PROGRAMESCORRECCIO


en tot el CerCAT   en aquesta secciķ
Recerca Avanįada  

 
ILIMIT Comunicacions. Serveis Internet.(93)7333375


WEBS relacionades amb el tema
Adaptacions Word
Conjunt de plantilles, barres d’eines i macros que modifiquen la configuraciķ del Word per simplificar l'entorn i facilitar que els alumnes hi puguin treballar amb major eficācia i autonomia. Adaptacions Word v 05, Word v 04, Word v 02, Fončtica x Word.
Catalanitzador.softcatala.cat
Accés al programa catalanitzador de Windows. Podreu catalanitzar el vostre ordinador en 4 passos molt senzills i de forma automātica. I, a més, navegareu per la xarxa de manera que totes les pāgines que tinguin versiķ en catalā s’hi mostraran directament.
Connector per a l'Emacs - El Corrector
Ja instalˇlat El Corrector, per utilitzar-lo en els altres programes necessiteu descarregar i instalˇlar els connectors específics: desenvolupat per la Universitat Pompeu Fabra amb l'ajuda de Barcelona Media i finanįat per la Generalitat de Catalunya.
Corlincat
Corlincat és el demostrador online del corrector gramatical i ortogrāfic del catalā d'āmplia cobertura Corlincat. Prement corregir tot el text amb ordre. S'envia tot el text i retorna els errors ortogrāfics i sintāctics. Amb Corregir des del cursor.
Corrector de Redaccions - Catalā on line
Corrector de redaccions i textos en catalā. Aprčn ortografia, lčxic, semāntica, estructuraciķ i adequaciķ, coherčncia, cohesiķ i millora el nivell en la redacciķ d'escrits d'una forma rāpida i senzilla. Serveix per a superar exāmens de la JP Catalā.
Corrector ortogrāfic catalā - Avui.cat
Corrector ortogrāfic des de la web del diari Avui. Enganxeu un text a continuaciķ o pugeu un document per corregir. Podeu pujar arxius TXT, DOC o ODT de fins a 500kb. Informaciķ sobre l'eina de correcciķ i els diccionaris que empra.
Corrector Ortogrāfic de catalā (valenciā) per al LibreOffice i l’Apache OpenOffice
Distribuit lliurement amb els principals programes lliures: LibreOffice, Apache Office, Firefox, etc. La versiķ 3.0.0, ha fet un salt en volum i qualitat dels diccionaris. S'han unificat els diccionaris ortogrāfics i el diccionari del corrector gramatical
Corrector ortogrāfic de catalā general per a l'OpenOffice - Softcatalā
Per verificar l'ortografia del catalā dels documents d'OpenOffice en qualsevol llengua o plataforma (Windows, Linux, Mac). Conté les entrades de l'estāndard general de l'IEC, la morfologia en la gramātica, i inclou formes valencianes i balears.
Corrector ortogrāfic i gramātical de valenciā - Softvalenciā
Servei estā basat en el programari lliure LanguageTool, i s'ha desenvolupat grācies a Riurau Editors i Softcatalā. Resultats. Apareixeran subratllats errors ortogrāfics o gramaticals o tipogrāfics i recomanacions d'estil. Subratlla errors ortogrāfics.
Corrector ortogrāfic i gramatical Softcatalā
Corrector ortogrāfic de textos de Softcatalā a partir de l'Ispell i l'Ajax Spell Checker. Permet trobar errades ortogrāfiques perō no de carācter sintāctic, semāntic o gramatical. La variant general amb les opcions comunes, i especific en valenciā.
Diccionari catalā de particiķ de mots per a l'OpenOffice.org
Extensiķ, basada en patrons de TeX. Permet partir mots a final de línia de forma correcta als documents d'OpenOffice.org en qualsevol llengua o plataforma (Windows, Linux, Mac). El diccionari parteix bé les eles geminades, perō la particiķ s'ha d'activar.
Diccionari catalā de sinōnims per a l'OpenOffice - Softcatalā
L'Openthesaurus-ca és un diccionari de sinōnims, antōnims i mots afins lliure per a l'OpenOffice.org de qualsevol plataforma (Windows, Linux, Mac) i llengua (catalā, espanyol, francčs, anglčs, etc). Aquesta versiķ té més de 5.000 entrades.
Diccionari Multilingüe Softcatalā
El diccionari multilingüe neix amb l'esperit d'ajudar a consolidar la competčncia lingüística dels usuaris en diferents llengües. El diccionari permet cercar amb múltiples idiomes i obtenir la traducciķ de la paraula i el significat en diversos idiomes.
El Corrector.cat - Grup de Lingüística Computacional de la UPF
El Corrector ha superat les previsions. Resol incidčncies i respķn correus. L'extensiķ dels textos no pot sobrepassar els 1.000 carācters. Basat en el processament del llenguatge natural. Catalā central, catalā nord-occidental, balear, valenciā …
Elverb
Elverb és un programari de conjugaciķ fet per a windows, permet conjugar més de 8.200 verbs de la llengua catalana. Esculli el verb desitjat d’un llistat o escrigui’l en infinitiu i “elverb” s’encarrega de la seva conjugaciķ.
Escriu 2.6.1 - Corrector Ortogrāfic i Sintāctic de Catalā
Escriu comprova l’ortografia de més de 200.000 mots, l’apostrofaciķ, la contracciķ, la conjugaciķ de més de 300.000 formes verbals, els verbs irregulars, els pronoms febles, els accents diacrítics i diccionari d'usuari on podem afegir paraules.
Excalibur
Descārrega del diccionari catalā i del corrector ortogrāfic de catalā 'Excalibur' indicat per el diccionari catalā per al Macintosh. És una contribuciķ del valenciā Joan Dolc. En el fitxer de descārrega ha ha el fitxer explicatiu.
Instalˇlar els verificadors ortogrāfics de catalā i castellā a l'OpenOffice 2
Document provisional que explica com instalˇlar els verificadors ortogrāfics de catalā i castellā a l'OpenOffice.org 2.0. També podeu descarregar els diccionaris des d'aquesta pāgina i indicar a l'assistent que els voleu instalˇlar des d'un fitxer.
Instalar Dicionaris de Catalā al Windows 95
Explica els arxius necesaris per instalar els diccionaris catalans de Microsoft sota Windows 95 i el procčs d'instalˇlaciķ. Sabíeu que podeu fer servir els correctors i els diccionaris de sinōnims de catalā en gairebé tots els productes de Microsoft?
Instruccions d'instalacio del corrector de catalā per Mac CocoSpell
Versiķ del corrector ortogrāfic de Linux Aspell per Cocoa (mac) anomenat CocoAspell, amb el que, un cop instalat al Mac podreu revisar l'ortografia des de Mail, Safari, TextEdit o qualsevol altra aplicaciķ Cocoa. Inclou filtres per a verificar text.
LanguageTool
LanguageTool és una eina de programari lliure per a la correcciķ gramatical i d'estil en catalā i en moltes altres llengües. Proveu LanguageTool. Podeu provar LanguageTool amb Java WebStart o directament ací en el navegador. Descārrega.
LibreOffice
El paquet ofimātic lliure i gratuīt més complet actualment. Permet crear documents dināmics, analitzar dades, dissenyar presentacions atractives i realitzar dibuixos espectaculars. El LibreOffice.org 5 ha estat desenvolupat per la comunitat LibreOffice.
Maxigramar Pro - Corrector de catalā
Pāgina del Maxigramar Pro corrector de catalā. Nou corrector gramatical de catalā. El corrector ortogrāfic i gramatical de catalā que esperāveu. Completament integrat al vostre Word. El corrector de catalā més versātil del mercat.
Memōria de traducciķ de Softcatalā
Base de dades que conté el text original d'un programa i la seva traducciķ a l’altra llengua, anglčs-catalā. Conté les traduccions dels principals programes que Softcatalā ha traduīt fent públic aquest corpus amb més 150.000 frases traduīdes...
Openthesaurus-ca
Diccionari catalā de sinōnims per a l'OpenOffice. Sinōnims, antōnims i mots afins lliure per a l'OpenOffice.org de qualsevol plataforma (Windows, Linux, Mac) i llengua (catalā, espanyol, francčs, anglčs, etc). Aquesta versiķ té més de 5.000 entrades.
Ortocat
Espai per poder comprar l’Ortocat, corrector de catalā en format CD-ROM. El corrector ortogrāfic resol errors relatius al lčxic comú. La informaciķ estā basada en el Gran Diccionari de la llengua catalana d'Enciclopčdia Catalana. Preu: 25,01€.
Paquet catalā per al Microsoft Office 2007 - Softcatalā
Paquet d'idioma catalā per al Microsoft Office 2007 per aplicar sobre una instalˇlaciķ prčvia d'Office 2007 en qualsevol llengua. Inclou, el corrector ortogrāfic en catalā. El pedaį només tradueix els programes Word, Excel, PowerPoint i Outlook.
Recursos per a traductors
S’hi ha afegit l'opciķ d'informes de qualitat, que mostra les errades que es troben aplicant de manera automātica el corrector gramatical LanguageTool en els projectes de traducciķ. Aixō permet millorar la qualitat de la traducciķ dels programes.
Salt - Conselleria d'Educaciķ de la Generalitat Valenciana
Programa d’autoaprenentatge, de traducciķ i correcciķ de textos de l'espanyol al catalā i a la inversa. Detecta barbarismes, perífrasis incorrectes, locucions errōnies, combinacions incorrectes de pronoms, i faltes de concordanįa.
WordCorrect 4.0.1
WordCorrect és un programa corrector d'ortografia en catalā que s'utilitzen de forma independent a l'editor de texts. Es a dir, que al mateix programa ens servirā per diferents editors que tinguem instal.lats en el PC. S'integra en el teu editor.

CerCAT Š 1997. Una creaciķ d'INTERVIC ®. Suport tčcnic d'ILIMIT