoure i facilitar la pràctica artística a la ciutat des de dos eixos prioritaris d’actuació: el suport a la creació i la mediació.
Vidrieria Gordiola, S.L.
Web de Vidrieria Gordiola, artesans del vidre des d’Algaida (Mallorca). Productes de la marca: Articles de vidre bufat per a decora-ció. L’art de bufar el vidrie, l’habilitat i l’habilitat en el seu treball, multisecular tradició artística. Català mínim.
Xavier Suau Cuadros
Pàgina oficial amb una mostra de pintures a l'oli, dibuixos, cartells, fotografies i articles de l'artista Xavier Suau Cuadros. Xavier Suau és una artista nascut a Cervera fa 25 anys. Biografia, obra, i dades de contacte.
Xerrac - Arts plàstiques, festes i tradicions
Talller d’expressió I d’ensenyaments artístics fundat per l’Associació de Veïns I Veïnes Joan Maragall i unes entitats d’Hosta-Guinardó. Inclou colles de gegants, capgrossos, gralles i timbalers I altres activitats. Història, fotos, vídeos i jocs.
Zaït Moreno Sánchez
Creatiu . dissenyador grafic . escritor. Nascut a l’any 1975, a Ciutat de València. Ben chicotet comença a fer poesies i dibuixar. Currículum.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT