PSIQUIATRIA


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


WEBS relacionades amb el tema
Acordis - Associació Coordinadora Persones amb Discapacitat de L’Hospitalet
L’Acordis és una entitat que va ser fundada a l’any 1988 per un grup de pares i mares amb fills/filles amb discapacitat, amb la finalitat de reivindicar la creació de serveis específics, necessaris i de qualitat per a totes les persones amb discapacitat.
ACOSU Associació Comarcal Pro-Discapacitats del Baix Llobregat
Pàgina de l’Associació Comarcal Pro-Discapacitats del Baix Llobregat fundada l’any 1967. Fomenta i proporciona atenció integral a la persona amb discapacitat intel·lectual. Servei de teràpia ocupacional amb transport i menjador. Serveis i equip.
ADDEM, Usuaris de Salut Mental de Catalunya
ADDEM, Usuaris de Salut Mental de Catalunya és una associació que està formada i gestionada pel propi col·lectiu de persones afectades, amb total independència, per la defensa dels seus drets i deures per fomertar la relació i la integració social.
ADISPRAT - Associació de Persones Amb Disminució del Prat de Llobregat
Associació que sensibilitza la societat sobre problemes que pateixen les persones amb discapacitat. Serveix d'instrument perquè les persones amb discapacitat aconsegueixin la seva plena integració social i la defensa dels seus drets de forma positiva.
ADN Girona
Centre d'intervenció especialitzat en Trastorns de l'Espectre Autista (TEA) i trastorns del desenvolupament. Part del grup AD, està formada per professionals, col·laboradors i voluntaris que atén a població en risc d'exclusió social o de discapacitat.
Airecel
Club Social Airecel de Tàrrega. El bloc és un espai de participació i comunicació dels membres del Club Social Airecel. Els articles que hi estan recollits són fruit de les opinions i pensaments personals de cadascun dels seus participants i constructors.
Amics del Malalt Mental de Santa Coloma de Gramenet AMMAME
L’Associació AMMAME és una entitat d’iniciativa social, que actualment compte amb 62 famílies associades. Es va crear l’any 2002, amb l’objectiu de promoure una millora en la qualitat de vida de les persones amb malaltia mental i les seves famílies.
AMMFEINA Agrupació Catalana d’Entitats per la inserció laboral de persones amb malaltia mental
Grup d’entitats que treballen per la inserció al mercat laboral de persones amb trastorn mentals. Propòsit: La millora de la qualitat de vida de persones amb trastorns mentals a través de la seva incorporació al mercat laboral. Accions d’inserció laboral.
Andi Sabadell
Associació d’atenció a persones amb la síndrome de down i limitacions intel·lectuals. Formada per pares i mares d'infants i joves amb la síndrome de down, i discapacitats similars, i, que necessiten ajuda i/o suport per a les activitats o la vida.
Andrea, la noia down
Cómic de suport a l’Associació Síndrome de Down. Còmic Andrea, la noia down. S’apropa l’arribada de la edició digital de comic21, així podreu anar amb els vostres ipats, ipush, ifons … llegint aquest monumental còmic. Contingut edició digital al web.
Apasa
Web d’Apasa, més de 30 anys al servei de les persones amb discapacitat intel·lectual i de les seves famílies. Vol millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i la de les seves famílies, facilitant entorns i suports.
Aproscom
A Aproscom som una entitat d’iniciativa social, no lucrativa i declarada d'Utilitat Pública que es va fundar l’any 1969 amb l'objectiu de defensar la igualtat d’oportunitats de les persones amb discapacitat intel·lectual i d’atendre les seves necessitats.
ASPACE Associació de la Paràlisi Cerebral
Entitat sense lucre i d'utilitat pública i benèfico-social, que treballa per a les persones amb paràlisi cerebral i/o patologies afins. La missió: Atenció integral a les persones amb paràlisi cerebral i patologies afins, i a les seves famílies. Badalona.
ASPACE Associació de la Paràlisi Cerebral
Servei d'integració laboral. Orientació, formació i pràctiques professionals a persones amb discapacitat física o psíquica. Disposa d'un centre especial de treball per a persones amb discapacitat, salut i persones amb discapacitat, Sant Gervasi-Galvany.
ASPANIAS Associació de Pares de Persones amb Retard Mental
Fundada l’any 1962, declarada d’utilitat pública (Consell de Ministres del 20/2/1970) i Creu de Sant Jordi. Defensa els drets de les persones amb discapacitat psíquica en tots els àmbits de la vida, oferint serveis per a ells i les seves famílies.
ASPANIN
ASPANIN Pro persones amb discapacitat intel·lectual i les seves families, es constitueix l’any 1966 a Badalona amb l’objectiu de defensar els drets de les persones amb d.i. i promocionar tot tipus de serveis que els siguin necessaris, siguin socis o no.
Assadega’m
Associació per a la Superació de l'Ansietat i la Depressió Grups d'Ajuda Mútua. L’Ajuntament de Sant Cugat edita una guia, pionera a Catalunya, on es recullen els recursos que ofereix la ciutat en l’àmbit de la salut mental. Contingut en català mínim.
Associació AADDMM Terraferma
Associació d'Afectats de Discapacitat Derivada de Malaltia Mental Terraferma. Entitat d'iniciativa social de les terres de Lleida, creada per persones amb discapacitat mental. L’associació està adreçada a persones afectades per transtorns mentals severs.
Associació AIDA
Associació de suport a la infància, adolescència i joventut amb dificultats d'aprenentatge de les Terres de Ponent. Prevenció de les dificultats d’aprenentatge, als col·lectius educatius, socials i de la salut, mitjançant seminaris, conferències, etc.
Associació alvent
Entitat privada catalana d'iniciativa social que amb la seva constitució el 2008, va obrir el camí de les persones amb discapacitat intel·lectual. També vetlla per la millora de la seva qualitat de vida, potenciant les seves capacitats en tots els àmbits.
Associació Aprenem per a la Inclusió de les Persones amb TEA
El trastorn neurològic de l’espectre autista afecta la percepció i el processament cerebral de la informació. Es presenta amb una prevalença d’1 de cada 155 naixements i és quatre vegades més freqüent entre els homes que entre les dones.
Associació Asperger del Vallès Occidental
Associació, que es va constituir el 2003, de famílies amb algun membre diagnosticat amb la Síndrome Asperger. Un espai on compartir les inquietuds i vivències amb la intenció d’ajudar-nos entre tots aquells que es trobin a la mateixa situació.
Associació Catalana d’Integració i Desenvolupament Humà ACIDH
Són dues entitats (Associació i Fundació Tutelar) amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones amb intel·ligència límit amb una atenció integral. Neix l’any 1994, per crear recursos específics per a integrar-los socialment i laboral.
Associació Catalana de la Síndrome X Fràgil
L'Associació neix l'any 1995. Vol donar resposta a les necessitats de les famílies amb fIlls amb la síndrome X frágil, un trastorn genètic de transmissió familiar lligat al cromosoma X. Espai de recolzament a les famílies dels afectats. Dades generals.
Associació Catalana de Professionals de Salut Mental
Associació interdisciplinar que agrupa professionals de l’àmbit de la salut mental. Finalitat: Desenvolupar el model d’atenció a la salut mental: comunitària, biopsicosocial, integral (promoció de salut, prevenció, tractament i rehabilitació, i defensa).
Associació Catalana de Psicoteràpia Psicoanalítica
L’ACPP està formada per llicenciats i doctors en psicologia, psiquiatria o medicina acreditats per exercir tractaments de psicoteràpia psicoanalítica segons els requisits reflectits en els estatuts. Membre de AEPP, EFPP, i FEAP. Activitats de l’entitat.
Associació Catalana d'Infermeria de Salut Mental
ASCISAM és una associació de caràcter científic, docent i tècnic, que neix amb la finalitat de portar a terme activitats destinades al desenvolupament de la infermeria de Salut Mental. Vol ser un espai de trobada pels professionals de la Salut Mental.
Associació Catalana pel Tractament dels Trastorns d’Ansietat i Depressió ACTAD
Antiga AADA, Camins Oberts, fundada en 1995. Té com a fi donar a conèixer i promoure el tractament dels trastorns d’ansietat i depressió. Recursos informatius que no poden reemplaçar l’assessorament i tractament psicoterapèutic professional.
Associació de Bipolars de Catalunya - ABC
Web de l’Associació de Bipolars de Catalunya, amb seus a Barcelona i Girona. L’associació es va crear l’any 1993 per malats bipolars. Informació dels transtors bipolars: l’eufòria i la depressió característics de la malaltia.
Associació de Bipolars del Bages, Berguedà i Solsonès
Agrupació d’afectats de transtorn Bipolar, dels familiars i amics, destinada a ajudar, informar i/o en definitiva millorar la situació de les persones afectades, sense cap finalitat lucrativa. Dóna suport i recolza a tots el afectats. Grups d’ajuda mútua.
Associació de familiars de discapacitats intel·lectuals de Gavà (ADISGA)
Pàgina incipient de l’Associació de familiars de discapacitats intel·lectuals de Gavà (ADISGA). És una entitats de sanitat i serveis socials, fundada l’any 1995. Té una cinquantena de membres. Contés les dades postals. La web està en construcció.
Associació de Familiars de Malalts Mentals de Catalunya
Entitat creada l’any 1985 a iniciativa dels familiars dels malalts mentals que vol millorar la situació familiar. Adreçada a les persones que tenen un familiar o un amic amb problemes de salut mental. Activitats, celebracions, conferències, agenda, ...
Associació de Familiars de Malalts Mentals del Baix Llobregat Nord
AFASM és una associació de familiars de malalts mentals creada l'any 2000 a Martorell amb la voluntat d'acollir i donar suport als familiars de persones afectades per algun tipus de malaltia mental residents en els municipis del Baix Llobregat Nord.
Associació de Familiars de Malalts Mentals del Barcelonès Nord
Associació que treballa pel benestar de persones amb trastorn mental i familiars. La integració de les persones amb problemes de salut mental passa per la participació plena en la comunitat i per l’exercici dels drets i deures ciutadans.
Associació de Familiars de Malalts Mentals Osona
Espai a Internet de l’Associació de Familiars de Malalts Mentals Osona. L’Associació de Familiars de Malalts Mentals Osona és una entitat social fundada a Vic l’any 1994. Actualment compta amb uns 150 membres associats. Activitat i objectius.
Associació de Salud Mental Horta Guinardó
Web de l’Associació de Salud Mental Horta Guinardó, entitat no lucrativa fundada l’any 1984, gestiona els equipaments sanitaris del CSMA Horta, CSMA Guinardó i PSI Horta Guinardó, concertats amb el Servei Català de Salut, des de l’any 1990.
Associació Disminuïts Psíquics Castellar
Pàgina oficial de l’Associació de Disminuïts Psíquics de Castellar del Vallès (Vallès Occidental), associació sanitària i de serveis socials fundada l’any 1998. Compta amb una quarantena de membres. La seva web es troba en construcció.
Associació Down Lleida
Down Lleida és una entitat sense ànim de lucre amb l'objectiu de donar a conèixer les tasques que porta a terme amb les persones que tenen síndrome de Down, i planificació de trobades. El síndrome de Down, publicacions i dades.
Associació El Rusc
Associació fundada el 1977 pel Dr. Pujol per a discapacitats intel·lectuals. Pertany a la Federació de l'Arca. Disposa de dues llars residència per a 18 persones amb discapacitat intel·lectual i un Centre Ocupacional per a 30 persones. Equip humà.
Associació Encert
Lloc web de l’Associació Encert integrada per nois amb discapacitat intel·lectual del Poblenou de Barcelona. L'associació Encert està organitzant les properes colònies d'estiu que es realitzaran a la casa de colònies “El pinar”. Web en manteniment.
Associació Esclat
Associació pro persones amb paràlisi cerebral. Entitat declarada d’utilitat pública, amb una finalitat social, que vol potenciar el desenvolupament de les persones amb paràlisi cerebral i altres discapacitats i afavorir la seva inclusió familiar i social.
Associació Estel
Associació de Pares de Disminuïts Psíquics de Sant Joan Despí. Treballa a favor de les persones discapacitades. Servei d'Esplai per a les persones amb discapacitat psíquica que funciona de continuadament de dilluns a divendres de 18 a 20 hores.
Associació Família i Salut Mental
Pàgina de l’Associació Família i Salut Mental de Girona. El nostre local està situat al carrer Rutlla de Girona. Web en manteniment. Disculpeu les molèsties. Properament entrarem els continguts.
Associació Familiars Alzheimer Baix Llobregat
Entitat creada a l’any 1995 com a delegació de l’AFA Barcelona al Baix Llobregat. L’objectiu bàsic és ajudar a conviure amb la malaltia. Inclou informació general de l’entitat, els seus serveis, agenda, activitat, actualitat, col·laboracions i contacte.
Associació Joia
Organització que va iniciar l’activitat el 1983. L’objectiu és la recuperación social i inserción laboral de les persones afectades per problemes de salut mental. Xarxa de serveis públics concertats amb els deprtaments de la Generalitat de Catalunya.
Associació Mallorquina per a la Salut Mental Gira-Sol
Gira-Sol no es una associació mes per a la salut mental, sinó el resultat del esforç de un grup de usuaris i professionals conscienciats de la necessitat en el nostre entorn de informació per a la societat. Té un centre especial d’ocupació a Mallorca.
Associació Ment i Salut La Muralla
Web de l' Associació Ment i Salut “La Muralla”. És un col·lectiu fotmat per persones amb malaltia mental, familiars i amics/gues d’aquest entitat de la ciutat de Tarragona. Informació, activitats, hort, club social i coluntariat.
Associació Montseny Guilleries
Entitat sense ànim de lucre constituïda el 1976 que es dedica a l’atenció i promoció de les persones amb discapacitat psíquica. La seva zona d’actuació la formen els municipis de la Selva interior. Més de 500 associats col·laboren en el seu manteniment.
Associació per a la Integració de Persones amb Discapacitat de Viladecans ASDIVI
Associació que vetlla pels interessos de les persones amb disminució, i de les seves famílies. El finançament de les activitats que duen a terme és possible gràcies a les subvencions de l'Ajuntament de Viladecans i d'altres administracions i fundacions.
Associació per a Persones amb Discapacitat Psíquica de Sóller - ASANIDESO
Associació creada l’any 1981 per atendre necessitats de discapacitats i famílies de la comarca de Sóller i altres indrets de les Illes Balears i millorar de la seva qualitat de vida. Neteja i manteniment d’horts, jardins i olivars, confitures, i ceràmica.
Associació Prodisminuïts Santa Oliva
Presenta “Dies de Cine”, una festa per la integració. Musical protagonitzat pels nois i monitors de l’associació que ja s’ha convertit en habitual. Per fer-ho possible, comptem amb la col·laboració de Cia La Farsa que presenta l’espectacle.
Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona
L'APPC de Tarragona és una entitat dedicada a l'atenció integral d'infants i adults afectats de paràlisi cerebral o altres encefalopaties afins fundada el 1977. Defensa els drets i facilita el desenvolupament de les persones amb discapacitat.
Associació Salut Mental La Noguera
Associació creada l´any 2008 a Balaguer per un grup de familiars de persones amb problemes de salut mental amb l´objectiu de millorar la qualitat de vida d´aquestes persones i la dels seus familiars, oferint-los suport, assessorament i informació.
Associació Salut Mental Ondara Sió
Salut Mental Ondara Sió es crea a l’any 2006 a Cervera per a acollir i recolzar els familiars de persones afectades per algun tipus de trastorn mental residents en l’Urgell i la Segarra, en els municipis que conformen les respectives comarques.
Associació Salut Mental Ponent
Familiars-amics de persones amb trastorn mental comarques de Lleida. Suport, assessora i orienta a familiars, detecció de necessitats d’atenció comunitària, millora l’atenció, rehabilitació i inserció sociolaboral i sensibilització sobre la malaltia.
Associació Síndrome de Down de Tarragona
Entitat constituïda al 2007, fruit de la iniciativa d’un grup de pares, mares i familiars de comarques de Tarragona amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones amb la Síndrome de Down i ajudar-les a incorporar-se dins la societat.
Associació Susoespai - Creació i Salut Mental
Entitat que apropa els museus d’art a l’àmbit de la salut mental per mitjà la pràctica. L’equip docent està format per professors llicenciats en belles arts, tècnics en educació de museus i artistes. Gent positiva, que transmet entusiasme personal.
Associació Valenciana de Neuropsiquiatria AEN-PV
Bloc de L'Associació Espanyola de Neuropsiquiatria-País Valencià. Un espai per a la informació i per a la participació. Presidenta: Ana Sánchez, Psicòloga Clínica. Vicepresident: Francisco Pérez. Psiquiatra. Secretària: Mª José Marqués, Psicòloga Clínica.
Autisme La Garriga
Projecte amb la finalitat de respondre a necessitats de les persones afectades per l’autisme durant tot el cicle vital i proporcionar el suport a les famílies. Va néixer el 1975, i es basa en el desenvolupament de la capacitat diagnòstica i el tractament.
Autisme Online
Web del treball de recerca de batxillerat. Suport a famílies amb nens autistes i informa amb notícies de la malaltia, entrevistes i experiències de gent propera als autistes. El contingut en català és mínim i està reduït a alguns articles de l’índex.
Bcn Salut Mental
L’associació es constitueix a partir d’una aliança de les entitats Centre Psicoteràpia Barcelona, Fundació de Salut Mental CPB, Associació de Salut Mental Horta-Guinardó, Fundació Els Tres Turons i Associació Septimania. Potenciar assistencial.
Centre Bonanova
En el Centre Bonanova, amb més de 20 anys d’experiència, compta amb equip multidisciplinari format per metges, psiquiatres, psicòlegs i assistents socials amb àmplia experiència que donen resposta i els tractaments adequats a cada pacient.
Centre d’Higiene Mental Les Corts
Web del Centre d’Higiene Mental Les Corts. Informació de l’entitat, els seus centres sanitaris, els seus serveis socials i enllaços institucionals, així com un accés d’ús professional. Informació sobre els serveis i els nostres centres de salut mental.
Centre de psicoterapia
Tractaments depressió, ansietat i angoixa. Gabinet professional especialitzat en teràpies per depressions, angoixa i ansietat, a Girona i Barcelona. Assistència clínica en salut mental, psicosomàtica, trastorns alimentaris, adiccions, sexualitat i altres.
Centre de Salut Mental Infantil i Juvenil (CSMIJ) Reus - Grup Pere Mata
El CSMIJ de Reus atén la població de les àrees bàsiques de salut. També dóna suport a l’atenció primària de salut mitjançant pro-grames de prevenció de la malaltia i el desenvolupament de tasques de recerca i docència en l’àmbit de la salut mental.
Centre d'Especialistes Sabadell
Centre d'atenció psicològica i psiquiàtrica a Sabadell. Tracta els trastorns més habituals en la psicologia de les persones de totes les edats: infants, adolescents i adults. Atenció a través de diagnòstics i tractaments, mitjançant la psicoteràpia.
Centre d'Informació per a l'Autonomia Personal
El CIAP és un projecte creat per la Design for All Foundation, amb el suport econòmic de l'Obra Social de Caixa de Terrasa (ara Unnim). Els objectius són proveïr informació útil i animar a participar per compartir el coneixement entre les persones.
Centre per a l'autonomia personal - Sírius
Servei de l'ICASS. Té l’objectiu potenciar l’autonomia personal, millorar l’accessibilitat i afavorir la integració social de les persones amb discapacitat i gent gran. Adreçat a persones amb discapacitat i a la gent gran, als seus familiars i cuidadors.
Clínica Bellavista
Clínica psiquiàtrica fundada en 1954 pel Dr. Ramón Pigem Serra pel tractament hospitalari de pacients psiquiàtrics. És una unitat terapèutica per a l'observació-diagnóstic de trastorns psicològics, malalties psiquiàtriques i tractament bio-psico-social.
Club Social Aidar
El Club Social Aidar agrupa persones de la comarca de l'Anoia d'entre 18 i 65 anys amb problemes de salut mental i junts realitzen activitats, com la d'informàtica. El Blog és el resultat d'aquesta activitat. Entrades, arxius i altres clubs socials.
Club Social del Garraf
Integració Comunitaria en Salut Mental. Hem anat a Montserrat. No ha fet un temps perfecte, ha aguantat prou bé. Quan hem sortit del cremallera, feia fred pero una visita a la Moreneta ha fet sortir el sol. Hem caminat fins la creu de Sant Marti…
Club Social El Badiu
Pàgina del Club Social El Badiu de Badalona. Informació, seccions del club, blogs socials, webs relacionats, agenda del club i els articles més vistos. El grup de teatre "La Banda" presenta el seu nou espectacle al Teatre Círcol Catòlic de Badalona.
Club Social El Roure
Club Social de L'Hospitalet, dirigit a les persones afectades per problemes de salut mental. Les activitats d'oci i lleure milloren la qualitat de vida i ajuden a gaudir d'una millor salut mental. El Club posa en contacte la realitat d'aquestes persones.
Club Social El Turó
Blog del Club Social El Turó de Vilafranca del Penedès. El Centre Social El Turó és un servei d'integració social per a persones amb trastorn mental. Benvinguts al nostre bloc, un espai per expressar les nostres idees amb respecte i llibertat.
Club Social i Cultural a Balaguer
Club Social i Cultural a Balaguer "El Porxo". Es tracta d’un recurs de lleure per a persones que seguim un tractament per un trastorn mental, i que podem fer a Cervera mateix ... Organitzem activitats diàries, tallers, sortides de cap de setmana, etc.
Club Social La Brúixola
La Brúixola per no perdre el Nord. Club social de l'Associació Salut Mental Ponent de Lleida. La Brúixola és un club social i de lleure de l'Associació Salut Mental Ponent per a persones diagnosticades de malaltia mental. Esperiències i les activitats.
Club Social Marianao
Club Social de la xarxa Marianao de Sant Boi de Llobregat. El taller reb tant a participants del Club Social com a persones que no pateixen cap trastorn mental. S’avança cada dia una mica més en la lluita contra l’estigma i l’autoestima. Activitat.
Club Social Pol Positiu
Web del Club Social Pol Positiu, amb trobada al Poliesportiu Valldaura. S’avança cada dia una mica més en la lluita contra l’estigma i l’autoestima. Un espai on pasar-ho be, compartir i disfrutar de l'oci i el temps de lleure. Activitats que duen a terme.
Club Social Punt de Trobada
Club social de Martorell. És un servei que pertany a l'associació AFASM i que atén a persones que pateixen un trastorn mental amb l'objectiu d'aconseguir una major participació d'aquest col·lectiu a la comunitat a través de l'oci i el temps lliure.
Club Social Sants-Montjuïc
Gaudir de tranquil·litat de passar una estona al club, llegir llibres a la biblioteca, la sala d’ordinadors per a navegar per internet, consultar el correu electrònic o treballar en eïnes informàtiques. El contingut en català és mínim.
Club Sosial Pi i Molist
Grup de persones del club social Pi i Molist de Barcelona. Es creà l’any 2003 amb finalitat de crear un espai on compartir inquietuts, aficions i lleure. Pertany al Servei de Rehabilitació Comunitària - Centre de Dia Pi i Molist de l'Hospital de Sant Pau.
CO Alba Tàrrega
Tallers a Tàrrega pels deficients mentals. La Ioana, la voluntària romanesa ens ha fet una taller de ninots típics del seu país per donar la benvinguda a la primavera. Els ninots són de llana de color blanc, per dir adéu a l'hivern i hola a la primavera…
Cocarmi
El Comitè Català de Representants de Persones amb Discapacitat, Cocarmi, és una associació catalana, creada amb per defensar els drets dels discapacitats. Es declara constituïda i amb la voluntat de participar de ple en la vida social del país.
Comunicart (Associació per a la inclusió de les persones amb autisme)
Preparem als nens amb autisme a portar vides més independents i funcionals. El nostre mètode conducta verbal segons les investigacions és la forma més eficaç per ajudar nens amb autisme a potenciar les seves habilitats; aconseguir avanços.
Comunitat Els Avets de Moià
La comunitat els Avets és una entitat sense afany de lucre dedicada a l’atenció integral de persones adultes amb discapacitat intel·lectual. Oferim a les persones amb discapacitat intel·lectual un lloc de vida i de treball digne on puguin viure.
Congrés Català de Salut Mental de la Infància i l’Adolescència
10-11 novembre 2011, 4a edició del Congrés Català de Salut Mental de la Infància i l’Adolescència “Els temps de la infància i l’adolescència: Malestars i psicopatologia. Detecció, prevenció i acció interdisciplinar”. Deriva de la clínica psicopatològica.
Consultori Psiquiatric Virtual
Podeu fer qualsevol cosulta sobre salut mental. El Consultori Psiquiàtric Virtual està en funcionament des de la fi del 1996. Dirigit des de Barcelona pel Dr. Jordi Mondragón, psiquiatre a Barcelona.
Coordinadora de Centres de Profunds de Catalunya
La coordinadora és una federació d'associacions i d'entitats dedicades a l'atenció de persones amb discapacitat psíquica greument afectades. Actualment hi ha 32 entitats associades i atenen a 2819 persones. Té la Seu a Cerdanyola del Vallès.
Coordinadora- Federació Balear de Persones amb Discapacitat
Entitat d’àmbit autonòmic i d'Utilitat Pública des de l’any 1986. El seu principal objectiu és la normalització del dia a dia dels ciutadans i ciutadanes amb alguna discapacitat per tal d’aconseguir la seva plena integració educativa, laboral i social.
Coordinadora Síndrome de Down Barcelona
Entitat nascuda amb finalitat de completar els serveis oferts dins l’actual xarxa d’atenció primerenca catalana. La finalitat és la d’apropar a les famílies una oferta de programes específics i qualitatius pel nen amb síndrome de dawn. Activitats.
Coordinadora Síndrome de Down de Catalunya
La Coordinadora Down Catalunya neix amb l’objectiu de treballar en pro de les persones amb discapacitat intel·lectual, especialment aquelles amb la Síndrome de Down. Informació del v Síndrome de Down, activitats, publicacions i dades de contacte.
COR Girona - Cercle Obert de Re-naixedors
Tractament a rebirthing. Un cercle d’unió personal i profesional en el qual compartim de manera oberta, profesional, lúdica, i ens enriquim de les aportacions dels membres. Obert als professionals que utilitzen l’eina del Re-naixement en la professió.
CPEE-CIPAIS Equip Clínic
Equip de psicòlegs, psicoterapeutes, psicoanalistes i psiquiatres, a Barcelona, des de 1993. El marc de referència és la psicoanàlisi i les seves aplicacions en l'àmbit comunitari. Oferim atenció especialitzada en diferents modalitats. Consultes.
CTM serveis salut mental
L’espai salutmental.cat és una web de la Comunitat Terapèutica del Maresme. Avui sabem que la millor manera de tractar aquestes malalties és mantenint el màxim possible els vincles amb l’entorn de la persona malalta. Tots podem participar…
Dincat
El grup Dincat el formen entitats en l’àmbit de la discapacitat intel·lectual, amb triple perspectiva de servei: a les pròpies persones amb discapacitat intel·lectual, les seves famílies i la seva vida en la comunitat. Avui agrupa a més de 300 entitats.
Dincat Discapacitats Intelectuals de Catalunya
Agrupa a més 300 entitats que defensen els drets i donen serveis a les persones amb discapacitat intel·lectual. Atén 31.000 persones amb discapacitat intel·lectual. Des de 630 centres i 5.000 professionals a les entitats associades.
Dincat famílies
Vetlla per la defensa i l’exercici dels drets de les persones amb discapacitat intel·lectual i de les seves famílies a Catalunya. Bibliografia i recursos d'interès, activitats i actes, drets i deures de les famílies, FAMPADI, actualitat, audiovisual, …
Down TV
Canal d’Invest for children (i4c), fundació internacional que treballa per una vida millor per a les persones amb discapacitat intel·lectual. Per a poder pujar videos a Down TV, primer de tot necessites tenir un compte obert a un web de video sharing.
El Bloc Social de la Salut Mental
Basats en el programa de classes de psiquiatria de la Universitat de Lleida. Els textos s'han contrastat i ampliat amb llibres i revistes de l'apartat de bibliografia. Les opinions dels temes teòrics, possibles errors poden ser aliens als professionals...
El bloc social de la Salut Mental
Bloc social de la Salut Mental, d'utilitat pública enmarcat en el projecte de l'Observatori Social de la Salut Mental. Espai amb informació, enllaços i opinions en l'àmbit de la Salut Mental. Apropa la Salut Mental des d'una perspectiva social.
El Far Associació per a la Salut Mental
Associació sanitària i serveis socials fundada l’any 2009. Integra persones amb dificultat mental, mitjançant la incorporació al món del treball, donar suport a les seves famílies, participar amb la resta d'entitats per fer una Garriga més solidària...
Elaleph
Proposem millorar la qualitat de vida o consultar pel dolor o patiment psíquic. Aquest patiment pot manifestar-se de diferentes maneres, a través de símptomes psíquics i/o símptomes físics associat a diferents etapes de la nostra vida.
Els Dofins - Associació de Disminuïts Psíquics i Físics de La Garriga
Web d'uns nois i noies especials que viuen a la Garriga, els agrada estar en grup, riure, cantar, ballar, presumir, dibuixar, jugar, futbol, estels, cinema, somniar, menjar bé, viatjar, el mar, la nit, el dia. En definitiva gaudir els plaers de la vida.
Escola Estel TVA1
Bloc del curs 2008/2009, de L’Escola L’Estel, associació de disminuïts de Balaguer. Informa de les receptes de postres que fem al taller de cuina amb la classe te TVA 1 i secundària. Us convidem a provar-les de fer, i a que ens feu comentaris.
Esquima Associació Familiars de Persones amb Malalties Mentals
Associació fundada a l’any 1996 per uns pares amb fills afectats de malalties mentals, per poder oferir-los un lloc on poguessin fer activitats que evitessin el deteriorament cognitiu, funcional i de relació que produeix l’aïllament i la inactivitat.
Esquizofrènia FòrumClínic
Program interactiu per a pacients. Àmbits: Esquizofrènia, diabetes, MPOC, càncer de mama, cardiopatia isquèmica. Forumclínic, és un projecte impulsat per la Fundació Clínic per a la Recerca Biomèdica. Notícies, temes, trucs i consells.
Estel de Llevant Asociación Pro-Salud Mental
Associació de Manacor, Mallorca (Illes Balears), fundada l’any 1.997 la finalitat de la qual és la integració social, desenvolupament i millora de les condicions de vida de les persones afectades per malalties mentals. Objectius i activitats de l’entitat.
Estudi dEnginyería Semsa
Estudi d’enginyeria, a Andorra, especialitzat en projectes de muntanya com ara instal·lació de sistemes de transport per cable, telefèrics i telecadires, neu artificial, obra civil, projectes industrials i planificació d’estacions de muntanya.
Fadesia - Associació de Familiars de Demència Senil i Alzheimer
Associació fundada l’any 1992 dedicada a la salut i serveis socials. Atén malalts amb demència senil i Alzheimer i les seves famílies i proporciona atenció a persones incapacitades tutelades per sentència judicial. Grups de suport i ajuda mútua.
FAREM-Associació Persones amb discapacitat
Associació de familiars de persones discapacitats intel·lectuals i física, constituïda el 2003. La finalitat és defensar els drets de les persones amb discapacitat, dels municipis de Vallirana, Corbera de Llobregat, La Palma i Cervelló, on té la seu.
FEAD Comunitat Valenciana
FEAPS (Federació d'Associacions en Favor de les Persones amb Discapacitat intel·lectual de la Comunitat Valenciana). La Federació té escassos serveis d'atenció directe. Facilita a les associacions materialitzen la missió del Moviment Associatiu.
Feafes
Feafes és un institució que treballa pel benestar global i la salut mental. Feafes és la Confederación Española que agrupa, des de 1983, a las federacions i associacions de persones amb enfermetat mental i als seus familiars. Traductor automàtic.
FECAFAMM
Federació catalana d’associacions de familiars i persones amb problemes de salut mental. Va néixer a iniciativa de les associacions i es va constituir l’any 1996, amb l’objectiu d’unir esforços en una organització que aplega a 40 entitats.
Federació Autisme Catalunya
La Federació Autisme Catalunya (Federació d’Associacions de Pares de Persones amb Autisme de Catalunya), és una entitat que des de la seva fundació l’any 1997 treballa pel benestar de les persones amb autisme i de les seves famílies.
Federació Catalana d’Autisme i Asperger
Lloc web oficial de la Federació Catalana d’Autisme i Asperger. Informació de la malaltia de l’Autisme i Asperger. Donada la recent creació d’aquesta entitat, estem iniciant el contingut de la pàgina i esperem, entre tots, fer-lo crèixer ben aviat…
Federació Catalana de Paràlisi Cerebral i etiologies similars FEPCCAT
Fundada l'any 2000 per aglutinar les entitats catalanes que tenen com a objecte la defensa dels drets i interessos de les persones amb paràlisi cerebral o etiologies similars, assistència, promoció de la seva autonomia, inclusió social i laboral.
Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals
Creada l’any 1990, per un grup de persones implicades en l’esport adaptat a les persones afectades de paràlisi cerebral. Federació, agenda, notícies, formació, esports, classificacions mèdico-esportives, programa fent esport, clubs i links.
Federació Mestral
Mestral - COCEMFE Tarragona és la federació de diferents associacions que treballen, a les comarques tarragonines, per millorar la qualitat de vida de persones amb discapacitats d’origen físic i/o orgànic. Unió de voluntats i treballs. Entitats federades.
Fundació Amadip Esment
Amadip és la història d'uns pares de Palma (Mallorca) que s'uneixen per a l’objectiu que els seus fills amb discapacitat intel·lectual estiguin bé, feliços i amb feina. L'associació es crea el 1962, fa més de 50 anys. Atenció i suport cobrint necessitats.
Fundació Apalce
Web de la Fundació Apalce de Barcelona, un centre de mèdic de neuro-rehabilitació. Ofereix tractaments integrals en neuro-rehabilitació per a persones amb lesió cerebral (nens-nes) i amb disfuncions neurològiques/problemes d'aprenentatge escolar.
Fundació Aspanide
Fundació dedicada a serveis d'assistència per nens, joves i persones disminuides psíquiques. Serveis: Centre d'atenció diürna, assessorament i acompanyament. Treball per a l’autodependència. Col-lectius: Persones amb disminució psíquica.
Fundació Atendis - Pro Disminuits Psíquics de Sabadell i Comarca
Fundació privada al sertvei de les persones. L’APDP neix l’any 1963 amb l’objectiu de desenvolupar l’activitat orientada a donar resposta a les necessitats d’assistència i promoció, familiar, social i laboral de la persona amb disminució psíquica.
Fundació Autisme Mas Casadevall
A Serinyà (Girona). Les finalitats: Suport de llocs de vida i de treball a persones joves i adultes de Catalunya amb trastorns de l'espectre autista, atendre les seves necessitats de tractament mèdic, sanitari, educatiu i laboral, i d'assistència legal.
Fundació Canigó
La Fundació Privada Canigó és una entitat creada l’any 1994 a Sarrià (Barcelona). Atén a persones adultes en edat laboral amb discapacitat psíquica. Salut persones discapacitades. Serveis i activitats llar, STO, SOI, USAP, esport, editorial, menús, ...
Fundació Catalana per a la Paràlisi Cerebral
Promou activitats encaminades a ajudar a les persones afectades de paràlisi cerebral i d’altres discapacitats afins perquè obtinguin el màxim grau possible d’autonomia personal i d’integració social i laboral. Activitats de suport a l’entorn directe.
Fundació Congrés Català de Salut Mental
La Fundació Congrés Català de Salut Mental (FCCSM) és una entitat privada, constituïda a Barcelona el 2000 com a resultat d'un procés col·lectiu, iniciat l'any 1996, amb motiu de la preparació i la celebració del 1r Congrés Català de Salut Mental.
Fundació Drissa
Fundació que treballa per a millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen transtorns mentals severs. Formació, servei laboral CET Drissa (pintura, jardineria, horticultura ecològica i serveis), acompanyament, acollida i servei prelaboral.
Fundació Els Tres Turons
Entitat d’iniciativa social creada l’any 1985 al Districte d’Horta-Guinardó de Barcelona. La missió principal és la promoció i suport a la salut mental comunitària. Servei de rehabilitació comunitària, club social POL+ Servei de suport a la vida autònoma.
Fundació Estany
Entitat social i familiar, que treballa amb i per a les persones amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies, per tal que puguin viure en llibertat i igualtat d’oportunitats dins la societat. Les persones, com a eix principal de les actuacions.
Fundació Funamment
Fundació privada d'interès general, que neix al 2007 a instància de la Federació catalana d’associacions de familiars i persones amb problemes de salut mental. Els beneficiaris són el conjunt de persones afectades, les seves famílies i altres entitats.
Fundació Germà Tomàs Canet
Hospital psiquiàtric a Sant Boi de Llobregat. A l’actualitat, desprès de 20 anys d’experiència, el treball i esforç continua orientat a dinamitzar la feina tutelar que encarregada i impulsar noves línies i enfocaments de treball envers la malaltia mental.
Fundació Hospitalària Sant Pere Claver
Institució privada amb vocació i finançament públic, creada l'any 1948. D’arrelament al districte de Sants-Montjuïc a Barcelona. Serveis públics en salut mental, proves complementàries i al·lergologia. A nivell privat: dental i servei d'oftalmologia.
Fundació La Tutela
Fundació que exerceix la tutela de persones amb discapacitat intel·lectual i les persones grans que pateixen malalties neurodegenerativa, que han estat incapacitades i es troben en desemparament. Centres a Barcelona, Girona, Lleida i Reus.
Fundació Lar de Llinars del Vallès
Contacte amb persones i famílies que requereixen de la nostra col·laboració i que posem a la seva disposició. L’orientació, familiar i legal, recursos dels que disposem per a normalitzar les persones amb malaltia mental. Llinars del Vallès.
Fundació Ludàlia
Entitat dedicada a promocionar el lleure i la cultura entre joves de 18 a 45 anys amb discapacitat intel·lectual, i necessitats de suport intermitent. Compartir amb la societat les capacitats diferents d’aquestes persones i el dret al lleure i la cultura.
Fundació Malalts Mentals de Catalunya
Fundació que desenvolupa les tasques d'acompanyament o altres activitats. Cerca voluntaris per fer el que més t'agradi i que més necessitem. El teu temps és or per la fundació: Fes arribar les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.
Fundació Mas Albornà
La Fundació Mas Albornà és una organització de l’Alt Penedès, que partint de les capacitats de les persones, té com a objecte, la integració social i laboral de les persones amb discapacitat, trastorn mental i amb risc d’exclusió. Oficines al Penedès.
Fundació Moli Puigvert
Promou i desenvolupa la rehabilitació psicosocial en l’àmbit laboral de persones malaltes mentals. Promoguda per CTM, l’Ajuntament de Palafolls i la COPAL (cooperativa agrícola Tordera), té la seu a Palafolls però abarca el Maresme i la Selva Marítima.
Fundació Nou Barris per a la Salut Mental
La Fundació Nou Barris per a la Salut Mental és una entitat creada l’any 1995, amb l’objectiu de desenvolupar i promoure activitats dins l’àmbit de la salut mental, en tres eixos: prevenció i assistència, formació i investigació. Debat i publicacions.
Fundació NouXamfrà
Entitat dedicada a persones amb discapacitat intel·lectual i famílies. Solucions pel creixement, la integració laboral i social de les persones amb DI, i millorar la qualitat de vida. Punt de referència per a persones amb discapacitat en el cicle vital.
Fundació Orienta
Web de la Fundació Orienta, entitat que des de 1974 es dedica a l'atenció, promoció i prevenció de la salut mental dels infants, adolescents i famílies. Centre d'higiene mental, assistència ambulatòria a municipis del Baix Llobregat i L’Hospitalet.
Fundació Pere Mata
Fundació es basa en la protecció i l’assistència a persones afectades per trastorns mentals, discapacitats o dependents per aconseguir la integració comunitària, millorar la rehabilitació i qualitat de vida, així com, el seu benestar individual.
Fundació Privada Altem
Web de la Fundació Privada Altem de Figueres, 40 anys d’experiència. La Fundació Privada Altem és l’entitat de referència per la Generalitat de Catalunya en l’atenció de persones amb discapacitat intel·lectual a la comarca de l’Alt Empordà.
Fundació Privada Arc de Sant Martí
Des de l’any 1988, l’associació ofereix serveis dirigits a persones amb discapacitat intel·lectual i a les seves famílies. L’equip directiu que forma l’associació coincideix majoritàriament amb els membres fundadors de la Fundació, té llarga experiència.
Fundació Privada Boscana
Entitat que aten a persones adultes amb discapacitat psíquica. Proporciona els serveis de: taller ocupacional, servei de dia i serveis residencials. El taller ocupacional s'ocupa de treballs específics. Servei de fisioteràpia, pràctica d'esports, …
Fundació Privada Rosella
Llar residència i centre ocupacional. Entitat que atén a persones amb discapacitat intel·lectual, amb la finalitat de millorar la seva qualitat de vida i poder integrar-se socialment amb normalitat. Canals de contacte: la pàgina web o Facebook…
Fundació Privada Vallès Oriental per a Disminuïts Psíquics
Pàgina oficial de la Fundació Privada Vallès Oriental. Fundació amb seu a Granollers que està al servei de la persona amb discapacitat intel·lectual al Vallès Oriental. Objectius i centres assistencials a la comarca.
Fundació Projecte Aura
El Projecte Aura ofereix des de l'any 1989 una atenció personalitzada basada en la capacitat dels participants seguint la metodologia del Treball amb Suport: servei per a la inclusió social i laboral de persones amb discapacitat intel·lectual.
Fundació Rubricatus
Entitat del Prat de Llobregat, dedicada a promoure i fomentar la integració social efectiva de les persones amb discapacitat. Creació de llocs de treball, la inserció laboral i la prestació de serveis de teràpia ocupacional, i la promoció d'activitats.
Fundació Sardà Pujadas
Entitat que té com a finalitat l'assistència escolar o extraescolar de nois i noies disminuïts psíquics, amb problemes d'aprenentatge. Tutela l’Escola Parroquial Especial Mare de Déu de Montserrat, del Guinardó, i la secció de formació professional.
Fundació Síndrome de Down de Girona i Comarques Astrid 21
Fundació privada que té com a objectiu principal que tota persona amb la síndrome de Down o altre discapacitat psíquica tingui, com qualsevol altre persona, un lloc a la societat i la seguretat que podrà prosperar i millorar la seva qualitat de vida.
Fundació Sique
Pàgina oficial de la Fundació Sique, fundació que realitza serveis assistencials i serveis socials als discapaciatats intelectuals. Es va fundar l’any 1998 i compta amb uns 150 membres. La llar, formació, salut, esport, lleure, blog, col·laboradors, ...
Fundació Summae
Entitat sense ànim de lucre, creada a l’any 2007, per donar resposta a les necessitats dels nens amb trastorns del desenvolupament i neuropsíquics i acompanyar a les famílies al llarg de tot el cicle vital, així com atendre les persones amb discapacitat.
Fundació Tallers
Entitat dedicada a la inserció sociolaboral de persones amb discapacitat, amb seu a Sta. Coloma de Gramenet, Badia del Vallès i Barcelona. La nostra missió és garantir la inserció sociolaboral de les persones amb discapacitat i trastorn mental.
Fundació Tutelar de les Comarques Gironines
Orienta l’activitat a la protecció legal i atenció social a persones afectades pel patiment de malalties mentals, efectes de malalties relacionades amb l’envelliment i a persones amb discapacitat intel·lectual, així com el suport a les seves famílies.
Fundació Tutelar Lluís Arigues
Entitat amb compromís social que forma part del Grup Sant Pere Claver. La Fundació Lluís Artigues és una entitat a iniciativa i amb el suport de Sant Pere Claver-Fundació Sanitària. Vetlla pel benestar de les persones afectades per malaltia mental.
Fundació Villablanca
Gestiona els serveis de titularitat pública adreçats a persones amb discapacitat greu i profunda. Els serveis són la Residència Mari-nada: atén 74 persones en règim de residència i amb suport especialitzat i Centre d’Atenció Especialitzada (CAE).
Fundació Viver de Bell-lloc
Entitat sense lucre, que pertany al Grup Viver de Bell-lloc, té la missió de promoure el creixement personal i la inclusió social-laboral de persones discapacitades intel·lectual o amb trastorn mental sever de la comarca del Vallès Oriental (Catalunya).
Fundació Xamfrà - Sant Miquel
Entitat d'iniciativa social, a Sant Feliu de Llobregat, dedicada a la formació i integració laboral i social de persones amb disminució psíquica. Ofereix la formació i els serveis necessaris per a assolir la màxima qualitat de vida i autonomia personal.
Fupar
La Fundació President Amat Roumens (Fupar), té com a missió principal el proporcionar activitat laboral, formació professional, cultural i d'atenció diürna a persones adultes amb discapacitat intel·lectual, i amb minusvalideses físiques o sensorials.
Gabinet de Psiquiatria, Psiquiatres i Psicòlegs, Dr. Vallejo
Pàgina del gabinet de psiquiatria, psiquiatres i psicòlegs, Dr. Vallejo. Consulta del Catedràtic en psiquiatria Dr. Julio Vallejo Ruiloba a Barcelona. Aquest gabinet aborda tots els problemes en psiquiatria. Teràpia psicocorporal. Joves i adults.
Gabinet Psiquiatra Dr. Cornellà
Gabinet psiquiatra Dr. Josep Cornellà a Girona. Psiquiatra i psicòlegs de nens i adolescents. El nostre treball s'adreça a famílies que, per alguna raó, veuen alterat el seu ritme normal de funcionament, per canvis d'actitud en algun dels seus fills...
Galton Gabinet Col·lectiu Psiquiatria i Psicologia Clínica
L'any 1964 es constituí la Fundació Galton, la 1a institució privada catalana i espanyola que, des de'una perspectiva científica, va crear un equip de professionals dedicats a l'estudi i assistència dels diversos problemes que planteja la salut mental.
Grup Atra
25 anys d’experiència en serveis de tractament per malalts mentals. El formen: ATRA, ATART i ATRA Clínic. Un equip multidisciplinari coordinat: Psicòlegs, educadors socials, treballadors socials, metges, infermeres, monitors, art-terapèutes, …
Grup Catalònia
Grup que engloba quatre entitats sense ànim de lucre que atenen les persones amb discapacitat intel·lectual, per malaltia mental, trastorn de conducta o problema social associats. Compta amb 14 centres d’atenció, i un Centre Especial de Treball.
Grupdem
Cooperativa d'iniciativa social dedicada a l’atenció, promoció i inclusió social de persones amb discapacitat intel·lectual i risc d’exclusió social. L’any 1971 uns professionals de l'educació, va formar-la per donar resposta a la necessitat social.
Guia de Centres de Salut Mental de Catalunya
Guia dels centres de salut mental de Catalunya. Llistat dels centres ambulatoris i hospitalaris de la xarxa pública d'atenció a la salut mental. Centres sanitaris: Centres sanitaris autoritzats a Catalunya. Per municipis.
Hospital Benito Menni C.A.S.M
Complex assistencial dedicat a prevenció, cura i rehabilitació dels malalts mentals, discapacitats físics-psíquics, psicogeriàtrics i altres. La persona que pateix, dins la dignitat inviolable, és el centre de la missió, i s’hi subordinen els recursos.
iAutism - Aplicacions per a persones amb autisme i Síndrome de Down
Basades en iPhone i iPod touch. Els mòbils i tàctils tipus iPhone i els dispositius iPod touch o iPad -i els Android- milloren aprenentatge, comunicació i oci de persones amb TEA, necessitats especials. Milers d’aplicacions educatives i d’oci.
Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMD)
Organisme de l’Ajuntament de Barcelona que, des de fa més de trenta anys, treballa per persones amb discapacitat (visual, auditiva, física, intel·lectual o trastorn mental) puguin desenvolupar-se de la manera més autònoma possible en tots els àmbits.
Institut Pere Mata
L’Institut Pere Mata de Reus és una entitat de serveis de salut mental, Àmplia xarxa de dispositius de titularitat pública. Serveis es-pecialitzats de xarxa ambulatòria per a adults i a joves de menys de 18 anys, fins als recursos d’hospitalització.
Integra - Associació de Discapacitats Intel·lectuals de la Garrotxa
Entitat privada olotina, que ofereix recursos assistencials per a millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual, trastorn mental i/o alteracions en el comportament de la persona. Residència, escola, lleure, etc.
Joia Magazine salut mental
Portal que mostra l’altra realitat en salut mental. La revista trimestral de la Fundació Joia. Tot informació relacionada amb la salut mental i psicologia. Reportatges, entrevistes, crítica cinema, literària i televisió, agenda, i notícies, entre d’altres
L’Escola Inclusiva es mou!
L'escola inclusiva es mou és una plataforma de comunicació per compartir i conèixer pràctiques que ajudin a crear una escola inclusiva. La majoria d'informació del nostre bloc fa referència a la inclusió de persones amb discapacitats.
L’Estel
Associació de disminuïts L’Estel de Balaguer, creada l’any 1979, amb la finalitat de pal·liar les necessitats existents a la comarca de la Noguera, per a l’atenció de persones amb disminució. Associació i taller, escola, llar-residència, i club esportiu.
L’Estel Classe el Tro
Aquest és el blog dels alumnes de la classe el Tro de l’Escola Estel de Balaguer. Durant el curs escolar, cada setmana un grup d’alumnes hi penja una notícia. Esperem que us agradi i el trobeu interesant. Ens agrada molt rebre comentaris.
L’Estel Secundària
Taller de notícies de l'Escola L’Estel de Balaguer (La Noguera). L’objectiu de l’Associació que la regeix, és l’atenció pedagògica i social dels discapacitats psíquics, per tal que puguin assolir el seu màxim desenvolupament i integració social.
L’Interrogant
Espai a Internet de L’Interrogant. L’Interrogant és la revista de la Fundació Nou Barris per a la Salut Mental dedicada als problemes que genera aquesta malaltia a afectats i familiars. Tot hi que hi ha algun article, el contingut en català és mínim.
Llar Aleix
Servei d’acolliment residencial substitutori de la llar, que pot ser temporal o permanent i adreçat a persones amb discapacitat intel·lectual que precisen d’una llar. Amb la finalitat que acabi sent, casa seva. Activitat física i hàbits saludables.
Llar Residència Mascaró
Centre obert destinat a promoure la integració social, laboral i de relació en persones discapacitades per trastorn mental sever. Ofereix un espai a la persona amb la finalitat que aquesta es trobi com a la pròpia llar. L’equip és multidisciplinari.
Lliga de Futbol Sala de Clubs Socials
Lliga de Futbol Sala de Clubs Socials a Barcelona d’aquesta temporada. Hi participen el clubs socials de l¡Àrea Metropolitana de Barcelona. Classic, Flipcard, Magazine, Mosaic, Sidebar, Snapshot, Timeslide, ... Resultats lligurta futbol sala.
Lunética: el programa de ràdio que et parla de salut mental
A Lunética, hi participen persones amb problemes de salut mental. Intenta trencar amb els estigmes i ensenyar a la societat a aquests grans desconeguts: tots els llunàtics que han de ser tractats amb ètica. L'associació Joia va proposar el programa.
Marxa per a la salut mental
La Marxa per a la salut mental d’AREP. Recorreguts de la prova, col·laboradors, organització, finalitat, normativa, marxa en imatges. Lloc de trobada: Plaça de la Constitució d’Òrrius. Recorregut curt: 5'8 km. Llarg: 9 km. Primera edició 15 gener de 2012.
MentalHealth-TrainedTodaytoTrainTomorrow.eu
Projecte de formació de formadors per a 20 persones, incloent a persones amb problemes de salut mental en els temes: "Lideratge i Empowerment" i "Com crear i desenvolupar associacions d'usuaris". 480 persones es beneficien de la capacitació.
OSAMCAT
Òrgan de recerca i formació de la Corporació Sanitària Parc Taulí i la Fundació Parc Taulí de Sabadell, en la convergència de la trajectòria de institucions catalanes del món universitari, de la recerca i de l'acció social. Forma part del Parc de Salut.
Parc Sanitari Sant Joan de Déu
El Parc Sanitari Sant Joan de Déu s’estableix com una xarxa d’equipaments assistencials, docents i de recerca integrats en quatre grans àrees: Àrea serveis de salut mental, àrea sociosanitària, àrea discapacitat intel·lectual, i l’Hospital General.
Paths Associació ONG
Persones amb trastorns d’habilitats socials. Gestada amb molta il·lusió i per pares de nens amb qualsevol trastorn d’habilitat socials, tal com el Síndrome d’Asperger, TDAH, Epilèpsia, Autisme, etc; imitant projectes que donen bons resultats.
Patronat de l'Agrupació pro Minusvàlids Psíquics de la Comarca d'Inca
El Patronat de l'Agrupació Pro Minusvàlids Psíquics de la Comarca d'Inca, associació sense guany amb personalitat jurídica pròpia. Constituida a l’any 1975, ofereix serveis a les persones amb discapacitat intel·lectual i a les seves famílies.
Plataforma TDAH Badalona
Fundada l’any 2005. El Trastorn per Dèficit d'Atenció amb o sense Hiperactivitat, d'origen neurobiològic caracteritzat per la presència de tres símptomes: Dèficit d'atenció, impulsivitat, i hiperactivitat motora i/o vocal. Informació i els serveis oferts.
Plataforma Trastorn per Dèficit d’ Atenció amb/sense Hiperactivitat TDAH
La Plataforma TDAH és una associació constituïda a l'any 2005 i formada per afectats i familiars de persones amb TDAH. La seu social està situada a Sant Boi de Llobregat i una delegació a Badalona. L'àmbit d'actuació és el territori català.
Prodis Prodiscapacitats Fundació Privada Terrassenca
Benestar i qualitat de vida. Treball amb persones, facilita millora l’entorn i aporta qualitat universal com a bé comú de la societat. Integra clients i proveïdors, l'objectiu aportar valor a la societat, per mitjà de productes i serveis de qualitat.
Psicomedsalud
Psiquiatria i psicologia a Tarragona, Reus, Vinaroç i Amposta. L’objectiu són les persones. Ajudar-les quan presentin problemes o trastorns relacionats amb el nostre àmbit professional, amb rapidesa, professionalitat, serietat i honestedat.
Que tinguis molta Xamba!
Club Social La Xamba. A la Xamba hi ha molta gent amb uns interessos i inquietuts diferents. Es manifesten en els temes sobre els quals cadascú escriu. En aquest espai fem un recull dels escrits més interessants, i us convidem a opinar i a aportar...
Salut Mental Catalunya
Salut Mental Catalunya és la nova marca compartida per FECAFAMM i AMMFEINA amb la voluntat de reforçar els projectes propis i continuar treballant per a la millora de la salut mental en tots els àmbits, compartint estratègies i optimitzant recursos.
Salut Mental Catalunya
Fòrum d’iniciatives assistencials i de gestió en salut mental a Catalunya. Fòrum Salut Mental és una associació d’entitats pro-veïdores de serveis d’assistència pública en salut mental concertades amb el Servei Català de la Salut. Fou fundada l’any 1994.
Salut Mental Sabadell
Associació de familiars de persones amb malaltia mental. Treball per la qualitat de vida de les persones amb trastorn mental i els familiars, i garantir els seus drets. Acollida, suport, assessorament i formació a famílies, promoció dels recursos.
Salut Mental Sabadell - Blog
Associació de familiars de persones amb malaltia mental. Treball per la qualitat de vida de les persones amb trastorn mental i els familiars, i garantir els seus drets. Acollida, suport, assessorament i formació a famílies, promoció dels recursos.
Sant Boi Salut Mental Comunitària
El Manicomi de Sant Boi fou fundat pel Dr. Antoni Pujadas i Mayans al 1854, mesos després de l'ordre governativa de desnonament del centre psiquiàtric, que amb el dissimulat nom de Neothermas, havia creat al c. Canuda de Barcelona. Activitat.
Servei de Rehabilitació Prelaboral Vallès Oriental
Servei de Rehabilitació Prelaboral del Vallès Oriental. Informació de totes les activitats que realitza. El procés de manufacturació dels clauers del prelaboral segueixen una sèrie de passos (realitzats entre l’equip de marqueteria i el de manipulats).
Sitges Capaç
Servei Sitges Capaç de l'Àrea d'Acció Social, Consum i Salut Pública de l'Ajuntament de Sitges. Parla dels projectes i activitats realitzades pel Servei i L'Espai de Trobada. Qui Vol fer alguna cosa, troba la manera. Qui no vol fer res, troba una excusa…
Societat Catalana de Psiquiatria i Salut Mental
La SCPSM neix de la fusió de la Societat Catalana de Psiquiatria i la Societat Catalana de Salut Mental, l’any 2005. Aglutina esforços en un moment en que la salut mental ocupa un lloc central en el debat social, amb major sensibilitat de les AAPP.
Societat Catalana d'Infermeria i Salut Mental
SCISAM és una associació de caràcter científic, docent i tècnic, sense ànim de lucre, que neix amb la finalitat de portar a terme activitats destinades al desenvolupament de la infermeria de Salut Mental.
Sol del Solsonès
Associació de familiars de malalts mentals i drogodependents. L’entitat va començar amb el malalts drogodependents, però degut a l’increment a Solsona i Comarca de Malalts Mentals i Drogodependents, va canviar de denominació.
Sumant Capaciatats
Pàgina de l’Anna Vives, una noia amb síndrome de Danw, dedicada a dissenyar i oferir la seva tipografia. L’Anna no és conscient a dia d’avui que el seu projecte de lletra pot ajudar a moltes persones. Treballa, això sí, cada dia més en millors dissenys.
Suport Castellar -Associació de Familiars de malalts mentals (AFMM)
Associació, fundada a l’any 1998. Treballa activament per la salut mental de les persones. Castellar posem a la vostra disposició diferents serveis adreçats a les persones interessades: Acollida familiar, grup d'ajuda mútua i club social de salut mental.
Taller Baix Camp
L’associació del Taller Baix Camp és una entitat sense ànim de lucre declarada d’utilitat pública amb seu a Reus que actua per a totes les persones amb discapacitat intel·lectual adultes i les seves famílies, preferentment de la comarca del Baix Camp.
Taller El Rusc
Ofereix a les persones amb discapacitat intel·lectual un lloc de vida i treball digne on trobar estabilitat i benestar personal. Ofereix un servei adequat a les necessitats de les persones, per millorar el seu desenvolupament i la seva qualitat de vida.
Taller Escola Sant Camil
Centre ocupacional, que dona atenció a persones amb discapacitat intel·lectual des del 1962. Actualment el Centre Ocupacional dona atenció a 74 persones en dos serveis diferenciats, el Servei de Teràpia Ocupacional i el Servei d’Orientació i Inserció.
Taller Jeroni de Moragas
Entitat que treballa la inserció social de les persones en risc d’exclusió. La Cooperativa ha construit una organització de professionals amb convenciment de la inserció social de les persones amb malaltia mental a la comarca del Vallès Occidental.
Taller L’Estel
Taller L’Estel, associació de disminuïts L’Estel de Balaguer. Conveni del col·laboració entre l’Associació L’Estel i l’Associació Piragüística de Balaguer per poder realitzar aquesta activitat i crear vincles de col·laboració entre les dues associacions.
TDAH Anoia
TDAH Anoia neix el 2008. Associació de famílies de nens amb trastorn per dèficit d’atenció amb o sense hiperactivitat. Informa, sensibilitza ajuda i divulga a les persones l’existència d’aquest trastorn que afecta a nens, adolescents i adults.
TEAtenció - Autisme a Mollet del Vallès
Programa específic d'atenció als infants amb TEA (Trastorn de l'Espectre Autista) i a les seves famílies, des del CDIAP, el Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç de Mollet del Vallès. Inclou jornades sobre autisme a escoles bressol.
Teràpia Estratègica
Natalia Martorell Murtra psicóloga. Teràpia breu estratégica per adults i adolescents. La teràpia breu estratègica és un model teòric que té influències de la Teoria Sistèmica, la epistemologia Constructivista, i el treball clínic de Milton Erikson.
Tots Som Santboians
Associació de persones amb discapacitat intel.lectual. Tots som iguals i diferents! Vine a coneixe'ns! Hem tornat amb ganes de fer activitats. Començen i tenim tot un any endavant per gaudir. Si el que busques es aixó no ho dubtis i trucan's o vine.
Tresc Associació Servei de Suport al Treball per a Persones amb Discapacitat
Fundada l’any 1994 per a la inserció laboral de persones amb discapacitat a l'empresa ordinària. Metodologia "Treball amb suport": Aten persones amb discapacitat psíquica, física, sensorial i malaltia mental en edat laboral de les comarques gironines.
Villablanca Serveis Assistencials
Servei del Grup Pere Mata que ofereix serveis d’atenció a persones amb discapacitat intel·lectual que cobreix totes les necessitats de tractament. Villablanca està ubicada a l’autovia de Bellissens, al terme municipal de Reus, a uns 5 km del nucli urbà.
Villablanca Social
Atenció integral i millora de qualitat de vida de persones amb discapacitat intel·lectual i/o trastorn de salut mental. Serveis amb suport d’equips professionals especialitzats. Serveis referents en el àmbit assistèncial per a persones amb discapacitat.
Xalest Escola-Taller
Entitat de serveis integrals, fundada a l’any 1983, que ofereix formació i ocupació a persones amb discapacitat psíquica. Escola d'educació secundària obligatòria modificada. Prolaboral Xalest de serveis ocupacionals i Xalest Disseny d’inserció laboral.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT