SERVEIS


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
Abocador de Pinós
Informació del projecte Abocador de Pinós. El 26 de febrer l’alcalde de Pinós, Josep Maria Isanta, va anunciar que no tiraria endavant la construcció de l’abocador. Segons el batlle, el motiu era la “radical oposició d’alguns alcaldes i veïns, …”.
Administració Oberta de Catalunya
Consorci per l’adopció i desenvolupament de polítiques per a millorar els serveis públics, Impuls d’iniciatives, desenvolupament de productes, gestió de serveis d'ús de les tecnologies de la informació i les comunicacions. Serveis i recursos.
AENOR Certificació
Desenvolupament per la normalització o per la certificació. Cada vegada són hi ha més normes en qüestions que apel·len a preocupacions socials: residències de gent gran, seguretat en parcs infantils, allotjaments rurals o clíniques dentals, exemples.
Agència Catalana de Turisme
L'Agència Catalana de Turisme és l'ens de promoció turística, adscrit al Departament d'Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat de Catalunya. Turisme actiu, cultural, gastronòmic, wellness, golf, … Serveis turístics diversos.
Associació Assistència Dones Agredides Sexualment
Atenció, assessorament, suport i recolzament a qualsevol dona (adolescent o no) que hagi patit una agressió sexual (denunciada o no). Informació general, assessorament i assistència jurídica. Assistència psicològica individual.
Associació Catalana pel Desenvolupament de la Mediació i l’Arbitratge - ACDMA
L’ACDMA, és una entitat que, des de 1993, té desenvolupa, dona a conèixer, crea opinió i fomenta mètodes alternatius de gestió de conflictes. Éspai pluridisciplinar obert a tot tipus d’intercanvi d’experiències.
Associació de Tècnics de Protecció Civil de Catalunya
Estrenem nova web amb la qual volem establir un espai de presència contínua en Internet que sigui d'utilitat a totes les persones vinculades a l'Associació i altres persones interesades en el tema. Revista, articles i normativa.
Associació Pla Estratègic Osona XXI
Pàgina de l’Associació Pla Estratègic Osona XXI. Informació, projectes i opinions. La seu de l'entitat és a Vic. Estem actualitzant els continguts de la pàgina. Preguem disculpin les molèsties.
Barcelona Regional
Agència Metropolitana de Desenvolupament Urbanístic i d'Infrastructures. Societat d'empreses del sector públic, per la cooperació mútua amb l'objectiu de la prestació de serveis en infrastructures, sistemes i propostes urbanes.
Bloc de Premsa del DPTOP
Bloc del Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya. Dirigit sobretot a mitjans de comunicació. Actuacions en infraestructures, mobilitat i planificació territorial. Imatges i vídeos dels actes més rellevants.
Bodes civils al Castell i als jardins del Palasiet
Llocs oficial per a celebrar bodes civils al Castell i els Jardins del Palasiet. No es realitzen bodes en els dos llocs al mateix temps, sinó que la primera parella que s'apunta en una data és la que tria el lloc. El mes d'agost no es realitzen. Serveis.
Borsa de Barcelona
Borsa de Barcelona és una irganització moderna i eficient. És un mercat. Com en tot mercat, es negocien uns productes i es posen en contacte compradors o vendedors. Lla Borsa és punt de trobada entre l’economía: empreses i estalciadors.
Borsa de València
Institució amb més de 30 anys d´existència, empresa consolidada, la seua funció principal és gestió del Mercat de Valors i les seues aspiracions són oferir més i millors serveis a l’entorn. Borsa de València la seua projecció nacional i internacional.
Cambra de la Propietat de Badalona
Cambra de la Propietat de Badalona. Informació, orientació, assessorament i serveis per a la gestió d'immobles. Des de 1901 representa més de 50.000 propietaris. Situada al centre de la ciutat, posa a la seva disposició un servei integral.
Cambra de la Propietat Urbana de Badalona
Posem a l’abast dels nostres associats l’experiència i coneixement d’un Servei Jurídic i d’un Servei d’Arquitectura altament especialitzats en cadascun dels aspectes jurídics de la propietat urbana, permet l’obtenció d’una resposta segura.
Cambra de la Propietat Urbana de Barcelona
A La Cambra trobaràs: Els serveis jurídics, fiscals i tècnics més complets del mercat en matèria immobiliària, experiència i seguretat legal, tracte personalitzat, estalvi de temps i diners, importants bonificacions econòmiques pels associats a La Cambra.
Cambra de la Propietat Urbana de Girona
Defensa i representació dels interessos col·lectius dels propietaris d'immobles. Presentació, serveis, actualitat, borsa immobiliària i assessoria jurídica. Disposa d’oficines a Girona (dues), a Figueres, a Olot i a Sant Feliu de Guíxols.
Cambra de la Propietat Urbana de L'Hospitalet
La Cambra de la Propietat Urbana de l'Hospitalet és una entitat especialitzada que ofereix assessorament i la gamma de serveis més complets relacionats amb la propietat i la gestió de finques urbanes. La Cambra, es crea com a associació privada.
Cambra de la Propietat Urbana de Manresa i el Bages
La Cambra de la Propietat Urbana de Manresa i el Bages, entitat associativa que exerceix la representació i defensa dels interessos dels propietaris i propietàries d’immobles. Des de fa 100 anys, al servei de propietaris de finques urbanes.
Cambra de la Propietat Urbana de Mataró i el Maresme
La Cambra de la Propietat Urbana de Mataró i el Maresme és una entitat que està al seu servei per defensar els seus interessos i ajudar-lo a resoldre qüestions jurídiques, tècniques o administratives que afectin el seu edifici, pis, local o comunitat.
Cambra de la Propietat Urbana de Reus
Des de fa més de 100 anys treball pels propietaris particulars i comunitats de propietaris. La Cambra de la Propietat Urbana de Reus és una entitat especialitzada en assessorament i serveis relacionats amb la propietat. Delegació a Cambrils.
Cambra de la Propietat Urbana de Sabadell i Comarca
La Cambra de la Propietat Urbana de Sabadell i Comarca és una entitat que té per objecte la defensa dels drets dels propietaris de finques urbanes que hi estan associats. Per associar-se a la Cambra i la seva delegació a Cerdanyola del Vallès.
Cambra de la Propietat Urbana de Tarragona
La Cambra de la Propietat Urbana de Tarragona és una entitat quasi centenària -va ser fundada l’any 1914. Una entitat representativa de la societat tarragonina i punt de referència dels propietaris urbans. Les delegacions a Tortosa i Valls.
Cambra de la Propietat Urbana de Terrassa i Comarca
La Cambra de la Propietat Urbana de Terrassa i Comarca és una entitat de base associativa al servei dels propietaris d’immobles, els quals representa per defensar els seus interessos i per ajudar-los a resoldre totes les qüestions legals i tècniques.
Cèdula d'Habitabilitat - cedulahabitabilitat.cat
Cèdula d’Habitabilitat d’Habitatges. Pàgina web que ofereix serveis de certificació de compliment dels mínims d'habitabilitat per habitatges de segona ocupació segons el decret 259/2003. Gabriel Rutllant Vallvé, arquitecte.
Centre de la Propietat Forestal de Catalunya
Web del Centre de la Propietat Forestal de Catalunya. òrgan de l'Administració Forestal de Catalunya, participat pel sector forestal privat, que té com a objectiu promoure l'ordenació i la gestió dels boscos de titularitat privada. L’organisme i serveis.
Centre de Tractament i Recicaltge de Frigorífics
Informació en format del fitxer PDF/Adobe Acrobat sobre aquesta planta residual de frigorífics situada a El Pont de Vilomara i Rocafort. Descripció del procés i dades de la planta de residus sòlids i líquids del Bages.
Cercador d'equipaments de Catalunya
Administració pública, agricultura, ramaderia i pesca, associacionisme, participació, comerç, consum, cultura, economia, educació, empresa, indústria, energia, esports, lleure, habitatge, justícia, llengua, comunicació, medi ambient, …
CIEMEN
Centre Internacional Escarré per a les Minories Ètniques i Nacionals. Entitat que va iniciar les seves activitats el 1974, i va ser legalitzada primerament a Itàlia (1975) i després a Catalunya (1978). Treballa per a les minories lingüístiques. Horaris.
Citapre Cita prèvia
Citaprevia.cat reuneix els recursos per demanar cita prèvia al metge, revisió de cotxe, o renovar documents als territoris de parla catalana. Inclou altres serveis de cita prèvia, com DNI i ITV. Cita per al metge, cita per a la ITV, cita per al DNI, ...
Ciutat de la Justicia - Ciutat de la Justicia de Barcelona i L'Hospitalet de Llobregat
Projecte emblemàtic de millora de l’Administració de justícia de Barcelona i L’Hospitalet. Concentra les unitats d’una mateixa jurisdicció i es millora el màxim possible l’apropament dels espais judicials als ciutadans. Dades i serveis.
Ciutats.info
Guies comercials i professionals, en portals de ciutats principalment de les comarques de Tarragona i Castelló. També inclou Barcelona i València. Informa de serveis, directori professional, guia comercial, turística i cultural. Disfruta la ciutat!
Civitas - App de denúncies ciutadana
L'ajuntament a prop del ciutadà. Una eina fàcil i de ràpida implementació per a millorar el municipi amb participació ciutadana, Aplicació per a Smartphones destinada a millorar el municipi mitjançant la participació ciutadana. Canal directe i fàcil.
Codis Postals d’Espanya
Portal dedicat a oferir tots el codis postals de l’Estat espanyol, classificat per les diferents províncies. Cerca de codis postals. Selecciona una de les províncies de la llista per veure les seves ciutats i trobar el codi postal que busques.
Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques Generalitat Valenciana
Web de la Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques de la Generalitat Valenciana. Organització, perfil del contractant, premsa, publicacions, normativa en tràmit, unitat d'Igualtat, clàusules sòl, …
Correus de Catalunya
Portal Correus de Catalunya. Un projecte centralitzat sense jerarquia que convida als ciutadans a interrelacionar-se. També pensat per totes les empreses que necessitin un mitjà transparent i eficaç, pel qual podran ser coneguts.
Deixalleria de Cassà de La Selva
Dades de la Deixalleria de Cassà de La Selva (Gironès). Municipis adscrits: Cassà de la Selva, Llambilles, Campllong, Sant Andreu Salou i Fornells de la Selva. Horari: de dilluns a divendres, de 15 a 19 h, dissabtes, de 10 a 14 h, i de 15 a 19 h.
Deixalleries D'Eivissa / Ca Na Negreta, S.A.
Deixalleries són instal·lacions enfocades a gestionar correctament els residus que no es poden dipositar als contenidors, pel seu volum, perillositat del residu o per alguna altra característica. Reciclables i especials dipositen en contenidors separats.
Departament d'Acció Social i Ciutadania
Web del Departament d'Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya. Adreces i telèfons dels punts d'informació i serveis; Recursos, ofertes, prestacions que el departament posa a l'abast a les persones i entitats recerques de serveis.
Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural de la Generalitat de Catalunya
Web del Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural de la Generalitat de Catalunya. Medi natural, aliments de qualitat, caça i pesca, nàutica d'esbarjo, noticiari i altres temes relacionats amb l'agricultura, la ramaderia i la pesca de Catalunya.
Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya
Informació sobre educació sanitària a Catalunya; Recursos sanitaris, prevenció, atenció sanitària, malalties, demografia, vacunes, sida, drogues, salut ambiental, salut alimentària, epidemiològia. Departaments, ciutadans i professionals.
El panoràmic
Macro enquesta de les organitzacions. Pretén explicar i millorar l’impacte que generen les organitzacions a la societat a través de l’anàlisi de la seva realitat, la seva funció i evolució i les activitats que desenvolupen. Objectius del panoràmic.
Emergències Catalunya
Consells de Protecció civil: Què fer en cas d'emergència, autoprotecció, notícies Protecció Civil, Gestió i prevenció del risc. Mapa Protecció Civil, Plans protecció civil, Unitat mòbil de Protecció Civil - CECAT, autoprotecció i registre electrònic, ...
Escola d’Emergències, Prevenció i Seguretat de Catalunya
Centre de referència a Catalunya en docència i formació pràctica en emergències, prevenció i seguretat civil i industrial. El centre té més de 20 anys d’experiència i en aquest temps ha arribat a ser el centre de major prestigi nacional.
E-Tributs
Portal tributari. Informació dels tributs que gestiona el Departament d'Economia i Coneixement que té l'objectiu d'actualitzar l'accés a la informació relativa als tributs gestionats per l'Agència Tributària de Catalunya. Les obligacions tributàries.
Fòrum de Seguretat de Catalunya FSC
Associació fundada l’any 2003. Fomenta el debat sobre la seguretat pública de Catalunya. Ofereix formació policial de diferents nivells. Jornades de reflexió, cursos de formació, sopars i dinars-col·loqui, promoció de llibres i activitats esportives.
FòrumSD
Web dels síndics i defensors locals dels drets de la ciutadania. El FòrumSD és una associació dels síndics, síndiques, defensors i defensores dels Ajuntaments de Catalunya. Agrupa a més de 40 sindicatures (36 a Catalunya i 5 de la resta de l'estat).
Fundació Tribunal d’Arbitratge i Mediació de les Illes Balears TAMIB
TAMIB, Tribunal d'Arbitratge i Mediació. Òrgan de relació i punt de trobada de treballadors i d'empresaris per resoldre conflictes laboral. És un òrgan extrajudicial i paritari que té per objectiu dirimir, conciliar i arbitrar diferents controvèrsies.
Gestió i Serveis de Paterna
Més prop teu: volem estar amb el ciutadà i oferir un servei personal de qualitat; ens impliquem en els projectes per a obtindre els millors resultats; treballem amb tu i per tu, i optimitzem els nostres recursos amb l'objectiu d'oferir-te el millor servei
Gironès Medi Ambient
Al Gironès promovem l'activitat física i els hàbits de vida saludables amb els Parcs Urbans de Salut i les Xarxes d'Itineraris Saludables de Dipsalut. Cada mes es programen sessions de dinamització col·lectives als parcs i itineraris amb professionals.
Govern obert
Descobrir la Generalitat. Govern obert, col·lectiu que publica informació i nformes sobre la Generalitat de Catalunya i els seus departaments associats, a partir de l’anàlisi de dades obertes de l’administració. Visualitza l’estructura dels Departaments.
Guia de Carrers de Catalunya
Cercador de carrers de Catalunya. Hi trobareu els carrers dels pobles i ciutats de Catalunya, representats sobre cartografia topogràfica i fotografia aèria. Departament de Política Territorial i Obres Públiques.
Habitatge Jove
Borsa dels habitatges que estan disponibles, pels joves de 18 a 30 anys que volen compartir pis. Si teniu habitacions lliures també les hi podeu ofertar. De la Secretaria de Joventut de la Generalitat de Catalunya.
IBAVI - Institut Balear de l’Habitatge
Website de l’ Institut Balear de l’Habitatge de la Conselleria d'Obres Públiques, Habitatge i Transports del Govern Balear. Entre les diverses finalitats de l'Institut Balear de l'Habitatge es troba la promoció pública i rehabilitació d'habitatges.
Idescat. Institut d'Estadística de Catalunya
Estadística bàsica territorial de Catalunya per sectors: població, economia, societat i territori. Consultes a bases de dades sobre diferents àmbits. Organització Idescat, publicacions, institucions oficials, …
Inicia: per a la creació d'empreses
Inicia és la web per a la creació d'empreses de la Generalitat. Recursos per a emprenedors, formació online, programes especials, assessorament personalitzat... Troba el punt d’assessorament més proper. Hi ha recursos a tot el territori català.
Instants
Gestió integral i organització d'esdeveniments públics i privats. Casaments, comunions, reunions d'empresa, presentacions de productes, congressos, convencions... Esdeveniment públics o privats. Conceptualització, realització, comunicació i clausura.
Institut d'Infància i Món Urbà - CIIMU
El CIIMU és un consorci format per l'Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Barcelona, la Universitat de Barcelona, la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat Oberta de Catalunya.Es constitueix com un centre de transferència del coneixement.
Institut Municipal d'Hisenda de Barcelona
Pàgina oficial de l'Institut Municipal d'Hisenda de Barcelona. És un servei de l'Ajuntament de Barcelona per la gestió d'impostos municipals. Els Barcelonins poden gestionar el seus impostos per Internet: Multes, pagaments, calendari del contribuient, …
Institut Valencià de Finances (IVF)
Aquest organisme té com a finalitat actuar com a principal instrument de la política financera del Consell, així com exercir les competències de la Generalitat sobre el sistema financer. A més, des de la publicació del Decret Llei 5/2015.
La Família del Costat
Convida a dinar i sopar veïns i veïnes dels barris de Barcelona amb orígens culturals diverses. La millor manera, més fàcil i més divertida de fer noves amistats i gaudir de les diversitats i de les coses en comú que tenim amb la resta del veïnat.
La Farga.cat
Espai de reflexió, debat i desenvolupament de programari lliure en català. Actualment, l’Oficina Tècnica de Programari Lliure (OTPL) impulsa aquest projecte que es va iniciar al 2004. Tothom pot participar en aquest projecte de La Farga.cat.
Linia atenció dones en situació de violència
Servei d'atenció permanent de la línia 900 900 120 gratuït i confidencial. Funciona tots els dies, durant les 24 h. S'hi pot accedir per tel. xat i correu electrònic. Atén les demandes de qualsevol forma de situació de violència contra les dones.
Ministerio de Defensa de España
El concepte de defensa nacional es fonamenta en la Constitució espanyola i vincula a tota la societat en la salvaguarda de la sobirania i interessos nacionals. Concerneix a tots els components de l'Estat ,,, La versió en català no és ben operativa.
Municat.net - Municipis i Comarques de Catalunya
Té l'objectiu d'apropar l'administració als ciutadans. El Sistema d'Informació d'Administració Local, té com a prioritat cooperar amb les entitats locals de Catalunya, sense oblidar, però, que també vol ser una eina útil per als ciutadans.
Nivells d’alerta antiterrorista i col·laboració ciutadana
El Departament d’Interior té publicada la pàgina web, amb contingut del Programa Operatiu Específic Antiterrorista (POE A) de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra, perquè la ciutadania pugui conèixer el significat dels nivells d’alerta…
Nous Espais Torrent
Empresa pública municipal unipersonal de l'Ajuntament de Torrent. Constituïda en 1999, amb capital íntegrament municipal, desenvolupa des d'eixa data projectes i gestions, sent ferramenta pel consistori torrentí per l'envergadura dels projectes.
Observatori Ciutadà Municipal - Eina ciutadana
Som membres de la Plataforma Auditoria Ciutadana del Deute (PACD) que treballa des de nodes autogestionats coordinats a nivell estatal. Tenim vincles a nivell internacional amb la International Citizen Audit Network (ICAN). Els nostres objectius ….
Observatori del Procés
Projecte periodístic de ‘fact checker’ impulsat per la CUP-CC que té per objectiu verificar el compliment dels acords presos al Parlament de Catalunya entre Junts pel Sí i la CUP-CC en tot el que fa referència al procés sobiranista.
OMAC - Oficina Municipal d'Atenció Ciutadana de Lleida
Web de l'OMAC, l'Oficina Municipal d'Atenció Ciutadana de Lleida. Atenció d'un equip de professionals treballem per facilitar la relació de la ciutadania amb l'Ajuntament de Lleida, cobrint les necessitats d'informació, iniciatives i serveis.
OMIC Calonge Oficina Municipal
L’Oficina Municipal d'Informació al Consumidor és un servei de l’Ajuntament en col·laboració amb l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor del’Ajuntament de Girona. Informació, en general, legislació, memòries, ...
ORGT Organisme de Gestió Tributària Diputació de Barcelona
ORGT / Organisme de gestió tributària autònom de la Diputació de Barcelona que du a terme la gestió i la recaptació dels ingressos de dret públic de 289 municipis de la província de Barcelona. Cercador i dades.
Pacte Nacional pel Dret a Decidir - dretadecidir.cat
Fa partícips del procés de l'exercici del dret a decidir i la celebració d'una consulta sobre el futur polític de Catalunya la societat civil, les institucions més representatives del país, el món local i les forces polítiques favorables ... Composició.
Pla Estratègic Ciutat de Terrassa
Constata que Terrassa és una ciutat, d'importància excepcional territorialment. Entén la ciutat com un lloc per a viure, un lloc de trobada, un lloc de generació i de difusió de tecnologies, un lloc de creació de riquesa.
Pla Estratègic de Granollers
Web del segon Pla Estratègic de Granollers, que continua el procés del primer. Comença a treballar el II Pla Estratègic de Granollers. Volem sumae idees i il·lusions. Escolta i reflexiona sobre els nous reptes que ens planteja una societat canviant…
Pla estratègic e-Menorc@
Pla promogut pel Consell Insular de Menorca que pretén la dinamització a Menorca del concepte d'administració (local) electrònica i de la nova societat de la informació (NSI). El document es troba en fase de presentació i participació de tots i totes.
Pla Estratègic Metropolità de Barcelona
Associació privada, promoguda per l'Ajuntament de Barcelona, que integra els 36 municipis de l'àrea metropolitana de Barcelona. El PEMB va ser creat per identificar i promoure estratègies de suport al desenvolupament econòmic i social de l'AMB.
Pla Estratègic Mollet 2025
Pla finalitzat en un procés molt participatiu i extens. Aquest 2n pla estratègic de la ciutat s'han sumat idees i s'han compartit punts. Permetrà avançar amb la col·laboració i la responsabilitat de tothom. Es poden consultar els documents generats.
Pla estratègic Segarra 2020
Escriptors, narradors i poetes han enaltit els valors arquitectònics civils, religiosos, tradicionals i paisatgístics de les Terres de Lleida. Les manifestacions literàries dels autors de visita al territori es troben lligades a les grans poblacions.
Plaseqta - Pla d'Emergència Exterior del Sector Químic de Tarragona
Marc orgànic i funcional per prevenir o mitigar, les conseqüències d'accidents greus prèviament analitzats, classificats i avaluats. Estableix l'esquema de coordinació d’autoritats, organismes i serveis, els recursos humans i materials necessaris.
Portal provincial d'entitats de Barcelona
El portal és una iniciativa promoguda pel Centre de la Participació Ciutadana de la Diputació de Barcelona, que va entendre que Internet havia de ser un factor clau en la dinamització i l'enfortiment del teixit associatiu. Portal als 311 municipis.
Pressupostos Municipals - Transparència Catalunya
Actors, pla estratègic, avaluació, comissió de garantía, anàlisi de dades, analitza i compara els pressupostos municipals de Cata-lunya. Per exemple: Barcelona, Lleida, Girona, Tarragona. Compareu municipis. Seleccioneu diversos municipis i compareu.
Programa de Gestió del Risc d'Incendis Forestals
L'objectiu del programa Foc Verd II és millorar la gestió dels riscos d'incendis forestals, en l'autoprotecció com a actuació per disminuir els incendis i consolidar una estructura que eviti l'inici i l'expansió.
Protecció dels recursos i del litoral - Generalitat de Catalunya
Protecció dels recursos i del litoral. Servei del Departament d'Agricultura de la Generalitat de Catalunya. Esculls artificials, alguers, treballs pendents, i documentació. Conservació de les fanerògames marines i zones protegides.
Quadern CAPS
Espai del Catalan Compost Network de la Generalitat de Catalunya. Es tracta de la Xarxa Catalana per a la promoció del Compostatge i la Digestió Anaerobia amb l'objectiu de contribuir a una gestió sostenible dels residus orgànics.
Raonador del Ciutadà
Institució al servei dels ciutadans per defensar els seus drets i les seves llibertats davant l'Administració del Principat. La Institució fou creada al 1998. El primer defensor del poble o Ombudsman andorrà, Sr. Ricard Fiter Vilajoana.
Registre Civil - Generalitat Valenciana
Organisme públic. S'inscriuen esdeveniments que afecten a l'estat civil de la persona. La Generalitat, sent conscient de la importància que té per als ciutadans la realització de determinats tràmits davant el Registre Civil, habilita aquesta web.
Registre de la Propietat Intel·lectual
Organisme previst en la Llei de Propietat Intel·lectual, concebut com un dels sistemes de protecció dels drets de Propietat Intel·lectual a través de la prova i la publicitat dels drets que s'inscriuen.
Registre de planejament urbanístic de Catalunya
Garanteix la publicitat dels instruments de planejament urbanístic en vigor i permet la consulta d'aquests, tant de forma presencial com per mitjans telemàtics, d'acord amb les determinacions dels articles 17 i 18 del Decret 305/2006, de 18 de juliol.
Retosa
Serveis de qualitat pròxims i eficients, adaptats a necessitats dels veïns, en evolució de la seua gestió i recursos. Col·labora en recaptació, gestió i inspecció de tributs i altres ingressos de dret públic que hagi de percebre l'Ajuntament de Torrent.
Rodalies de Catalunya. Generalitat de Catalunya
Xarxa d'estacions Horaris i itineraris. Mapa en flash de les línies i estacions de Rodalies de Catalunya, Alertes per SMS. Atenció al client, Tarifes. Actualitat. Informació complementària: Pla de Rodalies Pla d'accessibilitat mobilitat, Renfe.
SAC, Sistema d'Atenció al Ciutadà
Sistema d'atenció i informació al ciutadà de la Genralitat de Catalunya. El servei funciona mitjantçant un sistema de recerca d'organismes, registres, notícies, etc. Informació del funcionament i notícies.
Seguretat Social
Ofereix informació per resoldre dubtes, tant si sou treballador per compte propi com si sou treballador per compte d'altre. Contractes, normativa, convenis, donar-vos d'alta, i quin tipus de prestacions podeu rebre segons la vostra situació laboral.
Selva Tributs
Serveis als municipis en la gestió dels ingressos de dret públic. Té el criteri d'eficiència i col.laboració, el Servei de Gestió Tributària i el Servei de Gestió Cadastral del Consell Comarcal de la Selva ofereixen un ampli ventall de possibilitats.
Serveis Generals per Municipis Sabadell
Pàgina oficial de la companyia Serveis Generals per Municipis S.A. És una empresa de serveis generals per al municipis de Sabadell. Aquesta empresa està present en el Sabadell Smart Congress, que es realitza els dies 3 i 4 d'abril a Fira Sabadell.
Serviconca
Tota la informació i tots els serveis de la comarca de la Conca de Barberà: turisme rural, restaurants, geografia, història, etc. La recollida selectiva d'escombraries es situa a la Conca de Barberà en el 39%.
Síndic de Greuges de Catalunya
El Síndic de Greuges de Catalunya, és la institució que vetlla pel compliment dels drets fonamentals i les llibertats públiques dels ciutadans. El Síndic de Greuges, atenció al ciutadà, actualitat, informes, enllaços sobres drets humans, etc.
Síndic de Greuges de la Comunitat Valenciana
Figura prevista per l'Estatut d'Autonomia. Consultes i informació al ciutadà, consultes i informació al ciutadà, queixes, activitats, suggeriments i recomanacions, premsa, legislació, enllaços. El telèfon gratuït és 900 210 970.
Síndic de Greuges de la Comunitat Valenciana
A través de la informació, acostem la institució a la ciutadania, donar-la a conéixer, explicar les seues comeses i el seu funcionament, com també la manera a través de la qual podeu interposar una queixa contra l’administració autonòmica o local.
Síndic de Greuges de L'Escala
Bloc oficial del Síndic de Greuges de L'Escala, ala comarca del'Alt Empordà. Francesc Puig i Condom. Sóc el Síndic de Greuges del municipi de l'Escala des de l'any 2001. L'agenda del Síndic i fòrum dels síndics de greuges.
Síndic de Greuges de Sant Cugat del Vallès
El Síndic Municipal de Greuges de Sant Cugat és la institució que té la funció de defensar les llibertats públiques i els drets fonamentals dels veïns del municipi. Pot supervisar l'activitat de l'Ajuntament i de l'EMD de Valldoreix, i els serveis públics
Síndica de Greuges de Barcelona
Institució independent de la ciutat de Barcelona que té la funció de defensar els drets fonamentals i les llibertats públiques dels ciutadans i les ciutadanes i també de les persones que es trobin a la ciutat encara que no en siguin residents.
Sindicatura de Comptes de Catalunya
La Sindicatura de Comptes de Catalunya és la institució encarregada de fiscalitzar la gestió econòmica, financera i comptable del sector públic català. Aquesta és una institució estatutària va ser creada l’any 1984. Informació diversa.
Sindicatura de Comptes de la Comunitat Valenciana
Servei oficial de la Sindicatura de Comptes de la Comunitat Valenciana, institució dedicada al control extern de la gestió fiscal i financera a tota la comunitat. Hem recuperat la informació sobre estats comptables de les entitats locals.
Sindicatura de Comptes de les Illes Balears
Pàgina web de la Sindicatura de Comptes de les Illes Balears, on trobareu informació sobre aquesta institució dedicada al control extern de la gestió economicofinancera del sector públic de les Illes Balears.
Sistema d'Informació Geogràfica - SIG
Medi Ambient posa a disposició un món d'informació ambiental. Un petit visor gratuït (lector de mapes desenvolupat a Catalunya), permet accedir a mapes intel·ligents sobre el medi ambient a Catalunya.
Societat de la Informació
Societat de la Informació .com és un espai per pulsar l’actualitat dels aspectes socials de les noves tecnologíes de la informació i la comunicació. Alfabetització i fractura digital. Publicació electrònica que analitxa aquests aspectes de la societat.
Targeta Rosa
Targeta Rosa gratuïta: Accés gratuït als serveis de transport col·lectiu integrat de l'àrea metropolitana de l'EMT, sense limitació. Targeta Rosa reduïda: Accés smb descompte del 50% als serveis de transport col·lectiu integrat de l'àrea metropolitana.
Transparència Catalunya
Parlament de Catalunya, administració de la Generalitat de Catalunya, sector públic, altres institucions, administració local, ajunta-ments, consells comarcals, diputacions, Consell General d’Aran, universitats publiques, col·legis professionals, …
Tribunal Arbitral de Girona - TAG
El Tribunal Arbitral de Girona es va crear l'any 1991 per un pool d'entitats gironines i agrupacions com a Associació a les Comarques Gironines per a l'Arbitratge. Engloba 16 entitats: Cambres, Gremis i 11 col·legis professionals.
Tributs de Catalunya
Portal de l’Agència Tributària de Catalunya i les diputacions catalanes, que apropar i amplia el serveis d'atenció al contribuent. Estableix lligams entre administració i ciutadà facilitant complir obligacions tributàries i aproxima la contribució.
Vilablareix Porta a Porta
Web del sistema de recollida de residus porta a porta a Vilablareix, al Gironès. Permet assolir resultats de recollida del 80-85% sobre els residus generats, maximitza la recuperació de material. Garanteix la qualitat de fraccions de recollida selectiva.
Web de la mobilitat - Generalitat de Catalunya
Web de mobilitat de la Generalitat de Catalunya. Per anar amb transport públic, anar per carretera, guia de carrers, mitjans de transport, serveis al mòbil i altres utilitats Observatori de la mobilitat, mobilitat segura, mobilitat sostenible i accessible
Xarxa d'Arxius Comarcals
La XAC de la Generalitat de Catalunya s'organitza com un conjunt d'arxius comarcals que coordinadament per assegurar el compliment de la Llei 10/2001, de 13 de juliol, d'arxius i documents, en el territori, i el respecte als principis de provinença.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT