PROGRAMACIO


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


WEBS relacionades amb el tema
Acundi
Programa de gestió integral de l'empresa. Compres, vendes, magatzem, TPV, codis de barres. Gestió de descomptes, comandes, informes. Integració amb terminals PDA. Especialment per empreses de comercialització i distribució de productes.
Ahead Data
Web de l’empresa alcoiana Ahead Data. Ahead Data ofereix diferents serveis de disseny web. Imatge. Comunicació. Hosting i Cloud Computing. Seguretat informàtica. Informàtica per la indústria cultural. Treball amb Smartphones. Desenvolupament a mida.
Apps.cat
Portal Apps.cat, de desenvolupament d'aplicacions per a dispositius mòbils,a càrrec de Xavi Arévalo. La web ofereix desenvolupament d'aplicacions web i per a dispositius mòbils i un bloc amb la informació sobre aquestes aplicacions.
Calculadora Científica
Web de la calculadora científica de Patrik Lundin, amb manual d'ús, controls, funcions i operadores. Manual d'ús i informació general. La calculadora també suporta altres funcions quand s'introduïxen usant el teclat.
Catalanet.cat
Portal del Catalanet.cat. Blogs, vídeos, noticies d'actualitat, informàtica, vincles, eines i notícies bàsiques de l'internauta català. Sistemes operatius, enquestes, calendari i informacions diverses, …
Enric Guaus - Tècniques de Programació Informàtica
Pàgina de tècniques de programació. Principis generals de la programació informàtica, estructures de control del fluxe i de dades, llenguatge C, programació estructurada, escriure petits programes d'interés musical en C. Continguts i procediments.
esolvo - excel·lència informàtica
esolvo és una empresa tècnica que ofereix un nou concepte de servei informàtic. Tranquil·litat, estalvi, millora continua, informació són les paraules que ens defineixen. Visió esolvo aporta, als seus clients, solucions concretes. Girona.
Espai Macker de la XTEC
Espai de la XTEC (Xarxa Telemàtica Educativa de Catalunya) exclusivament dedicat als usuaris de Macintosh. Notícies i programari. Si pensaves que un ordinador Apple era car estaves molt equivocat. La millor qualitat al millor preu.
Fedora. Sistema Operatiu
Menys configuració, més innovació. Trieu el tast de Fedora que s'adeqüi millor a les vostres necessitats, i poseu-vos a treballar immediatament. Ja hi ha disponible la versió en català de la distribució de GNU/Linux Fedora 23, sistema operatiu complet.
Ferrer On-Line - Parabooks for Windows
Informàtica i secció per conèixer el PC i els components, l'euro i reflexions pel canvi de mil·leni. Inclou el programa gratuït Parabooks for Windows, per no perdre llibreries. Aquesta és la única pàgina oficial de Parabooks for Windows a Internet.
Fòrum de l'AEIC
Punt de trobada de coordinadors d'Informàtica. Recull de soft. Solució als problemes presents a les aules dels centres de secundària. Llista de correu de coordinadors d'Informàtica.
Informàtica i Informació Musical
Materials, experiències, cançons tradicionals, intercanvi d'escoles catalanes i japoneses, Xarxa Telemàtica Europea per a l'Educació, Utilitats per al sintetitzador Roland SK-50. És del Programa d'informàtica educativa (PIE).
Informàtica i noves tecnologies
Relació de Informàtica i noves tecnologies a càrrec de la Generalitat de Catalunya. Internet, cercadors, sistemes operatius, programació, navegadors i programes de correu electrònic, processadors de textos i aplicacions sectorials entre d'altres.
Informatics.cat
Benvingut/des, a Informatics.cat, nou portal d’informàtica en català. Teniu a la vostre disposició un fòrum per a donar suggeriments i debat de la web. Programari lliure, Apple, CMS, PodCast, programació, seguretat, tecnologia, videojocs, …
Kermit Club
Associació d'usuaris amb l'objectiu de donar suport i fomentar l'ús de les calculadores. Actualment, la seva activitat en les calculadores HP i més concretament en la HP48. Jaime Mira & Rafa C. Marcos.
Marc Armengol
Can Marc Site. Fa enginyeria informàtica a la UAB. També em moc pel Consell d'Estudiants de Ciències, on entre alguns s'intenta moure una mica la vida acadèmica, sobretot de l'estudiant i tirar endavant els projectes. Links interessants.
Metodologia de la programació Pascal - SemPerSe
Pascal.SemPerSe. El material que es mostra en aquest document va ser elaborat per un curs de formació C27. Metodologia de la programació. Pascal. També s'ha utilitzat com a com a material de suport en algunes EATP.
Ou de pasqua (virtual) - Viquipèdia
Un ou de pasqua virtual és un missatge ocult, o una capacitat amagada, contingut en un objecte, com una pel·lícula, un disc compacte, DVD, programa informàtic, o videojoc. L'origen del terme és sovint atribuït a la pel·lícula El retorn dels morts vivents.
PC Hardware.org
Tot el hardware del pc (maquinari) en català amb el suport de PcHardware. Programar Hardware en català, muntatge d'un PC, instal·lació de Windows, placa base, microprocessador, memòria, discs, targes ...
PLCs Controladors Lògics Programables Autòmats
PLCs controladors lògics programables. Definició, història, avantatges, funcionament, llenguatges, exemples, camps d'aplicació, fabricants, webs, bibliografia. Experiència professional en formació a empreses i ocupacional.
Projecte Fressa 2008
Desenvolupament de materials adreçats a l'educació especial; Navegador web i escriptura per a discapacitats, sistemes de comunicació, … Aquí es parla i hi ha recursos (download de "free" software i pàgines web).
S4A
S4A és una modificació d'Scratch que permet programar la plataforma de hardware lliure. Arduino d'una manera senzilla. Proporciona blocs nous per tractar amb sensors i actuadors connectats a una placa Arduino. Panell de sensors similar al de la PicoBoard.
Smalltalk - Viquipèdia
Llenguatge de programació orientat a objectes, dinàmic, tipat i reflexiu. Creat amb l'objectiu de ser el llenguatge que sustentaria el "nou món" de la informàtica exemplificat per la "simbiosi home-maquina". Fou dissenyat en part amb propòsits educatius.
Teraflop - Revista del Centre se Supercomputació de Catalunya
Teraflop és un noticiari mensual que pretén mostrar què s'està fent al CESCA en cada moment i donar una visió general de la supercomputació a Catalunya i arreu del món.
Titani - Disseny web amb Gestor de Continguts
Titani Web & Data S.L Les idees que millor funcionen són aquelles en què la persona que les utilitza, ho fa sense un aprenentatge previ, pràcticament per intuïció. A Titani convertim les noves tecnologies en tecnologies intuïtives. Vilafranca del Penedès.
Veritis Quo's Blog
Veritis Quo's blog és un interesant blog recull de notícies sobre Linux, informàtica en general i algunes anotacions. Clustrmaps, categories, arxius, dnscoop, blogroll, blogupp, ... Des de Manresa (Bages).
W3C en català
Aquest potser sigui l'esforç amb més temps i dedicació que he realitzat per a la comunitat d'enginyers web, és un procés que ajunta la traducció de les especificacions del W3C en idioma català. Les especificacions disponibles.
Web de Programació Concurrent
Aquesta és la pàgina principal del curs Programació Concurrent (codi d'assignatura 11520) que s'imparteix a l'Escola de Telecomunicacions de Barcelona (UPC). Programació del PC, des de la Universitat Politècnica de Catalunya; Llenguatges PADD, ETSETB.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT