PROGRAMESTRADUCCIO


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
ILIMIT Comunicacions. Serveis Internet.(93)7333375


WEBS relacionades amb el tema
Apertium - Traductor Multidioma
Servei traductor web, desenvolupat pel Departament de Llenguatges i Sistemes Informàtics de la UA. Plataforma lliure/de codi font obert per a la traducció automàtica. Tradueix del català a: castellà, francès, anglès, occità, gallec, portuguès i aranès.
Ara, Autotrad
Programa de traducció automàtica castellà-català i català-castellà. El programa Ara funciona en l'entorn Windows 95/98, Windows Millenium, Windows NT, Windows 2000 i Windows XP. També documents amb format RTF, TXT o HTM. Costa 65 euros.
Conjugador de verbs catalans a Verbix
Conjuga el verb català de l’infinitiu. No utilitzeu majúscules! Top 10: ser, ésser, tenir, cantar, anar, estar, fer, poder, abacallanar-se, saber, ... Verbix és una organització independent que té l’objectiu promoure i protegir la diversitat lingüística.
Conjugador de vèrbs occitans a Verbix
Conjugue eth vèrb occitan dempús de l’infinitiu. Non utilizatz majuscules! Top 10: èsser, aver, cantar, far, venir, anar, poder, aimar, saupre, ... Verbix ei ua organizacion independenta qu'a l’objectiu promòir e protegir era diuersitat lingüistica.
Corrector ortogràfic de català per a l'Aspell - Softcatalà
Corrector ortogràfic de català que permet verificar l'ortografia del català dels documents en qualsevol plataforma: Windows, Linux, Mac. Inclou versió general adreçada a tot el domini lingüístic i versió valenciana específica pel País Valencià.
Diccionari multilingüe - Enciclopèdia Catalana
Català, castellà, anglès, francès i alemany. Si la paraula és al nostre diccionari, us en donarà la definició. Si no hi és, dona una llista de les paraules més pròximes alfabèticament. La col·lecció de diccionaris d'Enciclopèdia Catalana.
dixio
Traductor automàtic (unes trenta llengües, entre les quals el català). Escriu o copia un text a la caixa i després tria els idiomes d'origen i de destí. Aquest servei ajuda a entendre conceptes, proporcionant continguts enciclopèdics i fotos.
Elverb
Elverb és un programari de conjugació fet per a windows, permet conjugar més de 8.200 verbs de la llengua catalana. Esculli el verb desitjat d’un llistat o escrigui’l en infinitiu i “elverb” s’encarrega de la seva conjugació.
Enllaços útils per a Traductors Digitals/Internàutes inquiets
Selecció atípica que respon a interessos de recerca personal durant els darrers anys. És com una biblioteca personal, on podeu adreçar aportacions, especialment per diccionaris, bases de dades i empreses, programari i cercadors de traducció.
G C 1. Translate
Tots els continguts poden estar en més d'un idioma (actualment en espanyol, catalán, gallec, portuguès, francès, anglès, italià, àrab i xinès) i poden ser utilitzats per qualsevol dels participants, independentment de l'idioma del receptor.
Google Traductor
Traductor automàtic web català-alemany-anglès-àrab-castellà-coreà-francès-italià-japonès-portuguès-rus-xinès, … Un total de 52 parelles d’idiomes en ambdós sentits. Permet poder traduir text, pàgines web i altres documents.
InterNostrum
Espai de l'InterNostrum, traductor automàtic castellà català desenvolupat Departament de Llenguatges i Sistemes Informàtics de la UA. Introduïu un text ANSI (fins a 16384 caràcters). Sol·liciteu accés complet. Introduïu mots nous. Informació tècnica.
Lexilogos Diccionari francès-català
Diccionari traductor online textos francès-català, català-francès a través de dos diccionaris en línia i vincles a altres diccionaris de la llengua catalana. La pàgina és en francès, però entra al directori per ésser d’interès per la llengua catalana.
Lo Traductor
Traductor d'un llenguatge un pèl especial, Delta de l'Ebre-català. Basat en la part del Montsià. Pròleg, introducció a l'idioma, expressions típiques, les aus, altres traductors, ... Recull realitzat per Josep Maria Tantull i Oliva.
Lucy LT
Sistema de traducció automàtica altament modular i escalable, que s'integra perfectament en els entorns corporatius i institucionals de les TIC, i també en arquitectures de traducció professional de proveïdors de serveis de traducció.
Memòria de traducció de Softcatalà
Base de dades que conté el text original d'un programa i la seva traducció a l’altra llengua, anglès-català. Conté les traduccions dels principals programes que Softcatalà ha traduït fent públic aquest corpus amb més 150.000 frases traduïdes...
N-II: traductor automàtic estadístic entre català i espanyol
Sistema de traducció automàtica basat en la integració d'un model de traducció de N-grames en d'una combinació log-lineal optimitzada de característiques. Proporciona traducció entre diferents parells d'idiomes. També traductor pel mòbil.
Opentrad traducció automàtica
Plataforma de traducció automàtica en codi obert basada en les tecnologies Apertium i Matxin i d'ús gratuït en la seva versió bàsica, però adaptanle. Traducció entre més de vint idiomes, i entre les quatre llengües oficials d’Espanya.
PoNewEdit 1.0.1 - Editor d’Arxius .po
Per a programes multilingües que utilitzen gettext. Editors alternatius a Poedit: PoNewEdit (traductors) i UpdatePoFile (programadors). Còpia el missatge del mateix fitxer o importa el traduït en un arxiu po, utilitzats pels programes multilingües.
QDacco - Softcatalà
És una aplicació gràfica que permet consultar el diccionari català - anglès Dacco de manera més còmoda que mitjançant un PDF o a la web. Ofereix una interfície molt usable i interacció directa amb la comunitat permetent enviar-hi suggeriments.
Traductor Gencat
Servei de traducció automàtica de la Generalitat. Pot traduir en línia textos curts i pàgines web. La traducció resultant és de qualitat esborrany i s'ha de revisar per obtenir qualitat professional. Català ? castellà, anglès, francès, alemany i occità.
TranslatedSongs
TranslatedSongs és la primera web del món que li ofereix les cançons dels seus artistes favorits amb la seva traducció, entre set idiomes, i un video amb l'interpretació de l'artista. Busqui una cançó, gaudeixi d'ella i comprengui el seu significat.
Translendium
Traductor català, espanyol, francés, anglés, alemany, rus, etc. Translendium ara és Lucy Software Ibérica. Aquesta pàgina automàticament us redireccionarà a la nova pàgina de Lucy. Si no és així, si us plau feu clic a la icona de Lucy.
Virtaal - Softcatalà
Eina per a la traducció assistida amb l'ordinador. Accepta molts fitxers de traducció, i diferents formats de memòries de traducció. Ofereix consultar serveis externs, com Open-Tran.eu, Google Translate o Apertium, a més de suggerir propostes.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT