PROTECCIOCIVIL


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


WEBS relacionades amb el tema
Associació de Col·laboradors de Protecció Civil de Lleida i Provincia
Pàgina oficial. Els membres de l’Associació de Col·laboradors de Protecció Civil de Lleida i Provincia, el Grup de Ràdio Transpirenenc GRT, blog d’incidències, fotos, inscripcions, local, premsa, etc. El contingut de la web en català és mínim.
Associació de Voluntaris de Protecció Civil d'Argentona
Associació de Voluntaris de Protecció Civil d'Argentona. Lloc amb tota la informació d'aquesta associació de voluntaris, que es va constituiroficialment l'any 2000. Notícies recents i una pila d'enllaços relacionats. Consell Comarcal del Maresme.
Associacio de Voluntaris de Proteccio Civil de Bescanó
L'Associacio de Voluntaris de Bescanó es una entitat que col.labora amb l`ambit municipal, esportives i culturals, aixi com amb emergències i informació i tota clase d`activitats dins el poble. Aquesta participació está regulada per la Llei 4/1997.
Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Caldes
Associació de Caldes de Montbui. Servei en actes o activitats que s'organitzen a la vila i que per la seva importància o massificació, són susceptibles de riscos i està preparada per intervenir en situacions de risc, donant suport a grups d'intervenció.
Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Cervelló
L'Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Cervelló, neix el 2006 de la voluntat de l'Ajuntament de Cervelló i voluntaris de l'ADF de crear un servei de protecció civil recorrent al voluntariat de Cervelló. Tasques de prevenció, formació i suport.
Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Girona
Pàgina oficial de l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Girona (AVPC Girona). L'AVPC de Girona és una entitat que col·labora amb protecció civil en l'àmbit municipal. Informació de l’associació i algunes de les activitats.
Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Lleida
L’Associació te dos branques molt ven definides que son: la operativa amb una Unitat d’Intervenció, formada per: sis seccions (transmissions, intervenció, planificació i logística, formació, canina i sanitària) aquesta unitat te un caràcter jeràrquic.
Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Sant Vicenç de Castellet
L'associació neix a partir de la inquietud d'un grup de joves de Sant Vicenç, veient la manca de coordinació i preparació dels voluntaris que acudien a col·laborar amb els serveis ordinaris d'emergències.
Associació de Voluntaris de Protecció Civil d'Olèrdola
Servei Municipal d'Emergències. L'associació té com objectiu aportar una organització a una emergència produïda, amb la missió fonamental de recolzar als serveis ordinaris d'urgència. Hem obert un fòrum pels col·leccionistes d'escuts de bombers.
Associació de Voluntaris de Protecció Civil Masquefa
Som un equip de 10 persones que col·laboren en ajudar als altres. Aquesta activitat és altruista, solidaria i no lucrativa, doncs l’únic que rebem a canvi, es la satisfacció personal i el reconeixement públic de la nostra ajuda.
Associació de Voluntaris de Protecció Civil Montcada i Reixac - Portal d'Entitats
Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Montcada i Reixac. Organització de voluntaris altruista, que col·labora amb la protecció civil municipal. A Montcada i Reixac tenim un grup de dones i homes que hi dediquen gran part del temps.
Associació de Voluntaris de Protecció Civil Tarragona
Pàgina oficial de la Protecció Civil Tarragona. L'Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Tarragona és un servei públic pensat per a col·laborar amb la Protecció Civil local. Informació, guia i novetats.
Associació de Voluntaris de Protecció Civil Vilanova i la Geltrú
Fundada al 2011 a Vilanova i la Geltrú, com entitat independent, amb l'objectiu de formar un cos civil al servei de la ciutadania i on pugui participar de manera activa i voluntària d'acord amb les directrius del municipi en matèria de protecció civil.
Associació Tècnics Protecció Civil de Catalunya
Pàgina web de l'Associació de Tècnics de Protecció Civil de Catalunya. L'entitat realitza tasques en matèria de protecció civil i, més específicament, relatives a la prevenció, planificació i gestió d'emergències.
Associació Voluntaris Protecció Civil de Reus
L’Associació Voluntaris Protecció Civil de Reus, va ser creada el novembre de 2003, desprès de varies reunions d’organització i recerca de voluntaris, efectuada per la Regidoria d’Emergències de l’Ajuntament de Reus. Seccions i activitat.
AVPC L'Hospitalet de Llobregat
L’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de L’Hospitalet neix el día 1 de setembre de 2001. Abans de constituir-se l’ associació de voluntaris de protección civil, ja existía durant 7 anys, l’antiga agrupació de voluntaris.
Coordinadora de Protecció Civil del Vallès
La Llagosta, Mollet del Vallès, Montcada i Reixac, Montmeló, Montornès del Vallès, Palau-solità i Plegamans, Parets del Vallès, Ripollet, Sant Fost de Campsentelles, Santa Perpètua de la Mogoda i Vilanova del Vallès.
Direcció General d'Emergències i Seguretat Civil
Actuacions per a la prevenció d'incendis i explosius, campanyes de conscienciació ciutadana sobre autoprotecció i prevenció de sinistres; organitza, coordina i controla els parcs de bombers; lluita contra sinistres per a la protecció de persones i béns.
DYA - Associació d'Ajuda en Carretera Província de Girona
Associació de voluntaris, creada l’any 1.966, a Biscaia (País Basc). S’estableix a la vila de Verges, el Baix Empordà, la seu provincial. Serveis preventius, transport sanitari, vigilància de platges i col·laboració en emergències.
Federació d'Associacions de Voluntariat de Protecció Civil de Catalunya
La FAVPCCat neix per voluntat de diverses organitzacions dedicades al voluntariat de protecció civil de constituir un òrgan capaç d'aglutinar-les totes per tal de defensar conjuntament uns objectius comuns. Pretén ser un punt de trobada i reflexió.
Protecció Civil - A.D.F. l'Ametlla del Vallès
Què fem i perquè, a l'agrupació de voluntaris de Protecció Civil i Defensa Forestal de L'Ametlla del Vallès. Tot allò que esdevin-gui al nostre poble i que faci referència a l'àmbit d’accidents, focs i alertes i fer públic les activitats i els serveis.
Protecció Civil - Ajuntament de Paiporta
Web de Protecció Civil de l'Ajuntament de Paiporta (Horta Sud). Iniciació al voluntariat, protecció civil juvenil, cursos de formació tècnica per a voluntaris. Pot accedir qualsevol veí/veïna, persona o entitat.
Protecció Civil d’Olèrdola
Protecció Civil d’Olèrdola (Alt Penedès), ADF 128 Rossend Montané. Perill d’incendis, nivell Pla d’Alfa, ràdar meteorològic, avisos SMR, el municipi, prevenció, fòrums de debat, enllaços relacionats, i tota l’actualitat forestal.
Protecció Civil de l’Ajuntament de Nàquera
La regidoria de Protecció Civil es configura com a servici públic l'objectiu ... Les funcions de Protecció Civil se centren en la previsió de riscos de cada zona del municipi, la confecció de plans de prevenció, i la intervenció.
Protecció Civil de València
Orientat a l'estudi i prevenció de situacions de greu risc col·lectiu, catàstrofe o calamitat pública i a protecció i socors de persones i béns en casos en què es produïsquen. preparats per a aconseguir per si mateixos la seua pròpia protecció.
Protecció Civil del Masnou
Servei gestionat per l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil del Masnou conjuntament amb l'Ajuntament del Masnou. L'AVPC del Masnou està formada per un grup de ciutadans/nes del Masnou, gestionat per l’AVPC.
Protecció Civil d'Olot
Associació de Voluntaris de Protecció Civil d'Olot, grup de voluntaris moguts per la passió d'ajudar la nostra ciutat en el temps lliure. Les actuacions estan definides de la següent manera: Per un costat fem serveis ordinaris (que són els més habituals)…
Protecció Civil i Emergències de Sant Fost de Campcentelles
La Unitat de Voluntaris de Protecció Civil i Emergències de Sant Fost de Campsentelles està formada actualment per una vintena de voluntaris i voluntàries que es dediquen, en el seu temps lliure, a la prevenció i actuació en situacions d’emergència.
Protecció Civil i Gestió d'Emergències Principat d'Andorra
Informació d'interès sobre les enceses de foc, règim sancionador, etc. Quines són les enceses de foc permeses, quan no es poden portar a terme, què he de fer si ... Bones pràctiques i tempestes. Horari d'atenció: dilluns a dijous: de 8.00 a 16.30 h.
Protecció Civil La Garriga
Elaboració i execució col·lectiva de programes de vigilància i prevenció d'incendis forestals. Col·laboració en l'organització, control i execució de plans de prevenció, creació i manteniment d'infraestructura, xarxa de camins i punts d'aigua. Suports.
Protecció Civil Lleida
Blog de Protecció Civil Lleida. Anàlisi de riscos del municipi, organització municipal, centre receptor d'alarmes, finalitats bàsiques, pla bàsic d’emergències municipal, etiquetes, radars, arxius i vídeos informatius.
Protecció Civil Vacarisses
Pàgina oficial a Internet del servei de Protecció Civil de Vacarisses, a la comarca del Vallès Occidental. Notícies d'emergéncies a Catalunya i consells d'autoprotecció i prevenció en cas de incendi forestal.
Protecció Civil Viladecavalls
El dia 19 de novembre de 2007, es realitzà una reunió a Protecció Civil de Sentmenat, de la qual neix el germen que passarà a ser la Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Viladecavalls. L’equip, l’associació, organigrama, història i vincles.
Protecció Civil Voluntaris Taradell
L'agrupació de Voluntaris de Protecció Civil de Taradell neix l’any 2001 a partir de la reunió de persones que tenien la inquietud d’aportar al poble els seus serveis davant les emergències. En principi eren 5 voluntaris i actualment arriben a 12.
Servei de Protecció Civil de Balenyà
Pàgines d'informació, el poble de Balenyà-Hostalets, a través del Servei de Protecció Civil, que intenta acostar a la població totes les coses relatives a la prevenció, planificació i gestió d'emergències.
Servei de Protecció Civil Municipal - Ajuntament de Barcelona
Servei de Protecció Civil Municipal de l'Ajuntament de Barcelona. Actuació en emergències, consells de prevenció, recomanacions de protecció civil, grups operatius a Barcelona. Actualment el servei restrigeix l'accés als funcionaris del cos.
Voluntariat de Protecció Civil de les Illes Balears
Consells d’autoprotecció, incendis i accidents, el temps, terratrèmols, accidents. Els voluntaris de protecció civil són aquelles persones que lliurement i desinteressadament formen part d’entitats públiques o privades.
Voluntariat de Protecció Civil de les Illes Balears
Página oficial del voluntariat de Protecció Civil de les Illes Balears. Direcció General d’Emergències. Consells d’autoprotecció, riscos i informació general. Persones que lliurement i desinteressadament formen part d’entitats públiques o privades.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT