REM


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
Barcelona Club de Rem
La secció de Rem del Club Esportiu Universitari, és un club jove, nascut al 1992. Actualment formen el club més de 100 persones. Cursets, entrenaments, publicacions, resultats, calendari. El club té la seu a la Diagonal de Barcelona.
Bot Salvavides de Calafell - Els Llaguts de Calafell
El Bot Salvavides de Calafell és una embarcació singular. Va ser construït a les drassanes Corbeto de Barcelona. Té 10 metres d’eslora, 2 metres i mig de mànega i un metre de puntal. Web dels Llaguts de Calafell, secció esportiva de rem.
Capgrossos de Mataró
Els Capgrossos, estem constituïts com a una associació cultural que té com a objectiu principal aixecar castells, però que paral·lelament realitza tot tipus d’activitats lúdiques i culturals. Actualment la colla aplega uns 650 socis de tot el Maresme.
Club de Rem Arenys
Amb la consolidació d'aquesta activitat nàutica hem creat equips que competeixen a les regates que organitza l’Associació de Clubs de Llagut Català, que inclou el Principat i de la Catalunya Nord. informació del Llagut, competició i tripulacions.
Club de Rem Badalona
Web d’aquest club de rem (llaut) de Badalona. Informació del Club de Rem Badalona, informació del rem amb llagut. Els nostres objectius: Fomentar l'esport del rem de banc fix a Badalona i propiciar l'acostament dels nostres conciutadans al mar.
Club de Rem de Colera PPG
Presentació, calendari de competicions, galeria de fotografies, història, activitats, notícies, espai del soci, el rem en llagut català i títols del club. Aquesta pàgina està actualment en construcció. Per més informació enviar un e-mail.
Club de Rem Marina Casinet
Web oficial del club. Història, tripulacions i galeria. El casinet és una entitat social, entre les activitats que desenvolupa, és mecenes de l'equip de rem que porta el seu nom. A l'ampar de l’associació es va formar la barca del Casinet.
Club de Rem Santa Cristina
Notícies dels campionats de Catalunya i d’Espanya en que participa el Club de Rem Sta. Cristina. Equips, classificacions, entrenaments, instal·lacions i remers del club en les diferent categories. vídeos, botiga i fòrum.
Club de Rem Tortosa
història del Club de Rem Tortosa, a més d'haver-hi detallat l'inventari d'embarcacions els membres que formen part de l'equip de competició de rem olímpic, de muletes i també als membres de la junta directiva, Activitats, club, equip, vídeos i fòrum.
Club Natació Banyoles
Web dividida en diverses seccions. La esportiva amb les seccions de atletisme, caiac polo, natació, piragüisme, rem socorrisme, waterpolo. Àrea social d’atenció al soci i activitats variades i organització d’esdeveniments al llac de Banyoles.
Club Nàutic Amposta
Web del Club Nàutic Amposta, entitat dedicada al rem. Amposta te el privilegi, d’oferir a qui vulgui practicar el rem, un riu amb més de 50 km d’aigues tranquiles. Equips de alevins a veterans. 15 Medalles en el Campionat del Món, 2 Diplomes Olímpics.
Club Nàutic Vilanova
Web del Club Nàutic Vilanova i la Fundació Nàutic Vilanova, a Vilanova i la Geltrú. Vela, pesca, submarinisme, regates, concursos socials, ... L’escola esportiva agrupa a totes les escoles que el club ofereix als seus usuaris per la pràctica esportiva.
Club Rem Treumal de Blanes
El Club Rem Treumal neix a la platja de Treumal de Blanes al 1995 quan gent del bàsquet s’animen a recuperar un vella embarcació que pertanyia a l’Ajuntament de Blanes. En l’actualitat participa a la Lliga Catalana de Rem en banc fix.
Equip de Rem de la UPC
Equip de rem en categoria masculina i femenina de la UPC, que desenvolupa les seves activitats al llarg de l'any segons un calendari d'entrenaments i regates que va de setembre al juliol. Presenten la informació més important.
Equip de Rem UPC
Informació sobre les activitats de l'equip, així com altres informacions relacionades amb el món del rem. L'equip participa durant tot l'any a regates universitàries i federades, tant d'àmbit regional com internacional.
Federació Catalana de Rem
Web oficial de la Federació Catalana de Rem, amb tots els resultats de les regates, calendari de la temporada, clubs, tècnica i tota l'informació que pugueu necesitar sobre el Rem a Catalunya. La federació té la seva seu a Barcelona.
Lloguer de caiacs pel riu Ebre Aiguadins
Servei de lloguer de caiacs sense monitor al riu Ebre (Vinebre - Móra la Nova - Miravet - Benifallet - Xerta) Ginestar i tota la Ribera d'Ebre tenen paratges desconeguts, en molts casos totalment verges, sent el riu Ebre el gran protagonista.
Reial Club Marítim de Barcelona - RCMB
Si vols fer rem a Barcelona acostat al Reial Club Marítim de Barcelona, al port de la ciutat. Un club amb més de 100 anys d’història i un palmarès impressionant esta a la teva disposició davant del monument de Colom, al final de les Rambles.
Reial Club Nàutic de Tarragona
Web oficial del Reial Club Nàutic de Tarragona. Fundat l’any 1878, el Reial Club Nàutic de Tarragona és el club més antic, en la seva especialitat, de l’estat espanyol. Informació general i les seccions de Motonàutica, pesca, natació, rem i vela.
Rem a Mataro
Blog perque la gent de Mataró conegui el rem en llagut amb els Capgrossos a la seva ciutat. Si en voleu més informació o participar, us esperem al moll de pescadors els dijous a les vuit o deixeu un comentari al blog.
Rem Palamós
Un any més el rem surt a la mar. El que semblava el somni d’alguns s’ha tornat una realitat ja consolidada. La tercera temporada del club, dues embarcacions, un mòdul per al material a la zona del port, una sala al pavelló amb ergòmetres, etc.
Secció Rem Club Nàutic Lloret
Espai de la secció rem del Club Nàutic Lloret (La Selva). Va ser l’any 1.987 quan van arribar a Lloret els primers quatre Llaguts de nou diseny, amb l’intenció de recuperar la tradició d’anar a la procesó de Santa Cristina a rem.
Surf & Sail Menorca - Water Sports Centre
Surf and Sail Menorca neix l'any 1978 a la tranquil·la illa de Menorca. Des de llavors cada any ampliem les activitats i millorem les instal·lacions per als clients. Podem oferim windsurf, vela, caiacs, barques de lloguer i altres activitats lúdiques.
Vent d’Estrop-Vogadors de Cambrils
Associació esportiva de Cambrils que va néixer l’any 2004, arran les curses de llaguts celebrades per Sant Pere, recuperades per la Confraria de Pescadors i l’Associació de Vela Llatina-Arjau. Tot sobre el llagut, vessants esportiva i cultural.
Xon’s Rem Empuriabrava
Web d’aquest club creat l’any 2006 a l’inmillorable entorn d’Empuriabrava. Té uns seixanta afiliats units per l’afició al rem i per una bona amistat. Té 5 equips de competició. Lliga catalana de llaüts, campionat de Catalunya i campionat d'Espanya.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT