POLICIA


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
ADECAF - Associació Democràtica Catalana de Funcionaris de Presons
El web alternatiu de presons. Web de funcionaris de presons catalans compromesos amb la defensa dels drets humans als centres penitenciaris de la Generalitat.
ADECAF - Associació Democràtica Catalana de Funcionaris de Presons
Pàgina de l'Associació Democràtica Catalana de Funcionaris de Presons i Personal Formador i Investigador de la Ciència Penitenciària. Centre d'Estudis Penitenciaris. Articles i publicacions de l'Associació.
AlfaDigital: TIC i presó
TIC als centres penitenciaris de Catalunya. Bloc del Projecte AlfaDigital (Alfabetització Digital i Dinamització Cultural) que impulsa la Unitat de Nous Projectes i Programes de Contingut Transversal de la Direcció General de Serveis Penitenciaris.
Amunt i Avall, Associació de Custòdia del Patrimoni Natural - Vigilància Forestal a Cavall
Prova pilot de Vigilància Forestal a Cavall, realitzats al terme municipal d’Alella (Maresme). 108 hores a cavall per a recòrrer 756 km de camins, pistes i corriols, a fi de millorar la custòdia del nostre patrimoni natural.
Associació de Policies Gais i Lesbianes Gaylespol
Resta un llarg recorregut per arribar a la igualtat social dels homosexuals. Molts agents de les Forces i Cossos de Seguretat prefereixen vivir una doble vida ja temen que de trascendir la seva orientació sexual, els hi pugui afectar a la seva feina.
Associació Progressista de Seguretat Publica
Associació Progressista Catalana de Seguretat Pública. Un model de seguretat pública progressista i d'esquerres per Catalunya. Una seguretat pública democràtica, progressista,eficient, efectiva i al servei dels homes i dones de Catalunya.
Centre Penitenciari Brians 2 (opuscle)
Web del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, sobre el nou centre en PDF. Aquesta presó situada a Sant Esteve de Sesrovires (Baix Llobregat), la més recent de Catalunya, consta de 14 mòduls residencials. Activitat penitenciària.
Centre Penitenciari de Ponent Lleida
Benvinguts a la web de Ponent. En el context moral en què hem estat educats, la tendència a sentir-se culpable s’ha anat diluint. Si bé ens endinsem en els sentiments religiosos, són molt més propensos a afavorir l’aparició de la culpa…
Cos de Policia d'Andorra
Serveis Locals de Policia de les parròquies, ràdars fixos al Principat, la lluita contra la violència de gènere des del Cos de Policia. El Despatx Central de Policia està radicat a l'edifici administratiu de l'Obac a Escaldes-Engordany. Altres despatxos.
Els Centres Penitenciaris a Catalunya
Pàgina del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya amb informació dels 13 centres penitenciaris a Catalunya. Des de la presó Model, inaugurada l’any 1904, al Centre Penitenciari Brians 2 (estrenat l’any 2007).
Eltransit.com
Informació i utilitats relacionades amb el trànsit. Adreçada i feta per membres de forces i cossos de seguretat (MMEE i Policies Locals). L’objectiu del web es oferir informació actual i utilitats relacionades amb el control i la vigilància del trànsit.
Escola de Policia de Catalunya
A l'EPC s'organitzen activitats formatives adreçades als cossos de policia de Catalunya ?és a dir, la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra i les policies locals?, als vigilants i auxiliars de la policia local, i a d'altres estructures professionals
I.P.A. Andorra
Seu web des de La Massana, de la secció d'Andorra d'aquesta associació - organització de policias internacional. Intercanvi cultural entre membres de països amb drets humans. L’agrupació IPA Andorra es va constituir el 19 de gener de 1998.
I.P.A. Catalunya
Web oficial de la International Police Association a Catalunya. Substitueix a l'altra del llistat, que ha estat abandonada. La IPA és la major associació policial del món, i a Catalunya té més de 3000 socis, el 58% del total d'Espanya. Fomenta l'amistat i
I.P.A. Catalunya (No Oficial)
Delegació Catalunya de l'IPA. Organització de policias actius o jubilats del món. Facilita l'intercanvi cultural entre ells. La IPA només té membres dels països que han reconegut els Drets Humans, aprobats per las ONU al 1948.
Institut de Seguretat Pública de Catalunya
centre de creació i transferència del coneixement del sistema de seguretat pública de Catalunya i una peça essencial en la construcció d'un model transversalit de les polítiques i basat en la coordinació i la coresponsabilitat dels seus operadors.
IPA Girona
Web oficial de l’IPA Girona. L’agrupació de Girona va ser constituïda l’any 1997. L’IPA és una organització internacional de policies. International Police Association, secció espanyola, delegació de Catalunya, agrupació de Girona.
IPA Vallès Occidental
Benvinguts a la pàgina IPA del Vallès Occidental. És una organització internacional de policies. International Police Association, secció espanyola, delegació de Catalunya, Agrupació del Vallès Occidental. Congrés mundial de gossos de detecció, cursos i a
Mossos d’Esquadra
Blog on vull donar a conèixer el cos de Mossos d’Esquadra, la policia de la Generalitat de Catalunya. Lloc de trobada de tots/es els membres en tota la geografia catalana. Història del cos de Mossos d’Esquadra, i com és en la seva actualitat.
Mossos d'Esquadra - Policia de la Generalitat
Web oficial de la Policia de la Generalitat, una Policia arrelada a la cultura i al poble del qual neix, al qual pertany i al qual serveix. Model policial, història, dossiers, organització, localització de comissaries, serveis i notícies.
Mossosenlluita.cat
Mossos d'Esquadra en lluita, és un blog permanentment reivindicatiu creat pel membres del cos de la policía nacional els Mossos d'Esquadra. Subscriure per email al feed, populars, recents, destacats, canal de Twitter, calendari i blogroll.
Nivells d’alerta antiterrorista i col·laboració ciutadana
El Departament d’Interior té publicada la pàgina web, amb contingut del Programa Operatiu Específic Antiterrorista (POE A) de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra, perquè la ciutadania pugui conèixer el significat dels nivells d’alerta…
Observatori del Sistema Penal i els Drets Humans - OSPDH
Centre de Recerca, Estudi i Treball sobre el Sistema Penal i els Drets Humans, creat a l’any 2001 a la Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona, com a resposta del treball i la inquietud d´un grup de professors universitaris i joves investigadors.
Oposicions a Funcionaris de Presons de Catalunya, centres penitenciaris
Informació de les oposicions a funcionaris de presons de Catalunya, centres penitenciaris. Temaris, convocatòries, requisits, notícies diverses d'interès per a oposicions a funcionaris de presons.
Oposicions Guàrdia Urbana Ajuntament de Barcelona - Aula Tutor
Oposicions Guàrdia Urbana Ajuntament de Barcelona. Al centre d’estudis AulaTutor t’ajudem i et donem tots els recursos que et portaran a l’èxit en la fase d’oposició i les proves. En acabar, ja entres al període de pràctiques, de 12 mesos.
Oposicions Mossos d’Esquadra de la Generalitat de Catalunya
Portal d’informació sobre les diferents convocatòries i oposicions que realitza l'administració a nivell autonòmic i local, referent en exclusiva a les oposicions pel cos. Temaris, convocatòries, requisits, notícies per a oposicions a Mossos d´Esquadra.
Oposicions Tècnic de Serveis Penitenciaris de la Generalitat de Catalunya - Aulatutor
Hauràs de respondre un qüestionari sobre el temari propi d’aquesta oposició, un test psicotècnic, proves físiques... A les nostres aules hi trobaràs tot el que necessitis: personal docent que et guiarà pas a pas.
Part Social de la TPS
Els professionals de la TPS fan un treball de recerca per saber els resultats dels programes de rehabilitació i ofereixen de forma gratuïta a qualsevol entitat, persona o empresa la presentació e la seva campanya. Conferència entorn la rehabilitació.
Policia Ciutadella
Informació d'aquest cos de seguretat municipal. Notícies, enllaços, actuacions, normativa i consells de seguretat. Informació de l’agrupació de voluntaris de protecció civil, Policia de barri, funcions de P.L., S.I.A.P, Educació vial, normativa, …
Policia Local Calella
La policia local està formada per 47 homes i dones i s’estructura jeràrquicament: 1 inspector cap; 1 subinspector; 2 sergents; 7 caporals i 36 agents. Funcions i tasques que desenvolupa. La Policia Local és un cos de seguretat que depèn del municipi.
Policia local d’Alfafar
La policia local és el cos de seguretat més pròxim a la ciutadania. Junt amb els servicis que deriven de les nostres funcions, en l'Ajuntament d'Alfafar. On ens trobem, informació sobre tràmits, telèfons d'interés.
Policia Local de Cambrils
Pretén seguir essent el servei públic de seguretat proper al ciutadà de la nostra ciutat; adreçat a garantir el lliure exercici dels drets i llibertats fonamentals. Consells de seguretat, educació i seguretat viària, Cambrils, memòries i adreces.
Policia Local de Ciutadella de Menorca
Pàgina de la Policia Municipal de Ciutadella de Menorca, construida per agents del propi Cos: Oficial 11 Miguel i Agent 49 Santi. Dades institucionals, normativa i casos suposats, simulacre d'accident.
Policia Local de Creixell
La Policia Local de Creixell pretén ser el servei públic de seguretat més proper al ciutadà de Creixell, adreçat a garantir el lliure exercici dels drets i llibertats fonamentals i la recerca del manteniment dels nivells òptims d’harmonia, etc.
Policia Local de Manresa
Web de la Policia Local de Manresa. Alguns objectius: Reduir el nombre d’atropellaments i les conseqüències lesives, millorar les infraestructures viàries, conscienciar els col·lectius (gent gran, infants i conductors), cercar complicitat social, …
Policia Local de Moià
Treballem per la seguretat i esperem contar amb la seva ajuda per lo qual sol·licito que ho facin arribar a l’Oficina Virtual d'Atenció al Ciutadà, d'aquesta web les suggerencias, consultes i opinions. Presentació del caporal, missió i funcions.
Policia Local de Sant Joan d’Alacant
La Policia Local de Sant Joan d'Alacant està sent objecte d'un procés de modernització integral, que ha comportat la potenciació dels seus aspectes humà, tècnic, tecnològic i formatiu. Treballem per la seva seguretat.
Policia Local de Sóller
Web de la Policia Local de Sóller (Mallorca). Pàgina dinàmica i informativa, amb molts dels serveis que requereixen una actualització constant. les darreres normatives que puguin ser d'interès general, i les situacions d'especial interès.
Policia Local dels Hostalets de Balenyà
Web oficial de la Policia Local dels Hostalets de Balenyà. Serveis i informació del municipi de Balenyà. Deixa'ns la teva opinió sobre la Policia Local. Passat per al nostre llibre de visites. Per a qualsevol consulta, envia'ns un mail.
Policia Local Pedreguer
Pàgina oficial de la Policia Local de Pedreguer, en la que es pot consultar diversos números de telèfons locals que poden resultar d’ utilitat, així como mapes i dies en que s’ubiquen els principals mercats o rastres, que es celebren al municipi.
Policia Municipal de Torredembarra
Amb aquest servei volem oferir l'oportunitat de que ens feu arribar les vostres consultes, dubtes, preguntes i suggerències respecte al servei ofert per aquesta policia local o en general de la població de Torredembarra.
Policia Municipal d'Olot
Espai oficial de la Policia Municipal d'Olot. Policia de Proximitat sol·licitar contacte marcatge de bicicletes afectacions viàries sol·licitar una afectació comunicació de manifestacions butlletins informatius, objectes perduts, marcatge de bicicletes, …
policia.cat - policiacatalana
Aquesta pàgina no és l'oficial de la policia de Catalunya. Accés per a aspirants, ciutadant i professional. Denúncies en línia. Localitzador de comissaries. Observatori de Seguretat. Homicidis. Violència domèstica.
Reinserció i Serveis Penitenciaris - Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya
Reinserció i serveis penitenciaris. Mediació penal. Col·laboració institucional i social. Voluntariat en l'àmbit d'execució. Justícia juvenil. Mesures penals alternatives. Reinserció i treball penitenciari. Informació.
SAC Presons
Som una organització sindical catalana, democràtica, independent, solidària i de classe que rebutja la dependència de grups de pressió de qualsevol tipus. L'àmbit és el dels treballadors de totes les administracions.
SAP UGT - Sindicat Autònom de Policia
Pàgina web del SAP, el Sindicat Autònom de Policia de Catalunya. El sindicat manté relacions amb l’UGT de Catalunya. Mossos d'esquadra i policies. Contactes. xats de policies, permutes (mossos) i enllaços amb cossos de policies.
Sepap - Secretariat de Pastoral Penitenciària
Pàgina de la Sepap, la Secretariat de Pastoral Penitenciària. Inclou informació, catequesi, pregàries, capelles penitenciaris formada per sacerdots del voluntariat. Mostra d'alguns llibres i opuscles sobre la presó i els presos.
SICME - Sindicat d’Inspectors/es i independents del Cos de Mossos d’Esquadra
Pàgina amb continguts de caire públic relacionats amb el cos o amb la tasca i que poden ser del teu interès. Si estàs autoritzat, pots accedir al fòrum, on hi trobaràs els diversos escrits del sindicat i altres temes que poden ser del teu interès.
Sindicat Autònom de Policia SAP
El Sindicat Autonom de Policia. Plataforma reivindicativa de trànsit, Contactar amb la comissió d’investigació, cursos de formació policial, escrits/denúncies, afiliació, notícies, seccions i Esports SAP-UGT.cat.
UGT Presons Secció Sindical Brians-1
La nostre idea es que sigui un blog exclusiu del nostre centre, modest, fàcil de llegir, dinàmic, amb unes seccions fixes, amb amplitud d’informació d'arreu i intentar ser una font de consulta del nostre centre sense cap mena de pretensió.
Unitat de Prevenció i Lluita contra la Corrupció del Govern d’Andorra
Web de la Unitat de Prevenció i Lluita contra la Corrupció, un departament de l’administració central que depèn directament de la Presidència del Govern. L'any 1994, Andorra s’incorpora al Consell d'Europa, institució que vetlla per la democràcia.
Web Policial de Catalunya
No és oficial i el seu contingut és informació i documents de caràcter públic de o en relació a les Forces i cossos de Seguretat operatius a Catalunya. Mossos d'Esquadra, Cos Nacional Policia, Guàrdia Civil, Escola de Policia de Catalunya, Local…
webpolicial
Web de les policies de Catalunya, fet per Víctor Argelaguet Foret, agent de la Policia Municipal de Sabadell. Armes, banc de proves, comissaries, cossos al món, cooperació internacional, drets humans, detenció, drogues sintètiques, emergències…
www.guardiaurbana.tk
Cròniques de la Guàrdia Urbana de Barcelona. Web no oficial sobre la Guàrdia Urbana de Barcelona. Notícies.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT