SERVEIS


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
  - Solucions Informàtiques
Empresa jove que ofereix disseny, manteniment i programació de pàgines web (també gestió del domini i allotjament), així com la realització d'aplicacions informàtiques. També ofereix classes d'informàtica a tots els nivells. Sant Just Desvern.
(asterisc) comunicació gràfica
Empresa que disposa de personal format en els camps del disseny gràfic, la gestió cultural i les noves tecnologies. Disseny gràfic, publicitat i difusió, dissenys editorials, edició, correcció I traducció de textos, impressió, retolació en vinil, ...
[ad] comunicació
Agència de publicitat, disseny gràfic i comunicació que neix amb una llarga experiència. Situats al Parc Audiovisual de Catalunya, la nostra estructura té com a fonament: Sumar experiència, professionals, aptituds, experts de cada sector. Sumem serveis.
3fera
Per a nosaltres hi ha coses fonamentals, tots els serveis i solucions de 3fera tenen molt en compte el disseny. És important a qui va dirigit el seu missatge i quins valors vol transmetre. Tenim una àmplia experiència i una línia professional molt clara.
3Punts Disseny Digtal
3punts Disseny Digital. Empresa esecialitzada en disseny de pàgines web, gràfic, fotografia, multimèdia, interactius, dvd, cd-rom, vídeo i formats digitals. Sabadell.
5doctubre
5doctubre, fundat al 2007, és un estudi multidisciplinari gens convencional, on la comunicació visual i la programació ens ajuden a implicar-nos amb il·lusió al nostre territori. Conscients de les necessitats del mercat actual, sabem com afrontar-les.
A·D·Q·A - El seu partner en informàtica i internet
A·D·Q·A és una empresa que recull la llarga experiència del seu equip gestor. Un equip que, rere 15 anys en el sector oferint als seus clients una nova perspectiva en el sector de la informàtica, l'electrònica de consum i Internet.
A2Sistemas
Empresa, que neix a Barcelona l’any 2005 en el sector de les noves tecnologies de la informació i de las comunicacions. S’especialitza en disseny, la gestió, la programació i en la implantació de sistemes basats en l’arquitectura client-servidor. Serveis.
Abc Creaciones Disseny Web
Abc Creaciones Disseny Web. Especialista en disseny de pàgines web i multimèdia. Maqueta webs, anima banners, elabora presentacions en Flash, desenvolupa i programa aplicacions interactives amb navegacions innovadores, desenvolupa aplicacions de servidor.
Acelobert Comunicació
Acelobert Comunicació, informació de Barcelona, barri a barri. Revista amb toda l’actualitat en un cop de vista. Inclou información, entrevistes, agenda cultural i filtra notícies destacadds. Cercador de comerços, comunicació i marketing integral.
Ad Systems, Sistemes infrormatics
Manteniment informatic Pc i Mac, instal·lació xarxes, disseny web, alta dominis, venda de hardware i software. Especialistes en sistemes de control d'accés per a centres esportius, teatres, espectacles... etc.
Agència de Comunicació Pep Sesat
Lloc de l’Agència de Comunicació Pep Sesat. Hem dividit la web en sis espais independents per a què centreu la vostra visita en allò que sigui més del vostre interès. Per descomptat, ens sentirem molt afortunats si decidiu navegar per les altres seccions.
Agloco
Pàgina d’Agloco en català. Informació sobre la nova xarxa econòmica global d'Agloco. El mètode de treure partit a la nostra conexió a internet sense gastar un cèntim.
aguait - Estudidedisseny
Petit estudi de disseny a Pollença, al nord de Mallorca. Ens dedicam a disseny web, i disseny per a imprenta, imatge corporativa, disseny de rotulació. Dissenyam i posam a l'abast articles de publicitat d'empresa, regal publicitari i roba laboral.
ainternet.cat
Empresa que neix d'ajuntar coneixements dels seus fundadors: d'una banda Marta Pujol, fotògrafa i realitzadora realitzadora de vídeo, per un altra Vincenzo Megale és programador d'aplicacions web. Tots dos comptem amb més de deu anys d'experiència.
AkanWeb
Disseny de págines webs professionals, fàcils d’utilitzar i per a tos el dispositius, a preu raonable. Pagui el que li toca, l’hi donem les millors eines i consell perquè la web l’hi sigui d’utilitat. Més de 15 anys d’experiència solucions especifiques.
Alesc Comunicació
Web d’Alesc empresa que va nèixer a Barcelona i actualment opera des de la vila de Bocairent (Vall d’Albaida) on, fa molts anys establiren l’estudi. Publicitat, creació multimèdia, serveis internet. Notícies, hemeroteca, àrea de clients i localització.
Aliart
Som un equip de professionals del sector de les Tecnologies de la Informació i les Comunicacións (TIC) que treballa per optimitzar, restablir o millorar la seguretat, informàtica i telecomunicacions de les empreses, indústries i institucions.
Aliart - Telecomuncaciona, Infomàtica
Certificacions, infraestructures i certificacions d'instal·lacions, telefonia VoIP i videoconferències, auditories de seguretat, còpies de seguretat, recuperació de dades, venda i reparació de tot tipus de hardware i equips Informàtics. Solucions remotes.
Alinea OnLine
Projecte creat el 2010 per professionals amb ampla experiència en el sector de les tecnologies d'informació i Internet. Ajuda a millorar les empreses, resolent les seves necessitats i planificant les futures. Aporta coneixement, experiència i eficiència.
Aloe Web Solucions
Gent que viu amb passió donar serveis per a empreses. Que entenem què espera de nosaltres el client. Customer is king és una manera d'entendre com gestionar una empresa. Gent que no mira d'impressionar amb paraules tècniques per iniciat…
Alsys Information Technologies
Analitzem, dissenyem, implementem, gestionem i transferim solucions TIC, de forma fiable, creativa i innovadora, per a assolir i mantenir la confiança dels nostres clients. Empresa de referència en solucions Cloud integrades multisectorials.
Altair12.net
La forma més senzilla d'introduïr la seva empresa al món d'Internet, diseny, hosting, altes a buscadors, wap, actualització d'equips informàtics, etc. És un empresa ubicada a Mataró (Maresme).
Altecom
Empresa de serveis integrals de comunicacions. El seu objectiu és cobrir les necessitats de les empreses i entitats en tot el que està relacionat amb les comunicacions entre les seves xarxes informàtiques, …
Alteregoweb
Empresa de programació web ubicada a Figueres. Desenvolupa projectes web o en mòbils. Especialistes en e-marketing. Ofereix solucions creatives, tecnològiques i funcionals en qualsevol tipus de serveis i aplicacions online enfocades a Internet.
Anacronico
Anacronico.com, amb seus a Barcelona i Ordino (Andorra), és una empresa que dissenya productes web i proveïx serveis per a empreses, organitzacions i autònoms interessats a augmentar la seva presència en Internet.
Andornet
En l'era de les noves tecnologies, Andornet assoleix el repte de proporcionar solucions reals a totes aquelles empreses i institucions que vulguin ampliar les seves línies d'actuació mitjançant Internet. Som professionals en la creació.
Andrei
Andrei és un espai de creació on diferents perfils uneixen idees, projectes i experiències. Projecte pluridisciplinar que pretén fomentar la sinèrgia entre creadors, acollir esdeveniments relacionats amb la creació i obrir l'espai a la ciutat de Barcelona
Anfibic
Podem explicar moltes coses d’Internet, sobre la nostra missió. Siguem pràctics. Molts han confiat en nosaltres, i molts han repetit. 7 anys treballant a internet donen molt. Des de la web html fins a les comunitats 2.0 i el màrqueting en línia.
Anna Oliver
Pàgina d'Anna Oliver. És una empresa de La Vajol (Girona), que ofereix a les empreses, la possibilitat d’introduir-se en el món d’Internet a uns preus competitius. Disseny, arts gràfiques, Internet, consultoria i publicitat.
Annjauserg
Pagina personal de cuina, sergi i la carla, bromes,acudits, sortides, català, correu, gmail, idiomes, internet, linux, mòbil, mòbils, microsoft, música, ordinadors, programari, s.o, ubuntu, wallpaper, youtube, …
Anuncis
EdC-Promo Webs En2CAT. El Teu anunci personal per a empresas o particulares. Si tens o vols tenir un web site, utiliza Arcofotos, MiAlbum, Espai Web per a posar el teu anunci. Cercadors d’Internet, directoris d’Internet i notícies.
Anunzia Solucions Tecnològiques
Anunzia ofereix la possibilitat d'obtenir la millor relació qualitat preu en aplicacions Internet, software de gestió i programes. A més, comptarà amb tot el suport i assessorament dels professionals més qualificats en el sector de les noves tecnologies.
Anunzia Solucions Tecnològiques
Anunzia Solucions Tecnològiques, ofereix la possibilitat de disposar dels seus productes, ja siguin de la gamma estàndard, que li faciliten la seva presència a Internet, com d'aplicacions realitzades a mida Intranet/Extranet, de gestió i programes.
Aplicacionsweb
Formada per professionals amb 10 anys d'experiència en el sector d'Internet i les noves tecnologies, desenvolupant aplicacions online per satisfer necessitats del mercat actual i futur. solució i integrant-se a projectes basats a Internet i en format web.
Aprendre Anglès - Josep Lluís Website
Web dedicada a l'ensenyament de l'anglès a través d'internet amb activitats interactives i recursos multimèdia, especialment enfocada cap a nens i adolescents de parla catalana però que pot ser bona per tothom qui vulgui aprendre anglès.
áralos
Empresa de Santa Coloma de Gramenet dedicada a seveis web: Disseny web, màrqueting digital i posicionament en buscadors. Disseny de pàgines web, presupostos sense compromí, demana el teu pressupost web. Descobreix les webs clau en mà.
Arambee
Fusió de la comunicació i la tecnologia. Aporta un valor diferencial en projectes a Internet. Analisis del públic a Internet, la competència, planifica un pla d’acció i estratègia. Ajudem a millorar i fer més efectiva la comunicació a Internet.
Argo
Empresa andorrana especialitzada en selecció de personal, formació empresarial, consultoria i qualitat. La web disposa d'apartat per cada una de les àrees en les que l'empresa intervé.
Arrova.cat
Disseny web Granollers. Creació de pàgines web per empreses i professionals. Programació d'aplicacions per dissenyadors web. Oferim els nostres serveis a empreses i particulars. Treballem amb diferents llenguatges. Serveis.
Artífecs, disseny i comunicació web
Utilitzem les TIC pels projectes professionals a mida pel client. Programació web, campanyes de màrqueting a la xarxa i iniciem el teu negoci a les xarxes socials. Gestió de continguts accessibles perquè vostè editar notícies, productes i ofertes.
Artrivity Disseny Global
Pàgina d’Artrivity Disseny Global, des de Vilanova i la Geltrú (Barcelona). Disseny gràfic i comunicació, disseny web, disseny multimèdia, interiorisme, disseny de producte, consultoria. Informació de l’empresa, serveis, portafoli i contacte.
aTotArreu.com
Desenvolupament d’aplicacions web. Des de aplicacions intranet/extranet fins a complexes sistemes de bases de dades. Desenvolupen projectes innovadors i rendibles. Disposa de centres a Martorell, Masquefa i Igualada.
Autoritat de Certificació de la Comunitat Valenciana - ACCV
Ens prestador de certificació electrònica. Proporciona a ciutadans, empreses i administracions públiques els mecanismes d'identificació telemàtica segura en tràmits administratius d’Internet: els certificats digitals i tecnologies associades.
Avaluador OnLine-Enquestes online DRAC telemàtic
Eina per a realitzar enquestes personalitzades públiques o privades. Seguiu com els clients valoren els serveis que oferiu, estudis de mercat abans de llançar un producte o campanya, com us valoren els usuaris i com millorar la vostra imatge.
Azalpen Internet
Consultoria de marketing Internet: posicionament als cercadors. El teu soci a la xarxa… podem fer dues coses per vosaltres: augmentar les visites a la vostra pàgina web; i augmentar la conversió de visites leads o venda directa.
aztop
Posicionar la vostra web vol dir aparèixer entre els 20 primers resultats que ofereixen els motors de cerca i directoris. Tal i com reflecteixen nombrosos estudis, els Internautes poques vegades arribem més enllà de la segona pàgina de resultats.
BAB
Vam néixer fa deu anys i hem après a estar al dia. Baixar la guàrdia és quedar-se enrere, i no ens interessa, ens avorriríem. Ens agrada assumir nous reptes, explorar nous llenguatges, aprofitar el que hem après per aplicar-ho en els teus projectes.
BarnaStudios
BarnaStudios, és una empresa de Barcelona dedicada al disseny web. Solucions als problemes relacionats amb el món del disseny i la comunicació. Som un equip de professional multidisciplinar.
Baròmetre de l'ús del català a Internet
Estudi sobre la utilització del català a les webs d'empreses i organitzacions. Realitzat per WICCAC (Webmàsters Independents en Català, de Cultura i d'Àmbits Cívics). Per sectors pruductius I temes. Temes i vincles complementaris.
Bartomeus
Empresa de publicitat creada amb la finalitat d'oferir un servei de qualitat a partir de les possibilitats que ofereixen Internet i les noves tecnologies de la informació. Presentació, creació i promoció de webs, consultoria informàtica, Intranet.
basic
Empresa andorrana que ofereix desenvolupament web. programes, assessorament i consultoria, solucions de hosting, gestió bases de dades, programació a mida, gestió nómina, solucions d'E-Commerce, Content Management Systems, hosting i servidors.
Batallé
Agència de comunicació i disseny gràfic amb una llarga experiència en el món de les arts gràfiques, publicitat, màrqueting, comunicació empresarial i de les noves tecnologies. Serveis a mida per cobrir les necessitats específiques de qualsevol…
Bcn-soft.net
Forma part d’un col·lectiu de professionals i petites empreses dedicades al diseny, desenvolupament i producció de continguts digitals. Especialistes en grafisme, programació, maquetació, bases de dades, interactius, 3D, … Versió català no operativa.
Bech de Careda - estratègies de comunicació
Bech de Careda - estratègies de comunicació. Empresa especialitzada en comunicació. Entri en el nostre web i conegui a fons els nostres serveis, tenim el que la seva empresa necessita.
Beer Events - Imatge corporativa, disseny web i programació
Empresa fundada al 2012 per socis vinculats al sector de la cervesa artesana des dels 90. Neix per organitzar el ‘Barcelona Beer Festival’, però ha ampliat especialitzant-se en la gestió d’esdeveniments vinculats a la cervesa artesana a tot nivell.
Benicarló.com - El Caduf Virtu@l
Guia comercial de la ciutat de Benicarló i punt de trobada dels Benicarlands i veïns del Baix Maestrat. Serveis d'Internet, publicitat, associacions locals. Tot alló que ens ajuda a fer Benicarló més nostra.
Binred
Empresa nascuda l’any 2001, amb l’objectiu d’innovar a la xarxa, Internet. L’especialitat és el disseny i desenvolupament de pàgines i plataformes web amb la màxima qualitat utilitzant les últimes tecnologies. Disposem de tots els serveis i coneixements.
BitBuit Informàtica
Pàgina de BitBuit Informàtica, empresa del municipi de Collbató (Baix Llobregat), dedicada a oferir diversos serveis relacionats amb la informàtica i la xarxa Internet. Idees, comerç electrònic, pàgines web, servei tècnic, accessoris, consumibles, ...
Bitcolabis ajuda digital
Bitcolabis ajuda digital oferim solucions digitals a particulars o empreses. Internet, web, i noves tecnologies. Formació i consultoria. Servei tècnic i manteniments. A casa teva o a la teva empresa. Per a nosaltres, tot comença amb paper i llapis.
Boldú Comunicació
És una empresa de Vic (Osona). Som comunicadors: professionals de la creació i transmissió de missatges de valor. Ideem i produim les eines per a una comunicació òptima dels nostres clients amb els seus clients i amb el seu mercat.
Bosco
Serveis web des de Vudreres. Projecte de web aprofitant l’excel·lent recurs de WordPress. Una eina que ha permès muntar el site en un cap de setmana i que prometem actualitzar. En aquesta web podreu veure el que fem i com ho fem.
bubalú.cat - Solucions digitals a mida
Som grup de persones apassionades per les noves tecnologies i el disseny amb una trajectòria lligada a Internet des dels inicis. Vol posar ordre al caos digital en què estan les empreses, petites, mitjanes o grans, provocat pel desconeixement tecnològic.
C2punts
Empresa andorrana especialitzada en oferir tot tipus de serveis Internet a Andorra i a l'estranger: comerç electrònic, disseny web a mida, gestors de continguts, creació de portals, solucions de hosting, housing, servidors dedicats, i altres serveis.
Canal Md
Serveis d’Internet. Bases de dades i E-commerce (FileMaker, 4D, SQL, etc...) Serveis per a disenyadors (Hosting mixt, Servidors privats, Servidors dedicats, gestió de dominis, webs ASP, PHP, JSP, etc...). Suport (Mac-PC). Fes-te ‘partner’.
canantaviana
Empresa dedicada a la creació de pàgines web; Disseny i imatge corporativa. Can Antaviana SL és una empresa creada l'any 1996, especialitzada en projectes web i en l'edició de continguts digitals.
Capsula - Proyectos Online Integrales
A Capsula som un equip de profesionals autónoms, si si, som profesionals !!! i també som experts en... Auditoria web, posicionament Seo, pàgines web, botigues online, aplicacions mòbils i xarxes socials. Fent projectes online completament integrals.
CatalanRootsCulture
Cooperativa de disseny. Cartells, creació i rehabilitació de logotips, pàgines webs, vídeos, fils musicals i material publicitari. Vol fer una eina / plataforma per a tot/tota jove/jova dissenyador/ora, per tal de donar a conèixer el seu talent personal.
CATCert - Agència Catalana de Certificació
Un dels objectius fonamentals de l'Agència Catalana de Certificació és proporcionar a les administracions catalanes els instruments necessaris per garantir la seguretat dels tràmits realitzats mitjançant Internet.
Cercador municipal de Sabadell
Web de l'Ajuntament de la ciutat de Sabadell. Informacions de la ciutat vallesana i serveis. Cercador municipal de Sabadell. Cerca avançada a Sabadell.cat. Servei municipal de l'Ajuntament de Sabadell.
Ceres (Certificació Espanyola)
Les noves formes de comunicació obren un gran ventall pels ciutadans i per a empreses i permeten comercialitzar productes i serveis de forma àgil i econòmica. Entitat Pública de Certificació que permeti autenticar i garantir la confidencialitat.
Cletu
És un CMS SEO. Desenvolupat per al disseny i programació de pàgines web. Botigues virtuals SEO. Socials, útils, i de confiança pel comprador. Promoció SMM i màrqueting viral. Campanyes de posicionament cercadors. Publicació a Google Shopping.
Clickart
Clickart, taller de comunicació és una empresa de serveis integrals de comunicació digital. Disseny web i programació. Arquitectura de la informació i creació de contiguts, hosting professional al datacenter de Colt Barcelona, alta avançada, ...
ComCom
Disseny gràfic, publicacions, multimèdia i gabinet de comunicació. Som un conjunt de professionals del periodisme, el disseny gràfic i la programació que, des de 1998, treballem de forma cooperativa per oferir serveis de publicació de tot tipus.
comercioWebsite
Pàgines web a Barcelona. Empresa dedicada a la creació, manteniment i posicionament de pàgines web. Botiga i comerç a través d'internet, màrqueting en línia, Ecommerce, assessorament per a la venda a internet, posicionament a Google, ...
Comunica.cat
Atenem el client individualment prestant el servei que requereix l’estratègia global de comunicació: crear continguts i estratègies comunicatives dirigides a aconseguir impacte mediàtic, estratègies de comunicació online i gestió de xarxes socials.
Comunic-art
Grup de professionals i amics a qui ens apassionen les noves tecnologies, la programació web i el tracte amb la gent. En moments de crisis la creativitat és més important que el coneixement. A Comunic-art ens agrada pensar que tenim les dues coses.
Confluència.net - redirecció de correu gratuïta
Ofereix fins a 3 redireccions de correu con duplicades. Unifica i harmonitza tecnologies a la teua organització. Serveis i productes, consultoria Internet, integració de sistemes Unix-Windows, adreça definitiva i redirector de correu gratuït.
Consultor SEO
Consultor SEO freelance a Barcelona. Informes de posicionamient i SEO outsourcing, projectes de posicionamient, experiència internacional. Full time SEO professional.
Consulweb
Màrqueting online 360º, disseny web, programació web, disseny aplicacions mòbils, programació, aplicacions mòbils, web per a dispositius mòbils, disseny i programació, tenda online, posicionament SEO a Google, estratègia SMM a xarxes socials, ...
Correu Català
Correu Català ha deixat de donar servei. Els antics usuaris poden entrar amb el seu nom d'usuari i activar el redireccionament cap a una nova adreça electrònica. Aviat: Informació detallada del canvi de la web servei de redireccionament a tothom.
Coutai Enquestes
Enquestes per Internet Coutai. Ofereix un programa per gestionar enquestes per Internet. Ideal per enquestes de satisfacció a clients i personal. El programa permet preparar els informes de resultats sense necessitat de fulles de càlcul.
Cr3a’t
Empresa que es basa en l’experiència, donant un sentit crític i de valor a la visió estratègica dels projectes. Solucions i acompanyament en l’execució de cada fase. Plans estratègics, conceptualització, identitat digital, gestió i plans.
CRbit
Neix l'any 2002 dedicada al món de les noves tecnologies, sent el seu principal objectiu, el desenvolupament i instal·lació de sistemes informàtics, així com el manteniment dels mateixos, tant a nivell d'empreses com particulars.
Crea.cat
Crea.cat és una empresa formada per un grup de treballadors procedents de diferents àmbits relacionats amb el món de la creació artística, de la traducció i de les Noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació. La nostra oferta de serveis.
Crealògica
Empresa a Barcelona de serveis informàtics especialitzada en el disseny i la programació web, el manteniment de continguts, les aplicacions de comerç electrònic, i tot tipus de projectes per a internet de gran complexitat tècnica.
Creatius Girona
Serveis professionals de disseny gràfic, programació web, publicitat i comunicació. La nostra experiència i els clients que confien en nosaltres ens avalen. Acabats els estudis de Tècnic Superior d'Arts Plàstiques i Disseny en Gràfica Publicitària.
creativitat
Empresa de Barcelona dedicada a la consultoria, disseny de webs, enginyeria informàtica, hosting, promoció, publicitat on-line i manteniment web, disseny gràfic, CD Roms e impremta a Barcelona. Versió en català no operativa.
Croma5
Presència a internet. Per començar a estar en Internet. Serveis i ajuda per tenir presència activa a internet. Disseny i gestió de pàginas web. Gestió d'allotjament, altes i promoció de les web's. Presència bàsica a la xarxa.
Cryogenica
Aprofitem al màxim les possibilitats que ofereixen nous canals interactius. Posicionats com una empresa de comunicació digital, posem al seu servei: assessorament, consultoria estratègica, disseny i creativitat, desenvolupament tècnic i manteniment.
Cullera.info
El portal de la Ribera Baixa de tot informàtica. Disseny web, e-comerç, hosting, allotjament, guia, descàrregues, buscadors, enllaços, notícies, guia de la comarca de la Ribera.
Dàctil.info
Pàgina de la empresa de serveis informàtics i d'Internet actil.info - Pícsels, webs i bytes. La pàgina web es troba en procés de construcció.
Dactilcomunicacio
Empresa de Centelles (Osona). Som un equip creatiu que planifiquem i desenvolupem estratègies de comunicació gràfica i multimèdia. Aportem solucions a les necessitats específiques per a millorar la imatge i la connexió amb el públic objectiu.
Deltic Informàtica i Comunicació
Rendibilitat i solucions tecnològiques entorns Internet. Webs amb gestor de continguts. Posicionament cercadors i promoció web, projectes Internet a mida, manteniment informàtic. Centres educatius: Deltius, Plataforma EVA i control de faltes.
DeMomentSomTres Comunicació Digital
Assessorament en l'àmbit del màrqueting digital per tal d'augmentar vendes i promocionar millor de la marca. Serveis de disseny i construcció de webs, posicionament a cercadors (SEO), gestió de xarxes socials, gestió de continguts, disseny gràfic.
DFA design
Identitat corporativa: disseny offline, disseny de marca, publicitat, packaging, disseny editorial. Multimédia: web responsive, jocs, aplicacions, disseny multimèdia, maquetació, animacions. Audiovisuals, fotografia, programació d’efectes visuals…
Di7 Comunicació
Empresa que des de Binissalem (Mallorca), es dedica a la publicitat, i a l'edició i el disseny gràfic. Què entenem per comunicació? La nostra manera de fer feina, algunes feines, i informació dels nostres serveis.
Digit@l.cat
Digital és una empresa vigatana dedicada a oferir solucions digitals per l’empresa i particulars. Informació, servei tècnic i llistat de serveis per a particulars i per empreses.
Dimensis
Allotjament per a pàgines en català. Tot i els nostres origens plenament catalans, la competència del sector i l'obertura de nous mercats com l'espanyol i l'americà han condicionat que els continguts del nostre web siguin majoritàriament en castellà.
Dinamic Studi
Dinamic Studi, l'empresa que ofereix serveis de comunicació digital des de Menorca. Ens agrada Internet i per aquest motiu volem aprofitar la capacitat de la xarxa a la mida dels nostres clients. La clau és aprofitar les possibilitats que ofereix la xarxa
DirecTrust
Marca registrada de Netfocus ofereix solucions de seguretat aplicativa on la confidencialitat, seguretat i privacitat dels intercanvis d'informació resulten essencials.
disEdit
Serveis; Contacte. disEdit. Estem en construcció. Idiomes ã; Web w; Edició e; Social s; Analítica a; Traducció t. Aquesta és una pàgina d'exemple. És diferent d'una entrada del bloc perquè romandrà sempre al mateix lloc i es mostrarà al menú de la pàgina.
Dispromèdia
Empresa que va néixer amb intenció d'ajudar a les empreses a endinsar-se al món de les noves eines publicitàries i al món d'internet. Les comunicacions avancen amb el boom del mitjà de comunicació el qual cada vegada més gent hi té accés.
Disseny Integral Multimèdia
Empresa moderna y emprenedora, creada amb la idea d'oferir els serveis més innovadors a totes les empreses que estiguin interessats a millorar la seva imatge. Posem a la seva disposició tot de serveis.
dom.cat
Servei en català que permet l’escurçament de la URL (adreça web). Escurça la teva adreça URL en català a dom.cat. Pàgina web per escurçar qualsevol URL. Aconsegueix la teva adreça URL curta a dom.cat. És molt zencil!
Dynam-iq
Detallem els motius per els que creiem que has de confiar en Internet i en els resultats que et pot aportar la teva pròpia pàgina web. Si necessites conèixer detalls sobre aquest sector, o requereixes d’assessorament per el teu projecte web, contacts.,
e-anoia.cat
Serveis de comunicació i publicitat a l'Anoia. Directori d’empreses. Serveis de comunicació i publicitat de portal nacional amb presència a la comarca de l'Anoia. Possibilitat d'oferir tota la informació de la seva empresa al preu més econòmic.
Ebresoft - Terres de l'Ebre
Formació en entorn Microsoft, Excel, Access, Windows, ASP, Word, Internet, Certificats de professionalitat, PhotoShop, Programació a mida, comercial, B2B, pàgines web, flash, catàlegs, multimèdia, manteniment i reparacions, ordinadors I potàtils.
e-Bussiness Service Provider (eBSP), Consultors d'Internet
Dominis gratis, web hosting, e-commerce, e-bussiness, disseny web, consultors d'Internet. Registre el seu domini gratis i posi la seva empresa a Internet. Principat d'Andorra.
EcoImpact System
Som una empresa de disseny de pàgines web especialitzada en l'optimització i el posicionament de pàgines web. Creem pàgines web a mida, que satisfacin la necessitat dels nostres clients però per damunt de tot, que tinguin visites orgàniques.
eData Desenvolupament i Promoció Web
En tres anys vaig completar la meva carrera universitària a la Universitat de Girona, a més d’obtenir titulacions oficials en Anglès i Alemany i varies certificacions i formacions professionals complementàries com ITIL Foundations v3.
Edata Desenvolupament Web
Desenvolupament web i marketing online, solucions per portals corporatius multiidioma i alta visibilitat als buscadors, rellevant CMS, gestor de continguts únic al mercat i pensat per empreses de tota mida amb necessitat de visibilitat a Internet.
Efimatica
Per què tenir un proveïdor per a cada servei, quan en podeu tenir només un per a tots? Tenim molta experiència al servei de petites i mitjanes empreses de diversos sectors econòmics. Oferim professionalitat, qualitat, senzillesa i baix cost. Girona.
ehtu
Aplicacions per a la xarxa i Internet, Gestió de servidors, pàgines web amb continguts dinàmics, xarxes, comunicacions, publicitat online, nous sistemes d'enviament massiu de e-mails integrat amb el gestor de continguts per a la web. Nous Servidors.
eKune
Especialistes en e-learning i b-learning- Ens agrada especialment l'aprenentatge connectat E-learning. Controlem despeses, aconseguim resultats tangibles, optimitzem la gestió de l'aprenentatge i millorem la seva eficiència. Formació TIC i Mobile.
Empatica
T'ajudem en digital, e-commerce i marketing online, amb solucions i compromís amb el teu negoci. Un cop l'any organitza "Internet i empresa", jornada de formació amb els millors ponents d'Espanya. La resta de l'any publica un butlletí amb novetats.
Emprenta
Desenvolupament de projectes a internet pel seu negoci. Equip de disseny, desenvolupament i administració de la seva web. Disseny econòmic o pressupost una web més elaborada. També allotjament (hosting) de la seva web i registre de dominis.
En Xarxa
En Xarxa us ofereix tota mena de serveis d'Internet des de Barcelona. A la web hi tobareu música, buscadors, informació, premsa i moviments de caire alternatiu. Pàgines i serveis hostatjats.
Ena Produccions
Web de l'empresa Ena Produccions, dedicada a oferir serveis de disseny web, disseny gràfic, fotografia, imatge i so, sonoritzacions, ... Equip format per: Andrea Bueno, Carles H. Rius, Carme Verdoy, Enric Riba, Jordi Domènech, i Marc Perarnau.
E-Nàxian Informàtica
Empresa de Valls (Alt Camp), que ofereix un servei integral en solucions informàtiques: Software, Hardware, xarxes, servei tècnic, manteniment, assistència remota, presència a Internet ... Productes, serveis i sol·licitud d'informació.
Enginyeria Informàtica Couldix
Empresa dedicada a la Enginyeria Informàtica: Aplicacions i programació web, hosting, xarxes, posicionament web, disseny web, gestió de dominis, networking, servidors Linux.
Enginyworks - programació web Barcelona
Programació web per dissenyadors i botigues online. Passió per internet i per servir-te. Enginyeria informàtica especialitzada en programació web per dissenyadors. La qualitat i confiança ens diferèncien. Necessites col·laborador programació web?
ES Serveis Informàtics
Empresa andorrana de sistemes, disseny i projectes de comunicacions. Botigues virtuals, manteniment de tota mena d'instalacions informatiques, reparacions de pc's, conexió remota, antivirus, consultòria tècnica. Gestió centralitzada d'articles i preus.
Espai2000
Espai2000 es una empresa de Premià de Mar (Maresme), que té per objectiu donar serveis informàtics relacionats amb les noves tecnologies informàtiques en el camp d'internet.
Espais Interactius Segle XXI
Espais Interactius Segle XXI, SL (eeeiii.net) som una empresa innovadora amb el objectiu de donar serveis informàtics, d'internet i disseny gràfic. A eeeiii oferim el millor sistema de pàgines web per cobrir les teves necessitats de comunicació.
Esteve Casas
Sóc creatiu i trobo fàcilment les estratègies per assolir els seus objectius. Estic obert a experiències i flexibilitat davant els temes que no encaixen amb idees prèvies. Tinc autocontrol l’habilitat per mantenir els desigs, necessitats i impulsos.
Estrategeek serveis de visibilitat a Internet
Treu rendibilitat d'Internet des d'avui. Som experts en visibilitat a Internet des de Vic (Osona). Posicionament web SEO des de l’any 2008, SEM AdWords des de 2005. Som una empresa certificada per Google mitjançant el programa Google Partners.
Estudi Grafema
Comunicació visual. Portem a terme projectes gràfics o web. Aportem creativitat i professionalitat. Des del naming, passant per la creació de la marca o branding, al disseny editorial o web, tocant la il·lustració o l’audiovisual. Desenvolupament.
E-Urek
Web de l’empres E-Urek de Barcelona (Les Corts). Agència digital que ofereix servei integral. Treball de la idea fins a l'execució de qualsevol projecte online, enfocant els esforços a assolir els teus objectius. Inventa, produeix i ven amb nosaltres.
Evuc
Solucions en comunitats virtuals (e-learning) i acostament de les TIC. Servei botiga online. Si voleu vendre a la web, la nostra solució i servei està a la vostra disposició. L'Evuc integra el portafoli electrònic de mahara. Accés demo.evuc.cat.
Extens Solucions
Extens Solucions ofereix un ampli ventall de serveis orientats a diferents públics i necessitats. Reparacions, solucions per a empreses, pàgines web i disseny gràfic, formació i cursos.
F@cilTi
Empresa mallorquina, de les illes, i aquest tarannà illenc i propi l’hem volgut reflectir amb els colors de la mar que ens envolta i amb l’accent greu que culmina “l’ensaïmada”. Som un equip multidisciplinar d’enginyers en informàtica i telecomunicacions.
Facilweb.cat
Fw, Facilweb.cat és el servei de l’empresa Grup Visió d'Enginyeria de Manresa. Esta dedicada al disseny web, consultoria i assessorament, allotjament, dominis i manteniment, programació a mida i imatge corporativa.
factory
Empresa de comunicació integral de Figueres (Alt Empordà). Ofereix serveis professionals de diferents disciplines relacionades amb la comunicació, el marketing, el disseny gràfic, la fotografia, Internet i les relacions públiques.
Factory Comunicació Integral
És una empresa de comunicació integral que ofereix serveis professionals de diferents disciplines relacionades amb la comunicació, el disseny gràfic, Internet, la fotografia, el màrqueting, la traducció, la impressió i la gestió d’empresa. Figueres.
Fesomia
Empresa dedicada a les noves tecnologies. A Fesomia et projectem a la xarxa Internet perquè arribis a tot el món. A Fesomia creem plans de comercialització digital per impulsar el teu producte o servei cap a l'èxit. Despatxos a Vila.seca i Barcelona.
Filmultimedia.com
Empresa gironina dedicada a la creació de pàgines web, maquetació, programació, allotjament web, dominis, i consultoria. Realitzem aplicacions, li asesorem en totes las posibilitats que pot tenir el seu negoci. A la xarxa: posicionament, estadístiques...
Finismedia
Us proposem la solució en noves tecnologies que millor s’adapta a les necessitats i treure el màxim rendiment dels vostres projectes a internet. Web, comerç, aplicacions, posicionament, xarxes, portfolio, Us ajudem a desenvolupar el projecte.
finismedia
Dissenyem i desenvolupem solucions per millorar la innovació tecnològica, la comunicació i la competitivitat del client i assolir l'èxit dels seus projectes. disseny web comerç electrònic aplicacions a mida posicionament web xarxes socials.
FirefoxCAT
FirefoxCAT és el primer bloc en català sobre el navegador lliure Firefox. El Firefox, el millor programari lliure segons ohloh. Arxius i seccions.
Flux
Desenvolupament web a mida. Desenvolupar aplicacions web a mida per a obtenir un producte final fàcil d'utilitzar i perfectament adaptat a les seves necessitats. Pàgines web dinàmiques, projectes tècnics, núvol (cloud computing) i allotjament.
Formaweb.net - Tecnologia Educativa
Formaweb.net és la primera aplicació web professional per a centres de secundària i batxillerat amb fins pedagògics destinada a esdevenir la web del centre educatiu. Som especialistes en el desenvolupament d'aplicacions web d'alta qualitat.
Foxnice
A Foxnice donem servei a les petites i mitjanes empreses per mantenir els seus portals actualitzats i per donar el suport que necessiten. Assessorem i oferim serveis per a aquelles tecnologies que ajuden a créixer i ser més competitius.
Frame Girona
Web de Frame Girona, empresa firinina dedicada al disseny i altres serveis web. Més enllà del web, orientem estratègicament i proporcionem una visió clara dels objectius possibles, marcant les etapes que s’han de cobrir per a la seva consecució.
Fundacc - El Baròmetre de la Comunicació i la Cultura
Espai del El Baròmetre de la Comunicació i la Cultura (Fundacc). El Baròmetre de Fundacc estudia les audiències dels mitjans de comunicació i els consums culturals en els territoris de parla catalana, amb un mercat potencial de 13 milions de consumidors.
Futurízate
El principal servei que ofereix és el disseny de llocs web. Els seus dissenyadors, utilitzant les últimes eines de creació gràfica, elaboren els llocs web atractius, sense oblidar el missatge a transmetre. Manteniment web i eines personalitzades.
GiraWeb
Empresa de desenvolupament d'aplicacions i disseny web des del 2008. Ubicats a Sant Julià de Lòria, Andorra, a GiraWeb oferim un servei personalitzat, interessats en les necessitats de cada client i desenvolupant la solució que millor el satisfaci.
Giroimatges
Empresa gironina de serveis audiovisuals. A Giroimatges ens mou el repte de sorprendre al client en cada projecte. Oferim solucions audiovisuals per a empreses i particulars. Visita'ns, ens adaptem a tu! Dilluns a dissabte 9:30 a 13:30 i 16:30 a 20:30h.
Girona Productions
Solució publicitària personalitzada a la mesura del client en funció a les seves necessitats i en el context del sector. Serveis professionals de disseny gràfic, programació web, fotografía, vídeo, il.lustració, editorial, publicitat i comunicació.
Girona Social Media
Treball al costat de l’empresa per integrar la comunicació en xarxes socials amb l’estratègia global de l’empresa. Girona Social Media ofereix un servei eficient de gestió de xarxes; Facebook, Instagram, Twitter, Google+, Pinterest, Tripadvisor, …
Girweb
Impulsa la presència a internet de totes les empreses i comerços, amb l’objectiu que assoleixin noves oportunitats, persisteixin i siguin més competitives. L’era de la comunicació i les noves tecnologies és impensable sense la xarxa Internet.
GISP, Global Information System Projects
Projectes que resolguin tot tipus de problemes generats pels fluxes d'informació en un entorn professional. Els projectes s'integren en dos: Anàlisi funcional dels circuïts documentaris, projecte informàtic global de la institució corresponent.
Global Social Media
Fem la gestió integral dels perfils socials de la seva empresa. Gestionem Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, Tripavisor, Linke-din, Pinteresc. O la xarxa social que millor s'adapti a la seva empresa. Planificació i programació de les publicacions.
Gorbs Comunicació
Gorbs Comunicació és una empresa amb 20 anys d’experiència. Reuneix prefessionals d’àmbits de la comunicació per tal d’oferir un servei més ampli, còmode, integral i coordinat en qualsevol projecte o servei comunicatiu. Un sól interlocutor.
Greendata
GreenData ha ampliat actualment la seva oferta de productes i serveis permetent oferir un servei complet a les biblioteques o centres de documentació tant acadèmics, públics o de qualsevol tipus d’organització.
Grup GC
Grup GC és un grup industrial compost per dues branques: Enginyeria i informàtica. Som desenvolupadors multimèdia i per això oferim una àmplia gama de serveis relacionats amb la imatge, vídeo, música, Internet, etc. Serveis informàtics.
Herramienta Digital
Web de l’empresa mallorquina Herramienta Digital. Som gent multimèdia amb diferents perfils que ens dedicam a comunicar idees, inmortalitzar moments i conservar records, amb sa millor eina: disfrutant sa nostra feina!. Vídeo, gràfic, web i fotografia.
icode Consultoria
Consultoria informàtica: Disseny web, manteniment ordinadors, aplicacions, comunicació digital, aplicacions, autogestio continguts, tecnologia, multimèdia, manteniment ordinadors, sistemes, xarxes, suport tècnic, software a mida, programació, …
iCrea Disseny - Comunicació Visual
No és fàcil desenvolupar processos de generació d'idees, tenint en compte el bombardeig existent. Comunicar a partir de llenguatges com el color, la imatge, els materials i les textures són variables per transmetre el missatge i assolir els objectius.
IDDIC
Disseny gràfic; il·lustració tradicional, fullets i catàlegs, butlletins i agendes, llibres i revistes, logotips, interiorisme, disseny digital, webs, banners publicitaris, animacions, il·lustracions digitals, imatge 3D o corparativa, trucatge…
iDisc Information Technologies
Empresa fundada l'any 1987 per un grup d'especialistes del sector informàtic i del món empresarial. Més de 21 anys d'experiència en el sector, l'aval de més de 300 clients satisfets, agilitat i capacitat de resposta. Olesa de Montserrat i Buenos Aires.
Iglésies Associats
Web d’Iglésies Associats, empresa gironina dedicada a la publicitat, disseny i estratègies de comunicació. Disseny gràfic i publicitari, identitat corporativa, publicitat, comunicació, disseny web multimèdia, fotografia, exterior, packaging, stands, …
illadelsbous
Disseny i desenvolupament de websites i aplicacions interactives amb les tecnologies més idònies per a cada projecte. Websites fàcilment administrables amb gestors de contingut Opensource o personalitzats. Creem productes multimèdia nets i elegants.
Imediavan
Agència digital rutera, amb experiència a Europa i en vàries llengües, transportem el coneixement per tots els àmbits digitals: disseny gràfic, animacions, vídeo, so, pàgines web, e-commerce, blocs professionals, aplicacions, jocs per a mòbils.
Inàtica
Inàtica neix l'any 1992 com un equip jove d'informàtics, a l'any 2004 es redirigeix l'empresa per oferir únicament serveis relacionats amb internet i les noves tecnologies. Servei de qualitat, avalat per desenes d'empreses.
Infomexa
Empresa de Valls, amb més de trenta anys d’experiència en programació de software. Recentment, s’ha especialitzat en disseny i programació web i desenvolupament de solucions a mida. Allotjament web, servidors dedicats i registre de dominis.
Inforber - Serveis TIC
Empresa de serveis de consultoria fundada en 1984, compromesa amb la implementació exitosa de solucions empresarials a Catalunya per les Pimes. Amb seus a Manresa (2), Berga i Sant Cugat. Un equip multidisciplinari altament qualificat.
Informàtica CRC
Pàgina oficial d'Informàtica CRC. És una empresa de Móra d'Ebre (Ribera d'Ebre), dedicada a donar serveis informàtics i de Internet. Direccions útils, infornació, buscadors, llibre de visites, empreses, news, usuaris, utilitats, preus, …
Initec
Delegació catalana d’Initec, una empresa global que també té presencia a Montreal (Canadà), Tucuman (Argentina) i Bangalore (L’Índia). Treballa amb empreses líders del sector tecnològic. Experts en tecnologies de comunicació de darrera generació.
Innova
Empresa de solucions Internet per a empreses. Edició de pàgines web, serveis avançats a empreses, Intranet, sistemas multimedia, informació, disseny. Informació de Pego a la Marina Alta.
Innovation
Empresa dedicada al desenvolupament de webs i d'aplicacions web per a tot tipus de projectes i àmbits. Es dissenyen des d'una idea base amb un objectiu específic determinat pel client. Ens encarreguem del desenvolupament fins la seva posta en marxa.
Insert net - Projectes Informàtics
Serveis especialitzats en consultoria de Tecnologies de la Informació i Comunicació (TIC) i en serveis d’Internet amb més de quinze anys d’experiència dintre del sector informàtic. Serveis a professionals lliures i institucions, amb eines, ...
InsertNet Innova
Fruit d’una remodelació interna de l’empresa Insert Projectes Informàtics, S.L. es crea InsertNet, amb l’objectiu d’oferir serveis especialitzats en consultoria de Tecnologies de la Informació i Comunicació (TIC) i en serveis d’Internet …
Inspira Project
Solucions Web 2.0, exportació PDF, eines B2B / B2C, interconnexió de sistemes, màrqueting electrònic, disseny web, disseny gràfic, implemntació TIC, I+D Web 3.0, mòduls especials, continguts multimèdia disponibles en breu. Web en creació.
Instint - Estratègies Digitals
Negocis que venen. Transformadors d'idees en estratègies de negoci. Assumim el repte de transformació digital del teu projecte posant en valor productes o serveis. Tens instint per vendre? Aleshores som la teva agència creativa i d'estratègia digital.
Interactiu - Disseny web
Estratègia i pla de màrqueting digital alineats amb els objectius de l'empresa. Estudi del retorn de la inversió. SEO, SEM, ASO, contingut multimèdia multiidioma, i monitorització i escolta activa de les xarxes socials.
internetexperts
Per aconseguir més clients, una pàgina web atractiva no és suficient: l’estructura i el contingut determinen l’èxit a internet. Sense visites, una pàgina web no té sentit. Aconseguir visites de clients potencials és bàsic perquè el negoci augmenti vendes.
Internètic - Sortir a Google - Anunciar-se a Google
Sortir a Google. Internètic és una petita agència de marketing especialitzada en fer-te sortir a primera pàgina de Google quan algú busca el teu producte o servei. Sortir als anuncis o sortir als resultats. També disseny de pàgines web.
Internext
Disseny web, comunicació i marketing online. Web de Internext, si ets aquí és per saber sobre nosaltres, conèixer serveis que oferim, o veure projectes que hem realitzat pels nostres clients… i esperem t´agradi i et posis en contacte amb nosaltres!
Irasys.net
Realitzem projectes relacionats amb les noves tecnologies. Donem accés a la seva base de dades de productes a través d'Internet. Creació de tendes virtuals. Registre de dominis. Hardware i programari. La Ràpita (Santa Margarida i Els Monjos).
Itaca Consulting
Ítaca Consulting en Comunicació S.L. És una empresa de Girona dedicada a oferir diferents serveis d'Internet i relacionats amb les novers tecnologies. Podreu fer un viatge a Itaca interactiu des de la pàgina web. Publicitat, disseny, màrqueting, …
Itcat Tecnologies
Empresa catalana creada al 2006 especialitzada en l’adaptació de les noves tecnologies a l’empresa. Analitzem el funcionament intern i extern d’una empresa i oferim solucions per millorar la productivitat, despeses i guanys mitjançant eines tecnològiques.
itd.cat
Empresa de Figueres. Creiem en la formació contínua pels clients i per nosaltres. Cada projecte és un repte que afrontem. Projectes relacionats amb la informàtica, la tecnologia, el disseny web, els projectes, dades de contacte, suport tècnic, …
Itres
Estudi de comunicació especialitzat en disseny gràfic (imatge corp.), publicitat, publicacions, cartells, díptics, tríptics...) i recursos d’Internet (llocs web, botigues on-line, publicitat a Goolge Adwords i Facebook…). Resposta a totes les necessitats.
Iuris.doc
Empresa de serveis de comunicació digital dirigida a institucions i empreses, el sector cultural i l'administració pública. Elaborem continguts web i desenvolupem projectes multimèdia a mida, adaptats a les necessitats de comunicació de cada client.
Iwith.org
Internet per a ONG’s. La missió d'Iwith.org és potenciar les tecnologies de la informació i la comunicació com a eina de solidaritat i millora de la societat. Els objectius: Ajudem, compartim, contribuïm amb esforços, coneixements, persones i suport.
Jaestic
Jaestic, empresa dedicada al màrqueting digital. Disposa de seus a El Vendrell i a Bellvei (Baix Penedès). T’ajudem per Internet. Consultoria i identitat digital, imatge corporativa, gestió de mitjans, formació. La web corporativa per menys …
JMwebs.cat
Realitzem pàgines web personalitzades i optimitzades peels cercadors. Preu Pack 360 € + iva. Posicionament Pàgines Web, E-Mailings Massius, Traduccions, Disseny Gràfic Publicitari i Màrqueting, Reportatges Fotogràfics, Banc de fotos, Tour Virtual 360º.
Jordi Borràs
Web oficial de Jordi Borràs. Treballs experimentals, universitaris i reals en fotografia, web, gràfica, audiovisual, publicitat, i programació. Aquesta és una versió beta. si us plau, si trobeu qualsevol error notifiqueu-ho. La Màxima de Matz ...
Josep Maria Tarrat (JoU T-M)
Experts en tecnologies multimèdia, TIC, informàtica, telecomunicació i comunicació. Gestió i projectes TIC, so, imatge, video i multimèdia. disc jokei, trentage multimedia, discrauxa, aspectes personal. Producció d’esdeveniments de l’espectacle.
Kamaleeon, Freelance Studio Design
Filmació de vídeos corporatius, espots publicitaris, reportatges de casament, documentals, vídeo tutorials. Fotografia aèria realitzada amb dron. Coneix totes les possibilitats i serveis que t’oferim. Disseny i programació de pàgines web personalitzades.
Kith&Kin
Som un equip de professionals europeus amb experiència en disseny gràfic i comunicació corporativa que ofereix també suport a empreses i institucions en el camp de les comunicacions avançades. Subtitulat per a continguts audiovisual.
Kpublicitat
Empresa gironina que vol apropar a tothom el disseny, des de la primera idea fins a l’execució. Disseny web, imatge coorporativa, logotips, targetes, catàlegs imatges 3d, fotografia, presentacions multimèdia, vídeo, … Qualitat i baix cost.
La Maquineta / Estudi Gràfic
Pàgina oficial d'aquest estudi de disseny gràfic i il·lustració amb seus a Barcelona i a Buenos Aires (Argentina). Àreaverda d'interès social i cultural, àreablava vessant institucional, àreataronja projectes pluridisciplinars de La Maquineta.
La Teranyina
Som especialistes en actualizar equips amb anys d’antiguitat. Servei tècnic Apple Mac , Macbook Pro, Mac pro.Realitzem pàgines web amb WordPress. Amb una bona personalització d'un tema de wordpress.
La Trama.org
Taller de Comunicació ubicat a Cabra del Camp (Alt Camp). Disposa de diferents departaments: Àrea de comunicació, àrea de disseny i editorial, àrea comercial, àrea de producció pròpia, i àrea d'acció social. Informació i serveis.
Labodoni
Pàgina de Labodoni, empresa amb seu a Palma, Mallorca (Illes Balears). Ofereis els seus serveis en comunicació visual. Presenta el seu portafoli de treballs en comunicació, serveis editorials, identitat corporativa, packaging, i serveis de disseny web.
Laboratori de Cartografia i Sistemes d’Informació Geogràfica de la Universitat de Barcelona
Unitat altament especialitzada adscrita a la Facultat de Geografia i Història de la UB, en l'àmbit de l'ensenyament de geografia. Creat al 1991, treballa en la cartografia, sistemes d'informació geogràfica, teledetecció, docència i investigació.
LAFH, Consultor - Luís Angel Fernández Hermana
Consultoria, formació i assessoria en l'aplicació de les noves tecnologies de la informació i la comunicació en les organitzacions. També es pot consultar les activitats que va realitzar l'empresa Enredando.com, de la qual LAFH va ser fundador i director.
Lampross Media
Empresa jove, fundada l’any 2000 fruit de la unió de diversos professionals amb una àmplia experiència en el món de les TI. Presentació de l’empresa i productes i serveis que oferim als nostres clients. Darrers treballs fets.
Lasevaweb
Espai de Lasevaweb. Empresa manresana dedicada a la creació, promoció i disseny de pàgines web. Webs autogestionables i extranets. Si vols posar-te en contacte amb nosaltres clica aquí. Per demanar informació sobre dominis clica aquí.
Lastmailer
És un motor per l'enviament de newsletters o butlletins electrònics a través de la xarxa. Mitjançant totes les eines que integren aquest sistema els nostres clients poden saber des de quants emails s'han enviat correctament, fins a quin %.
Lifetime Media
Pàgines web i botigues online. Podem realitzar qualsevol projecte web. 100% autogestionable i programats amb codi accessible, no propietari. Imatge corporativa marketing online sistemes de gestió traducció de continguts disseny WordPress.
Lleida - iKaroo.es
Lleida - iKaroo.es: Internet, eMarketing i desenvolupament Internacional. Consultoría, assessorament i tutoría en la implementació de projectes empresarials a Lleida. New Business Synergies, SL.
LlúdrigaSoft
Empresa de serveis en l'àmbit de les tecnologies de la informació, dedicada a consulta, organització, creació de nou software, solucions de gestió empresarial local o web, enginyeria del software, disseny i implantació de xarxes, i manteniment.
Lluis Serra
Formador i professor de màrqueting digital, comerç electrònic i xarxes socials. Connecta persones i empreses amb les noves tecnologies. Metodologia de millora continua que permet aconseguir les metes com a persones o com a professionals.
Loop
Identitat visual, disseny editorial, maquetació, composició gráfica publicitària, packaging, merchandising, desenvolupament web, domini, hosting, actualització, banners, creació i programació, optimització i posicionament SEO als cercadors.
MAG Grup
Pàgina de MAG Grup. MAG Grup és una empresa amb seu a la Catalunya Nord. Està situada a Ceret, comarca del Vallespir. Serveis: Fotografia, disseny web, impressió, signes, fotògrafs, dissenyadors gràfics, dissenyadors de pàgines web, ...
Malpas Internet Technologies
Professionals altament preparats i especialitzats, tant a nivell tècnic com a nivell estratègic i de desenvolupament empresarial. Xarxes, comunicacions, serveis web i gestió de la presència a Internet. SEO, SEM, SMO i identitat digital.
Mandigit
Presència professional a Internet. Oferim un servei integral: Donem a conèixer la seva empresa i els seus productes a la xarxa mundial d’internet. Mantenim el seu projecte publicitari viu i actualitzat. Posicionem la seva web als principals cercadors.
matarogroc.com
Disseny web, posicionament, comerç electrònic, hosting, contacte, … Fem el disseny a mida de la seva web. Amb la informació facilitada pel client, fem una proposta de disseny, una vegada acceptada fem la maquetació i introducció de continguts.
Mejorconweb
Empresa de disseny web especialitzada en el disseny de pàgines web i posicionament en cercadors. Realitza el disseny de la seva web amb un servei complert, registre de domini, allotjament, disseny, i alta en cercadors, amb un projecte a mida.
Meltemi
Empresa que inicia l’activitat a l'any 1999, per aprofitar la creixent interacció entre les vessants de la comunicació visual. Les noves eines de producció basades en entorns i suports digitals permeten canviar modalitats, mantenint continguts i idees…
Mènsulastudio
Estudi artístic i creatiu polivalent. La principal disciplina, la il·lustració, però es mou en tots els camps de les arts gràfiques, des del disseny i programació web fins a la il lustració infantil, passant per fotografia, animació o disseny gràfic, etc.
Mercantil Catalana de Comunicació Multimèdia
Aplicacions telemàtiques a mida perquè el negoci rutlli les 24 h; xarxes, hosting, manteniment, teleprocés, formularis. Servei comunicatiu integral; Disseny de web-sites corporatius i sol·lucions pel petit comerciant. Un munt de recursos pràctis.
Mercats Comercials Unitaris
Oferim solucions a empreses o colectius que necessitin disposar de bases de dades les quals puguin ser accessibles pels membres d'aquests, des de qualsevol lloc. Les bases de dades són confeccionades segons els requisits establerts.
Meridianset
Desenvolupament de portals remunerats a través de SMS. Li assessorem en la metodologia per a estar en les primeres pàgines dels cercadors. Examinem la seva pàgina web i corregim possibles errors per a millorar la seva posició.
Mestral7 Produccions
Lloc web de Mestral7 Produccions, Roger Soler Identitat digital. Disseny, cultura i altres pensaments. Disseny, cultura i altres pen-saments. Disseny, cultura i altres pensaments. Disseny, cultura i altres pensaments. Disseny, cultura i altres pensaments.
Micropoint
La millor manera possible d’estar a Internet per potenciar el teu negoci o la teva idea. Serveis: Disseny web, creació multimèdia, animació flash, portals, catàlegs on-line, comerç electrònic, disseny 3D, posicionament, disseny gràfic, ...
Microselva
Empresa que us ofereix formació en el sector de les tecnologies de la informació. Hem centrat els nostres esforços en oferir un catàleg de solucions que cobreixen des de la informàtica més bàsica fins els cursos més técnics i especialitzats.
Miltres
Iniciativa multi-servei nascuda al 2013 amb l’objectiu d’oferir creixement, consolidació de marca i posicionament per a tot tipus d’empresa. Professionals de l’audiovisual, la programació web, fotografia, disseny gràfic i el social media compromesos.
Missatges
Pàgina de Missatges, empresa de Lleida dedicada a la gestió de comunicació, amb una clara tendència cap a la globalització. Inclou consultoria, Internet, publicitat, disseny gràfic, fotografia, gabinet de premsa i publicacions.
mmx - Comunicació estratègica per tot tipus de projectes
Aquí presentem els serveis que oferim en els diferents espais de la comunicació estratègica. Formarem l’equip adequat per la consecució dels teus objectius, en constant experimentació creativa i tècnica, per contribuir a l’éxit del projecte.
Montaweb
Agència web que creu que amb perseverança es poden aconseguir grans resultats. L’objectiu és millorar el seu negoci i aconseguir renovar la seva confiança. Els projectes que realitzem tenen un estil diferenciat i característic; l’anomenat estil atractiu.
Morethansites
Solucions web a professionals i empreses, contribuïnt a fer els negocis més pròspers. Cada projecte és un nou al·licient i un repte professional posant-nos en el seu lloc, entenent el projecte no com la realització d'un producte sinó com una solució.
Motto
Gràcies per la visita.Vols veure'n més? Conèixe'ns una mica millor? Clar que sí, ets a casa teva.De fet, ja ets dins.Benvingut! Necessitem incorporar un programador/a analista a jornada complerta per formar part de l'equip programador.
Ms2k Sistemes
Consultoria ubicada a Sant Boi de Llobregat (Baix Llobregat). Som especialistes en noves tecnologies, disseny i programació web, administració de xarxes i venda i servei tècnic d'ordinadors, accessoris i consumibles. Excel·lent qualitat humana.
netfactorial
Més de 10 anys d'experiència al sector de les tecnologies, oferint solucions informàtiques a empreses que necessitin millorar els processos interns, conèixer costos i beneficis de projectes, gestionar eficientment i reduïr costos d'administració.
Neurotic
Empresa de disseny web que es dedica a la producció pròpia (disseny i programació) de pàgines web i a oferir solucions basades en internet. Producció pròpia de pàgines web i a oferir solucions web. L'empresa està ubicada a Les Franqueses del Vallès.
Nexe
Empresa editorial ubicada a Alboraia (L’Horta Nord-València). Fem transparent els preus, perquè pugues elegir la millor opció de pagament. Facilita al client elegir l’opció de pagament que més els interessa, a partir de separar els preu del cost.
Nexe Disseny Gràfic
El disseny es el nostre ofici i totes les activitats que realitzem, encara i la varietat, sempre les tractem amb aquest principi. Per a nosaltres el disseny es posar ordre a la comunicació. La internet ens ha fet apostar fort per la comunicació.
Nexe Disseny Màrqueting
Desenvolupament de projectes clau en mà. L’obejctiu primer és la presència a internet del client, Conceptualitzem i dissenyem a mida el blog, o el comerç electrònic per portar a terme la seva estràtegia de comunciació online o de venta. Andorra.
Nexica
Empresa barcelonina de serveis Internet dirigits a empreses: Consultoria, ISP, ASP, hosting, housing, desenvolupament de projectes web, e-commerce, gestió de dominis, aplicacions, conectividad i altres serveis relacionats.
Nicetolook
Assessora per crear la seva botiga en línia. La xarxa és un gran canal de comunicació per informar què fem, què oferim com a professionals o empresa i què busquem. Proximitat amb el client i arribar directament a clients reals i amb identitat pròpia.
Nordicweb
Oferim als clients i socis un servei web diari. Ja sigui empresa petita, mitjana, gran o agència de publicitat, en Nordicweb vostè trobarà un soci internacional per ajudar-lo amb l'aparició òptima en la WWW. Cada dia estem a disposició dels clients …
NT2 Network2Social
Xarxes col·laboratives, transversals, socials, i de treball per potenciar la col·laboració virtual dins i fora de l'empresa per aprofitar les sinèrgies potencials existents, que significa un argument de la competitivitat, imprescindible en el temps actual
Nuanda2 Studio
Disseny de pàgines web i disseny gràfic, posicionament als buscadors. Pàgines amb programació Flash. Productes: Pàgines web, pàgines Flash, Flash Intro, logos, identitat corporativa. Assitència i enllaços web.
numon
numon és un centre de creació i producció de solucions gràfiques. Agència de publicitat i centre de creativitat interactiva. Web i disseny, projectes multimèdia i estudi de fotografia. Informació de l’empresa, treballs i contacte.
Nuwa
Treballem perquè el teu projecte brilli. Visió estratègica, experiència i els detalls, els nostres secrets. Ens acompanyes en aquest viatge a través de l’univers digital? Prepara’t per viatjar amb nosaltres. Nuwa és un asteroide format per roca i metall…
Obnet
Serveis especialitzats en la nova via de comunicació que és Internet. Professionals repartits en diferents àrees dins el món del disseny gràfic, la informàtica, serveis telemàtics, el periodisme, la publicitat i el màrketing. Edita el Diari de Mataró.
Occentus Network
Empresa especialitzada en la prestació de serveis per a tercers (Outsourcing) en el sector de las telecomunicacions. Servidors d’alta disponibilitat, allotjaments de serveis web, registre i gestió de dominis d’Internet, consultoria en noves tecnologies.
Ofitec Tècnica
Disseny web, publicitat i màrqueting online, creació web, posicionament, accessibilitat i usabilitat de la web, hosting, allotjament i registre de dominis, webs professionals, botigues virtuals, blogs, aplicacions mòbil, disseny gràfic, traduccions, ...
Openclock
Proposta que suposa un canvi en la forma d'entendre la comunicació i utilitza eines i solucions tecnològiques basades en estàndards oberts i programari lliure. Openclock té experiència en projectes a l'administració pública des del vessant estratègic.
Optalia
Empresa de programació web, botigues on-line autogestionables econòmiques. Pàgines web optimitzades pel correcte posicionament i indexació als cercadors. Projectes a mida, portals o intranets i serveis especialitzats de posicionament web.
Òptim Disseny
Estudi de disseny amb idees actuals que neix amb la intenció de cobrir les necessitats de comunicació de la seva empresa. Oferim un servei global que transforma una necessitat en un producte personalitzat d'acord amb les seves particularitats.
Ordeorum
Ordeorum hosting, allotjament web, registre de dominis a Manresa (Bages-Barcelona). Disseny i programació web, posicionament web, SEO i SEM, alta a buscadors, informàtica de gestió. Informació de l’empresa dels seus serveis.
Oscommerce-Català.com
Solució de comerç electrònic Open Source de qualitat, una botiga virtual amb prestacions superiors. Característiques i exemple de botigues. Suport de traducció, instal·lació, configuració, adaptació i administració. Versió en català no operativa.
Osona Disseny Web
Solucions globals als projectes a internet. Disseny de pàgines, botigues virtuals, intranets, servei de manteniment web, serveis de posicionament en buscadors, registre de dominis, allotjament, màrqueting on-line, enviament de butlletins electrònics, …
Pàgines web Manresa
Disseny de pàgines web a Manresa i a Barcelona. Publicitat i multimedia a Manresa i Barcelona. Promoció de dominis, logotips, catàlegs, E-commerce, Imatge corporativa, pagines web, interactius, papareria, catàlegs ...
Paperdart.cat
Estudi Paperdart Desing, dedicat al disseny creatiu, Creacions en posagots i treballs d’impremta: preimpressió, taller òffset I taller digital. Contacteu amb nosaltres per enviar-nos els vostes comentaris, i ens posarem en contacte nosaltres.
PC Moià - Disseny Pàgines Web
Des de Moià (Moianès) PC Moià ofereix -ara online- els serveis de disseny i desenvolupament de pàgines web, programació a mida, software propi, arxius descarregables. Disseny de pàgines web, manteniment de dominis, posicionament a buscadors, etc.
Pchouse
Solucions a mida per a Internet. Disseny de pàgines web efectiu, funcional i bon posicionament SEO a Google. Disseny de pàgines w EBS a Reus i Tarragona. Servei tècnic PC i portàtils a Reus. Reparem tot tipus de problemes de maquinari, SO i virus.
pedrAngular
Un ministeri cristià de produccions multimèdia per a l’evangelisme i l'educació. La nostra missió és difondre el missatge de Déu mitjançant serveis i recursos interactius que contribueixin a la qualitat física, mental i espiritual de la persona.
pEEwEEz · nEt
Equip de professionals lliberals, freelance. Amb perfils tècnics diferents, amb sòlida formació i experiència en l'àmbit de les noves tecnologies. Consultoria informàtica i de telecomunicacions, projectes d'Internet, serveis clients i blog.
perepau p.produccions
Disseny de webs, gestió de dominis, alta en buscadors, programació de cgis, optimització de webs, comerç electrònic, solucions wap, banners publicitaris, produccions multimèdia, disseny gràfic, cursos de formació. Santa Perpètua de Mogoda.
Periferia Creative
Més de deu anys aportant idees, energia i disseny als nostres clients, amb un únic objectiu: aconseguir que la teva marca i la teva empresa transmetin al mercat els seus valors més competitius. Hem contribuït a crear i millorar la imatge corporativa…
PesaGrup Tecnologia
A PesaGrup creiem que les tecnologies informàtiques i de comunicacions poden ajudar-li a fer millor el seu negoci. Oferim productes, serveis i sol·lucions tecnològicament actuals; ajustades perquè siguin eficaces i econòmicament assequibles.
Pi2
Disseny de webs, programació d'estrategias online adaptades a les seves necesitats. La nostra llarga experiència ve depurada per la crisi que ha afectat al sector en els últims anys. Implementació de la web de la seva empresa.
Piazza Comunicación Actual
Pàgina de l’empresa Piazza Comunicación Actual. Comunicació creativa i totalment personalitzada per satisfer les necessitats de la seva empresa. El nostre equip, creu en una relació de confiança mútua. Oficines a Barcelona i Madrid.
PiensaWeb, webs autogestionables
Sistema que li permet gestionar el contingut i mapa de la seva web quan vulgui i sense tenir coneixements tècnics. La gestió de continguts (textos, fotos, arxius...) és on-line, molt simple i ràpida, des de qualsevol ordinador.
Pikasolutions
Web de l’empresa Pikasolutions, ubicada al Parc científic i tecnològic de la Universitat de Girona. Creació i manteniment de pàgines web, disseny gràfic i marketing online. Vol simplificar la vida als usuaris i donar un valor afegit als nostres clients.
PortIc Barcelona
Serveis de comerç electrònic al Port de Barcelona amb recolzament d'empreses privades. Explota i comercialitza serveis de informació i intercanvi documental telemàtic. Formació i consultoria per implementació de sistemes.
Posicionament Web - Promoció Pàgines Web
Posicioni la seva web en els primers llocs Google i Yahoo. Alta en cercadors, promocio a google, posicionament a google, promocio a yahoo, posicionament a yahoo. Alta automàtica i manual a milers de cercadors.
Posicionament web SEO freelance
Serveis de promoció web i alta als buscadors, projectes de posicionament SEO, informes de posicionament i pàgines Facebook optimitzades. Consultor SEO Freelance. Serveis d'optimització i posicionament web. Catàleg de serveis i casos de negoci.
Posicionamiento web Barcelona
Pàgina de Posicionamiento Web Barcelona, PosicionamientoWeb.cat és una empresa localitzada a la ciutat de Barcelona, que està especialitzada en la optimització SEO de pàgines web. Informació general, propostes i els serveis que ofereix.
Posicionamiento.cat
Posicionament web es la tasca d’ajustar la informació de les pàgines web que es pretenen posicionar per a aparèixer en primeres posicions dels resultats de cerca. La versió en català del servei no és operativa.
Power Tecnology
Empresa de serveis, amb l’objectiu cobrir les necessitats en Marketing, Informàtica i Noves Tecnologies, oferint solucions, mitjançant un treball integral, per millorar els processos de gestió i negoci, utilitzant l’última tecnologia de la informació.
Priorat Digit@l
El primer portal comarcal de serveis d’Internet al Priorat. El·laboració i manteniment de pàgines web, webmail, antivirus … Poboleda. Es servei ja no és actualitzat. Pendent de retirada.
Professionals del web
Professionals del web es un grup de joves freelancers dedicats a al mon informàtic, disseny pàgines web, botigues online, reparació d'ordinadors i recuperació de dades amb amplia experiència i formació al sector. Els nostres clients en són testimonis.
Projectes a Internet
Pàgina de l’empresa Projectes a Internet, empresa dedicada a oferir tot tipus de projectes a Internet. Els reponsables són Rubén Arenas, enginyer tècnic informàtic i Juanjo López, enginyer informàtic. Dades de contacte. Web esta en construcció.
Putput Comunicacions
Una nova manera, més pro-participativa de fer informació, la d'aquesta veterana empresa de Barcelona. Projectes, notícies, clients, etc. Prejectes digitals: disseny, arquitectura, consultoria, usabilitat, accessibilitat, desenvolupament, ...
Quadux
Tecnologia i Internet. Serveis: WIFI, xarxes, comunicació, venda d'ordinadors, suport informàtic, instal·lació, configuració, manteniment, consultoria, disseny web, servidors, allotjament web, aplicacions, publicitat web. Blog oficial Quadrux.
Quavantis IT - Rias, Mobilitat, Wireless i Serveis
Proveïm assessorament, coneixement i serveis de "gran empresa" amb el compromís, dedicació i atenció personal com només pot proveir una empresa petita; el nostre objectiu es ser el teu soci tecnològic i no només un proveïdor.
Quico Ventura
Catàlegs on line, publicació i distribució. Aquest és un espai dedicat a la publicació i distribució de catàlegs on line,una opció economica per promocionar la seva empresa a internet. Fotografia, producció, publicitat, internet i multimedia.
Radioactiu Social & Crossmedia
Pàgina de l’empresa Radioactiu Social & Crossmedia. Radioactiu Social & Crossmedia és una agència especialitzada en consultoria, creativitat i desenvolupament de projectes de comunicació. Està ubicada a Piera, comarca de l’Anoia.
Refletim
Agència de creació de lloc web, posicionament i estratègia web ubicada a Perpinyà (Rosselló). Reflectim és una agència en webmàrqueting que us acompanya des de la concepció fins a la creació d'un lloc web eficaç, fàcil d'utilitzar i visible a Internet.
Resa Grup - Solucions mòbils
A PesaGrup creiem que les tecnologies informàtiques i de comunicacions poden ajudar-li a fer millor el seu negoci. Oferim productes, serveis i sol·lucions tecnològicament actuals; ajustades perquè siguin eficaces i econòmicamente assequibles.
Romika Comunicacions
L'ajudem a potenciar les seves comunicacions. Serveis, infraestructura, consultoria, ... Vingui a veure els nostres serveis d'accés o publicació a internet, disseny d'intranets i VPN's o provar els nostres treballs.
Rrdiseny
Estudi de disseny i comunicació a les ciutat de Girona i de Vic. Disseny Gràfic, Imatge, Màrqueting, Publicitat, Comunicació, Relacions Públiques I Pàgines Web. Fotografia realitzada per en Roc Herms amb Photosynth. En construcció. Aviat en servei.
RSi Comunicació - Serveis Globals a Internet
Pàgina de l'empresa RSi Comunicació - Serveis Globals a Internet. Dedicada al dsseny i desenvolupament d'aplicacions web, extranets i intranets, comerç electrònic, catàleg de productes, passarel·la de pagament segura, etc.
Sabilana Comunicacio
Estudi de disseny i comunicació on desenvolupem projectes comunicatius a mida. Oferim sol·lucions creatives en el terreny gràfic, video, fotografia i petit packaging promocional. L’estudi està situat a Agramunt, comarca de l’Urgell (Lleida).
Salmaia
Experts en events i comunicació. Els nostres camins es van ajuntar en la gestió cultural, per a donar lloc, amb els anys, a aquest projecte que és Salmaia. Treballs amb professionals del disseny, l’art, la decoració i la cultura, per a un millor servei.
Salph Multimedia
Pàgina de Salph. És una empresa terrassenca de disseny gràfic orientat a internet. Construcció de pàgines web, interactius en CD-Rom, composició midi-àudio, assessorament en noves tecnologies, traducció, etc.
Sant Cugat Online
Agència de comunicació 3.0. Fem créixer els nostres clients fins a la consecució dels seus objectius a través de les nostres diferents àrees de treball. Des de 2015 comptem amb el suport i experiència dels professionals de l'empresa Eleminds (2004).
Scared Monster
Disseny i desenvolupament de pàgines web, aplicacions mòbils i disseny gràfic. Estudi de creació digital format per creatius i desenvolupadors amb més de 10 anys d'experiència. A Scared Monster investiguem, conceptualitzem, dissenyem, innovem, …
Segundo Primera
Comunicar és la meta, tot comunica, ho tenim clar. Hi ha mil formes d’arribar a l’objectiu, coneixent el client tant com vostè. Formant part del seu projecte empresarial. Aportant en comunicació el que la seva empresa necessita: Implicació, i esforç.
Semic
Empresa de Lleida que inicia l’activitat l’any 1988 amb l’objectiu de desenvolupar i oferir serveis d’Internet per l’entorn empresarial, Institucional i de l’Administració Pública. Neix de Semic S.A, empresa del sector TIC amb més de 100 professionals...
Sense Títol Comunicació
Pàgina de Sense Títol Comunicació, empresa d’Alboraia (L’Horta Nord-València), dedicada a projecte integrals en comunicació: treballs de disseny web, grafisme, identitat corporativa i campanyes de comunicació.
Senyal Internet Multimèdia
Pàgina de l'empresa Senyal Internet Multimèdia. Des de la ciutat de Lleida Senyal Internet Multimèdia, us ofereix de tot tipus aplicacions multimèdia; Java script, java, movies, Quick Time VR, vrml, Realvídeo, Shockwave/Flash, …
Seo Andorra
Seo Andorra. Posicionament web. Webmaster optimizació i posicionament les pàgines web internet a Andorra, Catalunya, França i a Espanya.
SEO Andorra
SEO Andorra, stephane seo. El posicionament web garantit t'ha de garantir unes certes posicions o unes certes visites. Pels amics d'Andorra ofereixo una prova gratuïta de SEO i de recerca de problemes eventuals que hi puguin haver home page.
Serveis actius.cat
Empresa que treballa en el camp de les tecnologies de la informació, comunicació i d’internet des de l’any 1998. Serveis actius.cat neix de la necessitat de donar a conèixer el comerç i els diferents serveis en un mitjà tan utilitzat com és el d’internet.
Serveis Telemàtics Palamós
Empresa de Palamós que va començar amb serveis d’assessorament, manteniment i instal·lació d'equips informàtics i xarxes l'any 1998. Amb el temps incorpora serveis i productes, com: disseny web, solucions ADSL, hosting i programari empresarial.
ServeisWeb
Empresa que es remunta a l'any 1990 i un equip de professionals emprenedors que fan possible que tot funcioni. Creació de recursos i serveis per a Internet i xarxes IP. La nostra especialització està avalada per la nostra extensa cartera de clients.
Servi Position
Pàgina web de l’empresa barcelonina Servi Position, gestió adwords Barcelona. Es tracta d’una empresa de posicionament en cercadors situada a la ciutat de Barcelona. Oferim un servei de posicionament Seo, Sem i consultoria online.
Servigrafic
Web de Servigrafic, empresa de Santa Cristina d’Aro (Baix Empordà - Girona), dedicada a donar solucions informàtiques professionals. Hardware, softtware, disseny web, il·lustració, etc. La versió en català de la pàgina no és operativa.
SiC Comunicació
SiC Comunicació, agència de comunicació especialitzada en oferir serveis integrals: disseny gràfic i web, redacció, màrqueting, relació amb els mitjans… Si esteu interessats en el algun dels serveis que oferim com agència de comunicació integral.
Sideris
Començà al món dels IT donant servei de manteniment informàtic. Actualment els empreses han ampliat l’oferta de serveis amb la tecnologia web i d'Internet, oferint els tecnologies més actuals. Atenció al client, establint relacions estretes de treball.
Sitic Solucions S.L
SITIC, neix amb la vocació de dissenyar i crear Solucions en les tecnologies de la informació i la comunicació. Dissenyant solucions tecnològiques per millorar la gestió i el funcionament de l’empresa.
Sobrevia.Net - Taller de Projectes Digitals
Taller de Projectes Digitals. L’aparició de xarxes socials, la complexitat de les estratègies SEO, l’evolució tecnològica, la mobilitat, els tablets i els nous usos de la xarxa fan que el desenvolupament de projectes digitals demani una visió transversal.
Sóc de Poble
Serveis tecnològics des del món rural, orientat a acelerar la introducció i maduració de les TIC. Consultoria hardware, software, sistemes web, comerç electrònic, bases de dades, xarxes, manteniment i solucions personalitzades. Formació...
Social Mirror
Ens agrada Internet i som protagonistes dels canvis que comporta en la forma de relacionar-nos i en l’mpacte que això té en els negocis. Treballem per a establir un víncle fort amb clients i clients potencials mitjançant accions en entorns digitals.
Solointernet
Empresa creada l’any 1998 a Barcelona amb la idea de crear una empresa petita dedicada a oferir serveis d'Internet d' alta qualitat. Els productes que hem creat ofereixen una excel·lent relació qualitat/preu, pretenen ser els més efectius.
Solucions
Proveïdor de serveis d'Internet d'Andorra. Consultoria en l'aplicació i gestió de les tecnologies de la informació i comunicació (TIC). Estratègia comercial, sistematització de processos de negoci, gestió i aplicació dels sistemes telemàtics.
Solucions Infoxip
Som una empresa d'informàtica de Barcelona, que naixem l'any 2007 amb la intenció d'oferir-te totes les solucions informàtiques que necessites. Revisió i manteniment de l'ordinador, instal·lació d’antivirus +programa d'Anti Spyware i Malware, etc.
Solunova
Infraestructura, Veu i dades, Sistemes de Gestió, Suport i manteniment, Consultoria, Formació, Seguritat informàtica, Internet, Xarxes, VoIP, Telefonia, Tecnologia, Vallès, Terrassa, Rubí, Sabadell…
Sosblog.com
Podeu crear un blog o crear un multi blog gratuït sobre sosblog.com. Un multi blog est un blog en el qual podencrear-se diversos blogs. Descobreixi la innovació multi blog, la nostra simplicidad d'utilització i la riquesa de les nostres funcionalitats!
sotastudi
Web de sotastudi. Plantejem nous mètodes de treball per millorar l'esperit creatiu. Aprofitant que hem parat per respirar, serem egoistes i ens mirarem el melic, després et mirarem el teu. Xarxes Socials: No s'ha de perdre el caràcter de proximitat...
Space Networks
Empresa ubicada a Manresa, Bages, especialitzada en el desenvolupament d’aplicacions web i difusió de continguts en línia. Es caracteritza per una política concreta a l’hora de crear projectes únics i diferenciats, considerant la necessita del client.
Sr. Munera
Sr. Munera, és un estudi situat a la Roca Umbert, Fàbrica de les Arts de la ciutat de Granollers. Esta dedicat a diferents especialitats d’Internet con ara el branding, el disseny i el desenvolupament web, el màrqueting digital, social mèdia, etc.
Staylogic
Staylogic està present des de 2002 al mercat de les tecnologies de la informació, oferint solucions professionals a mida en projectes dels més variats volums de negoci i sectors d’activitat. L’objectiu és convertir-nos en el soci tecnològic dels clients.
Stel Net
Art i Tecnologia de la Informació. Telecomunicacions, informàtica, Internet, xarxes, telecomunicacions, consultoria, formació, instal·lació, programació, reparació, hot-line, gestió, enginyeria, traducció, grafisme, comerç exterior.
Sxinformàtica
Empresa de serveis, que te com a objectiu cobrir les necessitats dels clients en Marketing, Informàtica i Noves Tecnologies, oferint solucions, mitjançant un treball integral, per millorar els processos de gestió i negoci, utilitzant l’última tecnologia.
Tàctic.cat
Web de Tàctic.cat, +QueWebs! estudi de comunicació creativa ubicat a la ciutat de Mataró. Dedicat a disseny web, publicitat, disseny corporatiu, fotografia, periodisme i revistes, relacions públiques. Equip, tàctica, clients, portafoli i contacte.
Tangerin
Projectes per a Internet amb l’orientació de servei cap al client. El concepte de servei s’inicia amb el primer contacte del nostre consultor amb el client i s’estén amb la qualitat del producte fins aconseguir la plena satisfacció del client...
Tàrrega On Line
Fem servir la xarxa per fer-nos la vida més fàcil. L’objectiu és ajudar a la seva empresa a incorporar Internet en l’estratègia de negocis. Equip multidisciplinari: consultors d’àrees d'Internet, màrqueting, e-business, programació, disseny, formació, ...
Tav.Net
Área de l'Alt Empordà d'aquest centre especialitzat en la publicació en tecnologies audiovisuals. Promotors de projectes Internet; disseny de l'espai virtual, software, 3D, aplicacions i utilitats.
Tecnologia
Incipient bloc de tecnologia en general i informàtica, electrònica i automàtica en particular. Prova per posar imatges a la web. Espero que gaudireu d'aquest diari. Enllaços, recursos i fòrum.
Tecob
Internet, programació, sistemes, domini d'Internet de titularitat de Parsec Enginyeria Informàtica i Telecomunicacions, S.L. Servidors, seguretat, comunicacions, GNU/Linux, hardware, etc. L'empresa està situada a Andorra la Vella.
Telcat
A Telcat, quan una nova tecnologia arriba la mercat de les TIC el nostre laboratori li treu el màxim suc per tal de trobar la manera de poder ajudar als nostres clients en les comunicacions i el tractament de les seves dades.
Terradas
A Terradas contem amb un equip de professionals apassionats pel seu treball, formats a un alt nivell i amb experiència en la realització de grans projectes, posant el disseny i la publicitat a l'abast de les empreses de la nostra regió.
Terrae Nostrum Comunicacions
Empresa granollerina que ofereix paquets de creació de planes web específics per a PIMES. Creació de portals i consultoria en portals d'organismes públics, eines de comunicació sense fils orientades a publicitat dinàmica i conexió a internet.
Top Imatge
Equip multidisciplinar integrat per professionals amb trajectòria i formats en diferents àrees de la comunicació, des del màrqueting a l’enginyeria audiovisual i multimèdia. Estructura àgil, creativa, dinàmica i multidisciplinària capaç de moure’s a ritme
Tot360
Websites, Html5, E-business, Flash, PhP, Asp, Joomla, WordPress, Prestashop, Magento, Catalyst, aplicacions mòbils, vídeo HD, ... El mitjà universal per realçar els detalls, singularitats i atractius del teus productes, serveis, negoci, comerç, etc.
Totsdos.com
Pàgina d'aquesta empresa dedicacada al disseny i creació de pàgines web, des de Gràcia, Barcelona. Webs realitzades, regals personalitzats, dominis i hosting, ningú sense web, els clients opinen, i preguntes freqüents.
totshival.com
Equip amb ganes d’assolir, juntament amb els nostres clients, les expectatives que s’han creat. La tasca és crear un bon producte per cobrir les necessitats dels nostres clients i la clau del nostre èxit és la professionalitat que ens caracteritza.
Trigital
Web oficial de Trigital. Trigital és una e,presa de Barcelona dedicada a oferir diferents serveis relacionats amb la xarxa Internet. Serveis: Branding, Editoral, disseny, web App, video, campaigns, see all, clients, Awards, equip, contacte, coses, …
Troc
Desenvolupem projectes de comerç electrònic, som una empresa de serveis informàtics i d'Internet. Tenim 10 anys d'experiència. Assegurança de Crèdit que permet protegir el principal actiu, el compte de clients. CESCE.
Ubilibet
Consultors en societat de l’informació. Noms de domini, certificats digitals, solucions tecnològiques DNS, auditoria de webs, protecció de dades, propietat intel·lectual i industrial a Internet.
uliva.com
Pàgina d’aquesta empresa dedicada a la tecnologia web, el disseny, la programació, la usabilitat, 3d, auditoria web, animació, maquetació, infografia, bases de dades, e-marketing, tv per internet, accessibilitat, ... Dades de contacte.
UOC - IN3 - Projecte Internet Catalunya (PIC)
Programa de recerca interdisciplinari sobre la societat de la informació a Catalunya realitzat per investigadors de l''Internet Interdisciplinary Institute … Presentació general del Projecte Internet Catalunya (PIC).
Ventamatic
Webs realment útils. Assessorament a professionals i empresaris que es plantegen la seva presència en internet amb criteris d'inversió i objectius de rendibilitat. És difícil imaginar la rendibilitat d'una presència adequada a Internet…
Vèrtex Comunicació CB
Vèrtex: punt en què concorren diversos plans. Vèrtex Comunicació: comunicació, disseny, creació audiovisual i web. 4 esferes comunicatives que entren en sinergia per convergir en un punt: grans projectes. La comunicació és la nostra passió.
Via 21
Solucions en tecnologies de la informació i de la comunicació per a pimes i grans empreses. Instal·lacions a Vallromanes, població proprta a Barcelona, entre Granollers i Alella. La nostra visió i missió i dades.
Vicent Badia
Pàgina web oficial de Vicent Badia. Vicent Badia porta més de deu anys d’experiència en el món del branding i projectes de progrmació web: disseny gràfic, programació, projectes de comerç electrònic i disseny UX. València.
Vinx.cat
Desenvolupament Web, Barcelona. Si necessita una web a mida, fàcil d'actualitzar i assequible, o si és dissenyador i els seus clients li demanen gestionar continguts… Sóc autònom freelance, especialitzat en programació i creació de pàgines web.
Vinyets Comunicació
Gabinet tècnic de comunicació visual especialitzat en la creació i gestió d'identitat corporativa. Disseny i creació base fonamental d'aquesta empresa vallesana, orientada a tots els camps del disseny i el grafisme.
Vitamina.cat
Solucions efectives en branding, comunicació i edició de llibres. Si voleu conèixer els projectes realitzats per vitamina.cat o voleu fer alguna consulta, podeu contactar. A través de l’anàlisi i la creativitat implementem estratègies de comunicació.
Voluntad Digital
Dret a l'oblit, identitat digital, reputació a Internet. Monitorització reputació online. Gestió d'herència digital. Esborrar dades d'Internet. Protegir privacitat, honor, imatge i intimitat a la xarxa. Suplantació d'identitat. L’advocat a Internet. ...
WayTIC - Especialistes en Open Source
Material informàtic, fotografia, presència web, assessorament en informàtica, selecció de personal informàtic, servidors Windows Server i Linux, estacions de treball Windows, Linux i MacOS tauletes iOS i Android, Smartphones... Tot tecnologia.
Web Gestió, A&D On line
Web Gestió, A&D on line, assessoria i desenvolupament online, servei integral d'Internet des d’Andorra. Serveis oferts: logos, posicionament web, registre del dominis, allotjament web, disseny i maketació web, Andorra ISP, ...
Web Noces
Serveis de gestió web per a les noces de d’Andorra. Paquet bàsic que inclou pàgina web 2.0 amb tots els serveis. A més del paquet web-noces, informació dels vestits de núvia, fires del sector, el ram de núvia, la llenceria, preparatius, pel nuvi, ...
Webdisseny Graffics
Disseny web, disseny web avançat disseny web professional, disseny web pymes, disseny pàgines web, disseny web pàgines web, comerç electrònic, alta a buscadors, posicionament.
Web-maps.net
Web-mpas és una empresa especialitzada la confecció de mapes interactiu per internet. A través de Flash i lenguatges de servidor representem mapes més visuals partint de bases cartografiques del mon GIS o del disseny gràfic.
WebStorming
Som una empresa emprenedora que aposta per el disseny i la funcionalitat. Oferim un servei integral de tot el que el seu projec-te/empresa necessita. El nostre distintiu és la presonalització i l’adaptabilitat. I el nostre lema és minimitzar costos.
WebTT - Disseny i Projectes Web
Consultoria estratègica en la realització de projectes i disseny web, desenvolupament de projectes i webs: bancs de dades, Flash, banners, alta en cercadors... A Barcelona. Una imatge val més que mil paraules.
Xai electrònic
Solucions informàtiques i d'internet. Disseny web, disseny gràfic, servei tècnic, etc. Tots els serveis informàtics per empreses o particulars. Descobreix un nou concepte informàtic navegant pel nostre web per conèixer el que fem.
Xarxa Internet
Pàgina de l'empresa Xarxa Internet. Ofereix, serveis i publicitat a Internet, serveis fotogràfics i infogràcs, grafisme, disseny i creació de pàgines web. Des de la Costa Brava, a Palafrugell, al Baix Empordà.
Xatcom.net
Som una agència digital amb un equip de professionals especialitzats, cadascun d’ells en una vessant diferent de treball, que ens permet de cuidar els detalls d’un projecte per aconseguir resultats tècnicament i artística excel·lents. València.
Xecweb
Web de l'empresa Xecweb. Som un equip de professionals amb un objectiu ben definit: oferir un servei de excel·lent qualitat a internet. Presència institucional, promoció de productes i serveis i operacions de venda. Alt Empordà.
Youvens - Portal de Descomptes
1er Portal de descomptes de la comarca de la Selva, aconsegueix gratuïtament la targeta del club per comprar als comerços del club. Catàleg dels descomptes de les empreses properes, perquè els socis pogueu disfrutar-los. Vesió en català no operativa.
Zentense
Empresa creada al 2001 a Barcelona, amb l'objectiu de crear aplicacions web amb les que es pugui interactuar de manera elegant i clara. Zentense, sorgeix en ple esclat de la bombolla punt com. Tancada aquesta aixeta van caure com un castell de naips.
Zona en Línia
L'objectiu de Zona en Línia és donar un servei de gran qualitat als clients, potenciant la seva empresa. Ofereix un servei integral web que cobreix totes les seves necessitats: imatge corporativa, disseny web, promoció, allotjament, dominis, etc.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT