PROGRAMESALTRES


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


WEBS relacionades amb el tema
AbiWord - Softcatalà
Processador de textos d’aspecte semblant al de Microsoft Word però lliure i molt més lleuger. Ofereix un munt de funcions per a processament de textos; inclou totes les opcions habituals i es poden desar els documents en format HTML.
Àlbum Hofmann Digital - elteualbumdefotos.com
Àlbum Digital Hofmann Codi: 210559 La nova forma d'imprimir les teves fotos digitals! Descàrrega gratuïta del programa. Amb el programa compondràs de forma fàcil i ràpida el teu àlbum digital fent servir les teves fotografies o qualsevol imatge.
Alresoft on line
Veterà portal català, propietat d'Alresoft online. Tindreu informació de la història de Catalunya, el sistema solar, infoweb, cercalex, descàrregues de software en català cultura, humor, xat, correu gratuit, i seccions.
Ambientech
Programa educatiu de ciències, tecnologia i medi ambient. A les àrees temàtiques hi trobareu més de 300 activitats multimèdia amb animacions que treballen continguts curriculars de biologia, química, física i ciències socials per a l'ESO i batxillerat.
Aplexnet - Programari per a Empreses
Empresa dedicada al desenvolupament de software per la petita i mitjana empresa, fent servir les últimes tecnologies presentades per Microsoft. Tordera (Maresme).
ARC Aplicació de Recobriment Curricular
Aplicació web que conté i ofereix propostes d’activitats, recursos i itineraris vinculats al currículum i que poden ser útils a mestres i professorat en el seu treball a l’aula. Es tracta de “recobrir” el currículum amb propostes didàctiques que millorin.
Bridge Explorer
Programari per a visualitzar mans de bridge guardades en arxius de text en format PBN o LIN. PBN (Portable Bridge Notation) és el format per a guardar mans de bridge. LIN és el format de text amb el que guarda les partides Bridge Base Online.
CAD Addict - Programari per a Arquitectes
CAD Addict és un bloc on publico aquells descobriments que vaig fent en programari relacionat amb l'arquitectura. Blocs, tutorials, plugins, noticies, descàrregues, llibres, directori i també apareixeran aquí de tant en tant altres coses.
Calculadora Wiris
De casa podeu fer-la servir tan com vulgueu, sense limitació. Del centre podeu fer fins a 1.000 càlculs anuals. Si en voleu més cal adquirir llicència. Wiris es pot usar en Àgora o Moodle. Geometria, nombres, àlgebra, funcions, estadística i probabilitat.
Camaltec Andorra - K - Inmo Software de Gestió Immobiliària
Camaltec Ibérica es una empresa de prestació integral de serveis per a Internet, ofeix a particulars, professionals, pymes i grans empreses solucions i recursos per la presència a la xarxa. L’empresa és a Andorra. Versió en català no operativa.
Campanya contra les patents de programari
Web de la Campanya contra les patents de programari. La comissió europea ha presentat una proposta de directiva que legalitzaria les patents de programari a la UE. Caliu, l'associació d'usuaris/es de GNU/linux. Feina pendent.
catLIM
Portal per al desenvolupament del programa de creació de continguts educatius LIM, inicials de Llibres Interactius Multimè-dia, creats amb el programa editor Edilim. Concebuts com a programari lliure i funcionen amb Linux i Windows.
Col·lex
Aplicació per crear, consultar i compartir col·leccions de fitxes. Pots cercar les col·leccions que han fet la resta d'usuaris. Si disposes d'identificador de l'edu365 o de la XTEC, clica el botó entra i crea les teves col·leccions. Col·leccions exemple.
Dagoora
Enginyeria de software que ofereix solucions útils que crean valor. Abarca totes les àrees dins de les tecnologies de la informació: des de la gestió empresarial, passant pel desenvolupament d'aplicacions i la seva implantació, fins la part de sistemes.
dixibit.com - Desenvolupament d'Aplicacions Informàtiques a Mida
La nostra especialitat és el Desenvolupament d'Aplicacions, ja sigui per Internet, Intranets, o ordinadors personals. Treballem en el sector del Software de Gestió desde 1990. Disposem d'un servei de hosting per allotjar els portals dels nostres clients.
Ed For Windows
L'Ed per a Windows, versió catalana. És un editor de línies amb les següents característiques: Nombre il·limitat d'arxius, fins a 65.000 línies, Numeració de línies suportant mandats de línia 'host like' i llenguatges definit per l'usuari.
eines.cat
Benvingut a Eines! Tot de coses pel vostre ordinador. Documentació, eines jocs, eines, general, GNU/Linux, Internet, maquinari, mataneurones, programari, ... Pots agafar idees i informació d'Eines, sempre i quant en citis la font.
El Cavall Droid
Cavalldroid és un homenatge a la revista que hem llegit de petits, amb el barrufets, en Jep i l'Ot el bruixot... Lector de webcòmics per a Android. RSS dels webcòmics publicats en blogs i lectura en dispossitius mòbils i tablets amb el sistema operatiu.
El dip de Vicent Fornés
Diari interactiu personal enfocat a difondre algunes notícies i informacions relacionades amb el programari lliure, especialment, l'OpenOffice.org, el Mozilla Firefox i el Gimp, i el seu aprofitament en les classes d'Informàtica.
El mitjà és el programa
Article de Xavier Berenguer sobre la naturalesa del mitjà digital: memòria i programa. El ciberespai és el resultat de la confluència de grans especialitats tècniques, professionals i industrials: la informàtica, les telecomunicacions i l'audiovisual.
EmuleStation
Pàgina web sobre eMule en català, un dels més grans i més segurs clients de compartició "usuari a usuari" (peer-to-peer) del món. Manuals d'introducció i d'experts, descàrregues del programa. L'eMule és un nou programa de compartició de fitxers.
Epèrgam
L’Epèrgam és una aplicació per a la gestió de les biblioteques escolars. Està posada en servei pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. Entorn de biblioteca, entorn de formació i entorn de consulta.
Escriure programes interactius
Article de Xavier Berenguer introductori al projecte escriptura multimèdia. El multimèdia interactiu obre noves possibilitats de creació audiovisual. Introducció: antecedents, abast de continguts, elements d’estructura i forma, i aplicació a la narrativa.
Examinator
Examinator és un programa que ofereix la possibilitat d'autoavaluar, de manera lúdica, els nostres coneixements de català. Poden jugar una o dos persones. Per a descarregar i instal·lar este programa en el seu disc ho farà automàticament.
eyeos.cat
Plataforma de Codi Font Lliure dissenyada per a gestionar una àmplia varietat d'aplicacions web. eyeOS va ser concebut com una nova definició de Sistema Operatiu, on qualsevol cosa al seu interior pugui ser accessible des de qualsevol lloc en una xarxa.
Fabricants de Programari en Català
A continuació s'inclou la relació de tots els fabricants esmentats. A la primera línia hi ha, per ordre alfabètic, la referència abreujada usada en la pàgina anterior i, a sota, les dades completes del fabricant.
Fòrums Programació i Multimèdia
Parla del que vulguis: dubtes generals d'informàtica, internet, idees, paranoies, curiositats. Director i Lingo, Flash MX, Actionscript, PHP & MySQL, Javascript, DHTML, AJAX i XML. compartir els teus treballs, projectes dubtes i problemes.
Geogebra
Programari lliure per ensenyar i aprendre matemàtiques dinàmic gratuït i multiplataforma. Usable en tot nivell educatiu i que aglutina la geometria, l’àlgebra, el full de càlcul, l’estadística i l’anàlisi, en un únic paquet integrat i senzill d’utilitzar.
GH Scrabble 1.0.1.3 - descàrrega gratuïta i comentaris
Descàrrega gratuïta de GH Scrabble 1.0.1.3 - Per fi es pot tenir l'equip en una de les taules de joc més estès a tot el món i la popularitat del qual s'estén a tots els països, sempre que un dels jocs més venuts de la història. Aguditzi l’intel·lecte.
Gironain
Busca i troba els punts d'interés turístic i de recreació a la ciutat de Girona. Inclou els hotels, els restaurants, les botigues, els museus, transports, rutes, salut, els serveis, calendari, el turisme... Connecta amb la ciutat, Promocions i regals.
Gnome
Web del projecte traducció al català del Gnome, un entorn d'escriptori del projecte GNU. Els entorns d'escriptori fan la vida més fàcil als usuaris i als desenvolupadors de programari. Els entorns d'escriptori per als sistemes GNU/Linux són Gnome i KDE.
GNUWin II
Recopilació de programari lliure per a Windows. Inclou nombrosos programes, ordenats per tipus, totalment lliures, que engloben un gran ventall d'utilitats. Trobaràs també molts articles que expliquem l'esperit del Programari Lliure i del Codi Obert.
GoodNico
Aplicació iphone per a deixar de fumar. L’APP ja està disponible des d’inicis de gener (costa 0,79 euros) i també està en Twitter i Facebook per poder compartir les experiències i els assoliments amb altres persones que intenten deixar el tabac.
Guaita Visualitzador d'Imatges
Programa que permet visualitzar imatges seqüencialment. Visualització d'imatges a través dels seus "accesos directes" o "shorcuts", (fitxers tipus lnk.). Aquesta funcionalitat permet definir col·leccions d'imatges, agrupant-les en directoris.
Hattrick Cup Manager
Eina gratuïta per administrar copes amistoses. Funcionament molt senzill. Només necessites està registrat al Hattrick. Una vegada que tinguis el teu equip ja et pots registrar a cupmanager.org. Per saber-ne més detalls llegeix les normes.
Hola Osona - Aplicació Turística
Aplicació creada com a projecte multidisciplinar amb col·laboracio d'un grup de professionals que aposten per participar en la iniciativa aportant la seva feina com a inversió inicial. Aplicació gratuïta d'àmplia difusió a habitants i visitants d'Osona.
iAutism - Aplicacions per a persones amb autisme i Síndrome de Down
Basades en iPhone i iPod touch. Els mòbils i tàctils tipus iPhone i els dispositius iPod touch o iPad -i els Android- milloren aprenentatge, comunicació i oci de persones amb TEA, necessitats especials. Milers d’aplicacions educatives i d’oci.
idCAT
Identificador digital que garanteix la identitat de les persones a Internet. Permet operar amb administracions i assegura la integritat de les dades que envieu i la seva confidencialitat, ja que està emès pel Consorci Administració Oberta de Catalunya.
informatica girona
Externalitzi el servei i tingui el seu departament informàtic. Millori en rendiment de les TIC. Protegeixi i eviti que el seu sistema informàtic sigui vulnerable a les constants amanaces externes. Creació de pàgines web autogestionables en Worpdress…
James - La Pàgina d’un altre geek
Web dedicada a la informatica en general, la programació PHP, MySQL i Flash ActionScript, també edició de jocs i noticies d’informatica en general. Tips de Windows. Directori d'enllaços, Fòrum de www.jaumebogunya.com.
Kermit Club
Associació d'usuaris amb l'objectiu de donar suport i fomentar l'ús de les calculadores. Actualment, la seva activitat en les calculadores HP i més concretament en la HP48. Jaime Mira & Rafa C. Marcos.
La Nostra TV 1.0
Aquest programa es de distribució gratuïta. Amb aquest programa es poden veure les següents cadenes de televisió. S'ha provat amb un Vista Ultimate sense SP1 i funciona, no podem garantir que funcioni en la resta de versions de Vista.
Lluert Serveis Telemàtics
Espai a Internet d'aquesta empresa de Barcelona, especialitzada en serveis telematics, disseny i programacio web, realitzem tot tipus d'aplicacions informatiques, creem intranets, campus virtuals i altres serveis relacionats amb internet.
Ments obertes
Espai d'expressió, creació, reflexió, debat i intercanvi arriba cada dia a més gent. Amb l'aplicació de Ments obertes, pots conèixer els personatges ment oberta, anar als wikispeech, baixar-te les llistes de música per a estudiar i descobrir continguts.
Meridianset
Serveis de programació i Bases de dades en SQL Server 2000, Flash, Linies 902, Serveis de WebCam a la seva web. Programació a mida. Desenvolupament de portals remunerats a través de SMS. Li assessorem en la metodologia.
mossegalapoma.cat
Parlem de: Mac, Apple, Tecnologia, Internet participativa i Innovació en català. Som una comunitat d'usuaris on parlem de Mac, Apple, Tecnologia, Internet participativa i innovació. Sistema operatiu dels Mac, Mac OS X, Blogging i Podcasting.
Músic 4.30
Editor musical que permet escriure i modificar partitures sobre pentagrama. Execució polifònica de partitures i amb acoplarment de dispositius externs. Exporta les peces editades als formats Framework, WinLogo, COM, LISP, MIDI, Pascal i Basic.
NTRsupport
NTRsupport li permet oferir als seus clientes, clients potencials i empleats assistència tècnica sota demanda, de forma immediata i amb uns alts nivells de seguretat sense haver de realitzar nombroses trucades de telèfon.
OpenOffice
Versió de programari lliure (sota la llicència LGPL) de l’Star Office, de Sun Microsystems. Conté: editor de textos, full de càlcul, eines per a presentacions, dibuixos vectorials, gràfics i fòrmules, i conversor de fitxers. Materials i descàrrega.
Palm a palm
PDF, Pixels, programació, Real Basic, PalmOS, i alguna cosa més d’aquestes populars agendes electròniques de butxaca. El meu estudi està ubicat al barri de Sants de Barcelona, i és una empresa amb un model de funcionament on-line.
PalmCat - Informàtica de butxaca
Iniciativa que pretén portar el català a l'informàtica de butxaca. Hi podeu trobar: Llibres, articles, bases de dades, programes lliures en català, diccionari anglés-català per a pc’s de butxaca, notícies i fòrum específic on compartir.
PalmCat - Programes
Pàgina de baixada (descàrregues) de programes per les agendes electròniques Palm. Notícies. Programari. Documents. Tons i logos. Col·labora. Botiga. Fòrum. (Dubtes i consultes). Enllaços.
Parabooks for Windows
Aquesta és la única pàgina oficial de Parabooks for Windows a Internet. Aquí trobareu tota la informació sobre què és Parabooks, com adquirir-lo i altres. Parabooks és un programa per a sistemes Windows 95/98/ME/NT de gestió de llibreries.
Paraula.net
Des d'aquesta pàgina podreu accedir a diversos models i plantilles. Pàgines que ofereixen algun tipus de programa informàtic que utilitza el català com a llengua vehicular. Documents, progrmari, campanyes, …
PFC Timetable Block
Gestor d'Horaris per a Moodle. Manual del usuari per el bloc Timetable. És un bloc que podem afegir al lloc Moodle del nostre centre per poder gestionar aules, grups i els seus horaris.
PianoLudic
Programa per Windows que permet interpretar en un piano digital peces sense preocupar-nos on es posen els dits però controlant aspectes expressius i musicals: el tempo, dinàmiques, legato, staccatto, etc. Versió gratuïta limitada a 100 compassos.
Picasa de Google
Programa que ajuda a trobar, editar i compartir les fotos de l’ordinador. Per extraure les fotos de la càmera, i a partir d’aquest moment, cada cop que obriu el programa, buscarà totes les fotos i les ordenarà dins d’àlbums. En 37 idiomes.
Pim Pam Pum
Daniel Julià i Anna Fuster de Barcelona. Més de 18 anys d’experiència en projectes interactius i docència universitària. Comunitats virtuals. projectes interactius, publicitat a nous mitjans, disseny d'interacció, aplicacions móbils i programació creativa
Plataforma Dédalo
El software Dédalo, és una eina de treball oberta i lliure que facilita la tasca de gestionar i difondre la cultura immaterial. Orientada a investigadors i especialistes, estudiants i particulars. Arxiu audiovisual de Patrimoni Immaterial o Història Oral.
PoNewEdit 1.0.1 - Editor d’Arxius .po
Per a programes multilingües que utilitzen gettext. Editors alternatius a Poedit: PoNewEdit (traductors) i UpdatePoFile (programadors). Còpia el missatge del mateix fitxer o importa el traduït en un arxiu po, utilitzats pels programes multilingües.
Primewares
Directori multilíngüe de programes d’ordinador, amb una biblioteca inmensa de programari gratuït que s'amplia dia a dia, gràcies a la col·laboració dels seus usuaris. Disposa d'un extens apartat de programari en català.
Programa Smbientech
El programa Ambientech és un portal educatiu que pretén difondre i facilitar l'aprenentatge de les Ciències, la Tecnologia i el Medi ambient als alumnes de l'ESO, Batxillerat i Cicles formatius. És una eina de suport per al professorat i l'alumnat.
Programes & Jocs
Casa i lleure, fons d’escriptori, gràfics, Internet, música, programació, salvapantalles, utilitats del PC, utilitats Windows, vídeo i multimèdia, aventures gràfiques, emuladors, jocs carreres, clàssics, jocs d'aventura, de cartes, de lluita, de rol, …
Projecte Fressa 2008
Desenvolupament de materials adreçats a l'educació especial; Navegador web i escriptura per a discapacitats, sistemes de comunicació, … Aquí es parla i hi ha recursos (download de "free" software i pàgines web).
Puntdoc, consultors informàtics
Dedicada a l'assessorament d'empreses, a la creació de software, al diseny de solucions informàtiques a mida i al manteniment íntegre de hardware de l'empresa. L'evolució de Puntdoc en aquests anys ha sigut molt important.
Scratch Català
Scratch és un llenguatge de programació visual i divertit, creat per la gent del MIT i enfocat als nens, de 7 a 99 anys. Pot fer jocs, animacions, música, art, el limit està en la nostra imaginació. Mireu el vídeo amb un recull de les seves possibilitats.
Softweb Girona
SoftWeb Girona es va crear amb l’esperit de creure que la feina ben feta no és incompatible amb un preu competitiu, i amb una atenció al client personalitzada i acurada. Un equip jove i qualificat, que vol apropar les noves tecnologies a l’empresa.
Sokrator, cloud platforms
Sokrator Coaching Suite, solució adaptada a necessitats del sector. Sokrator Comenius Suite, les eines clau per gestionar el centre de formació. Sokrator Technical Assistance, eines per a simplificar i optimitzar els processos d'assistència tècnica.
SomGNU
Base documental de recursos GNU/Linux en català. Descàrregues, informació de les característiques dels programes i dades diverses. Presenta el Songbird, reproductor de música, ràdio i navegador web -centrat en la compra de música i audiovisuals-.
SPIP
És el sistema de publicació, desenvolupada a França pel minirézo, per a la gestió de l’uZine. Aquest programa està alliberat sota la llicència del programari lliure (GPL). Documentació i descàrregues.
Tag24
Oferim serveis professionals de disseny web i desenvolupament mòbil per empreses i emprenedors. El nostre creatiu equip de consultors i programadors comprenen la importància de crear apps i webs altament funcionals i estètiques.
Tekktia Mobile
Tekktia mobile és una empresa especialitzada en el desenvolupament d’aplicacions mòbils per a les empreses aprofitant les funcionalitats natives dels dispositius mòbils d’última generació. Amb més de 10 anys d’experiència a l’esquena …
The Pirate Bay
The Pirate Bay és el directori i el rastrejador BitTorrent més gran del món. Cercar torrents, fullejar els torrents, torrents recents, sèries de TV, aplicacions, música i àudio, llistat dels Top 100.
Toti PM Software
Pàgina de recursos i programes educatius de Jordi Lagares Roset; Informàtica, educació especial, matemàtiques, física, estadística, música, estudi del so i la veu. Programari i manuals d'ús. Cap un món on les màquines s'adaptin a les persones.
Trilogi - e-comerç
Trilogi ofereix exclusivament serveis de creació de botigues virtuals, integració i outsourcing de sistemes de comerç electrònic (B2b - B2c) des de 1998. Aconsegueixi els elements més importants per al seu e-commerce: Rapidesa, Agilitat i Facilitat.
Use-It
Disseny web, usabilitat i aplicacions per a mòbil. Use-It cobreix les necessitats creixents del mercat amb la rendibilitat a les seves empreses clients mitjançant la usabilitat. És una empresa que aporta solucions de usabilitat per entorns web i software.
VegAna - Eines d'Edició i Anàlisi de la Vegetació
Eines d'edició i anàlisi de la vegetació. Es tracta d’un paquet per l'estudi de la vegetació. Conté els programes: Ginkgo, Quercus, Fagus i Yucca. Manuals d'usuari.
Via Indice
Lider en software online para la fotografía digital, amb més de deu anys d'experiència. Ha desenvolupat webs per a diferents sectors i s'ha especialitzat en serveis de fotografia i gestors de continguts online. Revelat, àlbum i reportatges online.
VTrain - El programa peraprendre vocabulari
Tutor de vocabulari per aprendre matèries en temps rècord. Els nostres experts estan creant llistes de vocabulari en diversos idiomes i noves funcions. El mètode és únic. Et fa una sèrie de preguntes, i planifica repassos individuals per a cadascuna.
WinAmp
Reproductor de MP3, estàndard majoritari de so i de pistes de CD, WMA, Audiosoft, Mjuice, MOD o WAV. Té l'aspecte d'un equip reproductor musical que permet visualitzar i configurar llistats de so i desar-los al Pc. Equalitzador de so.
Windguru
Windguru està disponible en dues versions: "Windguru" (d’accés gratuït) i "Windguru Pro" (accés de pagament). La majoria de previsions i informació en aquest servidor estàn disponibles gratuitament però d’altres requereixen compta "Pro".
WinRAR
Completa utilitat d'arxivament de fitxers, que comprimeix fitxers en format RAR, un tipo d'arxius més complets que els altres tipos anteriors; ZIP, ARJ, CAB i LZH, que també pot gestionar.
WinRAR
Descàrrega del WinRAR en català (32 bit, 64 bit). El WinRAR és una completa utilitat d'arxivament de fitxers per a Windows 95/98/NT/XP i 2000 que pot gestionar els fitxers RAR, ZIP, ARJ, CAB, LZH, TAR, GZ, ACE, BZIP2, JAR i UUE nativament.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT