REIVINDICACIONS


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
#RescatemPersones
Web del Grup Compromís per València sobre la crisi del deute a Espanya. És deute privat, que supera el 200% s'ha disparat, el deute espanyol ve provocat per la bombolla immobiliària. Ací es construïa el 40% dels habitatges de la Unió Europea…
@Apuntem
Som aqui amb amb l’afany de difondre i denunciar l’odi i el racisme espanyolista contra el nostre poble. Allò que ara anomenem catalanofòbia. És sabut que els catalans som un poble odiat des de fa segles i la història ens en deixa les proves…
|||| Diem Prou!
Moviment que aglutina als primers insumissos fiscals per motius de conciència nacional. hem arribat a la conclusió que només a través d’un partit polític que treballi des de l’honestedat, la coherència i la responsabilitat podrem aconseguir el país...
11 de Setembre de 1714
Diada 11 de Setembre de 1714. Vols saber què va succeïr realment l'11 de Setembre de 1714? Perquè es commemora aquesta Diada? Entra! 11 de setembre de 1714 !!! Viurem Lliures o Morirem !!! Tota la informació i dades històriques de la diada.
15Mbcn.tv
La subcomissió d’audiovisuals d’acampadaBcn creada a partir del 15 de maig proposa a assemblees de barri i pobles, i col·lectius que donen suport al moviment del 15M: Recolzament, cobertura i difusió de totes les assemblees de Barcelona i Catalunya.
29-J Contra el Feixisme
La demagògia, mentides, amenaces i rumors han estat el tret característic de PxC, que ha crispat la convivència al municipi vendrellenc, aprofitant el descontentament social per atacar els més dèbils i aconseguir així benefici electoral.
3 del Vendrell Absolució!
El 29 de març de 2012 era jornada de vaga general, un dia per reivindicar els nostres drets socials i laborals. Per aquest motiu en Pere, en Jaume i en David, tots tres veïns del Vendrell, van decidir anar a la manifestació de la tarda a Barcelona …
300 anys d'esperança i resistència
Comissió que representa la commemoració de la ocupació borbònica de les terres de Ponent, que encara perdura. 300 anys de domini, humiliació, robatori econòmic, menyspreu, repressió cultural i genocidi lingüístic, botiflerisme…
350 anys el Tractat dels Pirineus
Òmnium Cultural i la Federació impulsen la campanya “Catalans sense Fronteres” a través d’un treball continu amb entitats de la Catalunya Nord i del Principat. "Catalans sense fronteres". Té l’objectiu de donar a conèixer aquest fet històric.
6a hora per a tothom
Campanya de la FaPaC per la 6a hora escolar. Manifest 6a hora per a tothom, text articulat, raons per a la ILP, coneix més sobre la ILP, espai fedatari/voluntari, espai AMPA, implica't-hi, documents d'interès 6a hora, preguntes freqüents i premsa.
A punt - Assemblea Nacional Catalana
L’Onze de setembre de 2016 és l’inici d’una etapa. Som el somni, estem a punt. Volem que la veu de la gent d’aquest país es mobilitzi a 5 punts del territori que mostra al món que som un país viu, en moviment, organitzat i a punt per a esdevenir un estat.
Abolició de les Curses de Braus a Catalunya!
Facebook d’activistes i animalistes que s’uniren per a recullir 100.000 firmes. L’última campanya abolicionista, la Iniciativa Legislativa Popular, una eina ciutadana que permet a qualsevol persona a fer una proposta de Llei al Parlament de Catalunya.
Absolució Jona
La història d'en Jona, el jove veí de la Sagrada Família que va estar pendent d'una petició de 8 anys de presó després d'haver-se manifestat contra l'especulació urbanística a Ciutat Vella. En Jona, desprès de gairebé 5 anys, ha estat absolt!
Acampada Barcelona
Som gent que hem vingut lliurement i voluntària, que després de la manifestació del 15 de Maig hem decidit seguir estant juntes i ser cada vegada més en la lluita per la dignitat. No representem a cap partit ni associació. Tampoc ningú ens representa.
Acampada BCN
L’Acampada a la Plaça Catalunya, un moviment jove, transversal i apolític que ha despertat la curiositat d’uns, el recel d’altres, però que ha omplert grans espais als mitjans de comunicació mundials. Documents, comissions, activitats, suports, …
Acampada Castellar del Vallès
Som gent que hem vingut lliurement, que després de veure les acampades d'arreu del món i del nostre estat hem decidit ajuntar-nos i créixer per lluitar conjuntament per la dignitat. Ningí ens representa, cap partit ni associació. Caixa de resistència.
Acampada Cerdanyola
Ens uneix el malestar per unes vides precàries degudes a les desigualtats, però per damunt de tot ens uneix una vocació de canvi. Estem aquí perquè volem una nova societat que doni prioritat a la vida per sobre dels interessos econòmics i politics.
Acampada El Prat
Concentració contra les retallades dels serveis de salut d’El Prat. La d’aquesta setmana passada ha estat un èxit, però cal sumar més gent i més esforços, perquè les agressions als nostres drets socials són massa greus. Les concentracions un gran encert.
Acampada L’Hospitalet
LH La Federació d’associacions de veïns de L’Hospitalet, la PLataforma d’afectats per la hipoteca i l’Assemblea de L’Hospitalet hem organitzat una jornada reivindicativa davant de l’ofrena floral de la diada a la ciutat: a partir de les 10h. Activitat.
Acampada La Safor - Valldigna
Comissió d'educació, Comissió d'art, oci i cultura, Comissió de xicotet comerç. Per l’educació pública de qualitat, que ens iguale a tots. Exigim més inversió, eliminació de barracons, baixada de la ratio, despolitització de la legislació educativa, …
Acampada Martorell
Martorell, Sant andreu de la Barca, Abrera, Esparreguerra, Castellví de Rosanes: indignats i creixent… Des de l’assemblea de Martorell es farà una proposta de cara a que les festes d’estiu podem fer alguna activitat a l’Ateneu ja inaugurat.
Acampada Sabadell
El moviment d’indignació del 15 M Sabadell. Inclou quantitat ingent d’informació organitzativa, comissions i grups de treball, debats, notícies, publicacions, campanyes, alternatives, material per difusió, pàgines amigues, tweets més recents, etc.
Acampada Sant Boi
Recordatori d’actes setmanal. Reunió de Continguts a la plaça de l’ajuntament, reunió de comunicació i difusió per a fer els cartells per el punt d’informació i per a les places, a la plaça de l’Ajuntament. Assemblea general a la plaça de Sant Boi.
Acampada Sant Cugat del Vallès
Web de l’Acampada Sant Cugat del Vallès, vinculada al moviment 15M. Comissions: Continguts, comunicació i difusió, facilitació, infraestructures, cuina, educació, art i acció. Activitats, comissions, documents, proposta de mínims, galeria, i enllaços.
Acampada Sant Joan Despí
Som gent que hem vingut lliurement i de forma voluntària, que després de la manifestació del 15 M hem decidit seguir estant juntes i ser cada vegada més en la lluita per la dignitat. No representem a cap partit ni associació. Tampoc ningú ens representa.
Acampada Sants
Som gent que hem vingut lliurement i de forma voluntària, que després de l’èxit i desbordament que suposa l’acampadabcn a plaça Catalunya hem decidit estar juntes al barri per extendre i ser cada vegada més en la lluita per la dignitat.
Acampada Terrassa #acampadatrs
Terrassa s'indigna. Precaris, migrants, treballadors, estudiants, jubilats, aturats... sense provenir de partits polítics o grans sindicats. Persones, unides per denunciar la irresponsable gestió econòmica del país pels polítics i grans corporacions.
ADLAM Associació per la Defensa del Litoral de l'Ametlla de Mar
Web de l’ADLAM, Associació per la Defensa del Litoral de l'Ametlla de Mar (Baix Ebre). Notícies i opinions (blog), activitats de l'associació, documents, estatuts de l'associació, manifest, formulari solicitud d'afiliació i contacte amb l’entitat.
Aigua és Vida
Plataforma d’associacions veïnals, sindicals, ecologistes i solidàries per la gestió no mercantil de l'aigua a Catalunya. La política d’aigua i la gestió del cicle integral de l’aigua es faci des del sector públic i amb el control de la societat civil.
Air Berlin: que respectin la nostra llengua!
Web oficial de la campanya. Fa pocs dies Joachim Hunold, director general d’Air Berlin, que opera amb vols entre Alemanya i Palma, Barcelona, València o Eivissa, deixava clar el seu menyspreu cap a la llengua catalana. Adhesions.
Alacant en Crisi
Alacant en Crisi és un blog crític, que analitza la crisis amb tot tipus de dades. Aquí teniu les dades corresponents a les comarques del sud del País Valencià, en les quals l'atur s'ha incrementat últimament. Altres webs i blocs contra la crisi.
Almatret Net
Plataforma anti centrals tèrmiques. Samarretes, descàrregues, imatges i arxius. Els membres de la Plataforma Almatret Net contra la resolució del Departament d’Indústria del Govern d’Aragó que dona llum verda a la tèrmica de Mequinensa.
Alta Tensió - Plataforma unitària contra l'autopista elèctrica Montsó-Isona
Blog bilingüe de la Plataforma unitària contra l'autopista elèctrica Montsó-Isona. Preveu des de Penyalba conectar Monsó amb Isona. Constituida a Tremp l’any 2008 amb la finalitat de oposar-se amb tots els mitjans al pas de la línia elèctrica.
Anglès té la paraula: Fem bugada
Web de protesta local. Quan la gestió d'un ajuntament, en aquest cas el d'Anglès, no és el que el poble espera, cal dir-ho. Cal evidenciar totes aquelles coses, promeses en temps de campanya electoral, que no s'han quedat en fum...
APDEF
APDEF (Associació per la Defensa dels Perjudicats d’Entitats Financeres) és una associació creada amb l’objectiu de defensar i protegir als perjudicats per les possibles pràctiques abusives portades a terme per les entitats financeres. Perjudicats.
Ara! Assemblea Popular de Gramenet
L’Ara vol ser un moviment social format per persones de la ciutat que ajunten esforços per recórrer plegats el difícil però necessari camí per aconseguir una Santa Coloma, una Catalunya i un món que sigui més just, lliure, solidari i sostenible.
Argelaguer postpetroli
Davant l’esgotament dels recursos generals i energètics en particular cal iniciar canvis radicals en la forma de vida. Això significa bàsicament augmentar la nostra resiliència i disminuir l’exposició al risc davant un col·lapse de la nostra societat.
Arregla el Puig de Consolació
Blog que vol aconseguir opinions de la gent que coneix i estima el Puig de Consolació de com es pot arreglar el problema que ara hi ha. Després del desastre de la carretera que ha caigut, es necessita una solució i no plets i persecucions ...
Assemblea Aturem Bcn World
Web de l'Assemblea Aturem Bcn World, que funciona des de l’any 2013. S’ha presentat i aprovat la 2a versió del Pla Director Urba-nístic que ha de permetre la construcció del complex d’oci i turisme Bcn World, no ha estat consensuada amb nosaltres.
Assemblea Ciutadana de Godella
15M és indignació i un procés d’aprenentatge. Cal unir-nos per treballar i treballar per unir-nos, sols des de la reflexió, els sentiments i l’acció recuperarem el nostre poder de decisió. Per construir nous sistemes d’organització que impliquen canvi.
Assemblea Clot-Camp de l'Arpa
Espai de l’Assemblea Clot-Camp de l'Arpa, barri del districte de Sant Martí de la ciutat de Barcelona. Dimecres a les 19:30 a Plaça de Font i Sague “Plaça de l’Assemblea” (TMB L1, L2 Clot o BUS 192 i 62) Vine i participa! Actes, xarxes, i comissions.
Assemblea Corbera
Som gent que hem vingut lliurement i de forma voluntària, que després de la manifestació del 15 M hem decidit seguir estant juntes i ser cada vegada més en la lluita per la dignitat. No representem a cap partit ni associació. Tampoc ningú ens representa.
Assemblea d’Esplugues
Volem dir prou! Pareu de retallar la nostra dignitat. No pot ser que aquells que ens governen, en qui una gran part de la població ha dipositat la seva confiança, es dediquin a aprofitar-se de la nostra dedicació a construir un present i un futur millor.
Assemblea d’Indignats de Llefià
Assemblea d’Indignats de Llefià. Els barris de Badalona s'indignen. Us fem saber que no estem fent la cassolada durant l'estiu. Ens reunim a la plaça Trafalgar directament a les 20h per començar directament l'assemblea. Funcionament de l'assemblea.
Assemblea d’Indignats de Lluxent
Davant la crisi total, econòmica, social i cultural, necessitem resposta ferma, una nova forma d'entendre i gestionar la cosa pública. Necessitem un nou ordre social, que talle de soca-rel les postures estàtiques i totalitzadores de la classe política.
Assemblea d’Indignats i Indignades de Montcada i Reixac
Web de l’Assemblea d’Indignats i Indignades de Montcada i Reixac (Vallès Occidental). Contra el tancament del servei d'urgències, Grup de Defensa de la Sanitat Pública. Agenda, arxiu del bloc, enllaços, informació alternativa, actes i materials.
Assemblea de Barri de Sant Antoni
L’Assemblea de Barri de Sant Antoni de Barcelona està constituïda per veïnes i veïns que, de manera voluntària, es troben als carrers del barri per a compartir inquietuds i voluntats de canvi social. Cada dimecres, a les 20:00h, als Jardinets de l'Alguer.
Assemblea de Barri Poble Sec
Hem decidit convocar una assemblea extraordinària on posar en valor i compartir tota la feina feta fins ara de cara a projectar i enfortir les línies de treball obertes. Aquest tipus de jornades d’avaluació i posada en comú són molt importants.
Assemblea de Cornellà
Indignats/ades davant la progressiva degradació de la justícia social i de la creixent desigualtat i davant la contínua pèrdua de drets individuals i col·lectius i de la manca de respecte a les persones a la nostra ciutat. Info, ropostes, actes i vídeos.
Assemblea de Drets Socials de l'Eixample Dreta
L’Assemblea dels Drets Socials de l’Eixample és la iniciativa de veïns i veïnes així com entitats dels nostres barris de trobar un espai obert a tothom de coordinació què es plantejin i treballin les problemàtiques socials que ens afecten a tots i totes.
Assemblea de la Barceloneta
Normalment l’Assemblea d’Indignats de la Barceloneta es fa els divendres a les 19h. El 26 de juny, a la Pl. Catalunya es va celebrar la 2na Assemblea Trobada de Barris per tal de posar en comú el treball que s’està fent a cada assemblea de barri.
Assemblea de La Palma de Cervelló
Som vilatans i vilatanes de La Palma de Cervelló i voltants indignats amb el sistema econòmic i polític actual, que ens hem volgut sumar al moviment 15M de Plaça Catalunya (Barcelona). Ens reunim cada dijous a la Plaça de l’Esglèsia de La Palma.
Assemblea de la Vila de Gràcia
Lluita als desnonaments i al mobbing consulència legal en temes d’habitatge. Informació sobre drets socials. Accions en defensa dels drets dels treballadors. Resolució de conflictes laborals. Gestió d’eines de comunicació: Bloc, correu, facebook, diari, …
Assemblea de Nou Barris
El barri en lluita, els treballadors i treballadores pateixen l’estafa “crissis” d’una manera molt crua, els acomiadaments i els desnonaments, especialment a Ciutat Meridiana, estan fent estralls. Ocupació Edifici 15O al barri de Verdum.
Assemblea de Sant Andreu de Palomar
Grups de Treball: Comunicació, afers exteriors, Imatge, cultura, econòmica, GT educació, GT PTAC, grup d’economia solidària, grup de suport 29M, hort urbà, participació, suport Informàtic, inactiu/històric temàtiques, educació gènere, habitatge, …
Assemblea de Sant Vicenç del Horts
Escrivim algunes mesures que puguin entendre fàcilment i que volem que s’apliquin ja. Alerta! És un document de mínims. En realitat el que volem és molt més gran, quelcom que possiblement no entenguin mai. Sant Vicenç dels Horts (Baix Llobregat).
Assemblea de Sarrià - Sant Gervasi
Què pots aportar: Impressions, fotocòpies o recursos de caràcter divers, que poden anar des de material de difusió, material de treball útil per a alguna comissió o fins i tot un local per a les reunions, etc. També pots aportar recursos no materials,
Assemblea de Viladecans
Assemblea de l'Acampada de Viladecans al Parc Torrente Ballester. Assemblea per la Gestió de l'Hort al Hort Indignat (Antiga Llibreria Nou Rals), manifestació en defensa d'una sanitat pública i de qualitat. Exigim l'ampliació de l'Hospital de Viladecans.
Assemblea del Barri de Casc Antic
Assemblea del Barri de Casc Antic del districte de Ciutat Vella de la ciutat de Barcelona. Contacte comissions i grups de treball Calendari del Casc Antic i altres barris, actes, casc antic, barris de Barcelona. El contingut en català és mínim.
Assemblea del Barri de Les Corts
L’Assemblea del barri de Les Corts es reuneix els dilluns a les 20:30h. a la plaça de la Concòrdia (porta’t la cadira). Si plou o fa fred al Casal de Joves. Vols rebre al teu correu l'activitat del blog? Digue'ns quin és i nosaltres farem la resta!.
Assemblea del Barri de Sants
Espai confluent per la transformació social de Sants. El malestar per unes vides precàries per les desigualtats, però sobretot ens uneix una vocació de canvi. Volem una societat que doni prioritat a la vida per sobre dels interessos econòmics i polítics…
Assemblea del Carmel
Web de l’Assemblea del Carmel, des d’aquest barri de la ciutat de Barcelona. El grup de treball de Guifi·net de Vall Amunt (Carmel, Horta, Taxonera) comença a funcionar. Després d’anar donant-li forma ja tenim la cooperativa de consum del Carmel.
Assemblea del Districte de Sarrià-Sant Gervasi
Blog de l'assemblea del districte de Sarrià-Sant Gervasi. Les 4 últimes actes es publicaran a tota la columna. Per consultar actes antigues, caldrà anar a la pàgina d’actes de l’assemblea! El mur serveix únicament per noticies recents i d’actualitat.
Assemblea del Raval
Web de l’Assemblea del Raval del districte de Ciutat Vella de la ciutat de Barcelona. Contacte, comissions i grups de treball. Cada dimarts a les 19.30h. A la Rambla El Raval/Sant Rafael. Per rebre la llista de correu de l’assemblea escriu al mail.
Assemblea d'Horta
Hem vingut lliurement i de forma voluntària, que després de la manifestació del 15 de Maig hem decidit seguir estant juntes i ser cada vegada més en la lluita per la dignitat. No representem a cap partit ni associació. Tampoc ningú ens representa.
Assemblea Gòtic
Assemblea Gòtic districte de Ciutat Vella de la ciutat de Barcelona. Contacte, comissions i grups. Ens trobem cada dimecres a les 20:30h a la Plaça de la Mercè. A l'hivern a plaça del Regomir, 3, pral. Barcelona, seu de l'associació de veïns del Gòtic.
Assemblea Indignats Lleida
Som persones normals com tu: gent que s’aixeca els matins per estudiar, treballar o buscar feina, gent amb família i amics, que treballa cada dia per viure i donar un futur millor als nostres. Uns som més progressistes, d’altres més conservadors.
Assemblea Justicia Social Olesa de Montserrat
Plataforma que s’organitza com assemblea d’àmbit local no aïllat que treballa en comissions-subcomissions. Ens reunim assambleariament els dijous a les 20.30 h. a la Plaça de Fèlix Figueras i Aragay davant l’ajuntament. No representem a ningú.
Assemblea Muntanya
Som un grup d'uns 100 veïns i veïnes dels barris de Barcelona del Coll, Vallcarca-Penitents, Carmel, la Salut i Teixonera, que lliurement ens reunim per aconseguir una democràcia real i digna. No representem a cap partit ni associació.
Assemblea pels Drets Socials de Gràcia
Defensem els drets socials a Gràcia. Mentre es continua rescatant les entitats financeres amb diners públics, que sovint van a parar a les butxaques dels seus executius, se’ns diu que no hi ha prou recursos per mantenir els serveis públics essencials.
Assemblea Popular de Reus
Diem NO al deute. No paguem ni un euro més per a rescatar bancs. Ni pagarem el deute il·legítim creat per aquells que van provocar la crisi. Defensem els serveis públics, per una educació i sanitat públiques, per a totes i tots, gratuïtes i de qualitat.
Assemblea Popular de Sant Feliu
Col·lectiu de Sant Feliu que neix per dinamitzar i recolzar les lluites que prenen forma al nostre poble i arreu del territori. Podeu contactar amb l'APS al correu i trobareu el calendari d'activitats a les quals donem suport al final de la pàgina.
Assemblea Ripollet
Des de l’assemblea de la coordinadora del Vallès Occidental, composta per treballadores i treballadors de diversos sectors, molts en situació d’atur o amb treballs precaris. Mostrem el nostre suport a la vaga general internacional del dia 14 de novembre.
Assemblea Sant Andreu Indignat!
Aquest és un moviment assembleari, democràtic i obert a tothom qui vulgui participar des del districte de Sant Andreu. L’òrgue sobirà són les assemblees que es fan cada setmana. Entre assemblea i assemblea es desenvolupa el treball de les comissions.
Assemblea Sant Boi
Talment com han fet la majoria d'assemblees 15 M del Baix Llobregat als seus respectius pobles, l'Assemblea de Sant Boi també commemora l'any de l'inici de l'acampada a Sant Boi de Llobregat. Tota la informació la teniu a la nostra web.
Assemblea Sant Just
L’assemblea de Sant Just es va crear inspirada en els moviments del 15M, que van desembocar en les acampades de #acampadabcn. Volem tenir una eina democràtica dintre del poble per poder garantir que l’ajuntament escolta als ciutadans.
Assemblea Social de Sant Andreu
Creada al 2009, l’Assemblea Social de Sant Andreu està formada per persones de diversa procedència política, que tenen la tasca principal la conscienciació i mobilització del veinat per fer front al sistema capitalista i a les conseqüències de crisi.
Assemblea Social del Poblenou
Veins indignats convençuts de que un altre món és possible i imprescindible. Veïns i veïnes amb força per lluitar per la transformació social. Vinculats al moviment 15M, sorten al carrer per expressar la ràbia contra el sistema polític i econòmic.
Assemblea Social Guinardó-Can Baró
Els dimarts a 19:00 a Pl. del Nen de la Rutlla. Agenda, convocatòries altres convocatòries, calendari, documents, actes assemblea, cartells, manuals antirepressius, materials grup de treball, per la salut grups de treball, boikot, suport mutu 28 D.
Assemblea Vallirana
El maig 2011 s’inicià un moviment en el qual gran part dels veïns de Vallirana van dir prou a la resignació existent davant els continus atacs per part de les elits polítiques i econòmiques. Una situació que ens afecta a tots, des de petits fins a grans.
Assemblea Veïnal Contra la Planta de Residus Animals
La planta es projecta al terme de la Pobla del Duc però per característiques afectarà a gran número de municipis de la Vall d'Albaida. La planta tractaria restes d'animals categoria 1 i 2. Aquestes categories inclouen animals de riscos desconeguts.
Assemblea Verneda-Sant Martí
Cada dimarts, a les 20h. Plaça Ram de l'Aigua (Rambla Guipúscoa amb c/Cantàbria). Fotocòpies gratuïtes per a la difusió de l'assemblea. Traductors de diverses llengües simultànies a l'assemblea i a la difusió. Persones per ser bustiades.
AssembleaSAB
Blog de la assemblea de Sant Andreu de la Barca. Actividats, manifest, comisiones, multimèdia, galeries, videos, documents, propostes, enllaços i contacte. El contingut en català és mínim i està reduit a algunes notícies.
AssembleastapTV
L'Astap a l'Audiència Pública del Districte, concentració i signatura, al"legacions Salvem el Casc Antic de Sant Andreu, reportatge fotogràfic, propostes des de l'economia feminista - Cristina Carrasco, en defensa del decreixement - Enric Duran, ...
Associació Aturats/des Ripollet-Cerdanyola
Reivindica el dret al treball i lluita contra l'atur i la precarietat. Som aturats/rades de Ripollet i Cerdanyola que reivindiquem el dret al treball i lluitem contra la precarietat: Treball digne per a tots/tes o prestació per atur fins la recol·locació.
Associació Catalana per a la Defensa dels Drets Humans
Associació creada el 1986, iniciativa d’un grup d’advocats/cades que constituïen el nucli de la Comissió de Defensa dels Drets de la Persona, des del 1970 comissió interna del Col·legi d’Advocats de Barcelona. L’àmbit territorial és el de Catalunya.
Associació Cultural Plataforma Odèon (ACPO)
Entitat local a Canet de Mar (Maresme), que reivindica la recuperació d'un espai físic per a les activitats culturals i lúdiques a Canet. La primera fase, amb un pressupost de 1.500.000 euros, permetrà la rehabilitació de l'estructura de l'edifici. Dades.
Associació en Defensa de l’Etiquetatge en Català
Web de l’Associació en Defensa de l’Etiquetatge en Català, ADEC. Legislació, alta d’empreses, informació i notícies, campanyes, exposicions, campanyes, fires comercials, socis, altes noves empreses, legislació, agenda, memòries i enllaços.
Associació Pinya de Rosa
Web de l’associació Pinya de Rosa. Explica i afronta els fets al voltant d’aquest paratge natural. Hem convidat a la ciutadania a participar-hi, amb un torn inicial on hi prendran part membres de la nostra entitat, científics i el científic Martí Boada...
Associació Salvem el Poble
El motiu pel qual els integrants de l’ens ens oposem al creixement plantejat per la Generalitat, és que volem que el municipi de Palau-solità i Plegamans (Vallès Occidental) continuï sent un poble i no es converteixi en una ciutat de 50.000 habitants.
Aturem el Fracking Catalunya
La Plataforma Aturem el Fracking vol prohibir la fractura hidràulica a Catalunya, en les extraccions de petroli i gas. Debats, simpòsiums i actes de comunicació divulga amenaces sobre la salut, l’economia agrària, el medi ambient, el paisatge, …
Aturem els abusos de la Guàrdia Urbana
Plataforma cívica contra els abusos de la Guàrdia Urbana de Tarragona. El detonant que va motivar-la els fets ocorreguts a la Rambla Nova el 7 de gener, on Cau de llunes es disposava a fer un acte pacífic de denúncia. L’acció de repressió policial brutal…
Aturem Eurovegas - Salvem el Delta del Llobregat
L’antiga Plataforma Aturem Eurovegas es felicita per la marxa definitiva del projecte consistent a construir un macro-complex de joc i oci, a l’àrea metropolitana de Barcelona, molt probablement a la zona agrícola del Delta del Llobregat. Manifest.
Aznar, Carta oberta
No a la guerra. Carta oberta a l'expresident Aznar amb motiu de la guerra d'Iraq. Com prou bé ha de saber, els catalans mai no esperem res de bo que provingui de ponent.
Badalona Indignada
Bloc de la Badalona Indignada, la Badalona que no es conforma, la acampada de Badalona. Informació del moviment social i agenda d’activitats previstes. També, des de Badalona Indignada, engeguem un nou projecte, es tracta d’un Banc del Temps..
BBVA sense armes
Benvingut a la campanya BBVA sense armes. Demana al Banco Bilbao Vizcaya Argentaria - BBVA que deixi d’invertir a la indústria de les armes. Mapes de connexions entre la indústria militar, entitats financeres i Estat Espanyol.
BoiCAT
Boicot als fabricants de productes per tal de que emprin la llengua vehicular del medi on s'anuncien, fent públic aquest greuge i difonent la campanya. En una primera etapa, l'objectiu és fer pressió a les empreses.
Bon Pastor Resisteix!
En defensa dels inquilins de les cases barates del Bon Pastor és el més gran dels barris d'edificació horitzontal de Barcelona. Una anomalia urbanística que afavoreix la vida social i la comunitat entre veïns, però que el mercat immobiliari no tolera...
Caixa de Solidaritat (sentències judicials contra independentistes)
L’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural presenta la Caixa de Solidaritat. Fa front a les sentències judicials contra inde-pendentistes, inclou inhabilitacions i les multes. L’Estat espanyol ja utilitzava la repressió judicial durant el franquisme.
Campanya "Jo No T’Espere"
Campanya laica contra la visita, del 8 i 9 de juliol del Papa Benito XVI a València, dins el “Cinquè Encontre Mundial de les Famílies” i contra discurs involucionista del Vaticà i la jerarquia catòlica. Enfront la implicació de les administracions val.
Campanya "Morella Patrimoni de la Humanitat"
Campanya perquè la Unesco reconegui Morella (Els Ports), com a patrimoni de la humanitat. Té un gran patrimoni monumental. Recorregut per Morella en deu fotografies i història. Suport i adhesió a l'iniciativa.
Campanya Ciutadana per la Recuperació dels Refugis
Pàgina de la Campanya Ciutadana per la Recuperació dels Refugis de la Guerra Civil (1936-1939). Imatges del refigi de la Plaça del Diamant. Barcelona de Gràcia. Vol aconseguir aquest llegat patrimonial i recuperar i reconstruir la història.
Campanya Contra El Quart Cinturó de Barcelona
Estudi Informatiu del Quart Cinturó de Barcelona. Moviment de rebuig que ha despertat el projecte es va iniciar l'any 1991 a Sabadell. Agrupa més de 200 entitats veïnals; ecologistes, excursionistes, estudiantils, socials, etc...
Campanya contra les patents de programari
Web de la Campanya contra les patents de programari. La comissió europea ha presentat una proposta de directiva que legalitzaria les patents de programari a la UE. Caliu, l'associació d'usuaris/es de GNU/linux. Feina pendent.
Campanya de Sobirania Fiscal - Assemblea Nacional Catalana
Un procés pacífic de lluita com el que volem que sigui el del nostre alliberament nacional es defineix en 5 fases. Seguint el full de ruta ara estem en les fases 3,4 i 5 d’aquest tipus de processos. Justificació. Objectius bàsics i objectius específics.
Campanya per a una WWW no Específica
Versió catalana, traduïda per Roger Trias. Començada per Cari D. Burstein. "Optimitzat per a qualsevol navegador" vol dir estar d'acord amb la campanya, evitant dissenys específiques per a certs navegadors.
Canya contra França
Aquesta és una web que vol donar a conèixer el fòrum fuckfrance. Si ets de la Catalunya Nord o simplement la coneixes o hi has estat i hi has vist el resultat de gairebé tres segles i mig de repressió cultural i lingüística franco-francesa
Cap a la Independència
Llibre de Santiago Espot, editat per La Busca Edicions. Santiago Espot (La Pobla de Segur, 1963). Empresari, escriptor i tècnic en psicoestètica directiva. La història ens demostra a bastament la impossibilitat de la convivència entre Catalunya i Espanya.
Carnet Català
Estimem i valorem la nostra cultura, i d'aquí surt el Carnet Català per identificar-nos lliurament per tot el món amb els Països Catalans. Amb optimisme i pacíficament demanem un dret bàsic de tots els pobles. No demanem la lluna tan sols poder decidir...
Cassola Sense Corda - Plataforma de reflexió contra el maltractament animal
Podeu escoltar les opinions abans del cap de setmana del bou en corda d'Ontinyent. El 16 de maig es convoca una manifestació a Ontinyent per rebutjar la decisió de l'Ajuntament d'Ontinyent d'autoritzar més festes on s'humilien i es maltracten animals.
Catalunya Acció
Independència als voltants any 2014. Projecte polític, no partit polític, que té com a objectiu únic i innegociable portar el nostre país, tota la nació catalana, fins a la independència en l'horitzó de l'any 2014, en una dècada aproximadament.
Catalunya Diu Prou
Moviments que hi ha i els que en un futur sorgeixin, entorn a la insubmissió i a la desobediència civil en l’àmbit de la societat independentista. Novetats i forma de dur a terme les accions, i també oferim el contacte amb els impulsors o responsables.
Catalunya vol viure en llibertat
Catalunya comença la seva marxa per la independència. L’Assemblea Nacional Catalana congrega més de 3.000 persones a Lleida. L’entitat anuncia que no farà “ni una passa enrere” fins a ser un estat a Polítics i artistes donen suport a la iniciativa.
catorzedabril
El grup teatral catorzedabril vol contribuïr a remoure i difondre la memòria col·lectiva del nostre país i apropar-ho a un públic més ampli, a fi de consolidar el valors ciutadans republicans i progressistes. Presentació, obres i reivindicacions.
Cerdanyola Crida
Portal informatiu dels moviments socials de Cerdanyola del Vallès. Notícies, opinió, agenda, campanyes, contra-plens, història de Cerdanyola, anuncis, alliberament nacional, antifeixisme, coneixement lliure, consum responsable, cultura popular, ...
Cerdanyola en Vaga
Vaga general de 14 de novembre de 2012. Col·lectius, organitzacions i moviments socials que treballem conjuntament per l'èxit de la Vaga General a Cerdanyola. Una manifestació exemplar i històrica. Es calculen més de 4.500 persones. Gràcies a tots…
Cerdanyola Sense Abocadors Tòxics
Plataforma de persones, entitats i partits cerdanyolencs. El perill que suposen els abocadors tòxics de la plana del castell de Cerdanyola, on les institucions que governen hi volen fer el Centre Direccional malgrat ser d’un terreny molt contaminat.
Col.lectiu No a la MAT
Som opositors de sempre a la M.A.T., del qual la necessitat, a tal nivell de capacitat, mai no ha estat demostrada, essent el seu objectiu essencialment comercial. Informació general del col·lectiu, activitats i seguiments de campanyes.
Col·lectiu 1714
Entitat que des del 1986 fa activitats amb la voluntat de fer poble i contribuir a reconstruir la nació Catalana. Revista trimestral La Planenca, informatiu, jornades, recitals, presentació de llibres, coordinació de la Campanya Un País, Una Bandera, ...
Col·lectiu Volem TV3
Campanya del Col·lectiu «Volem TV3» d'Elx-Baix Vinalopó naix arran del tancament de les emissions de TV3 al repetidor de la Carrasqueta per part de la Generalitat del PP. També pots actuar a Què puc fer jo?
Conciència Nacional - Som i Serem.org
Pàgina destinada a tota aquesta gent nascuda o no a Catalunya pero que se senten catalans, que encara no entén el perquè es demana la independència del nostre país. Cultura. Lleugua, tradicions, simbols, opinió i material gràfic.
Congrés per a la Sobirania dels Països Catalans
Congrés obert a totes les persones que vulguin participar en el debat sobre l'estat actual de la nació i del procés cap a l'exercici del dret a l'autodeterminació. Inclou una llista d'adhesions al manifest del Congrés.
Consell Nacional Català
Institució fonamentada en la inqüestionable unitat dels Països Catalans. L’objectiu és retornar-li a Catalunya, la seva Indepèndencia Nacional, íntegra i demana un prebiscit. El CNC fou creat a Mèxic el 1953 i va ser del creat el 1940, a Londres.
Contra el Tancament de Tretzevents
La revista Tretzevents plega per manca de suport econòmic. Tretzevents publicació infantil (abans L'Infantil). Vol crear una edició moderna, de qualitat i adequada a la realitat actual, amb col·laboració dels millors escriptors i il·lustradors.
Coordinadora Anticementiri Nuclear de Catalunya - No al cementiri nuclear a Ascó!
Catalunya diu no al cementiri nuclear a Ascó: 159 ajuntaments (el 80% de les Terres de l'Ebre i Priorat, i el 20% de Catalunya), 12 consells comarcals (Terres de l'Ebre-Priorat), diputacions de Tarragona i Lleida, i el Parlament de Catalunya, diuen no.
Coordinadora Contra l'Especulació del Raval
Assemblea veïnal que forma, amb altres col·lectius, una xarxa d’informació i assessorament mutu ade Ciutat Ciutat Vella (Barcelona). Som veïns preocupats i afectats per l’especulació al Raval (l’encariment artificial de l’habitatge).
Coordinadora d'Assemblees del Baix Llobregat
Som precaris, emigrants, treballadors, estudiants, jubilats, aturats... sense provenir de partits polítics o grans sindicats. Persones, totes elles, unides per denunciar la irresponsable gestió econòmica del país per part de polítics i grans corporacions.
Coordinadora del Vallés Occidental
Blog de la Coordinadora d’Assemblees del Vallès Occidental. Vol ser una eina de recollida i difusió d’actes i documents generats a les trobades i informar de les convovatòries d’activitats i accions de les poblacions de la comarca, de manera senzilla.
Coordinadora en contra del Cementiri Nuclear (ATC)
Pàgina oficial de la Coordinadora en contra del Cementiri Nuclear (ATC) de Catalunya. Aquí podràs trobar tota la informació relacionada amb el cementiri nuclear, com també totes les activitats de la coordinadora.
Coordinadora per la Prevenció de la Tortura
Plataforma integrada per organitzacions de lluita contra la tortura i defensa dels drets humans agrupats amb l'objectiu de vetllar per l'aplicació dels mecanismes internacionals de prevenció de la tortura a l'Estat espanyol de les Nacions Unides.
Coordinadora per la Sanitat Pública Barberà, Cerdanyola, Ripollet i Montcada
Espai web de la Coordinadora per la Sanitat Pública Barberà, Cerdanyola, Ripollet i Montcada i Reixac. La Plataforma pel Dret a la Salut, de la queDempeus per la salut pública forma part junt amb un bon nombre de grups*, convoca manifestacions.
Coordinadora Per una Alternativa al TAV
Raons bàsiques per dir no al TAV. Comunicats premsa, el TAV al País Basc, manifestos en Defensa del Transport Públic Ferroviari, raons per dir no al TAV. Recurs presentat per l'Ajuntament de Sta. Perpètua en contra de l'actual traçat.
Copons En Lluita
Blog neix per a que els coponenques i coponencs expresin lliurement les seves opinions sobre el dia a dia al nostre poble, Copons (L’Anoia). El progrés desenfrenat i destructiu dels darrers anys, … Per un Copons verd i lliure.
Decideixo Decidir
Notícies, comunicats, agenda i materials. La Plataforma agraeix la participació massiva en la manifestació del desembre passat i la feina feta pels col·laboradors/es. Podeu fer els donatius al compte corrent de La Caixa: 2100 3084 85 2200396681.
Defensem el Port Vell
Plataforma que planta cara al projecte especulatiu de la reforma del Port Vell de Barcelona, amb l’ampliació i privatització del Moll d’Espanya. Aquest projecte fa visible de nou l’obstinació per promoure un model de ciutat excloent i privatitzat.
Democràcia i Dignitat a l'Esport
Juan Antonio Samaranch, president honorari de l’actual Comitè Olímpic Internacional, té un passat feixista de col·laboració amb el règim del General Franco. El fet fa incompatible que pugui continuar en el càrrec. Adhesions per exigir la dimissió.
Dempeus per la salut pública
Format al 2008 en defensa del sistema de salut amb tot el seu caràcter assolit: públic, universal, de qualitat, integral, solidari i d'equitat garantida. El moment és determinant pel que fa al futur de la sanitat i la salut a Catalunya i ens pronunciem.
Des de la Plaça de la Llibertat
Campanya per conservar la vida lúdica de la plaça de la llibertat de Reus. Per adherir-vos envieu un missatge o publiqueu un comentari en aquest bloc amb el vostre nom i zona adreça postal. Ex: Llibertat, St. Jordi, C/ Ample, Barri Fortuny, etc.
Deumil.cat - Deu Mil a Brussel·les per l’Autodeterminació
Iniciativa transversal, nascuda de la societat civil com a resposta a un article. 7 de març a Brussel·les amb el crit Volem l’Estat propi, que reivindica l’independència del país a l’agenda internacional. Podeu viatjar organitzat amb hotel, visites, etc.
Diada del Pi de els tres branques
Trobada reivindicativa al pla de Campllong, a Castellar del Riu (Berguedà). El Pi de les Tres Branques és un símbol de la unitat dels territoris de parla catalana. Els territoris de Catalunya, País Valencià i les Illes es veuen simbolitzats en branques.
Diada Nacional de Catalunya - Generalitat de Catalunya
Govern i Parlament presenten els actes d'una Diada que té la cultura com a"eix vertebrador" per "integrar tothom". L’acte institucional de celebració de la Diada Nacional de Catalunya té lloc el 9 de setembre a les 10 del vespre a la plaça de Sant Jaume.
Diada Nacional de Catalunya - Viquipèdia
La Diada Nacional de Catalunya o Diada de l'Onze de Setembre és la festa nacional de Catalunya i es commemora anualment recordant la darrera defensa de Barcelona l'11 de setembre de 1714. Queden 111 dies per acabar l'any. Esdeveniments.
Diari En lluita
El diari En lluita era la publicació mensual fins l'estiu del 2015, quan vam ... Aquí es poden trobar tots els números anteriors en què difoniem lluites. En lluita, anticapitalisme i revolució. Membres de l'assemblea groga, assemblea popular de Mollet.
Dificultats per accedir al camp de futbol de Cervelló
Al poble de Cervelló, hi ha un camp de futbol que fa uns anys enrere el van traslladar des de la seva localització original a la vora d’una urbanització anomenada: Can Guitart. Per arribar al camp de futbol actual la gent ha de travessar una riera.
Disúrbia
Bitàcora sobre la disciplina urbanística a les Illes Balears. Testimoni del principal problema que realment pateixen les Illes Balears: l'estesa pràctica d'un urbanisme absolutament il·legal contra el qual ningú vol lluitar-hi ni de posar-li remei.
Èdip Rei - Associació Contra la Irresponsabilitat Política
Web d’aquesta entitat. Fa 3.300 anys, el rei Èdip de Tebes es va trobar amb el problema que: No te consideres inferior. els homes morien, les dones no tenien fills i els camps no produïen, de manera que la població de Tebes anava camí de l’extinció.
El cim de Collserola, el Tibidabo, en perill
Informe mediambiental de l'àrea geogràfica zona de bosc del parc d'atraccions del Tibidabo. La nova muntanya russa, al bell mig i al cim de Collserola, que ha suposat actes de vandalisme, la tala de desenes d'alzines, moltes d'elles centenàries…
El Prat contra les retallades
Moviment sorgit arran de l’AcampadaPrat i de les mobilitzacions en defensa de la sanitat pública, actualment impulsa diverses iniciatives de lluita contra les retallades, el pagament del deute, i contra l’atur. Contingut del web en català mínim.
Encausats Conselleria
El 22 de maig 2013 un grup d’estudiants i professors de la UIB (Universitat de les Illes Balears) van realitzar una acció d’ocupació simbòlica de la Conselleria d’Educació del Govern Balear. Dies més tard, començaren a rebre multes i alguns detinguts.
Enllaç Ronda Oest
ICV aposta per l’enllaç de Castellar amb la Ronda Oest com alternativa coherent i sostenible al Quart Cinturó. la Diputada Marta Ribas dóna suport a l'enllaç amb la Ronda Oest, ICV es suma a Esquerra Republicana en suport a la Plataforma Sant Julià.
Enllaçats no Acatem
Grup de persones de molts indrets dels Països Catalans, indignades pels atacs polítics, jurídics, toponímics, i de foment de la secessió lingüística, que rep la nostra llengua per part de les autoritats tant espanyoles com franceses, de mitjans, etc.
Escons Insubmisos
Escons insubmisos és un nou partit apolític que reclama ètica política, i que deixarà buits els escons que aconsegueixi en les pròximes eleccions municipals, com a protesta per les actituds partidistes dels polítics.
Esparreguera Indignada
Pàgina web d’Esparreguera Indignada, col·lectiu antisistema, integrant de la Coordinadora Baix Llobregat Nord. Recolzem l'acampada de la pl. Catalunya, recolzem les diferents marxes i acampades que s’han fet des del 18 de desembre per demanar…
Especuladors - País Valencià
Articles de territori, urbanisme i medi ambient, en contra d'una política urbanística corrupta que depreda, contamina, i acabarà amb els recursos naturals, el territori i l'aigua. També pel dret constitucional a una vivenda digna, a preu raonable.
Estat Propi - Campanya "Sumem-nos al mapa per un Estat Propi"
Iniciativa de la blogosfera catalana, creada de la necessitat col·lectiva de saber quin és el suport popular per assolir un estat propi pels Països Catalans. Continua la campanya des de 2006. Actualment coompta amb més de 16417 adhesions.
Fa pudor
Associació ciutadana de Banyoles que protesta contra les males olors de l'activitat industrial. L'elaboració del pla director urbanístic del Pla de l'Estany en la fase decisiva. Presentació, estatuts, inscripció, història, normativa, contacte i enllaços.
Fòrum per la Memòria del País Valenciá
Vol donar a conèixer la història dels milers de republicans-nes víctimes de l’extermini del franquisme per defensar la llibertat, la democràcia, i l’ordenament constitucional. Els camps d’extermini, els fossars, ...
Funerarias Abusos No
Estem rebent els moltes denúncies de totes les ciutats de Catalunya i de tot Espanya. La nostra associació contra abusos funeraris no cobra cap tipus de cuota als seus socis i simpatitzants. Ens financiem mitjançant la publicitat i l'entrada de visites.
Gasoducte Martorell-Figueres
Mocions instant el Ministerio de Industria a donar explicacions per la continuïtat de l'obra tot i el coneixement que la connexió amb França havia estat descartada el juliol del 2010, i demanant la creació d'una comissió mixta de seguiment de l'obra.
Gelida Indignada
Bloc de l'espai de debat, reflexió i acció Gelida indignada. Hi tenen cabuda totes les persones que ja no poden ni volen dissimular la inquietud i la indignació que els produeix la situació actual. Respon a un ventall ampli i heterogeni de persones.
Gerard Absolució
Web de referència en la reivindicació d’absolució de Gerard. Els fets s’enmarquen en les ofrenes florals al Roser. Quant la comitiva del PSC va entrar, un mosso d’esquadra va encarar-se al Gerard amb cops, puntades, amenaces i intents d’ofec…
Grans cadenes de distribució, No Gràcies!
No et consumeixis. Transforma el futur, construeix alternatives. Activitats, recursos i documents, suport, preguntes freqüents, espai de participació. accions, activitats, empreses, entrevistes, investigacions, notícies, opinió, vídeos, xerrades, ...
Grup Anti Castor
Informa del projecte castor. Grup de gent de Vinaròs i voltants units per veure’s amenaçats per la imminent arribada de la regasificadora i la planta d'emmagatzematge de gas que pretén empaquetar l'empresa Escal amb el projecte castor.
Grup de Suport als 9 de Palma
Vista contra els nou militants de Maulets que participaren en una manifestació contra la corrupció política i que van acabar denunciats per l’entitat espanyolista Círculo Balear. El grup representa les veus més ràncies de la dreta conservadora de l’illa.
Iai@flautes Sabadell
Som el 99% i és l’hora de la ruptura democràtica. Ho diem des de que vam néixer. És hora que aquesta majoria social que va omplir les places, carrers i xarxes per dir que volíem democràcia real, que no érem mercaderia en mans de polítics i banquers.
Iai@flautes Terrassa
Els Iai@flautes som hereus de la consciència dels indignats del 15M. On es deia que és democràcia i no ho és. Desitgem una vida millor per a tothom. Volem democràcia real i justícia social. Què volem fer: Despertar consciències. Els nostres principis.
III República Espanyola
Web de la III República Espanyola: per la construcció pacífica d'una nova democràcia. La construcció pacífica d'una nova demcràcia: notícies, fòrum, enquestes, reivindicacions, documents, multimèdia,…
Illa de Vianants de Rubí
L’Illa de Vianants de Rubí (Vallès Occidental). Els vehicles hi circulen marxa enrera o contra direcció. Segons l'ajuntament no es pot estacionar en l’Illa de vianants. Com van canviant els vehicles sense autorització estacionats a l'illa de vianants?
ILP RTV en valencià | Iniciativa Legislativa Popular
Iniciativa Legislativa Popular per una ràdio i televisió públiques valencianes. Necessitàvem 50.000 signatures, n'hem arreplegat 90.000. Una vintena de personalitats valencianes de diferents àmbits socials i geogràfics integren la comissió.
Indigna’t Sant Feliu!
Espai d’Indigna’t Sant Feliu! Des de Sant Feliu de Llobregat. Ens reunim en Assemblea cada Dimecres a les 19:30h a la Plaça de la Vila. Actes, convocatòries, Informació local, xarxa intercomarcal, enquesta sobre Sanitat a Sant Feliu, …
Indignats amb l'estació de Premià de Mar
Us recordem que les obres tindran una durada d'uns 4 mesos, i consistiran en construir una escala, que connectarà el pas soterrat amb l'entrada principal, ampliar la vorera i traslladar el pas de vianants.
Indignats de Gavà
Som gent que hem vingut lliurement i de forma voluntària empesos per les mobilitzacions sorgides arreu del territori. Creiem en una lluita pacífica que té com a base el respecte i la igualtat entre totes les persones, sense diferències ni discriminacions.
Indignats de la Marina
Blog dels indignats de la Marina (Zona Franca). Difusió al moviment 15 m al barri i així lluita, com fan la majoria de barris de Barcelona. Volem saber les teves opinions i inquietuds per lluitar junts, units tot el barri serem més forts. Ànims!
Indignats de Santa Perpètua
Ens uneix el malestar per vides precàries, per la desigualtats, i una vocació de canvi. Volem una nova societat que doni prioritat a la vida per sobre d’interessos econòmics i polítics. Trepitjats per l’economia capitalista i exclosos del sistema polític.
Indignats indignades Quatretonda
Es debat la pròxima assemblea i al mateix temps si es convenient que siga setmanal, quinzenal o mensual. S’arriba a l’acord que de moment serà de manera quinzenal i que durant aquest temps les comissions quedaran per treballar les seves àrees.
Indignats Pollença
Els Indignats de Pollença som un grup de gent obert a qualsevol persona (sempre que actuï a títol individual) que hem constituït una assemblea autònoma, encara que vinculada al moviment 15M, i que a nivell col·lectiu, cap partit polític ens representa.
Indignats Sant Adrià
Som persones que, motivades per l’acampada de Plaça Catalunya, hem vingut lliurement per posar en comú la indignació envers la situació d’injustícia que estem vivint, i per proposar un camí per tal de canviar el nostre futur, que ara es veu molt negre.
Indignats Santa Coloma de Gramenet
El govern municipal no és democràtic pel sol fet d’haver estat elegit i funcionar segons el marc legal existent. És una condició necessària però insuficient. Cal que realitzi unes polítiques públiques que responguin a les demandes dels ciutadans...
Indignats Torredembarra
Manifest dels Indignats Torredembarra. Vol reivindicar que als pobles petits la mobilització també és possible. Som el poble més petit on hi ha hagut acampades. Aquí a la Torre també s'han remogut, s'estan removent i es remouran consciències…
Indignats/ades de Mollet
Forum oficial dels/les Indignats/ades de Mollet del Vallès i rodalies. Actes, Informació, acampada, comunicats i notes de premsa enviats o no als mitjans de comunicació, podrás comentar el manifest, debatir problemes socials, económics, polític, …
Iniciativa Ciutadana per la Gestió Pública de l'Aigua
Campanya contra la privatització de la gestió d'aigua potable d'Alcoi. Al 2000, el grup municipal del PSOE, amb la complicitat del PP, anuncià l’intenció. Manifest per la gestió pública de l'aigua. Informa de les repercussions que comporta.
Iniciativa per la Senyera Valenciana
L'Iniciativa per la Senyera Valenciana és una crida a la unitat i l'enteniment entre nacionalistes de totes les sensibilitats. Planteja assumir dos símbols únics pel nacionalisme valencià: la senyera preautonòmica i l’estrelada valencianista.
Iniciativa Popular per la Memòria d'Esteve Fortuny
Iniciativa Popular per posar el nom del músic Esteve Fortuny al carrer Sagunt de Sants. Els signants donen suport a la instància que presentarà la iniciativa popular per a la memòria d’Esteve Fortuny a l'Ajuntament de Barcelona, per demanar el carrer.
Inspecció Bétera
Plataforma contra la base de l'OTAN a Bétera (Camp de Túria) en inspeccions del recinte militar per buscar-hi armes de destrucció en massa. Acció de desobediència civil contra la base d'intervenció que vol fer l'OTAN.
Jo dic Sí al Municipi de Fornells
Té l’objectiu de comunicar a la Comunitat de les Illes Balears el desig de la societat fornellera de constituir-se en municipi. La plataforma, constituïda el 2001, fa recurs de casació: la voluntat dels fornellers es decidirà al Tribunal Suprem a Madrid.
Jordi Absolució
El judici penal contra en Jordi Romeu, militant independentista tarragoní, inculpat per la Guàrdia Urbana d'agressió i desobediència a l'autoritat ha quedat vist per a sentència. El fiscal reclama 1 any i sis mesos de presó per l'acusat i una multa.
Judici a Tarragona
A principis de l'any 1994 el col·lectiu Maulets va publicar un article contra els postulats discriminatoris envers la llengua catalana per part de l'entitat CADECA, organització que fa campanyes contra l'ús del català a les escoles.
Jújols: poble nord-català triat per fer una consulta... regionalista …
Notícia de Vilaweb Catalunya Nord. en l'acte celebrat a la Sala de les llibertats de Perpinyà en suport a les consultes independentistes que es fan a Catalunya, és va anunciar que Jújols seria el poble nord-català, on es faria una consulta. La proposta…
Junts per Catalunya
Front comú davant el Constitucional. Òmnium Cultural convoquem tot el catalanisme per fer-nos respectar! Tots els que considerem il·legítima la intervenció del tribunal Constitucional. 25 de juny de 2008 Teatre Nacional de Catalunya.
L9Sarrià.org
Plataforma d'afectats pel tram de la línia 9 Sarrià-Sant Gervasi. Historia. Veïns de Sarrià afectats per les vibracions i els sorolls que produeixen els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) i la construcció de la futura la línia 9.
La Floresta Indignada Actua
Pàgina del col·lectiu La Floresta Indignada Actua, assemblea vinculada al moviment 15M. Trobades cada diumenge a les 11 hores, assemblea a la Plaça Miquel Ros (la Plaça del Poble). Agenda, contacte, memòria, documents i taulell d’anuncis.
La Font Roja també és nostra
Blog que impulsa la campanya per aconsseguir que l’hotel vagi fora del Parc Natural. Actuaccions i accions de denúncia contra la construcció de l'hotel de la Font Roja, que impulsen el govern municipal d'Alcoi i la Diputació d'Alacant.
La Història d’una Persecució - Les Comunes de Santa Eulàlia de Riuprimer
La lluita d’un ciutadà que es veu obligat a interposar fins a 4 contenciosos per evitar que els seus drets siguin trepitjats per un ajuntament represiu i corrupte. Denuncia injustícies i contacta amb gent que pateix abusos de l'administració.
La Lleialtat Santsenca
Campanya per recuperar la Lleialtat Santsenca. La Lleialtat Santsenca fou fundada el 1894 al c/ Callao, quan Sants era un poble independent. Els butlletins són reculls de tota l'activitat que genera la Plataforma La Lleialtat Santsenca fins al dia d'avui.
La Plataforma "No fem el CIM" - Viquipèdia
Moviment sorgit al Penedès que s'oposa al Centre Integral de Mercaderies al Penedès (Logis Penedès). S’organitza en 5 grups de treball autónoms i coordinats. Moviment creat l'any 2003 arran de la sospita de que es volia construir un CIM al Penedès.
La Terreta Decideix
Vol ser municipi i pertany a l'antic terme d'Espluga de Serra, agregat el 1970 a Tremp. Hi ha dues hipòtesis sobre el topònim: La dels seus habitants, el territori format per moltes terres petites. L’altra, la terra és fluixa i no arriba a terra bona.
lafontgran - La Font Gran
Manifest ciutadà al voltant d'aquest manantial d'aigua al cor de Simat de la Valldigna. Informació al voltant del PGOU de Simat de la Valldigna. Les dues mil cinc-centes al·legacions al PGOU de Simat de la Valldigna.
L'aguait de l'Empordà
Observatori de denúncia de l'especulació urbanística i el maltractament al medi ambient a la zona coneguda com l'Empordanet, a la comarca del Baix Empordà. Informació de la La Mat, l’autovia de Les Gavarres, les rieres, parcs aeòlics, variants, etc.
L'Any del Llobregat: 2011-2012
Proposta oberta i participativa dins de la campanya Rius amb Aigua, rius amb vida i d’Ecologistes de Catalunya. L'any del Llobregat, la seva conca, manifest, Llogregat S.O.S.tenible, notícies, canal RSS, entitats, fotogaleries, vídeos, documents, ...
Levante is not my name
Blog per a demanar el compliment dels documents de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua i del Consell Valencià de Cultura contraris ambdós a la utilització de la denominació "Levante" com a terme vàlid per a referir-se al territori valencià.
LinkedInCatalan
La Fundació puntCat impulsa la campanya per demanar que la xarxa social incorpori el català. Linkedin és la xarxa social del sector professional líder amb més de 300 milions d’usuaris. Tendències a l’hora de buscar feina i participar en selecció.
Llavaneres un Poble
Llavaneres un Poble és una plataforma reivindicativa d’aquest municipi de la comarca del Maresme. Informació general, actes realitzats, propers actes, i les pancartes Llavaneres un poble, per a penjar-les al balcó a la venda.
Lluites Compartides
Lluites Compartides d’Òmnium Cultural grup ampli i divers de persones actua com el referent d’O`mnium en campanya. Òmnium Cultural fa un reconeixement a les lluites que han contribuït a construir el país. Emtitats que han participat en les lluites.
L'Or dels valencians
És una exposició pedagògica que pretén donar a conéixer la pèrdua sistemàtica i injusta dels recursos econòmics als que tenim dret els valencians com a ciutadans espanyols. Un espoli que el govern central ens ha "aplicat" durant la democràcia.
Mallorca Lliure de Peatges
#Novullpagar. Blog de la plataforma Mallorca Lliure de peatges. Lliurament d’al·legacions a les multes al peatge del Túnel de Sóller de la DGT. El primer acte massiu de desobediència civil a les Illes Balears. Els antipeatge es queden sense casserolada.
Manifest en defensa de la unitat de les col·leccions del MNAC i el Museu de Lleida
Plataforma d’Entitats Culturals de Lleida per a adhesions de gent o col·lectius. Darrers esdeveniments al voltant d’obres d’art pro-cedents del monestir de Santa Maria de Sixena conservades al Museu Nacional d’Art de Catalunya i al Museu de Lleida.
Manifest Fucat Festa per a la Independència a Castelló de la Ribera
La majoria del poble està en contra de la Línia d’Alta Tensió i per tant no tenen cap dret, ni moral ni econòmic, a imposar-nos la seua voluntat" ... * Coordinadora Contra l'Alta Tensió de La Valldigna [CCATV].
Manifest per la no reutilització del llibre literari a les aules
Manifest elaborat i aprovat pel col·lectiu de professionals de la literatura i la il·lustració, en debat. Obert a adhesions de tothom qui s'hi senti implicat, es va lliurar a les institucions que tenen competència en l'àmbit de l'educació i la lectura.
Manifest per la Tolerància
Pàgina d'Òmnium Cultural amb tot el manifest, explicació, i les entitats adherides. Considerem que en una societat democràtica s'ha de respectar la llibertat de pensament i d'expressió, és per això que rebutgem aquest abús de poder.
Manifest per un Aeroport Intercontinental amb una Gestió Individualitzada
Web del manifest que reclama que amb la nova terminal, l’aeroport de El Prat es converteixi en un enllaçador (hub) de vols intercontinentals. El manifest, promogut per l’Associació Catalana de Professionals, i les adhesions.
Manresa Indignada
Acampada Manresa #15M. Un altre món és possible, mobilitza't! El moviment hem recuperat el carrer com espai de reivindicació social i política. Debats i xerrades: retallades socials, deficiències del sistema democràtic, alternatives econòmiques, …
Marisabel, dimissió ja!
Marisabel Gimenez segrestà la voluntat del poble d'Antella (Ribera alta), a les darreres eleccions municipals. Aquesta no era l'alcaldessa que volia la majoria del poble. Per això no callarem i denunciarem totes les irregularitats dutes a terme.
Marxa de Torxes per la Independència
És una acte d’àmbit nacional per reivindicar la independència del nostre poble. Un acte que estimula el caràcter col·lectiu, que ens mostri com el poble que volem seguir essent i que mostrem amb orgull. Municipis a on es fa i adhesions al manifest.
Massa Critica Vila-real
No deixes que s´apague la massa critica a Vila-real, cada segon dissabte, tens una cita a la plaça Major de Vila-real. No coneixem manifestació popular a Vila-real que duri tant. Acte ciutadà que meneja conciencies a ciutadans i governants.
Menorca Reserva de la Billetera
Oposició al macroprojecte de reforma de la Me-1 (març 2014). Convoca a la ciutadania a mostrar el rebuig a la Llei de Seguretat Ciutadana que aprovarà el govern central. Una llei que parla de seguretat. Més de 90.000 manifestacions a tot l’Estat.
menys fems a Eivissa
Plataforma per a contribuir a la disminució del volum de residus que es produeix a l'illa, difondre la problemàtica, conscienciar en relació al tema i recolzar iniciatives que s'estan produint per aconseguir major presència de la reutilització d’envasos.
Mestres Indignats
Som 4 mestres blocaires (segur que alguns de vosaltres ja ens coneixeu) i ens hem unit en un únic bloc perquè ja estem més que farts de la situació que estem vivint actualment amb totes aquestes retallades que s'estan aplicant a l'escola pública.
MobbingBcn
MobbingBcn és un weblog realitzat en contra la violència immobiliària i urbanística a la ciutat de Barcelona. Opinió, dades d’actualitat, arxius, ... El blog no s’actualitza des de l’any 1998.
Molins Contra Les Retallades
Molins de Rei (Baix Llobregat) Contra Les Retallades. La proposta nascuda arrel del 15-M. Propostes de mobilització: Xarxes socials i difusió a la xarxa, difusió, accions, manifestació 5 setembre, difusions i retallades en altre àmbits (educació).
Mont-ras.Ciutadans2005.net - El portal dels ciutadans que s’interessen per Mont-ras
Els objectius més importants a Mont-ras per els pròxims anys és crear un nucli compacte i dotar al Municipi dels recursos necessaris per potenciar l’ensenyament, l’esport, el comerç, l’oci, el turisme, la restauració i la suficient activitat econòmica.
Mossosenlluita.cat
Mossos d'Esquadra en lluita, és un blog permanentment reivindicatiu creat pel membres del cos de la policía nacional els Mossos d'Esquadra. Subscriure per email al feed, populars, recents, destacats, canal de Twitter, calendari i blogroll.
Mou-te en Bici
Plataforma que agrupa particulars, entitats i associacions, constituïda a Girona el 1997. Som usuaris i usuàries de la bicicleta com a mitjà de transport alternatiu. Per això lluitem per a fer de la bicicleta un mitjà de transport respectat.
Moviment 15M Ontinyent
Som un grup de ciutadans i ciutadanes indignats amb la situació actual a nivell polític, social i econòmic. Per això hem decidit juntar-nos per tal d'exigir un canvi. Podeu contactar amb nosaltres al correu electrònic. Convoca a les assemblees generals.
Moviment de Defensa de Vallcanera
Moviment pacifista que vol donar publicitat al seu ideari en defensa del veïnat de Vallcanera a Sils (La Selva). Únicament les accions publicades a aquest bloc són nostres. Si vols participar envia la teva acció al correu restant pendent d'aprovació.
Museu de Poesia de Catalunya
Blog del Museu de Poesia de Catalunya. MuPoCat notícies: Les notícies, lectures i activitats del Museu de Poesia de Catalunya. Des d’aquí s’està treballant per la poesia i per a aconseguir una seu estable per al Museu de Poesia a Catalunya.
no + tisores
Portal dels professors de l’Institut d’Educació Secundària Gonzalo Anaya de Xirivella, a la comarca de L’Horta Oest, en contra de més retallades en l’esmentat Institut. No a les retallades en els serveis públics. Informació dels actes reivindicatius.
No a la MAT del Camp Almoster
Plataforma del Camp. "Per la defensa de la Terra i el Territori". Per tercer any consecutiu, torna a la Selva del Camp la Festa pel Territori. La confiança en què la informació i difusió de les problemàtiques ambientals com eines per a la conscienciació.
No a la MAT Sta. Coloma
Web d'informació del projecte de MAT a Sta Coloma de Gramenet. Manifestació-marxa a Can Franquesa. Després de la lluita realitzada i l’entrebanc que pateix el projecte és important l’assistència de tothom per una aposta per aturar el projecte.
No a la Planta de Triatge de Sant Jaume de Llierca
Resposta ciutadana a un pla imposat al municipi. donem el nostre total suport a la declaració de l’ajuntament principalment quan diu que ”aquest conveni no pot servir per justificar la necessitat de desenvolupar el Pla Especial aprovat”...
No a l'Auto-Via Parc Nord
Espai de la coordinadora ciutadana contra la via parc nord. L'Horta Nord contra l'autovia de la destrucció anomenada "Via Parc Nord". Les reunions de la coordinadora són al Centre Social Xicaranda de Godella (al costat de l'ambulatori), cada mes.
No a l'eliminació de la linia educativa en Valencià
Grup al facebook. El Valencià és de llei. Defensa'l, Sóc valencià i no he votat a Camps, A mi no m'estranyaria que la Generalitat fera la Conselleria de Corrupció, Muntem una gran manifestació en defensa de les línies en valencià…
No a l'obra d'en Vauban a la UNESCO
Recull de cartes, manifestos, campanyes, cançons, reaccions a la candidatura del Vauban a la UNESCO. Les fortificacions i ciutadelles de l’enginyer Vauban del Rei Sol Lluís XIV a la candidatura per al patrimoni de la UNESCO és en marxa…
No al feixisme! #No12o
Els feixistes, ni a Sants ni enlloc: 12 d'octubre, res a celebrar! Ja els vàrem fer fora del barri, i ho tornarem a fer. No passaran!! Som veïnes de Sants i rodalies que no volem feixisme, ni a Sants ni a cac lloc del món. No al feixisme! #No12 octubre.
No al Quart Cinturó
Informació de la campanya i bloc d'informació sobre el Quart Cinturó de Barcelona. Fotos, currículum, informació i altres coses. 5000 persones ha tornat a posar de manifest el clar rebuig que causa el projecte d'aquesta autovia.
No et Mengis el Món
Sistematització i extensió de materials sobre diferents temes que uneixin la sobirania alimentària i el deute ecològic. Crear, alimentar i/o formar part d’espais d’activisme i xarxes de diferents col·lectius que comparteixen visió i objectius.
No Retalleu La Cultura
Pàgina del manifest que cerca adhesions contra la retallada del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Proclama que aquesta retallada és un error, des del punt de vista de la cultura. Adhesions d’entitats i personals.
No vull pagar!
Plataforma ciutadana que denúncia el greuge que pateixen els catalans a l’autopista. Deixem de pagar peatges per autopistes amortitzades. La iniciativa sorgeix del català Josep Casadellà qui va començar a no pagar els peatges i publicar-ho a Youtube.
nosuccessions.org
Campanya contra l’impost de successions de Catalunya. Difusió per 5€ per usuari, farem circular el nostre anunci com a mínim en un autobús urbà a cada capital de provìncia catalana. Amb 10, 15 o 20, podrem posar anuncis en premsa…
Nou Barris cabrejada, diu prou!
Manifest Nou Barris cabrejada, diu prou! Nou Barris pateix de manera extrema l’impacte de la crisi econòmica. Ho demostren les dades d’atur, o la caiguda de la renda per habitant. Ho demostren també la quantitat de desnonaments i els símptomes de pobresa.
Oficialitat.cat
Campanya presentada el 17 d'abril 2009. El català la següent llengua oficial del Parlament Europeu. Oficialitat del català al parlament europeu. Èpica gesta d'un sol home per aconseguir que el català sigui llengua oficial a Europa.
Ojocontuojo - Stop Impunitat i Represió
Blog bilingüe de suport a l’Ester Quintana i a les víctimes de la impunitat i la represió. A l’abril de 2014 es va aconseguir la prohibició de l’ús de las bales de goma a Catalunya. Stop a les pilotes de goma. Documental sobre el cas d’Ester Quintana.
Organització pel Multilingüisme
Lluita per lleis que regulin un plurilingüisme igualitari, ús de llengües a símbols estatals, administració central, institucions de l'Estat i a la vida econòmica. Campanya per un euro plural. Campanya Segells Plurals. Campanya Documents plurals.
Pacte Nacional pel Dret a Decidir - dretadecidir.cat
Fa partícips del procés de l'exercici del dret a decidir i la celebració d'una consulta sobre el futur polític de Catalunya la societat civil, les institucions més representatives del país, el món local i les forces polítiques favorables ... Composició.
PAHV Gramenet
Vol ser un bloc d'ajuda amb les famílies afectades per la hipoteca. En les seves pàgines trobaràs, documentació, informació sobre activitats, fotografies, vídeos, comentaris i respostes a moltes de les teves preguntes. La PAHVG es reuneix els dijous.
Països Catalans Lliures - freecatalonia.com
La primera gran web independentista del PPCC. [freecatalonia.com] Una eina més del Moviment Català d'Alliberament Nacional. Completa informació del territori, història, llengua, simbols, i aspectes diversos, imatges i cançons.
Pelsnos3drets
Entitats, associacions i plataformes de la ciutat de Badalona es mobilitzem per fer notar el rebuig a les retallades, arriba l’hora de treballar plegats, colze a colze. Introdueix les dades de la teva entitat al formulari de la pàgina i comencem !
Per Millorar Sant Joan d'Alacant
Lloc, creat pel Bloc Sant Joan d'Alacant, on penjar imatges i comentaris per millorar el poble. Enguany, entre les activitats del 9 d'octubre, hem fet la passejada pel poble fotografiant allò que creiem que es pot millorar. Resultat de la ruta.
Per Tossa i els Drets dels Tossencs
La discoteca Sivas reobre les seves portes en aquests propers dies (concretament l’abril de 2014). De poc estan servint les accions de denúncia que duem a terme i com anunciàvem en anteriors escrits, hem de preparar-nos per emprendre la via judicial.
Per una Televisió d’Àmbit Nacional
La recepció Tv3 ha estat prohibida al País Valencià! Per la llibertat d’expressió, No al tancament! El Govern valencià del PP ataca de nou amb el tancament dels repetidors de TV3 d'Alginet i la Llosa de Ranes amb la complicitat silenciosa del PSOE.
Per una Veu Pròpia Valenciana a les Corts Generals
Atés que el secretari general del Bloc, Enric Morera, afirma que subscriu el manifest però en fa una interpretació totalment diferent a la nostra, hem considerat adient publicar aquesta nota d'aclariment. Lwa persones que signem aquest manifest.
Petroli No-Columbretes Netes
La Plataforma Columbretes Netes es va constituïr al Grau de Castelló, a Castelló de la Plana, el 17 de febrer del 2014 per mostrar l’oposició social i veïnal als projectes de prospecció i posterior extracció de petroli al voltant les Columbretes.
Plataforma "La Segarra i l'Anoia diuen no a la Presó"
Pàgina de la Plataforma La Segarra i l'Anoia diuen no a la Presó. Full de signatures i manifest. Informe condicions de l'empresonament a Catalunya. Extracte de l'Informe de l'Assemblea Nacional i del Senat Francés.
Plataforma “Pel Dret a Decidir”
Iniciativa amb una àmplia pluralitat d'entitats, moviments socials i persones d'arreu dels Països Catalans. Recull adhesions, presenta mocions als ajuntaments perquè se sumin a la iniciativa, celebra actes informatius arreu del territori.
Plataforma a Badalona per un Habitatge Digne
Diverses persones i entitats preocupades per la situació de l’habitatge a Badalona hem decidit passar a l’acció. Però no volem pas fer-ho nosaltres sols/es, necessitem de la teva ajuda! Per això comencem la nostra campanya per debatre i conscienciar-nos.
Plataforma Aigua és Vida
Plataforma formada per associacions socials, veïnals, sindicals, ecologistes i de cooperació per una gestió no mercantil de l'aigua a Catalunya: associacions de veïns i veïnes, sindicats, entitats ecologistes, de solidaritat internacional, entre d’altres.
Plataforma Aiguaviva Diu NO -plataforma antilínia de 400.000Kv-
Pàgina de la plataforma antilínia de 400.000 Kv. Informació de la reivindicació: Historial, properes accions, imatges de les marxes, descarrega dels comunicats. Aiguaviva (Gironès). Properes accions i comunicats.
Plataforma Antiautopista
Som ciutadans i ciutadanes que rebutgem els projectes d’autovies que el Consell Insular i el Govern Balear del Partit Popular volen imposar a l’illa d’Eivissa. Som propietaris afectats per les expropiacions.
Plataforma Antiincineradora de la Vall del Ges
Plataforma Anti-Incineradora de la Vall del Ges. Pàgina d'ecologisme pels que no es conformen amb un planeta contaminat. (Vall del Ges. Net/Ecologistes de Catalunya). Informació de la incineradora, notícies, accions i adhesions a la plataforma.
Plataforma Antiincineradora de GREFACSA
Estat de la situació dia a dia. L’any 2002 naixia la Plataforma. L’ empresa GREFACSA, volia saltar-se les legislacions i construir aprop de Vallfogona i de Térmens una incineradora de farines càrniques per cremar els seus residus, ...
Plataforma AVE pel litoral
Que la visita us sigui d'ajut per informar-vos i coneixer-nos millor. El triomf de la tenacitat i la constància, un hurra per a David Vallespí! El túnel s'apropa. Els que no heu participat de una forma més activa, encara esteu a temps.
Plataforma Can Batlló
Procés per a recuperar Can Batlló. Hi participen, des del 2009 ciutadania vinculada als barris de La Bordeta, s’hi han afegit de Sants, Badal, Hostafrancs i Font de la Guatlla. Assemblea quinzenal per organitza la reivindicació i preparar les accions.
Plataforma ciutadana El Ripollès existeix!
Web de la Plataforma ciutadana El Ripollès existeix! va nèixer el gener de 2001 com un lloc de trobada de les persones interessades i preocupades per la situació de les comunicacions viàries, ferroviàries i telemàtiques de la comarca del Ripollès.
Plataforma Ciutadana TAV Girona
Val a dir, que els criteris més importants que guiaran aquesta iniciativa, seran els d’actuar sempre a partir del diàleg amb les Administracions i parts implicades; per això s’ha optat per contactar amb una entitat experta en mediació.
Plataforma Cívica Al Berguedà, ni reis, ni Súbdits
Col·lectiu de la societat civil del Berguedà. El malestar a l’intenció de representants de la sobirania popular municipal de dur accions per legitimar una institució anacrònica des del punt de vista democràtic, com és la monarquia, en la societat actual.
Plataforma Cívica Antimolins Portbou Colera
Entitat ecologista partidaria de l'energia eòlica, però contraria al model que s’implanta a Portbou i Colera, vulnerant normatives, i malmetent el territori. El blog informa de tot el que fa el grup ecologista i pro-energia eòlica contra un parc eòlic.
Plataforma Cívica de Catadau
Pàgina d’aquesta plataforma, que s'oposa a la construcció d'una central tèrmica en aquest municipi de la Ribera Alta. España té en projecte unes 40 per al Territori Nacional, concrétament 3 per a la Comunitat Valenciana.
Plataforma Cívica per la Transparència i la Pluralitat en Canal 9
El grup en Facebook que aquesta setmana arribarà a 6.000 persones mentres que el grup de persones a qui s’ha invitat supera ja les 50.000 i diàriament se sumen centenars de voluntaris per a convocar una multitudinària concentració.
Plataforma contra l’Alta Tensió a les comarques centrals valencianes
Formada per persones a títol individual que s’organitzen de forma assambleària i reben el suport de diversos col·lectius i associacions de tot tipus que són sensibles a aquesta problemàtica. L’objectiu és la paralització immediata del projecte.
Plataforma Contra les Polítiques de la Por
Blog de la Plataforma Contra les Polítiques de la Por, per expressar el nostre rebuig a les polítiques represives. El manifest i adhesions, És una iniciativa del sindicat s’Estudiants dels Països Catalans i el Col·lectiu d’Indignats de Pollença.
Plataforma d'Afectats per la Hipoteca Baix Montseny (Sant Celoni)
La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca i l’Habitatge del Baix Montseny neix amb l’objectiu de ser un punt de trobada, ajuda mútua i acció de totes les persones que estan a punt de perdre el seu habitatge i de persones sensibilitzades amb el problema.
Plataforma d'Afectats per la Hipoteca Cerdanyola
Nucli de la PAH a Cerdanyola del Vallès. La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca ens reunim els dimecres de 17:30 a 20:00 al Casal de Joves de Cerdanyola que està al Passeig de la Riera amb Av. Primavera (darrera de la Biblioteca Ca n'Altimira).
Plataforma d'Afectats per la Hipoteca Montmeló
Veïns i veïnes de Montmeló en lluita pel dret a l'habitatge! La plataforma es un lloc de tronada, ajuda i acció d’afectats i persones solidparies. Reunions els dijous de 19 a 21h a la Caseta d’Entitats del Centre Cultural La Torreta per a parlar coses.
Plataforma d'Afectats per la Hipoteca Santa Coloma de Gramenet
La PAH som una associació gratuïta que agrupa persones amb dificultats per pagar la hipoteca o que es troben en procés d’execució hipotecària i persones solidàries amb la problemàtica. Ens trobem els dijous a les 19 h, a l’Ateneu Popular Julia Romera.
Plataforma de Fulleda
Plataforma que lluita contra la implantació massiva i sense consens social de parcs eòlics en aquest municipi fulledenc. El blog denuncia la creació d'un macroparc d'energia eòlica que destruirà el paisatge, la flora i la fauna del poble.
Plataforma de Suport a la Prensa Comarcal
Campanya d'Omnium Cultural, per adaptar els mitjans de comunicació, a la realitat social i territorial que representa la comarca. Mai a la irrealitat que representa la província o la comunitat autònoma.
Plataforma de Veïns Afectats del Barri del Congrés de Barcelona
Pàgina de la Plataforma de Veïns Afectats del Barri del Congrés de Barcelona, a Sant Andreu. Contra la determinació de l’Ajuntament de Sant Andreu de construir un aparcament soterrat de dues plantes en el reduït espai de l’interior d’una illa de cases.
Plataforma El Torrental
Pàgina de la Plataforma de Defensa Mediambiental El Torrental de Calldetenes (Osona), un bell entorn malmès pel ciment. Arxiu historic, notícies, galleries, videos, properes convocatòries, donacions i enllaços.
Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública del Baix Vallès
Pàgina de la Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública del Baix Vallès: ACTE. En defensa per una sanitat i una salut pública. En contra de les privatitzacions i del (re)co-pagament. Documents, enllaços d'interès, dempeus, La Resistència VOR, …
Plataforma en Defensa de l'Ebre
Bloc de la Plataforma en Defensa de l’Ebre. Plataforma per a una nova cultura de l'aigua, contrària a la política de transvassaments. Campanyes, articles, actualitat, agenda, i calendari d'activitats. Celebració de la derogació del transvasament.
Plataforma en Defensa de les Hortes i Ribes del Ter
Informació de la Plataforma en Defensa de les Hortes i Ribes del Ter. Tota la informació de les Hortes i Ribes del Ter Plataforma defensa Hortes i Ribes Ter a Santa Eugènia de Ter, de la ciutat de Girona.
Plataforma en defensa de les serres de Feixes i Orpinell
Pàgina de la Plataforma en defensa de les serres de Feixes i Orpinell, que defensa salvar del parc aeòlic aquestes serres, el pulmó verd de l'Anoia. Notícies, manifest, adhereix-te, documentació i links, correu, àlbum de fotos, índex del fòrum.
Plataforma en Defensa dels Serveis Públics de Rubí
Fundada l’abril de 2012. El bloc pretén ser el portal on informar de l’activitat de la Plataforma en Defensa dels Serveis Públics de Rubí, i eina on compartir reflexions, informacions i comentaris. Plataforma contra les retallades en els serveis públics.
Plataforma Horta
Blog oficial de La Plataforma en Defensa de la Terra Alta - Horta de Sant Joan. Informació general, vídeos de les diferents accions, descàrregues, el manifest i altres documents i notícies relacionades.
Plataforma Llorenç
No a l'abocador de Maldà, Plataforma de defensa terres de les valls del corb enfront la planta compostatge de Maldà, i per a defensar la nostra terra. Si es construeix la planta, suposarà un greu perjudici perls pobles de les Valls del Corb.
Plataforma Lluçanès Viu
Estimem la nostra comarca. Demanem la conservació del territori, un estil de vida respectuós amb l’entorn i unes activitats productives i econòmiques que tinguin el mateix caràcter. Davant la constatació d’alguns canvis socioeconòmics que poden afectar…
Plataforma Mildenou
Plataforma Mildenou d'afectats i afectades per l'ERO a RTVV (Ràdio i Televisió Valencianes). Acumulant privilegis. Informació fiscal en cas en contractació. Fa uns dies mantinguérem una reunió amb la dependència regional de gestió tributària …
Plataforma Moià diu Prou
La Plataforma entre d'altres treballa per aclarir la naturalesa del deute i les seves conseqüències, al seu bloc podeu consultar molta informació complementària creada a partir de gran mobilització ciutadana dels moianesos en contra dels impostos abusius.
Plataforma Moià diu Prou!
Creada a partir de la gran mobilització ciutadana dels moianesos en contra dels impostos abusius i la mala gestió econòmica de l’equip de govern del nostre poble. Tota la informació necessària: novetats, mobilitzacions, accions, i espai d’intercanvi.
Plataforma No a l’Abocador de Can Balasc i Abocadors Rubí
Manifest i adhesions. El nou POUM no prohibeix explícitament l’ús d’abocador en qualsevol espai del sòl no urbanitzable de Rubí, fet que valorem negativament atès el risc que en un futur es puguin reproduir casos com el de l’abocador de Can Balasc.
Plataforma No a la MAT L´Aleixar | en defensa del poble i del territorio
No a la MAT per les multiples afectacions a la Salut i per no respectar les distancies mínimes de seguretat. Per que nosaltres com a població no tindríem cap benefici d’aquesta autopista elèctrica: ni se’ns abaixarien les rebuts de la llum…
Plataforma No al Pla de Ponent
Un esforç col·lectiu per a impedir un desastre ecològic i la degradació de la qualitat de vida. Us volem mostrar les raons de per què el Pla de Ponent no solucionarà el problema de l'habitatge a Gavà i és insostenible des del punt de vista ecològic.
Plataforma No fem el CIM
Moviment creat l'any 2003, que s'oposa al Centre Integral de Mercaderies al Penedès conegut com Logis Penedès, el CIM més gran de Catalunya, afecta a: Banyeres del Penedès, l'Arboç i Sant Jaume dels Domenys. Documents i adhesions.
Plataforma No N-II de Vilassar de Mar
Transformació de la actual carretera Nacional II en un Passeig (Carrer de tipus litoral o marítim costaner), urbanitzant-la com cal i restringint el pas de vehicles. Gratuïtat total del peatge de la C-32, a tots els residents del Maresme.
Plataforma pel dret a l'avortament Terrassa
Davant anuncis de reforma de la llei de l’avortament (de salut sexual i reproductiva de 2010) per part del ministre de justícia Alberto Ruiz Gallardón, que representa un retrocés d'uns trenta anys; a la nostra ciutat ens hem decidit a fer la Plataforma.
Plataforma pel dret a no ser prostituïdes
Plataforma formada per entitats i persones individuals que treballa per l’eliminació de les violències envers les dones, contra la mercantilització... Formada per Dones d’Enllaç i persones que treballen per l’eliminació de les violències masclistes.
Plataforma pel Dret de Decidir - Bloc
Bloc referenciat sobre Plataforma Pel dret de decidir. Si vols aportar imatges relatives a les activitats de la Plataforma per incorporar a dossier i al Bloc, pots envia-les. Podeu fer els donatius al compte corrent.
Plataforma pel Nord
La Plataforma Pel Nord és una plataforma ciutadana constituïda per defensar el traçat nord de la variant de la C66 a La Bisbal. Considerem per les diferents traçats que contempla l'estudi. Adhesions, més informació i contacte.
Plataforma per a la Defensa de Gallecs
La PDG va néixer fruit de la desinformació deliberada que hi ha sobre el territori de Gallecs i la seva falsa protecció. És per això que vam decidir actuar al respecte i continuar la lluita que des de fa més de 30 anys existeix per la defensa de Gallecs.
Plataforma per a la identitat i la independència del poble de Sant Julià de Ramis
Plataforma creada a la darrera campanya electoral, independenment de qui governa l’ajuntament. Objectius: Potenciar la identitat del poble de Sant Julià de Ramis i defensar la inversió i donar suport a l’autodeterminació de Medinyà, si així ho vol.
Plataforma per a la Segregació de Fornells
Constituïda l’any 2001. El bloc té per objectiu comunicar a la comunitat el profund desig de la societat fornellera de veure el seu poble constituir-se en municipi de Menorca. Els fornellers volem que el nostre poble sigui per fi un municipi.
Plataforma per la conservació de les tres xemeneies de Sant Adrià
Per la conservació de les 3 xemeneies i l'edifici de turbines annex de la central tèrmica de Endesa a Sant Adrià de Besòs. Aquesta conservació ha de permetre la seva reutilització per allotjar activitats socials, culturals i econòmiques.
Plataforma per la Defensa dels Serveis Públics de Martorell
Blog i eïna de difusió dels treballadors públics de Martorell: Institut Joan Oró, Institut Pompeu Fabra, Escola Oficial d’Idiomes, Escola Juan Ramón Jiménez, Escola Vicente Alexandre, Escola Lola Anglada, Escola Mercè Rodoreda i l’Hospital.
Plataforma per la Dignitat Catalunya Nord
Web de la Plataforma per la Dignitat Catalunya Nord. La nostra voluntat és d'expressar sensibilitats diferents del món nord-català. Cada un dels autors expressa la seua reflexió. Unes opinions que no impliquen a cap dels altres col.laboradors.
Plataforma per Susqueda
Pàgina de la Plataforma per Susqueda, protegim Susqueda. Susqueda és a les Guilleries, a la comarca de La Selva. Informació general, noticies, la plataforma, actuacions, agenda, el temps, adhesions, premsa i àrea de socis.
Plataforma per una Vegueria Pròpia - Vegueria Penedès
Campanya per una vegueria pròpia: Anoia + Alt Penedès + Baix Penedès + Garraf. Adhesions: 53 ajuntaments, 4 Consells Comarcals, 105 entitats i grups (+7500 socis), 9 associacions empresarials (+1500 empreses) i 11.750 a títol individual.
Plataforma Protegim l’Horta de Lleida
Entitat constituïda l’any 2005, després que un veí de l’horta es trobés els empleats de GISA fent prospeccions amb màquines al pati de la torre sense autorització ni avís. Defensa dels interessos agrícoles, culturals i naturals de l’horta. Manifest.
Plataforma Prou - Prou.cat
Organitza als animalistes per recollir 100.000 signatures per entrar una proposició de Llei al Parlament de Catalunya i abolir les curses de braus per sempre. La Plataforma és el nucli de la Iniciativa Legislativa Popular per l'Abolició de les corrides.
Plataforma Prou Sal!
Col·lectiu de persones fartes d'un crim ecològic comès durant dècades al Pla del Bages, ens hem unit amb l’objectiu d’acabar amb el desastre ecològic produït per l'abocament il·legal de runam sobre el nostre territori. Pretenem l’aturada immediata…
Plataforma Prou Sal!
Col·lectiu de persones, no vinculades a cap partit polític, que fartes d'un crim ecològic comès durant dècades al Pla del Bages, ens hem unit amb l’objectiu final d’acabar totalment amb el desastre ecològic produït per l'abocament il·legal de runam.
Plataforma Salvem El Cabanyal
Cabanyal-Canyamelar, un barri de Valencia amb deficients infraestructures; Ni clavegueres, ni aigua, ni comunicacions. Volen destruint més de mil vivendes, moltes d'interés històric-artístic, perquè Valencia "mire al mar". Pla de rehabilitació.
Plataforma Salvem la Zona Agrícola de l’Hospitalet
Blog de la Plataforma per a la conservació de la zona agrícola de L’Hospitalet de Llobregat i contra l’especulació immobiliària constituïda per associacions de veïns, grups ecologistes i ciutadans amb l'objectiu de salvar la zona agrícola i natural.
Plataforma Salvem Tost
Tost era un municipi al que s'hi aderí Torà de Tost, Sauvanyà, La Bastida de Tost, els Hostalets de Tost, Montant de Tost, Castellar de Tost i Fontelles. L'any 1968 els pobles de la Vall de Tost s’agregaren a Ribera d’Urgellet, Alt Urgell ...
Plataforma Savem La Valleta
La plataforma Salvem La Valleta: No a l’autovia Villena-Muro vol mostrar des d'así la seua indignació cap a les administracions que volen construir el nostre futur sense comptar amb les persones que viuen i treballen en aquestes comarques.
Plataforma Savem les Adoberies
Les adoberies situades a la ribera del riu Mèder just al costat del pont de Queralt (conegut popularment com a pont romànic) constitueixen un conjunt arquitectònic i històric fabril relacionat amb el treball de la pell que es remunta al temps dels romans.
Plataforma Sense Senyal
Facebook de la Plataforma Sense Senyal. La pàgina segueix les reivindicacions per reivindicar TV3 que es fan a tot el País Valencià. Destaca que Lluís Llach tornarà a l'escenari per reivindicar la cobertura de TV3 al País Valencià.
Plataforma Serveis Publics Xirivella
Pàgina de la Plataforma Serveis Publics Xirivella Sense Por, des d’aquesta localitat de L’Horta Oest. Blog d’acció ciutadana organitzada. Inclou informació de les seues activitats. La web disposa de servei de traducció automàtica.
Plataforma Sobirania i Progrés
Conjunt de persones de diferents àmbits de la societat catalana que compartim que el benestar de la nostra societat depèn de l'assoliment de la sobirania política plena. Pel desenvolupament, benestar i cultura necesaris. Manifest i les 8000 adhesions.
Plataforma SOS Tibidabo
Web de la Plataforma SOS Tibidabo, dedicada a la protecció d'aquest espai de Collserola. Qui som, què fem, història i futur del Parc d'Atraccions, l'alzinar amenaçat, sala de premsa, canvi climàtic, col·labora, signa, contacta'ns, i opinió.
Plataforma Stop Kàrting
La Plataforma Revolucionària Antipatriarcal la formem: Adona’t Dones de Cardedeu, Justa Revolta, Cau de Llunes, Guerrilla Travolaka, CAJEI, Endavant i Maulets que treballem unides des de tots els fronts contra el patriarcat. Ens autodefinim ...
Plataforma Tanquem Cofrents
La Plataforma Tanquem Cofrents reclama el tancament immediat de la central nuclear de Cofrents, comarca de la Vall de Confrents. La central nuclear va caducar la seua llicència d'explotació el passat mes de març de 2011. Entitats i informació.
Plataforma Valenciana x la Cultura
Les associacions, col·lectius i individus que formem la Plataforma valenciana x la cultura volem manifestar a l’opinió pública el nostre rebuig davant la situació de precarització creixent que viuen tots els sectors culturals de la Comunitat Valenciana.
Plataforma Vies de l'Estació de Sants
Pàgina de la Plataforma pel Soterrament de les Vies i contra el Pla de l'Estació de Sants. Bloc de la plataforma, sctivitats actuals, Històric d'activitats i Arxiu de la Plataforma. Ens reunim tots els dimarts de 20 a 21 hores al Centre Social de Sants.
Podem.cat
Com es diu a la publicació Podem: Podem viure sense bancs, sense empreses multinacionals, sense diners, sense polítics, sense capitalisme. Siguem el canvi que volem. I, per suposat, volem a l'Enric lliure. Informació de convocatòries.
Polinyà puja al tren
Plataforma per l’arribada del ferrocarril a Polinyà. Articular i cohesionar entitats, ciutadania i partits polítics de la vila, per a fer palesa la necessitat de l’arribada del ferrocarril a Polinyà a curt terme. Avantprojecte Pla territorial metropolità.
Preservem el Maresme
La Coordinadora Preservem el Maresme, plataforma unificada i transversal, que reuneix entitats i persones pel futur del territori i, en especial per aturar les obres dels laterals de la ronda de Mataró, primer tram d’una autovia que travessarà la comarca.
Problemes de Barcelona
Blog sobre propostes de millora d'alguns problemes de la ciutat de Barcelona (capital de Catalunya). Problemes tècnics que provoquen accidents o poden provocar-los a Barcelona o als voltants. I dificultats per als qui volem una Barcelona millor.
Projecte LIFE Posidonia - campanya protecció de Posidonia
Projecte de protecció de les praderes de posidonia a zones LIC de Balears. Neix per la necessitat d'adoptar mesures de conservació de les praderes front a les amenaces. Proposa instal·lar 1125 amarraments i gestió de zones de fondeig.
Projectes populars de Les Nogueres
Cercle obert balageuerí que dinamitza i coordina la ciutadania, per la transformació social encaminada a la llibertat responsable de l’individu i el desenvolupament del sentiment crític. Els seus projectes populars i els col·lectius que hi donen suport.
Protegim el Canal de la Infanta!
Plataforma ciutadana. Qualifica d'agressió l'enderroc de part del mur exterior de la canalització, construït en formigó l'any 1929. L'Ajuntament de l'Hospitalet, d'aquesta forma, incompliria el compromís de manteniment de les restes arqueològiques...
Prou Ablacions
Pàgina d'Enric Alloza i Gabaldà, fotògraf de reportatges. Campanya contra aquesta pràctica que es segueix fent en molts països africans. Per qualsevol tema que vulguis plantejar, fer una xerrada a la teva població, centre educatiu, grup de dones, consulta
Prou Espoli. Ara República Catalana
Actes campanya del 15 de juny i fins el 31 d'octubre 2012. Activitats recorren els pobles, les viles i els barris del país per a explicar els efectes devastadors que l'espoli fiscal que patim any rere any produeix en el nostre teixit social i econòmic.
Prou Peatges!
Plataforma que defensa la fi dels peatges a les autopistes. Prou peatges ofereix un formulari per recórrer l'expedient de sanció contra #novullpagar publica una guia legal d'actuació davant dels peatges, explica, d'altra banda, que tens dret a no pagar.
Prou Residus
La veu de la plataforma veïnal que lluita per la retirada de les 2.438 tones de residus, abandonats en els terrenys de l'antiga fàbrica química, a Santa Coloma de Cervelló, Baix Llobregat. La veu de la Plataforma es trasllada en els propis articles.
Reagrupament.cat
Web d’aquest corrent crític d’ERC, presentat el 30 de juny de 2007. Disidents del sector oficial, com Joan Carretero i Oriol Beltran i el suport de Rafael Niubó i Heribert Barrera. Aposta per l’eix vertabrador nacional enfront l’eix d’esquerres-dretes.
RecolCEM Reagrupament de Col·lectius afectats per la Contaminació Electromagnètica del País Valencià
Col·lectiu cívic apartidista, orientat a la formulació i proposta de solucions als problemes de salut implícits en l’avanç tècnic -especialment de les telecomunicacions-, que no renuncia ni al progrés ni al benestar de la població ni a la participació.
Referèndum Independècia
Estem organitzant la consulta sobre la independència de la Nació Catalana a centenars de municipis de la nostra nació. Es tracta de demostrar al món que la nació catalana està preparada per exercir el dret a l’autodeterminació i a la independència.
Reforma del Sistema d'Institucions Internacionals
Campanya Mundial per una profunda reforma del sistema d'institucions internacionals. Comitè de Galícia. L'organització. Seminario Galego de Educación para a Paz i Fundación Cultura de Paz en Galicia, 1r campanya mundial a Galícia!
Relleu Denúncia
Fòrum denúncia del municipi de Relleu. La pàgina no es fa responsable de les opinions publicades. Informació, retalls de premsa sobre el municipi, i enlloços de Relleu. El contingut en valencià és mínim.
Renfadats
Plataforma per mobilitzar els usuaris de Rodalies de Catalunya amb l’objectiu de denunciar la precària situació actual. Permet visualitzar l’opinió dels usuaris mitjançant les xarxes socials com a forma de crear consciència crítica i denunciar.
República de Roses
República de Roses, un país i una nació. Aquest espai intenta explicar notícies d'aquest país. Al s. XIX i després dels diversos enfrontaments entre França i Espanya, es crea una zona desmilitaritzada entre aquests països, l’Estat Rosinc.
ResDeSensat
Reflexions del passat, present i futur de l'educació pública i propostes per a l'acció i canvi. Mestres i professorat de tots nivells i assignatures, des de la infantil a la universitat, ens coordinem i mobilitzem per actuar i aturar les retallades.
Resistència VOR
Coordinadora en defensa dels serveis públics i de l’estat del benestar al Vallès Oriental. La plataforma trasllada al carrer, a les empreses i institucions la lluita dels pels que l’estat del benestar és la garantia per a poder gaudir d’una vida digna.
Riudaura Contra el Fracking
Riudaura Junts contra el Fracking. Plataforma veïnal en lluita contra el fracking a Riudaura. L’actual sistema tan de consum com econòmic basat en hidrocarburs toca la fi, esgotat, i els seus efectes com l’hivernacle augmenten dia a dia.
Rubi indignat
Web de l’Assemblea d’Indignats i Indignades de Rubí (Vallès Occidental). Una allau de mobilitzacions vinculades a l’actual situació excepcional de retallades socials i de l’increment de la repressió contra les protestes. El contingut en català és mínim.
Salvem Albalat de la Ribera
Salvem Albalat és una plataforma formada per albalatenques i albalatencs, que s’apleguen moguts per les inquietuds referents a la salut de la vila. Dades generals. La intenció és revisar els plantejaments i les tasques assignades a cadascú. ...
Salvem can Fàbregas i de Caralt
Web de la Plataforma Salvem can Fàbregas i de Caralt de Mataró. El conjunt industrial de Can Fàbregas i de Caralt, al carrer Biada, estava catalogat en el Pla Especial del Patrimoni Arquitectònic de Mataró amb el màxim nivell de protecció (A).
Salvem Can Fàbregas i de Caralt
Moviment ciutadà per salvar la Farinera Mataronesa (1879) edifici amb nivell de protecció “A” i edifici important. La Locomotora Comercial suposa l’enderrocament. Urbanisme, insta a rebaixar el nivell de protecció de la fàbrica, per a demolir-la.
Salvem Can Globus
Salvem Can Globus. Plataforma pel Patrimoni d'Arenys de Munt. Defensem el patrimoni natural, arquitectònic històric i arqueològic de la nostra vila. Construcciones Juanes: obres aturades i concurs necessari de creditors, ...
Salvem Can Ricart
Pàgina oficial de la Plataforma Salvem Can Ricart del Poblenou de Barcelona, Catalunya. La iniciativa demana que Can Ricart tingui un ús públic i que l’amenaça urbanística no el tapi ni l'enderroqui. Butlletí i notícies.
Salvem Dalt Vila
L'ajuntament de Badalona adjudica el concurs per a l’estudi, diagnosi i propostes d’actuació per a la revitalització del nucli històric del barri de Dalt de la Vila. Notícies, videos, documents, manifest, fotografies, i suggeriments.
Salvem el Botànic
Coordinadora ciutadana Salvem el Botànic, recuperem ciutat creada l’any 1995. Informació de la campanya per conservar el perfil urbà del centre històric de València. Suport de tot tipus d’institucions, col·lectius i estaments de temes del medi.
Salvem el campanar d'Horta
Per un campanar que funcioni i toqui a les hores en punt… Construït en 1845 en aquest barri de Barcelona, abans que el carrer d'Horta i la seva construcció comportés la maledicció de les dones casadores del poble pel motiu exposat en la web.
Salvem el Casc Antic de Bellvei
Espai dels Amics del Casc Antic de Bellvei, a la comarca del Baix Penedès. Aquesta campanya s’ha creat per iniciativa de "Salvem el Casc Antic" per donar informació del projecte del Casc Antic de Bellvei.
Salvem el Casc Antic de St. Andreu
Pàgina dedicada al moviment veinal de protecció del Casc Antic de Sant Andreu. Enllaços a les xarxes socials i les darreres notícies referents a les mobilitzacions relacionades amb la protecció del Casc Antic de Sant Andreu. Manifestació.
Salvem el cinema Alhambra!
Conseqüència dels problemes recentment detectats pels serveis tècnics municipals al cinema Alhambra, i desgrat nostre, comuniquem als garriguencs i a l’opinió pública l’ajornament de les darreres activitats que SOS Alhambra té programades.
Salvem el Terraprim
Punt de trobada de la plataforma cívica que aglutina diversos habitants dels pobles propers a la serra on es preveu ubicar el parc eòlic. Neix el gener del 2008 a causa de l'avanç administratiu del projecte i a la falta d'informació. Informes i denúncies.
Salvem el Tren
Per un tren amb condicions, per una línia amb futur de la línia Xàtiva - Alcoi. La línia va ser inaugurada el dia 1 de juliol de 1894 amb l’entrada del primer comboi a l’estació d’Ontinyent. El 23 de setembre de 1903 arribava el primer tren fins a Alcoi.
Salvem La Granja del Magí Saumell de Montornès de Segarra
Grup Facebook Salvem La Granja del Magí Saumell de Montornès de Segarra. Si voleu col·laborar en salvar aquesta granja, integrada al nucli urbà d’aquest poble segarrenc. Informació, mur de comentaris i fotos. Té més de 656 seguidors.
Salvem la Platja Llarga!
Manifest per salvar aquesta platja tarragonina. El Ministeri retira el projecte, però en faran un altre i cal estar al cas. Manifest amb peticions. Fotos i vídeos de cadenes humanes i mobilitzacions ciutadanes. Mapa i fotos de la platja. Adhesions online.
Salvem La Real
Salvem La Real és una plataforma social que lluita per la preservació de La Real i el seu entorn actual, contra el nou hospital Son Dureta a Son Espases, a Palma de Mallorca (Balears). Introducció, fòrum i documents.
Salvem la Riera - Coordinadora de defensa de la conca de Sobirans
Salvem la Riera d'Arenys de Munt. L'última Riera del Maresme. Els valors de la riera, per què soterrar-la i l’alternativa. Una consulta ha de permetre escollir entre un projecte de soterrament i un projecte de preservació i millora ambiental del poble.
Salvem La Tossa
Web de Salvem La Tossa, col·lectiu contra el camp de golf i macrourbanització. Associació per a la defensa del patrimoni històric, cultural i mediambiental de Benicarló. Informa de la problemàtica del camp de golf i urbanització al paratge de La Tossa.
Salvem l'Espai Olímpia
És un bloc creat per fer el seguiment de la campanya "Salvem l'Esapi Olímpia" de la ciutat de Sabadell. Destrucció de l'Olímpia. Les màquines s'afanyen a destruir-ho tot. Segueixen ,es instruccions: 'Taleu-ho tot ... No deixeu reaccionar als veïns.
Salvem Montaverner
Opinem sobre el nostre Poble i els polítics que ens governen. La Vall d’Albaida ha passat a ser el reality show. Alguns dels nostres regidors estan preocupant-se més pels seus interesos personals que els interesos generals del poble.
Salvem Montserrat
Web de la Plataforma Salvem Montserrat, moviment veïnal contra l'ampliació del polígon industrial de Collbató i contra les agressions al parc natural de Montserrat. Recollida de signatures i informacions actualitzades.
Salvem Novetlè
Plataforma ciudadana contra l’actitut de l’Ajuntament de Novetlè de voler convertir el terme en un barri de Xàtiva. Novetlè per a viure-EUPV-Verds. Ja tenim representació municipal. Ara toca treballar per un Novetlè transparent, solidari i lliure…
Salvem Porxinos
Evitar la transformació urbanística de la vall de Porxinos, a Riba-Roja i conservar-la per a les futures generacions. Actuació urbanística d’envergadura sols beneficia a una minoria, als agents urbanístics que disposen de poder i volen més beneficis.
Salvem Sant Martí Vell
Bloc d'opinió de la plataforma Salvem Sant Martí Vell i recull totes les notícies i novetats relacionades amb el POUM actual d'aquest poble. Les opinions reproduides d'altres mitjans no han de ser per força coincidents amb les de la plataforma.
SalvemAnoia.org
Al·legacions al Parc Eólic de l'Alta Anoia, Conca d’Òdena. Després del primers mesos d’activitats per fer-nos coneixer i d’intentar arribar al màxim nombre de gent possible creiem que ha arribat l’hora de la veritat. Adhesions, manifest i dades.
Sant Adrià es Mou
SOS ensenyament públic Sant Adrià de Besòs (Barcelonès). Manifest de la plataforma davant la vaga del 22 de maig 2012 per l’ensenyament públic. Trobada d'entitats en lluita a Sant Adrià de Besòs, material gràfic de l’acció pels nostres drets.
Sant Andreu Social
Creada a l’any 2009, l’Assemblea Social de Sant Andreu està formada per persones de diversa procedència política, que tenim com a tasca principal la conscienciació dels veïns per fer front al sistema capitalista i a les conseqüències de la seva crisi...
Santa Oliva, Desperta! Salvem el bosc! GEPEC
Aquest mes de maig, un grup de jovent de Santa Oliva (Baix Penedès), va sondejar els veïns en referència als boscos del Julivert i dels Colls, únics al terme, afectats pel PGOU com a sòl urbanitzable, amb projecte en tràmit per a construir-hi.
Savem El Tió!
Reivindica els Nadals que feiem cagar el Tió i vol recuperar el costum. Mobilitza't i crida ben fort: Jo sóc de Tió! Què se’n sap del Tió? El tronc més entranyable i caganer està desapareixent de les nostres llars. Tió corre perill i ens necessita!
Savem Pontons
Proposta de salvar imatges fotogràfiques d’interès històric i social dels s. XIX i XX, en un fons per finalitats culturals, educatives o divulgació històrica. Ajuntament de Pontons, municipis de l’Alt Penedès, Consell Comarcal, Arxiu Comarcal i La Fura.
Selecció Catalana Hoquei Patins
Dedicada a la Selecció Catalana Hoquei Patins. Té gran quantitat de documents gràfics de la reivindicació. Fotos de la victòria de la Selecció Catalana a Macau i vídeo del Catalunya-Japó. Support the recognition of the Catalan national hockey team.
Serveis públics, guanys privats: recuperem els Serveis Públics!
Coordinadora ciutadana en defensa dels serveis públics i contra les privatitzacions. Els darrers anys, s’està produint a tot l’Estat un gran deteriorament del sistema sanitari, polítics i gestors difonen el fals discurs que la cosa pública no funciona…
Sobreviure a Barcelona
Barcelona, capital dels Països Catalans, està entre les 50 ciutats més cares del món. L’estudi, realitzat per una consultoria sobre més de 140 ciutats d’arreu del món. S’hi compta el transport, l’alimentació, la roba, l’oci o l’adquisicó d’un habitatge.
So´c Mestre
Vídeo per demanar més respecte cap al cos de mestres del CEIP Port de Xàbia. Si ets mestre i estàs orgullós de ser-ho, comparteix-lo, fem-ho arribar al Rajoy, als que no creuen en l'escola pública, als que creuen en que lluitem per una societat millor…
Socis del Orfeó
Grup actiu de socis del Orfeó Català, que l’objectiu restituir el govern de l’associació a la Junta Directiva i recuperar la sobirania a l’assemblea de socis, recuperant-la de la Fundació. Estem preocupats per la deriva cap a una entitat sense cap vida.
Solidaris Encausats De Bunyola
El Col·lectiu Solidaris encausats de Bunyola es presenta des d’aquest espai per fer públic el cas particular i reclamar la nostra dignitat com a persones lliures que som. Els fets ocorreguts a Bunyola el passat 28 de maig han duit moltes conseqüències ...
Solidaritat Cerdanyolenca
Plataforma antirepressiva que sorgeix arran dels casos ocorreguts a la tardor del 2009 a Cerdanyola. Intenta donar llum als casos de repressió i impunitat policial en els últims temps en augment a la nostra vila, sabent que no són casos nous ni aïllats.
Solidaritat pratenc repressaliat
Blog de denuncia del cas d'un activista pratenc repressaliat. Donem per acabada la campanya de solidaritat amb l’activista represaliat per defensar el dret de manifestació, amb la notificació del jutjat d’ejecutories de la suspenció de la condemna.
Som 27m
Som les persones querellants pels fets del 27M, un grup divers i plural com la societat de la qual formen part. Ens apleguem per denunciar l’agressió que vàrem patir per part del cos dels Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona.
Som lo que Sembrem
Iniciativa Legislativa Popular per una Catalunya Lliure de Transgènics. És una llavor que plantem pel futur de la nostra terra i la nostra alimentació. És una consigna honesta i independent de la societat rural per un model agroalimentari bo, net i just.
Sometent Nacional de Catalunya
Origens, passat i futur d'una institució tradicional de la terra catalana. El Sometent és un cos que hom aplegava els veins d'un lloc per a la persecució de malfactors en temps de pau i per a la defensa de la terra enfront l'enemic en temps de guerra.
SOS Monuments
Associació per la defensa cívica del patrimoni cultural de Catalunya, nascuda el 1997, iniciativa d’un grup d’arquitectes, geògrafs, historiadors i professionals preocupats per obrir canals de participació socials en la gestió del patrimoni cultural.
Sosllavaneres
Els fins de SOS Llavaneres és el foment, promoció, prevenció i reivindicació dels aspectes que tenen relació amb l'entorn natural i paisajístic del poble. A tots els que esteu descontents amb qui ens representen actualment a l'Ajuntament de Llavane-res.
SostreCívic
Associació que proposa per a la societat, fer-la més justa i respectuosa amb les persones i l’entorn a través de valors aplicats a l'urbanisme i a un accés a l’habitatge no especulatiu. Promou un model basat en Models de Cooperatives d’Ús (MCU).
Stop a l'especulació
Els nostres paisatges costaners i de muntanya estan són envaïts per milers d'edificacions i d'urbanitzacions. Els culpables són: els polítics que deixen fer, certs alcaldes, els financers, els inversors, els banquers, els especuladors, els propi.
Stop Bales de Goma
Associació formada per víctimes que han sofert danys de diverses gravetats a causa d’aquests projectils, a Catalunya, i altres persones, associacions i moviments socials que es solidaritzen amb la causa. Les primeres adhesions rebudes…
Stopespoli.cat
Vídeo de presentació per l’APP del Stop Espoli. Hi surten: Clara Ponsatí Obiols, Montserrat Gubernau, Joan B. Casas, Heribert Padrol, Núria Bosch, Elisenda Paluzie, Jordi Galí, Carles Boix, Guillem López Casanovas i Andreu Mas-Collell. Signants manifest.
T-11, una resposta que surt a compte
Començaments d'any, la ciutadania de Barcelona, afectada per la crisi, hem vist com han apujat d'una manera mai vista els preus del transport públic. La T-10, el títol més utilitzat a la ciutat, ha passat de 8,25 a 9,25 € (augment del 12%). La proposta.
Tancarem el Cie de Barcelona
Espai que no garanteix la seguretat i els drets de les persones retingudes. Al gener de 2012, Idrissa Diallo, un jove de 21 anys d’origen guineà, va morir per dificultats respiratòries… El lloc priva de llibertat a persones que no han comès cap delicte.
Tanquem Cofrents ja
Pàgina facebook pel tancament de la central nuclear de les Comarques Centrals del País Valencià i pel tancament de totes les centrals nuclears dels Països Catalans i de tot el planeta. Tanquem Cofrents reclama el tancament immediat de la central.
Tanquem les Nuclears
Tanquem les Nuclears. Nova Cultura de l'Energia. Web pel tancament de les centrals nuclears, l'estalvi, l'eficiència i 100% d’energies renovables. Per a què un futur així sigui possible és urgent tancar les nuclears quant més aviat millor. Manifest.
Taula de pobresa energètica Tarragona-Reus
Una llar es troba en situació de pobresa energètica quan és incapaç de pagar una quantitat d'energia suficient per satisfer les seves necessitats domèstiques i/o quan es veu obligada a destinar una part excessiva dels seus ingressos per pagar.
Televisió Sense Fronteres
Per posar solució a l’intent de l’actual Govern valencià de tancar TV3 al País Valencià, a través de la plena legalització de les seues emissions. Per assolir el reconeixement legal de l’existència de les realitats lingüístiques i culturals…
Tèrmica de Faió
Des del consistori de La Pobla de Massaluca, amb el recolzament dels ajuntament dels pobles veïns, Consell Comarcal de la Terra Alta, Grups Ecologistes i altres, s’al·lega contra l’autorització administrativa d’aquest projecte de central.
Tèrmica de Faió
Dades de l’Ajuntament de la Pobla de Massaluca (la Terra Alta). Aquí hi podreu trobar tota la informació de què es disposa (al·legacions, publicacions al BOE, preguntes formulades per escrit al Parlament, publicacions en premsa, ...).
Torre Malaia No!
No a l'edifici d'11 plantes del Pg. de St. Antoni. Es remuntena l'any 1968, quan amb motiu de l'ampliació de l'estació de Sants a Barcelona, el Ministeri d'Obres Públiquesva expropiar diverses finques properes a l'estació per ampliar les vies de trens.
Tots a Westminster - El cas dels catalans
La Declaració a Westminster. Mostra de la solidaritat de les nacions d’Anglaterra, d’Escòcia, de Gal·les i d’Irlanda envers la catalana, i com un exemple per a una Unió Europea que desitgem que esdevingui una veritable unió de pobles lliures.
TV3 i Catalunya Ràdio són teves
Grup de professionals, treballadors de Catalunya Ràdio, Televisió de Catalunya i la Fundació La Marató, promovem una campanya de sensibilització social sobre el valor dels mitjans públics de comunicació en la societat democràtica. Manifest i adhesions.
Un país dempeus
Documental audiovisual elaborat per Mariela Acijia i Jordi Oriola. Narra la lluita de les plataformes defensores del territori. Dura 40 minuts. Vol contribuir al debat de una nova cultura democràtica a Catalunya. Més de 40 projeccions al territori català.
Un País Una Bandera
Per setè any consecutiu, més de 80 ajuntaments catalans per tal que l'onze de setembre no es pengi cap més bandera que la catalana al balcó dels ajuntaments. Aquest any es demana que aquest costum es mantingui durant totes les festes oficials de l'any.
Una altra Catarroja és possible
Web de Wilson Ferrús, regidor del PSPV-PSOE de l'Ajuntament de Catarroja i portaveu del Grup Municipal Socialista. Secretari General de l’agrupació i membre del Comité Nacional del PSPV-PSOE, i vicepresident de la Mancomunitat Horta Sud.
Unió de Plataformes
Per la identitat natural del nostres pobles, ciutats i paisatges. Per la identitat natural de Catalunya: Unió de Plataformes per a la preservació mediambiental. Es va constituir a Martorell el 2008, com una coordinadora d'entitats cíviques a-partidistes.
Universitat Indignada
El context actual d’evolució de crisi del sistema econòmic, polític, social i cultural capitalista, imposan polítiques privatitzadores i perjudiquen a les persones i ataquen al benestar social. Polítiques pels mercats i les èlits polítiques i econòmiques.
València retira escuts franquistes de col·legis públics
Informació del grup municipal d’EUPV a l’Ajuntament de València. Vol eliminar els símbols franquistes dels carrers places, edificis i col·legis, per fer efectiva la resolució del Ajuntament de València. Podeu fer arribar fotografies d’elements detectats.
Valencians sense veu - Manifest per la regeneració democràtica del País Valencià
Davant la manca de qualitat democràtica, de pluralitat política a les Corts Valencianes, els/les sotasignants, del País Valencià, manifestem el desacord amb la barrera electoral del 5%, requisit per a obtenir de l'acta de diputat a les Corts valencianes.
Vegueria Penedès
Blog de la Plataforma per una Vegueria Pròpia, des del Gran Penedès (l’Anoia, l’Alt i el Baix Penedès i el Garraf). Bloc de la Plataforma per una Vegueria pròpia. Plataforma per una Vegueria Pròpia / Plataforma Vegueria Penedès …
Vergonya Monumental | Comissió per la retirada dels símbols
Comissió per la retirada dels símbols franquistes de Tortosa. Aquest és el nom que hem escollit per a la nova campanya de la Comissió per la retirada dels símbols franquistes de Tortosa. Perquè considerem que és una vergonya immensa …
Via Vallès
L'eix de la B30/AP7, espinada d'una vall, centre productiu de Catalunya. L'aportació del Vallès a la Catalunya i a la metròpoli futura, el seu pes demogràfic i l'especialització productiva. Documents generals, economia, inversió pública, ferrocarrils, ...
Vilafranca Cívica
Aturem l'ordenança de civisme! Bloc en contra de l'ordenança de civisme de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès. 10 entitats cíviques qüestionen l’ordenança impulsada pel govern de Vilafranca i hi presenten al·legacions. Segueix al twitter.
Volem cobertura a Palol de Revardit
Gent cansada de tenir amics incomunicats a Palol de Revardit (al Pla de l’Estany, volen fer una crida no mes enllà de la provincia de Girona, reivindicant una cobertura eficient per una poble tant agraciat i estimat pell seu paissatge i habitants.
Volem Comitè Olimpic Català oficial!
Reivindicació al Facebook. El COC malgrat la tradició històrica i la voluntat de milers d'esportistes catalans no pot participar en els Jocs Olímpics. Voluntat popular del poble català i l'arrelament esportiu perquè Catalunya pugui participar-hi.
Volem l'aigua clara!
Plataforma cívica en defensa de l'aigua de l'Estany de Banyoles creada l’any 2010. La ciutadania de Banyoles en desacord amb el conveni, exigeix l’aturada del procés i que es busqui un consens social i polític guiat per la transperència.
Volem l'antena de telefonia lluny de Rotglà i Corberà
Grup Facebook de seguiment del problema de l'antena de telefonia de Rotglà i Corberà. El grup no renuncia ni al progrés ni al benestar de la població ni a la participació democràtica. Mur de comentaris, informació, membres i esdeveniments.
Volem LinkedIn en catala`!
LinkedIn, amb 400 milions d’usuaris i present a me´s de 200 pai¨sos, e´s avui en dia la xarxa social professional me´s gran del mo´n. Permet navegar-hi en un total de 22 llengu¨es i tenir el curri´culum en 40 idiomes. Pero`, no s’hi inclou el catala`…
Volem Tripadvisor en Català
El català cada vegada te més presència a la xarxa i a les xarxes socials, però encara existeixen moltes APPs i webs on l'ús del català no hi està permès, exemples d'això també en són Filmafinitty una web sobre cinema, linkedin la xarxa social laboral.
Volem Viure a Flix
L’any 2009 i a Ca Don Ventura, es va presentar i constituir la Plataforma Volem Viure a Flix. El motiu pel qual s’ha creat aquesta entitat que és un conjunt d’objectius per aconseguir pel poble. Els fins que volem aconseguir i qui som.
X.net
Plataforma que vol alliberar al ciutadà dels abusos de la SGAE i altres indústries culturals. Defensa la neutralitat de la xarxa democràcia, informació i cultura lliures. Organitza el oXcars xou de cultura lliure i el FCForum, Llibertats i drets en xarxa.
Xarxa d’Escoles Insubmises - contra la LOMCE
Bloc que la Comissió No a les Retallades de l’Escola Patronat Domènech (Gràcia, Barcelona), en marxa per lluitar contra la LOMCE. Suport de la Coordinadora d’AMPA’s de Gràcia i de la FAPAC, per a crear la Xarxa d’Escoles Insubmises a la LOMCE.
Xarxa d'Escoles en Barracots
Manifest que demana a l’administració els compromisos com que s’asseguri com a premissa la qualitat educativa en totes les fases del procés, que es fixi un termini màxim de 3 anys per a la construcció i posta en servei de l’edifici definitiu.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT