RECURSOSEMPRESARIALS


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
Acadèmia de Ciencies Mèdiques de Catalunya i Balears
Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears. Entitat centenària amb més de 15000 socis. Entitats filials, seccions, borsa de treball, beques, publicacions, tauler d'anuncis, informació institucional i enllaços relacionats.
ACAES Associació Catalana d’Empreses de Seguretat
Creada fa dues dècades amb voluntat de ser punt de trobada per empreses del sector de seguretat. Coordina l'acció col·lectiva en defensa dels seus interessos, capacitat d'adaptació a les circumstàncies canviants i l'harmonització d'interessos conjunts.
ACAV - Associació Catalana d'Anàlisi del Valor
Entitat creada el 1991 per difondre el mètode, en tots els àmbits. Promou la comunicació i l’intercanvi d’experiències de professionals i involucrats en el processos d’innovació. L’Anàlisi del Valor, és el mètode per reduir costos i millorar el servei.
ACC1Ó
Agència de suport a la competitivitat de l’empresa catalana, en el foment de la innovació i la internacionalització empresarial i compta amb una xarxa de 35 oficines arreu del món. Recull més de 20 anys de trajectòria del CIDEM i del COPCA.
Acegal - Associació Catalana d’Empreses per a Gais i Lesbianes
Vol millorar la rendibilitat de les empreses del sector, oferir serveis jurídics als associats, descomptes, treball i traspassos de negoci, inversors, etc. Som l’eina per plantar cara a les polítiques de vegades bel·licoses de l’administració de torn.
ACFM | Associació Catalana de Facility Management
L’ACFM té la voluntat d’agrupar a tots els professionals, empreses o altres entitats que dins de les seves actuacions ofereixen, promocionen o desenvolupen qualsevol de les activitats relacionades amb el Facility Management a Catalunya.
ACGEP - Associació catalana de Gestors Esportius
l'Associació Catalana de Gestors Esportius Professionals va ser creada per agrupar a les persones que estan implicades en un camp cada cop més important i necessari com és el de la gestió esportiva.
Aciecat - Associació de Comerciants Independents i Empresaris de Catalunya
Entitat associativa empresarial, que té per objectiu social la representació, gestió, defensa i foment del comerç i dels interessos econòmics i socials del associats. Integra sectors comercials, professionals i de serveis, és multisectorial. Activitat.
ACIP: Associacio Catalana d'Industrials del Parquet
L’ACIP neix a l’any 1978, com a un projecte d'un grup d’empresaris d’aquest sector industrial. Representa i assumeix la defensa dels interessos empresarials dels associats per obtenir més transparència i equitat al mercat de col·locació del parquet.
ACTEC Associació Catalana de Tecnologia
L'ACTec aglutina a 19 centres i agents de recerca, desenvolupament i innovació que tenen en comú la seva missió de suport a la transferència tecnològica al teixit productiu. Suport a la R+D+i i serveis tecnològics avançats.
Actel
Cooperativa de cooperatives. Amb origen a Lleida, actualment convergeix l'esforç de més de 130 cooperatives, (producció de més de 15.000 famílies dedicades al camp), constituint un modern exemple de la força cooperativista del món agrari.
ADECAF (Associació d’Empresaris de Clubs Catalans de Fitness)
Organització que representa a professionals i empresaris del sector de les instal·lacions esportives de Catalunya. Defenem les seves exigències i drets en front a les institucions governamentals i privades. Membre de la FNEID organització homòloga.
ADEL Agent de Desenvolupament i d’Ocupació Local de Montaverner
L'ADEL treballa a la coorporació local, o siga, a l'ajuntament de Montaverner, encarregada de desenvolupar el paper de l'agent d'ocupació com a interlocutor de dos grans col·lectius: l'empresariat, per una banda i l'administració pública, per l’altra.
ADEPAP - Associacions d'Empreses de Control de Plagues
ADEPAP és l’Associació d’Empreses de Control de Plagues de Catalunya. Es remunta a l’any 1977 i en el sector és l’associació més antiga de l’Estat Espanyol. Des dels seus origens, els objectius principals de l’associació són els de professionalitzar.
AECE - Associació d'Empresaris de les Comarques de l’Ebre
Entitat que va néixer el 3 de juliol de 1997, amb l’objectiu d’unificar totes les empreses de les comarques del Baix Ebre, Montsià, Terra Alta i Ribera d’Ebre. Cursos i trobades, serveis, formació, butlletí, ...
AECORK - Associació d'Empresaris Surers de Catalunya
AECORK aglutina les empreses dedicades a la fabricació i/o comercialització de productes de suro que tenen el seu centre de treball a Catalunya. Actualment estem parlant d’unes 70 empreses, un 95% del sector surer de Catalunya.
AEI Tèxtils
Associació sense lucre, que té com a objectiu aglutinar totes les empreses i entitats catalanes vinculades directa o indirectament amb el sector de tèxtils d'ús tècnic, que conformen un pol productiu especialitzat amb avantatges competitius.
Aeitecmap
Associació Empresarial Innovadora que agrupa empreses dels sectors industrials del metall-mecànic i de mecatrònica de la Catalunya septentrional, centres de formació, i unitats d’investigació. Promou i contribuieix al foment de la competitivitat.
AEMIFESA - Gremi d'Instal·ladors de Badalona i Comarca
Avui som AEMIFESA, però cap a l’any 1954 va néixer el Gremi que tots coneixem. serveis que ha d’oferir el Gremi, perquè finalment les nostres empreses siguin mes competitives, professionals i rentables. Informació i assessorament.
AFIC - Xarxa d'Agències per al Foment d'Iniciatives Comercials del País Valencià
Web de La Xarxa d'Agències per al Foment d'Iniciatives Comercials del País Valencià. Instrument pel el qual, la Direcció General de Comerç i Consum de la Generalitat Valenciana, impulsa el procés de modernització i ordenació del comerç.
Afrucat - Associació Empresarial de Fruita de Catalunya
Afrucat és el 45% de la producció espanyola de pera, el 52% de poma i el 32% de fruita d'os. 100 firmes catalanes amb 10.000 teballadors i 45.000Ha i 1.000 milions de kg de fruita. Defensa la viabilitat i el futur de les empreses fruiteres catalanes.
Agència Catalana de Turisme
L'Agència Catalana de Turisme és l'ens de promoció turística, adscrit al Departament d'Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat de Catalunya. Turisme actiu, cultural, gastronòmic, wellness, golf, … Serveis turístics diversos.
Agència de Desenvolupament Local de Vilafamés
Web de l’Agència de Desenvolupament Local. L'agència ofereix una gran varietat de serveis, tots ells orientats a la millora de la qualitat de vida dels ciutadans de la localitat de Vilafamés. Ocupació i formació, promoció econòmica.
Agència de Promoció del Carmel i Entorns
L’Ajuntament de Barcelona ha creat l’Agència de promoció del Carmel i entorns, sa., com a instrument de gestió de l’Àrea Extraordinària de Rehabilitació Integral del Carmel i entorns. El barri. Línies d'actuació i concursos.
Agloco
Pàgina d’Agloco en català. Informació sobre la nova xarxa econòmica global d'Agloco. El mètode de treure partit a la nostra conexió a internet sense gastar un cèntim.
Agropes - Associació Catalana de Periodistes Agraris
Pàgina oficial de l’Associació Catalana de Periodistes Agraris. L’Associació de Periodistes i Escriptors Agraris de Catalunya, es va fundar l'any 1987 a Barcelona al Palau Fivaller, seu de l'Institut Agrícola Català de Sant Isidre. Dades i activitats.
Agrupació d’Instal·ladors de Serveis de la Construcció de Lleida
AGRISEC és la patronal de Lleida dels professionals dedicats a la instal·lació de serveis per a la construcció. Compta amb més de 30 anys d’antiguitat. L’any 1977 es funda el Gremi de Calefactors, adherit a la Federació de Gremis de la Construcció.
Agrupació de Tallers d'Automòbils de Castelló
Som un grup de professionals del automóvil. Oferim una àmplia varietat de servicis del món del motor. Tallers mecànics, vehicles de lloguer, tallers de txapa i pintura, assegurances, vehicles nous i molts altres, si té algun dubte contacti amb nosaltres.
Agrupació Provincial de Promotors Constructors d’Edificis de Tarragona (APPCE)
Organizació empresarial de base, totalment independient de les administracions públiques i de qualsevol altre grup polític o social, que actua en defensa dels interessos dels empresaris del sector de la promoció, millorant la professió.
AINS Cluster - Associació Empresarial Innovadora Nutrició i Salut
AINS Cluster de Nutrició i Salut situat a Reus. AINS té la missió de promoure i contribuir a la competitivitat i a la innovació del sector agroalimentari espanyol en l’àmbit dels aliments funcionals, i incrementar la competitivitat a traves d’estratègies.
AJAC Associació de Joves Arquitectes de Catalunya
L’Agrupació de Joves Arquitectes de Catalunya (AJAC) és la plataforma dels joves arquitectes per sentir i fer-se sentir. Des del seu inici pretén ésser el marc de referència obert per estimular els joves en el camp arquitectònic, professional i cultural.
Andorra Economia
Andorra Economia és el portal empresarial i econòmic d'Andorra. Informació rigorosa, completa i actualitzada del món econòmic i empresarial, Seccions, notícies, entrevistes, mercats financers, …
APICAT Apicultors de Catalunya
Web del Apicultors de Catalunya. Amb aquest nom s’aglutinen la majoria d’apicultors del nostre país, petits i grans ramaders que treballen conjuntament en la defensa i promoció del sector apícola a casa nostra.
Ara coop
Programa marc de cooperació público-privada, promogut pel Departament d’Empresa i Ocupació en el context de Catalunya Emprèn, amb la participació de la Confederació i les Federacions de cooperatives i amb la col·laboració de 80 institucions.
ARAC Agències Receptives Associades de Catalunya
Vol unificar a les agències de viatges receptives, i donar assessorament laboral, jurídic i empresarial. També defensa els interessos generals davant d'entitats i administracions públiques. Té la seva seu a Lloret de Mar (Girona).
ASBTEC - Associació de Biotecnòlegs de Catalunya
L'Associació de Biotecnòlegs de Catalunya (ASBTEC) és una entitat de dret privat sense ànim de lucre formada per joves investigadors, estudiants i professionals interessats en la promoció de la Biotecnologia.
Asemca Associació d'Empresaris de Castellar
L'Asemca, Associació d'Empresaris de Castellar és la primera associació que agrupa empresaris del sector industrial i de serveis del municipi, i representa el conjunt del teixit empresarial de Castellar del Vallès (Vallès Occidental). Centre de Serveis.
Assaporc, Associació Tecnicosanitària del Porcí
Assaporc neix l'any 1998 de les Àrees de Defensa Sanitària (ADS) d'Osona, per tenir una organització comarcal que vetlli per la sanitat de la cabana porcina. Integra: Veterinaris de porcí, fabricants de pinso i integradors, cooperatives i escorxadors.
Associació Catalana d’Innovació del Sector Carni Porcí
INNOVACC és una associació del registre d'Associacions d'Empreses Innovadores. La formen un grup d'empreses i institucions unides per interès general o particular amb voluntat de posar en comú els seus coneixements, activitats i/o recursos econòmics.
Associació Catalana d'Activitats Marítimes
Des de 1994 dóna servei i suport a empreses catalanes dedicades al transport marítim de passatgers, activitats submarinistes i lloguer d'embarcacions. Inclou 52 empreses, 95 embarcacions, 600 treballadors i 1.500.000 passatgersa a l’any.
Associació Catalana de Detectoristes
Detecció de metalls. ACATDE, neix per la necessitat existent d'una entitat que aglutini i representi als afeccionats a Catalunya. L’objectiu és exercir la detectoafició en un clima de normalitat i dintre d'un marc regulat, sempre amb aquesta premissa.
Associació Catalana de Premsa Comarcal
L’ACPC és l’entitat que aglutina les emprese i entitats editores de premsa local i comarcal, d'informació general, a Catalunya, escrites íntegrament en català i amb difusió de pagament. S'hi apleguen publicacions de periodicitat diversa.
Associació Catalana de Professionals
L’ACP és una entitat que vol renovar la cultura política i contribuir a fer que el nostre país sigui lliure i socialment just. Presentació, activitats, textos i opinió, notícies, sectorials i grups de treball establerts.
Associació Catalana de Professionals de l'Antropologia
L’any 2010 l'Institut Català d’Antropologia, en assemblea extraordinària, crea l'Associació Catalana de Professionals de l'Antropologia. El 2011 s’aprova l'estatut col·laborador entre l'ICA i l'ACPA, de treball en promoció de l'antropologia al nostre país
Associació Catalana del Rètol
Factors com la competència, la investigació de nous materials, visites a fires etc, ha motivat crear aquesta associació. L'integra tot el sector del rètol a Catalunya, compost per més de 250 empreses que facturen més de 15.000.000.000 de ptes.
Associació Catalana d'Empresàries i Executives - ACE&E
Fundada l’any 1981, és de les primeres organitzacions d’empresàries, amb Balears i Madrid, creada en seu de Foment de Treball. Representa les inquietuds de la dona emprenedora i proporciona els mitjans que els hi permetin promoció empresarial.
Associació Catalana d'Empreses Consultores, ACEC
L'ACEC és l'Associació que reuneix les millors consultories catalanes oferint assessorament amb criteris professionals, objectius i independents. Va se constituïda l’any 1993.
Associació Catalana d'Empreses de Bastides
ACEBA (Associació Catalana d’Empreses de Bastides) agrupa a aproximadament la meitat del cens d’empreses muntadores de bastides de Catalunya i als principals fabricants. Es va constituir a l’any 1995.
Associació Catalana d'Empreses de Neteja
Associació que representa a la majoria de les empreses de neteja de Catalunya, formen un grup humà amb ganes de dignificar el sector. Objectius, serveis, acords, comissions de treball, formació, actes, documents, noticies i la revista E&L.
Associació Catalana d'Envasadors d'Aigua
Les empreses envasadores d’aigua tenen un objectiu en comú: crear un major desenvolupament competitiu del sector, potenciant la imatge de l’aigua envasada i donant a conèixer les seves virtuts. Operen en un mateix entorn, unides ajudenr a millorar-lo.
Associació Catalana d'Indústries Artesanes
Pàgina de l’Associació Catalana d'Indústries Artesanes de Catalunya. L’entitat té la seva seua a Olot (La Garrotxa). Forma part de la Federació d'Associacions d'Artesans d'Ofici de Catalunya. Estem treballant en la construcció de la nova web.
Associació Comarcal d’Empresaris del Berguedà
L’ACEB neix l’any 1977, iniciativa d’uns empresaris per representar el teixit empresarial de la comarca. Actualment és formada per més de 300 socis. Paraigües on s’hi aixopluguen les empreses: grans, petites, consolidades, de nova creació i autònoms.
Associació d´Empresaris de Banyalbufar
Pàgina de l’Associació d´Empresaris de Banyalbufar, municipi de Mallorca. Informació general de l’associació, estatuts de l'associació, model de solicitud de creació pàgina web i correu electronic de contacte.
Associació d’Artesans Ben Bé d'Olot
Ben Bé d'Olot és una associació de tres fabricants artesanals alimentaris, tots ells ubicat a Olot (Garrotxa), creada a l'any 1997, i que està formada per la xarcuteria Can Japot, la fleca Can Carbasseres, i la Ratafia Russet.
Associació d’Autònoms Dones i Homes Emprenedors de Catalunya S. XXI
ADHEC S.XXI és una organització que té com a primer objectiu la defensa i representació dels autònoms que fan del treball per compte propi la seva manera de vida, així com al foment de l’activitat emprenedora.Integrada en UATAE Catalunya.
Associació d’Empresaris Agraris de Lleida
Des de l’any 1986 l'Associació d’Empresaris Agraris de Lleida i l’Associació Agrària Joves Agricultors, portem a terme la tasca d’informar i gestionar qualsevol tema relacionat amb l’agricultura. Dediquem un gran esforç al futur, la formació…
Associació d’Empresaris Metal·lúrgics de l’Alt Maresme
Organització empresarial que es va constituir l’any 1978 i que es proposa representar, gestionar, defensar, coordinar i fomentar els interessos professionls dels seus membres. Circulars, revista, legislació i cursos.
Associació d’Empreses d’Artesania de Menorca
L’ARTEME va ésser fundada l’any 1981 com a iniciativa d’un grup d’artesans de l’illa. S’integrà a la Federació de Pime-Menorca, que proporciona als associats serveis d’assessorament i d’administració. Presentació, artesans, serveis i contacte.
Associació d’Empreses d'Automoció de Lleida
Espai de l’Associació d’Automoció de Lleida, entitat fundada l’any 1974. És la patronal més representativa del sector de l’automoció de la província de Lleida. L’Associació, associats, fires d’automoció i altres dades de cotxes.
Associació d’Empreses Elèctriques - ASEME
Associació d’àmbit espanyol, amb seu a Barcelona. Agrupa 43 empreses distribuïdores i comercialitzadores d’energia elèctrica. Informació de la lliberització del mercat energètic, producció, transport, distribució, consumidors, tarifes elèctriques.
Associació de Bancs Andorrans - ABA
Fundada l'11 de novembre del 1960, l'Associació de Bancs Andorrans neix amb la voluntat d'autoregular el sector bancari, representa els interessos dels seus membres i és garant de la bona pràctica bancària i de la imatge corporativa financera andorrana.
Associació de Directius de l'Educació Pública de Catalunya
L’any 1999, un grup de directors i directores es van reunir per debatre la importància de la funció directiva i la necessitat de promoure un model de gestió en els centres que donés resposta a les demandes actuals d’eficàcia, eficiència i qualitat ...
Associació de Distribuïdors de Gasoil de Catalunya
L’Associació de Distribuidors de Gasoil de Catalunya va néixer, l’any 1993, fruit de la inquietud de diversos empresaris del sector, davant l’evolució del sector, com a conseqüència de la plena liberalització del mercat de la distribució de gasoils.
Associació de Dones i Homes Emprenedors de Catalunya Segle XXI
ADHEC S.XXI és una organització sense lucre que té com a principal objectiu la defensa i representació dels Autònoms homes i dones que fan del treball per compte propi la seva manera de vida, així com al foment de l’activitat emprenedora.
Associació de Empreses Estibadores del Port de Barcelona
Les estibadores són les encarregades de dur a terme les operacions portuàries de manipulació de mercaderies. Generalment, concessionàries administrativa, que les faculta per a utilitzar, un espai a la vora del moll.
Associació de Fondes de Catalunya - Casa Fonda
Manifest per un estil d'hospitalitat, llistat alfabètic per serveis, per provincies, per poblacions, mapa, situació de les fondes, activitats, festes, mercats, per caçar, excursions, recetari de cuina, especialitats…
Associació de la Micro, Petita i Mitjana Empresa - PIME d'Andorra
Web de l’Associació de la Micro, Petita i Mitjana Empresa - PIME d'Andorra. És l’entitat multisectorial, creada per a la defensa dels interesos del empresaris andorrans. És un fòrum de debar empresarial i d’anàlisi de problemes. Dades i serveis.
Associació de Marxants de les Comarques Gironines - Mercats de Girona
Associació creada als anys 1963/64, degut a greus problemes sorgits en el mercat dels dilluns a Blanes entre l’Ajuntament i els marxants. De les primeres associacions de marxants d’Espanya.
Associació de Mentors i Emprenedors
Entitat formada per mentors, voluntaris i professionals en actiu o jubilats, que ofereixen assistència i seguiment gratuït a emprenedors, persones o col·lectius amb pocs recursos econòmics, i que volen muntar petits projectes empresarials. Suport tècnic.
Associació de Perruqueries Osona
Creada l’any 1993, actualment té 115 membres. Informem sobre activitats (seminaris, cursos, viatges, desfilades, etc.). Oferim recolzament sobre temes relacionats amb el món de l'estilisme, i un servei de consulta i assessorament jurídic.
Associació de Productors Independents de Catalunya
Web dels professionals de la producció audiovisual. L’APIC neix amb l’objectiu de servir mes eficaçment als interessos dels seus productors associats i de l’audiovisual català en general en base a una visió coincident de les necessitats del sector.
Associació de Professionals de la Gestió Cultural de Catalunya
Fundada al 1993 per ser el punt de trobada i la plataforma de representació i de reflexió dels gestors culturals en els les arts escèniques, patrimoni, música, arts visuals, cultura popular i tradicional, etc. Integrada per més de 600 gestors.
Associació de Professionals en Turisme de la Comunitat Valenciana PROTECTUR
PROTECTUR es va iniciar com a projecte el 2010. Un any després es va convertir en associació. Creada per graduats en turisme, que exerceixen l’activitat com a tècnics, és una agrupació de professionals amb una gran solidesa en els valors de treball.
Associació de Professionals Liberals de l’Edició de Catalunya PLEC
Els objectius: crear xarxa, donar visibilitat i fomentar la qualitat professional. Els professionals associats a PLEC troben una xarxa que ofereix recursos i formació professional, oportunitats laborals, descomptes, assessorament i fòrum de debat.
Associació de Tècnics de Protecció Civil de Catalunya
Estrenem nova web amb la qual volem establir un espai de presència contínua en Internet que sigui d'utilitat a totes les persones vinculades a l'Associació i altres persones interesades en el tema. Revista, articles i normativa.
Associació de Traductors i Intèrprets Jurats de Catalunya
L'ATIJC es va fundar el 1992 per agrupar els professionals de la traducció i interpretació jurada. Al llarg de la seva trajectòria s'ha encarregat de la defensa del camp professional davant les autoritats administratives. Objectius, directori i documents.
Associació de Transports Discrecionals de Catalunya
Nova web (en construcció) de l'AUDICA, l'Associació de Transports Discrecionals de Catalunya. Federació d'empreses del transport. La pàgina no ofereix servei en català. No entra al directori.
Associació d'Empresàries, Directives i Professionals de Montcada i Reixac
ASDEM, associació creada per aglutinar a dones que treballen o viuen al municipi i ocupen un lloc de responsabilitat dins de la seva activitat professional. Espai de trobada, nexe d’unió, incubadora d’idees, activitats i relacions entre dones d’empresa.
Associació d'Empresaris de Cardona
L’Associació d´Empresaris de Cardona va ésser fundada l´any 1990, després d´un procés de reunions preparatòries entre els futurs afiliats que havia durat uns dos anys coincidint amb la crisi de l´economia local motivada pel tancament de les mines.
Associació d'Empresaris de Cerdanyola
Durant l’any 2008 un grup d’empresaris associats a la patronal catalana Cecot, va impulsar la iniciativa empresarial per crear un punt de trobada per defensar els interessos empresarials. Aquesta associació ja representa a més de 100 empreses.
Associació d'Empresaris de Manlleu
L'Associació es va constituir l'any 1992. La manca d'interlocutors entre les administracions i els empresaris, i les dificultats per coneixer les seves necesitats, han convertit l'associació en una entitat molt reconeguda a la comarca.
Associació d'Empresaris de Tarragona
Disposa de guia turística completa amb un directori de més de 700 establiments de restauració i més de 100 establiments de allotjament. Tota l’oferta d’hotels i restaurants per als teus viatges, vacances i contactes professionals.
Associació d'Empresaris de Torrefarrera
L’Associació d’Empresaris de Torrefarrera amb aquesta plana web vol aportar una eina més de comunicació per vehicular els comentaris inquietuds i propostes que de tots els associats. Esperem doncs, trobar-nos ben nombrosos.
Associació d'Empresaris del Penedès Garraf ADEPG
Pàgina web oficial de l’Associació d'Empresaris Garraf, Alt Penedès i Baix Penedès, organització que representa el conjunt de l’empresariat del seu àmbit intercomarcal. Desenvolupa serveis i actuacions. Vilafranca del Penedès i El Vendrell.
Associació d'Empresaris del Prat de Llobregat
L' ACIP, és una associació que té la decidida vocació de dur a terme un ampli programa per a la dinamització i progrés del sector empresarial i comercial del Prat de Llobregat. Enllaços d'interés, recursos, borsa de treball, notícies, ... Traductor.
Associació d'Empresaris Garraf, Alt Penedès i Baix Penedès
Organització empresarial de base associativa, assembleària i de lliure afiliació, que representa el conjunt de l'empresariat del seu àmbit intercomarcal. L'Associació és independent i té un caire multisectorial i plural.
Associació d'Empreses de Cerdanyola Cerdanyola Empresarial
L’AEC creu en un futur on el teixit empresarial, competitiu a alt nivell, s’enorgulleixi d’instal·lacions i infraestructures que ofereix la ciutat, amb zones industrials definides, estructurades i preparades on la població s’integra al teixit empresarial.
Associació d'Industrials de Belles Arts i Manualitats ASEFAPI
Creada al 1988. És part de l’Associació Espanyola de Fabricants de Pintures. Firmes del col·lectiu d'industrials més important del sector de les belles arts i manualitats. Les primeres firmes foren Bonfil, Escoda, Jaurena, Taker, Artmat, Arteiba i Rosal.
Associació d'Instal.ladors Comarcal de l'Alt Empordà
Els serveis que oferim des de l'Adicae als instal.ladors alt empordanesos, abasten l'assessorament tècnic, la revisó de documentació a tramitar, l'assessorament en la redacció de documents, el lloguer i facilitació de maquinària especialitzada, etc.
Associació d'Instal·ladors de Plaques de Guix lLminats i Sostres Falsos
Associació empresarial, que agrupa a les empreses que tenen com activitat principal l'execució de treballs a base de plaques de guix laminat, sostres falsos modulars, aillaments acústics i tèrmics, protecció passiva contra el foc i soleres seques.
Associació Empresarial de l’Hospitalet i el Baix Llobregat
AEBALL està integrada per les empreses i entitats. Poden ser socis individuals, col·lectius, o col·laboradors. Es regeix per uns òrgans de govern escollits cada quatre anys, i per un personal col·laborador que executa les directrius establertes.
Associació Empresarial de la Fusta de Balears
Integrada, juntament amb PIMB, a la Federació de la Fusta i Suro de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i membres fundadors del Centre Tecnològic Balear de la Fusta, donen a conèixer els serveis que ofereixen als seus associats.
Associació Empresarial de la Fusta de Lleida
L’AEF té l’origen en una agrupació de professionals del sector que, prèviament a l’adveniment de la democràcia, ja havien pres consciència de la necessitat d’agrupar-se. Els empresaris formaven el Grup de Magatzemers, Serradors i Rematants.
Associació Empresarial de Masllorenç
Pàgina de l’Associació Empresarial de Masllorenç, que aplega a tot el sector empresarial d’aquest municipi de la comarca del Baix Penedès. Associats, situació i contacte. També organitza activitats recreatives per la gent del municipi.
Associació Empresarial de Publicitat
Pàgina de l’Associació Empresarial de Publicitat, gremi empresarial des de 1926, que agrupa als professionals del sector. Informació, legislació, formació, observatori, directori d’associats, només pels socis.
Associació Empresarial de Tranports Públics per Carretera de la Província de Girona
L'Associació de transportistes per carretera de Girona va ser creada el 1977 i és la patronal més representativa del sector del transport per carretera, tant de viatgers com de mercaderies de la província de Girona, negociant els convenis col·lectius.
Associació Empresarial d'Instal·ladors de l'Alt Penedès
Col·loquialment anomenat “gremi”. Té uns socis protectors “patrocinadors”, i acordem amb un conveni les avantatges per a cadascú. Té col·laboradors, que poden ser empreses o persones que volen donar a conèixer el seu producte a tots els agremiats.
Associació Empresarial Química de Tarragona
L'Associació Empresarial Química de Tarragona, AEQT, es va constituir l'any 1977 amb l'objectiu de representar el conjunt del sector químic, com a entitat que es vertebra amb la comunitat per a assolir els objectius que en cada etapa s'estableixen.
Associació Empresaris de Sant Cugat
Web de l’AESC. L’associació vol que la web sigui un punt de trobada d’empresaris de Sant Cugat de tots els àmbits professionals. Els objectius que ens hem proposat. Les finalitats de l’Associació, el resum de les quals trobareu a la pàgina web.
Associació Gironina d’Empresàries AGE
L‘AGE, és una associació empresarial i professional d’àmbit gironí. Coordina, representa, gestiona, fomenta i defensa les dones empresàries i directives. Va néixer l’any 1994 per tal de promoure el desenvolupament ple de la dona empresària.
Associació Instal·ladors Comarca Osona
Pàgina oficial de l’Associació Instal·ladors Comarca Osona. Informació de l’associació, la seva activitat econòmica, directori d’instal·ladors, revista, opinions i serveis. Es va fundar a l’any 1991 i, actualment té 290 socis membres.
Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Calatalunya
Entitat que aplega a més de 90 col·legis professionals catalans, agrupant a més de 150.000 professionals catalans de diferents sectors. Es va contituir l’any 2011, al Col·legi de Notaris, i en l’actualitat aplega la totalitat de sectors professionals.
Associació Mestres Cellerers de Catalunya
Associació de botigues especialitzades en vins. Tenim una gran selecció de vins i caves i el consell del professional enològic, al vostre costat. Les millors botigues especialitzades en vins.
Associació per al Desenvolupament Integral dels Ports-Maestrat
Web l’Associació per al Desenvolupament Integral de les comarques de Els Ports i el Maestrat. Vol contribuir al desenvolupament endogen i integrat dels Ports-Maestrat, per mitjà de l'associació d'agrupacions empresarials, cooperatives, etc.
Associació Professional de Tècnics Tributaris de Catalunya i Balears
L’APttCB es creà a Barcelona, el 1983. La seva finalitat, la defensa dels interessos dels associats davant l’administració local, estatal, autonòmica o qualsevol altre organisme, mantenint diàleg permanent per a facilitar la mutua col·laboració.
Associació Professional de Tècnics Tributaris de Catalunya i Balears
Associació que des de l’any 1983 està a l’abast dels professionals del món de la fiscalitat i la tributació. Té l’objectiu d’informar i formar als membres, col·laboradors i empleats per adquirir els coneixements necessaris. Avantatges, serveis i enllaços.
Associació Professional de Traductors i Intèrprets de Catalunya
APTIC és fruit de la fusió de les dues associacions de traductors i intèrprets de Catalunya, el seu àmbit d’actuació. Està oberta a tots els professionals amb formació acadèmica o experiència professional acreditada de tots els seus sectors.
Associació Sant Quirze Empresarial
Sant Quirze Empresarial, tot el que necessites sense sortir de Sant Quirze del Vallès. Obres, instal·lacions, serveis i subministraments te’ls oferim des de les empreses del poble sense despeses de desplaçaments i al millor preu i professionalitat.
ASTAC Associació de Transportistes Agrupats Condal
S’encarrega de la representació, defensa i promoció dels interesos dels associats. Fixar bases de política empresarial o comercial del sector. Unió dels empresaris del sector. Serveis comuns. Relacions amb organismes públics i privats.
Astave Tarragona
Pàgina oficial de l’associació empresarial de tallers de reparació d’automòbils i venedors d’elements de l’automoció de les comarques de Tarragona. Serveis, circulars, normatives, matriculacions, formació, fun motor i notícies.
Balears Innova
Pàgina de Balears Innova. Balears Innova és el portal del Govern de les Illes Balears que vol fomentar la innovació entre empreses, emprenedors i tota la societat de les Illes Balears. Agenda, ajudes, innovació, ...
Barcelona Economic Triangle
Catalunya i Barcelona aposten d’una manera ferma i decidida per un model de creixement econòmic basat en la innovació i la creativitat i plenament inserit en l’economia del coneixement. La Regió Metropolitana de Barcelona amb tres grans àrees.
Barcelona Net Activa
Viver Virtual d'Empreses. Plataforma tecnològica de continguts i serveis per empreses, a partir de la qual es crea una comunitat virtual d'empreses amb l'objectiu de crear xarxes col·laboratives per a la cooperació i la innovació.
Cambra Oficial de Contractistes d'Obres de Catalunya
És una organització empresarial que agrupa de manera voluntària a les empreses constructores amb activitat a Catalunya i que habitualment contracten amb organismes públics. Licitacions, circulars, serveis i dades.
Catalonia Innovation Triangle
Web del Catalonia Innovation Triangle Cerdanyola - Rubí - Sant Cugat. Vol impulsar el creixement econòmic, millorar la qualitat de vida de les persones i impulsar la qualitat en la prestació de serveis crreant les condicions per a la innovació.
cataloniagourmet
Fundat l’any 2002, per un grup de socis/es de l'entitat que formen el consell de 20 empreses, fabricants de productes gourmet, unides en un clúster, un grup d'empreses i institucions del mateix sector. Elaboradors, tast de productes de Catalonia Gourmet.
Catalunya Apps - Associació d’Empresaris i Professionals de les Apps de Catalunya
Vol que Catalunya arribi a referent mundial en el sector de les apps. Tenim talent i qualitat per aconseguir-ho, però cal treballar conjuntament entre nosaltres, unir esforços, recursos i coneixement perquè això sigui possible i poder-nos fer sentir.
Cecot Rubi
Portal de Cecot Rubi. Promou i defensa èticament els interessos de les empreses de Rubí amb un servei innovador i de qualitat en resposta a les necessitats presents i futures, d'acord amb el desenvolupament social, natural i econòmic de l’entorn.
CEMS - Col·lectiu d'Empresaris del Moble de La Sénia
Col·lectiu d'Empresaris del Moble de La Sénia. El CEMS és una comunitat sectorial de la fusta es fundada en l'any 1.993 això conté a un poc de 50 indústries i dóna ocupació a més de 1.750 obrers i una ocupació indirecta a més de 3.500.
Centre Autonomista de Dependents del Comerç i de la Indústria
Agrupació d’individus i entitats del comerç i la indústria catalana. Des de la fundació, ha volgut ser “El pal de paller del sector”, amb una presència i una capacitat d’influir a favor de l’estament mercantil de Catalunya i advocat del comerç català.
Centre d’Empreses i Telecentre de les Preses
Creat per l’Ajuntament de Les Preses com a instrument pel desenvolupament econòmic i social en l’àmbit local i comarcal. El Consorci està participat, de l’Ajuntament, l’Associació d’Empresaris i Emprenedors de Les Preses, CCOO i UGT.
Centre d’iniciatives Empresarials - Conc@ctiva
El nou i innovador Centre d'Iniciatives Empresarials Conc@ctiva us ofereix a emprenedors, empreses i entitats, un ampli ventall de serveis relacionats amb l'ocupació, la creació i la consolidació d'empreses i les noves tecnologies.
Centre de Difusió Tecnològica de la Fusta i Moble de Catalunya
El CENFIM té com a objectiu afavorir la competitivitat de les empreses del sector de la fusta i moble de Catalunya, mitjançant la difusió tecnològica i la realització i promoció d’activitats de R+D+I. Es va constituïr a l’any 2005 com a fundació privada.
Centre de Suport a l'Empresa
El CSE, creat l'any 1999, és el centre on es desenvolupen les polítiques de promoció econòmica de l'Ajuntament de Gavà. Té per objectiu afavorir l'ocupació, la qualificació professional, la creació d'empreses i afavorir la seva competitivitat.
Centre Metal.lúrgic
Associació patronal de les empreses del sector metal.lúrgic. Aplega actualment a més de 1700 empreses que donen feina a 30.000 treballadors. Fou creat l'any 1961 per salvaguardar els interessos dels empresaris del sector, voluntàriament associats.
Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial
El CDTI és una entitat pública empresarial dependent del Ministeri d'Economia i Competitivitat. La seva missió és contribuir al canvi de model econòmic recolzant a empreses en desenvolupaments tecnològics per a nous processos, productes i serveis.
Cercle Euram Garrotxa
L’Euroregió de l’Arc Mediterrani es forma per l’eix amb similituds econòmiques i socials, es forma pels territoris de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Andorra i la Catalunya Nord. Iniciativa de l’Institut Villalonga d’Economia i Empresa.
Cerdanyola Indústria
Cens de polígons i parc empresarials de Cerdanyola del Vallès: Polizur-Can Mitjans, La Bòbila, Can Fatjó, Parc Tecnològic del Vallès, Parc de l’Alba, Parc de Recerca de l’UAB i Ctra. Barcelona. Buscador d'empreses i indústries, actualitat i agenda.
Club de l'Emprenedor de Sant Sadurní d’Anoia
Servei de Promoció Econòmica i Ocupació per a qui vol posar en marxa una idea de negoci. Informació, assessorament i ordinadors amb connexió a Internet, correu electrònic, fax, telèfon, fotocopiadora, bibliografia i publicacions.
Confederació de Comerç de Catalunya
Web de la Confederació de Comerç de Catalunya. Entitat associada a FEPIME, Foment del Treball Nacional, Confederación Española de Comercio, EuroCommerce. Àrees de treball, servei immigració i guia per instal·lar-se comercialment en català.
Confederació de Cooperatives de Catalunya
Les actuacions de la Confederació adreçades a assolir la missió i la visió en cooperació amb el conjunt de les sis federacions de cooperatives de Catalunya. Al Pla d'Innovació Estratègic es defineixen 10 objectius estratègics a través de 4 eixos.
Confederació d'Organitzacions Empresarials de Lleida (COELL)
Patronal empresarial amb més implantació a les Terres de Lleida. Constituïda fa més de 30 anys, s’integra per 4 federacions: Gremis de la Construcció, Instal·ladors de Serveis per a la Construcció, Empresarial de la Fusta i Empreses de Serveis.
Confederació Empresarial Andorrana
La CEA, d’acord als objectius marcats que es deriven de la Visió estratègica 2010-2013 dóna continuïtat al projecte de formacions dirigides als empresaris directius i càrrecs intermedis de les empreses, i endega el seu Pla de formació CEA.
Consell Català de la Producció Integrada
La producció integrada és un sistema de producció d’aliments de qualitat mitjançant mètodes respectuosos amb la salut humana i el medi ambient. Dóna resposta a les demandes de qualitat i seguretat en els aliments que exigeixen els consumidors.
Consell Català de la Producció Integrada
Web del Consell Català de la Producció Integrada - CCPI. La producció Integrada, és un sistema de producció d'aliments de Qualitat mitjançant mètodes respectuosos amb la salut humana i amb el medi ambient. Lleida.
Consell Intersectorial d'Empresaris de Sabadell i Comarca (CIESC)
Pàgina oficial del Consell Intersectorial d'Empresaris de Sabadell i Comarca (CIESC) és una federació d'associacions professionals d'empresaris dels diferents sectors. El CIESC fou constituït l’any 1.978.
Consell Regulador del Pollastre i el Capó del Prat
Web del pota blava. Al Prat existia una gallina rústica, mediterrània, de gran qualitat, que a finals del s. XIX va ser millorada pels pagesos i avicultors i, amb el temps, donaria lloc a la raça catalana del Prat. Restaurant, receptes, galliner, …
Consorci de Promoció Econòmica de Lleida
Web d’aquesta corporació Municipal del Ajuntament de Lleida. Desenvolupament econòmic de la ciutat i el seu entorn, optimitzant la utilització dels seus recursos humans, naturals, empresarials i financers. Creació de noves empreses.
Consorci Local i Comarcal de Comunicació - CLCC
Consorci creat l'any 1998, per a potenciar la comunicació més propera al ciutadà. El CLCC és una eina de vertebració social, cultural i econòmica. Pretén enfortir els mitjans dels diferents canals: televisió, ràdio i premsa convencional i electrònica.
Consorci Ripollès Desenvolupament
La missió del Consorci és la promoció, suport i participació en activitats econòmiques i socials que contribueixin al desenvolupament de l’entorn socioeconòmic del Ripollès i la potenciació d’iniciatives generadores d’ocupació. Es va crear al 1993.
ConVega. Consorcio para el Desarrollo Económico de la Vega Baja
Convega està constituïda per la Diputació Provincial d'Alacant i els municipis del Baix Segura. Comerç, ocupació i Aatoocupació guies d'ocupació programes i actuacions projectes formatius pacte territorial per l'ocupació agricultura geografia, …
Cornellàcreació Fòrum
És el paraigües que recull el teixit empresarial de la ciutat, el lloc on es posen en contacte els diferents actors econòmics que formen i sustenten el creixement de la ciutat. Una aposta decidida de l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat per a dinamitzar.
CORVE - Associació Empresaris de Comerç i Reparació de Vehicles i Embarcacions. Comarques Gironines
Fundada a l'any 1977 per un grup d'empresaris per un projecte d'unió, col·laboració i actuació conjunta. És una entitat representant del sector de l'automoció i la nàutica a la província de Girona, forma part d'altres associacions a nivell superior.
Corve. Associació empresaris de comerç i reparació de vehicles i embarcacions comarques gironines
Pàgina de la Corve, l’Associació d’Empresaris de Comerç i Reparació de Vehicles i Embarcacions de les Comarques Gironines. Ofereix els seus estatuts, objectius i els serveis oferts als seus associats. Activitat general i notícies temàtiques.
CRAC | Associació Professional de Conservadors-Restauradors de Catalunya
CRAC és una associació sense lucre formada per professionals de la conservació-restauració de béns culturals i patrimoni artístic i històric. Va néixer l'any 2013, de la fusió entre les dues associacions de conservadors-restauradors de Catalunya.
Denominació d’Origen Formatge de Menorca
Denominació d'origen amb acceptació creixent. El formatge és el principal producte agroalimentari de Menorca i un dels principals de les Illes Balears; per tant requereix d’un capítol apart. Menorca, introducció, tipus de formatge i producció del mercat.
Denominació d'Origen Protegida del Baix Ebre - Montsià
Olis Verges Extra d’una de les zones de cultiu d'oliveres més antiga i extensa de Catalunya. Hi ha un total de 12 cooperatives productores inscrites al Consell Regulador que comercialitzen 5 marques amb Denominació d'Origen Protegida.
dinamig.cat | Agència d'Innovació i Desenvolupament de la Garrotxa
DinàmiG el formen les entitats de la comarca que depenen del Consell Comarcal i de l'Ajuntament d'Olot que tenen com a objectiu principal (cada una des del seu àmbit d'actuació) el desenvolupament econòmic de la comarca, la nostra raó de ser.
DO Costers del Segre
Pàgina web del Consell Regulador de la Denominació d'Origen Costers del Segre, amb seu a Lleida. L’éntitat és la responsable de vetllar per la tradicció vitivinícola en l’actualitat. El consell es va crear l’any 1983. Informació i varietats de raïms.
Economia i Organització d’Empresa - Núria Sarsanedas
Economia, economia i organització d’empresa, tècniques d’estudi, frases per pensar curiositats i linkoteca repartida per temes: Educació, economia, profesorat, cercadors, feina, solidaritat. Orientació acadèmica. Notes 3r crèdit EOE 1
El Negoci a Internet
Pàgina d’aquest fòrum, on es pot parlar de qualsevol tipus de negoci que es realitzi exclusivament a través d’Internet. Negocis classificats. Empreses que paguen perquè cliquis en banners o links publicitaris, són les PTC.
Empreses Masiques
Associació d'empreses d'activititats relacionades amb el Port de Barcelona. Relació d'empreses associades a Masiques; Consignatàries, estibadors Portuaris, magatzems, agents de duanes, assessors de comerç transitari ...
enprèn el vol
Consorci de les institucions públiques gironines amb l’objectiu d’acostar-se al sector productiu i de serveis. Va començar a treba-llar conjuntament en la creació i desenvolupament de vivers d’empreses en diferents punts de la demarcació de Girona.
Entitats de Periodistes

Euroregió de l'Arc Mediterrani
Accedeix a les xarxes i antenes de l’Observatori de l’Euram, l’Euroregió de l'Arc Mediterrani. L’IIVEE és una institució que agrupa empresaris, professionals i institucions de Catalunya, Andorra, el País Valencià, les Illes Balears i de la Catalunya Nord.
e-xarxa d’empreses
Promou l’ús d’Internet a les empreses de: Vilassar de Dalt, Vilassar de Mar, Premià de Mar i Cabrils, com a mitjà d’accés a la informació i eina de gestió del coneixement. Empreses, borsa de treball, fòrum i anuncis.
Exportació Importació Comerç Exterior
Comerç Internacional Exterior Expor Import duanes Globalització Transport logística Directori. Àfrica, Amèrica: Argentina, Brasil, Canadà, Colòmbia, Estats Units, Mèxic, Uruguai, Veneçuela, i Xile. Àsia, Europa i Austràlia (Oceania).
FECATRA Federació Catalana de Tallers de Reparació d’Automòbils
Associació autonòmica, que coordina i representa els interessos de les associacions catalanes més representatives del sector. Agrupa uns 10.000 tallers de reparació d’automòbils i afins (embarcacions, maquinaria agrícola, etc.) que hi ha a Catalunya.
Feceminte
Feceminte, Federació Catalana d'Empresaris Instal·ladors de Telecomunicacions. És la és la única federació a Catalunya d'Instal·ladors de Telecomunicacions. Disposa de la integració de les empreses més representatives del sector.
Federació Alt Empordanesa d'Empresaris FAE
La F.A.E. és una patronal territorial que agrupa a totes aquelles associacions sectorials, gremis, empreses individuals i professionals autònoms que pensen que a través de l'associacionisme empresarial poden dinamitzar la comarca de l'Alt Empordà.
Federació Anoienca de Comerç i Serveis
L'any 2007 la FACS, inicia la seva activitat aglutinant les associacions de comerciants i d'emprenedors de l'Anoia. L’entitat representa els interessos dels emprenedors/es comercials i dels diferents subsectors del sector serveis a la comarca.
Federació Catalana de la Pedra
Aplega empreses d’extracció, el·laboració, distribució i col·locació de pedra. Ass. Catalana de Marbristes, Ass. Catalana de La Pedra Natural, Amics de la Pedra, Club d'Exportadors de Pedra Natural i Ass. Cat. de Representants de la Pedra.
Federació Catalana de Productors d'Aliments de Qualitat - FCPAQ
Entitat constituïda per 16 consells reguladors d’aliments de qualitat. Promou i promociona els distintius de qualitat agroalimentària: Denominacions d’Origen Protegides (DOP) i Indicacions Geogràfiques Protegides (IGP).
Federació Catalana d'Indústries de la Carn (FECIC)
La Federació Catalana d'Indústries de la Carn (FECIC) es va crear l'any 1978, i és l'òrganització empresarial que representa i defensa els interessos de les empreses del sector a Catalunya. Veure dades sectorials.
Federació de Cooperatives de Serveis de Catalunya
Organisme dedicat a prestar serveis d'assessorament a pymes i cooperatives. Assessorament Financer, fiscal, jurídic i laboral, comerç intercooperatiu i internacional, eines pels socis, formació, legislació, normatives i recursos humans.
Federació de Mutualitats de Catalunya
Ens corporatiu de les mutualitats catalanes, constituïda l'any 1896. Aplega i representa el moviment mutualista de Catalunya, amb més de cent-vint Mutualitats associades i una projecció al voltant de del milió de persones.
Federació de Societats Anònimes Laborals de Catalunya (FESALC)
Associació empresarial progressista i independent que agrupa a les societats laborals catalanes: S.A.L., les S.L.L. i les empreses l’organització i la propietat de les quals es fonamenten en l’autogestió i defensa els interessos davant d’organismes.
Federació d'Empreses de Serveis de Lleida
Associació d’Autoescoles Lleida, Associació d’Empreses de Neteja d’Edificis i Locals, Associació d’Indústries d’Alimentació, Asso-ciació d’Empreses de Tecnologies i Serveis de la Informació, Gremi de Jardiners de Lleida, Empreses de Pneumàtics…
Federació d'Organitzacions d'Empresaris de Sales de Festa i Discoteques de Catalunya
Pàgina web oficial de la Federació d'Organitzacions d'Empresaris de Sales de Festa i Discoteques de Catalunya. L’entitat representa al sector empresarial de les discoteques a tota Catalunya. Notícies, accions, i serveis als associats de representativitat.
Federació Empresarial Catalana de la Formació - CATformació
Organització empresarial de l’àmbit de la formació. Té representació a tot Catalunya mitjançant les associacions presents a les quatre províncies, que constitueixen la federació. Els membres són els centres de formació privats associats.
Federació Empresarial de Badalona
Des del 1977 és el representant genuí dels empresaris de Badalona, com a organització intersectorial on s'assessora, s'informa i formació d'empresaris. Presentació de l'entitat, serveis i assessorament a les empreses del municipi.
Federació Farmacèutica
Cooperativa de referència del sector farmacèutic, amb més de 25 anys d’existència. Informació professional, la unió, el compromís, socis, … Un nou espai on parlar i participar. On ser format i informat. On comprar d'una manera ràpida, eficaç.
Federació Valenciana d’Empreses Cooperatives de Treball Associat - Fevecta
Al març de 1987 es constitueix la Unió d'Empreses Cooperatives de Treball Associat (Uecta) i al gener de 1988, la UTECO de cooperatives industrials se suma a la nova entitat mitjançant el que es coneix com la “Declaració de Xàtiva”.
Federació Valenciana d'Empreses Cooperatives de Treball Associat
Organització representativa del cooperativisme de treball associat a la Comunitat Valenciana. Des del 2001, FEVECTA assumeix la vicepresidència de la Confederació Valenciana de Cooperatives. Castelló, València, Xàtiva, Alacant, Elx.
Fem Feina
Associació catalana d'empresaris de Catalunya del nord, creada l'any 2003. L'entitat té com a ambició federar les energies catalanes de Catalunya del nord. Informació dels objectius, les activitats i els serveis.
FemCAT, Fundació Privada d'Empresaris
Pretén donar suport a iniciatives que serveixin pel progrés de la societat catalana. Empresaris, directius i professionals agrupats amb l’objectiu de donar un pas endavant als propers 10 anys, convertint Catalunya en un dels país capdavanter.
Fira Virtual: Directori d'empreses exportadores
Aquí trobareu els socis comercials que busqueu per a la vostra empresa. Les empreses catalanes us ofereixen els seus productes i serveis així com la seva col·laboració comercial. També fira virtual Products&Services.
FOEG Federació d’Organitzacions Empresarials de Girona
La Federació d'Organitzacions Empresarials de Girona està formada per organitzacions sectorials, organitzacions territorials i empreses individuals. Podeu veure el llistat dels associats i trobar-hi la informació més rellevant de la FOEG.
Foment del Treball Nacional
Pàgina oficial del Foment del Treball Nacional. És una confederació d'empreses i organitzacions empresarials de Catalunya, que representa a tots els sectors econòmics als àmbits nacional i internacional. Història, informació, i estadístiques.
Foment Reus Empresarial
Foment Industrial i Mercantil es fundà l’any 1918, quan un grup d’empresaris creà la Unió Patronal de casa nostra. A través d’aquesta entitat es desenvolupa gran activitat gremial. L’any 1922 naixerà Reddis, Mutua Patronal d’Accidents de Treball.
Fòrum Calafell
És una entitat al servei dels sectors empresarials de Calafell. Formació per al desenvolupament personal i professional, relacions entre empresaris, representació a les administracions públiques, activitats i projectes del municipi.
Fòrum Calafell - Blog
Blog d’opinions i activitats dels socis del Fòrum Calafell. El Fòrum Calafell és una entitat dels sectors empresarials de Calafell. Formació, relacions empresarials, representació, activitats i projectes del municipi.
Fòrum de Joves Emprenedors de Catalunya
Comunitat per a emprenedors de parla catalana. Col·laborar, cooperar i compartir experiències i recursos. Encoratjar als emprenedors, aprendre per millorar resultats, per fer negocis, lluitar contra els abusos i promoure projectes.
Fòrum Empresarial Creiem en Catalunya
L’any 2012 es comença a gestar el Fòrum Empresarial Creiem en Catalunya, un col·lectiu d’empresaris, emprenedors i professio-nals que es posicionen davant el món econòmic, l’empresa i el comerç, i tenen confiança en el potencial econòmic de Catalunya.
Fòrum Empresarial del Llobregat
Iniciativa promoguda per l’Associació Empresarial de l’Hospitalet i el Baix Llobregat. Vol resposdre a la vocació de lideratge i innovació dels empresaris i alts directius vinculats al territori i ser un marc estable de trobada, de relació i d’opinió.
Fundació +el Foment de l'Economia i el Màrqueting a Catalunya
Professionals vinculats al món empresarial amb inquietuds per al foment i organització d'actes relacionats amb l'economia, el marketing, les persones, ecologia i el medi ambient com a temes principals. Activitats, biblioteca, objecció i formació.
Fundació Barberà Promoció
Promoció socioeconòmica i desenvolupament local de l’Ajuntament de Barberà del Vallès. Gestiona les polítiques actives d’ocupació, orientació, formació i assessorament empresarial sota l’estudi i anàlisi de l’activitat socioeconòmica local.
Fundació del Taxi de Catalunya
La Fundació del Taxi és una proposta a la qual pensem que es pot incorporar tot el sector de la professió. La Fundació s'ha creat per a fer possible l'adhesió de tot el món relacionat amb el sector del taxi.
Fundació Empresa i Ciència
La Fundació Empresa i Ciència (FEC) promou la cooperació entre l'àmbit empresarial i el món universitari mitjançant la realització d’activitats d’interès mutu i a través de la prestació de serveis útils comuns. Universitat Autònoma de Barcelona.
Fundació Garrotxa Líder
Entitat que té la missió de promoure el desenvolupament econòmic i social de la Garrotxa i el Collsacabra en els àmbits industrial, comercial, agrícola, ramader, forestal, turístic i altre, lligant el creixement a criteris de desenvolupament sostenible.
Fundació Horta Sud
Promou i coordina els esforços encaminats a aconseguir un desenvolupament comunitari de Torrent i els altres pobles de la comarca de l'Horta Sud. Museu Comarcal de l'Horta Sud, Revista "Papers de l'Horta", Memòria, ...
Fundació Osona Porc
Fundació osonenca dedicada a aquesta activitat econòmica, fundada a Vic l’any 2005. Genètica porcina, serveis veterinaris, comercialització de materials d’ús veterinari i ramader, importació d’animals en viu, centre d’inseminació porcina.
Fundació Pro Penedès
Fundació Pro Penedès. L’entitat que reuneix a col·lectius prodesenvolupament de l’Alt Penedès. Empresaris, treballadors i representants de les administracions públiques i entitats financeres. Orienta el creixement de l’Alt Penedès.
Funde - Associació dones empresàries, directives i professionals
Funde, Associació dones empresàries, directives i professionals. Passos a seguir per a totes les dones interesades en empendre un projecte de negoci. creada per un col·lectiu de dones de diferents àmbits econòmics de la ciutat de Lleida.
GENTIC. Grup d'Empreses de Noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació de Mataró-Maresme
Associació empresarial oberta a totes les Empreses i Autònoms TIC de la comarca del Maresme. Empreses i autònoms que crein, comercialitzin, doni serveis que incloguin productes TIC, tecnologies de la Informació i les comunicacions.
Gestiomat
Societat anònima mercantil municipal creada per l'Ajuntament de Torelló. Promoció econòmica del municipi, millora de la qualificació de les persones, foment de l'ocupació i promoció turística. Cursos ocupacionals i de reciclatge professional.
Gestors Esportius Professionals de les Illes Balears
Web oficial de l’Associació de Gestors Esportius Professionals de les Illes Balears. Activitat dels Gestors Esportius, presentació, dades generals, enllaços, accés, notícies, esdeveniments, publicacions, inscripció, patrocinadors, i les dades de contacte.
Granollers Mercat
Pàgina de Granollers Mercat. És una empresa de serveis creada per l’Ajuntament de Granollers que ofereix serveis, gestió de projectes i assessorament als comerciants de la ciutat. Masía Les Tres Torres.
Grup d'Empresaris Catalans de la República Argentina
Club d'empresaris catalans o que treballan a empreses vinculades amb Catalunya compartint interesos comuns econòmics i empresarials. Treballem amb el Casal de Catalunya de Buenos Aires i entitats afins a la nostra.
Grup d'Empreses Sense Agrupació Sectorial de Lleida
Associació Professional d’Empreses d’Oficina de Farmàcia de Lleida, Gremi Artesà de Perruquers i Bellesa de Lleida, Gremi de Pastissers, Col·legi de Mediadors d’Assegurances Titulats de Lleida, Col·legi d’Agents de la Propietat Immobiliària…
Grups Hostals/Rest.

Hosteleria de Lleida
Portal de la Federació d'Hosteleria de Lleida. Ofereix una central de reserves d'hotels, apartaments, campings, albergs, refugis i cases rurals de totes les comarques de la demarcació de Lleida més comarca de La Cerdanya.
IDECE - Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l'Ebre
És un organisme autònom del Departament de Política Territorial i Obres Públiques creat l'any 1993. Plans de promoció i desenvolupament de caràcter global o sectorial de les comarques del Baix Ebre, el Montsià, la Terra Alta i la Ribera d'Ebre.
IMPC - Institut Municipal de Promoció de la Ciutat d'Olot
Web de la Institut Municipal de Promoció de la Ciutat d'Olot. Inclou l’Oficina de Turisme d'Olot: Allotjament, gastronomia, lleure i cultura, agenda i plànol. L’Àrea de Fires i Mercats suport al petit i mitjà comerç urbà. Pla Estratègic del Comerç d'Olot.
impevic - Institut Municipal de Promoció i Economia de Vic
Institució de l'Ajuntament de Vic, que treballa a la comarca, amb iniciatives i activitats beneficioses per a la ciutat i per als que hi viuen, col·laborant amb col·lectius implicats en el progrés econòmic i social. Fires i mercats, treball, formació, …
In-catalonia.com - Associació Hotels
Central de reserves d’establiments catalans de qualitat. L’Associació Hotels és una entitat que facilita la difusió del turisme català de qualitat a tot el món. Reserves dels clients directament de les empreses i sense cap participació de l’Associació.
Indústria XXI
Plataforma sorgida per donar a conèixer la realitat objectiva de la indústria catalana com a nucli articulador i motor de l’economia. Vol trobar el suport i la complicitat necessària per seguir liderant el progrés econòmic i social del país.
Ineeciativa Emprenedora de Catalunya
Concurs web per a fomentar idees i iniciatives empresarials catalanes, impulsat per l’associació Nous Empresaris i Emprenedors de Catalunya. Vol fomentar idees sense limitacions, dóna l’oportunitat de crear o participar en comunitat d’emprenedors.
Infoexport. La Guia del Exportador
Del Copca del Departament d'Indústria, Comerç i Turisme. Informació a l'exportador; Directoris d'empreses, estadístiques, legislació, oportunitats... recerca d'informació i parts de cost. Més de 3000 adreces d'Internet en 15 temes i 200 subapartats.
Infopime
Serveis per a pymes. Directori amb 164.000 entrades registrades en una base de dades informativa i estadística de Barcelona per barris. Monográfics del Efecte 2000 i Euro, borses de treball, formació, i relacions amb l'Ajuntament.
Institut Català d'Energia
Web oficial de l'Institut Català d’Energia. L'entitat té la missió de promoure projectes d’innovació tecnològica, del sector industrial com en el terciari i el de transport. El gestor energètic, tecnologies eficients, fonts i activitats energètiques,
Institut d’Economia i Empresa Ignasi Villalonga
Institució que agrupa empresaris, professionals i institucions de Catalunya, Andorra, el País Valencià, les Illes Balears i de la Catalunya Nord amb la intenció de fomentar la cooperació entre les regions del Mediterrani nord-occidental.
Institut de Tecnologia de la Construcció de Catalunya - ITeC
Fundació privada establerta l'any 1978, que exerceix l’activitat en l’àmbit dels serveis de base tecnològica que tenen com a perspectiva el progrés de la construcció. L'ITeC exerceix la recerca per mitjà de l'iMat-Centre tecnològic de la construcció.
Institut d'Estudis de la Seguretat (IDES)
Iniciativa del Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona i el Col·legi Oficial d'Enginyers Industrials de Catalunya. Neix l’any 1998 com a fundació, al servei d’administracions i professionals, per difondre la problemàtica de la seguretat.
Institut Municipal de Promoció Econòmica de Valls
Promoció econòmica, desenvolupament local i centre d'inicatives empresarials. Butlletí d'informació d'interès per a les empreses de la ciutat de Valls. Cursos subvencionats pel Servei d’Ocupacio de Catalunya i el Fons Social Europeu.
Institut Municipal de Promoció Econòmica i Social de Rubí (IMPES)
Creat l'any 1992 després de 10 anys de treball des de la Regidoria de Foment i Treball en la formació i la inserció de treballadors. L'any 1999, l'IMPES s'instal·la a l'edifici Rubí Desenvolupament (centre de serveis compartits amb entitats).
Institut Valencià de Competitivitat Empresarial
Pàgina de l’IVEX, l’Institut Valencià de l’Exportació de la Generalitat Valenciana. És una infraestructura en cinc continents al servei de les empreses de la Comunitat Valenciana. Disposa de 28 oficines, 15 centres empresarials i 14 punts de suport.
Institut Valencià de Competitivitat Empresarial, IVACE
L'IVACE és una entitat del sector públic de la Generalitat. Les finalitats són la gestió de la política industrial i el suport a les empreses en matèria d'innovació, internacionalització i captació d'inversions, i la promoció d'enclavaments tecnològics.
JCI - Jove Cambra Internacional Barcelona
Entitat de referència dels joves empresaris de la ciutat. Estableix relacions duraderes amb d’altres entitats que fortaleixen el teixit economic de la ciutat, com és el cas del Distrite 22@, Versió en català no operativa.
JCI Barcelona
Blog, Jove Cambra Internacional de Barcelona, JCI. Els projectes de la JCI Barcelona, els membres, els progressos, les inquietuds, notícies, suggeriments, tots tenen cabuda en aquest espai interactiu.
JCI Terrassa
Pàgina oficial de la delegación de la Jove Cambra Internacional a Terrassa (Vallès Occidental). Informació diversa: Projectes i activitats principals, directori, formació, imatges, descàrregues i dades d’interès pels posibles joves emprenedors.
Jove Cambra de Girona
La Jove Cambra de Girona és una entitat formada per joves, sense ànim de lucre, apolítica i aconfessional. Una associació oberta on participen tots els estils de vida, cultures i procedències.
Jove Cambra de Manresa
La Jove Cambra Internacional de Manresa es va fundar l’any 1973 per un grup de joves emprenedors. La JCI Manresa forma part de la JCI Catalunya, la qual també alhora és afiliada a la Junior Chamber International (JCI). Activitats, notícies i formació.
Jove Cambra de Molins de Rei
Delegació a Molins de Rei de les Joves Cambres de Catalunya. Associació de joves que pretén contribuir al progrés, desenvolupant les seves capacitats de lideratge, responsabilitat social, esperit cívic i empresarial.
Jove Cambra de Reus
Pàgina oficvial de la Jove Cambra De Reus (Baix Camp). Conté diferents informacions sobre l’entitat, projectes, directori, patrocinadors, galeria fotogràfica, descàrregues, patrocinadors, calendari i l’espai purament web (en anglès).
Jove Cambra de Vilafranca del Penedès
Es una associació de joves entre 18 i 40 anys, sense ànim de lucre i apolítica, oberta a tothom i en la que hi participen tots els estils de vida, cultures i procedències. A Vilafranca, la Jove Cambra ja va existir des de finals dels anys seixanta.
Jove Cambra Internacional d’Igualada
Delegació a Igualada de les Joves Cambres de Catalunya. Associació de joves que vol contribuir al progrés, desenvolupant les capacitats de lideratge, responsabilitat, esperit cívic i empresarial. Els membres de l'entitat inverteixen part del seu temps.
Joves a Debat
Si ets jove ... aquesta és la teva! Al Concurs Nacional de Debat 2011 hi tens molt a dir. Organitza la Jove Cambra de Catalunya, forma part d’un moviment associatiu de caràcter internacional de joves emprenedors amb 40 anys d’història a Catalunya.
Joves Cambres de Catalunya
Organizació nacional membre de la JCI, i Creu de Sant Jordi de la Generalitat. Vol el progrés, desenvolupant les seves capacitats de lideratge, responsabilitat social i cívica. Centre de formació, fòrum, butlletí i trobades.
Joves Empresarials Comarques Tarragonines
Associació que vol amparar organitzativament i defensar els problemes comuns dels joves que dirigeixin empreses de les nostres comarques. Creiem que tota persona jove emprenedora en el sector empresarial en voluntat de crear la seva pròpia empresa.
L'Institut Agrícola
L’Institut Agrícola, fundat l’any 1851, és l’associació agrària més antiga d’Espanya i una de les més antigues d’Europa. Som una entitat civil amb criteri propi i independent, especialment representativa a l’espai agrari català.
Manlleuempreses
Directori empresarial creat per L'Oficina de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Manlleu, l’Associació d’empresaris de Manlleu i Manlleu Associació de Botiguers. Activitats empresarials, professionals, comercials, i de serveis.
Manresa Innova
Xarxa social dels innovadors. Borsa de projectes, directori Idees i enllaços, innovadors que han fet història,actualitat a Manresa Innova, directori d'organitzacions, història de la innovació, projectes d'organitzacions, agents per a la innovació, …
Mas les Vinyes-Osona Nord
Pàgina del Consorci del parc empresarial Mas les Vinyes-Osona Nord, situat a l’est del nucli urbà de Torelló. El consorci, el projecte, sotenibilitat, perfil del contractant i comunicació. Un total de 39,7 Ha de sòl per a activitats econòmiques.
NEEC Nous Empresaris i Emprenedors de Catalunya
NEEC és una associació que es fixa com a missió ser reactius, promoure l’emprenedoria i la innovació al nostre país, des de la mateixa emprenedoria. Ho vol fer posant l’èmfasi en compartir el coneixement i la iniciativa de tothom qui s’hi vegi capaç.
Nit Empresarial CEPTA
Esdeveniment que transmet un missatge d’optimisme i empenta als empresaris de la província de Tarragona. Aquest any encara ho fem amb més força si cal donades les difícils circumstàncies dels entorns en els que vivim. Convidem a les empreses.
Noves Empreses.com
Base de dades de les noves empreses de Catalunya. Cada mes es creen a Catalunya més de 1.000 noves empreses. Calaix Grup 200, empresa distribuidora de l'Anuari Acicsa d'empreses catalanes, edita aquest registre de noves societats.
Observatori Barcelona
Ofereix referències comparades que puguin servir per a la presa de decisions dels agents interessants a establir-se o fer negocis a Barcelona. Amb dades de màxima actualitat, sobre una mostra que arriba fins a les 60 ciutats de tot el món.
Observatori del Cooperativisme a Catalunya
L'Observatori del Cooperativisme de Catalunya neix amb la voluntat de fer visible a les administracions, a l'entorn empresarial i a la societat en general, el pes i la dimensió que té i tindrà el Cooperativisme en el teixit econòmic i social de Catalunya.
Oficina de Serveis a l'Empresa - Ajuntament de Rubí
L'Ajuntament de Rubí a través de l'OSE ofereix serveis de suport a les empreses existents en el teixit empresarial de la ciutat i informació per a la creació i consolidació d'empreses. Vol millorar la competitivitat de l'estructura empresarial local.
Olis d’Oliva Verge Extra DOP de Catalunya
A Catalunya hi ha 5 denominacions d'Origen Protegides d'olis d'oliva verge extra reconegudes: Les Garrigues, Siurana, Oli de Terra Alta, Oli del Baix Ebre-Montsià i Oli de l Empordà. L'oli d'oliva és l'ofrena més valuosa que la cultura grecollatina…
Olotx2
Turisme Olot A Olot, paga per un i gaudeix per dos! Podràs dormir, menjar i gaudir el doble de la ciutat dels volcans! Gaudeix el doble de la comarca dels volcans:en trenet, en bici, en burro, anant al cinema, visitant museus, escoltant música, …
Organització de Productors Oliaires de Catalunya (OPOC)
Creada l'any 1988, va obtenir el reconeixement el mateix any. La finalitat de l’organització és la de tramitar la subvenció a la producció de l'oli d'oliva i olives de taula dels seus associats i assessorar, gestió de cultiu de l'oliverar, legislació, …
Osona Sud-Alt Congost (ICONA)
Web del Servei de Promoció Econòmica i Ocupació Osona sud Alt Congost. L’integren els municipis osonencs de Balenyà, Centelles, Malla, Taradell i Tona, més Viladrau (Selva) i Aiguafreda (Vallès Oriental). Organització, dades i serveis.
Pacte Territorial per a l'Ocupació de les Terres de Lleida
Web del Pacte Territorial per a l'Ocupació de les Terres de Lleida. Membres, mesures, actuacions, revista, agenda, documents, estructura, enllaços, fòrum, i manual gestió. Properament estarà disponible a la web el manual de gestió actualitzat.
Patronat Granja Soldevila
Servei de Promoció Econòmica de Santa Perpètua de Mogola. Té com a missió promoure oportunitats per a la igualtat en l’àmbit de l’ocupació i afavorir el teixit productiu del municipi. Guia d’empreses locals.
PATROSIL - Associació d’Empreses de Lloguer de So i Llum de Catalunya
Arribem al nou segle i als anys 2000. La inquietud de les empreses ja establertes amb una visió associativa més clara dóna un impuls decisiu a la creació de la nostra Associació, l’Associació d’Empreses de Lloguer de So i Il·luminació de Catalunya.
Pemis Innovacat
Més de 65 projectes empresarials. Experiències i projectes d’empreses i noves idees de negoci d’emprenedors. El projecte va néixer gràcies a Fundició Dúctil Benito, Grup Bonpreu i l’Oficina de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Manlleu.
Pesca Rapita - Confraria de Pescadors Verge del Carme
La Confraria de Pescadors Verge del Carme de Sant Carles de la Ràpita, fundada al 1919. Mitjançant la seva comercial “Propesca Ràpita”, ofereix peix fresc i de qualitat directament del mar a casa seva amb la màxima garantia d’origen.
Pimec
Empresarial catalana de la petita i mitjana empresa fruit de la fussió PIMEC - SEFES. Serveis públics, al soci, i apartat de serveis institucionals. Pimec és la patronal catalana que representa les micro, petites i mitjanes empreses de tots els sectors.
PIMEM - Petita i Mitjana Empresa de Mallorca
Web de PIMEM Petita i Mitjana Empresa de Mallorca. Les nostres associacions representen a les seves empreses associades enquadrades per activitat, fent contacte directe entre professionals i directius d'empreses amb interessos comuns.
Premis Manuel Arroyo
Contribuir a difondre pràctiques i models empresarials capaços de reunir la generació de riquesa amb compromís, cooperació i redistribució. Preten reconèixer, significar i donar suport a persones que hagin dut a terme o segueixin trajectòries vitals.
Prodeca. Promotora d'Exportacions Agroalimentàries de Catalunya
Prodeca ofereix a la indústria alimentària de Catalunya serveis de suport al comerç exterior i al procés d’internacionalització i de promoció de la qualitat alimentària. Presentació i dades de Catalunya i fira virtual d’empreses. Servei Gencat.
Professionals Cristians de Catalunya
Som professionals cristians que volem respondre al que demana l’Evangeli i l’Església: ésser llevat enmig del nostre món, testimonis de la transformació de les realitats col·lectives, i paraula evangelitzadora. Trobades, assemblees o jornades d’estudi.
Projecte dona/home rurals
Vol aplicar, amb èxit, un programa pioner d'acció global sobre els elements discriminatoris que incideixen sobre la desigualtat d'oportunitats en la zona rural de Lleida. També vol reduir desequilibris entre home i dona i evitar la segregació laboral.
Promoció Econòmica i Ocupació L'Hospitalet
Promoció econòmica, ocupació, i dinamització de l’Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat. Borsa de treball, orientació, formació empresa, creació d'empreses, ajuts i subvencions, foment de la cultura, emprenedora comerç, mercats i campanyes.
Promoció Econòmica, Comerç i Turisme El Prat
Web del Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de El Prat de Llobregat. Espais a disposició d’empreses. Activitats orientades a l'entorn laboral i empresarial, i adreçades a treballadors en situació d'atur, en actiu i empreses/comerços.
PTB (Projectes Territorials del Bages)
Iniciativa público-privada amb la voluntat de desenvolupar projectes estratègics que dinamitzin el territori i el desenvolupament de l’activitat econòmica del Pla de Bages. Societat mixta formada per administracions públiques i uns 40 inversors.
Recasens & Ros
És un gabinet innovador, especialitzat en l’assessorament a executius i directius i, en general professionals amb alguns anys d’experiència professional, en la generació d’alternatives professionals.
Taula d'Autònoms de Catalunya
Web oficial de la Coordinadora d’organitzacions d’autònoms de Catalunya. La Taula d'Autònoms de Catalunya aplega a les principals organitzacions sectorials d’autònoms de Catalunya. Dades i organitzacions associades.
Tecnio
Marca creada per ACC1Ó que aglutina els principals agents experts en investigació aplicada i transferència tecnològica de Catalunya. Vol consolidar i potenciar el model de transferència tecnològica per generar un mercat tecnològic català. Integrants.
TICOsona
L’associació TICOsona integra tots els empresaris que es dediquin a qualsevol mena de producció d’equipaments o elements o a qualsevol mena de prestació de serveis relacionats amb l’àmbit de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.
Tinc una Idea
L'espai dels emprenedors i emprenedores de Catalunya. Retrata de forma innovadora persones, projectes i idees que aporten talent, viabilitat i valor social. El programa de TVE Catalunya recull el testimoni de persones i empreses emprenedores de Catalunya.
TRIAC - Traductors i Intèrprets Associats pro-Col·legi
Associació de professionals creada el 1995. L'objectiu principal és la creació del Col·legi Oficial de Traductors i Intèrprets de Catalunya, per a regular, i protegir als professionals. És membre de la FIT (Federació Internacional de Traductors).
Tribunal Arbitral Tècnic de Catalunya (TATC)
Òrgan de la Fundació Privada Catalana per a l'Arbitratge Tècnic (FPCAT), promogut pels col·legis professionals d’enginyers. El tribunal dóna preferència a les parts i té un estalvi de procediments i de costos judicials.
UCAVE, Unió Catalana d’Agències de Viatges Emissores
Defensa els interessos de les agències de viatges emissores per a aconseguir relació amb administracions i empreses proveïdores. També defensem els interessos del consumidor que és amb qui han de tenir confiança en el seu agent de viat-ges.
UEP Unió Empresarial del Penedès
La UEP és una associació empresarial multisectorial adreçada a les empreses, petites, mitjanes i grans, i a professionals, associacions, gremis i altres entitats de l’Alt i Baix Penedès. L’objectiu és contribuir a assolir un entorn competitiu.
UniCo - Unió de Correctors
Asociació de profesionales de la correcció de textes. Acull a correctors d’estils, correctores de proves i assessors lingüístics que exerxeixen aquest ofici profesionalment, per defensar-los ipromocionar-los.
Unió Caravanista de Catalunya
Objectius de l'associació, demarcacions territorials, esdeveniments i activitats, seccions, enllaços, ofertes, legislació de càm-pings, esdeveniments, demarcacions, informació general i secretaria, ofertes de campings i horari d'oficina.
Unió de Comerciants i Industrials de Caldes UCIC
A Caldes de Montbui és el sector més important del municipi pel que fa al nombre d’establiments, d’autònoms i d’assalariats. Al 1992, els comerciants van consolidar la UCIC. Posteriorment, des de l’Ajuntament es va activar el programa de dinamització.
Unió de Cooperatives de Treball Associat de les Illes Balears
Unió de Cooperatives de Treball Associat de les Illes Balears. Serveis per a cooperatives i per a la població. Consell Rector, subscripció, contacte, documents per a la constitució o per a la gestió. Horari: de dilluns a divendres de 8h a 14 h.
Unió de Fabricants de Mobles de La Garriga
La Unió de Fabricants de Mobles de La Garriga, som una associació composta pels principals fabricants de mobles de la zona, compromesos amb un estil de moble, modern, d’alta gamma i qualitat de la mà d’un disseny contemporani.
Unió d'Empresaris de la Construcció de Girona
La Unió d'Empresaris de la Construcció de Girona és una organització empresarial que aplega més d'un miler d'empreses de la construcció. La UEC té el seu origen el 1977, i neix com a continuïtat de l'antic "Sindicato de Albañilería".
Unió Empresarial de l’Anoia
Web de la Unió Empresarial de l’Anoia. Actualment la UEA dóna servei a més de 1.500 empreses, directament o a través del seu gremi corresponent. Participen de la UEA els gremis i associacions. Serveis, formació, fires, actualitat i ubicació.
Unió Patronal Metal·lúrgica de Barcelona
Web de l’Associació d'Empresaris Siderometal·lúrgics de Barcelona. Especial atenció a la formació en general, i a la formació professional en particular, donant resposta adequada a las necesitats de reciclatge i especialització del personal.
Vila Icària
Vila Icària neix amb la voluntat d’esdevenir un focus d’atracció per instal·lar emprenedors d’arreu de Catalunya, que volen viure i treballar en un espai dissenyat per desenvolupar aquesta funció. Situat a La Coromina de Bac a Sant Joan de les Abadesses.
Viladecans Empresarial
Blog d'Innovació Empresarial. Viladecans Ciutat Empresarial és un canal obert al teixit empresarial local. Pretén promocionar les empreses de Viladecans, apropar-ne informació ùtil per a la seva activitat i difondre qué fan, on són i a on volen arribar.
Xarxa d'Establiments amb Consciència Nacional (XECNA)
Productes de qualitat, orgull del nostre país. La cola catalana Cola Lliure i els altres productes i begudes catalanes que trobareu a la XECNA, serviran per ajudar, a recuperar els nostres signes d’identitat i a enfortir-nos com a catalans compromisos.
Xarxa Gedi
Conjunt de 10 nodes per la promoció del cooperativisme de treball, la iniciativa social i la democràcia interna. Xarxa multi sectorial, els nodes d’activitats diverses: Serveis gestió alimentària, atenció a les persones, o serveis d’ingenieria, ...

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT