PROGRAMESGESTIO


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
ILIMIT Comunicacions. Serveis Internet.(93)7333375


WEBS relacionades amb el tema
Acundi
Programa de gestió integral de l'empresa. Compres, vendes, magatzem, TPV, codis de barres. Gestió de descomptes, comandes, informes. Integració amb terminals PDA. Especialment per empreses de comercialització i distribució de productes.
Aegerius
Aplicació que millora la gestió de les residències de la 3a edat i centres sociosanitaris, aportant una solució que permet la gestió dels usuaris (residents i/o pacients dels centres). Aegerius sistema de gestió de Centres d'Atenció a la Dependència.
Alvic
Alvic by Servicomput. Desenvolupament d’aplicaciones informàtiques, disseny i fabricació d’equips i dispositius de control i al desenvolupament i implantació de projectes d’enginyeria. Hardware i software betzineres, farmàcies, etc.
AMPAsoft
Gestió d'alumnes: Gestió eficient de les dades dels associats, tingueu ben accessible tota la informació de cada alumne i del seu entorn, des del nom o telèfon fins a les activitats en què participa, pares, mares i tutors. Gestió econòmica, missatges, …
Andròmina
Programa de gestió de lloguers pensat i dissenyat per al món de l'espectacle: llums, so, audiovisuals, etc... Disponible per a MacOS, Windows i xarxes multiplataforma. Principals característiques. Tenim 10 anys d'experiència.
App mòbil de l'Hospital de Granollers
La Fundació Privada Hospital Asil de Granollers posa a disposició l’App mòbil per a persones incapacitades. Presentant el vostre DNI, el de la persona incapacitada, el document que en certifiqui la tutoria i el document que en certifiqui la incapacitat.
Aqua Objecs - Servisoft.
Programa per la gestió de l'aigua, permet facturar els consums dels abonats per blocs, gestiona les solicituds d'alta generand automàticament els contractes, etc...
Asinval S.L. Assessors Informàtics Valencians
Des de 1.985 venim oferint solucions informatiques personalitzades per a tots els ambits de la gestio empresarial: comptabilitat, facturació, producció, control de magatzems, nòmines. Per a Windows i Linux.
Audinfor System
Empresa especialitzada en el desenvolupament de programari de gestio per a diferents activitats empresarials, però amb una prioritat important en el sector de distribucio i comercializacién d'energia elèctrica. Desenvolupament de programari de gestió.
Basecamp
És un programa gratuït per la gestió d'un camping, fet en català. Basecamp és totalment gratuït, fet en català i l'autor en, Josep Esteve Brujats. També cal dir que aquest programa està fet en Access 97.
Business Tic Consultoria
Serveis informàtica per a empresa, comerç i despatxos professionals. Consultoria integral TIC, hardware, software, sistemes, web, dominis, virtualització... especialistes en traçabilitat per a la indústria carnia i alimentació. L’empresa té la seu a Vic.
CBasis5
Programari de gestió dels estats comptables i de tresoreria d'empreses de qualsevol grandària i tipus. És l'evolució natural d'una llarga experiència acumulada des de l'any 1988. Les millores i els canvis, tecnologics i operatius, han estat molt grans.
Comdata
Software per a entitats financeres: Bancs, caixes d'estalvi, financeres. Analitza, pressoposta i desenvolupa el seu projecte informàtic. Productes, mapa, fòrum Leasing id. Confirming. L'empresa té la seu a Castelldefels.
Coneix Project Management
Software de gestió d’empresa. Gestió de clients, gestió de projectes, seguiment de documentació i gestió del coneixement, gestió de l’e-mail, i control de la facturació, els costos i la tresoreria. Reuneix entre els seus valors també el d’especialització.
Contausa - Softcatalà
Programa de comptabilitat multiempresa: Permet portar diverses empreses a la vegada. Pla General Comptable: Manteniment de comptes i subcomptes, fins a 12 dígits. Introducció d'assentaments amb actualització automàtica dels comptes.
CSI Programes de Gestió per a Professionals
Programes i aplicacions informàtiques de Gestio Laboral (Nomina i Seguretat Social),Fiscal (IVA,Renda), comptabilitat, vehicles assegurances...Per despatxos professionals: Gestories i Assesories.
DAP informàtica
Empresa de servei integral a les empreses i les seves necessitats informàtiques. Especialitzats en software de gestió hotelera Anphitrion i totes les solucions informàtiques: backoffice, recepció, direcció, traspàs als programes de comptabilitat.
Dinàmic - Serveis Informàtics
Desenvolupament de portals i aplicacions verticals amb models personalitzats. Gestió del coneixement amb funcionalitats reals, gestió de tràmits, expedients, actes, usuaris, grups, reserva sales i material, aplicacions específiques.
EdiSoft-Editorials
Aplicació sectorial dissenyada exclusivament per a Editors. Un producte estàndard parametritzable per a cada empresa. Edisoft Distribuïdores cobreix les àrees financeres, comercials i logístiques de la distribuïdora amb una aplicació escalable…
Epèrgam
Espai d’Epèrgam, aplicació per a la gestió de biblioteques escolars de la Xarxa de Telemàtica Educativa. Entorn de biblioteca. Entorn de formació. Entorn de consulta. Biblioteques Epèrgam1, biblioteques Epèrgam2.
Excelius, sistemes de gestio empresarial per la pimes
A Excelius distribuïm i implantem sistemes informàtics de gestió empresarial per a Pimes, assessorant, formant i acompanyant els nostres clients perquè n’aconsegueixin el màxim rendiment i profit possibles.
G² Software
ERP, software i programes de gestió per a empreses. Especialitzada en software de gestió empresarial i mobilitat. Programes de gestió per a empreses distribuidores, comercials, instal·ladores, serveis tècnics, prevenda i autovenda.
G2soft
Aplicacions de gestió comercial, producció, costos i TPV's. Solucions informàtiques per la gestió integral d'empresa. Software de producció terminal punt de venta, comptabilitat, xarxes. Programari català o castellà.
Gestió Comercial via web - Mcgrup InfoPonts
Necessita un programa de facturació? wFac: - Clients, proveïdors, comandes, albarans, factures, rebuts, ... Llistats d'IVA, genera PDF's amb tots els documents. Funciona via web des de la oficina, casa, hotel, etc. Pot accedir a on vulgui.
Gestió Universitària Sigma
Consorci tecnològic de l'Educació Superior a Espanya. Tasca d’oferir les millors solucions per a la gestió acadèmica, docent i d’investigació, als membres del consorci o a altres universitats, escoles universitàries i institucions del sector educatiu.
Gesttic
Software ISO 9001. La solució definitiva per la gestió de normes ISO. Controla els sistemes de gestió de l'empresa còmodament. El gestor documental i de work - flows per a la implantació i manteniment del sistema de gestió. Funcionalitats.
GNAHotelSolutions
Reserves hoteleres online. La plataforma RHOv8 disposa de potents mòduls totalment integrats i escalables, en una sola interfície administrativa. Permeten la comercialització online del producte, l'obtenció de dades rellevants sobre l'establiment.
G-Soft
Facturació online per a la petita i mitjana empresa. Sense instal·lacions i des d´on vulguis, deslocalitza la gestió de la teva empresa. Gestió de pressupostos, gestió d’albarans, gestió de factures, gestió de cartera de rebuts, gestió de contractes.
GSP
Especialistes en informàtica de gestió. Oficina a Girona, amb més de 20 tècnics. Consultoria, costumització, programació a mi-da, instal·lació i manteniment de les aplicacions de SAP Business One. Projectes de hardware, projectes web i d'e-Business.
Hermes (G)²
L’any 1966 Defi Informàtica llençava al mercat la seva versió 1.0 del programa de comptabilitat General Hermes. L’empresa informàtica andorrana, creada l’any 1985, pretén situar Hermes G² referent en pimes i professions lliberals.
Hostelpime
Hostelpime és una empresa especialitzada en implementar eïnes i metodologia de gestió a petites i mitjanes empreses de l'àmbit del turisme, hotelera i restauracio. Assessories a empresas i serveis integrals de gestió. Posicionament web Barcelona.
ICG Software
Companyia que desenvolupa solucions per àrees de negoci diverses com hostaleria, alta tecnologia per hotels, restaurants, fast-foods, discoteques, cafeteries i restauració ràpida, … Alimentació i aplicacions per establiments de venda per pes.
Infoselva
Empresa que ofereixx un paquet de gestió per a la petita i mitjana empresa i professionals independents. Gestió de compres i proveïdors, pagament, vendes. La versió en català de la botiga fricticia no és operativa.
Iris - Software de gestió empresarial
Empresa de serveis informàtics amb més de 30 anys d'experiència al sector, nascuda amb la vocació d'oferir qualitat i dedicació als nostres clients. Iris va néixer com una nova línia de negoci de la companyia Ekamat S.A.
Koobin
Empresa gironina especialitzada en programari de gestió i venda d’entrades per Internet. Projectes realitzats amb el Web a mida, que a més del desenvolupament, incorpora la creativitat, la redacció de textos i eslògans. També fotografies creatives.
Kriter Software
Kriter Software, és un proveïdor de solucions integrades de gestió, present al mercat des de 1989. Programes de comptabilitat. Kriter Empresarial, Kriter Finances i i Kriter Empresarial de gestió integral. Oficines a Mataró, Madrid, Portugal i Andalusia.
Mercagest
Software de gestió de mercats no sedentaris. El disseny responsive adapta l'aplicatiu a les resolucions de pantalla del smartphone, tauleta o ordinador. Plataforma digital en constant evolució que optimitza la gestió del Pla de Mercats dels municipis.
MGest Programa de gestió, compres, comptabilitat i producció. ERP
MGest ERP és l'aplicació de gestió, facturació, comptabilitat, control de la producció i d'estocs, destinada a facilitar tasques administratives de qualsevol empresa a nivell informàtic. Ja que ofereix un gran ventall d'opcions, flexibilitat, …
Micronexis - Tecnologies Informàtiques
És una empresa de gran experiència en el sector de les noves tecnologies. Solució Global per empreses: consultoria, instal·lació d’equipament informàtic i la implantació del nostre sistema de Gestió Integral. Palafrugell i la Cellera de Ter.
moneder.cat
La plataforma moneder és una aplicació web versàtil, innovadora i econòmica que permet fidelitzar clients d’un comerç i d’una associació de comerciants, s’adapta a necessitats específiques i aprofita màxim el potencial de les aplicacions per mòbil.
Mostrarium - El teu negoci, la teva App
Servei que ofereix l'aplicació mòbil del negoci a un preu sorprenent, situant-lo a la xarxa d'aplicacions mòbils, millorant la posició competitiva i mostrant tota la informació que vuguis. Crea la teva pròpia aplicació sense coneixements de programació.
MxGestio
Completa eina de gestió empresarial per a petites i mitjanes empreses que integra les funcions de gestió comptable, financera, cartera de clients i proveïdors, gestió de vendes i compres, inventaris i gestió de punt de venda. Característiques generals.
Nòmina Catalana
La idea de la Nòmina Catalana és ben simple: s’agafa l’espoli fiscal (diners que es paguen a espanya i mai tornen) al Principat de Catalunya i es fa una simulació d’una sèrie d’inversions i prestacions addicionals que faria l’Estat Català.
Ntx Informática
Som una empresa de Barcelona, amb més de 20 anys d'experiència en programació, especialitzada en tot tipus de gestió per a la petita i mitjana empresa: Supermercats, ferreteries, drogueries, papereries, tallers, disseny de pàgines web.
OpenOffice.org 2.2 per a Windows
Paquet ofimàtic lliure que us dóna tot el que esperaríeu d'un paquet ofimàtic i, a més a més, en català. Amb ell podeu crear documents dinàmics, analitzar dades, dissenyar agradables presentacions i produir dibuixos espectaculars. Descripció.
Paquet català per al Microsoft Office 2007 - Softcatalà
Paquet d'idioma català per al Microsoft Office 2007 per aplicar sobre una instal·lació prèvia d'Office 2007 en qualsevol llengua. Inclou, el corrector ortogràfic en català. El pedaç només tradueix els programes Word, Excel, PowerPoint i Outlook.
Poli Win Software
Vector desarrollo és una empresa privada fundada el 1992 i des de 1999 dóna assistència als clients a Xile. La nostra tasca és desenvolupar aplicacions i serveis destinats a la Gestió i Administració de Centres Esportius 100% web, i fàcils d'utilitzar.
Pragma Software
Pragma és una empresa especialitzada en software per administració de finques. software específic per al sector, dóna suport a la seva implementació, imparteix cursos i seminaris per a la constant actualització dels seus usuaris.
Programes Àgora
Programa de gestió comercial i comptable. Programes gratuits, amb quota de suport i assistència. Compres, vendes, magatzem, TPV, codis de barres, comandes, informes i exportació a Excel. Integració amb terminals PDA. Especialment per a pimes.
QfacWin
Programa de gestió d’empresa de forma fàcil i eficaç. Contempla el comerç electrònic com una faceta més de l'activitat del teu negoci. En el mercat, QfacWin és l'única eina de gestió i facturació que inclou web i botiga virtual gratuïta.
Sistemes de Control i Traçabilitat
Pàgina web de Sistemes de Control i Traçabilitat. L’empresa ofereix eines informàtiques per la gestió, el control, la traçabilitat i la comptabilitat de petites i mitjanes empreses i les adaptem i personalitzem segons les necessitats dels nostres clients.
Software Girona
Disseny de pàgines web, App iOS i Android, Creació i disseny de software a mida i Disseny gràfic. Desenvolupament d'aplicacions per iOS i Android. Disseny personalitzat i un estil únic. Software Girona.
Solutions Trilogi
Pàgina de Solutions Trilogi SL És una empresa dedicada al software de comerç electrònic totalment en català. L'empresa té la seva seu a Igualada. Més de 10 anys treballant exclusivament en la creació de botigues virtuals.
Techni-web
Empresa formada per Micromar i Techni-web. Micromar, fundada el 1975, avala en el programari i maquinari TPV, instal·lacions de xarxes informàtiques i hardware.Techni-Web, fundada al 1997, desenvolupa software de gestió integral.
Terminal de Venda Tàctil - Softcatalà
El Terminal de Venda Tàctil és un programa de gestió de vendes per mostrador. Funcionament amb monitor tàctil. Pot funcionar amb ratolí i teclat si es té un monitor no tàctil. Gestió de clients, productes, proveïdors i d'estoc del magatzem.
Tycoonlabo : un lloc web de jocs de gestió
Tycoonlabo és un lloc web que ofereix un gran seleccio de jocs de gestió. Pots aprendre a manejar un restaurant, un hotel, un menjar ràpid, una ciutat… jocs de tota mena. Aprendre a manejar un negoci, un restaurant a la superfície, un equip, un hotel, ...
Urano Software, S.L.
Pàgina de Unsolcor Grup humà solidari, que es presenta com a font d’ajuda a col·lectius en situació precària i mitjans precaris. Programes de gestió dirigigits per a diversos sectors d'empreses. La pàgina no té la versió en català operativa.
WinOmega - Omega Software
Coneixeu els programes shareware i freeware de gestió empresarial més difosos al món hispà. Prop de nou mil usuaris registrats a Europa, Amèrica i nord d'Àfrica! Kes darreres versions totalment operatives.
WinOmega - Softcatalà
Paquet integrat de gestió empresarial per a Windows 95/98/Me/2000/XP/Vista (i per a Mac OS i GNU/Linux usant Wine o Crossover), amb facturació, impressió de factures, tiquets, rebuts, verificació de targetes de crèdit, etc.
Xarxa Control
Xarxa Control, S.L. és una empresa independent d'àmbit comarcal i orgullosa de comptar amb més de 800 clients. La formació continua de tot el personal garanteix la millor posada a punt del nou sistema informàtic dels nostres clients.
XP Software
Servei de qualitat i global al client en el sector de les TIC. Proporciona les eines perquè pugui gestionar el seu negoci de manera ràpida i eficaç, oblidant-se dels problemes quotidians de la informàtica. IPhone, software, serveis, gamers, Ipod i HTC.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT