PUNTAIRES


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
Art en Fil.com
Racó dels dissenys de punt de creu, per a aficionats/des a brodar en punt de creu. Els punt de creu exposats, són una mostra d'un projecte on hi haurà obres d'art, flors, grans conjunts per la casa, paisatges, jocs de tovalloles, i moltes coses més!
Artesania El Boixet
Artesania de Torredembarra (Tarragona). És un fabricant de boixet tormejat per a l’elaboració de puntes de coixí. Va començar a lany 1915 a la Torneria Gunfaus de Sant Pere de Torelló (Osona). A l’any 1988, es va convertir en l’Artesania El Boixet.
Associació Catalana de Puntaires
Capdavantera de les associacions de puntaires a nivell estatal. Promou, coordina e intensifica esforços per a l’estudi, la pràctica i la millora de la qualitat de les puntes de coixí i l’agulla, tant en les tècniques antigues com en les actuals.
Associació de Puntaires d'Arenys de Munt.
Direcció en l’aprenentatge de diverses tècniques puntaires. Especialització en ret fi. Taller infantil Cursets de disseny, picar patrons i muntatge. Arxiu de patrons, antics i actuals. Recopilació de peces i materials relatius a les puntes, pel museu.
Associació de Puntaires de la Garriga
L’associació neix per un grup de puntaires, per coordinar el ressorgiment del món de les puntes. Som membres de l’Associació Catalana de Puntaires i de l’OIDFA, la qual cosa ens permet seguir de primera mà les puntes a escala mundial.
Associació de Puntaires de les Comarques de Girona
Divulga i promou la pràctica de fer puntes de coixí. Publicació quadrimestral d'un butlletí amb treballs de les associades i notícies del món puntaire. Trobada anual de puntaires, cada any a un poble de les nostres comarques. Concurs dins la trobada.
Associació de Puntaires de les Comarques Gironines
Entitat per a la divulgació i la conservació de l'art de la punta. L'associació, la patrona, les sòcies, activitats, cursos de tècniques, escoles, … També inclou informació sobre les diferents tècniques de puntes de coixí.
Associació de Puntaires de Manresa i el Bages Mediterrània
Pàgina de l’Associació de Puntaires de Manresa i el Bages Mediterrània. Les puntaires de l’associació de Manresa i el Bages us esperem els dies 3, 4, i 5 de novembre a la Fira d’Espectacles d’ Arrel Tradicional Al passeig Pere III de Manresa.
Associació de Puntaires de Montcada Centre
Grup de dones (obertes a que hi hagi membres masculins) que ens reunim per aprendre l'art de fer boixets i també realitzem altres tipus de labors: Macramé, punt de creu i altres brodats, ganxet, ... La finalitat, es aprendre i millorar la nostra tècnica.
Associació de Puntaires de Sant Vicenç de Montalt
Entitat social fundada l’any 2004 a Sant Vicenç de Montalt. Fotografies del grup i informació de la trobada anual de puntaires a Caldetes. Comarca del Maresme.
Associació de Puntaires del Prat
Pàgina de l’Associació de Puntaires del Prat de Llobregat, associació cultural fundada l’any 1997. L’objectiu de l’entitat és fomentar intercanvis d'experiència en pràctiques de puntes amb la finalitat de reunir les persones entorn aquesta ocupació.
Associació de Puntaires d'Oliana
Dades de l'Associació de Puntaires d'Oliana. Fitxa tècnica de l’entitat. Vol donar a conèixer tot allò referent a la punta de coixí, organitzant cursets i fent exposicions i trobades amb puntaires d'altres comarques de Catalunya i Aragó …
Associació de Puntaires Jardins de la Pau
Entitat fundada l’any 1999, amb 25 membres. Amb intenció de transmetre el saber fer de la punta de coixí, la seu de l'entitat és en una aula del Centre Cívic Jardins de la Pau, i les classes tenen lloc dimarts de 16,30 a 19,30 h. a l'aula polivalent.
Associació de Puntaires Ribot i Serra de Sabadell
Web de l'Associació de Puntaires Ribot i Serra de Sabadell. Puntaires.net és el web de l’Associacio de puntaires Ribot i Serra de Sabadell. En aquesta web podreu enviar els vostres comentaris, articles o fotos.
Associació Grup de Puntaires de Sant Boi
Associació fundada l’any 2007. Compta amb uns 45 membres. La història, junta, on fer puntes de coixí, els tallers, trobades de puntaires, sortides i excursions, cultura tradicional, notícies, fotogaleries, socis, smics de les puntes, agenda, i enllaços.
Associació Puntaires de Terrassa
Web de l’Associació de puntaires de Terrassa. Un grup de dones de Terrassa, mogudes per una iniciativa de Serveis Socials, va posar en marxa un programa d'activitats per al curs 1987-88 amb el nom de “Dona, surt i Participa”. Activitas i trobades.
Boixets Olivé
Artesà que fa boixets per fer punta. Les fustes que, com artesà, utilitzo. Tot i que en busco de noves per experimentar. Cada cop és més complicat trobar aquest tipus de fustes. També utilitzo: Amarel·lo, olivera, palisandro "wenge", bubinga, etc.
Elsa Labors - Punt de Creu
Tenim tot el material necessàri per poder realitzar les vostres labors, només cal una idea i el disseny es farà realitat. Tenim tot tipus de robes per treballar el punt de creu. Tècnica i materials. Botiga al barri de Gràcia de Barcelona.
Escola de Puntaires de Barcelona
Fundació privada que té la finalitat de l’ensenyament i el foment dels treballs artístics de randes i puntes a l’agulla, a mà i amb boixets de qualsevol estil, amb especial suport als de l’estil tradicional català. Ensenyament de tot tipus de puntes.
Grup de Puntaires de Callús
Cada any anem a moltes trobades per diferents pobles de les contrades. El grup es va fundar a l any 1996 per un grup de dones i es va fer la primera trobada al poble l’any 1996, gràcies a l’ajuda de l'ajuntament hem passat fins aquest any.
Grup de Puntaires Filigrana
Pàgina web del Grup de Puntaires Filigrana. Hi trobareu informació del grup i curiositats sobre el món dels boixets, fotos i les puntes de coixí. Som un grup de noies de diverses edats de Vic (Osona).
Josefina Castellví, una puntaire que feia puntes a l'Antàrtida
Oceanògrafa i biòloga marina, professora d'Investigació, directora de missions científiques a l'Antàrtida, pregó Mercè 07 i puntaire alumna de les fundadores de l’Escola de Puntaires de Barcelona. La única persona que ha fet punta d’agulla a l’Antàrtida!
Labors Punt de Creu - Merceria Santa Ana
Benvinguts al Catàleg de Merceria Santa Ana. Accessoris · Fils · Llanes · Punt de creu · Gràfics · Medalló punt de creu … Merceria Santa Ana és un establiment dedicat a la comercialització d'articles de merceria.
Museu de Puntes de Coixí de l'Arboç
La Casa de Cultura acull el Museu de Puntes al Coixí, que aplega una col·lecció de peces fetes amb punta al coixí, artesania que a l'Arboç té una llarga tradició. L’Escola de Puntaires, fundada l'any 1941, és davant per davant del museu.
Museu Mares de la Punta d'Arenys de Mar
El Museu Marès de la Punta ofereix la possibilitat de conèixer pràcticament totes les tècniques i els estils de l'art de la punta, peces d'extraordinari valor per la seva singularitat i la delicadesa del treball.
punt de creu Mª Dolrs
Treballs trets de revistes i alguns que s'indiquen mitjançant el dibuix trobat per la xarxa i fent servir un programa per passar-ho a Punt de Creu. Intentaré anar ampliant la galeria de fotos, ...
Puntaires d'Argentona
Les puntaires d'Argentona celebraran 25 anys. La sort vindrà a Argentona entre milers de boixets aquest Nadal amb el número 27.687. Ens traslladem per continuar fent patrimoni! Ara a la Casa Gòtica. Col.lecció de Puntes de Coixí d'Argentona.
Puntaires de la Vall de Cans
Associació cultural de la ciutat de Viladecans des de 2002, pel neguit d'un grup de dones joves, actives i amants de les puntes de coixí que vol potenciar aquesta antiga artesania. Fer puntes de coixí ja no és una tasca que les dones havien d'aprendre...
Puntaires de Viladecans
A l’Associació de dones puntaires de Viladecans s’ensenya Puntes de coixí (“encaje de bolillos”), Patchwork, labors, pulseres de fantasia, complements i coses de costura. L’associació de puntaires de Viladecans es va crear el mes de març del 1999.
Puntaires del Baix Maestrat Benicarló
Pàgina de la associació de Puntaires del Baix Maestrat. Benicarló. Convocatories, trobades, … Benicarló es una ciutat d´aproximadament 19.000 habitants situada a la costa Mediterranea dins de la comarca del Baix Maestrat, just al nord del País Valencià.
Puntaires Verge del Remei
Pàgina de l’Associació de puntaires Verge del Remei d'Arenys de Munt, a la comarca del Maresme. Informació de l'entitat, activitats i imatges. Actualment el nombre de sòcies i socis és de 218.
Quaderns d'Història de Lloret: Les Puntaires
Fer puntes constituïa una feina feta habitualment per dones ( i alguns homes, que en també actuavan com a comerciants anomenats randers ?), com a un mitjà de fer entrar diners a casa, en especial si era tota sola i amb fills ...
Randes Taller i Escola de Puntes
Les participants són persones inquietes que tenen amor a les puntes, practicant l’elaboració de forma lúdica, amb ganes de fer treballs creatius, amb supervisió de Núria Martínez. Es pot començar sense coneixements que s'adquiran de manera amena.
Rosa San Nicolás
Rosasanicolas.com neix amb el ferm propòsit de ser un punt de trobada entre puntaires de tot el món, sabent que tothom, sense excepció, tenim una cosa en comú: la passió per l'art de les puntes de coixí. L'origen i tot sobre el món de la punta.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT