SERVEISTRADUCCIONS


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
ILIMIT Comunicacions. Serveis Internet.(93)7333375


WEBS relacionades amb el tema
1 Global Translators
Serveis de traducció, localització de programari, interpretació i altres serveis lingüístics en tots els idiomes, serveis d'organizatció de congressos i conferències, consultoria i projectes integrats. Barcelona, Madrid, Sevilla, València.
7dquatre
7dquatre som una empresa de Sabadell (Vallès Occidental), compromesa amb la llengua i el país. Oferim serveis lingüístics orientats a fomentar els usos interpersonals del català i disposem d'una línia editorial pròpia. L’empresa i els serveis.
Activa Traducciones
Pàgina web d’Activa Traducciones. Activa Traducciones és una agència de traduccions, ubicada a la ciutat de Barcelona, amb més de 30 anys d'experiència, que realitza traduccions simples i jurades als diferents idiomes de la comunitat internacional.
Addenda & Corrigenda
Bitácora colectiva i plurilingüe, sobre la cultura escrita, la llengua i l’edició. Format per professionals del llibre, el texte i la gestió documental: traductors, correctors, editors, documentalistes de Catalunya, Espanya, Itàlia i l’Amèrica Llatina.
Adliteram
Traduccions literàries de guions cinematogràfics, de pàgines web, tècniques i comercials. En català, castellà, anglès i alemany. Comandes a travès d'Internet. Calculi el cost aproximat de la seva traducció amb el nostre Pressupost online.
Agència Traduset
Traduccions especialitzades i jurades. Tots els idiomes. Agència d’interpretació que des de l’any 2001 és un valuós col·laborador per a les traduccions especialitzades o jurades, correccions o serveis d’interpretació competents i fiables.
AleTer - Serveis de traducció i interpretació
Traductors autònoms amb més de 20 anys d'experiència que treballen en diferents àmbits i combinacions de llengües castellà-català-holandès-alemany-rus-ucraïnès-polonès. Les vostres idees en forma adequada a diferentes entorns culturals…
Alpha Translations
Tradueix els seus textos tècnics i científics. Programes, manuals, llibres, documents tècnics de qualsevol idioma de la UE. Excel·lents traduccions al millor preu. Ubicada a l'àrea metropolitana de Barcelona (Mollet del Vallès).
Alphatrad Barcelona - Agència de traducció internacional
Les nostres agències de traducció d’Alphatrad, a Barcelona, Saragossa, Bilbao, Madrid, entre d’altres ciutats, ofereixen un servei de proximitat per a les traduccions específiques. La qualitat de traducció i els nostres preus marquen la diferència.
Ampersand Traduccions
Agència de traduccions professionals. Traduccions en tots els idiomes i formats: traduccions jurades, traduccions tècniques, traduccions publicitàries, traducció web, etc. Traductors nadius i més de 200 col·laboradors externs formats per Ampersand.
Anglès 365
Portal de recursos educatius en anglès. Espai de trobada per a mestres d'anglès d'Infantil i Primària. Regles d'ús, gramàtica, ortografia, vocabulari, pàgines interessants, software i més material relacionat amb l'aprenentatge del anglès.
Anglès 365 - Bloc
Espai de trobada per a mestres d'anglès d'Infantil i Primària. Ajuda a conèixer algunes de les seves regles d'ús, gramàtica, ortografia, vocabulari… altres pàgines interessants, software i més material relacionat amb l'aprenentatge d'aquest idioma.
Associació de Traductors i Intèrprets Jurats de Catalunya
L'ATIJC es va fundar el 1992 per agrupar els professionals de la traducció i interpretació jurada. Al llarg de la seva trajectòria s'ha encarregat de la defensa del camp professional davant les autoritats administratives. Objectius, directori i documents.
Associació Professional de Traductors i Intèrprets de Catalunya
APTIC és fruit de la fusió de les dues associacions de traductors i intèrprets de Catalunya, el seu àmbit d’actuació. Està oberta a tots els professionals amb formació acadèmica o experiència professional acreditada de tots els seus sectors.
BabelPhone
Ventall complet de serveis de comunicació global i difusió de continguts multilingües: traduccions, interpretacions, organització d'esdeveniments multilingües, ... Programes de formació específics, per tel. i in company, per a directius i professionals.
Baidewei
Empresa creada per la necessitat d’empresaris catalans d’exportar els seus productes, apropar-se al gran país asiàtic, desperta l’interès català per entendre millor la Xina. Serveis lingüístics, culturals i burocràtics, procés d’intercanvi i comunicació.
Bi-Cultural
Pàgina de Bi-Cultural. Ofereix serveis fotogràfics integrals per ajudar-lo a comunicar-se en anglès amb els seus clients. Cursos intensius d'anglès pràctics i eficients. Traduccions amb resultats excel·lents.
Biografies i Llibres a Mida
Un regal únic i original. Biografies personalitzades, llibres per a particulars i empreses. Som professionals. Ens encarreguem de tot, des de la recerca documental i la realització d'entrevistes personals fins a la redacció i edició dels originals.
BMG - Serveis de Traducció i Interpretació
Professionals amb experiència a nivell internacional que tenim un ampli prestigi i coneixement del mercat dels congressos, rodes de premsa, reunions, presentacions, focus groups o entrevistes, tant en el mercat institucional com en el privat
Bona Dicta Traducciones
Pàgina de Bona Dicta Traducciones, Transcripcions i Correccions. Som una agència de traducció ubicada a Barcelona d’àmbit internacional que ofereix als seus clients solucions precises i confiables per a traduir qualsevol tipus de documents.
CA English Language School
Parla anglès amb el callan method en 1/4 part del temps a CA English School. El meu compromís és ensenyar a les persones a parlar en anglès de manera pràctica, fàcil i divertida on els alumnes es trobin a gust i no sentin por de parlar en anglès.
Caballeria Traduccions & Autoedició
Traducció tècnica, fullets, textos, manuals, correccions, digitalització. Anglès, francès, alemany, italià, idiomes eslaus, àrab, turc, grec. Maquetació, impremta, Internet, equips informàtics hard i soft.
CasaEscritura
Agència de traducció. Serveis professionals de correcció, redacció i traducció de tot tipus de textos. Equip format per experts en cada matèria, que garanteix un resultat immillorable en les traduccions o revisions. Treballa a través d'Internet.
Càtedra Jordi Arbonès de Traducció
Creada per la Facultat de Traducció i d'Interpretació i el Departament de Traducció i d'Interpretació de la Universitat Autònoma de Barcelona, al maig de 2003, arran de la cessió del llegat d'aquest traductor, mort dos anys abans.
Centre d'Autoaprenentatge de Llengües (CAL)
Aqust centre de la Universitat Jaume I, ofereix aprendre i perfeccionar les llengües estudiades. Té com a finalitat ajudar a tots els membres universitàris a cobrir les necessitats d'aprenentatge i formació, i consoliden nivells adequats en llengües.
Connect Vic
Acadèmia d'anglès i centre de traduccions altament especialitzat. No només fem traduccions normals, la nostra oferta va més enllà i ens permet oferir-vos uns serveis de traducció tècnica i jurada a tots els idiomes mundials i a uns preus molt competitius.
Consultorialinguistica.cat
Consultoria centrada en promocionar l'ús correcte del català per mitjà de la correcció de textos i l'assessorament lingüístic. Un text ben estructurat, puntuat, amb gramàtica correcta i redacció clara dóna confiança i fiabilitat en l'àmbit professional.
Contextual serveis lingüístics
Contextual és una empresa amb àmplia experiència en el sector que oferix traduccions, correccions i assessorament lingüístic de qualitat. Creiem que és important una correcta expressió i estructuració de la informació perquè la comunicació sigui eficaç.
Correctcat
Aquest web és part del projecte Recurscat. Correctcat ofereix serveis de traducció i correcció de textos en català, castellà, anglès i francès per part de llicenciats en filologia i correctors professionals.
Departament de Traducció i Comunicació - UJI
Cursos de Postgrau Tallers i Seminaris. Cursos propis del Departament de Traducció i Comunicació de la Universitat Jaume I de Castelló. Facultat de Ciències Humanes i Socials. Universitat Jaume I.
Departament de Traducció i d’Interpretació - UAB
Pàgina del Departament de Traducció i d’Interpretació de la Universitat Autònoma de Barcelona. Recursos humans, recerca, congressos i publicacions i informació del tercer cicle d’aquests estudis. Universitat Autònoma de Barcelona.
Diccionari Multilingüe
Diccionari Multilingüe del Logos Group. diccionari català - castellà - anglès. També accés a diccionaris temàtics en diverses llengues. Cita del dia. Faci clic a la bandera per seleccionar el seu idioma.
Duual Traduccions i Serveis Editorials
Traducció, correcció, maquetació i llocs web en japonès, xinès, àrab, hebreu, rus, grec, anglès, francès, alemany, etc., per un equip expert de traductors, correctors i assessors lingüístics i tècnics. Lliurament en fotolit, html, JavaScript i Flash.
El Traductor Jurídic - Grup d'Investigació en Traducció Jurídica
Web del Grup d'Investigació en Traducció Jurídica. El Grup d'Investigació en Traducció Jurídica és un grup format per professors universitaris i professionals de la traducció jurídica. Universitat Jaume I. Departament de Traducció i Comunicació.
English & Co - Classes d'idiomes i traduccions
Els 25 anys d’experiència en el món dels idiomes i el nostre entusiasme han fet possible English&Co. Som un equip de professionals altament motivats en aconseguir que l’aprenentatge dels idiomes sorgeixi de manera natural. Serveis English & Co.
Enllaços útils per a Traductors Digitals/Internautes inquiets
Enllaços útils per a traductors digitals i internàutes inquiets. Biblioteca d'Albert Ràfols Sagués. Diccionaris, bases de dades, i empreses, programari i cercadors. selecció és atípica i personal. Respon als interessos de recerca durant els darrers anys.
e-traducta
e-traducta és la primera empresa de les Illes Balears en traducció de textos i assessorament lingüístic. Castellà, Català, Anglès, Francès i Alemany. Som especialistes en llengua catalana i llenguatge comercial.
E-Traducta
E-traducta és una empresa especialitzada en traduccions, correccions i assessorament lingüístic. L’empresa està dedicada a la traducció de documents i pàgines web. Treballa en català, castellà, anglès, francès, alemany i italià.
Eurolink
Centre especialitzat especialitzat en traduccions tècniques, jurídiques i publicitàries. traductors técnics i comercials. Comptem amb la tecnología més avançada. Un servei rápid, fiable, confidencial i d'alta qualitat. Consulteu preus!
Eva Hipólito - Serveis Lingüístics
Traductora i intèrpret jurada de català, castellà i alemany amb el nomenament del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya. Traduccions jurades al i del català, interpretació, correcció, transcripció d'arxius de so.
Facultat de Traducció i d'Interpretació - UAB
Estudis, directori i serveis de Traducció i Interpretació de la Universitat Autònoma de Barcelona. Estudis en Àsia Oriental, estudis internacionals i interculturals, màsters oficials, Institut Camoes, Càtedra Jordi Arbonès, Futurs estudiants i empreses.
Gestor documental Ithaka
Ithaka és el gestor documental (en català i castellà) que permet definir els processos i fluxos que segueixen els seus documents, així com fer-ne una auditoria del sistema. Producte modular adaptable a les necessitats de la pyme.
Glosalia - Serveis de Traducció i Interpretació
Pàgina de Glosalia, empresa dedicada a oferir serveis de traducció i interpretació. Serveis professionals qualificats de traducció i interpretació. Traduccions anglès, francès, alemany, italià, etc. Versió en català, no operativa.
I més / Serveis Lingüístics i editorials
Oferim serveis professionals de traducció general i especialitzada de textos en qualsevol idioma al valencià (i també a la resta de variants del català) i al castellà. Traducció especialitzada de material didàctic amb les adaptacions legals adients.
Ibidem Traduccions Anglès
Agència de traducció especialitzada en traduccions tècniques, jurades i jurídiques als principals idiomes europeus: anglès, francès, alemany, italià, holandés, polonés, portuguès i també japonés, xinès i àrab.
Idiomatic Language Services
Empresa de traducció i interpretació fundada a Girona l’any 1997. La demanda ha fet evolucionar i la millorar dels serveis. Traduccions jurades i de tot tipus. Delegacions a Figueres, Palafolls, Perpinyà i Londres. Qualitat ISO 9001 Une 15038.
iDisc Information Technologies
Empresa fundada l'any 1987 per un grup d'especialistes del sector informàtic i del món empresarial. Més de 21 anys d'experiència en el sector, l'aval de més de 300 clients satisfets, agilitat i capacitat de resposta. Olesa de Montserrat i Buenos Aires.
Infoedicat
Infoedicat és un butlletí informatiu electrònic sobre el món del llibre, l’edició i la traducció literària en català que té com a finalitat divulgar informació pràctica i d’actualitat per als professionals del sector.
INK Catalunya Traduccions
Empresa de serveis lingüístics a Barcelona. Ofereix serveis de traduccions, correccions, cursos de formació, diccionaris terminològics, localització de programes informàtics. Utilització d'eines d'ajuda a la traducció.
Intertext
Centre de traducció i documentació multilingüe. Traduccions tècniques, científiques, jurídiques, jurades, publicitàries i comercials de i a tots els idiomes. Ens avalen més de 12 anys d'experiència. Professionalitat i serietat a preus competitius.
Ivitra - Institut Virtual Internacional de Traducció
Projecte institucional de la Universitat d'Alacant, dirigit pel Prof. Dr. Vicent Martines i Peres, per a l'estudi i anàlisi filològica de la literatura en versions multilingües. Vol donar resposta al camp de recerca de filòlegs i estudiosos en general.
JMwebs.cat
Realitzem pàgines web personalitzades i optimitzades peels cercadors. Preu Pack 360 € + iva. Posicionament Pàgines Web, E-Mailings Massius, Traduccions, Disseny Gràfic Publicitari i Màrqueting, Reportatges Fotogràfics, Banc de fotos, Tour Virtual 360º.
Jordi Batlle Serveis Lingüístics
Pàgina de Jordi Batlle Serveis Lingüístics. Ofereix serveis lingüístics per a particulars i empreses. Traduccions, correccions, transcripcions... Tot el que necessita per comunicar-se. Segur que podrem satisfer les vostres necessitats.
L’Apòstrof - Serveis Integrals de Comunicació
Serveis especialitzats en la producció de continguts de ficció o no, edició de textos, traducció i correcció de llengües, disseny gràfic, xarxes socials i formació en economia solidària. Cada any duu a terme el Balanç Social, del qual en té el segell.
Laia Corbella Bestit - Correccions, traduccions I assessorament lingüístic
Des d’aquest web dono resposta a les necessitats de les persones que es troben que quan han d’escriure un article no saben per on començar, a les que tenen les idees clares però no saben com ordenar-les, a les només fan que repetir les paraules…
Lexia:park
Serveis especialitzats de traducció, interpretació i localització en tots els idiomes. lexia:park ofereix serveis integrals de comunicació, com ara traducció, interpretació, edició, impressió, consultoria i màrqueting.
LexicoTecnia
Serveis d'edició, disseny gràfic i traducció en més de 30 llengües i amb traductors nadius. Especialitat: sector médic i farmacèutic. Publicacions mèdiques en qualsevol format. Comunicació verbal i visual. La Garriga i Buenos Aires.
lingua global
Serveis de traducció de documents, manuals, websites, multimedia, interprets per reunions o congressos, tarifa plana de traduccio i gestio d'equips de traducció. Un procés humà i com a tal pot generar incidències no desitjades i imprevisibles.
Linguacom
Empresa de serveis lingüístics i de comunicació de Barcelona. Linguacom és un gabinet professional d'assessorament en llengua per a les empreses i les entitats públiques que ho necessitin. Traducció, redacció, correcció, intèrprets i projectes editorials.
Linguafranca.cat - Traduccions
Martine Lucas - Traduccions, interpretació i correcció des de Barcelona. Sol·licitud de pressupostos. Alemany, francès, anglès, bretó, català, espanyol, rus, occità, occità - aranès, italià, …
LinguaVox
La nostra agència de traducció en línia ofereix serveis de traducció tècnica i traducció jurada oficial. Col·laborem amb traductors i intèrprets de Barcelona i arreu del món per oferir traduccions professionals en més de 150 idiomes. El vostre negoci.
Llengua de Foc
Serveis lingüístics: correcció de català i castellà; traducció del català al castellà; traducció del castellà al català. Serveis editorials: elaboració d’índexs; recerca d’il·lustració; redacció de textos; actualització de continguts enciclopèdics…
Lletranet
Redactem tota mena de textos: presentacions, discursos, pregons, versos, contes personalitzats, articles, biografies, memòries, cartes oficials, cartes d'amor o cartes de restaurant, traduccions, transcripcions, correccions...
Neoloteca
Conté els termes tècnics i científics normalitzats en català pel Consell Supervisor. Més de 4.000 neologismes catalans que s'actualitzen periòdicament. També podeu resoldre les vostres consultes terminològiques per mitjà del Cercaterm.
Paraula - Centre de Serveis Lingüístics
Pàgina d'aquest centre de serveis lingüístics de les Illes Balears. Cursos de català presencials, semipresencials, grups de conversa, assessorament, autoaprenentatge i ensenyament de català. Estem a Palma de Mallorca.
Parlem.cat
Parlem.cat es dedica a fer surso d'anglès per a particulars, empreses i institutcions. Més de 30 anys d'experiència en cursos de tota mena. També disposem de cursos de francès, alemany, italià, català i espanyol.
Pharmalexic - Traduccions Mèdiques i Farmacèutiques
Empresa exclusivament especialitzada en la traducció i revisió de textos mèdics i farmacèutics. Compta amb un equip de traductors rigorosament seleccionat format per metges, farmacèutics i especialistes en la matèria. Garanteix absoluta confidencialitat.
Por Escrito, Serveis de Comunicació
Serveis lingüístics: Revisió de textos, correcció ortotipogràfica, gramatical i d'estil, redacció de continguts i documents, traduccions. Assessoria en comunicació. Una imatge sempre impecable, competent i fiable.
Primer.net
Disseny, creació i traducció de llocs web. Flash, JavaScript, Perl i bases de dades. Traductors, correctors i assessors lingüístics i tècnics al seu servei per crear webs multilingües i en idiomes com el japonès, xinès i rus.
Programes Correctors

Programes Traductors

ProjectOnLang
Consultoria de llengües estrangeres per a nens, joves i adults. Més de 17 anys d'experiència en l'ensenyament d'idiomes. L’objectiu és ajudar a professionals de l'educació en el coneixement de llengües estrangeres i les seves cultures.
Recursos per a traductors
S’hi ha afegit l'opció d'informes de qualitat, que mostra les errades que es troben aplicant de manera automàtica el corrector gramatical LanguageTool en els projectes de traducció. Això permet millorar la qualitat de la traducció dels programes.
Serveis Lingüístics Penedès
Empresa de Vilafranca, de serveis al voltant dels idiomes. Oferim tot tipus de serveis relacionats amb els idiomes, com ara: cursos, traduccions, interpretacions, colònies i "Happy Summer", estades a l'estranger, reforç escolar i "Aula On Line".
Som Traductors
Empresa de traducció i correcció de textos. Professionals al vostre servei. Som Traductors és un grup de professionals que ofereix una gamma de serveis àmplia en l'àmbit de la comunicació oral i escrita. Descomptes per a grans volums de feina.
Spabul Traduccions
Eempresa gironina dedicada a la traducció i interpretació. Traduccions jurades, técniques, médiques, comercials, etc. Els millors preus. Serveis de gestió i assessorament d'empreses i particulars. La web té versió en català i castellà.
Stephan Beck
Des de fa 5 anys, fem traduccions especialitzades dels sectors maquinària, electrònica, software, tecnologies de la informació, telecomunicacions. Servei professional de publicació electrònica i webs multilingües.
Susanne Pospiech - Traduccions
Susanne Pospiech Nascuda a Gelsenkirchen (Nordrhein-Westfalen), de llengua materna alemanya. Resideix a Catalunya des de 1983. Presta serveis de traducció i interpretació d'enllaç en alemany, català, espanyol i anglès. És llicenciada en Traducció.
Tick Translations
Web de Tick Translations , empresa amb valor afegit. Si el que necessiteu és un servei de qualitat en traducció i correcció de textos, Tick Translations és una elecció segura. Girona, Barcelona, Figueres, València, Madrid i 7 més arreu del món.
Traducció i terminologia
Traducció i terminologia és un espai per compartir opinions i coneixement sobre programes, enllaços, bases de dades, i informació en general relacionada amb la terminologia, la traducció, la correcció, l'autoedició, i altres temes molt relacionats.
Traducciones 24H
La meva formació i la feina com a periodista, primer en un diari local i després en una emissora de ràdio, acrediten desimboltura i seguretat en el tractament de la paraula escrita i parlada. Vaig obtenir la diplomatura en traducció i interpretació.
Traduccions EIS
Especialitzats en traduccions tècniques, jurídiques i comercials. Més de vint anys oferint serveis relacionats amb traducció i interpretació, tant a empreses com a particulars. L’experiència ens permet oferir qualitat òptima i garantir els terminis.
Traductors
Plana web per a traductors en català. Traduccions, traductors, traduccions jurades.
Traduït
Empresa dedicada a les traduccions i les correccions de tot tipus de textos, sempre amb la màxima qualitat i en tots els idiomes i formats. Manteniment lingüístic de bases de dades i llocs web. Qualitat de tipus editorial. Serveis que ofereix.
Tradulab, Agència de traducció i comunicació multilingüe
Tradulab és una empresa gironina formada per un equip de joves traductors i filòlegs. Som especialistes en la traducció / edició de textos en tots els idiomes i formats. La nostra oferta de serveis va destinada tant a empreses com a particulars.
Tradumàtica
Espai web de Tradumàtica, la revista on-line de traducció i tecnologies de la informació i la comunicació. Llista de distribució, màster tradumàtica, grup tradumàtica, papers de tradumàtica… Universitat Autònoma de Barcelona.
Tradumots
Tradumots.- Serveis de Traducció i Interpretació. Empresa de traducció i interpretació situada a Figueres. Traducció i interpretació jurada. Localització i internacionalització. Serveis de consultoria lingüística. Tots els idiomes.
Traduzi - Serveis de Traducció
A Traduzi Serveis de traducció, oferim serveis de traducció enfocats a residents estrangers, facilitant així les seves transaccions de documents, registres, burocràcia, etc. El nostre idioma nadiu és l’holandès, anglès, francès i alemany.
Translationary
Especialitzat en tot tipus de traduccions comercials, tècniques, legals i de negocis. També excellent equip d’interpretació (traducció simultània). Soliciti el seu pressupost gratuït. Contestarem en menys de 24 hores. Encantats de traduir-li!
Travlang
Català per a viatgers. Ajuda a aprendre frases elementals per a viatjar a diversos països, fins i tot escoltar-les. No perdeu l'oportunitat de fer equivalències del català a qualsevol idioma.
TRIAC - Traductors i Intèrprets Associats pro-Col·legi
Associació de professionals creada el 1995. L'objectiu principal és la creació del Col·legi Oficial de Traductors i Intèrprets de Catalunya, per a regular, i protegir als professionals. És membre de la FIT (Federació Internacional de Traductors).
troballa
Col·lectiu de persones especialistes en traduccions a l'aragonès i català. Podem fer fàcil l'adaptació a la realitat multilingüe del col·lectiu o de la vostra empresa, des d’una perspectiva oberta a les varietats i a les vostres idees i necessitats.
Weblations
Empresa de Barcelona especialitzada en la traducció, localització i actualització de pàgines web per empreses. Mostra clients i preus. El nostre flux de treball està dissenyat específicament per a la localització de llocs web.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT