RECURSOS


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
324.cat
Nou portal visual informatiu de la CCRTV. Seccions. La secció “El meu 324.cat”, és accedible a través de registre. L’usuari pot suggerir visionar vídeos, fer comentaris, indicar un enllaç web que li hagi semblat interessant, publicar textos, fotos, etc.
Alexandre Llopart - Disseny Gràfic
Alexandre Llopart - Disseny Gràfic. Amb més de deu anys d'experiència en el món del disseny realitzem projectes en l'àmbit de la comunicació gràfica, imatge visual d'esdeveniments, identitat corporativa i disseny web.
Associació de Dissenyadors Gràfics del FAD
Associació de grafistes que reivindiquen l'aspecte cultural del disseny gràfic. El dibuix i la fotografia a la publicitat i les arts gràfiques. Facilita als socis l'exposició de la seva obra a Internet amb dades de contacte.
Avellana Digital - Cía. d'Estafadors (Capo mafiós: Miquel Saperas Tuset)
Empresa composada per estafadors professionals. Fan el presuport i pagues el 50%. Comença el malson. La feina no va ni amb trucades ni amb reunions personals. Als 2 anys d’espera diuen que no els surt i que no h faran, ni et tornaran els diners perduts...
Barcelona Multimèdia
Demana una demo en CD-ROM gratuït! Pels jugadors dels Otijocs, mega-taula de records, els millors jugadors de tots els temps, fòrum sobre l'edició digital. Compres, assistència tècnica, etc.
CCRTV - Corporació Catalana de Ràdio i Televisió
Web de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió que engloba els canals de televisió (TV3, Canal 33 i 3/24) i les emissores de ràdio (Catalunya Ràdio, Catalunya Cultura i Catalunya Música) i el 324.cat. Generalitat de Catalunya.
Centre de la Imatge i la Tecnologia Multimèdia
Vols saber què fem? Estudis Multimèdia. Estudis Fotografia. Animació 2D i 3D. Imatge digital. Flash i ActionScript. Programació. Videojocs. Usabilitat. Fotografia de moda. Graduats a distància. Treballs d'alumnes. Serveis a empreses. Serveis a alumnes.
Cesva
Empresa de disseny i fabricació d'instrumentació acústica. Instrumentació: sonómetres i limitadors, sonòmetre integrador, calibrador, limitador acústic, enregistrador sonor, analitzador d'espectres, micròfon de condensador.
CineAlaCarta.cat - El videoclub via web
CineAlaCarta.cat és un videoclub via web, on podràs veure les teves pel·lícules preferides des de qualsevol ordinador d'Espanya i Andorra. Connecta't a la comunitat d'usuaris de CineAlaCarta.cat i comença a disfrutar del bon cinema online!
Cre Crea - Disseny gràfic, imatge corporativa i Pàgines Web
Disseny gràfic i multimedia. Treballem a la mida de cada client. Tot el material de impremta que pugui necessitar. Tríptics, flyers, targetes, sobres, fulls de carta, albarans, adhesius, postals, imans, etc. Creació de logotips i imatge corporativa.
Creavisio, publicitat i multimèdia
Pàgina d'aquesta agencia andorrana dedicada a la publicitat i multimèdia, i que està especialitzada en el disseny de pàgines web, desenvolupament, creacions de CD-ROM, 3D, disseny gràfic, entre d'altres coses.
Dispromedia
Pàgina de Dispromedia. És una empresa que està dedicada al disseny i la programació de pàgines web, programació en general i la creació de cd's interactius. Compta ta amb una amplia cartera de clients que han confiat amb els nostres serveis.
Duettodisseny
Pàgina de Duetto Disseny. És un estudi de disseny gràfic i multimèdia. Solucionem problemes de comunicació publicitària. Estudi de disseny. Ofereix serveis gràfics, publicitaris i multimèdia. La seu de l'empresa es troba a Terrassa.
EMAV - Escola de Mitjans Audiovisuals
Des de 1970, EMAV participa activament en la formació de professionals de la comunicació audiovisual. L’evolució del sector ha aportat molt. Combina estudis reglats amb altres tipus de formació dirigides a persones amb coneixements previs.
Enredando
Revista digital, per ara en castellà, de reflexió i anàlisis de la vida a Internet. Temes de la revista publicats en català: Article de Mercè Molist i entrevista a l'alcalde de Callús, Ramon Fons i article d'opinió de Quim Gil. Properament en català.
espais i volums 3D
Som especialistes en la creació de tot tipus de perspectives i maquetes virtuals. La nostra amplia experiència ens permet fixar l’objectiu de l’empresa, que és oferir un servei de qualitat dins el món de l’Infografia. Amplia Galeria amb els Nostres Projec
Estudi de Gravació Gèmini Sons
Empresa de tot tipus de sonoritzacions i estudi de gravació. Lloguer d'equips de so, estudi de gravació, sonoritzacions de tot tipus. L'estudi està situat al petit poble de Navàs (Bages), i va ser creat per Narcís Latre.
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
La Federació de Ràdios Locals de Catalunya està integrada per emissores de ràdio locals de titularitat municipals i/o associacions culturals. Agrupa actualment més de 80 emissores locals, però vol representar totes les emissores locals del nostre país.
Festival Internacional de Vídeo i Arts Digitals de Girona - VAD
Pàgina del Festival Internacional de Vídeo i Arts Digitals de Girona. Es celebra durant el mes de novembre a Girona, i l’organitza l’ Associació de Realitzadors i Productors Audiovisuals de Girona (ARPAGI). Programa i presentació.
Flash Arte
Flash Arte és una agència de disseny web, disseny gràfic, infografia i disseny 3D, disseny multimèdia i comunicació gràfica, web i audiovisual ubicada a Sabadell (Barcelona). Les nostres solucions s'adapten als diferents tipus de necessitats.
Formats, Revista de Comunicació Visual
Primera revista de comunicació audiovisual de l'estat espanyol difosa exclusivament per Internet. Està editada pels estudis de comunicació audiovisual de la Universitat Pompeu Fabra i l'Institut Universitari de l'Audiovisual.
Francesc Marcet
Locutor radiofonic Sitjetà de ràdio. Dades personals i preferències i links del món de la ràdio. iCat fm amb Francesc Marcet. Sóc, qui em coneix ho sap, un fanàtic de la ràdio i amant de la música del Brasil.
Fratei Telecomunicacions
Empresa, situada en Folgueroles, amb més de 50 anys de presència al mercat de les telecomunicacions. Ha desenvolupat la seva cinquena generació d'equips per a comunicacions de ràdio i televisió, amplificadors, transmissors i reemissors de TV.
Gerard Giménez Forner, el teu guionista
Web del guionista que estàs buscant. Demana'm el que vulguis i jo ho faré de manera submisa i dolça. Hi ha molts que diuen ser guionistes, hi ha molts que a sobre s'ho creuen i n'hi ha molts que es pensen sabee-ne. A quin grup creus que pertanyo?
ImatGestió
Pàgina d'ImatGestió. És una societat de gestió estratègica de l’imatge d’empresa, ubicada al municipi de Corbins (Segrià). Empresa de serveis d’internet, disseny i comunicació. Portafoli i dedes corporatives de l’empresa.
Incuba Comunicació Global
Empresa nascuda a València l’any 2000, fruit de la fussió de projectes de de diferents professionals del disseny gràfic, la programació telemàtica i l’assessorament lingüístic. Empresa, treballs, clients, serveis i dades.
Institut Universitàri del Audiovisual
De UPF. Estudis de Comunicació Audiovisual. L'Institut és de la Universitat Pompeu Fabra que, juntament amb els Estudis de Comunicació Audiovisual, la Mediateca, els auditoris i altres instal·lacions, configura el Complex Audiovisual.
Joan-Albert Lligonya i Arrando
Pàgina personal de Joan-Albert Lligonya i Arrando periodista de ràdio. Domini en els programes radiofònics destinats a la radiodifusió, viva NT, Radioexe, Raduga, Jazzler, Audiocom, Hardata Dinesat, Soundforge, Cooledit, etc.
La Gran Videoteca dels Països Catalans
18 col·leccions de documentals sobre la realitat cultural i social dels Països Catalans: literatura (Rodoreda, Llull, Jaume I, Pedrolo, Calders...) , cinema, cultura popular, natura i medi ambient, ciència i tecnologia. Fundació vídeoteca Països Catalans.
Magazine.cat
Espai web de Magazine.cat. Les millors webs del món en un sol lloc. Es tracta d’una publicació diária del millor disseny i la millor programació i els millors creadors, webs interactives i continguts de qualitat en català. Projecte del dia.
Media Park
Un gran centres de convergència multimèdia, creat per promoure i potenciar el sector. Integració d'iniciatives, desenvolupament d'aplicacions, serveis i continguts multimèdia, en la comunicació, informació, coneixement, i entreteniment.
Mizusashi
Associació universitària que té com a objectiu prioritari promoure el software i la multimèdia dins l'àmbit universitari. Acull propostes de promoció del software i la multimèdia als estaments universitaris.
Mondigital.cat
Pàgina web dedicada a la senyal digital. Televisió, ràdio i comunicacions en català. Taula d'adjudicacions TDT local a Catalunya, paràmetres del sistema RDS, taula d'equivalència de canals-freqüències TV, fotografíes d'emissors i fòrum.
Ned - Disseny web
Disseny i promocio web a Manresa. Disseny web, publicitat i multimedia, promoció de dominis, logotips, catàlegs, e-commerce, imatge corporativa, pàgines web, interactius, papareria i catàlegs. Última tecnologia en marketing, programació i disseny.
On Off
Pàgina d'aquest desaparegut pograma de Tv3, dedicat als mitjans de comunicació i noves tecnologies. Amb una secció setmanal dedicada a la xarxa Internet. Onoff, el magazine dels mitjans de comunicació i la cultura digital.
Ovide Broadcast Services
Lloguer d'equips d'audio, vídeo i telecomunicacions. Sistemes Betacam Digital, Betacam SX, Betacam SP, DVCAM, DV... Camcorders, magnetoscops, mescladors, ràdio enllaços òptiques, telemprompters... Barcelona.
Òxid comunicació
Òxid comunicació (Real de Montroi, Valencia). Som un estudi de comunicació creativa, fem disseny gràfic, web i multimèdia, animacions, packaging, interiorisme i retolació comercial. I tot el que tú pugues imaginar...
PC Hardware en català (el maquinari)
Muntatge d'un PC, instal·lació de Windows, la placa base, el microprocessador, la memòria, el disc dur, els ZIP, magnetoòptics, la disquetera, targeta de vídeo, targeta de so, la "torre", CD i DVD, el monitor, impressora, el teclat, el ratolí i l'escàner.
Pere Vila
Serveis Audiovisuals. Serveis tècnic de projecció professional. Els nostres serveis disposen d´un variat stock de pel·lícules i projectors amb tots els formats, retransmissions esportives i sonoritzacions.
Piazza Comunicación Actual
Pàgina de l’empresa Piazza Comunicación Actual. Comunicació creativa i totalment personalitzada per satisfer les necessitats de la seva empresa. El nostre equip, creu en una relació de confiança mútua. Oficines a Barcelona i Madrid.
Portal del Canó
El canó de vídeo com a recurs a l’aula. La pissarra digital (vídeoprojector) combina i amplia les possibilitats del projector de diapositives, retroprojector, vídeo, projector de cossos opacs... Informacions tècniques, propostes pedagògiques i vídeoclips.
Produccions Planetàries Solucions audiovisuals creatives
Oferim solucions audiovisuals i tecnològiques a empreses i institucions, i suport integral en les seves accions de comunicació i imatge corporativa, a través d’un servei personalitzat i a mida. Els serveis inclouen disseny de webs, programes de treball.
Projecte Formentera TV Digital
Benvingut, has arribat a la web del Govern de les Illes Balears. Projecte Formentera Digital. Es tracta d'un projecte pilot demostrador de la transició de la televisió digital a la TDT que anticipa l'apagada analògica a la Illa de Formentera. Dades.
R&A Interactius
Proposem solucions interactives per a CD-ROM, DVD-ROM, Web, PDA, Intranet i Extranet, integrant plataformes multiusuari per a la gestió de continguts, i aplicant les tecnologies més avançades: Group-Ware, Wireless, GIS, etc...
Senyal
Senyal Com, Internet i multimèdia. Tècniques multimèdia, so, vídeo, animacions... Creat i desenvolupat per un equip de professionals de la comunicació especialistes en publicitat marqueting, disseny gràfic, disseny de webs, informàtica i multimèdia.
Stereorent
Empresa dedicada al lloguer d'audiovisuals i pantalles led. El seu objectiu és conseguir per als seus clients la comunicació espectacle. La comunicació espectacle és, des de 1985, la filosofia de Stereo Rent. Concebuda pel seu creador, Joan Manuel Parra.
Susanna Pérez
Personal de Susanna Pèrez. Recursos sobre audiovisual, cinema, fotografia, ONG's, … Sóc de Manresa (Barcelona, Catalunya) i m'interessa tot allò relacionat amb la política (estudio Ciències Polítiques i de l'Adminsitració a la UAB).
Taller de Ràdio Internet
Centre de producció de programes per a emissores i taller per a joves, locutors novels. Escolta Taller de ràdio. Teuladi: Agenda Cultural SARC, L’Olleria ciutat, carrers, notícies, la comarca de la Vall d’Albaida, el temps, sala de vídeo, …
Telecoacústic
Empresa d'Enginyeria especialitzada en acústica, telecomunicacions i domòtica. Amb un equip humà jove i altament qualificat, es didica principalment a tres àrees: acústica, telecomunicació i domòtica. Dénia (Alacant).
Telenoika
Fundada l'any 2000, neix com a col·lectiu de persones interessades en l’experimentació audiovisual i amb voluntat de compartir coneixements i donar a conèixer les noves tecnologies i audiovisuals. A disposició de curiosos, companys, i la comunitat.
Tete Productions
Tete Productions es una empresa jove i activa. Disposem d'un potent equipament de llum i so, i la millor música actual i de tots els temps, per esdeveniments. Tete Productions et presenta un espectacle ple de llum, música, color i animació, perfecte.
TICOsona
L’associació TICOsona integra tots els empresaris que es dediquin a qualsevol mena de producció d’equipaments o elements o a qualsevol mena de prestació de serveis relacionats amb l’àmbit de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.
Tots Rucs
Web d’un grup de ripejadors, muntadors, sincronitzadors, etc, per promoure la difusió de les series, pel·lícules i documentals en català. Gaudiu de les xarxes P2P per compartir tot alló que us agrada. Compartir vol dir deixar, també, alguna cosa teva.
UPIFC Sindicat de la Imatge
Organització amb entitat jurídica pròpia, actua en l'àmbit territorial de Catalunya agrupant als qui treballen per compte d’altre o per compte propi com a tècnics i professionals de la imatge, dels mitjans de comunicació i de la indústria audiovisual.
Vernal Mèdia
Producció i distribució de productes audiovisuals en català, amb suport vídeo o DVD, a Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears i Andorra. Grup Enciclopèdia Catalana. Vernal Media - vídeo i DVD.
Videoacustica
Lloguer i reparació de projectors de vídeo, pantalles i equips d'àdio per a convencions. Servei tècnic àudio.vídeo. Manresa.
Volums 3D
Som una empresa especialitzada en la creació de tot tipus de perspectivas i maquetes virtuals. àmplia experiència. Galeria amb varis projectes. www.volums.com. Banyoles.
VozMe: de text a veu
Servei online de síntesi de veu a partir d'un text, que permet afegir veu a qualsevol plana web. A més, ofereix la possibilitat d'incorporar el sintetitzador de veu a qualsevol navegador.
WRTV - La Web de la Ràdio i la Televisió
WRTV - La Web de la Ràdio i la Televisió. Servei del Departament de Comunicació Audiovisual i de Publicitat de la UAB. Gèneres radiofònics. Projecció i gestió de mitjans audiovisuals. Teoria i tècnica de la programació a la ràdio i la televisió.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT