SERVEISINFORMATICS


en tot el CerCAT   en aquesta secciķ
Recerca Avanįada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
1Minut
Empresa cerverina de serveis informātics. La seva idea és la d'oferir un servei informātic personalitzat, integral i de qualitat. Descobreixi’ns oblidi’s de qualsevol eventualitat informātica. Els serveis i informaciķ per obtenir suport.
2r Systems
2r Systems és una empresa mataronina dedicada al sector de la bugaderia, en tota la seva amplitat, des de fa més de dues dčcades. Compta amb la maquināria més moderna en tot tipus de bugada. Qualitat de servei i distribuiciķ.
3&Punt Solucions Informātiques TIC Open Source
3&Punt és una empresa dedicada a la consultoria, desenvolupament i integraciķ de sistemes informātics, principalment en entorn web. Els serveis sķn: Consultoria i implantaciķ d’eines de programari lliure: CRM, CMS, i solucions de comerį electrōnic.
9sistema
Pāgina web de 9sistema, empresa gironina de serveis informātics. 9sistema pertany al Grup Descantia. Estā dedicada a oferir serveis diversos de programaciķ, hardware (maquinari), xarxes, servei de disseny web, assessorament i postvenda.
a16 Sistemes Informātics
Web d’aquesta consultoria i assessoria en noves tecnologies, internet i informātica, ubicada a Vilanova i la Geltrú. Experts amb quinze anys d’experičncia en el desenvolupament de software per a empreses. Dades de l’empresa, portafoli i bloc.
A3 Disseny Web
A3 Disseny Web, li ofereix un servei professional en la confecciķ i manteniment d'espais web. Adaptem editors de continguts (CMS) a la seves necessitats. Vostč podrā administrar-lo d'una manera molt senzilla.
Accent Comunicaciķ Aplicada
Accent estā format per un equip multidisciplinar de professionals especialitzats en diferents āmbits: disseny grāfic, disseny industrial, mārketing i enginyeria informātica. Estratčgies de comunicaciķ, creaciķ i tecnologia.
actiu informātica
Desde l'any 1996, Actiu informatica treballa en constant servei a la petita i mitjana empresa, per a oferir un āgil i ampli subministrament de productes informātics i per a l’administraciķ, planificaciķ, automatitzaciķ i comunicacions.
Actual
Pāgina de l'empresa Actual Serveis Internet. És una empresa de disseny web, amb seu a Granollers. Gestiķ de dominis, allotjament, hosting, ecommerce, internet, dominis, servicios internet empresas a Granollers.
Actva Projectes Informātics
Projectes Informātics va néixer l’any 2002 amb l’objectiu de crear eines de gestiķ competitives que proporcionin a les empreses: increment de productivitat i avantatge competitiu, amb la finalitat de satisfer la demanda del mercat.
Adisis
Empresa que presta serveis informātics a petites i mitjanes empreses. Estem a l'ārea de Valčncia, la seu a Meliana (l'Horta Nord). Experičncia i joventut per prestar els seus serveis, sent les noves tecnologies la nostra especialitat.
adr sistemes
Software & Hardware, IPS, dominis, web, e-mail, disseny web, consultoria informātica, sistemes I manteniments, programaciķ a mida. Treballs: Jornada Volt, Sabadell Pista Coberta, Catavins, Club Bellaterra, Fira Sabadell, Finanposible, Laserpie, Imef, …
AID Grup Serveis Informātics
AID Grup Serveis Informātics. Venda de material informātic i servei tčcnic amb experičncia en projectes. Empresa creada ja fa 7 anys, sorgí de 2 estudiants d’informātica. Davant la falta d’opcions en quan a servei tčcnic a domicili a la ciutat de Lleida.
Aiken Techhnologies
Serveis informātics. Venda i reparaciķ d'ordinadors. Som especialistes en tot tipus de material gaming i ordinadors d’alta gam-ma. Configurem la māquina que necessitis, per tal que en puguis treure’n el māxim rendiment. Programa de suport online.
AISI
Especialitzats en assessorament, manteniment d'instalˇlacions informātiques i implantacions d'equips. Creaciķ, allotjament i manteniment de pāgines web. La nostra empresa compta amb una llarga tradiciķ, amb formaciķ continuada de tot l’equip.
Aisi - Aplicacions I Serveis Informātics
Informātica per a empreses. La filosofia és oferir els nostres serveis informātics, uns serveis basats amb el hardware com el software, ja sigui parcialment o en la integritat de la seva instalˇlaciķ. Aplicacions informātiques i solucions informātiques.
Aixa Computers S.L.
Proveīdor d'Internet des de La Llosa de Camatxo (Marina Alta). Conexions Internet, espai web, dominis, ordinadors montats, ampliacions, servei tčcnic, intranets, servei de traducciķ, venda i manteniment de Pc's, ...
Alo Girona
Solucions de gestiķ documental en hardware i software. Som distribuīdors de les primeres marques liders en el mercat de la impressiķ, copia de documents i digitalitzaciķ ofimātica.
Alvic
Alvic by Servicomput. Desenvolupament d’aplicaciones informātiques, disseny i fabricaciķ d’equips i dispositius de control i al desenvolupament i implantaciķ de projectes d’enginyeria. Hardware i software betzineres, farmācies, etc.
Angel C. Mateos
Tčcnic Especialista en Informātica de Gestiķ. Disseny d'aplicacions a mida - programaciķ en general - Disseny de pāgines Web - Assessorament informātic en General. Entorns Windows y MSDOS.
Angle Informātica
Empresa de solucions i serveis informātics de Girona, que va iniciar la seva activitat el Febrer de 1994, som una empresa de serveis informātics. A Angle estem especialitzats en productes i serveis relacionats amb Lenovo, VMWare, Microsoft i altres.
ANH Solucions Informātiques
Experičncia en projectes, instalˇlacions, manteniment i reparacions de productes i serveis informātics. ANH Solucions Informātiques posa al seu abast tot el que ens ofereixen les noves tecnologies, intentant optimitzar els recursos disponibles.
APSIC - Informātica Corporativa
Consultoria informātica, desenvolupament de projectes de control de producciķ i la traducciķ i adaptaciķ de programari al castellā i catalā. Serveis de traduccions tčcniques, consultoria informātica i control de planta.
Ārea 96 Computer
Reparacions a domicili, venda material informātic, manteniments Integrals a empreses, consultoría projectes informātics, disseny xarxes d'informaciķ, programaciō pāgines web, i cursos formaciķ. Dilluns a Divendres de 10 a 14 i de 16,30 a 20,30.
arquera.com - Serveis Informātics
Disseny de pāgines web, Formaciķ, Serveis per a Escoles, hosting, logos, banners, readreįaments, reparaciķ i manteniment d'ordinadors i xarxes, disseny i manteniment de pāgines web. Pel servei a domicili donem assistčncia gratuīta a la zona de Matarķ.
Asartec
Consultoria, enginyeria informātica i majoristes, oferim una amplia gamma de productes de primeres marques, assessorament i fiabilitat. Distribuīdor Oficial de primeres marques com MGE, Maxdata, Belinea, D-link, Grisoft, Xifra, Samsung , …
AssistPC
Reparaciķ i venda d'ordinadors, instalˇlaciķ de xarxes, Internet i manteniment per a empreses. 15 anys d’experičncia en el sector informātic. Ens hem adaptat als contínus canvis i necessitats tant de les llars com de les empreses. Serveí a domicili.
Aticat
Som una empresa nascuda al 2014 creada per professionals amb més de 20 anys d'experičncia dins el sector dels serveis informātics integrals i les tecnologies de la informaciķ. Si necessita qualsevol servei o assistčncia tčcnica informātica no ho dubti.
ATICat
ATICat és una empresa nascuda al 2014 creada per professionals, nascuda al 2014, al sector dels serveis informātics integrals i les tecnologies de la informaciķ. Per qualsevol servei o assistčncia tčcnica informātica no dubti en posar-se en contacte.
Aula Activa
Servei formatiu que ofereix cursos d'ensenyament no presencial, avalat per la Universidad Complutense de Madrid (UCM) i la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Marketing, contabilitat, anglčs, catalā. A tot el territori de l'Estat espanyol.
Avellana Digital - Cía. d'Estafadors (Capo mafiķs: Miquel Saperas Tuset)
Empresa composada per estafadors professionals. Fan el presuport i pagues el 50%. Comenįa el malson. La feina no va ni amb trucades ni amb reunions personals. Als 2 anys d’espera diuen que no els surt i que no h faran, ni et tornaran els diners perduts...
Basis
Pāgina web de Basis. Basis és una empresa vigatana dedicada a l’entorn web, creaciķ de pāgines web i serveis informātics diversos a la comarca de l’Osona. La informātica al vostre servei. Informaciķ del programa Basis HelpDesk.
bcnbinary
Espai de bcnbinary, empresa de serveis informātics a Barcelona. Solucions i serveis TIC, mantenimients informātics, consultoria i planificaciķ de sistemes informātics, partner HP. Suport Tčcnic (SAT), solucions online i integraciķ de sistemes.
Bit a Bit Comunicaciķ Audiovisual
Bitabit és una empresa de Catarroja (L’Horta), dedicada a oferir serveis audiovisuals, multimčdia i web. El nostre objectiu és proporcionar al client un producte a mida de la māxima qualitat. Book, serveis i notícies.
Bit Informātica
Bit Informātica és la teva botiga d’informātica a Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedčs-Barcelona). Segueix, pregunta o contacta amb nosaltres. Telecomunicacions, equipament d’informātica i distribuīdor oficial de telefonia Vodafone.
Botiga del Ordenador
Botiga de Barcelona (Eixample), que estā especialitzada en reparaciķ, actualitzaciķ de portātils, ordinadors, Apple, Mac i videoconsoles, disseny de pāgines web, accessoris i ordinadors d'ocasiķ. Serveis i vendes.
Brusystems Informātica
Empresa andorrana d’informātica. Estpa dedicada al hardware, assessorament tčcnic, reparacions de pc, Internet, infraestructura de rets i modding, manteniments informātics, etc. També ofereix serveis personalitzats.
Caberset Serveis informātics
Servidors de totes les games d'HP, lider mundial en aquest sector. Encaminats tant a la petita i mitjana com a la gran empresa. Si no troba el que busca, contacti amb nosaltres i l'hi aconseguirem. Clients, hardware, software, formaciķ, i contacte.
Caramba - Gestiķ de la Web
Agčncia de publicitat i disseny grāfic. Registre de dominis, hospedatge i creaciķ web. Servidors dedicats, serveis ISP & web avanįats, comunicaciķ mediambiental. Campanyes pedagogiques infantils. Maquetes a escala per a regal. Preus asequibles.
CATacrack
Afegim un toc catalanista als programes d'ús habitual, ja sigui traduint-los, o en l'aspecte grāfic. Programes amb senyera de Catalunya. Aixō comporta modificar programes ja existents per tal de fer-los més amens als catalans.
CCALGIR Centre de Cālcul Girona
Empresa de serveis informātics que dōna resposta a les necessitats de suport a la gestiķ d'empreses i professionals. Desenvolupa software professional per a gestiķ per empreses de multitud de sectors.
Centre Informātic de Moiā
Pāgina del Centre Informātic de Moiā, companyia situada en aquest municipi del moiančs, a la comarca del Bages. Ofereis: Serveis informātics, formaciķ, venda i manteniment d'equips informātics. Portem 10 anys al vostre servei.
Centre Informātic del Berguedā
Espai a Internet del Centre Informātic del Berguedā des de Berga. L’empresa estā dedicada a la venda d’equips, reparaciķ, manteniments, formaciķ, programaciķ i disseny. La pāgina es troba en construcciķ.
Centre Informātic Penedčs
Productes i material informātics: consumibles per a impressores, servidors corporatius, ordinadors fets a mida. Sempre amb les millors marques del mercat. També serveis de reparacions d'equips, aplicacions informātiques i manteniment.
Champinet
Assessoria i manteniment informātic, programari lliure, seguretat informática, xarxes, wireless, centraletes PBX - VoIP, control remot, programaciķ SQL i PHP, disseny web, servidors, GNU/Linux, Windows, equips multimarca i programaciķ autōmats.
Compsa Serveis Informātics
Compsa Serveis Informātics va iniciar-se l’any 1985 a Balaguer. Ha colˇlaborat en la informatitzaciķ de moltes petites i mitjanes empreses. Serveis informātics personalitzats, recolzament en noves necessitats informātiques. Serveis.
Computer Dos
Computer Dos és una empresa integradora de solucions tecnolōgiques especialitzada en serveis avanįats associats a les tecnologies de la informaciķ. La empresa estā ubicada a la ciutat de Martorell (Baix Llobregat). La versiķ en catalā no és operativa.
Copy Lab
Empresa ubicada a Esplugues de Llobregat, Serveis: cōpies i duplicacions de CD, DVD, USB i Blu Ray, packaging multimčdia, serigrafia, offset i digital sobre disc, manipulats i retractilats, gestiķ d’enviaments nacionals i internacionals.
Corretgé.com
Serveis Informātics des de Verges (Girona). Serveis Informātics Corretgé és una companyia creada per a innovar en el mķn de les ja no tant noves tecnologies. Documents tčcnics sobre PHP. Es troba a la Plaįa Major de Verges, Baix Empordā.
Creativitat a mida
Empresa amb més de 15 anys d' experiencia que ofereix solucions globals de comunicaciķ. Especialitzada en imatge corporativa, disseny grāfic i multimedia. Trobem solucions creatives a la seva mida.
Cumlaude Tech - Assessorament Tecnolōgic Independent
Les noves tecnologies cada vegada sķn més avanįades i complexes amb l'objectiu de dotar-nos d'eines competitives que millorin els nostres productes/serveis i optimitzin els recursos. L'assessorament tecnolōgic ha passat a ser indispensable al mķn.
Cuvic Informātica
Nova empresa de Bagā (Berguedā), dedicada a oferir assessoria i manteniment d’equips informātics dins de la comarca del Berguedā. Gestiķ de dades, informātica, multimčdia, audiovisuals i ajuda online.
Cwasistencia
Assesoria, consultoria informātica de Barcelona. Venda i montatge de servidors i armaris rack. Manteniments informātics. Programaciķ a mida, aplicacions de gestiķ d’empreses. Venda, instalaciķ i manteniment de centraletes.
Cwasistencia
Informātics a domicili. Assessoria Informātica d’Empreses i particulars a Barcelona. Venda i montaje de servidors i armaris rack. Manteniments informātics. Programaciķ a mida, aplicacions de gestiķ d’empreses.
Datum, Serveis Informātics
Datum serveis informātics es una empresa ubicada a Matarķ (Maresme) que l'hi ofereix assesorament, instalˇlaciķ i manteniment de xarxes informātiques a les empreses, equipaments informātics i altres serveis.
David Zafra
Servei informātic a domicili. Enginyer Tčcnic Informātic de Gestiķ, amb āmplia experičncia orientada a Sistemes de la Informaciķ. Más de dotze anys d'experičncia, amb tecnologia punta per a poder oferir el servei adequat a cada necessitat.
Denís Gualda Fort - Serveis Informātics
Dedicat al sector del manteniment d’equips informātics, tauletes i dispositius mōbils tant d’empreses com de particulars. S’ofereix cobertura a les ciutats de Banyoles, Olot i Girona amb una rāpida resposta d’intervenciķ i preus molt econōmics.
Dertochip Informātica
Empresa de Camarles amb molta experičncia, i una ferma aposta en la innovaciķ que desenvolupa a les tecnologies de la informaciķ. Des de la seva fundaciķ l'any 1989 ofereix un servei de qualitat en prevenciķ, detecciķ, resoluciķ i seguiment.
Dertochip It business solutions
L'any 1986 s’inicia el projecte de negoci amb l'objectiu d'oferir solucions tecnolōgiques avanįades i desenvolupament d'aplicacions informātiques innovadores, amb el nom comercial de SMA programari. A l'any 1989, es va ampliar l'oferta al client.
Develoop Enginyeria de Software
Empresa de Barcelona que ofereix solucions integrals per la informātica d'empresa. Programaciķ a mida, Internet, intranet, comerį electōnic, i gestiķ de l'empresa en general. La versiķ en catalā no és operativa.
DG informātica i serveis
Pāgina de l'empresa gironina DG informātica i serveis. Ofereix informātica i serveis per a empreses i professionals de Girona i tota la província. Servidors, ordinadors, programes, internet, xarxes i altres serveis.
Doriath Solutions
Empresa amb una āmplia experičncia en el sector de les tecnologies de la informaciķ i amb alta especialitzaciķ en informatitzaciķ d’empreses (més de 150 implantacions d'ERP). Satisfā les necessitats informātiques de les empreses amb servei acurat.
Dp Informātica
Som un grup d'empreses dedicades a Serveis Informātics. Disposem d'un equip humā altament qualificat (analistes, programadors, dissenyadors, tčcnics). Fent un estudi previ de les seves necessitats, li aconsellarem a l'hora de decidir quč és el millor
Drauta
Empresa d'enginyeria i desenvolupament de projectes d'informātica i comunicaciķ tecnolōgica. Es remunta a l'any 2003. Consultoria, mārqueting, Internet (ISP) i software, des de la planificaciķ estratčgica, el desenvolupament i fins al seu manteniment.
Dualmind Consulting
Solucions i respostes creatives pel seu negoci. Si has trobat aquesta web et regalem 3 hores d'assistčncia professional remota, o a domicili (a fora només província de Barcelona, en remot tota Catalunya). Oficines al centre de Barcelona i a Castellterįol.
dynamic.cat
Empresa dedicada a serveis informātics. Hardware i software. Instalˇlaciķns de xarxes. Hem apostat per la informātica des del principi, conscients de la importāncia de saber adaptar-se als reptes tecnolōgics. Conexiķns a Internet des de Reus.
Eficient
Manteniment informātic a Barcelona. És una empresa de serveis informātics a empreses a Barcelona. Especialistes en internet, servidors i manteniment informátic. Des de 2003 es dedica al manteniment, assitčncia i consultoria informātica.
Efimatica - Serveis informātics a Girona
Efimatica és una empresa formada per professionals amb més de 20 anys d’Experičncia en el sector de les Tecnologies de la Informaciķ i Comunicacions, les TIC. Amb la Innovaciķ permanent del sector informātic, Efimatica també evoluciona, ampliant catāleg.
E-GNULinux
Web de E-GNULinux. Ofereis un servei tčcnic d’ordinadors, xarxes, reparaciķ d’ordinadors, recuperaciķ d’informaciķ, consultoria informātica per a empreses, etc. Treballem sempre amb programari lliure i gratuīt.
Ekamat
Empresa de serveis informātics ofereix consolidaciķ servidors iseries as/400 i software per al sector tčxtil. Barcelona. Disposem de una metodologia prōpia per al desenvolupament de projectes. Donem cobertura nacional/internacional.
El Teu Informātic - Reparaciķ ordinadors
Reparaciķ d’ordinadors i serveis informātics per a particulars i petites empreses. Reparaciķ a domicili, per poder treballar sense problemas amb el vostre ordinador, tant si es portātil com de sobretaula. Si teniu Wifi, o la voleu ampliar, revisar, etc,
Elteuinformatic.cat
El teu aliat en informātica i telecomunicacions. Em vull transformar en el teu informātic habitual amb la intenciķ d'ajudar-te en els petits (o grans) problemes en matčria informātica i en tecnologia. Assessorament informātic i en telecomunicacions.
Enttia
Venda d'impresores de tarjetes PVC, lectors i grabadores de banda magnčtica, control d'accessos, projectes d'enginyeria, lector de empremtes digitals i biometria, instalˇlaciķ de cāmares de seguretat i panells informatius, etc.
Ergates
Ergates és una empresa jove formada per enginyers superiors en informātica, llicenciats a la Universitat Autōnoma de Barcelona l’any 2001 i amb gran experičncia en el sector de la consultoria i les tecnologies web. Seus a Berga i Cerdanyola.
Erigin
Som una empresa jove de Barcelona especialitzada a desenvolupar projectes de tecnologia de la informaciķ i comunicaciķ per a qualsevol tipus d'empresa. Aplicacions en entorn web, disseny web, marketing web i disseny grāfic.
Esigual.com
Esigual.com és una empresa de serveis informatics situada a la Vall d'Aran (Lleida) perō que dona servei a tot Catalunya. Disseny pāgines web, posicionament a buscadors, serveis informātics, informātica, aplicacions a mida i seguretat informātica.
Esolvo
Esolvo és una empresa tčcnica que ofereix un nou concepte de servei informātic. Tranquilˇlitat, estalvi, millora continua, informaciķ sķn les paraules que el defineixen. Presenta assistčncia tčcnica informātica de qualitat basada en criteris d’eficičncia.
esolvo - excelˇlčncia informātica
esolvo és una empresa tčcnica que ofereix un nou concepte de servei informātic. Tranquilˇlitat, estalvi, millora continua, informaciķ sķn les paraules que ens defineixen. Visiķ esolvo aporta, als seus clients, solucions concretes. Girona.
Espai TIC Girona
Si busqueu un servei i tracte personalitzat i professional, a TIC Girona el trobareu. Els nostres clients sķn el més important i per tant solucionar la seva problemātica és el nostre principal objectiu. Especialistes en Mac d’Apple i entorns virtualitzats
Estanys Blaus
Experts en Informātica de Sistemes per empreses i administracions. Colˇlaborem amb el client per implantar solucions que millor s'adaptin. Des de l'any 1996 hem participat a molts projectes de sistemes i hem aconseguit una base de clients fidel.
Estilmedia Marketing
Servei técnic a domicili des de Manresa. Manteniment informātic a Manresa, disseny web, posicionament web, alta en buscadors, disseny webs. Manteniment informātic, disseny de logos i imatge corporativa Barcelona, i disseny web Manresa.
Euro-Calcul S.L.
Centre de cālcul de gran capacitat, grācies a uns softwares especials de gran velocitat i precisiķ interconnectats. Ofereix moltes possibilitats de combinacions complexes sobre alguns milions d'adreįes.
Eurogaran Informatica
Serveis informātics i consultoria tecnolōgica. Eurogaran ofereix consultoria d'integraciķ linux-windows, convivčncia de linux amb altres sistemes i migracions. Li asessorem de les ventatges que el programari lliure suposa per la seva empresa.
europainnova
europainnova és una empresa especialitzada en oferir serveis a empreses i organismes en l'āmbit de la innovaciķ i la tecnologia, interessats en optimitzar el seu procés d'innovaciķi en l'obtenciķ del finanįament adequat per als seus projectes d'R+D+i.
ferreret.com
Pāgina de ferreret.com. Dedicats al disseny web, desenvolupament de software a mida en diversos lleguatges, assessorament i manteniment en hardware (xarxes, servidors, perifčrics...). Des de Palma de Mallorca.
Formaciķ Informātica - formacioinformatica.com
Web adreįada a persones,empreses,oficines associacions, institucions que desitgin apendre informātica o bé reforįar coneixements ja assolits anteriorment. també podeu comenįar desde nivell 0, amb atenciķ personalitzada i amb professionalitat.
Format Lloret
Empresa dedicada al asessorament, estudi, implemantaciķ i manteniment de sistemes informātics per petita i mitjana empresa. Alhora de la gestiķ, creaciķ e imparticiķl de la formaciķ informātica bonificada, subvencionada i a mida per pymes i usuaris.
Four Track
Empresa desenvolupadora de software adaptat. Treballa per a desenvolupar el software que s’adapti al seu negoci. El CleanUp Control és una aplicaciķ pel control de qualitat d’empreses de sectors, com la neteja, construcciķ, hostaleria, etc.
FQM Serveis Informātics
Manteniments informātics a Vic. Internet, web, serveis Informātics, manteniments informātics, servei tčcnic a domicili, assesorament, xarxes, ordinadors, servidors, projectors i gestiķ integral de sistemes informātics. Suport tčcnic a empreses i escoles.
Funcionatech
Web de Funcionatech empresa amb seusa Vilafranca del Penedčs i Canyelles (Alt Penedčs), dedicada a la distribuciķ i muntatges electrōnics i informātics. Funcionatech, la seva empresa d'enginyeria i solucions a diferents ārees.
Fundaciķ Equilibri
Entitat privada sense lucre destinada a fomentar l’educaciķ universitāria als paīsos del Sud com a eina fonamental per promoure el desenvolupament. Per finanįar els nostres projectes oferim serveis informātics a empreses, ONG i particulars.
Fundaciķ Equilibri - Tecnologia i Cooperaciķ
Entitat privada sense ānim de lucre destinada a fomentar l’educaciķ universitāria als paīsos del Sud com a eina fonamental per promoure el desenvolupament. Per finanįar els projectes oferim serveis informātics a empreses, ONG i particulars.
Geisic Division
La nostre empresa porta en el mercat desde el 1997, mes de 7 anys al servei de les empreses. Amb una constant evoluciķ tant en coneixements com en sistemes de treball i programaciķ. Disposem d'un equip de tčcnics informātics amb experičncia.
Gestinet - Solucions Informatiques i de Comunicacio
Web de Gestinet - Solucions Informatiques i de Comunicacio. Disseny de webs i portals, hostatge de dominis i correu electrōnic, comerį virtual, registre dominis, alta buscadors, webmail, extranets-intranets.. Serveis global a Internet.
Gestinet - Solucions Informātiques i de Comunicaciķ
Web de Gestinet - Solucions Informatiques i de Comunicacio. Disseny de webs i portals, hostatge de dominis i correu electrōnic, comerį virtual, registre dominis, alta buscadors, webmail, extranets-intranets.. Serveis global a Internet.
Gestiķ Informātica Blanes
Pāgina de l'empresa Gestiķ Informātica Blanes. Portem més de 20 anys de serveis informātics per a empreses com a distribuīdor de Logic Control. i un equip humā ampli i preparat per garantir solucions ofimātiques a mida.
GIS - Servei Tčcnic, Programaciķ a mida, Venda ordinadors i Formaciķ
Grup informātic i de serveis. Empresa de les terres de l’Ebre, que des de 1987 ofereix serveis informātics. Creaciķ i venda d’aplicacions estāndar i a mida, la venda i instalˇlaciķ d’equips informātics, configuraciķ i manteniment de xarxes locals.
Global Seguretat Link
La Seguretat per l’ordinador a tots els nivells es imprescindible: Sai's, Copies de Seguretat, Firewall per interceptar "atacs" del exterior. Control d'Energies i optimitzaciķ de xarxes. El nostre pricipal objectiu es millorar les seves instalacions.
Grafix Gestiķ Informātica
Empresa de serveis diversos: manteniment informātic, disseny web, mārqueting, formaciķ i reportatges de vídeo. Grafix colˇlabora amb associacions solidāries de tot tipus, com l’Associaciķ REIR o L’Aire al Sāhara amb donacions de material informātic.
Grup Cesi - Serveis Informātics
Empresa Informàtica de Figueres. CESI és una empresa dedicada al servei de les empreses. Informaciķ, histōria, navegaciķ, directori empreses, suggerčncies, notícies, actualitat, foto meteosat d'avui.
Güell Consulting
Consultoria Estratčgica i Serveis. Aplicacions de Gestiķ Documental. Gestiķ de Continguts. aplicacions de Negocio. Impantaciķ Bases de Dades i ERP. Hosting. solucions Basades en Zope i Plone. Desenvolupament Intranet, Gestiķ del Coneixement.
Hard i Soft
Serveis Informatics, seguretat, test intrusions, xarxes segures, wifi, voip, consultories, auditories, servidors. Després d'haver provat i més que provat, durant anys, incorporem als nostres productes la família de Seguretat Astaro Security Linux.
Hecbert Systems
Pāgina d’Hecbert Systems, empresa de Barcelona de serveis infomātics, dedicada a l’implementaciķ i gestiķ de sistemes informātics. Solucions informātiques globals pera PYMES. Informaciķ serveis i productes.
Helpdesk.cat
Helpdesk.cat és un servei gratuīt de consultoria informātica, que consisteix en realitzar consultes a problemes, i l'usuari rebrā una possible soluciķ. Aquí pots fer la teva consulta, quants més detalls, millor per poder ajudar-te. Condicions del servei.
hogar informātica - Servei Tčcnic Informātic a Domicili (Bcn)
hogar informatica - Servei Tčcnic Informātic a Domicili a la provincia de Barcelona. Hogar informática neix d'un grup de professionals amb āmplia experičncia en el servei tčcnic informātic. Avaries, virus, configuracions, spyders, xarxes, etc.
HSI Grup - Consultoria Informātica
Empresa de serveis informātics per empreses. Manteniment, consultoria, venda hardware i software. Serveis d'internet, hosting, dominis, diseny web i posicionament. El grup neix al 1988 per oferir servei en Informātica professional i empresarial.
I.D.E.M. S.L
Web de Infografia Digital Ediciķ Multimčdia, S.L. És una empresa amb professionals de diferents camps, capaį de cobrir totes les seves necesitats en: serveis editorials, multimčdia, portals i pāgines web. Banc d’Ilˇlustacions i banc d’imatges.
i+i Imatge més Informātica
Fotocōpies, informática, servei tčcnic, impressiķ i foto digitala a Bcn. Amb mes de 7 anys d’experičncia amb el sector de la informātica i de l’impressiķ digital, a i més i, hi trobarās tot el que necessitis, tenim servei únic d’impressiķ personalitzada.
Icon Solucions informātiques
Els nostres serveis tenen una característica que ens diferencia de la resta, qualsevol actuaciķ que realitzem sempre és com si fķssim part de l'empresa del nostre client. Així ho sentim. No sķm el seu proveīdor, som part del seu equip de professionals.
Imagina
Companyia creada per aportar solucions reals, eficients i competitives a les empreses. Especialistes en comprendre els problemes dels clients i trobar la forma idōnia de resoldre'ls mitjanįant l'aplicaciķ de diferents tecnologies de la informaciķ.
iMolle Serveis Informātics
Āmplia gamma de serveis per a que tothom trobi el seu espai a l’empresa. Oferim a empreses de totes les mides i recursos una estrategia online que permeti cumplir els seus objectius. Per realitzar una pāgina web es requereix una anālisi inicial …
Impacte
Serveis informātics, botiga online i cibercafč a Vilafranca del Penedčs tot allō que necessiteu: un espai agradable i cālid, la comoditat d'una connexiķ d'alta velocitat i assessorament. L'espai del Cibercafč estā obert de dilluns a divendres.
In2Internet
In2Internet és una empresa 100% catalana, finanįada per capital catalā i ubicada a Barcelona. Serveis professionals de connexiķ a Internet, manteniment i servei oficines, venda d'ordinadors per a empreses, i manteniment de software de negoci.
indexCAT
Programaciķ Informātica per als Paīsos Catalans. Assessoria informātica. Solucions per a petita i mitjana empresa. Els sistemes operatius i altres programaris ofimātics poden ser comprats. Plataformes: MS Windows Server o bé GNU/Linux.
Infante disseny
Pāgina de l'empresa Infante disseny. És un estudi de disseny grāfic, disseny web, publicitat i comunicaciķ empesarial. L'empresa funcioona des de Blanes (La Selva). Identitat grāfica, promociķ, i ilˇlustraciķ. Portafoli.
Info sa Pobla
Empresa dināmica formada per un equip de professionals qualificats en diferents tecnologies amb āmplia experičncia en el sector dels serveis informātics. Solucions i serveis a les ārees de sistemes de comunicacions i de tecnologies de la informaciķ.
Infoactiva't, Solucions informātiques
Establiment comercial de Prats de Lluįančs. Venda i reparaciķ d'ordinadors-Wifi-telefonia-fax-creaciķ i manteniment de pāgines web-ajuda a l'usuari-xarxes-Internet. Solucions a mida, equipament informātic, serveis, empreses i programes de demostraciķ.
Infocam Consulting Informātic
Serveis informātics: manteniment informātic amb servei tčcnic a domicili, administraciķ sistemes, xarxes, cablejats estructurats, auditoria seguretat informātica per a la protecciķ de dades LOPD, reparaciķ d'impressores, disseny, pāgines web, …
Infoexpress - Informātica per particulars i empreses
A Girona, reparem ordinadors i portātils: Augmenta la velocitat, elimina virus Instalacions informātiques i xarxes. Ampliaciķ del seu ordinador; Instal.laciķ de programes i formaciķ. Configuraciķ de copies de seguretat; Recuperar fitxers perduts.
Infogestiķ Girona
Empresa especialista en consultoria i serveis informātics que ofereix les millors solucions per al seu negoci. Infogestiķ Girona és un equip professional altament qualificat, amb experičncia en la implantaciķ i desenvolupament de solucions en ERP.
Infordisa
Empresa fundada l’any 1986 amb l’esperit de donar serveis en informātica professional a les empreses en tots els āmbits. S’ha consolidat a les canviants noves tecnologies. Vol ser el proveīdor informātic que cobreixi totes les necessitats del client.
Informatica 3 Valls
Si necessiteu instalˇlar o configurar un ordinador, una línia ADSL, necessiteu formaciķ, o busqueu poductes o serveis relacioniats amb tecnologia, informātica, telefonia o comunicacions, nosaltres som l'empresa que busqueu.
Informātica CRC
Pāgina oficial d'Informātica CRC. És una empresa de Mora d'Ebre (Ribera d'Ebre), dedicada a donar serveis informātics i de Internet. Direccions útils, infornaciķ, buscadors, llibre de visites, empreses, news, usuaris, utilitats, preus, …
Informātica La Selva
Centre de formaciķ del servei catalā de colˇlocaciķ a Santa Coloma de Farners. També programes per empreses, servei tčcnic, equips informātics, ofimātica, mobiliari, productes i complements d'oficina. Disposem de diverses formes de finanįament.
Informātica Llagostera
Donem servei a projectes per call, per temps invertit i per cost per equip. Equips de cortesia per empreses. Recanvis i consumibles en microinformātica. Logística per a reollgida i entrega a la nostra botiga de les compres realitzades a la xarxa Internet.
Informātica MDM
Empresa de Girona. Educaciķ: Suport i assessorament a la coordinaciķ informātica del centre. Servidors, Xarxes, WI-FI, ordinadors, pissarres digitals-PDI hostaleria, TPV, WI-FI, cibercafč, programes de gestiķ específics. Contracte de manteniment.
Informātica Mirasol - Servei tčcnic informātic
Servei tčcnic d'informātica a Sant Cugat del Vallčs, dedicat a la venda, reparaciķ i manteniment d'equips informātics i instal.lacions informátiques tant a particulars com a empreses. Servei a domicili. Muntatge d'equips a mida segons peticions concretes.
Informātics RamOnWeb
Informātica, xarxes comunicacions, web. Serveis informātics programaciķ a mida. NET C+C 3, VisualBasic, C+ASP 28, Oracle, SQL, Server CMySql, 2C, manteniment informātic, disseny de xarxes wireless aplicacions web d'alta tecnologia. Formaciķ.
informātiK
Empresa d’Informātica a Girona. Experts en informātica i solucions informātiques de tot tipus a preus competitius. Serveis i productes enfocats a particulars i empreses. Sant Juliā de Ramis (Girončs) i l’ārea de treball de Girona i rodalies.
Inirv@
Serveis informatics des de Vacarises (Vallčs Occidental). Bona relaciķ qualitat-preu amb atenciķ als clients, punt que considerem essencial. Consultoria, manteniment, disseny web, allotjament, programaciķ, altres serveis…
Interbits
Servei tčcnic propi de reparaciķ d'ordinadors. Instalˇlaciķ i manteniment de xarxes. Comunicaciķ entre delegacions. Manteniment i accčs remot. Programaciķ a mida d'apliacions. Instalˇlaciķ i configuraciķ de ADSL.
Interdixit
Pāgina oficial de l'empresa Interdixit, dedicada a oferir solucions en art, disseny i concepte de productes i serveis de comunicaciķ. Estem especialitzats en el canal i el suport del missatge. Multimčdia, comunicaciķ, grafisme, art, …
Intergrid
Especialitzats en tecnologies del coneixement basades en web per a empreses i organitzacions de tipus petit i mitjā. Intergrid KMS integra domini, allotjament web, correu, web, blogs, comerį electrōnic, SEO, email mārqueting, vídeo streaming, …
Ipsic Beep
Espai d’Ipsic del Grup Beep a la ciutat de Solsona. Venda i assessorament en productes informātics, servei d'assistčncia tčcnica i instal.lacions personalitzades. Disposa de varietat de serveis i de productes adaptats a totes les necessitats.
Irasys.net - Tecnologia Informātica
Realitzem projectes relacionats amb les noves tecnologies. Donem accés a la seva base de dades de productes a través d'Internet. Creaciķ de tendes virtuals. Registre de dominis. Hardware i programari. La Rāpita (Santa Margarida i Els Monjos).
ITCLleida
Serveis informātics professionals. La societat existeix des de l'any 2000. Servei d’assessoria i consultoria informātica, maquinari, programari, sistemes, telecomunicacions, xarxes, WIFI, etc. La informaciķ d'utilitat relativa als seus productes.
Ivaxmedia.com
Espai web d’aquesta agčncia de disseny i i informātica interactiva de Olost de Lluįančs, dedicada a oferir solucions integrals a mida. Informaciķ corporativa, portafoli, serveis fotografies i dades de contacte.
IW Projects
Pāgina de Serveis Informātics i Telemātics S.L. Som una empresa gironina de serveis informātics. Comerį electrōnic, Internet, webs, xarxes, consultoria, formaciķ, … Tecnologies de la informaciķ i la comunicaciķ, i treball en equip al vostre servei.
JAD Solucions Informātiques
Format per uns professionals especialitzats en el desenvolupament d’aplicacions online i la integraciķ, manteniment i explotaciķ d’infraestructures informātiques basades en programari lliure. Internet ofereix la possibilitat d’obrir-se a nous mercats…
JMwebs.cat
Realitzem pāgines web personalitzades i optimitzades peels cercadors. Preu Pack 360 € + iva. Posicionament Pāgines Web, E-Mailings Massius, Traduccions, Disseny Grāfic Publicitari i Mārqueting, Reportatges Fotogrāfics, Banc de fotos, Tour Virtual 360ē.
Jordi Roig Valldepérez | enginyeria informātica
Servei tčcnic en manteniment de sistemes informātics. Assessorament de hardware i software. Solucions de programari, programes a mida i programari lliure. Projectes web per empresa. Disseny de pāgines web. Posicionament web SEO. Publicitat online.
Josep Bosch - Serveis Informātics
Manteniments, reparacions, venda d’ordinadors i complements, botiga on-line, serveis d’internet, servidors, e-mail, webs, ftp, ... Olot. Serveis web: Buscadors, diaris i revistes, utilitats, cultura, programes i webs guapes, …
Joserveis Informātics
Web de l’empresa Joserveis Informātics, dedicats a oferir serveis Informātics tant a particulars com a petites i mitjanes empreses, des del municipi de l’Arboį (Baix Penedčs). La seb pāgina es troba en un procés de construcciķ. Dades de contacte.
JRM Serveis informātics
Informaciķ de Google sobre l’empresa selvatana, JRM Serveis informātics, ubicada a La Font del Plā, al municipi de Vidreres (La Selva-Girona). La seva pāgina web oficial, a la URL “http://www.jrmserveis.es/”, ja no és operativa.
Keep Informātica - Manteniment de sistemes informātics
Serveis de manteniment informātic de maquinari i programari,manteniment de xarxes i ordinadors així com serveis de recuperaciķ i backup de dades i auditories informātiques. La versiķ en catalā del web, no estā totalment operativa.
Kep
Consultoría informātica. Programaciķ a mida, diferents plataformes, instalˇlaciķ xarxes, distribuciķ productes hardware i software de les principals marques. Internet: disseny web, comunicacions TCP/IP i comerį electrōnic.
Kritterium Software
Consultoria Tecnolōgica i Telecomunicacions. L'assessoria a les empreses es una part molt important de la nostre activitat com a assessors informātics. Cončixer els problemes dels nostres clients per tal d'assessorar i proposar projectes adequats.
La factoria d'imatges
Estudi de disseny grāfic i multimčdia. Jocs interactius: Jocs didāctics, jocs interactius i l'advergaming (uniķ entre el joc online i la publicitat). L'estudi de disseny s'ha consolidat com a empresa pionera en grāfica i interactivitat.
Lampross Media
Empresa jove, fundada l’any 2000 fruit de la uniķ de diversos professionals amb una āmplia experičncia en el mķn de les TI. Presentaciķ de l’empresa i productes i serveis que oferim als nostres clients. Darrers treballs fets.
Lancardona Serveis Informātics
Servei técnic, assesoria i xarxes. Caixes registradores, TPV's, Impressores tiquets, manteniments personalitzats, assitčncia remota, creaciķ i promociķ comercial, equipament infomātic, fotocopiadores, destructores, consumibles i material d'oficina.
LEDMedia
Des de la ciutat de Tremp, al Pallars Jussā (Lleida), us dono la benvinguda al meu lloc web professional de consultoria informātica. El meu nom és Laura Estévez, sķc analista-programadora d'Informātica i realitzo projectes com professional autōnoma.
Led-media art digital
Des de la ciutat de Tremp, al Pallars Jussā, us dono la benvinguda al meu lloc Web professional de Consultoria Informātica, el que inclou els serveis de programaciķ, disseny per Internet, formaciķ informātica i suport tčcnic. El meu nom és Laura Estévez.
Limit Tecnologies
Espai web de Limit Tecnologies. És una empresa situada a Manacor (Mallorca), i dedicada a la investigaciķ, desenvolupament i prestaciķ de serveis informātics i de telecomunicacions orientats a la gestiķ empresarial.
Lluert Serveis Telemātics
Espai a Internet d'aquesta empresa de Barcelona, especialitzada en serveis telematics, disseny i programacio web, realitzem tot tipus d'aplicacions informatiques, creem intranets, campus virtuals i altres serveis relacionats amb internet.
L'Ordinador Vic
L'Ordinador Servei tčcnic d'Informātica. Comerį d'informātica especialitzat en servei tčcnic. Vine a que li fem un manteniment preventiu anual al teu ordinador i li allargarās la vida!. El nostre horari: obert de 9:15 a 13:00 h, i de 16:00 a 20:00 h.
Lrgrup.com Consulting
Agrupa serveis i informacions pel client de Lrgrup. Molts anys oferint solucions informātiques, especialitzats en solucions completes de gestiķ de la informaciķ globals, amb desenvolupament i investigaciķ en tecnologies de la informaciķ i procés de dades.
MailSala.com
MailSala.com. Web d'utilitats informātiques per usuaris i especialistes. El servei estā creat per Sala Assessor Informātic S.L., assessors informātics de Matarķ i Maresme. Et proposem jugar al joc de moda. El sudoku!
Mal Pas
Desenvolupem solucions per Internet que tinguin una repercussiķ directa en l’eficičncia i en el compte de resultats d’empreses i els professionals. Solucions orientades a una millor gestiķ interna. Pāgines web, posicionament i mārketing.
Mancor Informātica
Mancor Informātica és una empresa dedicada a la informātica en general de Benigānim (La Vall d’Albaida). Informātica, consumibles, ordinadors, manteniment i reparaciķ, formaciķ informātica, programes informātics, xarxes, etc.
Maxiproject
Empresa de Consultoria i Tecnologia de la Informaciķ especialitzada en el desenvolupament de solucions informātiques per a pimes. Més de 20 anys d’experičncia i un gran equip humā permeten oferiri un ampli ventall de serveis i solucions adaptables.
mdvnet Informātica
Informātica a Mollet del Vallčs, a Palaudāries, 5, al centre de Mollet, una botiga on podrā obtenir tot el material informātic i la informaciķ que necessiti amb uns preus competitius i un excel.lent servei. Assistčncia remota i manteniment informātic.
Mega Byte Informātica
Des del 1984, Mega Byte es dedica als serveis de programaciķ a mida i estāndart de software per empreses. Connectar aquest software amb les dades que viatgen per Internet és la segona revoluciķ informātica que fer-ho posible a casa vostra.
Megatrķ informātica
Serveis integrals. Linies adsl, WIMAX, missatgeria POP3/IMAP, hosting i housing de servidors, dominis, servidors d’autentificaciķ, disseny web. Servei de cōpies online, centraletes telefōniques i veu ip, xarxes VPN, RFID ip, MYSQL, etc.
Menorca online
Informātica des de casa. Icono solucions informātiques. Pāgina en construcciķ! Ens podeu trobar a la següent adreįa: Av. Pare Huguet, 26 - 07730 Alaior (Menorca-Illes Balears). Podeu contactar amb nosaltres al telčfon o per correu electrōnic.
Micro Planet
Som una empresa creada en l'any 1995 dedicada a la informātica i les comunicacions. Tenim a la seva disposiciķ un catāleg de productes i serveis dirigits tant a empresa com a particular. Creem pāgines web a mida amb un disseny professional.
Microlōgic
Inicia l’activitat l’any 1988, amb els primers ordinadors. L'any 1999, impulsats per l’expansiķ de la nostra cartera de clients i amb l'objectiu de millorar el nostre servei, inaugurem les instalˇlacions actuals, amb una superfície útil de més de 500 m2.
Micronexis - Tecnologies Informātiques
És una empresa de gran experičncia en el sector de les noves tecnologies. Soluciķ Global per empreses: consultoria, instalˇlaciķ d’equipament informātic i la implantaciķ del nostre sistema de Gestiķ Integral. Palafrugell i la Cellera de Ter.
Mķn Lōgic
Productes i serveis informātics a Inca (Mallorca). Distribuīdors oficials de Dell, Lenovo i HP. Especialistes en solucions per a professionals, comerį i empreses. En breu obrirem la nostra nova tenda a l'Avinguda d'Alcúdia (Inca)...
Moniasa
Serveis Informatics i de Comunicaciķ. Assessoria i consultoria informātica ubicada a Sitges, amb 7 anys d'antigüetat i integrada per diferents professionals amb una āmplia experičncia en el sector informātic i de comunicacions.
Muntatges Informātics Martínez
Botiga d'informātica amb més de 12 anys d'experičncia en el sector, som especialistes en solucions globals d'informātica pel seu negoci. Ens dediquem tan a petita i mitjana empresa com a usuaris finals. Les Franqueses del Vallčs.
Mystic Informātica
Mystic Informātica és una empresa de Sant Just Desvern (Baix Llobregat). Reparaciķ i venda de Pc's, portātils, impressores i venda de tot tipus de perifčrics i consumibles. Servei tčcnic a empreses i particulars. La pāgina no és operativa.
Namastech
Empresa innovadora de serveis informātics integrals. La finalitat, aconseguir que cadascun dels clients quedin satisfets amb el seu treball. L’objectiu és oferir una serietat professional inqüestionable i autčntica, mitjanįant un servei molt qualificat.
Netbynet Software
Pāgina de l’empresa Netbynet Consulting de Sistemes. Netbynet és una companyia, amb seu al municipi de Lloret de Mar (La Selva), dedicada a prestar serveis informātics per a l’empresa i petits professionals. Informaciķ general, productes i serveis.
Netcom - Consultoria i projectes informātics
Netcom és una companyia de serveis fundada al 2009 que té com objectius donar serveis informātics a la petita i mitjana empresa. Amb la experičncia de més de 25 anys en el sector d'alguns components, ofereix assessorament informātic.
Netcom Informātica
Pāgina oficial de Netcom Informātica, empresa de serveis informātics i multimčdia ubicada a la ciutat de Balaguer. Cliqueu el logotip per a realitzar una conexiķ remota. Si la conexiķ no funciona, cliqueu la imatge seguent. En construcciķ.
Nitium
Nitium - Disseny de webs i analisi d'efectivitat per a pymes, corporacions, gabinets. Disseny grāfic, assessoria d'internet, assessoria jurídica, disseny grāfic, promociķ, usabilitat i posicionament. Queralbs-Girona.
NouMedia
Pāgina web de NouMedia. Som una empresa de Girona, dedicada a sonar solucions informātiques i solucions bināries. De Ramon Turrķ. A Noumedia us ajudarem a desenvolupar el vostre projecte internet
Nubaltec - Consultoria informātica a Barcelona
Empresa especialitzada en la consultoria de sistemes, disseny i optimitzaciķ web, plataformes JEE, virtualitzaciķ i cloud computing. Nubaltec neix amb l'objectiu de prestar un servei de consultoria IT d'alt valor afegit, clarament orientat al client.
Nus Virtual
Serveis i Publicitat a Internet. Disseny de projectes personalitzats per aprofitar al māxim la seva presčncia a Internet. Donem i rebem informaciķ d'una manera interactiva, moderna, elegant i eficaį. L'empresa es va crear l'any 1998.
Nutecsi S. L.
Nutecsi és una empresa que proporciona serveis d'Internet, creaciķ de webs ( webmaster ), boletins e-mail ( o boletins electrōnics, newsletters.. ), consultoria d'Internet, software, formaciķ, cursos, diseny, management...
Omatech - Oma Technologies
Omatech és una empresa de Barcelona, especialitzada en el desenvolupament d'aplicacions web. Fem possible que les idees dels nostres clients prenguin forma mitjanįant les tecnologies de la informaciķ. Veure serveis, bloc i clients.
OnlineSonoritzacions.com
Pāgina d’OnlineSonoritzacions.com, empresa de Felanitx, Mallorca (Balears). Estā dedicada a l’organitzaciķ sonora de concerts, teatre, festes, discoteques mōbils, instalˇlacions fixes, etc. Venda, reparaciķ i manteniment d'equips.
OnRetrieval
Empresa d’Alcobendas (Madrid), especialitzada en recuperar dades perdudes i esborrades d’ordinadors: arxius, fitxers, discs durs, Raid, cinta i tot tipus d’informaciķ amb errors o perduda i corrupta. Laboratori propi.
onsom
Onsom.com és una agčncia d'internet i d'informātica, ubicada a Inca (Mallorca). Escaparat Immobiliari. Punt Informaciķ Ciutadā. Components Joomla. Fires i exposicions. Projecte pilot "Com treure profit a la teva pāgina web".
Opticdata
Segell discogrāfic, duplicadors de CD, DVD i Blu-ray. Des de 1995, dedicats a la duplicaciķ i fabricaciķ de CD, DVD i Blu-ray amb segell discogrāfic propi independent. Fķrmules de copyright, copyleft, creative commons de gestiķ dels drets d'autor.
Ordinadors Xarxes Solucions Informātiques
Venda, instalˇlaciķ i manteniment d'ordinadors. Solucions informātiques. Maquinari i Programari. Xarxes cablejades i/o sense fils. Servidors Windows, UNIX/Linux, Mac OS X. Informātica per professionals i PIMES.
Osona Programaciķ
Osona Programaciķ és una empresa del sector informātic de la comarca d’Osona, fundada l’any 2000. Programens informātics a mida, paquest estāndards de software, configuraciķ i manteniment d’equips informātics, Internet i servei tčcnic.
Palācios Serveis Informatics
Reparaciķ i venda de material informātic. L’empresa porta ja més de 10 anys d'experičncia donant servei i resposta a les necessitats informātiques de la pime i l'usuari domčstic. Des de un cartutxo de tinta fins a un servidor de base de dades …
Paraninf Solutions
Empresa que ha estat creada per poder oferir serveis integrats en dues ārees d'actuaciķ: Ārea institucional i corporativa i Ārea familiar i personal. També audiovisuals, assistčncia informātica, multimčdia, disseny grāfic i Formaciķ Empresarial.
Pc MayDay
Reparaciķ/manteniment de ordenadors/equips informātics, a domicili o lloc de treball. Venta de tot tipus de material informātic. Posem soluciķ, a uns preus molt assequibles, als possibles problemes que pugui tenir en l'ús del seu equip informātic.
PC Rius
Empresa de serveis informātics: Instalˇlaciķ, reparaciķ, manteniment, cursos i venda material informātic. Serveis integrals a empreses, comerįos i particulars. Experičncia de més de 10 anys al sector i referčncia a Cerdanyola del Vallčs en informātica.
Pchouse
Solucions a mida per a Internet. Disseny de pāgines web efectiu, funcional i bon posicionament SEO a Google. Disseny de pāgines w EBS a Reus i Tarragona. Servei tčcnic PC i portātils a Reus. Reparem tot tipus de problemes de maquinari, SO i virus.
PCI Lleida
Pcilleida neix l’any 2000 amb vocaciķ d’oferir solucions globals i innovadores, de qualitat i amb valor afegit al client. Tot i ser una empresa jove treballa amb l’afany de donar el millor servei. Estā formada per professionals amb anys d’experičncia.
Pere Bohigas
A Pere Bohigas Serveis informātics la qualitat i l’assessorament professional sķn les nostres premises. Ens agafem el tot el temps per atendre’ls i respondre les seves preguntes. Busquem el dispositiu o el component que més s’ajusti a les necessitats.
PesaGrup Tecnologia
A PesaGrup creiem que les tecnologies informātiques i de comunicacions poden ajudar-li a fer millor el seu negoci. Oferim productes, serveis i solˇlucions tecnolōgicament actuals; ajustades perquč siguin eficaces i econōmicament assequibles.
Poliwin
Accés personalitzat per l'emprempta dactilar, sense targetes ni carnets. Els clients poden realitzar reserves d'activitats dirigides, d'espais o māquines, des de qualsevol dispositiu connectat a Internet. La teva botiga tienda online per a vendre.
Power PC
Power PC Vidreres (Girona). Informática Srv, serveis informātics a les empreses. Direcciķ, mapa, productes, serveis, fotografies, notícies i notes de premsa. La seva web oficial a la URL “http://www.powerpc-online.com/” ja no és operativa.
Procés - Aplicacions Informātiques
Web de Procés Aplicacions Informātiques. Amb molts serveis, entre ells es poden demanar pressupostos 'on line'. Disseny de pāgines web, shareware, novetats, altes, multimčdia, guia electrōnica d'Osona formulari d'altes.
Punt Exe
Pāgina de Punt Exe, empresa de serveis informātics, abicada a Callosa d’En Sarriā (La Marina Baixa - Alacant). La pāgina es troba, de moment, en procés de construciķ. Dades postals, telefōniques i mail de contacte.
Qfacweb
Pāgina de Qfacweb. Qfacweb és una soluciķ de comerį electrōnic per obrir la teva botiga virtual i vendre els teus productes. Esta connectada i integrada amb el programa de facturaciķ Qfacwin.
Quark Informātica
Empresa de Santpedor (Bages), on podeu fer rl vostre equipament informātic i disposar del seu servei tčcnic. Compra d'un ordinador, ofertes, anuncis portātils, reparacions, preus, cursets d’informātica. Desplaįament + reparaciķ mínima 20 €.
Quatuor
Programaciķ a mida, manteniment integral, serveis d'internet i programaciķ web. Experičncia adquirida en els més de 15 anys dedicats al sector informātic, treballant amb moltes empreses líders en les seves categories. Versiķ en catalā no operativa.
Qüestions de disseny
Disseny grāfic, disseny web, maquetacions de llibres. Correcciķ, traducciķ i redacciķ de textos. El disseny grāfic es remunta a l'origen mateix del llenguatge escrit, perō és cap al segle XIX quan tingué una entitat prōpia.
rbchips informātica
Consultora informātica, disseny, implantaciķ i manteniment de xarxes, manteniment del software dels PC's, programaciķ a mida, venda d’equips i accessoris. Empresa, productes i serveis. Vilafranca del Penedčs.
Recovery Labs - Recuperaciķ de Dades
Pāgina de Recovery Labs, empresa especializada en la recuperaciķ de dades del disc dur de l'ordinador. Diagnōstic gratis en un temps inferior a 6 hores. Recuperaciķ de arxius online. Informaciķ general del procés.
RGB Consulting
RGB Informātica i Consulting és el departament informātic de les empreses que cerquen un servei de garantia. Servei basat en la confianįa, la professionalitat i la implicaciķ en cada projecte. Servei global per a Pimes, consulting informātic, etc.
RSi Comunicaciķ
Pāgina de l'empresa RSi Comunicaciķ - Serveis Globals a Internet. Dedicada al dsseny i desenvolupament d'aplicacions web, extranets i intranets, comerį electrōnic, catāleg de productes, passarelˇla de pagament segura, etc.
Rsystems Informātica
Informātica Girona. ... Venda, reparaciķ, servei tčcnic i suport tčcnic online, per a equips informātics ... Servei de consultoria i auditoria per grans empreses. Per demanar assistčncia amb nosaltres, simplement feu clic al xat en linea, que hi ha abaix.
S & N Binari
S & N Binari és una empresa que ofereix serveis informātics des d’Albaida (Vall d’Albaida). S & N Binari pretén oferir a les pimes, un servei integral i de qualitat. Solucions des d’un visiķ global, a les necessitats de les empreses.
Sai
Serveis informātics adaptats des de La Palma de Cervellķ (Baix Llobregat). Informaciķ de l’empresa, creada l'any 1989, i de la seva activitat que s’ha adaptat a les necessitats de les pimes, dels autōnoms i dels particulars, durant tots aquests anys.
SaiComputers
Sistemes aplicats informātica de d’Igualada. Informaciķ relacionada amb els serveis i productes que oferim com a empresa: Programaciķ a mida per empreses, servei tčcnic, desenvolupament web, sala de videoconferčncia, …
Sat37
Sat37 és una empresa dedicada a serveis i assessoria informātica des de 1997, amb ubicaciķ a Vic (Osona). Sat37 ofereix serveis de hardware (manteniment i reparacions de hardware, xarxes i comunicacions), internet, programaciķ, assessoria, ...
SAV Serveis Informātics
Els nostres objectius i esforįos van dedicats a simplificar tots els processos de decisiķ, compra i manteniment de tecnologia mitjanįant el nostre equip humā amb solucions adaptades als negocis del mķn real. L’horari és de 9:00 a 13:30 I de 14:30 a 18:30.
Servei Informātic,cat
Servei estā orientat a la satisfacciķ total. Més que un proveīdor volem ser un aliat dels nostres clients, implicant-nos activament en la millora dels processos del vostre negoci amb l'ajuda de les TIC (Tecnologies de la Informaciķ i la Comunicaciķ).
Serveis informātics Penedčs Data
Penedčs Data neix de la mā d’un grup de professionals amb més de quinze anys d’experičncia en el camp de la informātica i de les noves tecnologies. Respon a les necessitats dels clients de forma personalitzada, proporcionant solucions integrals.
Servi Pc 365 - Serveis informatics a Bcn i Baix Llobregat
Reparaciķ d'ordinadors, instalaciķ i configuraciķ de software i hardware, eliminaciķ de virus, adware y spyware, instalˇlaciķ Windows, cōpies de seguretat, ampliaciķ PC, instalaciķ i configuraciķ de xarxes.
Servioft informātica
Empresa dedicada al sector de la informātica. Compta amb una āmplia trajectōria. A Servioft informātica trobarā els millors serveis de venda, instalˇlaciķ i manteniment d'equips i programes informātics. Estā ubicat a La Pobla de Segur, al Pallars Jussā.
servipc365.com
Un nou servei d´informātics a empreses i particulars a Barcelona, Baix Llobregat, Vallčs Occidental i L’Hospitalet. Pioners en el sector. Des de l’any 2002, ens dediquem als serveis informātics a domicili d'una manera seria, fiable i professional.
Servtelecom
Manteniments informātics per a empreses. Disposem de un equip Help Desk per atendre remotament totes les averies informāti-ques que puguin sorgir als nostres clients amb manteniment informātic. Et gestionem i administrem els teus dominis.
Setup Informātica
Empresa osonebca d'Informātica, en totes i cadascuna de les seves vessants; Venta d'ordinadors, reparaciķ, servei tčcnic, xarxes, departament d'audiovisals, pāgines web. Tot de manera eficaį i professional. Botiga online.
Setze.net
Serveis informātics professionals a Bagā (Berguedā). Venda d’ordinadors, reparacions, pāgines web, hostatjament, tintes, botiga. Preus de Iberbanda, internet i del internet i telčfon. Truca i demana si al teu poble ja tens cobertura.
Sferic centre d'oci
Sferic es una botiga d’oci i noves tecnologies ubicada en ple centre de Manresa. on trobarās les ultimes novetats en informātica, ordinadors portātils d’última generaciķ, equips de sobretaula, perifčrics, impressores, cāmeres digitals, mp3/4.
SG Multimčdia
Serveis d'internet i audiovisual. Empresa amb seu a Torellķ, Osona, que ofereix serveis integrals en la creaciķ i gestiķ de pāgines web, audiovisuals i multimčdia. La innovaciķ i la creativitat sķn els nostres elements distintius.
Sideris
Comenįā al mķn dels IT donant servei de manteniment informātic. Actualment els empreses han ampliat l’oferta de serveis amb la tecnologia web i d'Internet, oferint els tecnologies més actuals. Atenciķ al client, establint relacions estretes de treball.
Sielarts
Som una empresa especialitzada en informātica i noves tecnologies. Oferim els nostres serveis a empreses i particulars, a tots els nivells: atenciķ al client, assessorament, servei post-venta, servei tčcnic i molt més.
SIM - Serveis Informatics Mirsa
Ensamblatge a mida, venda i instalˇlaciķ d'equips informātics a perifčrics. Reparaciķ i manteniment d'equips informātics a domicili. Instalˇlaciķ de xarxes sense fils wi-fi i per cable. Instalˇlaciķ i configuraciķ de modems, routers, etc.
SIM Informātica
Pāgina de SIM Informātica SCP. És una empresa de Vic, dedicada a donar serveis informātics a les empreses i particulars que ho requereixin, dins d'un āmbiat bāsicament comarcal de l'Osona. Productes i serveis.
SimoMac
Web de l'empresa SimoMac.com, més de 25 anys oferint assessorament Apple i Mac. Venda productes Apple i complements, i d'altres fabricants: Epson, LaCie, Xerox, Sony, Adobe, HP, etc. Serveis de reparaciķ i instalˇlaciķ a domicili.
Sispromat
Desenvolupament del software de gestiķ a mida i standard, horitzontal i vertical. Comercialitzaciķ d'equips informātics: reparaciķ i manteniment, perifčrics de marques reconegudes, consumibles. Connexiķ a internet i realitzaciķ de webs.
Sistemes Emporda
Empresa dedicada a l’assessoria informātica i serveis per empreses des de fa més de 12 anys, creada per professionals informātics amb més de 12 anys d’experičncia. Des de la reparaciķ d’un PC fins al muntatge d’una xarxa i sistemes de gestiķ.
SistemesCAT
Empresa líder en tecnologia informātica de les comarques gironines, amb experičncia des de 1989 en el sector més dināmic del mercat. Solucions informātiques integrals a empreses, despatxos professionals, corporacions i administraciķ pública.
Soft Roses Empordā
Serveis informātics a Roses. Configura l’ordinador a mida, suport online, recuperaciķ de dades, creaciķ de pāgines web a mida, cōpies de seguretat online, antivirus Bitdefender, ālbum digital Hofmann, consumibles Dexler, accessoris Conceptronic, …
Softwin Santa Cristina
Empresa dedicada a la informātica i electrōnica. Disposa de tčcnics i assessors molt qualificats en informātica i electronica. Reparaciķ d'aparells informātics, i venda de tot el que envolta el mķn de la informātica, Tv i TDT. Preus sense competčncia.
Solucions Infoxip
Som una empresa d'informātica de Barcelona, que naixem l'any 2007 amb la intenciķ d'oferir-te totes les solucions informātiques que necessites. Revisiķ i manteniment de l'ordinador, instalˇlaciķ d’antivirus +programa d'Anti Spyware i Malware, etc.
Som Serveis informātics
Empresa jove, perō amb més de 20 anys d'experičncia oferint serveis informātics, un ampli historial de reparacions realitzades i de clients satisfets. Amb la nostra colˇlaboraciķ economitzarā temps, racionalitzarā recursos optimitzarā la productivitat.
Sotaiga
Idees en codi font. Generaciķ artesanal de codi informātic: llocs web, dispositius mōbils, bases de dades, programes a mida, solucions. A partir del teu disseny, traduīm el dibuix a codi HTML+CSS de qualitat i verificat segons els estāndards.
Stereorent
Empresa dedicada al lloguer d'audiovisuals i pantalles led. El seu objectiu és conseguir per als seus clients la comunicaciķ espectacle. La comunicaciķ espectacle és, des de 1985, la filosofia de Stereo Rent. Concebuda pel seu creador, Joan Manuel Parra.
Studi-Web Informātica
Serveis informātics amb molts anys d’experičncia, amb més de tretze en l’assessoria, consultoria informātica, implantaciķ i desenvolupament de sistemes i xarxes en empreses de diferents sectors i camps. També en prestaciķ de serveis a particulars.
Sunsioneta Informātica
Pāgina de Sunsioneta Informātica. Sunsioneta Informātica és una empresa de Pego, a la comarca de la Marina Alta dirigida per Sergio Serna, enginyer tčcnic informātic. Web en construcciķ. Molt aviat amb tots el serveis online.
SykoSystems
Disseny i desenvolupament web 2.0. Posicionament web, indexaciķ, allotjament i hosting. Desenvolupament i programaciķ de software, programes de tot tipus: gestiķ, finances, administraciķ, etc. Flash, javascript, ajax, php, html, asp, …
Sysdat Informātica
Empresa dedicada a la programaciķ de software a mida. Programes específics per a Empresas de Transp., C.d'assegurances, Distrib.d'Aigua potable, Despesajement de Ferralla, Carnicas, Gestiķ d'autonoms. Gestor e base de dades en web. Intranet. Venta de hard
Taller Informático
L’objectiu és oferir als nostres clients les millors solucions en reparaciķ i manteniment dels seus equips informātics des de particulars fins a empreses. Per a aixō contem amb un capital humā expert en tots els processos més avanįats de la informātica.
Tangram Wireless System
Empresa de Reus dedicada a la implantaciķ de sistemes logístics d'identificaciķ automātica, principalment per a empreses de fabricaciķ i centres de distribuciķ. Proporcionem solucions que permeten optimitzar els processos logístics.
teclat.net
Reparaciķ i manteniment d'ordinadors. Eliminem virus/publicitat instalˇlaciķ antivirus, recuperaciķ dades, esborrat segur, suport tčcnic informātic, cōpies de seguretat, adsl, wi-fi, xarxes, noms de domini, pāgines web, antispam, classes informātica, …
Tecno Computer
La seguretat a les xarxes informātiques. Distribuciķ exclussiu de targes antivirus i de xarxa per a control, administraciķ i manteniment a distāncia de servidors i llocs de treball pre-sistema operatiu. Tarja soluciķ efecte any 2000.
Terrabit
Empresa jove perō amb una gran maduresa fruit de recollir l'experičncia de més de 20 anys de treball en informātica i en el servei a les empreses. Aixō fa que tinguem molt clar que les tecnologies de la informaciķ han de ser una soluciķ i no un problema.
Tiw Soluciones Binarias
Som una empresa especialitzada en sistemes informātics, que posa a l'abast dels clients una āmplia gamma d'opcions de monitoritzaciķ, mitjanįant cāmeres de seguretat instalˇlades estratčgicament per tal de brindar el control desitjat.
Tonny Sanjiao, informātica
Reparem a casa del client ordinadors i portātils PC de totes les marques i models, encara que no ens compri a nosaltres. Diagnōstic i pressupost gratuīt. Fem ampliacions i reconversions. Neteja de virus i malware. Actualitzacions de sistema i software.
Torellķ GestSoft Informātica
Pāgina de l’empresa torellonenca Torellķ GestSoft Informātica. Gestsoft ofereix software de gestiķ i solucions informātiques per la teva empresa. Busquem sempre la soluciķ més adequada als problemes informātics que pugui tenir la petita i mitjana empresa.
Trepcom Technologies
Empresa dedicada a dur l'última tecnologia a la llar i el comerį. Productes que abasten des de venda d'equips informātics fins a disseny web professional, campanyes publicitāries, i-mārqueting i consultories informātiques. Sants (Barcelona) i Uruguai.
Triōnic
Serveis informātics des de 1987, a Manresa. El gran número de clients i sķlid creixement i un posicionament inmillorable dins el sector. Ja hem complert 10 anys oferint els nostres serveis.
tutecno.com - Reparaciķ d'Ordinadors, Servei Tčcnic Informātic
Servei a domicili per a particulars i empreses a Barcelona. Informaciķ i orientaciķ donant opcions i proposant solucions. També muntatge, manteniment, actualitzaciķ i ampliaciķ d’equips i maquinaris. Ordinadors, māquines, perifčrics, etc.
UnEspai. Serveis Informātics
Serveis informatics per a empreses des de Vilafranca del Penedčs. Disseny i programaciķ de pāgines web. Campanyes web de Google. Manteniment informātic per empreses. Servei informatic a empreses. Webs professionals per a empreses.
Urgčncies Informātiques a domicili. Informātica a Girona
Urgčncies 24 hores, forma part del Grup GC Online, empresa amb més de 20 anys d'experičncia en el sector informātic. Ens trobem a l'Escala des de fa 12 anys i durant aquest temps hem aconseguir una cartera de clients satisfets dels nostres serveis.
Victobit Informātica
Empresa de serveis d’Internet, amb seu a Vic. Creaciķ de planes web, solucions informātiques, manteniment, hosting, dominis, correu pop3, sitemes informātics, disseny i impressiķ de tríptics, posters, banners, etc.
Visual Technology Informātica
Fundada l’any 2003, a Figueres, fruit de la uniķ de dos joves enginyers, amb 10 anys d’experičncia en el mķn de l’informātica, telemātica i automātica industrial. Noves tecnologies de la informaciķ i la comunicaciķ a l’avantguarda de nous events.
Wion
Wion és la fussiķ d’un equipo de treball amb un equilibri de professionals provinents del mķn publicitari i enginyers informātics motivats a portar a terme els objetius dels clients. Estem a Madrid i a Barcelona. La versiķ en catalā no és operativa.
Xai electrōnic
Enginyeria web, disseny web, aplicacions web. Tots els serveis necessaris pel seu negoci a internet disseny web, aplicacions web, programaciķ, posicionament, e-marketing. Xai electrōnic té la seva seu a Sant Juliā de Ramis (Girončs).
Xaloc
Projectes i execuciķ de cablejat per a dades i veu. Manteniment i connexions en coure i fibra ōptica. Condicionament d'armaris distribudors. Anālisi i informes per a certificaciō del sistema. Electrōnica de xarxa, equips Wi-fi/PLC. Sistemes SAI.
XBC Grup - Serveis Informātics
Va néixer amb l'objectiu d'oferir serveis informātics de proximitat a empreses i professionals. XBC Grup proporciona serveis informātics de proximitat a despatxos professionals, pimes i sector industrial. Estem a Girona, Olot, Figueres i Vic.
XG Innova - Serveis Informātics Girona
Empresa de Girona que ofereix tot tipus de serveis informātics, tant per a particulars com per empreses. Serveis informātics a girona, per a particulars i empreses. Venta, reparaciķ i manteniment de sistemes informātics. Xarxes, servidors, backups, ...

CerCAT Š 1997. Una creaciķ d'INTERVIC ®. Suport tčcnic d'ILIMIT