PUBLICACIONS


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
ILIMIT Comunicacions. Serveis Internet.(93)7333375


WEBS relacionades amb el tema
@Apuntem
Som aqui amb amb l’afany de difondre i denunciar l’odi i el racisme espanyolista contra el nostre poble. Allò que ara anomenem catalanofòbia. És sabut que els catalans som un poble odiat des de fa segles i la història ens en deixa les proves…
20 anys x Tiana
Blog de política municipal després de formar govern de Tiana. El 2011 vaig inaugurar el bloc d’anàlisis i reflexions sobre la política local. Al apropar-se les eleccions hi volia dir la meva amb la tranquil·litat i llibertat que em dona la meva retirada.
A - I n f o s
Espai informatiu d'A - I n f o s. Una agència de notícies multilingüe de i per a anarquistes, Subscriu-te a la llista per a les notícies en català!
Alteritat
Revista, integrada en la RRR (Revistas Rojas en la Red), renova el seu contingut de forma contínua. Les aportacions es poden fer en català, castellà, anglés, francés, italià o portugués. Convocatòries de caràcter alternatiu, no violent i no lucratiu.
Andorra, del porta a porta al 2.0
Una anàlisi comunicativa entorn a les eleccions anticipades de 2011 i la idiosincràsia andorrana. Aproximació al sistema electoral, investigació, material de campanya, documents i enllaços. Lorena Tortosa (València, 1982) és una jove comunicadora.
Anna Notícies
Publicació de notícies que representa una completa informació independent, elaborada des del País Valencià. Notícies, columnes d’opinió. Especial informació de temes de política del país, especials, pàgines i arxius.
Anuari dels Silencis Mediàtics - Mèdia.cat
Projecte de periodisme d’investigació que cada any aporta llum a temes silenciats pels grans mitjans de comunicació. Presenta un recull de reportatges en profunditat sobre temàtiques que durant l’any anterior no han estat portada de cap diari.
Ara o Mai
Publicació que naix de la iniciativa d’unes persones per reflexionar i difondre anàlisis sobre la situació actual, política, social i econòmica. Els mitjans de comunicació de masses manipulen la visió de la població sobre els fenòmens que ens assolen.
Aran XXI
Pàgina d'Aran 21. Aguest ei un blog vinculat ath debat e ara reflexion sus toti aqueri tèmes relacionadi damb Aran. Val d’Aran. Un òme un vòt...de vertat ei atau?
Arre Burro Polseguera
Diverses opinions en clau nacional des de Castelló de la Ribera, a la comarca de la Ribera Alta. Dia Facebook de la música en català, inspiració social, cap de setmana a Alcúdia, de Papes i cacaus, l'empatia, tots som productes, …
Arxiu Ovella Negra
Blog d’Ausiàs Alminyana des d’Edinburg (Escòcia). Informació de política, alliberament nacional i seccions: Política internacional, Països Catalans, enllaços solidaris, del socialisme internacional, formació i marxisme. Enquesta Referendum 2014.
Associació El Matí - El Matí Digital
Publicació de l’Associació El Matí que aporta idees per enriquir la vida política i social del país, crear i recolzar iniciatives en defensa de la cultura, identitat i sobirania de Catalunya. L’Associació actua transversalment en la comunitat política.
Avant
L'Avant és l’òrgan d'expressió dels i les comunistes de Catalunya. Més de 20 anys al servei de la classe treballadora del país. Opinions per a comprendre el món que ens envolta. Informació de Catalunya, de l’Estat Espanyol, internacional, economia, …
Badalona en Positiu
Bloc de Badalona en Positiu. L’autor de la pàgina és l’Àlex Mañas, un badaloní d'esquerres nascut al 1973. Regidor d'ICV-EUiA a l'Ajuntament de Badalona i portaveu de ICV-EUiA a la Diputació de Barcelona, i membre de la executiva nacional d'ICV.
Bandera Negra
El bloc de l'escriptor i periodista Xavier Borràs i altres sub.versius. [Premi Bitacoras.com 2004] i un dels 200 noms de la Catosfera. Notícies dels proncipals mitjans catalans, Twitter, etiquetes, retrospectiva de Xavier Borràs i vincles.
Bat Blocs - Blocs Against Tripartit
Visca la terra, mori el mal govern! Els blocs adherits a aquesta xarxa son blocaires catalans que, des de la llibertat de criteri, pensament i opinió, lluiten per una terra lliure i pròspera. El govern tripartit ha esdevingut una plaga insofrible.
Bloc pel País
Bloc pel País és un bloc d’Idees, pensaments i raons per a la construcció valenciana. Està creat per membres del Bloc Nacionalista Valencia. Inclou informació, contribuïdors, arxius, missatges anteriors i enllaços. Subscriure's a missatges.
blocdenjordi
Bloc català que tracta l'actualitat local d'Altafulla, al Tarragonès, i l'actualitat nacional dels Països Catalans amb una mirada cap a Europa i el món. Bloc a càrrec de Jordi Molinera Poblet. El bloc no està actualitzat des de l’any 2005.
Bola de Vidre
Bola de Vidre, blog de Quico Romeu que parla de sobirania, dels Països Catalans, consciència de la història, vídeos, coses de la llengua, divers, humor, homenatge, pre-textos sobre catalanofòbia al País Valencià, informació del 27 setembre.
botiboti.org
Espai a Internet d'aquest projecte musical. Grups musicals, fòrum d'opinió, notícies, acords de grups catalans. botiboti.org és una iniciativa cultural que pretén donar a conèixer la bona música que es fa arreu dels Països Catalans.
Busot
El confidencial polític líder que marca la diferència i el camí. No amaguem res perquè res se'ns escapa. Notícies que volen aportar llum al panorama polític a casa nostra, ... Bloc.
cat_alunya
cat_alunya és un weblog de política catalana creat i mantingut per Salvador Grifell, des de la ciutat de Badalona, al Barcelonès. El bloc forma part de la xarxa Bat Blocs - Blocs Again Tripartit. Opinió, eleccions, comentaris i actualitat política.
CatalanWeb
Portal de CatalanWeb, dignitat, llibertat, independència, ... Debat i textos sobre el passat, el present i el futur de la nació catalana. Notícies de rigorosa actualitat, portada, cròniques, lectures, llista, articles, seccions, i xarxes socials.
Choví Diari d'un optimista
Ací em presente, mostrant-me tal qual sóc, disposat que qüestioneu fins a la més mínima de les meues opinions. Al diari pretenc mostrar les meues inquietuds d'una manera personal. És el diari d'un optimiste que somia la nació.
Ciència i Política
Una opinió diferent sobre política, una mirada distinta a la ciència des de ciutat de València. Blog d'Andreu Escrivà. Aigua, biodiversitat, canvi climàtic, ciència, contaminació, divulgació, economia, educació, espais protegits, …
Clau Valenciana
Espai web del blog Clau Valenciana. Un lloc per a la reflexió i la comunicació valencianista, creat per la formació nacionalista d'Opció Nacionalista Valenciana. Estimats amics i amigues, estem aci en representació del nostre partit.
Col·lectiu Contrastant
El Col·lectiu Contrastant vol oferir una altra lectura dels mèdia. Amb les eines que ens proporciona l’anàlisi del discurs i la sociologia de la vida quotidiana, volem desvetllar alguns dels discursos que es vehiculen a través dels mitjans de comunicació.
Comença el compte enrere
Comença el compte enrere és un bloc que funciona des d’octubre del 2006, i conté tota l’actualitat de la política local a Xàtiva i a la comarca de la Costera, des del punt de vista del nacionalisme valencià.
Comunicat
Weblog d'Ester Pallarès sobre comunicació política. Articles, estudi eleccions al Parlament, categories, últimes entrades, blogosfera catalana, partits i polítics. La meva altra passió la persuabilitat entesa com la capacitat persuasiva …
Contrainfo.cat
Projecte contrainformatiu autogestionat que neix a Mallorca el 2011. Vol fer d’altaveu i canal de comunicació propi dels moviments socials i col·lectius crítics de Mallorca i les Illes. Principis: col·lectiu horitzontal, assembleari i autogestionat.
Crit de la Terra
Crit de la Terra és una publicació antiautoritària i gratuïta del Nord-Est de Catalunya, editada a Girona. També podeu consultar els números anteriors editats: N 8 (febrer 2012), N 7 (Gener 2.012), N 6 (juny 2.011), N 5 (maig 2.011), N 4 (Abril 2011), …
Ctrl-i bcn
Ctrl-i bcn és alguna cosa més que un col·lectiu, és una comanda, és una actitud rebel enfront al control de la cultura com eina per a sotmetre a la societat. Blog d'instint prekari. Inverteix el control de la informació. Barcelona.
Cullera Republicana
Espai per a debatre qüestions de sobirania i independència. Penyeta del moro (Ribera baixa), País Valencià. Primera illa independent dels Països Catalans, conquerida pels Maulets l'estiu de 2005.
Cultura Obrera
Espai a Internet de la revista Cultura Obrera, una publicació bimensual de reflexió i de lluita, que es distribuieix sobretot a l’Illa de Mallorca- Consulta dels números anteriors en PDF, subscripcions i punts de venda tant a Mallorca com a fora.
De bat a bat
Bitàcola de política ficció de José Antonio Donaire. Blog sobre política, educació, societat 2.0, turisme i altres espectacles escènics. Basat en un fet real. Apunts del natural. Pàgina personal de José Antonio Donaire, geògraf.
Diari d'un supervivent (català)
Espai de debat i anàlisi sobre la subordinació a la política i als mercats. Partint de l'actualitat, constata la insignificança ciutadana en l'esdevenir de la societat. Víctimes d'una política transformada a l'abús i el clientelisme, hem perdut veu i vot.
Diari En lluita
El diari En lluita era la publicació mensual fins l'estiu del 2015, quan vam ... Aquí es poden trobar tots els números anteriors en què difoniem lluites. En lluita, anticapitalisme i revolució. Membres de l'assemblea groga, assemblea popular de Mollet.
Diari Gran del Sobiranisme
Web del Diari Gran del Sobiranisme, diari digital plural d’opinió indenpendentista a la xarxa. Seccions del diari: Barça, castellers, cultura, en joliu, gastronomia, política, les vinyetes d’Hotel Porquí, bloc de notes, Diari Gran TV, col·laboradors i DGS
E-Campanya
E-Campanya és el bloc de comunicació política de l’Albert Medrán. El bloc ha estat guanyador dels Premis Blocs Catalunya, en l’apartat d’actualitat. Revista de premsa, núvol de tags, entrades, recents, arxiu, comentaris i informació.
El Be Negre
Web independent per a fer circular, especialment, aquelles informacions que els grans mitjans amaguen. El web s'encarrega de destapar alguns dels marros dels principals partits, CiU i el PSC.
El bloc polític d'en Josep Paré
El bloc polític d'en Josep Paré. "La democràcia és el govern del poble, pel poble, per al poble". Abraham Lincoln (1808-1865). Aquest blog ha de ser un espai per reflexionar i compartir aquells somnis que ens ajuden a formar-nos com a persones.
El Brum republicà
Publicació del republicans de la La Selva del Camp (Baix Camp). Els socialistes i La Selva de les meravelles. Amics i amigues, ja podem tornar a gaudir de la magnifica revista del nostre poble editada pels socialistes que ens deixen bocabadats …
El Calaix Roig
El Calaix Roig és un blog d’articles d'opinió sobre la actualitat política a Xeresa, comarca de la Safor. Les condicions per a TV3, L'urbanisme del Partit Popular al municipi, l'aigua potable al poble. El bloc no està actualitzat.
El contrapunt badaloní
El contrapunt badaloní és un bloc de reflexions en veu alta, sobre la vida política a la ciutat de Badalona. L’autor és Christian Carneado Hernández, secretari d’acció política i comunicació del Partit dels Socialistes de Catalunya Badalona.
El Pati Descobert
El Pati Descobert és una publicació que fa tres anys que va néixer. Es va crear amb l’objectiu d’obrir un espai virtual per compartir allò que havíen après a la Universitat: Anàlisi, debat, reflexió i, sobretot, la seva passió: la Ciència Política…
el pèsol negre
Web d’aquesta publicació llibertària de d el’Alt Llobregat i el Cardener, que es fa i es distribueix per tant, aproximadament, pel que són les comarques del Bages i del Berguedà. Informació local, denúncia, reflexió, debat, creació i el lliurepensament.
EL Talp
Per la independència i els socialisme dels Països Catalans. Història, geografia, llengua, qüestió colonial, reflexió i destacats. Per una dissecció de la postmodernitat i proposta de divisió administrativo-territorial per a la Catalunya independent.
El Torpeder
Bloc afí a Iniciativa PV. Entitats valencianes han reclamat la dimissió de Peralta per la gestió de la policia espanyola; les càrregues policíaques en els aterraments del Cabanyal i la manifestació a València en la jornada de vaga general ...
El tripartit valencià
Blog de Pere Boix, politòleg del País Valencià, que intueix l’entesa nacionalista valenciana, presentada a les darreres eleccions municipals. Partits polítics valencians, premsa valenciana, comentant el país i blocs de l’esquerra nacionalista.
eltripartit.cat
La Catalunya que no va. L’empremta Montilla. Els metges en vaga. L’aplicació del lloguer forçós, Països que gasten menys per estudiant, manifestació contra la MAT, Increment de l’atur. Pel Canvi, envia la pàgina a un amic. Dossier i vídeos.
En Lluita!!!
Benvinguts i benvingudes a la güeb-zine sobre el moviment independentista revolucionari als Països Catalans. Calendari d'activitats, companys a la xarxa, lectures i enllaços independentistes i socialistes.
Enacció.net
És l’agenda web que existeix per oferir informació sobre les activitats (xerrades, assemblees, manifestacions, accions, etc.), que s’organitzin arreu de Catalunya amb intenció de transformació social. Les convocatòries són públiques.
Extrem Sud del País Valencià: d'Elx a Guardamar
Blog de Joan-Carles Martí i Casanova, fill d'elxans ciutat on viu des de 1973. Ha viscut a Marsella i a Sydney. És llicenciat en traducció i diplomat en turisme. Cap del servei de turisme i de residents estrangers de l'Ajuntament de Guardamar.
Feim Alaró, feim País
Espai de debat i opinió per fer d'Alaró el poble que tots volem, i de Mallorca i les illes la terra que ens agrada imaginar. Antoni Rebassa i Rosselló, Alaró 1977. Va entrar en política l’any 2003 essent el candidat a batle de la mà d’Unió Mallorquina.
Gat Escaldat
Notes de Natxo Arnau. La parella de fatxendes, l'Olla de Grills, la desfeta catalana i les pinces electorals, éxit de la societat civil, fosques perspectives, l'Estatutet, L'olla de grills, cal un cop d'efecte, els catalans mai n'aprendrem …
Grup Nouenc
Blog participatiu sobre actualitat política i social de La Nou de Gaià. La Nou de Gaià, un poble disposat a despertar-se quan calgui. Un conjunt de persones de la Nou de Gaià decidides a fer possible un ajuntament definitivament transparent…
IDP. Revista d'Internet, Dret i Política
Publicació electrònica impulsada pels Estudis de Dret i Política de la UOC. Pretén ser una plataforma de reflexió i discussió sobre el contingut i abast dels canvis que les tecnologies de la informació i la comunicació, sobretot Internet.
Illacrua
Illacrua, Actualitat i Alternatives és una revista mensual, d'actualitat. Va néixer el 1992 i, de llavors ençà, s'han editat més de 120 números. Està especialitzada a tractar l'actualitat social, política i cultural des dels nous moviments socials.
Independents per L'Aldea - Crónicas Aldeanas
Web d’Independents per L'Aldea. El poble en clau d’humor. Una seria d’historietes animades, crítiques sobre diferents aspectes de la vida quatidiana del municipi de L’Aldea. Hi ha historietes en català i en castellà.
Info Usurpa
Info Usurpa és un butlletí setmanal d’informació alternativa. És un mural-agenda amb les activitats dels centres socials okupats, ateneus, casals del Barcelones i rodalies. També contrainformació i llista de correu diponibles.
Infopunt Vlc
Contrainformació i activitats a València i rodalies. Agenda de grups anticomercials. Si tens un grup, t’interesa! Es retorna el projecte de una llista de grups per a tocar en jornades i concerts de CSO's i col·lectius. Reenvia la info a qui interessi…
Isard negre
L’Isard negre és la publicació llibertària gratuïta, editada per la Unió de Grups Excursionistes Llibertaris. Edició de la revista cada estació de l’any: Primavera, estiu, hivern i tardor. Podeu consultar els números anteriors. Esport de l’excursiomisme.
Ixent Cultural
Ixent Cultural és un col·lectiu que edita la revista que tracta de Mallorca i la seva història. Ixent, és una revista d'estudis, comunicacions socials i de crítica i de l'actualitat social. Pots trobar Ixent Polític i Social a www.nodo50.org/ixent.
J.N.S.T. (Jo No Sóc Trànsfuga)
Espai d'informació independent a Castellar. El que passa al carrer, el que diuen els veïns, que no surt als mitjans locals. La visió del periodisme no adscrit. Un espai obert on es publica els discursos i declaracions de l’amfitrió, regidor no adscrit.
Jesús Medina
El blog d’en Jesús Medina. Reflexions polítiques sobre la comarca d’Osona i la seva capital, Vic. Quatre dades d’aquest periodista nascut al barri de Sants de Barcelona, i resident a Gurb (Osona). Informació d’en Josep Anglada (Plataforma per Catalunya).
Josep Sort
Blog de Josep Sort, per una Catalunya Lliure. El debat polític de l’independència, l’autodeterminació. Enllaços, vídeos, imatges, testimonis, informació diversa i tota mena d’enllaços del país.
L’altra mirada
Revista mensual en paper editada a Palma per l’Ateneu Pere Mascaró i la Fundació Emili Darder. La Fundació Emili Darder, creada a Palma el 1987, ha contribuït a difondre la vida i el pensament d’aquest metge i polític preocupat pel seus conciutadans.
L’Espurna del Sud
Complet bloc de l’esquerra independentista del País Valencià, creat per Anna Peña i Aso. Només demane que ens deixen fer, que s'acaben les persecucions, les amenaces, i la coacció. No toleraré que ningú em faça sentir aliena al centre de la meua ciutat.
La Catarroja Descoberta0
Ens agrada assabentar-nos del que passa de veritat al poble. Estem farts de llegir als diaris gratuïts que "Catarroja va bé" quan, a l'ajuntament hi ha desinterès dels seus governants. Concurs de vídeos "Amb Catarroja no s'especula".
La fàbrica
Espai de producció i reproducció de textos d'anàlisi i debat de l'esquerra anticapitalista dels Països Catalans i d'arreu del món. Publica textos que aportin reflexions i comentaris. Seccions. Els textos han d'anar firmats, no comunicats ni manifestos.
La Guaita d'Albert Alay
Pàgina de La Guaita del periodista Albert Alay. És una publicació electrònica de periodicitat setmanal d'opinió política i de debat. Actualitat política, opinió, debat sociologia, actualitat, ... Seccions de la publicació.
La Lupa d'en Marc Vergés
Marc Vergés Ros, o simplement Marc. Vaig néixer el 6 de febrer de 1979. Des de sempre he viscut a Caldes d’Estrac. Diplomat en Gestió i Administració Pública per la Universitat Pompeu Fabra i llicenciat en Ciències Polítiques per aquesta Universitat.
La Ratera
Espai que intenta portar a reflexió, com a la revista l’Avant, les asseveracions que ens envolten. Expressions de carrer, amb segell de pensament “normal” i assenyat, que són manifestacions perverses del pensament únic i neoliberal. Recull formulacions.
l'Esberla
Projecte de revista autogestionada de l’Assemblea de Joves de Gramenet de Besòs. L’AJGB és un col·lectiu de joves de la ciutat que s’organitzen per canviar les coses, és eina de i per a joves compromesos en l’autoorganització contra poders establerts.
L'Estel de Mallorca
Espai d'aquesta publicació patriótica-nacionalista, que s'edita quinzenalment a l'illa de Mallorca. Hi ha articles d'opinió i notícies, vincles en català de l'Illa i generals. Articles publicats a L'Estel durant el mes actual.
Llibertat.cat
Servidor independentista que vol convertir-se en el domini català per la lluita d'alliberament nacional i contra el feixisme. Llibertat.cat vol oferir a l’Esquerra Independentista una eina de difusió i de debat al servei de tot el moviment.
Llum d'oli a Cerdanyola
Crítica política contra el govern municipal del PSC. Hi havia una vegada una alcaldessa que havia guanyat les eleccions. Tot i haver obtingut els pitjors resultats dels darrers 28 anys i distar molt de la majoria absoluta, era vanitosa i va voler ...
Lo Gargall Fer
És una espècie en vies d'extinció. Un espai de llibertat crític i satíric per poder opinar anonimament sobre tot alló que ens preocupa i que ningú s'atreveix a denunciar. Aquestes paraules defineixen la línia editorial; humor, mala llet i anarquia.
Lo Pamflet d’EUIA
Volem recollir tot allò que succeeix en el nostre municipi i que afecta a la ciutadania de Blanes, amb una perspectiva força burleta perquè estem convençuts que sovint cal posar un somriure en la nostra agitada política municipal. Los pamfletaires.
L'Opinió Catalana
Associació l’any 1999 amb l'objectiu de posar en comú, per sobre d'adscripcions partidistes, els parers d'intel·lectuals i creadors d'opinió que coincideixen en una visió nacional de Catalunya. Espai de coincidències en la pluralitat i transversalitat.
Militant
Portaveu del corrent marxista internacional. Per a la immensa majoria de la població mundial el capitalisme és un veritable infern… Uneix-te al corrent marxista agrupada en el periòdic obrer Militant i lluita amb nosaltres per una alternativa socialista.
Nationalia.cat
Diari digital de les nacions sense estat a Europa i al món. Referències de publicacions actuals: revistes, llibres, anuaris, atles, així com documents en altres formats: pel·lícules i documentals en DVD, música, etcètera.
Nou Cicle
Plataforma ciutadana progresista de debat, de documentació i d'informació, al servei de la reforma i revitalització de la política democràtica, de la innovació de les idees i propostes nacionals i internacionals de l'esquerra i del socialisme d'Europa.
Oh! Europa - Jaume Masdeu
Periodista que va ser corresponsal de TV3 a Brussel·les i va dirigir els informatius de TV3. Va ocupar la direcció de Canals Informatius de la CCMA, des d'on va dirigir també el 3cat24. Torna a Brussel·les com a corresponsal de Catalunya Ràdio.
Opinions Digitals
Opinions Digitals és una voluntat de reunir en una sola pàgina opinions interessants que aporti visions útils per entendre el món on vivim. Autor/temes, articles mès vistos, últims comentaris. Xarxes socials. Els articles estan situats cronològicament.
Pedra contra tisora
Butlletí electrònic de La Gainada. Publicació del col·lectiu independentista del Baix Gaià La Gaianada. Pren el nom de la cançó "piedra contra tijera" d'SA, La Gaianada reprén l’edició del butlletí. Mitjans alternatius i contrainformatius recomanables.
Pensaments Lliures i Altres Pensaments Valencians
Em retrobe amb el meu blog, després d'un temps haver faltat a la fita. La falta de temps i el patiment d'una desafecció generalitzada, m'havien dut a l'abandó del que era el meu espai virtual, al lliure dispondre de les ones blogosfèriques ...
Pensant el país. La política valenciana
Bloc de Guillem Font, un persontage fictici, que s'oculta perquè té un treball a una administració pública controlada pel PP, cosa que ha esdevingut habitual. I ell sap que el que escriu no li agrada gens als responsables polítics d'esta.
Poble lliure
Bloc enfocat per a compartir plantejaments amb qui vulga llegir el contingut. Sou persones que formeu una societat intoxicada i toxicòmans que voleu viure en un món tòxic. Esteu enganxats a l'estudi, al treball, als diners, al consum, ...
Pobleviu.cat
Finestra oberta a la realitat social del Camp; les lluites, les seves problemàtiques, els seus anhels... Resistència a la dominació, reacció contra la impotència, amb el respecte, la llibertat i la solidaritat com a bandera, la realitat imposa el repte.
politi.cat
Tota la política catalana en un sol lloc; partits, propostes, entitats i actualitat. És una iniciativa de Catalunya Empresa Oberta, plataforma d'emprenedors, empresaris i professionals catalans que defensa que un espai polític propi a la UE.
Política a sa Pobla
Bloc personal dedicat a la política del nostre poble. Espero que les nostres opinions personals i els vostres comentaris serveixen per donar llum als nostres polítics. El bloc és plural. Els comentaris són permesos i responsabilitat dels autors.
Política ebrenca
Blog ebrenc, que neix el 2007 per parlar de política en l’àmbit de les Terres de l’Ebre. Equip editorial: Gustau Moreno i Manel Zaera. Aigua, Alcanar, Amposta, balanços de govern, caça en barraca, Cambra de Comerç, dimissions, Ebre, …
Política i Identitat
Espai creat per Rafael Castelló, per reflexionar al voltant de l'impacte de la política sobre les identitats col·lectives, i viceversa. I molt especialment dedicat al País Valencià. Publicacions, llocs web, societat civil i premsa.
politicacat.com
politicacat.com és un espai d’informació política en català. Portal per reflexionar i crear opinió sobre la pólitica i les institucions a Catalunya. Editorial, opinió, entrevistes, vídeos, cites i reportatges.
Punt de Mira
Versió digital de la revista del jovent de d’esquerra independentista Maulets. És una publicació mensual que està editada per l'Associació Juvenil i Cultural El Sutge de la ciutat de Reus. Edició, distribució, subscripcions i publicitat.
Puny i lletra
Espai a la xarxa del Puny i lletra, els butlletins mensuals d'EUiA de Blanes (La Selva), que s’editen en paper. El nostre compromís és continuar treballant, una altra vegada des de l’oposició. Però sense defallir. Fent una oposició constructiva…
Realitat
Realitat és una revista teòrica per als i les comunistes de Catalunya. Analitzem el món, transformem la realitat. Per a donar a l'esperança fonament científic. Revista, editorial, revista en PDF, subscripcions, i maneres de seguir la Realitat…
RedRoja
La RedRoja és inicialment un conjunt d'adreces de correu electrònic de persones roges residents sota l'Estat Espanyol, per a la distribució tant d'informació internacional procedent de partits comunistes i organitzacions alternatives i antifeixistes.
Relleu Fotre
Notícies, publicades en diversos mitjans informatius, relacionades amb el municipi de Relleu, a la comarca de La Marina Baixa. El contingut de la pàgina en valencià és mínim. Les notícies són totes en castellà.
Relleu Política
L’actualitat política del municipi de Relleu, a la comarca de la Marina Baixa. Eleccions municipals, blocs de Relleu, i dades dels partits del municipi: Rellu Poble, Iniciativa Per Relleu, Partit Socialista de Relleu i Partit Popular de Relleu.
Revista Catalunya
Òrgan d'expressió del sindicat CGT de Catalunya. Ha vist centenars de lluites socials, conflictes, propostes en: feminisme, laïcisme, antiracisme, okupació, ecologisme, pagesia, defensa de les llengües, opció sexual, memòria històrica i antifeixisme.
Revista Via
Pagina de la revista Via, que edita el Centre d'Estudis Jordi Pujol. La revista Via. Valors, Idees, Actituds vol esdevenir una publicació periòdica de pensament contemporani que reculli articles i aportacions de persones …
Roger Suso
Bloc de Roger Suso, treient l'entrellat de la política internacional. Roger Suso és llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració. Redactor periodístic (freelance). Directa, Extramurs, Panenka, Ràdio RSK, Neues Deutschland, Gara, MásPúblico, ...
Rubèn Novoa i Arranz
Weblog que és una bitàcola d'anàlisi política catalana en clau d'amaniment. Rubèn Novoa i Arranz és doctor en història contemporània, cursa dret i ciències polítiques i és militant de Joventud Nacionalista de Catalunya.
S.O.S. Super Observatori Social
Reflexions sobre socioecologia, bioeconomia, ecopolítica, cibersocietat i sostenibilitat. Web d’un lliurepensador autodidacta. M'autodefiniria com ecotecnoracionalista holístic i - en pura lògica - d'allò que antigament s'anomenava esquerres.
S’Esquerràs
Revista política i cultural del terme de Santanyí, a Mallorca, que està vinculada a la PSM Esquerra Nacionalista d’aquest municipi de Mallorca. El darrer esquerrà(s), els nostres regidors, col·labora, enllaços, portades 1995-1999, test d'idoneïtat, …
Sant Cugat, versió original
Pubñicació sobre política sancugaternca. Un govern sense una oposició eficaç, és un govern al qual els errors els surten gratis, però cars per la societat. Guia d’informació local i Mira-sol TV, nova televisió de la Gent Independent de Sant Cugat.
Sant Tornem-hi
Blog personal d'en Xavier Rull sobre societat, política, economia, comunicació, llengua, gestió cultural, territori, història, educació, universitat, etc. P.L.A. per realitat (Pensa, Llegeix i Actua). Un T.O.C. d’atenció (Textos d’Obligat Coneixement).
Santa Coloma Conviu
Fòrum comú d’intercanvi d’idees i promoció de la incidència política. En l’actualitat es situa persones, ja de per si vulnerables econòmicament i socialment, en processos d’exclusió social, alhora que es justifiquen actuacions discriminatòries…
Saül Gordillo - Blog sense fuls
Blog del periodista Saül Gordillo. La política catalana, tota la catosfera, i directori de blogs d’arreu. Presentació de seu llibre Nació.cat. Saül Gordillo Bernárdez (Calella, 1972), periodista i director de l'Agència Catalana de Notícies des de 2007.
Seguem Cadenes
Publicació de pensament i debat polític, adreçada a un públic jove, amb inquietuds intel·lectuals i polítiques. Dedicada a un tema monogràfic que toqui de prop els joves d’aquest país. El preu de la subscripció anual és de 15,00 euros.
Solidaritat Obrera
Espai oficial a Internet de Solidaritat Obrera. Solidaridad Obrera és l’òrga d’expresió de la Confederació Regional del Treball de Catalunya i Balears. Seccions de la publicació d’arrel àcrata. Notícies, història, números i webs.
Temps de canvi
Espai de la revista electrònica Temps de canvi. Hi trobareu diferents coses: actualitat, política, música, cinema, etc. La resvista està redactada des d’un punt de vista socialista.
Temps de re-voltes
Posem en Marxa el decreixement perquè és Temps de Re-voltes. És necessari construir una altra manera de viure, i perquè per fer-ho, cal conèixer com vivim i cap a on porta el model de vida que ens estan venent. Marxa respectuosa amb la natura.
Terra Cremada
Barcelona se’ns assembla cada cop més a una terra cremada, inhòspita, desolada en tot allò que concerneix als aspectes col·lectius. Com una guerra en la que no es pretén deixar res a les seves enemigues, el capital arrasat amb les formes de relació.
Treball i Dignitat
Espai a Internet de Treball i Dignitat. Treball i Dignitat és un blog de l’actualitat laboral, social i econòmica de Benigànim, municipi de la comarca de la Vall d’Albaida. Comenta i segueix tot el que concernisca a l’ERE que l’empresa vol començar …
Trofacip, Can Picafort a l'inrevés
La política ocupa i preocupa als picaforters. Trofacip fa un recull de dades dels qui estan condemnats (sí, és més una condemna que un premi el que els espera als hereus dels actuals governants) a ésser candidats a batle del poble.
Userda - Revista de Pensament Ecologista
La primera publicació que va sortir a l'Estat espanyol al 1977 sobre informació, crítica i alternatives ecologistes, en format PDF. Informació, crítica, alternatives i anàlisi ecologistes. Números publicats i vincles recomanats. Col·lectiu Userda.
Valors
Lloc de la Revista Valors, editada per l'Associació Cultural Valors de Mataró. El bloc neix per a ser un pilar on recapitular l’experiència i les valoracions d’un punt de vista lliure i auto-crític. Vídeos, cultura de l'esforç, valors en temps de crisi, …
Vedrà Pitiús
Cap a l'alliberament nacional i social. Bloc d’informació política, fes des de Formentera. Els meus enllaços, opinió política, notícies i històries de l’Illa de Formentera.
Vent d Cabylia: El Regne de València
Blog de Vicent Baydal Professor d'Història del Dret en la Universitat Pompeu Fabra. Tracta sobre política, historiografia i altres divertiments personals escrit a recer del vent de ponent per Vicent Baydal, una barreja de xaloc i tramuntana.
Vilafranca del Penedes
Blog sobre Vilafranca del Penedès. Vilafranca fa Progrés (VfP) neix com a lloc d'expressió d'idees que puguin ser recollides pels grups municipals o que puguin servir de base per el programa d'una candidatura alternativa, amb una perspectiva progressista.
Vint anys perduts?
Llibre d'Albert Alay i publicat per Planeta en el que es descriu l'evolució dels darrers vint anys de la política catalana. Vint anys perduts ? és el balanç crític d'algú que ha viscut apassionadament la política catalana de les últimes dècades.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT