PREESCOLAR


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
Àgora Patufet Sant Cugat
L’Escola Infantil Àgora Patufet és una escola privada, sense subvencions públiques, que pertany al grup de centres educatius Nace. La línia metodològica és activa, creativa, participativa i vivencial. Es basa en l’educació emocional, i en l’autoestima.
AMPA de l’Escola Bressol Can Bacardí
Informació interna i administrativa de l'AMPA (Associació de Mares i Pares Can Bacardí, de Barcelona). Conté informació de l'Escola i enllaços a totes aquelles informacions que poden ser d'interès per als pares de nadons entre zero i tres anys d'edat.
AMPA Llar d'Infants el Cérvol Blau i AMPA Llar d'Infants el Montcauet
Web d’aquestes dues Associaciones de Mares i Pares d’escoles bressol de Gelida (Alt Penedès). Informació de les AMPA, les llars d’infants, menjadors, cançoners, notícies, enllaços i els contes de l’avi.
Anca Mataró - Llar d'infants bilingüe
La Llar d’infants Anca es una entitat privada ( que no té ajuda de cap organisme oficial) i actualment es l’única guarderia bilingüe català-anglès de Mataró. Tenim més de 10 anys d'experiència, ja que l’escola va obrir les seves portes al any 2004.
Associació Catalana de Llars d'Infants
L'Associació es constituí a Barcelona, el dia 17 de novembre de 1981, com a patronal de llars d'infants privades de Catalunya. Defensa i promou el principi de llibertat d'ensenyament, així com el dret d'elegir el centre que es desitgi pels seus fills.
Associació de Guarderies d'Eivissa i Formentera
Espai en la xarxa d'Internet en el qual poder trobar tota la informació relacionada amb els centres educatius infantils. L'associació es va constituir en l'any 1984 amb la finalitat de garantir que els serveis educatius i d'atenció a la primera infància.
Avantis Centre d’Educació Infantil
A Avantis la relació entre els pares i les educadores constitueix un aspecte fonamental de l'educació. El protagonisme actiu de la família i l'atenció personalitzada són eines necessàries per a desenvolupar un projecte educatiu personal adaptat
Baby Xic
Llar d’infants de Lleida, al servei de la família: el pare i la mare treballen. L’escola Baby-Xic ofereix l’oportunitat de jugar i relacionar-se amb altres infants, gaudir d’espais i materials pensats i organitzats per facilitar l’activitat i la relació.
Badabadoc - Les descobertes al Parvulari
Badabadoc, el bloc de parvulari iniciat aquest curs, ha estat un bon aparador i un gran espai per on heu pogut passejar i podreu seguir fent-ho per recordar moments de descoberta únics a l’Escola. Elaborat per la Biblioteca Can Mulà de Mollet del Vallès.
Barrufet Llar d'infants
Web de Llar d'infants Barrufet de Sabadell, creada per iniciativa privada l’any 1973 i, des d’aleshores s’ha mantingut fidel als seus trets d’identitat; Catalanitat, aconfesionalitat i igualtat. Educadores, classes, sortides, activitats, experimentem, ...
Bebès a la biblioteca
Mai s'és massa jove per venir a la biblioteca! Bloc que parla de tot el que podem trobar pels bebès a les biblioteques públiques. Hi trobareu recomanacions de llibres, CD, i tot tipus de materials, enllaços relacionats, activitats de les biblioteques.
Bongoh
Projecte telemàtic per a nens i nenes de 5è i 5è, on diferents escoles participen en un joc de simulació. Cada grup-classe viu en una illa d'un arxipèlag anomenat Bongoh, i aquestes illes tenen la forma de les lletres de la paraula Bongoh.
Cangurs Girona
Els objectius de la creació d'aquesta web són tenir cura dels nens ens els moments que els seus pares o cuidadors no poden cuidar-los. Sóm estudiants i joves emprenedores, amants dels nens i les nenes, i ens oferim a cuidar els vostres fills i filles.
Casa Nostra Escola
Llar d'infants i parvulari a Banyoles, i escola de primària i secundària a Porqueres (Pla de l’Estany). Per un futur d’èxit ! Llar d’infants, primària, secundària, ESO. Escola i etapes educatives. Intranet del centre educatiu.
Cataclic
Cataclic és un espai virtual interactiu, adreçat als infants a partir dels 3 anys, que dóna accés als recursos i els serveis de les biblioteques públiques de Catalunya. Promoure, tot jugant, el gust i el plaer per la lectura i ajudar en l'aprenentatge.
Cavall blau
Cavall blau és una guarderia situada a Terrassa. Ofereix serveis de guarderia per a tothom i també per a empreses. Impulsa un concepte diferent i suposa una nova forma d’entendre l’educació i la cura dels més petits.
Cavall de Cartró
Empresa creada amb l'objectiu de treballar en l'educació dels nens i nenes de 0 a 3 anys. S’ocupa de la gestió integral de llars d'infants municipals arreu de Catalunya. La primera etapa en el desenvolupament educatiu, emocional i social de l'infant.
CEI Itaca Nova
Pàgina del Centre d’Educació Infantil Itaca Nova de Palma, Mallorca. L’Escola Ítaca comença a l’any 1982. La web inclou informació de les activitats, serveis, vacances, atenció als pares, administració, el centre, com treballar i enllaç al seu bloc.
CEI Parvulari Nins
Centre d'educació infantil de primer cicle. 30 anys d'experiència. Escola bilingüe i anglès pels nens de 2 anys, curset d'estiu, sortides i celebracions. Estem al Turó del Putget a Barcelona, àrees d'esbarjo i jardí, cuina pròpia.
Centre Educatiu Peter Pan
Centre concertat de titularitat d’Estudis Anglí, SCCL. La seva oferta educativa: Educació infantil, educació primària i secundària. S’ubica al barri de Sarrià, al districte de Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona. L'escola, situació, i oferta educativa,
Centre Educatiu Stel·la
El centre és un centre concertat, fundat l’any 1954 a la Bonanova, al districte de Sarrià-Sant Gervasi de la ciutat de Barcelona. La oferta educativa: Educació primària, infantil, ESO i batxillerat en ciències i tecnologia-humanitats i ciències socials.
Centres Infantils Simphonie
Llar d'Infants de Mercabarna compta, des del 2004, amb una escola bressol a l’interior del seu recinte, amb capacitat per a 82 nens i nenes d’edats compreses entre els quatre mesos i els tres anys. 630 m² edificats en una planta i 270 m² de patis.
classe de les flors
Som els fillets I filletes d'Ed. Infantil 4 anys de l'Escola Doctor Comas Camps d'Alaior. Sa Mamà de na Marta va venir a la nostra classe i ens va ensenyar a fer un geminador. Es posa cotò i llegums dins d’un pot: Mongetes, faves I llentirs.
Col·lectiu de Treballadores i Treballadors de les Escoles Bressol Municipals de Barcelona
Pàgina oficial del Col·lectiu de Treballadores i Treballadors de les Escoles Bressol Municipals de Barcelona. El formen educadors i educadores de les escoles bressol i totes les persones relacionades amb l’escola. La seva participació és lliure.
Col·legi Arcàngel Sant Rafel
Centre educatiu privat concertat religiós d’educació infantil, primària, i ESO. Educa i forma en diàleg entre la fe i la cultura. La missió del col·legi és educar i formar alumnes des d’una visió humanista cristiana i fer que l’ensenyança sigui diàleg.
Col·legi Aula Balear
Cooperativa d’ensenyament constituïda per professors i personal d’administració i de serveis (PAS). És un centre educatiu concertat a tots els nivells: Educació infantil (3-6 anys), educació primària, educació secundària obligatòria i post-obligatòria.
Col·legi Bisbe Verger
El Col·legi Bisbe Verger va fundar-se l’any 1961 pel Bisbat de Mallorca, com a Centro Libre de Segunda Enseñanza. E. infantil, E. primària i ESO, programes de qualificació professional inicial, cicles formatius d’FP grau mitjà i superior i batxillerat.
Col·legi CIDE
Web oficial del Col·legi CIDE de Palma (Illes Balears). Cooperativa de treball associat dedidada a l’ensenyament. La funció del nostre centre docent és la d’unificar els esforços d’alumnes, pares i professionals per al desenvolupament del procés educatiu.
Col·legi Corpus Christi
Centre privat concertat i religiós d’educació infantil, primària i ESO. El col·legi està situat en la ciutat de Palma, en una barriada de la perifèria, Son Gotleu, població la qual ha estat sempre treballadora. Es va inaugurar al setembre de l'any 1967.
Col·legi El Carme
Pàgina del Col·legi El Carme de Sant Sadurní d’Anoia (Alt Penedès). Es tracta d’un centre privat concertat. Oferta educativa: Primer cicle d’educació infantil (a partir d’1 any), segon cicle d’educació infantil, educació primària i educació secundària.
Col·legi El Casal
Centre docent privat concertat per la Generalitat de Catalunya on s'imparteixen tots els nivells de l'ensenyament obligatori: Parvulari (2n cicle d'educació infantil), educació primària, educació secundària obligatòria (ESO). El centre és d'una línia.
Col·legi Jesús María
Centre privat concertat (religiós) d’infantil, primària i ESO a Palma. El col·legi comença al 1952, per l'increment d'alumnes a batxillerat i la manca d'espai es reubicà el centre a l'Av/ Coliseo. S'habilità un centre d'ensenyament de primària i media.
Col·legi Juan de la Cierva
Web del Col·legi Juan de la Cierva, privat concertat (religiós). Infantil, primària i ESO. La vida de Juan de la Cierva, inventor de l’autogir, que va concebre’l a 24 anys, primera aeronau d’ales giratories que va volar. Versió en català no operativa.
Col·legi la Immaculada
Col·legi la Immaculada fundat l'any 1942 per donar resposta educativa del barri del Terreno de Palma, aleshores residencial. El Centre, avui en dia de titularitat diocesana, és una escola plural i pluralista, amb plantejament coherent amb els principis.
Col·legi la Milagrosa
Centre educatiu privat concertat religiós. Imparteix educaió infantil, primària i ESO. Està situat a Palma (Mallorca) i pertany a la Fundació Escola Vicenciana, i que imparteix les etapes educatives. Disposam de 26 unitats repartides de l’escola.
Col·legi La Porcíncula
Col·legi situat a S'Arenal (Palma). Centre privat concertat ubicat al terme a S'Arenal, av/ de Fra Joan Llabrés. Als nivells d'ensenyament infantil, primària i secundària, el Centre s’acull al règim de concerts, per tant l'ensenyament és gratuït.
Col·legi La Presentació d'Arenys de Mar
Pàgina oficial del Col·legi La Presentació d'Arenys de Mar, a la comarca del Maresme. Es tracta d’un centre educatiu de concepte concepcionista, que està concertat per la Generalitat de Catalunya en educació d’infantil, primària, ESO i batxillerat.
Col·legi La Salle Bonanova
Web del Col·legi La Salle Bonanova, centre concertat de Sant Gervasi-la Bonanova, districte de Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona. Imparteix des de parvulari-llar d’infants, passant per l’educació primària, l’ESO, el batxillerat i residència d’estudiants.
Col·legi La Salle Manacor
Col·legi d’Educació Infantil, Ensenyament Primari i Educació Secundària Obligatòria amb dues línies. El 1962 es signa la venda del Col·legi La Salle del carrer Amargura i s’adquireixen 8.000 metres quadrats de terreny per a edificar el nou Col·legi.
Col·legi La Salle Palma
Web d’aquest centre educatiu privat, concertat (religiós). Imparteix educació infantil, primària, ESO, i batxillerat. L’objectiu de la web és mostrar els valors de la nostra tasca educativa: el compromís social, la qualitat màxima i la voluntat de servei.
Col·legi la Salle Tarragona
Centre d’inspiració cristiana amb ideari propi. Pedagogia i espiritualitat pròpies de la institució La Salle. L'octubre del 1906 tres germans de les Escoles Cristianes obriren un pis al número onze del carrer de Rebolledo, a la part baixa de la ciutat ...
Col·legi Lladó
Web del Col·legi Lladó, situat al Coll d'en Rabassa, Ciutat de Palma. Privat concertat, religiós d’infantil, primària i ESO. Lloc on aprendre, espai per conviure. Informació escolar, carácter propi, blogs de professors/es, revista escolar i bliblioteca.
Col·legi Montision
Col·legi Sant Alfons Ma de Ligorio. L’any 1905 és l’arribada dels PP. Ligorins. El primer superior fou el Pare Joan Bonet. L’octubre es fa l’obertura del centre. El 1998-2005, en la direcció de Pere Galache, es certifica com Centre de Qualitat ISO 9001.
Col·legi Nostra Senyora de Gràcia
El col·legi Ntra Sra de Gràcia és un col·legi concertat, situat al centre de Llucmajor (Mallorca), i la seva titularitat és de les Germanes de la Caritat de Sant Vicenç de Paül. Actualment, és un centre de 10 unitats: 6 de primària i 4 de secundària.
Col·legi Padre Damián Sagrados Corazones
Centre concertat del barri de Sarrià, del districte de Sarrià-Sant Gervasi de la ciutat de Barcelona. Oferta: Educació primària, secundària obligatòria, infantil, batxillerat en ciències i tecnologia-humanitats i ciències socials. Activitat extraescolar.
Col·legi Pedro Poveda
Centre privat concertat (religiós), d’educació infantil, edicació primària i ESO. La Institució Teresiana inicia la presència a Mallorca el 1932 quan arribarem les primeres professores. Les activitats començaren a la casa número 166 del carrer dels Oms...
Col·legi Pius XII
Web del centre privat concertat (religiós) Pius XII, situat a Palma (Illes Balears). Una comunitat que aprèn. La nostra escola vol ésser considerada com un servei públic, que dóna resposta a una opció educativa que la nostra realitat social reclama.
Col·legi Sagrado Corazón Barcelona
Centre concertat del barri de Sarrià, districte de Sarrià-Sant Gervasi de la ciutat de Barcelona. Educació infantil i primària, ESO, batxillerat ciències i tecnologia-humanitats i ciències socials. En català només alguns apartats com la setmana cultural.
Col·legi Sagrat Cor FECIB
Centre privat concertat (religiós) d’infantil, primària i ESO Son Espanyolet. El col·legi s’ubica al barri de son Espanyolet. Aquest barri es situa a la part alta de la ciutat de Palma (Mallorca) i és la continuació de l’eixample de Santa Catalina.
Col·legi Sant Alfons Mª de Ligorio, Palma
Col·legi, etapes: Infantil, primària, sortides i excursions, tallers i activitats. Primaria i secundaria: Tallers i activitats i sortides de secundària. Departaments, pla pilot, plurilingüisme, extraescolars. El contingut de la web en català és mínim.
Col·legi Sant Antoni Abat
Centre privat concertat religiós d’infantil, primària i ESO. El col·legi Sant Antoni Abat és un centre d'identitat cristiana, depen del Bisbat de Mallorca. Està a Son Ferriol, capital de foravila, és un poble dins el terme municipal de Palma, a Mallorca.
Col·legi Sant Felip Neri - Gorg Blau S. Coop.
Centre privat concertat en cooperativa d’ensenyament d’infantil, primària, i ESO. El sorgiment de la Capella Oratoriana amb el dinamisme del pare Reynés finalitzà amb la creació de l’escola Sant Felip Neri a l’any 1950 pels cantaires i escolanets.
Col·legi Sant Josep Obrer
Wen del Col·legi Sant Josep Obrer de Palma, centre privat concertat (religiós) d’educació infantil, educació primària, i ESO que pertany al Bisbat de Mallorca. Informació d’escola, les seves activitats, l’APIMA, pastoral, festes, ideari i altres links.
Col·legi Sant Josep Sant Sadurní d’Anoia
Centre privat concertat i confessional cristià obert a tothom que faci opció per aquest estil educatiu. Oferta educativa: Primer cicle d’educació infantil (a partir de 18 mesos), segon cicle d’educació infantil, educació primària, ESO, i batxillerat.
Col·legi Sant Pere
Privat concertat (religiós) Infantil, Primària, ESO Palma. Col·legi arrelat a la realitat territorial i cultural, promou l'educa¬ció integral de l'alumnat d'acord amb una con¬cepció cristiana de l'home, de la vida i del món, i el prepara per participar.
Col·legi Sant Vicenç de Paül
Col·legi St Vicenç de Paül, situat a s'Arenal, a Ciutat de Palma (Illes Balears). Centre escolar: Presentació, cartes a les famílies, i objectius generals, pastoral, serveis, calendari i galeria. Etapes educatives: Ed. infantil, primària, i secundària.
Col·legi Sant Vicenç de Paül (Coll de'n Rebassa)
Centre privat religiós d’infantil, primària i ESO, situat a Cas Capiscol a Ciutat de Palma, Mallorca (Illes Balears). Actualment, el centre és una escola concertada on s’imparteixen classes a nens entre 3 i 16 anys amb les seves corresponents etapes.
Col·legi Sant Vicenç de Paül Palma
Centre privat concertat religiós d’infantil, primària i ESO, situat a La Vileta, barriada al NO de Palma, a 6 km del centre ciutat. La Titularitat del centre pertany a la Congregació de Germanes de la Caritat de Sant Vicenç de Paül fundada a Felanitx.
Col·legi Santa Maria
Centre educatiu privat concertat, de Palma, del Bisbat de Mallorca que té els nivells educatius: Ed. Infantil, Ed. Primària, ESO i batxillerat. Fonamentat en la voluntat del Bisbat d’oferir un servei educatiu d’acord amb la concepció cristiana.
Coordinadora d'Escoles Bressol de Catalunya
Entitat nascuda a la dècada dels 70, de la preocupació d’un grup de professionals de guarderies privades, públiques, cooperatives,. per millorar el servei a la primera infància. Integrada a la Coordinadora Estatal de Escuelas Infantiles.
Créixer Junts
Serveis per a la Infància Créixer Junts neix l’any 2003 com un projecte d’auto-ocupació i inicia les activitats en el 2004. El nostre punt de partida és l’experiència acumulada en la gestió de serveis per a infants de zero a tres anys i les seves famílies
Criatures.cat
Espai a Internet del portal Criatures.cat. És un portal destinat als pares i mares amb informacions sobre la crinaça dels fills, vídeos, fòrums, experts en educació i avantatges i descomptes pels usuaris del Club Criatures.cat
Criatures.info
Les activitats per al públic infantil de Catalunya. Us agrada sortir amb els vostres fills i filles? Creieu que el televisor no és el millor cangur? Es teu farts de cercar activitats infantils sense trobar-les? Guia d’activitats, festes i atraccions.
Defensem l'ensenyament de 0 a 3 anys
Associació que dóna resposta del precari estat del 0-3 a Cerdanyola. Hi ha una gran manca de places d'escoles bressol, les ludoteques assumeixen una funció que no els correspon i l'administració fa la viu-viu. Lluita per una educació de qualitat.
Dic Dic, la millor app per lletrejar i aprendre vocabulari
Joc educatiu infantil en App, perquè els fills practiquin l'escriptura i la correspondència so-grafia. És una aplicació 100% segura, sense publicitat ni vendes integrades, de funcionament senzill i intuïtiu. Els nens i nenes hi poden jugar amb seguretat.
E. B. Castell I Cavallers
L’Escola Bressol Castells i Cavallers de Girona té present en tot moment la importància d'una relació de confiança entre els membres de l'escola i les famílies. L'escola interactua amb famílies, pares o familiars d'alumnes, o famílies externes a l'escola.
E. B. Municipal Botafoc
Espai informatiu de l’Escola Bressol El Botafoc del Vendrell. Característiques: 1 aules de 1-2, 2 i aules de 2-3. L’equipament està compost d’aules grans i diàfanes. Espai d’usos múltiples per fer psicomotricitat. Patis grans amb gesta artificial.
E. B. Municipal El Puig
L’escola bressol El Puig, reb de la Diputació de Tarragona subvenció pel curs, en el marc del programa extraordinari de suport als centres de 1r cicle d’Educació Infantil de titularitat municipal. Les aules són grans i diàfanes, equipades al complet.
E. B. Municipal El Vent de Migjorn
L’Escola Bressol El Vent de Migjorn del Vendrell. Característiques: aula de 0 a 1 anys, 1 aula d'1 a 2 anys, 2 aules de 2 a 3 anys. Equipament: Aules grans diàfanes equipades al complet. Espai d'usos múltiples per psicomotricitat. Menjador escolar.
E. B. Municipal Mestral
L’escola bressol El Mestral, reb de la Diputació de Tarragona subvenció pel curs, en el marc del programa extraordinari de suport als centres de primer cicle d’educació infantil de titularitat municipal. Aules grans i diàfanes, equipades al complet.
E. B. Municipal Ralet, Ralet
Espai informatiu de l’escola bressol El Ralet Ralet del Vendrell. Característiques: aula de 0 a 1 anys, 2 aules d'1 a 2 anys, 2 aules de 2 a 3 anys. Equipament: Aules grans diàfanes, equipades al complet. Espai d'usos múltiples per a psicomotricitat.
EBM de La Pobla de Segur
Blog de l'Escola Bressol Municipal de La Pobla de Segur. Ens fa il.lusió obrir aquest blog per poder mostrar-vos com treballem a la nostra escola i poder compartir moments plens de tendresa amb vosaltres. Us donem la benvinguda al blog de l'EBMPS.
EBM El Lligabosc
L'Escola Bressol El Lligabosc va obrir l’any 2009. Oferim una atenció educativa a infants des dels 4 mesos als 3 anys, amb una capacitat màxima de 74 alumnes, distribuïts en 5 aules. L'equip educatiu el formem 9 professionals titulades…
EBM El Marfull
Incià l’activitat l'any 2007, atenent des de llavors a infants de 4 mesos a 3 anys, contemplant la possibilitat d'acollir infants amb necessitats educatives especials. L’escola s’ubica a l’entorn del Mas Pintat de Reus, centre d’atenció a la infància.
EBM El Margalló
L'Escola Bressol Municipal El Margalló inicia l’activitat el 2006. Un dels centres que formen aquesta xarxa i s’ubica en un mas històric amb molt d'encant, conegut antigament com Mas de Casagualda d'estil modernista, dins del Barri Fortuny de Reus.
EBM La Ginesta
L’Escola Bressol Municipal La Ginesta va iniciar la seva activitat l’any 2001, és la primera EBM que es va obrir a la ciutat de reus. L'any 2011 amplia la capacitat passant de 41 places i 3 aules a les 7 aules actuals que poden acollir a 114 infants.
EBM La Xarranca
Pàgina de l’Escola Bressol Municipal de Mollet del Vallès La Xarranca. Activitats en familia, AMPA de l'Escola Bressol Municipal La Xarranca, audicions, com és l'escola, festes, l’hort, informacions, propostes, web's interessants, el Vallès Oriental, …
EBM L'Olivera
L'Escola Bressol Municipal l'Olivera de Reus iniciava l’activitat al 2008. Ofereix atenció per infants de 4 mesos a 3 anys, amb possibilitat d’acollir nens amb necessitats educatives especials. Escola moderna, espais amplis i aules amb llum natural.
EBM Montsant
L' Escola Bressol Montsant va néixer junt amb l'Escola Montsant l'any 1967, gràcies a la participació i a l'esforç de mestres i famílies. La filosofia que ens va moure era la d'aconseguir una escola que fos: activa, democràtica, plural, catalana, …
Edelweis Llar d’Infants
Llar d’Infants de Tarragona. El projecte educatiu recull els valors i objectius de l'escola Edelweis i incorpora el caracter propi del centre. Inclou l'ideari, presentació de l'escola, àrees d'aprenentatje i la metodologia. Educació activa i trilingüe.
Educació Infantil 0-3 anys de La Marinada
Un grup, format per Mònica Verde i Maria Gómez de l’Escola Bressol Municipal Marinada de Cabrera de Mar (el Maresme), va decidir fer una documentació adreçada als infants, l’última de les opcions, i el tema triat va ser el com rentar-se les mans...
Educació Infantil Escola Llibertat
Blog d’Educació Infantil de l’Escola Llibertat de Badalona. La meva llista de blogs, arxiu del clog, Enjoying English, … Cada any les mestres d'Educació Infantil expliquen la llegenda de Sant Jordi als nens i nenes del parvulari. Altres activitats.
Educació Infantil Escola Pla de Dalt
El valor de les petites coses, l’adult contribueix a formar la personalitat de l’infant. Els detalls de la vida quotidiana, aparentment insignificants i que a vegades passen desaprcebuts per als adults, són elements bàsics de l’educació de l’infant.
Educem
Centres d’ensenyament privat-concertat. Les seves diferents propostes d’ensenyament que abarquen des de l’ensenyament reglat, als ensenyaments i formació no reglada. Pretén ser un centre capdavanter tecnològicament, potenciant les capacitats.
Edukame
Edukame és un servei de la xarxa amb tot d’informació sobre el nadó, l'educació infantil, i les seves etapes. El servei permet consultar els teus dubtes. El més llegit, entrades recents, categories, etiquetes, i enllaços relacionats.
EEI El Patufet
Pàgina de l’Escola Municipal d’Educació Infantil El Patufet de Vilobí d'Onyar, municipi de la comarca de La Selva. Presentació, dades de l’EEI, aules, preinscripció, sortides, notícies, amics, servei, l’AMPA, diccionaris, …
EEI Municipal Camprodon
Pàgina de la Llar d'Infants Municipal Nins de Camprodon, a la comarca del Ripollès. Adreces de contacte postal i electrònic. La pàgina resta en procés de construció.
El Bloc dels Petits
El Bloc dels Petits de l’Escola SAFA Andorra des d’Escaldes-Engordany. En aquest bloc hi trobareu fotografies i comentaris de tot el que anem fent al llarg dels curs amb els diferents cursos d'educació infantil. Jocs, avivitats i fotos.
El Cargol
Educació preescolar a Terrassa. Teníem i tenim molt present que el fet educatiu ha de guiar el nen-a cap a la seva autonomia, com a membre actiu i ha de facilitar-li la possibilitat de conèixer la realitat que l’envolta d’una forma global.
El Gegant del Pi
El Gegant del Pi és una escola de vida i bressol, ubicada a la ciutat de Lleida. L’escola va iniciar el seu camí l’any 1982. Es tracta d’una escola laica, sorgida de la motivació de crear un centre pedagògic basat en el dret de l’infant a ser educat.
El Niu
Associació que té per objectiu la creació de llars d'infants, cases de colònies i centres de lleure en català. Estructura per a acollir a la mainada, una eina per a la transmissió de la llengua catalana a les comarques de la Catalunya Nord.
El Nuvolet Llar d'Infants
Pàgina del Nuvolet, Llar d'Infants de la Ciutat de Lleida. El nuvolet, un centre on es barregen la llum natural del sol, les olors dolces, els gustos casolans i ecològics i els colors de l'alegria. Informació general d'aquest centre d'educació infantil.
el pati dels petits - La Salle de Tarragona
Punt de trobada per a pares i mares dels nens i nenes d’infantil de La Salle de Tarragona. Un lloc on es poden expressar opinions, emocions, fer comentaris, suggeriments i queixes. Projectes que aporten un plus a la educació dels fills.
El Patufet
Web de “El Patufet”, llar d'infants municipal de Sant Pere de Riudebitlles, a la comarca de l’Alt Penedès. Acull a nens i nenes d’1 a 3 anys i s’ofereix la possibilitat de relacionar-se amb infants de la seva edat i amb adults fora de l’entorn familiar.
El pavelló d´Infantil
Blog d’Eva Jiménez, mestra d´educació infantil. Espero que pogueu obtenir idees i recursos per a treballar amb els vostres alumnes, al igual que jo, n’he obtingut noves activitats i projectes molt interessants d’altres blogs. L’important és ajudar-nos.
El Petit Abet
Educació preescolar: Llar infants (0-3 anys). El Petit Abet és una cooperativa i un centre privat de preescolar de Ripoll. Les instal·lacions tenen tot el que els infants necessiten 734,70 m² de superfície i 1.137 m² de pati. Horari atenció al públic.
El Rodó Llar d'infants
El Rodó és una llar d'infants municipal de Molins de Rei (Baix Llobregat), que funciona des de l’any 1970. Els pares sempre han participat activament en la vida del centre. Història, situació, AMPA, preinscripció, matrícula i fotografies.
El Safareig
Espai de diàleg i comunicació a l'entorn dels infants i la natura. S'hi poden trobar propostes educatives amb els elements naturals amb les que defensem una pedagogia basada en el respecte per l'infant potenciant totes les seves capacitats.
Els Elefants
Pàgina web de Els Elefants. Els Elefants és una escola familiar que ofereix una educació convivencial i creativa. Aten a nens i nenes de 4 mesos a 3 anys. Està situada a Mirasol, dins el terme municipal de Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental).
Els petits del Safa La Llagosta
Les mestres d'infantil us volem donar la benvinguda al curs 2013/14. Com ja sabeu l'inici de curs es el 12 de setembre i aquí teniu l'assignació de cursos i especialistes. Assignació de cursos, pàgines web per nens, arxiu del bloc, seguidors, …
Els Porquets i les Porquetes
Bloc dels Porquets i les Porquetes, els nens i nenes de P3 i P4 de l’escola de La Secuita (Tarragonès). Activitats dels porquets i les porquetes: Vella Quaresma, la Festa de Carnaval, dijous gras, ordres del Rei Carnestoltes!
English Kinder
English Kinder és un parvulari trilingüe: (castellà, català, anglès) situat a Barcelona. Fa 40 anys treballem amb els més petits, des que tenen mesos fins els 5 anys. Preescolar i educació infantil són els nivells que impartim, amb una vocació europea.
Escola Balmespi
Web de la Llar d'Infants Balmespi, de titularitat privada, de Sant Gervasi, districte de Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona. El nom del centre fou extret del carrer on està situat, i de les inicials de dues paraules lligades a la tasca: Pedagogia Infantil.
Escola Bernat de Boïl
Escola pública on l’objectiu és oferir un bon ambient d’aprenentatge i de relació entre tota la comunitat educativa, per acoseguir del centre un lloc on poder crèixer i aprendre plegats. L’oferta educativa consta de educació infantil i educació primària.
Escola Bresol El Patufet
Web de la llar infantil Patufet d’Hostalric (La Selva-Girona). Reptes que cal afrontar: El nen: se li presenta el repte d’haver d’acceptar d’una banda, la separació de les persones i ambient fins ara coneguts, i d’altra banda la integració a una realitat.
Escola Bressol "El Niu"
Espai de l’Escola d’Educació Infantil Municipal de Vallmoll, l’Escola Bressol El Niu de Vallmoll (Alt Camp). Adreça de contacte postal i adreça electrònica. La pàgina es troba en procés de construcció.
Escola Bressol a la Muralla
El Ple d’octubre ha aprovat per unanimitat la construcció d’una escola bressol a la zona d’equipaments de la Muralla. La llar d’infants absorbirà els alumnes del centre infantil del Camí Ral i augmentarà el nombre de places.
Escola Bressol Barrufets
L’escola “Llar d’Infants Barrufets” està ubicada al barri de Ca n’Oriol al municipi de Rubí. Rubí és una ciutat del Vallès Occidental situada a 23km de Barcelona, punt estratègic en relació a la xarxa viària i amb una indústria moderna en creixement.
Escola Bressol Benimaclet
Pàgina web de l'Escola Bressol del barri de Benimaclet, a la ciutat de València. És un centre educatiu bilingüe, valencià-castellè atès per pedagoges i professores especialistes en edicació infantil. L’escola està oberta a xiquets/tes de 1 a 3 anys.
Escola Bressol Calvet Estrella
A Sabadell. Entorn enriquidor i estimulant el qual facilita el desenvolupament de les capacitats intel·lectuals, motrius, físiques, afectives i sensorials dels nens i nenes. Denera un ampli ventall d'experiències lúdiques, socialitzadores i educatives.
Escola Bressol Caspolino
Web de l’Escola Bressol Caspolino de Gràcia. Escola bressol de nova creació en el marc del conveni signat entre l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya per tal d’incrementar l’oferta pública de places d’Educació infantil (0-3 anys).
Escola Bressol Cerdanyola
Centre de l’Institut Municipal d'Educació. Ajuntament de Mataró. Equipaments: aula de 4 mesos a un any, aules d'un a dos anys (2), aules de dos a tres anys (3), dormitoris, biberoneria. Menjador i acollida fora de l'horari escolar en funció de demanda.
Escola Bressol Colorins
Centre educatiu sabadellenc de titularitat privada que acull nens de 0 mesos als 3 anys. L'escola està condicionada per a les necessitats dels nens amb instal·lacions adequades i adaptades a les seves necessitats amb llum i ventilació natural.
Escola Bressol de Sabadell - Escola M.M.
Escola Bressol de Sabadell (Escola M.M.) ofereix un servei educatiu d'alta qualitat amb el millor equip de mestres, educadors i psicopedagogues a la seva disposició. Al centre els alumnes creixeran i aprendran de la millor manera possible.
Escola Bressol de Terrassa - Grup M. La Mola
Escola Bressol de Terrassa (Grup M. La Mola) disposa del millor professorat i d'unes instal·lacions i material didàctic adaptat per l'ensenyament dels més petits. Al centre els alumnes creixeran i aprendran de la millor manera possible.
Escola Bressol de Valldoreix
Escola Bressol de dues línies ampliable. Edifici de planta baixa al solar al límit urbà del municipi. Programa i entorn d’interès paisatgístic, s’ha tingut interès a incorporar eficiència energètica-geotèrmia i estudi de la llum natural i la ventilació.
Escola Bressol Do Re Mi
Web de l'escola bressol DoReMi, situada al municipi de Prades, a la comarca del Baix Camp. Espais i instal·lacions del centre, curs escolar, normativa, preinscripcions, notícies breus, i informació pels pares. Matrícula gratuïta.
Escola Bressol Dumbo
L’Escola Bressol Dumbo és una escola infantil a Lleida. Som una escola bressol situada a la ciutat de Lleida, amb personal titulat i qualificat que treballem per educar els nens, i aconseguir cobrir les necessitats. Mètode, serveis i instal·lacions.
Escola Bressol El Carrilet
Guardería El Carrilet de L'Ametlla del Vallès. Un espai idoni per viure, créixer i conviure amb altres nens i nenes, amb un tracte individualitzat i amb una atenció personal. Escola Bressol. L'escola, la tasca, fotos, instal·lacions, normativa i contacte.
Escola Bressol El Món Màgic
Centre d’educació infantil de Granollers. Treballa per aconseguir el desenvolupament de l'infant en els aspectes mental i social, facilitar-li la integració al grup i ajudar-lo en l'adquisició d'actituds i valors per al desenvolupament de la personalitat.
Escola Bressol El Niuet
Possibilita assistir al centre durant l’hora de lactància a les mares que desitgin la continuació de la lactàcia. Servei de 12’30 h a 15’00h, que inclou donar de dinar a l’infant treballant els hàbits que corresponen a l’edat i temps de migdiada/descans.
Escola Bressol El Petit Príncep
Té l’objectiu de potenciar la comunicació i l’intercanvi família-escola afavorint el procés educatiu; respectant trets propis dels infants i possibilitant el desenvolupament de les seves capacitats cognitives, afectives, motòriques i comunicatives.
Escola Bressol El Rial
Escola bressol que comprèn el primer cicle de l’etapa d’educació infantil, en un edifici nou, amb set aules pensades perquè els més menuts puguin educar-se. L’equip treballa en consens i reflexiona periòdicament sobre la pràctica per millorar-la.
Escola Bressol el Tabalet
Web de l’Escola Bressol el Tabalet. Actualment la nostra escola, de nova construcció, està situada a l'Avinguda Francesc Macià 119. És un centre que depèn de l'Institut Municipal d'Educació de Mataró. Acull infants des dels 4 mesos fins els 3 anys.
Escola Bressol El Teler
Web de l’Escola Bressol El Teler (abans Escola Bressol Lledoner). Les Escoles Bressol Municipals de Granollers disposen d’experiència i reconeixement professional, fruit d’anys de treball amb els infants de la nostra ciutat. En construcció.
Escola Bressol El Xumet
Escola a Mataró, per a infants de 3 mesos a 3 anys. Horari de 7.45 a 19.00h. 300 m² d'instal·lacions. Servei de menjador, amb cuina pròpia, personal qualificat, comunicació constant amb els pares mitjançant reunions, entrevistes i conversa directa.
Escola Bressol Els Barrufets
Escola bressol privada de Granollers de nens/es de 4 a 36 mesos. Aula de lactants (de 4 mesos a un any), aula de mitjans (1-2anys) i dues de grans (de 2-3anys). També disposem d'aula polivalent, de psicomotricitat, cuina pròpia i un pati de 215m².
Escola Bressol Els Rossinyols
L'Escola Bressol Els Rossinyols obrí l'any 1982 per atendre les necessitats d’infants de 0 a 3 anys i ajudar al procés educatiu dels fills. Enten l'escola com una prolongació de casa, on els nens han de ser educats en tots els sentits i sentir-se feliços.
Escola Bressol Font Freda
L'EBM Font Freda és una escola bressol de titularitat municipal, gestionada per l’empresa privada "La Cooperativa d'Escoles Bressol Montcada i Reixac". Aquesta cooperativa porta més de 25 anys d'experiència en la gestió d'escoles bressol al municipi.
Escola Bressol Gespa
Escola creada per la Universitat Autònoma de Barcelona l’any 1974 per un servei d’atenció als/a les fills/es del personal docent, no docent i alumnes de la UAB. Acull infants d'entre els quatre mesos i els tres anys d'edat i té un total de 76 places.
Escola Bressol Guirigall
Centre d'educació infantil de Santa Cristina d'Aro. Activitats dels nens i característiques de l'escola. L’escola bressol Guirigall és un centre d’educació infantil de primer cicle (0 a 3 anys), on pares i educadors ajuden al nen a desenvolupar-se.
Escola Bressol Jaycar Tarragona
Aquesta és la web oficial de Escola Bressol Jaycar, ubicada a la ciutat de Tarragona. és un centre privat ubicat a la ciutat de Tarragona i que dóna servei a famílies amb infants de primer cicle d'educació infantil (etapa de 0 a 3 anys).
Escola Bressol La Llàntia
Centre de l’Institut Municipal d'Educació. Ajuntament de Mataró. Disposa de aules d'un a dos anys (2), aules de dos a tres anys (2), dormitoris, sala d'usos múltiples. Menjador d’acollida fora de l'horari escolar (en funció de la demanda).
Escola Bressol La Lluna de Vilanova
L’Escola Bressol La Lluna de Vilanova fou creada per iniciativa privada l’any 2007 per oferir un servei d’atenció de qualitat als infants de 2 mesos a 3 anys d’edat de la ciutat de Vilanova i la Geltrú i la seva área de influencia. Servei de menjador.
Escola Bressol La Riereta
Centre de l’Institut Municipal d'Educació. Ajuntament de Mataró. Disposa d’una aula de 4 mesos a un any, aules d'un a dos anys (3), aules de dos a tres anys (3), dormitoris, biberoneria, sala d'usos múltiples. Menjador i acollida fora de l'horari escolar.
Escola bressol La Sargantana
Com que fa dos anys vàrem fer la festa de fi de curs de la Festa Major de Reus. Com que som la classe Granotes, hem fet un mu-ral de la nostre Carlota. A través dels jocs de falda i moixaines, començem a aprendre les parts del cos. Els cargols ….
Escola Bressol La Taronja
Llar d'Infants de 0-3 al barri de CampClar de Tarragona, depen municipal-Conselleria d'Ensenyament. Escola oberta a la comunitat mantenint una estreta relació amb les famílies i afavorint actituds de tolerància i respecte. Edat d'admissió: 12 mesos..
Escola Bressol l'Alzina
La Llar d’Infants l’Alzina respon a un plantejament educatiu en funció de les necessitats del infants de 0 a 3 anys. Espai on l’infant estableix el primer vincle amb el món fora de la familia, on creix, on madura, on se l’estima i se’l valora pel que és….
Escola Bressol Les Figueretes
L'escola es va posar en marxa el curs 80-81 però, al principi, només s'utilitzava el primer pis. La planta baixa estava buida. El curs 84-85 es va fer en un local del Camí Ral. El curs 85-86 ja es va obrir l'escola sencera, amb les dues plantes actuals.
Escola Bressol Les Oliveres
Espai de l’Escola Bressol Les Oliveres de Vacarisses (Vallès Occidental - Barcelona). L’Escola Bressol Les Oliveres és un cen-tre integral d'infància. Estem construïnt la nova pàgina web. Perdoneu les molèsties.
Escola Bressol Les Paitides
Espai de l’Escola Bressol Les Paitides, EEI Municipal de Viladrau. L’Escola Bressol, està ubicada al Casal d’Espinzella i Sant Miguel de Espinzella. Web en construcció.
Escola Bressol L'Espill
Situada a l'edifici Antònia del c/ les Escoles de Sant Julià de Lòria funciona des del 2008. El centre acull 78 infants, el que suposa 38 més dels que hi havia a l'antiga escola d'Aixovall. L'Escola Bressol consta de 820 m² repartits en dues plantes.
Escola Bressol L'Estel
Informació básica de l’Ajuntament de Reus de l’Escola Bressol L'Estel. El finançament és la d’un centre privat, de categoría escola bressol (0-3). Si detecta alguna errada en aquesta fitxa del directori o vol fer una aportació: Millora del directori.
Escola Bressol l'Heura
Web de l’Escola Bressol l'Heura de Sabadell. Espai nadó. Aquest és al nostre nou espai interactiu! Aquí penjarem fotos i vídeos de les nostres activitats. Podreu veure la vida de l'espai nadó per aquest foradet. Si voleu podeu deixar comentaris.
Escola Bressol Mama Mia
Nou i especial projecte que vol cobrir les necessitats fisiològiques bàsiques dels nens: educació, joc, higiene, son, descans, alimentació, desenvolupament psicomotriu i afectiu. L’objectiu és que els nens i nenes de 0 a 3 anys es sentin com a casa.
Escola Bressol Marinada de Cabrera de Mar
Bloc de l’Escola Bressol Marinada de Cabrera de Mar, a la comarca marítima del Maresme. L’espai inclou informació general del centre educatiu, i de les activitats que s’hi desenvolupen. També hi ha els ambients d'aprenentatge a la llar d'infants.
Escola Bressol Marrec
Nou espai interactiu de l’Escola Bressol Marrec d’Olesa de Bonesvalls. Hi penjarem fotos i vídeos de les nostres activitats, festes, celebracions, sortides,... així podreu veure la vida de la llar per aquest foradet. Podeu deixar-hi comentaris.
Escola Bressol Municipal Albí
L'Escola Bressol Municipal Albí té 6 grups d'infants. Un grup de lactants (0-1 any), tres grups de caminants (1-2 anys) i dos grups de grans (2-3 anys). La capacitat màxima de l'escola és de vuitanta-set places. Horari d'atenció de les 8.00 a les 17.00 h.
Escola Bressol Municipal Aqüeducte
Centre públic d’educació infantil de Ciutat Meridiana, a Barcelona. L'Escola Bressol Municipal Aqüeducte té 6 grups d'infants. Grup de lactants (0-1 any), els grups de caminants (1-2 anys) i els grups de grans (2-3 anys). La capacitat és de 81 places.
Escola Bressol Municipal Bambi
El centre públic Escola Bressol Municipal Bambi de Barcelona té cinc grups d'infants. Un grup de lactants (0-1 any), dos grups de caminants (1-2 anys) i dos grups de grans (2-3 anys). La capacitat màxima de l'escola és de setanta-tres places.
Escola Bressol Municipal Barrufets
Centre públic Eixample situat a la zona de La Sagrada Família de Barcelona. L'horari d'atenció als infants a les escoles bressol és de les 8:00 a les 17:00, de dilluns a divendres, a excepció dels mesos de setembre i juliol, en que és de 8:00 a 15:00.
Escola Bressol Municipal Bellmunt
Espai web de l’L'Escola Bressol Municipal Bellmunt de Barcelona. Té cinc grups d'infants. Un grup de lactants (0-1 any), dos grups de caminants (1-2 anys) i dos grups de grans (2-3 anys). La capacitat màxima de l'escola és de setanta-quatre places.
Escola Bressol Municipal Cadí
L'Escola Bressol Municipal Cadí té cinc grups d'infants. El grup de lactants (0-1 any) és de set infants, els grups de caminants (1-2 anys) són de deu infants i els grups de grans (2-3 anys) són de divuit. Cada grup d'infants té un tutor o una tutora.
Escola Bressol Municipal Camp de l'Arpa
Centre públic. El projecte educatiu està liderat per la directora Anna Navarro. Cada grup d'infants té un tutor, i compta amb el suport d'un educador en l’alimentació i descans. A més, el centre té assignat un educador complementari durant la jornada.
Escola Bressol Municipal Can Bacardí
Centre públic d’educació infantil de la ciutat de Barcelona que té cinc grups d'infants. Un grup de lactants (0-1 any), dos grups de caminants (1-2 anys) i dos grups de grans (2-3 anys). La capacitat màxima de l'escola és de setanta-una places.
Escola Bressol Municipal Can Canet
Centre públic a Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona. El projecte educatiu és fruït de l'aportació col·lectiva de l'equip de professionals liderats per la directora Esperança Garcia Costas. Cada grup té tutor i un educador en alimentació i descans.
Escola Bressol Municipal Can Caralleu
Centre públic situat a Sarrià, al districte de Sarrià-Sant Gervasi de la ciutat de Barcelona. El projecte educatiu és fruït de l'aportació col·lectiva de l'equip de professionals liderats per la directora Mercè Lafarga. Cada grup d'infants té un tutor-ra.
Escola Bressol Municipal Can Dragó
El projecte educatiu del centre està liderat pel director Joan Cela. Cada grup d'infants té un tutor, i compta amb el suport d'un educador en les franges d'alimentació i descans. El centre té assignat un educador complementari durant tota la jornada.
Escola Bressol Municipal Can Novell
El projecte educatiu és fruït de l'aportació de l'equip de professionals liderats per la directora Carme Pujol. Cada grup d'infants té un tutor o una tutora, i compta amb el suport d'un educador o una educadora en les franges d'alimentació i descans.
Escola Bressol Municipal Canigó
L'escola bressol Canigó situada dins el recinte de l'antic convent dels Àngels, al barri del Raval, gairebé al costat del Museu d'Art Contemporani de Barcelona. Activitats d'aprenentatge pensant en el que necessiten els infants, en el que els convé...
Escola Bressol Municipal Carabassa
L'Escola Bressol Municipal Carabassa té 6 grups: Grup de lactants (0-1 any) és de set infants, els grups de caminants (1-2 anys) són de deu infants i els grups de grans (2-3 anys) són de divuit. La capacitat màxima de l'escola és de vuitanta-una places.
Escola Bressol Municipal Casa dels Nens
Pàgina de l’Escola Bressol Municipal Casa dels Nens, ubicada a la dreta de l'Eixample de Barcelona. L'Escola té sis grups d'infants. El grup de lactants (0-1 any), els grups de caminants (1-2 anys) i els grups de grans (2-3 anys).
Escola Bressol Municipal Ciutat de Mallorca
L'Escola Bressol Municipal del barri de Porta a Barcelona. El Ciutat de Mallorca té cinc grups d'infants: el grup de lactants (0-1 any), els grups de caminants (1-2 anys) i els grups de grans (2-3 anys). La capacitat màxima és de seixanta-tres places,
Escola Bressol Municipal Cobi
L'EBM Cobi disposa de nou grups d'infants. Un grup de lactants (0-1 any), quatre grups de caminants (1-2 anys) i quatre grups de grans (2-3 anys). La capacitat màxima de l'escola és de 140 places. Accessibilitat per a persones amb discapacitat.
Escola Bressol Municipal Collserola
El projecte educatiu és fruït de l'aportació de l'equip de professionals liderats per la directora Rosario Luque Membiela. Cada grup d'infants té un tutor, i compta amb el suport d'un educador o una educadora en les franges d'alimentació i descans.
Escola Bressol Municipal Colometa
Centre públic d’educació Infantil a La Prosperitat. El projecte educatiu està liderat per la directora Ma. del Mar Alvarez. Cada grup d'infants té un tutor o tutora, i compta amb el suport d'un educador o educadora a franges d'alimentació i descans.
Escola Bressol Municipal Confetti
Aquesta és la pàgina del curs 2008-2009 editada per l'Associació de Mares i Pares de l'Escola bressol municipal de Sarrià de Ter, a la comarca del Gironès. Informació de les activitats, I fotografies. Hi sou convidats a participar!
Escola Bressol Municipal Cordelles
Escola Bressol Municipal de Cerdanyola del Vallès. Centre educatiu adreçat a infants de 4 mesos a 3 anys d'edat. En aquesta secció trobareu informació relativa als centres educatius de la ciutat, des de l'escola bressol fins als estudis universitaris.
Escola Bressol Municipal Cucutras
L'Escola Cucutras de La Llagosta, servei educatiu per a la primera infància que neix del dret dels nens i nenes a l'educació i al desenvolupament integral de la seva personalitat, en un ambient adequat a les necessitats i en contacte amb d’altres.
Escola Bressol Municipal del Barri del Congost
Les Escoles Bressol Municipals de Granollers disposen d’experiència i d’un gran reconeixement professional, fruit de molts anys de treball amb els infants de la nostra ciutat. L’objectiu es acompanyar en el seu procés de creixement. En construcció.
Escola Bressol Municipal Diagonal Mar
Espai del centre públic EBM Diagonal Mar. L’escola infantil disposa de nou grups d'infants. Un grup de lactants (0-1 any), quatre grups de caminants (1-2 anys) i quatre grups de grans (2-3 anys). La capacitat màxima de l'escola és de 140 places.
Escola Bressol Municipal Dolors Canals
L'EBM Dolors Canals disposa de nou grups d'infants. Un grup de lactants (0-1 any), quatre grups de caminants (1-2 anys) i quatre grups de grans (2-3 anys). La capacitat màxima de l'escola és de 140 places. Accés per a persones amb discapacitat.
Escola Bressol Municipal El Bressol del Poblenou
Web del centre públic escola bressol municipal El Bressol del Poblenou. Té sis grups d'infants: Un grup de lactants (0-1 any), tres grups de caminants (1-2 anys) i dos grups de grans (2-3 anys). La capacitat màxima del centre és de vuitanta-set places.
Escola Bressol Municipal El Caminet del Besòs
Centre públic d’educació infantil. El Caminet del Besòs té 5 grups d'infants. El grup de lactants (0-1 any) és de 7 infants, els grups de caminants (1-2 anys) de 10 infants i els grups de grans (2-3 anys) de 18. La capacitat màxima és de 63 places.
Escola Bressol Municipal El Cargol
El projecte educatiu de l'escola està liderat per la directora Montse Pallerols Gascó. Cada grup d'infants té un tutor, i compta amb el suport d'un educador en les franges d'alimentació i descans i un educador complementari durant tota la jornada.
Escola Bressol Municipal El Cau de Les Goges Sant Julià de Ramis
Els infants neixen plens de capacitats i possibilitats, i actius en la construcció del pensament i del coneixement. Implica optar per maneres de fer més complexes, molt flexibles i adaptades a les seves necessitats i demandes, tractant-los individualment.
Escola Bressol Municipal El Clot de la Mel
El projecte educatiu de l'escola bressol està liderat per la directora Mireia Eràns. Cada grup d'infants té un tutor, i compta amb el suport d'un educador les franges d'alimentació i descans. El centre té assignat un educador complementari tot el dia.
Escola Bressol Municipal El Coral
Llar d’infants que sempre té en compte el respecte a la individualitat i a les necessitats de cada nen i nena per aconseguir que se sentin acollits i que siguin feliços en l’àmbit educatiu. Actualment, és una escola-bressol gestionada pels pares.
Escola Bressol Municipal El Cotxet
Web de l'Escola Bressol Municipal El Cotxet de Barcelona. El centre té sis grups d'infants. Un grup de lactants (0-1 any), tres grups de caminants (1-2 anys) i dos grups de grans (2-3 anys). La capacitat màxima de l'escola és de vuitanta-quatre places.
Escola Bressol Municipal El Fil
Aquest projecte educatiu de l'escola fruït de l'aportació de l'equip de professionals, liderats per la directora Navi Farrera. Cada grup d'infants té un tutor, i compta amb el suport d'un educador o educadora en les franges d'alimentació i descans.
Escola Bressol Municipal El Gegant del Pi
Servei gestionat per l'Ajuntament de Caldes de Montbui. Imparteix primer cicle d'educació infantil (0-3 anys). Format per un equip de mestres, auxiliars d'educació infantil, psicopedagoga municipal, i personal no docent que fa el manteniment de l'Escola.
Escola Bressol Municipal El Gegant del Pi
Des del Consell Escolar de l'Escola Bressol Municipal el Gegant del Pi us donem la benvinguda al web, amb la intenció que sigui una eina més d'intercanvi i comunicació entre els diferents membres de la comunitat educativa. L'equip l'ha posat en marxa.
Escola Bressol Municipal El Gronxador
L'EBM El Gronxador disposa de sis grups d'infants. Un grup de lactants (0-1 any), tres grups de caminants (1-2 anys) i dos grups de grans (2-3 anys). La capacitat màxima de l'escola és de 87 places. Accessibilitat per a les persones amb discapacitat.
Escola bressol municipal el Margalló -Reus-
Centre de titularitat municipal que imparteix primer cicle d’educació infantil. Per a infants a partir de 4 mesos i fins a 3 anys. La seva capacitat és de 36 places, distribuïdes en tres aules. De setembre a juny. Juliol amb horari intensiu de 8 a 15 h.
Escola Bressol Municipal El Palomar
Centre públic d’educació infantil. El Palomar té 5 grups d'infants. El grup de lactants (0-1 any) és de 7 infants, els grups de caminants (1-2 anys) són de 10 infants i els grups de grans (2-3 anys) són de 18. La seva capacitat màxima és de 63 places.
Escola Bressol Municipal El Parc de la Pegaso
Centre públic d’educació infantil. El Parc de la Pegaso té 6 grups d'infants. El grup de lactants (0-1 any) és de 7 infants, els grups de caminants (1-2 anys) són de 10 infants i els grups de grans (2-3 anys) són de 18. La capacitat és de 81 places.
Escola bressol municipal El petit Montseny
Informació, dades bàsiques i forma de contacte, facilitat per l’Ajuntament de Breda de l’Escola bressol municipal El petit Montseny d’aquest poble. La seva pàgina oficial, localitzada a la URL “http://petitmontseny.breda.cat/” no és operativa.
Escola Bressol Municipal El Petit Príncep
L'Escola Bressol Municipal El Petit Príncep és un centre públic. Té 6 grups d'infants, 1 grup de lactants (0-1 any), 3 grups de caminants (1-2 anys) i 2 grups de grans (2-3 anys). La màxima és de 87 places. Accés per a discapacitats.
Escola Bressol Municipal El Poniol
Pàgina amb información básica de l’Ajuntament de La Selva del Camp, sobre l’Escola Bressol Municipal El Poniol, La responsable educativa és Judit Fontanillas, depenent de la Regidoria d’Atenció a la Infància de l’Ajuntament de La Selva del Camp.
Escola Bressol Municipal El Putget
Centre públic d’educació preescolar al Putxet i el Farró, districte de Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona. Té 6 grups d'infants: Un grup de lactants (0-1 any), tres de caminants (1-2 anys) i dos de grans (2-3 anys). Capacitat de vuitanta-sis places.
Escola Bressol Municipal El Roure
Pàgina informativa de l’Escola Bressol Municipal El Roure, centre de preescolar situat a l’Esquerra de l'eixample. bressol d'estiu, dirigida a infants d'entre 1 i 3 anys que formen part de la comunitat educativa de les escoles bressol municipals.
Escola Bressol Municipal El Teler i Espai Familiar
Escola Bressol Municipals de Granollers. Disposen d’un reconeixement professional, fruit de molts anys de treball amb els infants de la nostra ciutat. Tenen per objectiu acompanyar els infants i les seves famílies en el seu procés de creixement i criança.
Escola Bressol Municipal El Timbal
El projecte educatiu de l'escola és fruït de l'aportació col·lectiva de l'equip de professionals liderats per la directora Ma. Jesus Hernando. Cada grup d'infants té un tutor o una tutora, i compta amb el suport d'un educador o una educadora.
Escola Bressol Municipal El Torrent
Escola situada al barri de Les Roquetes de Barcelona. El proper curs disposarà de set grups d'infants. El grup de lactants (0-1 any), els grups de caminants (1-2 anys) i els grups de grans (2-3 anys). La capacitat de l'escola és de noranta-una places.
Escola Bressol Municipal El Tramvia Blau
Centre públic del barri de Sant Gervasi-la Bonanova, dins el districte de Sarrià-Sant Gervasi de la ciutat de Barcelona. El projecte educatiu és fruït de l'aportació col·lectiva de l'equip de professionals liderats per la directora Maribel Llanes Judez.
Escola Bressol Municipal El Tren
El Centre públic Municipal El Tren té nou 9 d'infants. El grup de lactants (0-1 any) és de set infants, els grups de caminants (1-2 anys) són de deu infants i els grups de grans (2-3 anys) són de divuit. La capacitat màxima de l'escola és de 119 places.
Escola Bressol Municipal El Vent
El projecte educatiu està liderat per la directora Mercedes Peñalver. Cada grup d'infants té un tutor, i compta amb el suport d'un educador en les franges d'alimentació i descans. A més, té assignat un educador complementari durant la jornada.
Escola Bressol Municipal El Xalet de la Paperera
Centre públic infantil. L'Escola Bressol Municipal El Xalet de la Paperera té cinc grups d'infants. Un grup de lactants (0-1 any), dos grups de caminants (1-2 anys) i dos grups de grans (2-3 anys). La capacitat màxima de l'escola és de setanta places.
Escola Bressol Municipal Els Musterets
Escola Bressol Municipal Els Musterets L’equip docent d’aquesta escola ens plantejem l’educació dels nens i nenes des d’una vessant globalitzadora. Això permet entendre els infants com “un tot” i potenciar el desenvolupament dels diversos aspectos.
Escola Bressol Municipal Els Tres Tombs
Web informativa d’aquest centre públic situat al barri de Sant Antoni a l’Eixample de Barcelona. L'horari d'atenció als infants a les escoles bressol és de les 8.00 a les 17.00 h, de dilluns a divendres. El setembre i juliol és de 8.00 a 15.00 hores.
Escola Bressol Municipal Enxaneta
Web de l’Escola Bressol Municipal Enxaneta de Gràcia. Escola bressol de nova creació en el marc del conveni entre l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya per tal d’incrementar l’oferta pública de places d’educació infantil (0-3 anys).
Escola Bressol Municipal Esquitx
L'Escola Bressol Municipal Esquitx té cinc grups d'infants. Un grup de lactants (0-1 any), dos grups de caminants (1-2 anys) i dos grups de grans (2-3 anys). La capacitat màxima de l'escola és de seixanta-tres places. Accés per a discapacitats.
Escola Bressol Municipal Forestier
El projecte educatiu és fruït de l'aportació de l'equip de professionals liderats per la directora Helena Fígols Berruezo. Cada grup d'infants té un tutor, i compta amb el suport d'un educador o una educadora en les franges d'alimentació i descans.
Escola Bressol Municipal Gràcia
El projecte educatiu d’aquesta escola de Vallcarca, a Barcelona. Està liderat per la directora Goretti Torrent Tort. Cada grup d'infants té un tutor o una tutora, i compta amb el suport d'un educador o una educadora en les franges d'alimentació i descans.
Escola Bressol Municipal Guinbó
Aquest projecte educatiu de l'escola fruït de l'aportació de l'equip de professionals liderats per Pilar Anglès, directora. Cada grup d'infants té un tutor, i el suport d'un educador en les franges d'alimentació i descans i un educador complementari.
Escola Bressol Municipal Icària
Centre públic d’educació infantil. Disposa de sis grups d'infants. El grup de lactants (0-1 any) és de 7 infants, el grup de caminants (1-2 anys) és de 10 infants i el grup de grans (2-3 anys) és de 18. La capacitat màxima de l'escola és de 81 places.
Escola Bressol Municipal J. M. Céspedes
Centre pensat per donar resposta a la necessitat dels infants i les seves famílies, des dels 4 mesos fins els 3 anys, a Sant Adrià de Besòsgarantint el dret a rebre una educació de qualitat des del naixement, oferint les mateixes oportunitats a tothom.
Escola Bressol Municipal Júpiter
El centre públic municipal amb sis grups d'infants. Un grup de lactants (0-1 any), tres grups de caminants (1-2 anys) i dos grups de grans (2-3 anys). La capacitat màxima de l'escola és de 87 places. Accessibilitat per a les persones amb discapacitat
Escola bressol municipal La Baldufa
L’escola bressol municipal La Baldufa és un centre educatiu que acull infants de 4 mesos a 3 anys, el primer cicle d’educació infantil. Aquesta escola bressol és una institució de caràcter públic, la titularitat és de l’Ajuntament de St Hilari Sacalm.
Escola Bressol Municipal La Farinera
El projecte educatiu està liderat per la directora Encarna Diez Barreñada. Cada grup d'infants té un tutor, i compta amb el suport d'un educador en les franges d'alimentació i descans. A més, s’assigna un educador complementari durant tota la jornada.
Escola Bressol Municipal La Fassina
Web informativa de l’Escola Bressol Municipal La Fassina del barri de La Sagrada Família, a l’Eixample de Barcelona. L'Escola Bressol Municipal La Fassina té deu grups d'infants. La capacitat màxima de l'escola és de cent vint-i-sis places.
Escola Bressol Municipal La Filadora
Escola Bressol Municipal La Filadora, centre públic, ubicat al districte de Sant Andreu de la ciutat de Barcelona. La seva oferta educativa compren només l’educació infantil (llar d'infants). Accessibilitat per a les persones amb discapacitat.
Escola Bressol Municipal La Lluna
Servei que gestiona l'Ajuntament de Caldes de Montbui, Imparteix el 1r cicle d'educació infantil (0-3 anys). Format per un equip de mestres, auxiliars d'educació infantil, psicopedagoga municipal, i personal no docent que fa el manteniment de l'Escola.
Escola Bressol Municipal La Mar
Llar d'infants de La Barceloneta, a Barcelona. El projecte educatiu està dirigit per M. José Toro Duran. Cada grup d'infants té un tutor o una tutora, i compta amb el suport d'un educador o una educadora en les franges d'alimentació i descans.
Escola Bressol Municipal La Mar Xica
L'Escola Bressol Municipal La Mar Xica té cinc grups d'infants. Un grup de lactants (0-1 any), dos grups de caminants (1-2 anys) i dos grups de grans (2-3 anys). La capacitat màxima de l'escola és de setanta places. Accessibilitat per a discapacitats.
Escola Bressol Municipal La Marta
L’Escola Bressol Municipal La Marta va obrir al 2006, per oferir un servei educatiu als infants de Sant Boi d’edats compreses entre els quatre mesos i els tres anys. Coressa s'encarrega de la gestió d’aquesta escola bressol municipal. Ofereix 82 places.
Escola Bressol Municipal La Muntanya
Centre públic situat al barri de Torre Baró. El projecte educatiu està liderat per la directora Encarna Román. Cada grup d'infants té un tutor o una tutora, i compta amb el suport d'un educador o una educadora en les franges d'alimentació i descans.
Escola Bressol Municipal La Puput
Centre públic del Vallvidrera, el Tibidabo i les Planes, al districte de Sarrià-Sant Gervasi de la ciutat de Barcelona. Disposa de cinc grups d'infants. Un grup de lactants (0-1 any), dos grups de caminants (1-2 anys) i dos grups de grans (2-3 anys).
Escola Bressol Municipal La Romànica
Escola bressol de Sabadell oberta al medi. Espais educatius i lúdics perquè els nens creixin feliços i lliures. Metodologia en els interessos dels nens i nenes d'aquesta edat, i destaca la importància de les activitats, experiències i procediments.
Escola Bressol Municipal La Verneda de Sant Martí
El centre públic Escola Bressol Municipal La Verneda de Sant Martí té sis grups d'infants. Un grup de lactants (0-1 any), tres grups de caminants (1-2 anys) i dos grups de grans (2-3 anys). La capacitat màxima de l'escola és de vuitanta-dos places.
Escola Bressol Municipal L'Aliança
El projecte educatiu està liderat per la directora Ma. Josep Casals. Cada grup d'infants té un tutor, i compta amb el suport d'un educador en franges d'alimentació i descans. També assigna un educador complementari durant tota la jornada.
Escola Bressol Municipal L'Arboç
El projecte educatiu de l'escola està liderat per la directora Montse Vilaseca Roca. Cada grup d'infants té un tutor, i compta amb el suport d'un educador en les franges d'alimentació i descans, i un educador complementari durant tota la jornada.
Escola Bressol Municipal L'Arbret de L'Eixample
L'Escola Bressol Municipal L'Arbret de l'Eixample té sis grups d'infants. El grup de lactants (0-1 any) és de set infants, els grups de caminants (1-2 anys) són de deu infants i els grups de grans (2-3 anys) són de divuit. La capacitat és de 81 places.
Escola Bressol Municipal L'Argimon
Centre públic d’educació infantil ubicat al barria de La Guineueta de Barcelona. L'Escola té cinc grups d'infants. El grup de lactants (0-1 any), els grups de caminants (1-2 anys) i els grups de grans (2-3 anys). La capacitat és de seixanta-tres places.
Escola Bressol Municipal L'Arquet
L'Escola Bressol Municipal L'Arquet té cinc grups d'infants. Un grup de lactants (0-1 any), dos grups de caminants (1-2 anys) i dos grups de grans (2-3 anys). La capacitat màxima de l'escola és de setanta places. Professionals a l'escola bressol.
Escola Bressol Municipal Les Fonts
Blog de l’Escola Bressol Municipal d'Olot Les Fonts. El servei web inclou informacions diverses; menú principal, contingut principal, l’escola, els seus serveis, vull saber, actualitat escolar, consultes i contactes del centre i dades de l’AmiPA.
Escola Bressol Municipal Les Quatre Torres
Centre públic d’educació infantil (Llars d'infants). Les Quatre Torres té 6 grups d'infants. El grup de lactants (0-1 any) de 7 infants, els grups de caminants (1-2 anys) són de 10 infants i els grups de grans (2-3 anys) són de 18. Capacitat de 81 places.
Escola Bressol Municipal L'Esquirol
Pàgina de l'Escola Bressol Municipal L'Esquirol de Barcelona. Té cinc grups d'infants. Un grup de lactants (0-1 any), dos grups de caminants (1-2 anys) i dos grups de grans (2-3 anys). La capacitat màxima de l'escola és de setanta-dues places.
Escola Bressol Municipal L'Estació
L'Escola Bressol Municipal L'Estació té sis grups d'infants. Un grup de lactants (0-1 any), tres grups de caminants (1-2 anys) i dos grups de grans (2-3 anys). La capacitat màxima de l'escola és de 86 places. Accés per a persones discapacitatades.
Escola Bressol Municipal L'Harmonia
L' Escola Bressol Municipal L'Harmonia disposa de cinc grups d'infants. Un grup de lactants (0-1 any), dos grups de caminants (1-2 anys) i dos grups de grans (2-3 anys). La capacitat màxima de l'escola és de setanta-tres places. Horari: de 8 a 17h.
Escola Bressol Municipal Llar d'Infants
El projecte educatiu de l'escola està liderat per la directora Elisa Palau. Cada grup d'infants té un tutor, i compta amb el suport d'un educador en les franges d'alimentació i descans, i d’un educador complementari tota la jornada. Horari: de 8 a 17h.
Escola Bressol Municipal Londres
Centre públic de l'esquerra de l'Eixample de Barcelona. El projecte educatiu de l'escola està liderat per la directora Judit Cucala Velasco. Cada grup d'infants té un tutor o tutora, i compta amb el suport d'un educador en l'alimentació i el descans.
Escola Bressol Municipal L'Oreneta
L'Escola Bressol Municipal L'Oreneta té cinc grups d'infants: El grup de lactants (0-1 any) és de set infants, els grups de caminants (1-2 anys) són de deu infants i els grups de grans (2-3 anys) són de divuit. La capacitat màxima és de 73 places.
Escola Bressol Municipal Manigua
Centre públic d’educació infantil. L'Escola Manigua té sis grups d'infants. El grup de lactants (0-1 any) és de set infants, els grups de caminants (1-2 anys) són de deu infants i els grups de grans (2-3 anys) són de divuit. La capacitat és de 81 places.
Escola Bressol Municipal Margalló
Centre públic municipal amb un projecte educatiu liderat per la directora Sonia Fernández. Cada grup té un tutor, i compta amb el suport d'un educador en les franges d'alimentació i descans. Té assignat una educador complementari tot el dia.
Escola Bressol Municipal Marina
El projecte educatiu de l'escola està liderat per la directora Esther Pedrol. Cada grup d'infants té un tutor o tutora, i compta amb el suport d'un educador en les franges d'alimentació i descans i un o dos educadors complementaris durant tot el dia.
Escola Bressol Municipal Mont Tàber
Centre públic d’educació infantil (llar d'infants) del Raval, a Barcelona. Té sis grups d'infants. El grup de lactants (0-1 any) és de set infants, els grups de caminants (1-2 anys) són de deu infants i els grups de grans (2-3 anys) són de divuit.
Escola Bressol Municipal Montserrat
L'Escola Bressol Municipal Montserrat té cinc grups d'infants. Un grup de lactants (0-1 any), dos grups de caminants (1-2 anys) i dos grups de grans (2-3 anys). La capacitat màxima de l'escola és de setanta-tres places. L’horari és de 8 a 17h.
Escola Bressol Municipal Nenes i Nens
Centre públic situat al barri de Canyelles, a Barcelona L'Escola Nenes i Nens té 5 grups d'infants. El grup de lactants (0-1 any), els grups de caminants (1-2 anys) i els grups de grans (2-3 anys). La capacitat de l'escola és de seixanta-tres places.
Escola Bressol Municipal Nic
Pàgina de l’'Escola Bressol Municipal Nic de l’Ajuntament de Barcelona. Té sis grups d'infants, un grup de lactants (0-1 any), tres grups de caminants (1-2 anys) i dos grups de grans (2-3 anys). Capacitat màxima de l'escola de vuitanta-tres places.
Escola Bressol Municipal Niu d'Infants
El projecte educatiu escolar és fruït de l'aportació col·lectiva de l'equip de professionals liderats per la directora Montse Cerezo Martínez. Cada grup d'infants té un tutor, i compta amb el suport d'un educador en les franges d'alimentació i descans.
Escola Bressol Municipal Pam-i-toc de Flix
Els objectius per a la Llar d'infants diuen capacitats que ha d'adquirir l'infant al finali del període, si la seva educació es realitza en context familiar o si es comparteix amb el centre educatiu. Titularitat, situació, instal·lacions, matricula, …
Escola Bressol Municipal Pau
Web de l'Escola Bressol Municipal Pau de Barcelona. Aquesta té sis grups d'infants. Un grup de lactants (0-1 any), tres grups de caminants (1-2 anys) i dos grups de grans (2-3 anys). La capacitat màxima de l'escola és de setanta-quatre places.
Escola Bressol Municipal Pla de Fornells
Centre públic d’educació infantil ubicat al barri de Les Roquetes de Barcelona. L'EBM disposa de 6 grups d'infants. El grup de lactants (0-1 any), el grup de caminants (1-2 anys) i el grup de grans (2-3 anys). La capacitat màxima és de 81 places.
Escola Bressol Municipal Portal Nou
L'Escola Bressol Municipal Portal Nou té 5 grups d'infants. El grup de lactants (0-1 any) és de 7 infants, els grups de caminants (1-2 anys) són de 10 infants i els grups de grans (1-2 anys) són de 18. La capacitat màxima és de seixanta-tres places.
Escola Bressol Municipal Premià de Mar
Escola Bressol Municipal Premià de Mar, Maresme. L´Andrea com a estudiant del cicle formatiu de grau superior d´Educació Infantil. L’Escola Bressol Municipal acull 74 nens i nenes de 0 a 3 anys, aportant als infants un conjunt d’experiències educatives.
Escola Bressol Municipal Puigmal
El projecte educatiu està liderat per la directora Justa Zafra Martínez. Cada grup d'infants té un tutor-ora, i compta amb el suport d'un educador o educadora en les franges d'alimentació i descans. A més, el centre té assignat una educadora o educador.
Escola Bressol Municipal Ralet
Centre públic municipal amb sis grups d'infants. El grup de lactants (0-1 any) amb set infants, els grups de caminants (1-2 anys) de deu infants i els grups de grans (2-3 anys) de divuit. La capacitat màxima de l'escola és de vuitanta-una places.
Escola Bressol Municipal Sant Genís
El projecte educatiu de l'escola el lidera el director Jordi Riera Enrich. Cada grup d'infants té un tutor, i compta amb el suport d'educador en les franges d'alimentació i descans i d’un educador complementari durant tota la jornada. Horari de 8 a 17h.
Escola Bressol Municipal Sant Medir
Escola Bressol Municipal amb 6 grups d'infants. El grup de lactants (0-1 any) és de set infants, els grups de caminants (1-2 anys) són de deu infants i els grups de grans (2-3 anys) són de divuit. La capacitat màxima de l'escola és de vuitanta-una places.
Escola Bressol Municipal Tortuga
Escola Bressol Municipals de Granollers. Disposa d’un gran reconeixement professional, fruit d’anys de treball amb els infants de la nostra ciutat. Tenen per objectiu acompanyar els infants i les seves famílies en el seu procés de creixement i criança.
Escola Bressol Municipal Tres Turons
El projecte educatiu de l'escola està liderat per la directora Montse Llovet. Cada grup d'infants té un tutor, el suport d'un educador en les franges d'alimentació i descans, i d’un educador complementari durant tota la jornada. Horari: de 8 a 17h.
Escola Bressol Municipal Trinitat Nova
Centre públic d’educació infantil de La Trinitat Nova. El projecte educatiu de l'escola està liderat per la directora Carme Capdet Huerva. Cada grup d'infants té un tutor, i compta amb el suport d'un educador en les franges d'alimentació i descans.
Escola Bressol Municipal Tris-tras
El projecte educatiu de l'escola està liderat per la directora Montserrat Garí Miró. Cada grup d'infants té un tutor, suport d'un educador en les franges d'alimentació i descans. A més, té assignat un educador complementari durant tota la jornada.
Escola Bressol Municipal Turó
El projecte educatiu de l'escola està liderat per la directora Mireia Navarro Benito. Cada grup d'infants té un tutor, i compta amb el suport d'un educador en les franges d'alimentació i descans, i té assignat un educador complementari tota la jornada.
Escola Bressol Municipal Turonet
L'Escola fonamentada en la visió educativa global, plural i inclusiva, partint de l'entorn social i cultural de la ciutat de Cerdanyola del Vallès. L'escola emmarca els principis pels objectius que pretenen desenvolupament actiu de les capacitats.
Escola Bressol Municipal Valldaura
L'Escola Bressol Municipal Valldaura té cinc grups d'infants. Un grup de lactants (0-1 any), dos grups de caminants (1-2 anys) i dos grups de grans (2-3 anys). La capacitat màxima de l'escola és de setanta-tres places. L’horari és de 8 a 17h.
Escola Bressol Municipal Vall-llobera Sant Julià de Ramis
Els infants neixen plens de capacitats i possibilitats, i actius en el pensament i del coneixement, això implica optar per maneres de fer més complexes, molt flexibles i adaptades a les seves necessitats i demandes, tractant-los individualment.
Escola Bressol Municipal Xarlot
El projecte educatiu de l'escola liderat per la directora Núria Fontanals Avia. Cada grup d'infants té un tutor, educador en les franges d'alimentació i descans, i una educadora o un educador complementari durant tota la jornada. Horari: de 8 a 17h.
Escola Bressol Municipal Xiroi
El projecte educatiu és fruït de l'aportació de l'equip de professionals liderats per la directora Mayra Blasco Arnaus. Cada grup d'infants té un tutor, i compta amb el suport d'un educador o una educadora en les franges d'alimentació i descans.
Escola Bressol Nemomarlin Sant Cugat
Web de l’Escola Bressol Nemomarlin Sant Cugat del Vallès, situada al carrer Santa Maria. Convida a conèixer les instal·lacions de l’escola equipades amb sistema integrat per càmeres web, que et permetran seguir el progrés evolutiu del teus fills.
Escola Bressol Nemomarlin Vilafranca
Web de l’Escola Bressol Nemomarlin Vilafranca situada al barri de la Girada. No vol ser una guarderia sinó una Escola Bressol que es preocupa pel benestar de les families i nens i pel seu bon aprenentatge. La importància de la llengua anglesa és vital…
Escola Bressol Noemí
Escola fundada l’any 1978 pel Jordi i la seva dona, Lola. Al 2002, per les demandes de places al centre, tots dos amb les seves filles van obrir un altre centre: la Nova Noemí. Les escoles Noemi i Nova Noemi s’adrecen a nens i nenes de 0 a 3 anys.
Escola Bressol Nou Camí
Centre molletà amb 30 anys de trajectòria educativa, autoritzat pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya per impartir el primer cicle d’educació infantil, des dels 4 mesos fins als 3 anys. Associació Pedagògica Nou Camí Escola Bressol.
Escola Bressol Pam i Toc - Blog
Els objectius per a la Llar d'infants diuen capacitats que ha d'adquirir l'infant al finali del període, si la seva educació es realitza en context familiar o si es comparteix amb el centre educatiu. Titularitat, situació, instal·lacions, matricula, …
Escola Bressol Patufet
Escola Bressol d’iniciativa privada, constituïda com a cooperativa de mestres i subvencionada per l'Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat i per la Generalitat de Catalunya. El projecte educatiu considera l'etapa 0-3 anys com una etapa de educativa.
Escola Bressol Petit Globus
Atenem, eduquem, ensenyem i cuidem dels mes petits! Estem al barri de Sant Pere i Sant Pau. A 2 minuts de Tarragona. Oferim la millor educació a nivell individual potenciant les capacitats dels vostres fills en un ambient càlid, confortable i segur.
Escola Bressol Petit Príncep
Nou espai singular ple de llum i color, a Terrassa, ben ubicat, de fàcil accés i aparcament. Li donarem tot l'afecte i estímuls que necessita pel seu creixement físic, mental i emocional. Un model d'escola on el que importa és la qualitat i els valors.
Escola Bressol Petits Pescallunes
Blog de l’Escola Bressol Petits Pescallunes de Sant Feliu de Pallerols (La Garrotxa). Celebrem l'aniversari d'en Dídac. El nostre projecte d’escola, l’organització i funcionament, consell de participació, AMPA, … L’Escola Bressol Petits Pescallunes.
Escola Bressol Picarol
Escola bressol de Mataró: laica, privada, catalana i familiar, que es basa en un mètode actiu. Els aspectes més importants, entre d’altres són: el desenvolupament integral del nen o nena, l’adquisició d’hàbits, la participació activa i la creativitat.
Escola Bressol Pit Roig
Escola a Sant Pere de Vilamajor. Espai per compartir i descobrir, créixer i per viure, un lloc pensat pels infants de 4 mesos a 3 anys. Una etapa important, el desenvolupament posterior es basa en les experiències que adquireixen els primers anys.
Escola Bressol Pública Ca La Guidó
Espai familiar, espais de trobada de fomenten l'intercanvi d'experiències amb les famílies. Línia pedagògica aules temàtiques: Aula del llenguatge musical, verbal i matemàtic, aula joc simbòlic, àrea d'experimentació i manipulació i aula polivalent.
Escola Bressol Pública Can Borell
Espai nadó i espai familiar, espais de trobada de fomenten l'intercanvi d'experiències amb les famílies. Línia pedagògica aules temàtiques: Aula del llenguatge musical, verbal i matemàtic, aula joc simbòlic, àrea d'experimentació i manipulació, ...
Escola Bressol Pública La Plantera
Espai familiar, espais de trobada de fomenten l'intercanvi d'experiències amb les famílies. Línia pedagògica aules temàtiques: Aula del llenguatge musical, verbal i matemàtic, aula joc simbòlic, àrea d'experimentació i manipulació i aula polivalent.
Escola Bressol Puigcerdà
Informació de l’Escola Bressol Puigcerdà de Gestió municipal a càrrec de l’ajuntament. Informació de l'escola, les instal·lacions, horaris, activitats, preinscripcions i matriculacions. Hem volgut mostrar apart de com és la nostra escola.
Escola Bressol Roda Roda
Educació infantil 1r cicle (llar d'infants) a Olesa de Montserrat. Serveis: Menjador i acollida matí i tarda. Activitats complementàries: piscina, anglès, excursions, assessorament psicopedagògic, perruqueria i teatre. Informació complementària.
Escola Bressol Sant Nicolau
Pàgina de l’Escola Bressol Sant Nicolau de la ciutat de Sabadell, imparteix l’educació infantil de l’Escola Sant Nicolau. Inclou informació, metedologia, psicopedagogia, música, natació, l’escola bressol, psicomotricitat, anglès, excursions, ...
Escola Bressol Sol Solet
Web de l’Escola Bressol Sol Solet del barri de El Fort Pienc de l’Eixample de la ciutat de Barcelona. Llar d'infants en un lloc on viure la infantesa i on s'ofereix una serie de propostes, perquè el nen pugui construir el seu propi aprenentatge.
Escola bressol Sol Solet
L'escola bressol Sol Solet del municipi de La Cellera de Ter (La Selva) un centre educatiu que fomenta el respecte i el desenvolupament integral de l'infant conjuntament amb les famílies. A la nostra escola acollim infants de 1 a 3 anys.
Escola Bressol Tabalet
Escola oberta, plural i inclusiva. Acull nens i nenes amb necessitats educatives especials en col·laboració amb el Centre d’Educació Especial El Pi. Respón les necessitats individuals dels nens i nenes, acompanyant-los en els aprenentatges.
Escola Bressol Tagarot
Llar d’infants de Rubí (Vallès Occidental) autoritzada pel Departament d’educació de la Generalitat pel 1r cicle d’infantil. Una escola petita, familiar i molt activa. Vol aconseguir una relació de confiança amb les famílies amb una constant comunicació.
Escola Bressol Tic-Tac
Escola que acull a infants de 4 mesos a 3 anys; en l’etapa pre-escolar els infants reben afecte i dedicació d’educadores que cerquen educar-los i motivar-los a explorar el mitjà que els envolta, natural i social. No és en català. No entra al directori.
Escola Bressol Tic-Tac
L’Escola-Bressol Tic-Tac és un centre autoritzat pel Departament d’Enseyament de la Generalitat de Catalunya pel 1r cicle d’educació infantil. Està situat a Sant Boi de Llobregat. Informàtica per a nens de 1 i 2 anys. Obtenir el programari a l’ordinador.
Escola Bressol Trapelles de Porqueres
Hem pintat pedres de diferents colors per poder crear, entre tots, el pessebre, tant xulo i original que estarà exposat als locals parroquials de Porqueres durant les Festes de Nadal. Activitats de tardor. Us deixem un recull de fotografies.
Escola Bressol Tuset
Llar d'Infants Centre privat Sant Gervasi-Galvany, districte de Sarrià-Sant Gervasi de la ciutat de Barcelona. El centre inmparteix el primer cicle d’educació infantil de 1 a 3 anys. Dades de l’escola, sortides, festes, piscina, calendari i menú mensual.
Escola Bressol Verdaguer Reus
Web de l'Escola Bressol Verdaguer: Les nostres classes, galerias, detall fotogràfic de les activitats I festes realitzades a l’escola: Halloween; Dia de Neu; Nadal; Panellets i Halloween; Carnestoltes, ... L’escola, notícies, activitats i serveis.
Escola Bressol Xerric Xerrac
Desenvolupar els infants per a que adquireixin hàbits, actituds i recursos que permetin abordar coneixements. Un medi estimulant, un ambient afectiu que potencia l’autonomia i la llibertat i es tenen en compte les característiques de cada infant.
Escola Bressol Xip Xap
Sant Carles de la Ràpita. Noms de les aules circ: P-0: "Els Mags" Cristina, Montse i Marta; P-1: "Domadors" Berta i Carme; P-1 "Forçuts" Nuria i Maite M.; P-1: "Malabaristes" Eva i Eli; P-2: "Pallassos" Jessica i Mari; P-2: "Musics" Claudia i Maite F.
Escola Bressol YoNi
Blog de l'Escola Bressol YoNi de Tarragona, que funciona des de fa més de vint-i-cinc anys i on la innovació i la renovació formen part del dia a dia dels qui la formen. La classe dels pingüins és de les "grans" de l'escola. Hi ha els nens i nenes de P2.
Escola d'infants La Cuna Llucmajor
Pàgina de l’Escola d'infants La Cuna de Llucmajor, a Mallorca (Iles Balears). Informació i matriculació pel curs. L’escola guerderia de 0 a 3 anys, està a càrrec de les Germanes de la Caritat de Llucmajor. Galeria d'imatges.
Escola El Calderí
Comunitat d’aprenentatge. Escola de titularitat pública que imparteix educació infantil (3-6 anys) i primària (6-12 anys). Va obrir el setembre de 2006 i actualment només s'està impartint educació infantil. Calendari escolar, activitat i informació.
Escola Estel
L’escola inicia les seves activitats el curs 1967-68 com a parvulari de titularitat privada, amb uns principis molt clars d’educació activa, catalana i progressista. Aquests inicis van tenir lloc a l’antiga Plaça Pius XII (actual Plaça de la Juventut).
Escola Frederic Mistral-Tècnic Eulàlia
Centres concertats situats a Sant Gervasi-la Bonanova i el Tibidabo, al districte de Sarrià-Sant Gervasi de la ciutat de Barcelona. Educació primària, infantil, ESO, batxillerat Ciències i tecnologia-humanitats i ciències socials, i batxillerat artístic.
Escola Gilpe Educació Infantil
Escola infantil situada a La Llagosta. Ens ha visitat la mare de l’Anna de P-3 que és mestra de música. Ens ha portat instruments com: Flautes, violins, una gralla i una barimba. Els hem pogut observar i alguns nens i nenes els han pogut tocar...
Escola Il·lusions
L'escola infantil Il·lusions es crea a Gavà el 1980 i el 1999 es posa en marxa l'escola de Castelldefels, les dues a la mateixa línia pedagògica, humana i professional. Dignitat de l'infant com a persona, per la professió i la innovació en la tasca.
Escola Infantil Begònia
Centre privat, on acollim nens i nenes entre els 4 mesos i els 3 anys (1r cicle d’educació infantil). Va néixer l’any 1970 i es dedica la formació dels infants als primers anys de vida, portant a terme el seu projecte educatiu amb il·lusió i entusiasme.
Escola Infantil El Jardinet
Web de l’Escola Infantil El Jardinet del Prat de Llobregat (Barcelona). Iniciació a l'anglès amb professora especialitzada, a partir de 2 anys. Sortim de l'escola complementant les activitats de l'aula. Castanyada, Nadal, Carnestoltes, Sant Jordi, ...
Escola Infantil La Torreta
Cooperativa formada per tres sòcies que tenen una concessió amb l’ajuntament per a gestionar la primera escola infantil municipal del poble. L’any 1998 es va crear la cooperativa de professors de xiquets de Canals. Serveis i activitats i instal·lacions.
Escola Infantil Mafalda
Espai oficial de l’Escola Infantil Mafalda, llar d'Infants, parvulari subvencionat, dedicat a educar als infants en els cicles d’educació infantil (parvularis). Disposa de dos centres a la ciutat de Barcelona: el del carrer Numància i al Poblenou.
Escola Infantil Montserrat
L’Escola neix l’any 1968 com fruit de la iniciativa de la seva fundadora, la Sra. Rosario Ramia Figuerola. Continua l’activitat educativa adreçada als petits, ampliant i renovant instal·lacions. S’inspira en els principis pedagògics de l’escola activa.
Escola Infantil Pandy de Sant Marc
L’Escola Infantil Pandy de Sant Marc, es va crear com a Escola Pandy a l’any 1978 al c/ Rosselló 489. Per la demanda d’escoles pel barri vab anar a un local més gran i més capacitat i a l’any 1998 es va crear l’actual Escola Infantil Pandy de Sant Marc.
Escola Infantil Petits Genis
Escola Infantil Petits Genis, fundada l'any 2007. Dedicada a l'educació i cura dels nens/es del 1r cicle d'educació infantil (0 a 3 anys). Ambient de benestar. El nen rep estimulació, suport i afecte, que li permetrà gaudir plenament de la infància.
Escola infantil Tic-Tac
Una escola amb molta tradició a Tarragona (des de l'any 1972) que sorgeix amb un desig i una gran il·lusió, que seguim mantenint, basada en una educació integral per a nens i nenes. Nivells educatius concertats i nivells no concertats del centre.
Escola Infants Quitxalla
L’Escola Bressol Quitxalla va ser creada l’any 1978 i fundada com a Societat Cooperativa l’any 1983. Escola bressol, infants, nens, nenes, Mollet del Vallès, educació, ... Té l'autorització del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.
Escola Jaume Viladoms
Escola Bressol de Sabadell, centre educatiu d’educació Infantil, educació primària, educació secundària i batxillerats, formació professional i formació per empreses, cicles formatius, i formació contínua per adults. Programa Qualifica’t.
Escola Josep Tous - Ed.Inf Llar d'infants
Llar d'Infants per a nens de 4 mesos a 3 anys, subvencionada. L’escola Josep Tous és una institució docent dirigida per les germanes Caputxines de la Mare del Diví Pastor. Constitueix una comunitat educativa cristiana. Informació de les seves activitats.
Escola Josep Tous - Ed.Infantil Parvulari
Parvulari (3-6 anys), concertat. El que cal saber: com viure, què fer i com he de ser ho vaig aprendre al parvulari. Blocs de P3 de P4, i de P5. Si poséssim en pràctica coses en la vida familiar, en la feina, als governs i en l’entorn tot seria més fàcil.
Escola Laia
Web de l’Escola Laia, centre privat subvencionat pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. L’oferta educativa consta d’educació infantil (Parvularis) i educació primària. Revista Laia. La web oficial “http://www.laia.cat” no funciona.
Escola Llar Lluís Mª Mestras i Martí
Tot de dades d'aquesta Escola-Llar per a nens petits d'Olot (Comarca La Garrotxa). Recursos i informació de la llar infantil. Els protagonistes són els membres d'aquesta comunitat educativa (alumnes, professorat, personal no docent i famílies).
Escola Lleó XIII
Centre concertat situat a la zona Sant Gervasi-la Bonanova, del districte de Sarrià-Sant Gervasi de la ciutat de Barcelona. Educació infantil i primària, ESO, batxillerat ciències i tecnologia-humanitats i ciències socials i ensenyaments esportius.
Escola Manjon
Web de l’Escola Manjon de Ciutat de Palma (Illes Balears). Centre privat concertat (cooperativa) d’infantil, primària i ESO. Cooperativa de treball educativa. Empresa d'autogestió, propietat dels treballadors que s'organitzen de forma democràtica.
Escola Nausica
Llar d'Infants subvencionada i educació infantil, primària i secundària concertada. Escola d’una sola línia que s’ha caracteritzat de sempre per ser una escola de barri, catalana, laica, pluralista, activa, coeducadora i de respecte per la diversitat.
Escola Pia Balmes
Centre concertat situat a la zona de Sant Gervasi-Galvany, dins del districte de Sarrià-Sant Gervasi de la ciutat de Barcelona. Educació primària, infantil, ESO, batxillerat ciències i tecnologia-humanitats i ciències socials, Activitats extraescolars.
Escola Pia Sitges
Educació infantil, 2n cicle (3-6 anys), educació primària (6-12 anys, concertat per la Generalitat). Educació Secundària Obligatòria (12-16 anys, concertada), batxillerat (16-18 anys) modalitats ciències i tecnologia i de ciències socials i humanitats.
Escola Teresa Godes Domènech - Comunitat dels petits
L'Anna i la Mariona han fet una representació de la caputxeta vermella, després hem compartit l'estona d'esmorzar i una estona d'esbarjo al pati. És un plaer veure com es relacionen i comparteixen joguines i espais. La comunitat dels petits…
Escola Tirol
Des de l’any 1969 es dedica, a educar nens i nenes del primer cicle d’educació infantil, corresponent a les edats de 0 fins a 3 anys. Volem esdevenir la continuació de l’entorn familiar i valorar l’infant com a la persona que hem d’ajudar a créixer.
Escola Utmar
Llar d'Infants, Educació Infantil, Primària. Més de 40 anys educant i formant persones, sabem que la societat canvia i això repercuteix en els nens. A la familiar escola ens adaptem a les noves necessitats i apostem per una educació integral de qualitat.
Escoles Betlem - Educació Maternal i Infantil
L'escola Betlem fou fundada l'any 1967 a Barcelona i començà com una Escola d'Educació Infantil. Actualment, amb més de 30 anys d'experiència, imparteix en àmplies instal·lacions a Premià de Dalt, El Maresme.
Escoles Bressol de l'IME
Les escoles bressol municipals acullen infants dels quatre mesos als tres anys d’edat. Aquest tram d’edat correspon al primer cicle de l’etapa d’educació infantil. La seva funció és educativa i social com a complement de la tasca familiar.
Escoles Bressol de Mollerussa
Escoles municipals que atenen nens i nenes amb edats de fins a tres anys, en un ambient divertit, acollidor, familiar i facilitador del desenvolupament integral del nen: fisiològic, psicològic i social. L'equip està format per personal especialitzat.
Escoles Bressol Indignades
Col·lectiu d’Escoles Bressol Indignades. Davant les incerteses que han creat aquestes declaracions pel futur de l’educació infantil, els i les professionals de les escoles bressol i serveis complementaris municipals creen aquest manifest. Adhesions.
Escoles Bressol Indignades
Col·lectiu AMPAS Barcelona. Manifest en Defensa de l’Escola Bressol Pública i els serveis complementaris de l’Ajuntament de Barcelona. Aquest bloc es nodreix dels vostre comentaris i participació, fem-lo viu entre totes i tots. Contacta amb nosaltres.
Escoles Bressol Municipals de Celrà
Espai de les escoles bressol Trapelles i Gínjols de Celrà (Gironès). Són un servei educatiu per a nens i nenes d'1 a 3 anys. És un espai on s’ofereixen jocs i propostes que ajuden a desenvolupar les capacitats intel·lectuals bàsiques dels infants.
Escoles Bressol Municipals de Cornellà
Les escoles bressol municipals són serveis educatius per a la 1a infància que depenen del departament d'Educació de l'Ajuntament de Cornellà. El servei es posa a disposició per les famílies treballadores per acollir els seus fills de 0 a 3 anys.
Escoles Bressol Municipals de Lleida
Són centres educatius públics que acullen infants del 1r cicle d'educació infantil. Educació, en col·laboració amb les famílies, en un ambient acollidor, que els facilita experimentar i crear, tot potenciant el desenvolupament integral dels infants.
Escoles Bressol Municipals de Reus
Les escoles bressol municipals són centres educatius on s'imparteix el primer cicle d'educació infantil (de 0 a 3 anys). A Reus comptem amb una xarxa de 6 escoles bressol municipals distribuïdes per les diferents zones de la ciutat de Reus.
Escoles Fàsia - Centres d'Educació Especial
Centres concertats a la dreta de l'Eixample i a Sarrià, a Barcelona. Gestionat per Escoles Fàsia de Pedagogia Terapèutica. L’oferta educativa: Educació especial, centre d'educació especial i servei d'esport. El projecte educatiu de centre globalitzador.
Escoles Freta - Educació Maresme
Als 60 Na Ma Lluïsa Abadia, "la Marisa", va fundar l'acadèmia Centre d'Estudis Freta, a un local de l'actual plaça de les Tereses de Mataró. S'hi impartien classes de francès i anglès entre d'altres, va anar creixent fins traslladar-se al carrer Amàlia.
Escolesbressol.com
Cercador d’escoles bressol recomanades de Catalunya. Des d'escolesbressol.com (TenacTIC) desitgem informar-te que la pàgina web utilitza cookies per mesurar i analitzar la navegació dels usuaris. Mitjançant l'ús del web acceptes la política.
Escoleta Blau Cel
Centre d’educació infantil de primer cicle (0-3 anys) d’iniciativa privada, autoritzat per la Conselleria d’Educació Cultura i Universitats del Govern Balear. L’equip educatiu dissenya un projecte on els nins fortifiquin i desenvolupin la seva identitat.
Escoleta de Vallfogona
El bloc de l'escola bressol de Vallfogona de Ripollès. Inclou informació de les activitats i les festes escolars. Pertany a la Zona Escolar Rural Comte Arnau de la comarca del Ripollès. Activitats, fotografies, categories, blogloll, …
Escoleta El Trenet - Bloc
Bloc de la Cooperativa Valenciana Escoleta El Trenet. Des de 1979 a Patraix el Trenet de l’experimentació, l’art, la imaginació, les emocions i el compromís per una escola infantil arrelada, oberta, tranquil·la, respectuosa i creativa. L'experimentació.
Escoleta Huialfàs
Pàgina de la Escoleta Municipal de Sa Pobla "Huialfàs" a la Illa de Mallorca. De 0 a 3 anys. Unitats : 6 Aules (segons les edats dels alumnes). Menjador, serveis i metedologia. Actualment l'escoleta disposa d'un equip docent de nou treballadores.
Escoleta Infantil Beteró
Dades d'aquesta escoleta infantil a València. Les escoletes estan pensades per el xiquet i la xiqueta, amb sales de treball, racons amb diferents temàtiques, menjador, cuina especialitzada, dormitoris, etc.
Escoleta Infantil El Trenet
Centre d’Educació Infantil parcialment subvencionat per la Conselleria de Cultura Educació i Esport. El trenet de l’educació activa dels primers coneixements, del joc, de l’experimentació, de l’observació, de la imaginació i de l’aprenentatge integral.
Escoleta Infantil Municipal de Museros
Projecte de l’Ajuntament de Museros, i de la Regidoria de Cultura i Educació. Les seues normes de funcionament i dades diverses. Té una funció social i educativa i està dirigida als xiquets i a les xiquetes de 4 mesos a 3 anys.
Escoleta Municipal d’Ador
El servei té com a tasca el facilitar el desenvolupament integral del xiquet/a a nivell físic, emocional i la coneixença del món que l’envolta. Horaris i els hàbits d’autonomia: Llevar-se la jaqueta, agafar el devantal i posar-se’l, deixar la motxilla …
Escoleta Patufets
L’escoleta Patufets és un centre d’educació infantil de Manacor (Mallorca). Més de vint anys d’experiència treballant amb els infants. Creim que la millor manera de portar endavant la nostra tasca és amb la col·laboració entre família i escoleta.
Escoleta Ses Canaletes
Espai de l’Escoleta Ses Canaletes de Sant Lluís (Menorca). Disposam de les següents aules: una aula nadons, quatre aules un any, tres aules de dos anys. Cròniques de les activitats i les sortides realitzades durant tot l’any.
Escoleta S'Estel
S’estel és una escola de Palma, flexible i oberta a tothom, sense discriminar per raó social, cultural, econòmica i/o ideològica. Sesenvolupament integral dels infants a la primera infància, interelacionant aspectes. afectius, motrius, psíquics, …
Escuela Infantil Camarena Rocafort
Web de l’Escuela Infantil Camarena Rocafort. Des dels 3 mesos. Compten amb personal qualificat. Règim de mitja pensió pensió completa. Informe diari a pares. Cursos estiu natació. Granjaescola. Xalet. Jardí. Piscina. Etc.
Escuela infantil Risitas
A l'Escola Infantil Risitas apostem per la introducció de les noves tecnologies en l'educació dels més petits. Som un centre Plurilingüe, inclòs a la Xarxa de Centres Plurilingües de la Comunitat Valenciana, realitzada per la Conselleria d'Educació.
Escull - Es Rebost. Projectes educatius i activitats extraescolars
A Escull fem tota classe d’activitats educatives per a nins, joves i adults, dins l’àmbit de l’educació no formal. A Es Rebost realitzam serveis de vigilàncies en escoles tant a l’hora de dinar com en guarderies. Palma de Mallorca i Girona Ciutat.
Espai per als infants la Font
L’Associació Espai per als Infants La Font sorgeix de la voluntat d’un grup de mares, pares, mestres i amics, compromesos en propiciar un espai educatiu per a famílies, educadors i infants. Reflexió i aprofundiment que ajudi en la tasca d’educar.
Espai petit
Espai on compartir experiències i inquietuds sobre la criança dels fills i filles. ens trobem els dilluns a la tarda, de 17:30 a 19h, a l’Associació de Veïns del barri de La Girada de Vilafranca del Penedès. Contacte a través d’una pàgina a Facebook.
Faura 4 anys
Benvinguts al blog de les granotes i peixos. Al nostre racó d'experiències. Volem compartir amb tothom la descoberta del nostre món i ens agradaria que ens acompanyareu en el llarg camí que tenim per davant.
Faura 5 anys
Estem en 5 anys i ens queda un curs per davant per a seguir aprenent amb les nostres mestres d'Infantil. Volem que tots ens acompanyeu en aquest viatge ple d'experiències que ens ajudaran a crèixer i formar-nos com a persones.
Gats i Mussols
Gats i Mussols és el bloc dels nens i nenes de primer, de l’Escola Montseny del municipi de Breda, comarca de la Selva. Hi troba-reu contes, matemàtiques, català, calaix d’activitats, amb fotografíes i vídeos que mostren tota l’activitat d’aquest grup.
Granota Llar d’Infants
L’escola vol ser i ha estat, durant 32 anys, la continuació de la llar. Les instal·lacions estan sempre obertes per mostrar-les a les famílies que any rera any ens confien l’educació dels seus fills. Les nostres classes tenen sortida directa al pati.
Grau en Educació Infantil - Universitat de Lleida
Grau en Educació Infantil (240 crèdits ECTS) confereix als titulats competències docents generals per ajudar a desenvolupar, tutelar l'aprenentatge i promoure la consecució dels objectius que estableix el sistema educatiu per a l'educació infantil.
Grup Educatiu Sant Josep Obrer
Grup Educatiu Sant Josep Obrer està compost per: El Col·legi Sant Josep Obrer de Palma, Col·legi Corpus Christi de Palma, Col·legi Bisbe Verger de Santanyí, Col·legi Montision de Pollença, CE Sant Josep Obrer i l’Escola de Música Sant Josep Obrer.
Guarderia Betitxell
Centre d'educació Infantil, 0-3 anys 240 m² de pati i cuina pròpia. Som una nova empresa privada, fundada l'any 2005. Som l'Elisabet i la Meritxell. Després de molts any treballant en l'educació, vàrem decidir crear la nostra pròpia guarderia.
Guarderia Canguret
Pàgina del Canguret, la guarderia infantil que hi ha al municipi de Callosa d'en Sarrià, a la comarca de la Marina Baixa. Informació de les seues instal·lacions i els horaris d’aques centre d’educació preescolar.
Guarderia El Cangur
Guarderia Infantil per a infants de 0 a 3 anys, a Vilanova i la Geltrú. Durant les vacances fem Casal amb nens i nenes fins a 6 anys. Menjador al migdia i abonaments per hores. Colònies d’estiu i curset de piscina al juliol. Servei gratuït de psicologia.
Guardería Pessigolles
A la llar d'infants Pessigolles no podem substituir l'amor d'una mare però omplim d'afecte i tendresa tot el temps que el teu fill estigui amb nosaltres perquè és un centre especialitzat en educació preescolar amb professionals molt qualificat i preparat.
Happy Way
Projecte que prepara els nens pel futur en ambient de confiança, benestar i seguretat. Suport als pares per facilitar el seu dia a dia. Llista amb 5 dels aspectes que ens diferencien i destaquen i que poden ajudar-vos en el procés de presa de decisions.
IEPI Institut per l'Educació de la Primera Infància
L’Institut per a l’Educació de la Primera Infància és l’òrgan de tècnic adscrit a la Direcció General de Planificació, Inspecció i Infraestructures Educatives de la Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats. Està format per un equip de professionals.
Infància
Revista bimestral de l'Associació de Mestres Rosa Sensat que va aparèixer l’any 1981. Fòrum de comunicació, reflexió, diàleg i col·laboració per als que estan relacionats amb l'educació dels infants de 0 a 6 anys. Projectes, idees, debats i experiències.
Infantil Escola Teresa Altet
Els i les mestres de l’escola us informem que hem creat uns blocs per treballar i compartir experiències, activitats, sortides, informacions referents als deures, etc. dins de l'escola i a la vostra llar familiar. Entreu i opineu del que estem fent !
Institut Escola Lloret de Mar
Nivells: Educació infantil, primària, i secundària. Activitats i projectes educatius. Idiomes estrangers: anglès. Programa de socialització de llibres. Projecte d'acollida d'alumnat nouvingut. Pla de llengües. Aula d'acollida per a alumnes nouvinguts.
Jardí d’Infants l’Estel Blau
Llar d’Infants l’Estel Blau. L’Estel Blau és una societat limitada laboral sense afany de lucre que gestiona des de l’any 1995 serveis de petita infància, amb vocació de servei públic: escoles bressol, espais nadó, espais familiars i espais de joc.
Kangurs
Cangurs a domicili per a Mataró i Maresme. Servei de cangurs per atendre i tenir cura dels vostres fills amb la millor professionalitat del mercat. Equip format per gent carinyosa, creativa, responsable i amb una gran empatia pels nens.
Kid’s House Nursery School
Escola bressol privada trilingüe català, castellà i anglès, per a infants de 4 mesos a 3 anys. Equip especialitzat, nadiu, que aporten la llengua i la cultura pròpia de manera absolutament natural. L’equip està motivat per oferir la màxima qualitat.
Kitxalla Serveis Lúdic-Educatius
Empresa lúdic-educativa, iniciativa de persones formades en l’àmbit del lleure (directors, monitors, coordinadors, …) de Vilanova i la Geltrú. Persones amb molt d’anys experiència en el camp de l’educació no-formal i en l’animació sociocultural. Serveis.
L’Alba - Jardí d’infants
Escola que va obrir l’any 1982 a Sant Cugat del Vallès, amb l’objectiu d’oferir als infants i les seves famílies un espai acollidor, tant des de l’àmbit material com relacional. La seva línia educativa, serveis, horaris i les relacions familiars.
l’Olivera Castelldefels
L’Escola d’Educació Infantil l’Olivera és una petita escola dedicada a l’educació i atenció de nens i nenes de 4 mesos fins a 3 anys. Escola bressol. Qui som, com ho fem, què volem, què oferim, instal·lacions, servei de menjador i contacte.
La Baldufa - Ivars d'Urgell
Pàgina de La Baldufa d’Ivars d'Urgell (Pla d’Urgell). És una escola de educació preescolar. La pàgina no està, encara, no està operativa. EEI La Baldufa d’Ivars d'Urgell.
La Barqueta Jardí d'Infants
Centre infantil d'ambient familiar. Personal titulat i experimentat. Des de setembre de 1979, acull xiquets i xiquetes fins als 3 anys. Un dels nostres objectius principals és aconseguir que La Barqueta es converteixi en la segona llar dels seus fills/es.
La Granja de Reus - Centre de Suport Familiar
Centre dedicat i pensat pels infants. Serveis: Guarda infantil des dels 4 mesos, festes d’aniversari, servei per hores, events personalitzats (reunions, batejos, comunions), activitats extra-escolars, lloguer d’espai, ludoteca, parc infantil i restaurant.
La Llar dels Vailets d’Òdena
Web de La Llar dels Vailets d’Òdena. És una escola d'educació infantil de nens entre 0 i 3 anys, situada a Òdena, Barcelona. Titularitat municipal i subvencionada pel Departament d’Educació i Universitats de la Generalitat de Catalunya.
La Llar d'infants Pedra Estela
Centre de nova creació a Reus, pensat i dissenyat per professionals de l’educació amb més de vint anys d’experiència en el món de l’educació infantil. Presentació, el projecte educatiu, equipaments, escola de pares, serveis, i contacte.
La Locomotora. Centre educatiu preescolar
Centrem esforços en l’atenció individualitzada als nens/es, posant a l’abast recursos humans i psicopedagògics adients per satisfer les seves necessitats físiques, intel·lectuals, afectives i socials, recolzant-nos en una relació cordial de col·laboració.
La Nina de Drap
Llar d’infants d’Olot. La Nina de Drap vol ser un gran taller d’expressió pels més menuts, per això l’objectiu del projecte és l’expressió, la comunicació i habilitats comunicatives. L’estudi evolutiu de l’infant diu que la lingüística en procés maduratiu
La Rodeta del Món
Escola infantil pública, democràtica, respectuosa amb la diversitat i no discriminatoria. Escola de parla catalana, que vol estar integrada en la comunitat a la qual ofereix els seus serveis, i al medi que l'envolta. Està situada a la ciutat de Ripollet.
L'Ametller - Centre Integral a la primera infància i la família
Amb voluntat de que l’Ametlla disposés d’una escola bressol municipal per a famílies i les persones que hi viuen, s’inicia la construcció de l’escola bressol municipal, als terrenys de l’antiga masia de Can Camp, el març de 2011 i finalitzant el desembre.
L'escoleta
Espai de L'escoleta de Dénia (Marina Alta). Disposa d’aules pel grup de 3 a 12 mesos, pel de 12 a 24 i dues més per als de 24 a 36 mesos. Menjador, sales, bugaderia i administració. Càtering per a dinar, i servei de transport que arreplega els alumnes.
Little Ducky
A Sant Cugat del Vallès centre d'educació infantil trilingüe (anglès-català-castellà) per a nens de 4 mesos a 3 anys, format per especialistes del món infantil: mestres i educadores, pediatra, psicòloga infantil i cuinera. Versió català no opera.
Llar d’Infants Blancaneus
L’equip de la llar d’infants Blancaneus està format per mestres, educadores i personal de cuina. El personal és molt qualificat i la direcció del centre vetlla perquè l’equip es recicli sempre, per estar al dia de les noves tècniques i models educatius.
Llar D’Infants Drac Màgic
Llar d'infants de 0-3 anys amb projecte educatiu, subvencionada pel Departament d'Educació de la Generalitat. Acull nens i nenes de 0-3 anys, forma part de l’Associació Educativa "El Taulell". Eixample Esquerra de Barcelona.
Llar d’Infants El Bosquet
Bloc de la Llar El Bosquet de Barberà del Vallès (Vallès Occidental). Activitats que realitza i informació de general de la llar d’infants pública municipal de l’Ajuntament de Barberà del Vallès. La llar té capacitat per a 33 infants repartits en 2 aules.
Llar d’infants El Cargol
Bloc a la Xarxa de la Llar d’infants El Cargol d’Avinyonet del Penedès (Alt Penedès). Una finestra al món des d'on podreu veure que els vostres fills i filles són els protagonistes. El nostre entorn, calendari curs, equip educatiu i arxiu del bloc.
Llar d’Infants El Cucut
Llar d’Infants Municipal d’Anglès (Selva). L'horari de la llar d'infants és de 8 del matí a 6 de la tarda. Està oberta des de setem-bre fins a finals de juliol. Les vacances de Nadal i Setmana Santa són iguals a les que fan els col·legis de primària.
Llar d’Infants el Llimoner
Escola d’educació infantil de caràcter privat que va iniciar la seva tasca pedagògica l’any 1979. L’escola es defineix com activa, apolítica, aconfessional i ha triat el català com a llengua vehicular general i anglès i castellà com a segones llengües.
Llar d’Infants El Molí Petit
Espai de la Llar d’Infants El Molí Petit de Sant Joan de les Abadesses (Ripollès-Girona). Bloc de la Llar d’Infants El Molí Petit. En aquest bloc us mostrarem com creixen i aprenen tot jugant els nostres infants. Creixem tot jugant i experimentant!
Llar d’Infants El Petit Kiwi
Web de la Llar d'infants privada, escola bressol El Petit Kiwi, Kinder Kiwolamd. De 0 a 3 anys, Educació trilingue català-castellà-anglés, servei de menjador, Casal d'estiu, Barberà del Valles, Barcelona. La nostra filosofia i funcionament de la llar.
Llar d’Infants El Pi
Espai a Internet de la mainada del Pi. La Llar d’Infants El Pi és una centre d'educació infantil situat al Pi de Sant Just, a Olius (Solsonès), que acull infants d'edats compreses entre els 4 mesos i els 3 anys. Notícies i coses importants de l’escola.
Llar d’Infants El Safareig
Web de la Llar d’Infants El Safareig de Torrelles de Llobregat. El Safareig vol ser un espai de comunicació i d'intercanvi social que té com a protagonistes els infants i la natura. Proposa veure, entendre i utilitzar l'entorn com a impulsor de cultura.
Llar d’Infants Els Gegants
Els Gegants es situa al Jardins de la Mediterrània, entre Passeig de la Zona Franca i Mare de Déu de Port, a tocar la Plaça de la Marina de Barcelona. Amplitud i llum de les instal·lacions que s’enfilen per dos pisos d’un edifici modern i aules àmplies.
Llar d’Infants Els Matxicots
Llar on es fomenta el respecte a la diversitat, la convivència i la solidaritat en un context d’educació no sexista, per la pau, i respecte a la natura, respectant les diferents creences. Experimentem, descobrim, creixem, treballem, juguem, …
Llar d’Infants Els Merlets
La Llar de Montblanc, neix el curs 2001-2002. Acull nens i nenes de 4 mesos fins a 3 anys, i disposa d’espais per a cada grup, i d’espais comuns, sales d’usos múltiples, biberoneria, sala de canvi, recepció i secretaria, sala de mestres i pati.
Llar d’Infants Els Peixets
Benvinguts a la Llar d’Infants Els Peixets de la vila de Blanes (La Selva). El projecte educatiu i dades d’interès. Aprèn anglès a Els Peixets amb Kids&Us, per infants de 1 a 6 anys, horari extraescolar, grups reduïts i per edats.
Llar d’Infants Els Petits Somriures
Llar de infants els petits somriures de Reus. Els Petits Somriures és un centre de titularitat privada, autoritzat pel Departament d'En-senyament, que acull a infants de 4 mesos a 3 anys. Els Petits Somriures és el fruit de l'esforç i la ilusió…
Llar d’Infants Els Picarols Riudecanyes
Informació básica de la Llar d’Infants Els Picarols de Riudecanyes dels serveis oberts de la Generalitat de Catalunya. Aquesta esco-la infantil està adreçada als nens i nenes d’aquest poble del Baix Camp, amb edats compreses entre els 0 a 3 anys.
Llar d’Infants Els Pinetons
Escola Bressol de Terrassa (Grup M. La Mola) disposa del millor professorat i d'unes instal·lacions i material didàctic adaptat per l'ensenyament dels més petits. Al centre els alumnes creixeran i aprendran de la millor manera possible.
Llar d’Infants Els Quirzets
Espai de convivència entre petits i grans, on l’adult no tant sols assumeix la funció de cobrir les necessitats bàsiques de l’infant (dormir, menjar, estimar-lo…), també intenta proporcionar-li experiències noves per conèixer tot allò que l’envolta.
Llar d’Infants Flor de Maig
Pàgina de la Llar d’Infants Flor de Maig, escola d’educació infantil pertanyent al Liceo Castro de la Peña, i que està situat al barri del Guinardó de la ciutat de Barcelona. Informació del parbulari, les seves Instal·lacions, serveis, fotos d’activitats.
Llar d’Infants Garbí Sant Adrià
Línia metodològica que engloba es basa en l’aprenentatge actiu, en el qual l’infant és el propi protagonista dels seus aprenentatges. Vol dir, que per a conèixer els objectes, el/la nen/a actua sobre ells ja sigui experimentant o utilitzant-los.
Llar d’Infants L’Oreneta
Escola Bressol pública, que acull nens de 4 mesos a tres anys. Proporciona a l’infant les situacions que el permeten el descobriment i creixement personal; la possibilitat de relacionar-se amb els altres, tant infants com persones adultes.
Llar d’Infants La Baldufa
Bloc de la Llar La Baldufa de Barberà del Vallès (Vallès Occidental). Informació d’activitats que desenvolupa i informació general de la llar d’infants pública municipal de l’Ajuntament de Barberà del Vallès. La capacitat és per a 74 infants en 5 aules.
Llar d’Infants La Blava
Bloc de la Llar La Blava de Barberà del Vallès (Vallès Occidental). Activitats fetes i informació general de la llar d’infants pública municipal de l’Ajuntament de Barberà del Vallès. Acull infants a partir dels 4 mesos d’edat fins els tres anys.
Llar d’Infants La Formiga
Llar d’infants La Formiga de Vila-seca (Tarragonès). Cada any, a l'arribada del bon temps fem una excursió junts: infants, mestres i pares i mares. Una convivència fantàstica, hem aprés molt sobre animals, hem compartit un temps d'oci i de qualitat.
Llar d’Infants La Gruneta
En aquest espai podeu veure les activitats i el dia a dia de la llar d'infants La Gruneta d'Amposta. Molts pares arriben a la llar i comencen a sentir paraules que per a nosaltres són sumament familiars i en canvi a ells els hi sonen molt tècniques.
Llar d’Infants La Llavor
Són molts anys, vivències, anècdotes, alegries i tristeses per deixar constància en un resum breu. Quan vam començar allà pel setembre del 1981, erem molt joves i inexperts. Des de aleshores hem anat canviant i amb nosaltres l’entorn de la llar.
Llar d’Infants La Miraculosa
Bloc de la llar de la Fundació Vicenciana, Filles de la Caritat. Informació rellevant de l’escola, com el menú, festes, notícies, enllaços, … i fins i tot, les activitats durant el curs! Volem que ens deixeu els vostres comentaris, propostes i opinions!
Llar d’Infants La Rondalla
Bloc de la Llar La Rondalla, situada a de Barberà del Vallès (Vallès Occidental). Informació de les activitats que anem desenvolupant, així com informació de caire general de la llar d’infants pública municipal de l’Ajuntament de Barberà del Vallès.
Llar d’Infants l'Alzina
Guarderia Escola Bressol l'Alzina situada a Granollers. El centre respon a un projecte educatiu, en funció de les necessitats del infants de 0 a 3 anys, que estableixen el primer vincle amb el món. Informació del centre, activitats, i fotografies.
Llar d’Infants Mare de Déu de l'Esperança
L’objectiu d’escola és aconseguir les condicions que afavoreixen, en el nen el coneixement, la progressiva adquisició de l’autonomia, la formació del pensament, l’estabilitat emocional i l’aprenentatge de la relació personal. La Canonja (Tarragonès).
Llar d’Infants Mireia
Llar d’Infants del Col·legi Pedagogium Cos. Anem al teatre, ar veure la representació del conte "Castanyes amb banyes" realitzada pels alumnes d’ESO. Hi vam trobar un follet molt simpàtic i entre tots vam ajudar a la castanyera a trobar les castanyes…
Llar d’Infants Municipal El Rodó
Pàgina web de la Llar d’Infants Municipal El Rodó de Molins de Rei (Baix Llobregat). La Llar d’Infants Municipal El Rodó funciona des de l’any 1970. Es va inspirar coma model europeu Kindergarden, per això al principi es va anomenat Jardí d’Infants.
Llar d’infants Municipal Els Escarlets de Sant Gregori
Bloc de la Llar d’infants Municipal Els Escarlets de Sant Gregori. Curs en marxa, el començament és dur i els canvis difícils, però no us desanimeu: els plors d'ara es convertiran en rialles i junts viurem experiències i moments enriquidors per a tots.
Llar d’infants municipal L'Estel
Llar d’infants de Cubelles (Garraf). El tipus d’ensenyament és 1r cicle d’educació infantil en 1 classe de 1 a 2 anys i 2 classes de 2 a 3 anys. Nivells caminants i maternals. Oferta pública de places i matriculació a les llars d'infants municipals.
Llar d’Infants Municipal Ralet Ralet
Pàgina a Internet de la Llar d’Infants Municipal Ralet Ralet de Santa Eugènia de Berga, municipi de l’Osona. Ralet, ralet, pica, pica dineret! La pàgina es troba en procés de construcció.
Llar d’Infants Nins
La Llar d’Infants Pública Nins és un centre de titularitat municipal d’Agramunt (Lleida), amb atenció assistencial i educativa a infants d’edats compreses entre 1-3 anys. La línia pedagògica a seguir està basada en els diferents punts.
Llar d’Infants Nou Esplai
Llar d'infants Esplai, un centre educatiu que esta situat al municipi de Salou (Tarragonès). Està adreçat als infants de 4 mesos als 3 anys d'edat. El bloc de la classe dels Barrufets, el bloc de la classe dels Peixets i el bloc de la classe dels Ocells.
Llar d’Infants Pérez Iborra
La llar d’infants és el primer contacte amb el món escolar, en un entorn alegre, ple d’afecte i d’estímuls positius. La llar d’infants a Barcelona de Pérez Iborra és un espai condicionat per cobrir les necessitats amb un grup de mestres especialitzades.
Llar d’Infants Pescallunes Ventalló
Blog dels Pescallunes. Hem aprofitat una de les llegendes del nostre poble, Ventalló,a l'Alt Empordà per posar nom a la nostra Llar.En aquest petit espai volem penjar fotos de les nostres propostes educatives, les nostres festes celebracions i excursions.
Llar d’Infants Ralet-Ralet
Llar d'infants privada de Girona, composta per un equip de professionals entre educadores, psicòleg, servei de càtering, personal de neteja i serveis exteriors o d'ajuda com metges o pediatres que puntualment ens donen orientacions amb xerrades.
Llar d’infants Reina Elisenda
Web d’aquest centre concertat del barri de La Salut de Gràcia, Barcelona. Els nens i nenes de parvulari fan el projecte d'art de Joan Miró, amb visita a la fundació de l'artista. Mostra el que vam veure, en endavant penjarem com hem seguit el projecte!
Llar d’infants Rodamons
Web de la Llar d’infants Rodamons de Riudarenes (La Selva). El nostre equip educatiu està compost per: Directora del centre: Glòria Clapés. Educadores: Eva Estrach, Sabina Salvador, Ester Casellas, i Bea García. Calendari Escolar Llar d’infants.
Llar d’Infants Rodona
Bloc de la Llar Rodona de Barberà del Vallès (Vallès Occidental). Aquí hi trobareu informació de les activitats que anem desenvolupant, així com informació de general de la llar d’infants pública municipal de l’Ajuntament de Barberà del Vallès.
Llar d’Infants Santa Maria d’Olesa
Espai web de la Llar d’Infants Santa Maria d’Olesa, a Olesa de Montserrat (Baix Llobregat). Inclou les dades de contacte postal i electrònic. La Llar d’Infants Està situada al Carrer indústria, 135 d’Olesa. La pàgina està en procés de construcció.
Llar d’Infants Tu-tut
Web d’aquesta Llar d’Infants ubicada a Sabadell. El nou web que estrenem amb l’entrada d’any, esperem que no tan sols sigui un portal d’informació, sinó també un espai de comunicació i opinió (família/escola) amb totes les notícies que pengem.
Llar d’Infants Vallalta
Som una llar d'infants centrada en el nen i amb esperit de recerca, basem la nostra tasca educativa en els següents punts: Llar d'Infants catalana, no confessional, pluralista, i llar d'infants democràtica. Sant Iscle de Vallalta (Maresme).
Llar d’Infants Xerinola
Bloc de la Llar Xerinola. Aquí trobareu informació de les activitats que anem desenvolupant, així com informació de caire general de la llar d’infants pública municipal de l’Ajuntament de Barberà del Vallès. Grup de Petits ”La granja“ amb Gemma Sabaté.
Llar d'Infants - Parvulari Nostra Senyora
Centre educatiu de titularitat privada, ubicat a la zona de Sant Gervasi-la Bonanova, dins del districte de Sarrià-Sant Gervasi de la ciutat de Barcelona. La pàgina només conté les dades de contacte postal i electrònic. La resta està en construcció.
Llar d'Infants Acuarella
Acuarella es funda al 2005. Llar d’infants privada per a nens i nenes (0 a 3 anys, fins a 5 anys a espais Casal d’hivern i estiu) amb dos centres al barri de Sants de Barcelona. Hi treballa un equip professional i qualificat, format per joves diplomats.
Llar d'Infants Àgatha
La Llar Àgatha és un centre d’educació infantil per a nens i nenes d’entre 0 a 3 anys. Amb un projecte educatiu innovador, que dona molta importància a l’educació emocional i pretén que el nen o la nena vegi l’escola com un espai agradable.
Llar d'Infants Àgora
Centre concertat situat a l’Esquerra de l'Eixample de Barcelona. Escola cooperativa, catalana (coneixement de les manifestacions culturals tradicionals i folklòriques de Catalunya), individualitzadora, participativa, subvencionada per la Generalitat.
Llar d'infants Babus
La llar d’Infants Babus, centre privat i autoritzat pel Departament d’ Educació. A la llar acollim als nens i nens d’ edats compreses entre els 4 mesos i els 3 anys, per tant, és un centre d’educació 0-3 amb infants del primer cicle d’educació infantil.
Llar d'infants Baobab
A les nostres escoles procurem que les agrupacions a l'aula siguin per any i mes de naixement, és a dir, entre el nen/a més petit i el més gran hi hagi 3-6 mesos de diferència, respectant el seu desenvolupament maduratiu.
Llar d'infants Blanquerna
Espai de convivència entre els infants, pares i educadors, on al llarg dels dies i experiències, es creen vincles afectius sòlids, un complement en l'educació dels infants i un punt de suport pels pares. Els objectius crear i afavorir un ambient relaxat.
Llar d'Infants Bon Sol
La Llar d’infants Bon Sol, és una escola infantil al vostre servei des del 1980. Després de 30 anys d’activitat, el passat curs 2010-2011 ens vam traslladar a un nou local situat al carrer Londres 96-98 (passatge), a l'Esquerra de l'Eixample de Barcelona.
Llar d'Infants Bressol del Nen Jesús
Lloc web de la Llar d'Infants Bressol del Nen Jesús - Cuna del Niño Jesús, centre concertat d’educació Infantil (llar d'infants) dels barris de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera, a Barrcelona. Inclou les dades de contacte. Web en construcció.
Llar d'Infants Brusi
Web de la Llar d'Infants Brusi, d’educació infantil privat, situat a la zona de Sant Gervasi-Galvany, al districte de Sarrià-Sant Gervasi de la ciutat de Barcelona. Dades del centre, serveis, instal·lacions, relació amb les famílies, metodologia, ...
Llar d'Infants Canguro
Web de les Llars d'Infants Canguro. La guarderia Canguro Badalona i Canguro Santa Coloma de Grament (Barcelonès). Informació general dels centres, els seus serveis, els seus espais, l’equip humà de la Llar d’infants i altres informacions d’interès.
Llar d'Infants Casa Sagrada Família
Llar d’infants, hostatgeria i residència de la Fundació Casa de la Sagrada Família i Sant Ignasi de Loiola. Casa en entorn privilegiat a pocs minuts del centre de Barcelona als Ferrocarrils Catalans i Parc Natural de Collserola, des de fa més de 50 anys.
Llar d'Infants Cascavell
Llar d’Infants del barri del Besòs de Barcelona que acull infants de 4 mesos a 3 anys. Depenem del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i gestionada pel Consorci d’Educació de Barcelona. Tenim un caràcter plenament educatiu…
Llar d'Infants Cu-cut Vinyols i els Arcs
Web de la Llar d’Infants municipal de Vinyols i els Arcs Cu-cut. A la llar d’infants ens basem en tres àrees d'aprenentatge que fan referència als fets més significatius pels infants: ells mateixos, tot el que els envolta formant el seu entorn immediat.
Llar d'Infants Cultural
Informació de l’Ajuntament de Badalona de la Llar d'infants Municipal Cultural, d’aquesta ciutat costanera de la comarca del Barcelonès. Inclou les dades bàsiques de l’escola, fotografia, mapa de situació i compartir a les xarxes socials.
Llar d'Infants D0A3
Llar d’infants de zero a tres de Sant Cugat del Vallès. L’objectiu del centre és desenvolupar totes les capacitats, tant afectives, com intel·lectuals, socials i físiques. Un centre que afavoreix l’autonomia a través de les vivències i experimentacions.
Llar d'Infants Dintell
Centre privat d’educació preescolar situat a la zona de Sant Gervasi-Galvany, al districte de Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona. Consta d'una estructura organitzativa composta per la direcció, que s'encarrega de tots els tràmits educatius i especialistes.
Llar d'Infants Dracs
Els petits es senten com a casa, un entorn familiar en el que pares i mares s’impliquen i participen d’activitats realitzadas. Promou la interacció entre familia i escola i potencia la relació entre famílies, a dins o a fora d'aquesta escola de Barcelona.
Llar d'infants Dumbo
Educació infantil de 0 a 3 anys del Prat del Llobregat, des de fa més de trenta-cinc anys. El 1994 es va inaugurar un nou edifici amb unes instal·lacions modernes i ben equipades. Presentació, serveis, horaris, matriculació i notícies.
Llar d'Infants El Barrufet
Llar d'Infants del Barri Fortuny de Reus, de titularitat pública. L'equip humà del centre, està format per 10 educadores, 1 cuinera, 1 ajudant de cuina, 3 netejadores, conserge-oficial de manteniment, i directora, fent el mateix horari que els infants.
Llar d'Infants El Cercolet
Centre públic de Sitges. 1r cicle d'educació infantil (0-3). Nivells: Lactants, caminants i maternals. Línies: 1 classe de 0-1 anys, 2 classes de 1-2 anys, 3 classes de 2-3 anys. La seva web “http://www.xtec.cat/centres/a8058854” no és operativa.
Llar d'infants El Cuc
El Cuc és una llar per als infants menors de tres anys, distribuïts per edats i grups reduïts. L'equip de professionals, amb mestres titulades i puericultores, és el responsable de l'educació dels infants i de vetllar pel bon funcionament del Cuc.
Llar d'Infants El Gira-sol
La Llar d'infants de Mont-ras. Permet als infants de 4 mesos a 3 anys desenvolupar les seves capacitats, amb les famílies tenint en compte els aspectes físics, psíquics, afectius i socials, en un ambient estimulant que permet desenvolupar l’autonomia.
Llar d'Infants El Mar
El centre públic Llar d’Infants El Mar és una escola pensada per infants d'1 a 3 anys, amb espais adequats i amplis que responen a una intencionalitat educativa. La distribució i l’organització dels espais permet als infants desenvolupar les capacitats.
Llar d'Infants El Nieró
Pàgina de El Nieró. Som una escola d’educació infantil per a infants de 0 a 6 anys. Des de l’any 1980 estem al barri d’Hostafrancs de Barcelona. El nostre equip està format per mestres d’edució infantil, pediatres i psicòlegs.
Llar d'Infants El Petit Avet
Centre preescolar de Ripoll que treballa tenint present a l’infant, facilitar-li una bona estada al centre, i proporcionar-li una educació integral. És una cooperativa de treball associat formada per un equip educatiu, la direcció i l’equip de serveis.
Llar d'Infants El Pomer
Servei pedagògic i social de qualitat al districte de Les Corts de Barcelona, al 1r cicle de l'educació infantil de 0 a 3 anys. En el primer cicle el nen pren contacte amb el seu entorn i fixa els hàbits de conducta que ja l'acompanyaran per a sempre.
Llar d'Infants El Rajolet de Les Preses
Entenem que l’escola bressol ha de ser un laboratori de pedagogia, on es presentin propostes amb les quals l’infant pugui mirar, tocar, crear, transformar, infentar, jugar, gaudir,… La nostra metodologia es basa en un aprenentatge global i significatiu.
Llar d'Infants el Tam-Tam
Llar d'Infants el Tam-Tam de la ciutat de Badalona, Barcelona. L’escola es basa en una educació integral, que preten que l’infant estableixi una relació afectiva. Nens i nenes de 3 mesos a 3 anys, personal especialitzar, servei seguimet, orientació ...
Llar d'Infants el taronger del vailet
Pàgina de la Llar d'Infants el taronger del vailet, situada al carrer Alfons XII de la ciutat de Badalona (Barcelona). Entreu al nostre bloc per tenir la informació més actualitzada de la nostra llar d'infants. Us hem preparat una sèrie de pàgines web ...
Llar d'Infants El Tren Groc
Web de la Llar d'Infants El Tren Groc. Llar d'infants privada subvencionada per la Generalitat de Catalunya. Obert de 7 a 19 h. i obert del 1 de septembre al 31 de juliol. Servei de menjador, pati solejat, anglès, motricitat, esplai el mes de juliol.
Llar d'infants El Tren Petit de Flaçà
El Tren Petit de Flaçà, comarca del Gironès. Nens/es a des de sis mesos. Atenció personalitzada. Personal especialitzat. Psicomotricitat. Iniciació a l’anglès. Taller d’art. Taller de música. Taller d’experimentació. Cultivem l’hort.
Llar d'infants El Tricicle
Llar d'infants El Tricicle, situada al barri de Sants, és un centre destinat a infants de 0 a 3 anys. Els objectius són: Estimular el desenvolupament de les seves capacitats, potenciar la seva creativitat, l’interès i la curiositat per la descoberta.
Llar d'Infants El Vuit
La Llar d’Infants El Vuit, del barri de Sant Martí, és un centre públic que acull infants de 4 mesos a 3 anys. El centre depen del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i està gestiona el Consorci d’Educació de Barcelona.
Llar d'Infants El Xic Martinet
Espai de la Llar d'Infants El Xic Martinet, EEI municipal del municipi de Sant Martí Sarroca, a la comarca de l’Alt Penedès. El serveis de la pàgina web es troba, actualment, en construcció.
Llar d'infants Els Marramiaus Vilanova d'Escornalbou
Hem pogut conèixer els instruments de percussió, corda i vent, hem sentit com sonen, els hem tocat, observat i manipulat. Hem aprés que és fort, fluix i silenci... ha estat mooolt divertit. I hem tingut la sort de que ens visités l'Adrià Crua, músic.
Llar d'Infants Els Patufets
Lectures recomanades 0-3 anys, calendari i horaris, veu dels pares. Les sol·licituds les podeu presentar fins el dia 18 de setembre, a les oficines de l'Ajuntament de Botarell, en horari de 12 a 15 h. Els Aneguets celebrem la festa del color groc.
Llar d'infants Els Patufets
Des del curs 2012-2013, les llars d'infants de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant compten amb el suport econòmic de la Diputació de Tarragona per al seu funcionament. El curs 2015-2016 aquesta subvenció ja va estar de 8.400 euros, a la llar.
Llar d'infants Els Pesolets
Espai web de la Llar d'infants municipal Els Pesolets de Riudecols, al Baix Camp. L’horari del centre és: matins de 8:30 a 16:00 hores. Preus amb els dinars no inclosos: De 8:30 fins 12:30, 125 €, de 8:30 fins 15:00, 152 €, de 8:30 fins 16:00, 180 €.
Llar d'Infants Els Petits Mariners
Som petits però tenim molta curiositat per investigar i conèixer el món que ens envolta. Jugar amb nous materials ens aporta nous coneixements i ens dóna la possibilitat de interactuar amb els companys, tocar noves textures, noves olors...
Llar d'infants Els Vailets
Llar d'Infants ubicada a Lloret de Mar, oberta de cara al públic des de fa 13 anys. Llar d'Infants Els Vailets, els nostres clients, instal·lacions I serveis de la Llar d'Infants Els Vailets. Disposem de 2 centres a disposició dels nostres clients.
Llar d'infants Gaudí
Pàgina de la Llar d'infants Gaudí. Aquest centre educatiu de Barcelona va obrir les seves portes el curs 2000-2001. El centre disposa de cinc sales de grup, un espai polivalent, una sala de psicomotricitat, i un pati.
Llar d'Infants Guinyol
La Llar d’Infants Guinyol és un centre privat de Barcelona, que imparteix el primer cicle d’educació infantil (0 a 3 anys) Creada l’any 1979, està reconeguda pel consorci d’educació de la Generalitat de Catalunya amb CODI d’ensenyament assignat.
Llar d'Infants Hamelin
Centres privats d'educació infantil, amb immersió trilingüe des dels 0 anys i que utilitzen tècniques d'estimulació avantguardistes. No és una "guarderia de nens" sinó un centre que facilita elements d'educació i estimulació. Barcelona. Palma i València.
Llar d'infants Josep Borràs
Som aprop del turó de la Seu, el monument emblemàtic de Lleida, i envoltats de natura. Escola catalana que basa la presa de decisions en un treball cooperatiu de l'equip pedagògic. Considerem com a objectiu prioritari l'atenció a la diversitat.
Llar d'Infants Josep Pallach
La nostra llar, l'inici d'un món nou, ple de noves sensacions. Els nens i les nenes desenvolupen la seva curiositat amb materials que permeten la seva experimentació. Les festes populars ens permeten descobrir l'entorn i la cultura del nostre poble.
Llar d'Infants La Baldufa
Llar d'infants de l’Eixample de Barcelona. Us presentem la nostra web. Us donem la benvinguda i esperem que tingueu un bon viatge a través de tots els apartats i continguts que us hem preparat perquè pugueu conèixer la nostra escola.
Llar d'infants La Cuca Cambrils
Aquí podreu veure les coses que fem a la llar d'infants la cuca. L’horari escolar és de 8:45 h. a 12 hores del matí i de 15’15 a 17 h. de la tarda. Per recollir els nens al migdia la porta s’obrirà de 12h. a 12’15h i a la tarda s’obre de 16’50 a 17’30h .
Llar d'Infants La Cucafera
La Cucafera és una Llar d’infants de Premià de Mar. És el somni fet realitat, varem començar ara fa més de 30 anys i basem el nostre projecte en la idea de crear un entorn acollidor i trànquil on els nens/es puguin créixer feliços, segurs i confiats.
Llar d'Infants La Gavina
Som la Llar d’Infants La Gavina, del barri del Poble-sec, districte de Sants-Montjuïc de la ciutat de Barcelona. Acollim infants d'1 a 3 anys, amb espais adequats i amplis que responen a intencionalitat educativa, i un pati exterior amb sorral i arbres.
Llar d'Infants La Llar d'en Pitus
La filosofia d'aquesta escola bressol es basa en la pedagogia activa, en el "learning by doing", és a dir, en l'adquisició de coneixements a través de l'experimentació. A més a més, és una llar d'infants trilingüe amb magnífics educadors nadius.
Llar d'Infants La Marieta
Entre Sabadell i Terrassa es troba la millor llar d'infants del Vallès. Llar d’Infants la Marieta és una escola bressol privada trilingüe (català, castellà i anglès) destinada a nenes i nens de 0 a 3 anys. Primera etapa de l’ensenyament-aprenentatge.
Llar d'Infants La Moixiganga
Llar d'Infants de 1r Cicle d'Infantil (0-3 anys). La titularitat és de l’Ajuntament de Sitges, Regidoria d'Educació d'Ensenyament i Esports. Calendari escolar: Del 9 de Setembre al 18 de Juliol. Durant el mes de Juliol horari intensiu de 9'00 a 15'00 h.
Llar d'Infants La Papallona
Pàgina web multigràfica de la llar d'infants guarderia La Papallona de Reus (Baix Camp). Única escola bilingüe català-anglès de Catalunya. Un dia al país de les papallones. Informacions, contes, cartes als pares, dibuixos, cançons i àlbum de fotos.
Llar d'Infants La Pau
Escola bressol no guarda el nen mentre els pares treballen, sinó que té finalitat educativa. Un centre destinat als nens i nenes de 0 a 3 anys i un servei per a les famílies que necessiten la col·laboració de professionals per a l'atenció dels fills.
Llar d'infants La Quitxalla
L'Equip Educatiu de l'escola juntament amb l'AMPA i el regidor d'educació us donem la benvinguda al nostre bloc on podreu veure-hi totes les activitats que fan els nens i nenes del nostre poble. Cançons del curs programació d'activitats experiències, …
Llar d'infants La Ribeta
Llar d'infants La Ribeta d’Alforja (el Baix Camp-Tarragona). Estem al carrer Camí de Sant Antoni d'Alforja. Per tancar la setmana dels contes, vam oferir als petits un teatre de titelles de la llegenda de Sant Jordi. Treballem LL1 i LL2, segona avaluació.
Llar d'infants La Sequieta
En aquest espai podreu veure les activitats i el dia a dia de la llar d'infants La Sequieta d'Amposta. Exploren tot el qur els cau a les mans, interpreaten sobre la realitat que peceben, es fan preguntes, busquen respostes,.. com un científic...
Llar d'Infants L'Abellerol
Web de la Llar d'Infants Municipal L'Abellerol de Collbató (Baix Llobregat). Aprenem a compartir, a respectar-nos i a gaudir plegats de bones estones. També hem superat entrebancs, que ens han ajudat a enfortir els lligams entre l'equip i les famílies.
Llar d'infants Laietània
Informació de l’Ajuntament de Badalona de la Llar d'infants Municipal Laietània, d’aquesta ciutat costanera de la comarca del Barcelonès. Inclou les dades bàsiques de l’escola, fotografia, mapa de situació i compartir a les xarxes socials.
Llar d'Infants L'Airet
Comunitat educativa situada a La Trinitat Nova, Nou Barris. Treballem per donar un servei de qualitat a 137 nens i nenes de 0 a 3 anys. La tasca més important és proporcionar les eines necessàries per facilitar el desenvolupament dels infants.
Llar d'Infants l'Arc de Sant Martí
Un cop passada l'adaptació ens posem les piles amb el blog de l'escola perquè pugueu veure que passa dins l'esco... Els pares i mares que ens veiem cada dia ja ens coneixem, però si ens voleu presentar a la resta de la família... Aquí estem tots!
Llar d'infants Les baldufes
La llar d'infants i una escola pensada pels nens i nenes d'aquestes edats. Espais adaptats a les seves necessitats: terres càlids, colors naturals, aules ben ventilades, sol i claror. Una atmosfera càlida i alegre on els nens i nenes es senten segurs.
Llar d'Infants L'Esclop-Passeig
Informació de la Llar d'Infants L'Esclop-Passeig, equipament municipal de Barcelona, situat a la dreta de l'Eixample (zona del Passeig Sant Joan). Inclou les informacions més bàsiques d’aques centre preescolar.
Llar d'infants l'Estel
A Badalona la Llar d'infants l'Estel. Hi havia una vegada una escola bressol, neix a l'any 1983. Era molt acollidora, amb molta llum i plena de color. La Llar d’infants L’estel va néixer amb la mateixa il·lusió i l’alegria que porta un nadó als seus pares
Llar d'Infants L'Ocell de Paper
Centre edicactiu de titularitat privada, situat al barri del Poblenou, al districte de Sant Martí de la ciutat de Barcelona. Els orígens es remunten a l'any 1979 i des de llavors hem compartit amb les famílies la tasca d'educació dels seus fills/es.
Llar d'Infants Lola Anglada
Informació no oficial de la Llar d'Infants Lola Anglada de Lloret de Mar (La Selva). Dades que ofereix: Intercanvi d'experiències, receptes cuina, la natura dia a dia, què ha anat passant...? l'educació infantil al món, enllaços, notícies i agenda.
Llar d'infants Lola Anglada - Llar d'infants Els Pops
Pàgina informativa de les llars d’Infants municipals de Lloret de Mar: Llar d'infants Lola Anglada i Llar d'infants Els Pops. Grups d'edat: 1 a 2 anys, 2 a 3 anys. Informació dels dos equipaments, directores, grups d'edat, equipaments i aspectes generals.
Llar d'Infants M. Assumpció Cuadrada
La Llar és propietat de la Creu Roja de Reus. El seu nom vol homenatjar a la fundadora de les Llars de Creu Roja a Reus. Ubicada al Carrer Sardà, 24 de Reus. Fou inaugurada el 1986. Actualment escolaritza a 68 nens i nenes de 0 a 3 anys.
Llar d'Infants Mainada
Llar d'infants fundada l'any 1977, la primera llar d'infants de la vila de Blanes. En aquell temps la Roser Salvador i Pera, (Terrassa 1936-Blanes 1999) va decidir obrir la primera escola; gràcies a mares de l'escola infantil i primària on treballava.
Llar d'Infants Mainada
Llar d'Infants Municipal Mainada de Santa Coloma de Farners (La Selva) amb capacitat per 78 infants. Hola!! som la classe dels ossets!! Els més petits de la llar!! Fa un mes que hem començat i estem molt contents!! Han vingut en Romaní i la Malva …
Llar d'Infants Mainada
La llar d’infants Mainada va ser inaugurada l’any 1973. Està autoritzada pel departament d’Educació. Acollim nens i nenes de 4 mesos a 3 anys. És una escola laica. Tractem d’ensenyar la tolerància, la convivència i el respecte a si mateix i als altres.
Llar d'infants Mare de Déu Fàtima
Centre que té objectiu l'educació dels infants. La llar d'infants, té cura dels nens a nivell físic i emocional (cuida del benestar), treballa conjuntament amb les famílies els diferents nivells evolutius del nen/a. Està situada a la ciutat de Granollers.
Llar d'Infants Molina Blau
La Llar d'Infants Molina Blau és un centre privat subvencionat per la Generalitat de Catalunya, que imparteix educació infantil al barri de La Guineueta, districte de Nou Barris de Barcelona. Accés per a persones amb discapacitat. Pàgina en construcció.
Llar d'Infants Municipal Coloraines de Fornells de la Selva
Blog oficial de la Llar d'Infants Municipal Coloraines de Fornells de la Selva, el Gironès. Aquests dies d’hivern que fa tant fred els nens i nenes de P2 hem creat ninots de neu. Primer hem pintat, individualment, un petit Olaf per decorar el passadís.
Llar d'Infants Municipal de Darnius
Espai de la Llar d'Infants Municipal de Darnius, a la comarca de l’Alt Empordà. Aquest centre d’educació preescolar pertany al CEIP de Darnius i al ZER Requesens. Dades generals. La pàgina no és operativa.
Llar d'Infants Municipal El Cigronet
Web de la llar d'infants municipal de Sant Quintí de Mediona "El Cigronet". Vetllem per l'educació i creixement dels vostres fills, i donem molta importància a la relació entre els pares i la Llar d'Infants, us convidem a tenir un contacte personal …
Llar d'Infants Municipal El Jardinet
La Llar d'Infants Municipal El Jardinet va entrar en funcionament el dilluns el juny del 2008 i des del primer dia es va comprovar que és un equipament espaiós i acollidor que incorpora els recursos docents i materials més adients per una escola bressol.
Llar d'Infants Municipal Els Dips
Llar d'Infants a Pratdip, el Baix Camp. El cicle 0-3 es desenvolupa gràcies a moments màgics que tens amb els infants, a mirades intenses, sentiments molt purs i sincers, a pensaments naturals i esporàdics i a expressions directes sense embuts.
Llar d'Infants Municipal Els Eixerits Castellvell del Camp
Desenvolupament de les activitats del centre programades per tot l'Equip Educatiu. Pretenem fomentar un aprenentatge construc-tiu, significatiu i globalitzador partint en tot moment del joc, ja que, el joc és la situació educativa principal de l'infant.
Llar d'Infants Municipal Els Pinyons
Servei educatiu dirigit a infants d’entre 4 mesos i 3 anys. L’horari del servei és de 8.45 a 12h i de 15 a 17h. Espai de rebuda per les famílies que no poden acompanyar als nens i nenes a l’hora de l’inici de l’escola. Servei de menjador amb cuina pròpia.
Llar d'Infants Municipal Es Papanell
Centre d'ensenyament públic, de titularitat municipal de Cadaqués, que compta amb subvenció del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya. Acull nens i nenes de 1 i 2 anys, i imparteix el primer cicle d'Educació Infantil (P1 i P2).
Llar d'infants municipal La Galereta
Informació básica, oferta per l’Ajuntament de Cambrils de la Llar d'infants municipal La Galereta, d’aquest municiì de la comarca del Baix Camp. Inclou mapa i la información de contacte tant postal, electrònic amb l’escola bressol municipal.
Llar d'Infants Municipal la Lluna
Blog de la Llar d'Infants Municipal la Lluna de Lleida. Hem fet esmorzar d’aniversari; galetes de xoco i patates! Ha dut un regal per l’escola, una capseta plena d’estris per la pelu! Pintes, cuetes,… ui ui… quins pentinats més xulis que ens farem!
Llar d'Infants Municipal La Miraculosa
Bloc de la llar. Hi podreu trobar informacions rellevants de l’escola, com ara el menú, les festes, notícies, enllaços d’interès… i fins i tot, conèixer activitats que farem durant el curs! Volem que ens deixeu comentaris, propostes i opinions!
Llar d'Infants Municipal l'Estel
Llar d'Infants Municipal l'Estel d’Alpicat (Segrià). Hem jugat, hem disfrutat i experimentat, hem rigut i plorat i wns hem estimat. En definitiva, ens hem fet una mica més grans! Alguns se n'han fet tant que ja marxen al CEIP on continuaran fent de tot.
Llar d'infants municipal M. Dolors Medina
Informació básica, oferta per l’Ajuntament de Cambrils de la Llar d'infants municipal M. Dolors Medina, d’aquest municiì de la co,arca del Baix Camp Inclou mapa i la información de contacte postal i electrònic amb l’escola bressol municipal.
Llar d'Infants Municipal Nins de Camprodon
Pàgina destinada a donar informació de la Llar d'Infants Municipal Nins de Camprodon. El centre d’infants està situat al Carrer València, el principal carrer comercial de Camprodon. Pàgina en construcció.
Llar d'Infants Municipal Tabalet
Tabalet va començar l’any 1978, amb el parvulari de l'edifici de l'Escola Sant Salvador d'Horta. L'Ajuntament inicialment va cedir l'antiga Escola de monges "El cor de Maria", i els subvencionava. Als 90 va passar a ser una Llar d'infants Municipal.
Llar d'Infants Nala Lleida
Web d’aquesta llar d'infants ubicada a Lleida ciutat. El nostre horari es de 7:45 a 18:00 hores. Disposem de cuina pròpia i servei de menjador i de pati exterior. Som al carrer del Centre de la capital lleidatana. Dades, fotografies i plànol de situació.
Llar d'Infants Nana
Nana, és una petita escola infantil per a nens i nenes de 0 a 3 anys, amb espais amb interiors ampli,i càlids i acollidors on el nen se sent segur, feliç i confiat. Espai de concicència on es fomenta lligams afectius entre l’escola infantil i la família.
Llar d'Infants Ninot
Ninot pren com a referència la pedagogia activa. L'experimentació i la manipulació com a mètode adient per a l'adquisició de coneixements és a partir dels sentits, com els infants interactuen i coneixen els seu entorn i el món que els envolta.
Llar d'Infants Niu de les Corts
Centre privat que acull nens/es de 0 a 3 anys, funcionant des de l’any 1977. Les instal·lacions estan distribuïdes en dos centres. Pretén donar als infants les necessitats adequades al seu ritme evolutiu. L’escola s’organitza en grups per mesos d’edat.
Llar d'Infants Omicron
Centre obert de les 7 del matí a les 8 del vespre, des de setembre fins a juny. Durant juliol i agost, obre a les 7 del matí i tanca a les 7 del vespre, sempre i quan hi hagi un nombre mínim de 5 nens; en cas contrari, es tancarà a les 6 de la tarda.
Llar d'Infants Paupí
La Llar d'Infants Paupí és un centre privat d’educació preinfantil del barri de Sarrià, al districte de Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona. La pàgina només conté les dades de contacte postal i electrònic. La resta del servei resta en procés de construcció.
Llar d'Infants Peggy
Petita escola Infantil que treballa amb nens/es de 4 mesos a 3 anys. Ofereix un entorn ric en estímuls, oportunitats d'acció, ric en afavorir la relació amb persones adultes i nens/es de la mateixa edat, que determina la construcció del seu pensament.
Llar d'Infants Petit Aloma
Centre concertat o subvencionat, situat al barri de Porta, districte de Nou Barris a la ciutat de Barcelona. La titularitat del centre és de l’Associació Santapau per a l'educació de la infància. Imparteix Educació Infantil. Pàgina en construcció.
Llar d'Infants Picarol
La Llar d'Infants Picarol s'autodefineix com un centre privat d'educació pre-escolar (0-3anys), que vol donar un servei pedagògic i social de qualitat a la vila de Sant Adrià de Besòs en la primera etapa de desenvolupament i creixement de l’infant.
Llar d'Infants Picarols Riudoms
Trobareu tota la informació referent a la Llar d'Infants Picarols. La Llar d’Infants Municipal Picarols pertany a la xarxa de centres docents sufragats amb fons públics de la Generalitat de Catalunya. Horari d'atenció: 9.30 a 12 h i de 15 a 17 h.
Llar d'Infants Pikin's
Pikin's és un centre privat d’educació infantil, ubicat al barri de La Maternitat i Sant Ramon, districte de Les Corts de Barcelona. El món dels infants. Fundada l'any 1969, té patis solejats, cuina pròpia, personal experimentat, natació, anglès, ...
Llar d'Infants Plou i fa Sol
Benvingut a la pagina web de la llar d'infants plou i fa sol de Castelldans, a la comarca de Les Garrigues. L'equip del personal educador està format per 2 educadores, una de les quals exerceix les funcions de direcció.
Llar d'Infants Privada Sentfores
Web de la Llar d'Infants Sentfores de Vic on trobareu informació sobre serveis, quotes, horaris, activitats i una vista general del dia a dia a la llar. Subscriu la teva direcció de correu electrònic i podràs seguir totes les novetats i actualitzacions.
Llar d'Infants Pumby
Pumby es crea el 1982 per a ajudar als pares i mares que, degut a les condicions socials i laborals, necessitaven deixar els fills a càrrec de professionals. Ofereix l’estima, l’educació, l’aprenentatge i la disciplina que requereixen els infants.
Llar d'Infants Quitxalla
L'Escola Bressol de la ciutat de Terrassa. Escola privada dirigida a nens de 4 mesos a 3 anys. El nostre objectiu és que l'infant sigui feliç i desenvolupi les seves capacitats en un ambient estimulador, segur i afectuós.
Llar d'Infants Rialles
Llar d'infants Rialles Badalona. Tenim cura de l'evolució d’aspectes maduratius, personalitat i benestar físic dels infants i donem una rellevància al joc, medi idòni perquè els més petits descobreixin l’entorn proper i s'adaptin al mòn que els envolta.
Llar d'Infants Rosaura Terrades
Pàgina web de la Llar d'Infants Rosaura Terrades de Gavà, al Baix Llobregat. El centre imparteix el 1r cicle d'educació infantil. Línies: 2 aules de 0 a 1 anys 4 aules d'1 a 2 anys 4 aules de 2 a 3 anys. Tipus de concert de l’escola: Pública. Activitat.
Llar d'Infants Sant Rafael
Web de la Llar d'Infants Sant Rafael, situada al El Fort Pienc de l’Eixample de Barcelona. A càrrec de les Filles de la Caritat de Sant Vicenç de Paül. 1r cicle d'educació infantil: 1 aula de 0 a 1 anys, 3 aules de 1 a 2 anys, 3 aules de 2 a 3 anys.
Llar d'Infants Santa Elena II
Informació bàsica de la Guia de Barcelona, sobre la Llar d'Infants Santa Elena II, centre privat d’educació infantil, que està ubicat a l’avinguda de Madrid de la ciutat de Barcelona. Recinte amb accessibilitat per a les persones amb discapacitat.
Llar d'Infants Santa Eulàlia
Web d’aquest centre concertat d’educació infantil, gestionat per la Fundació Maria Raventós, que està ubicat a Sarrià, al districte de Sarrià-Sant Gervasi de la ciutat de Barcelona. Disposa de menjador i cuina pròpia. Acollida fora d'horari escolar.
Llar d'Infants Serralada
La Llar d'Infants Serralada és un centre privat del Clot, Sant Martí de la ciutat de Barcelona. Estem preparant la web per al curs vinent. Com podeu veure, hi ha moltes pàgines que, de moment, no són accessibles. Perdoneu les molèsties, i fins aviat!
Llar d'infants Sol i Vent
Des del curs 2012-13, les llars d'infants de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant compten amb el suport econòmic de la Diputació de Tarragona per al seu funcionament. El curs 2015-16 aquesta subvenció ha estat per un import de 108.762,50 euros.
Llar d'Infants Som Petits
Va obrir l’any 2008, amb l'il·lusió de crear una escola familiar, oberta i transparent on educar als més petits de la casa. Acollim infants d'edats entre els quatre mesos i els tres anys, franja que correspon al primer cicle de l'Educació Infantil.
Llar d'Infants Tàbatha
Web de la Llar d'Infants Tàbatha, situada al barri de la Bordeta, dins del districte de Sants-Montjuïc de la ciutat de Barcelona. Inclou informació de les seves característiques i activitat. La Llar d'infants, serveis i activitats, grups per edats. Color.
Llar d'infants Tatanet
Llar d'infants dedicada a l'atenció dels més petits acull nens de dels 4 mesos als 3 anys, en un horari molt ampli (de 7:00 h a 19:00 h). El principal objectiu d'aquest centre és ajudar el nen/a en el seu desenvolupament físic, psíquic i neurològic.
Llar d'Infants Taviana
La Llar d'Infants Taviana, centre de titularitat privada, al barri del Putxet i el Farró, districte de Sarrià-Sant Gervasi de la ciutat de Barcelona. Només conté les dades de contacte postal i electrònic. La resta del web resta en procés de construcció.
Llar d'Infants Tic-Tac Barcelona
Serveis Educatius pels infants i nadons. Ensenyança activa i personalitzada. Professorats especialitzats. Iniciació a la música. Classes d'anglès. Plàstica. Estimulació primerenca i global del nen/nena. Cursets de natació. Colònies d'estiu.
Llar d'Infants Tic-Tac Cambrils
Tenim especial interès a oferir un entorn estable, segur, acollidor, ric en situacions i ple d'un afecte imprescindible per a qualsevol ésser humà. En aquesta etapa, les fites són importants, però també els diferents camins que cal seguir per assolir-les.
Llar d'Infants Valonsadero
Valonsadero es una llar d'infants fundada al 1975. Està ubicada al barri Canyadó de Badalona, en una planta baixa assolellada i tranquil·la d'uns 500m². Els seus espais van ser pensats, dissenyats i creats per acollir nens I nenes de 0 a 3 anys.
Llar d'Infants Verge del Roser
Escola d’educació infantil de Masdenverge (Montsià). Objectius de la Llar: La col·laboració en el desenvolupament ple i harmoniós de les capacitats físiques, afectives, intel·lectuals i socials dels infants. El descobriment i coneixement personal.
Llar d'infants Vicki
Situada a la ciutat de Reus, disposa de més de trenta anys d'experiència, eines i professionals preparats per ajudar als infants a desenvolupar les seves capacitats. Presentació, el projecte educatiu, equipaments, escola de pares, serveis, i contacte.
Llar d'infants Vila-sana
Informació bàsica de la Llar d'infants de Vila-sana. A Vila-sana, municipi de la comarca del Pla d’Urgell. Adreça postal, telèfon i mail de contacte amb el centre.
Llar d'Infants Walt Disney
El llarg recorregut avala l’experiència, 38 anys ajudant a créixer els vostres fills i filles. Cada nen és diferente, fem un seguiment individualitzat del creixement i desenvolupament. Entorn familiar que permet ser partíceps del desenvolupament del nen.
Llar d'Infants Winnie
Web de l’Escola bressol Llar d'infants Winnie, que s’ubica en el centre de la ciutat de Sabadell, al Vallès Occidental. L’escola consta de 5 aules: P-0, P-1, P-2( 2 linies) més una altra aula de multiusos. Activitat de l’aula i fotografies del centre.
Llar d'Infants Xenius
Centre privat situat al barri de Sant Gervasi-Galvany, districte de Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona ciutat. Forma als més petits des de 1971, amb un professorat titulat, jove i experimentat. Garantitza un excel·lent aprenentatge i formació.
Llar d'Infants Xerinola
Oferim un espai de relació, aprenentatge, joc i socialització per a infants de 7 mesos a 3 anys. La nostra funció educativa es complementa amb la funció social que fa possible el suport a les families per a fer compatible la vida laboral i familiar.
Llar d'Infants Xumets
Xumets és una escola activa, laica i catalana que va néixer l’any 1988 i des de llavors l’objectiu és ajudar a els nens i les nenes a ser independents a assolir uns hàbits i unes pautes de conducta, tot això dins d’un ambient de llibertat i autonomia.
Llar d'Infants Zal
Informació bàsica de la Guia de Barcelona, sobre la Llar d'Infants Zal, centre privat d’educació infantil, que està situat a la zona de la Marina del Prat Vermell, del districte de Sants-Montjuïc de la ciutat de Barcelona. Les dades bàsiques.
Llar infantil Les Cent Fonts
El titular del centre és l'Associació de Pares de Família de Sant Hilari, titular del Col·legi Sant Josep. Aquesta circumstància ens permet escolaritzar la mainada de Sant Hilari des de 0 fins a 16 anys, amb els avantatges que això comporta.
Llar Infantil Vedruna
Centre de 0 a 3 anys, situat a Vic. Escola cristiana que actuem en l'educació des d'una perspectiva del món humana i cristiana. Catalana en tant que ens impliquem activament amb una visió social i cultural àmplia de país. Tenim un ferm compromís …
Llar Infants Sol Solet
Pàgina de la Llar Infants Sol Solet de Castellví de la Marca (Alt Penedès). El centre educatiu està gestionat per l’empresa Baobab, que porta diferents centres a la província de Tarragona. Pàgina d’informació general de centres propis de Baobab.
Llar Municipal d'Infants El Parquet
Les llars municipals de Vilafranca són uns serveis educatius que tenen l’objectiu aconseguir les condicions que afavoreixin el creixement sa, l’adquisició d'autonomia, la formació del pensament, l'estabilitat emocional i l'aprenentatge en la relació.
Llar Municipal d'Infants l'Enxaneta
Les llars municipals de Vilafranca són uns serveis educatius que tenen l’objectiu aconseguir les condicions que afavoreixin el creixement sa, l’adquisició d'autonomia, la formació del pensament, l'estabilitat emocional i l'aprenentatge en la relació.
Llar Municipal d'Infants Lola Anglada
Les llars municipals de Vilafranca són uns serveis educatius que tenen l’objectiu aconseguir les condicions que afavoreixin el creixement sa, l’adquisició d'autonomia, la formació del pensament, l'estabilitat emocional i l'aprenentatge en la relació.
Llar Municipal d'Infants Sol Solet
Les llars municipals de Vilafranca són uns serveis educatius que tenen l’objectiu aconseguir les condicions que afavoreixin el creixement sa, l’adquisició d'autonomia, la formació del pensament, l'estabilitat emocional i l'aprenentatge en la relació.
Llars d'Infants Mafalda
Blog amb informació de les Llars d'infants Mafalda I i Mafalda II de Ia ciutat de Reus. Escola de 0 a 3 anys d’edat. Fem futur, tots al pati, menjar, psicomotricitat, aniversaris, pinzellades de Mafalda, comunicació/tnforrmes, i situació de la llar.
Llars d'Infants Municipals "El Picarol" i "La Ginesta"
Informació de l’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires. Documentació necessària per la matricula. Quan l’alumne sigui admès: La matricula de la Llar d’Infants El Picarol és fa a la Llar i la matricula de la Llar d’Infants La Ginesta a la Llar de la Gleva.
Llars d'Infants Picarol
El picarol és una llar d'infants privada amb més de 30 anys d'història i experiència. És sobretot un espai de convivència entre els infants, pares, i educadors es creen vincles afectius sòlids i gratificants. Estem a Vilafranca del Penedès.
LLobatons i Eriçons P-5
Bloc de la classe dels LLobatons i Eriçons P-5, del C.E.I.P Santa Anna de Castellvell del Camp (Baix Camp). Receptes de llaminadures i mones de pasqua, els felins, el dijous llarder, els Reis, esports, com fem el bloc, …
Magnòlia - Escola Infantil
Escola infantil a Barcelona per a nens i nenes de 0 a 6 anys i llar d’infants a Sant Cugat del Vallès. Un equip professional especialitzat en educació infantil, psicologia, pedagogia, aprenentatges primerencs, massatge infantil, psicomotricitat, música, …
Mainada - Llar d’infants
Centre privat d'educació infantil autoritzat pel Departament d'educació de la Generalitat de Catalunya amb 29 anys d'experiència. Acull nens/es de 9 mesos a 3 anys. L'objectiu es treballar amb els infants respectant sempre el seu ritme evolutiu.
Mainada Escola Infantil
Web de la Llar d'Infants-Parvulari Mainada, centre privat situat a Sant Gervasi-Galvany, dins el districte de Sarrià-Sant Gervasi de la ciutat de Barcelona. Va iniciar la tasca l'any 1973, ha apostat sempre per mantenir un esperit innovador i de recerca.
Miroasolet Escoles bressol
Miroasolet Escoles bressol a Mira-Sol (Sant Cugat del Vallès), per a nens de 4 mesos a 3 anys. Té dos edificis amb equipaments ideals pel benestar dels nens. Les instal·lacions es renoven constantment per millorar la qualitat de l’educació.
Nascuts per Llegir
Nascuts per Llegir és un projecte que vol promocionar del gust per la lectura per a la primera infància. Espai de promoció de la lectura per a infants de 0 a 3 anys, establint un vincle afectiu entre adults i petits al voltant del llibre.
Ninis
Espai de Ninis, la llar d'infants de Canet de Mar (Maresme). És una escola infantil per a nens i nenes de 0 a 3 anys. L’ampli horari de 8 a 20 hores, us pemetrà escollir el que més us interesi. Bolquers i productes de neteja, els posa l’escola.
Nonos Serveis
Serveis de cangur. Nanos és una empresa creada a l'any 2005 a Reus, pensada per tenir cura dels infants tant al domicili particular, o amb activitats en grup (bodes, comunions, celebracions familiars, etc.), oferint un servei específic per cada cas.
Pam i Pipa
Pam i Pipa és una llar d’infants de Barcelona, autoritzada pel Departament d’Educació. El nostre centre aposta per la qualitat educativa, pensant i planificant la nostra tasca per tal d’atendre les necessitats de nens i nenes de 0 a 3 anys.
Parvulari al Parc
Bloc de parvulari de l'escola Parc de la Ciutadella (Barcelona). Informa d'activitats, sortides i notícies que vagin succeint al llarg del curs. També hi veureu les fotos dels vostres fills/es que es realitzin en diferents moments i activitats del curs.
Parvulari Carles Riba
Web de l’Escola d'Educació Infantil Carles Riba, centre concertat del barri de Sant Gervasi-la Bonanova, del districte de Sarrià-Sant Gervasi de la ciutat de Barcelona. Activitats extraescolars, acollida fora d'horari escolar, cuina pròpia i menjador.
Parvulari Daina
Espai blog del Parvulari Daina de Ripoll. Inclou informació, activitats i fotografies. Des de la pàgina podreu veure un resum en imatges de les activitats de la nostra escola durant el present curs.
Parvulari Dídac
El projecte de la Llar d’infants Didac neix d’uns mestres que van començar a treballar-hi l’any 1989. Amb moltes ganes es van fer càrrec de la Llar d´infants Oikia l’any 1993 per poder retornar als seus inicis arribant a dirigir la Llar d´infants Didac.
Parvulari Sant Ignasi-Anglí
El Parvulari és va fundart a l'any 1941. Són dues torres comunicades entre si, situades al carrer Anglí 61-63, del barri de Sarrià. El Parvulari adscrit al Col·legi Jesuïtes Sant Ignasi-Sarrià, amb oportunitat de continuïtat a primària al col.legi.
Pas a Pas
Centre de desenvolupament infantil i atenció primerenca (0-6 anys) que, a més, compta amb els serveis de psicomotricitat, logopèdia, fisioteràpia pediàtrica, psicoteràpia i dificultats d’aprenentatge (7-16 anys). Som a Inca, Mallorca (Illes Balears).
Patufet - Castellnou de Seana
Informació bàsica de Patufet, la llar d'infants del municipi de Castellnou de Seana, a la comarca del Pla d’Urgell (Lleida). Adreça postal, telèfon i mail de contacte amb el centre.
Patufet Llar d’Infants
El principal objectiu d'aquest centre infantil és tenir cura i educar els infants. La Llar d’Infants patufet es una llar d’infants privada , que va nèixer a l’any 1976. Ja portem mes de 35 anys formant part del Barri de la Font Verda de Granollers.
Pàtums i Memas
Escola bressol Pàtums i Memas d’Esplugues de Llobregat. Centre d’educació infantil de primer cicle (0 a 3 anys), que té com a finalitat de formar i col·laborar amb els pares en l’educació dels seus fills tot desenvolupant plenament i la seva personalitat.
Petits i Grans
Punt de trobada per a aquells pares i mares que vulguin gaudir i compartir experiències i activitats amb els seus fills; ludiques, d’esport, de natura, culturals, etc. Propostes que no us animeu a fer per no conèixer més gent o no disposeu de temps.
Pinotxo Escola Bressol
La Llar d’Infants Pinotxo és un centre català i familiar, situat a Granollers. L’escola es basa en un mètode actiu. Els aspectes més importants són: desenvolupament integral del nen-na, adquisició d’hàbits, participació activa i creativitat de l’infant.
Plataforma03BCN
Formada per entitats i col·lectius que s'uneixen per defensar el model d'educació de la petita infància de Barcelona s'ha constituït amb la intenció d’expressar, d’una manera conjunta, el suport a l’actual model educatiu de les escoles bressol municipals.
Queen’s College
Fundat en 1977, Queen College és un col·legi laic mixt, que atén a 370 alumnes entre tres i divuit anys. Els programes d'estudis es basen en el Currículo Nacional Britànic, i els estudis complementaris del currículo del Ministeri d'Educació d'Espanya.
Quitxalla - Llar d’infants
Quitxalla és una Llar d'Infants, regulada pel Departament d’Ensenyament, ubicada a Valldoreix, al municipi de Sant Cugat del Vallès, amb àmplies instal·lacions, contacte directe amb la natura i la millor educació per al teu infant. Infants de 0 a 3 anys.
Residència Infantil Emmanuel RIE
Una llar per a nens en un ambient familiar. Va començar a existir en 1967 com una iniciativa d’una agrupació de dones cristianes evangèliques de Catalunya que va passar a ser una realitat el 1969. Sant Just Desvern (Barcelona).
Salesianes Santa Dorotea
Web de les Salesianes Santa Dorotea, centre concertat situat al barri de les Tres Torres, al districte de Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona. Educació secundària obligatòria, educació primària, educació infantil (parvularis). Activitats extraescolars.
sense escola bressol
Grup de famílies afectades per l’endarreriment en l’abertura de les EBM de Lleida, Jaén i Caspolina. Els fills van perdre la plaça a un altre centre públic durant aquest curs, pel no haver estat informats de les dates reals de començament de curs.
SOS Escoles Bressol Lleida
Manifest SOS Escoles Bressol Lleida, a càrrec de les AMPA de les escoles bressol municipals, més l’AMPA de l’Escola Bressol Josep Borràs. La Paeria ha posat en pràctica un seguit de canvis que afecten al model de les escoles bressol de Lleida.
St. Patrick’s Preschool
Neix de necessitar innovar en l’educació establint a l’escola el valor de l’empatia, l'experimentació, la creativitat, la diversitat, la iniciativa i la cura del nostre medi. Amb una visió futurista pretenem que els nens i nenes esdevinguin multilingües.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT