PROGRAMARICREADORS


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
ILIMIT Comunicacions. Serveis Internet.(93)7333375


WEBS relacionades amb el tema
A Medida
Sistema orientat a facilitar l'evolució dels formats de documentació i continguts, amb l'objectiu d'aconseguir una major penetració de productes i serveis de les empreses, apropant distints continguts a perfils concrets d'usuaris.
Aplexnet - Programari per a Empreses
Empresa dedicada al desenvolupament de software per la petita i mitjana empresa, fent servir les últimes tecnologies presentades per Microsoft. Tordera (Maresme).
Aplicacions Informàtiques del Vallès
Desenvolupadors de Software que presenta 'Aplicacions', el programa de presupostos. Programa de control de costos i análisis d'obra en construcció. L'empresa és de Sant Celoni (Vallès Oriental) i té un adelegació a Barcleona.
Area Software Solutions
Empresa vallesana, especialitzada en el desenvolupament de projectes web i projectes de software. Potser la solució als seus problemes és més senzilla del que vostè es pensa. Serveis, projectes, tecnologies, clients i productes.
Argus
Disseny bases de dades, anàlisis i desenvolupament de software a mida. Implementació i manteniment de servidors corporatius sobre Linux. Cursos de formació. Noves tecnologies al vostre abast, anàlisis i desenvolupament de software a mida.
Bab Software Applications
Empresa de serveis amb gairebé 8 anys de recorregut en el sector de les TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació). Desenvolupament d'una plataforma web propietària que té com a objectiu la gestió integral de projectes a Internet.
beecubu
[beecubu] és una empresa de software. Desenvolupa aplicacions per a iPhone, iPad, software multiplataforma (interesa plataforma Mac OS X) i aplicacions d'Internet. Fundada el 2009 a Barcelona, la primera aplicació com [beecubu] va ser "Ràdio Arenys".
Beroni Informàtica-Sol·lucions per Agències de Viatges
Des de 1987 desenvolupa software dirigit a agències de viatges i OPC’s. Contem amb més de 1500 instal·lacions, repartides majoritàriament entre Espanya, Andorra, Portugal i Sudamèrica, que avalen els nostres 20 anys de dedicació al sector.
Bingo Intelligence
Bingo, una innovadora eina de Business Intelligence que permet crear informes dinàmics o impactants quadres de comandament de manera fàcil i ràpida. Tan fàcil d’utilitzar que qualsevol pot crear o consultar un informe. No és necessari ser expert.
Bitassa.cat
Bitassa Ben Enfilada, S.L. Som un equip de professionals que fem programes informàtics a mida, webs, programes per la web i el manteniment de tot plegat. Sineu (Mallorca).
BlowingMinds
Blowing Minds neix el 2014 de Ricard Mestres, Luís Rodríguez i Oscar Sahun per a crear diversió i entreteniment per a tothom. Creem jocs amb valor educatiu, cultural i/o social afegit. Desenvolupem jocs propis o per tercers en Android, iOS i Windows.
Ca Serveis
Empresa de tecnologia i l’administració, presta serveis als sistemes administratius, d’informació i tecnologia de les Pime’s, micro empreses i particulars a la ciutat de Lleida i zona d’influència. Aplicacions a mida, projectes corporatius, web, ...
Catalana de Soft
Catalana de Soft-Osona Net és nou proveïdor de serveis d'Internet des de Vic. Productes, tarifes i serveis. La presència a Internet d'associacions patrocinades per el nostre grup empresarial. Osona.Net. .
Control Modular
Establerta a Vic (Osona) des de l’any 2001 amb l’objectiu de cobrir la mancança d’empreses al mercat capaces de crear tan el software pel control de planta com oferir les eines per un intercanvi d’informació eficaç entre aquesta i els sistemes de gestió.
Creative Commons Catalunya
Corporació americana sense lucre. La institució afiliada a CC a Catalunya és la Universitat de Barcelona. El projecte català de CC és possible gràcies a la col·laboració de molta gent anònima que dóna suport. Història i dades del projecte.
CSI Informàtica de Gestió S.L.
Programes i aplicacions informàtiques de Gestio Laboral (Nomina i Seguretat Social),Fiscal (IVA,Renda), comptabilitat, vehicles assegurances...Per despatxos professionals: Gestories i Assesories.
Dae
Tecnología i software per a la gestió i investigació. Hardware, software, promoció i investigació. Dae, membre del grup europeu Attestia, proporciona el maquinari, programari i els serveis d'investigació per a la gestió, promoció, i comunicació en pimes.
DaH!
DaH! Som una empresa de freelances per projectes web, apps Android i iOS, realitat augmentada, geoposicionament, programació específica per Windows o Linux, entre altres coses. Estem a Figueres (Alt Empordà), Girona i Cerdanyola del Vallès.
Edertone Advanced Solutions
Empresa dedicada al desenvolupament d'aplicacions informàtiques a Castellar del Vallès (Vallès Occidental). Especialistes en desenvolupament amb adobe Flex, mysql, php, programació, bases de dades i aplicacions web d'alt nivell.
Four Track
Empresa desenvolupadora de software adaptat. Treballa per a desenvolupar el software que s’adapti al seu negoci. El CleanUp Control és una aplicació pel control de qualitat d’empreses de sectors, com la neteja, construcció, hostaleria, etc.
Freelander Solutions Developer
Desenvolupament d'aplicacions informàtiques eficaces des de l'any 2002. Orienta a l’empresa sobre l'estratègia més eficient, aplicant les darreres tecnologies. CustomGest; control de personal: tasques, producció, horaris, vacances, absentismes, etc.
Gamma interactiva
Web corporativa de Gamma interactiva. La seva tasca principal és publicar jocs. A nivell de programació, els mòduls socials que havíem implementat experimentalment estan resultant tot un èxit. Blog, twitter, últims jocs, Megajocs, …
GlobalGiF Software & Technology
Empresa informàtica especialitzada en desenvolupar software a mida, especialment bases de dades client-servidor. Venda de hardware (ordinadors, scanners, impressores, etc) a preu inmillorable. Xarxes, consulting, ...
gpi software
El gestor de continguts Web.net 3.0 és la forma més fàcil, ràpida i segura de mantenir actualitzada la seva pàgina web. Està disponible en les seves quatre versions: Bàsic, corporatiu, catàleg i comerç. El disseny gràfic més innovador!
Gpisoftware
Pàgines web i aplicaciones per Internet. Fem la teva pàgina web i desenvolupem aplicacions per a Internet oferint servei i distribuïdors a tota Espanya. Els nostres principals productes i serveis relacionats amb pàgines web i en aplicacions per Internet.
Informàtica 3
Els nostres programes especialitzats en gestió empresarial, despatxos professionals i empreses turístiques aporten solucions extremadament senzilles d'utilitzar i molt intuïtives que es caracteritzen per una fiabilitat absoluta i per una fàcil adaptació.
iSencia
L’experiència, coneixements tecnològics i productes, fan d'iSencia un soci idoni per convertir innovació tecnològica en valor estratègic pel negoci. L'arquitectura dels productes combina programari empresarial estàndard amb solucions a mida flexibles.
Jnsoft
Empresa de Lleida dedicada a l'enginyeria d’automatització industrial i disseny de software a mida, oferint disseny i programació en automatització industrial i programació de programari en multiplataforma, per aportar solucions en mercats sectorials.
Joel i el Programari
Joel Spolsky és el fundador de Fog Creek Software, una petita empresa de programari a Nova York. Es va graduar a la Universitat de Yale, i ha treballat com a programador i directiu a Microsoft, Viacom i Juno.
Lleida Soft
Desenvolupament d'aplicacions i instal·lació de sistemes d'informació, connexió amb dispositius externs, etc. Lleis de immobiliària i Internet (LOPD). Tot sobre legislació immobiliària, terrenys, solars, locals, urbanisme. També comerç electrònic.
Llicència de Creative Commons Deed
Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 2.0. Sou lliure de: copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra Sota les condicions següents: reconeixement. Heu de reconèixer i citar l'autor original. No comercial.
Logic Data
Durant mes de 25 anys hem estat creant aplicacions informàtiques, desenvolupaments verticals per cobrir les necessitats de sectors empresarials i aplicacions a mida per cobrir les necessitats especifiques dels nostres clients. Tenim dilatada experiència.
Mannes Technology
Empresa independent de consultoria i desenvolupament de software. Entre les especialitats destaca l'aplicació de tècniques i tecnologies avançades al camp de les finances.
Mega Byte
Des del 1984, Mega Byte es dedica als serveis de programació a mida i stàndart de software per empreses des del Vendrell. Connectar el software amb les dades que viatgen per Internet ja és la segona revolució informàtica després del PC.
Moncasoft
Des de 2003, ofereix un servei informàtic professional, eficaç i adaptat a cada empresa. L’objectiu d’empresa és cobrir un ampli ventall de necessitats que sorgeixen en el món de la informàtica empresarial. Mgest la solució de gestió i comptabilitat.
MSC_Soft Automatització
Desenvolupament tecnològic per la ràdio. Moltls sistemes d'automatització radiofònica utilitzen una arquitectura tancada i els seus programes només funcionen amb les seves màquines. És un error no poder gaudir dels avantatges que suposa...
Nutecsi S. L.
Nutecsi és una empresa que proporciona serveis d'Internet, creació de webs ( webmaster ), boletins e-mail ( o boletins electrònics, newsletters.. ), consultoria d'Internet, software, formació, cursos, diseny, management...
phpBB.cat
phpBB.cat és un espai de trobada per a la comunitat d'usuaris del phpBB en català. Tasques de documentació, coordinació de traduccions, ajudar-nos els uns als altres, compartir dubtes i experiències, etc.Documentació, fòrums, contactar i xml.
Pragma Software
Pragma és una empresa especialitzada en software per administració de finques. software específic per al sector, dóna suport a la seva implementació, imparteix cursos i seminaris per a la constant actualització dels seus usuaris.
Roger Vilaseca - Graphics Programming
Pàgina de programació gràfica per a ordinadors i robòtica. Amb manuals i llibreries dels modes gràfics. Sóc un enginyer de telecomunicacions aficionat a la programació. Tutorials de programació gràfica i de Visual C++.
Sertebal
Sertebal és una empresa de serveis, dedicada fundamentalment a la programació. Es va fundar a l'any 1992 i des d'aleshores ha adquirit una experiència que ha estat agraïda per els nostres clients. Entre els nostres productes destacam el Marinawin.
Serveis informàtics Penedès Data
Penedès Data neix de la mà d’un grup de professionals amb més de quinze anys d’experiència en el camp de la informàtica i de les noves tecnologies. Respon a les necessitats dels clients de forma personalitzada, proporcionant solucions integrals.
Serviclient 21 - Serveis Multimèdia i Internet
Serveis multimèdia i internet d'alt nivell. Creació de software a mida i venda de hardware. Infinites possibilitats. Fem peritatges informàtics judicials i extrajudicials. Personal titulat i col·legiat. L’empresa, què fabriquem, personalitat pròpia, …
Softcatalà.cat
Pàgina de Softcatalà. És una organització, l'objectiu bàsic de la qual és organitzar el desenvolupament, la traducció i la distribució de productes en català mitjançant Internet. L'associació es va crear l'any 1998.
Software Girona
Empresa jove, amb ganes de fer les coses bé i pensant amb el millor rendiment pel client. Gran disponibilitat, sempre disposats a ajudar el client per a qualsevol dubte que pugi sorgir. Aplicacions per sistemes operatius com Android, iOS o Windows.
STO Sistemes i Tecnologies d'Ofimatica
Com a companyia referent en solucions i serveis de gestió empresarial a Abdorra, a STO entenem per què cada un dels nostres clients és únic. L’objectiu és simplicar els processos de l’empresa amb eines sencilles adaptades a les teves necessitats.
Terlas Software S.
Terlas és una empresa del sector de la Tecnologia de la informació (TI) que ofereix solucions i serveis globals informàtics per l'empresa. L'objectiu de la qualitat, funcionalitat i retorn de la inversió. Sóm un equip amb més de 15 anys d'experiència.
Urano Data
Pàgina de Unsolcor Grup humà solidari, que es presenta com a font d’ajuda a col·lectius en situació precària i mitjans precaris. Programes de gestió dirigigits per a diversos sectors d'empreses. La pàgina no té la versió en català operativa.
WinOmega - Omega Software
Coneixeu els programes shareware i freeware de gestió empresarial més difosos al món hispà. Prop de nou mil usuaris registrats a Europa, Amèrica i nord d'Àfrica! Kes darreres versions totalment operatives.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT