PROGRAMESINTERNET


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


WEBS relacionades amb el tema
AMSN - Softcatalà
L'aMSN és un programa de missatgeria instantània clon del MSN Messenger de Microsoft, de codi obert, multiplataforma (Windows, Linux, Mac i FreeBSD). Client de la xarxa MSN Messenger de Microsoft. Admet conferències.
AMule - Softcatalà
L'aMule és un programa de compartició de fitxers d'igual a igual (P2P) basat en el popular eMule. Multiplataforma (Windows, Linux, Mac, BSD, Solaris), fa servir les xarxes eDonkey200, Kad i Kademlia, a més d'oferir més d’altres característiques.
Anonymity Proxy - Softcatalà
L'Anonymity 4 Proxy és una eina pels usuaris que valoren la seva privacitat. El programa permet moure-us per Internet de manera anònima, inclou una base de dades de servidors intermediaris anònims de tot el món, i ajuda a escollir el més ràpid.
Bcoos-català
Pàgina oficial de l’Exoops en català. El potent programa lliure d’edició web amb conectivitat a bases de dades, fòrum de converses, notícies, documentació, descàrregues i FAQs. Llocs que parlen sobre exoops.
Curve Mail per Windows
Gestió de mails, permet triar els que es vulguin i borrar els altres. Té opcions com multiusuari, multisignatura i recuperació interactiva. Un cop conectat al servidor de correu, navega pels missatges i decideix quins vols recuperar i quins esborrar.
Elltube - Softcatalà
Programa lliure que permet la descàrrega dels vídeos del YouTube, introduint-hi només la seva adreça. A més, podem convertir-ne el format a AVI, MPEG, MP4, 3GP, MP3, WAV o AMR. Està desenvolupat des d'Alaquàs, al País Valencià.
Eudora
Un dels programes més complets i populars de correu electrònic. Permet la gestió de múltiples comptes de correu, filtres de correu, llibreta d'adreces, automarcatge per recollir correu, i opcions avançades de correu.
FileZilla - Softcatalà
El FileZilla és un client FTP per a Windows, Linux, FreeBSD i MacOS X. És programari lliure i de codi obert, amb llicència GPL. Permet l'ús d'FTP, SFTP i FTP sobre SSL. Proporciona una interfície gràfica semblant a un navegador de fitxers.
Firefox 3.6
Lloc web oficial del projecte Mozilla a Europa. Què és, productes, àrea de premsa, descàregues, suport i ajuda. El Firefox té seguretat, velocitat i noves característiques que us faran canviar com utilitzeu la Web. No us conformeu amb menys.
Firefox.cat
El Mozilla Firefox és un navegador web gratuït, de codi obert, basat en el codi del projecte Mozilla. Les seves característiques principals són la rapidesa i la facilitat d'instal·lació i utilització. L’aplicació consumeix pocs recursos i és ràpida.
Firefoxcat
Blog en català dedicat a el navegador lliure Firefox. Tota la informació sobre aquest navegador: Tutorials, rècords, extensions, notícies, novetats, seccions, els problemes de rendiment, i llicències d’ús de Creative Commons.
Flock - Softcatalà
El Flock és un navegador web basat en el codi del Firefox, amb addicions i modificacions per a integrar-lo amb alguns del serveis web «socials» més populars, com ara el Twitter, el Flickr o el Facebook. Poden fer-vos servei les extensions.
GetRight
Gestor de descàrrega que permet fer operacions parcials de programes d'Internet ( per de tall de connexió telefònica amb el servidor remot ), conservan la part d'arxiu ja descarregada. Selecciona el gestor més adequat per descarregar.
Google Chrome - Softcatalà
El Google Chrome és el navegador de codi obert de Google, disponible en més de 40 idiomes, incloent-hi el català. Concebut no únicament com un navegador, sinó també com a plataforma per a pàgines i aplicacions web considerant com és el web.
Internet Explorer, Última Versió en Català
Últimes versions del Microsoft Internet Explorer des del servidor de Xarxa Catalana. Les versions més modernes en els idiomes de l'Estat Espanyol. Microsoft Internet Explorer en català. Tambè podeu accedir al Mirror de Tucows.
Ircap - Softcatalà
És una de les millors seqüències per al mIRC que es poden trobar en català. L'aspecte de protecció està molt ben cuidat, i convé destacar els detectors de missatges d'atac i ICMP, molt útils per als usuaris novells. L’estètica s'ha tractat molt bé.
Joomla!
És un sistema de publicació de continguts de codi lliure dissenyat per crear ràpidament llocs web altament interactius en diversos idiomes, comunitats en línia, portals de recursos multimèdia, blocs i aplicacions de comerç electrònic.
Maqueja't el Firefox
Per treure-li màxim rendiment a firefox 2.0 i poder maquejar-lo en pocs minuts. Firefox per defecte ja es un bon navegador que ens porta incorporades unes quantes eines molt útils. Però depèn d'on el descarreguem portarà unes eines o altres, …
mIRC - Softcatalà
El principal programa que els usuaris d'IRC de Windows. Client shareware de tertúlies IRC per a Windows, desenvolupat per Khaled Mardam-Bey. IRC significa Internet Relay Chat (retransmissor de tertúlies d'Internet). És la versió 5.82.
Mozilla.cat
Pàgina wiki del projecte de localització dels programes Mozilla al català/valencià. Enquestes comunitàries per a avaluar l'estat de la nostra comunitat, taula de continguts, programes, extres, enllaços i recursos per a traduir els programes Mozilla.
Pidgin - Softcatalà
Client de missatgeria instantània que permet comunicar-vos amb els vostres amics en temps real. Compatible amb AIM, ICQ, MSN Messenger, Yahoo!, XMPP (Jabber i Google Talk), Gadu-Gadu, SILC, SIP/SIMPLE, GroupWise Messenger, Zephyr, …
Preguntes més freqüents del LeechFTP
Programa multitasca de lliure distribució per a Windows. Descàrrega de fitxers i de fitxers HTTP, és a dir, pot descarregar directament fitxers de servidors. LeechFTP treballa amb una cua de treballs, semblant a una impressora.
S3Web & Calidae
Quin es el teu projecte a Internet? Solució ràpida, assequible i efectiva de tenir la seva web i donar a conèixer la seva empresa i els seus productes a internet. www.s3web.com Caldes de Montbui (Barcelona).
Soft Lliure
Es considera software lliure (en anglès Free Software) el programari que es pot executar lliurement, copiar, estudiar, modificar i redistribuïr. Es disponible gratuïtament i no s’ha de confondre amb software gratuït. El preu de cost també és lliure.
Tot 1.1
Programa d'Internet multifunció, de domini públic, per a Windows 95/98/NT. Navegador amb motor de l'Explorer, client d'FTP i d'IRC, recerca i traducció a AltaVista. Desenvolupat per Informàtica Figueres - Infimont, totalment en català.
Ves.cat
Escurçador d'URL en català. Servei d'escurçament d'adreces web per a resumir. També disposa de l'opció de fer servir aquest enllaç per a escurçar les webs siguis on siguis. Arrossega'l als teus marcadors i clica quan vulguis retallar una URL.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT