PSICOLOGIA


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
(Parèntesi) Espais Psicoterapèutics
Centre d'atenció psicològica al districte de Sant Andreu i online. Equip de psicòlegs especialitzat en teràpia per adults, psicologia infantil, parelles i famílies. Estem a C/ Ajuntament, 18 Barcelona. Entra a la web i demana'ns pressupost sense compromís
ACCEP - Associació Catalana per a la Clínica i l'Ensenyament de la Psicoanàlisi
L'ACCEP, Associació Catalana per a la Clínica i l'Ensenyament de la Psicoanàlisi, és una institució d'ensenyament, clínica i transmisió del psicoanàlisi que recull i segueix la labor iniciada per el Col·legi Psicoanalític de Catalunya.
Acoso Moral des de la Òptica Social
Pàgina realitzada per Marina Parés i Junco, amb completa informació sobre aquest drama dels nostres dies, la violència psicològica i l’assatjament moral, des de diferents punts de vista. Els articles en català, no són operatius.
Alba Psicologia
Centre d'assitència psicològica, treballem des d'una perspectiva integradora. Som especialistes es teràpies breus,tècniques de relaxació i control d'estrès, te`cniques de respiracó, visualització, hipnosi clínica i EMDR.
Ambtu Serveis de Psicologia i Formació
Psicologia, psicopedagogia, assessorament familiar i escolar. El formen psicòlogues, pedagogues, psiquiatres i logopedes amb llarga experiència en l’assistència clínica a infants i adolescents i en l’assessorament a l’entorn escolar, familiar i laboral.
analisis-transaccional.net
Psicoterapeuta analista transaccional. La seva obra, textes de psicologia, vincles i consultes. Psicoterapia de los problemas psicológicos, con análisis transaccional, psicología humanista, terapia gestalt, bioenergética y psicología transpersonal.
Angels Còrcoles - Psicoterapia Barcelona
Aquesta és la página Web d’Àngels Córcoles i Pàmies, Metge Psicoterapeuta. Hi podran trobar informació sobre mi, el tipus de trastorns que tracto i el tipus Tractament de Psicoterapia que utilitzo. La consulta es trova a Barcelona, al Carrer Sant
Anuari de Psicologia de la Societat Valenciana de Psicologia
Anuari de Psicologia de la Societat Valenciana de Psicologia de la Societat Valenciana de Psicologia. Finalitats de la Societat Valenciana de psicologia, convenis signats, consell editorial
Aprens Psicologia - Teràpia Clínica per adults i infants
Especialitzats en psicologia, logopèdia i problemes d'aprenentatge. Servei orientat a adults com infants. En psicologia, tractam problemes de conducta, ansietat, depressió, mediació familiar, teràpia de parella, psicoteràpia i creixement emocional.
Apsis
Centre Apsis. Centre de terapèutica infantil amb seu a Badalona. Està dedicat a la detecció precoç, diagnòstic, tractament i seguiment d'aquests tipus de problemes de la vida dels nens i nenes.
Associació Catalana de Professionals dels Equips d'Assessorament Psicopedagògic
Web oficial de l’entitat amb seu a Barcelona. Junta,comisions i estatuts, estatuts, associacions professionals, inclusió digital, eines psicopedagògiques, xarxes socials i educació, enllaços, notícies, documents, i contacte. Àrea de blogs i àrea de socis.
Associació Catalana de Psicoteràpia Psicoanalítica
L’ACPP està formada per llicenciats i doctors en psicologia, psiquiatria o medicina acreditats per exercir tractaments de psicoteràpia psicoanalítica segons els requisits reflectits en els estatuts. Membre de AEPP, EFPP, i FEAP. Activitats de l’entitat.
Associació Centre de Formació i Prevenció
Associació creada l'any 1979 a Mataró que treballa en la prevenció i el tractament de la inadaptació psicosocial, la rehabilitació comunitària de la salut mental de persones i en l'atenció a la infància amb situació de desemparament o risc psicosocial.
Associació d'Ajuda Social Cel Obert
ICIF ofereix serveis de teràpia i l'avaluació psicològica de nens, joves i adults. L'associació sorgeix l'any 2001 de professionals vinculats a la intervenció directa amb la infància i l'adolescència en risc social de Barcelona que es van sensibilitzar.
Associació Illa blanca
Associació sense ànim de lucre que té per finalitat proporcionar gratuitament atenció psicològica i psicomotriu a infants i adolescents que viuen qualsevol tipus pèrdua significativa. L’associació, objectius, serveis, col·laboracions, biblioteca, ...
Associació Psicoanàlisi Centre d'Estudis Freudians de Girona
Práctica clínica i transmisió de la psicoanàlisi. El Centre d’Estudis Freudians de Girona. La histèria, l’amo i el psicoanalista. Reduccionisme de la psiquiatria biologica, i d'altres intervencions estètiques.
Atenció Investigació de Socioaddiccions AIS
Des de la seva constitució a l’any 1977, AIS ha centrat l’activitat en el tratament i l’asesorament de les persones afectades pels trastorns de dependència grupal provocats per grups de manipulació psicològica o sectes coercitives.
Atenció Psicològica Professional
Cristina Sàenz de Santamaria i Freixes i Rafael Vidal i Pagès psicòlegs - psicoterapeutes. Ámbits de treball: Adults I adolescents (a partir de 12 anys aproximadament). Lectures recomanades documents d'interès recursos Alt Penedès i Baix Penedès.
Aula de Sexología
Aula de Sexología és un programa de formació a distància de l’Institut d’Estudis de la Sexualitat i la Parella de Barcelona. Programa de formació, cursos disponibles, especialitats, màsters i postgraus en sexología.
Autisme, Direcció i Gestió de Centres Socials i Educatius. Psicologia General Sanitària
L'objectiu del bloc de José Ignacio Leyda Menéndez és recopilar informació de fonts a les quals tinc accés, per millorar la difusió. Les decisions relatives a la salut s’han de prendre considerant característiques del pacient. Traductor automàtic.
Autoajudes
Blog dedicatat a diferents temes relacionats amb l'auto ajuda, saber estimar, valorar el que tenim, viure intensament, amor, proverbis, etc. Blogroll, pàgines, categories i històric.
Becoming - Psicocoaching
Becoming, Psicocoaching és la web de psicocoaching i creixement personal que t'ajuda a aconseguir els teus objectius i convertir-te en qui vols ser des d'un punt de vista global. E l nostre centre està situat a la ciutat de Granollers (Vallès Oriental).
Capacitador.es
Carles Porcel és director de Capacitador. És autor del llibre Qué es la PNL, publicat per RBA llibres/Integral (exhaurit). Ha publicat ¿”Desafinos” mentales? ¿Cómo superarlos! en ebook. Carles és membre fundador de l’Associació Espanyola de PNL
CAPE Centre d’Atenció Psicològica i Especialitats
A Foios (València), psicologia, logopèdia, dietètic, nutrició, podologia, fisioteràpia, osteopatia, medicina familiar, homeopatia, acupuntura, psiquiatria, Pilates (reeducació en moviment), mindfulness (meditació per reduïr l’estrès), i altres tallers.
Capsi - Centre d'assistència psicològica
Centre d’assistència psicològica especialitzat en tractament cognigtiu-conductual a nens, adolescents i adults, teràpies de parella, addiccions, trauma, ansietat i estrès, pors i obsessions, processos de dol, problemes infantils i dels adolescents.
CAPSIS, Centre d'Assistència Psicològica per a la Salut
Centre a València, d'assistència psicològica. Tècniques hipnòtiques i cognitiu-comportamentals, problemes afectius, orientació a pares, crisi de parella, control d'hàbits. Cursos de formació i informació de les tècniques emprades.
Carme Bosch - Centre de Psicologia de Manresa
Equip de psicòlegs oferint els serveis en psicologia per adults, psicologia infantil, psicologia per adolescents i psicologia jurídica. A tot això, el Centre Carme Bosch de Manresa ofereix un seguit de serveis de fisioteràpia, teràpies de ben, ...
Cartellacanià - Escrits de psicoanàlisi
Cartellacanià són escrits de psicoanàlisi per a mantenir, transmetre i difondre en discurs psicoanalític. Presentació i normes de publicació, agenda d'activitats relacionades, cursos i jornades de psicoanàlisi, ressenyes de llibres i novetats.
Cedipte-Psicologia Barcelona
Centre de Psicologia a Barcelona amb tractament per a nens, adolescents i adults. Teràpia individual, de parella i familiar. Psicòlegs especialitzats en diferents àmbits i dificultats psicològiques. Plaça Tetuan de Barcelona.
Centre 3 Paraules | Logopèdia, Psicologia Clínica
Centre 3 Paraules s’ubica a Molins de Rei, població que pertany al Baix Llobregat, molt propera a Barcelona. Té una ubicació privilegiada, ja que es troba a prop de diverses escoles, de serveis mèdics, de zones esportives i aprop de l’estació de Renfe.
Centre Alberto Campo
Centre de orientació, diagnòstic i tractament psicològic. Orientació profesional, dificultats escolars i d'aprenentatge, tractaments psicoterapèutics, psicoteràpia individual i de parella, infants, adolescents i adults.
Centre APSI Psicologia
APSI Centre de psicologia és un centre de professionals, psicòlegs i logopedes, que treballem des de fa més de 20 anys des de l’àmbit privat a Granollers, oferint els nostres serveis. El tractament s’aplica a persones, parelles, famílies o grups.
Centre Auca. Psicologia, Logopèdia i Musicoteràpia
Centre de desenvolupament i aprenentatge infantil en psicologia i logopèdia. S’inicià l'any 2005 amb l'objectiu d'oferir un servei integral pels nens que, amb diagnòstic o sense, pateixen un tipus de retard del desenvolupament o dificultats en la parla.
Centre Carme Giménez i Camins de Psicologia
Centre de psicologia per tractaments a nens, adolescents i adults. Logopedia, psicomotricitat, grafologia, selecció de personal i assessorament empresarial. El Centre està situat al barri de Sarrià - Sant Gervasi de Barcelona.
Centre d’Atenció Logopèdica i Psicològica ALIP
Espai multidisciplinar on oferim serveis d’assessorament psicològic, psicopedagògic i logopèdic per a totes les edats. A partir de la prevenció, avaluació, orientació i tractament de cada cas, afavorim un desenvolupament harmònic integral de la persona.
Centre de Nutrició i Dietètica Fontanella
Oferim un servei integral, basat en l'assessorament dietètic, mèdic, psicològic i d'entrenament. Servei completament personalitzat. Trobem resposta a necessitats de cada persona. Així treballem al Centre de Nutrició i Dietètica Fontanella (CeNDieF).
Centre de Psicologia Àgora XXI
Centre de psicologia a Manresa, Barcelona, i Blanes. Pretén promoure, restablir i mantenir la salut mental i el benestar psicològic i emocional. Abordem la teràpia des del punt de vista individual i grupal. Serveis, tallers i enllaços.
Centre de Psicologia Carme Bosch de Manresa
Compost per un equip de psicòlegs i professionals que ofereixen un ventall de serveis terapèutics. Enlloc de solucionar els problemes, tendim a evitar parlar-ne obertament, tapant-los d’alguna manera, i això el que fa és empitjorar aquests conflictes.
Centre de Psicologia i Logopèdia a Sant Feliu de Codines
Psicologia-Logopèdia Montserrat Baulenas és un centre que ofereix servei a infants, joves i adults en psicologia i logopèdia. El centre està instal·lat a Sant Feliu de Codines (Vallès Oriental). Ofereix serveis al municipi i als pobles de l’entorn proper.
Centre de Psicologia Tomàs López
Gabinet de Psicologia i Logopèdia a Terrassa amb un equip de professionals de l'àmbit de la Salut mental i de les Patologies del llenguatge. Mitjançant diferents programes facilitem el desenvolupament dels factors cognitius i emocionals.
Centre de Psicologia, Pedagogia, Logopèdia i Psiquiatria A.R.A.L.
El Centre de Psicologia, Pedagogia, Logopèdia i Psiquiatria A.R.A.L. està situat a Terrassa. L’any 1986 un equip de professionals format per dues psicòlogues i una pedagoga, amb formació complementària de logopèdia, van iniciar aquest centre.
Centre de Teràpia Breu de Barcelona
Organització multidisciplinària amb vocació terapèutica i formativa. Cursos de: teràpia breu, teràpia estratègica, EMDR, teràpia amb hipnosis, teràpia orientada a les solucions, programació neuro lingüística (PNL), teràpia sistemàtica breu, etc.
Centre de Teràpia Familiar de Barcelona - C.T.F.B.
Centre clínic i docent especialitzat en la formació de psicoterapeutes i d'altres formacions de post-grau sobre tècniques relacionals de teràpia familiar de Barcelona. El CTFB,Centre de Teràpia Familiar de Barcelona, va ser creat a l'any 1979.
Centre de Teràpia Relacional i Familiar de Tarragona
El Centre de Teràpia Relacional i Familiar de Tarragona va ser fundat l'any 1987 per Maria Rosell i Carlos Lamas. Presentació, equip, ubicació, espai de psicoteràpia, espai de formació, publicacions i properes activitats.
Centre Diagonal - Psicologia Clínica
Centre privat de psicologia clínica que dóna assistència a adults, adolescents i nens. Centre de psicoloía clínica i psicoteràpia psiconanalítica, de Barcelona, orientat a l'atenció d'adults, adolescents i nens.
Centre d'Informació per a l'Autonomia Personal
El CIAP és un projecte creat per la Design for All Foundation, amb el suport econòmic de l'Obra Social de Caixa de Terrasa (ara Unnim). Els objectius són proveïr informació útil i animar a participar per compartir el coneixement entre les persones.
Centre Educatiu Creix
Creix és un centre educatiu privat dedicat a l’atenció psicològica, logopèdica, sòciopersonal i educativa d’infants, joves, adults i famílies. Afrontem el canvi amb il·lusió amb la certesa que al nou local guanyarem en comoditat per treballar.
Centre Estímuls Girona
El nostre equip multidisciplinar ens permet oferir un ampli ventall de serveis per a cobrir les necessitats que puguin sorgir en les diferents etapes de la vida. Els nostres serveis.
Centre Giner - Psicologia, Psicopedagogia i Logopèdia a Sabadell
Centre multidisciplinari amb professionals especialitzats en àrees de psicologia tant infantil com d’adults, la logopèdia i la psicopedagogia. Tracte proper al pacient, i amb la família d’aquest en l’el cas de les dificultats infantils o d’adolescents.
Centre Mario Jarque, Psicologia
Estem a La Vall d’Uixó (Castelló). De vegades alguna cosa se li fa difícil de suportar a una persona: un fet de la vida quotidiana que en un altre moment havia superat sense massa dificultats; culpes, ansietats, pors o pensaments dolorosos no justificats.
Centre Psicològic Caldes
C?C és un equip de professionals en l'àmbit de la psicologia clínica, la psicopedagogia i la logopèdia. Especialitzats en l'atenció, el diagnòstic, la intervenció i la prevenció de l'estabilitat psicològica de les persones. Experiència de més de 10 anys.
Centre Psicològic Garraf
Pàgina del Centre Psicològic Garraf, consulta de psicòlegs a la ciutat de Vilanova i la Geltrú (Garraf), amb una atenció psicològica a la població infantil, adolescent i adulta. Individual i parelles. També ofereix els seus serveis en logopèdia infantil.
Centre Psicologic MiR
Centre de psicologia i logopedia ubicat a Montcada i Reixac. Especialistes en psicologia clínica, de la salut i psicopedagogia. Treball des de l'orientació cognitiu-conductual i EMDR. A Montcada, a prop de Ripollet, la Llagosta, Cerdanyola, Mollet, …
Centre Psicopedagògic Pauta
Pauta és un centre gironí reconegut pels centres educatius, institucions i professionals. El reconeixement i la bona imatge permet establir qualsevol relació o contacte extern necessari que ens ajudarà a portar a terme un bon treball psicopedagògic.
Centre salut mental Tarraco
A Tarragona tractament de les drogodependències, trastorns mentals i problemes relacionats amb experiències de la vida quotidiana, esdeveniments o patologies de caràcter lleu que facin patir a la persona i dificultin la seva adaptació social...
Centre Terapèutic Reeixir
Institució que treballa en un model bio-psico-social, en treball preventiu, educatiu i terapèutic en adolescents, joves i famílies amb comportament de risc. Als darrers 30 anys s’observa gran increment en demanda assistencial per trastorns de conducta…
Centre Viu sa
Centre multidisciplinar ubicat a Les Franqueses. Ofereix servei de nutrició i dietètica, psicologia, logopèdia i assessorament educatiu i familiar. El centre està format per diversos despatxos totalment equipats per a cada servei i per a cada pacient.
Cèntric
Tractament psicològic a infants i adolescents amb psicoteràpia o psicomotricitat relacional adaptada. Servei de logopèdia pels infants que presenten dificultats en la parla i el llenguatge i reeducació psicopedagògica per problemes de l’aprenentatge.
Cercles
El centre de Psicologia i Logopèdia Cercles és un espai multi-disciplinar a Vilassar de Mar de professionals especialitzats en l’assessorament, avaluació, diagnòstic i tractament de problemes vinculats a la psicologia, l’aprenentatge i la logopèdia.
Cintra Psicologia
Centre creat l’any 2000, per un equip de psicòlegs i professionals de la salut, psicologia i psicoteràpia com a Centre de Psicologia Humanista Integrativa a Sant Cugat del Vallès. A l’any 2006, es va crear un nou espai a Barcelona, Cintrapsicologia.
Clara Psicologia
Clara Psicologia. ClaraPsicologia és un servei d’ajuda per afrontar diferents problemes psicològics, de manera individual o en grup.
Clínica de Psicologia Pérez-Vieco
Web de la Clinica de Psicologia i Sexologia Perez Vieco Ansietat, depressió, estrès, nutrició i salut, psicolegs València, salut mental, sexòlegs València, situació, … Estació de metro Serradora-Marítim. A prop de la parada de l'autobús 32 de València.
Codia
Grup de professionals especialitzats en l'avaluació i tractament del nen i de l'adolescent, per afavorir el desenvolupament harmònic i la seva adaptació en l'entorn en el qual viu. Serveis d'assessorament psicopedagògic i prevenció en el marc escolar.
Col·legi de Psicòlegs de Catalunya
Pàgina oficial del Col·legi de Psicòlegs. Reuneix als professionals de la psicologia a Catalunya. Comunitat, ativitats, i dades de l'entitat. Òrgans de govern, constitució, funcionament i competència. Drets i deures col·legiats, Consell Social, …
Col·legi Oficial de Psicòlegs de les Illes Balears
Pàgina oficial del Col·legi Oficial de Psicòlegs de les Illes Balears. La finalitat d'aquesta web és de donar a conèixer els objectius i les activitats del Col·legi de Psicòlegs, i servir de punt de trobada per tots els interessats en la psicologia.
Consulta Psicològica Maria Plaza
Consulta Psicològica Maria Plaza. Atenem online i cara a cara. A la nostra consulta, no només, tratem malalties mentals, sin que, la major part dels qui ens visiten són persones que cerquen un benestar emocional en les seves vides. Traductor.
Consultori Heras
Pàgina del Consultori Heras. Medicina i salut. Consultori familiar de psicologia clínica de tradició a Figueres i a l'Empordà. El consultori integra els serveis de psiquiatria, neurologia, psicologia i Infermeria.
CPL Badalona - Centre Multidisciplinar
El Centre de Psicologia i Logopèdia CPL Badalona és un equip terapèutic multidisciplinar des de l'any 1990 a Badalona i Sant Adrià de Besòs. Ofereix serveis de psicologia, logopèdia, optometria, neuropsicologia, tècniques d'estudi i de reforç per a nens.
Creart - Arteteràpia Barcelona
Creart. Arteterapia Barcelona. Anna Freixanet, art terapèuta. Pàgina personal d'Anna Freixanet d'arteràpia a Barcelona. "L'art aconseegueix arribar allà on les paraules enmudeixen" (Eileen Miller). Consulta a Barcelona, zona Sants.
Creixambtraça
Es centra en la família i les necessitats dels seus membres, des del naixement. Acompanya, a nivell individual o grupal, a que la persona trobi la millor manera de conèixer-se i evolucionar. Embarassades, mamàs, papàs, bebès, nens, adol·lescents, ...
cTg Psicologia - Centre de Teràpia Global
El cTg Centre Mèdic, inaugurat el 1998, és un referent en l’àmbit de la salut al centre de l’Hospitalet. Està integrat per un ampli equip de professionals de diferents especialitats que formen part del quadre mèdic de les entitats asseguradores.
Departament de Pedagogia i Psicologia · Universitat de Lleida
Pàgina oficial del Departament de Pedagogia i Psicologia, de la Facultat de Ciències de l'Educació de la Universitat de Lleida. Informació del departament, docència, professorat, doctorat, treballs de recerca i serveis.
Departament de Psicologia de la UIB
Departament de la Universita Illes Balears. Aprenentatge lecto-escriptura. Informació general, docència, recerca, apartat del professorat, deganat, enllaços i informació de la Clínica/LOPS. Informació de les activitats que organitza el departament.
Dr. Xavier Pellicer Psicòleg Clínic
Diagnòstic i tractament psicològic en adults. Trastorns d’ansietat depressió transtorns psicosomàtics trastorns de personalitat. Sexologia: problemes de parella, tractament del dolor, tabaquisme, ansietat general, trastorn d’angoixa, fòbies, i obsessions.
EAEpsico - Teràpies per a parelles
Teràpia de parella: Una teràpia pot canviar-ho tot i es pot recomençar amb un nou aprenentatge, noves pautes de convivència i una nova manera de comunicar-se des del respecte i l’afecte.Tot es pot reconduir fins a poder recuperar la pau i l'amor.
EAP Nou Barris
Assessorament Psicopedagògic. Els equips d'assessorament i orientació psicopedagògica (EAP) són serveis educatius que donen suport al professorat dels centres docents per tal d'oferir la resposta educativa més adequada a l'alumnat.
El Dau: Centre de Logopèdia i Psicologia
El Dau és un Centre de Logopèdia i Psicologia infantil situat a Granollers. Equip de professionals especialitzats en diferents àrees per adaptar a cada cas o persona. L’objectiu és atendre, en una perspectiva de treball conjunt amb l'escola i la família.
El Fil d'Ariadna. Centre de Psicologia
Som un centre de psicologia que oferim atenció individual i especialitzada per adults, infants i famílies. Un servei proper i de qualitat que té com a objectiu acompanyar a les persones en moments de dificultat, així com ajudar a desenvolupar i enfortir
Electra Psicologia
Electra Psicología és un equip especialitzat en teràpia cognitiva-conductual a Barcelona i Càceres, una psicoteràpia que ha demostrat alts índexs d'eficàcia per a la majoria dels problemes. La seu de Barcelona és a la Plaça Gal·la Placídia.
Escola ConCiencia
Té la intenció de col·laborar en un món millor. Parteix de la visió holística de l'ésser humà i de que el canvi parteix del canvi personal. Instruments psicològics i iògics per aplicar en la vida diària, donant més qualitat de vida i satisfacció personal.
Escola de Patologia del Llenguatge
Antiga secció docent del Servei de Neurologia de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, capdavantera en la docència de la Patologia del Llenguatge. Tasques docents, assistencials i de recerca. Diploma oficial.
Espai Freud
Promou i organitza activitats de debat i difusió de la psicoanàlisi en la relació amb altres camps del saber i vol que el discurs psicoanalític estigui present en la vida cultural ciutadana. Espai Freud neix amb vocació d'incidir en debats contemporanis.
Espai Kantor
Espai Kantor, és un espai d'atenció psicològica. Està format per un equip de psicòlogues col·legiades especialitzades, a més, en camps com la medicina conductual, la psicologia clínica, la logopèdia i la teràpia familiar.
Espai NaturalMent - Guia pel cos, la ment i l'espai
Reuneix info de fires naturals i ecològiques recollides en anys. El projecte dona a conèixer professionals en la medicina natural, productes ecològics, apropament a la maternitat i criança, creixement personal, bioconstrucció, eficiència i mediambient.
Espai Sinàptic
Es constitueix com a espai d’observació, d’estudi i creació de metodologies dels processos de canvi i transformació, tant a nivell psicològic com en els diferents contextos que interactuen, contribuint així a l’autoconeixement i a un canvi de consciència.
Espai Vincles
Espai del benestar de família, parella i creixement personal. Oferim un ventall de propostes psicoterapèutiques i tallers relacionats amb l’embaràs, la infància, la parella i la sexualitat. Problemàtiques pròpies de les propostes psicoterapèutiques.
Facultat de Psicologia UB
La Facultat de Psicologia va constituir-se a l'any 1983, es pot considerar jove. És fruit d'un procés de gestació llarg, d'una banda té el dinamisme que caracteritza la joventut, de l'altra recull l'experiència de la rica tradició en la què s'arrela.
Facultat de Psicologia UiB
Pàgina oficial de la Facultat de Psicologia de la Universitat de les Illes Balears. Programes de mobilitat. Normativa pròpia de la Facultat per a la tramitació de propostes de crèdits de lliure configuració com a activitat pròpia de la Facultat.
Fundació Anne
Atenció mèdic psicològica a infants de 0-12 anys i a les seves famílies, proporciona atenció a famílies en situacions de risc (divorci, malaltia, dol per mort d'un familiar) i organitza activitats docents adreçades als professionals del món dels infants.
Fundació Centre Mèdic Psicopedagògic d'Osona
La Fundació Centre Mèdic Psicopedagògic d'Osona (FCMPPO) gestiona una xarxa integrada de serveis a la comunitat que cobreixen les necessitats de rehabilitació, habitatge, treball i oci de persones amb problemes de salut mental i drogodependències.
Fundació Lethe
Entitat privada dedicada al tractament i prevenció de les crisis i dels trastorns en la personalitat dels joves i joves adults i a la seva inserció laboral i social. Els orígens de la Fundació Lethe es troben en l’Associació Lethe, sorgida l’any 2002.
Gabinet de Psicologia Clínica
Atenció psicològica, tractaments psicoterapèutics depressius, ansietat, trastorns del comportament, trastorns alimentaris, fòbies, trastorns de personalitat, somatitzacions, fibromialgia, trastorns de l'alimentació, de la son, etc. Està situat a Rubí.
Gabinet de Psicologia Clínica - psicologiamaresme.com
Més de 17 anys donant suport a persones que han necessitat una ajuda puntual. L'estudi, tractament i orientació dels problemes psicològics i psiquiàtrics de nens, adolescents, joves, i adults. Isabel Pimàs Torres, llicenciada en psicologia. Calella.
Gabinet de Psicologia Clínica Gloria Giménez
Gloria Giménez. Especialista en Psicologia Clínica. Psicoteràpia cognitiva. Psicòlogues, psicòlegs a Barcelona. Anti-Aging. Psicodiagnòstics. Teràpia de parella. Psicoteràpia Adol·lescents. Desordres de la personalitat. Teràpies psicològiques. Mobbing, ..
Gabinet de Psicologia i Logopèdia
Equip interdisciplinar que treballam coordinadament per oferir assistència de qualitat als pacients. situats a Palma. El professional que l'atendrà compta amb una formació específica en la seva àrea d'intervenció. Prevenció, diagnòstic i tractament.
Gabinet de Teràpia Psicocorporal en l'Anàlisi Bioenergètica
Psicoteràpia psicocorporal pel tractament de problemes corporals, emocionals, i de relació i pel creixement personal. Atenció a Joves i adults. L'Anàlisi Bioenergètica és una teràpia psicocorporal per ajudar la persona en els seus problemes emocionals.
GAPSI - Gabinet d’Atenció Psicològica
Ajuda a les persones a utilizar les seves pròpies capacitats i recursos per tal d’aconseguir viure de manera més satisfactòria. Formació i experiencia en distintes orientación psicoterepèutiques i adaptació en funció de cada persona. Mataró.
GIR Centre Psicològic de Psicoteràpia i Prevenció
Centre psicològic de psicoteràpia i prevenció. Treballa per a la qualitat de vida i la salut de les persones. Crea un espai per a afrontar les situacions que comporta la vida. Aporta i facilita estratègies per que la persona construeixi el seu canvi.
Gradiva - Associació d'Estudis Psicoanalítics
Institució constituïda per professionals dedicats a la clínica que desenvolupen activitats d'estudi, recerca, intercanvi i ensenyament de la psicoanàlisi. Gradiva va néixer l'any 1989 com un grup d'estudi i intercanvi teòric i clínic entre psicoanalistes.
Hipnosi-Salut
Hipnosi per deixar de fumar i aprimar-se. A Hipnosi Salut treballem l’equip de psicòlegs col·legiats i hipnoterapeutes especialitzats en teràpies amb hipnosi per deixar de fumar, aprimar i el tractament de banda gàstrica virtual. Necessari cita prèvia.
Institució Neuro Psico Pedagògica GURU
Pàgina de la Institució Neuro Psico Pedagògica GURU, associació de temes aanitaris i socials, fundada l’any 1968. Està ubicada a Valldoreix, Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental). La seva web només conté les dades de contacte postal.
Institut Alba - Centre de Psicologia i Logopèdia a Premià de Mar
Institut Alba, centre de psicologia i logopèdia, és un gabinet format per un equip multidisciplinar de professionals especialitzats en els camps de la psicologia clínica, la pedagogia i la logopèdia. El nostre centre està situat a Premià de Mar, Mareme.
Institut Alba - Centre de Psicologia, Pedagogia i Logopèdia
Centre de psicologia i logopèdia amb més de 10 anys d'experiència clínica. És un gabinet format per un equip multidisciplinar de professionals especialitzats en els camps de la psicologia clínica, la pedagogia i la logopèdia. Està situat a Premià de Mar.
Institut C.G.Jung de Barcelona
L'Institut C.G.Jung de Barcelona va ésser inscrit a la Direcció General d'Associacions i Entitats Jurídiques com a institut privat dedicat especialment a promoure l’estudi, difusió i praxis de la psicologia analítica.
Institut de l'Art - Medicina & Fisiologia
L’ Institut de Fisiologia i Medicina de l’Art és el primer centre especialitzat del nostre país que, a més d’oferir atenció mèdica complerta exclusivament per artistes, porta a terme projectes d’investigació, divulgació i docència en aquest camp.
Irene Garcia - Terapia Adolescents, Psicologia
Gabinet de Psicologia a Cerdanyola del Vallès liderat per Irene García especialista de la salud mental, amb més de 22 anys d'experiència. Teràpies de parella, adolescents, peritatjes judicials. En psicologia oferim el millor servei psicològic.
ISEP Clínic
Assessorament, avaluació i tractament de problemes emocionals, de l’aprenentatge i de la salut, que vam iniciar al 1982 amb el primer centre a Barcelona. Som la major xarxa de centres d’atenció psicològica, psicopedagògica i logopèdica de l’Estat.
ISEP Clínic Barcelona
ISEP Clínic Barcelona aposta pel teu benestar des de fa 30 anys. El nostre complert equip de professionals, psicòlegs, logopedes, psiquiatres, psicopedagocs… t’ajudaran a tu i als teus a guanyar qualitat de vida, gràcies a una atenció multidisciplinar.
ISEP Clínic Castelldefels
Assessorament, avaluació i tractament de problemes emocionals, de l’aprenentatge i de la salut, que vam iniciar al 1982 amb el primer centre a Barcelona. Som la major xarxa de centres d’atenció psicològica, psicopedagògica i logopèdica de l’Estat.
ISEP Clínic Girona
Assessorament, avaluació i tractament de problemes emocionals, de l’aprenentatge i de la salut, que vam iniciar al 1982 amb el primer centre a Barcelona. Som la major xarxa de centres d’atenció psicològica, psicopedagògica i logopèdica de l’Estat.
ISEP Clínic Granollers
Assessorament, avaluació i tractament de problemes emocionals, de l’aprenentatge i de la salut, que vam iniciar al 1982 amb el primer centre a Barcelona. Som la major xarxa de centres d’atenció psicològica, psicopedagògica i logopèdica de l’Estat.
ISEP Clínic Reus
Assessorament, avaluació i tractament de problemes emocionals, de l’aprenentatge i de la salut, que vam iniciar al 1982 amb el primer centre a Barcelona. Som la major xarxa de centres d’atenció psicològica, psicopedagògica i logopèdica de l’Estat.
ISEP Clínic Sant Cugat
Assessorament, avaluació i tractament de problemes emocionals, de l’aprenentatge i de la salut, que vam iniciar al 1982 amb el primer centre a Barcelona. Som la major xarxa de centres d’atenció psicològica, psicopedagògica i logopèdica de l’Estat.
ISEP Clínic Tarragona
Assessorament, avaluació i tractament de problemes emocionals, de l’aprenentatge i de la salut, que vam iniciar al 1982 amb el primer centre a Barcelona. Som la major xarxa de centres d’atenció psicològica, psicopedagògica i logopèdica de l’Estat.
ISEP Clínic Terrassa
Assessorament, avaluació i tractament de problemes emocionals, de l’aprenentatge i de la salut, que vam iniciar al 1982 amb el primer centre a Barcelona. Som la major xarxa de centres d’atenció psicològica, psicopedagògica i logopèdica de l’Estat.
ISEP Mallorca
Assessorament, avaluació i tractament de problemes emocionals, d’aprenentatge i de salut. Avui en dia, som la major xarxa de centres d’atenció psicològica, psicopedagògica i logopèdica. Atenció multidisciplinaria amb tractaments personalitzats.
J. Arcadio García Gasulla, Psicòleg
Professional que ofereix els seu serveis des de Vinaròs (Castelló). Psicología domiciliaria i electro-acupuntura, psicología, acupuntura i auriculoterápia, consulta, dades, rerapia psicològica, grups d’autoajuda, electro-acupuntura, auriculoteràpia, etc.
Joan Biscarri
Catedràtic d'Escola Universitària de l'Àrea de Psicologia Evolutiva i de l'Educació. Publicacions i enllaços interessants (.. o no). Informació personal però transferible: entre el Ping i el Pong. Altra informació acadèmica.
Josep Guasch - Coaching i Psicoteràpia
Coaching i psicoteràpia a Sabadell i Terrassa. Teràpia Gestalt, PNL, Focusing i Anàlisi Transaccional. Consecució d'objectius, optimització rendiment personal, professional, autònoms i pimes. Tècniques d'introspecció i meditació dirigida a objectius.
Judith Forns
Consulta de Psicòleg a Barcelona. Judith Forns, psicòloga especialista en anorexia, bulimia, depresió, i ansietat. Atenció psicològica continuada de dilluns a divendres, matins o tardes, hores concertades.
KINE Centre de Teràpia Familiar i de Parella
Centres amb dues activitats fonamentals: la terapèutica, centrada en l'atenció a famílies i parelles, i la formativa, centrada en els cursos d'intervenció sistèmica dirigida als professionals de la salut mental, del treball social i psicoeducatiu.
Kuidat
Fisioteràpia i psicologia. Professionals, diplomats qualificats de la salut i el benestar. Si vols cuidar-te, aquí hi trobaràs un espai distès on poder-te relaxar. Vine a fer un cafè o una infusió amb nosaltres i t'informarem del que podem fer per tu.
La Conducta Humana
Projecte web sobre la conducta humana. Treball creatiu de caràcter experimental, creat per l’il·lustrador Lluís Torres, aplicat al camp del disseny gràfic. Anàlisis detallat dels pecats i de les virtuts. Reflexió al fòrum: foro.laconductahumana.com.
La Cuca Psicològica
Actualitat en Psicologia a casa nostra i tot el món. Notícies de Psicologia, noves recerques, ressenyes d'articles científics, i en general informació d'interés relacionada amb el món de la psicologia a Catalunya. Projecte creat per un grup de psicòlegs.
La Web de l’Educació Afectiva i Sexual
Espai sobre educació afectiva i sexual. Concentra bona part de les referències necessàries per al desenvolupament de programes d'educació afectiva i sexual, dirigits a l'educació infantil, primària i secundaria, i per al treball en contexts no formals.
Laia G. Massagué
Coach personal i relacional, experta en marca personal, creadora, guspires energètiques, Sóc una apassionada de la vida: l’explosió dels colors, l’ebullició dels olors, la melodia del món, el contacte amb la terra, del món subtil i màgic que ens envolta.
L'Espai Psicologia
Espai d'aquest centre de psicologia a Gavà (Baix Llobregat) i Barcelona, dirigits per Carme López Felices. Orientació i Tractament dels conflictes emocionals i de conducta. Orientat a adolescents, adults, parelles, famílies.
Logopèdia a Domicili
Logopèdia a Domicili, per la societat On Psicologia, és un servei d’atenció a persones amb problemes en el desenvolupament del llenguatge, tant adults com de població infantil, la particularitat és que el professional es desplaça. Sabadell i València.
Ludomemo - Tot per a la Memòria
Especialistes en stimulació cognitiva, estimulació de la memòria. Recursos, material didàctic, formació online i presencial, testimoniatges, exercicis pràctics, consells. La pàgina no és en català. No entra al directori.
Màster en Sexologia clínica i salut sexual
Diploma de Màster en Sexologia clínica i salut sexual, lliurat per la Universitat de Lleida. Base científica sobre aspectes de la sexualitat humana des d’una perspectiva bio-psio-social. Curs d'interès sanitari per l'Institut d'Estudis de la Salut.
Mayte Ahuir Roselló
Web de Mayte Ahuir Roselló, psicòloga, sexòloga col·legiada a Dénia (Marina Alta). Xerrades, tallers, constel·lacions familiars. Teràpia individual, de parella i família. Risoteràpia, psicologia, sexología, psicologia clínica i sexoteràpia.
Mentalitza't
L'eina comunicativa de Mentalitza't és de l'associació des d'on donem la paraula a les persones perquè s'expressin lliurement. Estimular el coneixement, consciència, interacció entre persones, la creativitat; part de responsabilitat (“mentalitzar-se).
Meritxell Morató Logopèdia i Psicologia
Dins el camp de la logopèdia i la psicologia, vol donar resposta a les diferents dificultats del dia a dia, en nens, adolescents o adults. La ubicació del despatx permet rebre pacients de poblacions del Baix Llobregat. El nostre equip de professionals.
Miroia
Empresa dedicada a ajudar a persones en dos àmbits: El maternal/paternal, donar informació i ajuda a solucionar conflictes relacionats amb la maternitat i la paternitat. El segon àmbit, psicologia, ajuda a persones amb mal estar emocional.
Montse Valls - Psicologia i Salud
Pàgina del gabinet de pricologia i salud de Montse Valls, des de Barcelona. El gabinet Montse Valls ofereix tractament i orientació dels problemes psicològics i psiquiàtrics de nens, adolescents, joves, i adults. Gabinet, botiga, portal i l'hipnosi.
Montserrat Baulenas Ventura
Espai per compartir experiències i tractar temes sobre la psicologia i la logopèdia. Som un centre dirigit als que necessitin de l'assessorament o tractament en l'àmbit de la psicologia i la logopèdia. Transtorns de conducta i trastorns de l'aprenentatge.
Myriam Aberasturi
Consulta de psicología a Tarragona i Reus. La psicoteràpia té l’objectiu de resoldre conflictes que les persones no poden superar per si mateixes. La intervenció psicològica facilita el coneixement d’un mateix i potencia els recursos de la persona.
Narcís Borrat i Sunyer Psicoanalista
Tractaments depressió, ansietat i angoixa. Gabinet professional especialitzat en teràpies per depressions, angoixa i ansietat, a Girona i Barcelona. Assistència clínica en salut mental, psicosomàtica, trastorns alimentaris, adiccions, sexualitat i altres.
Natividad Mota Papaseit - Morfopsicologia
Les aplicacions d’aquesta tècnica són: la selecció de personal, la compatibilitat de caràcters, l’orientació professsional, etc. La Morfopsicologia és un mètode de Louis Corman, que tracta sobre l’estudi de la personalitat, Deontologia professional.
Orientació i Assesorament psicològic amb teràpia corporal energètica: Reiki
Reiki és una tècnica de massatge energètic per imposició de mans. El mot, d’origen japonès, significa conectar l’energia universal (Rei) amb l’energia vital corporal (Ki) per tal que la primera harmonitzi la segona i, restableixi la salut i el benestar.
Orientació Psicològica
Orientació Psicològica està formada per una xarxa de Psicolegs col.legiats especialitzats amb consulta pròpia a Barcelona. Al nostre centre de Barcelona, pot trobar el suport psicològic que busca. Experts en psicodiagnòstic i teràpia.
Pere López i l'Eva Blanco
Pàgina del pere López Tolosana, amb referències a la seva activitat com a novelista i psicòleg. Aquesta és la pàgina personal del Pere López i l'Eva Blanco. Aquí trobareu totes les coses que us poden interessar de nosaltres.
Phoenix Espai Terapèutic
Psicologia, Teràpies Alternatives. JC Albaladejo i E. Pérez, Psicòlegs i aAnalistes, atenen a pacients, ofereixen espai i serveis a professionals psicologia i afins. Un lloc terapèutic multidisciplinar on professionals i clients estan en harmonia.
PrisMa - Edicions Psicopedagògiques
Atenció a infants i joves amb dificultats d'aprenentatge, i a famílies. Formació permanentment el professorat. Edita material psicopedagògic en llengua catalana, atenció psicopedagògica d'infants amb dificultats d'aprenentatge i atenció a les famílies.
Proa, Psicologia i Formació
Més de 20 anys tractant trastorns psicològics i millorar de la qualitat de vida. Centre privat d’atenció, orientació i tractament en psicologia, de la vila del Vendrell, Baix Penedès, integrat psicòlegs especialitzats en clínica i amb àmplia experiència.
Proyecto Tarragona
Grup de professionals de la psicologia que estudien el procés de la discapacidad visual i la seva evaluació. El grup está format per membres de l’ONCE i de la Universidad 'Rovira i Virgili' de Tarragona. La versió en català no és operativa.
Psico B
Centre de psicològia Psico B a Andorra. Té per objecte donar suport i acompanyament de qualitat a persones en situacions de dolor emocional, canvi o transformació personal. A través d’eixos bàsics: Persones, organitzacions, formació/tallers i xerrades.
Psico.cat - Psicologia en català
Web que ofereix informació sobre psicologia i psicopatologia. Psicologia en general, trastorns psicològics, la seva etiologia i com abordar-los terapèuticament, consells de salut centrats en el benestar emocional. Consulta psicologia a Palafrugell.
Psico-Ajuda
Web de psicologia totalment gràtuïta i anònima on es poden fer consultes privades, participar en el fòrum, enllaçar amb el bloc i amb altres adreces d'interès. Volem que formi part d’una eina per tots vosaltres per ajudar-vos.
Psicodiagnosis.cat - Psicologia infantil i juvenil
Aquesta web està construïda amb la finalitat de divulgar coneixements de la psicologia clínica infantil i juvenil. Àrea general, àrea escolar, àrea clínica, àrea especialitzada, psicodiagnosis, cunsulta psicòleg. Gabinet Psicodiagnosis de Tarragona.
psicodrama i psicodansa - un espai de trobada
Sóc llicenciada en psicologia per la Universitat de Còrdova, Argentina, convalidat per l’UAB. Em vaig formar amb el Dr. Santos Scavuzzo al Seminari de Formació en Psicodrama i Dinàmica de Grup, a Còrdova (Arg.). Traductor en primer terme.
Psicòleg Barcelona
Psicòleg Barcelona és la nomenclatura del consultori de psicologia a Barcelona del sexòleg/ psicòleg Jordi Pons. El sexòleg i psicòleg Jordi Pons s’ha format en diferents tipus de psicoteràpia i adapta les teràpies personalizades a cada persona.
Psicòlegs a Barcelona i Granollers
Consultes de psicología a Barcelona (Sant Andreu) i Granollers. Oferim una psicoteràpia que parteix d’una visió integradora i holística de la persona. Treballem amb i per a persones, no pas per malalties. Per tant, cada tractament és únic.
Psicólegs Barcelona
El psicòleg/sexòleg Jordi Pons s’ha format en diferents tipus de teràpia i adapta les teràpies personalizades per cada persona. Aquesta unitat a Barcelona exerceixen psicòlegs/terapeutes prestant els seus serveis com a terapeutes …
Psicòlegs Barcelona
Guia de Psicòlegs a Barcelona. Psicologia al teu barri. Trobeu teràpia a Barcelona, cerca psicòleg a Barcelona. Directori de Psicología a Barcelona.
Psicòlegs per la Independència
Sectorial de l’ANC. Confiem en un tracte entre els diferents membres individuals o grupals que estigui en concordància amb la unitat que precisa l’objectiu primordial de l’Assamblea Nacional Catalana. La primacia del diàleg i l’entesa es necessària...
Psicòlegs, Sexolegs, i Logopedes Conesa-Serrat
En l’àmbit psicologic trataments de: La depresio, l’angoixa, l’obsesió, la fòbia, l’ansietat i les dependències. A l’àmbit sexológic els aspectes que ens hem especialitzat són els relacionats amb l’eyaculació precoç, la manca d’erecció (impotència), …
Psicologia Clinica Biofeedback
Silvia Pujol i Gaja, psicóloga especialista en biofeedback amb consultes a La Garriga i a Barcelona. Psicologia clinica, adults i adol·lescents. Teràpia de parella, suport psicològic de la malatía, psicosalut. Cursos a Barcelona.
Psicologia Clínica Corachan
La Unitat de Psicologia Corachan 3 es va crear l'any 2000. Atenem a persones que tenen dificultats per portar el dia a dia i busquen restablir el seu equilibri emocional. Sempre des de una perspectiva humana, lliure i de respecte.
Psicologia Granollers
Centre de psicologia a Granollers. Ampli equip de psicòlegs que tracten les principals patologies psicològiques. Informació del centre, l’equip de psicòlegs de diferents especialitats a Granollers. Salut mental integral a Granollers (Vallès Oriental).
Psicologia i Logopèdia Logos
Psicologia i Logopèdia Logos neix de la unió de dues psicòlogues especialitzades en diferents àmbits de la psicologia i la logopèdia, per a intentar resposta amb els seus coneixements professionals al patiment i malestar de les persones i famílies.
Psicologia Igualada
Tracten problemes d'ansietat, depressió, estrès, autoestima, problemes de parella, problemes de conducta infantil i addiccions. Tot problema mental o dificultat psicològica es pot entendre com un atac a la llibertat de la persona.
Psicología Jurídica Ágora
Assessorament i peritatge psicològic. Actualitat de la psicologia forense. La intervenció especifica de la psicologia forense és la prova o dictamen pericial. La intervenció pot fer-se en distintes àrees, com la família, menors, dependència, dret, …
Psicologia Valls
Web de Psicologia Valls, centre de psicologia ubicat a la Costa Brava, a Platja d'Aro (Baix Empordà-Girona). Servei dirigit per la Dra. Anna Agustí Valls, psicòloga i coach estratègica. El servei web d’aquest espai es troba en procés de construcció.
Psicomedsalud
Psiquiatria i psicologia a Tarragona, Reus, Vinaroç i Amposta. L’objectiu són les persones. Ajudar-les quan presentin problemes o trastorns relacionats amb el nostre àmbit professional, amb professionalitat. Traductor a la part inferior de la web.
Psicomedsalud
Psiquiatria i psicologia a Tarragona, Reus, Vinaroç i Amposta. L’objectiu són les persones. Ajudar-les quan presentin problemes o trastorns relacionats amb el nostre àmbit professional, amb rapidesa, professionalitat, serietat i honestedat.
Psicorientació!
Si vol millorar un aspecte de la seua vida, superar una dificultat, assessorament familiar o orientació en l'educació del fills, no dubtes en contactar i informar-te. L’objectiu és crear confiança i respecte mutu per aconseguir els canvis que desitgem.
Psicosalud - Centre Psicologia i Salut Casica de l’Obrador
Espai plurifuncional en la natura a la Garrotxa per impartir cursos de formació i teràpies diverses. Centre de psicologia i salut en plena natura, envoltat de silenci i paisatges de gran bellesa a la població de Mieres a la Garrotxa i també a Barcelona.
Psicosport
Psicosport és una empresa de Mataró (Maresme), que ofereix serveis de psicologia profesional aplicada a l’esport. Per a entitats esportives, club, escoles, federacions, etc. Serveis, projectes, equip, galería i dades de contacte.
Psigma
Centre privat de Psicologia, d’Assessorament Personal i de Salut amb seus a Barcelona, Vic, Manresa, Girona i Figueres. Som professionals especialistes en diferents àrees de la salut. Treballem de manera multidisciplinària els problemes de salut.
Quip Psicologia
Centre situat a Cornellà de Llobregat. Psicologia clínica per a adults i infantil, logopèdia, dificultats en l’aprenentatge, dolor crònic, detecció, avaluació i intervenció amb nens superdotats, amb precocitat intel·lectual o algun talent específic.
Rebirthing Barcelona
Web de Dorotea Martinez Fucci i Robert Alnet, professionals de Rebirthing-Renaixement. Respiració conscient i pensament creatiu. Informació sobre aquesta poderosa eina de transformació personal, i presentació d’activitats a Barcelona.
Seminari de Psicoanàlisi de Tarragona
Seminari de Psicoanàlisi de Tarragona. Formacions Clíniques del Camp Lacanià. Seminaris de textos i casos clínics. Fonaments freudians. Fonaments lacanians. El revers de la psicoanàlisi. Seminari XVII de Jacques Lacan (1971). més informació.
Senide, Centre de Teràoia Familiar, Nouropsicologia i Logopèdia
Centre de Psicologia, Neuropsicologia i Logopèdia ubicat a Tiana i a Badalona. Som un equip de professionals que tenim com a objectiu vetllar pel benestar de les persones i famílies. Va néixer l'any 2005 a Tiana, inicialment donant atenció psicòlogica.
Sèpal
Constituïm una empresa, fundada l’any 1985. Desenvolupament i aplicació de les ciències que tracten del comportament dels individus i dels grups. Som un equip d'experts en avaluació. Aportacions, àmbits i dades de l'empresa.
Silvio Sember - Psicòleg
Página de contacte. Silvio Sember es Psicòleg Clínic, Psicoterapeuta, expert en Test de Rorschach. Tractaments psicoterapèutics d'adolescents, adults i gent gran. Individuals, de grup i de parella. Des de Viladecans (Baix Llobregat).
Simbòlics Psicoteràpia
Psicologia a prop teu. Simbòlics Psicoteràpia és un centre d’atenció psicològica dirigit a infants, adolescents, adults i parelles. El centre està ubicat a Vilafranca del Penedès. Serveis de psicologia, publicacions i mèdia, contacte i blog annexe.
Sinapsis Psicologia
Despatxos a Barcelona ciutat i a Cerdanyola del Vallés. Quan els problemes afecten la vida quotidiana, necessita ajuda. Oferim professionals acreditats, especialitzats en els darrers avenços, per afrontar els problemes i millorar la qualitat de vida.
Sinàptic Psicòlegs
Sinapsi |psicòlegs és una associació de professionals dels camps de la Psicologia i les Ciències Socials amb una àmplia experència, en el sectors públics i privats. Té diverses línies de intervenció en l'àrea clínica, educativa i social.
Societat Catalana de Recerca i Teràpia del Comportament
Pàgina oficial de la Societat Catalana de Recerca i Teràpia del Comportament (SCRITC). És una associació sense finalitats lucratives de professionals de les ciències del comportament. Dades, formació i directori de terapèutes.
Societat Catalana d'Hipnosi Clínica i Psicoteràpia
La Societat Catalana d'Hipnosi Clínica i Psicoteràpia és una associació de profesionals de la psicoteràpia que té com a principals objetius: Fomentar la investigació i l'estudi en hipnosi clínica i promoure la formació permanent dels membres acreditats
Societat Catalana d'Hipnosi Clínica i Psicoteràpia
Es tracta d’una associació de professionals de la psicoteràpia els objectius principals de la qual son: Fomentar la investigació i l’estudi en hipnosi clínica, promoure la formació dels seus membres i possibilitar l’acreditació dels membres adherents.
Sònia Navarro Psicòloga Clínica
Pagina web de Sònia Navarro, psicòloga clínica, especialitzada en teràpies de parella, individuals i familiars a la ciutat de Tarragona. Informació general i de les diferents temàtiques relacionades amb la psicologia.
Spectus
Grup de invetigació i recerca de temes àudio-visuals a l'ensenyament. Tant pràctica, teòrica, de recerca i de difusió a través de cursos, xerrades i seminaris. Treballs del coneixement de la TV a l'aula. Crèdit de l'ESO. Bibliografia i congresos.
UAP - Unitat d’Atenció Psicològica
Tractament psicològic d’adults, adolescents i nens. Trastorns d’ansietat, trastorns de l’estat d’ànim, teràpia de parella, autoestima, problemes sexuals i trastorns d’alimentació. Per aquells etapes on es pot trobar l’ajuda en un psicòleg.
UDAC, Unitat d’Atenció a les Altes Capacitats
Equip multidisciplinari integrat per professionals especialitzats de les altes capacitats intel·lectuals. L’objectiu és donar resposta psicològica i/o pedagògica per a que el nen o nena amb altes capacitats intel·lectuals es desenvolupi satisfactòriament.
Unitat d'Atenció Psicològica
Pàgina d’Unitat d'Atenció Psicològica. Unitat d'Atenció Psicològica és un centre psicològic d'intervenció psicoterapèutica per adults, adolescents i nens. Preguntes freqüents, teràpies psicològiques, teràpies exemple, cursos, articles, tarifes i horaris.
Valora Rubi
Equip de psicòlogues col·legiades especialitzades en Psicologia Jurídica, amb experiència en peritatges psicològics per a l’àmbit forense. La filosofia de treball es basa en l’ús d’instruments i mètodes científicament validats i en la formació continuada.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT