SERVEIS


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


WEBS relacionades amb el tema
2crea2
Som una empresa de publicitat, disseny, relacions públiques i internet, en resum de comunicació integral. Portem campanyes en la seva totalitat, des de pensar en l'estratègia de mitjans fins a portar-les a la impremta o programar-les per internet.
Acicsa Internet
Servei de consulta on line sobre el directori Anuari Acicsa d'empreses catalanes. Amb una base de dades de 20.000 registres, disposa d'una àmplia versió en obert i altres aplicacions avançades per a subscriptors.
Actuality Carpas Venda i Lloguer de Carpes
Web d’Actuality Carpas, empresa de Vic, dedicada a la venda i lloguer de carpes; Instal·lació de carpes, lloguer de carpes, venda de carpes, carpes modulars per grans esdeveniments, tarimes i cabines sanitàries per carpes, etc.
ADEPAP - Associacions d'Empreses de Control de Plagues
ADEPAP és l’Associació d’Empreses de Control de Plagues de Catalunya. Es remunta a l’any 1977 i en el sector és l’associació més antiga de l’Estat Espanyol. Des dels seus origens, els objectius principals de l’associació són els de professionalitzar.
ADET L’Escala
Agència de Desenvolupament Econòmic i Turístic. L’Ajuntament treballa en la promoció econòmica i turística del municipi des d’aquesta entitat que lidera polítiques de promoció econòmica i desenvolupament local amb el teixit empresarial.
AEPIPM - Associacio d'Empresaris dels Poligons Industrials de Pineda de Mar.
Entitat dedicada exclusivament a la defensa dels interessos de les empreses de Pineda de Mar, amb l’objectiu que totes les empreses que treballen en el municipi puguin desenvolupar la seva activitat econòmica de la manera més còmoda i eficaç possible.
Anticmania
Restauració d'antiguitats, mobles i objectes antics. Escultures i talles de fusta policromades, pintures, escultures i d'altres objectes. Estem a l'Eixample de Barcelona.
Artiletra
Papereria i material d'oficina Artiletra. Empresa d'articles de papereria i subministrament a oficines de Catalunya. Objectius, localització, compra en línia, catàleg i pressupost.
Atrihost
Atrihost és un nou projecte empresatial creat per oferir solucions en l’organització de tot tipus d’esdeveniments. Lloguer de material d'hosteleria per tota mena d'esdeveniments. Divuit anys d’experiència al sector.
Barrina.cat Enginyeria Creativa per Emprenedors
25 anys de experiència desenvolupant amb èxit projectes de I+D+I. Oferim serveis d’enginyeria, de qualsevol cam tecnològic: Des de el disseny i posta en marxa de prototipus fins al producte final. Definició de plans de desenvolupament.
Bioclimatics
Empresa especialitzada en l’aplicació d’energies renovables i sistemas d’estalvi energètic. Treballem amb les millors marques i en col·laboració amb les empreses mes experimentades i de màxima solvència del mercat. Palamós (Girona).
Business Listings
Business Listings és un directori cercador internacional d’empreses multisectorial, Guia d’empreses, fàbtiques, importadors, exportadors, comerciant, compradors, productes, oportunitats, venda a l’engròs. Inclogui el seu negoci ara, és gratis!
Business Strengths Engineering
Strengths és una empresa amb una àmplia experiència que proporciona serveis d'enginyeria de gestió - estrategia corporativa i funcional - i d'enginyeria de serveis - olors, sorolls i aspectes legals del medi ambient. Barcelona.
Carpas Jambe
Empresa líder en la fabricación de carpas plegables y jaimas. Servicios complementarios y soluciones completas, los productos de la mejor calidad y los precios más competitivos del mercado. La pàgina no ofereix servei en català. No entra al directori.
Carpediem Carpes
Empresa especialitzada en la fabricació de carpes de gran qualitat. Un ampli ventall de carpes, amb opcions d’acabat diverses, permeten habilitar espais per ampliar l’activitat d’empreses hoteleres, restaurants i de càtering.
Cecsa, control de plagues, desinfecció, desinsectació, desratizació
Desinfeccions Cecsa DDD, empresa de Barcelona especialitzada en control de plagues, desinfecció, desinsectació i desratització. Demani el seu presupost sense compromís. Versió en català no operativa.
Celebrios
La peça estratègica que la seva empresa necessita per la gestió d'esdeveniments. La nostra gestió, realitzada per professionals del sector, li garanteix l'éxit i els millors resultats pels seus events d'empresa.
CETEMMSA
Centre tecnològic de referència en l'àmbit de la recerca i el desenvolupament. Cetemmsa va ser inaugurat l'any 1992 com a centre d'innovació i tecnologia al servei del teixit industrial i professional a la comarca del Maresme.
Clau Consultors - Institut d'estudis de mercat i d'opinió
Clau Consultors és un institut d'investigació amb una completa gamma de serveis, realitza tota mena d'estudis, sociològics, de mercat i d'opinió, quantitatius i qualitatius, òmnibus juvenil, infantil, població general, Barcelona, Catalunya, gent gran.
Coneixel teu barri
T'oferim un espai on trobargran qüantitat de comerços del teu barri. Registra't i opta a descomptes a petits comerços de barri, es gratis. Barcelona, shopping, comerç, barri, compres, etc. Si ets comerç i vols formar part de la comunitat contacta.
Correos
Pàgina web de Correos. Empresa amb més de 300 anys, antiga monopolista del correu ordinari. Serveis, guia de productes i atenció al client. Codis postals, xarxa d’oficines, localitzador, calculador de tarifes. Ocupació, premsa i licitacions.
Cumlaude Tech - Assessorament Tecnològic Independent
Les noves tecnologies cada vegada són més avançades i complexes amb l'objectiu de dotar-nos d'eines competitives que millorin els nostres productes/serveis i optimitzin els recursos. L'assessorament tecnològic ha passat a ser indispensable al món.
Dabit promocions i festes
Som una empresa especialitzada en promoció de festes, gots, samarretes, banderoles, pancartes, anuncis, dissenyem i imprimim programes de festa major, butlletins etc podeu contactar amb nosaltres al T 616 66 58 09
DirecPyme
Portal de Serveis per la petita i mitjana empresa -Pime- espanyola a Internet, es a dir per a la Seva empresa. És marca registrada netfocus, empresa fruit de la aliança del Banc Sabadell i Siemens.
DOC Espais Urbans Contenidors Soterrats
El seu sistema patentat desde 1991, ecològic i polivalent de recollida selectiva de residus sòlids urbans, ocupa una posició de lideratge en el mercat nacional de contenidors amb més de 15.000 unitats actualment.
E.S. Punt del Montseny
Betcinera situada a l’entrada del poble de Santa Mª de Palautodera, ofereix els següents serveis: gasolines i gasoil CEPSA, botiga (amb targes per a mòbils, begudes, refrescos i aliments bàsics, objectes de regal, premsa general, articles artesanals…
El Guaitador de la Borsa
Tot el que és essencial per ester informat de la Borsa. Pàgina dedicada a la Borsa, amb enllaços a entitats, borses, bancs, brokers, portals, diaris i revistes … El Guaitador, és un portal d'entrada per a la navegació per Internet en català.
El Multilingüisme als Webs d’Empresa
Oferir productes i serveis en la llengua pròpia dels clients és un valor afegit que pot contribuir a fidelitzar-los, perquè permet aconseguir proximitat i augmentar la satisfacció dels clients.
elteutrasterabarcelona.es
Guia de trasters de Barcelona i Catalunya. Volem esdevenir una nova eina a la xarxa per a l’usuari o futur usuari d’empreses de trasters o self storage, una eina plena de recursos diversos on poder consultar tot allò que sigui precís.
Emergia: A customer emotion experience company
Empresa de serveis telefonics d’atenció al client. Emergia neix al 2005, liderada per uns professionals amb una àmplia experiència en el sector, amb l'objectiu de fugir dels models tradicionals del contact center, i crear un nou tipus de companyia.
Empreses.com
El Directori català d'empreses i comerços. El portal d'empreses, amb fotografies, dades per contactar i planell de Google. Llistat d'empreses i comerços per categoria o bé a través de motor de recerca. Afegiu-hi la vostra empresa.
EnerproSeguretat - Empresa de Seguretat
Empresa de Seguretat Privada. Realitzem serveis de Vigilància amb Vigilants de Seguretat, Auxiliar de Serveis, etc. Tenim operativitat a Barcelona cabdal i tota la seva província. Solucions específiques en matèria de seguretat.
entreparentesis
Som un agència de marketing relacional que realitzem diferents estudis i investigacions com poden ser: de mercat, de producte, de satisfacció, mystery shopper, estudis sociològics…
Ermec.org : instal·lació rellotges monumentals i campanes
Restauració i modernització de campanars i rellotges, sempre respetant els tocs manuals i tradicionals. Campanes de qualitat carilló amb nota musical garantitzada. Campanes amb i sense nanses. Jous: Restauració i recanvi. Jous de fusta de roure o iroko.
estudi-ou
Estudi-ou som una empresa dedicada al disseny, la comunicació i la creativitat i estem especialitzats en serveis per a Pimes, professionals i comerços. Oferim un servei integral d’imatge i comunicació.
Eurogame Màquines recreatives d'entreteniment
Màquines recreatives d'entreteniment. Garantitzen sempre les darreres novetats del mercat mundial, treballant amb les primeres marques del sector del joc com Cirsa, Recreatius Franco, Billares Sam, Stern, Sega, Konami, etc.
Frillémena
Empresa societat anònima de Sant Gregori, constituida l'any 1982, amb la finalitat de donar un servei integral de cambres frigorífiques, lloguers, etc. Disposa de més de 16.500 metres quadrats. Serveis i dades de l'empresa.
Gabinet de Comunicació i gestió de projectes
La comunicació és per a empreses i institucions, una eina imprescindible de gestió, ja que els obre les possibilitats de desenvolupar tots els seus aspectes comercials i d'imatge. Aquesta tasca però cal que segueixi un plantejament estratègic.
Gestió d’Arxiu i Documentació - XXI, S.A. (GADSA)
Empresa a Andorra, pionera en la gestió integral de documentació. Principalment, és una empresa de serveis que busca sempre una solució als problemes dels seus clients, aportant la tecnologia, el coneixement i l’experiència.
Gestocks Operador Logística, Magatzems
Magatzems de dipòsit de mercaderies, preparació de comandes, picking i gestió del transport. Utilitzi els nostres serveis per punta d'estocs o pel servei de la seva empresa.
Gran Via Business & Meeting Center
Punt de trobada al centre comercial i financer de Barcelona, on trobarà un món versàtil d’espais i excel·lents solucions empresarials. Exquisidesa en servei, disseny acollidor i tecnologia avançada defineix el Centre de Negocis del centre de Barcelona.
Hostesses Girona
Agència situada al cor de Girona, se centra en oferir servei d’hostesses i tot tipus de personal especialitzat per qualsevol esdeveniment de qualsevol sector del mercat en el que es precisi projectar una excel·lent imatge del seu negoci.
icómpani.com
Pàgina de l'empresa de Barcelona icómpani. Ofereix serveis d'assessoria d'imatge i comunicació relacions públiques protocol organització d'esdeveniments gestió del coneixement, assessoria d'imatge personal, i imatge corporativa.
Icono Serveis Culturals
Empresa de serveis culturals formada per professionals especialitzats en art, història, arqueologia i cultura popular. Catàleg de serveis. Li organitzem els itineraris i les visites guiades pels llocs més emblemàtics de Barcelona com Catalunya.
Inerciabcn
Inerciabcn empresa de disseny i multimedia a Barcelona ofereix serveis de disseny, programació web i multimedia, animació i il·lustració. Tenim tot tipus de clients, des d'agències de mitjans fins a grans empreses i petits clients finals.
Innobaix. Agència d'Innovació i Coneixement del Baix Llobregat
La finalitat és impulsar el desenvolupament de la innovació al Baix Llobregat fent xarxes de col·laboració, programes d'investigació, processos d'innovació d’empreses, agents socials, institucions pedagògiques, universitats, administracions, …
ITV - Inspecció Tècnica de Vehicles
Web amb informació sobre les inspeccions tècniques de vehicles. L'obligatorietat de les inspeccions periòdiques ve imposada per una directiva europea, la qual estableix unes pautes generals uniformes per a tots els països de la UE.
l’instant
Ofereix un servei de duplicat de claus, venda i reparació de calçat. Còpies de tot tipus de claus, comandaments a distància, reparació i venda de calçat, bústies, plaques, gravats i serveis de ferreteria en general. Figueres.
LADE L’Auxiliar de l’Espectacle
Un servei integral de lloguer de grades. El tipus de grades o escenaris més ajustats a cada event, Lade ofereix un servei integral que inclou el transport, el montatge, la disponibilitat horària, etc. Amb així el client es queda amb total tranquilitat.
Larraburu Comunicació - Gabinet de premsa per a empreses
Assessorament de comunicació per empreses i institucions.Redacció notes de premsa, revistes d' empresa, butlletins digitals i escrits. Relació amb els mitjans de comunicació del sector econòmic de Catalunya i de la resta de l' Estat.
Lift Confort - Cadires i Plataformes Salvaescales
Empresa especialitzada en millorar l’accesibilitat de totes les persones que es troben amb la mobilitat reduïda, salvant tot tipus de barreres arquitectònique tant dins de la llar com a fora de la llar. El servei disposa de traductor automàtic.
Llorens Gestor Material Reciclable
Empresa de Granollers dedicada a la recollida, classificació, gestió i reciclatge de tot tipus de residus industrials, autoritzada per l'Agència de Residus de Catalunya amb el codi gestor E-227-96, i transportista codi T-1567.
Manteniment i Serveis
Manteniment i Serveis, és una empresa andorrana especialitzada en tres serveis: Neteja a domicili, serveis immobiliàris i provisió de llenya. Està situada al bell mig de la Pleta d' Ordino, on només es respira natura, tranquil·litat i benestar.
mOntanyanes - estratègies creatives per a la dinamització local
Pàgina de mOntanyanes, empresa de la comarca del Pallars dedicada a les estratègies creatives per a la dinamització local d’aquest territori. L’empresa té la seva seu a Sort. Pàgina en construcció.
Myplast
A la nostra web hi trobarà una gran varietat de solucions fetes a mida per a la presentació dels seus catàlegs, documents i mostres de productes. A l’espai carpeteria, podrà accedir a la nostra línia de productes més tradicionals, des de les carpetes…
Netjet
Urgències desembussos i neteja clavegueram. És una empresa dedicada a les urgències desembussos, neteja de clavegueram, inspecció de canalitzacions, rehabilitació de canonades i serveis de manteniment. Serveis d'urgencia 24 hores.
Obbal Grafologia
A Obbal t'oferim un ampli ventall de serveis grafològics estructurats en tres especialitats: Grafoanàlisi, Educació i Reeduació de l'escriptura, i Serveis de Perícia Cal·ligràfica Judicial. Selecció de personal per empreses, orientació professional…
Oficina de Marques del Principat d'Andorra (OMPA)
La OMPA, Oficina de Marques del Principat d'Andorra (OMPA). És l'organisme del Govern Andorrà, que s'encarrega del registre de marques, patents, taxes, drets d’autor, noms comercials i denominacions socials al Principat d’Andorra.
Òpera Lloguers
Lloguer de vaixelles, coberteria, cristalleries, servei de taules, cadires, mampares i mobiliari per a tot tipus d’esdeveniments. Disposem de vàries opcions de models, com d’una línia de mobiliari de disseny per a stands i fires.
Òpera Lloguers - Parament per Llogar
Òpera Lloguers és una empresa dedicada al lloguer de servei de taula i complements d'hostaleria, amb una àmplia experiència en el sector de muntatges de grans esdeveniments, celebracions, banquets, càterings a les comarques de Girona.
PIVSAM
Empresa pública, societat anònima municipal creada l’any 1985 per l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. Instrument per a la pro-moció econòmica de la ciutat, millorar les seves infraestructures industrials i potenciar i crear serveis per a les empreses.
Pmc Grup
És una empresa dedicada al material d'oficina i consumbiles d'impressió a nivel nacional des de 1985. PMC Grup fou fundada l'any 1985 i des de llavors ha aconseguit ésser un referent en el subministrament Integral per a l'oficina a nivell nacional.
Poly-Klyn - Lloguer i Venda Sanitaris Portàtils
Sanitaris portàtils a Terrassa i Cardedeu (Bcn), Sils (Gir.), Lleida i la Seu d'Urgell (Lle), El Vendrell i Constantí (Tarr), Castelló i Vinaròs (Cast.) Beniparrell, Montcada i Gandia (Valèn.), Elx (Ala.), Palma i Eivissa (Bal.) i La Massana (And).
Qualitat - Serveis Empresarials
Joaquim Deulofeu és soci-director de l'empresa Qualitat, Serveis Empresarials, S.L.. Una de les seves àrees de treball està basada en el coaching per a pimes, així com la implantació d’un sistema de gestió de qualitat total a l’empresa de retail.
Reus Serveis Municipals
Empresa municipal de l’Ajuntament de Reus. S'organitzada en divisions operatives en funció dels serveis. Les divisions coincidei-xen amb anteriors empreses, i cada una gaudeix de suficient autonomia, es gestiona amb comptes d’explotació propis.
Riscat - Serveis d'Enginyeria
Serveis d'enginyeria. Formació en l'ús d'extintors, BIEs i primers auxilis. Venda de suports a mida en metacrilat per a plànols. Per tal de satisfer al màxim els encàrrecs dels nostres clients, estem al corrent de totes les novetats i lleis del sector.
Salut I Treball
Servei de prevenció aliè acreditat en 4 disciplines preventives. Poden tenir servei totalment interdisciplinari englobant totes les disciplines preventives en un concert. Seguretat, higiene industrial, ergonomia i psicosociologia, medicina del treball.
sbm sociedades
Empresa de Barcelona dedicada a la constitució i venda de societats limitadas urgents en 24 hores. Assessorament integral per a empreses. Aconsegueixi la seva societat limitada de recent constitució, complint amb tots els requisits legals.
Scrinium Computanti
Scrinium Computanti, es una societat especialitzada en la prestació de serveis, comptables i fiscals, a la petita empresa (empresaris individuals o societats mercantils) en la gestió operativa del dia a dia.
Serveis Urbans Anoia
Gamma de productes i serveis per als municipis. Cal tenir present, que no solsament ens limitem als serveis aquí esmentats, sinó que degut a la nostra experiència en gestió municipal, podem donar una resposta positiva a totes les vostres necessitats.
Simètrica Comunicació
Simètrica és una agència d’imatge i comunicació que ofereix a les empreses solucions globals de comunicació, amb l’objectiu de potenciar la seva competitivitat i facilitar l’assoliment dels seus objectius empresarials. Estudis de mercat, publicitat, ...
Startfred
Empresa dedicada a instal·lacions i projectes de fred industrial, maquinària nova i d’ocasió per a l’hostaleria i alimentació, amb més de 25 anys d’experiència. Som a Manresa (Bages), i fem servei tècnic a la Catalunya central i província de Barcelona.
Stop Plagues
Empresa que compta amb més de 20 anys d’experiència en el control i prevenció de tot tipus de plagues. Oferim serveis de desinsectació, desratització, control d’aus, tractaments de la fusta i legionel·la. Seus a Girona i Olot.
Tecnodimension - Fabricació i lloguer de carpes, veles, i inflables
Disseny, fabricació, venda i lloguer de carpes, veles, tancaments inflables infantils i publicitaris. Cooperativa integrada per professionals amb 24 anys d’experiència en el sector. Desenvolupar projectes d'elements inflables, publicitaris i envelats.
TodoBanderas Totes les banderes
Des d’aquesta aplicació, amb tota seguretat, podrà adquirir tots els productes del nostre extens catàleg. Quasi 5000 referències , entre les que, sens dubte, trobarà aquell article necessari pel seu comerç, fàbrica o acte firal. Cursem la seva comanda.
Tot Hi Cap
Tot Hi Cap Self-Storage és una empresa especialitzada en el lloguer de trasters i magatzems des de d'1m², a empreses i a particulars. Tothicap lloguer parking caravanes Girona. Pàrking especial per a caravanes, autocaravanes remols o embarcacions.
Treballs Verticals VertiCAT
Empresa de treballs verticals que amb técniques de suspensió lleugera realitzem tot tipus de serveis per al manteniment integral d'immobles i llocs de dificil accés: pintura, impermeabilitzacions, soldadura, rehabilitació, neteges vàries....
Troc
Pàgina de l'empresa penedessenca Troc Mediació i Serveis. Desenvolupem treball de mediació, impagats, projectes de comerç electrònic, som una empresa de serveis informàtics i d'Internet. Tenim 10 anys d'experiència.
XL Serveis
Pàgina de l’empresa XL Serveis, ubicada a la vila de Santa Maria del Camí (Mallorca). Compta amb una gra varietat d’infraestructura per a espectacles, especialment de grans dimensions.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT