SEGURETAT


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
A Problemes Solucions
Delegació a Tarragona i Terres de L’Ebre de l’empresa d’Instalaciones True de Barcelona. Alarmes, sistemes de seguretat, càmeres de vídeo, sistemes de control d’accès, extinció, sistemes anti incendis, control tancat de televisió i central d’alarmes.
ACAES Associació Catalana d’Empreses de Seguretat
Creada fa dues dècades amb voluntat de ser punt de trobada per empreses del sector de seguretat. Coordina l'acció col·lectiva en defensa dels seus interessos, capacitat d'adaptació a les circumstàncies canviants i l'harmonització d'interessos conjunts.
Actuacions Preventives en l’Empresa
Calçat especial per les tasques de la seva empresa, li oferim el que millor s'adapta a les seves necessitats. Calçat de seguretat, guants, protecció facial, treballs en altura, proteccions respiratòries i auditiva. Assesorament i formació específica.
Alarma Uno
Empresa de seguretat fundada a l’any 1987, i homologada. Des de l’inici es va centrar en els serveis de seguretat abarcant: Instal·lació, assessorament i manteniment de dispositius de Sistemas de Seguretat. Protecció, detecció i extinció d’incendis.
Alarmes i Foc
Empresa creada l’any 1992 i dedicada en una part a l’assessorament, venda, instal·lació, reparació i manteniment de sistemes de seguretat, mecànics i electrònics, i per l’altra, construccions i reformes d’immobles.
Arotec Seguretat
Empresa instal·ladora de sistemes de seguretat, tan alarmes com càmares, connectats o no a central receptora d'alarmes. Disposem d’un servei d’atenció al client qualificat, on es trobaran amb un equip tècnic al seu servei. Comarques de Girona.
Arsegur
Empresa jove, diregida per un equip de professionals amb més de vint anys d’experiència en el sector de la seguretat. Arsegur garanteix al seus clients l’eficàcia i la seguretat que estan cercant. Té la seva seu a Mollet del Vallès (Vallès Oriental).
ASPA-CAT Associació Catalana de Serveis de Prevenció
Associació empresarial que agrupa, sota els principis democràtics que marquen l’organització i funcionament, gran part dels serveis de prevenció aliens de Catalunya. Pretén tenir una representativitat per a assolir els seus principals objectius.
Assegurprevenció - Seguretat al treball i prevenció de riscs laborals
Empresa de servei de prevenció aliè al Principat d’Andorra, prevenció de riscs en les seves especialitats. Seguretat en el treball. Servei de prevenció aliè, per a donar compliment a la implantació de la llei de la seguretat i la salut en el treball.
Associació per a la Promoció de les Habilitats de Vida
Promou les habilitats socials que garanteixin una vida més sana i saludable. Difon les bones pràctiques amb l’organització de tallers, seminàris, expòsicions, publicacions i conferències. Assessora en la promoció i la difusió de les habilitats de vida.
Audinova
Empresa catalana dedicada a la instal·lació i manteniment de sistemes de seguretat, alarmes, video vigilància, antenes, TDT, satèl·lit, ICT, CCTV, sistemes anti-incendi, porters i videoporters electrònics, megafonia i intercomunicació, etc.
Barna Seguretat
Pàgina de l’empresa Barna Seguretat. És una societat de vigilància i protecció de béns i immobles, amb seu central a Barcelona ciutat. Vigilancia, protecció, custòria de bens i claus, vídeo vigilància, servei de patrulles, etc.
Bifor Seguretat
Instal·lació personalitzada, per la millor solució tècnica, legal i econòmica possible. Desprès de la instal·lació oferim els nostres serveis de manteniment. Per a nosaltres, tant important és la instal·lació com un bon manteniment dels sistemes.
Bitlloch Serveis Tècnics
Antenes terrestres, parabòliques i TDT. Un bon sistema de captació és el més important per tenir una bona recepció de TV. Instal·lació i reparació, sonoritzacions, megafonia, equips de vigilància, aire condicionat, cafè/té en càpsules, TV i cibers.
Cambrils Telecomunicacions
Empresa especialitzada en i en instal·lació en telecomunicacions així com en la sonorització i il·luminació d’espais, tant interior, com exteriors i de gran format. Serveis destinats a empreses, industrials o a particulars. Manteniment videoporters.
Col·legi Oficial de Detectius Privats de Catalunya
Pàgina oficial del Col·legi de Detectius Privats de Catalunya. Legislació, formació, publicacions, comunicacions, fòrums, directori, estatuts, comissions, serveis i informació diversa sobre la institució d'aquesta especialitat de la seguretat.
Comercial Monge
ServiInstant Seguretat de Comercial Monge. L’empresa va començar al món de la seguretat fa més de quinze anys, per a cobrir les necessitats de seguretat de: cases particulars, negocis, petites i grans empreses, naus industrials i un llarg etcètera.
Cosmopolitan Detectius
Empresa de detectius privats a Barcelona, líder en serveis d’investigació, per particulars, empreses i advocats a nivell nacional i internacional. Serveis d'infidelitat, baixes laborals, localització de persones, ... Enfocat a l’obtenció de informació.
CPS de Seguretat
Empresa creada l’any 1995 per 3 ex-empleats de l’extinguida Protecsa, continuant una filosofia empresarial única en el món de la seguretat privada, amb l’experiència adquirida en questions operatives. La versió en català no és operativa.
Detectius Tormo
L’agència de detectius privats més antiga de Girona, fundada l’any 1962 per Josep Tormo amb el núm. 1 de llicència. Des del 1977 és sota la direcció de Maria Àngels Tormo. L’empresa és pionera i de les més experimentades dins la nostra província.
Detectives Bonell
Detectius privats a Barcelona. Som una empresa ubicada al centre de Barcelona, dotada dels més moderns equips tècnics i humans amb una solució específica per a cada tipus d'investigació.
Domòtica i llar digital
DomoStock és una empresa situada a La Garrotxa, dedicada a la distribució de solucions i serveis relacionats amb la tecnologia per a l’edificació: Domòtica, seguretat, videovigilància, audiovisuals, Internet, i estalvi energètic.
Elca Audio - Imatge i So, Seguretat
A Amposta àudio profesional, car àudio, megafonia, sistemes visuals, il·luminacio led, equips dj, i video vigilància de primeres marques per a restaurants, col·legis, discoteques, bars musicals, hotels, etc. adecuem les instal·lacions. Equips de Dj.
Electrodomèstics Márquez
La filosofia de les botigues d'Electrodomèstics Márquez és facilitar la compra als seus clients per això sempre s'ha intentat tenir una exposició de producte el més àmplia possible. Ofertes, productes marques, …
Enerpro
Pàgina d’aquesta empresa dedicada a la seguretat privada a Barcelona. L’empresa està especialitzada en serveis de seguretat a hotels, empreses, edificis d'oficines i polígons industrials de Barcelona i rodalies. Serveis i borsa de treball.
Estudis de seguretat i vigilància municipal a mida - Alphanet Security Systems
Posem la nostra experiència a disposició dels municipis i els cossos de seguretat, aplicant les noves tecnologies i aconseguint una major eficiència en el desenvolupament de les activitats de les àrees de seguretat en benefici dels ciutadans.
faelectronic
Botiga en línia de productes i accesoris per a videogravació, aeromodelisme i molt més. Lipos, soft màscares, ave memòria, paintball, protecció, càmera acció, sistema d'enviament Kiala. El contracte regula la relació contractual de compra venda.
Ferrimax
Ferrimax, amb més de 30 anys d´experiència, és una empresa catalana capdavantera al sector de la seguretat física. Certificacions de producte i qualitat. Qüestions freqüents que es realitzen els nostres clients. Descarregar catàlegs.
GEFA Prevenció de riscos laborals
Auditoria de sistemes de prevenció de riscos laborals Gefa Preven. Servei d'auditoria del sistema de prevenció de les empreses, acreditat per a tot el territori nacional. Consultoría técnica en prevenció (adequació de màquines, Plans d'Emergencia, …
Ginser Home
Empresa gironina, creada el 1987, puntera dins el sector de les instal·lacions audiovisuals i de control per a la llar i l’empresa a les comarques gironines. La filosofia és donar un servei personalitzat i acurat als desitjos i necessitats dels clients.
Global Seguretat Link
La Seguretat per l’ordinador a tots els nivells es imprescindible: Sai's, Copies de Seguretat, Firewall per interceptar "atacs" del exterior. Control d'Energies i optimització de xarxes. El nostre pricipal objectiu es millorar les seves instalacions.
Grup Visegurity
Web del Grup Visegurity. Tal com es defineix en la nostra política de qualitat, té com visió evolucionar dintre del sector de la seguretat amb l'objectiu d'oferir un servei Integral donant una visió professional al sector de la seguretat.
iB2 Seguretat
Empresa de seguretat homologada per la Direcció General de Seguretat Ciutadana, per l’activitat d’instal-lació i manteniment de Sistemes de Seguretat a nivell de Catalunya ... Alarmes, control d’accés, CTTV, i incendis. Pressupostos.
Ilersegur
Pàgina oficial d’aquesta empresa del sector de la seguretat. Ilersegur, S.L., està ubicada a l’Hospitalet del Llobregat (Barcelona), i dedica completament, als sistemes de seguretat i vigilància. La pàgina es troba en procés construcció.
Institut d'Estudis de la Seguretat (IDES)
Iniciativa del Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona i el Col·legi Oficial d'Enginyers Industrials de Catalunya. Neix l’any 1998 com a fundació, al servei d’administracions i professionals, per difondre la problemàtica de la seguretat.
Johannn's Lid
Detectius Manresa. Johann's Lid és una agència d'investigació privada i criminología, Fundada l'any 1992 pel actual director general, detectiu privat diplomat en investigació privada per la facultad de Dret de Barcelona. Àmbit nacional/internacional.
Jorba Solà
Empresa igualadina fundada l'any 1972. Serveis: Subministraments industrials, seguretat / protecció laboral / roba professional, eines manuals, sanejament / calefacció / ventilació, jardineria, ferreteria industrial / serralleria i soldadura.
JP Seguretat
Empresa dedicada al sector ampli de la seguretat, creada l’any 1989 a Platja d’Aro (Girona). Productes; Sensors velocimètrics, fototèrmics i òptics. Informació de l’empresa, productes, serveis i contacte amb la companyia.
Kimaldi Electronics
Kimaldi Electronics, S.L. Biometria, Identificació de persones. Fabricant majorista de lectors biomètrics, terminals, control d'accés, lectors d'empremtes dactilars, lectors de PC amb empremta digital i sistemes de control i presència, seguretat.
La Seguretat en el Nostre Entorn
Blog d’un professional, amb la pretensió de donar un seguit de consells en matèria de seguretat, que desitjo facin molt més segur el nostre entorn. En el món de l'emergència, ens adonem que hi ha multitud de situacions que es podrien evitar.
Logik Team
Logik Team és una empresa i firma especialitzada en serveis d’investigació privada i consultoria de seguretat. Té com a objectiu proporcionar el suport i l’assistència informativa. Delegacions a Tarragona i Barcelona.
Mayoral Seguretat
Botiga Fitchet al centre de Sabadell, amb 30 anys d’història en el ram de la seguretat. Dirigit des de 1998 per la família Mayoral, procedents del món de la fusteria i ebanisteria i muntadors de portes. Informació i productes ofertats.
Mercasol
Web de Mercasol, empresa amb gran experiència en serralleria i sistemes de seguretat ubicada a Sant Cugat del Vallès. Serveis i subministres de materials relacionats per a la protecció de les persones i els seus bens. Disposa d’un taller propi.
Mercasol
Web de Mercasol, empresa amb gran experiència en serralleria i sistemes de seguretat ubicada a Sant Cugat del Vallès. Serveis i subministres de materials relacionats per a la protecció de les persones i els seus bens. Disposa d’un taller propi.
Més Control
Instal.lació sistemes de televigilància i control d'accessos. La Televigilància ofereix una garantía real de control d'accessos i de producció de personal. Sistemes de control d'accessos amb les últimes tecnologíes.
Metropolis
A Metropolis som especialistes en seguretat (seguretat privada i serveis de vigilància privada), neteja, logística i també som Centre Especial de Treball amb el qual ajudem a les empreses a complir amb la LISMI. Oferim solucions integrals i adaptades.
MRA Safety Prevention
Mra desenvolupa la totalitat de les activitats preventives per l’empresa. Seguretat en el treball, higiene industrial i ergonomia i psicosociología aplicada. Assessors experts en la legislació que desenvolupa la Llei de Prevenció de Riscos Laborals.
Novatel
Novatel és un grup d’empreses dedicat a oferir serveis en els sectors de Telecomunicacions, Seguretat i Contra Incendis des de 1996. Els nostres serveis estan completament garantits. Ens ocupem de la nostra feina i de la seva posterior seguiment.
Omni Comercial
Pàgina d'Omni Comercial. És una empresa instal·lada a Viladecans (Baix Llobregat). L'empresa disposa de tres activitats perfectament deferenciades: La dedicada a l’embalatge industrial, la seguretat laboral i al tractament de superfícies.
Pagès & Gassó
Detectius privats des de 1965. Investigació a la província de Girona, i posteriorment ha crescut per Osona i el Maresme. Avui és una de les empreses d’investigació privada més important de Catalunya i amb àmbit d’actuació a tota Espanya i Europa.
Phoenix
Phoenix és una empresa de Barcelona dedicada a la vigilància i la seguritat, representa seguretat I confiança, personalitzant el servei per aconseguir la màxima, utilitzant el potencial dels nostres recursos humans i els mitjans tècnics més adequats.
Plana Fàbrega
Des de la seva creació l'any 1967, Plana Fàbrega és l'empresa catalana de referència en el sector de les telecomunicacions i la seguretat. 14 punts a Catalunya. Porters i videoporters - antenes megafonia / música ambiental - veu i dades / telefonia, ...
Planet Security
Nova companyia, sorgida l’any 2005 de cinc empreses catalanes. Va facturar cinc milions d’euros en el seu primer any, amb un cash-flow consolidat de 625.000€. S’ha posicionat entre les 10 primeres companyies a Catalunya en sistemes de seguretat.
Polcram Seguretat
Empresa de seguretat, dedicada a la instal·lació i manteniment d’aparells, dispositius i sistemes de seguretat, a Catalunya. Fem instal·lacions d’alarmes connectades a CRA o mòbil, càmares, CCTV, videovigilància, anàlisis de video perimetral, …
Primera Línea Detectives Barcelona
Primera Línea és una empresa de serveis d'Investigació privats a Barcelona. Oferim serveis d'investigació privada en els àmbits empresarials, en l'àmbit particular. En tots els seguiments aportem les proves en video-CD, i /o fotografies.
Protimsa Seguretat
La proposta de valor oferta inigualable i irrenunciable pel client. Elaborem projectes de seguretat que s’adapten a les necessitats específiques de cadascun dels potencials clients, utilitzant productes d’alta qualitat, a preu just, i diferenciant-nos.
S & S Detectius
Llicència 1422 / Col·legiat 287 del Col-legi Oficial de Detectius Privats de Calatunya. Investigacions mercantils, familiars, econòmiques... Control de menors. Serveis de càmera oculta. Màxima confidencialitat. Vic.
Seguretat Arsol
Arsol es una empresa especialitzada en el sector de la protecció i seguretat laboral. Va ser creada amb l’objectiu de prestar servei complet el relacionat amb la indústria laboral i els riscos diaris. Hem evolucionat per adaptar-nos a les neccesitats.
Seguretat i Control
Pàgina de l'empresa Seguretat i Control de Figueres (Alt Empordà). Informació dels serveis professionals de seguretat; Sistemes d'alarma, central d'alarmes, control per vídeocàmara, detecció d'incendis, caixes de caudals, megafonia, i nous sistemes.
Segurincat
Pàgina de l’empresa Segurincat, dedicada als serveis de seguretat, vigilància, i serveis auxiliars. L’empresa té la seva seu operativa al Polígon Industrial de Constantí, a la comarca del Tarragonès. La versió en català del web encara no és operativa.
Segur-mon
Empresa instal·ladora de sistemes de seguretat, fundada l’any 1994. Compta amb tècnics de dilatada experiència en el món de la seguretat. Ubicada a Mont-roig del Camp, punt estratègic situat en el centre geogràfic de la Costa Daurada.
Serinfo
Empresa de serveis informàtics, per a empressas i particulars, taller propi, e instal·lacions de xarxa amb fil, wi-fi, wimax, Tpv, video vigilància. Servei tècnic i formació d'informàtica, anglès i reforç escolar. Estem a Cunit (Baix Penedès).
Serra Alarm
Serra Alarm :: Empresa especializada en seguretat, telefonia i alarmes. Sistemes antirobatori, detecció d'incendis, telecomunicació, megafonia, xarxes informàtiques. Per a la comarca d'Osona i resta de Catalunya.
Sigma Detectives
Agència d’investigació privada ubicada a Barcelona. Hi trobareu els serveis que oferim: Familiar, empresarial, mútues i companyies d’assegurances, arrendaments urbans, noves tecnologies, i seguretat i vigilància.
Sistemes de Seguretat Procam
Espai de Sistemes de Seguretat Procam, empresa dedicada a instal·lar alarmes, videovigilància, telefonia, accessos, contraincendis, xarxes, sonoritzacions. L’empresa té la seva seu a Taradell, a la comarca d’Osona.
Sontecnic
Empresa manresana especialitzada en instal·lacions i espais audiovisuals que suposin integrar imatge. so i domòtica, a nivell domèstic o professional. Des de la imatge i l'alta fidelitat bàsica fins la de més alt nivell per a la llar i el cinema a casa.
Sospites Cat | Detectius Privats
Despatx detectius privats de Catalunya. Sospechas Pro Detectives Privados, principal agència de detectius que opera a tot el territori, amb oficines a Barcelona, Girona, Lleida i despatx a Tarragona. Especialistes en civil, laboral i familia. Servei 24 h.
Sotecnic
És una empresa que neix fa més de 25 anys a Tortosa. Servei a les telecomunicacions. Distribuidor oficial Movistar. Instal·ladors d’equips d’emisió -antenes- instal·ladors d’imatge i so, amb lloguer de projectors, equips d’àudio per a esdeveniments.
Star Foc
La protecció de bens i persones és fonamenta pel desenvolupament de l’activitat industrial o de qualsevol tipus. Star Foc Anoia, sorgí com a empresa composta per un conjunt de professionals al servei d'una gestió bona i de dóna sol·lucions al sector.
Undetec - Unió de tecnologies
Uneix tecnologies per a crear un producte únic. Controlar les diverses instal·lacions i propietats des de qualsevol lloc del món és l’objectiu. Amb el mòbil visualitzem el negoci, dades històriques i estadístiques, controlem automatismes, alarmes, ...
Valira Seguretat - Andorra
Valira Seguretat s.l., és l’empresa degana del sector al Principat d’Andorra. Els seus orígens remunten al 1963. l’empresa està especialitzada en sistemes de seguretat: vigilància, central receptora, alarmes, detecció d’incendis, extintors, …
VeraNet Prevenció
Pàgina de VeraNet Prevenció. Conté adreces a serveis de prevenció (disciplines seguretat en el treball, higiene industrial, ergonomia i psicosociologia i medicina del treball), centres formatius, fonts, dades sinistralitat …
Videtec -Sistemes de Seguretat
Videtec és una empresa homologada per la generalitat, amb numero 2/2009, que es dedica a l’instal·lació, manteniment i repara-ció de tot tipus de sistemes de seguretat. Amb una gran experiència en el sector de la seguretat privada dels seus tècnics.
Vigilància i Seguretat 94
Empresa de Mollet del Vallès, dedicada als serveis de seguretat, vigilància i control. Vigilància, sistemes de seguretat, patrulles amb cotxe, control d'accessos, personal degudament qualificat per a desenvolupar el servei en les seves instal·lacions.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT