RUGBI


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
ILIMIT Comunicacions. Serveis Internet.(93)7333375


WEBS relacionades amb el tema
Albert Malo i Navío
Albert Malo (Sant Boi de Llobregat 1964). Ha estat dels millors jugadors catalans (Catalunya sud) de rugbi de tots els temps. Als 18 anys que jugà en el primer equip de la Unió Esportiva Santboiana (U.E.S.), va aconseguir un sensacional palmarès.
Amatori Rugby Alghero
Equip de rugbi alguerès i primera web esportiva en català a l’Alguer. L’any 1974 un grup d’estudiants van fundar la Società Sportiva Amatori Rugby Alghero. Portal, estadi, societat, equips, sponsor, història, fotos, classifició, campionat, i botiga.
Àrbitres de Rugbi
Bloc dels Àrbitres de Rugbi de Catalunya, inscrits a la Federació Catalana de Rugbi. Com cada any fem la Loteria de Nadal, com sempre donem dècims de 20 Euros. El primer sopar de la temporada es fa al local dels veterans La Lloca, Barcelona.
Associació Catalana de Rugby Lliga - rugbylliga.cat
L'objectiu de l'associació és el desenvolupament, el foment, la difusió i promoció del Rugbi XIII a casa nostra. Una de les primers fites és aconseguir organitzar la primera competició oficial de Rugbi XIII a Catalunya (fora de la Catalunya Nord).
Associació de Rugby Poble Nou
L'ARPN és una agrupació esportiva i cultural que vetlla pel esport del rugbi com a esport amateur i mitjà de formació en la seva àrea natural, el barri del Poble Nou a Barcelona. Neix al 2009 amb equips i jugadors de totes les edats i tècnics rodats.
Avant | Penya Barcelonista Usapista
Fomenta valors del FC Barcelona i la germanor entre simpatitzants, donant suport al club i a la secció de rugby. Fomenta a l’àmbit català els valors històrics i el coneixement de la USAP. Fomenta i estreny lligams entre el FC Barcelona i la USAP.
Bandolers Rugby Farners
Bloc de l'equip de Rugby dels Bandolers de la Selva. Si vols la samarreta dels Bandolers, envia'ns un correu electrònic o escriu-nos al Facebook o Twitter per aconseguir-la. S'acaba la construcció dels vestidors i col·locar els pals per jugar partits.
Banyoles Rugby Club
Busca jugadors de totes les edats i experiència que vulguin compartir amb nosaltres els valors d'aquest esport. Entrenem els dimarts, dimecres i divendres al camp vell de Banyoles. Sèniors de 8:30 a 10. Els dissabtes de 10 a 12 l'escoleta de rugbi.
Barcelona Universitari Club
Web oficial. L’any 1929, un grup de jugadors de diferents equips funden el Rugbi Club Universitari, amb Ramon Eiximeno com a president de l’entitat. Si vols jugar a rugby a Barcelona, el nostre club està sempre obert a noves incorporacions.
Barcelona Universitari Club - Femení
Som les noies del Club de Rugby Universitat de Barcelona i necessitem moltes noies amb ganes de jugar, aprendre, divertir-se i/o competir. Anima't i vine a provar-ho!...és d'aquelles coses que s'han de provar.
Bernard Goutta
Bernard Goutta, nascut el 1972 a Perpinyà (Catalunya Nord), és un jugador de rugbi a XV retirat, que formà part de la selecció de França i de la Unió Esportiva Arlequins de Perpinyà de tercera línia ala. No coneix més que un sol club…
C.E. INEF Lleida Rugby
Club fundat l’any 1986. Juga al terreny de joc de l’INEF de Lleida - La Caparella - Lleida. Els colors del club són: samarreta groga i verda i pantalons verds. Equip masculí i femení.
Cadets i Juvenils Rugbi del GEIEG
Entrenem els dimarts i dijous al camp de rugbi de Palau Sacosta, del GEiEG, de 7 a 9 els cadets i de 7:30 a 9:30 els juvenils. Els cadets hem nascut els anys 1992 i 1993 i els juvenils el 1990 i 1991, i si vols venir amb nosaltres, seràs benvingut.
Calella Rugby Club
Pàgina facebook del Calella Rugby Club, la primera entitat esportiva, dedicada a la promoció i pràctica del rugby, a la comarca del Maresme. Comentaris i fotografies. La seva web oficial “http://www.calellarugbyclub.es”, ja no és operativa.
Club Atlètic Vic - Crancs
Club de rugbi de la ciutat de Vic, que actualment pertany, com a secció, al Club Atlètic Vic. 25è. aniversari dels Crancs 9 d'abril, 2006. Fotografies de l’equip. El Camp Municipal a la Zona Esportiva de Vic (Gurb).
Club de Rugby Carboners de Terrassa
El Club es va formar a finals del 2009 amb la idea de portar el rugbi a Terrassa i mostrar-lo a la ciutat, tot possibilitant a tothom qui volgués, l’oportunitat de practicar l’esport de l’ovalada. Club, equips, escola i el rugbi en general.
Club de Rugby Castellet
El Club va néixer durant la temporada 1993 - 1994 quan un grup de nois i noies de l'I.E.S Castellet (de Sant Vicenç de Castellet). A banda de la competició oficial, el C.R. Castellet organitza activitats complementàries.
Club de Rugby Cornellà
Escola, veterans, palmarès, orgabigrama … L’any 1931 el Rugby Club Cornellà, va jugar el primer partit de la seva història a l’Estadi de Montjuïc. Informació de l’entitat, l’escola del club, veterans, estadi, palmarès de competició, …
Club de Rugby Sant Cugat
Benvinguts a la web del Club de Rugby Sant Cugat. Informació del notre club, qui som i on estem, l’escola, calendari escola, categories, nova galeria de fotos, qüestions tècniques, material de pedagogia del rugby, fòrum de pedagogia del rugby, etc.
Club de Rugby Senglars de Torroella
Pàgina del Torroella de Montgrí-Senglars, club empordanès de rugbi. Informació d’aquest club de rugby, de l’Escola dels Senglars, calendari d’esdeveniments i enllaços del món del rugby, patrocinadors, el camp, i notícies de rugby.
Club Reus Deportiu
Pàgina oficial del Reus Deportiu, esport i cultura a Reus, inicialment club de futbol. Notícies, dades de l'històrica entitat reusenca, creada l'any 1909. Club poliesportiu. Seccions, escoles esportives i dades de l'hoquei, un dels grans del país.
Club Rugbi Parets
Pàgina oficial del Club Rugbi Parets, equip de rugbi que juga a primera catalana, al Camp Municipal de Rugby de Parets. Informació general, dades de la secretaria del club, l’escola, secretaria tècnica i el seu president.
Club Rugby Alella
Benvingut al Wiki del Club de Rugby Alella. L'entrenament és al Camp Municipal d'Esports d'Alella. Articles dels partits de lliga. Historia del club, accés a la vella web, … El contingut en català és mínim.
Club Rugby Tarragona
Club que fomenta la pràctica esportiva i l'amistat, amb respecte als valors: esforç, treball en equip, respecte, comunicació i formació. El rugby crea estrets llaços d'unió entre els que ho practiquem; que en tenim molt bons amics per tot el món.
CNPN Enginyers Rugby
Web del poble Nou Enginyers Rugby. Club que va nèixer l'any 1989 de la unió de diversos jugadors que estudiaven i jugaven en diversos equips de la lliga universitària de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).
Copa Quatre Barres de Rugby
Portal de la nova copa de referència del rugby català. Es aquest campionat de rugbi, hi participen diferents equips dels Països Catalans. El trofeu queda en propietat si el mateix club guanya la competició durant tres anys seguits.
Cullera Rugby Club
Blog del Cullera Rugby Club, entitat fundada en 1967. L'actualitat del Cullera Forval RC, de l'Escola de Rugby i dades de l’esport de la pilota ovalada. Apunta't a la nostra escola! Si vols buscar una notícia o fotos anteriors, tria el període elegit.
Cullera Rugby Club Forval
Blog oficial del Cullera Rugby Club Forval, de Cullera (Rivera Baixa). Inclou informació d'actualitat del Cullera Forval RC, de l'Escola de Rugby, de la pilota ovalada, equip, etc. Prova, apunta't, juga i divertix-te amb nosaltres. Des dels 5 anys d’edat.
Dragons Catalans
Web dels Dragons Catalans i el rugbi a la Catalunya Nord. Des dels anys 40/50, ha demostrat esperit de grup, solidaritat i valors morals que complementen l'educació. Finalistes Challenge Cup 2007. Dades i entrades. Versió en català no operativa.
El Bloc del Rugbi-pensador
Bloc del Rugbi-pensador, el racó de pensar sobre el rugbi català. Inclou informacions per estar al dia en aquest esport, blogrol del rugbi català, diccionari de rugbi, el curs d’entrenador de Touch, temes, entrades i arxius relacionats amb aquest esport.
Ernest Camo
Ernest Camo, Café crème, (Sant Feliu d'Avall, 1902 - Villeneuve-sur-Lot, 1978) fou un jugador nord-català de rugbi a 15 i a 13. Jugà amb la U.S.Perpignan, amb altres clubs i amb l'equip nacional francès en la posició de 3/4 ala. Feia 1,80 m i 82 kg.
Escola del Gòtics Rugby Club
Lloc web de l'escola del Gòtics Rugby Club. Gòtics Rugby Club som un club de rugby de Barcelona fundat l'any 1984 ubicat al barri de Sants. La nostra entitat està formada per més de 300 socis. La pàgina es troba en procés de construcció.
Eugène Ribère
Eugène Ribère fou un jugador de rugbi a 15 francès, nascut el 1902 a Tuïr (Rosselló), procedent d'una família d'agricultors. Es guanyà la vida treballant de comerciant i morí el 1988. Jugava com ala de tercera línia i era atacant i defensor.
FCBarcelona - Secció de Rugby
Pàgina oficial d'aquesta secció esportiva del Barça. El club, planificació de temporada, l’escola, equips i galeria de fotografies. enguany, entre tots, hem de consolidar l’escola de rugby, en el seu creixement qualitatiu i quantitatiu.
Federació Andorrana de Rugbi
Pàgina oficial de la FAR - Federació Andorrana de Rugbi. Benvinguts a la nostra pagina web. Hem creat aquest lloc perquè sigui el punt de trobada de la gent del rugby. Us esperem en aquestes pàgines o potser a la vostra propera visita als Pirineus.
Federació Catalana de Rugby
Pàgina web oficial de la Federació Catalana de Rugby. Inclou informació general dels clubs de tot el territori català, notícies relacionades, les competicions federatives, formació d’entrenadors i àrbitres, i l’Escola de Rugby Catalana,
Federació de Rugbi d’Andorra
La Federació Andorrana de Rugbi es va crear l'any 1986 amb el propòsit de desenvolupar el rugbi a Andorra i de projectar-lo a nivel internacional. El rugbi és un dels esports amb més tradició a Andorra. Europeu Sub18, Live TV, Isards, escola, …
Federació de Rugby de la Comunitat Valenciana
Àrbitres, clubs, entrenadors, reglaments, tràmits, competicions i formularis. Tot el contingut publicat en la web de la Federació de Rugbi de la Comunitat Valenciana està protegit com a drets d’autor per la legislació vigent en propietat intel·lectual.
Feminas Gòtics RC
Feminas Gòtics Rugby Club. Gòtics Rugby Club som un club de rugby de Barcelona fundat l'any 1984 ubicat al barri de Sants. La nostra entitat està formada per més de 300 socis. La web és tota en castellà, però disposa de traductor automàtic.
Festa del Rugbi Català
El primer partit de la USAP de Perpinyà a Barcelona en la festa del rugbi català el 9 d’abril a l’Estadi Olímpic Lluís Companys. Els arlequins de la Catalunya Nord s’enfronten al Toulon francès. Col·laboració FC Barcelona-USAP. Entrades.
Francis Palmade
Francis Palmade (Sant Feliu d'Avall, 11 de gener del 1937) és un antic àrbitre nord-català de rugbi a 15. Arbitrà el seu primer partit internacional el 3 de febrer del 1973, en un partit que oposà la Selecció de rugbi d'Escòcia amb la de Gal·les.
Frédéric Cermeno
Frédéric Cermeño, nascut el 1979 a Perpinyà (Catalunya del nord), és un jugador de rugbi. Jugà a la selecció de França i canvià de posició a la de darrere. Fa1,75m i 78 kg. El 2009, es va traslladar a la lliga de rugbi a XIII, i signà amb el Pia.
Garrotxa Rugbi Club
Blog oficial dels Teixons de La Garrotxa, la Garrotxa Rugbi Club d’Olot. La primera victòria de mèrit dels Teixons d’aquesta temporada va ser davant del tercer classificat, el Reus, que es presentava com a un equip molt equilibrat i fort defensivament...
GEIEG Rugbi Girona
Al GEiEG hi ha secció de Rugbi des del 1971. Grans satisfaccions esportives. Actualment, l’equip femení juga a màxima categoria estatal. Escola, prebenjamins, benjamins, alevins, infantils, cadets, juvenils, sub-18, sènior femení i sènior masculí.
Gòtics Rugby Club
Web del Gòtics Rugby Club, de sde 1984 rugby a Barcelona. Gòtics Rugby Club som un club de rugby de Barcelona fundat l'any 1984 ubicat al barri de Sants. La nostra entitat està formada per més de 300 socis. Gòtics Rugby Club Camp de La Foixarda.
Jean-François Imbernon
Jean-François Imbernon (Perpinyà, 17 d'octubre de 1951) és un jugador francès de rugbi a 15 d'1 m 98, segona línia de l'USAP i de l'equip de França. És actualment posseïdor d'una gran cerveseria-bar perpinyanenca, molt coneguda localment.
Jérôme Porical
Jérôme Porical, nascut el 1985 a Perpinyà és un jugador de rugbi que juga de defensa a l'USA Perpinyà (1,83 m i 86 kg). Hereu d'una tradició familiar atès que el seu pare Gerald Porical i el seu avi Pau Porical també jugaren a l'USAP.
Los Taus d'Amposta RCTE
Primer campionat de rugby a 7 a Amposta. Tenim dos objectius que esperem assolir amb el vostre suport i participació: realitzar una autèntica jornada festiva-esportiva per als amants d’aquest esport i promocionar el rugby a les Terres de l'Ebre.
Mallorca & Rugby
Pàgina oficial del Mallorca & Rugby. Informació de les activitats del club; Equips que ens han visitat, les nostres instal·lacions, reserves on-line, tornejos programats, el rugby a Mallorca, notícies, el Mallorca Campus Rugby, i enllaços.
Opoul XIII
Club rossellonès de rugbi a 13 de la població d'Òpol i Perellós. En l'any 2008-2009, el seu primer equip jugava a la quarta divisió del campionat de França de rugbi a 13 (la Fédérale), a la lliga del Llenguadoc-Rosselló. Els seus colors: groc i negre.
Oriol Ripol i Fortuny
Oriol Ripol (Barcelona, 1975) és un jugador de rugbi català dels Sale Sharks de Sale, Gran Manchester, Anglaterra. Format al BUC ha jugat a la UE Santboiana, el Northampton i els Sale Sharks. Únic català de la Zurich PremierShip, de 1a divisió anglesa.
Osona Rugby Club
L’any 1980, s’inicia l’activitat de rugby a la comarca d’Osona per mitjà d’un grup d’alumnes de l’Institut Cirviànium de Torelló. Van ser els mateixos alumnes. Es va contactar amb l’entrenador Eudald Albareda, i van prendre el nom de Crancs Negres.
Palau Broncos XIII
Club rossellonès de rugbi a 13 de la població de Palau del Vidre. El seu primer equip juga a la segona divisió del campionat de França de rugbi a 13 (l'Élite 2). L'any 2009 va fitxar el nord-català David Berthezène. Té escola de rugbi i diversos equips.
Penya la Lleganya
Club de Supporters de l'USAP de rugbi de Vilanova i la Geltrú (Garraf). Va ser fundada l’any 2002, amb un esperit festiu. Dades i activitats. Les famílies Bartlett-Margarit i els Puig-Pàmies, parlaven de rugbi i es plantejaren la creació de la penya.
QER - Químics Equip Rugby
Químics Equip Rugby. Club barceloní sorgit de l’equip de l’Institut Químic de Sarrià l’any 1987. L’escola, el club, viatges, i el torneig Pau Boixadé. Localització actual del camp, prop del Passeig de la Vall d’Hebron, al barri d'Horta de Barcelona.
Ruc-bi català
Ruc-bi català és un espai de difusió del món de la pilota ovalada a Catalunya. Fotos de Rugby Català i Clubs de rugbi catalans. A partir d’ara, aquest blog seguirà al Web del Diari Ara, a la secció d’esports, amb el mateix títol i format que fins ara.
Rugbi Reus Deportiu
Bloc del nou equip de Rugbi Reus Deportiu de la Divisió d’Honor catalana. Els reusencs comencen a mostrar als equips contraris que després de la derrota a casa contra la Garrotxa, el camp del Reus Deportiu s'ha convertit en un dels seus punts forts.
Rugbi UdG
Web dels jugadors-res dels equips de rugbi de la Universitat de Girona, els Aligots i les Àligues. Si us interessa venir a l'equip per l’esport, viatjar i anar amb la colla d’amics i amigues, amb opció de tenir crèdits de lliure el·lecció, us hi esperem!
Rugbi.org
Web del rugby de les comarques Gironines. Cadets i Juvenils del GEIEG, Garrotxa R.C., GEIEG Rugbi Femení, Girona Rugbi, UDG Senglars, Torneig Interinstituts de Rugby a 7, calendari de competicions i classificacions. Torneig Interinstituts rugby 7.
Rugby Club Badalona
Pàgina web del Rugby Club Badalona. Aquesta entitat badalonina, va ser fundada l’any 1961. Informació de l’entitat, equips i dades diverses relacionades amb el rugby. Tornetjos, veterans i dades de la Penya USAP de Badalona.
Rugby Club Bonanova
Pàgina web del Rugby Club Bonanova (Barcelona). És una institució que té com finalitat la pràctica del rugbi, en totes les seves modalitats i categories (també equip femení). Va ésser fundat l'any 1969. Vols jugar al rugbi?
Rugby Club l’Hospitalet
Pàgina oficial del Rugby Club l’Hospitalet de l'Hospitalet de Llobregat. Va ser fundat l’any 1973 amb el nom d’Unió Esportiva Bellvitge. Juga al camp de la Feixa Llarga. Actualitat del club i dades dels equips i l’escola del club.
Rugby Club Martorell
Web del Rugby Club Martorell. En ella intentarem posar a dispossició dels recursos que necessiteu. Mentres la tindrem en construcció. Entrenem els Dimarts, Dijous i els Divendres de 20'15h a 22'15 h al Complex Esportiu Torrent de Llops a Martorell.
Rugby Club Sitges
Pàgina del Rugby Club Sitges. Galeria de fotos. El Rugby Club Sitges té dos grans objectius: introduir als nois i noies en la pràctica d’aquest esport, i el el de formar persones, no sols física i esportivament, sinó transmetre valors.
Rugby Femení Sant Boi
Pàgina web de l’equip de Rugbi Femení Sant Boi de Llobregat (Baix Llobregat). Estrenaments els dilluns de 20:30 a 22h a les pistes d'atletisme de Sant Boi de Llobregat i dijous de 21:00 a 22:30 a l'estadi de rugby Baldiri Aleu de Sant Boi de Llobregat.
Rugby Geieg Femení
Blog de les Àligues. Estaria bé que totes i posem de la nostra part i fem del nostre equip el gran equip que podem ser, ok noies? Universitàries gironines, aquí teniu també el vostre espai que tot hi té cabuda, o sigui que ja sabeu…
Rugby INEF Barcelona
Equip de rugby femení del club INEF Barcelona, que juga a la lliga espanyola i catalana. Les osses hem guanyat els últims partits disputats. Hem aconseguit desplegar el nostre joc poc a poc, pas a pas. Si t'agrada l'esport, tens ganes de jugar, vine!
Rugby Manresa
Web del Manresa Rugby Club Sènior masculí i femení. La història d’aquesta entitat comença l’any 1995, gràcies a Sergi Martinez, professor de l’institut de Sant Vicenç de Castellet i ex-jugador de la Unió Esportiva Santboiana. Entrenaments.
Rugby Sales Viladecans
El Rugby Sales Viladecans va fundar-se l'any 1993. Durant aquests anys, ha donat gran quantitat de jugadors/ores a aquest esport. L'objectiu és l'educació dels esportistes per mitjà d'un esport de contacte, però no agressiu, d'esforç físic, …
Rugby Valls
Nou equip de rugby que estem montant a Valls per a tots aquells que ho volguin probar i coneixer aquest esport. Esperem a totes aquelles persones que vulguin probar aquest esport hagin jugat o no. Us esperem a tots.
RugbyCatala.org
Portal amb informació de tot el rugby dels Països Catalans. Ací podreu trobar tota la actualitat del Rugbi Català. Enviaments recents de blog, temes de denat actius, enquestes, notícies, clubs i dades diverses.
Salanque Meditérranée Pià Rugby XIII
És un club català de rugbi a 13 de la ciutat de Pià (Rosselló). El Pià XIII es va fundar l'any 1960. L'any 1975 guanyà la copa de França, el seu primer títol important, però no fou fins a finals dels noranta que se situà entre els millors clubs de França.
Santa Coloma Rugby Club
El club, galeria i competicions. Col·labora amb nosaltres a promoure el rugbi a la teva ciutat. Fer-te soci/a del Santa Coloma Rugby Club, és molt fàcil. Només has de descarregar-te el formulari de la web en PDF: Soci/a Santa Coloma Rugby Club.
Secció de Rugbi - Club Esportiu INEF Barcelona
Us animem a venir a entrenar a la Secció de Rugbi. Esteu tots convidats a venir i conèixer un nou esport i una nova manera de fer amics. Es per això que us podeu posar en contacte amb els capitans de l'equip Masculí i Femení per qualsevol dubte.
Secondpower.tk - UES
Web del segon equip de l’Unió Esportiva Santboiana. Notícies, fotos dels integrants i participació directe al fòrum. Ja hi ha hagut algú que ha inaugurat la secció 'participa' a veure si us animeu, macus/es! gràcies wapa!
SEL Vilanova i la Geltrú
Web del SEL Vilanova i la Geltrú club de rugby. Aquí podreu anar consultant les activitats, entrenaments i notícies relacionades tant amb l'Escola de rugby, com amb el sènior, i també d'altres informacions que puguin ser del vostre interès.
SEL Vilanova i la Geltrú
Web del SEL Vilanova i la Geltrú. Aquí podreu anar consultant les activitats, entrenaments i notícies relacionades tant amb el Club de Rugbi de la capital del Garraf. Disposa d’Escola de Rugbi, infantils i cadets, sènior masculí, sènior femení i veterans.
Selecció Catalana de Touch
El Touch és una modalitat de Rugby sense contacte. No hi ha melés, ni xuts i no es pot placar a l’adversari. Requereix velocitat, agilitat i coordinació d’equip i manté l’esperit social i el fair-play per damunt de tot, dos valors essencials del Rugby.
Serge Torreilles Cirere
Serge Torreilles (Baixàs, 1931 - 2001) va ser jugador nord-català de rugbi a 15 que jugà amb la USAP i l'equip nacional francès d’aler de tres-quarts. Feia 1,70 m i 73 kg. Va ser capità de l'equip perpinyanenc en les temporades 1960-61 i 1961-62.
STQ Rugby Femení
Espai a Internet del Sant Cugat Femení, l’equip femení del Rugby Sant Cugat, de Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental). Per anar al camp, és per la Sortida Centre Comercial del Tunels de Vallvidrera, al costat de l'Eroski. Informació i activitat.
Tavernes Ruby Club
Web oficial d’aquesta entitat esportiva dedicada al rugbi, des de Tavernes de la Valldigna. El Tavernes Rugby Club, va formar-se a l'any 1934. A l'any 1936 ja es proclamà subcampió d'Espanya. És el club de rugby més antic del País Valencià.
Tordera Rugbi Club
Web oficial del Tordera Rugbi Club. Amb ganes de fer créixer el món del rugbi a Tordera i a Catalunya, el club esta organitzant tota una sèrie d’activitats complementàries al joc del rugbi. Una d’elles són les classes d’animadores.
Touch Barcelona
Vine a jugar a Touch Rugby a Barcelona. El Touch és una modalitat de rugby sense contacte molt coneguda arreu del món. Gaudeix de totes les emocions del rugby: fintes, canvis de peu, jugades espectaculars, el tercer temps amb l’equip rival, ...
Tretzista gracienc
Bloc d'un gracienc apassionat pel rugbi a 13 i els Catalans Dragons de Perpinyà. Seguiment dels Catalans Dragons, i informació de la 3a temporada dels Catalans Dragons a la SuperLeague. Enguany toca classificar-se per a les semifinals de la lliga!
UE Santboiana
Web Oficial de la Unió Esportiva Santboiana. Club històric del rugby a casa nostra. L’entitat i la seva història, equips i classificacions, escola de rugby… Sant Boi de Llobregat.
UER Montcada
Pàgina oficial de la UER Montcada, de Montcada (Horta Nord). La Unió Esportiba Rugby Montcada celebra aquest any el 40è aniversari de la fundació del club. Actes previstos aquesta temporada, equips, resultats, i classificació.
UES Juvenils
Blog de l’equip juvenil de U.E. Santboiana. La nova temporada per a l'equip juvenil de la Unió Esportiva Santboiana. Plantilla, resultats, calendari, classificació i informació de la participació al Campionat d'Espanya.
USAP - Union Esportive Arlequins Perpinyà
Sempre endavant. Pàgina oficial. Descobriu les rúbriques del « Club » USAP, que aniran augmentant: El Club, competicions, equips, el racó dels seguidors… Perpinyà.
USAP Barcelona
Pàgina d’aquest club de rugby barceloní, filial de l’USAP de Perpinyà. Organització interna del club, equips, escola, competicions i classificacions…
USAP, Sempre Endavant!
Pàgina no oficial de l'USAP, club de rugbi català. Reportatge de la final de la temporada 1998. Fem USAP, Fem Fundació, coses de la Selecció Catalana de Rugbi. Primera web esportiva en català, de la Catalunya Nord.
Usapistes Sant Llorenç de Salanca
Creada el 2004 la penya amb nosaltres. Tté la particularitat de tenir t cre a través del fòrum oficial de la USAP, com Els de París. USAP de entusiastes han decidit emprendre i acabar en l'etapa en l'associació amb els valors de la convivència .
VPC Andorra Rugbi XV
Antiga secció de CF Andorra. Les sigles VPC responen a un esperit, signifiquen Voluntaris de Protecció Civil, que havien estat. El Club s'afilià a la federació catalana de rugbi, on ha aconseguit gran èxits esportius. Equips, resultats i calendaris.
VPC Andorra Rugby XV
El rugbi és un dels esports amb més tradició a Andorra. Fou l'any 1961 en que va néixer la "Secció de Rugbi del Futbol Club Ando-rra" temporada 2010/2011 en la que les seccions del VPC Andorra Rugby XV van ser Campions de la lliga honor.
Waterpolo, bàdminton i rugbi Universitat Autònoma
A la UAB hi ha clubs esportius que ofereixen cursos d'iniciació o de perfeccionament en la seva especialitat i que organitzen diverses activitats. Les persones vinculades a aquests clubs esportius, poden abonar-se al SAF segons quina sigui la relació...

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT