SALUT


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
ILIMIT Comunicacions. Serveis Internet.(93)7333375


WEBS relacionades amb el tema
A Roquetes Fem Salut
Activitat física, alimentació saludable, alimentació i receptes de cuina, difusió, gent gran, grip, grup fibromiàlgia, lectures saludables, oci saludable a Bcn salut integral, mental i memòria. Drs. Gloria Muniente, Montse Petit i Xavier Blancafort.
Adolescència i Pubertat
La pubertat, és el període de la vida on els òrgans sexuals implicats en la reproducció, pateixen una ... Corves de creixement. Corves típiques de l'evolució del pes i la talla. ... no sols fins la pubertat, …
Àgora
Espai virtual de trobada, discussió, intercanvi d’idees, coneixements i opinions pel soci de l’ACMS de Catalunya i de Balears. Grups, fòrums, xats, biblioteca digital, consulta a l’expert i casos clínics. Un món de participació multidisciplinària l’abast.
Allloro! - La salut a Osona
Portal de la salut a la comarca d’Osona. Activitats relacionades, associacions, recursos, prevenció, institucions SISO, farmàcies de guàrdia, centres CAP, vacunes, infermeria virtual, ... La informació pretén complementar la relació professional-pacient.
Antoni Pujadas i Mayans
Antoni Pujadas (Igualada, 1812-Barcelona, 1881) fou metge psiquiatre català, fundador, director propietari del manicomi de Sant Boi de Llobregat. Introductor del model d'hospitalització privada que hi ha a l'estranger i la teràpia amb treball i música.
Anunci.info - Informació i notícies sobre Discapacitats i Salut
Espai digital en català que selecciona les notícies sobre discapacitats i salut diàries, també les relacionades amb les Associacions, ONG i entitats sense ànim de lucre. Inclou una agenda general i pertany a l'àmbit de la salut. S'hi pot enviar notícies.
Apunts de medicina
Si necesites ampliar el teu coneixement, o ho desitges simplement. Si necesites urgentement apunts de medicina. Si vols apendre sobre el teu cos, tècniques i ètiques del camp de la medicina ... Patologia general. Explicacions.
Apunts Medicina de l'Esport
Versió online d’aquesta revista de medicina de l’esport, editada pel Consell Català de l'Esport de la Generalitat de Catalunya. Dades de la publicació, números anteriors, índex per seccions, casos clínics i documents de consens.
Associació de pares de nens amb dèficit d'atenció amb i sense hiperactivitat APDAH Terrassa
Grup de mares i pares de nens/nenes i adolescents diagnosticats de TDAH, que hem fet una recerca i hem comprovat que en l'àmbit concret de la nostra ciutat no existia cap associació local d'afectats actualment en actiu. Per estar més i millor informats.
Associació d'Estudiants de Ciències de la Salut
Benvinguts a la pàgina oficial de l'AECS T'agraden els reptes? Tens ganes de millorar el món que ens envolta? Et preocupa la Salut, els Drets Humans, les Tecnologies? Vols anar d'intercanvi? Fes-te Soci de l'AECS.
Associació per a la Promoció de les Habilitats de Vida
Promou les habilitats socials que garanteixin una vida més sana i saludable. Difon les bones pràctiques amb l’organització de tallers, seminàris, expòsicions, publicacions i conferències. Assessora en la promoció i la difusió de les habilitats de vida.
Associació Segona Oportunitat Sostenible, ASOS
Projecte per a fer arribar coneixements tècnics als bussos i equips d'immersió. Els Bussos Miskitos dedicats a la pesca artesanal de llagostes mitjançant tècniques de busseig, pateixen l'egoisme del sistema afectats per malaltia descompresiva.
AudioFactory
Gabinet auditiu professional on solventar problemes auditius amb preus econòmics i garantia dels millors audiòfons digitals. Símptomes de la discapacitat auditiva: pèruda de l'audició, impossibilitat de sentir converses, sons d'altes freqüències, etc.
Audítus Centre Auditiu
A Audítus Centre Auditiu tenim un gran catàleg de productes que ajudaràn als pacients a solucionar els problemes d'audició i gaudir millor de la vida. Últimes novetats en audiòfons, connexió sense fil i bluetooth, accessoris, protectors, motlles a mida…
Barcelona Healthy
Barcelona Healthy és un portal per als barcelonins que volen portar una vida sana, amb la recomanació de diversos llocs de la ciutat, en diferents acpectes relacionats amb la vida salidable: socis, menjar, botigues, viure, medicina, transport i en forma.
bcm.cat - Bases científiques de les medicines
Lloc de recerca, difusió i aplicació de tot tipus de medicines i teràpies, des de les més tradicionals fins a les més noves. Formació, difusió, aplicació i investigació. Volem clarificar la terminologia i esbrinar la base científica de les teràpies.
Biocibernètica quàntica hologràmica
Biocibernètica quàntica hologràmica. Medicina i salut Alternativa. La teràpia de la bioinformació analògica quàntica hologràmica. La Biocibernètica Quàntica Hologràmica és un métode terapèutic extraordinàriament eficaç i sense efectes secundaris.
Canal Salut
Els ciutadans hi trobareu informació útil i rigorosa per a tenir cura de la vostra salut i prevenir les malalties. Els professionals del sistema sanitari català hi podreu consultar continguts actualitzats per desenvolupar les vostres competències.
Càncer - Departament de Salut Generalitat de Catalunya
Portal dedicat al càncer de la Generalitat de Catalunya. El càncer, prevenció, detecció precoç, diagnòstic, segona opinió mèdica, tractaments, assaigs clínics oncològics, viure amb càncer, després del càncer, oncoguies, atenció oncològica, …
Centre d'Atenció a la Dona i a l'Infant (CADI) - Departament de Medicina i Cirurgia Pediàtrica
De l’Hospital de Sabadell. Realitzem segons l'época de l'any, treballs manuals que els nens s'enduen a casa i decoracions per al passadís i l'aula. Les decoracions de Nadal, disfresses de Carnestoltes o la parada de llibres i roses de Sant Jordi.
Centre d'Atenció Primària d'Ulldecona
Web de l’Àrea Bàsica de Salut d’Ulldecona. Dades generals, serveis, com utilitzar aquests serveis, tels, i horaris dels professionals. Hi ha un equip de professionals de la salut format per personal mèdic, d'infermeria i d'atenció a l'usuari.
Centre de Fisioteràpia de Catalunya
Centre de fisioterapia de Catalunya. Fisioteràpia en traumatologia, reumatologia, neurologia, classes de gimnàstica correctiva en grups, quiromassatge. Situat a Barcelona, té servei personalitzat de fisioteràpia, logopèdia, gimnàstica correctiva
Cirurgia General Girona
Som un equip quirúrgic especialitzat en la pràctica de la Cirurgia General i de l'Aparell Digestiu, en el que participen el Dr. Xavier Planellas Gelis, pioner en la cirurgia laparoscòpica- mínimament invasiva a Girona, el Dr. Pere Planellas Giné.
Congrés de la Societat Catalana de Cirurgía Cardíaca
Un terreny adobat per a oportunitats que han de néixer de l'intercanvi de feina i experiències: hem de ser protagonistes del canvi, no espectadors. Ens oferim com a fòrum, amb la il·lusió de presentar un entorn ideal d'interacció, enriquiment i sinergia.
Consells Sanitaris
Consells per evitar problemes causats per el calor. Prevenció del Mosquit Tigre. Prevenció de la Legionel·la. Prevenció i consells dels Polls. Deixar de fumar. Com reaccionar davant la picada d'una medusa? Rocordatori.
Consulta de Osteopatía
La consulta d’osteopatia Pedro Caparros, és un centre on s'ofereixen solucions terapèutiques a dolències físiques, amb la finalitat d'alleujar el mal, i més important encara, on mitjançant la correcció dels moviments, es corregeixen a les causes.
Consulta Jove
José Pérez. Infermer pediàtric. Dra. Jiménez. Metgessa de familia. L’objectiu facilitar informació dels temes de salut que poden ser d'interès per a vosaltres. L'alimentació, l'activitat física, les drogues, la sexualitat, i tot alló que t´interessi…
Coordinadora per la Sanitat Pública Barberà, Cerdanyola, Ripollet i Montcada
Espai web de la Coordinadora per la Sanitat Pública Barberà, Cerdanyola, Ripollet i Montcada i Reixac. La Plataforma pel Dret a la Salut, de la queDempeus per la salut pública forma part junt amb un bon nombre de grups*, convoca manifestacions.
CorFi Associació Alt Empordanesa de Prevenció i Ajuda a les Malalties del Cor
Donem xerrades i celebrem excursions, trobades i visites de voluntaris als hospitals, fem companyia i donem esperances, carinyo i estimació. Emparats en germanor, ganes de viure, esperança diària i la dignitat de pertànyer a un grup tant unit.
Creix
Desenvolupament infantil a Barcelona i a Palma. El centre sorgeix de l’interès de donar resposta a les necessitats de l’infant o adolescent des del punt de vista bio-psico-social, de manera que es desenvolupi plenament i s’integri en la societat.
de0a18.net - Infancia i Adolescència
De0a18.net és una nova publicació digital de l'Associación Diomira, derivada de la revista Protagonistes, ja especialitzada en el món infantil i dels adolescents. Aquestes planes web estan dirigides a responsables d’associacions, educadors, entitats, …
Dempeus per la Salut Pública
Dempeus per la Salut Pública és una co·lectiu de persones en defensa del sistema nacional de salut. La pàgina inclou el manifest Dempeus per la Salut Pública. Vídeo de la sessió parlamentaria 21 de maig de 2008 ILP Fibromiàlgia.
Dempeus per la salut pública
Format al 2008 en defensa del sistema de salut amb tot el seu caràcter assolit: públic, universal, de qualitat, integral, solidari i d'equitat garantida. El moment és determinant pel que fa al futur de la sanitat i la salut a Catalunya i ens pronunciem.
Departament 15
Pàgina de l’Àrea assistencial sanitària Departament 15 del Departament de sanitat de la generalitat Valenciana. Inclou les comarques del Comtat i l’Alcoià. Punts assistencials, memòria, guia de l’usuari, novetats i enllaços.
Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya
Informació sobre educació sanitària a Catalunya; Recursos sanitaris, prevenció, atenció sanitària, malalties, demografia, vacunes, sida, drogues, salut ambiental, salut alimentària, epidemiològia. Departaments, ciutadans i professionals.
Diccionari Enciclopèdic de Medicina
Gran Diccionari de la Llengua Catalana. Diccionari de català a internet. Conté el lèxic de la Gran Enciclopèdia Catalana i ha estat actualitzat. Si no toba la cerca, us donarà una llista de les paraules més pròximes alfabèticament.
Diccionari Enciclopèdic de Medicina
Servei online del diccionari de Enciclopèdia Catalana. Introduïu la paraula que voleu cercar. Si la paraula és en el nostre diccionari, us en donarà la definició i, si no hi és, us donarà una llista de les paraules més pròximes alfabèticament.
Donar Sang
Portal informatiu de la Generalitat de Catalunya. Per què donar sang, dades, consultes mèdiques, per conèixer millor el Banc de Sang i Teixits. La donació de sang és un acte solidari i de participació ciutadana que beneficia el conjunt de la societat.
Dr. Fernando Pifarré. Podologia mèdica
Professionals de la salut dedicats a les patologies del peu. Format per metge-podòleg, podòleg, infermera, tècnic ortopèdic, metge especialista en medicina esportiva i de personal consultor en fisioteràpia i traumatologia de l’esport.
Dr. Josep Roca Closa
Llicenciat en Medicina i Cirugia per la Universitat central de Barcelona l'any 1975.Metge especialista en cirurgia general i digestiva l'any 1978. Clínica Sant Josep de Vic.
El Còlic Anònim
El Còlic Anònim és la pàgina web de la revista que fem els alumnes de la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona. Humor amb textos, fotos, articles, opinió, etc … La pàgina no està actualitzada.
El Metge Digital
Una ullada a la sanitat catalana. Notícies, opinions sobre diferents temes relacionats amb la medicina, evidències, drogues, dubtes clínics, metges de Catalunya, alletament matern, la pediatria catalana, guies de l'Institut Català de la Salut, …
Escola Valenciana d'Estudis de la Salut, EVES
L'Escola Valenciana d'Estudis de la Salut (EVES) és una unitat administrativa de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública que depén directament de la Subsecretaria i està encarregada de dur a terme fonamentalment les funcions
Espai Vital
Coproducció de les emissores municipals de Barberà, Cerdanyola, Montcada, Ripollet, Santa Perpètua i Sabadell que tracta les problemàtiques de malalts crònics i discapacitats. Informació sanitària, cuina adaptada i atenció. Xavi Cases, conductor.
Farmaciesdeguàrdia.com
Complet diccionari de malalties. És un servei del Col·legi de Farmacèutics de la Província de Barcelona. La salut a l'abast de tothom, consulta-ho! Totes les malalties. Família, infantil, dones, homes joves, gent gran, escoles, ...
fibromiàlgia
Bloc dedicat a la fibromiàlgia. Si estimes algú amb fibromiàlgia has de saber que pateixen molt dolors i que varien segons els dies. No es pot predir com es trobarà. La malalta ha d'aprendre acceptar la malaltia i les limitacions que li comporta.
Fibromiàlgia i Síndrome de Fatiga Crònica a la família
Lloc on els familiars dels malalts, hi poden explicar la seva experiència. A veure si entre tots assolim explicar a la societat civil, el patiment dels qui tenen fibromiàlgia i /o síndrome de fatiga crònica. A càrrec de Jordi Calm.
Fisiosalut: Fisioteràpia i Podologia
Fisioteràpia, massayge i podologia: Sessions de fisioterapia individualizades i personalitzades, massatge descontracturant, esportiu, tractament ciàtica, lumbàlgia, cervicàlgia, fisioteràpia esportiva... Podologia; quiropodia, ungles, …
Fisioterapeutes Barcelona
Guía de fisioterapèutes a Barcelona. Directori de fisioterapia a Barcelona per a que trobis la teva mellor teràpia. Hi tronarás diversos criteris de cerca per a facilitar-te la localització del fisioterapeuta que més s’ajusti a les teves necesitats.
FoCAP Fòrum Català d’Atenció Primèria
Espai de debat, independent, crític, que vol col·laborar en la millora de l’Atenció Primària al nostre país. Neix de la iniciativa d’un grup de professionals convençuts que una millor atenció primària suposa una millor atenció per als ciutadans.
Forumclínic
Program interactiu per a pacients. Àmbits: Esquizofrènia, diabetes, MPOC, càncer de mama, cardiopatia isquèmica. Forumclínic, és un projecte impulsat per la Fundació Clínic per a la Recerca Biomèdica. Notícies, temes, trucs i consells.
Fundació Privada Institut d' Investigació Biomèdica de Girona Dr. Josep Trueta (IdiBGi)
Investiga en Biomedicina per a millorar la prevenció, el diagnòstic i el tractament de les malalties. L’orígen a la Fundació Privada Dr. Josep Trueta. Promou, desenvolupa, gestiona i difon la recerca biomèdica en l’ àmbit de les comarques de Girona.
Fundació SHE
Fundació que neix iniciativa del Dr. Valentí Fuster de Carulla. Basada en la investigació bàsica i clínica (Science), té l'objectiu de promoure la salut (Health) mitjançant l'educació (Education). Pretén ser un referent internacional a nivell científic.
Galeria de Metges Catalans
Web de la memòria de metges catalans distingits per una activitat professional destacada. Pel coneixement de qui eren i què van fer molts metges que van contribuir en vida al progrés del coneixement mèdic i a la millora de la salut dels conciutadans.
Grip A
Infi d’aquesta nova grip, de la Generalitat de Catalunya. Quan tossiu o esternodeu tapeu-vos la boca i el nas amb un mocador de paper i llenceu-lo a les escombreries. Informació i consells, mesures de prevenció, grups de risc i accions informatives.
Grip.ad
Informació del Ministeri de Sanitat d’Andorra sobre aquesta malaltia infecciosa. La grip és una malaltia pels virus de la família Orthomyxoviridae, que inclou els gèneres Influenzavirus A, B i C i que afecta els humans i els animals…
Guia d'Associacions de Salut Girona
Indexa més de 100 associacions de 60 àmbits diferents. La guia recull les entitats d'ajuda i suport mutu que donen servei als ciutadans de la demarcació de Girona i de una quantes províncies més. Càtedra de Promoció de la Salut de la UdG i Dipsalut.
Guia de vacunació i quimioprofilaxi antipalúdica en viatgers internacionals
Guia de vacunació i quimioprofilaxi antipalúdica en viatgers internacionals. Amb la finalitat d'homogeneïtzar criteris entre els professionals dels centres de consells als viatgers i vacunacions internacionals arreu de Catalunya.
Guia Metabòlica
Els errors congènits del metabolisme són un grup nombrós de malalties de baixa freqüència. Per tant, es consideren dins del conjunt de malalties rares o malalties minoritàries. Estan causats per alteracions hereditàries del DNA, anomenades mutacions.
Iadin, institut d'assessorament dietètic i nutricional
Format per un equip de professionals amb àmplia experiència en dietètica i nutrició. IADIN és una empresa de serveis sanitaris i sociosanitaris. Aten a persones i empreses que necessiten assessorament dietètic i nutricional. Els serveis destacats.
Idees per a viure millor
És un blog amb algunes Idees per a viure millor. Informació necessària i ben explicada sobre l'alimentació, informació necessària i ben explicada sobre l'alimentació i les propietats dels aliments. Feng Shui, decoració, alimentació, …
Infermetats de Transmissions Sexuals
Les infeccions de transmissió sexual són infeccions que es poden transmetre d’una persona a una altra per contacte físic (genital, oral o anal) durant les relacions sexuals. Poden ser causades per virus, bacteris o paràsits. Els diferents tipus de l’ITS.
Institució de Medicina Lliure
Som una iniciativa privada que opera en tot el territori català amb l'objectiu de distribuir la Targeta de Salut que facilita l'accés a serveis mèdics privats en condicions avantatjoses. Els honoraris dels actes mèdics i proves diagnòstiques són coneguts.
Institut d’Investigació en Atenció Primària Jordi Gol
Creat per l’Institut Català de la Salut amb per a promoure i gestionar la recerca, la innovació, la formació i la docència en l’àmbit de l’Atenció Primària de Catalunya. Entre les finalitats està generar coneixement útil per augmentar l'eficàcia.
Jordi Vila, Ospeopatia
Osteopatia estructural, sacrocranial i visceral a Girona i comarques. Informació d’aquesta teràpia, història, tècniques, aplicacions, centres i contacte. Centres a Sant Hilari, Arbúcies, Banyoles i Cassà de la Selva.
La salut de l'habitat
Pàgina personal de medicions electromagnètiques, electrosensibilitat, electropolució, geobiologia. Tota la informació està relacionada amb la salut en l’habitatge i l'empresa. Medicions profesionals, test de l'habitatge, formació i cursos.
La Seguretat en el Nostre Entorn
Blog d’un professional, amb la pretensió de donar un seguit de consells en matèria de seguretat, que desitjo facin molt més segur el nostre entorn. En el món de l'emergència, ens adonem que hi ha multitud de situacions que es podrien evitar.
lasaludesloprimero.com
La salud es lo primero. Una alimentación inadecuada acelera el proceso de envejecimiento. Actualmente es muy facil evitar el sobrepeso y el envejecimiento. La web no té servei en català. No entra al directori.
Lesions Esportives-Handbol
Treball de recerca de 2n de batxillerat de l’IES Màrius Torres, a càrrec de Elisabet López Martos. Introducció, les lesions esportives i les lesions de l’handbol per tipologia, gràfics, entrevistes, conclussions, annex i bibliografia.
Lunética
Programa de ràdio, creat per l'associació Joia, que et parla de salut mental. Hi participen persones amb problemes de salut mental i s’intenta trencar amb els estigmes i ensenyar a la societat a aquests grans desconeguts, els llunètics...
Malaria 40
ONGD. L’objetiu de Malaria 40 es oferir gratuïtament la prevenció i el tractament de la malària als nens de Madagascar i, contribuïr així al sisé objetiu d’aquest Mil·leni de Naciones Unidas. La versió en català, d’aquesta pàgina, encara no és operativa.
Manel Esteller
Dr. Manel Esteller Badosa (Sant Boi de Llobregat, 1968) es graduà en Medicina amb honors per la Universitat de Barcelona en 1992, on va obtenir també el seu Doctorat especialitzat en Genètica Molecular del Carcinoma de l’Endometri, en 1996...
Manuel Corachan i Garcia (Xiva, 1881 - Barcelona 1942) - Viquipèdia
Va ser un cirurgià valencià. Estudià a medicina a la Universitat de Barcelona, on fou deixeble d'Enric Ribas i Ribas. El 1921 fou nomenat director del servei de cirurgia de l'Hospital de la Santa Creu i fundà la Clínica Corachan. Obres i enllaços.
Marina Castro - Terapeuta sexual i de parella
Marina Castro i Leonarte psicòloga col-legiada núm 13746. Terapeuta sexual i de parella, amb consulta a Girona i Barcelona. Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona. Problemes que es tracten, lectures i suggeriments.
Meditecnologia
Del Grup Med, empresa de serveis creat pel Col·legi Oficial de Metges de Barcelona. Solucions a mida del client. Webs totalment personalitzats, allotjament, gestió de dominis, i solucions adaptades: grups de treball, campus virtuals, blogs, etc.
Mediviatges, Viatges a Congressos per a Metges
Agència de Viatges per professionals i col·lectius. Projectes integrals que optimitzen el pressupost per l'organització de viatges i congressos per a metges i entitats sanitàries. Ofertes especials i descomptes pel fet de ser col·legiats.
Montse Gurri Soler - Fisioteràpia
Aquí trobareu la meva pàgina personal que parla de Fisioterapia, el meu treball de cada dia. La Fisioteràpia que es el tractament d' afeccions amb diferents mitjants físics, amb la finalitat de retornar l'individu a les activitats de la vida diària.
Museu d'Història de la Medicina de Catalunya
La Fundació-Museu d'Història de la Medicina de Catalunya és una institució cultural de titularitat privada i està formada a partir d'un patronat. El museu és un instrument científic de caràcter cultural i de projecció social de la medicina catalana.
Nonna Podologia
Pàgina Web de Nonna Centre Podològic ubical al municipi de Sant Feliu de Guíxols (El Baix Empordà - Girona). Inclou, només, la informació de contacte amb aquest centre. El lloc web es troba en procés de construcció.
Obesitat Mòrbida. Una vida dificil...
Una vida dificil... L’obesitat no és un estil de vida, és una malaltia ! Reflexions d’un cirurgià bariàtric que ha compartit durant més de deu anys moments difícils però també moments meravellosos amb centenars d’obesos i obeses mòrbides.
Ona cústica Centre auditius
Adaptació infantil: Especialistes titulats en adaptació infantil, TRT Teràpia Tinnitus, tractaments per a problemes de xiuletades a les oïdes, tractaments per a l'estimulació dels nervis auditius, reeducació auditiva, logopèdia, … Mataró i Barcelona.
Òptica Oftàlmica Centre Auditiu
L’Òptica Oftàlmica Centre Auditiu neix l’any 1999, a Barcelona, amb un equip de professionals qualificats amb molts anys d’experiència al sector. Actualment estem especialitzats tant en òptica oftàlmica, optometria, contactologia i audiologia.
Parlem de Drogues.org
Informació per famílies i educadors, per la prevenció del consum de drogues. Inclou l'exposició del Cosmocaixa i permet visitar-la virtualment. Tipus de drogues, els riscos, la globalització del tràfic i el consum d'estupefaents i material per parlar-ne.
Plataforma pel dret a l'avortament Terrassa
Davant anuncis de reforma de la llei de l’avortament (de salut sexual i reproductiva de 2010) per part del ministre de justícia Alberto Ruiz Gallardón, que representa un retrocés d'uns trenta anys; a la nostra ciutat ens hem decidit a fer la Plataforma.
Programa d’Atenció Integral al Metge Malalt (PAIMM)
Web del PAIMM de La Fundació Galatea. La Fundació es crea per iniciativa del COMB i del Consell de Col·legis de Metges de Catalunya, amb la finalitat d'actuar fonamentalment en benefici de la salut dels metges i d'altres professionals de la salut.
Programa per a l'atenció integral de persones
Informació del programa per a l'atenció integral de persones amb malalties avançades i els seus familiars, de la Fundació La Caixa, que ofereix ajudes econòmiques i de formació per afavorir el desenvolupament de les cures pal·liatives.
Pukono - iPhone/Android App
Aplicació desenvolupada per la Fundació Althaia i la Fundació Alícia, en col·laboració d’Amgen, que ajuda a millorar l’alimentació dels pacients amb hipertensió arterial i/o insuficiència renal a través d’una guia d’aliments, receptes i menús validats.
Quipràctic Girona
Dr, Joaquim Valdivia. Un tractament suau i eficaç a problemes d'esquena i de salut (sense medicaments ni cirurgia) que representa solucions a diferent problemes de la salut. Consultes online. Girona.
Racó de les Paraules
Espai per a compartir recursos de millora pels nostres alumnes, creat per n'Aina, na Marta, na Queta i na Mariajo (audició i llenguatge), equip de suport del CP Rafal Vell de Palma. Demanau el que necessiteu i, si voleu, podeu enviar recursos.
Recepta electrònica ib-salut
La Conselleria de Salut i Consum, i el Col·legi de Farmacèutics de les Illes Balears implanten el servei de recepta electrònica als centres de salut i farmàcies de les Illes. Permet obtenir els medicaments receptats amb la targeta sanitària a la farmàcia.
Recuperation
Preparats vitamínics. El nostre objectiu és restablirl’equilibri hidro-electrolític necessari per el benestar físic de les persones, amb molèsties musculars, que realitzen exercici físic i esport , o amb deshidratació d'origen intestinal.
Regicor - Registre Gironí del Cor
Estudi clínicoepidemiològic, hospitalari i de població que estudia la magnitud de la cardiopatia isquèmica i els seus factors de risc a escala poblacional, monitorar la utilització dels recursos sanitaris i pronòstic de la malaltia i els factors de risc.
Revista Fer Salut
La revista s’inicia el 2002 de la mà d'uns professionals de l'Atenció Primària de Salut, disposats a tractar de manera rigorosa i independent temes de salut i no malalties, promovent estils de vida saludables. La salut ha d'estar a l'abast de tothom…
Revista Fersalut
Fersalut és una publicació gratuïta, promoguda pels centres d'atenció primària autogestionats. Treballem cada dia per millorar la teva salut. La teva salut és la nostra preocupació. Premi "Jaume Aiguader i Miró" de Divulgació i Eduació Sanitàries.
Salut - Sant Andreu de Palomar
Pàgina de Salut a Sant Andreu de Palomar. Galeria virtual d'establiments a Sant Andreu del Palomar dedicats a l'àrea de salut. Medicina - Clíniques - Instituts - Dentistes - Farmàcies - Laboratoris - Òptiques - Herboristeries.
Salvador Massa i Passapera
Salvador Massa (Vidreres, Selva, 1839-1920) va ésser un metge que es va llicenciar en Medicina a Barcelona (1862), exercí a Vidreres i gaudí d'un cert prestigi en traumatologia. Fou soci del Casino de La Unió l'any de la seua fundació (1868).
Sant Cugat Salut
Portal Sant Cugat Salut. Guia de la Salut de Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental). Informació diversa, artícles de salut. Farmàcies de Sant Cugat, CAP's del municipi de Sant Cugat. Directori mèdic i serveis per a professionals.
Seguropia Assegurances de Salut
Blog Assegurances de Salut. Blog personal basat en una comparació de les característiques de les asseguraçes de salut. Es fàcil estar assegurat si saps com. El blog més recomanat per contratar una Assegurança de Salut.
SEM - Sistema d’Emergències Mèdiques
Empresa pública del Servei Català de la Salut-CatSalut creada pel Govern de la Generalitat de Catalunya al 1992. Atenció de les urgències i emergències sanitàries, participació en la gestió de sistemes d'atenció a la urgència i l'emergència sanitària.
Serveis públics, guanys privats: recuperem els Serveis Públics!
Coordinadora ciutadana en defensa dels serveis públics i contra les privatitzacions. Els darrers anys, s’està produint a tot l’Estat un gran deteriorament del sistema sanitari, polítics i gestors difonen el fals discurs que la cosa pública no funciona…
Sexe Joves
Portal de l’Institut Català de la Salut de la Generalitat de Catalunya. T'ofereix tot el que cal saber sobre la sexualitat dels joves: afectivitat, sexualitat, la primera vegada, anticoncepció, embaràs, avortament, infeccions, assejament sexual, …
Siguem Saludables
Siguem Saludables es un servei web, amb consells radicals per a portar una vida millor en un món millor. Introducció al tabac, actituts davant el tabac i consells per a deixar l'alcohol. Situacions pràctiques.
Sistema nerviós humà
Pàgina que ofereix una introducció al coneixement anatòmic i funcional del sistema nerviós humà. Les vies de conducció dels estímuls (sensorials, motors) són les neurones, separades per sinapsis, al mig de les quals operen els neurotransmissors.
Smart Salus
Smart Salus es un recull de centres, promocions i descomptes on podràs trobar resonàncies, mamografíes, radiografíes... Localitzades per provincies i ciutats per triar la que més s'adeqüi a les teves necesitats. Té traductor automàtic.
Societat Catalana de Digestologia
La Societat Catalana de Digestologia es una entitat que agrupa tots els especialistes llicenciats en Medicina i Cirurgia que tinguin interès o vinculació amb l’Aparell Digestiu i els llicenciats o diplomats universitaris en altres àrees.
Societat Catalana de Neurologia
Web oficial de la Societat Catalana de Neurologia. Directori dels membres de la Societat Catalana de Neurologia. Articles de literatura médica, unitats, congressos, revistes, borsa de treball, editorials. Preguntes.
Societat Catalana d'Hipertensió Arterial
La SCH va néixer fa pocs anys amb el propòsit de servir de catalitzador de les energies que els metges i professionals de la salud de Catalunya dediquen a l'assistència i recerca en el camp d'una patologia tan prevalent com és la hipertensió arterial.
Som el que fem, som el que mengem
Campanya de la Fundació del F.C. Barcelona destinada a informar, educar i incidir en l’alimentació saludable dels esportistes. Inclou: 10 consells per una alimentació 10, els menús de la Masia, continguts didàctics i els propers actes.
STAP Salut
Directori Stap Salut, la salut a Sant Andreu de Palomar, de Barcelona. Medicina. Centres Mèdics. Clíniques. Instituts. Dentistes. Farmàcies. Laboratoris. Òptiques. Psicologia. Teràpies naturals. Herboristeries, etc.
The secret
Revista digital de benestar físic-emocional i espiritual. Amb més de 500 articles i tot tipus de seccions per arribar al màxim de persones possibles. The secret porta ja 7 anys a la xarxa. S'inspira en la certesa de trobar els camins cap a la felicitat …
Thermomix a Catalunya
El rei dels robots de cuina. Estalvi temps i diners. Cuina sana i baixa en colesterol. Més de 300 funcions en un recipient: cou, pesa, amasa, munta clares, nata, pica gel, trosseja, cuina al vapor, al bany maria, fa purés…
Totajuda
Serveis d'assistencia domiciliaria. Cura i atenció de gent gran, malalts, discapacitats, nens... Neteja de la llar, fisioterapia.
Universitat de Pacients
Universitat monogràfica dedicada a pacients, familiars, cuidadors, voluntaris i ciutadans, interessats en temes de salut i sanitat. Promoció de la modernització i la millora de la qualitat de l'atenció sanitària. Accés a una assistència de qualitat.
Urologia.cat
Urologia.cat, és una web totalment oberta i dinàmica que es marca com a principal objectiu, donar respostes professionals i entenedores a tots els interrogants plantejats pels usuaris de la urologia.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT