SERVEISJURIDICS


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
ILIMIT Comunicacions. Serveis Internet.(93)7333375


WEBS relacionades amb el tema
Aadvocats
Pàgina d’Aadvocats, empresa dedicada a l’assessorament jurídic i legal. Està situada al municipi de Santa Cristina d’Aro (Baix Empodà - Girona). Aadvocats, la pàgina està en construcció, disculpeu les molèsties.
ABA Advocats
Assessoria jurídica. Advocats. Civil, mercantil, penal, laboral, administratiu. Facilitats de pagament. Condicions especials en reclamacions de quantitat, desnonaments i indemnitzacions accidents.
Accions en Patents i Marques Padullés
Empresa especialitzada en l'assessorament i gestió personalitzada de drets de Propietat Industrial i Intel·lectual. Àgencia Oficial de Propietat Industrial. Vigilància, gestió i control d'expedients. Sol·liciti les seves marques online.
Adriana Estorach i Rius - Advocada
Bufet de l’advocada Adriana Estorach i Rius, des del municipi de Pallejà (Baix Llobregat). Assessorament juridic en dret matrimonial, dret sussessori, drets reals, dret penal, reclamacions de trànsit, negociacions extrajudicials, dret d’estrangeria, ...
Advocat Barcelona Gratis
Consulti gratis a un Advocat. Vostè nomes paga el cost de la trucada telefònica. Atendrà la seva trucada en Jesús Fernández-Pedrera i Correa, Advocat, Col·legiat. Serveis d'assessorament jurídic a Barcelona.
Advocat Manel Magrinyà Assessoria Immobilària i Disseny
Advocat Manel Magrinya, assessoria jurídica immobiliària online i imatge i disseny web per empreses i professionals. Entorn personal: Imatges del món i informació del municipi Sant Pol de la Bisbal (Baic Empordà).
Advocats Barcelona
Bufet d'Advocats multidisciplinar a Barcelona. Advocats de Barcelona amb molta experiència responen gratis a les seves consultes telefóniques. Vosté nomes ha de pagar el cost de la trucada telefónica a aquests advocats de Barcelona.
Advocats de Catalunya
Advocat.cat és un portal que et permet trobar el teu advocat a Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona. Advocats especialistes en dret civil, penal, laboral, mercantil. Si ets advocat pots donar-te a conèixer gratuïtament per aconseguir nous clients.
Advocats Dret de Família - voyadivorciarme.com
Web del despatx d'advocats, Albert Ramentol i Rosa Ma Delís, especialistes en dret de família. Assessorem i trametem judicialment on line i presencialment separacions, divorcis exprés i contenciosos. Consultes gratuïtes per telèfon.
Advocats Ebame Barcelona
Despatx advocats Barcelona. Dret mercantil, internacional, fiscal, laboral, administratiu, urbanisme. Dret civil, procesal. Dret penal, concursal. Dret matrimonial, canonic. La versió en català no és operativa.
Advocats Santamarta
Web d'aquest despatx d'advocats de Barcelona, fundat l'any 1992. S'encarrega de: Dret matrimonial, dret civil, accidents, penal, assessorament mercantil i noves tecnologies. Atenem consultes en línia gratuïtament.
Albert Toy i Bohigas, Advocat
Albert Toy i Bohigas és un advocat associat a "Girolex· Espai Jurídic" de Girona que ofereix serveis jurídics principalment en les matèries de dret laboral, civil i penal. L’àmplia experiència sobretot en l'àmbit del dret laboral fa que sigui garantia.
Alegre Advocats
Bufet jurídic i d'assessorament legal, planificació fiscal i gestió de tributs. Assessorament en dret tributari, civil, mercantil i adminstratiu: urbanisme. Consultes jurídiques On-line. Alegre Advocats és un despatx d'advocats modern i dinàmic.
Aleix Advocats Andorra
Advocats Andorra Aleix. El bufet d'advocats a Andorra, Aleix Advocats, es troba ubicat al centre d'Andorra la Vella, capital del Principat. Els advocats del despatx, del Col·legi d'Advocats d'Andorra, són multilingües i dinàmics, i us ajuden i orienten.
Almécija Advocats
Serveis professionals de qualitat. Experiència professional de 13 anys en totes les jurisdiccions, d'acord amb la trajectòria professional i la formació jurídica, els àmbits d'actuació preferent són el dret administratiu, el dret penal i el dret civil.
Amat Esteva Advocats
Despatx d’Amat Esteva Advocats a Martorell, Sant Sadurni d’Anoia, I Barcelona. Serveis integrals d’assessorament previs a qualsevol presa de decisió que requereixin els nostres clients. El nostre treball el basem en una relació de confiança amb el cleint.
Anna Clemente Advocats
Despatx de l'advocada Anna Clemente, lletrada que exerceix a l’Ilustre Col·legi d’Advocats de Barcelona. Es despatx, que està situat a Gràcia (Barcelona). Està especialitzat en dret civil i laboral. Ofereix un tracte personalitzat als seus clients.
Anunciis.com
Primer portal d'anuncis del Principat d'Andorra. Anunciis.com no es responsabilitza del contingut dels anuncis publicats en les diferentes seccions. Ens reservem el dret de eliminar tot anunci abusiu o fraudulent.
AOB Advocats Barcelona
Conegui la manera en la que treballem, la filosofia del nostre gabinet jurídic, els nostres objectius a assolir. Serveis Jurídics, advocat a Internet, actualitat jurídica, concertar día i hora de visita amb un advocat.
APV Advocats i Economistes Associats
Advocats Andorra. Aleix Chaulet Bufet d'advocats. El bufet, situat al centre d’Andorra la Vella, capital del Principat d’Andorra, està format per advocats multilingües, especialitzats i dinàmics que aconsellen i guien segons les vostres necessitats.
AR Legal&Business - Advocats
Despatx jurídic multidisciplinar, operatiu a Girona i format per professionals amb una sòlida formació i experiència en ambdós móns : el jurídic i dels negocis (legal & business). Dret civil, mercantil i penal. Assessorament legal personal o corporatiu.
Arasa i De Miquel, Advocats Associats
Arasa & de Miquel Advocats Associats és un despatx format per 10 advocats, 6 socis i 4 associats. El bufet està dirigit fonamentalment a les petites i mitjanes empreses. Oficines a Barcelona i Madrid.
Assessoria Cano
Economistes i advocats amb 25 anys assessorant empreses i particulars en les àrees Fiscal, Laboral i Jurídica. A la nostra seu al mateix centre de Barcelona, serveis professionals d'assessorament fiscal, laboral, jurídic-mercantil i financer-comptable.
Audí Procuradors C.B.
Despatx fundat a Tortosa l’any 1942 per Julio Mora Pascual. Més de 70 anys d’experiència en el sector de la procura durant els quals hem tingut com a premisses la proximitat amb el client, la celeritat i la ràpida resposta sense cap intermediari.
Audiforma Censors Jurats de Comptes
Estudiem tots i cada aspecte que afecten al bon funcionament econòmic financer de l'empresa, inclosos aquells que generalment passen desapercebuts però que són de summa importància a l'hora de prendre una decisió. Mataró.
Ballesteros Advocats Barcelona
Despatx d'advocats a Barcelona de Enrique Ballesteros Nieto, advocat. Especialitzacions en accidents de trànsit, accidents laborals, estrangeria, morosos, divorcis, herències, gestoria empreses i autònoms. Dret Internacional Privat ...
Balué - Justo Advocats
Assessoria empresarial, fiscal, comptable, laboral i jurídica. És un bufet dedicat a l'assessorament jurídic, empresarial, fiscal i comptable des de l'any 1.990. El bufet està establert a la ciutat de Lleida.
Barroso Lopez Advocats
Bufet d’advocats centrat en satisfer el client i solucionar problemes. Fomentem la cultura de la prevenció per evitar-ne l’aparició. Solucions ràpides, eficaces i de qualitat. Actualment en creixement, composat per joves professionals amb experiència.
Batlle Casanovas Advocats
Firma que neix de l'experiència dels socis, amb 30 anys dedicats a l'advocacia. Professionalitat, discreció i excel·lència. Aquest despatx es basa en la vocació i el coneixement. Ha tingut reconeixement públic dins i fora de la societat Vilafranquina.
Baus Associats
A Sant Sadurní d'Anoia, assessorament comptable, fiscal, laboral, jurídic, administració de finques i assegurances de tot tipus a particulars i a petites-mitjanes empreses. L’objectiu és la satisfacció del client, amb els resultats obtinguts a la feina.
BBCA Legal - Bufet Berenguer Comas Advocats
BBCA Legal va iniciar l’activitat a l'any 1976 i es va especialitzar en dret marítim, dret societari, dret del transport, responsabilitat i assegurança. Disposa d'oficines pròpies o viculada a Barcelona, Bilbao, Madrid, València, Saragossa i Gènova.
Bcd Iurisport
Els despatxos D i G Advocats i Xavier Albert Canal han decidit crear Bcd Iurisport, una firma dedicada exclusivament al món del dret de l’esport i esportiu, amb la voluntat d’arribar a ser una referència local, nacional i internacional. Serveis.
Bellavista
Despatx professional d’advocats i economistes que des de l’any 1979 ofereix serveis integrals d’assessorament i consultoria d’empreses, a escala nacional i internacional, en l’àrea econòmica o jurídica. Oficines a Barcelona, Madrid i Granollers.
Bufet d’Advocat Miquel Ferrés Dordal - advocatdeguardia24h.com
Bufet d’advocats que va començar l’any 1989, i ha anat creixent l’activitat: servei jurídic comarcal, a tot Catalunya i arreu d’Espanya. Servei 24 hores a través del xat, servei únic en el món de l’advocacia. Àrea de dret internacional.
Bufet D’Estudis Jurídics i Empresarials
L’empresa s’inicià a l’any 1995 pels socis fundadors, advocats especialistes en dret laboral i d’empresa. Ha incorporat al despatx a personal titulat en relacions laborals, ciències empresarials i economia. Centre de càlcul i d’atenció a l’empresa.
Bufet De La Varga & Ezcurra Advocats
Desenvolupem una metodologia per a abordar els problemes. L’objetiu és assegurar als clients i a les activitats un tracte just, no discriminatori i estrictament apegat a les normes legals i tratats internacionals vigents. Versió en català no operativa.
Bufet Guàrdia
Bufet d'Advocats situat a Castellar del Vallès, prop de Sabadell. Ofereix la possibilitat de fer consultes de forma gratuïta i tramitar informes on-line. Serveis d'un despatx tradicional i, aprofitant els avantatges d'internet.
Bufet Molina Bosch
Despatx familiar fundat l'any 1988 i integrat per un equip de professionals de l'advocacia. La trajectòria dels membres experimentats i la joventut de les noves incorporacions, conjuga els valors com el de l'eficàcia, la prudència, i la renovació d'idees.
Bufet Port & Rabassa
Bufet de l'Advocada Mª Teresa Port i Rabassa. Assessoria jurídica. Divorcis, separacions, herències, accidents de trànsit, reclamació de daqnys morals i físics, nulitat matrimonial, eclesiàstica, penal, … Banyoles i Girona.
Bufete Capellà
Bufet Capellà és una firma d'advocats amb seu a Palma de Mallorca (Les Balears) que compta amb un equip multidisciplinari de professionals per prestar un assessorament integral als seus clients. Especialitzacions en dret mercantil i turístic.
Bufete Guerrero & Francés
Pàgina del Bufet Guerrero & Francés de Barcelona. Ofereix serveis jurídics a particulars i empreses. Assistència i tramitació d'assumptes en especialitat de dret civil, matrimonial, penal, laboral i administratiu.
Buffet d'Advocats Casadevall
Buffet dels advocats Enric i Aurora Casadevall al Principat d'Andorra. Gestions i tramitacions internacionals i nacionals. Enric Casadevall Pallé, Aurora Casadevall Pallé i Stéphanie Garcia.
Buigues & Soler - Advocats
Web del despatx d'advocats Buigues i Soler de Teulada (Alacant). Consultes jurídiques, àrees d'actuació i membres. Els més moderns i actuals mitjans i mètodes de treball, equips informàtics amb software i bases de dades jurisprudència i legislació.
Busquet Advocats
Consultoria jurídica Busquet Advocats Manresa. Dret civil, llei successions i donacions, contractes treball, herencies. Dret laboral, mercantil, família i divorcis, processal, contractes mercantils, incendis i responsabilitat civil, urbanisme, etc.
Campón & Sweetman Advocats
Bufet dirigit pels lletrats Josep Lluís Campón Buil i Edmund Richard Sweetman, situat a Barcelona, Sant Vicenç dels Horts I Dublin (Irlanda). Convida a conèixer amb detall els serveis i solucions que des del despatx posem a la seva disposició.
Carreiras & Robla Assessors legals
Amb una vocació orientada al client, a Carreiras & Robla portem més de trenta anys donant assessorament legal a empreses i particulars. La nostra experiència, coneixements i esforços van dirigits a oferir tot el que la llei disposa per afavorir-los.
Castellano i Biosca
Web del depatx Castellano i Biosca, situats a Barcelona i a Sant Vicenç dels Horts (Baix Llobregat). Els Advocats, Antoni Biosca i Juncosa i Lluís Castellano i Escamilla van coincidir, en iniciar els seus estudis l’any 1974, a la Facultat de Dret.
Catalá-Reinón
Catalá-Reinón, és un despatx d’advocats de Barcelona. Assessorament i gestió de tot tipus de assumtes relacionats amb l’àrea matrimonial, laboral, mercantil i operacions immobiliàries. Els advocats estan especializats en l’àrea d’accidents.
Centro Español de Derechos Reprográficos
Associació que gestiona els drets de propietat intelectual dels autors i editors espanyols. Àrea d'associats, assumtes legals, xifres, cultura, comunicació-Informació, directori i enllaços. Dades de l'entitat espanyola.
CIRSA, Catalana d'Informes i Registres
Investigació comercial personalitzada, amb vint anys d'experiència dedicats a reduir el risc dels nostres clients. Serveis, investigació comercial, economia, registres, recobrament, etc. Representació a tot el territori nacional. Centres a Madrid i Lisboa
Clàudia Roda, Advocada
Despatx jurídic que a més ofereix els serveis d'assessoria d'empreses i particulars, administració de finques i comunitats de veïns, tot relacionat amb l'assessorament i gestió d'empreses i serveis a particulars, amb una àmplia experiència al sector.
Clave Associats
Despatx presta serveis, des de Santa Coloma de Gramenet, a dues àrees: l’advocacia i l’administració de finques. L’equip d’advocats es caracteritza per buscar les solucions més efectives davant les controvèrsies amb vocació de servei.
Col·legi Professional Dret

Conca Advocats
Espai informatiu de l’empresa Conca Advocats, despatx jurídic situat a Montblanc (Conca de Barberà). Només conté les dades de contacte postal i electronic. La seva web oficial “http://www.concaadvocats.cat” deixa de ser operativa.
Consell, Assessorament & Defensa Jurídica
Advocats jurídics. Consell, assessorament i defensa. Entenem l’advocacia com una forma de preveure i evitar conflictes, donant seguretat jurídica i realitzant un assessorament integral en l’àmbit del dret privat, per evitar l’aparició de problemes.
Corominas Assessors
Despatx a Sabadell, l'àmbit d'actuació és tant regional com nacional. Els advocats i consultors del nostre bufet d'advocats l'atendran de forma propera i personalitzada per defensar el seu cas a qualsevol lloc, mitjançant una relació humana i personal.
Daexa.net
Daexa.net és una xarxa de professionals que ofereixen els seus serveis des d'aquesta pàgina web. Entre ells hi ha advocats, assessors fiscals, consultors d'empresa, etc...Obert a noves afiliacions.
David Mundo Advocats
Despatx multidisciplinari a Girona amb experiència des de l’any 1982 que versa la seva tasca en la dedicació al assessorament jurídic d’administracions, d’empreses, de professionals i de particulars. Informació de l’empresa i la seva carta de serveis.
Deumal Jubany Advocats - Divorcis Expres
Bufet jurídic i d'assessorament legal, assessorament en dret civil i penal, i ara divorcis exprés online. Divorcis Expres és una pàgina avalada per un competent despatx d'advocats. Pots aconseguir el teu divorci d'una forma ràpida i econòmica.
DivorciosOnline
Bufet online que li permet separar-se o divorciar-se de mutu acord mitjançant internet. Contractant els nostres serveis, anirà una única vegada al Jutjat i realitzarà tots els tràmits a través d’internet. Reducció de costos dels honoraris.
DMS Advocats - Consulting Balears
Servei que agrupa en un sol despatx tot un equip de professionals amb una gran experiència i especialitzats en les diferents àrees de la gestió empresarial i les jurídiques. El millor assessorament i gestió dels tràmits. Oficines a Palma, Sóller i Calvià
Eco Ius Consulting
Despatx d'advocats i economistes modern i polivalent que al llarg d'aquests anys ha progressar de forma significativa en eficàcia i serveis. Assessorament en l'àmbit legal, tributari, financer, econòmic i comptable. Granollers.
Eix-Advocats
Bufet d'advocats, despatx multidisciplinàri situat al carrer Josep M. Gironella, 1-3 (Pl. Europa) de Girona. Àrees competencials. Contacteu!
el despatx
Advocat i assessoria jurídica i d’empresa. Assessorem a les persones i a les empreses en tots els àmbits del dret: Civil. Família, successions, immobiliari, mercantil, laboral, fiscal i comptable. De dilluns a divendres de 9.30 a 13.30 i de 16.30 a 19.30.
Esnad Advocats i Assessors
Pàgina d’Esnad Advocats i Assessors. L’empresa disposa de centres a Tremp, La Pobla de Segur i a El Pont de Suert. Si vol obrir el seu propi negoci o empresa, li faciliten l’aspecte jurídic i fiscal. Dades corporatives, notícies i serveis.
Francesc Domínguez
Artícles i serveis d’aquesta consultoria especialitzada en màrketing jurídic. Ajuda a advocats i altres professionals del Dret a competir amb millor al mercat. Autor del Llibre “Marqueting Jurídico”. Barcelona.
Gabinet Juridic Fiscal Soler - More
Gabinet especialitzat en dret fiscal (Impostos), penal, i drets dels caçadors, sense olvidar els demés àmbits de la justicia. El Gabinet Jurídic Físcal Soler More, és un dels més prestigiosos bufets de la zona del Maresme, i també un dels més moderns.
Gestió i Comptabilitat SC
Grup Gestió. Assessoria d'empresses. Comptable, fiscal, laboral, mercantil i assessorament i suport jurídic. Posem la seva comptabilitat al dia. Serveis de quota fixe. Informi's sense cap compromís. Lloret de Mar i Malgrat de Mar.
GlobalWay Consulting
Consultoria amb clara vocació internacional i la finalitat de donar un assessorament global als clients. Formada per uns professionals de diferents branques del món de l'empresa, principalment del dret. Àrees i enllaços d’interès general.
GREC Resolució de conflictes
Treballa per afavorir i millorar les condicions de convivència, mitjançant mesures preventives, basades en els valors de la pau, la igualtat, el respecte, la dignitat i la diversitat. Centres a Girona, Lleida, Reus i Barcelona. Activitat.
Grup Simon Assessors
Més de 50 anys assessorant. Grup Simon Assessors és una empresa dedicada a l’assessorament i gestió d’empreses i particulars , amb oficines a Girona ciutat, Cassà de la Selva, Caldes de Malavella, Sant Feliu de Guíxols, Palafrugell i l’Escala.
GSG Advocada
Web de GSG, un despatx d’advocats de Mataró que ofereix al client un tracte immediat i personalitzat així com solucions individualitzades a cada un dels seus problemes. Gemma Suñé Gamell és llicenciada en dret per la Universitat de Barcelona.
hereditas
Espai de Zayas-Ahicart, Advocats per a informar i reflexionar sobre el dret de successions. En el dret de successions català, per a que el testament sigui vàlid cal que s'hi nomeni hereu o hereus.El dret civil de Catalunya regula de forma completa.
iurisline
Línia de formació jurídica del Consell de l’Advocacia Catalana. Formació continuada dels Col·legis d'Advocats de Figueres, Girona, Granollers, Lleida, Manresa, Mataró, Reus, Sabadell, Sant Feliu de Llobregat, Tarragona, Terrassa, Tortosa i Vic.
Josep Pallejà Monné Advocat
Despatx de Josep Pallejà advocat, des de Reus. Especialitzat en la prestació de serveis de recobrament i consultoria en matèria de morositat empresarial. El despatx li proposa diferents canals de tractament, oferint-li l’eina més adequada i eficaç.
JS Advocats
Pàgina de l’empresa JS Advocats, Sant Pere i Sant Pau de la ciutat de Tarragona. És una societat dedicada als serveis jurídics, que ofereix els seus serveis a Tarragona. Conté les dades de contacte. La seva web es troba en procés de construcció.
Juridiclab - Advocats
Despatx d'advocats situat al centre de Barcelona, especialitzat en dret civil, laboral i penal. El primer que va fer va ser remodelar l’espai del Carrer Ausias Marc 31, pral 2a i transformar-lo en un espai de treball i trobada del dia a dia.
Leasing Gest
Suport integre en documentació i gestió jurídica i administrativa. Tot el relacionat amb documentació d’operacions jurídiques (contractes, escriptures públiques, pòlisses, etc.) i la tramitació a l’administració tributària i els seus registres públics.
Legalis Consulting
Web de Legalis Consulting. Legalis Consulting és un despatx d'advocats multidisciplinar, estem a la Ronda Sant Pere 60,al costat de Arc de Triomf de Barcelona. Consulti la nostra web per més informació. Versió en català no disponible encara.
Legalment.net
Espai especialitzat en dret de la informació, protecció de dades i dret de les noves tecnologies. Josep Matas, advocat especialitzat en dret de la informació, protecció de dades personals i dret de les noves tecnologies.
LeX-it Advocats
LeX-iT és un despatx d’advocats de Terrassa especialitzat en dret laboral, civil i penal que ofereix solucions jurídiques a particulars i empreses. Les nostres diverses àrees d’especialització ens permeten oferir un servei global als nostres clients.
Logik Team
Logik Team és una empresa i firma especialitzada en serveis d’investigació privada i consultoria de seguretat. Té com a objectiu proporcionar el suport i l’assistència informativa. Delegacions a Tarragona i Barcelona.
Marco Legal
Espai web per a Marco Legal. És un equip multidisciplinari amb acreditada experiència i alt grau d’especialització. Marco Legal, Abogados & Economistas ofereix assessorament adaptat a les necessitats reals del client. Creixem amb els clients ...
Marta Julià, Advocat
Us presentem el nostre despatx ubicat a Mataró (Barcelona), actualmente al carrer Sant Cugat 93 baixos, el qual es va fundar l’any 1994, i està dedicat especialment al dret de familia, a més d´altres branques del dret civil. Objectius del despatx.
Martín Sotelo Consultors i Advocats
El Bufet Martín Sotelo està reconegut com un dels més seriosos i dinàmics despatxos espanyols d'advocats. Des de 1969, presta serveis d'assessorament en totes les àrees jurídiques a particulars i empreses de tota Espanya.
Maurí Assessors
Societat constituïda l'any 2.003 sota el nom original de Maurí Advocats. La història del despatx es remonta molts anys enrere, el fundador del despatx, Raimon Maurí Aurell, pare dels actuals socis, va començar a exercir d'advocat fa més de 40 anys.
Mediación-Plus
Despatx professional de mediació, dirigit per Ana Mª Buch Borrell, Mediadora Familiar en el Registre de Mediadors del Centre de Dret Privat de la Generalitat de Catalunya. Ofereix la possibilitat de resoldres conflictes, a través del procés de mediació.
Menorca Legal
Despatx d'advocats a Ciutadella de Menorca. Servei personalitzat en 6 idiomes. Hora online a través del web. El valor afegit dels serveis d'assessorament legal rau en l'habilitat d'aproximar el dret al client, independentment del perfil o nacionalitat.
Miquel Vilalta - Procurador dels Tribunals
Pàgina de Miquel Vilalta, procurador dels tribunals de Manresa. Conté informació pràctica sobre el partit judicial de Manresa. Informacions, adreces i telèfons dels jutjats, localització, calendari de guàrdies i registre de la propietat.
MMM&M Advocats
Despatx d'advocats: Arbitratge, litigació, mercantil i financer, due-diligence, societari, immobiliari, urbanisme, propietat intel·lectual, consumidors, dret alimentari, ambiental, fiscal, laboral i comunitari a Espanya. Serveis legals en espanyol, aleman
Montel&Manciet Advocats
Pàgina de Montel&Manciet Advocats, despatx fundat l’any 1992 a resultes de la fussió de dos despatxos existents. Assessorament jurídic integral i multidisciplinari per a activitats tant al Principat d’Andorra com a l’estranger.
Navas & Cusí Abogados
Especialistes en dret bancari, financer i mercantil amb més de 30 anys d'experiència. Experts en la defensa lliure i independent d'afectats per mala pràctica bancària. Dret mercantil i societari, processal, de comerç, internacional i altres especialitats.
NC Consultors
Equip d'especialistes del dret que assessora en tot allò que té relació amb les noves tecnologies, per tal de donar solucions als principals problemes jurídics que plantegen, i portar a terme la defensa i la protecció de la propietat intel·lectual.
Norma 3 On Line
Assessoria fiscal, comptable, laboral i jurídica creada al 1975. Integrada per persones qualificades: diplomats en ciències econòmiques i empresarials, llicenciats en dret i periodisme, tècnics comptabilitat i fiscalitat i tèncics audiovisuals.
Pagès Advocats
Pàgina de Pagès Advocats, despatx prefessional de serveis jurídics de la ciutat de Reus. El bufet és a càrrec de l’advocat J.M. Pagès Serrano i està situat a la Plaça Prim de Reus (Baix Camp). La pàgina es troba en procés de construcció.
PMF Advocats
PMF Advocats és un despatx que vol ser un referent dins del Dret Internacional en Estrangeria a la demarcació de Girona. Un despatx dinàmic, jove, plurilingüe i coneixedor en profunditat de la complexitat de la immigració. Fundat el 2004.
Punt Juridic Advocats
Advocats, assessorament judicial i extrajudicial. Creat amb la voluntat d’oferir serveis de qualitat, amb atenció personalitzada i professional. L’experiència dels seus advocats en treball d’equip us garanteixen el millor assessorament legal.
Quintana Advocats Associats
Despatx de Sabadell on tres advocats comparteixen per igual les responsabilitats i gestions del despatx, si bé cadascun d’ells, a nivell intern s’ocupa de diverses disciplines, de les quals en són autèntics especialistes, els seus camps. Consulta online.
Quòrum
Centre de serveis professionals que ofereix assessorament integral en matèria jurídica, fiscal i laboral i assegurances. Advocats: assessorament a particulars i empreses. Especialitzats en dret civil, incloent separacions, divorcis, reclamacions, …
R&R advocats
Equip jurídic dinàmic, de caràcter eficient i modern, gaudint d'una àmplia experiència en cadascuna de les àrees del dret. Total compromís amb el client, oferint els serveis personalitzats i amb dedicació al nombre creixent de clients que hi acudeixen.
Ripoll Advocats
Pàgina d'aquest despatx d'advocats d'Andorra. Assessorament en dret. servei integral i d’alta qualitat professional als seus clients, particulars o empreses, realitzar un anàlisis acurat dels fets i del dret aplicable-
Rosselló Mallol
Pàgina del despatx Rosselló Mallol de Barcelona, advocat especialista en tecnologies de la informació. Protecció de dades, propietat intel·lectual, contractes tecnològics. Informació dels socis, els serveis, notícies i dades de contacte.
Sayols Advocats
Dirigit per Pere Sayols Tordera, advocat especialitzat en accidents de trànsit i responsabilitat civil des de l’any 1999, membre de l’associació espanyola d’advocats de responsabilitat civil i títol d’especialització per la Universitat de Girona.
SeparacioiDivorci.com
Primera web de divorcis online en català. Benvinguts a la nostra web de separacions i divorcis express, la qual va ser fundada en el mes de juliol de l’any 2002 per dues lletrades de Mataró (Barcelona), Gemma Suñé Gamell i Marta Julià Coll.
SF Abogados Barcelona
Bufet especialitzat en dret penal, econòmic i mercantil. Chinese desk i Russian desk per atenció als clients xinesos i russos en el seu idioma natal. Dret d'estrangeria. Assessorament a estrangers per a la compra d'immobles. Versió català no operativa.
SF Abogados Barcelona - Dret penal i econòmic
SF Abogados Barcelona. Advocats a Barcelona. SF Abogados és un despatx d’advocats establert a Barcelona i a Shanghái (Xina), que està especialitzat en dret mercantil, penal, de treball, fiscal i comptable, immobiliàri, de familia i extranjeria.
SFT Advocats Serveis Jurídics
El bufet d'advocats Barcelona SF Advocats, fou fundat l'any 2009 per David Figueres Batet, llicenciat en Dret, Màster en Assessoria i Gestió Tributària i Dret Corporatiu i MBA Full Time per Esade, amb àmplia experiència professional en grans bufets.
Solvima Advocats Associats
Equip de professionals especialitzats en els diversos camps jurídics. Serveis molt específics sota una mateixa direcció estratègica, que permet els mitjans addients per a la resolució dels treballs encarregats. Castelló de la Ribera, Ribera Alta.
Soms Granados
Té al seu abast la major oferta immobiliària de Cadaqués i Port Lligat. Catàleg de lloguer o compra de cases, apartaments, finques exclusives, locals comercials, places de pàrquing i terrenys, de llogar o compra. Serveis jurídics. Ara també a Girona.
Sugrañes - Agència de Patents i Marques
Assessorament i gestió en propietat industrial (patents, marques ...), i propietat intel·lectual. L'empresa també està especialitzada en noms de domini d'Internet, tant a nivell nacional com internacional.
Tarragó Bech Advocats i Associats Consulting
Fundada el 1999, per Damià Tarragó amb voluntat d’oferir als clients, institucions, empreses i particulars, un servei jurídic adequat i compromès amb els seus interessos, fonamentat en la professionalitat i el compromís dels membres. Té tres despatxos.
TGM Abogados
Especialització en dret civil i mercantil. Proteccio de dades, dret informatic i de les noves tecnologies. Propietat intelectual i propietat industrial. Dret de contra tes, consumidors i usuària, dret de familia i estrangeria. És a Castellar del Vallès.
Ton Prades Advocats
Ton Prades Advocats som un despatx jurídic amb una llarga trajectòria en la gestió d’assumptes legals, tant judicials com els extrajudicials, volem donar un nou pas apropant-nos més als clients. Està situat a Barcelona (l’Eixample).
Tràmit Serveis Professional
Servei empresarial i servei jurídic a Sant Cugat del Vallès. Tràmit Serveis Professionals neix l’any 1998, d’un equip de joves professionals, amb l’afany principal de donar assessorament empresarial eficient i personalitzat a pimes. Serveis.
Tremoleda & Simon - Advocats -
Tremoleda & Simon - Advocats -. Pàgina d'aquest bufet d'advocats situat a la ciutat de Barcelona. Ofereix assessorament legal a particulars, empreses i administracions públiques. Informació i serveis.
Urban Planning
Pàgina web d’Urban Planning. Urban Planning presta serveis legals especialitzats en dret administratiu i urbanisme, serveis d'arquitectura i servei immobiliari 360º. Estem a Tortosa (Baix Ebre) Horari diari: 9:30 a 13:30 I de 16:30 a19:30h.
Vallès Bufet d'Advocats
Despatx creat per l'Advocat Jordi Vallès i Fortuny a l'any 1.956. Dret Civil. Contractació. Reclamació crèdits. Indemnitzacions. Assegurances. Dret Immobiliari. Arrendaments. Dret d´Autor. Propietat Intel·lectual. Honor. Imatge. Marques i Patents, …
Valls Guiu Advocats
Valls Guiu Advocats és un un bufet i despatx d'advocats multidisciplinar. És una firma i despatx jurídic i legal. L'equip de l'advocada Marta Valls Guiu és especialista en accidentes de trànsit i laborals. Tot i així, duu a terme altres àrees d'actuació …
Vialegis Advocats
Firma integrada per advocats i assessors tributaris la llarga trajectòria dels quals, sempre des de la independència, ha consolidat la seva activitat en àmbits del dret diversos. Despatx dels més significatius d'Espanya amb oficines a Barcelona i Madrid.
Yecora
Agència de patents i marques; SYS a Bcn. Drets de patents; marques registrades, dissenys industrials, varietats i copyrights. Propietat intel·lectual són les formes de creació i innovació humanes, que poden poseir-se i explotar-se comercialment.
Zayas-Ahicart, Advocats
Àrees: Immobiliària, assessorament i contractes relatius a tot tipus de transacció. Societària i mercantil: Disseny de l’estructura societària de l’empresa. Bancària i finançament: Especial especialització i dedicació a l’assessorament. Civil i altres.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT