SERVEISGRAFICS


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
+ Blanc
Més Blanc és una empresa de Sallent (Bages), dedicada a la identitat corporativa, papereria comercial, cartells i butlletins, fulletons, maquetació, packaging, il·lustració, retoc fotogràfic i disseny web. Informació i portafoli.
+web
Estudi de disseny gràfic i digital especialitzat en la creació d’imatge corporativa i en el disseny de producte i editorial. Desenvolupem i gestionem el procés de tot tipus de campanyes promocionals i participem en l'organització de tot tipus d'events.
3D VideoGraphics
3D VideoGraphics és una empresa dedicada des de fa vint anys, a la producció audiovisual, amb seu a Santa Maria del Camí (Mallorca). Trebals en animació, multimèdia, audiovisual, dades de l’estudi i cursos de formació.
A. Doro Vídeo
Manteniment tècnic de vídeo professional i broadcast. Manteniment, reparacions d'aparells de vídeo industrial i professional. Especialistes en Betacam, U-Matic, càmeres, ... Marques: SONY, Ampex, JVC, Panasonic, ...
AD Grafic
Imprimim catàlegs, revistes, manuals, flyers, en tiratges llargs de moltes unitats. Dissenyem pàgines web estàtiques, botigues virtuals, catàlegs on-line. El disseny gràfic crea i aplica la imatge corporativa al material per a donar a conèixer l’empresa.
Adrià Martí, disseny gràfic
Lloc web de l’Adrià Martí, dedicat a la feina del disseny gràfic en totes les seves vessants. Aquest portal web està en procés de construcció. Redisseny fins al dia 30 de juny de 2015.
Agència Creativa Digital
Disseny web, gràfic i audiovisual. La Família Pomodoro oferim tot tipus de solucions per a projectes web, audiovisuals o de disseny gràfic, adaptades i pensades per a qualsevol projecte comunicatiu. Planifica i desenvolupa estratègies de comunicació.
Albert Ferrés, disseny gràfic
Dissenyador gràfic multidisciplinari amb molta experiència professional. He desenvolupat projectes per a empreses de diferents magnituds i sectors i per a administracions públiques. També a diferents estudis de disseny i agències de publicitat.
Àlex Requena
Pàgina d’Àlex Requena disseny i comunicació des de Begues (Baix Llobregat). Publicitat antiga, anuncis sexistes ara inimaginables, · títols de crèdit. Millenium Jo també tinc PSD! Original i creatiu vídeo, publicitat antiga tabac títols de crèdit Eva.
Alsina Disseny
Estudi de disseny gràfic, pàgines web, il·lustració i fotografia a Mataró. Disseny personal i a mida amb satisfacció i eficàcia. Pàgina web corporativa, informativa, portals, galeries, webs gestionables i actualitzables per el propi client.
Ambient Gràfic
Creació, disseny gràfic, publicitat i comunicació. Producció, retolació, impressió i gran format. Internet, desenvoupament web, programació i màrqueting digital. Cada any nous reptes, innovacions i millores dirigint esforços, motivacions i humor.
Anagrama
Disseny gràfic, impressió, programació web, … Desenvolupem projectes de comunicació, disseny i programació web, microsites, intranets, aplicacions, e-commerce, newsletters, campanyes sms... Registre dominis, allotjament web, certificats SSL, …
Anbimedia
Davant i darrera d'ambimedia hi sóc jo: Em dic Carles Carreras, i porto molts anys com a professional de la imatge gràfica i de la fotografia. El "Mr Potato" l'he robat dels meus fills, l'Aniol i en Biel. Sempre busco la proximitat. No cal anar lluny...
Andrei Estudi
Disseny gràfic i web. Els treballs destacats. Identitat: Logotips papereria senyalètica, editorial, llibres, diaris, revistes, publicitari, anuncis, cartells, fulletons, multimèdia, smart website, grafisme, audiovisual, interactius, packaging I embalatges
Anna Sangrà
Disseny i desenvolupament multimèdia. Pàgines Web, Cd-roms, dvd, disseny gràfic. Projectes tècnics d'Infraestructura Comú de Telecomunicació.
Apunts BCN
La importància de la presentació. Disseny gràfic, multimedia-Internet, senyalització d'stands. Perquè organismes, empreses i entitats tinguin els millors resultats gràcies a la imatge exterior.
Arcoimagen
Estudi de disseny gràfic i programació web amb anys d'experiència treballant per a particulars i agències de tot Catalunya, Espanya i França. Desenvolupament de peces gràfiques publicitàries, motion graphics i disseny i programació web integral.
Àrea Publicitat
Estudi de publicitat d’Igualada (Anoia), dedicat a la publicitat. Oferieix els serveis de disseny gràfic, productes de publicitat, campanyes de marxandatge, impressions i pàgines web. Els projectes, aporta la nostra experiència creativa i comercial.
arqGrup: Imatge i comunicació per a l'arquitectura i construcció
Representació i presentació de projectes d'arquitectura: maquetes | perspectives 3d | plànols de venda 2d-3d | animació virtual | vídeo / DVD | disseny cartelleria i aparadors | disseny tanques publicitàries | disseny public per a premsa coorporativa.
Artprodstudio
Artprodstudio ofereix la possibilitat, en el cas d’empreses o locals comercials, de crear una imatge integral de disseny. Gestionem tot el proccés, una solució amb resultats màxims i una inversió mínima.. Contingut en català mínim.
Associació Catalana de Fotografia i Imatge Digital
La finalitat d’aquesta associació és la difusió i promoció de la fotografia com a mitjà d’expressió artística, així com fomentar i recolçar la creativitat, per a millorar tècnica i poder compartir coneixements entre els seus associats.
Atxim
Web d’Atxim. Atxim és una empresa de Tàrrega (Urgell), creada a mitjans de l’any 2011. Atxim aporta solucions gràfiques per a identitats corporatives, publicitat, web i editorial. Dóna molta importància a la creativitat, l'originalitat i l'humor.
Àurea Comunicació
Estudi de disseny format per un equip jove i dinàmic amb l'objectiu d'oferir un servei integral de qualitat, mitjançant tracte personalitzat. Amb aquesta filosofia intentem estar sempre al vostre costat, escoltant i aconsellant en allò que calgui.
Bagués Disseny
Serveis de disseny gràfic i pàgines web. Posem els nostres coneixements al teu servei. Volem comunicar i transmetre valors dels nostres clients. Especialitzats en identitat corporativa i visual, senyalització i disseny d'estands, packaging, i disseny web.
Biblio Cartellera
Biblio cartellera és un bloc biblioteca de cartells històrics. Hi trobareu información i reproducció dels cartells de cultura, patrimoni bibliogràfic, bibliofília, lectura, goigs, art, facsímils, biblioteques, i informació diversa.
Biblio Pasquins
Biblio Pasquins és un blog dedicat a construir una biblioteca de pasquins. El pasquí és un cartell que està escrit, i que s’afixa en un lloc públic. Normalment conté expressions iròniques i curioses sobre algun afer, persona o corporació.
Bildi Grafiks
Estudi de disseny gràfic integral: imatge corporativa, comunicació gràfica, seyalització i embalatge dels dissenyadors Martí Ferré i Agnès Simon, de Vilafranca del Penedès. Disseny gràfic editorial, identitat corporativa i packaging.
Binamic
Estudi de disseny de Barcelona que ofereix serveis de disseny gràfic, disseny web i programació web a mida. Amb més de 10 anys d’experiència, treballem amb grans i petits clients que busquen un estudi de disseny web i disseny gràfic o programació.
Binòmik Disseny Gràfic
Estudi de disseny, amb seu a Terrassa. Oferim un servei d’assessorament integral publicitari als nostres clients, A Binòmik volem donar una visió diferent de la publicitat que es fa al Vallès. I sabem que és possible i perquè som capaços de fer-ho.
Blanc
Festival de disseny gràfic de Catalunya. Dies 2 i 3 de novembre. Moments importants de les nostres vides professionals. Aquest any, més que mai, Blanc significa molt més que dos dies de conferències, workshops i activitats al voltant de disseny gràfic...
boka2
Pàgina de boka2, dedicada a la concepció integral de la imatge. La seva pàgina web inclou informació de contacte amb aquesta empresa gironina. També hi podeu descarregar el seu catàleg de productes i serveis en format PDF.
Both of Them
Empresa de Sant Just Desvern. Disseny gràfic i web, comunicació i fotografia. Cartells, logotips, targetes, imatge corporativa, pamflets, catàlegs, maquetació, disseny web, programació, gestió del domini i l'allotjament, reportatges, fotografia, …
Broccoli
Serveis de gràfics i de comunicació. Broccoli és un estudi creatiu online i offline. Combinant el disseny gràfic amb les tecnologies d’Internet ajudem als nostres clients a aconseguir els seus objectius de marketing a través de serveis innovadors.
BUM Blasi, Urgell, Morales
Pàgina de l’empresa barcelonina BUM Blasi, Urgell, Morales, dedicats a l’estratègia i la creativitat a Internet, tot App, Campaign Case Study, Event Identity, online print, retail Tv, video, els nostres clients, el nostre equip, i les dades de contacte.
Cactus
Estudi de disseny gràfic i multimèdia que, amb idees creatives, dóna una bona imatge a la teva empresa. Desenvolupa tots els projectes i gestió d’empresa amb criteris i compromisos indicats en la política de responsabilitat social corporativa.
Cal Comunicació
Web de Cal Comunicació, empresa ubicada a Escaldes-Engordany -al Principat d’Andorra- dedicada a diferents vesants com el disseny gràfic, la publicitat, la producció editorial i la comunicació audiovisual. Editorial 2mes1editors i revista l’eskpada.
Calidos
Empresa catalana, amb seu a Tàrrega, que treballa des de 1990. Disseny i creació de CD-ROMs, jocs interactius, pàgines web, escenografies digitals, vídeo digital, fotografia digital, disseny i anomació 3D i altres, etc. Formació.
Carácter Gráfico
Especialitzada en disseny i en comunicació gràfica. Imatge corporativa, producte, editorial, projecte, multimèdia, exposicions en fires, Oferim experiència, professionalitat, qualitat i tracte personalitzat. L’estudi està situat al Carreró d’Oubí de Reus.
Cèl·lula Acció Creativa
Estudi de disseny gràfic independent, especialitzat en difusió cultural i comunicació d’institucions. Des de Sabadell, creen relacions duradores i profitoses amb clients d’arreu. Creiem en el disseny gràfic: en la utilitat que té i en el seu pes cultural.
Cia Sienta la Cabeza
Companyia creada el 2001 quan es troben la perruquera brasilera Fafá Franco i el músic escocès Nick Prescott. Tots dos junts s’aboquen a la creativitat i a la imaginació. Integrant perruquería i música, creen l’espectacle “Sienta la Cabeza”.
Cocolia
L'estudi creatiu Cocolia es situa al carrer de Palmerar de Baix, a Vilanova i la Geltrú, molt a prop del mar. Està especialitzat en imatge corporativa, direcció d'art, disseny editorial, il·lustració, publicitat i disseny websites. Marquem la diferència.
ColorModels.com
Web de recerca, exploració i experiència artística. Compartir els recursos, imatges, animacions i experiments de la meva recerca sobre el color com a suport a la docència o com a exemples de visualització dels models de color.
Concrete Digital Designs
Empresa gironina dedicada a serveis gràfics digitals i multimèdia. També realitzem disseny gràfic per a empreses i art de consum per a tothom. Salvapantalles i Projecte10, un llibre futurista de ciència ficció fantàstica i guerra, gratuït en pdf.
control [Z] visual
control [Z] visual, un estudi que dedica l'activitat al vídeo i al disseny gràfic. Aportem els coneixements buscant altres formes de veure i explicar. Una visió subtil dels conceptes ens defineix, ajudant a transmetre amb força el contingut a comunicar.
Copiflash
Web de Copiflash Sant Just. Som una empresa amb més de 30 anys d'experiència en el sector de les arts gràfiques i la reproducció digital capaços d'oferir-li una gran varietat de serveis. Ens avala l'experiència, la inmediatesa i l'atenció al client.
cpgrafic
Disseny i comunicació gràfica. Al servei d’empreses i institucions, des de fa més de 25 anys. Seguim cercant les millors idees i posan-t'hi tota la creativitat, per tal de procurar l'èxit dels nostres clients, entre el seu sector. Vilafranca del Penedès.
Creació Gràfica
Pàgina web de l’empresa Creació Gràfica, dedicada a al desenvolupament de serveis gràfics, des de la ciutat de Balaguer (La Noguera). La seva pàgina es troba en procés de construcció.
Creatica
Empresa dedicada al disseny gràfic i comunicació publicitària a Vilanova i la Geltrú (Barcelona): Imatge corporativa, catàlegs, promocions, màrketing directe, packaging, estands, disseny webs, multimèdia, fotografia, audiovisuals, impressió…
Creativa
Web de l’empresa gelidenca Creativa. La teva idea, és el nostre projecte. Amb aquesta visió es projecta Creativa per oferir-te un ampli catàleg den productes i serveis vinculats a la imatge digital, el disseny i la comunicació gràfica i audiovisual.
Creavisio, publicitat i multimèdia
Pàgina d'aquesta agencia andorrana dedicada a la publicitat i multimèdia, i que està especialitzada en el disseny de pàgines web, desenvolupament, creacions de CD-ROM, 3D, disseny gràfic, entre d'altres coses.
Croma Gràfics & Web
Producció visual de la imatge. Tot tipus de serveis per a completar necessitats en el camp de la comunicació. L’equip està format per persones de diferents sectors i especialitzacions que conflueixen per donar solucions integrals als seus clients.
Curs Monogràfic d’Animació per Ordinador
Curs per la realització de curtmetratges. Una introducció a l’animació per ordinador, basada en tècniques 3D, orientada a la realització de curtmetratges. L'animació 3D té nombroses sortides professionals. (en aquest cas Maya, d'Alias-Wavefront).
Curs Multimèdia en CD-ROM
Curs de formació de Comerç Electrònic. Es presenta per a oferir a l'alumne una formació pràctica en les tècniques del comerç exterior (logística, duanes,...) i del màrqueting internacional. Oferir una visió pràctica sobre les oportunitats de negocis.
D,Disseny
Pàgina web oficial de D,Disseny, empresa de Figueres (Alt Empordà-Girona). Graphic abd web desing. Estem reformant la nostra web, per donar-li una nova imatge i fer-la més dinàmica. Preguem disculpin les molèsties. Tots els drets reservats.
d.3Rs - Treserras.net
Disseny web intel·ligent. Treserras.net és un estudi de disseny i multimèdia especialitzat en disseny de projectes enfocats d’Internet, al disseny d'experiències interactives i creació d'identitat digital. Branding, disseny gràfic, disseny web, e-commerce
Dàctil - Comunicació Creativa
Empresa de Centelles (Osona). Som un equip creatiu que planifiquem i desenvolupem estratègies de comunicació gràfica i multimèdia. Aportem solucions a les necessitats específiques per a millorar la imatge i la connexió amb el públic objectiu.
Daniel Olmo Boronat
Web del dissenyador gràfic Daniel Olmo Boronat. Disseny de cartells, disseny de CDs, disseny de diptics, fullets, marques, logotips, disseny web 2.0, pintura 3, còmic i Il·lustració '03, Rodamón '04, on està el lloc? '06. PaisViatge '08. Sàmara.
Daruma Studio
Estudi de Sebastià López, grafista involucrat en el món del disseny des de fa aproximadament 15 anys, amb formació acadèmica de disseny gràfic com de marketing i RR.PP. L’estructura flexible permet oferir als clients els avantatges d'un petit estudi.
DDDisseny Gràfic
Pàgina web de DDDisseny Gràfic, empresa amv seu a la ciutat d’Igualada (L’Anoia), que està dedicada a la il·lustració gràfica. Treballs d’il·lustrador gràfic coma ara: logotips, retolació, imatge corporativa, material gràfic, grafisme web, etcètera.
degrafic - disseny i impressió
Estudi de disseny gràfic i publicitat per la teva empresa. Situats a la Bisbal d’Empordà, Girona. Actualment neix de la necessitat de donar-se a conèixer i donar un servei a les persones i empresses, oferint un treball de confiança.
Deumonforte
Estudi de disseny que ofereix serveis a botigues, empreses i institucions en l’àmbit del disseny gràfic, la publicitat i la comunicació. Treball gràfic, la tipografia i el color per potenciar el valor de la marca i aconseguir la imatge definida i pròpia.
Dic Disseny i Comunicació
Imatge corporativa, disseny editorial, catàlegs i fulletons, packaging, espais comercials, stands, espais expositius, espais museístics, retrat, reportatge, industrial, editorial, concepte, il·lustració infantil i/o editorial, mitjans paper o digital…
Dídac Ballester
Pàgina web de Dídac Ballester, dissenyador gràfic valencià. Inclou informació diversa sobre els seus treballs. Vore tots llibres, identitat packaging, gràfic, peces singulars, dídac ballester, statement, coses de docència I dades de contacte.
Diferent Creatiu
La millor opció per a tu i la teva empresa. Estem especialitzats en el disseny gràfic i en el disseny i programació de pàgines web. Volem ajudar-vos a desenvolupar les vostres idees, realitzant conjuntament tot tipus de projectes adaptats a vosaltres.
dirxdir
Web de dirxdir, disseny gràfic, il·lustració, col·laboracions, samarretes, exposicions, i dades de contacte. El primer disseny de la casa està basada, al igual que la primera tirada de dissenys de samarretes, en expressions i frases fetes catalanes.
Disis Disseny - Estudi de disseny & impremta a Girona
Disis Disseny és un estudi de disseny creatiu amb servei d'impremta. Disseny gràfic, disseny industrial, fotografia, webs a La Cellera de Ter (Girona). Un estudi de disseny multi-disciplinar que resolem els projectes, i resolem tot el projecte sencer.
disseny digital
Pàgina de l'empresa disseny digital. Està formada per un equip miltidisciplinar i dinàmic, dedicada a fer multiserveis en disseny gràfic, pàgines web, catàlegs multimèdia interactius, targetes de presentació, fotomuntatges, etc.
Disseny Gràfic Lillet
Pàgines web, publicitats via e-mailing, catàlegs, tríptics, cartells, logotips, targetes, packaging, samarretes, anuncis, papereria d'empresa, imatge corporativa, edició de video, producció gràfica, dissenys personalitzats per a cada client.
Disseny&Rauxa
Espai a Internet de l’empresa Disseny&Rauxa, amb seu a Castellar del Vallès (Vallès Occidental). Imatge corporativa, gràfica publicitària, disseny promocional, disseny editorial, imatge gestual, pàgines web Go! Bcn, Ivan's puppets, clients, …
Disseny: Raül González
Pàgina de Raül González, des de l’Alt Penedès, dedicada a la seva activitat de disseny gràfic i d'altres coses relacionades… És tot un clàssic: En casa de herrero… Cuchillo de palo !!! Un dia d'aquests acabaré de pujar les noves feines :) …
Dissenyadors.cat
Dissenyadors.cat és un grup d'editors i dissenyadors amb seu a Esplugues de Llobregat compromesos amb la creació a baix cost i de qualitat. Ofereixen serveis per tot Catalunya, utilitzant intensivament les noves tecnologies. Es dediquen al disseny.
Dissenys BR
Disseny gràfic, disseny web, objectes de regal, merchadising, lots de Nadal i objectes publicitaris. Confecciona el pressupost del que necessites, gorres, jerseis, samarretes, encenedors, bolígrafs, anoracs… qualsevol tipus d’objecte personalitzat.
Dosis
Pàgina web de Dosis projectes gràfics, empresa dedicada als serveis gràfics des de la Ciutat de Sant Feliu de Guíxols (el Baix Empordà). Estem al carrer de la Rutlla, 24 1r F de Sant Feliu de Guíxols (Girona). La pàgina resta en construcció.
Ecestudi - Enric Comallonga
Ecestudi és lestudi del dissenyador gràfic freelance Enric Comallonga, dedicat al disseny gràfic i a la comunicació. L’estudi es troba situat a Manresa. Inclou informació general, portafoli de treballs realitzats i les dades de contacte postal i e-mail.
Edimark: Marketing & Comunicació
Edimark: Serveis. donem moviment a la teva empresa. Moviment; Vibració, enrenou, tendència, oscil, revolució, opinió, corrent ... Disseny, maquetació, papereria comercial, aplicacions, exteriors, merchadasing, animació, màrqueting i comunicació.
Eix Gràfic
Eix Gràfic és una empresa de serveis gràfics integrals que treballa des de Tavernes de La Valldigna. Disseny gràfic, disseny editorial, packaging, disseny web assessoria tècnica en arts gràfiques, projectes d’interiorisme i decoració. Pressupostos.
Eixida
L'eixida és un petit estudi independent que arrencà Xavier Grau l'any 2002 amb l'objectiu de poder realitzar projectes gràfics creatius, originals i de qualitat. Comunicació gràfica, identitat corporativa, disseny web i mòbil, periodístic, editorial...
el mono creativo
Web de l’estudi de disseny el mono creativo, de Lloret de Mar (Costa Brava). Disseny gràfic, identitat corporativa, logotips, flyers, fulletons, díptics, tríptics, cartes restaurant, catàlegs, revistes, impressió digital, òfset, impressió gran format, …
elrentaplats.cat
Pàgina de elrentaplats.cat, és una empresa de La Llacuna, a la comarca de l’Anoia. Informació general i dades dels projectes i col·laboracions desenvolupaddes en aplicacions multimèdia, disseny, música i fotografía.
Enginy Creatiu, estudi gràfic i creatiu
Estudi de comunicació. Treballem en exclusiva pel client, sense intermediaris, de forma local i propera. Som un estudi de comunicació de recent creació. Un dels nostres avals és la passió per la nostra feina ben feta. Ens agrada satisfer al client...
Enric Sendra
Empresa propietat de Enric Sendra i Gubianes. Enric Sendra està dedicada al món de la imatge. Des de fa més de 25 anys busquen la imatge òptima pel seu negoci, des d’una tarjeta de visita a un estand de fira. A Sant Sadurní d'Anoia (Barcelona).
Esmel Design
Estudi multidisciplinar, format per emprenedors, especialitzat en enginyeria, disseny de producte, disseny gràfic i web. A Esmel tenim experiència, que ens permet assolir l’èxit en una gran varietat de projectes i desenvolupar-los desde qualsevol fase.
Espremedora
Serveis de maquetació, projectes web, retolació gran format, samarretes, disseny gràfic amb qualitat i al millor preu. T’oferim les millors solucions d’impressió de gran format. Tots tipus de retolació de vehicles comercials, publicitaris o flotes.
Estudi Gràfic - Infografia 3D
Estudi Gràfic li ofereix els serveis d’infografia 3D en interiors, habitatges seccionats i exteriors. La nostra especialitat es basa en els efectes de la il·luminació real sobre els objectes, permetent veure els materials amb el seu comportament.
Estudi Marina Turró
Pàgina de l’Estudi Marina Turró. És un estudi gràfic, d’il·lustració, web i multimèdia. Identitat, senyalèctica, identitat corporativa, quadres, personal, ... L’estudi esta situat a Calella (Maresme). Clients i treballs realitzats.
Estudiblau
Disseny creatiu de webs, publicitat, imatge corporativa, multimèdia... Estudi Blau constitueix una referència destacada en l'àmbit de la comunicació. Solucions i serveis avançats que cobreixen els camps des del disseny web fins a la decoració d'ambients.
EUMO Gràfic
Va començar com a servei d’Eumo Editorial, l’empresa editora de la UV. Funciona com a taller de disseny gràfic. Treballa per a empreses i institucions i ofereix serveis globals de la imatge i de la identitat corporatives. Vic i Barcelona.
Eureka
Grup empresarial de Barcelona, integrat per les empreses Eurekagrafica (de disseny i producció multimèdia), Eurekapixel (de simulació virtual de projectes). Projectes gràfics d'alta qualitat. Infografia, multimèdia, arquitectura, i disseny web.
Eureka! Disseny gràfic a Barcelona
Empresa dedicada al disseny de logotips, el mirall de l’anima de la seva empresa. Comunicació, papereria d'empresa, tarjetes de visita, sobres, paper de carta, pòsters, anuncis publicitaris, dossiers, brochures, displays, grafisme d’estands, ...
Euromodels Models per a fundició
Empresa que ofereix tot el proccés des de el esboç o el disseny 2D 3D, fins a la peça acabada en motlles. Professionalitat i qualitat dels serveis de disseny, desenvolupament, modelatge, fabricació de motlles, prototips i útils de control de l’empresa.
Flash Arte
Flash Arte és una agència de disseny web, disseny gràfic, infografia i disseny 3D, disseny multimèdia i comunicació gràfica, web i audiovisual ubicada a Sabadell (Barcelona). Les nostres solucions s'adapten als diferents tipus de necessitats.
Flash Arte Multimedia
Flash Arte Multimedia és una empresa especialitzada en disseny gràfic, disseny web, disseny multimèdia, 3d i video. Empresa està ubicada a Sabadell, Vallès Oriental (Barcelona). Les seves solucions s'adapten als diferents tipus de necessitats.
Forma & Co
És un estudi independent de Barcelona dedicat a la comunicació gràfica. Fundat per Joel Lozano i Dani Navarro, treballa en projectes d'identitat corporativa, estratègia comunicativa, disseny editorial, il·lustració, animació i web. Estructura flexible.
Foxnice
A Foxnice donem servei a les petites i mitjanes empreses per mantenir els seus portals actualitzats i per donar el suport que necessiten. Assessorem i oferim serveis per a aquelles tecnologies que ajuden a créixer i ser més competitius.
Franquet Barrau
Estudi de disseny a Manresa. Disseny web, interior i gràfic. Social Media Franquet Barrau ofereix el producte definitiu per gestionar totes les relacions públiques a la xarxa. Selecció de projectes realitzats per l’equip. Mailing, portfoli, equip, …
Freshdesign - Estudi de disseny i fotografia
Oferim el servei de creació de la marca (logotip), imatge corporativa, revistes, catàlegs, cartells, flayers, tríptics, anuncis, publicitat, packaging… Realitzem sessions de fotografia publicitària. T’ajudem a millorar la teva presència a la xarxa.
GDG Gabinet Disseny Gràfic
Estudi que va obrir fa 25 anys a Girona, amb concepció del disseny que continus defensant. Entén el valor del disseny com un servei complet més enllà del recurs gràfic, per oferir un servei integral que englobi compromís, assessorament i experiència.
Gecko Room
Gecko Room és una empresa de disseny web i disseny gràfic a Sabadell (Barcelona). Proporcionem serveis de consultoria estratègica de posicionament web. Ampli portfoli de professionalitat i compromís. Oferim una extensa gama de serveis que inclou tot.
Globals Design & Development
Disseny i desenvolupament per a empreses. Oferim una total personalització tant per les necessitats de cada empresa com per la seva imatge corporativa. La identitat corporativa és la personalitat que l’empresa vol demostrar al públic.
Grafficants - traficants de gràfics
Pàgina de Grafficants, traficants de gràfics, empresa dedicada al grafisme des de Manresa. El Gestor de Continguts és una eina desen volupada per l'equip informàtic de Grafficants, exclusivament per gestionar el contingut dels seus sites.
Grafia! Serveis gràfics
Il·lustració, retoc fotogràfic, cartelleria gran format, fotografia, disseny gràfic, impressió, pàgines web, impressió offset, ... No tenim web definitiva, t’atendrem en coses de disseny gràfic, impressió offset, impressió digital, fotografia, ...
Grafic-a.net
Pàgina de Grafic-a.net - Disseny Gràfic. Empresa de Palamós (Baix Empordà), dedicada al disseny gràfic com a eina de comunicació. El disseny gràfic com a eina de comunicació. Imatge corporativa, confecció web, …
Graficman
Pàgina d'aquesta empresa de publicitat i disseny, amb seu a Banyoles. Presentació del gabinet creatiu; Disseny per a la web il·lustració, disseny gràfic, fotografia digital, taller de realitat virtual, impresió i edició, etc.
Gràfics - Impresions Digitals
Facebook de l’empresa Gràfics, Impresions Digitals, emppresa fundada l’abril de 1999 a Tortosa. Impressions digitals petit i gran format. Retolació. Lones. Vinils decoratius. De 09:00 a 13:00, 16:00 a 20:00. La seva pàgina web no és operativa.
Graficter Studio
És un estudi creatiu i impremta, situat a la Cellera de Ter (Girona). Té els seus orígens en la impremta Graficter, nascuda durant la dècada dels 80. L’any 2012 aquesta impremta es traspassà i es transformà en el que és actualment Graficter Studio.
Gràfiques del Matarranya
Pàgina de Gràfiques del Matarranya. Des del 1985 la nostra empresa treballa a Calaceit, una petita població situada a la comarca del Matarranya, entre el Baix Aragó i la Terra Alta. Arts gràfiques, web i edició multimèdia.
Grafx116 - Disseny Multimèdia
Som grafx116.com i ens dediquem a situar tota classe de negoci a internet, millorant la seva imatge i la seva presència fent que la xarxa sigui un altaveu per aquest. Per cada projecte li posem la màxima dedicació per aconseguir uns bons resultats.
graphikus · estudi de disseny gràfic i comunicació visual
graphikus · estudi de disseny gràfic i comunicació visual. Serveis integrals de creativitat gràfica, des de l'imatge corporativa fins al disseny de marques, passant per catàlegs, logotips, gràfica publicitària i papereria comercial.
GratStudio
Estudi de disseny gràfic a mig camí entre Barcelona, Buenos Aires i Mèxic i cuida petits detalls, les grans idees i l’alegria en els seus projectes. Especialitzat en crear mons a través de la imatge corporativa, per a lres petites o les grans empreses.
Grup de Disseny Gràfic Aremi
GdG, és un Grup de Disseny Gràfic, creat al setembre de l’any 2007, i inscrits dins del Centre Ocupacional de l'Associació Aremi de Lleida. En aquest blog hi podreu trobar el resultat dels nostres treballs i dissenys que anem elaborant dia a dia.
GS Gràfica
Pàgina d'aquesta empresa vigatana dedicada a la elaboració gràfica, editorial, identitat, espais, web i multimèdia. Està formada per Guillem Soldevila, Andreu Codina, Borja Hot, Miu Mirambell, Sandra Penadès, i Dole Trulls.
guiudisseny
Joan Guiu i Forès, reusenc del 79 que d’entre totes les vides, la de dissenyador gràfic és la que més agrada. Va aprendre a equivocar-me i alhora dissenyar, a l’Escola Superior de Disseny i Art Llotja de Barcelona, i després no ha deixat d’aprendre.
Gurb Disseny
Web de l’empresa Gurb Disseny (abans Enetece), estudi de disseny gràfic i multimèdia. Estrenem noves instal·lacions a Gurb. En aquests moments estem redissenyant la nova web. Disseny, consultoria web, impremta digital, editorial i manies del grup.
HGDisseny
HGDisseny, plegats proposem col·laborar i, fins i tot, comprometre’ns amb altres persones coratjoses que decideixin emprendre negocis, que desafiïn la crisi, que tinguin voluntat de créixer i tirar endavant “amb il·lusió” com es diu. Ajuntar esforços.
I.D.E.M. S.L
Web de Infografia Digital Edició Multimèdia, S.L. És una empresa amb professionals de diferents camps, capaç de cobrir totes les seves necesitats en: serveis editorials, multimèdia, portals i pàgines web. Banc d’Il·lustacions i banc d’imatges.
IDDIC
Disseny gràfic; il·lustració tradicional, fullets i catàlegs, butlletins i agendes, llibres i revistes, logotips, interiorisme, disseny digital, webs, banners publicitaris, animacions, il·lustracions digitals, imatge 3D o corparativa, trucatge…
Idmon
Idmon Taller de Projectes Multimèdia Educatius. Espai d'aprenentatge virtual d' Idmon, el taller de projectes de Lluís Rius Oliva www.lluisrius.cat. Blog del taller de projectes multimèria Idmon.
imaicom
Pàgina web de l’empresa imaicom.com. Inclou informació dels serveis que ofereix: imatge i comunicació, publicitat, identitat corporativa, i disseny web. La companyia té la seva seu a Cardedeu, a la comarca del Vallès Oriental. Contacta’ns.
Imatges de Síntesi
Pàgina d'aquest estudi gràfic de Barcelona. Imatges de Síntesi és un estudi de serveis infogràfics en 3D i del render. Arquitectura, disseny interior i industrial, packaging: presentació i visualització de projectes i animacions virtuals.
imma casals - imatge i comunicació
Pàgina oficial d'imma casals imatge i comunicació. És un estudi de disseny gràfic i pàgines web de la Garrotxa. Especialitzats en imatge corporativa, publicitat gràfica, packaging i realització de llocs webs àgils i dinàmics.
Imoc Studio Gràfic
Estudi creat l'any 2005 dedicat al disseny web professional, disseny gràfic i impressió. Som diferents perquè oferim un producte de qualitat intentant ajustar-ho al màxim a les necessitats de cada client, analitzant el motiu i el per donar-li una solució.
InfoCreadors
Empresa del Vendrell, dedicada al disseny gràfic, publicació web, modelat i animació 3d. Interactius multimèdia, retoc fotografic, Office Art 3D, logotips, photo vídeo, HTML, VRLM, Flash, multimèdia, Java, taller, retolació, i links.
Ingenia
Pàgina d’Ingenia, empresa ubicada a Viladecavalls, al Vallès Occidental. Està especialitzada em identitat corporativa, comunicació, serveis i disseny web i altres feines relacionades. Treballs realitzats i dades de contacte.
Jambuling
Juan Luis Naranjo, dissenyador gràfic i de pàgines web. Neix a Barcelona en 1972 i actualment viu i treballa a La Pobla de Segur. Més de 12 anys dissenyant web. Ha treballat en projectes pel FCBarcelona, Puig, Festina, Generali Seguros, entre d’altres.
JMwebs.cat
Realitzem pàgines web personalitzades i optimitzades peels cercadors. Preu Pack 360 € + iva. Posicionament Pàgines Web, E-Mailings Massius, Traduccions, Disseny Gràfic Publicitari i Màrqueting, Reportatges Fotogràfics, Banc de fotos, Tour Virtual 360º.
Jordi Besora · Disseny Gràfic i Multimèdia
CDs interactius auto-executables en suport CD, DVD o CDcard, per a: Catàlegs interactius, memòries anuals d'empresa, presenta-cions corporatives i institucionals, publicitat, etc. Publicacions digitals per iPad. Postals i Invitacions interactives.
Jordi Ribas i Associats
Dissenyadors gràfics especialistes en disseny de publicacions i imatge corporativa. Adeqüem les solucions gràfiques a les necessitats del producte, el servei o la institució. Amb imatges eficaces i identificadores.
Jordi Sala Nicolau Operador de CAD-Autocad
Treballs puntuals de delineació amb CAD (Sòlids 3D Paramètrics tipus acis, planols de treball, presentacions CD's....). Vol compartir amb altres persones d’apassionant tecnologia del dibuix assistit per ordinador i les seves immenses possibilitats.
Josep Giribet
Professor d’infografía, disseny i vídeo a la Facultat de Comunicació Audiovisual de la UPF. El seu extens currículum , docència, recerca professional, propostes artístiques, QTVR i fotografia.
Judith Antolin Studio
Publicitat i disseny gràfic i maquetació de mediakit per a RBA Publiventas. Disseny de document mediakit 2011 de la revista femenina Saber Vivir, de l'editorial RBA. Definició de linia gràfica, búsqueda de fotografies, treball de representació de dades, …
Kamaleon Digital
Serveis web i de disseny gràfic. Existeixen gairebé 161 espècies de camaleons. La majoria a Àfrica, i que també en podem trobar alguns a Europa. Són famosos, entre altres coses, per la capacitat d'adaptar-se al seu entorn segons circumstàncies.
L’Estudi Amagat
Espai de L’Estudi Amagat, empresa de la ciutat de Barcelona, dedicada a oferir serveis de disseny gràfic, serveis de direcció d'art en projectes complets i en els serveis d’identitat corporativa. Inclou informació general u portafoli d’alguns projectes.
La Creativa
Estudi de disseny, espai de treball i col·lectiu format l’any 2000 quan uns dissenyadors s’associen per unir disciplines, i combinar-les en estudi integral obert. Disseny d’exposicions, revistes, webs, cadires, cases, fulletons, audiovisuals i bicicletes.
la incubadora
Disseny gràfic i web orientat al client. Perquè per nosaltres, els teus clients són el més important. Tracem un pla estratègic de comunicació de l’empresa que apliquem de manera creativa en tots els nostres dissenys, avantposant criteris sostenibles.
La Maquineta / Estudi Gràfic
Pàgina oficial d'aquest estudi de disseny gràfic i il·lustració amb seus a Barcelona i a Buenos Aires (Argentina). Àreaverda d'interès social i cultural, àreablava vessant institucional, àreataronja projectes pluridisciplinars de La Maquineta.
la Negreta
Estudi de disseny gràfic i comunicació multidisciplinar que neix com a projecte empresarial l’any 2007. Identitat visual, comunicació, disseny editorial, disseny web, noves tecnologies, estratègia, assessoria… formen part de les nostres estratègies.
La Padrina Conchita
Dissenyadora gràfica, il·lustradora, fotògrafa i amant dels animals. Estic en un món ple de coses per descubrir i pretenc ensenyar-vos el que faig per a que entre tots ens podem assessorar sobre aquest món. Un dissapte normal, fa dies que no surtim…
La Perruquera
Agència creativa 2.0 Girona. Agència de publicitat, creativitat publicitària i de ràdio, cursos universitat de Girona, disseny creatiu, disseny de cartells, disseny d’etiquetes, disseny gràfic i disseny gràfic Girona. Portafoli treballs realitzats.
La Revolta del Riu Vermell
La Revolta del Riu Vermell és el blog personal de Xavi Iroz, dissenyador gràfic i maquetista. Inclou diferents informacions del seu interès: troba’m, els seus cartells, les seves webs, les seves maquetacions, els seus projectes, …
Laboratori Creatiu
Web de Laboratori Creatiu. Els nostres serveis: Disseny gràfic, imatge corporativa, disseny web, impressió professional, fotografia publicitària, producció multimèdia, estratègies de comunicació, organització d'esdeveniments, projectes d'innovació, …
Ladeus Web Branding
Estudi de disseny i branding especialitzats en la creació de marques i el desenvolupament de projectes a Internet. Disseny i desenvolupament de projectes web i comunicació online, donat forma als valors I construint una marca sòlida i única.
Lamosca - Disseny Gràfic i Comunicació Multimèdia
Web d'aquesta empresa, que des de 1995, és un estudi de disseny i comunicació multimèdia. Prèn d'entre les qualitats de l'insecte volàtil la seva inquietut i habilitat. Portafoli, identitat corporativa, publicacions i especials, i dades diverses.
Lapinza
Fem volar la creativitat, creem lemes, marques, fem dissenys editorials, publicitat gràfica, projectes web, aplicacions mòbils… Som una agència transparent, compromesa amb els timmings i àgil amb les realitats canviants de la nostra societat.
l'auladevidre
Pàgina de l'auladevidre. És una centre de formació audiovisual cursos edició de vídeo, tallers escoles, cursos de càmera fotogràfia i vídeo digital. També productora i edició de vídeo. Estem a l'edifici del Seminari de Vic.
Ledoyalcoco - Disseny i Creativitat
Format per professionals del disseny, multimèdia, audiovisual i fotografia. Desenvolupem projectes institucionals, corporatius i comercials. Imatges de marca, identitats visuals, llançament de productes, pàgines web, maquetació editorial, packaging, …
LogoGirona - Serveis Gràfics i Publicitaris
Empresa de Girona dedicada als rètols i sistemes de senyalització informativa. Rètols lluminosos, creació de rètols exteriors per a botigues, comerços, despatxos, tallers, naus, segells, retolació per ordinador, extintors, …
luba lee disseny
Proposta de fer webs a la mida de les idees... Sempre m'han agradat les coses creatives i investigar. L'any 2001, vaig proposar al lloc on treballava que, a canvi del mateix sou, aprendria HTML i CSS i faria la seva web. Van acceptar, així va començar.
mafsdisseny
Empresa de Tarragona. Treball en disseny gràfic i disseny web, des dels inicis per empreses fortament relacionades amb l’àmbit tècnic/científic: Centres de recerca / sector químic industrial / farmacèutica / biomedicina, sector tècnic / industrial.
Magda Lamas de Souza
Web de Magda Lamas dedicada al disseny gràfic, fotografia I al scrapbooking. És tècnica d'autoedició amb coneixements de Photoshop, Illustrator, InDesign, Joomla, Html. CSS bàsic. Olot. Data i lloc de naixement: 27/07/1989, al Brasil.
Magma 3interactiva
Empresa d’especialistes en comunicació interactiva des de 1995. Disseny web, CD-Rom, màrqueting online, formació, recerca i desenvolupament. L’empresa treballa en disseny, aplicacions, publicitat interactiva. Projectes i metodologia.
Mao Sartori
Dissenyador italià que des de l’any 2008 es va traslladar a Lleida. La seva formació ha transcorregut entre les escoles i acadèmies de belles arts de Monza, Milano i Barcelona. Especialitzat en disseny artístic, disseny de producte i disseny gràfic.
Maquet 3
Des de 1995 confecció de maquetes i renders per a l'arquitectura, l'urbanisme i museus. Maquetes arquitectòniques, de treball, topogràfiques. Maquet 3 col"labora amb despatxos d’arquitectura en la realització de les maquetes dels projectes.
Marc Gispert
Disseny gràfic i disseny web des de Girona. La meva primera feina en el món de les arts gràfiques va ser com a maquetador de premsa al Diari de Girona. Més tard vaig anar a Barcelona, i vaig començar a treballar a Nahrin Nutrición Ibérica.
Maria Ivanova
Pàgina de Maria Ivanova, dissenyadora d'interfícies multimèdia, disseny web, disseny gràfic des del Vallès Oriental. Disseny multimèdia, disseny gràfic, arquitectura de la informació, fotografia …
Maristany
Informàtica aplicada, en entorn Windows, per a la petita i mitjana empresa i per a les persones físiques preferentment del Maresme i Barcelonès. Dibuix de plànols, actualització de plànols, bases de dades, fulls de càlcul, pàgines web ...
MediActiu
Mediactiu és un estudi de disseny gràfic i disseny web a Barcelona. El nostre objectiu és aconseguir millorar els resultats dels nostres clients, desenvolupant solucions creatives a la mida de les seves necesitats. Sabem què és el disseny.
Medina & Monés - Comunicació Visual
Pàgina d'aquest estudi de comunicació visual. Especialitats de Treball; disseny gràfic, il·lustració, animació per ordinador, fotografia i multimèdia. La seu de l'empresa es troba ubicada a la Gran Via de Barcelona.
Mesblanc Estudi de Disseny Gràfic
Web de Mesblanc estudi de disseny gràfic. La companyia ofereix solucions integrals en identitat corporativa, cartells, maquetació, packaging, illustració i disseny web. Empresa amb seus a Manresa i Sallent (Bages).
MgComunicació
Estudi de disseny gràfic d'Igualada a l'Anoia, que des l'any 1998, segueix sent una petita empresa especialitzada en disseny gràfic. Ofereix diverses especialitats; Grafisme en general, logotips, imatge corporativa…
Micpoint
Pàgina de Micpoint. És una empresa situada a Vic (Barcelona), dedicada plenament als temes infogràfics, imatge digital assistida per ordinador. Disseny gràfic, CD-Rom's, animàtica, retoc fotogràfic, web's, 3D.
Multimèdia 19
Empresa del sector audiovisual i multimèdia de Parets del Vallès (Vallès Oriental). Assesorament i venta de tot tipo d'aparells. L'empresa és coneguda per haver fet el cercador de webs en català Som-hi!
Muma
Petit estudi de grans especialistes en comunicació i creadors d'identitat gràfica aplicada. Des de fa més d’una dècada ens mou la passió i compromís amb el disseny gràfic. Plantegem projectes creant equips per cada cas, i permet ser més flexibles.
Nexe Disseny Gràfic
El disseny es el nostre ofici i totes les activitats que realitzem, encara i la varietat, sempre les tractem amb aquest principi. Per a nosaltres el disseny es posar ordre a la comunicació. La internet ens ha fet apostar fort per la comunicació.
Nimis Comunicació
La creativitat és l'essència que ens distingeix. Els treballs pels nostres clients són sempre únics. Des de l'any 1992 col·laborem amb clients en diversos camps, sempre a la recerca d'un únic objectiu: potenciar la seva imatge i la de la seva empresa.
Nitium
Nitium - Disseny de webs i analisi d'efectivitat per a pymes, corporacions, gabinets. Disseny gràfic, assessoria d'internet, assessoria jurídica, disseny gràfic, promoció, usabilitat i posicionament. Queralbs-Girona.
Niuimash Disseny Gràfic
Niuimash, Solucions Gràfiques i Audiovisuals, és una empresa que des de Martorell, Baix Llobregat. Ofereix els seus serveis de disseny gràfic, imatge corporativa, planes web, publicitat, … Últims projectes creats.
NuAnda2 Studio
Empresa osonenca dedicada al disseny web i entorn. El nostre objectiu es simplificar l'acces a les empreses i privats a Internet. Pàgines web, pàgines Flash, Flash intro, logos, identitat corporativa. Assistència: Intercamvi links, xat, FAQ i site map.
o! creativitat
Equip multidisciplinar de comunicadors, creatius i dissenyadors, especialitzats en imatge corporativa, comunicació i publicitat on-line i off-line. Websites, portals, jocs, interactius, presentacions multimèdia, 3d i realitat virtual, il·lustració...
Original
Web de Original, disseny i arts gràfiques. Empresa de serveis, disseny, marketing, comunicació i publicitat. En l'àmbit tecnológic que aporta sempre la màxima creativitat i les tècniques multimèdia més modernes.
Òxid comunicació
Òxid comunicació (Real de Montroi, Valencia). Som un estudi de comunicació creativa, fem disseny gràfic, web i multimèdia, animacions, packaging, interiorisme i retolació comercial. I tot el que tú pugues imaginar...
Paperdart.cat
Estudi Paperdart Desing, dedicat al disseny creatiu, Creacions en posagots i treballs d’impremta: preimpressió, taller òffset I taller digital. Contacteu amb nosaltres per enviar-nos els vostes comentaris, i ens posarem en contacte nosaltres.
Parèntesis Grup
Vídeo, fotografia, sonorització i il·luminació d’espectacles, organització d’esdeveniments, imatge corporativa per a empreses i particulars des del revelat de fotografies fins l’enregistrament de vídeo i DVD. Organització d’esdeveniments.
Paris Disseny
Despatx professional situat a Reus (Tarragona) dedicat a la comunicació gràfica, amb dilatada experiència en el món del disseny gràfic. Analitzem i donem solucions per portar a bon terme totes les necessitats gràfiques empresarials i de producte.
Patrimoni 360º Projecte Panoràmiques
Patrimoni 360º Projecte Panoràmiques. És un blog creat per Josep Giribet, de fotografies panoràmiques del patrimoni català. Hi podreu trobar: anècdotes, dades tècniques i, sobretot, moltes bones fotografies …
Personal Foto
Controls de qualitat en cada comanda: qualitat d'imatges, maquetació final, producció i enviament, perquè volem que gaudeixis de les teves comandes el màxim. A més, els productes estan fets en un procés artesanal, sempre tindràs alguna cosa única.
Pisca Studio
A Pisca apliquem les 3C amb els nostres clients. Treballem amb tu per a obtenir el millor resultat! [pisk?] n. 1 disseny gràfic i comunicació visual. 2 sinònims: simplicitat, organització, cmyk, creativitat, tipografia, netedat, imatge, encuny, …
Pixel Comunicació
Estem orgullosos de poder dir obertament que som una agència de publicitat i disseny gràfic multidisciplinar, jove, propera i experiència reconeguda. Podríem dir que som una agència d’experiència reconeguda i qualificada del sector de la publicitat.
Píxel07
Grup de professionals de la comunicació visual de Barcelona. Treballem en disseny gràfic i disseny web, programació, fotografia, vídeo i continguts escrits per desenvolupar la teva imatge corporativa. Dóna a conèixer la teva iniciativa empresarial…
plastic face
Un altre punt de vista del disseny. Branding: creem una marca, disseny logotip. Social media: Community manager: promoció d’events, marques a les xarxes socials. E-commerce: botihues online a mida. Web: adaptem la web a les seves necesitats.
Polang Design
Disseny eficaç per a empreses i institucions. Disseny gràfic per a catàlegs de prestigi, editorial, publicitat, disseny web i màrqueting digital, en col·laboració amb professionals per afrontar projectes amb el màxim rigor, professionalitat i creativitat.
Potenciatuimagen - Disseny web Barcelona
Disseny web econòmic a Barcelona, Potencia la Imatge, webs a Martorell, disseny logotips a Barcelona, posicionament a Internet. Treballs on la informació primordial del client es trobi amb facilitat, precisió i rapidesa, resultat de webs funcionals.
Prims, Estudi Gràfic
Empresa de serveis globals de disseny i impressió. Va començar als 90 amb l’activitat centrada en treballs de disseny gràfic, il·lustració i retoc digital. Hem incorporat medis humans i tecnològics per poder oferir als clients, un ventall de solucions.
Printec Infografia
Especialistes en visió 3d i realitat virtual. Ulleres tridimensionals, realitat virtual, monitors 3 dimensions per diferents aplicacions científiques i lúdiques. Estacions multiprocessador sota entorn Windows NT i monoprocessadors.
Publispec
Publispec és l'agència de comunicació global creada pel Grup Focus. Una agència líder en el sector de l'espectacle i esdeveniments culturals. Campanyes de comunicació integrals, disseny fràfic i creativitat innovadora, assessorament creatiu.
Pukkas
Empresa barcelonina dedicada a donar serveis d'Internet en dues branques concretes; Disseny i programació de pàgines web i aplicacions multimèdia. Projectes, document i localització. La versió en català no és operativa.
Punttv
Vídeo-productora, amb més de 12 anys d´experiència de producció audiovisual, formada per un equip de professionals del video, animadors 2D/3D, guionistes i dissenyadors gràfics. Espots publicitaris, vídeos d’empresa, DVD´s i documentals.
Quadratí
Estudi de disseny gràfic & tipografia. Webs, llibres, cartells, dítptics, altres… quadratí m. Peça de metall del cos de la lletra i de secció quadrada, que serveix per separar paraules o per crear espais en blanc en l'imprès.
QueArte Desing
Dissenyem catàlegs d’imatge, de producte, corporatius, de prestigi… Partint de l’impacte dels dissenys de tapes de llibres, maquetació de publicacions com revistes, periòdics o catàlegs, elegància el continent ha de comunicar l’essència del contingut.
Ramírez Disseny
Estudi de disseny gràfic i multimèdia amb experiència professional. Treballem per fer de les idees una realitat plena de concepte i contingut a solució global per a la comunicació de la teva empresa. Contacte digital, il·lustració, identitat gràfica, …
RenderCad
Imatges virtuals i prototips 3D en ABS+. Empresa dedicada a fer renders 3d d'exteriors i interiors d'edificis. També fan prototips, amb una impresora 3D, en ABS+ (pàstic) de qualsevol peça dibuixada en 3d. Ubicada a La Garrotxa (Olot).
Reversible Animacions
Portal de Reversible Animacions. Reversible Animacions és una empresa dedicada a la producció de animacions 3D i 2D i multimedia en general. Animació Flash, interactius, il·lustració, etc. Te la seva seu a Castellbisbal (Vallès Occidental).
Rico Sogorb Disseny Gràfic
El grafisme està present en totes les nostres especialitats, en tottes les nostres activitats i en tots els articles. Tota la producció requerix obligatoriament bocetage i disseny com primer pas previ inicial al proces d'elaboració.
Roger Masdeu
Dissenyador gràfic i fotògraf des de 1993, establert el 2008. Durant quinze anys cofundador de l'estudi Masdeu Giménez, estudi de serveis gràfics i editorials on ha treballat. Producció gràfica, en disseny web, gestió de preimpressió i impressó.
RRAT Disseny
Pàgina web de RRAT Disseny. RRAT Disseny és un estudi de disseny gràfic, a càrrec de Montse Poch, situat a Vilafranca del Penedès. Servei d’imatge corporativa, campanyes, publicitat, web, seyalització, il·lstració, fotografia i packaging.
Safareig Creatiu
Web de Safareig Creatiu . És una agència de publicitat que ofereix serveis de disseny i marketing externalitzat a les empreses. Ens basem en l'objectiu de poder oferir la idea que serveixi a l'empresa a assolir les fites i necessitats empresarials.
Sandra Güell
Estudi gràfic de Sandra Güell i Montse Alemany a Vilafranca del Penedès. Serveis gràfics, imatge, fotografia, impres-sió/maquetació, catàlegs, calendaris, tríptics, postals, flyers, cartells, bandes, anuncis, regals, etiquetes, bosses, displays, stans..
Setdedisseny
Setdedisseny és un estudi fundat el 2004 dedicat al disseny gràfic, industrial, packaging, interiors, multimèdia i comunicació. Col·laborem amb professionals per oferir un servei global al client com fotògrafs, programadors, il·lustradors…
sílvia guillén creativitat
Igualada (Anoia) > Vitoria-Gasteiz (Alava). Treballs realitzats de disseny gràfic (díptics, catàlegs, cartells...), logotips, imatge corporativa disseny de pàgines web, dibuix i il·lustració, animació, cd's multimèdia i fotografia...
Simi - Serveis Interactius Multimèdia Integrals
Disseny web Simi. Simi és una empresa dedicada a oferir serveis relacionats amb les noves tecnologies, en especial les que fan referència al camp multimèdia. Ens distingim de la resta d’empreses que realitzen projectes d’aquests tipus.
Sistema Binari
Pàgina de Sistema Binari, empresa ubicada al municipi d’Alcanar (Tarragona), dedicada a la fotografia i al disseny gràfic. Inclou diverses informacions; portfoli, blog, galeria, pàgines i les dades de contacte. La seva pàgina es troba en construcció.
Somnidigital.com
Somnidigital.com és una empresa ubicada a Sueca (Ribera Baixa - València), i dedicada al disseny web, disseny gràfic, disseny multimèdia, imatge corporativa, treballs d'impremta. Empresa, serveis, projectes i contacte.
SopaGraphics
Disseny de marca, publicitat i web. SopaGraphics destaca per la qualitat del treball que sempre presenta, així com el seu alt nivell de compromís, adaptabilitat i amabilitat. Volem compartir amb tu l’experiència d’un petit estudi amb grans idees. Lleida.
StudiOooh!
Disseny gràfic i web. Logotips, identitat corporativa, packaging, ... Partint de la vostra idea o demanda, analitzem els diferents factors que intervenen en el desenvolupament del projecte: suports a utilitzar, pressupost, temps de realització, etc.
Tàctil Balaguer - Imatge corporativa
Identitat visual d’empresa, papereria i packaging. Donem vida i representació al teu negoci, gestió de social media. La presència a les xarxes socials efectiva i actualitzada. Newsletter i mailing, webs i blogs, disseny i programació d’imatge a internet.
Tàngram 3 Disseny Estratègic
El disseny és part de l’estratègia d’empresa i organitzacions. Un disseny gràfic clar i atractiu farà que el seu missatge arribi millor. Avui no és suficient amb oferir la millor qualitat en els productes i serveis, també cal oferir una imatge impecable.
Taronja disseny
Taronja disseny és un estudi de disseny global, disseny gràfic, disseny industrial, disseny de producte, disseny de packaging, disseny de moble, disseny de webs, disseny multimpèdia. A Beniparrell (València). Profesionalitat. Disseny web més net.
Terès&Antolin
Especialistes en desenvolupament i aplicació gràfica, mereixedors de la confiança de més de 400 clients. Si desitgen conéixer-nos, estem a la seua disposició a les nostres oficines d’Alcanyís i Torredarques (Matarranya).
The Graphic room
The Graphic room çes un estudi de disseny gràfic que neix a l’any 2005, fruit de l’empenta de Roser Puig, dissenyadora gràfica. Ofereix serveis de creativitat gràfica integral. També és una impremta, per tant poden imprimim tot el que dissenyen.
Timit
Timit és una empresa de disseny gràfic i desenvolupament de projectes web. La trajectòria TiMiT comença el 1984 i es consolida el 2003, com una empresa polivalent disposada a superar-se en els reptes que els clients demanen, proposen i necessiten.
Tito Surribes - Dissenyador gràfic
Professionals del disseny gràfic i multimèdia, format per maniàtics del disseny, obsesionats amb el bon gust, la imatge gràfica, la tipografia, els missatges directes i la simplicitat estètica. Ens agrada el disseny suís i no el disseny buit de concepte.
Tois Estudio Creativo
Estudi de disseny gràfic i direcció d'art fundat l'any 2.005, és ubicat a Barcelona. Servei complet per a marques i productes, per a clients o per a agències de publicitat. Disseny de campanyes, sessions fotogràfiques o projectes de graffiti i decoració.
Tona Monjo
Pàgina de Tona Monjo, dissenyadora bacelonina de brillant currículum i trajectòria. Està dedicada a la creació i assessorament en: disseny d'interficies, arquitectura de la informació, usabilitat, disseny gràfic, i direcció d'art.
Tònic
Estudi de disseny i publicitat dedicat a la comunicació basat en l’investigació i recerca artístiques. Per gran o petita empresa, persona privada, banda, artista, o una institució, proposem solucions exclusives i personals de disseny audiovisual.
Trepax disseny
Web de Trepax Studio, Il·lustració i disseny. Artísta gràfic (web, il.lustració, fotografia, infografia, i retoc digital) Totes les imatges, fotografies, dibuixos i continguts son de creació pròpia. Il·lustració, logo, gràfic, fotografia, bloc, Sketch, …
Tres Interactiva
Web de l’empresa Tres Interactiva. Idees, comunicació & creativitat des de Gelida (Alt Penedès). Treballem en Comunicació Espais Identitat Packaging Web, ... L’estudi: Actualitat Contacte Portfolio. Els Blocs de Tres. Espai a les xarxes socials.
Trokola Factory
Factoria de Palau-solità i Plegamans (Barcelona), dedicada al disseny gràfic & disseny multimèdia. Ofereix serveis de imatge corporativa, cartells, catàlegs, anuncis publicitaris, retulacions, disseny web, hosting, registre de dominis, ...
Uebart
Empresa estudi de l’Olleria (València), dedicada al grafisme i Internet. Disseny web, posicionament, fotografia, multimèdia, imatge corporativa, newsletters, packaging i publicitat. L’estudi, portafoli, col·laboracions i contacte.
Utopix Studios
Fem, mantenim i actualitzem webs. Dissenyem i produim material gràfic per a difusió d’entitats. Animacions per webs, materials educatius, presentacions, jocs interactius... I capturar i editar imatges digitals, escanejos, retocs, digitalitzar arxius, ...
Vicente & Associats Dissenyadors
Pàgina de l'empresa de serveis Vicente & Associats. Constituïm un equip amb gran experiència en el camp del disseny gràfic i la comunicació audiovisual. Treballem des de la ciutat de Lleida.
Vigital
Disseny Gràfic Web i Tipografia Digital. Vigital és quadern de notes sobre les arts visuals amb medis digitals. Conté idees, consells, informacions, senzilles i pràctiques i creacions originals en tipografia i il·lustració.
Vuitdeu Comunicació
Pàgina web de Vuitdeu Comunicació, empresa dedicada a la comunicació gràfica, que està situada a la ciutat de Barcelona. Està especialitzada en organització de tot tipus d’esdeveniments, imatge gràfica, packaging, Plv, senyalística, estands, etc.
Wayava
Empresa de Barcelona dedicada a oferir diferents serveis. Aconsellem sobre què, com, quan i a qui comunicar. Gestionant amb molta cura, la informació a transmetre i el moment en què fer-ho. Creació de marca, papereria, rètols, suport comercial, …
Webebre.net
La meva capacitat com a programador i la passió pel disseny gràfic després va treballar com a cap del departament de disseny d'una editorial, m'ha convertit en un professional molt versàtil. Capaç de desenvolupar llocs i aplicacions web de tot tipus.
Webespai
Pàgina de l’empresa Webespai. Webespai és una empresa situada a Sant Pere de Ribes dedicada al disseny web multimèdia. Solucions i desenvolupament web per a empreses. Informació corporativa, serveis, portafoli i contacte.
Whads-Accent
Accent està format per un equip multidisciplinar de professionals especialitzats en diferents àmbits: disseny gràfic, disseny industrial, màrketing i enginyeria informàtica. Estratègies de comunicació, creació i tecnologia.
Yavanna 3d - Serveis Infogràfics
Yavanna 3d és una empresa d’arts gràfiques, ubicada a Vic. Està dedicada al disseny gràfic, web, multimèdia i especialitzada en la simulació i animació 3d. Solucions integrals als sectors de les arts gràfiques, audiovisuals i multimèdia.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT