REVISTES


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


WEBS relacionades amb el tema
Alber Digital
Blog dels alumnes de sisè. Del CEIP L'Àlber, d’Albesa, municipi de la comarca de la Noguera. Articles d’actualitat, temes de natura, animals, descripció dels viatges escolars, tot fet pels mateixos alumnes del centre.
All-i-Oli - Quaderns de l’Ensenyament al País Valencià
Revista del sindicat STEPV-Iv. Primer exemplar imprés al 1979 i edició digital al 1997. All-i-Oli s’ocupa de la construcció del país, solidaritat, renovació pedagògica, moviment feminista, pacifisme ... Tirada de 13.000 exemplars. Números anteriors.
BellNet
La revista electrònica realitzada per l'Institut d'Educació Secundària de Bellvitge, a L'Hospitalet del Llobregat. Totes les activitats: Literatura, art, personatges, tecnologies i informació diversa.
Capicua
Espai de la revista anual Capicua, editada per l’AMPA de l’Escola Nausica, del districte de Sarrià-Sant Gervasi de la Ciutat de Barcelona. Clicar per obrir l’últim Capicua. Som 167 famílies, 96 famílies tenen 1fill a l’escola, 62 famílies tenen 2 fills…
Carn en Suc
La revista escolar de l'Escola Estel. Carn en suc; vaixells, primer, tercer, cinquè, l’Ai, trens, segon, quart, sisè, el racó de l’opinió. Sabeu que l’escola Estel Vallseca tanca? Doncs sí, es veritat.
Denominació d'Origen
Revista de l’IES Guillem Sagrera. Som un grup d'alumnes, professors i professores, que volem mantenir informada tota la comunitat educativa del nostre centre. Gràcies a totes aquelles persones que aconseguiu que la revista del Sagrera sigui viva!
Diari de l’Educació
Lloc periodistic compromès amb l’educació, i lloc de trobada per a l’anàlisi, reflexió i intercanvi de la comunitat educativa dels territoris de parla catalana. El diari defensa l’educació universal i catalana, des de l’escola bressol a la universitat.
Educat. Revista de Psicopedagogia
Publicació bimensual dirigida principalment a docents d'educació infantil, primària i secundària, i altres professionals del desenvolupament infantil i juvenil. En col·laboració de professionals de psicopedagogia, psicologia, logopèdia, educació, ...
El Murri
Revista escolar del cicle superior del CEIP L'Àlber, d’Albesa, a la comarca e La Noguera. Podeu fer la consulta per números o per temes: Albesa, L’escola, aficions, ciència i tecnologia, natura, lectura, societat, cuina, viatges, ...
El Rebost Educatiu - Escola Lliurex
Informació escolar de la Comunitat Valenciana i la revista digital Lliurex. Informació escolar de recursos educatius a la Comunitat Valenciana. Notícies, agenda, cinema, teatre, novetats, concursos, monogràfics…
El Ventall
La revista que elabora l'alumnat del CP Divina Aurora es diu ventall. En les seues pàgines podreu trobar tota una diversitat de coses interessants: informacions, treballs dels alumnes, dibuixos, acudits, relats, esports,...
En Ratlletes
Aquest blog és la revista escolar de l’Escola Mare de Déu de Montserrat de Cornellà de Llobregat. En ell publicarem les activitats i sortides que fem amb els nostres alumnes. Hem triat el nom d’en Ratlletes perque és la mascota de la nostra biblioteca.
Escola catalana
Revista bimenstral que arriba a escoles de primària i secundària i a subscriptors del territori lingüístic català. Editada per Òmnium Cultural, vol debatre i fer reflexionar sobre els temes educatius, socials i culturals més rellevants del nostre temps.
Espai Lliçà Interactiu
Espai que vol facilitar la comunicació dels afers públics d’interès per la comunitat de Lliçà d’Amunt. Incrementar la identitat i el sentiment de pertanyença al municipi. El nostre poble, entitats, serveis, transport, informacions, enllaços, i hemeroteca.
Eureka: Divulgació científica a les aules
Fomentar les vocacions científiques i motivar l’interès per la ciència i la recerca entre el jovent és l’objectiu principal de la revista Eureka, una iniciativa de l’entitat sense ànim de lucre Omnis cellula, vinculada a la Universitat de Barcelona.
Fem el Cim
Pàgina de la revista mensual “Fem el Cim”, editada per l’AMPA del CEIP El Cim de Teià (Maresme). Les imatges del forum a l'escola El Cim. Números anteriors que us podeu baixar en pdf.
Fòrum Digital
Revista online de l’Institut Príncep de Girona de Barcelona. La fan tres grups de de 12 a 15 alumnes de 3r d'ESO, un per a cada trimestre. Formen part de l'equip de redacció fix, realitzen notícies, reportatges, entrevistes, fotos, vídeos i àudios.
Guix - Elements d’Acció Educativa
Espai a Internet de la publicació Guix, Elements d’Acció Educativa. La revista Guix, es publica en paper cada dos mesos a la comarca del Bages, posa a la web els seus plecs de telemàtica educativa. Vol contribuir a la formació permanent del professorat.
Hello new Myotragus!!
Revista de l'IES Guillem Colom Casasnovas. Començam una secció destinada a donar a conèixer frases, màximes o dites que ens vénen del llatí o del grec i que formen part del nostre patrimoni cultural. Ens han arribat formulades de diverses formes.
IEStudiants
Revista d'alumnes i finestra oberta a tota la comunitat educativa de l'IES Torís (La Ribera Alta). Pretén ser un espai d'encontre per a professorat i alumnat des d'on poder consultar tot allò relacionat amb el centre i amb els aprenentatges.
Infància
Revista bimestral de l'Associació de Mestres Rosa Sensat que va aparèixer l’any 1981. Fòrum de comunicació, reflexió, diàleg i col·laboració per als que estan relacionats amb l'educació dels infants de 0 a 6 anys. Projectes, idees, debats i experiències.
Jo Sóc ViB, Tu També!
Aquest és el blog-revista que el fem un grup d'alumnes de quart del Col·legi Cardenal Vidal i Barraquer de Cambrils, al Baix Camp. És la que tots junts fem la complementària de la revista. Aquest any sóm els pioneres de la nova etapa de l’escola.
l’estirabot
Bloc de la revista de l'IES Ramon Coll i Rodés, zona on podràs trobar-ho tot sobre l'edició de l'estirabot dels anys 2012-13. La Fina Sans i la Glòria Rigau inicien un crèdit variable pels alumnes de 3r d'ESO, consisteix en la redacció de la revista.
La Bòbila
La Bòbila, coses que passen a l'INS Polinyà. Hi podeu veure l’aspecte que tenien als anys 60 els terrenys de Can Serra, el lloc on es troba edificat el centre. Hi ha un camí que ens porta a Sentmenat; per la part superior discorre la sinuosa carretera …
La Mallerenga
Bloc de La Mallerenga, revista de l'Escola Fedac Anglès-Vall dels Àngels, des d’aquest municipi de la comarca de La Selva. Activitats trimestrals Cicles inicial mitjà i superior, cursos anteriors educació infantil projecte Aigües Projecte Boscos i rieres.
La Vidriera Digit@l
Versió per Internet de la revista que es realitza des de l'Institut d'Educació Secundària de Montmeló, comarca del Vallès Oriental. La web de l’institut de Montmeló amb més de 500 alumnes en tot el curs.
L'inform@tiu de La Selva II
Recull de notícies, premis, activitats... L'inform@tiu és el butlletí de notícies del CRP La Selva II. Es tracta d'una publicació que s'actualitza permanentment. Totes les entrades duen un minim de dues etiquetes. N'hem creat unes que són genèriques…
Lo Bàsquet
Edició digitalitzada d’aquesta revista editada a l'IES de Roquetes, a la comarca del Baix Ebre. Editorial i seccions. Des d’aquesta pàgina també podreu consultar els números anteriors d’aquesta publicació.
Mil Dimonis
Pàgina de la primera revista en català per la mainada a Catalunya Nord. Des de Perpinyà. Versions en bretó, occità, cors i basc. Temes, jocs, poti poti… La web oficial ha deixat de funcionar.
Pàgines d'Alumnes del CEIP L'Àlber
Perfils, opinions i creacions dels alumnes de cinquè del CEIP L'Àlber, d’Albesa, la Noguera. De moment, podeu llegir 95 textos de creació pròpia i 88 articles del nostre Blog, "Alber Digital". Estem aprenent i és normal que trobeu errades de tota mena.
Pillo's press
Revista de l'IES Calvià de Santa Ponça. Entre notícies, reportatges, articles d'opinió, entrevistes i cròniques s'han publicat 86 textos, gairebé tots escrits pels alumnes. Per tant, no puc fer més que donar-los l'enhorabona, agrair-los la col·laboració.
Qestudio.com
Primera revista d'orientació acadèmica i professional online. Què estudio? Què faig? Serà una bona elecció? Aquestes són algunes de les preguntes que es formulen els joves al afrontar les diferents transicions al llarg de la seva vida escolar/acadèmica.
Rebomboris
Esapi de Rebomboris. Es tracta de la revista escolar digital de l'IES d'Almussafes, Ribera Alta. Ací trobaràs un munt d’articles interesants. Esperem que t’agrade llegir-nos i que participes fent comentaris profitosos als articles que més t’agraden.
Redacció Aniram
Estàs enamorat/da i li escrius textos o poemes? T’agrada inventar-te històries? Has presentat un text a classe i el profe t’ha dit que estava molt bé? Envia’ns-ho i jo veuràs publicat! (només sortirà el nom si tu ho vols). Una sortida, fotos i/o vídeos.
Revista 5 Estrelles
Revista-bloc de l’Escola CEIP-Montmany de El Figueró i Montmany (Vallès Oriental). Informació actualitzada de les activitats del centre, sortides, activitats TIC, AMPA, festes, treballs en Powerpoint, etc. Guixos: el full informatiu de l'AMPA.
Revista Carpe Diem
Revista de l’INS Lluís Companys de Ripollet. Us presenten la nostra revista. Ja fa molts anys vam iniciar un camí que ens ha fet arribar fins aquí. Ara ens afegim a les noves tecnologies i us mostrem, a través de la xarxa les nostres publicacions.
Revista de La Mar de la Frau de Cambrils
Tothom coneix l’AMPA, però poca gent sap què fa i el treball que fan les persones que en formen part. Per això hem sentit curiositat, hem començat a investigar sobre les seves activitats i, a més a més, hem fet una entrevista a alguns dels seus membres.
Revista Educacio Social
Revista universitaria d'intervenció socioeducativa, publicació de referència dels professionals de la intervenció social i socioeducativa. L’estat de la infància després de la Convenció dels Drets dels Infants.
Revista Escola Catalana
Delegació funcional d'Òmnium Cultural que té cura d'un servei d'assessorament pedagògic, revista Escola Catalana, gestió i assessorament dels Premis Baldiri i Reixac, cursos de català, treball de professors i de correctors, exposició d'ensenyament, …
Revista Infoescola
Punt de trobada per a l'alumnat, familiars, tutors i tutores, professorat i tota la comunitat educativa de l'escola les Fontetes, escola oberta, ubicada al municipi de Cerdanyola del Vallès (Vallès Occidental). Seccions, editors, festes i contactes.
Revista Metastasi
Bloc de la revista oficial de l'institut Jaume Vicens Vives de Girona. Seccions com ara les següents: Psicopedagogia, on l’Ernest Luz publica un article sempre interessant, entreteniments, receptes i consells, curiositats, novetats, viatges, etc.
Revista Picarol
Revista que edita el Col·legi Públic Rafal Nou de Palma des de l'any 1988. S'editen dos números cada curs escolar (desembre i maig) i el contingut és variat. S'hi troben redaccions, dibuixos, sortides, articles d'opinió, poemes notícies d'escola, ...
Tarannà
Espai a Internet de Tarannà. Tarannà és un butlletí cultural de Cocentaina (Comtat), que pretén fomentar la lectura dels escolars. Tracta qüestions elementals de llengua i recull cançons populars, poemes escolars o opinions.
Ullada
Revista del Col·legi Sta Maria de Palma, Mallorca (Illes Balears). Es tracta d’un centre privat concertat (religiós), d’educació infantil, primària, ESO a Son Armadams Palma. 1r cicle Pr. 3r cicle Pr 1r cicle ESO 2n cicle E.S.O. batxillerat, notícies, …
Vida al mar
El bloc dels alumnes de biologia de 1r de batxillerat de l'Escola Pia de Sant Antoni de Barcelona, sobre el plàncton marí a la mediterrània. Ha arribat el moment de començar a seleccionar personal per tal de dur a terme la recollida de mostres.
Xiuxiueig
Xiuxiueig és la publicació semestral del Col·legi Públic Josep Masclans de Vallbona d’Anoia, a l’Anoia. L’elaboració és a càrrec dels alumnes dins l'horari de llengua catalana. L’equip de redacció està format pels alumnes de 1r i 2n de C.S.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT