PORTALSJOVES


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


WEBS relacionades amb el tema
A+ amés
Entitat de serveis al desenvolupament. Projectes relacionats amb l’oci i el temps lliure d’infants i joves. Formada per persones amb llarga experiència en el món associatiu. Una alternativa educativa i lúdica diferent per als nins/es. Palma de Mallorca.
Adolescents.cat
Adolescents.cat, una publicació digital, del grup Nació Digital, dirigida als i a les joves adolescents catalans. Inclou els articles amb fotografies i vídeos informatius. Portada de l’edició, famosos, vídeos, fotografies, humor, jocs, tests, xat i fòrum.
Alberg Juvenil de Biar
El complex juvenil, a 1,5 km del nucli urbà de Biar, és al costat del camí que porta al santuari de Nostra Senyora de Gràcia, envoltat de camps de secà i frondoses pinedes.
alzirajove.com
Pretén ser un punt de trobada entre els joves de qualsevol lloc, especialment dels joves de les comarques centrals. Aquest espai naix també amb l´objecte de donar publicitat a les iniciatives que prenen els joves al nostre àmbit més immediat.
Àrea de Joventut de Felanitx
Aquest és el blog de l'Àrea de Joventut de Felanitx, hi trobaràs el més destacat en l'àmbit jove tant del nostre municipi. Aquest s'actualitza quan hi ha informació d'interés. Si algú vol fer arribar informació per publicar-hi ho pot fer …
Àrea de Joventut del Govern d'Andorra
Portal web de l’Àrea de Joventut del Govern d'Andorra. Inclou tota mena d’informació per a la formació per a joves, Agenda, noticies, publicacions, habitatge, treball, formació, sanitat, prevenció i les àrees de Joventut dels comuns d'Andorra.
Associació Catòlica Internacional de Serveis a la Joventut Femenina - ACISJF
Associació nascuda a Suïssa el 1897, que ofereix diversos serveis en funció de les necessitats de les noies joves i del seu entorn socioeconòmic, superant qualsevol barrera de nacionalitat, raça, cultura o religió.
Associació Club Cantarell
Jove Club Cantarell és l’espai oficial del club on actualitzem setmanalment les notícies i anunciem les properes activitats. Estem renovant el nostre web. En uns dies podràs accedir a tot el contingut. Mentrestant pots visitar el nostre Blog.
Associació de Casals i Grups de Joves de Catalunya
Web de l'Associació de Casals i Grups de Joves de Catalunya La federació està composta de 35 associacions juvenils que fomenta la participació dels joves. Espai de reflexió, intercanvi d'experiències i recursos.
Barcelonès Jove
Recull de webs per a joves, recursos, notícies, fòrums, albergs de joventut, serveis, Consell Comarcal del Barcelonès. Municipis: Barcelona. L'Hospitalet, Badalona, Santa Coloma de Gramenet, i Sant Adrià del Besòs.
Blanes City
Blanes City, portal jove del municipi. La guia definitiva! Resol els dubtes fent un clic. Serveis, educació, habitatge, treball, cultura i lleure, salut, esports, interés general, joventut, portal jove, morralla, sales d'assaig, associacionisme, ...
Butaka - Teatre Jove
Pàgina de Butaka, el circuit de teatre jove de Catalunya de la Fundació Xarxa i l’Associació Cultural Toc d’Espectacles (El Galliner). El Cirkuit, programació, municipis, agenda, descàrregues i contacte amb la xarxa.
C@ldetes Jove
Web jove de Caldes d'Estrac-Caldetes, Maresme. Des d'aquí s’informa d’activitats que anem programant així com informació i/o enllaços que creiem que poden ser del vostre interès. Horaris de l'Espai Jove, cartellera Interactiva, recursos i activitats.
Campus Ítaca
Programa socioeducatiu de la UAB, per a estudiants pioner a Catalunya i a Europa, només a Escòcia -Universitat d’Strathclyde- se’n fa un de semblant. L’objectiu del programa, que potencia l’ús del català, és animar-los a seguir estudiant després de l’ESO.
Caramunt
Serveis relacionats amb l’àmbit de l’educació en el temps lliure. treball individual o bé col·lectiu, millori la psicomotricitat fina, l’organització, coneixement dels diferents materials, tècniques d’aprenentatge, la coordinació visual-motora …
Carnet Jove - Generalitat de Catalunya
El Carnet Jove és un servei de la Generalitat de Catalunya dirigit als joves d'entre 14 i 25 anys (ambdós inclosos) que permet beneficiar-se de més de 5.000 estabiments comercials i ofertes d'oci, viatges, etc, a tota Catalunya.
Carnet Jove - Govern Balear
El Carnet Jove és un servei de la De la Direcció General de Joventut de les Illes Balears i Pitiüses. Quines avantatges té cadascun, a qui va dirigit, per què serveix, fins on podràs arribar amb ell, com s’utilitza i com aconseguir-lo.
Carnet Jove Andorra
Portal del Carnet Jove Andorra, servei del Govern Andorrà adreçat als joves de 12 a 26 anys, inclosos. No cal que siguis estudiant, gaudiràs de milers de descomptes i beneficis! Què és, com obtenir-ho i guia d'ús. Enganxa't al Carnet Jove Andorra.
Carnet Jove de les Illes Balears
El Carnet Jove del Govern de les Illes Balears t'obrirà les portes d'un gran número de descomptes en espectacles, compres, viatges... i, a més a més, t'informarà puntualment del tots els esdeveniments i totes les notícies que t'interessen.
Carnet Jove i Carnet +26
Dades del Carnet Jove i el Carnet +26, carnets per a joves que l'Institut Valencià de la Joventut posa a la teua disposició i pots adquirir. El Carnet +26 vol facilitar l'accés, a jóvens entre 26 i 29 anys, exclosos del Carnet Jove a serveis i avantatges.
Carnets Universitaris
Presentació dels carnets universitaris, pensats per a la Universitat i els estudiants. Les targetes que t'obren tot un món. Descobreix-lo! Per comunicar incidències de caire econòmic, li recomanem que contacti primer amb la seva oficina.
Carretera i manta
Fes el que et doni la gana! No volem dir-te què, ni com, ni quan, has de fer res. Només volem encoratjar-te a moure’t, aprendre, volem que coneguis, riguis, gaudeixis, et superis, t'enamoris, descobreixis, t'equivoquis... i que visquis totes les emocions.
Casal de les Alqueries
El Casal Jove de les Alqueries (Castelló) és un espai obert per a tú i per a les teues propostes. Té un Punt d'informació juvenil (on trobar informació sobre formació, treball, vivenda, viatges...), sales, ordenadors, jocs, tallers, cursos i eixides.
Casal Jove Burriana
Portal web de Joventut de l'Ajuntament de Burriana, un espai virtual on trobar-hi tota la informació, els recursos i els serveis adreçats a la gent jove de la ciutat. L'equip de la Regidoria de Joventut desitgem esta web siga un lloc de trobada.
Casal Jove de Sedaví
Casal Jove de Sedaví (Sala Multiusos). Les coses del Casal Jove de Sedaví (l’Horta Sud). Estiu Jove Sedaví 2011 (videos). Utilització de la Sala del Casal Jove, videos del Casal, miniestudi gravació i altres activitats desenvolupades.
Cassà Jove
Música i concerts, cinema, xerrades, activitats, etc. Més info i programació. Apartats d’educació, participació, viatges, cultura, oci, i emancipació. Agenda, noticiari, la Festa Major de Cassà i enllaços del poble. Cassà de la Selva (Gironès).
Centre de Promoció i Gestió d'Iniciatives d'Autoocupació Juvenil de Catalunya
La Fundació Privada per a la Promoció de l’Autoocupació de Catalunya és una centre col·laborador del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya. Programes formatius, inscripcions, seu a Catalunya, i dades de l'autoocupació.
Centre de Recursos Juvenils Mas Fonollar
Un nou concepte d'equipament públic per als joves de Santa Coloma de Gramenet, gestionat per entitats juvenils. La seva oferta de serveis vol donar resposta als i les joves. Cessió de sales. Espais de suport a la creació.
Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona
El CRAJ, anteriorment Casal d'Associacions Juvenils, és un servei municipal gestionat pel CJB en conveni amb l'Ajuntament de Barcelona. Serveis i recursos per al coneixement i el desenvolupament del teixit associatiu juvenil de la ciutat.
Centre Esclat Bellvitge
Creiem en un temps lliure de formació a través de l'activitat lúdica, educant a l'infant segons uns valors, uns hàbits… Apostem per acompanyar a l’infant en el seu creixement. Formació Ocupacional, Esplai, Punt Òmnia, aula taller, voluntariat…
Centre Juvenil d’Alcoi
Des de’l CCJ us convidem a participar en el Club del Dau per a jugar amb els teus amics als teus jocs de taula preferits. Porta els teus amics! Com més siguem millor ho passarem! Vine a gaudir dels teus jocs de tauler o cartes, tradicionals o alternatius.
Cibernàrium
Programa de capacitació i divulgació tecnològica de Barcelona Activa - Ajuntament de Barcelona. Ofereix formació per a professionals i empreses, i activitats d'iniciació a Internet per a la ciutadania. Materials divulgatius sobre Internet i tecnologies.
CinEscola.info
És una iniciativa d'AulaMèdia per apropar el cinema a l'aula i als alumnes. Pel·lícules, carpeta i especials cinematogràfics. Fitxa comentada de totes les pel·lícules.
Clau Digital
Portal de la comunitat educativa d’Andorra del Ministeri d’Educació i Formació Professional. Els centres educatius del país. Esperem que gaudiu de la nova plataforma que hem actualitzat per oferir-vos un millor servei.
Comuni-k
Espai de Comuni-k, la revista jove de Parets del Vallès, a la comarca del Vallès Oriental. Portada, últimes noticies, història, seccions, col·laboradors, ofertes de treball, esdeveniments joves, música, galeria de fotos i arxius.
Conca Jove
Portal de Conca Jove. Oficina de Serveis a la Joventut de la Conca de Barberà, de l'Oficina de Serveis a la Joventut del Consell Comarcal de la Conca de Barberà. Entitats, resursos, instal·lacions, adreces, anuncis, imatges, …
Consell Català del Llibre per a Infants i Joves
Federació d'organismes, constituïda l’any 1982, per promoure i difondre el llibre infantil i juvenil i la lectura. Organitza cada any un seguit d'activitats per compte propi i en col·laboració amb els altres organismes de l'OEPLI.
Consell Local de Joventut Konjovent
Konjovent és el nom que rep el Consell Local de Joventut de Térmens (La Noguera). Els seus orígens es remunten a l'any 1991. Articles participatius, informació per a joves, festes, …
Consell Local de la Joventut de Tortosa
Web del Consell Local de la Joventut de Tortosa, entitat representativa del jovent tortosí. Activitats que fan: Associació d’associacions, fira d’entitats i local d’entitats juvenils. Informació, documents i enllaços.
Despijove
Portal jove de l’Ajuntament de Sant Joan Despí i del seu Departament de Joventut - Àrea de Serveis a la Persona. Informació juvenil, esdeveniments, tallers i notícies. Inclou informació de El Bulevard el Casal de Joves de Sant Joan Despí.
Direcció General de Joventut del Govern Balear
Web de la Direcció General de Joventut del Govern Balear. Serveis del Govern de les Balears pels joves; Centre Balear d'Informació i Documentació per a la Joventut ( CBIDJ ) per a les vostres consultes i per tot allò que necessiteu.
Educació per a la Salut
Recursos per a Educadors. Aportacions teòriques en Educació per a la Salut, tres propostes pedagògicas i enllaços a la xarxa útils per a aquestes àrees temàtiques. Isidre Marias i M. Cruz Molina.
El Q-ral
El territori de les gallines i pollastres d'Arenys de Mar, Arenys de Munt, Canet de Mar i Caldes d'Estrac, és a dir, els i les joves d'aquests pobles. És un espai de trobada i xivarri. Servei de Qralbus, gratuït per als i les joves dels 4 municipis.
El Vendrell Jove
Pàgina de la Regidoria d’Infància, Joventut i Equipaments Cívics de l’Ajuntament del Vendrell. Informació sobre joventut, infància, habitatge, equipaments i formació. La campanya Prou Bullyng al Vendrell, iniciativa del treball conjunt de les regidories.
Encamp jove
Web de l’Associació del Jovent d'Encamp Encampjove. Durant l'any preparem activitats lúdiques, esportives, socials i culturals. Som una associació lliure, democràtica i oberta. Cultura, caramelles, sopars, festes, esports, carnavals, …
Escola l'Empordà - Educació en el lleure
L'Escola ha traslladat la seva seu a la població de Calonge (Baix Empordà). El sistema operatiu de l'escola es basa en portar la formació de l'educació en el lleure a poblacions gironines. Monitors i de directors homologats per la Generalitat de Catalunya
Espai Elx
Benvingut a Espai Elx, el portal de la Regidoria de Joventut d'Elx. Espaialternactiu, agenda d’activitats, punt d’informació juvenil, centres juvenils, oci, informació d’estudis, … Versió en valencià mínimament operativa.
Espai Jove de Viladasens
Us presentem el bloc de la joventut de Viladasens, a la comarca del Gironès. Una eina que ha de servir per millorar els canals de comunicació dels joves del municipi. Si voleu contactar amb nosaltres, només heu d'enviar un correu.
Espai Jove El Toc
Espai de dinamització juvenil de Caldes de Montbui. Atén les demandes d'informació, acompanya els joves en la presa de decisions i ofereix un espai de trobada i de participació on els joves i les associacions puden organitzar activitats amb suport tècnic.
Espai Jove La Fontana
Espai Jove de Gràcia que ofereix recolzament als joves i a associacions juvenils, en les necessitat i inquietuds i que acull esdeveniments de lleure i cultura d’interès per a joves, sovint organitzats per les pròpies associacions juvenils a qui recolza.
Espai Jove La Mina
Espai Jove és el projecte de dinamització juvenil del Consorci del Barri de La Mina. Està adreçat al conjunt de joves del Barri de La Mina, del municipi de Sant Adrià del Besòs i rodalies, d’edats compreses entre els 12 i 25 anys.
Espai Jove Les Basses
Equipament per a joves, situat al barri del Turó de la Peira del districte de Nou barris. Vol respondre a les necessitats, inquietuds i demandes dels joves des de les vessants sociolaboral, d’assessorament i formació i una sociocultural lúdica.
Espai Jove Maria de la Salut
Casal de Joves de Maria de la Salut (Mallorca). El Casal està gestionat per Es Rebrot. Creat inicialment com a esplai, ara dona servei en un àmbit infantil i juvenil més ampli. Oferta en formació i oci alternatiu. Vos hi esperam!
Espai Jove Marratxí
En el Centre d'Informació Jove de Marratxí és un servei d'informació, orientació i assessorament per a tots els joves del municipi. Espai jove Marratxí, el lloc d'informació pel jovent marratxiner. Disponsam de material de consulta.
Estiujove.org
Activitats d'estiu per a joves. Camps de Treball, intercanvis, estades, rutes, tècniques. Tot per a viure un estiu diferent. Informació de les activitats i del nivell organitzatiu d'aquestes institucions dedicades al lleure dels joves.
FCBjunior.cat
FCBjunior.cat és el portal jove oficial del Futbol Club Barcelona. El crit, viu el Barça, en joc, alevins, Barça Toons, activitats, el museu, el planter, la fundació, descarregar melodies, logos, jocs tot per al teu mòbil, i + per als socis. T'agradarà.
Fundació el Solà
La Pedra en Sec. La Fundació desenvolupa activitats d’aprenentatge per les escoles i les entitats d’educació en el lleure. Guies didàctiques que tenim. Les oportunitats d'aprenentatge escolar i de lleure que ofereix l’entorn de la Fatarella.
Girona Guia Jove
Informació general destinada al jovent: formació, salut, ocupació, lleure. Un servei de l'Ajuntament de Girona. Presentació Sr. Alcalde de Girona. Contingut de la Guia Jove. Si ets de Girona pots passar a recollir la Guia Jove.
Gra Jove
Portal oficial del Gra Jove, l'espai dels joves de Granollers. Programació de tallers joves, i activitats obertes. Degut al trasllat al nou equipament, el GRA romandrà tancat al públic fins a la propera inauguració a la Plaça de l’Església.
H2O Oci Educatiu
Especialitzada en el sector lúdico-educatiu, amb gran experiència en serveis i activitats per a infants i joves. Donam molta importància a activitats educatives de complement, extraescolars, d’oci, els infants participen de forma activa i divertida.
Habitatge jove
Allotjament per a joves entre 18-35 anys. Pisos, habitacions, resicdencies, etc.. Servei gratuit.
Índex Cases de Colònies i Serveis
Índex SL és un servei, llistat i d'informació sobre cases de colònies d'arreu de Catalunya, per territoris. Gestió integral de reserves. Per a facilitar al màxim la troballa de la informació que cerqueu, seleccioneu la província.
Institut Valencià de la Joventut
L'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), creat per la Generalitat Valenciana, és un organisme autònom, adscrit a la Conselleria de Benestar Social. L'IVAJ executa i coordina les polítiques de joventut en virtut de la competència que té la Generalitat.
Japanzone.Cat
Web fonamental pels amants del còmic japonès. L’actualitat, seccions, reportatges, cultura japonesa, ... Manicòmics a Manlleu, X, la sèrie, Fullmetal Alchemist, Ghibli al dia: Cuentos de Terramar, Agenda, què fem? tallers i Nit Manga, última hora …
Jove Terra Alta
Portal jove de la comarca de la Terra Alta. Punt d’informació juvenil, oficina de serveis, activitats, borsa de treball, enquestes i entreteniments. El Consell Comarcal subvenciona el 50% de la matrícula als alumnes universitaris de la Terra Alta.
Jove.cat
Portal de la Generalitat de Catalunya dedicat als joves. Habitatge, treball, educació i formació, economia, cultura, tecnologia, salut, participació, conviure, esports, medi ambient. Espai xarxa, espai participació, espai actualitat, interaccions, ...
Jovebaixebre.cat
La web dels joves del Baix Ebre. Activitats de lleure, concerts, concursos, premis, beques, cursos, jornades, conferències, esports, exposicions, festes i fires populars, teatre, altres, … Consell Comarcal del Baix Ebre.
Joventut Calafell
Web de la Regidoria de Joventut de Calafell. espai virtual on poder accedir a tota la informació, els recursos i els serveis que des de l'Ajuntament de Calafell posem al vostre abast. També serveis d'àmbit comarcal i nacional que poden ser d’interès.
Joves a Debat
Si ets jove ... aquesta és la teva! Al Concurs Nacional de Debat 2011 hi tens molt a dir. Organitza la Jove Cambra de Catalunya, forma part d’un moviment associatiu de caràcter internacional de joves emprenedors amb 40 anys d’història a Catalunya.
Joves de Torrelles
Portal del punt jove de Torrelles. Des d'aquest portal web podreu accedir a tota la informació sobre els propers esdeveniments i notícies importants d'aquest espai orientat als joves, participar en els fòrums, i enviar-nos les vostres consultes.
Joves Fora de Sèrie
Programa de TV3, protagonitzat per joves que, a més de treballar, estudiar, sortir amb els amics i tenir aficions, inverteixen part del seu temps lliure en els altres. Cada capítol mostra un d'aquests joves que trenca els esquemes i estereotips.
Joves i Conducció
Concurs vinculat al projecte educatiu “Joves i conducció, un dret i una responsabilitat” amb el que el RACC pretén que als centres escolars es treballin seguretat viària. Vol promoure actituds que fomentin entre els joves una conducció responsable.
Joves Picassent
Web de la Regidoria de Cultura, Joventut, Festes i Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Picassent (l’Horta Sud). Recorda l'oferta cultural del cap de setmana a la Casa de Cultura. Casa De Cultura Picassent i La Torta. Web en construcció.
Joves.net
Xarxa del servei d'informació juvenil i institucions pels joves. Iniciatives en pro de la integració social i professional de joves a través de la informació, preferentment de la Comunitat Valenciana. Promouen Regidories de Jovs. Ajuntaments Valencians.
Jovesapiens
Portal lúdic i jove del Servei de Política Lingüística - Ministeri d'Afers Exteriors, Cultura i Cooperació del Govern d’Andorra. Espai on us ho podeu passar bé, comunicar i fer sentir la vostra veu. Música, jocs, lletres, activitats, xat, Notikat…
Juventut L’Hospitalet
Centres d'Informació i d'Orientació Juvenil. Viatgeteca, accés a internet gratuït, assessoria de salut i sexualitat, laboral, estudis i orientació professional. Activitats i tallers. Horaris: de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 20 hores.
La Font Jove
Joves de La Font de la Figuera (La Costera). Apartats, enllaços oficials útils, webs del joves de la Font, novetats i arxius. Activitats: concurs de fotografia, fira gastronòmica i del xicotet comerç, Amagina’t, infojove i setmana de la joventut.
L'Espai Jove
Xarxa de Serveis Socioculturals per a Joves i centre d'informació juvenil de la Regidoria de joventut de l'Ajuntament d'Alcoi (L'Alcoià). Ofereix ofertes de treball cada setmana, mediateca, informació de beques, i altres recursos d'interès.
LKXA - Caixa Jove
Benvingut a Caixa Jove, el web de "la Caixa" per als més joves, conté informació de productes per a joves (targetes, crèdits, estalvi...), promocions joves, zona d'oci, espai de voluntariat i ONGs, tauló d'anuncis, informació sobre beques i ajuts...
Llunàtics
És el carnet jove que ha posat en circulació la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Dénia. Els joves entre 12 i 35 anys i residents a Dénia o a la comarca poden obtenir descomptes d'un 15% en 120 establiments de la ciutat i preus especials.
Més Maó
Lloc de trobada, intercanvi i reflexió, especialment per a les persones joves de Maó. En aquesta ocasió, ens interessa especialment l’opinió de la joventut maonesa, les persones que, en un futur, seran responsables que Maó continuï sent +.
mir - ciutat jove
Espai Jove de la Regidoria d'Infància i Joventut i de l’Espai Can Tauler Montcada i Reixac Jove. Les necessitats dels joves d’avui, pràctica. Al portal hi trobareu informació exhaustiva de tots els serveis i activitats a disposició dels joves montcadencs.
Mislata Jove
Els Centres Joves de Mislata són espais públics creats per l’Ajuntament de Mislata per al desenvolupament personal dels jóvens, fomentar la convivència i incrementar la seua participació social. Vol millorar qualitat de vida i benestar de la gent jove.
monjove.net - Regidoría de Joventut de l’Ajuntament de Xàbia
Portal jove de la comarca de la Marina Alta. T’oferim els últims èxits en Cd’s, els millors artistes, però amb la condició que ens els tornes perquè puguem gaudir tots, les revistes que més engantxen, agenda, notícies, el teu nom, oci i tauler, …
MontgatJove.cat
Portal de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Montgat. Rescursos i activitats, properes activitats a Montgat, creació de Blog a MontgatJove.cat, informació juvenil, links de Montgat, blogs actius, fòrums de discussió, i publicacions.
Montserrat Jove
Pàgina de Montserrat Jove. Trobades per a joves de 14 a 17 anys a Montserrat, una zona al Youtube! Per tal de visitar-la podeu anar a la secció "Youtube MJ". De moment només hi ha un vídeo, però mica en mica n'anirem pujant més.
Morell@Jove
El portal dels joves de Morell@Jove. És una associació nascuda en el Consell Municipal de la Joventut de Morella (Els Ports), l’any 2001. Ara ja pots apropar-te a les inquietuts dels joves morellans, a través d’eixe web. Activitat, agenda i fotos.
Moviment Infantil de Vilafranca - MIV
Esplai laic i progressista, de Vilafranca del Penedès, federat a ESPLAC. Informació, calendari, ideari, grups, equip de monitors, línia pedagògica i objectius educatius. Portem 35 anys fent esplai, 35 anys jugant plegats.
Música Jove - La Nostra Música
Música per a joves i adolescents. Un viatge al passat, rememorant les cançons amb les quals tots hem crescut. Cançons que sortien en la tele o en les ràdio-fórmules, cançons o els grups comecials. Les hem xiulat i les hem gaudit.
Oficina Jove Garrigues
Pàgina web de l’Oficina Jove de la comarca de les Garrigues, a Les Borges Blanques. De la Xarxa Nacional d'Emancipació Juvenil. XNEJ, actualitat, agenda, les nostres oficines. Fòrum, assessorament en línia, actualitat, agenda i destacats.
Oik Mentns
Pàgina d’aquest programa d’entreteniment de TV3. Vol donar veu als adolescents per saber què pensen de les coses que els envolten, què els preocupa i com es relacionen amb el seu entorn. El presenta Roger de Gràcia.
Onanem
Espai a Internet del Onanem, el programa de ràdio de Ona Catalana dedicat als més petits. Hi trobareu la relació de totes les activitats que es poden trobar a Barcelona, pel públic infantil i juvenil. Vine a descobrir la Catalunya del nens.
Ontinyent Jove
Web portal jove d’Ontinyent, a la Vall d’Albaida, un servei del Consell Local de la Joventut d'Ontinyent. El servei ofereix als joves del municipi informació sobre oci, educació, ocupació, voluntariat, medi ambient i sexualitat.
Palma Jove
Centre d’informació de Palma de Mallorca Palma Jove. Oci jove, temes legals, sexconsulta, autoestima, habitatge, treball, oposicions, cursos, … Xarxes socials, descomptes i beques, docs i tràmits, biblioteca, borsa de músics, intercanvi de llibres, …
Petitaxarxa.cat
Recurs dins la xarxa orientat a nenes i nens d’edats compreses entre els 2 i els 10 anys, i amb un raconet pels adolescents de 13 a 16 anys, que neix de la unió de les propostes infantils de XTV (xarxa de televisions locals) i laMalla.net.
Piera Jove
Piera Jove és el blog d’informació jove de Piera. Un grup de joves pierencs aficionats al Hattrick, joc es van posar d’acord per aprofitar aquests amistosos per conformar una lligueta paral·lela a la lliga oficial del joc.
Pla Jove de Mollet
El Pla Jove 2008-2012 és una iniciativa que es va començar a elaborar al desembre del 2006, i que va ser aprovat al Ple Municipal del 28 de gener de 2008. Durant tot aquest temps han estat moltes les persones que han participat al procés...
Poesia Infantil i Juvenil
Blog de Poesia Infantil i juvenil, en català, per tal de difondre la poesia entre els xiquets i els joves, entre els pares, mestres i bibliotecaris. Llibres, cançons, embarbussaments, activitats, poemes, webs,... i molts recursos per a jugar amb la poesia
Portal Jove Cerdanyola
Portal Jove, servei de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès. Si tens entre 14 i 30 anys i vols conèixer a altres joves o fer activitats pensades per gent de la teva edat passa't per l'Espai Jove Altimira. Projecte instituts, participació, activitats, ...
Portal Jove de Gavà
Serveis d'Informació Juvenil. La Casa Gran Entitats juvenils. Oci nocturn juvenil. Cultura urbana. Circuit musical. Arts visuals. Circuit d'Arts escèniques. Participació juvenil. Recursos juvenils. Mobilitat internacional. Linkoteca.
Pubillatge.com
Web dedicada al món del pubillatge, amb informació molt diversa i completa, Calendari, croniques de proclamacions i actes, fotografies... i que serveix com a pont d'unió entre totes les pubilles, hereus... de dins de Catalunya i de fora.
Punt de Joventut de la Generalitat
informació contrastada, àmplia i plural, relativa a tots els àmbits del seu interés: estudis, treball, participació, habitatge, cultura, salut, lleure, turisme... A més, serveis complementaris i dinamització del jovent a Guissona.
Quart Jove
Departament de Joventut de Quart de Poblet. Disposa de 5 centres dedicats a la joventut, Quart Jove on està la delegació de joventut, i a més els centres gestionats pels joves. Les eines necessàries per a la informació, orientació i l’assessorament.
QuartJove - Quart de Poblet
Pàgina de Quart Jove, el portal del jovent de Quart de Poblet (València). Entitats i associacions de Quart de Poblet, notícies, agenda, formació, solidaritat, punt d’informació juvenil i el poble. Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Quart. De Poblet
Quiràlia, Educació, cultura i lleure
L'Escola d’Educadors Quiràlia neix a finals del 2007 després de l'escissió d'Al·lot, part d'aquest equip endega un nou projecte empresarial entorn l'educació, la cultura i el lleure. Els nostres serveis i projectes, basats en la dinamització.
Recursos per a Prevenció de Drogodependències a Internet
Llocs que poden ser útils per a la docència en Prevenció de Drogodependències. Informacions atenyents a les drogues i els fenòmens adictius: Propostes terapèutiques, repressives, consumistes, prohibicionistes, antiprohibicionistes…
Relats
Edició online de la revista trimestral de pensament per a joves. Tracta qüestions sobre filosofia, mediambient, actualitat i experiències de solidaritat. També compta amb una tira còmica i una entrevista a personatges de fe i d'acció. Ideari i hemeroteca.
Sa Xerxa de Teatre Infantil i Juvenil de les Illes Balears
Entitat creada l’any 2003, per oferir als nuins i les nines de les Illes Balears espectacles de qualitat estètica i pedagògica, que ajudin a sintonitzar amb la cultura d’una manera lúdica. Fires i mostre, el Premis d’Efak i botil, i entitats.
Servei de Joventut - Comú d’Andorra La Vella
Servei de l’administració parroquial per afavorir el desenvolupament de les i els joves des d'una perspectiva integral, entenent el jovent com una realitat diversa. Cultura esports, participació, formació, habitatge, salut, festes joves, …
Servei d'Informació, Orientació i Prèstec Juvenil (SIOPJ)
Informació d'interès per llogar o adquirir un habitatge. Hi podeu trobar, a més, residències a Mallorca, webs d'habitatge de universitats i adreces sobre allotjament. La Borsa d'Habitatge la gestiona l'Oficina d'Informació.
Sexe Joves
Portal de l’Institut Català de la Salut de la Generalitat de Catalunya. T'ofereix tot el que cal saber sobre la sexualitat dels joves: afectivitat, sexualitat, la primera vegada, anticoncepció, embaràs, avortament, infeccions, assejament sexual, …
Sexualitat per a Joves
Respostes a tots els dubtes i informació per estar més segur/a. La societat accepta els tipus de relacions. Diferents comentaris: pubertat femenina, pubertat masculina, anticonceptius, malalties venèries i altres dubtes freqüents.
SilsJove
SilsJove, la web dels joves de Sils (La Selva). La Taula Jove de participació i l'Ajuntament de Sils amb la col·laboració de la Secretaria de Joventut i el Consell Comarcal de La Selva han tirat endavant el web. Espai Jove La Laguna.
Tarragona Jove
El web jove de Tarragona. Informació general, cultura, lleure, ensenyament, esports, habitatge, treball, salut, associacions, acció social, entreteniment i molt més. Secretaria General de Joventut de l'Ajuntament i Consell Comarcal del Tarragonès.
Triangle Jove
Portal web del Triangle Jove, l’espai de col·laboració del Consell de la Joventut de les Illes Balears, el Consell de la Joventut de la Comunitat Valenciana i el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya. Informació dels projectes i activitats.
Turisme Juvenil a Catalunya
Informacions per joves i de la xarxa d'albergs a Catalunya. Xarxa Nacional d'Albergs Socials de Catalunya. Carnet Jove. Infotour Jove. Informatiu jove. Informació en general. De l'Agència Catalana de la Joventut.
UEP Jove » El Portal Jove de Corbera
UEP! és una iniciativa del Servei de Joventut de l'Ajuntament de Corbera de Llobregat. Inclou apartats d’informació i participació, la Peixera (ocupació), Pla Local de Joventut, directori d’entitats, fòrums, tauler d’anuncis i borsa de treball.
Valls Jove
Pàgina Web per als Joves de Vallsdel Punt d'Informació Juvenil Espai Valls Jove. Inclou informació general dels serveis que ofereix, noticies, música, actes, salut, estudis, activitats del trimestre, concursos... i sobre el jovent de Valls.
Viatges i joves
Guia pràctica i bastant completa, on trobrar els camins històrics, etapes i albergs. Bloc fet i mantingut per la viatgeteca de l’Oficina d’emancipació jove de les Illes Balears. També hi trobareu consells pràctics, llocs d’interès, monuments, història…
Viladecans Jove
L’Ajuntament de Viladecans s’adreça als i les joves per a desenvolupar activitats, programes i accions juvenils. Aplica el Pla Director de Joventut 2010-2014 actualment, i per tant, programes adreçats a la participació i a l’emancipació juvenil.
Vols Llegir?
Bloc dels darrers llibres publicats de literatura infantil i juvenil. Recull de llibres d'un tema. Divertir-te, comentar la teua darrera lectura, etc. Consulta el catàleg de llibres de la Biblioteca Pública Municipal Degà Ortiz d'Aielo de Malferit.
Xarxa de Plataformes i Consells Locals de Joventut de Catalunya
La XPCLJC és: Un espai on els CLJ de Catalunya i altres similars compartim experiències, coneixements i propostes, grup de treball on proposar eines que ajudin els CLJ a funcionar, una voluntat de donar un cop de mà per a què es creïn nous CLJ.
Xarxa Jove de la Safor
La creació d’un calaix juvenil comarcal, un projecte latent en els tècnics de joventut, especialment dels pobles menuts de la comarca, per mantenir una comunicació i compartir projectes intermunicipals. Organitza la Trobada de Joves de la Safor.
Xarxa Nacional d’Emancipació Juvenil
Xarxa d’equipaments i serveis, integrada per les Oficines Joves i els Punts d’Informació Juvenil amb serveis per tal d’afavorir la construcció del propi projecte de vida com a jove. Tenen com a objectiu fonamental millorar l'ocupació juvenil.
XarxaJove Llucmajor
El CIJ és el centre d’informació jove de l’Ajuntament de Llucmajor. Depèn l'Àrea de Serveis al Ciutadà, regidoria de Joventut. Adreçat a joves de 14 a 30 anys. Ofereix informació actualitzada i sistematitzada sobre temàtica que afecta als joves.
Xirivella Jove
Els Centres Joves de Xirivella són espais públics creats per l’Ajuntament de Xirivella per al desenvolupament personal dels jóvens, fomentar la convivència i incrementar la seua participació social. Associacions i grups, centres, fotos i anuncis.
Young Makis
Young Makis, Joves Makis, Associació ludico-esportiva de Sils (la Selva). Bé, per la vostra facilitat de recordar el nostre espai web, hem canviat de subdomini, ja que l’anterior era bastant extens i difícil de recordar. El nou directori al web és …
zona jove
Portal jove de l'àrea de joventut de l'Ajuntament de la Bisbal d'Empordà. Informació i recursos sobre: habitatge, treball, salut, formació, cultura, oci, participació, cooperació al desenvolupament, vacances, subvencions ...
Zona Jove Vilajuïga
Vine els dimecres i els divendres per la tarda!!! Només els usuaris identificats poden afegir comentaris en el Weblog de Zona_Jove_Vilajuiga! Si et registres podràs tenir el teu weblog personalitzat en pocs minuts!

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT