SENDERS


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
11 Senders a l’entorn del poble de Els Angles
Una passejada fàcil pels camps, panoràmic, ideal pels nens (fins i tot amb bicicleta). Possibilitat de fer la tornada al poble amb vehicle d'enllaç gratuït. Begudes, restaurant, vàters i àrees de pícnic a la vora del llac. Possible amb el cotxe.
21 recorreguts de Gavà
El repte 21RG s'inspira en la publicació del llibre d’en Miquel Sans 21 Recorreguts per fer a peu, corrent i en BTT. L’objectiu que pretén dels particitants amb els "21RG" és conèixer els diferents racons i contrades del terme mitjançant l’excursionisme.
A peu…
Espai web de la Colla Caminants Francesc Lasarte de Gavà (Baix Llobregat). Som un grup de voluntaris que estimem el camí, la tradició d'un poble i la il·lusió de la gent compromesa. I ens apasiona l'A peu Gavà a Montserrat.
A prop Canohès a peu - Llistat de totes les rutes de senderisme
Cànoes a peu. Lloc per a penjar-hi totes les rutes de senderisme. Inclou mapa rutes en aquest municipi del Rosselló, a la Catalunya Nord. Detall de cada ruta, llocs propers, les rutes més populars, enllaços d'Interès, i ubicacions properes.
A un tir de pedra
A un tir de pedra és un blog inventari dels senders i camins de muntanya de la comarca de la Safor. Arvres, castells, Escalada esportiva, esdeveniments, espeleologia, malparits, muntanya amb xiquets, notícies, patrimoni, senderisme, …
AlpSenders.cat
Des d’antic els camins han permès moure’ns, avançar, construir i moldejar el paisatge. La Xarxa de Senders de Cerdanya té com a objectiu recuperar el trepig de l’home per diferents racons del nostre territori, descobrint la història i llegint petjades…
Alta Ruta del Capcir: Porté-Pimorent-Besines-En Beis-Puig Peric-Camporells-La Bollosa-Pic Carlit
Ruta circular de 5 dies, realitzada entre l'11 i el 15 de juny de 2011 pel Pirineu del Capcir. Les etapes són força diferents entre sí, en duresa i en distància i dificultat. Descripció de cada una d'elles en els tracks individuals de cada una d'elles.
Amu Daria - Associació per a la promoció cultural de la Ruta de la Seda
Entitat creada a Barcelona l’any 2007 per fomentar l’intercanvi cultural entre Catalunya i els països d’aquesta Ruta i especialment amb Àsia Central. La Ruta de la Seda va conformar la xarxa de vies comercials terrestres més llarga del món (s. VII a X).
Amunt Sempre Amunt - Col·lecció de Rutes de Muntanya
En aquest bloc publicarem la nostra col·lecció de rutes. Hi trobareu rutes per fer a peu, ascensions, pedalades, escalades... tots els itineraris que hem anat col·leccionant a la muntanya durant molt. Col·lecció que ens enriqueix i que mai no s'acaba.
Anem-hi.cat
Informació de rutes de muntanya, ascensions a cims, rutes de senderisme, bicicleta BTT o trekking. Seccions, què es comenta al fòrum, 5 de les nostres rutes, fotografia del moment, enquestes, i punt d'informació de muntanya.
Ascensió al castell del Poyo
Ascensió al castell del Poyo (Alpont) i el paisatge vist en direcció a les aldees de El Collado i Vizcota. El cim està a un poc més de 1.400 metres d'altura. Vam eixir des de l'aldea de El Collado (la de major altura d'Alpont). Sense dificultats.
Associació Catalana de Senderisme
Web de l’Associació Catalana de Senderisme. Tot d’informació dels senders que es poden fer a Catalunya, Espanya i Europa. També rutes temàtiques, guies de senders, etc. Enllaços a webs del senderisme o excursionisme (tant urbà com de muntanya).
Balaïtous per la vira Beraldi - MadTeam
Excel·lent i original recorregut per pujar un dels cims més mítics dels Pirineus i alhora visitar una de les últimes glaceres vives (amb rimaia i esquerdes) que queden encara en aquesta serralada. Es gaudeix de solitud i bon ambient assegurats.
Banyuls-sur-Mer(Banyuls de la Merenda)-Cerbère (Cervera)-Portbou
Sortida, Banyuls-sur-Mer (Banyuls de la Merenda) Catalunya Nord (França). Arribada Portbou. El camí es segueix be ja que es ben fressat). La voltarem i sortirem al mirador del Cap del Troc (cartell informatiu (en trobareu al llarg de tot el recorregut).
Barnatresc
Pàgina dedicada a activitats relacionades amb el senderisme/excursionisme i més concretament amb el senderisme urbà a la ciutat de Barcelona. Caminem, fem salud i coneguem Catalunya. Associació Catalana de Senderisme.
Barranc de l'Estret de les Penyes
Arribant a la Casa de Bercolón, que es reconeix per un pal amb la bandera espanyola. Passem la casa i seguim el camí fins arriba a poca distància a una bifurcació a la dreta amb una cadena que impedeix el pas. Bolulla-Callosa d'en Sarrià.
Barranc de Taurinya
Proposta pel Barranc de Taurinyà, Conflent. Un dels barrancs més potents de la zona. Ens quedarem amb un bon sabor de boca. Només per als amants de les sensacions molt fortes. És important haver fet diversos descensos anteriorment…
Beniardá, Font del Teix, Cim de l’Aixortà
Mapa del recorregut catrogràfic/topogràfic del sender Beniardá, Font del Teix, Cim de l’Aixortà, que està ubicat a la comarca de La Marina Baixa.
Bici rutes Galo
Rutes pel camp de Tarragona. Itineraris pensats per fer més com a passejada, pel plaer de pedalar i conèixer el nostre entorn. No son de distàncies llargues. Quasi tots estan entre els 20 i els 30 kilòmetres. Cadascú, pot decidir la distancia a recórrer.
BiciTrack
Bloc creat des de Collsuspina (Moianès - Osona), completament dedicat als tracks i rutes per a fer amb BTT i senderisme. Rutes amb descripció, marques BTT, components, accessoris, enllaços, arxiu del bloc, seguidors, imatges, etc.
Blog d’en Zax
Descobrint el món sense presa, fent rutes pel país. Degut a les activitats en el temps de lleure, ens veiem en la necessitat d’adquirir un vehicle amb una certa capacitat de càrrega en el que a més a més es pogués dormir dins i que no fos gaire gran...
Bunyol - Set Aigües - Bunyol
Eixida des de l'estació de Tren. L'anada es fa donant la volta pels ventiladors. Esmorzar en Set Aigües i la tornada per Canyalarga. Distància recorreguda: 42,38 quilòmetres. Altitud mín: 360 m., màx: 924 m. Desnivell acum. 1.005 m/991 m.
Buscador d’Indrets
Buscador d’Indrets de muntanya, per fer-hi activitats esportives en la natura: Cims de 300 metres i 4000 metres, com arribar als indrets, l’arxiu per temes, l’arxiu per indrets i el buscador del buscador. Informació i fotografies.
Calaceit-Riu Algars-Pinyeres-Maella-Massalió
Ruta per bonics poblets de les valls del Riu Algars i Matarranya. Complicada la sortida de Calaceit per que quasi bé no es veu l'antic camí. Arribem al Algars on encara i corre aigua. Una vall molt fèrtil. Passem pel deshabitat poble de Pinyeres.
Calasanz, Peralta, Calasanz
Activitat de senderisme aprop de Calassanç, Aragó. Distància recorreguda de 10,02 quilòmetres. Altitud mínima de 517 metres i màxima de 726 metres. Desnivell acumulat pujant 206 metres i baixant 214 metres. Grau de dificultat: Moderat.
Camí de cavalls Menorca 360º
Ruta que voreja completament l'illa de Menorca organitzada per MenorcaTracks, que ofereix els serveis necessaris per fer el Camí de Cavalls per etapes. Itineraris i indrets destacats del GR-223. El Camí de Cavalls té una longitud total de 185 quilòmetres.
Camí de Fontaneda
Aquest camí ens permet gaudir d'una vista panoràmica de Sant Julià de Lòria. Al llarg del trajecte podem trobar un gran nombre d'espècies arbòries com el roure, l 'alzina, el pollancre i fins i tot espècies menys comunes com l'auró negre.
Camí de l’Ossa
Travessa circular, permanent i controlada del Principat d´Andorra. Recorre per les parròquies d´Encamp i Escaldes-Engordany, utilitzant senders de gran recorregut (GR-11 i GR-7), camins locals, camins de servei i carenes marcades per l’ocasió.
Camí de sa Pujada - FormenteraWeb
El camí es pot iniciar a Sant Francesc, però el tram final (Camí de sa Pujada), s'agafa a Caló, seguint les senyalitzacions. Sa Pujada, un recorregut de només 1.500 m sense dificultats, es realitza aproximadament en una hora i ofereix vistes de l'illa.
Camí de Sant Jaume.cat
Poltal de l’Agència Catalana de Turisme dedicat a guiar pel Camí de Sant Jaume. A partir d'aquest portal comences la ruta. Et recomanen que segueixis alguns passos: descobrir el camí que busques, la millor ruta i alguns consells.
Cami del toll bullidor
Passejada curta (uns 30 minuts) seguint el riu Valira per arribar a un mirador del toll. Bones vistes del santuari de Meritxell. Distància recorreguda: 1,9 km. Altitud mín: 1.358 m, màx: 1.470 m. Desnivell acum. pujant: 113 m, baixant: 153 m.
Camí Entre dos Rius
Camí per per la Serra d'Espadà. Està senyalitzat al llarg de tot el seu recorregut i es tracta d'un camí circular de quasi 3 km de longitud el traçat del qual discorre entre vells camins de ferradura, alguns trams de pistes forestals i carretera.
Camí Ramader a Orella
Camí ramader (pédestre) a Orella, al Conflent (la Catalunya Nord). Distància recorreguda: 15,71 quilòmetres. Altitud mínima: 796 metres, màxima: 1.703 m. Desnivell acumulat pujant: 1.145 m, baixant: 1.446 m. Temps: 4 hores 39 minuts.
Camí ramader del Lluçanès al Ripollès
El ramat va format una espectacular corrua, era propietat de diferents ramaders de la vall de Camprodon i Ogassa, especialment de l’explotació ramadera de La Moixa, de Llanars, que tenen una propietat a Avinyonet de Puigventós, a l’Alt Empordà.
Cami Solà - Camí Obaga
Senderisme en una distància de 8,56 km. Altitut mínima: 1.260 m. màx: 1.940 m. Desnivell pujant de 685 m., baixant és de 659 m. Sortim de l'Aldosa per caminar enmig dels boscos pel camí del solà fins la font del Mallol. Allà baixem pel camí de l'Obaga.
Camin Reiau
Ruta senderista pels 33 pobles de la Val d’Aran, en un recorregut de 150 Km, i 12.000 m. de desnivel. És realitzat per etapes, creat i gestionat por AranVacances, central de reserves turística de la Val d’Aran. La ruta es pot fer durant tot l'any.
Caminant Bèrnia
Com millor podrem gaudir de la bellesa de la Serra de Bèrnia es caminant-la. Les parets aparentment verticals i inaccessibles de les penyes de Bèrnia amaguen racons i mallades, encara que de prou difícil accés, penjades de les cingleres.
Camins
Itineraris per comarques. Podeu consultar-los al mapa i per ordre alfabètic. Llibre, excursions i caminades pel Vallès. Llibre L'Alt Berguedà en 27 itineraris, Cada itinerari consta de descripció, mapa de l'itinerari i de vegades diagrama de desnivells.
Camins a Mallorca
Magnífica web dels camins a Mallorca, a càrrec de Jaume Tort. Excursions guiades, mapes i guies, altres serveis, camins, senders, espais protegits, el Torrent de Pareis i altres coses i llocs interesants de l’Illa de Mallorca.
Camins de Mallorca
Amb la vostra ajuda, intentarem informar-vos dels camins de muntanya a Mallorca (GR-221, camins tancats), espais protegits, rutes en bicicleta, el Torrent de Pareis. Si disposeu d'alguna informació, escriviu-nos, …
Camins del Bisbe i Abat Oliba
Ruta d’art romànic que uneix el Bages, l’Osona i el Ripollès utilitzant com a fil conductor el Bisbe i Abat Oliba. L’art romànic és un element integrador de la Catalunya Central. Reequilibri territorial, el paisatge, gastronomia i la tradició.
Camins i Fonts de Matagalls - Ruta (Senderisme, BTT)
Sortim de Seva cap al Brull on hi ha la font de Sant Martí. Trobarem la font dedicada a Artur Osona. Quan som a Sant Marçal hi trobem la font Bona i anant per la pista de Sant Bernat, a uns 4 Km, hi regalima l'aigua de la font de les Naiades.
Camporrells - Sant Quilis - Camporrells
Recorregut circular per la comarca de la Llitera que inclou l'ascens a la serra de Sant Quilis, on es troba l'ermita del mateix nom, i la visita als estanys d'Estanya. Gaudeiz de bones vistes del Montsec cap a l’est, i del Turbó i el Pirineu cap al nord.
Candasnos a peu
Mapa de senderes de Candasnos a peu, amb el llistat de totes les rutes de senderisme pel municipi de Candasnos, comarca del Baix Cinca, dins la Franja de Ponent (Aragó). Les rutes de senderisme més populars.
Castell de Cabres « Salòquia
Excursions a peu. Caminar per Herbés, el Boixar, Coratxà, Castell de Cabres és reviure uns temps llunyans, recular en l’existència. El geni del lloc se’ns revela com a existència ja viscuda, com el pressentiment que en un temps antic aquests mateixos, …
Castellví de Rosanes - Enciclopèdia.cat
Municipi del Baix Llobregat, al sector septentrional de les muntanyes d'Ordal, fins a l'Anoia i prop del Llobregat. Comprèn el cap del municipi, les caseries dels Àngels i de Miralles, i les urbanitzacions de Can Sunyer del Palau, el Taió i Valldaima.
Castielfabib-Castielfabib
Ruta fácil on es conjuga l’aventura, amb l’espeleologia i la cultura. Distància recorreguda: 5,32 quilòmetres. Altitud mín: 767 metres, màx: 896 metres, desnivell acum. pujant: 344 metres, baixant: 340 metres. Grau de dificultat: Fàcil. Circular.
Castillonroy - Baldellou - Sant Isidro - Santa Anna
Sortir de Castillonroy fins a Baldellou per cami, un tors de carretera i trialera, agafar el cami de santa anna i a la mitat ens trobem l'ermita de Sant Isidre (tancada) continuar pel cami i baixar fins a la font on podem omplir botelles donar el tomb...
Catalonia Adventures
Catalonia Adventures, excursions arreu del món, senderisme, trekking, expedicions, cursos per a esportistes de muntanya i barrancs, viatges, excursionisme. Som un grup d'especialistes dels esports, activitas de muntaya, senderisme, etc.
Catsud
Catsud és un punt de trobada a la muntanya i al món rural on la cultura i l'amistat es combinen d'una manera saludable. Excursions culturals, turisme de senderisme, patrimoni natural i cultural. Participeu amb Catsud, consulteu la nostra agenda.
Coneguem el Catllaràs a Peu - La Volta al Catllaràs
Itinerari circular des de La Pobla de Lillet (Senders senyalitzats PRC-52 i GR4). Té unes 5h. de durada, amb origen i final a La Pobla de Lillet. La serra del Catllaràs està al sud de La Pobla de Lillet, i és la zona muntanyosa del municipi.
d'Axat a Sant Pau de Fenollet, un passeig per la Fenolleda
Teniem la idea d’acostar-nos fins a Sant Pau de Fenollet per visitar l’antic monestir i el seu famós Capitell o Chapitre (campanar poligonal) i també descobrir la Fenolleda o Fenollet, que havia format part del comtat d’Urgell i de Cerdanya.
De Balones a Fageca: establint conversa
Espinàs i el seu acompanyant han estat en molts pobles i han pogut mantenir una relació amb qualsevol veí trobat. Quina serà la qualitat de l’escriptor que ho fa possible? És molt simpàtic? Té molta facilitat per a relacionar-se amb la gent?…
De la nevera de Catí a les Coves
Reportatge del itinerari de la Nevera de Catí a Les Coves, passant per Tírig. Per Ramiro Orient i Moliner de l’Associació Cultural Tossal Gros. Des de les Coves fins als Tossals de la Nevera (1.286 m.) a Catí fent tot el recorregut del riu Segarra.
De Núria a Queralbs, v2.0
Un manera força professional d’anar des de Núria fins a Queralbs. Ruta alternativa que passa pel Camí Vell, fent la ruta de Fontalba, que flanqueja el vessant E. del Puigmal. Si l’enllaçem amb el Queralbs-Núria clàssic, tindrem un gran circuit!
De ruta pel racó d'Ademuz
Racó de València que s'endinsa per terres de Terol i de Conca, té un encant especial, on les muntanyes i barrancs es mesclen amb el frescor del riu Túria i els seus afluents. A la tardor l’impressionant colorit per les fulles caigudes dels arbres…
De Sant Llorenç Savall a Vacarisses. Tram de la travessa Matagalls-Montserrat
Rutes a peu. Itineraris. Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac. De Sant Llorenç Savall a la carretera de Terrassa a Navarcles (Matadepera): 3 h 30 min. ... El tram que recorrerem uneix les viles de Sant Llorenç Savall i Navarcles.
Eina:Itinerari arqueològic
El punt de partida de l’excursió és l’aparcament de l’entrada del poble d’Eina (situat enfront d’un centre hípic). Comencem la ruta endinsant-nos cap al poblei agafant el primer desviament que trobem capa l’esquerra (pel carrer dels Carreters)…
El Brogit de la Vall
Itinerari circular de quatre etapes per la Vall del riu Brugent, a les Muntanyes de Prades. Recorre prop de setanta quilòmetres de senders, tres comarques, una vall i tot un món per descobrir. Iniciativa de l’Ajuntament de Capafons (Alt Camp).
El Brogit Guiatges - Brogit Vall
Excursions guiades per les muntanyes del sud de Catalunya (Muntanyes de Prades, Parc Natural de la Serra de Montsant, Muntanyes de Tivissa-Vandellòs). Els nostres guies locals us descobriran i interpretaran el patrimoni natural, cultural i paisatgístic.
El camí de Riudecols - Ermita de Puigcerver
La devoció dels riudecolencs es va veure premiada al inaugurar la carretera que uneix l’ermita amb el seu poble, una labor duta a terme gràcies a l’esforç i la col·laboració popular i al suport de l’Ajuntament i la Societat de Caçadors Puig Marí.
El Congost del Parrissal
Excursió clàssica de l'àrea de Beseit. És un fenòmen càrstic de primera magnitud situat uns 10 km riu amunt de Beseit. És una mena de laberint format per centenars d'agulles calcàries, que s'enfilen enmig d'un bosc de boix i pi negral. Els cingles.
El dolmen de la Casa Encantada
Projecte de rtecuperació dels antics camins. Informació en PDF de la ruta de dolmen de la Casa Encantada. Inclou itineraris a peu, itineraris en 4x4 i itineraris en BTT. S’especifica el nivell d’exigència de les caminades i alguns consell i recomanacions.
El Meridià Verd. 2 Llanars-Sant Pau de Segúries
Segona etapa d’aquesta ruta de llarg recorregut preparada arran de la commemoració europea del 200 aniversari del Sistema Mètric Decimal. A Sant Pau de Segúries i a Sant Joan de les Abadesses. La ruta és ciclable en la major part del trajecte.
El Pertus - Salt de Fito
Ruta de 8 km de mitjana dificultat que porta per l'Albera des de El Pertus fins al Salt del Fito. Un salt d'aigua sobre el riu Llobregat de l'Empordà de 59 m. La ruta surt a una alçada de 275 metros i puja a fins als 695 metros, en un ascens de 420 m.
Els Camins de Sant Jaume - Gronze.com
Informació sobre els Camins de Sant Jaume i sobre senderisme de llarg recorregut. Camins de Sant Jaume tant de Catalunya com de la resta d'Espanya i França. Informació sobre els diferents itineraris: localitats, serveis, distàncies, cultura i recorregut.
En ruta cap als estanys de Camporrells
La presència del gran llac de la Bullosa, al Capcir, eclipsa una constel·lació de petits estanys més septentrionals situats al límit nord-oest de la comarca: els de Camporrells. Aquesta àrea es troba dins el Parc Natural Regional dels Pirineus Catalans.
Es Marroig - Foment Mallorca
Ruta es Marroig de Fornalutx (Mallorca). Començarem sa nostra ruta als voltans de Sóller, per devers Es Convent, travessarem es poble cap a n'es camp de futbol de Ca'n Mayol, seguint sa GR 221 a sa possessió de Binibassi, arribant a Fornalutx, ...
Escàs-El forn
Sortim d'Escàs per la ctra fins Escaldes. Prenem la carretera d'Engolasters. Prenem el camí de les pardines i el camí que va a Prats. Pujem per la carretera del Forn fins un corriol que va a la intermitja del Tarter, allà tornem pel mateix corriol…
Espadilla 1
Ruta bassada en el PR CV-386, però donant voltes per trobar la cova negra, que finalment vaig poder vore, encara que de lluny. Tres fonts pel camí, encara que dos d'elles totalment seques (la del melic amb un poc d'aigua, fresca i en un bonic paratge).
Espira - Cases de Pène - Estagel
Informació de la ruta Espira d’Agli - Cases de Pena - Estagell. Mapa de la ruta en aquesta municipia de la comarca del Rosselló, a la Catalunya Nord. Detall del traçat, llocs a prop, hotels i restaurants a prop I ubicacions properes.
Estació de Toràs - Camping Los Clòticos
Ruta de l’Estació de Toràs al Càmping Los Clòticos. Ruta des de la via verda fins al camping los clòticos per una senda de terra. La distància recorreguda és de 6,6 quilòmetres. Altitud mín: 800 m, màx: 952 m. Desnivell pujant: 82 m, baixant: 205 m.
Excursions per les Muntanyes del Sud del País Valencià
Itineraris documentats de senderisme per les muntanyes, valls i barrancs de les comarques del sud dels Països Catalans. Tots els 59 itineraris. Podeu cercar per diferents itineraris i característiques.
Explora Catalunya
Guia online per explorar Catalunya. Excursions, passejades i caminades per descobrir indrets catalans poc coneguts però plens d'interès. Cims dels Pirineus, senderisme arran de mar, visitar castells, paratges naturals, cales, platges, pobles i monuments.
fanzara - cova de la mola - la lleuja
Pujada a la Cova de la Mola per la senda des de Fanzara, neta i de bon traçat. La baixada segueix rastres d'animals i sense senda pel mateix lloc per on pujava una vella senda des del Baladrar que des que es va fer la pista no s'usa i s'ha anat perdent.
Finestra de Muntanya
Finestra de Muntanya és una pàgina de rutes de muntanya: Rutes fácils, rutes mitjanes, i rutes dificils. Rutes en BTT: Rutes fácils, rutes mitjanes, i rutes dificils. Fotos de viatges a arreu del món, i directori de fotografia.
Finestret Roc des Mauros
Descripció de la ruta Finestret Roc des Mauros, al Conflent (la Catalunya Nord). Distància recorreguda: 16,54 quilòmetres. Altitud mínima: 305 m, màxima: 1.216 m. Desnivell acum. pujant: 1.295 m, baixant: 1.310 m. Temps: 7 hores 54 minuts.
Fòrum Vicus
Visites i rutes culturals guiades per Vic i Osona. Vic és una ciutat rica contrasts, conviu tradició i modernitat. El seu ric patrimoni, manifesta en la qualitat dels museus, arxius i edificis històrics, amb l’abundància d’associacions de camps diversos.
Geldo
Geldo-Gàtova, Geldo- Cova Santa-Geldo, Geldo-Altura-Navaixes-Sogorb-Geldo, Geldo-Regajo-Saltonovia, Geldo-Castellnou-Regajo, Geldo-Cova Santa-Salt de la Novia Geldo, Geldo-Font de Tristan, Geldo-Barraques-Geldo, Via Verda Ojos Negros, …
Geocatxing sense GPS
Rutes fàcils on descobrireu indrets interessants, gaudireu de la natura i podreu fer la recerca d’un petit tresor amagat. Cada ruta està explicada amb detall, des de com arribar al punt d’inici, passant per una descripció detallada de l’itinerari.
Geogracó - Itinerari Geològic als Cingles del Bertí
L'itinerari transcorre a cavall de tres de les unitats del Vallès Oriental: La Serralada Pre-litoral Catalana, el massís del Montseny, i la Depressió Central Catalana, límit oriental de la gran Depressió de l'Ebre.
Geoportal La Seu - Alt Urgell
Informació de les rutes al voltant de La Seu d’Urgell, i rutes temàtiques i culturals per veure més informació. Rutes destacades, punts d’interès, senderisme, BTT, rutes en cotxe amb informació de la dificultats de cada ruta. Mapa.
Giroguies
Giroguies, excursions arreu del món, senderisme, trekking, expedicions, cursos de medicina de muntanya, viatges, excursionisme. Som un grup d'especialistes del senderisme, la muntanya, la medicina i la geografia, amb una passió comú: viatjar.
GR 171
Sender de gran recorregut que travessa part de la Catalunya interior, homologat el 1995. El sender neix del GR 7 al Santuari de Pinós (Solsonès). Recorre els municipis de Castellfollit de Riubregós, Cervera i Talavera. Al nucli del Fonoll es bifurca...
GR 176 - Ruta de les vint ermites
Camí circular de gran recorregut de 80’200 km que transita per les comarques del Bages i Bergedà, amb principi i final a Navàs. Va ser homologat l’any 1999. La línia de desnivells té puntes que arriben a 750 m. i baixen fins a un mínim de 320 m.
GR 221
Pàgina del GR 221, la ruta de la pedra en sec per l’Illa de Mallorca. Inclou una completa informació del disseny del sender de gran recorregut GR 221. Etapes, variants, refugis, notícies i serveis. La informació a càrrec de Jaume Tort.
GR 37
El GR 37 és un Sender de gran recorregut, que circularment recorre la comarca dels Serrans per vies pequàries testimonis de la transhumància des de l'Edat Mitjana. Com a sender de gran recorregut està abalisat amb senyals roges i blanques.
GR-221/Ruta de la Pedra en Sec
Recorregut aprofita els antics camins empedrats que comunicaven la Serra en un paisatge de conreus d'oliveres en marjades de pedra en sec. Travessa la Serra de Tramuntana des d'Andratx (al SOE de l'illa) fins a Pollença (al NOE) i es va en refugis.
GR-36 Alcúdia de Veo - Alt de L'Aljub - Eslida
Informació d’aquest recorregut per la Serra d'Espadà, a la comarca de la Plna Baixa, seguint el GR36 entre les localitats de I'Alcúdia de Veo i el tossal d'Agranes, per a després pujar a I'Alt de I'Aljub i des d'este baixar al poble d’Eslida.
GR83 Rubí cap al camí de nord
De Mataró al Canigó. Vull compartir les paraules de persones com el Pere, la Rosa, la Pepi que ens van felicitar per com havia anat tot, i sobretot a l'organització. Descripció de l'etapa i mapa en format PDF o descarregar-vos el fitxer en format GPX.
Gran circuit d'Eyne (Eina) - Entre la Cerdanya i el Conflent
Passejades al voltant del Tren Groc. Descripció del circuït. La vall d' Eyne és coneguda, per la seva bellesa, i la riquesa i la qualitat de la seva flora medicinal. Això li ha valgut ser classificada com a Reserva Natural.
Grans rutes Tres Pedals
Rutes per etapes fetes per membres del club o col·laboracions d'amics, en l’animalada de l'any. De la Vall d'Aran a Igualada en BTT, Camino de Santiago, Logroño-Igualada, Pobla de Segur-Igualada, La Transpirenaica, Beret-Molinos …
GRP Juberri - Arinsal
Informació del GRP Juberri - Arinsal. Volta per andorra seguint el GRP des de Juberri on comensa (en teoria) fins Arinsal, doncs el (mal) temps no ens va permetre fer més. Que la disfruteu tant com nosaltres. Fitxa, mapa i comentaris.
Guia de Senders de gran Recorregut de Catalunya
Pàgina web de la Guia de Senders de gran Recorregut de Catalunya. És un cercador de rutes senderistes de tot el territori català. Cercar seleccionant un itinerari, mapa, etc. Consulteu altres pàgines de senders als enllaços.
InfoSenders
Senders de Catalunya. Entra amb nosaltres al món del senderisme. Guies i mapes t'esperen per ajudar-te a conèixer el nostre país. GR 6 i GR 96. S'ha reeditat la guia d'aquests dos senders, els dos van de Barcelona a Montserrat.
IP5: Mura - Rellinars - Monistrol de Montserrat - els 3 monts
24 km. Desnivell 1.089 m (pujada: +553 m; descens: -536 m). Temps estimat: 6,5 h. Inici: Mura, segueix el Puig de la Balma, collet Roig, Puig Andreu, coll de la Creu dels Alls, Matarrodona, coll de la Morella, Rellinars, Can Prat i Monistrol.
Itinerari pel Municipi de la Vall de Boí
Transcòrre pel terme de gran extensió, format pels petits nuclis incorporats. És la mostra d'art romànic més important del Principat, l'any 2000 la UNESCO va declarar Patrimoni de la Humanitat. La puresa, la bellesa i l'estil romànic. Punts d'interès.
Itinnerària
Xarxa de senders de les comarques del Ripollès, l’Alt Empordà i La Garrotxa. Mapa d'Itinerànnia a la Garrotxa per a Google Earth. Mapa d'Itinerànnia a l'Alt Empordà oest per a Google Earth. Vídeo i consells per seguir les senyalitzacions.
kpateam
Vies ferrades amb ressenyes de Catalunya, Aragó, Picos d’Europa, ressenyes d’Europa, de València. Molta informació amb moltes fotografies. Conté la descripció de centenars de vies ferrades d’arreu, el temps i cercador de rutes.
La Guia Rutera de Penàguila
Página rutera de Penaguila, una web plagada d'informació del poble. Un poble mol menut, de tan sols 350 habitants i que compta amb els millors paratges de la comarca. Coneixereu les festes, les costums populars, la gastronomia típica.
La Ruta del Pastor
Ruta del pastor i la transhumància: Senders llegendaris a través d'un paisatge únic. Senderisme interpretatiu caminant a través de trams de cabanera seguint les rutes dels pastors. La Petjada és una empresa ribagorçana que vol recuperar antics senders.
La Ruta del Ter
La Ruta del Ter és una ruta que uneix dos pols d'atracció turística com són els Pirineus i la Costa Brava, mitjançant un itinerari que segueix el curs del riu Ter, i que travessa cinc comarques de Catalunya. La ruta es pot fer a peu o en bicicleta.
La Ruta dels Santuaris
A vegades no cal anar molt lluny, ni pujar a la muntanya més alta per gaudir d' un espai i unes vistes increïbles. Els Santuaris estan ubicats en zones amb bones vistes, ja que es troben als cims de les muntanyes. Són llocs molt poc coneguts...
La Talaia del Montmell
Recorregut pel Massis del Montmell (Baix Penedès). Aquest recorregut a peu ens portarà a fer la volta al massís del Montmell, passant pel seu cim més alt: La Talaia, amb 861 metres d'altitud. El paisatge alterna el terreny rocallós i els matolls.
L'Aleixar, Ermita de Sant Antoni, Serret del Cisa (Rocabruna o Feredat)
Pàgina personal d'en Joan sobre L'Aleixar, Ermita de Sant Antoni. El camí puja de valent, però res que no es pugui superar. Hi ha variants. Veig dalt el pal on hi havia una senyera i em dirigeixo cap allí buscant la traça que crec més fàcil…
Les Gorges de la Fou - Arles sur Tech, França
Les Gorges de la Fou d’Arles (Vallespir). Distància recorreguda: 2,82 quilòmetres. Altitud mín: 264 metres, màx: 437 metres. Desnivell acumulat pujant: 246 metres, baixant: 247 metres. Inclou vídeo ilustratiu de la ruta de www.estartit.tv.
Les Gorgues de Galamús (Fenolleda, Catalunya Nord)
Itinerari per la Fenolleda del progrma de Tv3 “De Vacances”. L'itinerari comença al poble de Sant Pau de Fenollet, a la carretera principal, just al pont que creua el riu Agly. S'ha de prendre la pista asfaltada que ...
Les Moles de Xert
Podeu visitar el mapa al wikilog i descarregar el track de la ruta. Moleta, passant pels Boverals. Hi ha punts que el GPS va perdre cobertura perdoneu les molèsties. Sobretot enganya a les altimetries on el roig es fictici. Mapa del recorregut.
Llacs de Camporrells - Entre Montañas
Els Pirineus són la serralada muntanyosa al nord de la Península Ibèrica, entre Espanya, Andorra i França. S'estén en 415 Km des del mar Mediterrani (cap de Creus, golf de Roses) a l'est, fins al mar Cantàbric (cap Higuer, golf de Biscaia) a l'oest.
Llitera - senderisme.com
La comarca de la Llitera limita al nord amb la Ribagorça, a l'est amb la Noguera al sud-est i sud amb el Segrià i a ponent amb municipis castellanòfons d'Aragó. És constituïda per onze municipis. Tamarit de Llitera és el cap de comarca.
Llo, gorges de Llo, font del Segre - Guia de la Cerdanya
Excursió que permet conèixer les gorges del Segre i la soledat de l’alta coma de la Culassa. El camí que segueix havia estat freqüentat per pastors i pelegrins que anaven al santuari de Núria. Paisatges amb pastius i de boscos frondosos de pi negre.
Llocs d'interès en Bouleternère
Llocs d'interès a Bulaternera. Mapa de tots els llocs d'interès en aquest municipi del Rosselló, a la Catalunya Nord. Detall de cada ruta, llocs propers, les rutes de senderisme, ciclismo, moto, i Top de llocs d'Interès. Ubicacions properes pràctiques.
Llocs d'interès en Calce
Llocs d'interès a Calce. Mapa de tots els llocs d'interès en aquest municipi del Rosselló, a la Catalunya Nord. Detall de cada ruta, llocs propers, les rutes de senderisme, ciclismo, moto, i Top de llocs d'Interès. Ubicacions properes pràctiques…
Llocs d'interès en La Ginebrosa
Mapa dels llocs d'interès al municipi de La Ginebrosa, una vila de la comarca del Matarranya històric, a la Franja de Ponent (Aragó). Descripció dels llocs del municipi i enllaços d'interès. Importància: Res en concret.
Llocs d'interès en L'Albère
Route You dedicat a L’Albera en bicicleta i a peu. Llistat de totes les rutes en aquest municipi de la comarca del Vallespir, a la Catalunya Nord. Les rutes de ciclisme i a peu més populars. Ubicacions properes pràctiques i mapa situació.
Llocs d'interès en Lansac
Les rutes de senderisme, ciclisme, cotxe i moto properes més populars: L'ariege 4, Sant Pau- Ansinyà-Caramany-Bellesta-Cassanyes-La Tur de França-Estagel (ciclisme), de Vinça à Sant Pau de Fenollet, Perpinyà- Sornià - Perpinyà (moto), …
Llocs d'interès en Montalba-le-Château
Les rutes de senderisme, ciclisme, cotxe i moto properes més populars a Montalbà, a la Fenolleda (Catalunya Nord): De Vinça à Sant Pau de Fenollet, Millàs - Llançac - L’Esquerda - El Viver - Sornià - Roca Jalera - Millàs, Perpinyà- Sornià Perpinyà, …
Llocs d'interès en Ontiñena
Mapa de senderes d’Ontinyena a peu, amb el llistat de totes les rutes de senderisme pel municipi d’Ontinyena, comarca del Baix Cinca, dins la Franja de Ponent (Aragó). Les rutes de senderisme més populars.
Llocs d'interès en Planèzes
Rutes de senderisme i ciclisme a Planeses, la Fenolleda (Catalunya Nord): Puigcerda - Le Somail, Sant Pau- Ansiynà-Caramany-Bellesta-Cassanyes-La Tor de França-Estagell, Estagell-La Tor de França-Mauri, Mauri-La Tor de França-Estagell, …
Llocs d'interès en Pollestres
Llocs d'interès a Pollestres. Mapa de tots els llocs d'interès en aquest municipi del Rosselló, a la Catalunya Nord. Detall de cada ruta, llocs propers, les rutes de senderisme, ciclismo, moto, i Top de llocs d'Interès. Ubicacions properes pràctiques…
Llocs d'interès en Ponteilla
Llocs d'interès a Pontellà. Mapa de tots els llocs d'interès en aquest municipi del Rosselló, a la Catalunya Nord. Detall de cada ruta, llocs propers, les rutes de senderisme, ciclismo, moto, i Top de llocs d'Interès. Ubicacions properes pràctiques…
Llocs d'interès en Saint-Jean-Lasseille
Llocs d'interès a Sant Joan de la Cella. Mapa dels llocs d'interès en aquest municipi del Rosselló, a la Catalunya Nord. Detall de cada ruta, llocs propers, les rutes de senderisme, ciclismo, moto, i Top de llocs d'Interès. Ubicacions pràctiques…
Llocs d'interès en Taulis
Llocs d'interès a Teulis. Mapa de tots els llocs d'interès en aquest municipi del Rosselló, a la Catalunya Nord. Detall de cada ruta, llocs propers, les rutes de senderisme, ciclismo, moto, i Top de llocs d'Interès. Ubicacions properes pràctiques…
Llocs d'interès en Théza
Llocs d'interès a Tesa. Mapa de tots els llocs d'interès en aquest municipi del Rosselló, a la Catalunya Nord. Detall de cada ruta, llocs propers, les rutes de senderisme, ciclismo, moto, i Top de llocs d'Interès. Ubicacions properes pràctiques…
Llocs d'interès en Valle de Bardají
Pàgina de Llocs d'interès en la Vall de Bardaixí, municipi de la comarca de la Ribagorça dins la Franja (municipi de la província d’Osca). La Foradada del Toscar, Campo, Apartments Mountain & Life Naspún, Vall de Bardají, Vall de Lierp, ...
Llocs d'interès en Villelongue-dels-Monts
Llocs d'interès a Vilallonga dels Monts. Mapa dels llocs d'interès en aquest municipi del Rosselló, a la Catalunya Nord. Detall de cada ruta, llocs propers, les rutes de senderisme, ciclismo, moto, i Top de llocs d'Interès. Ubicacions pràctiques…
Llocs d'interès prop de Canohès
Llocs d'interès a Cànoes. Mapa de tots els llocs d'interès en aquest municipi del Rosselló, a la Catalunya Nord. Detall de cada ruta, llocs propers, les rutes de senderisme, ciclismo, moto, i Top de llocs d'Interès. Ubicacions properes pràctiques…
Llocs d'interès prop de Latour-Bas-Elne
Llocs d'interès a La Torre d’Elna. Mapa dels llocs d'interès en aquest municipi del Rosselló, a la Catalunya Nord. Detall de cada ruta, llocs propers, les rutes de senderisme, ciclismo, moto, i Top de llocs d'Interès. Ubicacions properes pràctiques…
Lluís Arrondo i Àngels Iserte
Pàgina web personal de Lluís Arrondo i Àngels Iserte. L’espai ofereix itineraris pels senders berguedans a peu. Es tracta d’un itinerari circular senyalitzat, d’unes 5 hores de durada, amb origen i final a La Pobla de Lillet (Berguedà).
Los Masos Pic Barbet
Inici a Los masos de Valmanya. L'alta vall de la Lentilla poc visitada, bella i salvatge. Al pla de Barbet hi ha isards. El puig Barbet és pròxim del veí molt trepitjat Pica del Canigó, uns 50 m abaix. Un punt de vista de primer interès sobre el Canigó.
Memòria Bcn - Rutes històriques pels barris de Barcelona (segle XX)
Memòria Bcn, l'App de Memòria Bcn et proposa 10 rutes per conèixer els espais històrics més significatius de la Barcelona del s XX. L’aplicació per a mòbils, impulsada paral·lelament per l’Ajuntament de Barcelona, permet recórrer a peu rutes proposades.
Meranges, refugi de Malniu, els Engorgs
Relat d’una còmoda excursió a un dels paratges de més nom i més solitaris de la Cerdanya. El rosari d’estanyols que configuren el circ dels Engorgs es troba a la capçalera de l’alta vall de Meranges i origina el riu que la travessa: el Duran.
Mirador de la Badia
Mirador de la Badia-excursió vivers de marisc amb degustació-reserva prèvia. Ajudem a conservar el parc natural del Delta de l'Ebre i el donem a conèixer. Lloguer de llanxa ràpida amb patró o sense. Embarcacions de 12, 50 i 100 places per esdeveniment.
Montsec de Meià
Itineraris de muntanya. El Montsec de Meià és un espai per gaudir de la natura i contemplar la seva bellesa. Els seus indrets evoquen l’espai ordenat pel transcurs del temps; els seus accents geològics parlen d’un territori tallat i sec per l’erosió…
Montsec d'Estall (Aragó)
Recorregut pel Montsec d'Estall (Aragó) per pobles abandonats: Estall, Mongai, Chirivella. Vistes impresionants del Montsec "català", Congost de Montrebei i embasament de Canyelles. Vista al fons dels Pirineus (Turbón, Aneto, etc.).
muntanyaviva.cat
Web que vol ser una eina útil, dedicada a la descripció d’itineraris de muntanya, bàsicament Pirineus, durant tot l’any. Sortides amb nens, caminades, excursionisme, grimpades, hivernals, alpinisme, i expedicions. Topònims occitans i catalans.
Naturtresc
Caminades per la natura, fora de medi urbà, que et permetran fer una activitat física saludable a l'abast de tothom i descobrir els racons més interessants i desconeguts de Catalunya. Associació Catalana de Senderisme.
Navajas - Pantà de Regazo - Salto de la Novia - Navajas
Ruta molt fàcil. Recorre bona part de les fonts que dónen aigua al Palància que es troben al municipi de Navaixes. La ruta al principi va per la Via Verda, després es desvia per un SL passant pel pantà del Regajo, a continuació es creua la presa pel mur.
Néfiach a peu - Llistat de totes les rutes de senderisme
Nèfiac a peu. Lloc per a penjar-hi totes les rutes de senderisme. Inclou mapa rutes en aquest municipi del Rosselló, a la Catalunya Nord. Detall de cada ruta, llocs propers, les rutes més populars, enllaços d'Interès, i ubicacions properes.
Onaclimb
Guies d'escalada de Luís Alfonso i Xavi Buxó. Més de 1500 ressenyes de Catalunya, Espanya i del món. Ressenyes, escalades al Pirineo, reequipaments, guies, història de Montserrat, rutes BTT, material d'escalada, calculadores de forces de caiguda…
Ontiñena a peu
Ontinyena a peu. Mapa de senderes d’Ontinyena a peu, amb el llistat de totes les rutes de senderisme pel municipi d’Ontinyena, comarca del Baix Cinca, dins la Franja de Ponent de l’Aragó. Les rutes de senderisme més populars.
Opoul(Òpol) Perillos-Castell d'Òpol -Perellós-Montolier de Perellós-Cortal Lalana-Coll de la Sabina
Arribada, Òpul i Perillós, Catalunya Nord. Per arribar Autopista sortida 41 Perpinya nord, agafar primer direcció Rivesaltes i de seguida Opoul-Perillos. Sortida de sobre del poble d'una zona de picnik en direcció al Castell d'Opoul (de Salvaterra).
Paratges de les Fonts d'Aiòder - Camins en la Natura
Del programa Camins en la Natura d'OndaTeVe. L'últim programa del 2011, visiten paratges del terme municipal de les Fonts d'Aiòder com: Pozo Negro, la Rinconà o la Massà. També s’adintra uns metres al terme per a visitar la "Fuente del Río"…
Passeig pel Barranc Fondo a Bellmunt de Mesquí
Passeig pel Barranc Fondo a Bellmunt de Mesquí. Galeria fotogràfica d’aquest impresionant barranc, meravellós i de tot el seu entorn. Afegeix un comentari inicia la sessió si tens un compte d'àlbums web de Picasa o inscriu-te en un compte gratuït.
Passejada per Fontaneda
Crònica de la Passejada per Fontaneda, a la Parròquia de Sant Julià de Lòria (Principat d’Andorra). Cinc cèntims del dia a dia per aquesta butxaca nova de l'armilla que estic començant a embastar.
Pel camí del nord. GR 83 Mataró - Canigó
Per seguir bé la ruta, cal llegir el blog començant per l'apunt més antic. Mai havíem recollit per escrit aquestes experiències, però ara hem pensat que seria bo publicar-les per si poden servir d'alguna cosa a altres marxaires com nosaltres.
Pel Port .. Rutes, camins, fonts, arbres, masos, ...
Pel Massis del Port. Aquest blog intenta ser una memòria del Port: amb les rutes excursionistes que planteja, fer un inventari fotografic i situat amb el GPS que, vol ser exhaustiu, de la geografia física i humana del Port alhora mostrar el medi biologic.
Pel Port: Paüls - Alfara
Itinerari que surt de Paüls i puja al coll de l'Enrejolada per anar a Alfara, que no arriba a tocar, pel barranc del llop i a seguint una part del GR 171 torna a Paüls. S’utilitza la toponimia del mapa de Piolet, que en algun cas no és molt precis.
Pels Camins de Cerdanya
Sòc pagés ramader de cal Perna de Bor. Pretenc compartir amb vosaltres tot alló que fins avui he aprés de la muntanya, coneixements adquirits d'haver-los sentit a casa amb els pares, els padrins, els veins, els pastors i els vaquers, viscuts des d’infant.
Per la Serra de Gisclareny
Recorregut entre Saldes i Bagà, al voltant de la Serra de Gisclareny, i presidit per vistes espectaculars del Pedraforca. Són 65 Km. que es poden fer sortint de Bagà, fins i tot és més aconsellable -ho diem ara que ho hem provat de les dues maneres.
Pic dels Moros 100 cims
Distància recorreguda: 12,26 quilòmetres. Altitud mín: 1.735 metres, màx: 2.143 metres. Desnivell acumulat pujant: 469 metres, baixant: 464 metres. Grau de dificultat: Fàcil. Temps: 3 hores 27 minuts. Recorregut circular per muntanya.
Pirinexus - Ruta Cicloturística Catalana
És un projecte transfronterer amb el qual s’està creant una anella ciclable de 366 quilòmetres als dos costats dels Pirineus, la major part dels traçats de la demarcació de Girona, ha permès l’execució d’obres i que es senyalitzi aquesta ruta verda.
Portaceli-F.Vella-Rebalsa-Serra-Portaceli
BTT aprop de Serra, Comunitat Valenciana. Distància recorreguda de 27,34 km. Alltitut mínima 214 metres, i màxima de 708 m. desnivell acumulat de 712 m. Grau de dificultat moderat. 3 hores 49 minuts. Finalitza al punt de partida circular.
Portè, l’Estanyol, pic de l’Estanyol - Guia de la Cerdanya
Fàcil ascensió a una muntanya que gaudeix d’interessant panorama, només tapat al N per la proximi-tat del pic de Fontfreda. Sobre la comella de l’Orri de la Vinyola i la del torrent de Fontviva. La cresta que separa el pic de l’Estanyol del de Fontfreda…
Portell de Morella-refugi-rambla Celumbres-Portell - wikiloc
Camí Portell de Morella-refugi-rambla Celumbres-Portell. Durant aquest recorregut podrem gaudir d'un vast paisatge, i tot açò ho farem per vies pecuaries, assegadors i per dins de la Rambla Celumbres, declara parc natural municipal.
PR-C 54 : Vinyoles d'Orís
Sender circular que surt de Vinyoles d'Orís i transcorre prop de la cinglera que separa l'Osona del Lluçanès. Es passa pel castell d'Orís i Sant Salvador de Bellver. La seva forma de 8 permet fer el recorregut més curt en 3 hores i 25 minuts.
Projecte: Sender dels Països Catalans (GR 7)
Vol contribuir a la constitució i popularització d'un itinerari excursionista que uneixi a peu, en cavall o en bicicleta, el territori d'un extrem a l'altre, tot possibilitant el coneixent del patrimoni natural i cultural dels indrets per on transcorre.
Pyrénées Orientales La Llagonne- Lac de Matemale-Les Angles
Ruta per la comarca del Capcir, Pirineus Orientals La Llaguna - Llac de Matemala - Els Angles. Caminada entre La Llaguna i el llac de Matemala, tornant entre immensos boscos. Entra per fer comentaris. Pots ser membre de Wikiloc, creant un compte.
Recorreguts a peu per Pardines
Pàgina amb informació de recorreguts per anar a peu pels voltants de Pardines, a la comarca del Ripollès. Pàgina mantinguda per Francesc Serratosa. Recorreguts, circulars, mapa, perfil, distància, ascens, descens dels recorreguts.
Rivendel
Caminada pel Moianès d’aventura. El Sebastià i la Núria ens han acollit i ensenyat racons preciosos, amagats entre el bosc humit i fresc, i ens han dispensat una amabilitat i atenció incomparables. Distància recorreguda: 11,06 quilòmetres.
Rosell-Font de la Serra-Vallibona-Rosell
Sortim de Rosell per la ctra. de Vallibona, a mà dreta agafarem un corriol bastant ciclable, en algun punt ens baixarem de la bici o no, depèn de la tècnica de cada un. Al arribar al fons del barranc prenem una pista que ens porta a la Font de la Serra.
RouteYou
Cerdador internacional de rutes. Inclou tant rutes al aire lliure per a motociclistas, per a caminants, per a ciclistes i per a turistes. Les rutes més boniques. cercar, planificar, crear, novetats, notícies, publicar & compartir, ubicacions i mapes.
Runnig-Cross: El Ràfol de Salem Benicadell
Informació del Runnig-Cross: El Ràfol de Salem Benicadell, ala Vall d’Albaida. Un recorregut de 19,3 km., altura màxima de 375 m. i acumulada de 820 m. El blog recull i comparteix rutes per a gaudir de les muntanyes de la Comunitat Valenciana.
Ruta 3 Valls - Travessa circular de senderisme a la Ribagorça
Ruta circular de 4 etapes, amb inici i arribada al Pont de Suert. Recorre a peu la Vall de Boí, la Vall de Barravés i la Vall de Castane-sa. L’itinerari descobreix a l’excursionista la riquesa natural i cultural de l’Alta Ribagorça catalana i aragonesa.
Ruta circular per la Serra de l’Argentera-Pradell des de Duesaigües 18,2 km
Caminada circular que des de l’estació de Duesaigües-L’Argentera ens porta a recórrer la Serra de l’Argentera-Pradell a través de camins careners amb bones panoràmiques de la comarca del Baix Camp i del Priorat. Fins el coll de la Teixeta.
Ruta de l’Ermità
Portal amb informació de la Ruta de l’Ermità, per la comarca del Berguedà i la Baixa Cerdanya. Es pot fer a peu en btt o a cavall. Discorre pel Parc Natural Cadí-moixeró. Recorreguts, ermites, allotjaments, gastronomia i activitats diverses en l’entorn.
Ruta del Moianès (GR-177)
Sender circular que passa per varis dels municipis que formen la comarca natural del mateix nom. La ruta forma part del Sen-der del GR-177, que transcorre per zones amb fagedes , pinedes i petits torrents d'aigua. El recorregut total és de 109 km.
Ruta dels estanys - maifemcim.cat
Ruta dels estanys de 2.005 m. realtzada el 22 de gener de 2011 i repetida el 13 d'agost. Inclou completa informació, programa, itinerari i multitud de fotografies. És una sortida de: maifemcim.cat oberta a totes aquelles i aquells que estimin la natura.
Ruta dels Refugis de la Costa Daurada
Nova Ruta dels Refugis de la Costa Daurada amb l’objectiu de donar a conèixer les muntanyes de la Costa Daurada unint les Mun-tanyes de Prades i el Parc Natural de la Serra de Montsant a través d’un recorregut d’esport, natura, cultura i descans.
Ruta Pavias - Cova Santa - Coeva Moma
Ruta circular per sendes no molt xafades (algunes tapades de matolls i difícils de passar) que passa pel pilon de la Cova Santa i pel costat (sense arribar a davant) de la cueva de la Moma. El tram entre les dos fites és el més complicat del recorregut.
Ruta Urbana Fonts d’Agres
Espai de l’Ajuntament d'Agres (El Comtat), destinat a la Ruta Urbana Fonts d’Agres. La pàgina inclou el mapa del municipi, llocs d’interès, telèfons, fotografies de tota la ruta i de les seues fonts. La informació està en en format PDF.
Rutes a Aguaviva, Aragó
Aiguaviva - Mont-roig - Pena-roja, Aiguaviva-Torre d'Arques-mas Manero-Aiguaviva, Rio Bergantes-Monegrell, ruta Aiguaviva rubielos de mora, aguaviva escatron, El camino etapa3(Aguaviva-Albalate del arzobispo). Activitats a Aguaviva, Aragó.
Rutes a Aixirivall, Sant Julià (Andorra)
El Pic Negre de 42,27 Km -difícil- per odarrot aprop de Aixirivall, Parròquia de Sant Julià de Lòria (Andorra). StJulià-La Rabassa-Arcabell-St. Julià de 45,64 Km -difícil- per Jorge Celades a Aixirivall, Parròquia de Sant Julià de Lòria (Andorra).
Rutes a Alborache, Comunitat Valenciana
Alborache-Cuevas de Las Polomas/El Turche, Serra del Caballón, marcha btt Alborache, Sendes de Buñol, Alborache- Pico Socaña, Alborache-Macastre-Cueva de las palomas, Ruta en BTT rios Magro i Buñol, Alborache-Cueva de las Palomas, ...
Rutes a Almedíjar, Comunitat Valenciana
La Mosquera, Assuevar-Almedijar, Almedíxer-Almonasir-Matet-Almansor, Pujada al Carrascal des d’Assuevar, Assuevar - Mosquera, Almedíxer - Barranc d’Almansor - Cerro Gordo, Assuevar - Penyablanca i Carrascal, volta a Mosquera, …
Rutes a Ansalonga, Ordino (Andorra)
Pàgina de rutes a Ansalonga, parròquia d’Ordino (Principat d’Andorra). Conté un total de dues rutes pel poble: Andorra - Ansalonga - Ruta del Ferro (22,27 quilòmetres) i la Andorra-Ansalonga-Ordino-Beixalis-Massana-Escàs (26,81 quilòmetres).
Rutes a Anyós, la Massana (Andorra)
Santa Coloma - Andorra la vella - Escaldes-Engordany, Travesa de la Massana, Ordino-Gonarda-Beixalís, Andorra-Anyó, Anyó-Andorra, ... Activitats a Anyós, la Massana (Andorra). Cerca rutes per distàncies, dificultat o origen.
Rutes a Arans, Ordino (Andorra)
Pàgina de rutes a Arans, parròquia Ordino (Principat d’Andorra). Conté un total de tres úniques rutes per aquest poble andorrà. Ruta del Ferro - Andorra (6,7 quilòmetres), Arans-Ensegur-Llorts (6,74 km), i la Ordino-ruta de ferro (3,22 km).
Rutes a Arañuel, Comunitat Valenciana
Aranyuel - Font Manzano, Aranyuel-Los Mores-Aranyuel, Aranyuel-Ermita Santa Ana- Aranyuel, SL-95, Aranyuel-Repetidor-Aranyuel, Aranyuel-El Campero-Aranyuel, Cirat-Aranyuel-Olba-los Calpes-Montanejos Cirat, Aranyuel-Magraile-Plano-Aranyuel CES, …
Rutes a Arboussols, Llenguadoc-Rosselló
Rutes a Arboçols al Conflent (la Catalunya Nord). Quatre rutes: Cayenne-Col des Auzines, La balade du Prieuré (VTT Fenolledes 2), Arboçols-Marcevol-Saorla-Marquixanes-Arboçols, Arboçols-Coll de Guess-Coll de Roca i Jalère- Arboçols.
Rutes a Areny de Noguera / Arén, Aragó
Inclou quatre úniques rutes a Areny de Noguera: Giro de Isabena (109,66 quilòmetres - moderat), Arenydinos (6,83 quilòmetres - fàcil), Vall dels Voltors en BTT (32,44 quilòmetres - moderat), Aren-Cajigar-Benabarri (50,92 quilòmetres - difícil).
Rutes a Arinsal, Andorra (Andorra)
Comapedrosa, Arinsal-pic Coma Pedrosa, GR11 - De Arinsal a Areu, ascensió al Pic Comapedrosa, Pic de Baiau 2886m, Arinsal - Comapedrosa - Areu GR-11 (Transpirenaica), Arinsal-Alt de la Capa, Patrulla Arinsal, Pistes Arinsal, ...
Rutes a Arinsal, la Massana (Andorra)
Arinsal - Pic de Coma Pedrosa - Pic de Baiau - Agulla de Baiau - Pic de Sanfons i Pic del Port Vell, Refugi Coma Pedrosa-Pic de Sanfonts-Pic de Coma Pedrosa-Pic Baiau-Vall del Forat dels Malhiverns, Arinsal - Roca Entravessada, …
Rutes a Arles-sur-Tech
Costoja (Coustouges)-Mont Capell-Piló de Belmaig-Arles de Tec (Arles), Arles Sur Le Tech-capilla i Bateria de Santa Engracia-Cova-Arles, St. Gilles-Núria. Etapa 15: Arlès sur Tech- La Farga del Mig, Pilon de Belmaig - Arles-sur-Tech, Vía Tolosana, ...
Rutes a Ayódar, Comunitat Valenciana
Sueras-Aiòder-Sueras, Aiòder-Torralba-Fuentes d’Aiòder- Aiòder, Aiòder Villamalur, PR-CV.276 i PR-CV. 398. Aiòder per la Rambla, Font Llarga - Ullal Reca, Aiòder - Pilon Torre-xiva - Espadella - Aiòder, Aiòder - Villamalur tornant per la Rambla, …
Rutes a Azuébar, Comunitat Valenciana
Assuevar-Los 55 de la Serra d’Espadà, Assuevar-Los cuatro puertos, La Falaguera, La Mosquera, Pic d’Espadà, Assuevar i Serra d’Espadà, Per la serra d’Espadà, Assuevar - Barranc La Mosquera, Espadà: Assuevar-Aín-Eslida-Xòvar, …
Rutes a Baillestavy, Llenguadoc-Rosselló
Pàgina de rutes a Vallestàvia a la comarca del Conflent (la Catalunya Nord). Inclou dues úniques rutes: Rosselló - La Tronca de 15,7 quilòmetres (dificultat moderada), Vallestàvia - Prat Cabrera de 15,89 quilòmetres (dificultat moderada).
Rutes a Begís, Comunitat Valenciana
Cami del CID. Etapa-7-gumb de 92,7 quilòmetres de recorregut i una altitud mínima de 35 metres, màxima de 901 metres. Desnivell acumulat pujant de 811 metres, i baixant de 1.559 metres. Grau de dificultat: Difícil. Temps: 8 hores i 23 minuts.
Rutes a Bellmunt de Mesquí / Belmonte de San José, Aragó
Inclou quatre rutes: Belmonte de San José-Convento de Calanda, Belmonte-La Ginebrosa-Belmonte, Cireral. Recorregut de 8,35 quilòmetres, i la Belmonte de San José de 24,39 quilòmetres de recorregut i una dificultat moderada.
Rutes a Benasau, Comunitat Valenciana
Alcoleja - Font del Arbre, Alcoleja - Aitana Morro Carrascal - Bc, del Salt-Camino Vell d’Aitana. També rutes en bici: T Alcoleja, Forata, Farbre, Baitana, Benasau + Morro de la Serrella + Recingle Alt + Penya l'Heura + Pla de la Casa…
Rutes a Benavarri / Benabarre, Aragó
Ruta pel municipi de Benabarri, Benavarri-Aurignac, Marcha BTT 'Ruta los Salvatges, Benabarri - El coll - Hermita las Ventosas - Benabarri, Benabarri - Valle Roble - Caladrones - Benabarri, Volteta a Puivert, Marcha Btt Los Salvatges, …
Rutes a Benferri, Comunitat Valenciana
Activitats a Benferri, Comunitat Valenciana. Rutes btt a Benferri, Comunitat Valenciana, rutes senderisme a Benferri, Sierra de Orihuela. per les Minas, Sierra de Orihuela, Orihuela-Cruz de la Muela-Paso del Gato, Geodésico por las balsas…
Rutes a Bixessarri, Sant Julià (Andorra)
Rutes a Bixessarri (Sant Julià). Ruta per a 4x4 30 (Juliol 2011) des de Bixessarri a Tírvia. Recorregut de 38,2 quilòmetres. Moderat per Albert.Bertus. Està aprop de Bixessarri, Parròquia de Sant Julià de Lòria (Principat d’Andorra).
Rutes a Bolquère, Llenguadoc-Rosselló
Pla de Barrès (VTT Font-Romeu), Ruta de les 9 M's, Balade Archéologique d'Eina (VTT Capcir), tren groc Bolquera - Oleta, Ticou Kid (VTT Font-Romeu), Les Artigues (VTT Font-Romeu), Autor del Tren Jaune (VTT Font-Romeu), Estany de la Pradella, …
Rutes a Bonansa, Aragó
Rutes: Bonansa Laspaúles-Villarrué-Suils, GR 15 Bonansa- Sant Martí de Veri, Transpirenaica, GR15 - Tram: El Pont de Suert a Bonansa, Bibiles-Obis, Sant Joan de L'Erm-Castilló de Sos, PowerBar Marathon Bonansa, TurbonTour Dia, …
Rutes a Calaceite, Aragó
Inclou un total de quince rutes. Calaceit-Riu Algars-Pinyeres-Maella-Massalió, Calaceit, Cretas-Via Verda Matarraña, Riu Algars-zona Casseres, Marxa Senderista Comarca del Matarranya, Calaceit-Bot, Calaceit sud, Volta al CRA Matarranya.
Rutes a Camporrells, Aragó
Pàgina de rutes a Camporrells, la Llitera (Aragó). Inclou sis rutes de direrents recorreguts i distàncies, entre les que destaquen: Camporrells, Mártires, S.Salvador, Castillonroy, Albelda, Tamarit, Congost-Camporrells-Baldellou, …
Rutes a Candasnos, Aragó
Rutes a Candasnos (Baix Cinca). Camino del Diablo Candasnos-Mequinenza, Candasnos-Serreta Negra, IDM Starter Monegros, Camí de Sant Jaume-Camino de Santiago-030-Candasnos-Bujaraloz, Candasnos-Fraga Etapa 20 Camino Ignaciano, ...
Rutes a Casefabre, Llenguadoc-Rosselló
Pàgina de rutes a Casefabre, Rosselló (Catalunya Nord). Inclou tres úniques rutes: Mont Héléna (19,57 quilòmetres), Rosselló: Santa Anna depuis Serrabonne (15,19 quilòmetres), i Aspres Sant Pons de Casefabre (2,62 quilòmetres).
Rutes a Castellonroi / Castillonroy, Aragó
Rutes a Castellonroi, municipi de la comarca de La Llitera i de la Franja de Ponent (Aragó), Inclou quatre rutes: Castillonroy-Baldellou-Sant Isidro-Santa Anna, ruta dels martirs, Castellonroi, Baells, Sant Quilis, Natjà, Castillonroi i Tres Ermites.
Rutes a Castelnou, Llenguadoc-Rosselló
Pàgina de rutes a Castellnou, Rosselló (Catalunya Nord). Inclou tres úniques rutes: Rosselló Castelnou Serrat d'en Gely (3,44 quilòmetres), Trail des lucioles Castelnou (17,83 quilòmetres), i Ermitage Saint Martin (6,96 quilòmetres).
Rutes a Caudiès-de-Fenouillèdes, Llenguadoc-Rosselló
Tres úniques rutes: Transpirenaica 11. Caudiers de Fenolleda - Lloret de Mar (de 260,65 quilòmetres - moderat-), Motor Stop Helder walk 28km (28,74 quilòmetres - moderat-), i la Zone Pastorale walk 18km (18,59 quilòmetres - moderat-).
Rutes a Certers (Andorra)
Rutes a Certers, Andorra (general) (Andorra). 54 Gr 7 De Andorra a Tarifa 3ª etapa Aixirivall-La Seu d'Urgell 19,91 quilòmetres - Moderat - per bornem aprop de Certers (Andorra).
Rutes a Dorres, Llenguadoc-Rosselló
Turo de Bell-lloc des de Dorres, Volta circular desde Dorres al Coll Roig, Mare de Déu de Bell lloc, circular de Dorres a Belllloch (102), Pic de Mollet Depuis Dorres, Llívia-Font-Romeu-Llívia, Cerdanya 360 Etapa 3, Dorres-Llivia-Ur, Dorres-Belloch, …
Rutes a El Serrat, Andorra (Andorra)
Pic de la Serrera, Pic de l'Estanyó, Volta completa al Pic i Circ de Tristaina, Vall de Rialb i l’Estany Blau, Circ de Tristaina (Andorra - El Serrat), Port De Siguer-Lac Bleu, Volta als Estanys de Tristaina, Font Blanca, Ordino a la Primavera, …
Rutes a el Tec, Llenguadoc-Rosselló (França)
Wikiloc de rutes a el Tec, Llenguadoc-Rosselló (França), dins la comarca del Vallespir. Inclou una única ruta, la 30 - Le Tech-Coustouges de 18,09 quilòmetres i de nivell de dificultat moderat.
Rutes a El Vilar, Andorra
Pàgina de rutes a El Vilar, parròquia de Canillo (Andorra). Andorra - descens de l'Ensegur, via ferrata roc del quer+canal del grau, Vall del Riu, Canillo - Os de Civís, Grandvalira, Pic del Mig, ferrata canal de Mora, Andorra estanys vall de riu.
Rutes a Els Plans, Andorra
Pàgina de rutes a Els Plans, parròquia de Canillo (Principat d’Andorra). Conté 5 rutes amb neu: Ransol- Pic de la Serrera, Ransol-Coma de Varilles, Pic de la Serrera (2913m), Coma de Varilles (2730m), Intento coma de Varilles.
Rutes a Enveitg, Llenguadoc-Rosselló
Cim de Comapedrosa, Ruta dels Colls, Bena-Fanes-Branguli-Tour de Carol-Enveitg, Turó de Bell-lloc, Enveitg-Llívia-Enveitg, Turó de Bell-Lloc 100 cims, Per camins de la Cerdanya, La Cerdanya Alpina Ruta 7, Ruta dels Colls, Enveig-Brangoli, …
Rutes a Err, Llenguadoc-Rosselló
Err de Cerdanya i el naixement del Segre, Err-Llivia-Llo-Fonts del Segre-Err (IBP: 75), Volta 'Cerdanya 360º' des de Santa Llocaia, Err-Ref. La Culassa (1.850)-Pla de la Creu (2.055)-Ref camí de Núria-Err, Cerdanya Francesa-Err-Eina-Montlluís, ...
Rutes a Erts, Andorra (Andorra)
Inclou una única ruta, la Via ferrata Roc de la Coma: de 2,5 quilòmetres i nivell fàcil de dificultat. També podeu accedir al cercador i fer cerca de rutes per: Qualsevol ruta, qualsevol distància, qualsevol dificultat i qualsevol origen.
Rutes a Es Cap de Barbaria, Illes Balears
Inclou les rutes: Formentera.- Penya-segats de Ponent (16,42 quilòmetres, accés fàcil per Soler aprop de Es Cap de Barbaria, Balears), i Track 001 (5,23 quilòmetres, moderat per Nordic Walking IB, aprop de Es Cap de Barbaria, Balears)
Rutes a Es Pujols, Illes Balears
Inclou: HRG - Formentera - Pujols Illetes Savinar (10,57 km fàcil per dr_hrg), Camino Propuesta 2 (16,16 km moderat per Nordic Walking IB), i Formentera - Es Pujols - platja Levante (5,53 km moderat per uriol108 aprop de Es Pujols, Balears)
Rutes a Escàs, la Massana (Andorra)
Boscos de Pal (Vallnord), Escàs- Sispony- Escàs, La Massana - Cortals Anyos Coll Ordino - Ordino - La Massana 20,07 kms, Circular Roc de la Cauba, La Massana - Cortals Sispony - Collada Montaner - Estació Pal 19,17 kms, Massana-Os de Civis, …
Rutes a Estavar, Llenguadoc-Rosselló
Coll de la Llose, Castell de Llívia (1355m), Estavar-Llivia-Caldégas-Puigcerdà-Ur, Estavar-Llivia-Caldégas-Puigcerdà-Ur, Llivia, Olette, Llivia, La Bullosa, Estavar Massat, Puigcerda-Eine-Puigcerda, Estavar Massat, Llivia-Gorges del Segre, …
Rutes a Estopanyà / Estopiñán del Castillo, Aragó
Ruta a Montsec: Estopinyà-Estall-Monfalco-Fet-Finestres, Estopinyà voltant Canelles, Estopinyà-Canelles-Blancafort-Estopinyà, Estopinyà-Collado de la Cruz-Finestres-Estopinyà, per la Franja 2005 Estopinyà-Castigaleu, …
Rutes a Eyne, Llenguadoc-Rosselló
Eina-Coll d'Eina-Pic d'Eina-Torre d'Eina-Cambra d'Ase-Eyne 2600, Camins de Núria, Pic d’Eina, anar i tornar, Reserva Natural de la Vall d'Eyne, Tour megalític d'Eina, Eina-Núria, Eina-Torre d'Eina-Cambre d’Ase, Eina ruta dolmens, Vall d'Eina, …
Rutes a Fenouillet, Llenguadoc-Rosselló
Pàgina de Rutes a Fenollet, Llenguadoc-Rosselló, la Catalunya Nord (França). Inclou dues úniques rutes: Caudiers - Bellcaire (59,68 quilòmetres -de dificultat moderada-) i la MTB 57 km heavy (57,42 quilòmetres -de dificultat moderada-).
Rutes a Fontaneda, Sant Julià (Andorra)
Sant Joan de l'Erm - Sant Julia de Loira 3 de 10,69 quilòmetres (fàcil), Fontaneda fins la collada de la Gallina de 5,23 quilòmetres (difícil), i la Fontaneda, Santa Magdalena, Canolich de 60,85 quilòmetres (difícil).
Rutes a Formentera de Segura
Activitats a Formentera de Segura, Comunitat Valenciana, rutes btt a Formentera de Segura, rutes senderisme a Formentera de Segura, rutes bicicleta de carretera. Formentera a Guardamar del Segura, sierra del Molar, Recorral, ...
Rutes a Godelleta, Comunitat Valenciana
Inclou un total de deu rutes pel municipi de Godelleta: Sendero Prado La Torre Godelleta, Fuente del Prado, Carrera Popular de Godelleta, Chiva-Parque Eolico-Buñol-Cueva Turche-Turis, Carrera popular de Godelleta, …
Rutes a Jarafuel, Comunitat Valenciana
Xarafull-Navalon, Muela de Juey (Xarafull), Xarafull - Serra de Mira (Conca), 2a part ruta de los Cinco Miles, de Xarafull a Teresa de Cofrents, Xarafull-Atalaies-Veveo, Xarafull-Requena, Ruta Urbana Nocturna a Xarafull, VGN Castillico BTT, …
Rutes a Juberri, Sant Julià (Andorra)
La Rabassa - Arcalis, Andorra-Rabassa-Pic Negre, Al voltant de l'estació d'esquí de fons de La Rabassa, Naturandia - Andorra, Camí de Rocafort, Tobotronc a Naturlandia, Andorra, Andorra: St. Julià de Loria (La Rabassa), …
Rutes a La Bastide, Aquitània
Pàgina de rutes a La Bastida, Rosselló (Catalunya Nord). Inclou tres úniques rutes: Bordeaux - Pointe de Grave (116,26 quilòmetres), Day 16 Bordeaux St Leger (119,82 quilòmetres), i Passeig per Burdeus (5,07 quilòmetres).
Rutes a La Cortinada, Ordino (Andorra)
Ruta del Ferro, Ruta del Ferro des de La Cortinada, Passeig per la Ruta del Ferro des de La Cortinada, la Cortinada-Comaobaga-el Serrat-la Cortinada, Ruta del Ferro - El Serrat, Ruta del Ferro, i la Camí Ral de la Cortinada a les Mines de Llorts.
Rutes a la Guingueta d'Ix, Llenguadoc-Rosselló
Puigcerdà-Puigmal, El Puig, Puigcerda-Refugi Nahuja, Pla de les Forques, Ruta per la Cerdanya francesa, Bourg Madame-Refugi Malniu, Muntanya de Llivia, Puigcerdà-Ribes-Gombrén-Castellar de N'Hug-La Molina-Puigcerdà, Ruta Pirineus, …
Rutes a La Portellada, Aragó
Pàgina de Rutes a La Portellada, Aragó. Inclou tres úniques rutes pel municipi: El Salt, Portellada-Fresneda-Convent Virgen Gracia-Portellada-Barrancs (PR) i la Portellada - Barrancs (PR) - Rafales de 33,15 quilòmetres de recorregut.
Rutes a La Savina, Illes Balears
Inclou rutes a La Savina, a l’Illa de Formentera (Illes Balears). Qualsevol ruta, qualsevol distància, qualsevol dificultat, qualsevol origen, activitats a La Savina, Illes Balears (Espanya). Ordenar: Popularitat, rellevància o els més recents.
Rutes a La Yesa, Comunitat Valenciana
Inclou nou rutes al municipi: La Iesa-Ahillas-Alpont-La Iesa, El bosc màgic de Les Travines, GR-37 complet, Ruta Jaume I (17 - La Iesa - Alpont), La Iesa circular, La Iesa- senda, el Hondón i tres rutes més pel municipi de La Iesa (els Serrans).
Rutes a l'Aldosa, Canillo (Andorra)
Vall de Ransol-Refugi de Jan-Pic Mil Menut-Estany Mort-Estany Meners de la Coma-Pic de la Serrera, Coma de Varilles, La Cabaneta per Ransol, Cap de Tosa d'Entor, Pic de la Serrera. (Andorra), Pic dels Meners, Andorra - Estany de Ransol, …
Rutes a l'Aldosa, Canillo (Andorra)
Vall de Ransol-Refugi de Jan-Pic Mil Menut-Estany Mort-Estany Meners de la Coma-Pic de la Serrera, Coma de Varilles, La Cabaneta per Ransol, Cap de Tosa d'Entor, Pic de la Serrera, Pic dels Meners, Estany de Ransol, …
Rutes a Llorts, Ordino (Andorra)
Pics de Cataperdís, de l'Angonella i d'Arcalís, Pic de Tristaina i volta al circ, Estanys de l'Angonella, Llorts - Sornas (Andorra), Llorts-Refugio de Comapedrosa en Andorra, Cap de la Coste Grande 2685m traverse, Estanys de l'Angonella, Cataperdís, …
Rutes a Llumeneres, Sant Julià (Andorra)
Wikiloc de una única ruta de 5,2 quilòmetres, aprop de Llumeneres, Parròquia de Sant Julià de Lòria (Principat d’Andorra). Està moderat per J. Sibill.
Rutes a Matemale, Llenguadoc-Rosselló (França)
Pàgina de rutes outdoor a Matemala, Llenguadoc-Rosselló (França), a la comarca nordcatalana del Capcir. La Devèze, Le Fil de l'Aude, Forêt de la Matte Junior, Raid VTT Matemale (38km - 695+), Ruta 10 Matemale: Volta al llac, ...
Rutes a Mazaleón, Aragó
From Massalió to La Vall del Tormo, mazaleon-despobladosiberos, mazaleon-castellets-mazaleon, mazaleon-rio algars-pinyeres-maella-mzl, mazaleon-roya-vverde-lavall-mzl, Ruta llarga Cicloturista BTT Massalio, Massalió-Calaceit, …
Rutes a Monroyo, Aragó
Pàgina de Rutes a Montroig, Aragó. Inclou set rutes pel municipi: Montroig-Mitjavila per arroyo de los Prados, GR8: Montroig-Albergue Eana, 3r Montroig - Manzanera, Montroig-Tastavins, Montroig-las parras 1 i una altra sense nom.
Rutes a Montanui, Aragó
Rutes a Montanui, Aragó. Sis rutes: Senders Montanuy Castanesa, Ermites i Pilarets Montanui, Montanui-Coll de Salines-Montanui, Volta al Turbó, Montanuy-Port de Gelada, Vall de Boi-Montanui, Montanui-Sarreres-Casos-Montanui, …
Rutes a Nohèdes, Llenguadoc-Rosselló
Pàgina de rutes a Noedes, al Conflent (la Catalunya Nord). Inclou sis rutes: Nohèdes (Noedes)-Estany del Clot-Coll de Portus-Mont Coronat, Serra de Madres (2), Urbanyà-Prada per el Coll del Torn, Gorg Estelat, Rosselló-Noedes-Pla d'Avall, …
Rutes a Ontiñena, Aragó
Rutes a Ontiñena (Baix Cinca). Piedrafita-Vianas-Pantano, Gran Scala, Ruta Canal, Ballobar, Vuelta a Las Vianas, Ontiñena - Piedrafita, Ontiñena - Ballobar, Ontiñena-Piedrafita-Canal-Ontiñena, Cortafuegos-S Gregorio, Vuelta a Las Vianas, …
Rutes a Ordino (Andorra)
Estanys de Tristaina - Circ de Tristaina (Andorra), Punta de Peiraguils-Pic de l'Estany Forcat- Pic Costa Rodona-Pic de Tristaina- Estanys deTristaina, Pics de Cataperdís, de l'Angonella i d'Arcalís, Refugi Sorteny-Pic Estanyó-Pic Cabaneta, …
Rutes a Pal, Andorra (Andorra)
Pal, Andorra. Pedalada Temps d'Aventura, Pal-Tor-Pal, Pal Andorra Tor, Carretera Coll Botella, Setúria- Bosc del Pic dels Llacs, Pal, el Cubil passant pel bosc, Pal-Os-Collada Muntaner-La massana, Bosc Comellada- Bosc Setúria, …
Rutes a peu i amb bicicleta
En aquest bloc penjaré totes les curses i entrenaments, tant a peu com amb bicicleta, que vagi fent i marcant amb GPS. Espero que us agradi i que us sigui d'utilitat. AhI si algú vol més informació pot contactar amb mí, que m'escrigui un correu…
Rutes a Pina de Montalgrao, Comunitat Valenciana
Pico Pina, Pina de Montalgrao, Pina - Santa Bàrbara - Pina, Mas de Noguera a Caudiel, Pina-Assuebar, Pic Pina-Montán, La Cova Cerdanya, Pic Pina i Cova Cerdanya, Mas de Noguera a Pina, ruta Jaume I: Pina de Montalgrao - Barraques.
Rutes a Prats, Canillo
Camí Interparroquial (de Sant Miquel de Prats a Sant Miquel d'Engolasters), Via ferrata Roc del Quer, Cami interparroquial de St. Miquel (Prats-Engolasters), Ferrata Racons i Canal del Grau, Sector Escalada Cascada Urina, Canillo-Engolasters, ...
Rutes a Rabouillet, Llenguadoc-Rosselló
Inclou dues úniques rutes: Tour de la forêt de Boucheville (31,23 quilòmetres -de dificultat moderada-), Rabouillet / Caudiès (31,03 quilòmetres - de dificultat fàcil-), i la Tour de la forêt de Boucheville (31,2 quilòmetres -de dificultat moderada-).
Rutes a Ransol, Canillo (Andorra)
Pàgina de rutes a Ransol, parròquia de Canillo (Principat d’Andorra). Conte un total de 5 rutes del poble: Andorra - Ruta del Gall, Ransol a Cabana Sorda i Vall Incles, Ransol a Estanys de la Vall del Riu, Pic d'Entor, Pic Cap dentor.
Rutes a Sacañet, Comunitat Valenciana
Sacanyet-Puig, Sacanyet-Puig, Sacanyet-Naixement Palància-Bellida, Sacanyet-Cova Santa, Sacanyet-La Bellida-Canals, Sacanyet-La Cova Santa, GR10 Sacanyet-La Pobleta, Cova Sabuquera-Alt la Bellida, Sacanyet-Bejis-Salada-Sacanyet, ...
Rutes a Sahorre, Llenguadoc-Rosselló
Pàgina de rutes a Saorra. Cicloturisme: Roques Blanques-Pla Guillem, Col de jou-Canigó, França - Refugi Marialles, De Saorra al Pla Guillem, Saorra-Coll Mantet-Pla Guillem-Saorra, Pi-Marialles-Casteil Vernet-Pi, Canigó, i Canigó en deu dies.
Rutes a Sant Llorenç de la Salanca, Llenguadoc-Rosselló
Pàgina de rutes a Sant Llorenç de la Salanca, Rosselló (Catalunya Nord). Inclou dues úniques rutes: 66-agly-etang-mer (36,71 quilòmetres - fàcil, per Sordon), i la Porta del Països Catalans-Font Estramar (39,96 quilòmetres - moderat, per Sordon).
Rutes a Segudet, Ordino (Andorra)
Pàgina de rutes a Segudet, parròquia d’Ordino (Andorra). Tomb de les Neres 1, Tomb de les Neres 2, Via Ferrata Creu del Noral, MTB Aldosa-Font Mallol-Ordino-Aldosa, Running Ordino, Running circular Ordino, i quatre rutes més sense nom.
Rutes a Seira, Aragó
Castillo de SOS Seira-Barbaruens-Gia-Bisaurri-Gabás, GR15-Seira Nuevo, Excursió sobre el Congost de Ventamillo, Epic Trail Extrem (diferents etapes), Seira Barbaruens GR15, Ermita del Salvador de Abi, Seira-Castelló, Seira-Plan, …
Rutes a Sispony, Andorra (Andorra)
Sispony-Pic Carroi, Intent Pic Carroi, Canal del Pic de Carroi 2335m., Pic de Carroi. Nivells de dificultat. També podeu accedir al cercador i fer cerca de rutes per: Qualsevol ruta, qualsevol distància, qualsevol dificultat i qualsevol origen.
Rutes a Sispony, la Massana (Andorra)
Bony de la Pica - Pic d'Enclar - Coll de Montaner, La Massana (Andorra) - Santiago de Compostela, Ruta Pic Carroi y Cortales de Sispony, De Sispony al Pic de Carroi, Volta Sispony, Sispony: Collada de Muntaner-pic d'Enclar, La Massana - Estació Pal, ...
Rutes a Soldeu, Canillo (Andorra)
Incles-Fontargent-Juclar, Incles - Estanys de Juclar - Pic de Noé - Pic de les Escobes, Cami del gall, Incles-Port de Fontargenta-Pic d'Anrodat-Estanys de L'isla, Anrodat i Cabana Sorda, Pic d'Escobes, Vall d'Incles, Estany de Cabana Sorda, ...
Rutes a Sornàs, Ordino (Andorra)
Pàgina de rutes a Sornàs, parròquia d’Ordino (Principat d’Andorra). Inclou un total de cinc úniques rutes al voltant d’aquest poble andorrà: la Volta per Sornàs, Segudet-Casamanya, Cassamanya, GR11-West to East i la ad1.
Rutes a Thuès-Entre-Valls, Llenguadoc-Rosselló
Rutes a Toès i Entrevalls, el Conflent. Gorgues de Carançà-Gorges de la Carançà, Toès-Gorges-Carança-Núria, Gorges de Carança-Petitons, Toès-Gorges-Refugi Ras de Carança-Estany Carança Anada, Toès i Entrevalls-Gorges de Carança, …
Rutes a Urbanya, Llenguadoc-Rosselló
Pàgina de rutes a Orbanyà, al Conflent (la Catalunya Nord). Inclou dues úniques rutes: Pirineus Orientals-Madres de 17,45 quilòmetres (dificultat moderada), Les Madres per la Vall de la Castellana de 15,04 quilòmetres (dificultat moderada).
Rutes a Vinça, Llenguadoc-Rosselló
Pàgina de rutes a Vinçà a la comarca del Conflent (la Catalunya Nord). Inclou sis rutes: Vinçà, Monasteri de Marcèvol, Priorat Monestir de Marcèvol, Figueres-Lurdes. Etap04 (Vinçà - Sournia), Vinçà - Ribes de Freser, Vinçà - Monestir de Marcèvol.
Rutes Culturals-Històriques: un passeig per la Història
El territori per comprendre la història. Sortides per a escoles, jubilats, col·lectius culturals, etc. hem fet la ruta de la Maternitat d'Elna (Argelers-Cotlliure-Elna) o la de El Setè Camió (La Vajol-Figueres). La platja d'Argelers, punt de més emoció…
Rutes d’Excursions.cat
Rutes i excursions pel sud de Catalunya. Web dedicada a la divulgació del patrimoni natural i cultural del sud de Catalunya. Ofereix el servei de rutes guiades. Muntanyes de Prades, Serra de Montsant i Serra de Llaberia .
Rutes de Salamina
Les rutes de Salamina consten de diversos itineraris que discorren pel territori de Cornellà del Terri, Palol de Revardit i Sant Miquel de Campmajor. Es tracta de descobrir el fet històric de la Guerra Civil Espanyola.
Rutes en la Comunitat Valenciana
Cercador de rutes turístiques per l'interior i per la costa del País Valencià. Natura, festes, gastronomia, allotjaments i mapes. Rutes, webcams e imatges, informació del temps, mapes, gastronomia...
Rutes i Fonts de Sant Llorenç i L’Obac
Descobreix les fonts i surgencies del Parc Natural i rodalies i les millors rutes per descobrir-les. Trobareu alfabeticament les fonts, tant les trobades i descrites com les pendents de recerca. El Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac sorprén…
Rutes per Catalunya - laMalla
Aquest especial de laMalla.net ofereix un munt d'opcions per recórrer Catalunya i conèixer-la de punta a punta. Ofereix rutes per totes les comarques catalanes a peu, en bicicleta, en cotxe, en globus, en vaixell... i s’actualitza cada setmana.
Rutes senderisme a Aras de Alpuente, Comunitat Valenciana
Ares dels Oms-La muela, Vértices Geodésicos C.V., Mampedroso (1212 m), Vértices Geodésicos Més de Mil C.V., Erilla (1510 m), SLV-22 Ares dels Oms, Slv 22-Ares dels Oms-Pino rebollon, Ares dels Oms-Barranc Regajo-Pino Rebollon, …
Rutes senderisme a Beseit / Beceite, Aragó
50x15 Travesía Els Ports, Riu Ulldemo-La Balanguera-Moles d'Arany, La Pataquera - Masets de Lino - Canal de Rito - Ulldemó - Gubies del Regatxol, Les Gúbies del Parrissal, Parrissal - El Romeret - Torrent de l'Espasa - Moletes d'Arany, …
Rutes senderisme a Bugarra, Comunitat Valenciana
Inclou sis rutes al municipi: Ruta cavidades i Altos de los Serranos, Bugarra - Cova Vizcaíno - Bugarra, Bugarra - Alto del Aliagar - Loma de la Pinada, Cueva Colomera. Los Serranos, Bugarra circular per montanya, i la Bugarra - Alto del Aliagar.
Rutes senderisme a Callosa de Segura
Activitats a Callosa de Segura, Comunitat Valenciana. Rutes btt a Callosa de Segura, rutes senderisme a Callosa de Segura, rutes a peu a Callosa de Segura, rutes escalada a Callosa de Segura. Qualsevol ruta, distància o dificultat.
Rutes senderisme a Certers (Andorra)
Rutes senderisme a Certers, Andorra (general) (Andorra). 54 Gr 7 De Andorra a Tarifa 3a etapa Aixirivall - La Seu d'Urgell de 19,91 quilòmetres. Està moderat per bornem. Aprop de Certers (Principat d’Andorra).
Rutes senderisme a Chalamera, Aragó
Rutes senderisme al municipi de Xalamera (Chalamera), a la comarca aragonesa del Baix Cinca. Conté una única ruta disponible, la Paseo Ribera Cinca. Chalamera. Té un recorregut de 5,49 quilòmetres. Dificultat: fàcil. Per F. Serrano.
Rutes senderisme a Chelva, Comunitat Valenciana
Xelva - Ruta de l’aigua, PRV-092. Xelva-Calles-Peña Cortada, Torre Castro, PRV-091. Xelva-Pic de Xelva-Rambla Alcotas-Xelva, Ruta Aigua completa de Xelva, Xelva-Pic Remedio, Xelva-Barchel-Embals Benaixever-Xelva, PRV 91, Xelva a Bercuta, …
Rutes senderisme a Fabara, Aragó
Pàgina de la Wikiloc dedicada a les rutes de senderisme a Favara, Aragó (comarca del Matarranya). Inclou una única ruta: La 4 a Favara de Matarranya - Xiprana d’un recorregut de 30,88 quilòmetres (no aplicable) per jagasso.
Rutes senderisme a Fontpedrosa, Llenguadoc-Rosselló
Pàgina de rutes de senderisme a Fontpedrosa, al Conflent (la Catalunya Nord). Inclou dues úniques rutes: Les Hameaux de Fontpedrosa de 5,89 quilòmetres (moderada), Les Canaux de Fontpédrouse de 9,8 quilòmetres (moderada).
Rutes senderisme a Fuenterrobles, Comunitat Valenciana
Pàgina de rutes de senderisme al municipi de Fuenterrobles, comarca de la Plana d’Utiel (Comunitat Valenciana). Inclou una única ruta: PR-CV 406 Ruta del Telègraf - Fuenterrobles d’un recorregut de 9,93 quilòmetres i de nivell fàcil.
Rutes senderisme a Fuentespalda, Aragó
Ermita de Sant Miquel d'Espinalvà des del Pantà de la Pena, barranc de les pubilles moleta de sildo, Ports - Ermita espinelva, Coveta de l’aigua-punta la umbria- Fondespatla, Ports Beseit - Panta de la Pena - Ermita St Miquel Espinalva, La Picosa, …
Rutes senderisme a Juberri
Juberri - Andorra, Juberri - La Rabassa, grp Juberri - Arinsal, Juberri - refugi Roca Pimes, Arcavell - Rabassa -Juberri, Juberri - La Rabassa Andorra, Juberri - Pic Negre, Camí de Rocafort, La Rabassa - Pic Negre - Andorra la Vella, …
Rutes senderisme a La Cabanasse, Llenguadoc-Rosselló
Cambra d’Ase, Clot de Rodes fet, Eina-Clot de Rodés, Carme fet, Vall de Riberola, Cambra d'Ase, Eina-Nuria-Puigmal-Puigmal 2600, Cambra d'Ase Torre d'Eina, Oostelijke Pyreneeen, Eyne 2600, Cambra d'Ase, Eine 2600-Clot de Rodes, …
Rutes senderisme a la Menera, Llenguadoc-Rosselló (França)
Wikiloc de rutes de senderisme al municipi de la Menera, Vallespir (Catalunya Nord). Inclou 15 rutes: Monars (Puig de Comanegra-Pla de la Vaca-Mas de l'Om-Meians-Sant Sebastià de Monars), Pic de les Bruixes Sant Marc, Comanegra 100 cims, …
Rutes senderisme a la Roca d'Albera, Llenguadoc-Rosselló
Pàgina de rutes a La Roca d'Albera, Rosselló (Catalunya Nord). Inclou cinc úniques rutes: Puigneulós, des de La Roca, La Roca-Guarda-Néoulos, La Roca-Pic Orella-Pic Néoulous, i La Roca-Pic Néoulous 20 km, La Roca-Cabanes.
Rutes senderisme a Medinyà, Catalunya (Espanya) - Wikiloc
Troba les millors rutes senderisme per Medinyà, (Catalunya). Descarrega't el track GPS. Mira les fotos de les rutes. Comparteix les millors rutes ... Ruta botànica a Medinyà, Medinyà-Sants Metges, Medinyà-Girona, Pujada fortí de St Julià de Ramis, …
Rutes senderisme a Molitg-les-Bains, Llenguadoc-Rosselló
Pàgina de rutes de senderisme al municipi de Molitg, al Conflent (la Catalunya Nord). Inclou una única ruta: Pirineus Orientals-Molig Els Banys d’un recorregut total de 11,27 quilòmetres i un nivell de dificultat moderada.
Rutes senderisme a Montesquiu d'Albera, Llenguadoc-Rosselló
Pàgina de rutes a Montesquiu d'Albera, Rosselló (Catalunya Nord). Inclou dues úniques rutes: Montesquiu d'Albera (9,72 quilòmetres - moderat, per Fafner) i la San Cristau (8,55 quilòmetres - moderat, per quentoceane). Detall de les rutes.
Rutes senderisme a Pavías, Comunitat Valenciana
Rutes senderisme a Paviess, Comunitat Valenciana (Alt Palància). Inclou dues úniques rutes en aquest municipi: Paviess als Covarxos (de 8,35 quilòmetres, moderat), i la Pavies - Cova Santa - Cova Moma (de 26 quilòmetres, difícil).
Rutes senderisme a Puyvalador, Llenguadoc-Rosselló (França)
Plana de rutes de senderisme a Puigbalador, Llenguadoc-Rosselló (França), dins la comarca nordcatalana del Capcir. Dues úniques rutes: Puyvalador - Madres de 8,22 quilòmetres i la del Pic de Madres de 20,68 quilòmetres.
Rutes senderisme a Saint-Paul-de-Fenouillet, Llenguadoc-Rosselló
Gorges (Gorgues) de Galamus-Pla de Brézou-Pech d'Aurox-Col das Souls-Ermitage St. Antoine de Galamus, Gorges de Galamus, Gorges de Galamus-Pla de Brezou-Sarroute-Pech d'Arox-Grges de Galamus, FR sentier Cathares dag 4, Sentier Cathare, …
Rutes senderisme a Sesué, Aragó
Pàgina de rutes senderisme a Sesué, Aragó. Sis úniques rutes: Sesue, San Sadurni, Sesue, Cruz Gia-Sahún-Sessué, Borda d'Arnaldet-Ermita Sant Sadurní-Mirador, Arnaldet-Eriste-Sahun-Arnaldet i ruta per Sessue de 10,27 quilòmetres.
Rutes senderisme a Sot de Chera, Comunitat Valenciana
Circular Sot de Xera, Hoya de Cherales, Sot de Xera-Las Toscas, Gestalgar - Xulilla, Xulilla - riu Túria - Balneari Xulilla - Xulilla, Balneari-Riu Sote-Las Toscas de la Hoya de Xerals-Balneari, Sot de Xera - La cuesta larga, Xulilla-Gestalgar, …
Rutes senderisme a Targassonne, Llenguadoc-Rosselló
Volta als llacs del Carlit, Pica de Carlit i volta pels llacs, 5 Llacs. Recó Llarg-Negre, Pradella i Bullosa, Carlit, Puig Peric, Carlit des de la Bullossa, Pic dels Moros des de Targassona, Volta als Llags (aproximació al pic Carlit), ...
Rutes senderisme a Valcebollère, Llenguadoc-Rosselló
Gran Olla de Núria, Puigmal de Llo, A peu-3 Puigmals. Puigmal-Pic de Segre i Puigmal de Llo, Er-Puigmal, des de l'estació d'esquí d'Er-Puigmal-Pics del Segre-Puigmal de Llo, Travesía dels Puigmals, Una volta per Núria i Puigmal per Aiguaneix, ...
Rutes Turístiques per Castelló de Rugat
Rutes diferenciades per les seues característiques: Ruta del casc urbà (recorregut per Castelló), rutes dels barrancs (zona baixa i verge), rutes de la serra (la bellesa de la vista), i les rutes dels pobles veïns (trajecte pels pobles dels voltants).
Rutes, Senders i molta Gresca
Som una colla d’amics que fem senderisme. Sortim tots els dimarts no festius des de l’Esquirol (Osona). No fem grans recorreguts, pro si rutes maques i divertides. Si voleu venir... quants més siguem més riurem.
Salines - Bassegoda
Amb el nom de G-05 Salines-Bassegoda es coneixen les rutes de BTT que passen per Darnius i altres pobles de la zona. Estan ben senyalitzades. Punt d'Acolliment: Centre d'Acolliment els Senglanassos.
Salòquia - Excursions a peu
Bloc que recull informació de primera mà sobre excursions a peu. Disposa d’un bloc germà que aplega les activitats d’esquí de muntanya. Al sud de l’Ebre, el terme salòquia i la seva variant selòquia designen el bastió central dels castells sarraïns …
Saltaribassos
Espai de Saltaribassos, un blog que conté fotos d'excursions per el Maestrat, des de la manta al Goretex. Llistat de quilòmetres fets a peu (tants de la temporada com els acumulats de les temporades 2008-9-10: Aprox. 558 kms). Fotos i enllaços.
Sant Esteve de Llitera -Tamarit de Llitera
Fotografies de la ruta Sant Esteve de Llitera -Tamarit de Llitera, L’Aqüeducte de Perera - Tamarit de Llitera (14 km). Aljub de Perera a Sant Esteve de Llitera. És un dels Aljubs més grans de la comarca. Es troba situat al costat del dipòsit d'aigua.
Sarroqueta - Castillo de Tor
Descripció de la ruta de 2 Km: Durada 45 minuts, pendent suau, perquè va seguint el curs del riu. No recomanada amb bicicleta, ja que cal creuar el riu tres cops per passeres de pedres. Trobarem roques sedimentàries, d’origen geològic divers…
Secrets de les Guilleries
Itineraris Club Excursionista Madteam, el primer grup de muntanya online afiliat a la FEEC. Sortida des de Sant Hilari, la veritable capital de les Guilleries, en estar bressolada per les alçades d’aquest massís muntanyós. A llevant, la zona més abrupta.
Senda GR 10
Travessa el terme municipal d'Altura, solcant camins de la Serra Calderona, tradicionals rutes de transhumància. El GR 10 (E-7) és un sender de gran recorregut, i europeu E 7, que parteix de Puçol fins a Lisboa. Senyals roges i blanques.
Senda Ribagorzana 2
La ruta comença al municipi de Les Paüls, passa per Bissaürri, i acaba a Castanesa, Montanui. El tipus d'activitat: mountain bike amb una distància recorreguda de 54.7 km. Desnivell acumulat pujant: 1913 metres. Autor de la ruta: bttBadalona.
Sender de Gran Recorregut - 36 Montanejos-Nules
És un dels tres únics GR que passen pel País Valencià. Per ara tant sols té senyalització horitzontal, amb les marques rotjes i blanques característiques dels GR. El Centre Excursionista de la Serra Espadà, organitza la marxa anomenada Transespadà.
Sender de Gran Recorregut del Llobregós
El sender GR del Llobregós té un recorregut de 65 km i passa, a més de Torà, pels municipis de Pinós, Ivorra, Massoteres i Biosca. Es pot diferenciar en el traçat dues grans zones delimitades per les serres de l’Aguda i Pinós. Itinerari.
Sender de la Tordera al Llobregat - GR 97
Completa informació d'aquest sender, proposat com a camí alternatiu, contra el quart cinturó de Barcelona. El Sender va ser inaugurat l’any 1998. Un sender per defensar la terra, mapa general del GR 97, la topoguia, resum per trams…
Senderisme a Vallada - Giners
Informació de les rutes de Senderisme en Vallada, i la comarca de la Costera: Ruta Tunel Sumidors-Penyó-Castell, ruta Font d'Espanya-Tossal, ruta Camí de Santiago, ruta Vía Augusta, ruta GR-7 i les 24 rutes de Vallà.
Senderisme i Teca
Apunts de les passejades i senders de Catalunya, Andorra i la Catalunya Nord. Horaris, dreceres, sembla que posar-ho a la web obliga a una major disciplina i a tenir-ho tot una mica més ordenat que si estigués escrit en papers o cuaderns particulars…
Senderisme i Teca
El mapa inferior permet localitzar les rutes que podeu trobar en aquesta web. Només cal que premeu sobre el punt desitjat i us mostrarem un resum de la ruta. Si la ruta us interessa podeu seguir l'enllaç que apareix al globus de la descripció.
Senderisme per l’Alt Millars (Castelló)
Oferim una gran sèrie de recorreguts a peu per les muntanyes de l’Alt Millars, per als qui els agrada descobrir nous llocs però amb els peus a terra. Senders històrics, llocs inhòspits, espectaculars vistes o simplement llocs tranquils…
Senderisme per la Comunitat Valenciana
Pàgina explicativa del Senders de la Comunitat Valenciana. La idea bàsica era, i és, fomentar el senderisme pels paratges de la Comunitat Valenciana mitjançant la difusió d'aquelles rutes que hem realitzat. Vincles a més senders.
Senderos de Mallorca
Senderos de Mallorca, un lloc web creat per l’associació Mallorca Rural i que vol ser una eina per difondre i dinamitzar mitjançant l’excursionisme les zones rurals de Mallorca. Els itineraris que presentam mostren Mallorca diferent del sol i platja.
Senders del Pallars Sobirà
Bona web de senderisme i senders del Consell Comarcal del Pallars Sobirà. Passejades i excursions, transfronterers, GR11, alta ruta, parc nacional o parc natural. Itineraris proposats pel Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici.
Senders Locals i Camins de Ronda
Pàgina dels Camins de Ronda per la Costa Brava. Recull de camins de ronda i altres senders per la costa catalana. Itineraris que segueixen per sender locals, recorreguts. Heu de seguir el senyal verd i blanc. El punt de partida i arribada.
Senders PR-C d’Osona
En aquesta pagina hi han els senders de petit recorregut (PR-C),d’Osona. PR-C 40 Vic - Sant Pere de Casserres. PR-C 41 Gurb - Gurb. PR-C 42 Taradell - Taradell. PR-C 43 Tona - Tona. PR-C 44 Prats de Lluçanès - Prats de Lluçanès, ...
Senders Tales. FH11
Fitxer en format PDF d’Adobe Acrobat per a caminar per dins dels senders FH11 a Tales. Evitar els sorolls, si és possible. ... Malgrat tot, Tales i el seu terme minicipal constitueixen un espai del Parc Natural de la Serra d’Espadà ...
Sendes Valencianes
La província de València forma part de la Xarxa Europea de Sendes de Gran Recorregut que connecta a peu diferents regions d’Europa. Per les muntanyes valencianes travessen dues grans sendes europees. Mapes i recorreguts.
Ser-Info-Sender
Servei d'informació de senders de l'Associació Catalana de Senderisme. Guia de senders del principat oferta per l’Associació Catalana de Senderisme. Senders classificats per: de grans recorreguts, de petits recorreguts, locals i urbans.
Serra de Fondespatla
Distància recorreguda de 10,35 quilòmetres en una altitud mínima de 630 metres, màxima de 1.036 metres, desnivell acumulat pujant 429 metres i baixant de 464 metres. Grau de dificultat: Moderat. No finalitza al punt de partida. Mapa.
Servei d'Informació de Senders: Galícia
Enllaços de senders, mapes i rutes senderístiques per les províncies i comarques gallegues. GR 1 Sender Històric. GR 50 Ruta do Medievo. GR 52 Ruta dos Ríos. GR 53 Panoràmic de Vigo. GR 56 Transourensà ...
Sorède a peu - Llistat de totes les rutes de senderisme
Sureda a peu. Lloc per a penjar-hi totes les rutes de senderisme. Inclou mapa rutes en aquest municipi del Rosselló, a la Catalunya Nord. Detall de cada ruta, llocs propers, les rutes més populars, enllaços d'Interès, i ubicacions properes.
Sorteny-El Forn
Sortim de Sorteny després de nevar durant la nit. Pujem pel bosc del forn i disfrutem tant que decidim tornar a pujar. Neu verge fins els genolls. Distància recorreguda: 8,47 quilòmetres Desnivel acumulat Pujant: 783 m, baixant: 739 metres.
Sortida Rutes BTT: La Vajol
Estació particular (Davis Vantage Pro Plus i Ultimeter 2100). Càmeres Axis 2120. La Vajol és un petit poble de l'Alt Empordà, famós per la seva historia i gastronomia. Alçada: 543 metres. Situació i climatologia.
Taverna Muntanyenca / Txanny
Article, fotos i mapa. Fórnols és una vila de la comarca del Matarranya, a la Franja de Ponent. Diu la llegenda, que el dia 4 de maig de l'any 1521, tots els pobles de la comarca i rodalies, van acudir al santuari pregant per demanar aigua.
Torre de Riner
Itineraris en cotxe, a peu i en bicicleta per la Torre de Riner, al Solsonès. Pel Santuari del Miracle (7 km), Per Villaró (10 km), Per Solsona (8 km). Informació, durada, paisatge i clima. Indicacions amb fotografies i plànols de la zona.
Torrent de Na Mora - Grup Excursionista de Mallorca
Galeria de fotos del Torrent de Na Mora, a Fornalutx, Mallorca. Secció de torrents del Grup Excursionista de Mallorca. Ès un clàssic torrent que al que arribam des del coll de na Cordellina. La sortida es fa nedant fins a la cala de la font des Joncar.
Tot Gr Senderisme a Catalunya
Web de'n Xavi. En aquesta pàgina hi ha molta informació dels senders de gran recorregut a Catalunya i moltíssimes fotografies per visitar-los virtualment. GR disponible, mapa de senders, cercador…
Travessa del Capcir
La Traversée du Capcir, puntuable per la Copa Catalana. És una cursa que es disputa per parelles (homes, dones i mixtes) i en tècnica clàssica. Les distàncies, en funció de les categories, són de 2,5, 5, 15 i 30 quilòmetres.
Travessa dels 3 Refugis
Ruta enginyers. Proposta per descobrir, a peu, paratges del Pirineu Oriental; fauna salvatge, gorges, llacs solitaris, frondosos boscos i rius caudalosos. Comença a Queralbs, Setcases o Thuès i dura 4-5 dies. Refugis Carançà, Ull de Ter i Coma Vaca.
Trekking per Menorca
Trekking, excursions i rutes per l’illa de Menorca.
Un Passeig per la Serra d'Andilla
Vídeo de fotogrames Un Passeig per la Serra d'Andilla. La Colla Centpeus ix des d'Andilla per anar a la Font del Senyor, on esmorça; per recórrer un bon tram del GR-10; pujar a la Salà i tornar a Andilla per Canales. Temps: 2 minuts i 56 segons.
Urús, Fontllebrera, Coll de Jou
Excursió que recorre l’antic camí del coll de Jou, pas també històric entre Cerdanya i Berguedà, freqüentat abans per pastors, traginers i bandolers. Opció d’anar amb cotxe fins al refugi de la Pleta dels Ordiassos i continuar per la pista a Fontllebrera.
Valderrobles - Wikiloc
Mapa del Wikiloc de llocs per a descobrir a Vall-de-roures, municipi inclós dins la comarca històrica del Matarranya, a la Franja de Ponent (Aragó). Entra per fer comentaris. Si encara no ets membre de Wikiloc, pots crear el teu compte.
Valdetormo - Wikiloc
Mapa del Wikiloc de llocs per a descobrir a Valdetormo, municipi inclós dins la comarca històrica del Matarranya, a la Franja de Ponent (Aragó). Entra per fer comentaris. Si encara no ets membre de Wikiloc, pots crear el teu compte.
Vall d'Eina, Pla de la Beguda
La vall d’Eina és una de les més boniques de la Cerdanya no sols pel paisatge, sinó per la seva varia-díssima riquesa florística. Botànics d ’arreu del món l’han visitada des de fa molts anys. És recomanable, doncs, fer aquest itinerari …
Vencillón a peu
Vensilló a peu. Mapa de senderes de Vensilló a peu, amb el llistat de totes les rutes de senderisme pel municipi de Vensilló, comarca de la Llitera, dins la Franja de Ponent de l’Aragó. Les rutes de senderisme més populars.
Via Verda Ojos Negros
La via verda d'Ojos Negros Altura pel costat del càmping municipal. La Via Verda d'Ojos Negros, o Via Minera és una via verda que parteix de les antigues mines de ferro d'Ojos Negros (Terol) i finalitza en Algímia d'Alfara a Castelló. Té 161 km.
Via verda Ojos Negros tram 1: Inici - Masadas Blancas
En els 70 km de la via verda Ojos Negros, en direcció perpendicular al Mediterrani i a la recerca de terres aragoneses, mentre l’usuari va pujant en altitud, es pot observar els canvis que, al seu voltant, mostra l'entorn natural i rural del traçat.
Via verda Ojos Negros tram 2: Masadas Blancas - Navaixes
La diversitat d'espais per què discorre la via permet el coneixement de paratges de l'interior de la Comunitat Valenciana de gran interés, tant per l'entorn natural com pel patrimoni cultural que alberga. Atravessa 14 termes municipals.
Via verda Ojos Negros tram 3: Navaixes - Algímia d'Alfara
Que la via discórrega en paral·lel amb la carretera N-234, que unix la comunitat amb Terol, i la línia ferroviària facilita l'accés a qualsevol punt de la via, i es pot fer ús del vehicle particular o de les línies d'autobusos i ferrocarril.
Vistabella - La Estrella
Bloc de viatges, escapades i excursions… Eixim de Vistabella del Maestrat en cotxe per dirigir-nos al Pla de Vistabella. Deixem els cotxes per veure de prop aquests embuts que fan la funció d’autèntics desaigües del Pla quan plou en abundància.
Wikiloc
Cercador de rutes. Alemanya, Andorra, Argentina, Àustria, Bèlgica, Brasil, Canadà, Colòmbia, Corea del Sud, Espanya, Estats Units, França, Grècia, Islàndia, Itàlia, Marroc, Mèxic, Noruega, Països Baixos, Polònia, Portugal, Regne Unit, Txequia, …
Xarxa de Senders de Catalunya
Servei del Comité Català de Senders amb tota mena d'informació de senders; De gran i petit recorregut, manual de senders, registre de GR, Senders de Catalunya i de la transhumància, novetats, actes, …

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT